Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany"

Transkript

1 Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 30. ledna 2015 U S N E S E N Í z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného dne 29.ledna 2015 v prostorách zasedací místnosti budovy obecního úřadu Staré Křečany Pracovní část: Zastupitelstvo obce Staré Křečany schválilo ověřovatele zápisu z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany ve složení: J.Martínek a B. Choutková a schválilo Zápis z 2.veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany. Zastupitelstvo obce Staré Křečany schválilo upravený, rozšířený program jednání 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany. Zastupitelstvo obce Staré Křečany bere na vědomí kontrolu usnesení z 2. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany. 1/1 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na propachtování pozemku: 2811/1 o výměře m2 TTP 2806/3 o výměře 8550 m2 TTP 2824/1 o výměře 5760 m2 TTP 2569/1 o výměře 4003 m2 TTP, vše v k. ú. Staré Křečany, v ceně 0,10 Kč/1m2 za rok. Pachtovní smlouva se uzavírá na dobu určitou do Žadatel p. Maxin. 1/2 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na koupi pozemku 3819 ost. komunikace o výměře 90 m2, která vznikla oddělením ze st. p. č. 695 a p.č. 1986/7 v k.ú. Staré Křečany, v ceně 100,- Kč/1m2. Obec Staré Křečany pozemek kupuje od manželů Kremzových. 1/3 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na směnu komunikací mezi Obcí Staré Křečany, která má ve vlastnictví pozemek 2806/1 o výměře 275 m2 v k.ú. Staré Křečany a podílovými spoluvlastníky 1/3 R. Kraušnerem, 1/3 T. Kraušnerem, a 1/3 H. Ullrichovou, kteří mají ve vlastnictví pozemek 2718 díl "c" o výměře 276 m2 v k.ú. Staré Křečany. Náklady hradí Obec Staré Křečany. 1/4 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na propachtování pozemku 2839 TTP o výměře 1457 m2 v k. ú. Staré Křečany, v ceně 0,20 Kč/1m2 za rok. Žadatelé : manželé Abíkovi.

2 1/5 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na propachtování pozemku 3025/3 zahrady o výměře 468 m2 v k. ú. Staré Křečany, v ceně 0,20 Kč/1m2 za rok. Žadatel: L. Halamka. 1/6 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na propachtování části pozemku 1495/1 zahrady v k. ú. Staré Křečany, v ceně 0,20 Kč/1m2 za rok. Žadatel : V. Škodová. 1/7 Zastupitelstvo obce Staré Křečany neschvaluje záměr na prodej ost. Komunikaci 2752/3 o výměře 112 m2 v k. ú. Staré Křečany, v ceně 100,- Kč/1m2. Žadatel : A. Flöter, bytem SRN. 1/8 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na propachtování pozemku 1482/4 komunikace o výměře 506 m2 a p. 1482/5 ost. komunikace o výměře 122 m2 v k. ú. Brtníky, v ceně 0,10 Kč/1m2 za rok. Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na propachtování pozemku 1480 komunikace o výměře 1259 m2 a p. 1476/2 ost. komunikace o výměře 2138 m2 v k. ú. Brtníky. Žadatel : I. Maxin. 1/9 Zastupitelstvo obce Staré Křečany neschvaluje záměr na propachtování Královského rybníka p.č. 78 o výměře 2969 m2 v k. ú. Kopec, v ceně 0,20 Kč/1m2 za rok. Žadatel: F. Levai. 1/10 Zastupitelstvo obce Staré Křečany neschvaluje záměr na prodej pozemku p.č. 60 o výměře cca 1706 m2 v k. ú. Kopec, v ceně 100,- Kč/1m2. Kupující : manželé David Svobodovi. 1/11 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje pronájem domu čp historické nádraží v k. ú. Staré Křečany od Správy železniční dopravní cesty, s. o., Oblastní ředitelství Ústí nad Labem (SŽDC), Obci Staré Křečany. 1/12 Zastupitelstvo obce Staré Křečany neschvaluje prodej pozemku st. p. č. 366 o výměře 216 m2 a p.p.č TTP o výměře 273 m2 vše v k. ú. Staré Křečany, v ceně 100,- Kč/1m2. Kupující manželé Jeřábkovi. 1/13 Zastupitelstvo obce Staré Křečany dává tímto výpověď z pachtovní smlouvy ze dne , kterou byl propachtován pozemek p.č. 315/4 v k.ú. Brtníky manželům Fenikovým, dle čl. V odst. 1 pachtovní smlouvy. Výpovědní lhůta je 6 měsíců. 2 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje pronájem kůlny ve Starých Křečanech u bytového domu čp.61 žadateli: K. Maczko za podmínek: a) po přidělení užívání kůlny u domu čp.61 Koloman Maczko odstraní dřevěný přístřešek, který doposud užívá a je v zátopové zóně u vodního toku Mandava b) povinný Koloman Mazcko odstraní i odpad, který je kolem kůlny soustředěn a po dobu užívání kůlny zde nebude soustřeďováno větší množství věcí, zboží či surovin. 3 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje finanční příspěvek ve výši : ,-Kč na obnovu Mariánské statute Piety v obci Brtníky a ukládá:

3 a) Zeidler o.s. zajistí, aby oprava proběhla dle zákonných norem ČR a dalších platných předpisů. b) Zeidler předloží veškerou dokumentaci a další písemné podklady k opravě Mariánské statute Piety v obci Brtníky. c) Samotná obnova bude uskutečněna až po podpisu smlouvy starostou obce, který schválí její obsah. d) Zastupitelstvo obce Staré Křečany zmocňuje starostu obce Staré Křečany a zástupce o.s. Zeidler k podpisu smlouvy s restaurátorem Mariánské statute Piety v obci Brtníky. 4 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje finanční příspěvek TJ Jiskra Staré Křečany ve výši: ,-Kč na chod oddílu kopané v roce Dále zastupitelstvo obce bere na vědomí výsledek hospodaření za rok Zastupitelstvo obce Staré Křečany ukládá, že příspěvek bude uhrazen v termínu do TJ JISKRA Staré Křečany předloží vyúčtování, jak bylo s finančním příspěvkem naloženo a ukládá: a) nově zvolený výbor TJ Jiskra Staré Křečany předloží na jednom z dalších zasedání zastupitelstva obce plán spolupráce a činnosti TJ Jiskra Staré Křečany z obcí Staré Křečany. 5 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje v souladu s ustanovením 84 odst.2 písm. f, g zástupce obce : František Moravec starosta Jindřiška Rejzková místostarosta obce a zmocňuje shora jmenované osoby: a) k zastupování Obce Staré Křečany ve společnostech, radách, občanských sdruženích, akciových společnostech a dalších organizacích, kde má obec akcionářská práva, majetkovou či jinou účast b) deleguje a jmenuje shora uvedené osoby na zastupování obce v rámci valných hromad, zasedání, výročních a jiných schůzí v níž má obec zastoupení na období od 30. ledna 2014 do Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje Obecně závaznou vyhlášku č.1/2015, kterou se stanoví systém shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a systém nakládání se stavebním odpadem na území obce Staré Křečany. 7 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo : a) bere na vědomí předložený návrh servisní smlouvy a servisní prohlídky stávajícího rozhlasu v katastru obce Staré Křečany b) ukládá obci Staré Křečany, aby na servis místního rozhlasu bylo vypsáno výběrové řízení dle zákona 8 Zastupitelstvo obce Staré Křečany bere na vědomí předložený písemný návrh Pravidel pro zajištění svobodného přístupu k informacím obce Staré Křečany dle zákona č. 106/1999 Sb., v jeho platném znění (dále jen zákon) vydaná dle 103, odst. 4, písm. e), zákona č.128/2000 sb. 9 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje dle písemné předlohy ceník za pronájem Kulturního a Polyfunkčního domu ve Starých Křečanech a ukládá:

4 a) Kulturní dům - cena za pronájem na 24 hod. 5000,-Kč b) Polyfunkční dům - cena za pronájem na 24 hod. 1000,-Kč c) ceny jsou platné s účinností od 1. února Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje dle písemné předlohy Veřejnoprávní smlouvu mezi Obcí Staré Křečany a Městem Rumburk v oblasti i výkonu úkolů Městské policie a ukládá: a)smlouva bude uzavřena ve věci mentorské činnosti b)zmocňuje určeného strážníka MP Rumburk jako mentora pro asistenty kriminality působící na území obce Staré Křečany. c) Zmocňuje starostu obce k podpisu smlouvy 11 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje Smlouvu o nájmu bytu mezi Obcí Staré Křečany a Františkem Remešem v bytovém domě čp.38 bytová jednotka číslo 6 v 1. nadzemním podlaží a ukládá: a) Smlouva bude zpracována na dobu určitou do b) Pověřuje starostu k podpisu smlouvy. 12 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje Směrnici o činnosti stavební komise při Obci Staré Křečany a) ukládá vypuštění čl.2 odst.5 a nahrazuje větou Ze své činnosti je komise odpovědná Zastupitelstvu obce. 13 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje finanční ohodnocení členů stavební komise a ukládá: a) členovi stavební komise náleží finanční kompenzace na základě Dohody o provedení práce a to : 1x účast na zasedání stavební komise paušálně 300,-Kč l x domluvená schůzka, konzultace, šetření a jiná jednání 100,-Kč b) o každém jednání a zasedání stavební komise bude veden zápis, nebo úřední záznam (záznam ve stavebním deníku apod.) c) Finanční vypořádání se členy komise bude provedeno měsíčně ve výplatním termínu měsíce v příslušném roce. 14/1 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje smlouvu o dílo mezi objednavatelem Zeidler o. s. a zhotovitelem BcA. Miloš Kubišta, kdy předmětem smlouvy je závazek zhotovitele provést na svůj náklad a nebezpečí restaurátorský zásah přesně specifikovaný v nabídce zhotovitele a v souladu s rozhodnutím Čj:OSÚ/ /díp Městského úřadu Rumburk ze dne a ukládá: a) na smlouvě bude schvalovací doložka zástupce Obce Staré Křečany a to starosty obce Františka Moravce. b) při předání díla bude opět uvedena schvalovací doložka zástupce obce, který provede kontrolu předávaného díla za obec Staré Křečany. 14/2 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a bere na vědomí Rozpis akcí občanského sdružení Zeidler na rok 2015.

5 14/3 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje Plán činnosti na rok 2015 občanského sdružení Náš Kopec. 14/4 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje Žádost Základní školy a Mateřské školy Staré Křečany vedeno pod Čj: 129/2015 ve věci bezplatného zapůjčení sálu Kulturního domu ve Starých Křečanech a poskytnutí finančního příspěvku ve výši 6000,-Kč na uspořádání akce Dětského karnevalu v termínu /5 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a bere na vědomí Smlouvu číslo 0076/14 o nájmu místností a prostor VS mezi pronajímatelem: Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Praha a Obcí Staré Křečany ve věci pronájmu zastávky čp.496 v obci Staré Křečany a ukládá: a) obec zajistí právní rozbor smlouvy, kde budou zahrnuty připomínky právního zástupce obce, případně zastupitelstva obce b) obec předloží návrh smlouvy na jedno z dalších zasedání zastupitelstva obce 14/6 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a neschvaluje účast na benefiční akci, jejímž cílem je podpora šestileté Elenky z Děčína a schvaluje příspěvek ve výši 8000,-Kč na osobní účet zákonného zástupce jmenované Elenky z Děčína. 14/7 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje Žádost o připojení se k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet organizovanou Spolkem Lungta Praha. 14/8 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo na svém 3. veřejném zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany Návrh starosty obce na zakoupení účelového dopravního prostředku pro účely Obce Staré Křečany a schvaluje jeho nákup za podmínek: a) Nákup vozidla se stanoví do maximální výše ,-Kč, tato částka bude uvolněna z rozpočtového 3639 Místní hospodářství b) Nákup vozidla bude proveden v termínu do c) Výběr a nákup vozidla provede pracovní skupina ve složení: Bohumil Voděrek, Ivan Dušek, Jaroslav Malý, Radek Maxin a František Moravec. Místostarosta obce Staré Křečany: Starosta obce Staré Křečany : Jindřiška Rejzková František Moravec Datum zveřejnění:. Datum sejmutí:.

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 27 února 2015 U S N E S E N Í ------------------------- ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 26. února 2016 U S N E S E N Í ------------------------- z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Staré Křečany, dne 28.listopadu 2014 U S N E S E N Í ------------------------- z 1. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 25. ledna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 36. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 30.listopadu 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 34. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 26. října 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 30.října 2015 U S N E S E N Í ------------------------- z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 19. listopadu 2018 U S N E S E N Í ------------------------- ze 1. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 31. srpna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- ze 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 31. srpna 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 31. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 22.6.2015

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 22.6.2015 Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 22.6.2015 92/4/15. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 3. zasedání ZMě. 93/4/15. ZMě schvaluje program 4. zasedání ZMě takto: Program:

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne

U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. 2. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

Obec Staré Křečany U S N E S E N Í

Obec Staré Křečany U S N E S E N Í Obec Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 21. prosince 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 2. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného dne 19. prosince 2018 v zasedací

Více

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Zpráva o činnosti

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Staré Křečany, dne 29. června 2014 U S N E S E N Í ------------------------- ze 42. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 29. května 2015 U S N E S E N Í ------------------------- ze 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 31. května 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 38. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 1.2.2016 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

Usnesení rady města z 5. zasedání

Usnesení rady města z 5. zasedání Město Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice IČO: 00264521, DIČ: CZ00264521 Telefon: 416594301, e-mail: podatelna@mesto-trebenice.cz Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 3/ 2019

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 3/ 2019 Obec Svor Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 3/ 2019 konaného dne 11. června 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2000 Sb., v platném

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh na poskytnutí peněžitých dotací na rok 2016 (tisk R/312)

U S N E S E N Í. 3. Návrh na poskytnutí peněžitých dotací na rok 2016 (tisk R/312) U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. března 2016, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Kojetína, konané dne 2. prosince 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 2. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 15. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 24. července 2007 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A)

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A) U S N E S E N Í z 37. zasedání Rady města Kojetína, ze dne 24. června 2008 v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Pronájem nebytových prostor parkovací místa

Více

USNESENÍ č. 3/2013. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. září 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2013. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. září 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2013 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. září 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení z 3. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 19.02.2015 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 49/15 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující program

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy, které se uskutečnilo dne 31. března 2015 v době od 17:00 do 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Dolní Nivy Přítomno: Omluveni: Neomluveni:

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 18.09.2014 Usnesení č. 1/XXIV/14: ZM schvaluje program zasedání: I. Zahájení II. Sdělení

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1218/01-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1218/01-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne U S N E S E N Í z 54. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 16. ledna 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Delegování člena RM R 1215/01-13

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Staré Křečany, dne

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Staré Křečany, dne Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany čp. 38, tel. 412 336291 Staré Křečany, dne 20.03.2018 ŽÁDOSTI O OBECNÍ POZEMKY k projednání na 38. veřejném zasedání Zastupitelstva obce Staré Křečany, konaného

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne 1. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4376/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1647/2017 Rada

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o uzavření kupní smlouvy na základě smlouvy o uzavření budoucí smlouvy

Více

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 6. června 2012, ve 12:30 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Jmenování ředitele Základní

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne 19.06.2019. MATERIÁLY k projednání Zastupitelstva obce Staré Křečany na 9. veřejném zasedání, dne 27.06.2019 Číslo bodu: 1/1 1/7 Předmět:

Více

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27)

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27) U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 16. 12. 2014. (Usnesení č.2/9 2/27) (Toto usnesení je upraveno podle zák. č.. 101/2000 zákon o ochraně osobních údajů) Č. j. ST/3411/2014/51.2

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení ze 12. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 15.12.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 238/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 51. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/51R/2016

Více

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora konaného dne 23.2.2017 Místo konání: zasedací místnost úřadu městyse Začátek zasedání: 17:00 hod. Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Miloš Bílý,

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne v obřadní síni OÚ. Obec Osek nad Bečvou Usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne 13. 10. 2016 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Ve Starých Křečanech, dne

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Ve Starých Křečanech, dne Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany čp. 38, tel. 412 336291 Ve Starých Křečanech, dne 10.12.2018. k projednání na 2.veřejném zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany, konaného dne 19. prosince 2018

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 29.4.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/15/RM/2019 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 5/13/RM/2019, 9/13/RM/2019,

Více

Město Kravaře. usn. čís / /2011. Ing. Andreas Hahn starosta

Město Kravaře. usn. čís / /2011. Ing. Andreas Hahn starosta Město Kravaře U s n e s e n í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 7. 12. 2011 v kongresovém sálu Buly Arény v Kravařích, část Kouty na Kostelní ul. usn. čís. 10.63/2011 10.69/2011

Více

MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV

MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání č. 19 Zastupitelstva města Kamenický Šenov 27. února 2017 ve vzdělávacím centru ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

USNESENÍ č. 2/2015. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2015. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2015 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení z 8. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 18.02.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 149/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení z 9. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 12.05.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 174/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

07/02/14 schvaluje a) návrhovou komisi ve složení : předseda Tomáš Foros, členové: Jiří Kašpárek a Michal Buršík

07/02/14 schvaluje a) návrhovou komisi ve složení : předseda Tomáš Foros, členové: Jiří Kašpárek a Michal Buršík Usnesení ze 2. zasedání zastupitelstva obce Široká Niva konaného dne 12.12. 2014 v 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zastupitelstvo obce Široká Niva 06/02/14 bere na vědomí a) složení slibu

Více

Pozvánka na 5. zasedání Zastupitelstva města Žlutice

Pozvánka na 5. zasedání Zastupitelstva města Žlutice Pozvánka na 5. zasedání Zastupitelstva města Žlutice Termín a místo konání: pondělí 25. března 2019 od 18 hodin v Kulturním domě Žlutice Vážené dámy, Vážení pánové! Zveme všechny občany na 5. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 28. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 26. září 2006 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne 10. 12. 2018 Č.j.: 29933/2018 66/2018 Hlasování pomocí elektronického systému Zastupitelstvo města Čáslavi schvaluje

Více

USNESENÍ č. 2/2013. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 27. května 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2013. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 27. května 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2013 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 27. května 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 29. 8. 2018, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

USNESENÍ. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

USNESENÍ. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 14. prosince 2004 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 9. 9. 2016 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, Mgr. Vladimíra Kábová, Zdeňka

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 15. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 15. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 15. zasedání dne 01.11.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Usnesení č. 3 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 19. prosince 2018 v sále KD Vedrovice

Usnesení č. 3 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 19. prosince 2018 v sále KD Vedrovice Usnesení č. 3 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 19. prosince 2018 v sále KD Vedrovice Zapisovatel: Anna Snášelová Ověřovatelé: Zelníček Zdeněk, Žďárský Václav Přítomni: Becha

Více

U S N E S E N Í. 3. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 3. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) 1 U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 11. prosince 2012 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o

Více

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 2/ 2016

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 2/ 2016 Obec Svor Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 2/ 2016 konaného dne 3. února 2016 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2000 Sb., v platném znění.

Více

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z 18.06.2015 Číslo usn. Číslo mat. 70 1 71 2 72 3 73 př. 1 Problematika Vnitroorganizační směrnice č. SM/ /2015/VV Jednací řád Zastupitelstva

Více

Informace o přijatých usneseních Zápis z 65. schůze Rady města Šluknov konané dne 17. prosince 2012 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních Zápis z 65. schůze Rady města Šluknov konané dne 17. prosince 2012 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh smlouvy o přezkoumání hospodaření Města Kojetína za rok 2015 (tisk R/138)

U S N E S E N Í. 3. Návrh smlouvy o přezkoumání hospodaření Města Kojetína za rok 2015 (tisk R/138) U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Kojetína, konané dne 13. května 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Přerušení provozu MŠ Kojetín

Více

Obec Doupovské Hradiště Obecní úřad Doupovské Hradiště-Lučiny č.p. 1, Doupovské Hradiště

Obec Doupovské Hradiště Obecní úřad Doupovské Hradiště-Lučiny č.p. 1, Doupovské Hradiště Obec Doupovské Hradiště Obecní úřad Doupovské Hradiště-Lučiny č.p. 1, 362 72 Doupovské Hradiště USNESENÍ z 10. řádného zasedání zastupitelstva obce Doupovské Hradiště, konaného v řádném termínu v úterý

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 28. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 29.3.2013 od 19.00 hodin do 19.43 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Město Velké Bílovice PSČ , okres Břeclav

Město Velké Bílovice PSČ , okres Břeclav Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav U s n e s e n í z 13. zasedání Zastupitelstva města Velké Bílovice, konaného dne 23. listopadu 2016 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Velkých Bílovicích

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 č. 321 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2015

Více

12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy - 1 - U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu s ch v a l u j e Program 12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 2.6.2011: 1. Zahájení 2. Schválení

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne 5. 11. 2012 Usnesení č. 368/12 RM pořízení územní studie na výstavbu průmyslové zóny v Brtnici. Usnesení č. 369/12 RM starostovi Stanislavu Jirků

Více

USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne 1.12.2008 777/37/R/2008 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.386/21/r/2008, 547/26/R/2008, 667/32/R/2008, 698/34/R/2008, 710/35/R/2008,

Více

USNESENÍ č. 4/2013. Z 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 9. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 4/2013. Z 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 9. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 4/2013 Z 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 9. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání

Více

2. Zastupitelstvo obce Komorní Lhotka určuje ověřovateli zápisu: Karla Ponczu, Petra Santariuse a zapisovatelem Hanu Fujtíkovou.

2. Zastupitelstvo obce Komorní Lhotka určuje ověřovateli zápisu: Karla Ponczu, Petra Santariuse a zapisovatelem Hanu Fujtíkovou. Výpis přijatých usnesení na XLII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 30. 1. 2018 1. Zastupitelstvo obce Komorní Lhotka schvaluje program XLII. zasedání. Usnesení č. 1/XLII/ZO/2018

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne 4. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3777/2015 Počet listů dokumentu: 2 Usnesení RM č. 521/2015 hospodaření organizace

Více

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.06.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 322 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne

Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne 6. 12. 2018 19/2018 Schválení programu jednání. 20/2018 Schválení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele. 21/2018 Kontrola

Více

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. února 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/17Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 16. zasedání s tím, že k němu nebyly

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/17Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 16. zasedání s tím, že k němu nebyly Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení č. 2/2009. ze zasedání zastupitelstva města Jílové u Prahy konaného dne v Kulturním a informačním centru v Jílovém u Prahy

Usnesení č. 2/2009. ze zasedání zastupitelstva města Jílové u Prahy konaného dne v Kulturním a informačním centru v Jílovém u Prahy Usnesení č. 2/2009 ze zasedání zastupitelstva města Jílové u Prahy konaného dne 25. 5. 2009 v Kulturním a informačním centru v Jílovém u Prahy 2.1.09 Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu starosty

Více

U S N E S E N Í z 41. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 23.6.2014 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 41. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 23.6.2014 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 41. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 23.6.2014 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu pana

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení ze 19. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 15.02.2018 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 380/18 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

Zápis 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž

Zápis 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž Zápis 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž datum konání: 10.7. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno: 6 členů zastupitelstva občané

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Ve Starých Křečanech, dne 16.dubna 2018.

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Ve Starých Křečanech, dne 16.dubna 2018. Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany čp. 38, tel. 412 336291 Ve Starých Křečanech, dne 16.dubna 2018. ŽÁDOSTI O OBECNÍ POZEMKY k projednání na 39. veřejném zasedání Zastupitelstva obce Staré Křečany,

Více