K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky."

Transkript

1 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Jiří Oberreiter Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka Přizváni: Program: Ludmila Cabalková vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a TV Bc. František Vogl vedoucí odboru sociálních věcí Jaroslav Tichý vedoucí odboru správy majetku Ing. Otomar Ešner a Ing. Josef Jansa Aqua servis, a.s., Rychnov n. Kn. 1. Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. 2. Nájem nebytových prostor v čp. 79, Panská ul., Rychnov n. Kn. 3. Schválení dodavatele veřejné zakázky Poskytování úklidových prací v budově MěÚ Rychnov n. Kn. 4. Doplnění II. stupně pořadí důležitosti zimní údržby místních komunikací. 5. Schválení účelového peněžitého daru pro MŠ Kytička, Rychnov n. Kn. 6. Schválení účelového peněžitého daru pro ZŠ Masarykova, Rychnov n. Kn. 7. Informace o situaci v Emauzském domě Rychnov n. Kn. o.s. Emauzy ČR, Rychnov n. Kn. 8. Žádost společnosti KOMPAKT spol. s r.o., Poděbrady o povolení užití znaku města Rychnov n. Kn. na připravovanou nástěnnou mapu. 9. Schválení přijetí dotace a uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě č. RR/2009/226- SDH/MV/3 o poskytnutí účelové neinvestiční dotace v požární ochraně na výdaje jednotky SDH obce pro r ze dne s Královéhradeckým krajem, Hradec Králové. 10. Uzavření Mandátní smlouvy na napojení na pult centrální ochrany a střežení objektu s Probační a mediační službou České republiky, Praha. 11. Revokace usnesení RM č. 375/10 ze dne , doporučení ZM delegovat zástupce Města Rychnov nad Kněžnou na jednáních valných hromad společnosti Hotel Havel, s.r.o., Rychnov n. Kn. 12. Jmenování nové dozorčí rady společnosti TS RK, s.r.o., Rychnov n. Kn. s účinností ode dne Jmenování nové dozorčí rady společnosti Tepelné hospodářství Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. s účinností ode dne Jmenování nové dozorčí rady společnosti Městské lesy Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. s účinností ode dne Jmenování nové správní rady a dozorčí rady společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s., Rychnov n. Kn. s účinností ode dne Žádost Ing. Josefa Přibyla, Rychnov n. Kn. o prodloužení nájemního poměru pro rekultivaci skládky stavebních odpadů na p.p.č. 256/2 a 256/3 v k.ú. Panská Habrová.

2 2 17. Schválení stažení projektu Intenzifikace ČOV a odkanalizování místních částí města Rychnova n. Kn. z administrace OPŽP a schválení ukončení Mandátní smlouvy se společností DABONA s.r.o., Rychnov n. Kn. k tomuto projektu. 18. Informace SDH Roveň o aktivitách, které byly rozjednány s minulým vedením města a žádost o další podporu. 19. Doporučení ZM zvážit odpuštění platby nájemného za pronájem nemovitostí Hotelu Havel, s.r.o., Rychnov n. Kn. za r Schválení změny ceny vodného a stočného a kalkulace nákladů na vodu pitnou a vodu odpadní pro r. 2011, doporučení ZM schválit nového zástupce města do dozorčí rady společnosti Aqua servis, a.s., Rychnov n. Kn. 21. Schválení ukončení pracovního poměru s Ing. Pavlem Rathouským, vedoucím finančního odboru, dohodou k Souhlas s vypsáním výběrového řízení na funkci jednatele společnosti Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. 23. Schválení vyhlášení výběrového řízení na pronájem sauny v Dlouhé Vsi a fitcentra a masérny v Rychnově n. Kn. nejvyšší nabídce. Jednání Rady města Rychnova nad Kněžnou zahájil v 15:00 hod. starosta města Ing. Jan Skořepa. K návrhu programu nebyly vzneseny připomínky ani jiné doplňující návrhy. K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 409/10 I. vzala na vědomí žádost pana Petra Pokorného a pana Tomáše Pokorného o změnu nájemce pronajaté části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. a II. 1. ukončení nájemní smlouvy ze dne , uzavřené mezi městem Rychnov nad Kněžnou jako pronajímatelem a panem Petrem Pokorným jako nájemcem na pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. dohodou smluvních stran ke dni pronájem části p.p.č. 1748/1 o výměře cca 65 m 2 v k.ú. Rychnov n. Kn. panu Tomáši Pokornému, bytem Rychnov n. Kn. za cenu 114,-- Kč/rok + každoroční valorizace, za účelem rozšíření zahrádky. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, počátek nájmu K bodu č.2: Nájem nebytových prostor v čp. 79, Panská ul., Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky.

3 3 USNESENO č. 410/10 nájem nebytových prostor v čp. 79 na p.p.č. 36 v k.ú. Rychnov n. Kn., Panská ul., Rychnov n. Kn., Národní dům, II. NP, kancelář č. 218 o výměře 29 m 2 panu Tomáši Slezákovi, bytem Kostelec n. Orl. za podmínek: nájem na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou, výše nájmu - celkem 29 m 2-850,-- Kč/m 2 /ročně, každoroční valorizace nájmu, + služby, účel nájmu - kancelář (finanční a ekonomický poradce). K bodu č.3: Schválení dodavatele veřejné zakázky Poskytování úklidových prací v budově MěÚ Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM a zprávu o posouzení nabídek. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 411/10 I. na základě zprávy o posouzení nabídek ve veřejné zakázce Poskytování úklidových prací v budově Městského úřadu, Havlíčkova ul. 136, Rychnov n. Kn. ze dne uzavření smlouvy o dílo s firmou Údržba nemovitostí Náchod, s.r.o., se sídlem Vrchlického 385, Náchod. a II. pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo s vybraným uchazečem. K bodu č.4: Doplnění II. stupně pořadí důležitosti zimní údržby místních komunikací. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. USNESENO č. 412/10 5 pro, 2 se zdrželi (starosta, Mgr. Žabokrtský) doplnění II. stupně pořadí důležitosti zimní údržby místních komunikací o úsek od silnice II/319 po Hotel Studánka ve Včelném. K bodu č.5: Schválení účelového peněžitého daru pro MŠ Kytička, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky.

4 USNESENO č. 413/10 4 účelový peněžitý dar Mateřské škole Kytička, Rychnov n. Kn., B. Němcové 648 od pana Jiřího Khola, Rychnov n. Kn. ve výši, dle předloženého návrhu. K bodu č.6: Schválení účelového peněžitého daru pro ZŠ Masarykova, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 414/10 účelový peněžitý dar Základní škole Rychnov n. Kn., Masarykova 563 ŠKODA AUTO a.s., Mladá Boleslav ve výši, dle předloženého návrhu. K bodu č.7: Informace o situaci v Emauzském domě Rychnov n. Kn. o.s. Emauzy ČR, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru sociálních věcí. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 415/10 vzala na vědomí informaci vedoucího odboru sociálních věcí o situaci v Emauzském domě Rychnov n. Kn. provozovaném občanským sdružením Emauzy ČR, se sídlem Ekologická 515, Rychnov n. Kn. K bodu č.8: Žádost společnosti KOMPAKT spol. s r.o., Poděbrady o povolení užití znaku města Rychnov n. Kn. na připravovanou nástěnnou mapu. Všichni radní obdrželi písemný materiál místostarostky Ing. Zimové. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 416/10 souhlasí s užitím znaku města Rychnov nad Kněžnou společností KOMPAKT spol. s r. o., Opletalova 683, Poděbrady na nástěnnou mapu města a okolí.

5 5 K bodu č.9: Schválení přijetí dotace a uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě č. RR/2009/226-SDH/MV/3 o poskytnutí účelové neinvestiční dotace v požární ochraně na výdaje jednotky SDH obce pro r ze dne s Královéhradeckým krajem, Hradec Králové. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru kancelář tajemníka. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 417/10 přijetí dotace dle čl. II., písm. c) smlouvy č. RR/2009/226-SDH/MV/3 o poskytnutí účelové neinvestiční dotace v požární ochraně na výdaje jednotky sboru dobrovolných hasičů obce pro r v celkové výši 718,-- Kč za uskutečněný zásah jednotky SDH obce na výzvu územně příslušného OPIS HZS kraje mimo její územní obvod za období od až do a uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě č. RR/2009/226-SDH/MV/3 s Královéhradeckým krajem, Pivovarské nám. 1245, Hradec Králové. K bodu č.10: Uzavření Mandátní smlouvy na napojení na pult centrální ochrany a střežení objektu s Probační a mediační službou České republiky, Praha. Všichni radní obdrželi písemný materiál starosty. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 418/10 uzavření Mandátní smlouvy na napojení na pult centrální ochrany a střežení objektu s Probační a mediační službou České republiky, Hybernská 18, Praha, dle předloženého návrhu. K bodu č.11: Revokace usnesení RM č. 375/10 ze dne , doporučení ZM delegovat zástupce Města Rychnov nad Kněžnou na jednáních valných hromad společnosti Hotel Havel, s.r.o., Rychnov n. Kn. Starosta navrhl radním zrušit usnesení RM č. 375/10 ze dne a jako nového zástupce navrhl radním delegovat JUDr. Milana Nováka. USNESENO č. 419/10 I. revokuje usnesení RM č. 375/10 ze dne a 6 pro, 1 se zdržel (JUDr. Novák)

6 II. doporučuje ZM delegovat 6 1) JUDr. Milana Nováka jako zástupce Města Rychnov nad Kněžnou na jednání valné hromady společnosti Hotelu Havel, s.r.o., Rychnov n. Kn., Staré náměstí 61, při kterém dojde k odvolání pana Jiřího Lorence z funkce jednatele a k odvolání všech členů dozorčí rady společnosti. 2) JUDr. Milana Nováka jako zástupce Města Rychnov nad Kněžnou na jednáních valných hromad společnosti Hotelu Havel, s.r.o., Rychnov n. Kn., Staré náměstí 61 v období K bodu č.12: Jmenování nové dozorčí rady společnosti TS RK, s.r.o., Rychnov n. Kn. s účinností ode dne USNESENO č. 420/10 ve funkci valné hromady společnosti TS RK, s.r.o., se sídlem Rychnov n. Kn., IČ jmenuje Ing. Jana Skořepu, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou, Dlouhá Ves, Mgr. Janu Drejslovou, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou a Ing. Michaelu Zimovou, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou členy dozorčí rady společnosti TS RK, s.r.o., Soukenická 1124, Rychnov n. Kn. s účinností ode dne K bodu č.13: Jmenování nové dozorčí rady společnosti Tepelné hospodářství Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. s účinností ode dne USNESENO č. 421/10 ve funkci valné hromady společnosti Tepelné hospodářství Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., se sídlem Rychnov n. Kn., IČ jmenuje Ing. Jana Skořepu, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou, Dlouhá Ves, Mgr. Janu Drejslovou, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou a Ing. Michaelu Zimovou, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou členy dozorčí rady společnosti Tepelné hospodářství Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Mírová 1411, Rychnov n. Kn. s účinností ode dne K bodu č.14: Jmenování nové dozorčí rady společnosti Městské lesy Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. s účinností ode dne

7 7 USNESENO č. 422/10 ve funkci valné hromady společnosti Městské lesy Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., se sídlem Rychnov n. Kn., IČ jmenuje Ing. Jana Skořepu, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou, Dlouhá Ves, Mgr. Janu Drejslovou, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou a Ing. Michaelu Zimovou, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou členy dozorčí rady společnosti Městské lesy Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Staré náměstí 68, Rychnov n. Kn. s účinností ode dne K bodu č.15: Jmenování nové správní rady a dozorčí rady společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s., Rychnov n. Kn. s účinností ode dne část 1. část 2. USNESENO č. 423/10 ve funkci zakladatele společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s., se sídlem Rychnov n. Kn., IČ jmenuje 1. JUDr. Milana Nováka, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou, Mgr. Janu Drejslovou, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou a Ing. Michaelu Zimovou, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou členy správní rady společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s., Na Drahách 1595, Rychnov n. Kn. s účinností ode dne Ing. Jana Skořepu, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou, Dlouhá Ves, Mgr. Zdeňka Žabokrtského, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou, a pana Tomáše Erbena, trvale bytem Rychnov nad Kněžnou členy dozorčí rady společnosti Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s., Na Drahách 1595, Rychnov n. Kn. s účinností ode dne K bodu č.16: Žádost Ing. Josefa Přibyla, Rychnov n. Kn. o prodloužení nájemního poměru pro rekultivaci skládky stavebních odpadů na p.p.č. 256/2 a 256/3 v k.ú. Panská Habrová. Všichni radní obdrželi písemnou žádost Ing. Přibyla. USNESENO č. 424/10 I. vzala na vědomí žádost Ing. Josefa Přibyla, Rychnov n. Kn. o prodloužení nájemního poměru pro rekultivaci skládky stavebních odpadů na p.p.č. 256/2 a 256/3 v k.ú. Panská Habrová.

8 8 a II. projednala a odkládá rozhodnutí Rady města k výše uvedené žádosti do K bodu č.17: Schválení stažení projektu Intenzifikace ČOV a odkanalizování místních částí města Rychnova n. Kn. z administrace OPŽP a schválení ukončení Mandátní smlouvy se společností DABONA s.r.o., Rychnov n. Kn. k tomuto projektu. Starosta seznámil radní se zápisem z jednání ze dne k projektu Intenzifikace ČOV a odkanalizování místních částí města Rychnova n. Kn.. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 425/10 postup uvedený v zápise ze dne , tzn. stažení projektu Intenzifikace ČOV a odkanalizování místních částí města Rychnova n. Kn. z administrace OPŽP a ukončení Mandátní smlouvy se společností DABONA s.r.o., Sokolovská 682, Rychnov n. Kn. k tomuto projektu. K bodu č.18: Informace SDH Roveň o aktivitách, které byly rozjednány s minulým vedením města a žádost o další podporu. Všichni radní obdrželi písemnou informaci SDH Roveň. USNESENO č. 426/10 vzala na vědomí písemnou informaci Sboru dobrovolných hasičů Roveň ze dne , na základě které se bude zabývat získáním finančních prostředků pro realizaci stavebních úprav dle platného stavebního povolení na Stavební úpravy hasičské zbrojnice v Rovni. K bodu č.19: Doporučení ZM zvážit odpuštění platby nájemného za pronájem nemovitostí Hotelu Havel, s.r.o., Rychnov n. Kn. za r Starosta seznámil radní s ekonomickou situací Hotelu Havel, s.r.o. a navrhl radním doporučit ZM zvážit odpuštění nájemného za r Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 427/10 projednala a doporučuje ZM zvážit na základě zjištěných ekonomických skutečností odpuštění platby nájemného za pronájem nemovitostí ve výši 1 mil. Kč společnosti Hotel Havel, s.r.o., Staré náměstí 61, Rychnov n. Kn.

9 9 K bodu č.20: Schválení změny ceny vodného a stočného a kalkulace nákladů na vodu pitnou a vodu odpadní pro r. 2011, doporučení ZM schválit nového zástupce města do dozorčí rady společnosti Aqua servis, a.s., Rychnov n. Kn. Zástupci Aqua servisu, a.s. Ing. Ešner a Ing. Jansa seznámili radní s cenami vodného a stočného a kalkulací nákladů na vodu pitnou a vodu odpadní pro r Dále starosta navrhl radním zvážit změnu na postu člena dozorčí rady společnosti Aqua servis, a.s. Radní se shodli doporučit ZM schválit novým zástupcem starostu města. bod I. bod II. USNESENO č. 428/10 I. 6 pro, 1 se zdržel (starosta) změnu ceny vodného a stočného a kalkulaci nákladů na vodu pitnou a vodu odpadní pro rok 2011, dle předloženého návrhu. a II. doporučuje ZM schválit starostu města Ing. Jana Skořepu jako zástupce Města Rychnov nad Kněžnou pro volbu člena dozorčí rady společnosti Aqua servis, a.s., Štemberkova 1094, Rychnov n. Kn. místo stávajícího zástupce. K bodu č.21: Schválení ukončení pracovního poměru s Ing. Pavlem Rathouským, vedoucím finančního odboru, dohodou k USNESENO č. 429/10 ukončení pracovního poměru s Ing. Pavlem Rathouským, vedoucím finančního odboru, dohodou k K bodu č.22: Souhlas s vypsáním výběrového řízení na funkci jednatele společnosti Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál místostarostky Ing. Zimové. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 430/10 souhlasí s vypsáním výběrového řízení na funkci jednatele společnosti Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Panská ul. 79, Rychnov n. Kn.

10 10 K bodu č.23: Schválení vyhlášení výběrového řízení na pronájem sauny v Dlouhé Vsi a fitcentra a masérny v Rychnově n. Kn. nejvyšší nabídce. Po diskusi se radní shodli schválit pronájem sauny v Dlouhé Vsi a fitcentra a masérny v Rychnově n. Kn. formou výběrového řízení nejvyšší nabídce. USNESENO č. 431/10 1. vyhlášení výběrového řízení na pronájem budovy čp. 164 v části obce Dlouhá Ves na st.p.č. 276, obec Rychnov nad Kněžnou, k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn. (sauna v Dlouhé Vsi) pro provozování sauny a služeb s tím spojených, nejvyšší nabídce. Zájemce musí přijmout závazek umožnění konání komunálních nebo celostátních voleb a podobných akcí. Výběrové řízení může být v případě nevyhovujících nabídek zrušeno. 2. vyhlášení výběrového řízení na pronájem nebytových prostor ve II. NP v čp na p.p.č. 80/1 v obci a k.ú. Rychnov n. Kn. (fitcentrum místnost č. 231 o výměře 137,50 m 2, šatna místnost č. 232 o výměře 15,66 m 2, umývárna místnost o výměře 17,00 m 2, masérna místnost č. 233 o výměře 12,15 m 2, sociální zařízení o výměře 6,15 m 2 ) pro provozování fitcentra a služeb s tím spojených, nejvyšší nabídce. Výběrové řízení může být v případě nevyhovujících nabídek zrušeno. Vzhledem k tomu, že program jednání Rady města Rychnova n. Kn. byl vyčerpán, ukončil starosta města jednání Rady v 18:44 hodin. Příští jednání Rady města bude v pondělí 13. prosince Mgr. Jana Drejslová místostarostka Ing. Jan Skořepa starosta

Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 5.12.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 6.1.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Karel Štrégl Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana

Více

USNESENO č. 64/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje

USNESENO č. 64/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.2.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Mgr. Zdeněk Žabokrtský JUDr. Milan Novák

Více

K bodu č.1.: Schválení rozpočtového opatření č. 2/1/2014. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1.: Schválení rozpočtového opatření č. 2/1/2014. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 20.1.2014 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

USNESENO č. 539/2013 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. souhlasí

USNESENO č. 539/2013 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. souhlasí 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 2.12.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter Ing. Ladislav Pyskatý

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 5.10.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana Dvořáková Mgr.

Více

2 15. Informace SDH Dlouhá Ves o umístění překážek na fotbalovém stadionu v Rychnově n. Kn. 16. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č.

2 15. Informace SDH Dlouhá Ves o umístění překážek na fotbalovém stadionu v Rychnově n. Kn. 16. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 10.4.2012 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský JUDr. Milan Novák Tomáš Erben Ing. Ladislav

Více

USNESENO č. 377/2015 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 377/2015 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.9.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav

Více

Ing. Jiří Brandejs - referent odboru výstavby a životního prostředí. Program:

Ing. Jiří Brandejs - referent odboru výstavby a životního prostředí. Program: 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 16.12.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

USNESENO č. 360/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 360/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 11.7.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.11.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.1.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 432/10 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. I. vzala na vědomí

1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 432/10 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. I. vzala na vědomí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 13.12.2010 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Ing.

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne 29. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4698/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1708/2017 Rada

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Jednání Rady města Broumova č. 53 ze dne 28. listopadu 2012

Jednání Rady města Broumova č. 53 ze dne 28. listopadu 2012 Jednání Rady města Broumova č. 53 ze dne 28. listopadu 2012 Přítomni: pan Milan Kotrnec, pan Kamil Slezák, pan Arnošt Obst, pan Pavel Fröde, pan Arnold Vodochodský, Mgr. Jiří Ringel a Ing. Eva Blažková,

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 60 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 60 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 60 ze dne 25. 1. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/ 243/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1243 /2017 Rada

Více

USNESENÍ. z 64. schůze Rady města Hranic, dne 14. 1. 2014

USNESENÍ. z 64. schůze Rady města Hranic, dne 14. 1. 2014 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 64. schůze Rady města Hranic, dne 14. 1. 2014 Usnesení 2081/2014 - RM 64 ze dne 14. 1. 2014 Kontrola plnění usnesení 1. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení k 14.1. 2014 bez

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne 4. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3777/2015 Počet listů dokumentu: 2 Usnesení RM č. 521/2015 hospodaření organizace

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města dne 29.03.2010 1) Program Návrh programu byl schválen 17 hlasy pro v předloženém znění 2) Zpráva o plnění usnesení USNESENÍ č. 24-3/2010/ZM ze dne 29.03.2010 Zastupitelstvo

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 66 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 66 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 66 ze dne 19. 4. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/1741/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1376/2017 Rada

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne 13. 1. 2016 od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení RM č. 636/2016 Rada města Jablonné v Podještědí po projednání schvaluje program

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 59. schůzi 09.11.2009 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 24.11.2014 Přítomno: 15 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18,00 hodin. Usnesení č. ZM/2/14/2014/XI

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení z 6. jednání dne 17. prosince R M 1/ 6 / 18 s c h v a l u j e doplněný program jednání Rady města Koryčany.

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení z 6. jednání dne 17. prosince R M 1/ 6 / 18 s c h v a l u j e doplněný program jednání Rady města Koryčany. RADA MĚSTA KORYČANY Výpis usnesení z 6. jednání dne 17. prosince 2018 R M 1/ 6 / 18 doplněný program jednání Rady města Koryčany. Pro: 4, Proti: 0, Zdržel se: 0, Nepřítomno: 1 p. L. Orel Schváleno v doplněném

Více

Jednání Rady města Broumova č. 20 ze dne 1. 8. 2007. Průběh jednání a přijatá usnesení

Jednání Rady města Broumova č. 20 ze dne 1. 8. 2007. Průběh jednání a přijatá usnesení Jednání Rady města Broumova č. 20 ze dne 1. 8. 2007. Přítomni: JUDr. Růčková, Bc. Franc, Mgr. Schejbalová, pan Uzel, pan Slezák, pan Marek, pan Trojan a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : -------------

Více

Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015

Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015 Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015 223/19/15 Rada obce Doubrava program 19. schůze Rady obce Doubrava konané dne 12. 10. 2015 1. Zahájení a procení záležitosti 2.

Více

USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012

USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012 USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012 1/14/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 22/10/RM/2012, 8/12/RM/2012, 9/12/RM/2012, 10/12/RM/2012, 11/12/RM/2012. 2/14/RM/2012

Více

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne 2. 11. 2011 v kanceláři starosty města 289/19/RM/2011 Kontrola plnění usnesení z 18. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z 18. schůze

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7.3.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Jroslv

Více

U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010

U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 5. U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010 75/2010 RM s c h v a l u j e Dodatek č. 7 ke Smlouvě o dílo na zajištění sběru, svozu, třídění, využití a odstranění

Více

/ * ( 4 - " * 1 ) 2 6 2

/ * ( 4 -  * 1 ) 2 6 2 5 v působnosti valné hromady projednala předložený materiál a pro rok 28 a roky následující, tvorbu sociálního fondu přídělem ze zisku, nebo přídělem z provozních prostředků, pokud by zisk nebyl vytvořen,

Více

73. SCHŮZE. Rada města schvaluje předložený program jednání doplněný o body Výpůjčka majetku záměr (4.7) a Odběr vody z vodovodního řádu (10.1).

73. SCHŮZE. Rada města schvaluje předložený program jednání doplněný o body Výpůjčka majetku záměr (4.7) a Odběr vody z vodovodního řádu (10.1). ZÁPIS USNESENÍ 23. ČERVENCE 2013 RADA MĚ STA N EJDKU Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Kaššák, Omluveni: p. Drobný, p. Cingroš, Hosté: 0 73. SCHŮZE Rada města schvaluje předložený program jednání

Více

Jednání Rady města Broumova č. 52 ze dne 26. listopadu 2008.

Jednání Rady města Broumova č. 52 ze dne 26. listopadu 2008. Jednání Rady města Broumova č. 52 ze dne 26. listopadu 2008. Přítomni: JUDr. Růčková, Mgr. Schejbalová, pan Uzel, pan Slezák, pan Trojan a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : ------------- Pozdní příchod:

Více

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015 ZÁPIS z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015 PROGRAM: --------------- Zahájení primátor Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Schválení záměru vybudování cyklodomu Ing. Měřínský 4. Schválení

Více

ZÁPIS. ze zasedání rady obce Novosedlice konaného dne Přítomni dle prezenční listiny: 3 z 5 zvolených členů RO Rada je schopna usnášení.

ZÁPIS. ze zasedání rady obce Novosedlice konaného dne Přítomni dle prezenční listiny: 3 z 5 zvolených členů RO Rada je schopna usnášení. ZÁPIS RO 170125 ze zasedání rady obce Novosedlice konaného dne 25.01.2017 Zahájení: 16,00 hod. Ukončení: 18,00 hod. Přítomni dle prezenční listiny: 3 z 5 zvolených členů RO Rada je schopna usnášení. 1.

Více

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 37 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 9. 11. 2015 od 18.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht, PhDr. Ilona Němcová, Mgr.

Více

U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne Usnesení č. 11/301/05/2018

U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne Usnesení č. 11/301/05/2018 U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 30.05.2018 Usnesení č. 11/301/05/2018 Rada města projednala a s c h v a l u j e Program jednání RM 11. Program: 1) Program RM 11 2) Kontrola

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1218/01-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1218/01-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne U S N E S E N Í z 54. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 16. ledna 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Delegování člena RM R 1215/01-13

Více

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ (anonymizované pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) z 23. zasedání Rady města, konaného dne 23. 09. 2015 od 14.00 hodin v kanceláři

Více

Jaroslav Tichý. Program:

Jaroslav Tichý. Program: 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 22.11.2010 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Ing.

Více

Zápis. z 18. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 20. června 2019 v Kulturním domě Rubín, Makovského nám. 3, Brno

Zápis. z 18. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 20. června 2019 v Kulturním domě Rubín, Makovského nám. 3, Brno Zápis z 18. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 20. června 2019 v Kulturním domě Rubín, Makovského nám. 3, Brno Zahájení: Přítomni: 16:30 hodin Mgr. Lucie Pokorná Mgr. Filip Leder Ing.

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 25 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 25 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 25 ze dne 25. 9. 2019 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3540/2019 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 556/2019 Rada

Více

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 22/2012, konané dne 24. října 2012 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

37. U S N E S E N Í ze dne 24. října 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í

37. U S N E S E N Í ze dne 24. října 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 37. U S N E S E N Í ze dne 24. října 2011 832/2011 RM d o p o r u č u j e ZM s c h v á l i t podání žádosti o finanční podporu v rámci výběrového řízení dotačního

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne 29. 6. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 2242 /2015 Počet listů dokumentu: 6 Usnesení RM č. 352/2015 Rada města Jablonné

Více

Jednání Rady Města Broumova č. 17 ze dne 1. června 2011

Jednání Rady Města Broumova č. 17 ze dne 1. června 2011 Jednání Rady Města Broumova č. 17 ze dne 1. června 2011 Přítomni: pan Milan Kotrnec, pan Kamil Slezák, pan Arnold Vodochodský, pan Pavel Fröde, pan Arnošt Obst, Mgr. Jiří Ringel a Ing. Eva Blažková - tajemnice.

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne 16. 12. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/ 4246/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 600/2015 Rada města Jablonné

Více

Informace o přijatých usneseních ze 43. schůze Rady města Šluknov konané dne 2. dubna 2012 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 43. schůze Rady města Šluknov konané dne 2. dubna 2012 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

u u % " * 6 u 8 '

u u %  * 6 u 8 ' u u! " # $! " # 1 výsledky hospodaření k 31.12.2006 těchto příspěvkových organizací a hospodářské činnosti města: a) Mateřské školy, Zahradní 385, Kynšperk nad Ohří b) Mateřské školy, Školní 525, Kynšperk

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 166/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. července 2012

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. července 2012 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. července 2012 č. 255 u p r a v e n á v e r z e se stavbou na pozemku žadatele: a) oplocení části pozemku p.č. 1246/3 v k.ú. Kynšperk nad Ohří

Více

Jednání Rady Města Broumova č. 30 ze dne 23. listopadu 2011

Jednání Rady Města Broumova č. 30 ze dne 23. listopadu 2011 Jednání Rady Města Broumova č. 30 ze dne 23. listopadu 2011 Přítomni: pan Milan Kotrnec, pan Kamil Slezák, pan Arnošt Obst, pan Arnold Vodochodský, Mgr. Jiří Ringel, MUDr. Jiří Veselý a Ing. Eva Blažková

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svoboda, tajemník MěÚ

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011. 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání)

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011. 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/31/2011 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu 10.11. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Český nadační fond pro vydru-žádost o příspěvek 2.

Více

RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne

RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ 108. schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne 15.1.2018 2590/108/RM/2018 DSS/1 - Příspěvek k úhradě ztráty z provozování dopravní obslužnosti na části území

Více

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Radek Hejna člen rady

Více

Jednání Rady města Broumova č. 27 ze dne 28. 11. 2007.

Jednání Rady města Broumova č. 27 ze dne 28. 11. 2007. Jednání Rady města Broumova č. 27 ze dne 28. 11. 2007. Přítomni: JUDr. Růčková, Bc. Franc, Mgr. Schejbalová, pan Uzel, pan Slezák, pan Marek, a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : pan Trojan Pozdní příchod:

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31.8. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. JčK smlouva o poskytnutí dotace 2. Poliklinika T. Sviny

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

$ # 5 6 / 7 8 ) 2 3 " # $ % 9

$ # 5 6 / 7 8 ) 2 3  # $ % 9 ! " # $ % & ' # ( ) * + příspěvkový systém podpory vybraných aktivit občanů a institucí z rozpočtu města Kynšperk nad Ohří vydaný dne 23.9.2003 a $ #, -. / 0 1 ) 2 3 příspěvkový systém podpory vybraných

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1686/11-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 10.12.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1686/11-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 10.12.2013. U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané dne 27. listopadu 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení zastupitelstva

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

" # $ % % & # - 3, # 6 / 7 / 1 + * : ;

 # $ % % & # - 3, # 6 / 7 / 1 + * : ; ! " # $ % & vyřadit majetek z majetku Mateřské školy, Školní 525, Kynšperk nad Ohří, evidenční majetek ve výši 9 81,--Kč dle přílohy č. 1 tohoto usnesení a # 1 / ' ( ) * +, -. / snížení ceny knižního fondu

Více

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne 30.1.2013 v kanceláři starosty města 632/42/RM/2013 Kontrola plnění usnesení ze 41. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení ze 41. schůze

Více

Jednání Rady Města Broumova č. 34 ze dne 18. ledna 2012

Jednání Rady Města Broumova č. 34 ze dne 18. ledna 2012 Jednání Rady Města Broumova č. 34 ze dne 18. ledna 2012 Přítomni: pan Milan Kotrnec, pan Kamil Slezák, pan Arnold Vodochodský, Mgr. Jiří Ringel, MUDr. Jiří Veselý, pan Pavel Fröde, pan Arnošt Obst a Ing.

Více

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 ZÁPIS z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Kontrola plnění usnesení, informace z komisí 4. Finanční záležitosti

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení RM č. 445/15/2010 mat. č. 438/2010 Rozpočtové opatření na rok 2010 č. 9

Usnesení RM č. 445/15/2010 mat. č. 438/2010 Rozpočtové opatření na rok 2010 č. 9 Č.j. MUCH 72216/2010 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŢENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) P ř e h l e d u s n e s e n í z 15. schůze

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Beroun P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Beroun, která se konala dne 28.11.2018 1049/2/RM/2018 Program schůze rady města I. Rada města schvaluje program schůze rady města

Více

Zápis z 171. zasedání rady města

Zápis z 171. zasedání rady města Zápis z 171. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 171.RM 23. 10. 2018 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

U s n e s e n í ze 47. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14,00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í ze 47. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14,00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í ze 47. jednání rady města dne 27.3.2013 ve 14,00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu UR/47/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 47. jednání rady města Bod programu

Více

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 3. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Božáková, Ing. Král, pí Kokejlová Program jednání: 1. Obec Ostrolovký

Více

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 26. jednání rady města dne 19.03.2012 v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/26/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 26. jednání rady města Bod programu 1.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 2. prosince 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 2. prosince 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 2. prosince 2015 u p r a v e n á v e r z e č. 340 1. neschvaluje poskytnutí finančního daru Sdružení ochrany přírody a krajiny, DROSERA, Bublava

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne

USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne Rok 2016 USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne 03.10.2016 Rada města Semily po projednání: 161003/RM/583 kontrolu plnění usnesení Rady města Semily 161003/RM/584 podání žádosti o uzavření

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 20. jednání datum konání: 05.08.2013

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 20. jednání datum konání: 05.08.2013 PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 20. jednání datum konání: 05.08.2013 Přehled přijatých usnesení ze dne: 05.08.2013 Číslo usnesení Název Předkladatel 0363/RM20/2013 Rekonstrukce víceúčelového hřiště - sídliště

Více

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 18. jednání

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 18. jednání Červený Kostelec Usnesení z 18. jednání Rady města Červený Kostelec konané dne 4.10.2017 R-2017/18/1-18. Červený Kostelec 4.10.2017 Chodník "Obalovna - Devět křížů" Červený Kostelec uzavření Smlouvy o

Více

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Jednání Rady města Broumov č. 82 ze dne 2. října 2017

Jednání Rady města Broumov č. 82 ze dne 2. října 2017 Jednání Rady města Broumov č. 82 ze dne 2. října 2017 Přítomni: Omluvena: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, JUDr. Tomáš Blažek, Ing. Jiří Myšák, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Ing. Eva Blažková,

Více

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor ZÁPIS 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Nájem nemovitých věcí tvořících sportovní areály: p. Zácha plavecký areál

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. května 2009 od hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. května 2009 od hodin v kanceláři starosty Zápis ze 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. května 2009 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice městského

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 10 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Hostinné, konané dne 21.11.2018 16/2/RM/2018 Schválení programu 2. schůze RM program 2. schůze: 1. Schválení programu 2.

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-1-2018 Termín jednání 31. října 2018 Začátek jednání 13:30 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Adam Mitana Mgr. Alena Zvěřinová Ing. Pavlína

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/03/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více