Obec Hořátev tímto vyhlašuje. Veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na koupi nemovitosti ve vlastnictví Obce Hořátev (dále jen vyhlášení)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Hořátev tímto vyhlašuje. Veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na koupi nemovitosti ve vlastnictví Obce Hořátev (dále jen vyhlášení)"

Transkript

1 Obec Hořátev tímto vyhlašuje Veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na koupi nemovitosti ve vlastnictví Obce Hořátev (dále jen vyhlášení) Vyhlašovatel: Obec Hořátev, Hořátev 17, Zvěřínek, IČ: , zastoupená starostou obce Josefem Kristlem, I. Schválení záměru prodat nemovitost dle 39 zákona o obcích Zastupitelstvo obce schválilo na svém zasedání dne záměr prodat formou veřejné soutěže parcelu st. 67/1, druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří v k.ú. Hořátev, jejíž součástí je stavba č.p. 18 objekt bydlení postavená na parcele st. 67/1, zapsané na listu vlastnictví č. 1 pro obec a k.ú. Hořátev u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Nymburk. Záměr bude po dobu 30-ti dnů vyvěšen na úřední desce Obecního úřadu Hořátev. II. Prodávaná nemovitost a nabídková cena Předmětem tohoto výběrového řízení je koupě nemovitosti: parcela st. 67/1, druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří v k.ú. Hořátev, jejíž součástí je stavba č.p. 18 objekt bydlení postavená na parcele st. 67/1, zapsané na listu vlastnictví č. 1 pro obec a k.ú. Hořátev u Katastálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Nymburk. Vyhlášená minimální kupní cena: ,- Kč (slovy: osmsetsedmdesátjednatisíc korun českých) Splatnost kupní ceny: do 14-ti dnů od podpisu kupní smlouvy do advokátní úschovy

2 Prohlídka nemovitosti: Prohlídka nemovitosti pro zájemce se uskuteční v úředních hodinách Obecního úřadu Hořátev tj. každou pondělí a středu od 8.00 do hodin a to po dobu stanovenou k podávání nabídek tj. do Termín a místo otevírání obálek: v hodin Obecní úřad Hořátev, čp. 17 Hořátev III. Účastníci veřejné soutěže 1. Účastníkem veřejné soutěže mohou být pouze svéprávně fyzické a právnické osoby. 2. Účastníkem veřejné soutěže se stává ten navrhovatel, který předložil vyhlašovateli písemnou nabídku dle čl. IV. této veřejné soutěže, za předpokladu splnění podmínek veřejné soutěže bez výhrad. 3. Každý z účastníků veřejné soutěže může do soutěže podat pouze jednu nabídku 4. Je-li přijata nabídka navrhovatele, který je manželem (ženatý muž, vdaná žena) bude nabývat nemovitost do společného jmění manželů. Do výlučného vlastnictví může ženatý účastník či vdaná účastnice nabýt pouze tehdy, přiloží-li ke své nabídce některý z těchto dokladů: - písemné prohlášení druhého manžela opatřené jeho úředně ověřeným podpisem, že manžel, který nabídku podává uhradí kupní cenu výhradně z prostředků, které nejsou součástí společného jmění manželů - notářský zápis o zúžení společného jmění manželů, nebo o smluveném manželském majetkovém režimu podle 716 občanského zákoníku - pravomocný rozsudek soudu, kterým došlo ke zrušení společného jmění manželů - pravomocný rozsudek soudu jímž došlo ke zúžení společného jmění manželů IV. Způsob podávání nabídek a náležitosti nabídky Nabídky budou navrhovatelé podávat pouze písemně v zalepené obálce a to předáním nabídky na Obecní úřad Hořátev v úředních hodinách obecního úřadu tj. ve dnech pondělí a středa v době od 8.00 hod. do hod., nebo doručením prostřednictvím provozovatele poštovních služeb a to doporučeným dopisem odeslaným na adresu Obce Hořátev. Nabídka se považuje za doručenou pokud je předána navrhovatelem, nebo doručena provozovatelem poštovních služeb zástupci Obce Hořátev nejpozději ve lhůtě do do hodin.

3 Zalepená obálka bude označena v její levé polovině textem: Veřejná soutěž neotvírat Nabídka musí obsahovat všechny tyto údaje: a) Jméno a příjmení navrhovatele (u fyzické osoby) Firmu (u právnické osoby) b) Adresu trvalého bydliště (u fyzické osoby) Adresu sídla (u právnické osoby) c) Doručovací adresu, je-li odlišná od adresy trvalého pobytu, nebo od adresy sídla d) Datum narození (u fyzické osoby) e) Identifikační číslo (u právnické osoby) f) Nabídka kupní ceny uvedená číselně i slovně a to v Kč (nabídka, která nabízí nižší cenu než je vyhlášená minimální kupní cena, nebude do soutěže zahrnut) g) Stručný záměr navrhovatele jak bude s koupenou nemovitostí v budoucnosti nakládat. h) Vlastnoruční podpis navrhovatele (u fyzické osoby) Vlastnoruční podpis statutárního zástupce (u právnické osoby) a) V případě že manžel hodlá nabýt do výlučného vlastnictví doloží doklady uvedené v čl. III. bod 4 b) Nepovinně uvede navrhovatel svůj telefon, nebo ovou adresu. Podpisem nabídky stvrzuje navrhovatel, že přistupuje na vyhlášené podmínky veřejné soutěže. V případě, že navrhovatelem bude právnická osoba bude nabídka podepsána statutárním zástupcem právnické osoby. Zástupce vyhlašovatele tj. zaměstnanec Obce Hořátev, který bude přebírat nabídku potvrdí navrhovateli písemně její převzetí. Potvrzení bude obsahovat datum převzetí nabídky razítko obce nebo obecního úřadu a podpis přejímajícího zaměstnance obce. V. Lhůta do které lze nabídky podat Nabídky lze podat ve lhůtě do a to do hodin na Obecním úřadu Hořátev, Hořátev čp. 17.

4 VI. Vyhlášení výsledků soutěže a lhůta pro oznámení vybrané nabídky 1. Otevírání obálek se může zúčastnit každý, kdo může na místě prokázat, že podal nabídku. 2. Vyhlašovatel oznámí navrhovatelům výsledky soutěže ve lhůtě do do hodin. Vyhlašovatel vyhlásí vybraného navrhovatele a navrhovatele, kteří se v soutěži umístili na druhém místě. Vyhlašovatel zároveň zveřejní rozhodnutí zastupitelstva o přijetí nabídky vítězného navrhovatele a to na úřední desce Obecního úřadu Hořátev a zároveň na webových stránkách Obce Hořátev. 3. Vyhlašovatel odešle přijetí nabídky vybranému navrhovateli a to doporučeným dopisem odeslaným na adresu uvedenou v nabídce. Vyhlašovatel vyrozumí též písemně doporučeným dopisem bez zbytečného odkladu po ukončení soutěže navrhovatele, kteří v soutěži neuspěli, že jejich nabídky odmítl. Přijetí nabídky bude mít tento obsah: Obec Hořátev prohlašuje, že přijímá Vaši nabídku na koupi parcely st. 67/1, druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří v k.ú. Hořátev, jejíž součástí je stavba č.p. 18 objekt bydlení postavená na parcele st. 67/1, zapsané na listu vlastnictví č. 1 pro obec a k.ú. Hořátev u Katastálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Nymburk za nabídnutou cenu... Kč. Vyzýváme Vás, abyste se ve lhůtě do 30-ti dnů od odeslání tohoto přijetí dostavil k podpisu kupní smlouvy. VI. Lhůta k uzavření kupní smlouvy Vybraný navrhovatel je povinen uzavřít kupní smlouvu uvedenou v přijetí nabídky a to ve lhůtě uvedené v přijetí nabídky. VIII. Další podmínky soutěže 1. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo měnit uveřejněné podmínky soutěže, nebo soutěž zrušit. Změnu nebo zrušení uveřejní stejným způsobem, jakým podmínky soutěže uveřejnil. 2. Vyhlašovatel zahrne nabídku do soutěže, odpovídá-li její obsah uveřejněným podmínkám soutěže. 3. Do soutěže nelze zahrnout nabídku předloženou po lhůtě stanovené v podmínkách soutěže.

5 4. Navrhovatel nemá právo na náhradu nákladů spojených s účastí na soutěži. 5. Nabídku nelze odvolat po uplynutí lhůty určené v podmínkách soutěže pro předkládání nabídek. Nabídku též nelze měnit ani doplňovat. 6. Vyhlašovatel je oprávněn vybrat nabídku, která mu nejlépe vyhovuje (nabídnutá kupní cena je významným kritériem, nikoli však rozhodujícícm). 7. Vyhlašovatel může odmítnout všechny předložené nabídky. 8. Nabídky ani jednotlivé součásti nabídek nebudou navrhovatelům vráceny. 9. Pokud navrhovatel ve lhůtě stanovené pro uzavření kupní smlouvy kupní smlouvu neuzavře, tj. smlouvu odmítne uzavřít, nebo se nedostaví k podpisu smlouvy v termínu stanoveném vyhlašovatelem v přijetí nabídky a poté ani v náhradním termínu stanoveném vyhlašovatelem (stanoveném nejméně 5 dní po prvním termínu) a dále pokud vyhlašovatel odstoupí od kupní smlouvy pro prodlení navrhovatele s uhrazením kupní ceny je vyhlašovatel oprávněn přijmout nabídku druhého nejúspěšnějšího navrhovatele v pořadí. Vyhlašovatel poté zašle druhému nejúspěšnějšímu navrhovateli dle čl. IV bod Kupní smlouvu a návrh na vklad sepíše pro Obec Hořátev advokát vybraný vyhlašovatelem. Advokát zároveň uzavře s účastníky smlouvy smlouvu o úschově. Náklady za právní služby hradí vyhlašovatel. 11. Podmínky převodu prodávané nemovitosti jsou uvedeny v textu kupní smlouvy, která je v čl. VI. Součástí tohoto vyhlášení. Navrhovatel vyjadřuje svůj souhlas s kupní smlouvou podpisem nabídky. 12. Navrhovatel dále bere na vědomí, že stavba čp. 18 je ve velmi špatném stavebně technickém stavu, který vyžaduje neprodleně provedení demolice, nebo zásadní rekonstrukci. Navrhovatel dále bere na vědomí, že vyhlašovatel má zájem prodat nemovitost takovému navrhovateli, který bez prodlení stavební práce na nemovitosti provede. Za účelem naplnění tohoto zájmu si vyhlašovatel vyhrazuje v kupní smlouvě výhradu zpětné koupě podle 2135 a násl. občanského zákoníku.

6 VI. Obsah kupní smlouvy Vyhlašovatel trvá na níže uvedeném obsahu kupní smlouvy, který je navrhovatel povinen akceptovat: Prodávající : Obec Hořátev, Hořátev 17, Zvěřínek, IČ: , zastoupená starostou obce Josefem Kristlem, a Kupující uzavírají tímto tuto Kupní smlouvu Čl. I. Východiska smlouvy Prodávající prohlašuje, že je na základě 2 zákona č. 172/92 Sb. vlastníkem parcelu st. 67/1, druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří v k.ú. Hořátev, jejíž součástí je stavba č.p. 18 objekt bydlení postavená na parcele st. 67/1, zapsané na listu vlastnictví č. 1 pro obec a k.ú. Hořátev u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Nymburk. Čl. II Předmět smlouvy Prodávající touto kupní smlouvou prodává v čl. I uvedenou parcelu st. 67/1 jejíž součástí je stavba čp. 18 za dohodnutou kupní cenu ve výši..,- Kč, slovy:. korun českých kupujícímu. a kupující shora uvedenou nemovitost takto kupuje. Stavba čp. 18, která je součástí parcely st. 67/1 je ve špatném stavebně technickém stavu. Účastníci se dohodli tak, že kupující kupuje nemovitost jak tato stojí a leží. Čl. III Kupní cena Kupující se zavazuje uhradit celou sjednanou kupní cenu ve výši..,- Kč ve lhůtě do.. a to do advokátní úschovy advokáta JUDr. Libora Fiedlera, číslo osvědčení ČAK 07531, se sídlem Palackého třída 223/5, Nymburk (dále jen uschovatel) na účet advokátní úschovy č. /0300, podle samostatné smlouvy o úschově. Uschovatel uhradí z úschovy celou složenou částku na účet prodávajícího číslo:.. do 5-ti pracovních dnů poté, co kterákoli ze smluvních stran

7 předloží uschovateli originál či úředně ověřenou kopii příslušného listu vlastnictví prokazujícího vlastnické právo kupující strany k nemovitosti uvedené v čl. I. této smlouvy, kde na nemovitosti nebudou váznout žádná věcná práva vyjma výhrady zpětné koupě ve prospěch prodávajícího, dále žádná zástavní práva ani jiné právní vady, či zápisy vzniklé na základě úkonů prodávajícího, nebo z důvodů stojících na straně prodávajícího, s výjimkou zápisů z vůle nebo zavinění kupující strany. Předmět převodu bude prostý nedořešených právních vztahů a uvedené údaje nebudou dotčeny změnou právních vztahů. Nebude-li kupní cena uhrazena v dohodnuté lhůtě, je prodávající oprávněn od této kupní smlouvy odstoupit. Smluvní strany se dohodly, že nedojde-li ke splnění výše uvedených podmínek pro výplatu částky složené do advokátní úschovy nejpozději do 3 (třech) měsíců ode dne podpisu této kupní smlouvy oběma smluvními stranami, odešle uschovatel složenou částku do 7 (sedmi) pracovních dnů od marného uplynutí výše uvedené lhůty na účty, ze kterých byly finanční prostředky poukázány, nedohodnou- li se smluvní strany písemně jinak. Čl. IV Náklady Náklady spojené se sepsáním kupní smlouvy a správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí hradí prodávající. Čl. V Přechod vlastnictví a závazky na nemovitostech váznoucí Vlastnictví ke kupované nemovitosti přechází na kupující dnem právních účinků rozhodnutí o vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí. Na prodávané nemovitosti neváznou žádná zástavní práva ani jiná práva třetích osob, která by omezovala vlastníka nemovitosti. Čl. VI Výhrada zpětné koupě Účastníci si sjednávají výhradu zpětné koupě podle 2135 a násl. občanského zákoníku. Kupující je povinen na požádání prodávajícího převést nemovitost, která je podle čl. II. Předmětem této smlouvy za úplatu zpět. Kupující vrátí prodávajícímu nemovitost v nezhoršeném stavu a prodávající vrátí kupujícímu kupní cenu. Výhrada zpětné koupě zavazuje dědice. Prodávající má právo žádat vrácení nemovitosti ve lhůtě čtyř let od povolení vkladu vlastnického práva na kupujícího podle této kupní smlouvy. Čl. VII Doložka podle 41 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. Záměr prodeje parcely byl zveřejněn 30 dní před rozhodnutím zastupitelstva obce na úřední desce Obecního úřadu Hořátev a prodej byl odsouhlasen Obecním zastupitelstvem v Hořátvi na jeho zasedání dne..

8 Čl. VIII. Závěrečná ustanovení Všichni účastníci této smlouvy výslovně prohlašují, že je jim znám obsah této smlouvy a po jejím přečtení nemají k němu žádných výhrad ani připomínek. Kupní smlouvu uzavírají svobodně, vážně, prosti omylu a tísně. Tato kupní smlouva byla vyhotovena sepisujícím advokátem pro prodávajícího ve čtyřech stejnopisech po jednom pro každou stranu smlouvy, jedenkrát pro účely řízení o povolení vkladu v katastru nemovitostí a jedenkrát pro účely archivace v advokátní kanceláři. V Hořátvi dne. Prodávající : Kupující: Josef Kristl starosta obce

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

JUDr. Jan Olejníček, advokát ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ Helénská 1799/4, Praha 2 tel.: ,

JUDr. Jan Olejníček, advokát ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ Helénská 1799/4, Praha 2 tel.: , JUDr. Jan Olejníček, advokát ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ Helénská 1799/4, 120 00 Praha 2 tel.: 775 667 508, e-mail: akolejnicek@oslg.cz KUPNÍ SMLOUVA Smlouva č. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci JUDr. Zdeňka Prudilová Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž )

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž ) PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž ) I. Město Semily, se sídlem Semily, Husova 82, PSČ 513 13, IČ: 00276111

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci JUDr. Zdeňka Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční správkyně

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Mgr. Karolína Černá IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech JUDr. Zdeňka Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně

Více

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice Prodej přízemního objektu s nevyužitým podkrovím, kde se nachází 2

Více

Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/ kolo

Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/ kolo Účastník VŘ: Jméno / Název:.. Adresa / Sídlo:.. r.č. / IČ:.. Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/2008 6. kolo 1. Účastník výběrového řízení (dále jen VŘ ) prohlašuje, že je

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci JUDr. Zdeňka Prudilová Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční

Více

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice  Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 v obci Česká Skalice a v katastrálním území Malá Skalice pro výstavbu

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 8658/U/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/U/6635/2015-HMSU Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 - Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 1562/ULN/2015-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/1844/2015-ULNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město, zastoupená Ing. Milošem

Více

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň µ#3993/pkt/2013-pktm@' 3993/PKT/2013-PKTM Č.j.: UZSVM/PKT/3484/2013-PKTM Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická

Více

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34 zastoupené

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Mgr. Karolína Černá, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00, jako insolvenční správkyně

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

Kupní smlouva. Shora uvedení účastníci uzavřeli dnešního dne dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, tuto kupní smlouvu:

Kupní smlouva. Shora uvedení účastníci uzavřeli dnešního dne dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, tuto kupní smlouvu: Kupní smlouva Prodávající:., Kupující:., Shora uvedení účastníci uzavřeli dnešního dne dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, tuto kupní smlouvu: I. Prodávající prohlašuje, že v jeho vlastnictví

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2 O Z N Á M E N Í 4672/SBE/2014-SBEM Č.j.: UZSVM/SBE/4371/2014-SBEM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015:

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015: O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

Zásady. stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá

Zásady. stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá Zásady stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá Zastupitelstvo města Planá schválilo dne 21. 03. 2018 tyto zásady, kterými se stanovuje postup při prodeji nemovitostí ve vlastnictví

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže 1. Ing. Pavel Vlček, insolvenční správce se sídlem Tř.28.října 1476/10,

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta 7822/SPB/2014-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/7677/2014-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město zastoupená Ing. Vladimírem

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o koupi nemovitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v. o. s., IČ 25589644, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci Mgr. Karolína Černá, IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami:

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami: Městys Úsobí se sídlem úřadu městyse Úsobí 43, Úsobí, PSČ: 582 54, IČO: 00268411 zastoupený

Více

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení č. I/3410/000085 a jeho podmínkách

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení č. I/3410/000085 a jeho podmínkách Spr. 534/2015 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení č. I/3410/000085 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi movitého majetku osobního automobilu, tovární značka Škoda Superb 2,0 TDI Elegance včetně

Více

O Z N Á M E N Í. na zjištění zájemce o koupi rodinného domu s pozemkem v katastrálním území Koštov, obec Trmice Koštov, okres Ústí nad Labem

O Z N Á M E N Í. na zjištění zájemce o koupi rodinného domu s pozemkem v katastrálním území Koštov, obec Trmice Koštov, okres Ústí nad Labem Ředitelství silnic a dálnic ČR, tel. 241 084 111, 506 Na Pankráci 56, 145 05 Praha e-mail: petra.choltova@rsd.cz O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. 260822011/3 a jeho podmínkách na zjištění zájemce

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji nemovité věci Mgr. Jan Houser, se sídlem Na Baště sv. Jiří 258/7, Praha 6, IČ 01337696, jako insolvenční

Více

K U P N Í S M L O U V U čís... Článek I Vymezení předmětu plnění

K U P N Í S M L O U V U čís... Článek I Vymezení předmětu plnění Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 IČ: 69797111 za kterou jedná: Ing. Jan Kasnar, CSc. náměstek GŘ pro Hospodaření s majetkem,

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně druhé

Více

Z Á M Ě R PRODAT POZEMEK

Z Á M Ě R PRODAT POZEMEK O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762 Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s.

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

Město Ústí nad Orlicí majetkoprávní odbor

Město Ústí nad Orlicí majetkoprávní odbor str. 1 / 7 Město Ústí nad Orlicí majetkoprávní odbor Naše č.j.: MUUO/35805/2017/MPO/pk Vyřizuje: Polakovičová Eva Číslo spisu: 2792/2017 Tel: 465514262 Poč. listů: 1 E-mail: polakovicova@muuo.cz Záměr

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í µ 272.ΒΒϑ.1/01,ΒΒϑΛ?Τ 383/CCK/2012-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/328/2012-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. C/33/2012

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Ing. Gabriela Burzová, sídlem Veleslavínská 39/48, 162 00 Praha 6, IČ: 70339791, ustanovená pravomocným Usnesením č.j. KSPH 70 INS 9790/2014-A-21, ze dne 06.

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno 42138/B/2016-HMSO Č.j.: UZSVM/B/32838/2016-HMSO Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno 602 00 Oznámení o výběrovém řízení č. B/19/16 a jeho podmínkách

Více

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01, IČ 00639958 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- R O Z H O D N U T Í o prodeji obecního

Více

koncept KUPNÍ SMLOUVA

koncept KUPNÍ SMLOUVA koncept KUPNÍ SMLOUVA č. Výtisk č.: Počet listů: ČESKÁ REPUBLIKA - SPRÁVA STÁTNÍCH HMOTNÝCH REZERV, se sídlem Šeříková, 1/616, 150 85 Praha 5, IČ: 48133990, DIČ: CZ481339, číslo účtu: 3113-85508881/0710,

Více

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Správa Krkonošského národního parku, se sídlem ve Vrchlabí, Dobrovského 3, 543 01 Vrchlabí OZNÁMENÍ o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách

Více

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi:

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi: Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČO 00007064, zastoupená ředitelem Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR PhDr. Jaromírem Bischofem na základě

Více

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného 1096/HUO/2017-HUOM Č.j.: UZSVM/HUO/1147/2017-HUOM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná...,

Více

KUPNÍ SMLOUVU dle 2079 a násl. ve spojení s 2128 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

KUPNÍ SMLOUVU dle 2079 a násl. ve spojení s 2128 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Mgr. Marek Vlk se sídlem Č. Drahlovského 871/17, 750 02 Přerov insolvenční správce dlužníka OPERA Bohemia s.r.o., IČ 277 72 829 se sídlem Přerov - Přerov VII

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Obec Zhoř, IČ: 00286974, se sídlem Zhoř 64, PSČ: 588 26, Zhoř, zastoupená Ing. Vladimírem Čížkem, starostou obce -dále též budoucí prodávající - a 2....,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

11111111111I11111111111111111111" 1111111" 11111111111111111111I111111

11111111111I11111111111111111111 1111111 11111111111111111111I111111 11111111111I11111111111111111111" 1111111" 11111111111111111111I111111 3262/BVY /2013-BVYR Č.j.: UZSVM/BVY/3191/2013-BVYR Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop

Více

SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÉ VĚCI

SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÉ VĚCI SMLOUVA O KOUPI NEMOVITÉ VĚCI Smluvní strany: Pan/í., r.č.., trvale bytem... dále oba jen jako Prodávající na straně jedné a Pan/í., r.č.., trvale bytem... dále jen jako Kupující na straně druhé, uzavírají

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. ULB/026/2014 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním

Více

Město Vlašim. se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: , IČO: , DIČ: CZ , dále jen vyhlašovatel

Město Vlašim. se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: , IČO: , DIČ: CZ , dále jen vyhlašovatel Město Vlašim se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: 258 01, IČO: 00232947, DIČ: CZ00232947, dále jen vyhlašovatel v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

OZNÁMENí. o výběrovém řízení č. HSY/179/2012-3. kolo a jeho podmínkách

OZNÁMENí. o výběrovém řízení č. HSY/179/2012-3. kolo a jeho podmínkách ~ f ls.j.b/tf'aj7~/h ÁI./ ~ j7, tuj 7:V 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 2554/HSY /2012 -HSYM Č.j.: UZSVM/HSY/2593/2012-HSYM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Více

ZÁMĚR PRODEJE A PRONÁJMU STAVEBNÍCH POZEMKŮ V LOKALITĚ U LETIŠTĚ

ZÁMĚR PRODEJE A PRONÁJMU STAVEBNÍCH POZEMKŮ V LOKALITĚ U LETIŠTĚ ZÁMĚR PRODEJE A PRONÁJMU STAVEBNÍCH POZEMKŮ V LOKALITĚ U LETIŠTĚ Město Ústí nad Orlicí tímto zveřejňuje záměr prodeje a pronájmu níže uvedených stavebních pozemků k výstavbě v souladu s regulačním plánem

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. se sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zastoupena JUDr. Michalem Žižlavským, ohlášeným společníkem účet vedený

Více

I výběrového řízení Č. HMSU/158/ kolo

I výběrového řízení Č. HMSU/158/ kolo 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I11111 14668/H/20 12-H MSU Č.j.: UZSVM/H/12256/2012-HMSU Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště

Více

koncept KUPNÍ SMLOUVA

koncept KUPNÍ SMLOUVA koncept KUPNÍ SMLOUVA č. Výtisk č.: Počet listů: ČESKÁ REPUBLIKA - SPRÁVA STÁTNÍCH HMOTNÝCH REZERV se sídlem: Šeříková 1/616, 150 85 Praha 5 Malá Strana IČO: 48133990 DIČ: CZ48133990 číslo účtu: 3113-85508881/0710

Více

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849 1. Agrovysočina, a.s. se sídlem Zarybník 516, 594 42 Měřín zastoupená ing.gabrielem Večeřou, předsedou představenstva IČ: 469 00 721 bankovní spojení: Komerční banka, a.s., číslo účtu: 2200751/0100 a zapsaná

Více

JUDr. Jan Olejníček, advokát ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ Helénská 1799/4, Praha 2 tel.: ,

JUDr. Jan Olejníček, advokát ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ Helénská 1799/4, Praha 2 tel.: , JUDr. Jan Olejníček, advokát ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ Helénská 1799/4, 120 00 Praha 2 tel.: 775 667 508, e-mail: akolejnicek@oslg.cz KUPNÍ SMLOUVA SE ZŘÍZENÍM SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ Smlouva č. uzavřená

Více

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smluvní strany LEASING-STAR spol. s r. o. Teplice, IČ: 41324536, se sídlem Praha 1, Nové Město, Krakovská 1346/15, PSČ 110 00, poštovní adresa provozovny: LEASING

Více

11111I111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I. OZNÁMENí. řízení čís. C/94/2013 a jeho podmínkách

11111I111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I. OZNÁMENí. řízení čís. C/94/2013 a jeho podmínkách \ )..'. 11111I111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I 2041/CCK/2013-CCKM C.j.: UZSVM/CCK/1760/2013-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště České

Více

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s., IČ 284 90 738 se sídlem: Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00 zastoupena: Mgr. Adamem Sigmundem, advokátem trvale bytem Lodecká 1206/2,

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ,

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ, SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ, uzavřená dle ustanovení 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce a roku 1 Město Veselí nad Moravou,

Více

5834/OFM/2014-OFMM Č.j.: UZSVM/OFM/5792/2014-OFMM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 zastoupená Ing. Karolem Siwkem, ředitelem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. o koupi a prodeji nemovitostí

KUPNÍ SMLOUVA. o koupi a prodeji nemovitostí KUPNÍ SMLOUVA o koupi a prodeji nemovitostí uzavřená podle příslušných ustanovení zákona č 89/2012 Sb, občanského zákoníku, v platném znění, mezi níže uvedenými účastníky: I JUDr Ing Pavel Fabian, IČ:

Více

Smlouva o smlouvě budoucí kupní

Smlouva o smlouvě budoucí kupní Smlouva o smlouvě budoucí kupní 1/ STAVCONSULT PROJEKT a.s. IČ: 282 07 696 se sídlem Praha 2, Vinohradská 365/10, PSČ 120 00 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka

Více

Kupní smlouva na nemovitou věc

Kupní smlouva na nemovitou věc Kupní smlouva na nemovitou věc uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 Obec Bystřice

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U Příloha č. 3 usnesení RMČ č. 577 ze dne 21.7.2010 Městská část Praha 3 se sídlem : Havlíčkovo nám. 9/700, 130 85 Praha 3 IČ : 00063517 DIČ : CZ 00063517 jednající Milenou Kozumplíkovou, starostkou městské

Více

SMLOUVA KUPNÍ o převodu věci nemovité

SMLOUVA KUPNÍ o převodu věci nemovité SMLOUVA KUPNÍ o převodu věci nemovité Smlouva garáže 948/01/2017 Níže uvedení účastníci: 1. jako prodávající Obec Bražec se sídlem Bražec 37, 364 71 Bražec IČ: 04498682 zastoupena starostkou Marií Ambrosovou

Více

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. UTP/047/2015 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitých věcí v katastrálním

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno. OZNÁMENí 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I111111 2924/BBK/2011-BBKM C.j.: UZSVM/BBK/2625/2011-BBKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., IČ 255 89 644, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více

Smluvní strany: ... IČ.:... Se sídlem:... společnost jednající...,... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného... soudem v..., oddíl..., vložka...

Smluvní strany: ... IČ.:... Se sídlem:... společnost jednající...,... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného... soudem v..., oddíl..., vložka... Smluvní strany: Mgr. Tomáš Kaplan, insolvenční správce dlužníka Aventic International a.s. IČ: 27137112 Se sídlem: Praha 1 Nové Město, Truhlářská 1519/25, PSČ 110 00 společnost zapsaná do obchodního rejstříku

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. Preambule: Tato pravidla navazují

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jako smlouva ): I. Úvodní ustanovení

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jako smlouva ): I. Úvodní ustanovení KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Obec Dolní Věstonice IČ: 00283134, Dolní Věstonice 67, 691 29 Dolní Věstonice (dále jako prodávající ) a r. č., bytem (dále jako kupující ) a r. č., bytem (společně jako kupující

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 3779/BVY/2016-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/3709/2016-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o koupi spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech Zrůstek a partneři v. o. s., IČ 25589644, se sídlem Praha, Doudlebská

Více

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVT0B* KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA uzavřená dle 588 a následujících a 152 a následujících občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Prodávající:

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA! *MMOPP00EDO6H* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: Číslo účtu: Zastoupen:

Více

Městská část Praha Kunratice. Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA

Městská část Praha Kunratice. Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA 17 001 8 00 Městská část Praha Kunratice a Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA TATO SMĚNNÁ SMLOUVA DLE UST. 2184 A NÁSL. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK, BYLA UZAVŘENA NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU MEZI:

Více

OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení č. HUO/84/2015-4. kolo a jeho podmínkách

OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení č. HUO/84/2015-4. kolo a jeho podmínkách 2135/HUO/2015-HUOM Č.j.: UZSVM/HUO/2235/2015-HUOM Územní pracoviště Hradec Králové, Horova 180/10, 502 06 Hradec Králové odbor Odloučené pracoviště Ústí nad Orlicí OZNÁMENÍ o výběrovém řízení č. HUO/84/2015-4.

Více

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi:

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi: Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČO 00007064, zastoupená ředitelem Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR PhDr. Jaromírem Bischofem na základě

Více

Kupní smlouva. číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE

Kupní smlouva. číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE Kupní smlouva číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE-12-6005020 uzavřená podle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") I. SMLUVNÍ STRANY ČEZ Distribuce,

Více

OZNÁMENí. o výběrovém řízení čís. BH0176/2012 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Nenkovice

OZNÁMENí. o výběrovém řízení čís. BH0176/2012 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Nenkovice 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 7926/BHO/2012-BHOM Č.j UZSVM/BHO/7004/2012-BHOM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Mgr. Jan Houser, se sídlem Na Baště sv. Jiří 258/7, Praha 6, IČ 01337696, jako insolvenční správce

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Zrůstek a partneři v. o. s., se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00, jako insolvenční

Více

MĚSTO NOVÝ JIČÍN. O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách

MĚSTO NOVÝ JIČÍN. O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách MĚSTO NOVÝ JIČÍN O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovité věci v katastrálním území Nový Jičín Horní Předměstí Město Nový Jičín (dále jen Město ) jako

Více

Kupní smlouva a smlouva o zřízení zástavního práva

Kupní smlouva a smlouva o zřízení zástavního práva Příloha č. 6 usnesení z 33. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 26. listopadu 2009 Zastupitelstvo města Stříbra s c h v a l u j e: Kupní smlouva a smlouva o zřízení zástavního práva uzavřená mezi

Více