1.3. Pořadatel je poskytovatelem ceny ve smyslu ve smyslu 1780 českého občanského zákoníku.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1.3. Pořadatel je poskytovatelem ceny ve smyslu ve smyslu 1780 českého občanského zákoníku."

Transkript

1 PRAVIDLA SOUTĚŽE Spotřebitelská soutěž - léto 2014 I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Pořadatelem soutěže Spotřebitelská soutěž - léto 2014, dále uváděné jako Soutěž, je Publicis Sp. z o.o. se sídlem ve Varšavě , Al. Jana Pawła II 80, Polsko, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném krajským soudem hl. m. Varšavy, XII. obchodní divize Státního soudního rejstříku (KRS) pod číslem , DIČ , se základním kapitálem ,20 PLN, dále uváděná jako Pořadatel Soutěž pořádá Pořadatel na zadání firmy společnosti Michelin Polska S.A., se sídlem Olsztyn , na adrese Leonharda 9, Polsko (dále uváděná jako Michelin) Pořadatel je poskytovatelem ceny ve smyslu ve smyslu 1780 českého občanského zákoníku Soutěž je pořádána na území České republiky a Slovenské republiky Soutěž se bude konat od 15. března 2014 do 15. května Cílem Soutěže je propagace letních pneumatik Michelin pro osobní vozidla a vozidla 4x4 (dále uváděných jako Pneumatiky). II. ÚČASTNÍCI 2.1. Soutěže se mohou účastnit plnoleté fyzické osoby s trvalým pobytem nebo sídlem na území České republiky nebo Slovenské republiky, které vlastním jménem a na vlastní účet zakoupí Pneumatiky v místech maloobchodního prodeje (dále uváděna jako Prodejní místa), a to nezávisle na tom, zda daná osoba uskuteční nákup jakožto spotřebitel, nebo v souvislosti s provozováním vlastní podnikatelské činnosti; a dále rovněž plnoleté fyzické osoby, které si jakožto zaměstnanci nebo zástupci právnických osob zakoupí na Prodejních místech Pneumatiky jménem zastupované právnické osoby, resp. v její prospěch. Pořadatel si vyhrazuje, že v případě, kdy je mezi Prodejním místem a právnickou osobou uzavřena písemná dohoda, se za zástupce právnické osoby považuje ten, kdo jménem kupujícího podepíše fakturu prokazující prodej a obsahující DPH. V případě, že kupující fakturu s DPH nepodepíše, považuje se za zástupce právnické osoby ten, kdo potvrdí převzetí zakoupených Pneumatik Soutěže se nemohou účastnit zaměstnanci Pořadatele nebo firmem: Michelin Polska S.A., Michelin Ceska republika s.r.o, Michelin Slovensko s.r.o., ani rodinní příslušníci výše uvedených osob. Za rodinné příslušníky jsou považováni: předkové, potomci, sourozenci, manželé, manželé sourozenců, rodiče manželů, bratranci a sestřenice a osoby adoptované (osvojené).

2 2.3. Pro účast v Soutěži musí osoba, splňující podmínky stanovené v čl. 2.1., během konání Soutěže: a) Jednorázově zakoupit na Prodejním místě minimálně 4 kusy Pneumatik. b) Zaregistrovat se v době trvání Soutěže, tj. mezi 15. březnem 2014 a 15. květnem 2014, na stránkách resp. (dále uváděné jako Internetové stránky) a v souladu s informacemi zde uvedenými odpovědět na soutěžní otázky. c) Připojit naskenovanou fakturu s DPH nebo naskenovaný paragon a uschovat jejich originál či kopii prokazující nákup dle výše uvedeného čl. 2.3a), z jejichž obsahu jasně vyplývá, že předmětem nákupu byly minimálně čtyři Pneumatiky Michelin K účasti v Soutěži opravňuje pouze jednorázový nákup minimálně 4 kusů Pneumatik, přičemž za jednorázový nákup se, ve smyslu těchto pravidel, považuje nákup potvrzený jedním paragonem nebo jedinou fakturou s DPH, případně více než jedním paragonem, resp. více než jedinou fakturou pod podmínkou, že se každý z těchto dokladů vztahuje na nákup uskutečněný ve stejný den (se shodným datem) a na shodném Prodejním místě Bezprostředně po uskutečnění nákupu dle čl. 2.3.a obdrží nakupující osoba od prodejce leták informující o Soutěži a obsahující speciálně označený individuální alfanumerický kód (dále označovaný jako Kód). Pořadatel si vyhrazuje, že ve výjimečných případech nemusí mít Prodejní místo k dispozici letáky s Kódem. V takovém případě se může osoba, která splňuje podmínky stanovené v čl. 2.1., účastnit Soutěže tak, že během registrace na Internetových stránkách uvede místo Kódu dle čl. 2.6.b přesný název a přesnou adresu Prodejního místa, ve kterém byl nákup Pneumatik registrován Při registraci na Internetových stránkách je osoba účastnící se Soutěže (dále uváděná jako Účastník) povinna: a) Uvést své jméno a příjmení, adresu, a číslo mobilního telefonu. b) Uvést Kód z letáku, který dotyčný obdržel v souvislosti s registrovaným nákupem (pokud však Účastník leták s Kódem neobdržel, musí, v souladu s čl. 2.5., uvést název a přesnou adresu Prodejního místa). c) Zaslat naskenovanou fakturu nebo paragon prokazující nákup v souladu s čl. 2.3.a Pořadatel nenese odpovědnost za to, pokud osoba, která se účastní Soutěže, uvede nepravdivé nebo nekompletní osobní údaje V Soutěži vítězí ten Účastník, který uvede nejzajímavější odpověď na soutěžní otázku. Maximální délka odpovědi na soutěžní otázku je znaků včetně mezer Každý nákup dle čl. 2.3.a opravňuje k jedné účasti v Soutěži. Každý Kód může být na Internetových stránkách zaregistrován pouze jedenkrát. Z důvodu předejití případným

3 pochybnostem Pořadatel sděluje, že pokud Účastník uskuteční další nákup Pneumatik, jež bude splňovat podmínky stanovené v čl. 2.3.a, může se opětovně zapojit do Soutěže, pro tento účel se však musí v Soutěži znovu zaregistrovat, a to způsobem stanoveným v čl Účast v Soutěži je dobrovolná a zároveň je automatickým souhlasem Účastníka s ustanoveními těchto Pravidel. III. CENA V SOUTĚŽI 3.1. V Soutěži je stanovena 1 cena v podobě osobního automobilu BMW X1 (dále uváděná jako: Hlavní cena) v orientační hodnotě (podle katalogu) ,86 EUR brutto (42 101,86 EUR = ,00 PLN. Odhadovaná hodnota průměrného kurzu Polské Narodní Banky ke dni ) Vítěze Soutěže vybere Soutěžní komise, která bude složena ze členů jmenovaných Pořadatelem (dále označovaná jako Soutěžní komise), a to do Výsledek Soutěže bude vyhlášen na Internetových stránkách do Ze zasedání Soutěžní komise bude vyhotoven protokol Vítěz Soutěže bude o výhře informován formou u, jež bude zaslán na e- mailovou adresu, kterou Účastník uvede při registraci do Soutěže, a to v termínu do 21 dnů od vyhlášení výsledků Soutěže na Internetových stránkách. Pořadatel si vyhrazuje právo Účastníka dodatečně telefonicky informovat o výhře na telefonním čísle, které Účastník uvede při registraci do Soutěže Pro získání Hlavní ceny musí Účastník v termínu do 14 dnů od obdržení informačního u (viz výše) zaslat Pořadateli odpovědní s přiloženým naskenovaným paragonem nebo fakturou s DPH, které prokazují uskutečnění nákupu dle čl. 2.3.a a které Účastník zaregistroval na Internetových stránkách. Rovněž musí potvrdit rozhodnutí převzít cenu na místě stanoveném Pořadatelem a v termínu dohodnutém s Pořadatelem, nejpozději však do Jestliže výherce ceny nesplní podmínky stanovené v čl. 3.4., ztrácí na cenu právo. Pořadatel pak může udělit cenu osobě, která je uvedena na následujícím místě v žebříčku výherců Soutěže, v takové situaci se uplatňují obdobně čl Hlavní cena bude předána vítězi na místě stanoveném Pořadatelem a v době, na které se osobně domluví, nejpozději však do Místo cen, které jsou v Soutěži plánovány, se nebude poskytovat peněžní náhrada ani ceny jiného druhu Účastníci Soutěže nemohou přenášet právo na získání ceny na třetí osoby Ceny budou Účastníkům vydány v souladu s ustanoveními polského zákona o dani z příjmu fyzických osob.

4 3.10. V případě, že vítěz ceny bude, v souladu s ustanoveními polských daňových zákonů, povinen zaplatit paušální daň z příjmu z ceny v Soutěži (čl. 21 odst. 1 čl. 68a zákona o dani z příjmu fyzických osob), poskytne Pořadatel dodatečnou peněžní cenu ve výši 11,11 % hodnoty věcné ceny (dále zvanou jako: Peněžní cena). Hodnota Peněžní ceny nebude výherci vyplacena, nýbrž bude Pořadatelem uhrazena a bude určena, shodně s ustanoveními polských daňových zákonů, na pokrytí 10% paušální daně z ceny v Soutěži, jejímž plátcem je, v souladu s ustanoveními polských daňových zákonů, ten, kdo cenu vydává. Pořadatel si vyhrazuje, že dodatečná Peněžní cena nebude financována v případě, kdy hodnota ceny bude zdanitelná jako příjem z podnikání výherce ceny nebo dle jiných, např. českých či slovenských právních předpisů. IV. REKLAMACE 4.1. Reklamace týkající se průběhu Soutěže mohou být podávány písemně, a to doporučeným dopisem na adresu Pořadatele do , s předmětem Spotřebitelská soutěž léto 2014 reklamace. O platnosti termínu pro podání reklamace rozhoduje datum odeslání doporučeného dopisu s reklamací Právo podat reklamaci týkající se průběhu Soutěže náleží pouze Účastníkům Soutěže Reklamace týkající se vydání ceny mohou být podány písemně, a to doporučeným dopisem na adresu Pořadatele do , s předmětem Spotřebitelská soutěž - léto 2014 cena, reklamace". O platnosti termínu pro podání reklamace rozhoduje datum odeslání doporučeného dopisu s reklamací. Právo podat reklamaci týkající se vydání ceny náleží pouze výherci Soutěže, který je k ceně oprávněn Písemná reklamace musí obsahovat: jméno a příjmení Účastníka, jeho přesnou korespondenční adresu, popis a uvedení příčiny reklamace Reklamace bude Pořadatel projednávat v termínu do 7 dnů ode dne jejich doručení Pořadateli Účastník bude o rozhodnutí Pořadatele informován doporučeným dopisem zaslaným na adresu Účastníka uvedenou v reklamaci, a to do 7 dnů od data projednání reklamace. VI. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ 5.1. Veškeré spory vzniklé z titulu plnění závazků souvisejících se Soutěží budou projednávány soudem příslušným podle obecné příslušnosti Zásady Soutěže jsou stanoveny výhradně těmito pravidly a platnými právními předpisy. Veškeré propagační a reklamní materiály mají informativní charakter.

5 5.3. Pravidla Soutěže jsou během trvání Soutěže dostupná v sídle Pořadatele a na Internetových stránkách. Tato pravidla se řídí polským právem Osobní údaje Účastníků Soutěže budou zpracovány v souladu s ustanoveními polského zákona o ochraně osobních údajů (konsolidované znění Sb., z r roku, č. 101, pol. 926 se zm.). Správcem osobních údajů zpracovaných pro potřeby Soutěže je firma Michelin Polska S.A., se sídlem Olsztyn , na adrese Leonharda 9, Polsko DIČ: Osobní údaje budou zpracovány výhradně za účelem a v rozsahu nezbytném k uskutečnění Soutěže, včetně reklamačního řízení a vydání cen. Uvedení osobních údajů je dobrovolné, avšak nezbytné pro účast v Soutěži nebo obdržení ceny. Osoby, které zpřístupní své osobní údaje, mají právo přístupu k nim a k jejich opravě.

I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ. 3. Pořadatel slibuje odměnu ve znění 1780 českého občanského zákoníku.

I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ. 3. Pořadatel slibuje odměnu ve znění 1780 českého občanského zákoníku. SOUTĚŽNÍ ŘÁD Spotřebitelská soutěž Zima 2014 I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatelem soutěže Spotřebitelská soutěž Zima 2014, nazývané dále soutěží, je společnost Publicis Sp. z o. o. se sídlem ve Varšavě,

Více

Pravidla a podmínky reklamní kampaně

Pravidla a podmínky reklamní kampaně Pravidla a podmínky reklamní kampaně zvané Jarni Moto Cashback (Dále jen Pravidla a podmínky ) 1. Obecná ustanovení 1. Reklamní kampaň zvaná Jarni Moto Cashback (dále jen Kampaň ) je marketingová akce

Více

Pravidla soutěže. o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax mini 9. Velikost balení. Název výrobku o.b. Original Normal. o.b.

Pravidla soutěže. o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax mini 9. Velikost balení. Název výrobku o.b. Original Normal. o.b. Pravidla soutěže o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax mini 9 Tato pravidla obsahují úplnou úpravu spotřebitelské soutěže o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax mini 9 ( Soutěž ) ke dni zahájení Soutěže ( Pravidla

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže ve vztahu

Více

Pravidla soutěže. o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9. Velikost balení. Název výrobku o.b. Original Normal. o.b.

Pravidla soutěže. o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9. Velikost balení. Název výrobku o.b. Original Normal. o.b. Pravidla soutěže o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9 Tato pravidla obsahují úplnou úpravu spotřebitelské soutěže o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9 ( Soutěž ) ke dni zahájení Soutěže ( Pravidla

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kolik chutí, tolik Gervais Fiat 500 (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kolik chutí, tolik Gervais Fiat 500 (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kolik chutí, tolik Gervais Fiat 500 (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE BEL Sýry Česko a.s., IČO 60714603, se sídlem Pražská 218, 675 26 Želetava, společnost

Více

Pravidla Kalendáře Fujifilm 2012. 1 Všeobecná ustanovení

Pravidla Kalendáře Fujifilm 2012. 1 Všeobecná ustanovení Pravidla Kalendáře Fujifilm 2012 1 Všeobecná ustanovení 1. Předmětem této soutěže (dále jen Soutěž) je vybrat ze všech Účastnic 12 laureátek, jejichž fotografie bude zveřejněna v Kalendáři Fujifilm Ročník

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže ve vztahu

Více

Pravidla soutěže Soutěž Michelin zima 2015 (dále jen Pravidla )

Pravidla soutěže Soutěž Michelin zima 2015 (dále jen Pravidla ) Pravidla soutěže Soutěž Michelin zima 2015 (dále jen Pravidla ) 1. ÚVODNÍUSTANOVENÍ 1. Organizátorem soutěže Soutěž Michelin zima 2015 (dále jen Soutěž ") je společnost Publicis Sp. z o.o., se sídlem Varšava,

Více

Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace NN Životní pojišťovna Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace 1. Účel dokumentu Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže

Více

Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Organizátorem Soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále

Více

Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Organizátorem Soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž Eurest Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Eurest. Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KUP PRODUKTY JACOBS A VYHRAJ! 28. 5. - 1. 7. 2018 1) POŘADATEL: Společnost Jacobs Douwe Egberts CZ s.r.o., se sídlem Praha 5 - Smíchov, Moulíkova 3286/1b, PSČ 150

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž: Vyhrajte každý týden sadu Tefal Ingenio Authentic, 10 kusů v hodnotě 4 000 Kč! Akce platí na internetových obchodech: Shop.vileda.cz, Pilulka.cz, 4Home.cz, Alza.cz. Smyslem

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ROZTANČI TO SE SÝR A KŘUP! PRO ČESKOU REPUBLIKU

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ROZTANČI TO SE SÝR A KŘUP! PRO ČESKOU REPUBLIKU ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ROZTANČI TO SE SÝR A KŘUP! PRO ČESKOU REPUBLIKU 1. POŘADATEL SOUTĚŽE BEL Sýry Česko a.s., IČ 60714603, se sídlem Pražská 218, 675 26 Želetava, společnost zapsaná v

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 Účelem tohoto dokumentu je výhradní úprava pravidel spotřebitelské soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 ve vztahu ke spotřebitelům. Tato pravidla

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Soutěž s British Airways. (dále jen soutěž ) je společnost Travel

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Každý den nákup ZDARMA (dále

Více

Velikonoční soutěž v prodejnách aliance Můj obchod

Velikonoční soutěž v prodejnách aliance Můj obchod Velikonoční soutěž v prodejnách aliance Můj obchod ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže o osobní automobil Opel Corsa a dalších 49 cen (dále jen

Více

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky.

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE O2 ELH 2007/2008 1/Organizátor Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Pravidla soutěže. Klobáskobraní 2015. Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Klobáskobraní 2015 (dále jen soutěž)

Pravidla soutěže. Klobáskobraní 2015. Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Klobáskobraní 2015 (dále jen soutěž) Pravidla soutěže Klobáskobraní 2015 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Klobáskobraní 2015 (dále jen soutěž) Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do Úplná pravidla soutěže značky ULTIME o dárkové poukazy PANDORA Ahold (Albert) Kupte 2 výrobky značky Schwarzkopf a z toho alespoň jeden značky Ultime a 25 z Vás může vyhrát poukázky na šperky Pandora v

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY!

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY! Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY! Soutěž s výrobky Müller Riso v období od 12. 10. 2015 do 11. 12. 2015 1. Objednatel a organizátor soutěže 1.1.

Více

Program pro Servisní Centra Program Vymezení pojmů

Program pro Servisní Centra Program Vymezení pojmů Program 20 80 pro Servisní Centra Program 20 80 1 Vymezení pojmů V těchto Podmínkách mají následující slova tento význam: 1. Program věrnostní program Program 20 80 pro Servisní Centra jehož pravidla jsou

Více

Vzhůru na střechy 2019

Vzhůru na střechy 2019 PRAVIDLA AKCE Vzhůru na střechy 2019 1 Obecná ustanovení 1. Program Vzhůru na střechy 2019 je realizován na území České republiky. 2. Program trvá od 1. dubna do 30. listopadu 2019. 3. Zapojení do programu

Více

Oficiální pravidla propagační spotřebitelské soutěže Velká letní soutěž o dovolenou 2019

Oficiální pravidla propagační spotřebitelské soutěže Velká letní soutěž o dovolenou 2019 Oficiální pravidla propagační spotřebitelské soutěže Velká letní soutěž o dovolenou 2019 1. Pořadatel a administrátor Pořadatelem a administrátorem propagační spotřebitelské soutěže Velká letní soutěž

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Více pohybu s Klokanem!

PRAVIDLA SOUTĚŽE Více pohybu s Klokanem! PRAVIDLA SOUTĚŽE Více pohybu s Klokanem! 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tato pravidla (dále jen Pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Více pohybu s Klokanem! (dále jen Soutěž ) provozované

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce. 90 dní záruka na vrácení peněz na sušičky v Euronics

Úplná pravidla spotřebitelské akce. 90 dní záruka na vrácení peněz na sušičky v Euronics Úplná pravidla spotřebitelské akce 90 dní záruka na vrácení peněz na sušičky v Euronics I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané

Více

Pravidla soutěže Akční říjen, akční listopad, akční prosinec

Pravidla soutěže Akční říjen, akční listopad, akční prosinec Pravidla soutěže Akční říjen, akční listopad, akční prosinec PRAVIDLA SOUTĚŽE Akční říjen, akční listopad, akční prosinec 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Akční říjen, akční listopad,

Více

Úplná pravidla soutěže MAKRO SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA MS V LEDNÍM HOKEJI 2015

Úplná pravidla soutěže MAKRO SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA MS V LEDNÍM HOKEJI 2015 Úplná pravidla soutěže MAKRO SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA MS V LEDNÍM HOKEJI 2015 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže o vstupenky na Mistrovství světa v ledním hokeji 2015 konané

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o lístky na MS IIHF v ledním hokeji 2015 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Horeca. Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

Pravidla soutěže. NEUTROGENA - Soutěž o čistící kartáčky na pleť Philips. Velikost balení

Pravidla soutěže. NEUTROGENA - Soutěž o čistící kartáčky na pleť Philips. Velikost balení Pravidla soutěže NEUTROGENA - Soutěž o čistící kartáčky na pleť Philips Tato pravidla obsahují úplnou úpravu spotřebitelské soutěže NEUTROGENA - Soutěž o čistící kartáčky na pleť Philips ( Soutěž ) ke

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. S kartou Mastercard to vyhrajete

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. S kartou Mastercard to vyhrajete PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE S kartou Mastercard to vyhrajete I. Základní informace 1. Tento dokument (dále také jako Pravidla ) představuje úplnou úpravu pravidel marketingové soutěže s názvem S kartou

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Kup tmel Ceresit a vyhraj aku šroubovák!

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Kup tmel Ceresit a vyhraj aku šroubovák! ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Kup tmel Ceresit a vyhraj aku šroubovák! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Kup tmel Ceresit a vyhraj aku šroubovák! (dále jen soutěž ). Zkrácené znění

Více

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj TIGER snowboard (dále jen soutěž). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Celozrnné peněz plné (dále jen "Pravidla") 1 Rozsah úpravy

PRAVIDLA SOUTĚŽE Celozrnné peněz plné (dále jen Pravidla) 1 Rozsah úpravy PRAVIDLA SOUTĚŽE Celozrnné peněz plné (dále jen "Pravidla") 1 Rozsah úpravy Tato Pravidla soutěže s názvem Celozrnné peněz plné (dále jen Soutěž ) stanovují podmínky účasti a odměňování účastníků zúčastňujících

Více

Úplná pravidla marketingové soutěže 99+1 Broumovsko osobně 28. 3. 2014-28. 2. 2015. 1. Organizátor soutěže

Úplná pravidla marketingové soutěže 99+1 Broumovsko osobně 28. 3. 2014-28. 2. 2015. 1. Organizátor soutěže Úplná pravidla marketingové soutěže 99+1 Broumovsko osobně 28. 3. 2014-28. 2. 2015 1. Organizátor soutěže 1.1. Organizátorem a pořadatelem soutěže 99+1 Broumovsko osobně (dále jen soutěž ) je společnost

Více

Pravidla soutěže. Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte s Excellence 10x letenky pro 2 osoby po celé Evropě

Pravidla soutěže. Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte s Excellence 10x letenky pro 2 osoby po celé Evropě Pravidla soutěže Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte s Excellence 10x letenky pro 2 osoby po celé Evropě Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhrajte

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku (dále jen soutěž

Více

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Snowboard

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Snowboard HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Snowboard I. Úvodní ustanovení 1. Pořadatelem soutěže s názvem Snowboard (dále jen Soutěž ) je společnost FTV Prima, spol. s r. o. se sídlem Praha 8 Libeň, Na Žertvách 24/132,

Více

Pravidla a podmínky soutěže mklub druhé kolo

Pravidla a podmínky soutěže mklub druhé kolo Pravidla a podmínky soutěže mklub druhé kolo Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže mklub druhé kolo (dále jen Soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Velká obrazovka přináší víc. I. Všeobecná ustanovení

PRAVIDLA SOUTĚŽE Velká obrazovka přináší víc. I. Všeobecná ustanovení PRAVIDLA SOUTĚŽE Velká obrazovka přináší víc I. Všeobecná ustanovení 1.1. Soutěž je pořádána pod názvem Velká obrazovka přináší víc [ Soutěž ]. 1.2. Pořadatelem Soutěže je společnost Trygon sp. z.o.o.

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KAMERA, KLAPKA, AKCE!

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KAMERA, KLAPKA, AKCE! ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KAMERA, KLAPKA, AKCE! 1. POŘADATEL SOUTĚŽE BEL Sýry Česko a.s., IČ 60714603, se sídlem Pražská 218, 675 26 Želetava, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY!

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! Kupte si v období 1.6 31.7. 2015 libovolný výrobek z produktové řady LEGO CITY v prodejnách TESCO a vyhrajte stavebnici LEGO City Hlubinná ponorka. Vyhrává každý 10. účastník

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

PRAVIDLA MČR VE SPLITOVÁNÍ

PRAVIDLA MČR VE SPLITOVÁNÍ PRAVIDLA MČR VE SPLITOVÁNÍ Pořadatelem Mistrovství České republiky ve splitování je společnost Twisto payments a.s.. Mistrovství se bude konat v období od 3.12.2018 do 31.1.2019 na území České republiky

Více

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce 1. Pořadatel a administrátor Oficiální pravidla propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek Pořadatelem propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek (dále jen akce

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Soutěž s Oral-B o

Více

Tato úplná pravidla mohou být pozměněna ze strany pořadatele akce formou písemných dodatků.

Tato úplná pravidla mohou být pozměněna ze strany pořadatele akce formou písemných dodatků. Úplná pravidla akce Kupónová akce 2018 / 2019 Eucerin Aquaphor Regenerační mast Smyslem těchto úplných pravidel (dále jen pravidla ) je úprava podmínek marketingové akce nazvané Kupónová akce 2018 / 2019

Více

Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku.

Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku. SOUTĚŽ GARNIER Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku. 1. Organizátor a pořadatel Organizátorem soutěže je společnost Lion Communications s.r.o., se sídlem Praha

Více

Podmínky Soutěže MINECRAFT 6, O SKVĚLÉ CENY (dále také Podmínky nebo Podmínky Soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Podmínky Soutěže MINECRAFT 6, O SKVĚLÉ CENY (dále také Podmínky nebo Podmínky Soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Podmínky Soutěže MINECRAFT 6, O SKVĚLÉ CENY (dále také Podmínky nebo Podmínky Soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Organizátorem Soutěže MINECRAFT 6, O SKVĚLÉ CENY (dále také Soutěž ) je Egmont Polsko s.r.o.

Více

Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1

Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Všeobecná pravidla níže uvedená ustanovují pravidla soutěže na internetových stránkách www.jcb-agro.cz (dále jen soutěž ). 2 Pořadatelem

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte 15x čokoládu na celý rok zdarma a 500x 70% čokoládu

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte 15x čokoládu na celý rok zdarma a 500x 70% čokoládu Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte 15x čokoládu na celý rok zdarma a 500x 70% čokoládu Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhrajte 15x čokoládu

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj pivo na rok zdarma.

Úplná pravidla soutěže Vyhraj pivo na rok zdarma. Úplná pravidla soutěže Vyhraj pivo na rok zdarma. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj pivo na rok zdarma (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem

PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem 1. POŘADATEL SOUTĚŽE 1.1 Soutěž Léto se čtyřlístkem (dále jen "Soutěž") pořádá společnost Obchodní a společenské centrum Liberec s.r.o., se sídlem Vinohradská 22, 120

Více

Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER

Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER (dále jen Soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar

Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané DÁREK K LG OLED TV Soundbar (dále jen

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Dáváme vám

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

Oficiální pravidla propagační spotřebitelské soutěže Vánoční soutěž 2018

Oficiální pravidla propagační spotřebitelské soutěže Vánoční soutěž 2018 Oficiální pravidla propagační spotřebitelské soutěže Vánoční soutěž 2018 1. Pořadatel a administrátor Pořadatelem a administrátorem propagační spotřebitelské soutěže Vánoční soutěž 2018 (dále jen soutěž

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE VYBAVTE SE NA SVŮJ OBLÍBENÝ SPORT (dále jen "Pravidla") 1 Všeobecná ustanovení

PRAVIDLA SOUTĚŽE VYBAVTE SE NA SVŮJ OBLÍBENÝ SPORT (dále jen Pravidla) 1 Všeobecná ustanovení PRAVIDLA SOUTĚŽE VYBAVTE SE NA SVŮJ OBLÍBENÝ SPORT (dále jen "Pravidla") 1 Všeobecná ustanovení Tato Pravidla soutěže s názvem VYBAVTE SE NA SVŮJ OBLÍBENÝ SPORT (dále jen Soutěž ) stanovují podmínky účasti

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte 15x degustační set

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte 15x degustační set Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Vyhrajte 15x degustační set Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhrajte 15x degustační sest (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

Tento statut může být pozměněn formou písemného dodatku k tomuto statutu.

Tento statut může být pozměněn formou písemného dodatku k tomuto statutu. Statut soutěže Nakup a vyhraj peníze zpět! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel soutěže nazvané Nakup a vyhraj peníze zpět! pro Českou republiku /dále jen soutěž /. Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže a vedlejší akce (dále již jen pravidla soutěže ) Zjemni šéfe (dále společně již jen soutěž ). Pravidla

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte nezapomenutelný zážitek!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte nezapomenutelný zážitek! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte nezapomenutelný zážitek! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhrajte nezapomenutelný zážitek! (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným

Více

Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ).

Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ). Pravidla soutěže Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ). Tato soutěž není jakkoliv sponzorována, podporována nebo spravována společností Facebook, Inc. Nebo Facebook

Více

Pravidla soutěže Vstupenky na koncert U2 a dalších 80 cen

Pravidla soutěže Vstupenky na koncert U2 a dalších 80 cen Pravidla soutěže Vstupenky na koncert U2 a dalších 80 cen Pořadatelem soutěže je společnost Twisto payments a.s., která organizuje spotřebitelskou soutěž s názvem dovolená s Twistem, která proběhne od

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím a kupujícím v oblasti prodeje zboží, které jsou nabízeny prostřednictvím

Více

MISS STŘECHA Organizátor soutěže

MISS STŘECHA Organizátor soutěže MISS STŘECHA 2018 1. Organizátor soutěže Organizátorem soutěže pořádané pod názvem MISS střecha 2018 (dále jen soutěž ) je obchodní společnost, IČ: 242 35 920, se sídlem Budčická 1479, Újezd nad Lesy,

Více

Čl. 1 Databáze EuropeanCarAssistance

Čl. 1 Databáze EuropeanCarAssistance Všeobecné podmínky prodeje asistenčních služeb Autem Bez Starostí obchodní společnosti Autem Bez Starostí s.r.o. se sídlem K Vltavě 653/63, Modřany, 143 00 Prha 4, IČ: 06334288 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Kupte 2x LEERDAMMER!

PRAVIDLA SOUTĚŽE Kupte 2x LEERDAMMER! PRAVIDLA SOUTĚŽE Kupte 2x LEERDAMMER! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže KUPTE 2x LEERDAMMER A SOUTĚŽTE O PONOŽKY A SÝROVOU VÝSLUŽKU! (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j.

Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j. Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j. 29 K 23/2003 Společnost KORADO, a.s., se sídlem Česká Třebová, Bří Hubálků 869, PSČ

Více

Vzhůru na střechy 2018 r.

Vzhůru na střechy 2018 r. PRAVIDLA AKCE Vzhůru na střechy 2018 r. 1 Obecná ustanovení 1. Program Vzhůru na střechy 2018 je realizován na území České republiky. 2. Program trvá od 9. dubna do 30. listopadu 2018. 3. Zapojení do programu

Více

Pravidla soutěže Vyhrajte kelímky Tchibo

Pravidla soutěže Vyhrajte kelímky Tchibo 1. Pořadatel a organizátor Pravidla soutěže Vyhrajte kelímky Tchibo 1.1. Tato pravidla (dále jen Pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Vyhrajte kelímky Tchibo (dále též jen Soutěž

Více

Příloha č.1. Pravidla Akce

Příloha č.1. Pravidla Akce Příloha č.1 Pravidla Akce LISTERINE - Záruka vrácení peněz Tato pravidla obsahují úplnou úpravu spotřebitelské akce LISTERINE - Záruka vrácení peněz ( Akce ) ke dni zahájení Akce. Tato pravidla jsou jediným

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže Huggies - Dovolená v suchu - soutěž Vyhraj s nákupem produktů Huggies zájezd v hodnotě 80 000 Kč, nebo každý den 50 x Huggies Pure vlhčené ubrousky! Soutěž platí pro Kaufland - Českou

Více

Pravidla soutěže Final Sale 2019 nečlenové FC

Pravidla soutěže Final Sale 2019 nečlenové FC Pravidla soutěže Final Sale 2019 nečlenové FC (dále jen Pravidla ) 1 Tato Pravidla stanoví podmínky, podle kterých probíhá soutěž s názvem: Final Sale 2019 nečlenové FC (dále jen Soutěž ). 2 3 4 Pořadatelem

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS VYSAVAČ V HODNOTĚ NAD KČ A ZÍSKEJ MOP VILEDA V HODNOTĚ 699 KČ JAKO DÁREK

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS VYSAVAČ V HODNOTĚ NAD KČ A ZÍSKEJ MOP VILEDA V HODNOTĚ 699 KČ JAKO DÁREK Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS VYSAVAČ V HODNOTĚ NAD 2 490 KČ A ZÍSKEJ MOP VILEDA V HODNOTĚ 699 KČ JAKO DÁREK I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce

Úplná pravidla spotřebitelské akce Úplná pravidla spotřebitelské akce K chlazení ETA DÁREK SET LED ŽÁROVEK v hodnotě až 1000 Kč I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané

Více

Pravidla soutěže ZÁŽITKY SE SOUDALEM

Pravidla soutěže ZÁŽITKY SE SOUDALEM Pravidla soutěže ZÁŽITKY SE SOUDALEM vydaná pořadatelem soutěže dne 22. 9. 2016 v Praze Tato pravidla upravují průběh soutěže ZÁŽITKY SE SOUDALEM (dále jen Soutěž ) a veškerá práva a povinnosti jejich

Více

(dále jen Internetové stránky soutěže ).

(dále jen Internetové stránky soutěže ). Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s OMV palivo na rok zdarma Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s OMV palivo na rok zdarma (dále jen soutěže ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen

Více

Všeobecné obchodní podmínky (VOP)

Všeobecné obchodní podmínky (VOP) Všeobecné obchodní podmínky (VOP) 1. Úvodní ustanovení 1.1 Prodávající - Aurum1990 Trade Czech s.r.o., IČO: 015 23 392, DIČ: CZ01523392. Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném městským soudem

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET PENNY NÁKUP (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET PENNY NÁKUP (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET PENNY NÁKUP (dále jen jako soutěž ) 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE 1. Organizátorem soutěže je společnost Penny Market s.r.o., se sídlem Radonice, Počernická 257, PSČ 250

Více

Úplná pravidla propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo Vám vrátíme peníze

Úplná pravidla propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo Vám vrátíme peníze Úplná pravidla propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo Vám vrátíme peníze Účelem tohoto dokumentu je úplné a jasné vymezení pravidel propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo

Více

Pravidla promo akce:

Pravidla promo akce: Pravidla promo akce: 1. Těmito pravidly se řídí promo akce s názvem názvem Promo akce Samsung Galaxy Note 3 a Gear zdarma (dále jen akce ) konaná v prodejně Samsung v Obchodním centru Chodov, Roztylská

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce tablet

Více