BROUMOVSKO ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ AKCE. Rozsvícení stromečků VÝSTAVY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BROUMOVSKO ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ AKCE. Rozsvícení stromečků VÝSTAVY"

Transkript

1 ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ AKCE BROUMOVSKO VÝSTAVY Vánoční výstava Výstavní prostory Informačního centra Teplice nad Metují. Ekocentrum Violka, o. s. zve na prodejní vánoční výstavu. Zakoupit nebo prohlédnout si zde můžete práce dětí z místních MŠ a ZŠ, dekorace z různých materiálů, vánoční perníčky, koberečky, výrobky z keramiky a pedingu a mnoho dalšího. Vánoční dílnička sobota od 10:00 do 15:00 Výstavní prostory Informačního centra Teplice nad Metují. Malování perníčků, vyrábění krmítka pro ptáčky, zdobení rámečků na fotografie a květináčů mozaikou. Vstupné je 20,- Kč. (v ceně je materiál na výrobu krmítka, rámečků, zdobení perníčků a oplatky paní Tůmové). Kouzelný svět hraček Stará roubená škola Dřevěnka v Polici nad Metují. Na výstavě se představí pestrá kolekce hraček ze sbírek Regionálního muzea v Náchodě a muzeí východočeského regionu, včetně soukromých sbírek. KULTURNÍ AKCE Rozsvícení stromečků sobota od 14:00 Adventní odpoledne s čertovským kláním Kulturní dům Martínkovice. SDH Martínkovice a spolek Hraběnky zvou na kulturní program, soutěže pro děti i pro dospělé, výroba adventních věnců, svícnů, vánoční trh, slavnostní rozsvícení vánočního stromku se zpěvem koled. Mikulášská nadílka pro děti. sobota od 16:00 První adventní sobota Božanov Adventní sobota se uskuteční u Obecního domu v Božanově. Těšit se můžete na slavnostní rozsvícení vánočního stromu, divadelní vánoční pohádku v podání B Klubu, příjemné posezení u koled a vánočních písní. neděle od 17:30 Rozsvícení vánočního stromu Jiráskovo náměstí Hronov K vánoční atmosféře přispěje i vystoupení dětí z dětského pěveckého sboru Hronováček a MŠ Hronov. neděle od 16:30 Rozsvícení vánočního stromu Otovice Slavnostní rozsvícení vánočního stromu v obci Otovice. neděle od 17:00 Rozsvícení vánočního stromu Hejtmánkovice Slavnostní rozsvícení proběhne na nádvoří u pohostinství Šolcovna. Svým vystoupením potěší děti z MŠ. Náladu zpříjemní poslech vánočních koled a pro zahřátí se bude podávat káva, čaj, svařák a výrobky Hejtmanek. sobota od 17:00 Rozsvícení vánočního stromu Suchý důl Slavnostní rozsvícení vánočního stromu spojené s vánočním jarmarkem a rukodělnýma dílničkami v tělocvičně ve škole.

2 neděle od 16:30 Adventní neděle Mírové náměstí Broumov 16:30 Pohádkový betlém (pohádka s vánočními koledami) 17:30 Rozsvícení vánočního stromečku 18:00 Adventní koncert Konferenční sál infocentra Broumov. Akce pořádá město Broumov. neděle od 14:00 Adventní neděle Masarykovo náměstí Police nad Metují 14:00 Mikulášská diskotéka se soutěžemi Sál Pellyho domů 16:00 Staročeský adventní čas (zdobení vánočních stromečků a navlékání ozdobených jablíček na šňůru, Ježíškova schránka) 17:00 Setkání s Mikulášem, anděly a čerty (říkánky, mikulášská nadílka, skákání přes metličku.) Rozsvícení vánočního stromu sobota od 17:00 Zpívání u Betléma Teplice nad Metují Rozsvícení vánočního stromu, lampiónový průvod (vychází od MŠ v 16:45). Vánoční punč a občerstvení zajištěno. Prodej vánoční keramiky. Koncerty čtvrtek od 19:00 Magda Malá a Petr Dopita koncert v Hronově Kostel Všech svatých v Hronově. Charitativní koncert, jehož výtěžek bude věnován Speciálnímu pedagogickému centru a kostelu Všech svatých. Vstupné 150,- Kč. pátek od 10:00 Vánoční koncert Jazz Generation kino Teplice nad Metují Vstupné: 50,- Kč. sobota od 19:00 Magda Malá a Petr Dopita koncert v Broumově Klášterní kostel sv. Vojtěcha v Broumově. Charitativní adventní koncert. Vstupné 150,- Kč. úterý od 18:00 Adventní charitativní koncert Zuzana Stirská a Gospel Time Kostel Nanebevzetí Panny Marie v Polici nad Metují. Vstupné 150,- Kč. Výtěžek putuje do Domova důchodců a kostelu Nanebevzetí Panny Marie. středa od 18:00 Adventní koncert mladší žáci ZUŠ Police nad Metují Kolárovo divadlo Police nad Metují. neděle od 15:00 Adventní koncert ve Zdoňově Kostel Nejsvětější trojice ve Zdoňově ožije vánočním programem. Vystoupí Kvintetky vokální seskupení, Tomáš Mach housle a také Martin Kořínek kytara, Andrea Kořínková zpěv, Erik Martin Lawart, Hanka Šlégrová housle. Teple se oblečte. Horký nápoj na zahřátí pro děti i dospělé jako vánoční dárek zajištěn. Vstupné dobrovolné. čtvrtek od 19:00 Koncert Evy Pilarové Koncert se uskuteční v Jiráskově divadle v Hronově. Vstupné 350,-, 330,- a 290,- Kč.

3 Štědrý večer od 22:00 Štědrovečerní zpívání obec Otovice 3. ročník štědrovečerního zpívání v kostele sv. Barbory v Otovicích. čtvrtek od 19:00 Vánoční koncert skupiny Oboroh Vánoční koncert se uskuteční v kostele Sv. Markéty v Šonově. Mikulášské nadílky sobota od 17:00 Setkání s Mikulášem a čerta Masarykovo náměstí Police nad Metují. pátek od 19:00 Vánoční koncert Orchestr Václava Hybše Tradiční koncert polického rodáka Václava Hybše v Kolárově divadle Police nad Metují. Účinkují: Orchestr Václava Hybše, Yvonne Přenosilová, Irena Kousalová, Veronika Savincová, Roman Tomeš, Otto Weiss. Vstupné 190,-, 180,- a 170,- Kč. sobota od 15:00 Vánoční koncert Heřmánkovice Kostel Všech svatých Heřmánkovice. Vystoupení žáků Základní umělecké školy Broumov a žáků ZŠ Olivětín. neděle od 18:00 Česká mše vánoční od Jakuba Jana Ryby Klášterní kostel sv. Vojtěcha ožije poslední adventní neděli Českou mší vánoční v provedení Polyfonního sdružení. Vstupné 60,- Kč. sobota :00 13:00 Čertohrátky Skalní město Adršpach Soutěže, zručnosti a vědomostí, strojení vánočních stromků a na závěr opékání párků. Pro návštěvníky v maskách, soutěžící a děti do 15 let vstup do skalního města zdarma. sobota od 17:00 Mikulášská nadílka pro dospělé Na sále kulturního domu v Hejtmánkovicích. Vystoupí děti z MŠ v Hejtmánkovicích, kouzelník Karel Kašpar, manželé Páslerovi OK Styl. neděle od 16:00 Mikulášská nadílka Hronově Jiráskovo divadlo Hronov. Součástí nadílky bude uvedena pohádka Měla babka čtyři jabka. Vstupné dobrovolné. úterý od 18:00 Vánoční koncert starší žáci ZUŠ Police nad Metují Koncert proběhne v Kolárově divadle v Polici nad Metují. Vstupné 50,-, 40,- 30,- Kč. středa od 18:00 Vánoční koncert Stěnavan Koncert se uskuteční v klášterním kostele sv. Vojtěcha v Broumově. čtvrtek od 18:30 Vánoční tulení II. Sál Josefa Čapka. Na koncertě vystoupí kapely: SPS, K2, 9*mm, B side. Pořádá kapela Heebie Jeebies. Vstupné na místě 160,- Kč. pátek od 18:00 Koncert v kostele Povýšení svatého Kříže Adršpach Koncert, kde se budete moci zaposlouchat do vánočních koled.

4 neděle od 14:00 Mikulášská nadílka Křinice Zábavné odpoledne v Hospůdce u Sládka. neděle od 15:00 Mikulášská nadílka Heřmánkovice Zábavné odpoledne pro děti a rodiče. Po skončení rozsvícení vánočního stromku před kulturním domem. neděle od 15:00 Vánoční besídka pro děti Hejtmánkovice Na sále Kulturního domu v Hejtmánkovicích. Pro děti jsou připraveny různé soutěže. pondělí Mikuláš v Broumově Zábava s Mikulášem, andělem a čertem. Pro hodné děti je připravena odměna. Konferenční sál infocentra v Broumově. Pořádá město Broumov. pátek od 14:45 Vypouštění balónků s přáním Ježíškovi Parkoviště u Obecního úřadu. Shromáždění ve 14:45 hodin, příprava balónků a vypouštění v 15:15. sobota Vánoční trh Police nad Metují Stánkový prodej na Masarykově náměstí v Polici nad Metují. neděle Třetí adventní neděle v Broumově Vánoční trhy na náměstí. 15:00 Adventní hudba v proměnách staletí kostel Sv. Ducha. Vstupné zdarma. neděle od 10:00 Vánoční jarmark Meziměstí u Broumova Divadelní sál na nádraží, vánoční jarmark od 10:00 do 15:00. Vystoupení dětí z MŠ Vižňov a Meziměstí. Dílny pro děti. Trhy a další akce sobota Vánoční trh Police nad Metují. Stánkový prodej na Masarykově náměstí v Polici nad Metují. úterý středa Vánoční výstava prací klientů Domova důchodců Domov dolní zámek Teplice nad Metují zve na vánoční výstavu. Výstava otevřena 09:00 11:00 a 13:00 16:30. sobota od 09:00 do 16:00 Vánoční řemeslný jarmark v Křinicích V budově školy v Křinicích. Ukázky řemesel a rukodělných technik, z nichž některé si můžete zkusit. Součástí jarmarku bude výstava Šikovné ruce. K zakousnutí budou tradiční vánoční dobroty a pochoutky z domácí zabíjačky. neděle Druhá adventní neděle v Broumově Vánoční trhy na náměstí. 18:00 Q Brass quintet žesťový kvintet. Kostel sv. Ducha. Vstupné zdarma.

5 sobota Vánoční trh Police nad Metují Stánkový prodej na Masarykově náměstí v Polici nad Metují. sobota od 19:30 Noc na Karlštejně divadlo Jiráskovo divadlo Hronov. Hraje DS NA TAHU Červený Kostelec. Klasická hudební komedie. neděle od 10:00 Adventní trhy v klášteře Adventní trh, na kterém si budete moci dokoupit vánoční dárky, ochutnat staročeské speciality a prohlédnout si unikátní betlém z depozitáře kláštera. V průběhu trhů vystoupí žáci Masarykovy ZŠ Broumov. středa od 19:00 Divadelní silvestrovské představení Ptačí klec Kolárovo divadlo Police nad Metují. Vstupné 80,-, 70,-, 60,- Kč. sobota Mezi 13:00 15:00 Silvestrovskej vejšlap Suchý Důl mezi 13:00 15:00 u Čertovy skály.

6 ZAVÍTEJTE TAKÉ NA VYBRANÉ VÁNOČNÍ AKCE K NAŠIM SOUSEDŮM KLADSKÉ POMEZÍ :00 16:00 Advent v Babiččině údolí a knížecí Vánoce na zámku v Ratibořicích Babiččino údolí stojí za návštěvu kdykoliv, zvláště v době adventu, kdy se ve vánočně vyzdobených interiérech zámku seznámíte s adventními zvyky na náchodském panství v 19. století. neděle od 17:00 Pavel Šporcl vánoční houslový koncert Česká Skalice, kostel Církve československé husitské ve Sportovní ulici. Vstupné 250,- Kč. čtvrtek od 19:00 Hana a Petr Ulrychovi JAVORY Divadlo J. K. Tyla Červený Kostelec. Vánoční koncertování sourozenců Ulrychových, Kateřiny Štruncové (housle, zpěv, zobcové flétny), Dalibora Štrunce (cimbál, zpěv) a Martina Adamuse (kontrabas). Vstupné 280,- Kč. neděle od 16:00 Varhanní koncert v pevnosti Josefov Kostel Nanebevzetí Páně v Josefově. Účinkuje Martin Strejc, který působí jako varhaník farního kostela sv. Antonína. PODZVIČINSKO Výstava betlémů v Památníku K. V. Raise Lázně Bělohrad. sobota adventní trhy v Hořicích a rozsvícení vánočního stromu Vánoční ozdoby výstava v Městském muzeu Dvůr Králové nad Labem. pátek Královedvorské Vánoce Hankův dům Dvůr Králové nad Labem. Tradiční vánoční jarmark s doprovodným programem. sobota Česká mše vánoční Hospital Kuks od 09:00 Vánoční ZOO Dvůr Králové nad Labem. Zoo v tuto dobu nabízí neobvyklou atmosféru svátečně vyzdobené a osvětlené zahrady, netradiční pohledy na zvířata dovádějící ve sněhu (ve výbězích do 15 hodin). Ohřát se návštěvníci mohou v osvětlených tropických pavilonech Vodní světy s mořskými i sladkovodními nádržemi a Ptačím světě s volně vypuštěnými ptáky a expozicemi primátů. Svítící siluety zvou k prohlídce pavilonů lidoopů, šelem, okapi, hrošíků, surikat, lvů a dalších. Zahrada bude otevřena denně od 09:00 19:00 (pouze 24. a jen do 15:00)

7 ORLICKÉ HORY A PODORLICKO , , , , 2011 od 14:00 Advent mezi horami Cyklus adventních koncertů, které se konají v českopolském příhraničí. Koncerty se konají v tomto pořadí sobot v Orlickém Záhoří, v polském Zielenieci, v Bartošovicích v Orlických horách a poslední adventní neděli v Neratově. neděle od 10:30 Vánoční ulička Kostelec nad Orlicí 6. ročník zve všechny návštěvníky na procházku Vánoční uličkou. Adventní jarmark se koná od 10:30 do 18: Ústecký advent v Ústí nad Orlicí Ústecký Advent je každoročně spojený s bohatou nabídkou kulturních programů, které se konají jak na Mírovém náměstí, tak v kulturních zařízeních po celém městě. Slavnostní zahájení tradičně první adventní neděli Vánoční koncert hronovského Big Bandu Dobruška Koncert se uskuteční ve společenském centru v Dobrušce. Výstavy betlémů Expozice Betlémů Městské muzeum Ústí nad Orlicí Tematická expozice v Ústí nad Orlicí muzeum vlastní cca betlémových součástí zachycující malbu z konce 18. století až po tvorbu současnou. Dřevěný betlém v životní velikosti V Orlickém Záhoří se můžete podívat na betlém v životní velikosti vyrobený panem Janem Rázkem z Javornice. Perníkové Vánoce Tradiční prodejní výstava v městském muzeu v Letohradu, na které v letošním roce naleznete nejen Betlémy tvůrců Stanislava Vacka a Jarmily Haldové, ale také staročeský perník manželů Pušových ze Dvora Králové nad Labem, dále vánoční ozdoby, perníčky a jiné. Otevřeno od do (po pá 08:00 11:00, 11:30 16:00, so 08:00 11:00).

8 HRADECKO Vánoce na zámku Hrádek u Nechanic Zámek bude otevřen o sobotách a nedělích od 09:00 do 16:00 hodin (bez polední přestávky). Prohlídka vánočně upravených zámeckých interiérů, kde se seznámíte s vánočními zvyky, tradicemi s historickou vánoční výzdobou. Kuchařky vaří vánoční punč. Prodej suvenýrů, drobných vánočních dárků nebo jmelí a větví od 10:00 Vánoce ve skanzenu Podorlický skanzen Krňovice Vánoce na vsi v minulosti. Přijďte nasát vánoční atmosféru a ponořit se do života našich předků. Součástí programu budou drobné dílny a ochutnávka tradičních vánočních pokrmů :00 16:00 Vánoční těšení Šrámkův statek Řemeslnický minitrh s nabídkou vánočních výrobků, pochutin. Ukázky tvorby lidových řemeslníků s možností vyzkoušet si některou z technik. Pečení buchtiček máčených v sirobu a povídání o venkovských zvycích adventního času a mnoho dalšího. Tipy na vánoční koncerty v Hradci Králové od 19:00 Schola Gregoriana Pragensis Kostel Nanebevzetí Panny Marie od 19:00 Swingové Vánoce Klicperovo divadlo Hradec Králové od 20:00 Štěfan Margita Kongresové centrum Aldis, velký sál od 19:30 Gentleman Singers Hradecká filharmonie od 17:00 Vánoce v katedrále katedrála sv. Ducha

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují.

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují. Rozsvěcení vánočních stromů, Adventní koncerty, Den otevřených dveří na gymnáziu, Gastroden, divadla, předvánoční programy pro děti, fotbalový a florbalový turnaj, Zimní táboření na Hvězdě. To jsou tipy

Více

ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ ČAS NA BROUMOVSKU

ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ ČAS NA BROUMOVSKU ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ ČAS NA BROUMOVSKU 9. 11. 2014 11. 1. 2015 (všední dny od 9-15 hodin, víkendy, prázdniny a svátky od 9 do 17 hodin) VÝSTAVA PAPÍROVÝCH BETLÉMŮ V MUZEU PAPÍROVÝCH MODELŮ V POLICI NAD METUJÍ

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 9. 11. - 15. 11. 2013 Opravené Šimkovy sady v Hradci Králové jsou již otevřené veřejnosti. Ač ještě zbývají dvě kolaudace, lidé se již mohou parkem bezpečně procházet. Sady

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 30. 11. - 6. 12. 2013 Zveme Vás na bohatou nadílku kulturních akcí na Hradecku. Druhý adventní víkend: Královéhradecké informační centrum spolu s Hradeckou kulturní a vzdělávací

Více

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Svitavy, 28. listopadu 2018 Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Blíží se konec roku a s ním vánoční období, během kterého trávíme čas s rodinou a užíváme si pohodové atmosféry. Jsme rádi, že naše

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11 Polická a Svatovavřinecká pouť, pokladový koncert, charitativní akce v Martínkovicích, program pro děti v Broumově i v Polici nad Metují, běžecké závody, volejbalový turnaj, koncerty. To jsou tipy na akce,

Více

Vánoční akce v Podkrkonoší 2014

Vánoční akce v Podkrkonoší 2014 www.podkrkonosi.eu Vánoční akce v Podkrkonoší 2014 Vánoční trhy v Kuksu 15. 16. 11. a 22. 23. 11. Na labském nábřeží a pod hospitalem v Kuksu Tento oblíbený zimní jarmark je spojen s prodejem tradičních

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK PROSINEC 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto Josef Gerhát RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 správný cíl Vaší cesty Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 Hradecké lyžaře odveze do Deštného v Orlických horách přímou linkou skibus. Provoz skibusu, který vznikl v roce 2011 jako společný projekt dopravního

Více

Každý čtvrtek od 18:30 hodin si můžete v tělocvičně Základní školy Masarykovy zacvičit. Kondi ční cvičení vedou zkušení trenéři.

Každý čtvrtek od 18:30 hodin si můžete v tělocvičně Základní školy Masarykovy zacvičit. Kondi ční cvičení vedou zkušení trenéři. Masopust v Božanově, Křinicích a v Hronově, Martínkovický košt, čtyři plesy, koncert skupiny Krausberry, divadlo pro děti a pro dospělé či turnaj ve florbale. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od

Více

Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem

Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem Hrady i zámky se obvykle v zimním čase

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00 Kulturní a společenské akce PROSINEC 2014 zpracovala: M. Klečková Pondělí 1. 12. Zdobení vánočních stromečků ve 3. patře, 13:30 15:30 Úterý 2. 12. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin Kavárnička

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 sobota 1. prosinec 17.00 Kryštofovo Údolí náves; Otvírání Jírova Betléma 18.00 Liberec, kostel sv. Antonína Vel mše sv. se žehnáním adventních věnců

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Program adventu v Lanškrouně

Program adventu v Lanškrouně I. ADVENTNÍ TÝDEN NEDĚLE 27.11. Program adventu v Lanškrouně 14:00 Nám. J. M. Marků Lanškrounský smíšený sbor, Komo/K/rák ZUŠ J. Pravečka Lanškroun pod vedením V. Jetmarové I. adventní koncert - žáci hudebního

Více

V kině v Teplicích nad Metují dnes v 19 hodin začne divadelní představení Bouřka na obzoru. Francouzskou komedii uvede Náchodská divadelní scéna.

V kině v Teplicích nad Metují dnes v 19 hodin začne divadelní představení Bouřka na obzoru. Francouzskou komedii uvede Náchodská divadelní scéna. Divadelní představení pro děti i pro dospělé, stezka odvahy v Hejtmánkovicích, pohádková procházka v Adršpachu, koncert Adama Bomba, program pro děti v Ulitě, golfový turnaj, fotbal, taneční večer. To

Více

Volejbalisté Slovanu Broumov se dnes utkají s týmem SG Jaroměř. Zápas začne na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v 17:30 hodin.

Volejbalisté Slovanu Broumov se dnes utkají s týmem SG Jaroměř. Zápas začne na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v 17:30 hodin. Noc kostelů, Travesti show, taneční podvečer, přednáška, fotbal, Vycházka Polickem, bazar oblečení, pivní slavnosti, soutěž v požárním sportu, jóga. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 25. do 27.

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNÍCH STÁNKŮ od 11:00 do 20:00 hod. (do 21:00 hod. šenk u kluziště) OTEVÍRACÍ DOBA LEDOVÉ PLOCHY (KLUZIŠTĚ) od 9:30 do 14:00 hod. - pro školy ve všední dny od 14:00 do 21:00 hod. -

Více

Advent ve sklepních uličkách 2012. www.landumlaa.at

Advent ve sklepních uličkách 2012. www.landumlaa.at Advent ve sklepních uličkách 2012 www.landumlaa.at Vítejte na adventu ve sklepních uličkách Laa a okolí je skvostná krajina ve Weinviertelu která zve k prodlení, láká k setrvání a k životu prožívanému

Více

Akce pořádané (nebo spolupořádané) Kulturním a informačním střediskem Hronov v roce 2018

Akce pořádané (nebo spolupořádané) Kulturním a informačním střediskem Hronov v roce 2018 Akce pořádané (nebo spolupořádané) Kulturním a informačním střediskem Hronov v roce 2018 2. 1. Zkouška DS JD děti Jiráskovo divadlo 3. 1. Zkouška DS JD děti Jiráskovo divadlo 9. 1. Zkouška DS JD děti Jiráskovo

Více

Druhý adventní víkend 6. a 7. prosince

Druhý adventní víkend 6. a 7. prosince Druhý adventní víkend 6. a 7. prosince 6. 12. státní hrad Grabštejn: Vánoce na hradě Grabštejn. 6. a 7. 12. státní hrad Grabštejn: Adventní prohlídky. 6. a 7. 12. Hamouzův statek ve Zbečně: Advent na statku.

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 Obec: IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Kino: Ne 1.12.2007 v 18.00 hod. KDYŽ si

Více

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011 červenec/ 2011 4.7. Návštěva cukrárny s doprovodem - 13.00-15.00 hod. cukrárna Pod Hvězdou 7.7. Bohoslužba slova / duchovní individuální návštěvy 12.7. Přednáška Muzea Strakonice - Rožmberkové a Jižní

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 1. do 3. června - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 31 Květen :22

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 1. do 3. června - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 31 Květen :22 Řada akcí pro děti u příležitosti Dne dětí, vernisáže výstav, Dřevíčská lávka, terénní exkurze, meditační seminář, přednáška, fotbal. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 1. do 3. června

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59 Festival dokumentů o lidských právech Jeden svět, Irský večer, Slavnosti piva, vína a klobás, vernisáž výstavy, hronovské oslavy divadelnictví, broumovské Vítání jara, dva plesy, zábava, divadlo. To jsou

Více

správný cíl Vaší cesty

správný cíl Vaší cesty správný cíl Vaší cesty KULTURNÍ AKCE HRADECKO ČERVEN 2014 31. května - 1. června, sobota - neděle 9:00 ZA PRVNÍMI ZEMĚDĚLCI DO MLADŠÍ DOBY KAMENNÉ Archeopark pravěku Všestary Pokud si chcete pravěk zažít

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA PROSINEC 2016 NÁVŠTĚVA HOKEJOVÉHO UTKÁNÍ Žáci internátu z Opočna navštívili na místním zimním stadionu hokejové utkání mužů

Více

Akce 2015 Hrady a zámky Listopad Královéhradecký kraj

Akce 2015 Hrady a zámky Listopad Královéhradecký kraj Akce 2015 Hrady a zámky Listopad Královéhradecký kraj 14. a 15. listopadu Hospitál Kuks: Vánoční trhy. Trhy s prodejem tradičních řemeslných výrobků doprovázené kulturním programem (koncerty, prohlídky).

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

Mauricius - hledání blbounů je název přednášky Vladimíra Lemberka. Ta začne dnes v 18 hodin v Pellyho domech v Polici nad Metují.

Mauricius - hledání blbounů je název přednášky Vladimíra Lemberka. Ta začne dnes v 18 hodin v Pellyho domech v Polici nad Metují. Slavnosti piva a klobás, čtyři plesy, ochutnávka vína, koncert Václava Koubka, florbalový turnaj a míčový pětiboj či akce pro děti. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 27. do 29. ledna

Více

Titulek: Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Web organizátora : Titulek Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání:

Titulek: Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Web organizátora : Titulek Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Advent v Jilemnici Titulek: Adventní podvečery v Tržnici řemesel - tvořivé dílničky. Datum: 27.11.2015, 16:00-19:00 Charakteristika, popis akce: Co budeme tvořit? Adventní a vánoční dekorace, korálkování,

Více

V hospodě U Lidmanů v Machovské Lhotě začne v pátek v 17:30 hodin beseda o vzniku místního vodovodu nazvaná Borská voda. Přednášet bude Petr Zuda.

V hospodě U Lidmanů v Machovské Lhotě začne v pátek v 17:30 hodin beseda o vzniku místního vodovodu nazvaná Borská voda. Přednášet bude Petr Zuda. Den s Turínským plátnem, Novoroční koncerty PSO, beseda, vernisáž, ples, závody na lyžích i v lezení, divadlo pro děti či koncert v Edenu. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 11. do 13.

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Halloween 2. listopadu 2016 16,00 hod. Dlabání dýní, noční

Více

Hrnčířem na zkoušku se jmenuje program v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Začne se v sobotu v 9 hodin, s sebou si vezměte pracovní oděv a svačinu.

Hrnčířem na zkoušku se jmenuje program v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Začne se v sobotu v 9 hodin, s sebou si vezměte pracovní oděv a svačinu. Slavnosti českého piva a polských klobás, pět plesů, koncert Marie Rottrové, program v klášteře, kino pro děti, divadlo, karneval pro děti. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 25. do 27.

Více

Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg

Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg Lesná Jirkov Chomutov Nová Ves v Horách Hora Svaté Kateřiny Litvínov - Meziboří Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg 1 25. 11. 2015 Olbernhau Muzeum Olbernhau Vernisáž vánoční výstavy Archa

Více

{jathumbnail off} Od pátku do neděle se koná už 19. ročník Dnů poezie v Broumově. Podrobná program najdete na plakátu akce.

{jathumbnail off} Od pátku do neděle se koná už 19. ročník Dnů poezie v Broumově. Podrobná program najdete na plakátu akce. Dýňové slavnosti, Dny poezie, křest knihy, divadlo, kino, beseda, závody v běhu, prohlídky písárny, Drakiáda, program pro děti, fotbal. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 19. do 21. října

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

ÚSTECKÉ VÁNOCE 2018 ÚSTÍ NAD LABEM LIDICKÉ NÁMĚSTÍ KOSTELNÍ NÁMĚSTÍ

ÚSTECKÉ VÁNOCE 2018 ÚSTÍ NAD LABEM LIDICKÉ NÁMĚSTÍ KOSTELNÍ NÁMĚSTÍ ÚSTECKÉ VÁNOCE 2018 ÚSTÍ NAD LABEM 2.12.2018 23.12.2018 LIDICKÉ NÁMĚSTÍ KOSTELNÍ NÁMĚSTÍ ZÁKLADNÍ INFORMACE Jako předchozí roky i letos připravuje Magistrát města Ústí nad Labem Ústecké Vánoce pro své

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

Příloha 1 adventní a vánoční programy na hradech a zámcích:

Příloha 1 adventní a vánoční programy na hradech a zámcích: Příloha 1 adventní a vánoční programy na hradech a zámcích: První adventní víkend 29. a 30. listopadu 29. a 30. 11. státní hrad Bouzov: Adventní prohlídky staré zvyky, ochutnávky tradičních pokrmů, postavy

Více

Ve výstavní síni Staré radnice v Broumově se dnes koná Pěvecký koncert žáků Romany Roškové. Začne se v 17 hodin.

Ve výstavní síni Staré radnice v Broumově se dnes koná Pěvecký koncert žáků Romany Roškové. Začne se v 17 hodin. Taneční večer, setkání rodáků, velikonoční jarmarky, fotografický workshop, divadlo pro děti, turnaj ve stolním fotbálku, Irský večer, Oldies party, či velikonoční trhy. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Adventní čas v Broumově

Adventní čas v Broumově Město Broumov, Oddělení kultury a infocentrum, vás zvou na: Adventní čas v Broumově 3. 12. 2006 První adventní neděle Mikulášský jarmark na Mírovém náměstí - adventní trh, kde děti navštíví - stejně jako

Více

Proč jsme se stali pěstouny? To je téma besedy, která se koná dnes od 16 hodin v Městské knihovně v Broumově.

Proč jsme se stali pěstouny? To je téma besedy, která se koná dnes od 16 hodin v Městské knihovně v Broumově. Prázdniny v Ulitě, Strašidelná Alejka, Slavnosti piva a klobás, Vinná brána, přednáška, dlabání dýní, divadlo pro děti i pro dospělé, výlov rybníku, křest rockového alba, fotbal. To jsou tipy na akce,

Více

KALENDÁŘ AKCÍ PROSINEC 2017

KALENDÁŘ AKCÍ PROSINEC 2017 KALENDÁŘ AKCÍ PROSINEC 2017 Městské informační centrum Duchcov Masarykova 71/7, tel./fax: 417 835 456, www.duchcov.cz Předprodej vstupenek Kulturní centrum Duchcov, Masarykova 9: Pondělí Pátek = 10:00

Více

PROSINEC. Z pohádky do pohádky. seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv.

PROSINEC. Z pohádky do pohádky. seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv. PROSINEC Z pohádky do pohádky seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv. Štěpán) výroba vánočních předmětů přivítání zimy Prosinec je za vrátky, čekají

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 22. do 24. února - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 21 Únor :21

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 22. do 24. února - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 21 Únor :21 Sláva piva a klobás, Božanovský zelák, dva plesy, kino, divadlo pro děti, Masopust v Křinicích, dětské volejbalové turnaje či karneval. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 22. do 24. února

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin.

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin. Rockový festival Rockstock, dvě představení hry HRA-NIC-e, další koncert festivalu Za poklady Broumovska, cyklistický závod Okolo Broumova, volejbalový Memoriál Slávky Streubelové, "petrovické zatáčky",

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko Akce pořádané u příležitosti dne dětí, koncert Karla Kahovce, Dřevíčská lávka, Prodaná nevěsta, fotbal, taneční vystoupení, dernisáž výstavy. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 31. května

Více

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris PoČÍtAČe PřÍroDA ZÁŽIteK HUDBA ZÁBAvA semináře tanec ekologie tábory ZPĚv sport

Více

v období adventu Nám stí, Mikulov, od hodin 3., 10., 17. prosince Galerie Efram Zimní Eframové tvoření

v období adventu Nám stí, Mikulov, od hodin 3., 10., 17. prosince Galerie Efram Zimní Eframové tvoření Městská knihovna předvánoční dílny 27. 11. 16.00 Netradiční advent workshop 11. 12. 16.00 Pletení ozdob z papírových ruliček 18. 12. 16.00 Na poslední chvíli workshop, dárky, jmenovky, přání 27. 11. 18.

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro prodloužený víkend od 5. do 8. května - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro prodloužený víkend od 5. do 8. května - Broumovsko Soutěž Broumovská klávesa, koncert Jiřího Schmitzera, vernisáže výstav, kino, fotbal, Májový a Jarní koncert. To jsou tipy na některé akce, které se o prodlouženém víkendu od 5. do 8. května konají na

Více

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian Slavnosti českého piva a polských klobás, poslední koncert skupiny Imodium, francouzská kapela Raskolnikov v Edenu, vernisáž výtvarné skupiny Cyróza, koncert skupiny Kluci a jejich přátel, dětský karneval,

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Dnes se v Centru Walzel v Meziměstí hraje první podzimní Bowlingový turnaj jednotlivců. Sraz všech hráčů je před 18. hodinou.

Dnes se v Centru Walzel v Meziměstí hraje první podzimní Bowlingový turnaj jednotlivců. Sraz všech hráčů je před 18. hodinou. Dýňové slavnosti, Dny poezie, bowlingový turnaj, soutěž ve vaření, fotbal, divadlo, program pro děti, výlov rybníka, kino, běžecký závod. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 20. do 22.

Více

Neděle Čtvrtek Galerie Modrého klíče Vás srdečně zve na tradiční setkávání v čase adventním

Neděle Čtvrtek Galerie Modrého klíče Vás srdečně zve na tradiční setkávání v čase adventním Galerie Modrého klíče Vás srdečně zve na tradiční setkávání v čase adventním Neděle 27. 11. 2016 Galerie bude otevřena od 14.00 do 17.30 hodin. Od 14.30 h jsme připravili Tvůrčí dílnu pro malé i velké:

Více

Březnové programy ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm

Březnové programy ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm tisková zpráva ze dne 8. března 2016 Březnové programy ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm VALAŠSKÝ ROK 2016 20. 3. 2016, od 10.00 - KVĚTNÁ NEDĚLE v kostele sv. Anny v Dřevěném městečku

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM PROSINEC 2017

KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM PROSINEC 2017 KLÁŠTERY ČESKÝ KRUMLOV PROGRAM PROSINEC 2017 TIP NA PROSINEC: FILMOVÁ VÝSTAVA ANDĚL PÁNĚ 2 2.12.2017 ANDĚLSKÉ TVOŘENÍ PRO MALÉ I VELKÉ 8. 12. 2017 večer se bude konat Andělský průvod městem ve spolupráci

Více

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Září 24.9.2012 Zájezd VO na výstavu J. Lady do Holešova Říjen 13.10.2012 Vystoupení cimbálové muziky Malina Mysločovice 23.10.2012

Více

Smíšeného pěveckého sboru

Smíšeného pěveckého sboru Přehled koncertů, akcí a vystoupení Smíšeného pěveckého sboru VOŠP a SPgŠ Litomyšl za školní rok 2008/09 zpracováno 24. 8. 2009 PODZIM 2008 6. 9. 2008 Vystoupení na zámku v Rudolticích 11. 9. 2008 Koncert

Více

VEČERNÍ PRODEJ. Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli.

VEČERNÍ PRODEJ. Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli. 25 26 27 Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli. VEČERNÍ PRODEJ čtvrtek 15. 12. a úterý 20. 12. od 19:00 do 22:00 hodin UZAVŘETE SI DO KONCE ROKU STAVEBNÍ

Více

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00 SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Akce v Uherském Hradišti, týden Kunovské léto

Akce v Uherském Hradišti, týden Kunovské léto Akce v Uherském Hradišti, týden 24. 15. - 19.6.2016 Kunovské léto Dětský folklorní festival vznikl v roce 1994 z iniciativy bývalých členů folklorního souboru Kunovjan se snahou o vytvoření nové tradice

Více

První adventní neděli do zoo jen za 20 korun

První adventní neděli do zoo jen za 20 korun Strana 1 / 1 První adventní neděli do zoo jen za 20 korun První adventní neděli 1. prosince je již potřetí připraveno Rozsvícení vánočního stromu. Návštěvníky čeká Vánoční vesnička, svátečně laděný program

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou.

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou. Akce - školní rok 2015/2016 Září Výstava absolventů výtvarného oboru - vestibul VO ZUŠ Říjen Den Zlínského kraje 3.10.2015 od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

Newsletter PODZIM

Newsletter PODZIM Newsletter PODZIM 2018 www.hradecko.eu JEN TAK NA ÚVOD Léto už je definitivně za námi, listí začalo vesele měnit barvu Letošní podzim na Hradecku jsme úspěšně odstartovali již tradiční oslavou vína a burčáku

Více

Římskokatolická farnost Uničov POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od do :30 Mše svatá v Medlově

Římskokatolická farnost Uničov POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od do :30 Mše svatá v Medlově Římskokatolická farnost POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od 27. 11. do 4. 12. 2016 www.farnostunicov.cz Den Liturgická oslava Hodina Úmysl Za farníky 1. neděle adventní Žehnání adventních věnců 27 Mše svatá v

Více

Život města Vysoké Mýto Úterý, 17 Leden :30

Život města Vysoké Mýto Úterý, 17 Leden :30 Očekávání vánočních svátků jsme otevřeli povídáním o přípravě na radostné události a přemýšlením o tom, jak se máme dobře a v jak pěkné zemi žijeme. Rozhodli jsme se pro první dobrý skutek a navštívili

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok

PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA DONÍN, příspěvková organizace ZÁŘÍ Horní Valy 2, 695 01 Hodonín telefon 702 018 098 e-mail: zus.hodonin@wordonline.cz PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok 2015-2016 22. 9. Domov pro seniory

Více

10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018

10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018 Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu 10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018 organizace FKS Autor práce: Denisa Pernicová Rok: ZS 2018 Obsah Obsah... 3 Úvod... 4 1 Program a průběh 10. Vánočních

Více

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ DOBRÝ DEN! Tento program na PROSINEC byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM

Více

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli.

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli. Oslavy broumovského fotbalu, Cesta parky a zahradami, Suchodolská pouť, vernisáž výstavy, sportovní víceboj, Filmová přehlídka havlovských filmů, hudební a taneční vystoupení. To jsou tipy na některé akce,

Více

19. ročník NÁRODOPISNÝCH

19. ročník NÁRODOPISNÝCH DĚDINA NA POMEZÍ HANÁCKÉHO SLOVÁCKA A BRNĚNSKA OBEC TĚŠANY TĚŠANY www.outesany.cz Obec Těšany 19. ročník NÁRODOPISNÝCH 1.-3. 9. 2017 Představení tradičních řemesel Vystoupení folklorních souborů a cimbálové

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016 Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: Od 1. 11. 2016 do 31. 1. 2017 PROSINEC 2016 Kožené svítání - prodejní výstava kožené galanterie a obrazů - autorkou

Více

ADVENTNÍ PROGRAM 2016: OBZVLÁŠTĚ VYPEČENÉ VÁNOCE s císařem pekařem a jeho dvorem

ADVENTNÍ PROGRAM 2016: OBZVLÁŠTĚ VYPEČENÉ VÁNOCE s císařem pekařem a jeho dvorem ADVENTNÍ PROGRAM 2016: OBZVLÁŠTĚ VYPEČENÉ VÁNOCE s em pekařem a jeho dvorem Sobota 26. 11. 2016 - řemeslné dílny a Velký sál bývalého konventu klarisek k expozici Živá hudba českokrumlovská folková kapela

Více

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2018

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2018 PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2018 1. týden 20. 7. příjezd účastníků kurzu do Prahy na místo setkání příjezd krajanů a jejich ubytování v Dobrušce oficiální zahájení kurzu - seznámení s účastníky kurzu, představení

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2011

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2011 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY září prosinec 2011 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

NOC KOSTELŮ NOC. v okolí Božího domu.

NOC KOSTELŮ NOC. v okolí Božího domu. NOC KOSTELŮ Motto: Zůstali přes NOC v okolí Božího domu. 25. května 2018 KOSTEL sv. JAKUBA, KUTNÁ HORA Bohoslužby: pondělí, středa, pátek 18:00; neděle 9:00 GPS: 49 56 54.041 N, 15 16 2.901 E 17:50 18:00

Více

{jathumbnail off} V Kulturním domě v Martínkovicích v pátek začnou Taneční kurzy pro dospělé i dříve

{jathumbnail off} V Kulturním domě v Martínkovicích v pátek začnou Taneční kurzy pro dospělé i dříve Dýňové slavnosti, promítání oceněných horolezeckých filmů, divadlo, večer s poezií, koncerty Vladivojny a americké skupiny Savak, setkání sběratelů, stolní tenis, Drakiáda či Zvěřinové hody. To jsou tipy

Více

HEJTMÁNKOVICKÝ ZPRAVODAJ LISTOPAD

HEJTMÁNKOVICKÝ ZPRAVODAJ LISTOPAD HEJTMÁNKOVICKÝ ZPRAVODAJ LISTOPAD 2016 www.hejtmankovice.cz Mádr Josef Sokol Antonín Hladík Václav Malá Miloslava Kačírková Miluše Mžiková Anna Kubinová Marie Brandová Anna Winterová Marie Machová Blanka

Více

Světlo z Betléma v 14 h U kapličky v Sibřině

Světlo z Betléma v 14 h U kapličky v Sibřině Světlo z Betléma 24. 12. 2016 v 14 h U kapličky v Sibřině Již tradičně pro vás přivezeme do Sibřiny ke kapličce na Štědrý den světlo, jež bylo zažehnuto v místech narození Ježíška. Přijďte se společně

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Neděle 1.10.2017 8:30 17:00 *VÝLET DO OLOMOUCE. NÁVŠTĚVA KATEDRÁLY SV. VÁCLAVA, ARCIDIÉCÉZNÍHO

Více