SMLOUVA O DJLO. OOP CR Rokytnice nad Jizerou. c.j. KRPL /CJ VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SMLOUVA O DJLO. OOP CR Rokytnice nad Jizerou. c.j. KRPL /CJ VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb."

Transkript

1 EVROPSKAUNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ SANCE PRO VAS ROZVOJ SMLOUVA O DJLO OOP CR Rokytnice nad Jizerou c.j. KRPL /CJ VZ uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. I. Smluvni strany: Objednatel: Ceska republika - Krajske feditelstvi policie Libereckeho kraje Namesti Dr. E. Benese 26, Liberec 1 - Stare Mesto ve vecech teto smlouvy zastoupeny: plk. Ing. Vladimirem Libnarem, namestkem feditele krajskeho feditelstvi pro ekonomiku bank, spojeni: CNB, pobocka Liberec cislo uctu: /0710 ICO: DIG : CZ tel.: fax : zastupce ve vecech technickych: Ing. Vladimir Brabec, vedouci oddeleni spravy nemoviteho majetku tel.: Zhotovitel: ad projekt s. r. o. Jugoslavskych Partyzanu Praha6 ve vecech teto smlouvy zastoupeny: Ing. Pavlem Slezakem, jednatelem spolecnosti

2 EVROPSKAUNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ BHfl I SANCE PRO VAS ROZVOJ bank, spojeni: Komercni banka a.s., pobocka Praha-6 cislo uctu: /0100 ICO: DIG: CZ tel.: fax: zastupce ve vecech technickych: Ing. Robert Horak, jednatel spolecnosti Ing. Pavel Slezak, jednatel spolecnosti, tel.: Zapsan v OR: vedenem Mestskym soudem v Praze, oddil C, vlozka uzavfely nize uvedeneho dne, mesice a roku tuto smlouvu o dilo II. Preambule: 1. Na vybudovani Kontaktnich a koordinacnich center (dale jen KKC) byl vypracovan a nasledne schvalen projekt spolufinancovany z prostfedku Evropske unie a statniho rozpoctu Ceske republiky. Celkovy rozpocet projektu cini 30 mil. Kc vcetne DPH. Pfedpokladana financni castka na stavebni upravy pro vznik 9 KKC v Libereckem kraji cini cca 22 mil. Kc vcetne DPH. 2. Realizator projektu - dale jen objednatel - vyhlasil vefejnou zakazku maleho rozsahu (c.j. KRPL-444-2/CJ VZ) na vypracovani projektove dokumentace pro provedeni stavby k realizaci projektu. 3. Viteznou nabidku ve verejne zakazce maleho rozsahu podal vyse uvedeny zhotovitel. III. Pfedmet verejne zakazky: Pfedmetem teto smlouvy je zpracovani kompletni provadeci projektove dokumentace pro provedeni stavby KKC Rokytnice nad Jizerou, a to v 8 vyhotovenich vcetne zakresleni pfipadnych pfelozek siti, navrhu rozmisteni mobiliafe, vyvolanych demolic, bouracich praci,provedeni souvisejicfch cinnosti a vykonu, dale vcetne polozkoveho rozpoctu a vykazu vymer, a dale v 1 vyhotoveni na CD ve formatu pdf, doc a dwg ( dale jen,,dilo"). Dflo bude zpracovano die vyhlasky c. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb a die manualu P1000. Specifikace pfedmetu zakazky je uvedena v pfiloze c. 2, ktera je nedflnou soucasti teto smlouvy.

3 EVROPSKAUNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ SANCE PRO VAS ROZVOJ IV. Misto plneni Projektova dokumentace je urcena pro stavbu, ktera bude realizovana ve stavajicim objektu Krajskeho feditelstvi policie Libereckeho kraje, resp. v obvodnim oddeleni policie: Misto plneni - obvodni oddeleni policie v Libereckem kraji OOP CR Rokytnice nad Jizerou, Dolni Rokytnice 359 Pfedpokladana vyse stavebnich nakladu v Kc bez DPH ,- Typ KKC die manualu 4 V. Cena 1. Celkova cena za plneni dila : nabidkova cena pro KKC bez DPH DPH (20 %) nabidkova cena s DPH ,- Kc 13200,-Kc ,- Kc (slovy: Sedmdesattfitisicedvestekorunceskych) (viz pfiloha smlouvy). c. 1 - Kryci list s nabidkovou cenou, ktery je nedilnou soucasti teto 2. V cene jsou zahrnuty veskere naklady nutne ke kompletnimu, fadnemu a vcasnemu provedeni dila, vcetne veskerych rizik a vlivu. VI. Vypracovani a predani dila 1. Zpracovani projektove dokumentace bude probihat postupne die dohodnutych pravidel, kdy jednotlive casti projektovych dokumentaci budou prubezne konzultovany s objednatelem a pfed konecnym zpracovanim budou pfedlozeny objednateli k posouzeni a vyjadfeni. 2. Zhotovitel vypracuje projektovou dokumentaci pro provadeni stavby a pfeda ji zadavateli v 8 kompletnich listinnych pare a dale na 1 CD v souboru formatu dwg, pdf a doc. Podrobny polozkovy rozpocet bude soucasti tfech kompletnich projektovych dokumentaci v listinne podobe. Podrobny polozkovy vykaz vymer bude v elektronicke podobe ve formatu.xls na CD spolecne s projektovou dokumentaci. Kompletne oceneny polozkovy rozpocet bude v elektronicke podobe pfedlozen samostatne na 1 CD ve formatu.xls. 3. Dilo bude zhotovitelem zpracovano v rozsahu potfebnem pro provedeni stavby, die vyhlasky 499/2006 o dokumentaci staveb.

4 EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNi ROZVOJ HBfl I SANCE PRO VAS ROZVOJ 4. Pfevzeti dila bude provedeno pisemnou formou zapisu o pfedani a pfevzeti dila, ktery bude potvrzen zastupci obou smluvnich stran opravnenymi ve vecech teto smlouvyjednat. VII. Lhuta plneni Zhotovitel preda dilo die cl. VI. teto smlouvy do VIII. Platebni podminky 1. Platby se budou uskutecnovat v korunach ceskych na zaklade faktury. 2. Zhotovitel po odsouhlaseni kompletnosti dodaneho pfedmetu plneni objednatelem vystavi fakturu do 5 kalendafnich dnu a pfeda ji ve dvojim vyhotoveni objednateli. 3. Faktura musi obsahovat cislo jednaci Smlouvy o dilo a oznaceni IOP- KKC II. KRP LBK, CZ. 1.06/3.4.00/ (viz cl. XIV. bod 5) a vsechny udaje uvedene v 28 zakona c. 235/2004 Sb., o dani z pfidane hodnoty, ve zneni pozdejsich pfedpisu a udaje uvedene v 13a zakona c. 513/1991 Sb., obchodniho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu. 4. Faktury jsou splatne do 30 kalendafnich dnu ode dne jejich doruceni objednateli. 5. Objednatel je opravnen vratit zhotoviteli pfed datem splatnosti fakturu, ktera neobsahuje nalezitosti stanovene obecne zavaznymi pravnimi pfedpisy, neni dolozena kopii potvrzeneho dodaciho listu nebo obsahuje jiny druh plneni nez dohodnute ve smlouve, a to s uvedenim duvodu vraceni. Zhotovitel je povinen v pfipade vraceni faktury vyhotovit fakturu novou. Duvodnym vracenim faktury pfestava bezet puvodni Ihuta splatnosti. Nova Ihuta v puvodni delce splatnosti bezi znovu ode dne doruceni opravene nebo nove vystavene faktury. 6. Faktura je povazovana za proplacenou okamzikem odepsani pfislusne castky z uctu objednatele. 7. Zalohove platby objednatel neposkytuje. IX. Smluvni pokuta, uroky z prodleni a vady dila 1. Nedoda-li Zhotovitel pfedmet plneni do uplynuti dodaci Ihuty, zaplati objednateli smluvni pokutu ve vysi 0,05 % z ceny dila bez DPH, a to za kazdy i zapocaty den prodleni. Vyse sankce neni omezena. 2. Bude-li objednatel v prodleni s uhradou faktury, je povinen zaplatit zhotoviteli urok z prodleni ve vysi 0,05 % z dluzne castky bez DPH za kazdy i zapocaty den prodleni. Vyse sankce neni omezena. 3. Smluvni pokuta a urok z prodleni jsou splatne do 30 kalendafnich dni od data, kdy byla povinne strane dorucena pisemna vyzva k jejich zaplaceni opravnenou stranou, a to na licet opravnene strany uvedeny v pisemne vyzve.

5 EVROPSKAUNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNf ROZVOJ SANCE PRO VAS ROZVOJ 4. Ustanovenim o smluvni pokute neni dotceno pravo opravnene strany na nahradu skody v pine vysi. 5. Dilo ma vady, jestlize provedeni dila neodpovida vysledku urcenemu ve smlouve. 6. Podminky odpovednosti zhotovitele za vady dila a prava a povinnosti objednatele jsou vymezeny pfislusnymi ustanovenimi ObchZ. 7. Pro pfipad vad dila se zhotovitel zavazuje bezplatne je odstranit bez zbytecneho odkladu, nejpozdeji do 5-ti kalendafnich dnu pokud si smluvni strany nedohodnou jiny termin, a to od jejich fadneho uplatneni, tedy opravnene reklamace ze strany objednatele ucinene v pisemne forme. X. Reseni sporu 1. Tato smlouva se fidi pravnim radem Ceske republiky, zejmena pfislusnymi ustanovenimi obchodniho zakoniku. 2. Veskere spory mezi smluvnimi stranami budou feseny nejprve smirne. 3. Nebude-li smirneho feseni dosazeno, budou spory feseny u vecne a mistne pfislusneho soudu. XL Odstoupeni od smlouvy 1. Odstoupeni od smlouvy se fidi 344 a nasl. obchodniho zakoniku. 2. Objednatel je opravnen odstoupit od smlouvy, jestlize bylo se zhotovitelem zahajeno insolvencni fizeni. XII. Ostatni ujednani 1. Zhotovitel se zavazuje, ze umozni osobam opravnenym kvykonu kontroly projektu (Centrum pro regionalni rozvoj CR, Ministerstvo vnitra CR, Ministerstvo pro mistni rozvoj CR, Ministerstvo financi CR, Evropska unie, Evropsky ucetni dvur, Nejvyssi kontrolni ufad, pfislusny financni ufad) provest kontrolu dokladu souvisejicich s plnenim teto smlouvy. 2. Zhotovitel je povinen archivovat originalni vyhotoveni smlouvy vcetne jejich dodatku, originaly ucetnich dokladu a dalsich dokladu vztahujicich se k realizaci pfedmetu teto smlouvy. 3. Zhotovitel je povinen vsechny pisemne zpravy, pisemne vystupy a prezentace opatfit vizualni identitou projektu, tj. logy Evropske unie a logem projektu die Manualu publicity (Pravidla pro provadeni informacnich a propagacnich opatfeni, Pfiloha c. 3 Pfirucky zadatele a pfijemce financni podpory v ramci integrovaneho operacniho programu).

6 I EVROPSKA UNIE I EVROPSKY FOND PRO REGIONALNi ROZVOJ MBfl I SANCE PRO VAS ROZVOJ 4. Zhotovitel je povinen oznacovat veskere originalni ucetni doklady nazvem projektu a jeho registracnim cislem: IOP- KKC II. KRP LBK, CZ. 1.06/3.4.00/ a c Smlouvy o dilo c.j. KRPL / j vz. 5. Uvedene povinnosti jsou pro zhotovitele zavazne po dobu 10 let od ukonceni projektu, tj , min. do roku Objednatel poskytne zhotoviteli Manual publicity (Pravidla pro provadeni informacnich a propagacnich opatfeni, Pfiloha c. 3 Pfirucky zadatele a pfijemce financni podpory v ramci integrovaneho operacniho programu) v den podpisu teto smlouvy. XIII. Zaverecna ustanoveni 1. Smiouva nabyva platnosti a ucinnosti dnem podpisu zastupcu obou smluvnich stran. 2. Tato smiouva muze byt menena nebo doplnovana jen pisemnymi, ocislovanymi dodatky odsouhlasenymi opravnenymi zastupci obou smluvnich stran, ktere se stanou nedilnou soucasti teto smlouvy. 3. Z duvodu pravni jistoty smluvni strany prohlasuji, ze jejich zavazkovy vztah zaiozeny touto smiouvou se fidi obchodnim zakonikem. 4. Obe smluvni strany prohlasuji, ze smiouva nebyla uzavfena v tisni, ani za jednostranne nevyhodnych podminek a na dukaz toho pfipojuji sve vlastnorucni podpisy. 5. Tato smiouva je vyhotovena ve 3 stejnopisech, z nichz 2 vyhotoveni obdrzi objednatel a 2 vyhotoveni zhotovitel. 6. Nedilnou soucasti smlouvy je pfiloha c. 1 - Kryci list a pfiloha c. 2 - specifikace pfedmetu vefejne zakazky. V Liberci dne '/ - ^ - JLo^-t. 1, / -... Ing. Pavel Slezak T" zhotovitel plk. Ing. Vladimir Libnar objednatel 6

7 Pfiloha c. 1 Smlouvy o dilo ll INTEGROVANY OPERACNI EVROPSKAUNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ SANCE PRO VAS ROZVOJ Kryci list Vefejna zakazka maleho rozsahu:,,vypracovani projektove dokumentace pro provadeni stavby 9 kontaktnich a koordinacnich center v objektech Policie v Libereckem kraji." Dilci nabidka pro misto pineni: OOP CR Rokytnice nad Jizerou, Doini Rokytnice 359 Uchazec Sidlo 1C DlC Tel. Jednatel, opravnena osoba jednat ve vecech smlouvy Kontaktni osoba Dilci nabidkova cena pro misto pineni OOP CR Rokytnice v Kc bez DPH DPH v Kc Dilci nabidkova cena pro misto pineni OOP CR Rokytnice v Kc s DPH ad projekt s.r.o. Jug. partyzanu 26, Praha CZ slezak@adprojekt.cz Ing. Pavel Slezak Ing. Pavel Slezak Kc 13200K Kc Podpis opravnene osoby jednat ve vecech smlouvy: Datum: v Praze dne *,, ^L,_

8 Pfiloha c.2 ke Smiouve o dilo OOP Rokytnice nad Jizerou C.J.KRPL /CJ VZ EVROPSKA UNIE OPERACNI EVROPSKY FOND PRO REGIONALNi ROZVOJ HUH I SANCE PRO VAS ROZVOJ Specifikace predmetu zakazky V ramci KKC II na OOP Rokytnice nad Jizerou jsou pozadovany tyto upravy: - vybudovani vstupu a zadvefi - vybudovani cekarny - vybudovani mistnosti pro stalou sluzbu - vybudovani vyslechove mistnosti - rekonstrukce WC muzi a WC zeny + imobilni obcani - rozvody elektroinstalace - rozvody ZTI a UT - datove rozvody Prostory vymezene pro zfizeni KKC II jsou vymezeny na pfilozenem pudorysu.

9 ,'. L-> P., 'd I i

10 \\N\\\ H;j i O»'V'Y

SMLOUVA O DJLO - OOP Harrachov pro back office. c.j. KRPL-444-43/CJ-2011-1800VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb.

SMLOUVA O DJLO - OOP Harrachov pro back office. c.j. KRPL-444-43/CJ-2011-1800VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. SMLOUVA O DJLO - OOP Harrachov pro back office c.j. KRPL-444-43/CJ-2011-1800VZ uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. I. Smluvni strany: Objednatel: Ceska republika - Krajske feditelstvi

Více

SMLOUVA O DlLO. OOP CR Turnov. c.j. KRPL /CJ VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb.

SMLOUVA O DlLO. OOP CR Turnov. c.j. KRPL /CJ VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNl ROZVOJ BBfl I SANCE PRO VAS ROZVOJ SMLOUVA O DlLO OOP CR Turnov c.j. KRPL-444-33/CJ-2011-1800VZ uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. ^

Více

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ. die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, zakonik")

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ. die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, zakonik) KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, (ddlejen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL /CJ VZ)

KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL /CJ VZ) KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL - 42220-7/CJ-2011-1800VZ) die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") nize uvedeneho dne,

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-54520-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodnf zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-45721-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodnizdkonik, ve znenipozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla uzavfena

Více

Mandatni smlouva na provedeni autorskeho dozoru. c.j. smlouvy: KRPL /CJ VZ. uzavfena die zakona c. 513/1991 Sb. Obchodniho zakoniku

Mandatni smlouva na provedeni autorskeho dozoru. c.j. smlouvy: KRPL /CJ VZ. uzavfena die zakona c. 513/1991 Sb. Obchodniho zakoniku Mandatni smlouva na provedeni autorskeho dozoru c.j. smlouvy: KRPL-12089-53/CJ-2011-1800VZ uzavfena die zakona c. 513/1991 Sb. Obchodniho zakoniku I. Smluvni strany Mandant: Ceska republika - Krajske feditelstvi

Více

SMLOUVA O DJLO. c. j. KRPL /CJ yuzavrena

SMLOUVA O DJLO. c. j. KRPL /CJ yuzavrena SMLOUVA O DJLO c. j. KRPL-7843-9/CJ-212-18yuzavrena die 536 a nasl. z. c. 513/1991 Sb., POLICIE CESKE REPUBLIKY Krajsk6 Feditelstvi poiicie Libereckeho kraje Odbor vefejnych zakazek DO»IO; i g.og. 2Qw

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchz"), nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi smluvnimi

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-45722-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

Smluvni strany. zapsana v obchodnim rejstfiku vedenym krajskym soudem v Usti nad Labem, oddilc, vlozka21089 (dale jen,,prodavajici")

Smluvni strany. zapsana v obchodnim rejstfiku vedenym krajskym soudem v Usti nad Labem, oddilc, vlozka21089 (dale jen,,prodavajici) KUPNi SMLOUVA C.j. KRPL-32271-6/CJ-2015-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zn ni, (dale jen,,obcansky zakonik") nize uvedeneho dne, mesice a roku byla mezi smluvnimi

Více

KUPNl SMLOUVA. die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ

KUPNl SMLOUVA. die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik) KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ KUPNl SMLOUVA die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ nize uvedeneho dne, mesice a roku byla mezi smluvnimi

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-55132-5/CJ-2011-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-55132-5/CJ-2011-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-55132-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") uzavfena na zaklade ramcove smlouvy

Více

KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ

KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen "obcansky zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku

Více

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.j. MV-62107/SIK5-2011 (dále jen smlouva ) uzavřená na základě rámcové smlouvy č. MV-74773-80/P-2010 (dále jen rámcová smlouva ) dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

*** EVROPSKAUNIE SANCE PRO VAS ROZV. KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

*** EVROPSKAUNIE SANCE PRO VAS ROZV. KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ 1"""POL^" Krajske i.iky VD kraje I INTEGROVANY III OPERACNI I PROGRAM **** * if * * * *** DoSlO. a *4 rf»- ^*> Vj -w/- faw. EVROPSKAUNIE EVROPSKYFOND PRO REGIONAL'NIROZVOJ SANCE PRO VAS ROZV QJA l^i-:

Více

Telefon: Fax: Zapsan v obchodnim rejstfiku:

Telefon: Fax: Zapsan v obchodnim rejstfiku: KUPNI SMLOUVA 6. j.: KRPL-108119-9/ej-2014-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obcansky zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku

Více

Priloha c. 3. KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL #/CJ VZ

Priloha c. 3. KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL #/CJ VZ * * EVROPSKA UNIE *^ ^ EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ I *** I Priloha c. 3 KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-70355-#/CJ-2012-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodnf zakonik, ve zneni pozdejsich

Více

KUPNI SMLOUVA Komunikacni technika pro 9 KKC c. j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA Komunikacni technika pro 9 KKC c. j. KRPL /CJ VZ I INTEGROVANY OPERACNI EVROPSKAUNiE EVROPSKY FOND PRO REGiONALNi ROZVOJ KUPNI SMLOUVA Komunikacni technika pro 9 KKC c. j. KRPL-65465-12 /CJ-2012-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-53388-6/CJ-2013-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-53388-6/CJ-2013-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-53388-6/CJ-2013-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (dale jen,,obchz"), nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi smluvnimi

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku Cislo smlouvy Objednatele: VPSKP 51-14/CJ-2013-9609K3 Cislo smlouvy Koordinator a BOZP: SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Číslo: RS2011-12-08-02 Rámcová smlouva č. MV- 81540-91/P-2010. (podle 409 a násl. obchodního zákoníku)

KUPNÍ SMLOUVA. Číslo: RS2011-12-08-02 Rámcová smlouva č. MV- 81540-91/P-2010. (podle 409 a násl. obchodního zákoníku) KUPNÍ SMLOUVA Název: Dodávky originálních spotřebních materiálů pro stávající tiskárny a kopírovací stroje 2011 Číslo: RS2011-12-08-02 Rámcová smlouva č. MV- 81540-91/P-2010 Prodávající (podle 409 a násl.

Více

Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ VZ

Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ VZ Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ-2010-1900VZ Česká republika - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje se sídlem Sokolovská 108/A, 360 05 Karlovy Vary Zastoupená plk. Mgr. Oldřichem Tomáškem,

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva č.j. KRPK-33403/ČJ-2011-1900VZ v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1) Česká republika Krajské ředitelství policie

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce:

Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce: Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce: Zpracovani a projednani projektove dokumentace..desfova kanalizace a zpevnenych ploch

Více

KUPNisMLOUVA. uzavrena mezi

KUPNisMLOUVA. uzavrena mezi UVN Doruteno : 23,04, 2015 2370/2015-uVN KUPNisMLOUVA listy : l0 p..-.l1ahv druh : li/sv : uzavrena mezi ITAGE, spol. s r.o. Sfdlem: nam, Vaclava Vacka 1671/11, Ostrava - Poruba, 708 00 Kontaktnf adresa:

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen SMLOUVA O DÍLO na provedení díla PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen číslo smlouvy 01/2008 I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel : Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu : IČ : DIČ : CZ Statutární

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

- Celkem v Kc bez DPH ,-- Kc -SazbaDPH21% - Celkem castka DPH ,58 Kc - Celkem v Kc vcetne DPH ,58 Kc

- Celkem v Kc bez DPH ,-- Kc -SazbaDPH21% - Celkem castka DPH ,58 Kc - Celkem v Kc vcetne DPH ,58 Kc ^^),0 fck&ro KUPNI SMLOUVA cast - Technicke zhodnoceni systemu SCO c. j. KRPL-5474-6/CJ-0-800VZ die 409 a nasl. zakona c. 5/99 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen "obchodni zakonik")

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel)

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) Objednatel: Zastoupený: Mgr. Jaroslavou Cháberovou Sídlo: 386

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656

Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656 Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I. Smluvní

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

KUPNI SMLOUVA. 1. Smluvni strany. Kvetna 15, 603 00 Brno. Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI. CNB, pobocka Brno cislo uctu: 75014149 DIC:

KUPNI SMLOUVA. 1. Smluvni strany. Kvetna 15, 603 00 Brno. Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI. CNB, pobocka Brno cislo uctu: 75014149 DIC: KUPNI SMLOUVA 1. Smluvni strany Ceska republika - Statni zemedelska a potravinafska inspekce Sidlo: Za kterou jedna: Bankovni spojeni: Kvetna 15, 603 00 Brno Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana )

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana ) KUPNÍ SMLOUVA Číslo smlouvy kupujícího: PPR-7074-29/ČJ-2016-990656 Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo vnitra Sídlo: Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34, Praha IČO: 00007064 DIČ: CZ00007064 Zastoupená:

Více

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700 30 Ostrava - Zábřeh

Více

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ-2011-0300VZ uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

III. - Celkem v Kc bez DPH 461.983,- Kc -SazbaDPH21% - Celkem castka DPH 97.016,43 Kc - Celkem v Kc vcetne DPH 558.999,43 Kc

III. - Celkem v Kc bez DPH 461.983,- Kc -SazbaDPH21% - Celkem castka DPH 97.016,43 Kc - Celkem v Kc vcetne DPH 558.999,43 Kc KUPNI SMLOUVA cast - Technicke zhodnoceni systemu EKV Pasty?ska c. j. KRPL-44-/CJ-03-800VZ die 409 a nasl. zakona c. 3/99 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen "obchodni zakonik")

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany SLZ-1847-11/ČJ-2011-009HVZ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-916/2015. Čl. I. Smluvní strany.

Smlouva o dílo č. E633-S-916/2015. Čl. I. Smluvní strany. Smlouva o dílo č. E633-S-916/2015 č. zhotovitele: 25/2015 Na projekt stavby s názvem: uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o dani

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015. Čl. I. Smluvní strany.

Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015. Čl. I. Smluvní strany. Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015 č. zhotovitele: 15040/15 Na projekt stavby s názvem: uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o dani

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

KUPNl SMLOUVA c. j.: KRPL-56443-9/CJ-2015-1800VZ

KUPNl SMLOUVA c. j.: KRPL-56443-9/CJ-2015-1800VZ KUPNl SMLOUVA c. j.: KRPL-56443-9/CJ-2015-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu (dale jen,,obcansky zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku

Více

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva Příloha č. 4 Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva 1 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

KUPNI SMLOUVA. Stfedni prumyslova skola, Stfedni odborna skola a Stfedni odborne uciliste, Hradec Kralove,

KUPNI SMLOUVA. Stfedni prumyslova skola, Stfedni odborna skola a Stfedni odborne uciliste, Hradec Kralove, Pfiloha c. 7 KUPNI SMLOUVA Cislo: kterou ve smyslu pfislusnych ustanoveni zakona c. 513/1991 Sb., obchodniho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, uzavfely nize uvedeneho dne, mesice a roku na zaklade

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupující: Sídlo: IČ: 27791637 DIČ: Jednající: I. Smluvní strany ARS rozvojová agentura, s.r.o.

Více

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany Příloha č. 2 k č.j. PPR-14748-3/ČJ-2014-990656 Návrh kupní smlouvy č.j. PPR-14748/ČJ-2014-990656 uzavřená v souladu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-2001/2016. Čl. I. Smluvní strany.

Smlouva o dílo č. E633-S-2001/2016. Čl. I. Smluvní strany. Smlouva o dílo č. E633-S-2001/2016 č. zhotovitele: 16029/16 Na projekt stavby s názvem: uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o dani

Více

I. Předmět plnění. 1. Dodavatel je podle... ze dne. oprávněn provozovat činnost... II. Dodací podmínky

I. Předmět plnění. 1. Dodavatel je podle... ze dne. oprávněn provozovat činnost... II. Dodací podmínky Příloha č. 2 Dne 2010 uzavřeli Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 IČ: 49777700 DIČ: CZ49777700 se sídlem 326 00 Plzeň, Částkova 78 zastoupené Ing. Tomášem Vláškem, ředitelem (dále jen objednatel)

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-1645/2016. Čl. I. Smluvní strany.

Smlouva o dílo č. E633-S-1645/2016. Čl. I. Smluvní strany. Smlouva o dílo č. E633-S-1645/2016 č. zhotovitele: 23/16-OZ/SOD Na projekt stavby s názvem: uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ]

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ] KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] IČ: [ ] DIČ: [ ] Bankovní spojení: [ ] Číslo účtu: [ ] Telefon: [ ] Tel./fax: [ ] E-mail: [ ] ( dále jen dodavatel) Objednatel:

Více

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace uzavřená podle 2586 a následujícího zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany 1. Objednatel: Tepelné hospodářství

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

KUPNI SMLOUVA c.j.: KRPL-31866-14/CJ-2014-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j.: KRPL-31866-14/CJ-2014-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j.: KRPL-31866-14/CJ-2014-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") nize uvedeneho dne, mesice a roku byla uzavrena

Více

Příloha č.1 k zadávací dokumentaci Č.j.: KRPH-64242-3/ČJ-2014-0500NE-VZ

Příloha č.1 k zadávací dokumentaci Č.j.: KRPH-64242-3/ČJ-2014-0500NE-VZ Příloha č.1 k zadávací dokumentaci Č.j.: KRPH-64242-3/ČJ-2014-0500NE-VZ KUPNÍ SMLOUVA NÁVRH Uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Nový občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále

Více

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva )

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace Návrh kupní smlouvy uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Nákup nádob na odpad pro obec Vranovice

Více

Smlouva o poskytování služeb

Smlouva o poskytování služeb Smlouva o poskytování služeb Č.j.: PPR-18233-9/ČJ-2015-990670 uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve Objednatel: znění pozdějších předpisů (dále jen občanský

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany Čj: MULA 1050/2017 Ukládací znak: 56 18 V/5 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 SMLOUVA O DÍLO Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy uzavřená dle ustanovení

Více

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb Příloha č. 2 k Č.j. PPR-31679-4/ČJ-2016-990656 Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb uzavřená podle ustanovení 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. Příloha č. 5 SMLOUVA O DÍLO č.../2010 uzavřená dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991, obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany Královehradecký kraj Se sídlem: Pivovarské náměstí 1245/2,

Více

vefejna zakazka maleho rozsahu - III, jednani c.j. KRPL /CJ VZ

vefejna zakazka maleho rozsahu - III, jednani c.j. KRPL /CJ VZ OPERACNJ EVROPSKA UNIE I EVROPSKY FOND PRO REGIONALNl ROZVOJ KBI I SANCE PRO VAS ROZVOJ Zaznam o posouzeni nabidek vefejna zakazka maleho rozsahu - III, jednani c.j. KRPL-12089-47/CJ-2011-1800VZ Krajske

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

SMLOUVA 0 DILO. clanek 1. SMLUVNi STRANY. DIC: CZ00322242 Bankovni spojenf: Ceska sporitelna a.s., Horovice cislo uctu: 27-0363886349 / 0800

SMLOUVA 0 DILO. clanek 1. SMLUVNi STRANY. DIC: CZ00322242 Bankovni spojenf: Ceska sporitelna a.s., Horovice cislo uctu: 27-0363886349 / 0800 -,, SMLOUVA 0 DILO dohodnuta a nasledne uzavrena mezi ucastnfky a smluvnfmi stranami: clanek 1 SMLUVNi STRANY Objednatel: Mesto Hoi'ovice Palackeho nam.2, 268 01, Horovice, IC 00233242, DIC: CZ00322242

Více

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Obchodní firma: Sídlo: Zastoupená: IČ: DIČ: Bankovní

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí odboru veřejných zakázek Policejního

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí odboru veřejných zakázek Policejního Kupní smlouva Č.j. PPR-15880-18/ČJ-2011-0099EC Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu Nákup monitoru prostředí. K U P N Í S M L O U V A

Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu Nákup monitoru prostředí. K U P N Í S M L O U V A µ#57743/a/2014-sov@ 57743/A/2014-SOV Č.j.: UZSVM/A/34363/2014-SOV Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu K U P N Í S M L O U V A ÚZSVM č. /2014 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012

Více

Kupní smlouva č. xxxxxxx

Kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Návrh kupní smlouvy, příloha č. 4 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Technika pro IZS dopravní automobil pro JSDH Plánice K u p n í s m l o u v a uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více