D e s e t d ů v o d ů p r o v o l b u k o v á n í F S B

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "D e s e t d ů v o d ů p r o v o l b u k o v á n í F S B"

Transkript

1 D e s e t d ů v o d ů p r o v o l b u k o v á n í F S B Oceňte kvalitu S touto brožurou se snažíme oslovit naše prodejce a nebo výrobce proč pracovat s výrobky firmy FSB.Firma FSB nabízí široký sortiment v oblasti dveřních klik, okenních kliček a příslušenství, které jsou dokonalou prací slavných evropských architektů a designérů jako velmi přesvědčivá alternativa anonymního a masově vyráběného kování pro dveře a okna. Naši obchodní partneři tak mohou dosahovat vyšších zisků díky výrobkům firmy FSB, které povznesou celkový dojem z oken či dveří na kterých budou tyto výrobky použity.a právě touto cestou produkty FSB přidávají hodnotu Vašim výrobkům, která umocní kvalitu a celkovou hodnotu výrobku.deset důvodů pro úspěšnou spolupráci, které budou citovány na dalších stránkách vycházejí z materiálů, kvality výroby, designu výrobků, organizace dodávek, technologie, péče o zákazníka, seminářů, komunikace, cenové politiky a historie společnosti. Výrobní Materiály Je pravdou, že existuje mnoho zajímavých materiálů pro výrobu kování. FSB vyrábí své produkty pouze z ušlechtilých kovů, protože není jiný lepší materiál pro výrobu kvalitního dveřního či okenního kování. Dokonce ani nejlepší modely ze syntetického materiálu by pravděpodobně nebyly schopny přežít každodenní používání bez toho, aby v jejich jádru nebyla kovová výstuž.. Naše dva nejoblíbenější materiály jsou nerezová ocel a eloxovaný hliník. Oba jsou naprosto ideální materiály pro výrobu dveřních či okenních klik, jelikož nejvíce splňují náročné požadavky pro funkčnost, cenu, užitou hodnotu, kompaktibilitu a neškodnost vůči životnímu prostředí. Prakticky nezničitelná nerezová ocel je zvláště vhodná pro velmi často užívané dveře či okna u komerčních budov či společenských zařízení. Silnou stránkou hliníku je jeho odolnost díky anodizaci a jeho neprodyšnosti. S ohledem na životní prostředí jsou potom výrobky z nerezové oceli recyklovatelné z více jak 50% a hliník z 85 %. Náklady a spotřeba energií při výrobě hliníku jsou sice vysoké, ale jeho výroba je podporována hlavně kvůli své šetrnosti vůči životnímu prostředí a recyklovatelnosti.firma FSB byla jako jedna z prvních společností v Německu certifikována v rámci Evropské normy Eco-Audit Regulation a věnuje zvláštní pozornost dodržování ekologických norem při výrobě.

2 Kvalita výroby Více než 120 let firma FSB vyrábí výhradně kování pro okna a dveře. Během této doby FSB získala mnoho zkušeností s výrobou a stále zdokonalovala její kvalitu. V současné době FSB využívá nejmodernější výrobní systémy, které vykonávají obrovské množství práce a splňují tak velké nároky na pružnost a kvalitu výroby.pro odlévání hliníkových produktů jsou využity počítačem řízené robotické systémy a pro formování nerezových komponentů je zase využito hydraulické síly. Konečnou fází výroby je však stejně nenahraditelná lidská ruka zkušených pracovníků FSB, která dodá výrobku finální podobu. Tento způsob manuálního dokončení výroby je již letitou praxí a důležitým prvkem ve výrobě každého výrobku FSB. V konečné fázi výroby podstupují všechny produkty řadu testů a prohlídek, díky nimž je zabezpečena maximální kvalita výrobku. A pouze takovýmto postupem výroby může být dosaženo garance kvality, kterou poskytuje FSB.Vysoká kvalita tohoto typu výrobků je zásadní, protože okenní a dveřní kování podléhá poměrně vysokým tlakům při dlouhodobém používání.při ovládání dveří na kliku a její příslušenství působí silné axiální a vertikální síly a podle toho jsou také FSB kliky zkonstruovány. Design výrobků Dveřní a okenní kování FSB je známé svým jemným provedením, vizuálními a ergonomickými vlastnostmi. Ergonomie téměř sta modelů klik FSB se řídí čtyřmi body důležitými pro každou kliku: 1. Prostor pro palec, 2. Místo pro ukazováček, 3. Opora pro bříško palce 4. Pohodlné místo pro stisk celé ruky.jednoduše řečeno je design všech klik FSB založen na uvědomění si kliky a ovládání dveří. Vzhledem k tomu, že klika je také zboží dlouhodobé spotřeby je kladen velký důraz na kvalitu a účelnost u všech výrobků FSB. Každý model se vyznačuje svými charakteristickými rysy patrnými na první pohled a právě výběr designu klik může také vypovídat i o ososbnosti jejich uživatele.právě tato strategie kvalitního produktu přiměla FSB k oslovení 12 předních světových designérů a architektů, kteří se podíleli na vypracování dokonalých projektů dveřních a okenních klik.díky této spolupráci došlo ke změně pohledu na jinak obyčejnou věc jako je dveřní kování.všechny výrobky FSB tak v současnosti splňují veškeré nároky moderních doplňků současné architektury

3 Logistika Dodejte své výrobky ke svému zákazníkovi co nejrychleji a bude spokojený ( spokojený zákazník pak znamená větší úspěch na trhu ). Tak to je důvod proč FSB stále investuje do své logistiky. Díky těmto investicím je značně redukována dodací lhůta. V srdci logistického systému je plně automatizovaný sklad obsahující více jak 8000 položek výrobků FSB. Díky tomuto systému může být zboží, které je na skladě, dodáno maximálně do tří dnů. V nutnějších případech může být zboží odesláno ještě v den objednávky. Je však nutno počítat s vyššími náklady za expresní dopravu. Standardní termín dodání do ČR je pak nejvýše 3 týdny.speciální požadavky od zákazníka zaberou samozřejmě o něco delší dobu, ale díky dokonalému elektronickému systému zpracování objednávek, který je propojen s projekcí, skladem a výrobou je maximální doba zpracování objednávky 4 týdny. Dokonalou výrobu pak ukončí spolehliví smluvní speditéři, kteří doručí zboží do ČR v optimálním čase. Podpora při montáži Dokonce i ta nejkvalitnější dveřní či okenní klika se může stát bezcennou díky nesprávném postupu při montáži.a to je hlavní důvod proč jsou vývojáři FSB velmi pečliví na podrobné montážní návody u každého výrobku. Postupy montáže jsou vždy pečlivě a jasně v montážních návodech popsány krok za krokem. Použití těchto dokonalých montážních návodů zajistí, že kování FSB bude splňovat všechny očekávané nároky. Montážní návody získáte automaticky zakoupením jakéhokoliv výrobku FSB nebo si je můžete stáhnout z internetu na samozřejmé, že všechny produkty FSB jsou vybaveny vrtacími šablonami, které usnadní značné množství práce s vyměřováním. Jestliže používáte produkty FSB pravidelně můžeme Vám poskytnout šablonu vyhotovenou z kovu. K dispozici jsou také univerzální šablony mnohostranného použití, které by neměly chybět v základním vybavení montážní firmy. Díky šablonám od FSB ušetříte peníze a čas při montážích právě vy!

4 Péče o zákazníka Kompletní sortiment FSB je spojen s propracovanou poradenskou službou, která je Vám k dispozici v každé zemi, kde se výrobky FSB prodávají. Prodejci kování FSB poskytují poradenské služby výrobcům, montážním firmám, prodejcům a samozřejmě projektantům a architektům. Prodejci FSB jsou schopni poskytnout informace nejen o jednotlivých produktech FSB, ale poskytnou Vám informace o vhodných kombinacích výrobků FSB a ostatních doplňků pro okna a dveře. ( panty, zadlabací zámky, cylindrické vložky atd. )U každého prodejce samozřejmě naleznete vzorové panely, na kterých je možné shlédnout výrobky FSB ve všech dostupných povrchových úpravách. V České republice můžete výrobky FSB shlédnout v centrálním showroomu v Kladně a další vzorové stojany naleznete v Liberci, Praze, Brně, Zlíně, Pardubicích, Třebíči a na dalších místech celé republiky. Navštivte tedy jednu z těchto vzorkoven a sami posuďte, proč vybrat právě výrobky FSB. Semináře Stálé zdokonalování znalostí daného předmětu zkvalitňují výrobu FSB produktů. To je hlavní myšlenka, která stojí za semináři pořádanými ve výrobním závodě v Brakelu. Zde máte možnost seznámit se podrobně s výrobou příslušenství pro dveře a okna. Díky prohlídce výrobního závodu a seznámení se s technologiemi použitými při výrobě tak získáte dokonalý přehled o produktech FSB a můžete jej uplatnit dále.dobře informovaní lektoři, Vám pak mohou předat důležité informace o standardech Evropské unie a hlavně o novém standardu EN 1906.Takovéto technické semináře jsou pořádány hlavně kvůli prezentaci nových trendů a nápadů a ke zkvalitnění Vaší práce.vaši zákazníci budou díky Vašim znalostem a kvalitnějšímu servisu lépe informováni a tím také spokojenější.

5 Komunikace FSB je dodavatel, který je v těsném spojení s významnými architekty, maloobchodními dodavateli, výrobci a koncovými zákazníky. Je typycký svou vysokou kvalitou výrobků, které dodávají moderní vzhled dveřím, oknům a také nábytku.tak to je dosavadní post FSB na trhu. Jak je možné, že FSB tohoto postu dosahuje s poměrně nízkými náklady na propagaci?receptem na správnou propagaci FSB je zapojení nových nápadů a umisťování jednotlivých reklamních kampaní dle typu zákazníka.architekt bude určitě vyhledávat jiné informace nežli prodejce dveří. Vcelku je ale hlavním cílem FSB vyjít vstříc každému zákazníkovi. Můžeme se také zmínit o faktu, že reklamní kampaně firmy FSB již získaly několik ocenění za své provedení. Klíčovým nástrojem propagace však stále zůstává dokonale propracovaný 500 stránkový manuál, který je distribuován v několika světových jazycích.dalším obsáhlým zdrojem informací je také internet, kde naleznete všechny informace o FSB. Cenová politika Jedním z klíčových kritérií výrobků FSB je dlouhodobá životnost. FSB tohoto kritéria dosahuje tak, že při výrobě se používá velmi kvalitních materiálů, během výroby probíhá pečlivá kontrola a díky vyspělým strojírenským technologiím je dosaženo originálního designu na rozdíl od sériově vyráběných výrobků.všechny tyto skutečnosti se následně odrážejí v cenách. Výrobky firmy FSB nemohou být levné protože při výrobě není použito levných materiálů. Zákazníci by měly ocenit poměr mezi cenou a poctivou kvalitou produktů. Dveřní a okenní kliky by měli poskytovat svou službu po několik let aniž by byly obměňovány.mnohé řeknou kliky i o majiteli, který si je opatřil a proto by rozhodnutí jaké okenní či dveřní kování bude zdobit Váš interiér, nemělo být učiněno bez rozvážení.dlouhodobá spokojenost s dobrým výrobkem je zpravidla více než jednodenní radost z výhodné koupě.a to je důvod, který firmu FSB pobízí k vývoji a obchodování s produkty, které mají vysokou hodnotu na trhu. Historie firmy FSB je typická německá firma středního rozsahu se zhruba šesti sty zaměstnanci. Celá firma je stále v rodinném vlastnictví. FSB je úzce spjata se svými pracovníky, zákazníky i s polohou svého umístění.společnost byla založena v Iserlohnu v roce 1881 Franzem Schneiderem a zpočátku vyráběla výrobky z mosazi pro nábytek.po první světové válce se společnost přestěhovala do východovestfálského Brakelu. Výroba poté začala měnit svou orientaci z nábytkářského kování na designerské kování pro okna

6 a dveře. Do 80. let 20. století se pak mnoho ve výrobě neměnilo, společnost měla stejné postavení na trhu jako její konkurence. Změny nastaly až v roce 1981, kdy se hlavní filozofií firmy FSB stala snaha o to vtisknout značku jinak banální věci jako je klika. Díky tomuto snažení se značka FSB začala dostávat ze stínu standardu a vtiskla se do povědomí mnoha zákazníků především díky kvalitě a jménu. Dnes je evidentní, že tato strategie uspěla. A to nejen pro výrobní závod FSB, ale i pro celé odvětví.

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

Český výrobek se světovými parametry

Český výrobek se světovými parametry Český výrobek se světovými parametry Výroba, prodej.. kování je vyráběno a montováno v České republice. Expedováno ze skladů v Praze, Brně, Plzni, Dobrušce, Bratislavě a z mnoha dalších značkových prodejen

Více

Objektové kování pro okna a dveře

Objektové kování pro okna a dveře Objektové kování pro okna a dveře Katalog objektového kování EFB obsahuje modely kování pro stavby, kde se předpokládá velmi časté používání oken nebo dveří. Typicky se jedná o kancelářské budovy, hotely,

Více

Úvod. Mul-T-Lock Czech s.r.o. je dceřinou společností předního světového výrobce zámkové techniky, společnosti Mul-T-Lock Technologies

Úvod. Mul-T-Lock Czech s.r.o. je dceřinou společností předního světového výrobce zámkové techniky, společnosti Mul-T-Lock Technologies Úvod Mul-T-Lock Czech s.r.o. je dceřinou společností předního světového výrobce zámkové techniky, společnosti Mul-T-Lock Technologies Ltd. Hlavní náplní činnosti je dovoz a distribuce mechanických uzamykacích

Více

Celý projekt - jeden design. Okenní kliky 3 a 4 polohové [ ] Štítové kování DESIGN 2000, 2004 [78 87] Dveřní kliky DESIGN 2000, 2004 [22 33]

Celý projekt - jeden design. Okenní kliky 3 a 4 polohové [ ] Štítové kování DESIGN 2000, 2004 [78 87] Dveřní kliky DESIGN 2000, 2004 [22 33] Celý projekt - jeden design Štítové kování DESIGN 2000, 2004 [78 87] Dveřní kliky DESIGN 2000, 2004 [22 33] Kliky a zámky na skleněné dveře [154 163] Panty na skleněné dveře [164 167] Hranaté panty na

Více

Vážení zákazníci, Záruka. Garance kvality. Ceny. Rozdělení sérií. ABS (plast) pozinkovaný a lakovaný plech. nerez/pozinkovaný a lakovaný plech.

Vážení zákazníci, Záruka. Garance kvality. Ceny. Rozdělení sérií. ABS (plast) pozinkovaný a lakovaný plech. nerez/pozinkovaný a lakovaný plech. Vážení zákazníci, Formou našeho nového katalogu Vám chceme představit náš nový sortiment poštovních schránek. Nabízíme široký výběr klasických, moderních, elegantních i rustikálních modelů různých tvarů,

Více

Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu.

Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu. ubaj Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu. www.sulko.cz Pro více informací volejte: 800 155 156 SULKO Výrobou a montáží oken

Více

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou Perfektní spojení tvaru a funkce S TS 97 nabízí DORMA nejmenší dveřní zavírač s kluznou lištou pro oblast technického

Více

Příbuzný sortiment. detail upevnění kliky v 6 bodech. Madla dlouhá [ ] Madla a koule na skleněné a dřevěné dveře [ ]

Příbuzný sortiment. detail upevnění kliky v 6 bodech. Madla dlouhá [ ] Madla a koule na skleněné a dřevěné dveře [ ] detail upevnění kliky v 6 bodech Příbuzný sortiment Madla a koule na skleněné a dřevěné dveře [174 179] Okenní kliky 3 a 4 polohové [116 123] Bezpečnostní madla Entero [94 99] Madla dlouhá [108 115] Bezpečnostní

Více

Ni lesklý nikl. SNi matný nikl. www.kliky-mt.cz/povrchy SNi matný nikl broušeno. TiN-C titan chrom mat. TiN-K titan černá mat. TiN-S titan bronz mat

Ni lesklý nikl. SNi matný nikl. www.kliky-mt.cz/povrchy SNi matný nikl broušeno. TiN-C titan chrom mat. TiN-K titan černá mat. TiN-S titan bronz mat 2009 Ni lesklý nikl SNi matný nikl www.kliky-mt.cz/povrchy SNi matný nikl broušeno TiN-C titan chrom mat TiN-K titan černá mat TiN-S titan bronz mat TiN-A titan mosaz mat kliky/kulaté rozety str. 1 2 Fábi

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

PROMO 1390,- 990,- klika / koule 1590,- povrchová úprava: nerez broušený. cena 890,- cena 890,- cena 1190,- cena. cena. cena 990,- cena 1350,- cena

PROMO 1390,- 990,- klika / koule 1590,- povrchová úprava: nerez broušený. cena 890,- cena 890,- cena 1190,- cena. cena. cena 990,- cena 1350,- cena KLIKY A KOVÁNÍ 2014 PROMO 890,- 890,- 1190,- 1390,- 990,- 990,- 1350,- 1590,- 2 nova 790,- 790,- 1090,- 1290,- 990,- 990,- 1350,- 1590,- 3 entero 1090,- 1090,- 1390,- 1590,- 1190,- 1190,- 1550,- 1790,-

Více

XXXXX XXXXX XXXXX XXXXX 3 ROKY KATALOG 2013. 0000 Kč. Xxxxxxxxxxh. Xxxxxxxxxxh. DVEŘNÍ KOVÁNÍ A DOPLŇKY. BB = PRO OBYČEJNÝ KLÍČ 0000 Kč

XXXXX XXXXX XXXXX XXXXX 3 ROKY KATALOG 2013. 0000 Kč. Xxxxxxxxxxh. Xxxxxxxxxxh. DVEŘNÍ KOVÁNÍ A DOPLŇKY. BB = PRO OBYČEJNÝ KLÍČ 0000 Kč Xxxxxxxxxxh. XXXXX XXXXX = PRO OBYČEJNÝ KLÍČ 0000 Kč = NA CYLINDRICKOU VLOŽKU 0000 Kč = SADA 0000 Kč Xxxxxxxxxxh. XXXXX XXXXX = PRO OBYČEJNÝ KLÍČ 0000 Kč = NA CYLINDRICKOU VLOŽKU 0000 Kč = SADA 0000 Kč

Více

Katalog / ceník 2010

Katalog / ceník 2010 Katalog / ceník 2010 Ni lesklý nikl SNi matný nikl www.kliky-mt.cz/nikl-chrom-titan/ SNi matný nikl broušeno TiN-C titan chrom mat TiN-B titan braun mat TiN-K titan černá mat TiN-S titan bronz mat TiN-A

Více

Celý projekt - jeden design. Hranaté panty na dřevěné dveře [ ] Dveřní kliky DESIGN 2009 [38 43] Madla dlouhá [ ] Dveřní zarážky [ ]

Celý projekt - jeden design. Hranaté panty na dřevěné dveře [ ] Dveřní kliky DESIGN 2009 [38 43] Madla dlouhá [ ] Dveřní zarážky [ ] Celý projekt - jeden design Dveřní kliky DESIGN 2009 [38 43] Dveřní zarážky [204 209] Madla a koule na skleněné a dřevěné dveře [174 179] Hranaté panty na dřevěné dveře [200 203] Okenní kliky 3 a 4 polohové

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 MEA otáčivé křídlové brány s páskovou výplní: Stabilní, bezpečné a s dlouhou životností. Osvědčená kvalita pro soukromé i průmyslové využití. Barevné a robustní: brány

Více

OSVĚŽENÍ NA TRHU DODAVATELŮ

OSVĚŽENÍ NA TRHU DODAVATELŮ OSVĚŽENÍ NA TRHU DODAVATELŮ Nabízíme spolupráci při zajištění Vašich potřeb v oblasti dodávek valivých ložisek, pojistných kroužků, gufer, klínových řemenů apod.. Nabízíme kompletní sortiment ložisek do

Více

Romana II. Možnost úložného prostoru

Romana II. Možnost úložného prostoru vi No a nk Wanda Tato postel zaujme hlavně svým zadním čelem kde je hlavová opěrka s možností kombinovat různé odstíny moření jako je například na fotografii. Nohy u předního čela jsou rohové a tím dodávají

Více

mezinárodní prestižní ocenění za design

mezinárodní prestižní ocenění za design KLIKY A KOVÁNÍ mezinárodní prestižní ocenění za design Klika MAXIMAL získala mezinárodní prestižní ocenění za design Reddot award. Nabízí mnoho možností povrchových úprav a kombinací výplní s dekory dveří

Více

skydoo catalogue 11_02

skydoo catalogue 11_02 skydoo catalogue 11_02 Společnost SKYDOO je specialista na rychlé a spolehlivé dodávky interiérových dveří. Uvědomujeme si, že právě tyto vlastnosti jsou klíčové pro developerské společnosti a regionální

Více

6.1 DVEŘNÍ KOVÁNÍ Premium, Plus, Pure

6.1 DVEŘNÍ KOVÁNÍ Premium, Plus, Pure 6.1 DVEŘNÍ KOVÁNÍ Premium, Plus, Pure 6.2 KOVÁNÍ DORMA PREMIUM Popis a parametry objektové kování pro nejvyšší zatížení s 10ti letou garancí od výrobce klasifikace kvalitativní třída 4 dle EN 1906 pro

Více

Vítáme ve světě dveří WIŚNIOWSKI

Vítáme ve světě dveří WIŚNIOWSKI Dveře WIŚNIOWSKI Vítáme ve světě dveří WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o funkčních, na dálku

Více

Modelová řada NOVINKA! Mechanismus vložky MT5+ TM. Mechanismus vložky MT5+ Ochranné prvky. Životnost. Klíče a zabezpečení klíčů.

Modelová řada NOVINKA! Mechanismus vložky MT5+ TM. Mechanismus vložky MT5+ Ochranné prvky. Životnost. Klíče a zabezpečení klíčů. Modelová řada NOVINKA! Mechanismus vložky MT5+ TM Zamykací systém tvořen kombinací tří nezávislých mechanismů Zdvojená teleskopická stavítka ovládaná důlkovou částí klíče Blokovací lišta ovládaná hadovitým

Více

NEW GARDEN O SPOLEČNOSTI

NEW GARDEN O SPOLEČNOSTI PROFIL SPOLEČNOSTI NEW GARDEN Specializujeme se na prodej interiérových a zahradních mrazuvzdorných květináčů, doplňků a svíček. Nabízíme prvotřídní zboží od předních výrobců ze zemí EU, Číny a Thajska.

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

Cembrit Small Module. Fasádní desky pro kreativní řešení

Cembrit Small Module. Fasádní desky pro kreativní řešení Cembrit Small Module Fasádní desky pro kreativní řešení Cembrit Small Module Vláknocementové fasádní desky Cembrit jsou ideální pro lehké, větrané fasády, včetně kompletních řešení pro fasády velkých projektů,

Více

Porovnání garáží vyberte si tu nejlepší garáž

Porovnání garáží vyberte si tu nejlepší garáž Porovnání garáží vyberte si tu nejlepší garáž Plechová garáž vs. Betonová garáž - Rychlý přehled Cena (bez DPH) Plechová garáž Betonová garáž 10 000 a více 100 000 a více Společné výhody Postup a doba

Více

M inimum T ime. Morgan. je inovativní řešení s dokonalým vzhledem a patentovaným systémem montáže. Entero II

M inimum T ime. Morgan. je inovativní řešení s dokonalým vzhledem a patentovaným systémem montáže. Entero II P r o j e k t 2 0 1 2 1 Morgan P r o j e k t je inovativní řešení s dokonalým vzhledem a patentovaným systémem montáže Entero II M inimum T ime Kování M&T řady Projekt přináší zásadní inovaci v konstrukčním

Více

PRO DOKONALOST VAŠICH OKEN

PRO DOKONALOST VAŠICH OKEN PRO DOKONALOST VAŠICH OKEN Společnost Bematech se svojí obchodní značkou je hlavním lídrem na trhu stínicí techniky a okenních dekorací. Více než 18 let kvalitní péče, inovačního procesu na všech úrovních

Více

Kompletní řešení vstupních prostor

Kompletní řešení vstupních prostor Přehled produktů Kompletní řešení vstupních prostor Společnost Besam navrhuje a vyrábí vysoce kvalitní automatické dveřní systémy, které dokonale splňují jednotlivé požadavky našich zákazníků. Nabízíme

Více

LUKOIL POSKYTUJÍ MOBILITU MILIO- NŮM LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ A DENNĚ SE SPOLEHLIVĚ OSVĚDČUJÍ VE VŠECH OBLASTECH SVÉHO POUŽITÍ.

LUKOIL POSKYTUJÍ MOBILITU MILIO- NŮM LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ A DENNĚ SE SPOLEHLIVĚ OSVĚDČUJÍ VE VŠECH OBLASTECH SVÉHO POUŽITÍ. LUKOIL LUBRICANTS MAZIVA LUKOIL POSKYTUJÍ MOBILITU MILIO- NŮM LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ A DENNĚ SE SPOLEHLIVĚ OSVĚDČUJÍ VE VŠECH OBLASTECH SVÉHO POUŽITÍ. Pravidelné laboratorní kontroly a kompetentní vývojové

Více

VÝROBA NÁBYTKU. Vězeňská služba České republiky Věznice Mírov

VÝROBA NÁBYTKU. Vězeňská služba České republiky Věznice Mírov VÝROBA NÁBYTKU Vězeňská služba České republiky Věznice Mírov Kontakty: Bc. Jiří Ondrášek tel: 583 488 240 mobil: 724 922 335 email: jondrasek @vez.mir.justice.cz Gustav Havlíček tel: 583 488 249 email:

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

AUTOMATICKÉ VSTUPNÍ SYSTÉMY. Posuvné dveře, pohony otočných dveří, karusely, posuvné skleněné stěny

AUTOMATICKÉ VSTUPNÍ SYSTÉMY. Posuvné dveře, pohony otočných dveří, karusely, posuvné skleněné stěny AUTOMATICKÉ VSTUPNÍ SYSTÉMY Posuvné dveře, pohony otočných dveří, karusely, posuvné skleněné stěny Chcete-li uskutečnit architektonické vize, potřebujete k tomu vhodná technická řešení. Architekti a projektanti

Více

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Konstantin Schmidt, manager prodeje Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Tak legendární. Tak elegantní. Nové kufry ZARGES. Chcete

Více

katalog 2013/14 levné kování

katalog 2013/14 levné kování katalog 2013/14 levné kování kování za výhodné ceny Vážené dámy, vážení pánové, představujeme Vám zcela nový katalog kvalitního levného kování. Při vytváření nabídky klik řady LEKO jsme si kladli za cíl

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní. Stěnové.

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní. Stěnové. SENDVIČOVÉ PANELY Střešní Stěnové Sendvičové panely Rozvoj průmyslu a konkurence, jakož i zvýšení ekologických požadavků na stavby, vyžaduje od investorů používání moderních materiálů při realizaci svých

Více

Univerzální elektrické otvírače effeff řada 118,128,138,148,118F,118W,138W

Univerzální elektrické otvírače effeff řada 118,128,138,148,118F,118W,138W Modelová řada je univerzální elektrický otvírač pro všechny požadavky na kontrolu vstupu dveří. Univerzální elektrické otvírače effeff řada 118,128,138,148,118F,118W,138W V kompaktním těle otvírače naleznete

Více

ENTERO. M&T značka kování, která je inovativní ve všech produktových řadách dveřního a okenního kování.

ENTERO. M&T značka kování, která je inovativní ve všech produktových řadách dveřního a okenního kování. GL ASS M&T značka kování, která je inovativní ve všech produktových řadách dveřního a okenního kování. Jsme jediný výrobce kování v Evropě, který na trh dodává kování na sklo a řadu dalších doplňků na

Více

Dvojkrídlové brány NOVAVISIO mají následující výhody:

Dvojkrídlové brány NOVAVISIO mají následující výhody: Tradiční řešení vjezdových bran zkombinované se zajímavým a nadčasovým designem dodá vaší zahradě nádech luxusu. Takové jsou jedno a dvoukřídlé brány. Křídlové brány jsou stále velmi oblíbeným řešením

Více

Novinka firmy. Roto. se ozve, když je na správném místě!

Novinka firmy. Roto. se ozve, když je na správném místě! Novinka firmy Roto se ozve, když je na správném místě! Roto german made Společnost Roto Frank AG se sídlem v Leinfelden- Echterdingenu u Stuttgartu je německá skupina podniků. Firma Roto se stabilně rozrostla

Více

AKCE SLEVA 15% KOMPLET,,ONA DNES,,

AKCE SLEVA 15% KOMPLET,,ONA DNES,, AKCE SLEVA 15% KOMPLET,,ONA DNES,, -sleva 15% na komplet dveře + zárubeň na základě předložení kuponu z ONA DNES -akce platí od 16.3. do 31.5.2015 -akci nelze kombinovat s jinými akcemi -spoluúčast pro

Více

Vážení zákazníci, Katalog NOMIland 2013/2014. Nejširší nabídka produktů a služeb za VÝHODNÉ CENY na jednom místě! KLUB NOMILAND

Vážení zákazníci, Katalog NOMIland 2013/2014. Nejširší nabídka produktů a služeb za VÝHODNÉ CENY na jednom místě! KLUB NOMILAND Vážení zákazníci, Představujeme Vám nový, ještě horký Katalog JARO - LÉTO 2014. V tomto katalogu naleznete produkty, které jsou Vám již dobře známé a oblíbené, ale také úplné NOVINKY, se kterými Vás chceme

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka č. 00201518039 Montážní partner : E-mail: Tel.: Zadavatel: Jaroslav Škeřík Rabštejnská

Více

HLINÍKOVÉ FASÁDY HUECK+HARTMANN

HLINÍKOVÉ FASÁDY HUECK+HARTMANN HLINÍKOVÉ SYSTÉMY HLINÍKOVÉ FASÁDY JSTE NÁROČNÍ, JDETE ZA SVÝM CÍLEM A NECHCETE BÝT OMEZENI VE VAŠICH PŘEDSTAVÁCH? Jedině Vám jsou určeny naše hliníkové sestavy a výrobky. Uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky,

Více

Představujeme nejinteligentnejší řešení pro výrobu a dodávku mechanických komponentů

Představujeme nejinteligentnejší řešení pro výrobu a dodávku mechanických komponentů Představujeme nejinteligentnejší řešení pro výrobu a dodávku mechanických komponentů Il vostro partner SU MISURA... Precisely Meeting Your Demands MISUMI TCS Uveden pro poskytování prvotřídních služeb,

Více

STERLING SILVER Made in Germany

STERLING SILVER Made in Germany Již od 18. století je Pforzheim znám jako středisko Kdo byl Otto Hutt? zpracování drahých kovů. V malých řemeslných dílnách stejně jako v průmyslových závodech zde vyrábějí zlaté a stříbrné šperky, hodinky

Více

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Foto NOARK Electric USA Chicago NOARK Electric Europe Praha NOARK Electric Šanghaj Společnost NOARK Electric je světová firma s globálním působením zabývající

Více

Výplně EkoLine PVC Alu EkoLine

Výplně EkoLine PVC Alu EkoLine www.ekookna.pl Výplně PVC Alu Dveřní panely Moderní design, svobodná volba příslušenství s bohatou škálou barev způsobuje, že dveřní výplně jsou vizitkou každého domu. Nejvyšší kvalita materiálů, které

Více

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018 NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX Jaro 2018 Okna z profilového systému SPACE 8 Nejvýznamnější novinkou je rozšíření profilových systémů pro výrobu oken TERMOLUX o nový profil SPACE 8. ojskel určena

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

Postup tvorby. Poznání potřeb klienta

Postup tvorby. Poznání potřeb klienta Design Interiérový design Součástí divize dřevovýroby společnosti ROmiLL je i designové studio za měřené na interiérový a produktový design. Dbáme na všechny potřebné aspekty, jež vedou ke spokojenému

Více

KATALOG 2014/15 LEVNÉ KOVÁNÍ

KATALOG 2014/15 LEVNÉ KOVÁNÍ KATALOG 2014/15 LEVNÉ KOVÁNÍ Dobrý den, děkujeme, že Vás zaujal nový katalog levného kování LEKO ze skupiny kvalitního kování značky TWIN. Sortiment jsme obohatili o novinky, které atraktivně dotvoří Váš

Více

ROZDĚLOVAČE 2 PŘEHLED

ROZDĚLOVAČE 2 PŘEHLED ROZDĚLOVAČE ROZDĚLOVAČE Cílený ohřev jednotlivých místností zvyšuje komfort, snižuje spotřebu energie a umožňuje hospodárný provoz otopných zařízení. K tomu je potřeba optimální rozdělení energie: u hlavního

Více

MP BICOLOR 2018/19. kombinované kliky

MP BICOLOR 2018/19. kombinované kliky MP BICOLOR 2018/19 kombinované kliky Povrchové úpravy a konstrukce Sortiment v tomto katalogu je vyroben ze slitiny zinku a slitiny hliníku. Vratný mechanismus je uložen v pouzdře ze slitiny zinku. Kování

Více

Materiál s tradicí. V novém podání.

Materiál s tradicí. V novém podání. Řada LS v mosazi Materiál s tradicí. V novém podání. Mosaz - slitina mědi a zinku známá již od starověku se i dnes cení jako vysoce univerzální materiál. Kov vyzařuje auru zvláštní elegance díky odstínům

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

ProCeram a.s. provozovna Zličín Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 www.proceram.cz

ProCeram a.s. provozovna Zličín Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 www.proceram.cz ProCeram a.s. provozovna Zličín Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 Profil společnosti ProCeram Kdo jsme Společnost ProCeram a.s. byla založena v roce 2007 a patří do skupiny NEW LIVING GROUP, jejíž hlavní náplní

Více

Kvalita. není jen na oko. Mimořádné prodloužení do 15. 8. 2014. www.sapeli.cz

Kvalita. není jen na oko. Mimořádné prodloužení do 15. 8. 2014. www.sapeli.cz Kvalita není jen na oko. Vysoký standard podložený důkazy Srovnávací testy mechanické odolnosti Atraktivní novinky pro rok 2014 Možnost prodloužení záruky až na 5 let Nový katalog 2014/2015 Mimořádné prodloužení

Více

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky Systémový partner v hydraulice Systémový partner v hydraulice Vše z jedné ruky Hydraulika znamená HANSA-FLEX. Dnes více než kdy jindy. Firma HANSA-FLEX se vyvinula ve vedoucí evropský podnik v oblasti

Více

tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda)

tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda) tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 0014000264 Montážní partner: E-mail: Tel.: Investor: Jiří Seifert Ranná E-mail: seifert24@seznam.cz tel.: 603263820 Vytvořil:

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 05052046 Investor: Roman a Iveta Králíkovi RD Běštín par.22/7 Email: Tel.: Zadavatel:

Více

Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti

Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti FPS Patentovaná technologie a mnohostranné použití Systém s Systém FPS poskytuje nejlepší úroveň bezpečnosti v nejjednodušším provedení mezi

Více

4 dimenze designu ELEKTRO-SYSTEM-TECHNIK S.R.O.

4 dimenze designu ELEKTRO-SYSTEM-TECHNIK S.R.O. 4 dimenze designu ELEKTRO-SYSTEM-TECHNIK S.R.O. Kdo jsme a co Vám nabízíme Společnost Elektro-System-Technik s.r.o. dodává na český a slovenský trh komunikační systémy budov Siedle, spínače a systémy Berker,

Více

CENÍK platný od 1.3.2012

CENÍK platný od 1.3.2012 1. DIČ CZ25391941 CENÍK platný od 1.3.2012 ( CENY UVEDENY BEZ DPH ) 2. Vážení zákazníci, s měnícím se vzhledem našich obcí a měst se mění i názory na zdánlivé maličkosti. Jednou z těchto maličkostí jsou

Více

interiérové příčkové systémy

interiérové příčkové systémy interiérové příčkové systémy J-AZ40 CLEAZY100 40 78 30dB 100 37dB 40 db Interiérové příčkové systémy TIASO reagují na současné trendy ve výstavbě a členění nových administrativních prostor Tyto systémy

Více

CENÍK platný od

CENÍK platný od 1. 1. CENÍK platný od 1.1.2010 DLS B-015 DLS E-01 DLS A-01 DLS C-01 DLS A-03 DLS H-011 DLS B-017 DLS B-01 DLS B-02 DLS B-217 DLS G-01 DLS A-05 DLS H-010 ( CENY UVEDENY BEZ DPH ) 2. Vážení zákazníci, s

Více

E R C EALI LIZA ZA EA C R E 4 5

E R C EALI LIZA ZA EA C R E 4 5 r e a l i z a c e 2 0 0 7 Firma VV SKLO s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1993. Během této doby jsme se podíleli na mnoha realizacích pro naše zákazníky. Šíří našeho sortimentu jsme schopni kompletně

Více

DODEJTE SVÉMU MAJETKU BEZPECNOST A HODNOTU

DODEJTE SVÉMU MAJETKU BEZPECNOST A HODNOTU DODEJTE SVÉMU MAJETKU BEZPECNOST A HODNOTU Rešení pro ochranu majetku SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Prední svetový dodavatel zabezpecení a ochrany v interiéru Skladování & ochrana majetku

Více

Podniková logistika 2

Podniková logistika 2 Podniková logistika 2 Podniková strategie a logistika DNES -Kupující jsou ochotni platit stále více za individuální výrobky a služby, za vysokou kvalitu a pohotovost nabídky Nízké ceny mohou být pro někoho

Více

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody:

Vjazdové brány po kolajnici NOVAVISIO mají následující výhody: Trápíte se s prostorem a nechcete se vzdát automatické pojezdové brány? Řešením je levnější varianta s pojezdem po kolejnici. Pojezdové brány s pohonem po kolejnici jsou cenově dostupné řešení, které zabezpečí

Více

REFLECTION. Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí.

REFLECTION. Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí. REFLECTION Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí. REFLECTION KVALITA JAKO ZHODNOCENÍ. Každý detail mluví sám za sebe. A za vás. Od vstupní haly po konferenční místnost, od květinové výzdoby po

Více

SCHODIŠTĚ Standardní Nadstandardní Luxusní

SCHODIŠTĚ Standardní Nadstandardní Luxusní Petr Havlíček Vítějeves 71 569 06 okr. Svitavy tel.: 461 526 911, 461 526 117, 461 526 140, 461 526 335 fax: 461 526 912, 461 526 913 e mail: fa havlicek@fa havlicek.cz internet: www.fa havlicek.cz DVEŘE

Více

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti

Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti Systém s příznivou cenou pro jednoduché zajištění bezpečnosti FPS Patentovaná technologie a mnohostranné použití Systém s Systém FPS poskytuje nejlepší úroveň bezpečnosti v nejjednodušším provedení mezi

Více

Od roku 2009 prodáváme výrobky Hoxter do 23 zemí Evropy a můžeme s hrdostí říci: Tomu co děláme, rozumíme.

Od roku 2009 prodáváme výrobky Hoxter do 23 zemí Evropy a můžeme s hrdostí říci: Tomu co děláme, rozumíme. V průběhu studia na Vysokém učení technickém v Brně jsme v roce 2004 založili nyní největší velkoobchod v oboru. Brzy jsme však zjistili, že na trhu krbových vložek chybí kvalitní teplovodní produkt. Oslovili

Více

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010 CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010 The global leader in the door opening solutions Nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat Na výrobky s logem psa je spolehnutí. Česká značka FAB díky stoleté tradici dobře rozumí

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

Spolupráce výroba velkoobchod v oboru TZB

Spolupráce výroba velkoobchod v oboru TZB Asociace odborných velkoobchodů a výrobců TZB Spolupráce výroba velkoobchod v oboru TZB Dr. Ivan Bohata Vztah výroba velkoobchod vzor 2001 Na konferenci AOV v roce 2001 jsme si položili zásadní otázku:

Více

grafické portfolio rebel art

grafické portfolio rebel art grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Všechny výhody z jediného zdroje. Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

KAWNEER SOLÁRNÍ PANELY

KAWNEER SOLÁRNÍ PANELY KAWNEER SOLÁRNÍ PANELY Partner pro kompletní řešení v oblasti solárních panelů } propočty a materiálová měření podporované diky elektronickému zpracování dat } nadstandardní moduly, měniče a instalační

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL85 (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2015090201 Montážní partner: Investor: David Kamenický Rajhrad email: Tel.:

Více

Spínače pro nízké napětí

Spínače pro nízké napětí Spínače pro nízké napětí Výkonové spínače Inovace. Technologie. Kvalita. Spínače Sälzer: řešení budoucnosti! Důvěra Již od roku 1956 se firma Sälzer specializuje na vývoj, výrobu a distribuci výkonových

Více

To nejlepší pro Váš dům.

To nejlepší pro Váš dům. Prof ily třídy A: To nejlepší pro Váš dům. 100% KVALITA Profily třídy A dle ČSN EN 12608 jen od VEKA Obraťte se na nás těšíme se na Vás: Silné profily silný výkon Firma VEKA jako jeden z předních světových

Více

F I R M A U N I W I N

F I R M A U N I W I N FIRMA UNIWIN Představení firmy Od roku 1997 nabízíme zákazníkům kvalitní výrobky a služby. Okna, dveře a fasády vyrábíme a montujeme z plastu, plast-hliníku, dřeva, hliníku a dřevohliníku. Naleznete u

Více

HEYMAN v nábytkářském průmyslu. V této prezentaci naleznete přehled příkladů použití našich produktů v nábytkářském průmyslu.

HEYMAN v nábytkářském průmyslu. V této prezentaci naleznete přehled příkladů použití našich produktů v nábytkářském průmyslu. HEYMAN v nábytkářském průmyslu V této prezentaci naleznete přehled příkladů použití našich produktů v nábytkářském průmyslu. Teleskopické výsuvy Kovový nábytek a vybavení, nastavitelné opěrky nohou k relaxačním

Více

HEYMAN ve zdravotnické technice. V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice.

HEYMAN ve zdravotnické technice. V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice. HEYMAN ve zdravotnické technice V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice. Elektronické uzávěry E-Keeper Hodí se velmi dobře pro použití do skříní na léky, takže léky může

Více

Dresden. g Berlin. Hannover

Dresden. g Berlin. Hannover Le Hannover kyhamburg Graciosa Novinky Hambu so Kiel g Berlin nn Flores inkyhannover Bremen aial Novinky Be NovinkyUlm Ho 3Coimbra Ci annover Horta Corvo Porto Kiel 201 Corvo Flores Leipzig Dresden Berlin

Více

PEKstrA BALKONY A LODŽIE OzDOBí KAŽDý Dům OCELOVÉ LODŽIE

PEKstrA BALKONY A LODŽIE OzDOBí KAŽDý Dům OCELOVÉ LODŽIE B A L K O N Y A L O D Ž I E Pekstra balkony a LODŽIE ozdobí každý dům Firma PEKSTRA je českou výrobní firmou, která se specializuje na poradenství, dodávky a servis spojený s výrobou a instalací balkonů

Více

EPS. Klasický systém garantující dobrou bezpečnost

EPS. Klasický systém garantující dobrou bezpečnost EPS Klasický systém garantující dobrou bezpečnost EPS patentovaná technologie a mnohostranné použití Systém s EPS je klasika mezi mechanickými uzamykacími systémy. S chráněnou technologií je EPS vhodný

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

Kvalita. není jen na oko. www.sapeli.cz. Pouze do 30. 6. 2014

Kvalita. není jen na oko. www.sapeli.cz. Pouze do 30. 6. 2014 Kvalita není jen na oko. Vysoký standard podložený důkazy Srovnávací testy mechanické odolnosti Atraktivní novinky pro rok 2014 Možnost prodloužení záruky až na 5 let Nový katalog 2014/2015 Pouze do 30.

Více

Produkty z nerezové oceli

Produkty z nerezové oceli Produkty z nerezové oceli Nerezová ocel individuální řešení Individuální požadavky individuální řešení Nároky na kvalitu dílů a modulů se neustále zvyšují. Široké portfolio výrobků společnosti MISUMI,

Více

Technický a informační list HOLAR

Technický a informační list HOLAR technický list Technický a informační list HOLR Informace a historie značky Holar Vážení zákazníci, rádi bychom Vám představili obchodní značku Holar, vlastněnou firmou Čegan s.r.o. a její produkty. Značka

Více

ALUTECH. Náhradní díly a příslušenství

ALUTECH. Náhradní díly a příslušenství Náhradní díly a příslušenství Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. verze 3.0 www.technopark.cz

Více