Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č"

Transkript

1 Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č Smluvní strany: městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany, PSČ zastoupená: starostou Mgr.Petrem Prchalem IČ: DIČ: CZ bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s. číslo účtu: (dále jen mandant) a MANIFOLD GROUP s.r.o. se sídlem: Plzeň, Mikulášské náměstí 552/17 zastoupený: Ing. Danielem Tóthem, jednatelem IČ DIČ CZ Bankovní spojení: Československá obchodní banka, a.s., Náměstí T.G. Masaryka 12, Plzeň č.ú.: /0300 (dále jen mandatář) uzavřeli níže uvedeného dne podle ustanovení 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, tuto MANDÁTNÍ SMLOUVU I. Předmět smlouvy 1. Mandatář se zavazuje pro mandanta jeho jménem a na jeho účet vykonávat technický dozor stavebníka (dále jen, s ohledem na zvyklost, TDI ) při realizaci díla: Výstavba dešťové kanalizace a rekonstrukce komunikací v oblasti Čechova čtvrť IV. etapa (dále jen dílo ), vymezená projektovou dokumentací zhotovenou společností DIPRO, spol. s r.o., Modřanská 11/1387, Praha 12, zak. č v září 2011 (dále jen projektová dokumentace ). 2. Výkon TDI bude proveden v souladu s požadavky, podmínkami, specifikacemi a ostatními údaji a informacemi obsaženými nebo zmíněnými ve smlouvě o dílo se zhotovitelem díla společností Čermák a Hrachovec a.s., IČ , se sídlem Smíchovská 31, Praha 5 Řeporyje (dále jen zhotovitel ) a tímto zhotovitelem oceněném položkovém rozpočtu na veřejnou zakázku: Výstavba dešťové kanalizace a rekonstrukce povrchů v oblasti Čechova čtvrť IV. etapa, dále dle projektové dokumentace a v souladu s pravomocnými rozhodnutími a vyjádřeními dotčených orgánů vydanými ve správních řízeních a smluvními dokumenty, které byly v kopiích TDI předány při podpisu této smlouvy a jejichž seznam tvoří přílohu č.1 této mandátní smlouvy a je její nedílnou součástí. Podpisem této mandátní smlouvy TDI stvrzuje jejich kompletní převzetí. Strana 1 (celkem 7)

2 3. Předmět této mandátní smlouvy je blíže specifikován rozsahem níže uvedených práv a povinností mandatáře: a) Předání staveniště zhotoviteli, kontrola provádění prací v souladu s projektovou dokumentací, smlouvou o dílo mezi mandantem a zhotovitelem díla, dodržování podmínek a souladu se stavebním zákonem, včetně dodržování obecných požadavků na výstavbu, sledování postupu provádění stavby v souladu se stavebním povolením, závaznými stanovisky dotčených orgánů a podmínkami ostatních rozhodnutí správních orgánů. b) Kontrola věcné a cenové správnosti soupisu provedených prací a ostatních podkladů pro fakturaci zhotovitele a kontrola plnění podmínek smlouvy o dílo. c) Kontrola souladu prostorové polohy stavby s ověřenou projektovou dokumentací. d) Spolupráce s pracovníky zabezpečujícími autorský dozor. e) Kontrola a přejímání dílčích prací, včetně kontrol zakrývaných konstrukcí. f) Sledování předepsaných zkoušek a kvality prací. g) Sledování a potvrzování předepsaných dokladů, zejména stavebního deníku. h) Kontrola postupu prací v souladu s časovým plánem a smlouvami. i) Průběžná příprava dokladů a podkladů pro předání a převzetí stavby. j) Účast na kontrolních prohlídkách stavby nařízených příslušným stavebním úřadem. k) Účast při řízení o převzetí stavby. l) Kontrola odstraňování vad a nedodělků zjištěných v průběhu stavby nebo při předání stavby. m) Spolupráce s koordinátorem BOZP. n) Příprava a kompletace dokladů pro vydání kolaudačních souhlasů a účast při kolaudaci. o) Kontrola vyklizení staveniště po dokončení. p) Svolávání a vedení kontrolních dnů. q) Průběžné informování investora o postupu prací. r) Mandatář je povinen provádět pravidelnou kontrolu prováděných prací v rozsahu minimálně 3 pracovních dnů v průběhu kalendářního týdne, tím není dotčena povinnost účasti na stavebních úkonech, ke kterým bude TDI přizván zhotovitelem díla, jako např. zakrývání konstrukcí, provádění hutnících zkoušek, předání technických zařízení, inženýrských sítí, zejména veřejného osvětlení, apod., splnění těchto povinností bude provedeno zápisem do stavebních deníků. s) Mandatář provádí kontrolu zpracování výkazu výměr dodatečných prací nebo méně prací a jejich ocenění. t) Mandatář je povinen se na písemnou výzvu mandanta písemně vyjádřit k vadám, které budou, v rámci běhu záruční doby na dílo, které je předmětem výkonu TDI, mandantem řádně uplatněny u zhotovitele díla. Záruční doba na dílo je stanovena v délce trvání 60 měsíců ode dne, kdy dojde k převzetí díla mandantem objednatelem díla. 4. Povinnosti uvedené v čl. I. této mandátní smlouvy zahrnují veškeré činnosti nutné k provedení výkonu TDI. Pokud nejsou některé činnosti výslovně zahrnuté ve shora uvedeném výčtu povinností, má se za to, že jsou jeho obsahem. Strana 2 (celkem 7)

3 II. - Doba plnění účinnosti smlouvy 1. Tato smlouva se uzavírá na dobu určitou, s platností a účinností ode dne podpisu oprávněnými zástupci obou smluvních stran, až do doby splnění účelu této smlouvy, tedy uplynutím doby záruky na dílo, které je předmětem výkonu TDI. 2. Předpoklad zahájení výkonu TDI 06/2012, předpoklad dokončení stavby: vydání a nabytí právní moci kolaudačních souhlasů ke stavebním povolením dle bodu 1) přílohy č. 1 této mandátní smlouvy, předpoklad 10/2012. III. - Úplata 1. Mandant se zavazuje mandatáři za výkon TDI, specifikovaný v článku I. této smlouvy, zaplatit úplatu v celkové výši Kč bez DPH, Kč vč. 20% DPH. Výše úplaty je stanovena jako nejvýše přípustná. Úplata zahrnuje veškeré nezbytně nutné a účelně vynaložené náklady spojené s výkonem TDI, zejména pak náklady na dopravu, telefony a jiné. V případě že by mohl přesto vzniknout nárok mandatáře nárokovat jakékoliv další náklady, mandatář je povinen před jejich vynaložením požádat s dostatečným předstihem písemně mandanta o schválení vynaložení takových nákladů. 2. Úplata bude mandatářem účtována měsíčně v poměru k celkové ceně za výkon TDI a v závislosti na postupu stavebních prací. Pokud dojde k zastavení prací z důvodu nemožnosti pokračování ve stavebních pracích, zejména při nevhodných klimatických podmínkách, nebude úplata účtována. 3. Zádržné 10% z celkové úplaty za výkon TDI vč. 20% DPH bude uhrazeno mandantem mandatáři po vydání posledního kolaudačního souhlasu. 4. Výše úplaty může být upravena pouze číslovaným dodatkem k této smlouvě, a to pouze z následujících důvodů: a) změna rozsahu ceny díla (míněno ceny dle smlouvy o dílo se zhotovitelem) o více než 20% z celkové ceny za dílo, b) rozšíření rozsahu prací a služeb mandatáře na základě požadavků mandanta. IV. - Fakturace 1. Mandatář vystaví nejpozději do 10 dnů po skončení každého kalendářního měsíce daňový doklad (dále jen faktura) za provedenou činnost dle této smlouvy a v souladu s harmonogramem postupu prací zhotovitele díla. Faktury, pokud nebudou mandantem vráceny z důvodů věcných či formálních nedostatků, budou proplaceny do 30 dnů od jejich doručení mandantovi. Každou fakturu musí mandatář označit názvem Výstavba dešťové kanalizace a rekonstrukce povrchů v oblasti Čechova čtvrť - IV. etapa TDI. 2. Konečnou fakturu je mandatář povinen vystavit nejpozději do 5 dnů po vydání posledního kolaudačního souhlasu. 3. Každá faktura vystavená mandatářem plátcem DPH v ČR, která slouží jako daňový doklad, musí obsahovat náležitosti daňového dokladu a řádné označení dle čl. IV, bod 1. Faktura bude obsahovat úplné obchodní názvy obou stran, IČ a DIČ obou stran, bankovní spojení mandatáře, řádné označení předmětu plnění, včetně odkazu na tuto smlouvu, datum vystavení faktury a dobu splatnosti, cenu bez DPH, DPH a cenu s DPH, přílohy požadované touto smlouvou s podpisy oprávněných osob za obě strany. Strana 3 (celkem 7)

4 4. Mandant vyzve mandatáře k opravě faktury v případě, že faktura nebude splňovat shora uvedené náležitosti. V takovém případě mandatář fakturu opraví a zašle mandantovi znovu, s novou lhůtou splatnosti. 5. Pro případ prodlení mandanta s úhradou řádně předložené faktury podle tohoto článku se sjednává úrok z prodlení ve výši 0,01 % dlužné částky za každý den prodlení. V. Povinnosti a oprávnění mandatáře 1. Mandatář je povinen provádět za mandanta činnost dle článku I. této smlouvy v souladu se schválenou projektovou dokumentací, podmínkami stanovenými dokumenty dle přílohy 1. této mandátní smlouvy, stavebním zákonem a souvisejícími prováděcími předpisy, jakož i vyjádřeními autorského dozoru. 2. Mandatář přejímá a kontroluje plnění závazků zhotovitele vyplývající ze smlouvy o dílo s mandantem/objednatelem městskou částí Praha 12. O neplnění okamžitě informuje mandanta a zajišťuje příslušná opatření. 3. Mandatář je vázán stanoviskem mandanta při jednání o odevzdání a převzetí dokončené stavby, při změně materiálu, konstrukcí a zařízení proti schválené projektové dokumentaci a všech dalších změnách vyvolaných změnou rozpočtu nebo kvality. 4. Mandatář nemá oprávnění přejímat ve vztahu ke zhotoviteli žádné závazky nebo ujednání, které by měnily smlouvu v termínu, předmětu a ceně díla. 5. Mandatář je povinen navrhovat mandantovi taková řešení, která by vedla ke snížení celkové ceny stavby při zachování kvalitativní a funkční stránky věci. 6. Mandatář je povinen bez zbytečného odkladu oznámit mandantovi všechny okolnosti, které zjistil při provádění dozoru a které mohou mít vliv na změnu pokynů nebo zájmů mandanta. 7. Mandatář odpovídá za škody prokazatelně vzniklé v důsledku neplnění smluvních podmínek z jeho strany. 8. Mandatář se zavazuje provádět dozor s odbornou péčí, v souladu se zájmy mandanta a v souladu s ustanovením 153 odst. 3 a 4 zákona č. 183/2006 Sb., Stavebního zákona ve znění pozdějších předpisů. 9. Mandatář se zavazuje zachovat mlčenlivost o všech skutečnostech, které při plnění úkolů podle této smlouvy zjistí, a to do doby než se stanou obecně známými. 10. Mandatář je oprávněn činit zápisy do stavebních deníků a je oprávněn, v případě zjištění, že dílo je prováděno nekvalifikovanými osobami, vyzvat zhotovitele k jejich výměně. 11. Mandatář je povinen, na žádost mandanta, vyjádřit se ke skutečnostem, které budou předmětem reklamačního řízení. 12. V případě, že mandatář nebude přes výstrahu mandanta vykonávat činnost dle této smlouvy řádně a včas, bude tato skutečnost zapsána do stavebního deníku nebo zápisu z kontrolního dne a pak je mandant oprávněn, jako smluvní pokutu neproplatit 1/6 z celkové výše úplaty. Nárok na náhradu škody způsobenou porušením smluvní povinnosti mandatáře není tímto dotčen. Mandant je oprávněn oproti zádržnému započíst případné smluvní pokuty po splatnosti. Strana 4 (celkem 7)

5 VI. Spolupůsobení mandanta 1. Mandant se zavazuje na písemnou výzvu mandatáře poskytnout mandatáři pro potřeby dozoru veškeré potřebné doklady a informace. 2. Mandant, v případě potřeby, předloží potřebná pověření nutná pro mandatáře pro jeho činnost ve prospěch mandanta. 3. Mandant je povinen se zúčastnit na písemné vyzvání mandatářem všech důležitých jednání týkajících se přípravy, realizace a předání stavby. 4. Mandant je oprávněn provádět pravidelnou kontrolu nad výkonem TDI v rámci této smlouvy a to prostřednictvím odboru investic a správy majetku, zastoupeného Ing. Jiřím Veselým, vedoucím odboru, tel: , jvesely@p12.mepnet.cz, Mgr. Danielou Černou, pověřenou vedením oddělením investic, tel: , dcerna@p12.mepnet.cz a dále technikem oddělení investic: Zdeňkem Šulcem, tel: , zsulc@p12.mepnet.cz. VII. Ostatní ujednání 1. Finanční úhradu zhotoviteli díla bude mandant provádět na základě soupisů provedených prací - příloha faktur zkontrolovaných a potvrzených mandatářem. Jako podpisový vzor mandatáře bude sloužit podpis na této smlouvě. 2. V případě změn v řešení stavby zajistí mandant úpravy a projednání projektové dokumentace a předá ji mandatáři. 3. Smluvní strany se dohodly, že mandatář může být zastupován osobou s odpovídající kvalifikací, se stejnými právy a povinnostmi, jejíž jméno v případě potřeby písemně ohlásí mandantovi ještě před začátkem zastupování. Tento způsob zastupování nemá vliv na smluvní cenu. 4. Do 5 dnů od podpisu této smlouvy je mandatář povinen uzavřít pojistnou smlouvu na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě, ve výši minimálně 20 mil. Kč v délce trvání do vydání a nabytí právní moci kolaudačních souhlasů stavebních povolení dle bodu 1) přílohy č. 1 této mandátní smlouvy, předpoklad 10/ Smluvní strany se dohodly, že v případě nutnosti řešit spory soudní cestou bude místně příslušným soudem obecný soud zadavatele ve smyslu 89a zák. 99/1963 Sb., občanský soudní řád, ve znění pozdějších předpisů. VIII. Závěrečná ustanovení 1. Smluvní strany mohou tuto smlouvu jednostranně vypovědět pouze z důvodů neplnění povinností vyplývajících z této smlouvy druhou smluvní stranou. 2. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva byla uvedena v evidenci smluv vedené městskou částí Praha 12, která bude veřejně přístupná a bude obsahovat údaje o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této smlouvy a datum jejího podpisu. Smluvní strany prohlašují, že skutečnosti uvedené v této smlouvě nepovažují za obchodní tajemství ve smyslu ustanovení 17 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, a udělují svolení k jejich využití a zveřejnění bez stanovení jakýchkoliv dalších podmínek. Strana 5 (celkem 7)

6 3. Změny nebo úpravy této smlouvy mohou být provedeny pouze písemnými číslovanými dodatky k této smlouvě. 4. Smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech s platností originálu, z nichž tři obdrží mandant a jeden mandatář. V Praze dne: V Praze dne: Za mandanta: Za mandatáře: Mgr. Petr Prchal - starosta Ing. Daniel Tóth - jednatel Strana 6 (celkem 7)

7 Příloha č.1 Mandátní smlouvy Seznam dokumentů předaných mandantem mandatáři ke dni podpisu mandátní smlouvy na výkon TDI při realizaci díla Výstavba dešťové kanalizace a rekonstrukce komunikací v oblasti Čechova čtvrť IV. etapa: 1) Stavební povolení: č.j. P r/2008/OŽP/Str vydané dne , v právní moci od , č.j. P /2009 OD/Skl vydané dne , v právní moci od , č.j. VYST/13136/2009/Ká vydané dne , v právní moci , včetně stanovisek dotčených orgánů v rozhodnutích o povolení stavby uvedených. 2) Smlouva o dílo na veřejnou zakázku Výstavba dešťové kanalizace a rekonstrukce komunikací v oblasti Čechova čtvrť IV. etapa, uzavřená mezi městkou částí Praha 12, se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany a společností Čermák a Hrachovec a.s., IČ: , se sídlem Smíchovská 31, Praha 5 Řeporyje. 3) Smlouva o ochraně zařízení VO, SO, VVH, PMM s ELTODO - CITELUM s.r.o., IČ , Novodvorská 14/1010, Praha 4 4) Dohoda o zajištění přeložky rozvodného zařízení č. 99/S24/ZD/ uzavřená mezi městkou částí Praha 12, se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany a společností PREdistribuce, a.s., IČ: , se sídlem Svornosti 3199/19a, Praha 5 ze dne ) Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene uzavřená mezi uzavřená mezi městkou částí Praha 12, se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany a společností PREdistribuce, a.s., IČ: , se sídlem Svornosti 3199/19a, Praha 5, ze dne ) Dodatek č. 1 ke Smlouvě o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene uzavřený mezi městkou částí Praha 12, se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany a společností PREdistribuce, a.s., IČ: , se sídlem Svornosti 3199/19a, Praha 5 ze dne ) Smlouva provedení překládky podzemního vedení a zřízení veřejné komunikační sítě uzavřená mezi městkou částí Praha 12, se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany a společností Telefónica Czech Republic, a.s., IČ: , se sídlem Za Brumlovkou 266/2, Praha 4 ze dne ) Projektová dokumentace zhotovená společností DIPRO, spol. s r.o., Modřanská 11/1387, Praha 12, zak. č v září 2011 Výstavba dešťové kanalizace a rekonstrukce komunikací v oblasti Čechova čtvrť IV. etapa. Mgr. Petr Prchal v. r. starosta Ing. Eva Tylová v. r. zástupkyně starosty Strana 7 (celkem 7)

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-125-009-13 ze dne 25.7.2013 "Rekonstrukce objektu Mladenovova v rámci ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12" - dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo Rada městské části

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Revitalizace Sofijského náměstí v Praze etapa technický dozor stavebníka, BOZP

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Revitalizace Sofijského náměstí v Praze etapa technický dozor stavebníka, BOZP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Revitalizace Sofijského náměstí v Praze 12 1. etapa technický dozor stavebníka, BOZP Identifikační údaje zadavatele

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku Město Strakonice Sídlo: Velké nám. 2, 386 01 Strakonice zastoupené: smluvních: Mgr. Břetislav Hrdlička, starosta města

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust. 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany A. Příkazce: Město Zbiroh Sídlo: Masarykovo nám. 12, 338 08 Zbiroh Zastoupené:

Více

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smlouva o dílo č. 03/2016 na zhotovení díla - stavební úpravy objektu č.p. 429: Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smluvní strany 1. Objednatel: Střední odborné učiliště opravárenské

Více

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany Čj: MULA 1050/2017 Ukládací znak: 56 18 V/5 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 SMLOUVA O DÍLO Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy uzavřená dle ustanovení

Více

I. Identifikační údaje zadavatele

I. Identifikační údaje zadavatele VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Výstavba dešťové kanalizace a rekonstrukce komunikací v oblasti Čechova čtvrť V. etapa výkon TDI a BOZP I.

Více

Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací

Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: 1. Smluvní strany

Více

Mandátní smlouva č. uzavřená na základě 566 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb.

Mandátní smlouva č. uzavřená na základě 566 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. Mandátní smlouva č. uzavřená na základě 566 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. 1.1 Mandant: Název: Statutární město Most Sídlo: Radniční 1, 434 69 Most I. Smluvní strany zastoupené: Ing. Vlastimilem

Více

SMLOUVA MANDÁTNÍ. uzavřená podle ustanovení 566 a násl. obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany

SMLOUVA MANDÁTNÍ. uzavřená podle ustanovení 566 a násl. obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany SMLOUVA MANDÁTNÍ uzavřená podle ustanovení 566 a násl. obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů MANDANT se sídlem IČ: DIČ: zapsaná v: Zastoupená: Bankovní spojení: (dále jen mandant) I. Smluvní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 71 ze dne 12.02.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 71 ze dne 12.02.2014 č.j.: 82/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 71 ze dne 12.02.2014 "MŠ V Zahrádkách - výstavba nového objektu" - výkon technického dozoru investora Rada městské části I. s c

Více

Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská-zajištění energetických úspor, I. etapa

Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská-zajištění energetických úspor, I. etapa Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská zajištění energetických úspor, I. etapa DODATEK č. 1 S M L O U V Y O D Í L O číslo objednatele 2018 00032/ORI ze dne 29.5.2018 Statutární město Karlovy Vary a 3 x N spol.

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 78.41.12 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřely dle ustanovení 151n - 151p zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-159-021-14 ze dne 27.5.2014 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - služebnosti mezi městskou částí Praha 12 a společností Linkin Invest

Více

I. Úvodní ustanovení. II. Předmět díla

I. Úvodní ustanovení. II. Předmět díla Smlouva o dílo uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Číslo smlouvy : 15001 I. Úvodní ustanovení Objednatel: Město Manětín Manětín 89,

Více

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen SMLOUVA O DÍLO na provedení díla PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen číslo smlouvy 01/2008 I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel : Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu : IČ : DIČ : CZ Statutární

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE Zadavatel, který zadává zakázku na stavební práce stanoví v zadávací dokumentaci alespoň níže uvedené obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Podmínky jsou

Více

Smlouva o dílo č. 040/2015. na zhotovení díla

Smlouva o dílo č. 040/2015. na zhotovení díla Krajská knihovna v Pardubicích, PO Pk Smlouva o dílo č. 040/2015 na zhotovení díla Oprava zdi Krajské knihovny v Pardubicích uzavřená podle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 63/2015

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 63/2015 č.j.: 63/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 49 ze dne 28.01.2015 SARA II. Pražačka přestavba bazénu výkon technického dozoru investora Rada městské části I. s c h v a l u j

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

Smlouva o dílo. Rekonstrukce sociálního zařízení ZŠ Volyně" I. Smluvní strany

Smlouva o dílo. Rekonstrukce sociálního zařízení ZŠ Volyně I. Smluvní strany Smlouva o dílo Uzavřená dle 2586 a následných, zákona č. 89/2012 Sb. na realizaci stavby Rekonstrukce sociálního zařízení ZŠ Volyně" I. Smluvní strany Objednatel: Město Volyně nám. Svobody 41 387 01 Volyně

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb uzavřená níže uvedeného dne, měsíce roku dle ustanovení 1746 odst. 2, 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi: LAW CZ s.r.o.

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13,

Více

s m l o u v u o d í l o

s m l o u v u o d í l o SMLOUVA O DÍLO o provedení realizace stavby pro akci Rekonstrukce střešního pláště Kryté haly jízdárny (uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O DÍLO č.../2016

SMLOUVA O DÍLO č.../2016 SMLOUVA O DÍLO č..../2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Hotelová

Více

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace uzavřená podle 2586 a následujícího zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany 1. Objednatel: Tepelné hospodářství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 527/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 499 ze dne 22.06.2015 Dodatek č. 6 k mandátní smlouvě č. 2013/01196/20.2 s firmou Správa majetkového portfolia Praha 3 a. s. Rada

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel : Město Petřvald Zastoupený : Jarmilou Skálovou starostkou Se sídlem : Gen.Svobody 511, 735 41 Petřvald

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov uzavřená dle 536 a násl. zákona č, 513/91 Sb. (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany 1.1 Pořizovatel : Město Litvínov

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ VZ

Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ VZ Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ-2010-1900VZ Česká republika - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje se sídlem Sokolovská 108/A, 360 05 Karlovy Vary Zastoupená plk. Mgr. Oldřichem Tomáškem,

Více

Smlouva o dílo. uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o dílo. uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Smlouva o dílo uzavřená dle 2582 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Obec Zvole se sídlem OÚ: Hlavní 33 252 45 Zvole jednající: Ing. Miroslavem Stoklasou starostou obce IČ 00241890

Více

Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice

Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice Příloha č. 4 Výzvy k předložení nabídky na zakázku Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice Návrh smlouvy Smlouva o dílo č. /2019 (doplní zadavatel) uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanoveními

Více

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI SoD Č. 8/2018-VI - MŠ Větřní č. p. 294 - Obnova sociálních zařízení, rozvodů vody a kanalizace Smlouva o dílo č. 8/2018-VI Uzavřená podle 2586 a následujících,, zákona Č. 89/2012, občanský zákoník 1. Zhotovitel:

Více

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města Příloha č. 3 PŘÍKAZNÍ SMLOUVA č. MULNCJ.. ev. č. o výkonu autorského dozoru uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příkazce Sídlo: Zastoupený:

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-113-028-13 ze dne 30.4.2013 Rekonstrukce objektu Mladenovova v rámci ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 - administrátor zadávacího řízení Rada městské části

Více

DODATEK č Břeclav. Bankovní spojení: Číslo účtu: /0710 IČO: není plátcem DPH (dále jen objednatel )

DODATEK č Břeclav. Bankovní spojení: Číslo účtu: /0710 IČO: není plátcem DPH (dále jen objednatel ) DODATEK č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO NA ZHOTOVENÍ STAVBY Polní cesty C166 a C169 Nad sklepy v k.ú. Mikulov na Moravě uzavřené podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 487/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 439 ze dne 17.07.2013 Nerezové bazény Pražačka - III.etapa - projektová dokumentace pro provedení stavby Rada městské části I.

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění Příloha objednávky Obchodní podmínky Čl. 1 Předmět plnění Zhotovitel se zavazuje provést na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele za podmínek níže uvedených dílo : viz objednávku (dále jen Dílo ) specifikované

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany:

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany: SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany: 1.1 Objednatel: Ústřední vojenská nemocnice Praha, příspěvková organizace Adresa (sídlo): U Vojenské nemocnice 1200, 16902 Praha 6 - Střešovice Statutární zástupce: plk.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

SMLOUVA O D Í L O. číslo smlouvy objednatele: SML

SMLOUVA O D Í L O. číslo smlouvy objednatele: SML SMLOUVA O D Í L O číslo smlouvy objednatele: SML-2017-... kterou uzavřely dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany: Městská část

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

I. Smluvní strany. Zastoupený: Ing. Kuba Pavel starosta

I. Smluvní strany. Zastoupený: Ing. Kuba Pavel starosta SMLOUVA O DÍLO (Smlouva o zhotovení stavby) MŠ Hálkova kuchyně výměna obkladů, dlažeb a vpustí uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část Smlouva o poskytování vzdělávání I. SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel Název: Česká republika Národní úřad pro

Více

Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene

Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene Název smlouvy: XY stavba Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 50a zákona č. 40/1964 Sb., Občanského zákoníku v platném znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON TECHNICKÉHO DOZORU INVESTORA. č. 01/12. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. (Obchodního zákoníku) mezi:

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON TECHNICKÉHO DOZORU INVESTORA. č. 01/12. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. (Obchodního zákoníku) mezi: NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON TECHNICKÉHO DOZORU INVESTORA č. 01/12 uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. (Obchodního zákoníku) mezi: 1. Mandant (odběratel): Město ČESKÁ LÍPA nám. T. G. Masaryka

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO Přetavba Ordinace praktického lékaře na malometrážní byt uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany 1. Objednatel: Obecní úřad Sibřina Se sídlem: Říčanská 15,

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMLOUVA O DÍLO uzavřená ve smyslu ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") 1. Smluvní strany 1.1 Sdružení pro likvidaci komunálního

Více

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi smluvními stranami: Město Týnec nad Labem Sídlem: Týnec nad Labem,

Více

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o Návrh smlouvy o dílo, příloha č. 5 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Turistická rozhledna Dlažov S m l o u v a o d í l o uzavřená dle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

I. Smluvní strany. II. Základní ustanovení

I. Smluvní strany. II. Základní ustanovení Příkazní smlouva na výkon činnosti technického dozoru investora uzavřena podle 2430 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1. Příkazce:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Číslo smlouvy objednatele: O/16/185 Číslo smlouvy zhotovitele: I. SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel: Teplárny

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-161-029-14 ze dne 10.6.2014 Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č. 1 Rada městské části 1. schvaluje 1.1. zadání veřejné zakázky

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-115-024-13 ze dne 14.5.2013 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městskou částí Praha 12 a společností Pontos Property,

Více

Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č

Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 27.21.11 Městská část Praha 12 Písková 830/25, Praha 4 Modřany zastoupená starostou Bc. Františkem Adámkem, IČ: 00231151 příslušný odbor: odbor životního

Více

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č /sb.

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č /sb. SMLOUVA O DÍLO Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č.51311991/sb. SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Obecní úřad Větřní Sídlo: Na Žofině 191,382 11 Větřní IČO:

Více

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Evidenční číslo: Kupní smlouva dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany RPG Byty, s.r.o. Ostrava Moravská Ostrava, Gregorova 2582/3, PSČ 701

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 437/2014. č. 446 ze dne 09.06.2014

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 437/2014. č. 446 ze dne 09.06.2014 č.j.: 437/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 446 ze dne 09.06.2014 ZŠ a MŠ, nám. J. z Lobkovic, budova Perunova 6/975 - oprava hřiště Rada městské části I. s c h v a l u j

Více

SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Příloha č. 3 výzvy k podání nabídky SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 se sídlem:

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTI KOORDINÁTORA BOZP A TDI Dle 2430.

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTI KOORDINÁTORA BOZP A TDI Dle 2430. PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTI KOORDINÁTORA BOZP A TDI Dle 2430. Článek 1 Smluvní strany Příkazce : Město Kojetín Jednající : Ing. Jiří Šírek IČ : 00301370 DIČ : CZ 00301370 Se sídlem : Masarykovo

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník") 1.1 Objednatel: se sídlem:

Více

Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015. Čl. I. Smluvní strany.

Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015. Čl. I. Smluvní strany. Smlouva o dílo č. E633-S-2337/2015 č. zhotovitele: 15040/15 Na projekt stavby s názvem: uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění, na základě zákona č. 235/2004 Sb. o dani

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 346/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 322 ze dne 15.05.2013 Mandátní smlouva o zajištění správy, provozu a údržby zařízení kotelny v objektu přístavku tribuny Stadionu

Více

1/6. Článek 1 Smluvní strany Objednatel: : Husova 82, Semily

1/6. Článek 1 Smluvní strany Objednatel: : Husova 82, Semily SMLOUVA O DÍLO na zpracování projektové dokumentace stavby Infrastruktura pro výstavbu RD - Vinice uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Článek 1 Smluvní strany

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o S m l o u v a o d í l o Článek I. Smluvní strany 1. Město Vimperk se sídlem Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 00250805, DIČ: CZ00250805 zastoupené: Ing. Jaroslava Martanová, starostka (dále jen objednatel)

Více

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice Evidenční č. smlouvy: SMLOUVA O DÍLO č. /2015/OMM /2015 uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016 RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016 uzavřená podle ust. 1746, odst. 2 a dále dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník) na veřejnou

Více

Smlouva o výkonu technického dozoru investora stavby

Smlouva o výkonu technického dozoru investora stavby Smlouva o výkonu technického dozoru investora stavby Číslo smlouvy investora:. Číslo objednávky investora:.. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: 1. Statutární město Plzeň

Více

Zajištění činnosti technického dozoru investora a koordinátora BOZP stavby Městská knihovna v Chebu oprava fasády a střechy.

Zajištění činnosti technického dozoru investora a koordinátora BOZP stavby Městská knihovna v Chebu oprava fasády a střechy. Město Cheb Poskytuje zadávací dokumentaci k veřejné zakázce malého rozsahu na služby dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon) Zajištění činnosti technického

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-154-033-14 ze dne 29.4.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene k pozemku parc. č. 4008 v k. ú. Modřany - umístění přípojky dešťové kanalizace Rada

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ]

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ] KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] IČ: [ ] DIČ: [ ] Bankovní spojení: [ ] Číslo účtu: [ ] Telefon: [ ] Tel./fax: [ ] E-mail: [ ] ( dále jen dodavatel) Objednatel:

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi účastníky: SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV sídlo: Zborovská 4602, 430 28 Chomutov zastupuje: Mgr. Jan Mareš, primátor IČ:

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Článek 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Článek 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno : Město Semily Sídlo : Husova 82, 513 13 Semily Zastoupený

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. Z ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-23-006-13 ze dne 23.4.2013 Prodej pozemku parc. č. 1333/8 v k. ú. Modřany při ulici Lysinská 23. zasedání Zastupitelstva mě stské č ásti

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více