Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 4/2014, konaného dne v jídelně ZŠ a MŠ Horní Maršov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 4/2014, konaného dne v jídelně ZŠ a MŠ Horní Maršov"

Transkript

1 Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 4/2014, konaného dne v jídelně ZŠ a MŠ Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 15 členů zastupitelstva: M. Drahník (MD), V. Duch (VD), Mgr. D. Havlík (DH), J. Heřman (JH), T. Hlinka (TH), Mgr. E. Hloušková (EH), R. Hofer (RH), R. Hofmann (RHn), L. Karlíková (LK), RNDr. Jiří Kulich (JK), Ing. P. Mrázek (PM), E. Schreiber (ES) dostavil se v hod, A. Strakoš (AS), Ilona Vaňousová (IV), Bc. B. Vojtěchová (BV) viz přiložená prezenční listina) Omluveno: Nepřítomno, neomluveno: Program: 1. Zahájení 2. Určení zapisovatele 3. Ověření platnosti voleb členů ZO (dle 53 Zák. o volbách do zastupitelstev obcí kontrola Osvědčení o zvolení, vydaného registračním úřadem) 4. Složení slibu členů zastupitelstva obce (dle 69 odst. 2 zák. o obcích) 5. Schválení programu ustanovujícího zasedání zastupitelstva obce 6. Volba ověřovatelů zápisu 7. Schválení jednacího řádu zastupitelstva obce 8. Volba starosty, místostarosty a dalších členů rady obce 9. Zřízení výborů, volby předsedů a členů výborů zastupitelstva obce 10. Stanovení odměn neuvolněným členům zastupitelstva obce 11. Volba zástupce obce do představenstva VAK, a.s. Trutnov 12. Diskuze 1. Zahájení Jednání zahájil Ing. Pavel Mrázek v hod. Oznámil, že je zastupitelstvo usnášeníschopné, je přítomno 14 jeho členů, a upozornil přítomné na pořizování zvukového záznamu z jednání. 2. Určení zapisovatele Zapisovatelem byl určen tajemník Obecního úřadu Horní Maršov Ing. Petr Skalský. 3. Ověření platnosti voleb členů ZO (dle 53 Zák. o volbách do zastupitelstev obcí kontrola Osvědčení o zvolení, vydaného registračním úřadem). Ing. P. Mrázek zkonstatoval, že nebyl podán návrh na soudní přezkum na neplatnost hlasování, neplatnost voleb nebo na neplatnost volby kandidáta. Všichni zvolení zastupitelé se prokázali Osvědčením o zvolení. 4. Složení slibu členů zastupitelstva obce (dle 69 odst. 2 Zákona o obcích) Tajemník ObÚ Ing. Petr Skalský přečetl stanovený slib zastupitele a zvolení členové zastupitelstva po jednom prohlašovali slibuji a svůj slib stvrdili podpisem (listina o slibu s podpisy v příloze zápisu). V průběhu skládání slibu zastupiteli (v 18.15) se dostavil p. Ervín Schreiber od této chvíle bylo přítomno 15 zastupitelů.

2 5. Schválení programu ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Program byl řádně zveřejněn, nebyly vzneseny žádné připomínky nebo návrhy na doplnění. Návrh: Zastupitelstvo obce schvaluje program jednání ustavujícího zasedání zastupitelstva obce. 6. Volba ověřovatelů zápisu Ing. P. Mrázek navrhl jako ověřovatele zápisu zvolit Mgr. Evu Hlouškovou a p. Tadeáše Hlinku. Další návrhy nebyly vzneseny. Návrh: Zastupitelstvo obce volí ověřovateli zápisu z dnešního zasedání Mgr. Evu Hlouškovou a p. Tadeáše Hlinku. Hlasování: pro 13 proti 0 zdržel se 2 (EH, TH) Návrh byl schválen. 7. Schválení jednacího řádu zastupitelstva obce Návrh jednacího řádu obdrželi všichni zastupitelé písemně, případně i elektronicky. Oproti minulému jednacímu řádu byly aktualizovány některé body podle znění platné legislativy a přibyla další drobná upřesnění. Nebyly vzneseny žádné připomínky ani návrhy na doplnění. Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov schvaluje jednací řád zastupitelstva obce, který je přílohou zápisu. 8. Volba starosty, místostarosty obce a dalších členů rady obce Ing. P. Mrázek navrhnul, aby následující hlasování o volbě starosty, místostarosty a členů rady obce byla veřejná. Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov schvaluje veřejné hlasování při volbě starosty, místostarosty a členů rady obce Volba starosty obce: o Mgr. Eva Hloušková (EH) navrhuje na starostu Ing. Pavla Mrázka (PM), ten svou kandidaturu přijímá. Další návrhy nebyly předloženy. o RNDr. Jiří Kulich (JK) požádal Ing. Pavla Mrázka, aby přítomným sdělil svoji představu složení rady obce. PM pokud budu zvolen starostou, budu ctít dohodu o spolupráci uzavřenou již před komunálními volbami a navrhnu radu ve složení: Rudolf Hofer (RH) - místostarosta, Bc. Božena Vojtěchová (BV)- radní, Mgr. Dušan Havlík (DH)- radní, Ervín Schreiber (ES) radní. JK rád bych slyšel komentář ke složení rady, protože z našeho sdružení žádné jméno nezaznělo.

3 PM nezaznělo, to je pravda. Již před volbami jsem dal veřejně najevo, že budu navrhovat složení rady ve stávajícím půdorysu. Po volbách jsem tento bod řešil již pouze v rámci vlastního sdružení. Rozhodl jsem se ctít dohodu učiněnou již před volbami, i když volební výsledek umožňoval sestavit radu jen ze zastupitelů našeho sdružení. Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov volí jako uvolněného starostu obce Ing. Pavla Mrázka nar Hlasování: pro 14 proti 0 zdržel se 1 (JK) Návrh byl schválen. Volba místostarosty obce: o PM navrhuje jako neuvolněného místostarostu p. Rudolfa Hofera, ten svou kandidaturu přijímá. Další návrhy nebyly předloženy. Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov volí jako místostarostu obce p. Rudolfa Hofera nar Volba dalších neuvolněných členů rady obce: o Milan Drahník (MD) navrhuje jako člena rady obce RNDr. Jiřího Kulicha o Ing. Pavel Mrázek (PM) navrhuje jako člena rady obce p. Ervína Schreibera Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov volí jako neuvolněného člena rady obce p. Ervína Schreibera. Hlasování: pro 14 proti 0 zdržel se 1 (JK) Návrh byl schválen. o PM navrhuje jako neuvolněného člena rady obce Bc. Boženu Vojtěchovou Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov volí jako neuvolněného člena rady obce Bc. Boženu Vojtěchovou Hlasování: pro 14 proti 1 (TH) zdržel se 0 Návrh byl schválen. o PM navrhuje jako neuvolněného člena rady obce Mgr. Dušana Havlíka Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov volí jako neuvolněného člena rady obce Mgr. Dušana Havlíka Hlasování: pro 13 proti 1 (MD) zdržel se 1 (JK) Návrh byl schválen. 9. Zřízení výborů, volba jejich předsedů a členů. PM navrhl, aby podle platného zákona o obcích byl zřízen finanční výbor a kontrolní výbor v počtu 3 členů. Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov zřizuje finanční a kontrolní výbor dle 117, odst. 2, zák. č. 128/2000 Sb. a stanovuje počet jejich členů ve výši 3 členů v každém z nich.

4 PM navrhl, aby neuvolněnou předsedkyní finančního výboru byla zvolena Bc. Božena Vojtěchová Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov volí jako neuvolněnou předsedkyni kontrolního výboru Bc. Boženu Vojtěchovou. Hlasování: pro 14 proti 0 zdržel se 1 (TH) Návrh byl schválen. PM navrhl, aby neuvolněnou členkou finančního výboru byla zvolena paní Ilona Vaňousová Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov volí jako neuvolněnou členku finančního výboru p. Ilonu Vaňousovou. PM se dotázal přítomných na návrh třetího člena finančního výboru. Žádný návrh ale nezazněl. PM navrhl, aby předsedou kontrolního výboru byl zvolen p. Radek Hofmann Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov volí jako neuvolněného předsedu kontrolního výboru p. Radka Hofmanna. 10. Stanovení odměn neuvolněným členům zastupitelstva obce PM otevřel diskusi ke stanovení výše měsíčních odměn pro neuvolněné členy zastupitelstva obce. Informoval přítomné, že dosavadní praxe v naší obci byla měsíční odměna pro radní a předsedy výborů ve výši 400,- Kč. S touto výší osobně nesouhlasí, ale protože se pro její navýšení nepodařilo najít širší shodu, navrhuje odměnu ponechat ve stejné výši a se stejným rozsahem dotčených funkcí, jak tomu bylo v minulém volebním období. Maršov p. Rudolfa Hofera za výkon funkce místostarosty obce ve výši 400,- Kč. člena zastupitelstva obce Horní Maršov p. Rudolfa Hofera za výkon funkce místostarosty Hlasování: pro 14 proti 0 zdržel se 1 (RH) Návrh byl schválen. Maršov p. Ervína Schreibera za výkon funkce radního obce ve výši 400,- Kč člena zastupitelstva obce Horní Maršov p. Ervína Schreibera za výkon funkce radního obce ve výši 400,- Kč. Hlasování: pro 14 proti 0 zdržel se 1 (ES) Návrh byl schválen.

5 PM navrhl měsíční odměnu pro neuvolněné členky zastupitelstva obce Horní Maršov Bc. Boženu Vojtěchovou za výkon funkce radní obce ve výši 400,- Kč Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov schvaluje měsíční odměnu pro neuvolněnou členku zastupitelstva obce Horní Maršov Bc. Boženu Vojtěchovou za výkon funkce radní Hlasování: pro 14 proti 0 zdržel se 1 (BV) Návrh byl schválen. Maršov Mgr. Dušana Havlíka za výkon funkce radního obce ve výši 400,- Kč člena zastupitelstva obce Horní Maršov Mgr. Dušana Havlíka za výkon funkce radního Hlasování: pro 14 proti 0 zdržel se 1 (DH) Návrh byl schválen. PM navrhl měsíční odměnu pro neuvolněné členky zastupitelstva obce Horní Maršov Bc. Boženu Vojtěchovou za výkon funkce předsedkyně finančního výboru zastupitelstva obce ve výši 400,- Kč Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov schvaluje měsíční odměnu pro neuvolněnou členku zastupitelstva obce Horní Maršov Bc. Boženu Vojtěchovou za výkon funkce předsedkyně finančního výboru zastupitelstva obce ve výši 400,- Kč s platností od Hlasování: pro 14 proti 0 zdržel se 1 (BV) Návrh byl schválen. 11. Volba zástupce obce do představenstva VAK, a.s. Trutnov PM Z hlediska projednávané problematiky bývá dobrým zvykem, aby jako zástupce obce v představenstvu byl zvolen starosta obce. Z tohoto důvodu jej proto do této funkce navrhuje. Návrh: Zastupitelstvo obce Horní Maršov volí jako zástupce obce Horní Maršov v představenstvu VAK, a.s. Trutnov Ing. Pavla Mrázka, starostu obce. 12. Diskuze PM Konstatoval, že program ustanovujícího zasedání zastupitelstva obce byl vyčerpán a pozval zastupitele na pracovní schůzku, která by se měla konat , kde by je rád seznámil s prioritami pro toto volební období a s jednotlivými rozpracovanými či plánovanými projekty. Další veřejné zasedání zastupitelstva je plánováno na Poděkoval všem přítomným za přístup a za pozornost. Ukončil zasedání v 18,40 hod

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 05/2018, konaného dne v jídelně ZŠ a MŠ Horní Maršov

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 05/2018, konaného dne v jídelně ZŠ a MŠ Horní Maršov Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 05/2018, konaného dne 30. 10. 2018 v jídelně ZŠ a MŠ Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 15 členů zastupitelstva:

Více

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne 19. 6. 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 9 členů

Více

Obec Horní Maršov. Návrh: Zastupitelstvo obce schvaluje program veřejného zasedání zastupitelstva obce.

Obec Horní Maršov. Návrh: Zastupitelstvo obce schvaluje program veřejného zasedání zastupitelstva obce. Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 5/2015, konaného dne 15. 12. 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 10 členů

Více

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 2/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 2/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 2/2018, konaného dne 17. 4. 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 12 členů

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Obec Horní Maršov. Návrh: Zastupitelstvo obce schvaluje program veřejného zasedání zastupitelstva obce.

Obec Horní Maršov. Návrh: Zastupitelstvo obce schvaluje program veřejného zasedání zastupitelstva obce. Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 4/2018, konaného dne 18. 9. 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov ANONYMIZOVÁNO Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno:

Více

Obec Horní Maršov. Hlasování: pro 13 proti 0 zdržel se 0 Návrh byl schválen.

Obec Horní Maršov. Hlasování: pro 13 proti 0 zdržel se 0 Návrh byl schválen. Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 5/2014, konaného dne 16. 12. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 13 členů

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Velenice Zastupitelstvo obce Velenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITLSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18:00 hodin v Kulturním domě v Pačejově-nádraží, v suterénu 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014, konaného dne 2. 9. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014, konaného dne 2. 9. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014, konaného dne 2. 9. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 10 členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 6.11.2014, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne 10.11.2014, od 17.00 hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Koberovice Zastupitelstvo obce Koberovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno.

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Archlebov, č. 1. konaného dne 2.11.2018 v tělocvičně Základní školy v Archlebově, na adrese: Archlebov 357, od 19:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 12.11.2010, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

2) Schválení programu: Navržený program:

2) Schválení programu: Navržený program: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin v budově místního pohostinství, Přívětice čp. 10 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

Zápis z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Staré Město, konaného dne Zahájení (Mikulec)

Zápis z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Staré Město, konaného dne Zahájení (Mikulec) Obec Staré Město Zastupitelstvo obce Staré Město OÚ/728/2018 Přítomno: 8. členů ZO Zápis z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Staré Město, konaného dne 01. 11. 2018 1. Zahájení (Mikulec) Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne , od 17:00 hodin na obecním úřadě

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne , od 17:00 hodin na obecním úřadě Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne 31. 10. 2014, od 17:00 hodin na obecním úřadě Program

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen "ZO") konaného dne 2.11.2014 od 17:00 hodin v místním pohostinství. Jednací číslo: 1

Více

Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne od 17,00 hod

Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne od 17,00 hod Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne 31.10.2018 od 17,00 hod Zasedání Zastupitelstva obce Luká (dále jen zastupitelstvo ) zahájil v 17,00

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne 6. 11. 2014, od 19.00 hodin v restauraci Česká hospoda Přítomni: Vnislav Konvalinka, Karel Čech, Vojtěch Musil, Miroslav Stříbrný,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 01. 11. 2018 od 18:15 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Vrbice, konaného dne 5. listopadu 2014 od 19 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Vrbice, konaného dne 5. listopadu 2014 od 19 hodin Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Vrbice, konaného dne 5. listopadu 2014 od 19 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Vrbice bylo zahájeno v 19 hodin, dosavadním

Více

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 2.11.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018 Datum: 31.10.2018 od 17.00 hodin, Národní dům ************************************************** Prezence: Přítomni: Mgr. Eva Bubíková,

Více

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v 18 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, František Kolář, Ing. Josef Kopečný, Jiří

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin.

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhota u Příbramě ( 95 zákona o obcích) Obec Lhota u Příbramě Č.j. 234/2018/OULuPb Lhota u Pb., 1. 11. 2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne 31.10.2018, od 18.30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Střílky (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Podhradí Zastupitelstvo obce Podhradí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 05. 11. 2014, od 18:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne 31.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne , od hodin v sále kulturního domu

Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne , od hodin v sále kulturního domu Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 5.11.2014, od 18.00 hodin v sále kulturního domu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bantice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Mgr. Jan Hojda, Josef Hušek, Jana Kuthanová, Milan Novák, Helena Pavlíková, Otakar Rejfek.

Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Mgr. Jan Hojda, Josef Hušek, Jana Kuthanová, Milan Novák, Helena Pavlíková, Otakar Rejfek. Obec Hořiněves Zastupitelstvo obce Hořiněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves, konaného dne 3.11.2014, od 17,00 hodin. Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle,

Více

OBEC RATENICE. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne od 19:00 hodin

OBEC RATENICE. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne od 19:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne 24.10.2018 od 19:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Ratenice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Třeština Zastupitelstvo obce Třeština Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne 6. 11. 2010, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Před konáním ustavujícího

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Újezd u Plánice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd u Plánice, konaného dne 2.12.2016, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Újezd u Plánice

Více

OBEC ROSTOKLATY. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 29. října 2018, od 19:00 hodin.

OBEC ROSTOKLATY. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 29. října 2018, od 19:00 hodin. OBEC ROSTOKLATY 281 71 ROSTOKLATY 32 OKRES KOLÍN TEL. 321 672 721 www. rostoklaty.cz e -mail: obec@rostoklaty.cz FAX : 321 672 721 bankovní spojení : ČSOB PS a.s., č.ú.: 112308464 / 0300 IČO : 00235709

Více

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 10. 11. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Složení slibu členů zastupitelstva obce 2. Určení

Více

Návrh: Zastupitelstvo obce schvaluje program veřejného zasedání zastupitelstva obce. Hlasování: pro 9 proti 0 zdržel se 0 Návrh byl schválen.

Návrh: Zastupitelstvo obce schvaluje program veřejného zasedání zastupitelstva obce. Hlasování: pro 9 proti 0 zdržel se 0 Návrh byl schválen. Obec Horní Maršov ANONYMIZOVÁNO Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 06/2018, konaného dne 4. 12. 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne 30. 10. 2018 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 30. 10. 2018 v 18:00 hodin Přítomni: Ing. V.

Více

Zápis vyhotoven dne : č.j. 3248/2018/ÚM. Použité zkratky : ZML Zastupitelstvo městyse Lysice RML Rada městyse Lysice

Zápis vyhotoven dne : č.j. 3248/2018/ÚM. Použité zkratky : ZML Zastupitelstvo městyse Lysice RML Rada městyse Lysice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE LYSICE Pořadové číslo ZM Lysice: ustavující Datum konání: 31. října 2018 Zápis provedl(a): Alena Kyrczová Začátek jednání: 17:00 hodin Místo konání:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin Obec Buková Zastupitelstvo obce Buková Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne 7. 11. 2014, od 17:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Bílá. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne , od 16:00 hodin.

Obec Bílá. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Bílá Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne 5. 11. 2018, od 16:00 hodin. Před zahájením zasedání bylo členům zastupitelstva obce při prezenci předáno osvědčení o zvolení

Více

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 11. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 902/2018/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 29. 10. 2018 od 18:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2014 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2014 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2014 ze dne 5. 11. 2014 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 5. 11. 2014 v 19:00 hodin Přítomni: Ing. V. Kozler,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne 3.11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice (dále jen zastupitelstvo)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Moravičany bylo zahájeno v 18,00 hodin dosavadním starostou obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne 6. 11. 2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Borek bylo zahájeno v 16,00 hodin dosavadním

Více

Obec Kamenná Lhota, Kamenná Lhota 52. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne

Obec Kamenná Lhota, Kamenná Lhota 52. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne .., Obec Kamenná Lhota, 582 92 Kamenná Lhota 52 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne 06.11.2014 Přítomni: členové nově zvoleného zastupitelstva Vladimír Med Josef

Více

OBEC HUSINEC U Radnice Řež, okres Praha východ tel , GSM , IČO ,

OBEC HUSINEC U Radnice Řež, okres Praha východ tel , GSM ,  IČO , Přítomni: OBEC HUSINEC U Radnice 64 250 68 Řež, okres Praha východ tel. 220940309, GSM 607920514, e-mail ou@husinec-rez.cz, IČO 00240231, Obec Husinec zastupitelstvo obce Husinec Zápis č.7 z ustavujícího

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z ustavujícího 1. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 18.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z ustavujícího 1. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 18. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z ustavujícího 1. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.11.2014 od 18.00 hod Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne 3. 11. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Katov (dále též jako zastupitelstvo") bylo zahájeno v 18.10

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová

Více

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 7.11.2014, od 19:00 hodin. Přítomni zastupitelé: Jaroslav Šedý, Bedřich Staněk, Josef

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod. Obec Březiny Zastupitelstvo obce Březiny Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod. Místo jednání: Sál kulturního domu (býv. škola), Březiny

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 31. 10. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Radka Krejčí, Pavel Alenka, Jan Koudelka,

Více

Zápis 6/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kozmice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis 6/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kozmice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis 6/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kozmice, konaného dne 31. 10. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: Radek Krupa, Helena Matoušková, František Nepraš, Martin

Více

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S

Zápis [1/UZM/10.11.2014] https://ejednani.nmnm.cz/wgj/service?action=cz.vera.web.server.action.tisk.novy.tisk Z Á P I S Page 1 of 12 ustavující Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 1. schůze ustavujícího Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, která se konala dne 10.11.2014 od 16:30 hodin v Kulturním

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Chožov Zastupitelstvo obce Chožov Místo konání: Přítomni:, Ověřovatelé zápisu: Návrhová komise k usnesení: Zapisovatelka: konaného dne 10. 11. 2014, od 18:30 hodin. zasedací místnost OÚ Chožov M.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích)

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Obec Stříbrné Hory Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory Zápis č. 7-2018-Z z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne od 20:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne od 20:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne 27. 10. 2018 od 20:00 hodin Přítomni: Ing. Tomáš Cihelna, Josef Hlavnička, Jana Králová, František Mrázek, Josef Novotný, Jaroslav

Více

Z Á P I S č. 9 /2018

Z Á P I S č. 9 /2018 Z Á P I S č. 9 /2018 ze zasedání zastupitelstva obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 31.10.2018 v Pluhově Žďáru 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pluhův Žďár (dále též jako

Více

Zápis. z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v klubovně Hasičské zbrojnice.

Zápis. z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v klubovně Hasičské zbrojnice. Zápis z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin v klubovně Hasičské zbrojnice. Zasedání Zastupitelstva obce Vilémov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina Obec Horní Bukovina ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina Přítomni: Omluveni: Beran Radovan, Baboráková

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 1. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18 hod. Zahájení zasedání

Více

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období Obec Rychnov na Moravě 569 34 Rychnov na Moravě 63 IČO: 00277312, DIČ:CZ00277312 Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období 2018-2022 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Pucov Zastupitelstvo obce Pucov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne 1. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pucov

Více

Zápis z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva města Hanušovice konaného dne v 16:00 hod.

Zápis z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva města Hanušovice konaného dne v 16:00 hod. Zápis z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva města Hanušovice konaného dne 05.11.2014 v 16:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva města Hanušovice bylo zahájeno v 16:00 hodin

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne 3.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, 440 01 Louny Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne č.j.: ST - 0833/2014/Sed Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne 06. 11. 2014 Místo konání: Kinosál Beseda Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: dosavadní starosta

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Roudná č. 1/2014

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Roudná č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Roudná č. 1/2014 Den a místo zasedání: 6.11.2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudná Zasedání zahájeno: 18:05 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva.

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva. Zápis č. 5/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Senohraby konaného dne 2. 11. 2018 od 19 hodin v kongresovém sále EA Hotelového resortu SEN Přítomni: Jana Svašková, Vladimír Dvořák, Anna Voňavková,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany termín: místo: přítomni: 26. 2. 2015 17.00 hodin Obecní úřad Bukovany dle prezenční listiny Program jednání: 1. Zahájení a uvítání správce obce

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE OD HODIN

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE OD HODIN USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE 31. 10. 2018 OD 17.00 HODIN Ustavující zasedání zastupitelstva obce Lužice bylo svoláno dosavadním starostou obce Ing. Jaroslavem Kremlem, jako předsedajícím.

Více

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné.

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné. Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Veřejnost: 7 Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 16. listopadu 2018 od 17:00 hod v zasedací místnosti

Více