Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova PROSINEC 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova PROSINEC 2015"

Transkript

1 KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, Přerov, tel.: , Kulturní a informační služby města Přerova PROSINEC 2015 do TANEC A PŘEROV NAPŘÍČ ROČNÍMI OBDOBÍMI Fotoprojekt propojující tanec s lokalitami Přerova. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So Ne 9 17 hod. Horní nám. 1, Přerov, tel KLÁŠTERNÍ A HRADNÍ ARCHITEKTURA FRANCIE Výstava připomíná 900. výročí založení kláštera Clairvaux ZIMNÍ SALON Souborná výstava obrazů a grafiky. Otevírací doba: Po-Pá 9-17 hod. Kratochvílova 14, Přerov, tel Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov)

2 Klidné prožití vánočních svátků, v novém roce 2016 pevné zdraví a mnoho osobních i pracovních úspěchů přeje kolektiv MIC. MUZEUM KOMENSKÉHO Přehled akcí v Přerově a okolí ZÁMEK PŘEROV, Horní nám. 1, tel , Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So a Ne 9 12, hod. info@prerovmuzeum.cz Vstupné: stálé expozice 40/20 Kč, výstava 20/10 Kč Stálé expozice: Rekonstrukce historických školních tříd, J. A. Komenský, Archeologie Přerovska, Entomologie, Mineralogie, Národopis Hané a Záhoří, Tajemství tónu zvonu, Veduty Přerova a vyhlídka z věže. Výstavy: * VÁNOCE NA ZÁMKU na téma sváteční vaření, pečení a stolování, zámek * NEJEN PŘEROVSKÝ ANTONÍN KUBÁT kaple zámku * do JIŘÍ HLOUŠEK PŘEROV NA STARÝCH POHLEDNICÍCH zámek Akce: * NEJEN PŘEROVSKÝ ANTONÍN KUBÁT komentovaná prohlídka s Mgr. Kamilem Lukešem, zámek od 17 hod. * MALOVÁNÍ VÁNOČNÍCH BANĚK PRO VEŘEJNOST cena 55,- Kč, v ceně je návštěva vánoční výstavy a jedna baňka, zámek, 9 11, hod. ORNITOLOGICKÁ STANICE (ORNIS), tel , Otevírací doba: Po Pá 8 16 hod., ornis@prerovmuzeum.cz Vstupné: stálé expozice a výstava 10 Kč, děti do šesti let zdarma Stálé expozice: Ekoporadna: Ptáci České republiky, Ptačí zahrada Františka Gintera Poskytování informací z oblasti životního prostředí (Po Pá, 8 16 hod.) Mykologická poradna: Poskytování informací z oblasti hub (Po Pá, 8 16 hod.) Výstavy: Akce: * ZIMNÍ SKOŘÁPKOVÁNÍ workshop pro děti i dospělé, od hod.

3 * VÁNOČNÍ SETKÁNÍ ORNITOLOGŮ od 17 hod. * TRADIČNÍ VÁNOČNÍ STROM PRO PTACTVO předvánoční posezení, od 14 hod., od 17 hod. koncert skupiny Tupá šídla, vstupné 30,- Kč * ZAVŘENO HRAD HELFŠTÝN, Týn nad Bečvou, tel , Otevírací doba: v prosinci zavřeno, helfstyn@volny.cz, helfstyn@prerovmuzeum.cz * NOVOROČNÍ VÝSTUP od 8 do 15 hod. DUHA Klub Dlažka, Palackého 1 (2. patro), tel , , dlazka@dlazka.cz * MIKULÁŠSKÝ VÍKEND Domašov nad Bystřicí * VÍKEND S FANTASTICKOU ČYTŘKOU klub Dlažka a okolí * COUNTRY VÁNOCE hrají Freďáci a hosté, klub Teplo, od 20 hod. * VÁNOČNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ V ŠACHU klub Dlažka, od hod. Knihkupectví a galerie MEZI SVĚTY, Palackého 20, tel , * do VÝSTAVA MANDAL SYPANÝCH PÍSKEM LOUTKOVÉ DIVADLO, Brabansko 2, tel , * 6., 13., ŠTĚDRÝ VEČER začátek představení ve 14 a 16 hod., vstupné 45,- Kč. MĚSTSKÁ KNIHOVNA, Žerotínovo nám. 36, tel , * Tvořivá dílna,dopis Ježíškovi, půjčovna pro děti, Palackého 1, od 14 hod. * Výstavka betlémů Čekyně, v provozní době knihovny * do Základy práce s MS Excel 2013 počítačový kurz pro začátečníky, učebna MěK v Přerově, každou středu od 16 do 18 hod. * Prodej vyřazených knih suterén MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, od 8 do 18 hod. * 3., 10., X-BOX půjčovna pro děti, Palackého 1, od 14 hod. * 3., Klub hráčů půjčovna pro děti, Palackého 1, od 14 hod. * do Základy ovládání PC pro pokročilé počítačový kurz, učebna MěK v Přerově, každý pátek od 9 do 11 hod. * Virtuální Univerzita třetího věku videopřednáška na téma Život a dílo Michelangela Buonarroti (jen pro již přihlášené studenty), učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, od 10 do 12 a od 13 do 15 hod. * Používáme tablet III. přednáška Ing. Pavla Cimbálníka, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, od 16 hod. * Tvořivá dílna zvonky štěstí (vyrábíme z papíru), Čekyně, od 16 hod. * Tvořivá dílna vánoční ozdoby z papíru, Kozlovice, od 16 hod. * Zdobení vánočních perníčků pobočka MěK v Předmostí, Hranická 93/14, od 9 do 12 hod. * Tvořivá dílna pletení z pedigu, Dluhonice, od hod. * Tvořivá dílna výroba vánočních přáníček, Lověšice, od 16 hod. * Kulturní akademie knihovny na téma Jakub Jan Ryba a slavné vánoční melodie, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, od 13 hod. * do MS Word 2013 pro pokročilé počítačový kurz, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, každé pondělí od 16 do 18 hod. * do Internet pro pokročilé počítačový kurz, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, každé pondělí od 9 do 11 hod.

4 * Tvořivá dílna vánoční svícen, půjčovna pro děti, Palackého 1, od 14 hod. * Tvořivá dílna vánoční stromeček, Čekyně, od 16 hod. * Tvořivá dílna vánoční tvoření pro všechna šikovná stvoření, Žeravice, od hod. MĚSTSKÝ DŮM, Kratochvílova 1, tel , predprodej@kis-prerov.cz. Předprodej vstupenek Po Pá 8 17 hod., vchod z nám. TGM * , MIKULÁŠOVÁNÍ zábavná show pro děti * VÁNOČNÍ KONCERT ORCHESTRU VÁCLAVA HYBŠE * ZÁVĚREČNÁ TANEČNÍ P1 * NEJEN KRESLENÍ S LUBOMÍREM DOSTÁLEM salonek * VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAVA HUDEČKA * NA TOHLE TEĎ NENÍ TA PRAVÁ CHVÍLE derniéra divadla Dostavník * SINATROLOGY 100 let Franka Sinatry * ZÁVĚREČNÁ TANEČNÍ P2 * NEDĚLNÍ PÁRTY PŘI DECHOVCE Záhorská kapela * ZASTUPITELSTVO MĚSTA * VÁNOCE S VOCANTES vystoupení žáků ZUŠ Přerov * VÁNOČNÍ KONCERT S MORAVANKOU JANA SLABÁKA * NÁS TO TADY FURT BAVÍ ONDŘEJ HAVELKA A MELODY MAKERS * ZLATÝ KANÁR * SEJDEME SE PŘED SILVESTREM s RE-VOX a Šediváky * NEDĚLNÍ PÁRTY PŘI DECHOVCE skupina MINI * SILVESTR 2015 ukončení roku se skupinou Harmony NABÍDKA: Dárkové poukázky 2016 v hodnotě 200, 400, 600 Kč, platnost Poukázka umožňuje odběr libovolného počtu vstupenek na představení v Městském domě v Přerově. Setkávání seniorů SPOLU - Centrum Sonus, Palackého 2833 Klub je otevřen od 8.45 hod. Zdravotní cvičení s lektorem vždy v pondělí a čtvrtek 9 10 hod. Internet pro seniory vždy v pondělí hod. (10 12 hod. je k dispozici lektor) * Prevence a pomoc seniorům, kteří se stali obětí trestného činu nebo nekalých obchodních praktik Michaela Chodilová, od hod. * Vycházka s trekingovými holemi: Malé školní muzeum lovců mamutů Sraz v hod. na SONUSU. Předpokládaný návrat hod. * Kavárna pro seniory: Salzburg perla solné komory Ing. Helena Patočková, od 16 hod. * Nepřítel v jídle Olga Župková, od hod. Cvičení paměti od hod. * Vycházka s trekingovými holemi: Újezdec - kaplička. Sraz v hod. na SONUSU, odtud autobusem č. 105 v hod. ke hřbitovu a pak autobusem č. 103 v hod. do Újezdce, zpět pěšky. * Plavání sraz na bazénu hod. Vstupné 52,- Kč. PC kurz pro začátečníky kurz se skládá ze sedmi lekcí, vždy v pondělí od 13 do hod. na centru SONUS, Palackého 17. Cena kurzu je 450,- Kč a začal již v říjnu. Přihlásit se můžete u M. Krejčířové, tel STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU - ATLAS tel , BIOS tel , Žižkova 12, propagace@svcatlas-bios.cz * ČERTOVINY SVČ Bios, od 17 hod. * do VÁNOČNÍ SALON SVČ Atlas, denně od , hod., v pátek jen dopoledne

5 * VÁNOČNÍ VÝSTAVA V MD tradiční ukázky lidových řemesel a dovedností VÝSTAVIŠTĚ PŘEROV, U Výstaviště 20, tel * PÁRTY S MIKULÁŠEM bohatý kulturní program, ohňostroj, občerstvení, od 17 hod. * BLEŠÍ TRHY od 8 hod. OSTATNÍ AKCE: * JAN POTMĚŠIL: JAN HUS literární pásmo s hudbou a divadelními prvky, Sbor J. Blahoslava Přerov, Havlíčkova 11, od 18 hod. * MIKULÁŠSKÝ PODVEČER náměstí Dřevohostice * ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU a mikulášská nadílka, KD Troubky, od 15 hod. * VÁNOČNÍ SETKÁNÍ improvizační večer s Janou Šulcovou a Renatou Dressler, KD Horní Moštěnice, od 19 hod. * MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA soutěže, hry, tombola, Beňov, od 15 hod. * PŘEROVSKÝ TRAVERZ setkání přátel a příznivců vysokohorské turistiky. Sokolovna Přerov, od 9.30 hod. * PEČENÍ PERNÍKŮ pečení a zdobení perníků podle starodávné receptury. Cukrle Přerov, od 14 hod. * MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA u kostela v Radslavicích, od hod. * MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA Pavlovice, od 16 hod. * MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA nádvoří obecního úřadu v Prosenicích, od hod., Tučín * PŘEDVÁNOČNÍ JARMARK Centrum Ráj Pavlovice u Př., hod. * ADVENTNÍ KONCERT koncert dětí a mládeže, kostel sv. Jiljí v Pavlovicích, od hod. * ADD GOSPEL sál církve ČS Husitské Přerov, od 18 hod. * ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY před obecním dvorem v Prosenicích, nám. TGM Přerov, od 18 hod. * XIV. DÁMSKÝ SALON ve stylu RETRO PÁRTY hotel FIT, od hod. * INSPEKTOR KLUZO komorní hudební kabaret, Restaurace U Olinka, Lhotka u Př., od hod. * MALÁ ADVENTNÍ OBNOVA duchovní přednáška, Centrum Ráj Pavlovice u Př., od 17 hod. * OTEVŘENÍ CYKLOVĚŽE vedle vlakového nádraží Přerov, od 10 hod. * VARHANNÍ KONCERT chrám sv. Vavřince Přerov, od hod. * POSEZENÍ U CIMBÁLU KD Troubky, od 19 hod. * KRÁSY TŘÍ STÁNŮ výstava a promítání Petry Pokorné (Kazachstán, Kyrgyzstán, Tádžikistán), Restaurace U Olinka, Lhotka u Př., od 17 hod. * VÁNOCE FLORA vánoční trhy s doprovodným programem. Výstaviště Flora Olomouc, 9 18 hod., poslední den do 16 hod. * VÁNOČNÍ TRHY Horní náměstí Přerov, od 8 14 hod. * ADVENTNÍ POSEZENÍ se soutěží o nejlepší vánočku, jednací sál Prosenice, od 14 hod. * VÁNOČNÍ MĚSTEČKO vánoční trhy s výrobky žáků, kulturní program v tělocvičně školy, občerstvení. ZŠ J.A. Komenského Předmostí školní dvůr, od hod. * VÁNOČNÍ PUNČ PRO DĚTI knihovna v Pavlovicích, od hod. * PŘEDVÁNOČNÍ KONCERT ARRHYTHMIA v místní kapličce v Újezdci, od 17 hod.

6 * VÁNOČNÍ KONCERT Sokolovna Dřevohostice * VÁNOČNÍ KONCERT PHS ENTUZIASTÉ kostel sv. J. Křtitele, Prosenice, od hod. * ZPÍVÁNÍ V KOSTELE rozjímání a zpívání vánočních koled s programem ve třech pásmech. Kostel sv. Magdalény, Předmostí, 9 11 hod. * VÁNOČNÍ SETKÁNÍ U STROMEČKU vánoční pouť tradicemi a zvyky, bohaté pásmo písniček a říkanek, u kapličky v Újezdci, od hod. * BETLÉMSKÉ SVĚTLO A VÁNOČNÍ KRMENÍ KONÍ náměstí Dřevohostice * VÁNOČNÍ KRMENÍ KONÍ SŠ zemědělská Přerov * SETKÁNÍ U VÁNOČNÍHO STROMU náves v Pavlovicích, od 14 hod. * ŠTĚPÁNSKÁ ZÁBAVA KD Troubky, od 20 hod. * VÁNOČNÍ VYSTOUPENÍ HANÁCKÉHO PROSÉNKU kostel sv. J.Křtitele, Prosenice, od 7.45 hod. * VÁNOČNÍ KONCERT Přerovský komorní orchestr kostel sv. Jiljí v Pavlovicích, od 14 hod. * ŠTĚPÁNSKÁ ZÁBAVA s Bandy Bandem, Divadelní V. Klub Přerov, od 20 hod. * VÁNOČNÍ KONCERT VOKÁL kostel sv. Vavřince Přerov, od 16 hod. * KOUZELNÉ VÁNOCE PŘI VÁNOČNÍCH KOLEDÁCH Moravská Veselka, KD v Pavlovicích, od 17 hod. * SILVESTROVSKÁ PLAVECKÁ SHOW tradiční zimní plavání s velkým rejem masek. Lávka u loděnice Přerov, od 14 hod. * SILVESTR 2015 KD v Pavlovicích, od 20 hod. MĚSTO HRANICE, MIC, Pernštejnské náměstí 1, tel mic@meu.hranet.cz * do MARIE BLABOLILOVÁ malby, grafiky, Výstavní síň Synagoga * PERNŠTEJNSKÉ VÁNOCE rozsvícení vánočního stromu, Masarykovo nám. od 16 hod. * VÁNOČNÍ DĚTSKÝ JARMARK dvorana zámku, od 13 hod. * MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA dvorana zámku, od 17 hod. * COCA COLA VÁNOČNÍ KAMION Albert, Zborovská ul., od 16 hod. * TRAKTOR + KOMUNÁL REBEL TOUR Divadlo Stará střelnice, od 20 hod. * ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY Masarykovo nám., od 18 hod. * PETR BENDE & CIMBÁL BIG BAND Divadlo Stará střelnice, od 19 hod. * ADVENTNÍ KONCERT HARMONIA smíšený pěvecký sbor, kostel Stětí sv. J. Křtitele, od hod. * PAVEL ŠPORCL ŠPORCELAIN Divadlo Stará střelnice, od 19 hod. * BENEFIČNÍ KONCERT CHANTAL POULLAIN s Triem Štěpána Markoviče Divadlo Stará střelnice, od 19 hod. MĚSTO KOJETÍN, Městské kulturní středisko, nám. Republiky 1033, tel info@meks.kojetin.cz * ZÁVĚREČNÁ KOLONA TANEČNÍCH Sokolovna, od 18 hod. * KONCERT UČITELŮ ZUŠ Sokolovna, od 18 hod. * VÁNOČNÍ KONCERT PĚVECKÉHO SOUBORU CANTAS KOJETÍN Sokolovna, od 18 hod. * do VÝSTAVA BETLÉMŮ Galerie VIC

7 MĚSTO LIPNÍK NAD BEČVOU, TIC, nám. TGM 13, tel * POHÁDKOVÉ ÚTERÝ pokračování pravidelného společného čtení dětí a dospělých v dětském oddělení. Prosincové téma: U všech čertů! aneb Vyprávění čertíka Bertíka. Městská knihovna dětské oddělení, od 17 hod. * MIKULÁŠSKÁ PÁRTY řada soutěží pro rodiče s dětmi, čertovská diskotéka a samozřejmě mikulášská nadílka. Proběhne soutěž o nejkrásnějšího čertíka a andílka roku V KD Echo, od 16 hod. * VÁNOČNÍ VÝSTAVA tradiční vánoční výstava vánočních dekorací v tradičním i moderním pojetí ve spolupráci s veřejností, výstavní sál Domeček * VÁNOČNÍ JARMARK náměstí TGM, od 10 hod., program od 15 hod., ohňostroj v 18 hod. * ADVENTNÍ KONCERT BRATŘI EBENOVÉ KD Echo, od 19 hod. * VÁNOČNÍ KONCERT kostel Sv. Františka Serafinského, od 17 hod. MĚSTO TOVAČOV, tel (zámek), MÚ mu@tovacov.cz * Hanácké muzeum sbírka šicích strojů Miroslava Navrátila, otevírací doba dle domluvy na tel * MIKULÁŠOVÁNÍ zámecký park * VÁNOCE NA ZÁMKU CESTA SVĚTLA zámek * ZPÍVÁME VÁNOČNÍ KOLEDY zámek BRUSLENÍ VEŘEJNOSTI PROSINEC 2015 Zimní stadion, Petřivalského 5, Přerov, tel , Děti do 12 let Veřejnost sobota neděle sobota neděle sobota neděle středa čtvrtek pátek sobota neděle pondělí úterý čtvrtek Ceník: Děti, studenti, důchodci: 35 Kč Nebruslící doprovod: 35 Kč Dospělí: 40 Kč Broušení bruslí: 50 Kč TIPY NA VÝLETY: ZBRAŠOVSKÉ ARAGONITOVÉ JESKYNĚ, tel Po Pá otevřeno po dohodě pro více než 10 osob, So, Ne zavřeno * zavřeno SV. HOSTÝN, * Štědrý den mše svatá v hod., v noci mše sv. není. * Děkovná bohoslužba na konci roku

8 DŘEVĚNÉ MĚSTEČKO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM, * Mikulášský podvečer Valašská dědina, od hod. * Večer při svíčkách Dřevěné městečko Janíkova stodola, od 16 hod. * Vánoce na dědině Valašská dědina, od 8 16 hod. * Vánoční jarmark Dřevěné městečko, od 9 16 hod. * Živý betlém Dřevěné městečko, od 17 hod. * Štěpánská koleda Dřevěné městečko, od hod. ZOO OLOMOUC, otevřeno denně od 9 do 16 hod. * Večerní vánoční prohlídky * Strom pro zvířata * Když příroda zdobí vánoční dílny, od 10 hod. * Vánoční dárek pro návštěvníky ZOO LEŠNÁ, otevřeno denně od 8.30 do 16 hod. * do Do zoo za kačku sponzoři ZOO Zlín * Vánoční výzdoba zoo * Rozsvícení vánočního stromu * Vánoční dárek pro děti! V MIC Přerov si můžete zakoupit vstupenky z prodejní sítě: TICKETPRO * TICKETPORTAL * PŘEDPRODEJ VSTUPENEK V MIC JAN POTMĚŠIL: JAN HUS Sbor J. Blahoslava, Havlíčkova 11, od 18 hod SETKÁNÍ JAZZOVÝCH ORCHESTRŮ OLOMOUCKÉHO KRAJE Klub Teplo, od 19 hod DIVADLO UNGELT: NA ÚTĚKU Hotel Jana, Přerov, od 19 hod NETRADIČNÍ SETKÁNÍ S JIRKOU KOLBABOU Divadelní klub V. KLUB, Přerov, od 19 hod ŠTĚPÁNSKÁ ZÁBAVA Divadelní klub V. KLUB, Přerov, od 20 hod.

9 KINO HVĚZDA Čechova ul. 243, Přerov, tel./fax: , ALDABRA: BYL JEDNOU JEDEN OSTROV 3D SPECTRE HUNGER GAMES: SÍLA VZDORU 2. ČÁST 3D MONTY PYTHON A SVATÝ GRÁL / KLUB V SRDCI MOŘE 3D / REPUBLIKOVÁ PREMIÉRA VÁNOČNÍ KAMEŇÁK / REPUBLIKOVÁ PREMIÉRA VÁNOČNÍ KAMEŇÁK SPECTRE VÁNOČNÍ KAMEŇÁK MALÝ PRINC 3D / BIJÁSEK MOST ŠPIÓNŮ / ARTKINO KRAMPUS: TÁHNI K ČERTU / REPUBLIKOVÁ PREMIÉRA SPECTRE ALDABRA: BYL JEDNOU JEDEN OSTROV 3D VÁNOČNÍ KAMEŇÁK VÁNOČNÍ KAMEŇÁK KINO NEHRAJE MACBETH HODNÝ DINOSAURUS 2D / BIJÁSEK STÁŽISTA / DÁMSKÝ VEČER STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ 3D / DABING REP. PREM STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ 2D / DABING STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ 3D / DABING MICHALOVI MAZLÍČCI DĚTSKÉ PŘEDSTAVENÍ S MICHALEM TŘI TENOŘI VÁNOČNÍ KONCERT STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ 3D / DABING STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ 2D / TITULKY VÁNOČNÍ KAMEŇÁK STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ 3D / TITULKY SPECTRE HODNÝ DINOSAURUS 3D QUEEN ROCK MONTREAL TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU / BIJÁSEK KINO NEHRAJE - VÁNOCE SNĚHOVÁ KRÁLOVNA 2 3D / BIJÁSEK KRÁLOVÉ HOR / DABING PADESÁTKA PADESÁTKA STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ 3D / DABING MALÝ PRINC 3D VÁNOČNÍ KAMEŇÁK

10 náměstí T.G.Masaryka VÁNOCE V PŘEROVĚ neděle Slavnostní rozsvícení vánočního stromu ADD Gospel Rozsvícení stromu Jen tak II sobota Mikulášská nadílka Nejen kreslení s Lubomírem Dostálem - salonek Městského domu Taneční škola Duckbeat, opékání špekáčků, umělecký kovář Příchod Mikuláše s družinou, čertovská dětská diskotéka úterý D.U.B Re-Vox středa Česko zpívá koledy Vánoční koncert Moravské veselky sobota Spektrum Secondhand Kabát revival pondělí Atlas & Bios Šediváci úterý Mažoretky Fantasy Forum II středa D2 Dance Cookies čtvrtek Dětský domov Mothers Follow Chairs Travellers pátek Trávníček Dechový orchestr Haná sobota Forum Synkopa neděle Živý betlém Imperio Přerov pondělí Karel Caha Band Vokál úterý Blue Band Company Špunt středa Jazz Base Iva Stáncová, Petr Stojan a kapela La Boujeau - francouzské šansony čtvrtek Koncert Pavla Nováka neděle Brouci Band - The Beatles Revival Penzistor úterý Bon Scott Memorial Band - AC/DC revival čtvrtek Silvestrovské oslavy Plavecká show na řece Bečvě Freďáci Spocená uklízečka Půlnoční diskotéka Městský dům Mikulášování - zábavný program pro děti MŠ - velký sál Vánoční salon - tradiční ukázky lidových řemesel Galerie města Přerova - Horní náměstí Slavnostní rozsvícení vyřezávaného betléma v mostním oblouku před galerií s Věžní hudbou ZUŠ Bedřicha Kozánka Adventní koncert na bronzovou neděli u betléma - Sbor Gymnázia J. Škody Adventní koncert na stříbrnou neděli u betléma - Entuziasté Horní náměstí Vánoční jarmark s historickými řemesly a bohatým kulturním programem Novoroční ohňostroj v nad řekou Bečvou

11 PLAVECKÝ AREÁL KOUPÁNÍ VEŘEJNOSTI Kopaniny 2, tel , PROVOZNÍ DOBA PLAVECKÝ AREÁL PŘEROV PROSINEC 2015 od do ZMĚNY VYHRAZENY! dětský bazén 50m bazén, pára whirpool částečný pronájem ostatní aktivity sauna z bazénu sauna z venku Pondělí zavřeno zavřeno v párech Úterý ,15 7, aqua aerobic ženy Středa muži Čtvrtek ženy Pátek muži Sobota Neděle aqua aerobic výjimky (jak se plave v uvedené dny) čtvrtek ženy sobota sobota pondělí zavřeno v párech úterý aqua aerobic ženy 14 21

12 středa čtvrtek muži ženy pátek muži sobota neděle aqua aerobic pondělí zavřeno v párech úterý aqua aerobic ženy středa muži čtvrtek pátek až čtvrtek Uzávěrka vždy do 25. dne v měsíci, případné změny v programu vyhrazeny.

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, LEDEN 2016

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, LEDEN 2016 KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2016 Do 30.12. FOTOGRAF JAN ČEP Průřez tvorbou přerovského fotografa k životnímu jubileu. Do 30.12. KOVANÉ OBJEKTY JIŘÍ JURDA ml. Prodejní výstava. Do 31.12.

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova ÚNOR 2016

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova  ÚNOR 2016 KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Svitavy, 28. listopadu 2018 Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Blíží se konec roku a s ním vánoční období, během kterého trávíme čas s rodinou a užíváme si pohodové atmosféry. Jsme rádi, že naše

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2016 3.11. 30.12. FOTOGRAF JAN ČEP Průřez tvorbou přerovského fotografa k životnímu jubileu. Vernisáž 3.11. od 17 hod. 3.11. 30.12. KOVANÉ OBJEKTY JIŘÍ JURDA

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: KULTURA Tab. č. 01

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: KULTURA Tab. č. 01 Tab. č. 1 A) na GKU 1/216 Přerovský komorní orchestr : 74664 Přerov I-, Jiráskova 28/13 - komorní hudba GKU 2/216 KERAMIKA ÚJEZDEC : 227924 Přerov VI-Újezdec, Větrná 16/3 - lidové tradice GKU 3/216 Věra

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, LISTOPAD 2015. Do 1.11. VOJTĚCH & VLADIMÍR NOSKOVI Obrazy.

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, LISTOPAD 2015. Do 1.11. VOJTĚCH & VLADIMÍR NOSKOVI Obrazy. KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

VEČERNÍ PRODEJ. Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli.

VEČERNÍ PRODEJ. Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli. 25 26 27 Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli. VEČERNÍ PRODEJ čtvrtek 15. 12. a úterý 20. 12. od 19:00 do 22:00 hodin UZAVŘETE SI DO KONCE ROKU STAVEBNÍ

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LEDEN 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LEDEN 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LEDEN 2017 12.1. 19.2. EVA PEŠÁKOVÁ Vernisáž výstavy 12.1. v 17 hod. Oleje na plátně, šperky, umělecký smalt. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So Ne 9 17 hod. Horní nám.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2017 3.12. ROZSVÍCENÍ BETLÉMA v 16 hod. 4.12. Z OČÍ DO OČÍ Setkání občanů s primátorem města, od 16 hod. Do 30.12. MATKA A DCERA Halka Kočí obrazy, Dagmar Koverdynská

Více

Program adventu v Lanškrouně

Program adventu v Lanškrouně I. ADVENTNÍ TÝDEN NEDĚLE 27.11. Program adventu v Lanškrouně 14:00 Nám. J. M. Marků Lanškrounský smíšený sbor, Komo/K/rák ZUŠ J. Pravečka Lanškroun pod vedením V. Jetmarové I. adventní koncert - žáci hudebního

Více

v období adventu Nám stí, Mikulov, od hodin 3., 10., 17. prosince Galerie Efram Zimní Eframové tvoření

v období adventu Nám stí, Mikulov, od hodin 3., 10., 17. prosince Galerie Efram Zimní Eframové tvoření Městská knihovna předvánoční dílny 27. 11. 16.00 Netradiční advent workshop 11. 12. 16.00 Pletení ozdob z papírových ruliček 18. 12. 16.00 Na poslední chvíli workshop, dárky, jmenovky, přání 27. 11. 18.

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Prodej vyřazených knih 01. 10. 2015 08,00 18,00 hod. Místo

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVEN 2016 2.6. - 25.6. VĚTŠÍ NEŽ VELKÁ VÝZVA Výstava fotografií Aleny Skřipské, vernisáž 2.6. od 17 hod. Součástí výstavy je charitativní koncert Pavla Nováka, od 19

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova Do VOJTĚCH & VLADIMÍR NOSKOVI Obrazy.

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova  Do VOJTĚCH & VLADIMÍR NOSKOVI Obrazy. KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Halloween 2. listopadu 2016 16,00 hod. Dlabání dýní, noční

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVENEC 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVENEC 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVENEC 2016 Do 2.8. ČAS NA KOLEJÍCH Fotografický cyklus mapující reálie železničního prostředí severní Moravy a Polska. Autor snímků: Pavel Ondrůj. Otevírací doba:

Více

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce Datum Název akce Stručný popis akce Pořadatel Místo konání akce 1.1. Novoroční výstup na Velký Kosíř 27. ročník

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2016 29.9. 30.10. JITKA HANÁKOVÁ: PALIČKOVANÉ KRAJKY Paličkovaná krajka v různých podobách. 19.10. Ukázky paličkování od 9 17 hod. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod.,

Více

KULTURNÍ PŘEHLED PROSINEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED PROSINEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED PROSINEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Klidné prožití

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Zahájení bowlingového turnaje na XBOXu 3. října 2016 15,00

Více

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00 Kulturní a společenské akce PROSINEC 2014 zpracovala: M. Klečková Pondělí 1. 12. Zdobení vánočních stromečků ve 3. patře, 13:30 15:30 Úterý 2. 12. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin Kavárnička

Více

DKU-012/2019

DKU-012/2019 DKU-001/2019 Kulturní spolek Academic, z. s. tř. 17.listopadu 2, 75002 Přerov IČ: 60782323 činnost - pronájem zkušebny 7 200 5 000 69,44 2 200 0 4 000 68 3 200 DKU-002/2019 Smíšený pěvecký sbor Vokál z.

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu,

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail: mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011 červenec/ 2011 4.7. Návštěva cukrárny s doprovodem - 13.00-15.00 hod. cukrárna Pod Hvězdou 7.7. Bohoslužba slova / duchovní individuální návštěvy 12.7. Přednáška Muzea Strakonice - Rožmberkové a Jižní

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ NOVÉ SLUŽBY Absenční půjčování tabletů pro e-výpůjčky Od 16. 3. 2015 Uživatelé Městské knihovny v Přerově s platnou registrací budou moci od poloviny března v půjčovně pro dospělé nově využívat službu

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

Přehled akcí za rok 2011, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2011, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2011, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: Pondělí: -kroužek ručních prací -instruktorky sociální péče - aktivity s uživateli na 1. a 4. odd. Úterý -čtení

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 sobota 1. prosinec 17.00 Kryštofovo Údolí náves; Otvírání Jírova Betléma 18.00 Liberec, kostel sv. Antonína Vel mše sv. se žehnáním adventních věnců

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

DKU-009/2018

DKU-009/2018 DKU-001/2018 Kulturní spolek Academic, z.s. Přerov I-Město, tř. 17. listopadu 3443/2 IČ: 60782323 činnost 7 200 5 040 70 2 160 0 3 000 92 4 000 DKU-002/2018 Smíšený pěvecký sbor Vokál, z. s. Přerov I -

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ SRPEN 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ SRPEN 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ SRPEN 2016 Do 2.8. ČAS NA KOLEJÍCH Fotografický cyklus mapující reálie železničního prostředí severní Moravy a Polska. Autor snímků: Pavel Ondrůj. 5.8. 4.9. HODOVÁ VÝSTAVA:

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují.

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují. Rozsvěcení vánočních stromů, Adventní koncerty, Den otevřených dveří na gymnáziu, Gastroden, divadla, předvánoční programy pro děti, fotbalový a florbalový turnaj, Zimní táboření na Hvězdě. To jsou tipy

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2016 Do 4.9. HODOVÁ VÝSTAVA: IVAN MLÁDEK Oleje a grafiky známého zpěváka. Vernisáž 5.8. v 17 hod. Doprovodná expozice Michael Rolland. 8.9. 25.9. VÁCLAV ŠIPOŠ: KARIKATURY

Více

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris PoČÍtAČe PřÍroDA ZÁŽIteK HUDBA ZÁBAvA semináře tanec ekologie tábory ZPĚv sport

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 Obec: IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Kino: Ne 1.12.2007 v 18.00 hod. KDYŽ si

Více

ROČNÍK 6 LISTOPAD 2015 ČÍSLO 11

ROČNÍK 6 LISTOPAD 2015 ČÍSLO 11 ROČNÍK 6 LISTOPAD 2015 ČÍSLO 11 TAKTICKÉ HASIČSKÉ CVIČENÍ V MALÉ BYSTŘICI Podobně jako v loňském roce se i letos naše jednotka dobrovolných hasičů zúčastnila taktického hasičského cvičení. A co víc, dokonce

Více

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNÍCH STÁNKŮ od 11:00 do 20:00 hod. (do 21:00 hod. šenk u kluziště) OTEVÍRACÍ DOBA LEDOVÉ PLOCHY (KLUZIŠTĚ) od 9:30 do 14:00 hod. - pro školy ve všední dny od 14:00 do 21:00 hod. -

Více

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2018

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2018 PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2018 PŘEROV * V pátek 5.1. Maturitní ples GJB a SPgŠ třída 4.D, Městský dům Přerov, od 19 hod. * V sobotu 6.1. Maturitní ples GJŠ třída 4.B, Městský dům Přerov, od

Více

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00 SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK PROSINEC 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto Josef Gerhát RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Nejkrásnější milostné dopisy 1. 3. - 31. 3. 2017 Velká březnová internetová soutěž zaměřená na soukromou korespondenci slavných osobností. Fotosoutěž Nejlepší

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2018 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Kroužek programování a zábavné robotiky 1. října 2018 16,15-17,45

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ DUBEN 2016 31.3. 24.4. OZVĚNY POST-ATOMOVÉ RENESANCE Václav Mach-Koláčný Obrazová výstava figurální a (ne)krajinářská tvorba. Vernisáž 31.3. od 17 hod. Otevírací doba:

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

Leden 1 Po Nový rok Den

Leden 1 Po Nový rok Den Leden 1 Po Nový rok Den obnovy sam. českého státu 2 Út Vývoz papíru 3 St Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Čt 5 Pá 6 So 7 Ne 8 Po 9 Út Vývoz popelnic a plastů 10 St 11 Čt 12 Pá 13 So Muzikálové

Více

Titulek: Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Web organizátora : Titulek Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání:

Titulek: Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Web organizátora : Titulek Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Advent v Jilemnici Titulek: Adventní podvečery v Tržnici řemesel - tvořivé dílničky. Datum: 27.11.2015, 16:00-19:00 Charakteristika, popis akce: Co budeme tvořit? Adventní a vánoční dekorace, korálkování,

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Králové českých detektivek 1. 3. - 31. 3. 2018 Velká březnová internetová soutěž o tři audioknihy zaměřená na české detektivní příběhy a jejich autory i hlavní

Více

Program týdne pro rodinu 2011

Program týdne pro rodinu 2011 Program týdne pro rodinu 2011 K týdnu pro rodinu připravují členská centra Asociace center pro rodinu aktivity na různých místech. Nabízíme Vám stručný přehled, více se dozvíte na domovských stránkách

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016 Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: Od 1. 11. 2016 do 31. 1. 2017 PROSINEC 2016 Kožené svítání - prodejní výstava kožené galanterie a obrazů - autorkou

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

Plán kulturních a sportovních akcí Městské správy sociálních služeb v Mostě - příspěvkové organizace na 2. pololetí roku 2015

Plán kulturních a sportovních akcí Městské správy sociálních služeb v Mostě - příspěvkové organizace na 2. pololetí roku 2015 Plán kulturních a sportovních akcí Městské správy sociálních služeb v Mostě - příspěvkové organizace na 2. pololetí roku 2015 Domov pro seniory, ul. Barvířská 495 Pravidelné aktivity: Pravidelné aktivity

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 správný cíl Vaší cesty Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 Hradecké lyžaře odveze do Deštného v Orlických horách přímou linkou skibus. Provoz skibusu, který vznikl v roce 2011 jako společný projekt dopravního

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Změna v půjčování hudebních a audio CD Od 1. 3. 2019 Uživatelé s platnou registrací si mohou od března půjčovat libovolný počet CD, přičemž celková částka vypůjčených dokumentů

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

Kalendář významných akcí na rok 2017

Kalendář významných akcí na rok 2017 Kalendář významných akcí na rok 2017 Přibližný termín Název akce Pořadatel Místo konání do 19.2. Panenky a všechno kolem nich Muzeum v Bruntále Zámek Bruntál - malá síň 23. 1. 26. 2. Jozef DANYI - Mezi

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova SRPEN 2015

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova  SRPEN 2015 KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

NOVÉ SLUŽBY Bezdrátové připojení k síti Wi-Fi Možnost připojení k bezdrátové síti Wi-Fi na vlastním zařízení (tabletu, notebooku, chytrém telefonu) po dobu dvou hodin pro všechny registrované čtenáře a

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2013 ZUŠ Slavičín Vás

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2017 2.11. 30.12. MATKA A DCERA Halka Kočí obrazy, Dagmar Koverdynská dřevěné sochy Vernisáž 2.11. v 17 hod., prodejní výstava. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod.,

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 30. 11. - 6. 12. 2013 Zveme Vás na bohatou nadílku kulturních akcí na Hradecku. Druhý adventní víkend: Královéhradecké informační centrum spolu s Hradeckou kulturní a vzdělávací

Více

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 Březen 2013 1 ZŠ Jarní 4 5 6 7 8 Téma: MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA 11 Téma: Z POHÁDKY DO POHÁDKY 12 13 14 15 DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 18 19 20 21 22 Téma: CESTUJEME ZA ZVÍŘÁTKY Z CELÉHO SVĚTA Dráčci

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

Čtenářská amnestie Od 1. 10. do 7. 10. v provozní době Na všech pracovištích Městské knihovny v Přerově budou na žádost prominuty sankční poplatky za upomínky všem čtenářům, kteří v pořádku vrátí všechny

Více

PROSINEC. Z pohádky do pohádky. seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv.

PROSINEC. Z pohádky do pohádky. seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv. PROSINEC Z pohádky do pohádky seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv. Štěpán) výroba vánočních předmětů přivítání zimy Prosinec je za vrátky, čekají

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Jednání komise v 15:00 zahájila místopředsedkyně komise paní Jiřina Slavíková.

Jednání komise v 15:00 zahájila místopředsedkyně komise paní Jiřina Slavíková. ZÁPIS č. 8/ KKVČ RMČ z jednání komise Rady Městské části Praha 8 pro kulturu a volný čas (KKVČ RMČ), které se uskutečnilo v úterý 1. prosince 2015 v Grabově vile (15:00 16:40) 1) Informace Přítomni dle

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

Program na leden 2016 Těchobuz

Program na leden 2016 Těchobuz Program na leden 2016 Těchobuz St 20. 1. Turnaj ve společenských hrách - od 9.00 hod. na jídelně v I. patře a na pokojích Pá 22. 1. Finále turnaje ve společenských hrách - od 9.00 hod. Novoroční aktivity

Více

PROSINEC KULTURNÍ AKCE

PROSINEC KULTURNÍ AKCE PROSINEC prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin vyhlašujeme doplňovací slosovatelnou soutěž.

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

Kalendář významných akcí na rok 2019

Kalendář významných akcí na rok 2019 Kalendář významných akcí na rok 2019 Přibližný termín Název akce Pořadatel Místo konání 10. 1. 7. 4. 2019 Výstava fotografií: Bruntálský pohyblivý betlém Mgr. D. Vanotová, Městská knihovna Bruntál Městská

Více

Srdečně zveme na tyto tvořivé akce: Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem.

Srdečně zveme na tyto tvořivé akce: Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem. Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem. VINUTÉ PERLY, čtvrtek 5. 11. 2015 pro dospělé i šikovné starší děti Výroba krásných skleněných vinutých perel na plynovém kahanu. Individuální přístup, max.

Více

Přehled památek EHD. Evangelický kostel - Hranice Šromotovo nám. 5/791, Hranice, Olomoucký kraj Otevřeno zdarma v rámci EHD: od 9:00 do 16:00.

Přehled památek EHD. Evangelický kostel - Hranice Šromotovo nám. 5/791, Hranice, Olomoucký kraj Otevřeno zdarma v rámci EHD: od 9:00 do 16:00. Arboretum Střední lesnické školy Hranice Jurikova 588, Hranice, Olomoucký kraj 109 od 9:00 do 17:00 Barokní kašny - Uničov Masarykovo nám 28, Uničov, Olomoucký kraj 39 od 9:00 do 17:00 Barokní kašny jsou

Více

PŘEHLED AKCÍ Ve stopách Oldřicha z Chlumu 1. 10. 31. 10. 2017 Říjnová internetová audiosoutěž pro všechny znalce a milovníky historických detektivních příběhů spisovatele Vlastimila Vondrušky. Soutěžní

Více

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Září 24.9.2012 Zájezd VO na výstavu J. Lady do Holešova Říjen 13.10.2012 Vystoupení cimbálové muziky Malina Mysločovice 23.10.2012

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA PROSINEC 2016 NÁVŠTĚVA HOKEJOVÉHO UTKÁNÍ Žáci internátu z Opočna navštívili na místním zimním stadionu hokejové utkání mužů

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více