BULLETIN 2/2012. ELEGANCE s.r.o. partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness center Tyršova 9, Moravská Ostrava

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BULLETIN 2/2012. ELEGANCE s.r.o. partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness center Tyršova 9, Moravská Ostrava"

Transkript

1 BULLETIN 2/2012

2 Editorial KONTEXT BULLETINU 2/2012 Bulletin 2/2012 Novinky druhé poloviny roku 2012 Pánská řada SOTHYS HOMME Profesionální sezonní obličejové ošetření podzim/zima 2012 Make-up kolekce podzim/zima 2012 Créme nettoyante/čisticí krém [W.] TM + Účast na veletrhu Interbeauty Prague v Praze-Holešovicích 10% sleva v průběhu veletrhu Vánoční kampaň 2012 Nová podoba soutěže na Rozpis seminářů pro značku SOTHYS Paris Propagace značky v druhé polovině roku 2012

3 Editorial Vážené a milé kosmetičky, vedoucí spa hotelů a lázní, věřím, že jste si léto krásně užili a načerpali novou energii a chuť do další společné práce. Jako každý rok i letos vám na sklonku srpna přinášíme v bulletinu 2/2012 novinky pro podzimní a zimní sezonu. Doufáme, že vás zaujmou. Nejdůležitější novinkou druhé poloviny roku 2012 je uvedení nové pánské řady SOTHYS HOMME, které opět propůjčil svou tvář vicemistr světa v rugby pan Vincent Clerc. Další novinkou je sezonní obličejové profesionální ošetření. Pro letošní podzim a zimu bude obličejová kúra vonět jablkem a ostružinami. Nechejte se také inspirovat novým trendem líčení podzim/zima září 2012 bychom vás chtěli pozvat k našemu stánku na veletrhu Interbeauty Prague, který se koná v areálu holešovického Výstaviště v Praze. Stánek SOTHYS Paris SH 36 naleznete ve střední hale Průmyslového paláce. Na závěr každého dne v 16:00 hod. vylosujeme z vašich vizitek 3 výherce, kteří obdrží hodnotné ceny SOTHYS Paris. Pokud si objednáte výrobky v průběhu veletrhu, získáte navíc 10% slevu. Jaká bude letošní vánoční kampaň? Vánoce 2012 budou ve znamení fialové barvy. Těšte se na bohatou vánoční nabídku dárkových boxů a další cenově zvýhodněné nabídky. Příjemné čtení 2. čísla bulletinu vám přeje Mgr. Taťána Zajarošová a tým ELEGANCE s.r.o.

4 Novinky druhé poloviny roku 2012 Pánská řada SOTHYS HOMME SOTHYS se zaměřil na muže a přichází s novými praktickými produkty, které splňují specifické požadavky na péči o jejich pleť. Pokrokový výzkum Sothys vyvinul jedinečný tekutý výtažek z vulkanické horniny bohatý na magnezium, který pleť detoxikuje a dodává jí energii. Více informací o 6 nových prodejních výrobcích pánské řady a novém salonním ošetření obdržíte 3. září em. K dispozici od 3. září Na stránkách je nalezne v novinkách a v sekci pro profesionály, pouze pro schválené. V průběhu kosmetickém veletrhu Interbeauty Prague také na stánku SOTHYS Paris. Vincent Clerc představuje novinářům novou pánskou řadu na ředitelství SOTHYS Paris v Brive

5 Fréderic Mas (prezident SOTHYS) a Vincent Clerc (vicemistr světa v rugby, tvář pánské řady SOTHYS HOMME)

6 Profesionální sezonní obličejové ošetření podzim/zima 2012 Na podzim je pleť oslabenější, v zimě odpočívá. Rovnováha pleti musí být obnovena a také posilněna, aby odolávala zimě. SOTHYS proto uvádí nové profesionální obličejové ošetření pro období podzimu a zimy s ovocnými výtažky. Více informací o tomto kabinetním ošetření s výtažky jablka a ostružiny a 2 nových prodejních produktech obdržíte 1. října em. K dispozici od 1. října Na stránkách jej nalezne v novinkách a v sekci pro profesionály, pouze pro schválené.

7 Elegantní, ženská a okouzlující sezonní make-up kolekce líčení SOTHYS představuje pastelové a kovové tóny s kontrasty pro nehty a rty v rámci moderního a rafinovaného líčení. Více informací obdržíte 3. září em. Stojánek z této kolekce líčení bude k dispozici od 3. září 2012 a prodejní výrobky od 17. září Na stránkách ji nalezne v novinkách a v sekci pro profesionály, pouze pro schválené. V průběhu kosmetickém veletrhu Interbeauty Prague také na stánku SOTHYS Paris.

8 Créme nettoyante/čisticí krém [W.] TM + Od 3. září 2012 bude v nabídce nově Créme nettoyante/čisticí krém [W.] TM +. Vizuály k novinkám druhé poloviny roku vám zašleme rádi na vyžádání. Prosím kontaktujte marketingové oddělení.

9 Účast na veletrhu Interbeauty Prague v Praze-Holešovicích ELEGANCE s.r.o. bude prezentovat značku SOTHYS Paris na odborném kosmetickém veletrhu Interbeauty Prague, který je zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku, modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl, v Praze-Holešovicích v pátek 7. a sobotu 8. září Na co se můžete těšit? V pátek 7. září 10:00 11:15 hod. vám firemní kosmetička a SPA konzultantka paní Iveta Kopřivová s bývalým sólistou baletu Národního divadla panem Richardem Kročilem představí v rámci praktické ukázky NOVÉ PÁNSKÉ SALONNÍ OBLIČEJOVÉ OŠETŘENÍ SOTHYS HOMME. Tento pečující rituál bez obsahu parabenů detoxikuje pleť a dodává jí energii. Obsahuje tekutý extrakt vulkanické horniny, která byla vybrána Pokrokovým výzkumem Sothys. Extrakt je bohatý na magnezium, který posiluje a detoxikuje mužskou pleť.

10 12:30 13:15 hod. vás pozveme do budoáru SOTHYS Paris, kde proběhne VIZÁŽISTICKÁ SHOW s novým trendem líčení podzim/zima 2012 v podání vizážistů: Ivety Kopřivové, Radima Anděla a Sandry Zajarošové. Odpoledne 14:00-15:00 hod. je věnováno SPA a wellness programu: SEZONNÍMU TĚLOVÉMU OŠETŘENÍ SOTHYS Paris 2012 s vůní kosatce a litchi, které vám přiblíží v praktické ukázce paní Iveta Kopřivová. V sobotu 8. září 10:00 11:15 se můžete seznámit s praktickou ukázkou SALONNÍ HYDRATAČNÍ KÚRY HYDRADVANCE TM, která je inspirovaná vědou o GENech. Klíčovou aktivní látkou je zde patentovaný extrakt hřibu 1055/Boletus 1055, který byl získán prostřednictvím Pokrokového výzkumu SOTHYS Paris. Přijďte se přesvědčit o účinnosti tohoto hydratačního programu! Odpoledne 12:30 13:15 hod. je prostor vyhrazen VIZÁŽISTICKÉ SHOW. Iveta Kopřivová, Radim Anděl a Sandra Zajarošová vám předvedou francouzský trend líčení SOTHYS Paris pro podzim/zimu Nechejte se inspirovat.

11 Sobotní program poté ukončí paní Iveta Kopřivová 14:00 15:15 hod. praktickou ukázkou RELAXAČNÍCH TĚLOVÝCH RITUÁLŮ 3 VŮNÍ v rámci SPA a wellness programu SOTHYS Paris. Voňavé tělové ošetření pro období podzimu a zimy, nový trend sezonního líčení, vysoce účinná hydratační kúra Hydradvance TM, relaxační rituál 3 vůní či nové pánské salonní ošetření pestrý program SOTHYS Paris, který jsme pro vás připravili. Na závěr každého dne v 16:00 hod. vylosujeme z vašich vizitek 3 výherce, kteří získají hodnotné ceny SOTHYS Paris. Pokud si objednáte výrobky v průběhu veletrhu, získáte navíc 10% slevu. Přijďte k našemu stánku SH 36, těšíme se na Vás! Rádi Vám také poskytneme informační materiály a zodpovíme Vaše dotazy.

12 Propagace značky SOTHYS Paris v rámci podzimního veletrhu Billboard před vstupem do Průmyslového palace Bannery a propagace značky na webových stránkách Zviditelnění značky také na facebookových stránkách veletrhu Inzerce v katalogu Rozeslání informativních newsletterů s programem K dispozici ks vstupenek zdarma 10% sleva pro vás v průběhu veletrhu V průběhu konání veletrhu jsme pro vás připravili 10% slevu na veškerý sortiment SOTHYS Paris. Slevu získáte, pokud nás navštívíte na stánku SH 36 ve střední hale Průmyslového paláce v pátek 7. září a sobotu 8. září 2012 a uskutečníte svou objednávku. Těšíme se na vás.

13 Vánoční kampaň 2012 Na bohatou vánoční nabídku dárkových boxů a dalších cenově zvýhodněných nabídek SOTHYS Paris se můžete těšit od 15. října Vánoční letáky budou k dispozici od 1. října Zajistěte si jejich dostatečné množství a představte letošní vánoční kampaň vašim klientům s předstihem.

14 Nová podoba soutěže na Vaši klienti mohou každý měsíc nadále soutěžit o krásné ceny SOTHYS Paris na soutěž. Ze správných odpovědí (počínaje měsícem září 2012) budeme nově losovat jednoho výherce, který získá výrobek z řady, na kterou bude soutěž zacílena. Pravidla soutěže zůstávají stejná: soutěž trvá vždy od prvního do posledního dne daného měsíce aktuální soutěžní otázka je vyhlášena první den v měsíci nápovědu k soutěžním otázkám klienti najdou na o výhře budou výherci informováni em nejpozději do 5. dne následujícího měsíce jména výherců budou zveřejněna na stránkách v sekci soutěž

15 Rozpis seminářů pro značku SOTHYS Paris SOTHYS Paris vás zve na vzdělávací semináře pod vedením firemní kosmetičky a SPA konzultantky paní Ivety Kopřivové. ZÁŘÍ 2012 Termín Délka a typ semináře Název semináře denní seminář 17. a denní seminář Seminář pro začínající kosmetičky I.* Seminář pro začínající kosmetičky II.** denní seminář Spa hotely, wellness centra dle individuálních potřeb ŘÍJEN 2012 Termín Délka a typ semináře Název semináře denní seminář Seminář základních ošetření*** denní seminář Salonní obličejové ošetření 1denní seminář Salonní obličejové ošetření Peeling Resurfaçant profesionální vitamin C Salonní kúra na aknózní a mastnou pleť Rozjasňující péče [W] TM + s účinkem na sjednocení pigmentu Péče o oční kontury Active-Contour TM Masáž očních kontur Digi-Esthétique

16 denní seminář Sezonní obličejové a tělové ošetření Obličejové ošetření podzim/zima 2012 s výtažky jablka a ostružin Tělové ošetření 2012 s vůní kosatce a litchi ŘÍJEN 2012 Termín Délka a typ semináře Název semináře denní seminář Digi-Esthétique 1denní seminář (včetně masáže rukou) Hydratační obličejové salonní ošetření Hydradvance TM denní seminář Anti-âge obličejové salonní ošetření [C] Collagène Hyaluronique TM denní seminář Pánské obličejové salonní ošetření Pánská kúra SOTHYS HOMME

17 I*. + II.** úroveň semináře pro začínající kosmetičky Časový rozvrh: 9-17 hod. 1.den: představení kosmetiky SOTHYS (historie, filosofie apod.) oběd praktické seznámení se všemi produkty teorie 2.den: prezentace umění prodeje- základní řada opakování produktů praktická část- základní péče o obličej oběd praktická část Flash Beaute, BIO ošetření Beauty Garden 3.den: Digi-Esthétique - exkluzivní obličejová masáž SOTHYS Hydradvance TM - prezentace výrobků, obličejová kúra teorie oběd Hydradvance TM kúra - praktická část oční kúra praktická část 4.den: kosmeceutický program: Anti-âge ošetření kosmeceutický program: [C] Renewal System kosmeceutický program: Pore Refiner System oběd praktická část obličejové Anti-âge ošetření [C] Collagène Hyaluronique 5.den: kosmeceutický program Peeling Resurfaçant prezentace ošetření praktická část ošetření oběd sezonní obličejové ošetření podzim/zima 2012

18 ***Nová podoba seminářů od října 2012 pro vás: všichni odběratelé se mohou zúčastnit 1 semináře ZDARMA dle vlastního výběru Nově 2denní seminář (seminář základních ošetření je určen všem zájemcům, kteří chtějí začít pracovat s kosmetickou značkou SOTHYS Paris). + další 1denní semináře pro všechny kosmetičky, abychom zahrnuli veškerou škálu nabídky značky SOTHYS Paris. 2denní seminář základních ošetření 1.den : seznámení s produkty, přípravky na prodej i do kosmetických kabin 2.den : základní péče v salonu /popis nabídky/, marketingové tipy, prodejní techniky, psychologie prodeje, komunikace se zákazníkem dle vzoru SOTHYS, praktická část: Základní hydratační ošetření pro všechny typy pleti, vhodné pro mladou i zralou pleť Vyhlazení a zpevnění pleti pro vyrovnání a zjemnění prvních vrásek Základní ošetření citlivé pleti - pro zarudlou pleť s pocitem horkosti Vitaminová blesková péče Flash Beauté ochutnávka pro začínající klienty, voňavé krátké 40minutové ošetření s vitaminem C pro oživení a stimulaci pleti, vhodné pro všechny typy pleti.

19 BIO ošetření Beauty Garden pro všechny typy pleti, obzvlášť pro klienty s nečistou pletí s občasnými záněty. Vhodné pro mladou začínající klientelu. Tzv. ZELENÁ CHEMIE. Hojivé, zklidňující a okysličující účinky z rostlin. Zmírňuje stres v pleti a má antioxidační účinky. Relaxuje epidermis. Pro všechny co potřebují posilnit, zklidnit a dodat pleti energii. V měsíci říjnu jsme pro vás připravili dále tyto 1denní semináře, abyste mohli dále rozšiřovat profesionální nabídku SOTHYS Paris ve Vašem salonu. ŘÍJEN Peeling Resurfaçant profesionální vitamin C: - pro klientky, které žádají viditelnou změnu a obnovu pleti - zjemní vrásky, vylepší ochablost pleti - po akné a pro pleť s občasnými záněty - pro hrubou a silnou pleť - jak pro mladou tak zralou pleť - pro klienty, kteří mají nečistou pleť a chtějí viditelné výsledky Naučíte se rozlišovat ošetření vhodné pro pleť s akné a pro pleť s občasnými záněty. Domácí péče: přípravky na mastnou pleť, [C] Renewal System, Pore Refiner System, Masque micro dermabrasion, Double système rénovation.

20 4.10. Rozjasňující péče [W] TM + : - rozjasňující péče na vyrovnání pigmentů - pokrokové a aktuální ošetření - profesionální kúra do salonu - vhodná domácí péče Active-Contour TM : - profesionální péče na ochablé, oteklé a vrásčité partie kolem očí - rychlé a efektní ošetření čela a očí - praktická část oční masáže Digi-Esthétique Sezonní obličejová a tělové ošetření nové nápady pro Váš salon jak se zviditelnit a odlišit - nové produkty ze sezonní obličejové péče pro domácí péči - tělová péče trochu jinak (péče o dekolt, paže a záda) Vylepšete prožitek sezonní péče o nadstandartní péči. Limitovaná edice.

21 Modelážní technika Digi-Esthétique, která je kombinací tlaků prstů, masáže a odvodňování. Posiluje účinnost a výsledky aplikovaných produktů, intenzivním relaxačním účinkem odbourává stres, zlepšuje cirkulaci energie, revitalizuje pleť. Praktická část na obličej a ruce - vysvětlení techniky masáže Digi-Esthétique - profesionální důvody - přesné vysvětlení tahů Hydradvance TM - pokroková hydratace inspirovaná vědou o GENech - pro salony, které chtějí nabídnout skutečný zážitek z ošetření - praktická část - domácí péče Semináře se lze zúčastnit, pouze pokud jste byli proškoleni na masáž Digi-Esthétique.

22 [C] Collagène Hyaluronique TM Anti-âge ošetření (4 stupně stáří pleti) - pro klientky, které chtějí řešit první vrásky až po klienty, kteří chtějí skutečnou obnovu pleti - výjimečná luxusní péče s maximálním výsledkem - ošetření pro přímé potřeby klientů - domácí péče Semináře se lze zúčastnit, pouze pokud jste byli proškoleni na masáž Digi-Esthétique Pánské obličejové salonní ošetření s novými produkty pro domácí péči. I muži si zaslouží pozornost a salonní péči s relaxací. Nabídku aktuálních seminářů na listopad a prosinec 2012 obdržíte em poslední týden v září 2012.

23 Místo konání Informace a přihlášky Cena Firemní prostory a školicí centrum ELEGANCE s.r.o. Palác AUSTRIA, Štefánikova 25, Praha 5-Smíchov (Stanice metra B: Anděl, parkování v garážích obchodního domu Tesco.), praha@sothys.cz. Pan Radim Anděl (obchodní manažer, SPA konzultant a vizážista): ELEGANCE s.r.o. (Eva Wojčíková), Tyršova 9, Ostrava, tel: , mobil: Rezervace a přihlášky telefonicky nebo prostřednictvím u: objednavky@sothys.cz. Na základě této přihlášky Vám bude vystavena faktura. Pro velkou účast na seminářích požadujeme zaplatit fakturu nejpozději 14 dnů před termínem semináře. Vaše účast bude považována za závaznou až po zaplacení faktury. V případě nezaplacení faktury se rezervace ruší a na rezervované místo se může přihlásit další zájemce Kč za každý tréninkový den. Jednodenní semináře: pokud nakoupíte kosmetické produkty k jednotlivým jednodenním seminářům, pak je účast na semináři zdarma. Při objednání zboží na semináři získáte slevu 10%. Je daný minimální odběr zboží před konáním semináře (platí pouze pro nové odběratelky). Obdržíte CD s relaxační hudbou do salonu, katalog a ceník produktů, manuály a postupy všech kúr a rituálů, instruktážní DVD všech ošetření. Podrobnější informace o jednotlivých seminářích Vám sdělí obchodní manažer a SPA konzultant pan Radim Anděl:

24 Propagace značky v druhé polovině roku 2012 O propagaci značky SOTHYS Paris v jednotlivých médiích vás budeme aktuálně informovat.

SEMINÁŘE SOTHYS PARIS ČERVENEC- ZÁŘÍ 2016

SEMINÁŘE SOTHYS PARIS ČERVENEC- ZÁŘÍ 2016 Vážené a milé kosmetičky, vedoucí spa hotelů a lázní, francouzská kosmetická značka SOTHYS Paris Vás zve na vzdělávací semináře pod vedením kosmetičky Veroniky Šebkové. ČERVENEC 18. 19. července 2denní

Více

obličejové ošetření podzim/zima 2011/12 s mátou, lékořicí a kakaem Make-up kolekce podzim/zima 2011/12

obličejové ošetření podzim/zima 2011/12 s mátou, lékořicí a kakaem Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 BULLETIN 2/2011 Novinky SOTHYS Paris Nová řada Hydradvance TM Profesionální sezonní s obličejové ošetření podzim/zima 2011/12 s mátou, lékořicí a kakaem Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Aktuální prodejní

Více

Zveme Vás na vzdělávací semináře SOTHYS PARIS leden-červen 2017 pod vedením firemní kosmetičky Veroniky Šebkové.

Zveme Vás na vzdělávací semináře SOTHYS PARIS leden-červen 2017 pod vedením firemní kosmetičky Veroniky Šebkové. Zveme Vás na vzdělávací semináře SOTHYS PARIS leden-červen 2017 pod vedením firemní kosmetičky Veroniky Šebkové. L E D E N Naučíme Vás, jak být vidět na Facebooku. Seminář je pro ty, kteří se chtějí dozvědět

Více

SEMINÁŘE srpen- listopad 2014

SEMINÁŘE srpen- listopad 2014 Vážené a milé kosmetičky, vedoucí spa hotelů a lázní, francouzská kosmetická značka SOTHYS Paris Vás zve na vzdělávací semináře pod vedením firemní kosmetičky a SPA konzultantky paní Ivety Kopřivové. SRPEN

Více

. Vzniklo spojením dvou konceptů: CO SMETIC & PHARMACEUTICAL.

. Vzniklo spojením dvou konceptů: CO SMETIC & PHARMACEUTICAL. COSMECEUTICAL Označení pro neuvěřitelně rychlé, efektivní a zkrášlující ošetření pleti, které v sobě skrývá sílu lékařské kosmetiky a jemnost kosmetického ošetření. Vzniklo spojením dvou konceptů: CO SMETIC

Více

SEMINÁŘE SOTHYS PARIS LEDEN- ČERVEN 2016

SEMINÁŘE SOTHYS PARIS LEDEN- ČERVEN 2016 Vážené a milé kosmetičky, vedoucí spa hotelů a lázní, francouzská kosmetická značka SOTHYS Paris Vás zve na vzdělávací semináře pod vedením firemní kosmetičky: paní Ivety Kopřivové a Veroniky Šebkové.

Více

Změna kontaktních údajů pro elektronickou komunikaci

Změna kontaktních údajů pro elektronickou komunikaci BULLETIN 2/2010 K O N T E X T B U L L E T I N U Novinky SOTHYS Paris BIO řada Beauty Garden nové ošetření obličeje a těla Zrušení řady Lift Defence, Total Cohesion Intenzivní peeling pro okamžitou obnovu

Více

ODHALIL TAJEMSTVÍ MLADISTVÉ PLETI

ODHALIL TAJEMSTVÍ MLADISTVÉ PLETI SOTHYS ODHALIL TAJEMSTVÍ MLADISTVÉ PLETI Sibiřský ženšen - kořen mládí. BEZ PARABENŮ www.sothys.cz ROsTLINA se zázračnou AKTIVNÍ LÁTKOu ROsTE V chladných A DALEKýcH KRAjÍcH sibiře. Její schopnost přizpůsobit

Více

PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU

PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU PRO NÁVŠTĚVNÍKY OD 10:00 DO 18:00 HODIN ZDARMA: HAIR POINT STŘEDNÍ HALA Asociace kadeřníků ČR - oba dny střihy a úpravy účesů pražských salonů s týmem AKCZ BEZPLATNÁ PREVENCE

Více

ACTIVE REPAIR ESTHELIFT

ACTIVE REPAIR ESTHELIFT Pečuje o Vás Renáta Kovaříková-Matějková majitelka salonu CYCLO SYSTÉM CYCLO SYSTÉM komplet + oční okolí 1 600,- BĚLENÍ - WHITE SYSTÉM BĚLENÍ - WHITE SYSTÉM + ruce OXY THERAPIE - OMLAZENÍ 1 500,- 1 600,-

Více

ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU

ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU REGENERAČNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU PROCEDURU ODPOVĚD SOTHYS: 4 produkty s vysoce cílenou účinností jsou nejlepšími společníky

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

HAIR POINT STŘEDNÍ HALA Asociace kadeřníků ČR - oba dny střihy a úpravy účesů pražských salonů s týmem AKCZ

HAIR POINT STŘEDNÍ HALA Asociace kadeřníků ČR - oba dny střihy a úpravy účesů pražských salonů s týmem AKCZ Interbeauty Prague Doprovodný program PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU PRO NÁVŠTĚVNÍKY OD 10:00 DO 18:00 HODIN ZDARMA: HAIR POINT STŘEDNÍ HALA Asociace kadeřníků ČR - oba dny střihy a úpravy účesů pražských

Více

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 P leťová kosmetika pro ženu, která chce jen to nejlepší a ví, jak cenná je její krása. Holandská

Více

FULL OF. Časopis a online portál o světě líčení, kosmetiky a všem, co ženy milují...

FULL OF. Časopis a online portál o světě líčení, kosmetiky a všem, co ženy milují... FULL OF Časopis a online portál o světě líčení, kosmetiky a všem, co ženy milují... REDAKČNÍ TÉMATA: LEDEN - ÚNOR - uzávěrka 20.prosince - hlavní témata: péče o pleť v zimě, přírodní kosmetika, hydratace

Více

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY OBSAHUJE KYSELINU HYALURONOVOU A ÚČINNOU LÁTKU GLYCO-REPAIR TM CÍL: zlepšuje a urychluje hojení jizev (např. po akné). Dodává oslabené pleti pocit pohodlí, komfortu

Více

Semináře Každý kdo chce dosáhnout úspěchu, se potřebuje vzdělávat.

Semináře Každý kdo chce dosáhnout úspěchu, se potřebuje vzdělávat. Semináře 2017 Vzdělávání existuje po většinu lidské historie. Cílem je přenos myšlenek, dovedností a zkušeností z jedné osoby na druhou. O to vše se snažíme prostřednictvím našich seminářů v Beautysense

Více

BEAUTY MENU. Pleťová ošetření Thalgo

BEAUTY MENU. Pleťová ošetření Thalgo Pleťová ošetření Thalgo Ikonický rituál Thalgo s mořskými řasami (pro unavenou a dehydratovanou pleť nebo mastnou a aknózní) (60 min) Intenzivní rituál s plastickou maskou (hydratační, čistící, výživný

Více

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10 Obsah 1. KOSMETIKA 3 1.1 Základní kosmetické programy 3 1.2 Kosmetické programy dle ročních období 3 1.3 Ošetření pleti s akné 4 1.4 Chemický peeling 4 1.5 Galvanická žehlička 4 1.6 Ultrazvuková špachtle

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ platnost od 1. 9. 2015 1. HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI (90 min.)... 450,- Odlíčení pleti, tonizace, úprava obočí, změkčení pleti napařovacím přístrojem s ozónem, mechanické čištění

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

Den se SOTHYS Paris 27.9.2013, Kaiserštejnský palác, Malá Strana 20. výročí vstupu značky na český trh

Den se SOTHYS Paris 27.9.2013, Kaiserštejnský palác, Malá Strana 20. výročí vstupu značky na český trh Den se SOTHYS Paris 27.9.2013, Kaiserštejnský palác, Malá Strana 20. výročí vstupu značky na český trh Francouzská kosmetická značka SOTHYS Paris letos oslavila 20 let od uvedení na český trh, a tak se

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč 1 2 od VOŇAVÉ VÁNOCE Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? PLAISIRS NATURE MED Z POMERANČOVNÍKU Získejte jako DÁREK* Sprchový a koupelový gel 50 ml z limitované edice Plaisirs Nature Med z pomerančovníku.

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY 1 ošetření Ošetření " student" 480,00 Základní ošetření dle typu pleti - bez masáže 620,00 SPECIFICKÁ OŠETŘENÍ dle ošetření využíváme OXY DERMA -přístrojového prokysličování

Více

Salon Cherie - Cenník

Salon Cherie - Cenník Salon Cherie - Cenník KOSMETIKA Úprava obočí 100,- Barvení řas 120,- Barvení obočí 120,- Trvalá na řasy 400,- DOPLŇKOVÉ SLUŽBY Maska 150,- Krém 60,- Masáž rukou 150,- DEPILACE TEPLÝM VOSKEM Horní ret 70,-

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Předpokládaná doba ošetření. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 70-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 990 Kč. 60-90 min.

Předpokládaná doba ošetření. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 70-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 990 Kč. 60-90 min. Kosmetické pleti (uvedená cena vč. ceny za kosmetické úkony a kosmetickou masáž) Základní * Komplexní * DIBI BASE PERFECTION (pleť normální a smíšená) DIBI PURE PERFECTION (pleť normální, smíšená a mastná)

Více

Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO:

Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO: Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO: 73806226 Ceník kosmetických služeb Urbánková Jindřiška Celkové ošetření pleti - Základní ošetření pleti dle typu pleti klienta - Doba trvání procedury

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Data a akce říjen prosinec roku 2014 Všechna data si přepište do svých diářů, jen tak na nic nezapomenete A pamatujte Informovanost plodí sebedůvěru

Data a akce říjen prosinec roku 2014 Všechna data si přepište do svých diářů, jen tak na nic nezapomenete A pamatujte Informovanost plodí sebedůvěru Data a akce říjen prosinec roku 2014 Všechna data si přepište do svých diářů, jen tak na nic nezapomenete A pamatujte Informovanost plodí sebedůvěru prosím o společnou komunikaci a včasné nahlášení na

Více

ARTISTRY Kolekce Speciální péče

ARTISTRY Kolekce Speciální péče Kolekce Speciální péče Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám oznamujeme zahájení prodeje Speciální péče zcela nového standardu prvotřídní péče o pleť. Všechny čtyři výrobky dodají všem typům pleti extra

Více

Vaše pleť není stejně stará jako Vy.

Vaše pleť není stejně stará jako Vy. Vaše pleť není stejně stará jako Vy. STUPEŇ 1 STUPEŇ 2 STUPEŇ 3 STUPEŇ 4 PROGRAM URČENÝ PRO OŠETŘENÍ V KOSMETICKÝCH SALONECH A PRO DOMÁCÍ PÉČI. Vaše pleť není stejně stará jako Vy. Díky negativním vlivům

Více

KRÁSY. OD89 Kč VÁNOČNÍ TRH. 265 Kč LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE NEODOLATELNÉ

KRÁSY. OD89 Kč VÁNOČNÍ TRH. 265 Kč LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE NEODOLATELNÉ VÁNOČNÍ TRH KRÁSY 1 LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE OD89 Kč 2 3 4 1. Tekuté mýdlo na ruce 300 ml, 89 Kč 2. Tělové mléko 300 ml, 169 Kč 3. Sprchový gel 300 ml, 89 Kč NEODOLATELNÉ 4. Kompozice s vůní mandlí a mandarinky

Více

ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice

ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice KOSMETICKÉ SALONY PRAHA Ve dvou kosmetických salonech RYOR nabízíme široké spektrum ošetření pokožky těla i obličeje. Ke každému klientovi

Více

ODLÍČENÍ OBLIČEJE Kč. PEELING/EXFOLIACE Kč. ČIŠTĚNÍ PLETI. 250 Kč. LIFTINGOVÉ SÉRUM 150 Kč. REVITALIZAČNÍ SÉRUM 150 Kč

ODLÍČENÍ OBLIČEJE Kč. PEELING/EXFOLIACE Kč. ČIŠTĚNÍ PLETI. 250 Kč. LIFTINGOVÉ SÉRUM 150 Kč. REVITALIZAČNÍ SÉRUM 150 Kč CENÍK KOSMETIKA (ceny za samostatně provedený úkon) ODLÍČENÍ OBLIČEJE... 40 Kč (odstranění nečistot pomocí čistícího mléka a čistícího tonika) PEELING/EXFOLIACE... 60 Kč (aplikace peelingu nebo exfoliační

Více

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických prípravku ˇ a biomateriálu Hydratacní ˇ ošetrení ˇ Hydratace patří k jednomu z nejvíce ověřených prostředků, jak zabránit tvorbě vrásek, nebo jejich vznik

Více

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary PACKAGE 2010 Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary BEAUTY JEDNODENNÍ BALÍČKY bez ubytování 1. Den pro sebe (1 den) welcome drink 1x oběd formou bufetu 1x bylinná koupel s přísadou 1x masáž šíje

Více

NABÍDKA Balíčky pro partnery 2017 Generální partner Pozice Generální partner zajišťuje po celý rok 2017 nejvýznamnější způsob prezentace při akci Prague Car Festival. Dává k dispozici prostor nejen v době

Více

Nabídka dárků pro VAŠE blízké. www.pinkladies.wbs.cz

Nabídka dárků pro VAŠE blízké. www.pinkladies.wbs.cz Nabídka dárků pro VAŠE blízké Eásfčlz!qsp!OJ Vánoční dárkové sety... Vyberte si pro NI Letos můžete doplnit k svému parfému Mary Kay i parfémové tělové mléka, krásně třpytivý pudr v jemné vůni parfému

Více

LA CRÈME 128 NEJVZÁCNĚJŠÍ Z KRÉMŮ CHRÁNĚNÝ V PORCELÁNOVÉ DÓZE.

LA CRÈME 128 NEJVZÁCNĚJŠÍ Z KRÉMŮ CHRÁNĚNÝ V PORCELÁNOVÉ DÓZE. LA CRÈME 128 NEJVZÁCNĚJŠÍ Z KRÉMŮ CHRÁNĚNÝ V PORCELÁNOVÉ DÓZE. 1 TOUHA PO KRÁSE A SMYSLNOSTI Růže, květ květů Růže par excellence Od břehů Nilu k esenci květin je pouze krůček... V předvečer svého 70.

Více

Wellness aktuality Září 2014

Wellness aktuality Září 2014 Wellness aktuality Září 2014 Vážení návštěvníci Rezidence a Wellness Blatov, jsme rádi, že vás můžeme po létě opět pozdravit. Léto a prázdniny jsou obdobím cestování a zážitků. Naše cesty vedly do různých

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti.

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Pozvánka k prezentaci na veletržní a konferenční přehlídce o franšízingu Franchise Days Prague 2012 / FrAMchise Day 2012 Dovolte nám, abychom

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí čištění e a dekoltu Cleanser masáž e základní peeling Natinuel maska

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 g marketin idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

OŠETŘENÍ OBLIČEJE OŠETŘENÍ TĚLA DEPILACE MASÁŽE OSTATNÍ PÉČE PÉČE O RUCE A NOHY FOTOEPILACE IPL ARIANNE FOTOREJUVENACE IPL ARIANNE MODELACE TĚLA

OŠETŘENÍ OBLIČEJE OŠETŘENÍ TĚLA DEPILACE MASÁŽE OSTATNÍ PÉČE PÉČE O RUCE A NOHY FOTOEPILACE IPL ARIANNE FOTOREJUVENACE IPL ARIANNE MODELACE TĚLA OBSAH OŠETŘENÍ OBLIČEJE OŠETŘENÍ TĚLA DEPILACE MASÁŽE OSTATNÍ PÉČE PÉČE O RUCE A NOHY FOTOEPILACE IPL ARIANNE FOTOREJUVENACE IPL ARIANNE MODELACE TĚLA 2-4 5-6 7 8 9 10 11 12 13-14 01 specifická ošetření

Více

journal 25 % sleva na péči o pleť Jarní detox Březen 2014 Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky

journal 25 % sleva na péči o pleť Jarní detox Březen 2014 Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky journal Březen 2014 25 % sleva na péči o pleť Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky Jarní detox Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Výtisk zdarma. Platí od 26. 02. 2014 do vyčerpání zásob. Hýčkám

Více

STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; RADOŠOV

STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; RADOŠOV DO 31.8.2018 AKCE -400,- NA PERMANENTNÍ MAKE-UP a -20% NA KOSMETICKÉ SLUŽBY PEMANENTNÍ MAKE-UP a KOSMETIKA STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: 74983300 PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; 675 07 RADOŠOV

Více

Pevonia Botanica www.pevonia.cz

Pevonia Botanica www.pevonia.cz Pevonia Botanica V Celnici 4, 110 00 Praha 1 telefon: +420 230 234 534 mobil: +420 775 671 459 e-mail: pevonia@pevonia.cz www.pevonia.cz Ceník služeb Obsah Ošetření obličeje 2 4 Ošetření těla 5 6 Depilace

Více

Přípravná základní péče

Přípravná základní péče CenÍK PROdUKTŮ Přípravná základní péče Odličovací a čisticí přípravky Pleťová mléka a pleťové vody Flakon 200 ml Lait démaquillant vitalité / Pleťové mléko pro normální až smíšenou pleť... 650 Kč Flakon

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

Krása na první dotek

Krása na první dotek Krása na první dotek Salon Beauty Siluet Provádíme odborná ošetření s využitím kvalitních certifikovaných zařízení a nejmodernějších technologií, které se nacházejí v prestižních salonech v České republice

Více

Péče o menopauzální pokožku

Péče o menopauzální pokožku Obličej Péče o menopauzální pokožku VITAL TRANSFER VISAGE Speciální hormoceutický krém na obličej. 50 ml 1 440 Kč VITAL TRANSFER CORPS Speciální hormoceutický krém na tělo. 150 ml 2 184 Kč Obličej DÉMAQUILLANT

Více

Obočí (vláskování, stínovaní, komplet) od 2900,- Horní oční linky od 1800,- Dolní oční linky od 1500,- Horní+dolní linky (1 návštěva) od 2900,-

Obočí (vláskování, stínovaní, komplet) od 2900,- Horní oční linky od 1800,- Dolní oční linky od 1500,- Horní+dolní linky (1 návštěva) od 2900,- CENÍK PERMANENTNÍ MAKE UP,TETOVÁNÍ, PIERCING Obočí (vláskování, stínovaní, komplet) od 2900,- Horní oční linky od 1800,- Dolní oční linky od 1500,- Horní+dolní linky (1 návštěva) od 2900,- Kontura rty

Více

20. & 21. 11. 2015 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE, KOULOVA 15, PRAHA 6, 160 00 PÁTEK: 15:00-19:00 SOBOTA: 10:00-18:00

20. & 21. 11. 2015 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE, KOULOVA 15, PRAHA 6, 160 00 PÁTEK: 15:00-19:00 SOBOTA: 10:00-18:00 SVATEBNÍ EXPO SALES KIT 20. & 21. 11. 2015 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE, KOULOVA 15, PRAHA 6, 160 00 PÁTEK: 15:00-19:00 SOBOTA: 10:00-18:00 ZÍSKEJTE ZAKÁZKY PRO SVATEBNÍ SEZONU 2016 UŽ NA PODZIM. PREZENTUJTE

Více

Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad

Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad ostatními,přináší profesionální školení / charismatický tým proškolený v Itálii se s Vámi ochotně podělí o nejnovější

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min)

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) Expresní ošetření Odstranění nedostatků a nerovností pleti, pleť je ozdravená, jemná a projasněná - analýza pleti, odlíčení, peeling, sérum,

Více

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110.

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110. Wellness Každý, kdo si přeje udělat něco pro své tělo, mysl a duši, je v nejlepších rukou našeho okouzlujícího wellness salonu v Quisisana Palace. Pod zručnýma rukama našich kosmetických a masážních odborníků

Více

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč)

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Odlíčení Změkčení pleti Úprava obočí (základní) Vyčištění pleti hloubkové - ultrazvukovou špachtlí (10-15min) Dočištění pleti- peeling

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí aplikace

Více

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE ANTI-AGE MAKE-UP BASE Protivrásková báze pod make-up VLASTNOSTI: Profesionální podkladová báze pro viditelné zlepšení a prodloužení výsledného líčení. Antioxidační složky Q 10

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

V Aquapalace Praha odstartoval celorepublikový Týden saunování Čtvrtek, 02 Listopad :46 - Aktualizováno Neděle, 05 Listopad :53

V Aquapalace Praha odstartoval celorepublikový Týden saunování Čtvrtek, 02 Listopad :46 - Aktualizováno Neděle, 05 Listopad :53 V Aquapalace Praha opět po roce začíná osvětová akce Týden saunování. V pořadí již 7. ročník s názvem Sauna pro zdraví upozorní na prospěšnost prohřívání pro lidský organismus. U příležitosti jeho zahájení

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

Přirozené zahuštění a prodloužení vlastních řas metodou lepení "řasa na řasu" (v ceně kartáček na pročesávání řas, instrukce)

Přirozené zahuštění a prodloužení vlastních řas metodou lepení řasa na řasu (v ceně kartáček na pročesávání řas, instrukce) Prodlužování řas Přirozené zahuštění a prodloužení vlastních řas metodou lepení "řasa na řasu" Aplikace řas (v ceně kartáček na pročesávání řas, instrukce) Odstranění řas (dle náročnosti práce) 1 900,-Kč

Více

Ceník. Wellness na zámku.

Ceník. Wellness na zámku. Ceník Wellness na zámku www.wellnessnazamku.cz Privátní wellness zóny V ceně privátní sauny, whirlpoolu a celé privátní zóny je zahrnuto zapůjčení osušky, prostěradla, županu a pantoflí. PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL

Více

PÁTEK 16. 10. 2015 PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU PRAVÉ KŘÍDLO STŘEDNÍ HALA

PÁTEK 16. 10. 2015 PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU PRAVÉ KŘÍDLO STŘEDNÍ HALA PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU LEVÉ KŘÍDLO BEZPLATNÁ PREVENCE ZDRAVÍ Stan proti melanomu (LK 05) Prof. MUDr. P. Arenberger, DrSc.,MBA a tým dermatologů FNKV PETRA CLINIC (LK 10) Petra Řehořková, poradna Kliniky

Více

PÁTEK 10. 4. 2015 PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU PRAVÉ KŘÍDLO STŘEDNÍ HALA

PÁTEK 10. 4. 2015 PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU PRAVÉ KŘÍDLO STŘEDNÍ HALA PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU LEVÉ KŘÍDLO BEZPLATNÁ PREVENCE ZDRAVÍ Stan proti melanomu (LK 10) Prof. MUDr. P. Arenberger, DrSc.,MBA a tým dermatologů FNKV PETRA CLINIC (LK 11) Petra Řehořková, poradna Kliniky

Více

ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ

ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Podmínky pro přijetí obchodních partnerů do ADMD Výrobci i dodavatelé materiálů, technologického zařízení, služeb a informačního servisu pro montované stavby na bázi dřeva se sídlem, dceřinou společností

Více

Ceník. Wellness na zámku.

Ceník. Wellness na zámku. Ceník Wellness na zámku www.wellnessnazamku.cz Privátní wellness zóny PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL Infi nit karta+ Privátní whirlpool pro 2 osoby 20 min 540 Kč 520 Kč Privátní whirlpool pro 2 osoby 50 min 920 Kč

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality V listopadu a prosinci Rozdáváme Dárky abychom Vám zpříjemnili nakupování vánočních překvapení pro Vaše blízké Vybírat můžete ze 3 variant: 100 Ne j r y c h l e j š í c h kteří jednorázově nakoupí

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU

PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU INTERBEAUTY PRAGUE 18. a 19. 10. 2013 VÝSTAVIŠTĚ PRAHA 7, Holešovice PÁTEK 18.10.2013 STŘEDNÍ HALA PROFI ZÓNA Stánek DARPHIN Paris a MARY COHR Paris /Odborný garant Est Ouest

Více

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Aktualizovaná verze ke dni 14. 9. 2015 O anketě Soutěžní anketu Dřevěná stavba roku (DSR) vyhlašuje Nadace dřevo pro život. Účelem ankety je prezentovat

Více

Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B

Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B media kit 2019 Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B LUXURY LUXURY HOTEL Luxury Exclusively for czech airlines all about prague Luxury Business design & developer Time & travel

Více

Norimberk, Německo 17. 20.9. 2014. 21. Mezinárodní odborný veletrh městské zeleně a krajinářství Projekty Realizace Údržba. galabau-messe.

Norimberk, Německo 17. 20.9. 2014. 21. Mezinárodní odborný veletrh městské zeleně a krajinářství Projekty Realizace Údržba. galabau-messe. Norimberk, Německo 17. 20.9. 2014 21. Mezinárodní odborný veletrh městské zeleně a krajinářství Projekty Realizace Údržba galabau-messe.com Zelené setkání Na veletrhu GaLaBau 2014, nejrozsáhlejší přehlídce

Více

ALISSA BEAUTÉ INSTITUT

ALISSA BEAUTÉ INSTITUT ALISSA BEAUTÉ INSTITUT Kosmetický salon na míru DEJTE NÁM DŮVĚRU A MY VÁM VYTVOŘÍME SALON KRÁSY VAŠICH SNŮ. Profesionální tým BEAUTY SERVIS GROUP vám poskytne kompletní servis při realizaci či úpravě vašeho

Více

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2.

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. Masáže HARMONIE Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. patro) tel.: 724 521 865 e-mail: masaze-harmonie@seznam.cz

Více

CENÍK KOŽNÍHO ODDĚLENÍ

CENÍK KOŽNÍHO ODDĚLENÍ LYMFOTERAPEUTICKÉ VÝKONY CENÍK KOŽNÍHO ODDĚLENÍ Přístrojová lymfodrenáž dolních končetin 1 ošetření Manuální (ruční) lymfatická masáž obličeje Manuální (ruční) lymfatická masáž horních končetin Manuální

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí trvalá na řasy THUYA depilace horního rtu voskem jemné čištění obličeje

Více

Kapesní průvodce. benefity zaměstnanců

Kapesní průvodce. benefity zaměstnanců Kapesní průvodce benefity zaměstnanců Chceme vám pomoci zorientovat se v nabídce benefitů, které můžete jako nový zaměstnanec O 2 využít. Přinášíme jednoduchého kapesního průvodce, ve kterém jsou všechny

Více

Zemité tóny vévodí nové kolekci make-upu Marionnaud podzim/zima 2014

Zemité tóny vévodí nové kolekci make-upu Marionnaud podzim/zima 2014 Zemité tóny vévodí nové kolekci make-upu Marionnaud podzim/zima 2014 Po letních pastelových barvách přináší podzimní kolekce make-upu Marionnaud příjemné, tlumenější barvy podzimu. Zemitější odstíny se

Více

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Veletrh JobChallenge cíleně propojuje významné zaměstnavatele se studenty a absolventy brněnských vysokých škol. Jako vystavovatel veletrhu můžete nabídnout

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PHYRIS Kosmetická péče PHYRIS to je Váš unikátní rituál krásy a oáza klidu. Najděte si chvilku Vašeho času a přijďte si ke mně odpočinout od všech starostí.

Více

www.admd.cz ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Vážená paní, vážený pane,

www.admd.cz ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Vážená paní, vážený pane, Kde nás najdete: INFOTHERMA OSTRAVA 16. 19. 1. 2012 FOR WOOD PRAHA 8. 11. 2. 2012 DŘEVOSTAVBY PRAHA 23. 26. 2. 2012 KONFERENCE DŘEVOSTAVBY VOLYNĚ, 5. 6. 4. 2012 STAVEBNÍ VELETRH BRNO 24. 28. 4. 2012 FOR

Více

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Zima 2014-2015 Vaše Sleva 25% Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Tužka na rty a oči Kód: 80904, 1 ks. 47,70 57,10 Kč 35,80 42,80 Kč Společnost si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky

Více