Tady jsem správně! Vítáme vás v našem týmu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tady jsem správně! Vítáme vás v našem týmu."

Transkript

1 Tady jsem správně! Vítáme vás v našem týmu.

2 2 3

3 Kdo jsme Spolehlivý zaměstnavatel Silný tým Jsme víc než jen úspěšná mezinárodní obchodní společnost. Našim zaměstnancům nabízíme jistotu pracovního uplatnění. Základem našeho úspěchu jsou lidé, kteří tvoří silný tým. Na spokojenosti našich zaměstnanců nám opravdu záleží! V současné době provozujeme v České republice více než 120 obchodních domů, 2 logistická centra a vlastní masozávod. Různorodost a stabilita Jako jeden z nejvýznamnějších obchodních řetězců jsme spolehlivým zaměstnavatelem. V Kauflandu naleznete mnoho možností uplatnění. Naše společnost se již 80 let úspěšně rozvíjí. Tou nejlepší vizitkou je pro nás silná pozice na trhu. Stabilní růst nám dává pocit jistoty. Otevřenost a spolupráce Ekonomický růst je pro nás stejně důležitý jako spolupráce založená na důvěře. Proto je součástí naší týmové kultury otevřenost a vzájemná podpora. Spolu s mnoha výhodami, které nabízíme, z nás právě toto dělá jednoho z nejzajímavějších a nejstabilnějších zaměstnavatelů ve svém oboru. Opravdová spokojenost Je spousta důvodů, které hovoří v náš prospěch. Ale obzvláště jsme hrdí na to, že lidé, kteří u nás pracují, jsou spokojeni. Právě to vyplynulo z našeho mezinárodního zaměstnaneckého průzkumu. Přesto víme, že se musíme neustále zlepšovat. Naplňujeme tak naše motto: "Kdo se přestane zlepšovat, přestává být dobrý".

4 4 5 Kde jsme doma Kaufland v Evropě Od Severního moře přes Jadran až k Černému moři. Doma jsme na mnoha místech v Evropě. Najdete nás v Německu, České republice, na Slovensku, v Polsku, Chorvatsku, Rumunsku a Bulharsku a stále rosteme. Neustálá expanze a silná pozice na trhu Více než 10 let úspěšně expandujeme ve střední a východní Evropě. Kromě více než prodejen provozujeme také masozávody a logistická a distribuční centra. Více než zaměstnanců v Evropě tvoří náš silný tým. To je obrovský úspěch, na kterém neustále pracujeme. Spolupráce napříč Evropou - mezinárodní perspektiva Kdo hledá mezinárodní pracovní prostředí, je u nás správně, protože naše práce velmi často vyžaduje komunikaci mezi jednotlivými zeměmi. S ohledem na konkrétní pracovní zařazení se nabízí i možnost získat zahraniční zkušenosti v některé z našich evropských poboček.

5 Německo Polsko Česká republika Slovensko Chorvatsko Rumunsko Bulharsko

6 6 7

7 Více informací naleznete na Internetu. V co věříme Spokojenost pramení z pocitu jistoty a vzájemné podpory Vysoké nároky, které na sebe jako zaměstnavatel klademe, nás činí výjimečnými. Poskytujeme našim zaměstnancům pocit jistoty a vzájemné podpory! To také vyplynulo z mezinárodního zaměstnaneckého průzkumu. Jak naši zaměstnanci potvrzují: v Kauflandu máme pocit jistoty a můžeme se spolehnout na vzájemnou podporu. Tyto hodnoty určují naše každodenní jednání a jsou příslibem pro každého člena našeho týmu. Jistota díky stabilitě, spolehlivosti a jasným pravidlům Každý den pracujeme s velkým nasazením na tom, abychom naši společnost posunuli dál. Odměnou nám je jistota, kterou může Kaufland svým zaměstnancům díky své prosperitě nabídnout. Naše rozhodování nám usnadňují jasné zásady, struktury a procesy. Spolehlivost vyplývá z dodržování závazných slibů a dohod. Vzájemná podpora díky spolupráci, otevřenosti a férovému jednání Vzájemná podpora mimo jiné vyplývá z ochoty spolupracovat. Je posílena také otevřeností a férovostí. Otevřenost je u nás výsledkem přímé komunikace napříč všemi hierarchickými úrovněmi a oblastmi. Samozřejmostí je pro nás partnerský přístup a vzájemný respekt.

8 8 9 Jak vnímáme týmovou kulturu S jasnými zásadami ke společnému cíli Je důležité vědět, co se od vás očekává a naopak, co můžete vy očekávat od ostatních. Proto jsme vytvořili naše zásady vedení a jednání. Tato jasná pravidla nám poskytují pocit jistoty. Současně tím posilujeme vzájemnou podporu a spolupráci. To je naše týmová kultura. Seznamte se s našimi hodnotami a firemními zásadami:

9

10 Naše zásady jednání Chováme se tak, abychom byli považováni za atraktivního zaměstnavatele. Volná pracovní místa obsazujeme přednostně z vlastních řad. Podporujeme přitom i přechody zaměstnanců mezi jednotlivými odděleními. Nábor zaměstnanců provádíme formou profesionálních výběrových řízení. O přijetí zaměstnance rozhodujeme za účasti přímého nadřízeného a vždy dodržujeme princip čtyř očí. První pracovní den přivítáme nové zaměstnance se zájmem a dobře připraveni. Každého zaměstnance kvalifikovaně připravíme na jeho práci a funkci. Pravidelnými rozhovory získáváme od zaměstnance zpětnou vazbu o průběhu zapracování. Pracovní doba a další pracovní podmínky umožňují zaměstnancům zachovat rovnováhu mezi prací a jejich rodinou a koníčky. Výkon a angažovanost našich zaměstnanců odměníme přiměřeně jejich pozici a situaci na trhu práce. S každým zaměstnancem pravidelně hovoříme a hodnotíme jeho výkonnost, chování a jeho osobní vývoj ve firmě. Podporujeme své zaměstnance v odborném a osobnostním rozvoji. V případě odchodu zaměstnance z firmy jednáme se zaměstnanci ve shodě, čestně a s respektem.

11 Naše zásady vedení Společně sjednané cíle Spolu se svými zaměstnanci stanovujeme cíle, definujeme jasné úkoly a vytváříme prostor pro vlastní zodpovědnost a vlastní iniciativu. Důvěra v zaměstnance Důvěřujeme svým zaměstnancům, že svěřené úkoly vykonávají podle svých nejlepších možností a že přicházejí s návrhy a nápady, které naši společnost posunou vpřed. Hovořit místo psát Hovoříme spolu a vyžadujeme přímou, otevřenou a průběžnou komunikaci. Férovost Vzájemně spolu jednáme férově a s respektem. Spolehlivost Dodržujeme sliby a ujednání a jsme věrohodnými partnery pro naše zaměstnance. Chvála uznání schopnost konstruktivní kritiky Každému zaměstnanci pravidelně poskytujeme zpětnou vazbu o jeho výkonech a chování. Zaměstnance podporujeme a motivujeme i tím, že mu poskytneme konstruktivní kritiku a pochvalu za odvedenou práci. Kontrola je podpora Kontrolujeme přiměřeně a věcně. Společně s našimi zaměstnanci využíváme potenciál a ochotu se neustále zlepšovat. Nadřízený vzor Jsme a to i během krizí a konfliktních situací spolehliví, čestní, důvěryhodní a loajální. Otevřenost Jsme otevření měnícím se požadavkům, nárokům a rámcovým podmínkám s cílem dalšího vývoje a zdokonalení naší firmy.

12 10 11 Co nabízíme Jsme přesvědčeni o tom, že základem silné a úspěšné společnosti jsou spokojení zaměstnanci. Pouze spokojení zaměstnanci jsou iniciativní a pracují s vysokým nasazením. Kromě jistoty pracovního uplatnění a příjemné pracovní atmosféry nabízíme našim zaměstnancům také mnoho dalších výhod, které přispívají k jejich spokojenosti. Přehled všech výhod: Motivující sociální program Na zaměstnance Kauflandu čeká mnoho zaměstnaneckých výhod dle délky působení ve společnosti: například týden dovolené navíc, 13. mzda, věrnostní příspěvky apod. Podporujeme sportovní aktivity a máme vypracován systém manažerského, odborného i jazykového vzdělávání. Konkurenceschopná mzda je pro nás samozřejmostí.

13 Různorodé a zodpovědné pracovní úkoly V různých pracovních oblastech nabízíme pestrý výběr zajímavých úkolů. Obchod je jedním z nejdynamičtějších odvětví a nabízí širokou škálu uplatnění: kdo hledá výzvy a chce převzít zodpovědnost, je u nás správně. Rozvoj zaměstnanců Našim zaměstnancům poskytujeme ideální podmínky pro rozvoj jejich znalostí, schopností a dovedností. Myslíme na budoucnost a s předstihem vytváříme personální zdroje pro odborné a vedoucí pozice. Samozřejmostí jsou vzdělávací a rozvojové programy, které našim zaměstnancům umožňují další růst. Rovnost příležitostí Rovný přístup ke všem zaměstnancům je pro nás velmi důležitý. Nabízíme pracovní prostředí podporující rovné příležitosti pro osobní a profesní rozvoj zaměstnanců. Současně vytváříme podmínky pro sladění osobního a pracovního života.

14 12 13 Kde všude se můžete uplatnit Naše společnost nabízí celou řadu zajímavých profesí, a to i takových, které byste v obchodu nečekali. Pracovní oblasti Více informací k pracovním oblastem: Od příjmu zboží až po odbavení zákazníka na pokladně: Pracovní oblast Provoz zahrnuje kompletní servis pro zákazníky na prodejnách. Z výroby přímo do jednotlivých prodejen: Pracovní oblast Masozávod zahrnuje zpracování masa a výrobu produktů z masa pod vlastní značkou K-Purland. Od příjmu zboží do skladů po jeho dodání na prodejny: Pracovní oblast Logistika zahrnuje včasné a kompletní zásobování prodejen zbožím. Lidé, čísla, paragrafy, procesy: Pracovní oblast Centrála zahrnuje všechny ostatní činnosti nezbytné pro fungování naší společnosti. Jedná se například o následující oblasti: Nemovitosti, Nákup, Revize, Personální a nebo Správa. Navazování kontaktů Zaměstnance zapracováváme nejen v cílové oblasti, ale také v oblastech souvisejících. To umožňuje novým kolegům a kolegyním lépe se seznámit s fungováním celé společnosti a pochopit různé pracovní procesy. Současně tak umožňujeme rychlejší navázání kontaktů a posilujeme spolupráci.

15

16 14 15 Na čem stavíme naši budoucnost Pracovní příležitost pro každého Učni, studenti, absolventi nebo odborníci: u nás najde uplatnění každý. Učni Učni mají příležitost zapojit se do odborného výcviku na našich prodejnách. Po absolvování studia se mnozí z nich stávají našimi zaměstnanci. Studenti a absolventi Studenti mají příležitost získat u nás během svého studia cenné zkušenosti z praxe. Absolventi se mohou zapojit do Trainee programu ve vybraných oblastech nebo do atraktivního rozvojového programu pro absolventy vysokých škol Potential Campus, který je určen pro přípravu budoucích manažerů. Uchazeči o zaměstnání Zájemci o práci u nás si mohou vybrat některou z volných pracovních pozic z aktuální nabídky a stát se tak součástí našeho týmu. Kdo se rozhodne pro Kaufland, na toho čekají zajímavé úkoly, příjemná pracovní atmosféra a ochotní spolupracovníci. Přehled všech pracovních příležitostí:

17 Pojďme do toho!

18 Jsme tu pro vás online Vždy aktuálně - sledujte volné pozice, data, fakta a novinky. (Veškeré údaje: stav z května 2015)

JAK NA KOMPETENČNÍ MODEL PŘÍPADOVÁ STUDIE

JAK NA KOMPETENČNÍ MODEL PŘÍPADOVÁ STUDIE JAK NA KOMPETENČNÍ MODEL PŘÍPADOVÁ STUDIE FLEXIBILITA ZODPOVĚDNOST INICIATIVA SAMOSTATNOST RESPEKT VYTRVALOST POKORA NEJNIŽŠÍ NEZAMĚSTANOST ZA POSLEDNÍCH 7 LET DVOJNÁSOBNÝ POČET VOLNÝCH PRACOVNÍCH MÍST

Více

Příloha č. 7: Analýza konkurence

Příloha č. 7: Analýza konkurence Příloha č. 7: Analýza konkurence Forma podnikání a.s. Počet zaměstnanců 1000 Produkt obecná nabídka práce nebo porovnání konkrétní pracovní pozice, benefity Obchodně-logistická firma na aftermarketovém

Více

Geberit Kompass. Vize (graficky) Vize Kam míříme. Poslání Hodnoty Faktory úspěchu. Zásady řízení. Co děláme. Co nás vede. Jak spolupracujeme -

Geberit Kompass. Vize (graficky) Vize Kam míříme. Poslání Hodnoty Faktory úspěchu. Zásady řízení. Co děláme. Co nás vede. Jak spolupracujeme - Geberit Kompass Vize (graficky) Vize Kam míříme Poslání Hodnoty Faktory úspěchu Zásady řízení Co děláme Co nás vede Co nás dělá úspěšnými Jak spolupracujeme - Předmluva Albert M. Baehny Milí kolegové,

Více

POTENTIAL CAMPUS. Výjimečný program pro výjimečné absolventy. 4. ročník

POTENTIAL CAMPUS. Výjimečný program pro výjimečné absolventy. 4. ročník POTENTIAL CAMPUS Výjimečný program pro výjimečné absolventy 4. ročník O Kauflandu Patříme k lídrům mezi obchodními řetězci s potravinami v České republice. Provozujeme již 117 hypermarketů, 2 logistická

Více

Příloha Politika etického chování ODPOVĚDNOST ZA DODRŽOVÁNÍ POLITIKY ETICKÉHO CHOVÁNÍ

Příloha Politika etického chování ODPOVĚDNOST ZA DODRŽOVÁNÍ POLITIKY ETICKÉHO CHOVÁNÍ Příloha Politika etického chování ODPOVĚDNOST ZA DODRŽOVÁNÍ POLITIKY ETICKÉHO CHOVÁNÍ Rada jednatelů společnosti ČEZ Energetické služby, s.r.o. si plně uvědomuje a bez výhrad přijímá odpovědnost ve smyslu

Více

VÝZNAM KOMPETENCÍ PRO UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ NA TRHU PRÁCE

VÝZNAM KOMPETENCÍ PRO UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ NA TRHU PRÁCE VÝZNAM KOMPETENCÍ PRO UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ NA TRHU PRÁCE HANA KRBCOVÁ ředitelka divize personalistika ČEZ, a. s., viceprezidentka People Management Fora Kompetence pro život, Konírna Poslanecké sněmovny

Více

Individuální plány aneb people management v praxi

Individuální plány aneb people management v praxi Individuální plány aneb people management v praxi Mgr. MUDr. Vratislav Kalenda, MSc. in SHRM Jednatel, Image Lab Ing. Stanislav Sýkora Generální ředitel, Asseco Solutions Image Lab Asseco Solutions Image

Více

DESATERO PRINCIPŮ CHOVÁNÍ K ZÁKAZNÍKŮM

DESATERO PRINCIPŮ CHOVÁNÍ K ZÁKAZNÍKŮM ETICKÝ KODEX 2 \ / 3 Našim zákazníkům nabízíme pouze takové služby, které jsem schopni poskytnout a které bychom sami chtěli mít doma. Všem našim zákazníkům poskytujeme veškerou potřebnou péči a podporu

Více

PODNIKATELSKÉ MOTTO A HODNOTY

PODNIKATELSKÉ MOTTO A HODNOTY PODNIKATELSKÉ MOTTO A HODNOTY Podnikatelské motto Naše cesta k úspěchu Podnikatelské motto popisuje samozřejmost existence skupiny EVVA a umožňuje orientaci organizace jako celku. Tvoří základnu podnikatelské

Více

STRATEGIE ROZVOJE KANCELÁŘE VEŘEJNÉHO OCHRÁNCE PRÁV NA ROKY

STRATEGIE ROZVOJE KANCELÁŘE VEŘEJNÉHO OCHRÁNCE PRÁV NA ROKY STRATEGIE ROZVOJE KANCELÁŘE VEŘEJNÉHO OCHRÁNCE PRÁV NA ROKY 2016 2021 II Úkolem Kanceláře veřejného ochránce práv (dále jen Kancelář ), je poskytovat ochránci servis a podporu nezbytnou k naplnění poslání,

Více

BURGER GROUP Hodnoty a ideály. Naše vize vzájemných vztahů

BURGER GROUP Hodnoty a ideály. Naše vize vzájemných vztahů BURGER GROUP Hodnoty a ideály Naše vize vzájemných vztahů Úvodní slovo jednatele Středobodem našeho zájmu je vždy člověk. MILÉ ZAMĚSTNANKYNĚ A MILÍ ZAMĚSTNANCI, Tato podniková etika má za cíl nám nabídnout

Více

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka.

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka. Firmy investují nemalé prostředky do posílení loajality zákazníků, zjišťování jejich spokojenosti a vnímání značky. Další prostředky směřují do výběru a motivace zaměstnanců, tréninků a školení, do průzkumů

Více

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ. Jak se cítíme v Terra Group?

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ. Jak se cítíme v Terra Group? PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ Jak se cítíme v Terra Group? SLOVO ÚVODEM Vážení kolegové, Ve dnech 30.3 13.4.2016 byl ve společnosti Terra Group realizován průzkum spokojenosti zaměstnanců. Průzkum byl

Více

Kodex chování skupiny Ypsomed

Kodex chování skupiny Ypsomed Kodex chování skupiny Ypsomed Vážená kolegyně, vážený kolego, úspěch a reputace skupiny Ypsomed (dále Ypsomed) závisí přímo na tom, jak se budeme chovat k našim zákazníkům, obchodním partnerům a akcionářům,

Více

Naše zásady podnikání

Naše zásady podnikání Chceme být úspěšnou a důvěryhodnou společností Naše zásady podnikání Proto děláme věci jednoduše s důrazem na smysluplnost, osobní odpovědnost každého z nás a férový přístup. Abychom dosáhli tohoto cíle,

Více

Vize a mise společností B. Braun Medical v ČR a SR

Vize a mise společností B. Braun Medical v ČR a SR Vize a mise společností B. Braun Medical v ČR a SR Úvodní slovo 2 Vážené dámy a pánové, milé kolegyně a kolegové, když řecký filozof Hérakleitos z Efesu vyřkl známou větu Pantha rhei, tedy Všechno plyne,

Více

jazykové kurzy

jazykové kurzy jazykové kurzy www.jazygo.cz O škole JazyGo! JazyGo! je mladá a dynamická jazyková škola působící v Praze od roku 2018, kde se specializujeme na služby jazykového vzdělávání a workshopy osobnostního rozvoje

Více

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních nově vzniklých soukromých firem v pardubickém regionu založena veřejná obchodní společnost Marhold, zaměřená na podnikání

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

ŠETŘENÍ PRACOVNÍHO PROSTŘEDÍ V KNIHOVNÁCH

ŠETŘENÍ PRACOVNÍHO PROSTŘEDÍ V KNIHOVNÁCH ŠETŘENÍ PRACOVNÍHO PROSTŘEDÍ V KNIHOVNÁCH Projekt Společným postupem sociálních partnerů k přípravě odvětví na změny důchodového systému etapa II Registrační číslo projektu CZ.03.1.52/0.0/0.0/15_002/0001783

Více

Personální strategie People Strategy společnosti Schindler Podpora podnikání na základě podpory našich pracovníků

Personální strategie People Strategy společnosti Schindler Podpora podnikání na základě podpory našich pracovníků Realizace naší personální strategie Naplnění ambicí naší personální politiky Podpora našeho podnikání Podpora našich hodnot Personální strategie People Strategy společnosti Schindler Podpora podnikání

Více

KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME. www.ahorn.cz. Kam směřujeme do budoucna... Firma, která začínala v garáži... strany...

KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME. www.ahorn.cz. Kam směřujeme do budoucna... Firma, která začínala v garáži... strany... KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME strana 3. Firma, která začínala v garáži... strana 4. AHORN dnes... strana 5. AHORN z druhé strany... strana 7. Kam směřujeme do budoucna... Najdete nás také na Facebooku https://www.facebook.com/ahorncz

Více

Základy managementu Řízení lidí. Ing. Ivana Pražanová

Základy managementu Řízení lidí. Ing. Ivana Pražanová Základy managementu Řízení lidí Ing. Ivana Pražanová Historie Lidé na začátku minulého století hlavně nositeli fyzické síly Normy, úkolová mzda, personální agenda metody řízení Postupně se práce stala

Více

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba TÝMOVÝ VÝSTUP Týmový výstup 360 zpětné vazby 360 zpětná vazba ÚVOD Týmový výstup nabízí přehled výsledky napříč zvolenou skupinou. Výstup odpovídá strukturou individuálním výstupním zprávám a pracuje s

Více

Marcopol. Tvůj obchodní partner

Marcopol. Tvůj obchodní partner Marcopol Tvůj obchodní partner Historie společnosti 1985 15. února; zahájení provozu výrobního závodu. 1986-2004 dynamický rozvoj společnosti: výstavba výrobní haly, výškového regálového skladu, otevření

Více

Compliance u nás. Jednat správně!

Compliance u nás. Jednat správně! Compliance u nás Jednat správně! Nejprve jsme se ptali, co to má všechno znamenat. Konečně víme, jak si máme počínat. Následně však zjistíme, že ve všedním pracovním dni přece není vždy všechno tak jednoznačné.

Více

Naše cesta k úspěchu

Naše cesta k úspěchu Naše cesta k úspěchu Společnost SCHURTER v globálním elektronickém průmyslu úspěšně působí již od roku 1933. V tomto činorodém tržním prostředí se jí vždy dařilo zvládat výzvy a dosahovat soustavného zlepšování.

Více

Název dokumentu: Etický kodex zaměstnanců

Název dokumentu: Etický kodex zaměstnanců Domov pro seniory Heřmanův Městec Název dokumentu: Jméno a příjmení Datum, podpis Verze dokumentu Zpracoval: Mgr. Klára Husáková 30. 3. 2017 a Jméno a příjmení Datum, podpis Platnost a účinnost Schválil:

Více

K U L T U R A & H O D N O T Y

K U L T U R A & H O D N O T Y K U L T U R A & HODNOTY FILOZOFIE SPOLEČNOSTI MOOG Naše firemní filozofie není složitá. Důvěřujeme lidem, kteří pro nás pracují a věříme, že každému se lépe pracuje v prostředí vzájemné důvěry, kde se

Více

Vliv prorodinné strategie a rovnováhy pracovního a soukromého života na spokojenost a angažovanost zaměstnanců DPD CZ

Vliv prorodinné strategie a rovnováhy pracovního a soukromého života na spokojenost a angažovanost zaměstnanců DPD CZ Vliv prorodinné strategie a rovnováhy pracovního a soukromého života na spokojenost a angažovanost zaměstnanců DPD CZ OBSAH Představení DPD CZ Od personální práce k prorodinně orientované firemní kultuře

Více

NABÍDKA PRÁCE HR trainee program

NABÍDKA PRÁCE HR trainee program HR trainee program Popis pozice Tréninková pozice v oblasti řízení lidských zdrojů a výcvik k HR-manažerskému postu Stínování činností personálního ředitele společnosti, spolupráce na zajištění personálních

Více

PERSPEKTIVNÍ ZAMĚSTNAVATEL

PERSPEKTIVNÍ ZAMĚSTNAVATEL PERSPEKTIVNÍ ZAMĚSTNAVATEL Společnost Lovochemie, a.s. je významným zaměstnavatelem Ústeckého kraje. Svým zaměstnancům poskytujeme zázemí stabilní a prosperující společnosti. Pro posílení motivace, spokojenosti

Více

Hodnoty a principy. Hodnoty a principy

Hodnoty a principy. Hodnoty a principy Hodnoty a principy Hodnoty a principy Prosinec 2015 Delight your Customers Fight for Profits Enjoy your Work 2 HODNOTY A PRINCIPY SPOLEČNOSTI RIETER Základní hodnoty určující obchodní činnost společnosti

Více

Hodnocení zaměstnance.

Hodnocení zaměstnance. Jedličkův ústav, příspěvková organizace Lužická 920/7, 460 01 Liberec 1 Staré Město Hodnocení zaměstnance. Platnost od: 01. 10. 2015 Standard č. 10 a I. Základní ustanovení. Způsobilost pracovníků k naplňování

Více

Příloha č.3 Otázka pro hodnocení manažera

Příloha č.3 Otázka pro hodnocení manažera Příloha č.3 Otázka pro hodnocení manažera 1. Sleduje profesní a technický vývoj? 2. Připravuje a dodržuje realistický rozpočet? 3. Zaměřuje se na podstatné informace a neztrácí se v nedůležitých detailech?

Více

Firemní hodnoty BORGERS AG

Firemní hodnoty BORGERS AG Firemní hodnoty BORGERS AG Na co klademe důraz Firma Borgers je prakticky od svého založení v roce 1866 dodavatelem do automobilového průmyslu, i když to tehdy byly jen kočáry, které byly vybavovány čalounickou

Více

POKYNY PRO ZAMĚSTNANCE REXEL, BUILDING THE FUTURE TOGETHER

POKYNY PRO ZAMĚSTNANCE REXEL, BUILDING THE FUTURE TOGETHER POKYNY PRO ZAMĚSTNANCE REXEL, BUILDING THE FUTURE TOGETHER EDITORIAL Vážení kolegové, Svět kolem nás se mění rychle, přináší nové výzvy a příležitosti k rozvíjení nových efektivních řešení pro spotřebu

Více

KODEX CHOVÁNÍ SPOLEČNOSTI DACHSER PRO OBCHODNÍ PARTNERY

KODEX CHOVÁNÍ SPOLEČNOSTI DACHSER PRO OBCHODNÍ PARTNERY KODEX CHOVÁNÍ SPOLEČNOSTI DACHSER PRO OBCHODNÍ PARTNERY Dachser Corporate Compliance Integrity in Logistics Kodex chování společnosti DACHSER pro obchodní partnery 1. Preambule Motto Integrity in Logistics

Více

HODNOCENÍ SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ EKONOMICKÉ FAKULTY TUL

HODNOCENÍ SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ EKONOMICKÉ FAKULTY TUL HODNOCENÍ SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ EKONOMICKÉ FAKULTY TUL Vážené kolegyně a kolegové, v rámci zvyšování spokojenosti a kvality pracovních podmínek na EF TUL byl vytvořen tento dotazník, jehož prostřednictvím

Více

JAN NOVÁK. Manažerské kompetence. Dynamičnost Cílesměrnost Pečlivost (odpovědnost) -0,59 -0,93

JAN NOVÁK. Manažerské kompetence. Dynamičnost Cílesměrnost Pečlivost (odpovědnost) -0,59 -0,93 HODNOCENÍ Z DEVELOPMENT CENTRA Jméno a příjmení hodnoceného: JAN NOVÁK A. Manažerské kompetence,2 Manažerské kompetence,1 -,2 -,4 Psychická stabilita Dynamičnost Cílesměrnost Pečlivost (odpovědnost) Předvídání

Více

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání . Klíčové informace pro Kolegy 1 Co znamená? Co kolegové říkají Je to mít úspěch ve své kariéře a být povýšen/a. Je to volba, kterou mám na pozici, ve které pracuji. Je to možnost. Býval to program Možností,

Více

Absolvováním modulu získáte :

Absolvováním modulu získáte : Vzdělávací moduly a workshopy: NARATIVNÍ MANAGEMENT a SYSTEMICKÉ FIREMNÍ KONSTELACE - jako nástroj řešení firemních problémů, firemních strategií, utváření funkčních firemních leverage, řešení vztahových

Více

Vzdělávací semináře pro HR management a management firem

Vzdělávací semináře pro HR management a management firem ůl na půl: rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávací semináře pro HR management a management firem Mgr. Kateřina Machovcová Projekt Půl na půl: rovné příležitosti žen a mužů je ispolufinancován Evropským

Více

Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com

Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com DELTA Už tři desetiletí děláme totéž. Nejprve přemýšlíme. Budoucnost není pokračováním přítomnosti, ale realizací představ. Objevovat souvislosti,

Více

Metody personální práce. 1. setkání

Metody personální práce. 1. setkání Metody personální práce 1. setkání 1 Základní informace Základní požadavky (viz sylabus): četba povinné literatury absolvování jednoho testu napsání případové studie (bonusový úkol): 3 členné týmy 2 Informační

Více

Hodnoty a principy. Hodnoty a principy

Hodnoty a principy. Hodnoty a principy Hodnoty a principy Hodnoty a principy Leden 2013 2 Hodnoty a principy společnosti Rieter Základní hodnoty určující obchodní činnost společnosti Rieter jsou shrnuty ve třech hlavních cílech: Delight your

Více

Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání!

Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání! Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání! PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI TRADICE společnost založena v roce 1996, DOBRÁ ZNAČKA respekt důvěra partnerství, LÍDR ve vzdělávání na českém

Více

Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG

Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG Příloha č. 1 Vážení zaměstnanci, předkládáme vám tento dotazník a prosíme vás o co nejpřesnější a pravdivé zodpovězení otázek. Získané informace o vašich názorech umožní

Více

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO 2016

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO 2016 Výroční tisková konference ŠKODA AUTO 2016 Mladá Boleslav, 16. března 2016 Bohdan Wojnar Člen představenstva ŠKODA AUTO za HR management - Platí mluvené slovo - Rukopis projevu pro Bohdana Wojnara ŠKODA

Více

Průzkum firemní kultury v našem pojetí

Průzkum firemní kultury v našem pojetí 1 Průzkum firemní kultury v našem pojetí Přístupů ke zkoumání a zjišťování firemní kultury je celá řada. V praxi jsme se setkávali s tím, že každá organizace či každý manažer si pod tímto pojmem představují

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 206 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností

Více

Strategický plán NESEHNUTÍ

Strategický plán NESEHNUTÍ Strategický plán NESEHNUTÍ 2017-2022 NESEHNUTÍ (NEzávislé Sociálně Ekologické HNUTÍ) svoboda zodpovědnost angažovanost Jsme sociálně-ekologická nevládní organizace. Cílem našich ekologických a lidskoprávních

Více

Organizační chování. Spokojenost v práci a pracovní výkonnost (seminář)

Organizační chování. Spokojenost v práci a pracovní výkonnost (seminář) Organizační chování Spokojenost v práci a pracovní výkonnost (seminář) Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu

Více

Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod pro období ukončování ROP Severovýchod

Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod pro období ukončování ROP Severovýchod Personální strategie Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod pro období ukončování ROP Severovýchod 2007-2013 S účinností od 1. 7. 2016 Největším bohatstvím každého zaměstnavatele jsou jeho zaměstnanci.

Více

DOTAZNÍK PRO ZAMĚSTNANCE FIRMY XYZ, s. r. o. Hlavička. Příloha č. 1. Dobrý den,

DOTAZNÍK PRO ZAMĚSTNANCE FIRMY XYZ, s. r. o. Hlavička. Příloha č. 1. Dobrý den, DOTAZNÍK PRO ZAMĚSTNANCE FIRMY XYZ, s. r. o. Dobrý den, jsem student závěrečného ročníku Fakulty podnikatelské VUT v Brně a pro potřeby diplomové práce zpracovávané pro Vaši firmu se na Vás dovoluji se

Více

Etický kodex. zaměstnanců Finanční skupiny České spořitelny

Etický kodex. zaměstnanců Finanční skupiny České spořitelny Etický kodex zaměstnanců Finanční skupiny České spořitelny Úvodní slovo Vážené kolegyně, vážení kolegové, dostává se Vám do ruky aktualizovaný Etický kodex Finanční skupiny České spořitelny. Naše poslání

Více

Balíček ICN. Michaela Hofštetrová Knotková

Balíček ICN. Michaela Hofštetrová Knotková Balíček ICN Michaela Hofštetrová Knotková Obsah: Kapitola 1: Úvod Kapitola 2: Celkový pohled Kapitola 3: Plánování pracovní síly Kapitola 4: Měření pracovní zátěže sester Kapitola 5: Důležitost pracovního

Více

PO NÁS POTOPA? Roman Giebisch Národní knihovna ČR

PO NÁS POTOPA? Roman Giebisch Národní knihovna ČR PO NÁS POTOPA? Roman Giebisch Národní knihovna ČR Řízení lidských zdrojů (HR management) je jednou z klíčových součástí managementu každé instituce. Zaměstnanci pro knihovnu představují stejný potenciál

Více

Rozvoj lidských zdrojů ve zdravotnictví

Rozvoj lidských zdrojů ve zdravotnictví Rozvoj lidských zdrojů ve zdravotnictví Konference ČAS Jak mohou české sestry více ovlivnit zdraví populace? 22. 5. 2014 Praha Společný cíl zdravá populace Rozvoj lidských zdrojů ve zdravotnictví zahrnuje:

Více

Oprava údaje v prezentaci kandidáta na děkana FEK Ing. Jana Tlučhoře, Ph.D. 20+ mil. Kč

Oprava údaje v prezentaci kandidáta na děkana FEK Ing. Jana Tlučhoře, Ph.D. 20+ mil. Kč Ing. Jan Tlučhoř, Ph.D. Studenti a zaměstnanci FEK ZČU Plzeň, 4. 11. 2017 Oprava údaje v prezentaci kandidáta na děkana FEK Ing. Jana Tlučhoře, Ph.D. Vážené kolegyně, vážení kolegové, Vážené studentky,

Více

PREZENTACE. KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009

PREZENTACE. KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009 PREZENTACE KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009 Základní data společnosti Kooperativa je druhá největší pojišťovna v České republice, a to jak v životním, tak v neživotním

Více

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět Marketing a management, okruh Vedení lidí

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět Marketing a management, okruh Vedení lidí Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět Marketing a management, okruh Vedení lidí Materiál vytvořil: Ing. Karel Průcha Období vytvoření VM: listopad 2013 Klíčová slova: motivace,

Více

2/4.1 Systémy hodnocení pracovníkû ve firmû

2/4.1 Systémy hodnocení pracovníkû ve firmû EFEKTIVNÍ V ROBA část 2, díl 4, kapitola 1, str. 1 2/4.1 Systémy hodnocení pracovníkû ve firmû Co se týká personální oblasti, tak právě v této oblasti můžeme konkrétně měřit jen poskromnu. Není to tak

Více

Management jako motor motivovanosti

Management jako motor motivovanosti Management jako motor motivovanosti Ján Debnár, Aon Hewitt Tereza Jungwirthová, Aon Hewitt Aon Hewitt Česká republika a Slovensko Performance, Reward & Talent 1 Co se dozvíme? Jaká je situace na našich

Více

Práce na Evropském účetním dvoře

Práce na Evropském účetním dvoře Práce na Evropském účetním dvoře Práce, která má skutečný smysl Atraktivní balíček Odborná příprava a karierní rozvoj Jak pracujeme Co říkají naši zaměstnanci Platové podmínky Zaměstnanecké výhody Ostatní

Více

ŘÍZENÍ ŠKOLY A ORGANIZACE PROCESU VZDĚLÁVÁNÍ School & Education Management Rating Scale

ŘÍZENÍ ŠKOLY A ORGANIZACE PROCESU VZDĚLÁVÁNÍ School & Education Management Rating Scale School & Education Management Rating Scale Vážená paní kolegyně, vážený pane kolego, cílem tohoto evaluačního dotazníku je především získání objektivních informací a názorů od všech členů pedagogického

Více

Formulář sebehodnocení

Formulář sebehodnocení Příloha č.2: Roční hodnocení Formulář sebehodnocení Prostor pro Váš růst Informace pro zaměstnance: Roční hodnocení zaměstnanců je velmi důležité. Je to jedinečná příležitost k dialogu o vykonané práci

Více

CELKOVÝ VÝSLEDEK - STRUČNÝ PŘEHLED. Zaměstnanecký průzkum - ukázka

CELKOVÝ VÝSLEDEK - STRUČNÝ PŘEHLED. Zaměstnanecký průzkum - ukázka CELKOVÝ VÝSLEDEK - STRUČNÝ PŘEHLED Zaměstnanecký průzkum - ukázka SOUHRN SPOKOJENOST NÁVRATNOST 1022 respondentů VÝSLEDEK ZA JEDNOTLIVÉ KATEGORIE IDENTIFIKACE 13% 26% 61% ANGAŽOVANOST 11% 27% 62% SPOKOJENOST

Více

Lidé v Sodexo. Ivana Roštínská, personální ředitelka Sodexo

Lidé v Sodexo. Ivana Roštínská, personální ředitelka Sodexo Lidé v Sodexo Sodexo je pro nás zaměstnance místem, kde nejen pracujeme, ale i žijeme a sdílíme spolu radosti, starosti, úspěchy i prohry. Jsme přesvědčeni, že naše soudržnost, optimismus, pracovitost,

Více

Etický kodex. Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec. Pístina 59, Stráž nad Nežárkou. Aktualizováno k

Etický kodex. Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec. Pístina 59, Stráž nad Nežárkou. Aktualizováno k Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec Pístina 59, 378 02 Stráž nad Nežárkou Etický kodex z a m ě s t n a n c e Aktualizováno k 1. 7. 2011 organizace zřizovaná Jihočeským krajem Etický kodex zaměstnance

Více

Podporujeme úspěchy ČESKÁ REPUBLIKA

Podporujeme úspěchy ČESKÁ REPUBLIKA Podporujeme úspěchy ČESKÁ REPUBLIKA Podporujeme úspěchy Chceme pomoci Vašemu úsilí na cestě k úspěchu. Kdo chce být úspěšný, potřebuje individuální a přesný plán, od výběru vhodného sídla, formy společnosti

Více

Podzimní škola sociální práce. Výstupy z pracovních skupin Mgr. Šárka Vlková Profesní identita sociálních pracovníků

Podzimní škola sociální práce. Výstupy z pracovních skupin Mgr. Šárka Vlková Profesní identita sociálních pracovníků Podzimní škola sociální práce Výstupy z pracovních skupin Mgr. Šárka Vlková Profesní identita sociálních pracovníků Co pro sociálního pracovníka profesní identita znamená? Kdy ji získává? TÉMATA K DISKUZI

Více

Projekt Age management

Projekt Age management Projekt Age management OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Královéhradecký kraj CZ.1.07/3.2.10/03.0003 člen AIVD ČR Age Management věkový management představuje řízení zohledňující věk a schopnosti zaměstnanců

Více

ZÁKLADNÍ PROHLÁŠENÍ. Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

ZÁKLADNÍ PROHLÁŠENÍ. Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ ZÁKLADNÍ PROHLÁŠENÍ Základní prohlášení shrnuje informace o tom, jaké služby poskytujeme, pro koho, jakým způsobem, kam směřujeme ve svém

Více

KARIÉRNÍ ŘÁD OSTRAVSKÉ UNIVERZITY

KARIÉRNÍ ŘÁD OSTRAVSKÉ UNIVERZITY KARIÉRNÍ ŘÁD OSTRAVSKÉ UNIVERZITY Schváleno AS OU: 21. ledna 2019 Registrace MŠMT: 6. března 2019 Platnost: 6. března 2019 Účinnost: 6. března 2019 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy registrovalo

Více

CELONÁRODNÍ PRŮZKUM Hodnoty elit českého byznysu. Podrobnější informace o projektu M.C.TRITON a České manažerské asociace (ČMA)

CELONÁRODNÍ PRŮZKUM Hodnoty elit českého byznysu. Podrobnější informace o projektu M.C.TRITON a České manažerské asociace (ČMA) CELONÁRODNÍ PRŮZKUM Hodnoty elit českého byznysu Podrobnější informace o projektu M.C.TRITON a České manažerské asociace (ČMA) Ambice průzkumu Poukázat na jeden z klíčů úspěchu firem, který máme možnost

Více

Specializujeme se na strategické plánování, evaluace, vývoj a realizaci projektů.

Specializujeme se na strategické plánování, evaluace, vývoj a realizaci projektů. O SPOLEČNOSTI Specializujeme se na strategické plánování, evaluace, vývoj a realizaci projektů. Principem naší práce je systematický, celistvý přístup k příležitostem a řešení problémů v kontextu dlouhodobého

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Obecné informace pro uživatele a administrátory dotazníku. Kariérový kompas

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Obecné informace pro uživatele a administrátory dotazníku. Kariérový kompas UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obecné informace pro uživatele a administrátory dotazníku Kariérový kompas 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O DOTAZNÍKU Dotazník Kariérový kompas sleduje osm dílčích škál v oblasti pracovní motivace:

Více

Dotazování podnikatelů - Slovensko

Dotazování podnikatelů - Slovensko Dotazování podnikatelů - Slovensko dotazovaná osoba druh podniku činnost podniku branže / ekonomická klasifikace vedoucí osobního oddělení osoba s jvyššími pravomocemi v personální problematice (bo zástupce

Více

Závod v Kladně zaměstnává více než 300 zaměstnanců. Při naplňování ambiciózních cílů se společnost spoléhá zejména na dlouholeté zkušené zaměstnance.

Závod v Kladně zaměstnává více než 300 zaměstnanců. Při naplňování ambiciózních cílů se společnost spoléhá zejména na dlouholeté zkušené zaměstnance. Pro výhru je nutné si přečíst text níže! nkt cables s.r.o., Kladno Byla založena v roce 1865, a je tak jednou z nejstarších kabeloven v Evropě. Dnes je bývalé KABLO Kladno součástí silné evropské skupiny

Více

Pravidla chování. Have a safe journey

Pravidla chování. Have a safe journey Pravidla chování Have a safe journey Klíčové zásady: Saferoad jedná v souladu s pevnou etickou obchodní praxí a stanovuje vysoké standardy pro sebe a svůj dopad na životní prostředí a společnost obecně.

Více

Dotazování podnikatelů - Burgenlandsko

Dotazování podnikatelů - Burgenlandsko Dotazování podnikatelů - Burgenlandsko dotazovaná osoba druh podniku činnost podniku branže / ekonomická klasifikace vedoucí osobního oddělení osoba s jvyššími pravomocemi v personální problematice (bo

Více

PŘIROZENÁ SÍLA MOTIVACE

PŘIROZENÁ SÍLA MOTIVACE PŘIROZENÁ SÍLA MOTIVACE A JEJÍ DŮLEŽITOST V PROCESU UČENÍ Hana Vykoupilová E-mail: hana.vykoupilova@inspirro.cz Tel: 777 157 479 www.inspirro.cz MOTIVACE Ochota vynaložit vlastní úsilí k dosažení cíle,

Více

Děláme vzdělávání JEDNODUCHÉ a ZÁBAVNÉ. Výstupy z dotazníku. Jaké máte pracoviště? Jaromírova 291/32 779 00 Olomouc, ČR. www.braintools.

Děláme vzdělávání JEDNODUCHÉ a ZÁBAVNÉ. Výstupy z dotazníku. Jaké máte pracoviště? Jaromírova 291/32 779 00 Olomouc, ČR. www.braintools. Děláme vzdělávání JEDNODUCHÉ a ZÁBAVNÉ Výstupy z dotazníku Jaké máte pracoviště? Vypracovala: Eva Veselá Jaromírova 291/32 779 00 Olomouc, ČR tel. 774 205 336 info@braintools.cz www.braintools.cz Obsah

Více

XD16MPS Manažerská psychologie pro kombinované studium

XD16MPS Manažerská psychologie pro kombinované studium XD16MPS Manažerská psychologie pro kombinované studium Hodnocení a odměňování zaměstnanců. Kariérové plánování Mgr. Petra Halířová ZS 2009/10 Literatura Bedrnová, Nový: Psychologie a sociologie řízení,

Více

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete.

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Bezpečnost Vašeho zboží? -> U nás priorita č. 1. Vozidla včas na nakládce? -> U nás vždy. Přišlo Vám zboží dříve, než jste očekávali? -> My Vám

Více

KOMBINACE - IT - DO 1 ROKU VE SPOLEČNOSTI. Zaměstnanecký průzkum - ukázka

KOMBINACE - IT - DO 1 ROKU VE SPOLEČNOSTI. Zaměstnanecký průzkum - ukázka KOMBINACE - IT - DO 1 ROKU VE SPOLEČNOSTI Zaměstnanecký průzkum - ukázka SOUHRN SPOKOJENOST NÁVRATNOST 18 respondentů VÝSLEDEK ZA JEDNOTLIVÉ KATEGORIE IDENTIFIKACE 16% 31% 53% ANGAŽOVANOST 9% 1% 71% SPOKOJENOST

Více

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ VZDĚLÁVACÍ A VÝCVIKOVÉ KURZY Nabízíme: INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP PROGRAMY NA KLÍČ Význam má takové vzdělávání, které reaguje na zcela konkrétní potřeby. Kurzy v oblasti : sociálně

Více

VÝCHOVA A VZDĚLÁVÁNÍ PROFESIONÁLNÍCH ŘIDIČŮ

VÝCHOVA A VZDĚLÁVÁNÍ PROFESIONÁLNÍCH ŘIDIČŮ VÝCHOVA A VZDĚLÁVÁNÍ PROFESIONÁLNÍCH ŘIDIČŮ INSTITUT SILNIČNÍ DOPRAVY ČESMAD Bohemia s.r.o. www.truckjobs.cz 11/2013 Výsledky průzkumu za rok 2012/2013 OBSAH 1. Základní údaje 2. Přehled odpovědí Jaké

Více

ISO9001. výhoda) Ing. Miroslav Rumler rumler@reliant.eu

ISO9001. výhoda) Ing. Miroslav Rumler rumler@reliant.eu JAK ZÍSKAT Z VÍCE V ZISKOVÝCH ZÁKAZNZ KAZNÍKŮ (komplexní logistická služba jako konkurenční výhoda) Ing. Miroslav Rumler rumler@reliant.eu 1 My všichni bychom mohli být v naší prodejní práci zdaleka úspěšnější,

Více

VÍTEJTE V PRAXI! STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE

VÍTEJTE V PRAXI! STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE VÍTEJTE V PRAXI! STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE VÁŠ VSTUP DO IMPLANTOLOGIE JAKO PŘÍLEŽITOST K RŮSTU STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE Váš úspěch je i naším úspěchem. Otevření implantologické praxe

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků?

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na ZŠNČP oceňují Podněty od rodičů Jak

Více

1) Hodnocení celkového působení

1) Hodnocení celkového působení Příloha č.1: Formulář ročního hodnocení Jméno hodnoceného/zaměstnance: Pozice / Hotel: Jméno vedoucího/zaměstnavatele: Datum hodnocení: 1) Hodnocení celkového působení Celkové hodnocení by mělo být odrazem

Více

Dotazník pro zaměstnance - Gender Audit. Gender Audit Firma 4

Dotazník pro zaměstnance - Gender Audit. Gender Audit Firma 4 Dotazník pro zaměstnance - Gender Audit Gender Audit Firma 4 Přijímání a propouštění zaměstnanců Oceňujeme: V případě, že firma inzeruje pracovní pozici, uvádí vždy podmínky a kompetence, které musí uchazeč/ka

Více

Podnik jako živý organismus - konkurenční výhoda

Podnik jako živý organismus - konkurenční výhoda Podnik jako živý organismus - konkurenční výhoda Ing. Olga Girstlová Viceprezidentka a generální ředitelka skupiny GiTy GiTy, a.s., Mariánské nám. 1, Brno 617 00 ogirstl@gity.cz INFORUM 2007: 13. konference

Více

Studium školského managementu v rámci profesní přípravy předškolních pedagogů na PDF UHK

Studium školského managementu v rámci profesní přípravy předškolních pedagogů na PDF UHK Studium školského managementu v rámci profesní přípravy předškolních pedagogů na PDF UHK Vladimíra Hornáčková Pedagogická fakulta UHK Hradec Králové 2012 Pedagogická fakulta UHK bakalářské studium obor

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím callcentrum UNiQ Callcentrum Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více

Více

Balanced Scorecard (vyvážený soubor měřítek)

Balanced Scorecard (vyvážený soubor měřítek) Balanced Scorecard (vyvážený soubor měřítek) ESF MU J.Skorkovský KPH Cíle a měřítka BSC Cíle a měřítka BSC zbavit se strnulého modelu finančního účetnictví a přitom zachovat tradiční finanční měřítka Tato

Více

Etický kodex. Naše identita. Naše hodnoty. With head and heart in finance

Etický kodex. Naše identita. Naše hodnoty. With head and heart in finance Etický kodex Naše identita. Naše hodnoty With head and heart in finance head With and heart in finance Obsah Úvod 5 Naše identita 7 Naše společnost 9 Naše odvětví 10 Udržitelnost ve společnosti EOS 11

Více

Kompetenční modely. Ing. Kamila Procházková

Kompetenční modely. Ing. Kamila Procházková Kompetenční modely Ing. Kamila Procházková Ing. Josef Babák Vema, a.s. Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR Obsah prezentace Co je kompetenční model a jaké jsou jeho charakteristiky Od kompetenčního modelu

Více