SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia

2 Jedinečné spojení kvality, designu a dostupnosti.

3 Prostor pro všechny Vaše cíle.

4 Elegantní vzhled se známou tváří. ŠKODA Octavia.

5 Maska chladiče s výrazným chromovaným rámečkem a tradičním svislým žebrováním představuje jeden z nejnápadnějších designových prvků exteriéru. Na robustnosti dodává přídi vozu také jednodílný přední nárazník, který plynule navazuje na přední blatníky a vůz opticky rozšiřuje. Zadní nárazník je jednodílný a stejně jako nárazník vpředu nebo boční lišty kompletně lakovaný v barvě vozu. Octavia tak působí při pohledu zezadu velmi celistvě, ale zároveň i dynamicky, což ještě podtrhují podélné reflexní plochy, tzv. kočičí oči. Přední světlomety, elegantně protažené až do blatníků, dávají vozu zcela osobitý výraz. Originálním detailem je nápis Octavia, který při bližším pohledu objevíte uvnitř světlometů. Přední mlhové světlomety další z efektních detailů, které Vás upoutají při pohledu zpředu přispívají svým tvarem k dynamickému vzhledu vozidla. Pokud jde o funkčnost, jsou k dispozici v několika provedeních. Vrchol nabídky představují mlhové světlomety s Corner funkcí a denním svícením. Zadní svítilny mají výraznou část své plochy vyhrazenu pro obrysová a brzdová světla, takže se Octavia nedá ani při pohledu zezadu přehlédnout. Po rozsvícení světel se objeví tradiční písmeno C, které je pro současné vozy značky ŠKODA charakteristickým prvkem stejně jako písmo použité v názvu modelu na pátých dveřích.

6 Technické možnosti vozů Octavia jsou mimořádně široké, a tak dokážou uspokojit nejrůznější nároky a přání. V nabídce je i verze s pohonem 4x4, s vyspělou spojkou Haldex 4. generace, nebo s unikátní automatickou sedmistupňovou převodovkou DSG. Vaše cestování mohou zpříjemnit atraktivní doplňky jako rádia, navigační systémy, MDI a další, jejichž společným jmenovatelem jsou inovativní technologie. Rádio Bolero s integrovaným měničem na šest CD a čtečkou paměťových karet SD a MMC umožňuje přehrávání hudebních CD a souborů ve formátu MP3 a WMA. Climatronic dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, včetně automatické cirkulace vzduchu v interiéru, Vám dává možnost nastavení různých teplot pro pravou a levou polovinu vozu. Nezávislé topení může být nyní ovládáno dálkově. Přístrojový panel s displejem Maxi DOT a bílým podsvícením nabízí perfektně čitelná data, včetně doporučení zařazení rychlostního stupně, přímo v zorném poli řidiče. Tempomat dokáže udržovat nastavenou rychlost například při jízdě po dálnici. Po dobu, kdy je tempomat aktivní, svítí na přístrojové desce kontrolní světlo. Skutečné potěšení z jízdy Váš zážitek z každé cesty. Čtyřramenný kožený multifunkční volant Vám umožní ovládání rádia a telefonu. Tříramenný sportovní kožený multifunkční volant Vám dává navíc možnost ovládat i automatickou převodovku DSG. Automatická sedmistupňová převodovka DSG (Direct Shift Gearbox) je exkluzivně určena pro motorizace 1,2 TSI/77 kw, 1,4 TSI/90 kw, 1,8 TSI/118 kw a 1,6 TDI CR DPF/77 kw. Unikátní technologie, která dává převodovkám DSG možnost ještě plynulejšího odstupňování, a tím i maximálního využití točivého momentu motoru, znamená v praxi jemné a přitom rychlé řazení stejně jako příznivou spotřebu paliva. S pohonem 4x4 a mechanickou šestistupňovou převodovkou nabízíme motorizace Octavia Combi 1,8 TSI/118 kw, 1,6 TDI CR DPF/77 kw a 2,0 TDI CR DPF/103 kw. U všech ovládá připojení zadní nápravy řídicí jednotka spojky Haldex, která reaguje ihned v závislosti na jízdní situaci, bez podmínky prokluzu kol jedné nápravy. Navigační systém Amundsen+, který lze ovládat prostřednictvím 5" dotykového displeje, je vybaven rádiovým přijímačem AM/FM, duální anténou pro příjem FM, čtečkou paměťových karet SD a SDHC s kapacitou do 32 GB, přehrávačem hudebních CD a souborů ve formátu MP3 a dalšími funkcemi včetně příjmu zpráv o aktuální dopravní situaci. Nechybí ani možnost zobrazení údajů klimatizace Climatronic, parkovacích senzorů a času na displeji navigačního systému stejně jako zobrazení navigace na displeji Maxi DOT. Amundsen+ je dodáván včetně mapových podkladů. MDI (Mobile Device Interface) umožňuje ovládat připojený externí přístroj přes rádio nebo navigační systém a přehrávat MP3, WMA, OGG, AAC i tzv. playlist uložený na externím přístroji. Potřebné propojovací kabely se zakončením pro ipod, Aux-in nebo USB najdete v nabídce ŠKODA Originálního příslušenství.

7 Absolutní bezpečnost typická vlastnost vozů ŠKODA Octavia. Třetí hlavová opěrka vzadu snižuje riziko poranění hlavy a krku pasažéra na prostředním sedadle. Standardní součástí bezpečnostní výbavy vozů Octavia je příprava pro uchycení dvou dětských sedaček se systémem Isofix včetně úchytů pro speciální bezpečnostní pás, kterým disponuje sedačka ve verzi Top Tether. Sedačky pro děti všech věkových kategorií najdete v sortimentu ŠKODA Originálního příslušenství. Hlavové airbagy, respektive ochranná stěna, která se vytvoří po jejich aktivaci, chrání posádku před zraněním hlavy. Senzor automatického spouštění stěračů aktivuje podle intenzity deště přední stěrače. Boční airbagy vpředu snižují při případném bočním nárazu riziko zranění řidiče a spolujezdce. Hlavové opěrky WOKS vpředu pomáhají chránit krční páteř při zadním nárazu. Zadní stěrač Aero stírá díky speciální konstrukci rovnoměrně po celé své délce. Stěrači Aero je vůz vybaven i vpředu. Airbagy řidiče a spolujezdce se v případě čelního nárazu aktivují v součinnosti s přitahovači předních bezpečnostních pásů. Vaše bezpečí je pro nás na prvním místě, a proto je Octavia vybavena tak, abyste se na ni mohli spolehnout za každé jízdní situace. Bohatou bezpečnostní výbavu si můžete případně ještě doplnit o další pro Vás důležité prvky. O bezpečnou jízdu se mimo jiné postarají vyspělé elektronické systémy včetně ESP (Electronic Stability Programme), který stabilizuje vůz při průjezdu zatáčkou. K vyšší bezpečnosti může přispět i kontrola tlaku v pneumatikách. Také osvětlení vozidla má pro bezpečnost svůj význam a Light Assistant se čtyřmi funkcemi Vás může navíc chránit i před nástupem či po vystoupení z vozu, protože nabízí podle potřeby a situace různé režimy: Coming Home (osvětlení cesty k domu po příjezdu), Leaving Home (osvětlení při příchodu k vozu), Tunnel Light (automatické rozsvícení světel při poklesu intenzity vnějšího světla) a Day Light (automatické denní svícení). Signalizace vzdálenosti při parkování vzadu hlídá prostřednictvím senzorů zabudovaných v zadním nárazníku vzdálenost Vašeho vozu od případné překážky. Vůz lze vybavit i signalizací vzdálenosti při parkování vpředu.

8 Komfort závisí na Vašem způsobu vnímání. Pro někoho tak může znamenat prostor a pro jiného množství doplňků pro pohodlné cestování. Vůz může být vybaven i praktickou schránkou na brýle umístěnou nad vnitřním zpětným zrcátkem. Jumbo Box je prostorná úložná schránka v nastavitelné loketní opěře mezi předními sedadly, kterou lze ve spojení s klimatizací ochlazovat. Mezipodlaha Vám zjednoduší manipulaci s převáženými věcmi, protože se díky ní dostává dno zavazadlového prostoru na úroveň nakládací hrany, a dále Vám nabízí i skrytý úložný prostor. Odkládací schránka v přístrojové desce u spolujezdce může být osvětlená a chlazená. Komfort pasažérů na krajních zadních sedadlech zvyšuje loketní opěra s odkládací schránkou. Komfortní cestování prostor a důmyslné detaily. Síťka na středové konzole na straně spolujezdce slouží pro uložení drobností. Odkládací přihrádky se nacházejí v předních (na snímku) i zadních dveřích. Všechny vozy Octavia jsou proslulé svým objemným zavazadlovým prostorem. Zcela výjimečné parametry Vám pak nabízí verze kombi. Při základním uspořádání interiéru máte k dispozici 605 litrů úložného prostoru a po sklopení zadních sedadel můžete získat až 1655 litrů.

9 SunSet skla s vyšším stupněm tónování v zadní části vozu Octavia Combi chrání pasažéry před sluncem a zvyšují pocit soukromí. Střešní nosič pro model Octavia Combi je v nabídce jak v exkluzivním stříbrném, tak i elegantním černém provedení. Vnější zpětná zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí, takže jsou při parkování chráněna před poškozením. Osvětlení nástupního prostoru Boarding Spots, které se aktivuje při otevření dveří nebo po odemknutí vozu pomocí dálkového ovládání, Vám umožní vyhnout se na neosvětlených místech například kalužím nebo kamenům. O dokonalou čistotu hlavních světlometů se postarají výsuvné integrované ostřikovače. Pokud si pod pojmem komfort představíte více světla a pocit větší prostornosti, pak Vás jistě potěší možnost vybavit vůz elektricky ovládaným střešním oknem.

10 Exkluzivní výbava osobitý vůz ŠKODA Octavia L&K. Vozy Octavia v provedení Laurin & Klement jsou určeny těm, kteří žádají maximální komfort. Výbava L&K je obohacena o nejrůznější luxusní prvky a osobité detaily. Samozřejmostí jsou například xenonové světlomety s natáčením, přední mlhové světlomety s Corner funkcí, malý kožený paket (čtyřramenný volant, hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy), rádio Bolero s CD a MP3, Sound System a mnoho dalšího. Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče disponuje pamětí, do které můžete uložit tři různé pozice sedadla a vnějších zpětných zrcátek. Vůz je vybaven i elektricky nastavitelným sedadlem spolujezdce. Interiér Royalty v šedé barvě, s potahy sedadel v kombinaci kůže/umělá kůže, je důkazem, že výsadou luxusu jsou nejen použité materiály, ale i vysoká kvalita provedení. Výjimečnost interiéru podtrhuje mnoho detailů včetně emblému Laurin & Klement na potazích sedadel. Originální výbavou vozu jsou i ozdobné prahové lišty L&K. Atraktivitu vozu umocňují 14paprsková kola z lehké slitiny Cepeus 7,0J x 17".

11 Octavia a Octavia Combi GreenLine jsou vybaveny dieselovým motorem 1,6 TDI CR DPF/77 kw, který je sám o sobě zárukou hospodárné, ale stejně tak i svižné jízdy. Systém Start-Stop, funkce rekuperace, pneumatiky s nízkým valivým odporem a specifické úpravy vedoucí k nižšímu koeficientu odporu vzduchu, jako je například obložení spodní části vozu, pomáhají dosáhnout modelu Octavia GreenLine kombinované spotřeby 3,8 l/100 km při emisích CO 2 99 g/km a modelu Octavia Combi GreenLine 4,1 l/100 km při emisích CO g/km. Ekonomický provoz a nižší emise CO 2 Vám nabízejí i vozy Octavia a Octavia Combi vybavené paketem Green tec, se kterým získáte prvky jako systém Start-Stop, funkci rekuperace a speciální pneumatiky. Paket Green tec je určen pro motorizace 1,6 TDI CR PF/77 kw (kombinovaná spotřeba 4,2 l/100 km při emisích CO g/km) a 1,4 TSI/90 kw (5,8 l/100 km, emise CO g/km). Vozy jsou dodávány ve výbavových stupních Classic, Ambiente a Elegance (viz výbavy). Navíc si k nim můžete vybrat doplňky ze široké nabídky mimořádných výbav. S ohledem na budoucnost ŠKODA Octavia GreenLine šetrná k životnímu prostředí. Originální plaketka GreenLine se nachází jak na zádi vozu, tak i vpředu na masce chladiče. Zelené I v názvu motoru umístěném na pátých dveřích je unikátním prvkem vozů s paketem Green tec. Systém Start-Stop, který dokáže automaticky vypnout motor, využijete například při čekání na semaforech nebo za jízdy v kolonách. Po sešlápnutí spojkového pedálu se motor opět automaticky nastartuje. Řidič může systém deaktivovat tlačítkem na středové konzole. Snížení zátěže motoru a hospodárnější provoz přináší i funkce rekuperace, která umožňuje efektivním způsobem využívat pohybovou energii automobilu k dobíjení akumulátoru. Vozy GreenLine jsou vybaveny 15" koly z lehké slitiny Pyxis (model Octavia) nebo 15" ocelovými koly s kryty Gaspra (Octavia Combi). Oba typy kol doplňují pneumatiky s nízkým valivým odporem. (Na snímku kolo Pyxis.) Vozy jsou vybaveny 15" koly z lehké slitiny Deimos (verze Elegance) nebo 15" ocelovými koly s kryty Gaspra (Ambiente) a Avantgarda (Classic). Všechna kola doplňují pneumatiky s nízkým valivým odporem. (Na snímku kolo Deimos.)

12 Ekologická technologie ŠKODA Octavia s pohonem na LPG. Vůz s pohonem na LPG Vám přinese všechny výhody modelu Octavia včetně objemného zavazadlového prostoru a výborných jízdních vlastností. Kombinace benzinu a LPG je navíc zárukou nízkých provozních nákladů a delšího dojezdu. LPG, jinak propan-butan, patří k nejrozšířenějším alternativním palivům s nízkým obsahem emisí CO 2 a lze jej snadno natankovat po celé Evropě. Motorizace 1,6 MPI/75 kw LPG, určená pro verzi liftback i kombi, podává při jízdě na LPG obdobný výkon jako při použití benzinu. Nádrž na LPG se nachází v prohlubni pro rezervní kolo a je vybavena bezpečnostním elektromagnetickým ventilem. Vůz je vybaven jak automatickým, tak i manuálním přepínáním mezi oběma provozy. Manuální přepínání se provádí tlačítkem GAS a může být uskutečněno za chodu motoru, i když se vůz pohybuje. Při provozu na LPG svítí v panelu přístrojů kontrolní světlo. Zbývající množství LPG v nádrži zobrazuje výrazný ukazatel zásoby paliva. Pokud množství LPG dosáhne oblasti rezervy, nápis na informačním displeji Vás včas upozorní na nutnost načerpat palivo.

13 Sportovní charakter ŠKODA Octavia RS s vynikající akcelerací. Octavia RS spojuje výborné technické parametry a sportovní styl s komfortem. Vůz je v nabídce ve verzi liftback i kombi, přičemž u obou máte na výběr ze dvou motorizací: 2,0 TSI/147 kw (benzin) a 2,0 TDI CR DPF/125 kw (diesel). Interiér vozů RS může být v kůži (na snímku) s plastickým logem RS na opěradlech. Neméně atraktivní je i standardní interiér se sportovními sedadly vpředu a s emblémem RS vyšitým na potazích předních i zadních sedadel. Multifunkční tříramenný volant je potažen černou, částečně protlačovanou kůží. V dolní části jej zdobí originální plaketka RS. V nabídce je výhradně s automatickou převodovkou DSG. Xenonové světlomety s natáčením vynikají vysokou svítivostí a výborným osvětlením zatáček. Samostatná světla pro denní svícení jsou tvořena LED diodami a umístěna nad mlhovými světlomety v RS designu. Šestistupňovou automatickou převodovku DSG, která je zárukou komfortního řazení bez ztráty výkonu, nabízíme k oběma motorizacím určeným pro vozy RS. Kola z lehké slitiny Neptune 7,5J x 18" podtrhují sportovní vzhled vozu.

14 Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Octavia Scout je připravena přijmout každou výzvu. Vůz nabízíme v provedení kombi s pohonem 4x4 a s motory 1,8 TSI/118 kw (benzin) nebo 2,0 TDI CR DPF/103 kw (diesel). Za extrémnějších jízdních podmínek chrání vůz plastové lemy blatníků a prahů, které jsou jeho typickou výbavou stejně jako spoiler zadního nárazníku s difuzorem. Vůz lze vybavit xenonovými světlomety s natáčením. Do nárazníku jsou zabudovány buď LED denní svítilny (na snímku), nebo kulaté mlhové světlomety. Kola z lehké slitiny Proteus 7,0J x 17" nabízíme ve dvoubarevném provedení s leštěným povrchem i v jednobarevné variantě. Madlo s nápisem Scout umístěné na palubní desce využije spolujezdec zejména v zatáčkách a při jízdě po nerovném povrchu. Čtyřramenný volant modelu Scout je potažen jak hladkou, tak na vybraných částech protlačovanou kůží.

15 Výbavová verze Elegance se vyznačuje luxusním interiérem Shadow v barvách Onyx nebo Ivory, s přístrojovou deskou Onyx-Onyx nebo Onyx-Ivory. Dekorační lišty, rámeček rádia nebo navigačního systému a klimatizace, kryt popelníku a rámeček řadicí páky jsou provedeny v designu Elegance. Exkluzivně nabízíme pro výbavovou verzi Elegance i dekor v designu dřeva. Standardem jsou rovněž výškově nastavitelná a vyhřívaná přední sedadla s bederními opěrami, Jumbo Box, dvouzónová klimatizace Climatronic, rádio Swing s CD a MP3, tempomat, elektrické ovládání oken vpředu a vzadu, kožený volant a mnoho dalšího. Výbavová verze Ambiente se vyznačuje efektním interiérem Variety nabízeným v barvě Onyx nebo šedé, s přístrojovou deskou Onyx-Onyx nebo Onyx-šedá. Dekorační lišty, rámeček rádia nebo navigačního systému a klimatizace, kryt popelníku a rámeček řadicí páky jsou provedeny v designu Ambiente. Ke standardu této výbavové verze dále patří výškově nastavitelná přední sedadla s bederními opěrami, klimatizace, rádio Blues s CD a MP3, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, elektrické ovládání oken vpředu, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a mnoho dalšího.

16 Výbavová verze Classic je standardně dodávána s interiérem Twinkle v provedení Onyx, s přístrojovou deskou Onyx-Onyx a dekoračními lištami Classic. K této výbavové verzi dále patří výškově nastavitelné sedadlo řidiče, radiopříprava se čtyřmi reproduktory, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, centrální zamykání a mnoho dalšího. Kola z lehké slitiny Pallas 7,0J x 17" (pneumatiky 225/45 R17) Kola z lehké slitiny Pegasus 7,0J x 17" (pneumatiky 225/45 R17) Kola z lehké slitiny Proxima 6,5J x 16" (pneumatiky 205/55 R16) Kola z lehké slitiny Crateris 6,5J x 16" (pneumatiky 205/55 R16) Kola z lehké slitiny Draconis 6,5J x 16" (pneumatiky 205/55 R16), pouze pro verzi kombi Kola z lehké slitiny Pyxis 6,5J x 15" (pneumatiky 205/60 R15) Kola z lehké slitiny Deimos 6,0J x 15" (pneumatiky 195/65 R15) Kola ocelová 6,0J x 15" (pneumatiky 195/65 R15) s velkoplošnými kryty Gaspra Kola ocelová 6,0J x 15" (pneumatiky 195/65 R15) s velkoplošnými kryty Avantgarda

17 Interiér Twinkle Onyx Classic (látka) Interiér Variety Onyx Ambiente (látka) Interiér Variety šedý Ambiente (látka) Interiér Shadow Onyx Elegance (látka) Bílá Candy uni Červená Corrida uni Modrá Pacific uni Interiér Shadow Ivory Elegance (látka) Interiér Duo černý* Ambiente a Elegance (látka/kůže/umělá kůže) Interiér Duo Ivory* Elegance (látka/kůže/umělá kůže) Interiér Supreme černý* Elegance (kůže/umělá kůže) Stříbrná Brilliant metalíza Béžová Cappuccino metalíza Modrá Lava metalíza Interiér Supreme Ivory* Elegance (kůže/umělá kůže) Interiér Alcantara černý* Elegance a L&K (Alcantara/kůže/umělá kůže) Interiér Alcantara Ivory* Elegance (Alcantara/kůže/umělá kůže) Interiér Dynamic stříbrný* Ambiente a Elegance (látka) Interiér Dynamic červený* Ambiente a Elegance (látka) Interiér Royalty šedý L&K (kůže/umělá kůže) * Mimořádná výbava. Zelená Arctic metalíza Šedá Platin metalíza Šedá Satin metalíza Šedá Anthracite metalíza Černá Magic s perleťovým efektem Barva Kód barvy Interiér Stříbrný střešní nosič Onyx Šedý Ivory Bílá Candy uni 9P9P Červená Corrida uni 8T8T Modrá Pacific uni Z5Z5 Stříbrná Brilliant metalíza 8E8E Béžová Cappuccino metalíza 4K4K Modrá Lava metalíza 0F0F Zelená Arctic metalíza 8B8B Šedá Platin metalíza 2G2G Šedá Satin metalíza 5T5T Šedá Anthracite metalíza 9J9J Černá Magic s perleťovým efektem 1Z1Z Doporučení pro kombinace barev: velmi dobrá dobrá nedoporučuje se

18 Technické údaje Octavia Motor 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw LPG 1,2 TSI/77 kw 1,4 TSI/90 kw 1,8 TSI/118 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw 2,0 TDI CR DPF/103 kw zážehový zážehový/ zážehový Flex Fuel zážehový, s LPG systémem zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva vznětový, přeplňovaný vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, přímé vysokotlaké geometrií lopatek, přímé vysokotlaké vstřikování paliva common-rail vstřikování paliva common-rail Počet válců/zdvihový objem (cm 3 ) 4/1390 4/1595 4/1595 4/1197 4/1390 4/1798 4/1598 4/1968 Maximální výkon/otáčky (kw/min -1 ) 59/ / /5600; 72/5600* 77/ / / / /4200 Maximální točivý moment/otáčky (Nm/min -1 ) 132/ / /3800; 144/3800* 175/ / / / / Exhalační norma EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Palivo benzin, okt. č. 95/91** benzin, okt. č. 95/91**/ E85; benzin, okt. č. 95/91** benzin, okt. č. 95/91**; LPG benzin, okt. č. 95/91** benzin, okt. č. min. 95 benzin, okt. č. 95/91** motorová nafta motorová nafta 1462 Provozní vlastnosti Maximální rychlost (km/h) /190***; ; 186* 192 (192) 203 (202) 205**** 223 (223) 191 (191) {192} 192**** 211 (209) Zrychlení km/h (s) 14,3 12,3/12,3***; 12,3 12,8; 13,0* 10,8 (10,8) 9,7 (9,7) 9,8**** 7,8 (7,8) 11,3 (11,4) {11,4} 11,3**** 9,5 (9,6) Spotřeba (dle normy 99/100) město (l/100 km) 8,5 9,6/13,0***; 9,4 9,8; 12,3* 7,1 (7,0) 8,5 (8,0) 7,2**** 9,5 (9,1) 5,7 (5,6) {4,7} 5,1**** 6,1 (6,7) mimo město (l/100 km) 5,1 5,5/7,5***; 5,5 5,7; 7,3* 4,9 (5,2) 5,0 (5,3) 4,9**** 5,5 (5,4) 3,9 (4,2) {3,4} 3,6**** 4,0 (4,5) kombinovaná (l/100 km) 6,4 7,1/9,5***; 7,0 7,2; 9,2* 5,7 (5,9) 6,3 (6,3) 5,8**** 6,9 (6,6) 4,5 (4,7) {3,8} 4,2**** 4,8 (5,3) Emise CO 2 (g/km) /157***; ; 149* 134 (136) 148 (147) 134**** 158 (155) 119 (123) {99} 109**** 126 (138) Vnější průměr zatáčení obrysový (m) 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 10, Pohon Druh Spojka (dvě souosé spojky, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané) Převodovka mechanická 5stupňová mechanická 5stupňová mechanická 5stupňová mechanická 6stupňová (automatická 7stupňová DSG) pohon předních kol (dvě souosé spojky, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané) **** mechanická 6stupňová (automatická 7stupňová DSG) mechanická 6stupňová**** (dvě souosé spojky, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané) mechanická 6stupňová (automatická 7stupňová DSG) (dvě souosé spojky, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané) {hydraulicky ovl., } hydraulicky ovl., **** mechanická 5stupňová (automatická 7stupňová DSG) {mechanická 5stupňová} mechanická 5stupňová**** (dvě souosé spojky, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané) mechanická 6stupňová (automatická 6stupňová DSG) l 1064 Hmotnost Pohotovostní hmotnost základní verze (1290) 1310 (1330) 1325**** 1350 (1370) 1350 (1375) {1390} 1360**** 1395 (1415) vozu se 75kg řidičem (kg) Užitečná hmotnost včetně řidiče a mimořádných výbav (kg) Celková hmotnost (kg) (1890) 1910 (1930) 1925**** 1950 (1970) 1950 (1975) {1990} 1960**** 1995 (2015) Nebrzděný přívěs (max. kg) Brzděný přívěs při 12% stoupání (max. kg) Karoserie pětidveřová, pětimístná, dvouprostorová Součinitel odporu vzduchu C x 0,30 {0,296} 0,296**** Objem zavazadlového prostoru (max. l) bez rezervního kola nesklopená/sklopená zadní sedadla 585; 560* (do výše zadního plata)/1455; 1430* (odklopená sedadla ke stropu) s rezervním kolem nesklopená/sklopená zadní sedadla 560 (do výše zadního plata)/1430 (odklopená sedadla ke stropu) Podvozek Přední náprava typu McPherson se spodními trojúhelníkovými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Zadní náprava víceprvkové zavěšení s podélným a příčnými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Brzdy kapalinové dvouokruhové, diagonálně propojené s podtlakovým posilovačem Dual Rate vpředu/vzadu kotoučové, s kotouči s vnitřním chlazením a jednopístovými plovoucími třmeny/kotoučové Řízení hřebenové přímočinné s elektromechanickým posilovačem Kola 6,0J x 15"; 7,0J x 17"; {6,5J x 15"}; 6,0J x 15" **** Pneumatiky 195/65 R15; 225/45 R17; {195/65 R15}; 195/65 R15**** Náplně Objem palivové nádrže (l) ; 44* * Platí při provozu na LPG. ** Při použití benzinu s nižším okt. č. může dojít k mírnému snížení výkonu. *** Platí pro verzi Flex Fuel při provozu na palivo E85. **** Platí pro vůz s paketem Green tec. ( ) Platí pro vůz s automatickou převodovkou. { } Platí pro verzi GreenLine.

19 Technické údaje Octavia Combi Motor 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw LPG 1,2 TSI/77 kw 1,4 TSI/90 kw 1,8 TSI/118 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw 2,0 TDI CR DPF/103 kw zážehový zážehový/ zážehový Flex Fuel zážehový, s LPG systémem zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, přímé vysokotlaké vstřikování paliva common-rail vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, přímé vysokotlaké vstřikování paliva common-rail Počet válců/zdvihový objem (cm 3 ) 4/1390 4/1595 4/1595 4/1197 4/1390 4/1798 4/1598 4/1968 Maximální výkon/otáčky (kw/min -1 ) 59/ / /5600; 72/5600* 77/ / / / /4200 Maximální točivý moment/otáčky (Nm/min -1 ) 132/ / /3800; 144/3800* 175/ / / / / Exhalační norma EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Palivo benzin, okt. č. 95/91** benzin, okt. č. 95/91**/ E85; benzin, okt. č. 95/91** benzin, okt. č. 95/91**; LPG benzin, okt. č. 95/91** benzin, okt. č. min. 95 benzin, okt. č. 95/91** motorová nafta motorová nafta 1468 Provozní vlastnosti Maximální rychlost (km/h) /188***; ; 184* 191 (191) 202 (201) 204**** 222 (222) [218] 190 (190) [186] {191} 191**** 210 (208) [204 (203)] Zrychlení km/h (s) 14,4 12,4/12,4***; 12,4 12,9; 13,1* 10,9 (10,9) 9,8 (9,8) 9,9**** 7,9 (7,9) [8,1] 11,4 (11,5) [12,2] {11,6} 11,4**** 9,6 (9,7) [9,8 (9,9)] Spotřeba (dle normy 99/100) město (l/100 km) 8,5 9,7/13,2***; 9,6 9,8; 12,3* 7,1 (7,0) 8,5 (8,0) 7,2**** 9,5 (9,1) [10,3] 5,7 (5,6) [6,7] {5,3} 5,1**** 6,2 (7,0) [7,2 (7,3)] mimo město (l/100 km) 5,1 5,6/7,7***; 5,7 5,7; 7,3* 4,9 (5,2) 5,0 (5,3) 4,9**** 5,5 (5,4) [6,2] 3,9 (4,2) [4,6] {3,5} 3,6**** 4,1 (4,6) [4,7 (5,2)] kombinovaná (l/100 km) 6,4 7,2/9,7***; 7,2 7,2; 9,2* 5,7 (5,9) 6,3 (6,3) 5,8**** 6,9 (6,6) [7,7] 4,5 (4,7) [5,4] {4,1} 4,2**** 4,9 (5,4) [5,6 (5,9)] Emise CO 2 (g/km) /162***; ; 149* 134 (136) 148 (147) 134**** 158 (155) [180] 119 (123) [141] {107} 109**** 129 (143) [148 (156)] Vnější průměr zatáčení obrysový (m) 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 10, Pohon Druh pohon předních kol pohon předních kol pohon předních kol pohon předních kol pohon předních kol pohon předních kol [4x4] pohon předních kol [4x4] pohon předních kol [4x4] Spojka (dvě souosé spojky, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané) Převodovka mechanická 5stupňová mechanická 5stupňová mechanická 5stupňová mechanická 6stupňová (automatická 7stupňová DSG) (dvě souosé spojky, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané) **** mechanická 6stupňová (automatická 7stupňová DSG) mechanická 6stupňová**** (dvě souosé spojky, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] mechanická 6stupňová (automatická 7stupňová DSG) [mechanická 6stupňová] (dvě souosé spojky, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] {hydraulicky ovl., } hydraulicky ovl., **** mechanická 5stupňová (automatická 7stupňová DSG) [mechanická 6stupňová] {mechanická 5stupňová} mechanická 5stupňová**** (dvě souosé spojky, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] mechanická 6stupňová (automatická 6stupňová DSG) [mechanická 6stupňová (automatická 6stupňová DSG)] l 1064 Octavia Combi s pohonem předních kol (k dispozici ve všech motorizacích) Hmotnost Pohotovostní hmotnost základní verze (1305) 1325 (1345) 1340**** 1365 (1385) [1470] 1365 (1390) [1475] {1405} 1375**** 1410 (1430) [1500 (1520)] vozu se 75kg řidičem (kg) Užitečná hmotnost včetně řidiče a mimořádných výbav (kg) Celková hmotnost (kg) (1905) 1925 (1945) 1940**** 1965 (1985) [2070] 1965 (1990) [2075] {2005} 1975**** 2010 (2030) [2100 (2120)] Nebrzděný přívěs (max. kg) Brzděný přívěs při 12% stoupání (max. kg) [1500] 1400 [1600] 1400 [1600] Karoserie pětidveřová, pětimístná, dvouprostorová Součinitel odporu vzduchu C x 0,30 [0,32] {0,299} 0,299**** Objem zavazadlového prostoru (max. l) bez rezervního kola nesklopená/sklopená zadní sedadla 605; 580* (do výše zadního rola)/1655; 1630* (odklopená sedadla ke stropu) s rezervním kolem nesklopená/sklopená zadní sedadla 580 (do výše zadního rola)/1630 (odklopená sedadla ke stropu) Podvozek Přední náprava typu McPherson se spodními trojúhelníkovými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Zadní náprava víceprvkové zavěšení s podélným a příčnými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Brzdy kapalinové dvouokruhové, diagonálně propojené s podtlakovým posilovačem Dual Rate vpředu/vzadu kotoučové, s kotouči s vnitřním chlazením a jednopístovými plovoucími třmeny/ kotoučové Řízení hřebenové přímočinné s elektromechanickým posilovačem Kola 6,0J x 15"; 7,0J x 17"; {6,5J x 15"}; 6,0J x 15" **** Pneumatiky 195/65 R15; 225/45 R17; {195/65 R15}; 195/65 R15**** Náplně Objem palivové nádrže (l) /44* [60] 55 [60] 55 [60] Octavia Combi s pohonem 4x4 a spojkou Haldex 4. generace (motorizace 1,8 TSI/118 kw, 1,6 TDI CR DPF/77 kw a 2,0 TDI CR DPF/103 kw) * Platí při provozu na LPG. ** Při použití benzinu s nižším okt. č. může dojít k mírnému snížení výkonu. *** Platí pro verzi Flex Fuel při provozu na palivo E85. **** Platí pro vůz s paketem Green tec. ( ) Platí pro vůz s automatickou převodovkou. [ ] Platí pro verzi 4x4. { } Platí pro verzi GreenLine.

20 ŠKODA Originální příslušenství zvýrazní styl a zvýší užitnou hodnotu Vašeho vozu. Všeobecné informace V našem sortimentu, který vlastně představuje rozšířenou nabídku mimořádných výbav, najdete nejrůznější produkty od spoilerů a kol z lehké slitiny přes rádia a navigační systémy až po střešní nosiče. Všem zákazníkům, kteří touží po sportovněji laděném vzhledu svého vozu, nabízíme styling kit, který zahrnuje: spoiler předního nárazníku, difuzor na zadním nárazníku, ozdobnou koncovku výfuku a spoiler pátých dveří pro model Octavia (na snímku) nebo střešní spoiler pro model Octavia Combi. Vybrat si můžete i z pestré palety autosedaček pro děti všech věkových kategorií. Ucelený přehled našich produktů přinášíme v samostatném katalogu příslušenství, který Vám poskytne každý autorizovaný servisní partner ŠKODA. Gumotextilní nebo textilní autokoberce nabízíme ve čtyřdílných sadách. Protože se jedná o doplňky určené přesně pro vůz Octavia, hodí se do interiéru nejen svou přesnou mírou, ale i designovým řešením. Tažné zařízení Vám umožní podle zvolené motorizace připojit za vůz přívěs až do hmotnosti 1700 kg. Sněhové řetězy Vám zaručí bezpečnou jízdu i po zasněžených vozovkách. Pro všechny, kteří chtějí mít svůj vůz nanejvýš elegantní i v zimním obutí, jsme vyvinuli speciální 17" kola Flash z lehké slitiny určená právě pro použití se sněhovými řetězy. Dekorativní prahové lišty s vložkou z ušlechtilé oceli bezpečně ochrání práh Vašeho vozu před poškrábáním během nastupování a vystupování. Prahové lišty jsou dostupné i ve variantě s nápisem Sportline nebo 4x4. ŠKODA SERVICE ŠKODA Assistance Stane-li se Vaše vozidlo z jakýchkoliv důvodů nepojízdným, volejte kdykoliv (24 hodin denně 365 dní v roce) centrálu ŠKODA Assistance: v ČR: v zahraničí: Pracovníci centrály Vám ochotně zprostředkují potřebnou pomoc. Doživotní záruka mobility K tomu, aby jízda s Vaším vozem byla vždy bezpečná a příjemná, přispívá mimo jiné i doživotní záruka mobility. V případě závady na Vašem vozidle je Vám v rámci záruky mobility prostřednictvím centrály ŠKODA Assistance poskytnut bezplatně příjezd servisního vozidla na místo poruchy, případný odtah k nejbližšímu autorizovanému servisnímu partnerovi a v případě potřeby i další služby pro posádku vozidla, například přenocování v hotelu, náhradní vozidlo či náhradní doprava. Podmínkou platnosti doživotní záruky mobility je provádění servisních prohlídek v síti autorizovaných servisních partnerů ŠKODA. S každou takto provedenou servisní prohlídkou je doživotní záruka mobility prodloužena o další servisní interval. Veškeré podrobnosti o rozsahu a platnosti záruky jsou uvedeny v palubní literatuře, která je součástí každého vozu. Informace o záruce mobility získáte také u autorizovaných servisních partnerů ŠKODA nebo na ŠKODA Auto Info-line Vyzvednutí a přistavení vozu Je-li pro Vás překážkou přistavit vůz do servisu, autorizovaný servisní partner s Vámi dohodne termín a vůz si u Vás vyzvedne. Po provedení servisních úkonů jej přistaví zpět. Náhradní vozidlo Po dobu opravy nebo údržby Vašeho vozu Vám autorizovaný servisní partner ŠKODA může poskytnout náhradní vozidlo. Záruky výrobce 1. Záruka 2 roky na věcné a právní vady 2. Záruka 3 roky na vady laku 3. Záruka 12 let na neprorezavění karoserie Prodloužená záruka K vozu ŠKODA si můžete za příplatek jako mimořádnou výbavu objednat záruku prodlouženou o 3. a 4. rok s volbou limitu najetých kilometrů (do , nebo km). V době trvání prodloužené záruky máte právo na bezplatné, včasné a řádné odstranění oprávněně reklamovaných vad dle platných obchodních podmínek. Více informací naleznete na a u svých autorizovaných prodejců vozů ŠKODA. Proměnný servisní interval U nových modelů ŠKODA může být uplatněn proměnný servisní interval (WIV). Při dodržení předepsaných podmínek umožňuje systém WIV prodloužit servisní interval až na maximálně km. Časový limit mezi servisními prohlídkami je stanoven maximálně na dva roky. Délka intervalu servisních prohlídek závisí na režimu provozu vozidla. Řidič je vždy včas informován prostřednictvím panelu přístrojů o nutnosti provedení servisní prohlídky. O možnostech nastavení proměnného servisního intervalu na Vašem voze se informujte u svého nejbližšího servisního partnera ŠKODA. ŠKODA ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ Jako ŠKODA Originální příslušenství Vám nabízíme dětské sedačky, přepravní systémy, kola z lehké slitiny rozšiřující nabídku mimořádných výbav, sluneční clony, mechanické zabezpečení a jiné. Bližší informace o celém sortimentu najdete v katalozích příslušenství jednotlivých modelů ŠKODA. ŠKODA ORIGINÁLNÍ DÍLY Bezpečnost ŠKODA Originální díly jsou identické s díly, které byly použity při montáži vozu ŠKODA. Díky použití prvotřídních materiálů a technologií zaručují bezpečnou a bezstarostnou jízdu. Dostupnost ŠKODA Auto nabízí kompletní sortiment dílů, respektive dílů výbavy použitých při sériové výrobě vozu, a nezaměřuje se pouze na obrátkové díly. Zásobování ŠKODA Originálními díly je zajištěno i po výběhu daného modelu ze série. Dlouhá životnost Použití materiálů prvotřídní kvality a špičková technologie výroby ŠKODA Originálních dílů zaručují jejich maximální spolehlivost a dlouhou životnost. Důkazem je prodloužení záruční doby originálních tlumičů výfuku na 4 roky. Prodloužená záruka se vztahuje na všechny střední a zadní díly výfuků pro vozy ŠKODA, s výjimkou modelových řad Felicia a starších, a je platná pro Českou a Slovenskou republiku. Ochrana životního prostředí Do sortimentu ŠKODA Originálních dílů patří i díly výměnné, při jejichž výrobě není životní prostředí natolik zatěžováno odpadem, přebytkem odpadního tepla a znečišťováním vody. INFORMACE NA INTERNETU Na najdete mimo jiné náš konfigurátor, se kterým si můžete sestavit svůj vůz přesně podle svých představ a přání. ŠKODA FINANCE Využijte pro pořízení svého nového vozu výhodný úvěr, finanční leasing či operativní leasing od ŠkoFINu. Smlouvu můžete uzavřít přímo u autorizovaného prodejce, a to bez poplatků. Nabídka financování platí pro soukromé osoby, podnikatele i firmy. Spočítejte si výši své měsíční splátky na online kalkulačce. Více informací na PRODEJ VELKOODBĚRATELŮM Nabízíme Vám produkty a služby přizpůsobené Vašim obchodním a finančním potřebám, špičkovou úroveň péče o zákazníka, portfolio služeb odpovídající požadavkům velkoodběratelů a vysokou kvalitu vozů, příslušenství a servisu, která je zárukou nízkých nákladů na provoz Vašeho vozového parku. Více informací na

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Co může lépe doplnit sportovně-elegantní styl než vysoká úroveň bezpečnosti. Smysl pro zodpovědnost a potěšení z jízdy se navzájem nevylučují. Mohou se perfektně doplňovat.

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Co může lépe doplnit sportovně-elegantní styl než vysoká úroveň bezpečnosti. Smysl pro zodpovědnost a potěšení z jízdy se navzájem nevylučují. Mohou se perfektně doplňovat.

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek ve stínu majestátní katedrály, ale i adrenalinovou podívanou.

Více

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Když si chcete užít atmosféru rallye a zvednout adrenalin, nemusíte až do Monte Carla ani na

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ]

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw 1,6 TDI/88 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik I menší podnik může mít velké ambice. ŠKODA Praktik je dvousedadlový užitkový vůz, který Vám nabízí komfort i snadnou ovladatelnost. Zároveň je v něm dostatek prostoru pro Vaše

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Tour Více prostoru pro Vaše plány. I ty finanční. Nynější Octavia Tour vychází z úspěšného modelu Octavia, jehož charakteristickým rysem je nadčasový funkční design. Vůz za

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik I menší podnik může mít velké ambice. ŠKODA Praktik je dvousedadlový užitkový vůz, který Vám nabízí komfort i snadnou ovladatelnost. Zároveň je v něm dostatek prostoru pro Vaše

Více

Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Sílu nemusíte využívat stále. Někdy stačí jen vědomí, že když ji budete potřebovat, je tu. Jako 180 koní, které čekají na pobídku Vaší pravé nohy. Vítejte ve světě síly

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Tour Více prostoru pro Vaše plány. I ty finanční. Nynější Octavia Tour vychází z úspěšného modelu Octavia, jehož charakteristickým rysem je nadčasový funkční design. Vůz za

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Jedinečné spojení kvality, designu a dostupnosti. Prostor pro všechny Vaše cíle. Elegantní vzhled se známou tváří. ŠKODA Octavia. Maska chladiče s výrazným chromovaným rámečkem

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik ŠKODA Praktik je dvousedadlový užitkový vůz, který Vám nabízí komfort i snadnou ovladatelnost. Zároveň je v něm dostatek prostoru pro Vaše podnikání, které bude s jeho stylovým

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠkodaOctavia SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia SIMPLY CLEVER Nejspíš ji už znáte od vidění, a přesto Vás vždy znovu překvapí svou prostorností stejně jako bezpečností a spolehlivostí, které z ní už na pohled vyzařují,... ... svou dynamikou,

Více

ŠkodaOctavia SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia SIMPLY CLEVER Nejspíš ji už znáte od vidění, a přesto Vás vždy znovu překvapí svou prostorností stejně jako bezpečností a spolehlivostí, které z ní už na pohled vyzařují,... ... svou dynamikou,

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Sílu nemusíte využívat stále. Někdy stačí jen vědomí, že když ji budete potřebovat, je tu. Na Váš povel totiž čeká pod kapotou 180 koní. Vítejte ve světě, kde se podává zdravá

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Když si chcete užít atmosféru rallye a zvednout adrenalin, nemusíte až do Monte Carla ani na

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER I auta mají svou řeč. Nevypráví jen o městech a silnicích, ale také o lidech, které vozí. O jejich životním stylu, zvycích, domově. Každá Fabia vypráví příběh. Možná mezi nimi

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Ceník Motorizace Superb Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance 1,4 TSI/92 kw EU 5 6,8 l/100 km 157 g/km 574 900 665 900 721 900 1,8 TSI/118

Více

ŠkodaOctavia Tour SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia Tour SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Tour SIMPLY CLEVER Škoda Octavia Tour je vozem, na který se můžete spolehnout v nejrůznějších životních situacích. Představuje tak výbornou volbu především pro aktivní rodiny s dětmi, které

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine SIMPLY CLEVER ŠKODA GreenLine Svět je krásné místo pro život. Stavíme si tu domy, pracujeme, sportujeme, sázíme stromy a vychováváme své děti, které po nás všechno jednou převezmou. Ať už se z nich stanou

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník Fabia Scout a Fabia Combi Scout Střešní nosič, černo-stříbrný Kola z lehké slitiny Arktos 6,5J 16" Motorizace ŠKODA Fabia Scout ŠKODA Fabia Combi Scout

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine SIMPLY CLEVER ŠKODA GreenLine Svět je krásné místo pro život. Stavíme si tu domy, pracujeme, sportujeme, sázíme stromy a vychováváme své děti, které po nás všechno jednou převezmou. Ať už se z nich stanou

Více

simply clever ŠKODA Octavia Edition Akční ceník

simply clever ŠKODA Octavia Edition Akční ceník simply clever Octavia Edition Akční ceník Akční ceník Octavia Edition Octavia Prima Edition cz 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 1,6 MPI/75 kw (LPG 72 kw) 364 900 Kč 39 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Ceník Motorizace Octavia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance L&K GreenLine 1,4 MPI/59 kw EU 5 6,4 l/100 km 149 g/km 357 900 1,6 MPI/75

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia RS Když touha po síle a potřeba prostoru najdou společnou cestu... ... když se sportovní styl a smysl pro krásu protnou v jednom bodě. Nová ŠKODA Octavia RS představuje

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia RS Když touha po síle a potřeba prostoru najdou společnou cestu... ... když se sportovní styl a smysl pro krásu protnou v jednom bodě. Nová ŠKODA Octavia RS představuje

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS Když touha po síle a potřeba prostoru najdou společnou cestu... ... když se sportovní styl a smysl pro krásu protnou v jednom bodě. ŠKODA Octavia RS představuje jedinečnou

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA PRAKTIK

SIMPLY CLEVER ŠKODA PRAKTIK SIMPLY CLEVER ŠKODA PRAKTIK Kdo chce ve svém podnikání vyniknout, měl by být flexibilní, všestranný a spolehlivý. Tak jako ŠKODA Praktik. Dvousedadlový užitkový model Praktik Vám nabízí komfort i snadnou

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Některé vyhlídky Vás překvapí, jiné inspirují. Občas si je nejlépe vychutnáte o samotě, ale většinou stojí za to sdílet je se svými nejbližšími. Právě proto je tu prostorný

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Motorizace Akční cena Magic Ušetříte

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine SIMPLY CLEVER ŠKODA GreenLine Svět je krásné místo pro život. Stavíme si tu domy, pracujeme, sportujeme, sázíme stromy a vychováváme své děti, které po nás všechno jednou převezmou. Ať už se z nich stanou

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

ŠkodaOctavia RS SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia RS SIMPLY CLEVER ŠÉFEM, MANŽELEM, TÁTOU A NĚKDY PROSTĚ JEN MUŽEM. V práci Vás právě povýšili. Rodina je zaopatřená a spokojená. Všemu věnujete spoustu energie, ale nezapomínáte přitom trochu

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 234 900 Kč 1.0 MPI /7 4,3 97

Více

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Mii Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 197 900 Kč 206 900

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily akční NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) motorizace standardní ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia Combi 4x4

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia Combi 4x4 Bezpečnost Airbag řidiče a spolujezdce Deaktivace airbagu spolujezdce Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy Tříbodové výškově nastavitelné přední bezpečnostní pásy s přitahovači bezpečnostních pásů 3 tříbodové

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) MOTORIZACE STANDARDNÍ ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia RS. Škoda Octavia Combi RS

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia RS. Škoda Octavia Combi RS Bezpečnost Airbag řidiče a spolujezdce Deaktivace airbagu spolujezdce Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy Tříbodové výškově nastavitelné přední bezpečnostní pásy s přitahovači bezpečnostních pásů 3 tříbodové

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO (g/km) Mii 5dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 5 900 Kč 1.0 MPI 55/75 4,3

Více