Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu"

Transkript

1 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Jméno: Kontakt: Univerzita: Délka pobytu: Jiří Hála Soochow University 5 měsíců KONTAKTNÍ OSOBA NA VYSÍLACÍ VŠ: BC.VENDULA POUROVÁ (VENDULA.POUROVA@UHK.CZ) KONTAKTNÍ OSOBA NA PŘIJÍMACÍ VŠ: LIN SYLVIA (SHINWEI7@GMAIL.COM)

2 Příprava pobytu Mezinárodní řidičský průkaz Pokud plánujete půjčování skútrů či automobilů, je nutné si zařídit Mezinárodní řidičský průkaz (Městský úřad oddělení pasů a řidičských průkazů). Vydávají se dva druhy. Vzor Vídeň a vzor Ženeva. Každý z nich platí pro jinou skupinu zemí (dohromady však obsáhnou všechny asijské země). Cena každého z nich je 50Kč a je zapotřebí jedné pasové fotky na každý z nich. Samotný mezinárodní řidičský průkaz je jen rozšířením klasického. Bez klasického řidičského průkazu je mezinárodní řidičský průkaz neplatný. V Asii to však nikdo neřeší, jestli u sebe máte i český či ne. A obecně lze říci, že na zapůjčení skútru ani řidičský průkaz nepotřebujete. Za celý půlrok ho v půjčovnách chtěli předložit jen dvakrát. Pojištění Pojištění jsem si zařídil stejně jako minulé ročníky u FIO banky. Jedná se o Pojištění ke kartám. V důsledku toho je potřeba si založit účet u FIO banky (zdarma) a poté si lze sjednat Pojištění ke kartě. Jedná se po variantu GOLD, která stojí 75Kč / měsíc. (Kartu je nutné aktivovat. To lze provést jedině na území ČR a to tím, že provedete jakýkoli úkon spojen s kartou například výběr z bankomatu či jen samotné zjištění zůstatku v bankomatu. Poté je karta aktivní i pro mezinárodní použití. Aby bylo pojištění platné, je nutné mít tuto kartu sebou. Dojde-li ke ztrátě, pojištění končí a pro znovu pojištění je nutné si fyzicky vyzvednout kartu v ČR) Očkování, HIV testy a vyšetření Očkování je běh na dlouhou trať a je proto dobré s ním začít hned po výběrové schůzce mobilit. Nejjednodušší cesta je domluvit si očkování ve FNHK. Ceny jsou zde stejné jako v jiném zařízení. Je nutné započítat k ceně očkování i poplatek za aplikaci (injekci), který se platí při každé aplikaci. Žloutenka A+B Dvě ze tří dávek, každá po 1407 Kč Kč aplikace. Celkem 3154 Kč. Vzteklina Tři dávky, každá po 297 Kč Kč aplikace. Celkem 1401 Kč. Břišní tyfus Jedna dávka po 477 Kč Kč aplikace. Celkem 647 Kč. Meningokok Jedna dávka po 1260 Kč Kč aplikace. Celkem 1430 Kč. Mezinárodní očkovací průkaz, 95 Kč. Certifikát HIV, 715 Kč. Celkově všechny procedury očkování + HIV stálo Kč. Lze také využít příspěvku od pojišťovny na očkování ve výši 500Kč (jednorázový příspěvek pro daný rok). Očkování lze naplánovat i tak, abyste ho podstoupili i v lednu a v takovém případě máte nárok na další příspěvek. Bohužel příspěvky na nový rok se řeší až duben-květen. V takovém případě musíte vyslat někoho z rodiny aby vám příspěvek vyzvedl (s účtem od očkování). Během aplikace očkování nesmíte trpět žádnou nemocí či

3 nachlazením, proto je vhodné snažit se to stihnout co nejdříve (v případě nemoci musíte odkládat a nemuseli byste všechny dávky stihnout). Letenka Letenku jsem si objednal od pana Bezoušky (mbezouska@action.cz). Je to již prověřený způsob nejlevnějších kombinovaných letenek. Pan Bezouška je zcela vstřícný, a když mu řeknete, které země (města), v jakém pořadí je chcete navštívit a jak dlouho se v nich zdržet, tak vám dokáže vyhledat tu nejlevnější kombinaci. Praha Amsterdam Bangkok (15 dní) Taipei Taipei Shanghai (17dní) Peking Taipei (3dny) Frankfurt Praha. Samotná cena letenky Kč (včetně pojištění). Ke konci pobytu na Taiwanu jsem provedl změnu ohledně zastávky v Číně (s tím spojenou změnu navazujícího letu do Taipei a následně Frankfurtu). Za tuto změnu jsem doplácel 1 930Kč. Vízum Na Taiwan obecně vízum potřeba není, můžete zde pobývat 90dní bez vízové povinnosti, kdy se vám tento limit znova resetuje po opuštění území Taiwanu (například návštěva Filipín či jiné země). Pokud však chcete mít jistotu, můžete si zařídit 180dení vízum a to ZDARMA na ambasádě v Praze. Pro vízum zdarma však musíte sebou na ambasádu krom všech formalit donést i zvací dopis od Taiwanské university. Vyřízení trvá necelý týden. (Je dobré si před odjezdem zařídit plnou moc na někoho z rodiny (pro neočekávané události). Speciální formulář pro plnou moc má i česká pošta, vyhnete se problémům s přebíráním s doporučených dopisů a jinými.) Studium na Soochow Soochow škola má dva kampusy, jeden menší v centru města a jeden větší na severu města. Mezi kampusy se dá jednoduše cestovat metrem + školním autobusem, který vás doveze na metro stanici. V některých časových intervalech jezdí školní autobus přímo mezi kampusy. V severním kampusu zvaném Waishuanghsi se nachází i kolej. Tento kampus je vlastně základnou celé školy. Od sportovních hřišť, posilovnu, kantýny, pošty či administrativních budov až po koleje. Stravovacích zařízení je v kampusu požehnaně. Od obchodu typu FamilyMark, přes McDonald až po množství fast food restaurací připomínající stravovací zařízení v obchodních centrech. Ceny jídel zde vycházejí od 40 NT do 150 NT a to od kelímku s rýži, tofu a jinými přílohami až po steak. Ještě před příjezdem vás kontaktuje buddík, který se o vás bude starat. Já jsem této možnosti ani nevyužil. Se svým budíkem jsem se viděl jen jednou. První týden máte jakýsi orientační týden, po kterém následuje výběr předmětů na to máte také týden. Ve výjimečných případech můžete výběr předmětů o týden prodloužit, ale může se vám to promítnout do docházky předmětů (absence).

4 Během zápisu dostanete i studentskou kartu, která slouží i jako městská karta (metro karta) a dá se s ní dokonce platit v obchodech typu 7/11. Skútr je v Taipei zbytečný, protože je město protkáno propracovanou veřejnou dopravou (MRT). V prvním týdnu je pořádána i Welcome party, na které poznáte většinu zahraničních studentů a místních studentů, které zajímají cizinci. Celkově složení zahraničních studentů jsou 90% Asijští studenti (Čína a Korea) a 10% Evropští (převážně FRA). Ubytování Lze se ubytovat na kolejích, kde si zle vybrat ze 4 lůžkových či 2 lůžkových pokojů. Dvou lůžkový pokoj má i vlastní sociální zařízení a jak lze odvodit i více místa a pohodlí. Naopak čtyřlůžkový pokoj místem neoplývá, sociální zařízení je na chodbě, cena je však dvakrát nižší. Kolej: 4-lůžkový pokoj (Quad room), NT NT deposit. 2-lůžkový pokoj (Double room), NT NT deposit. (* k oběma pokojům je potřeba připočíst poplatek za pronájem matrace a lůžkovin, cca 2 000NT) Kolej má i velkou společnou kuchyň, společenskou místnost s projektorem, plasma TV a karaoke. Je zde také i studovna tak i počítačová učebna. Jednou z velkých předností kolejí je společenská motivace. V neposlední řadě i fakt, že výuka čínštiny probíhá v budově kolejí. Ráno tak není potřeba vstávat s předstihem, když výuka probíhá o patro níže. Privát: ceny se pohybují od NT/měsíc po NT/měsíc a to v závislosti na dispozicích bytu a jeho lokace. Obecně lze však tvrdit, že pokoj pro pár vyjde (v přepočtu na jednoho) mnohem levněji. Proto v případě studijního pobytu v páru doporučuji privát. Pro přehled dostupných podnájmů můžete využít skupiny na FB Looking for Roommates or Apartments in Taipei and Taiwan. nebo Češi a Slováci na Taiwanu. Předměty Co se týče studia jsou předměty rozděleny do několik bloků, kdy je potřeba splnit alespoň jeden předmět z bloku Chinese program nebo z Program of Humanities. V reálu to znamená, že musíte splnit min. jeden čínský předmět. Většina výuky pro zahraniční studenty probíhá v kampusu Waishuanghsi (na okraji města, kde jsou i koleje). Business, law a ekonomie oddělení jsou v kampusu Downtown v centru města. Mezi oběma kampusy se vyskytuje i školní spoj (autobus), který jsem však nikdy nevyužil, protože jsem si vybral předměty vyučované jen v jednom kampusu. Beginning Chinese výuka čínštiny rozdělena dvou dnů dohromady po 5 hodinách týdně. V průběhu semestru se píše midterm, do hodnocení se započítávají jak domácí úkoly, tak docházka. Obecně lze však říci, že se vyučující velmi snaží, abychom vše správně pochopili a navodila nám příjemné a zábavné prostředí pro studium. Součástí předmětu byla i řada společenských akcí - většinou zaměřených na jídlo. Předmět je zakončen writing and oral exam. Vyučující je však velmi vstřícná a snaží se u během zkoušky velmi pomáhat.

5 Study of Chinese Culture dvouhodinový předmět zaměřující se na čínskou kulturu, většina studentů tohoto kurzu jsou asiati a proto je kolikrát ta samá oblast výuky vysvětlována i v čínštině. Součástí předmětu byla i exkurze do typického TeaHouse s ukázkou podávání a pití čaje (exkurze byla placená, byla však z části dotována z fondu školy). Předmět je však časově náročný. Je nutné sepsat recenzi na anglicky psanou knihu o Číně a zároveň napsat několik esejí na probíraná témata. Cultural Intelligence předmět zaměřený na odlišnosti v kulturách a zvycích. Náplní tohoto dvouhodinového předmětu je diskuse a sledování filmů. Pro Asijské studenty je zakončení tohoto předmětu ústní zkouškou, pro Evropské studenty stačí jen prezentace na kulturní odlišnosti u vybraného filmu. Vyučující je Američan a je vděčný všem evropským studentům, kteří na hodině vyvolávají aktivní diskusi asijští studenti jsou více zdrženliví. Current World Affairs tříhodinový předmět zaměřený na novinky ze světa a světové problémy. Každý z účastníků musí týdně postnout jednu novinku z anglicky psaných světových internetových zpráv a k tomuto tématu sepsat svůj názor o min. rozsahu 250 slov. Tuto zprávu/aktualitu pak prezentuje před třídou kde je snaha vyvolat diskusi na dané téma. Semestr je zakončen seminární prací na podobná témata, co zazněla v semestru (rozsah práce cca 15 stran). Introduction to Japanese Culture jeden z nejlepších předmětů co se týče zábavy, který si můžete vybrat (vyučující Peng, Szu Yuan). Výuka probíhá velmi zábavnou formou, kdy vyučující prezentuje dané téma a během hodiny pokládá otázky s možnostmi odpovědí a v případě správné odpovědi vás odmění ať už japonským jídlem tak i japonskými suvenýry. Každý týden vyučující přichází s plnou krabicí japonských předmětů a jídel. Docházka není nutná přesto však vítaná. Součástí výuky byl i pizza day, kdy jsme byli pozvání na hodinu asijských studentů, abychom se jim představili a oni získali nové zkušenosti s cizinci, zakončení této schůzky bylo pojato v kulinářském duchu. Finance Od školy jsme obdrželi jednorázové stipendium v hodnotě Kč. V době upotřebení peněz se ovšem začal zvyšovat kurz taiwanský dolar / česká koruna. Obecně lze říci, že Taiwan již není tak levná země jako před lety. Přihlédnuli k cestování po Asii, je Taiwan jednou z nejdražších zemí (po Japonsku). Samozřejmostí jsou vlastní zdroje peněz, bez kterých by byl exchange program velmi omezený. Mé celkové náklady na tuto Asijkou pouť činily Kč. Závěr Závěrem bych jen chtěl říct, že jsem FIMu vděčný, že jsem měl možnost podívat se a studovat pro nás tak exotické zemi jakou je Taiwan. Tento stud.pobyt se může zařadit jako nepopsatelný a nezapomenutý zážitek. Jsem i rád za fakt, že jsem byl na škole jediný Čech, což mě nutilo k rozvoji jazyka. Navíc je Taipei strategicky dobrá volba a to z toho důvodu, že je to tranzitní uzel. Dostanete se odtud kamkoli po Taiwanu tak i do jiných zemí za velmi příznivé ceny. Lidé jsou zde přátelští a vstřícní. Náklady na život tu jsou sice vyšší než na jihu (Kao), přesto bych se sem v budoucnu velmi rád vrátil. Děkuji FIM. * Bez deštníku do Taipei nejezděte

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology 1. Osobní údaje Jméno: Iuliia Ilinykh Kontakt: juliajulia663@gmail.com Délka pobytu: 18.02.2015

Více

Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová

Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2016 Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Denisa Andrlová Email: denisa.andrlova@gmail.com Délka

Více

Wenzao Ursuline University of Languages. Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Jan Nedbal

Wenzao Ursuline University of Languages. Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Jan Nedbal Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2017 Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Jan Nedbal Obsah Osobní údaje... 3 Před cestou... 3 Letenka... 3 Očkování... 3 Pojištění... 4 Vízum... 4

Více

Osobní údaje. Wenzao Ursuline University of Languages. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Daniel Jablonský. Letní semestr 2017

Osobní údaje. Wenzao Ursuline University of Languages. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Daniel Jablonský. Letní semestr 2017 Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2017 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Daniel Jablonský Osobní údaje Jméno a příjmení: Email: Daniel Jablonský Daniel.Jablonsky@seznam.cz

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu Soochow University 1. Osobní údaje Jméno: Jakub Kulhánek E-mail: j.kulhanek@me.com Délka pobytu: 5 měsíců (6. 2. 2012 14. 7. 2012) Vysílající univerzita:

Více

STUDIJNÍ POBYT NA TAIWANU

STUDIJNÍ POBYT NA TAIWANU STUDIJNÍ POBYT NA TAIWANU 1)Osobní údaje: Jméno: Jan Pastyřík Studijní obor: AI2 Kontaktní e-mail: jan.pastyrik.2@uhk.cz Délka pobytu: 28. 1. 2014 4. 7. 2014 Kontaktní osoba na UHK: Vendula Pourová (vendula.pourova@uhk.cz)

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT (Informačních technologií) Obor studia: Znalostní inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterské Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční

Více

Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Wenzao Ursuline University of Languages

Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Wenzao Ursuline University of Languages Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Wenzao Ursuline University of Languages Kaoshiung, Taiwan Letní semestr 2017 Osobní údaje Jméno a příjmení: Michaela Jirková Email: michaelajirkova9@seznam.cz Délka

Více

Wenzao Ursuline University of Languages

Wenzao Ursuline University of Languages Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2017 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Bohumil Franc Osobní údaje Jméno a příjmení: Email: Bohumil Franc bohous.franc@gmail.com Délka

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu National University of Science and Technology

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu National University of Science and Technology Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu National University of Science and Technology 1 Osobní údaje Jméno: Nikola Zumrová Kontakt: nikola.zumrova@uhk.cz, facebook: Nikola Zumrová Délka pobytu:

Více

Závěrečná zpráva o studijním pobytu Tchaj-wan 2012. National Taiwan University of Science and Technology (NTUST/ TAIWAN TECH) Taipei, Taiwan R.O.

Závěrečná zpráva o studijním pobytu Tchaj-wan 2012. National Taiwan University of Science and Technology (NTUST/ TAIWAN TECH) Taipei, Taiwan R.O. Závěrečná zpráva o studijním pobytu Tchaj-wan 2012 National Taiwan University of Science and Technology (NTUST/ TAIWAN TECH) Taipei, Taiwan R.O.C 1. Osobní údaje Jméno: Michal Klapal Email: michalklapal@gmail.com

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Masarykův ústav vyšších studií Obor studia Řízení inovačních projektů Úroveň studia v době pobytu v zahraničí druhý ročník magisterského studia Zahraniční škola Země:

Více

Závěrečná zpráva Taiwan Hájková Lucie

Závěrečná zpráva Taiwan Hájková Lucie Závěrečná zpráva Taiwan Hájková Lucie Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2016 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Lucie Hájková Email: lucie.hajkova88@gmail.com Délka pobytu: 5 měsíců

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta FSV Obor studia A+S Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 1.ročník Mgr. studia Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: NTUT Fakulta/katedra/ateliér zahraniční

Více

Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy: College of Computer Science

Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy: College of Computer Science Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT CVUT Obor studia: Softwarové Inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. Ročník Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: Chung Hua University

Více

Web zahraniční školy pro výměnné studenty: en.ntut.edu.tw/bin/home.php

Web zahraniční školy pro výměnné studenty:   en.ntut.edu.tw/bin/home.php Základní údaje o studentovi Fakulta: Fakulta architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 1.ročník magisterského studia Zahraniční škola Země: Taiwan Název

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta informačních technologií Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Webové a softwarové inženýrství 2. ročník magisterské Zahraniční škola Země: Název

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí magisterské Zahraniční škola Země: Jižní Korea Název zahraniční školy:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

KaoYuan University (KYU)

KaoYuan University (KYU) Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu LS 2016/17 KaoYuan University (KYU) Osobní údaje Jméno a příjmení: Andrea Holcová Obor: Management cestovního ruchu Kontakt: holcovaandy@gmail.com Délka

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT Obor studia: Softwarové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterské Zahraniční škola Země: Kanada Název zahraniční školy: University of Waterloo

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Dopravní Obor studia Logistika a řízení dopravních procesů Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské studium Zahraniční škola Země: USA Název zahraniční školy:

Více

LS Kontaktní osoba na vysílající univerzitě: Monika Hebková

LS Kontaktní osoba na vysílající univerzitě: Monika Hebková Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na univerzitě Kao Yuan University na Tchaj-wanu LS 2018 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Martina Stránská Kontakt: FB Marťa Stránská Obor: Management cestovního ruchu

Více

Fakulta Elektrotechnická Softwarové inženýrství a technologie.

Fakulta Elektrotechnická Softwarové inženýrství a technologie. Základní údaje o studentovi Fakulta Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Fakulta Elektrotechnická Softwarové inženýrství a technologie Bakalářský program Zahraniční škola Země: Název zahraniční

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Strojní Obor studia Material and Production Engineering Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Zahraniční škola Země: Indonésie Název zahraniční školy:

Více

PROGRAM SOCRATES/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Letní semestr 2017 Osobní údaje Jméno: Kontakt: Studijní obor: Vysílající instituce: Přijímací instituce: Délka pobytu: Kontaktní osoba na UHK: Kontaktní

Více

Projektové řízení inovací v podniku. Navazující magisterská

Projektové řízení inovací v podniku. Navazující magisterská Základní údaje o studentovi Fakulta Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí MUVS Projektové řízení inovací v podniku Navazující magisterská Zahraniční škola Země: Taiwan (Republic of China)

Více

Závěrečná zpráva o zahraničním pobytu

Závěrečná zpráva o zahraničním pobytu Závěrečná zpráva o zahraničním pobytu v rámci projektu MŠMT Freemover National Chiao Tung University, Taiwan 05 07/2016 Ondřej Meluzín Základní informace Taiwan je ostrov ve východní Asii, velmi dobře

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

NSYSU 2015. Lukáš Hanousek

NSYSU 2015. Lukáš Hanousek NSYSU 2015 Lukáš Hanousek Osobní údaje Jméno: Lukáš Hanousek Univerzita: National Sun Yat-sen University (NSYSU), Kaohsiung Délka pobytu: 31.1. - 6.7.2015 Kontaktní osoba na vysílající VŠ: Bc. Vendula

Více

Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia Zahraniční škola

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu. Kao Yuan University

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu. Kao Yuan University Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Kao Yuan University LS 2017 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Pavlína Formanová Kontakt: pavlina.formanova@atlas.cz Obor: Management cestovního ruchu, 3.

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2016-2017 Osobní údaje Jméno a příjmení studenta: E-mail: Domácí VŠ: Domácí fakulta: Obor studia: Hostitelská země: Hostitelská VŠ: Délka pobytu: Univerzita

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta FIT Obor studia Znalostní Inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 1. semestr Mag. studia Zahraniční škola Země: Čína Název zahraniční školy: University

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3.

Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. semestr MSP Zahraniční škola Země: Singapur

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Základní údaje o studentovi Fakulta Strojní Obor studia Mechatronika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: National Taipei University

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Peru. Universidad de Lima 2010-2011 www.ulima.edu.pe

Peru. Universidad de Lima 2010-2011 www.ulima.edu.pe Peru Universidad de Lima 2010-2011 www.ulima.edu.pe Údaje ke stáži Typ stáže: meziuniverzitní dohoda Místo: Peru Instituce: Universidad de Lima (2010-2011) Doba: 6 měsíců Stipendium: polovina nákladů (Fond

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě:

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě: Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě: Jmenuji se Adam Karaffa a jsem studentem oboru všeobecná sestra. Nyní jsem v druhém ročníku a tento letní semestr jsem strávil v Litevském městě Kaunas, kde

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology (NTUST) 1. Osobní údaje Jméno: Martin Prajzler E-mail: martin.prajzler@uhk.cz Délka pobytu: 5 měsíců

Více

Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Základní údaje o studentovi

Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Základní údaje o studentovi Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Konstrukce a dopravní stavby Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 1. ročník magisterského studia Zahraniční škola Země: Mexiko Název zahraniční

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta Informačních Technologií Obor studia Teoretická informatika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 2. ročník magisterský Zahraniční škola Země: Singapur Název

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Stavební Obor studia: Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: magisterské Zahraniční škola Země: Spojené státy americké, Texas

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Z POBYTU NA TAIWANU ONDŘEJ HYNEK

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Z POBYTU NA TAIWANU ONDŘEJ HYNEK ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Z POBYTU NA TAIWANU ONDŘEJ HYNEK KONTAKTNÍ INFORMACE Jméno: Email: Obor: Délka pobytu: Přijímací univerzita: Kontaktní osoba domovské univerzity: Kontaktní osoba přijímací univerzity:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na

Více

Výhody: menší nemocnice i fakulta, historické památky, zajímavé okolí, levnější ubytování i ceny v obchodech

Výhody: menší nemocnice i fakulta, historické památky, zajímavé okolí, levnější ubytování i ceny v obchodech Praktické informace ke stáži Erasmus v Nîmes (Montpellier) Studentka 5. ročníku Ivana Lukášová sepsala na základě svých zkušeností ze stáže ve francouzském Nîmes kromě reportáže i přehled praktických informací

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Fakulta informačních technologií. magisterské. Singapur Nanyang Technological University

Fakulta informačních technologií. magisterské. Singapur Nanyang Technological University Základní údaje o studentovi Fakulta Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Zahraniční škola Země: Název zahraniční školy: Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy Jméno koordinátora zahraniční

Více

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 PROGRAM LLP/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na e-mail. adresu:

Více

Vybrané atributy studijního pobytu v zahraničí

Vybrané atributy studijního pobytu v zahraničí Vybrané atributy studijního pobytu v zahraničí Hochschule der Medien, Stuttgart, Německo ZS 2011/12 Vladimír Kebza Obsah Motivace pro studium v zahraničí Organizační záležitosti před výjezdem Praktické

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva letní škola Taiwan 2018

Závěrečná zpráva letní škola Taiwan 2018 Závěrečná zpráva letní škola Taiwan 2018 Jméno, příjmení: Kateřina Nykodýmová Email: katerina.nykodymova@uhk.cz Obor, ročník: MCR-AJ, 2. ročník Délka pobytu: 1 měsíc (26.7. 26. 8. 2018) Vysílající VŠ:

Více

Zahraniční stáž v Estonsku

Zahraniční stáž v Estonsku Zahraniční stáž v Estonsku Michaela Trnková a Filip Kocourek Obor: Civilní nouzová připravenost Termín: 12. 6. - 13. 4. 2018 Dne 6. 11. 2017 jsme se dozvěděli výsledky výběrového řízení, vybrány byly dvě

Více

Zpráva ze studijního pobytu. Chang Jung Christtian University Taiwan 2017

Zpráva ze studijního pobytu. Chang Jung Christtian University Taiwan 2017 Zpráva ze studijního pobytu Chang Jung Christtian University Taiwan 2017 Jméno: Tereza Urbanová Mail: tereza.urbanova@uhk.cz Obor: 1. ročník im2 Místo pobytu: Taiwan, Tainan Termín pobytu: 28.6. 8. 8.

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Vojtěch Volejník FIMU-UHK IM5 2011 1. Osobní údaje Jméno: Vojtěch Volejník Kontakt: vojtech.volejnik@uhk.cz Studijní obor: Informační management pětiletý

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta strojní Obor studia: Procesní technika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterský program Zahraniční škola Země: Austrálie Název zahraniční školy: Queensland

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Stavební Obor studia: Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterský Zahraniční škola Země: Jižní Korea Název zahraniční školy:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu. Letní škola Hong Kong 2018

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu. Letní škola Hong Kong 2018 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Letní škola Hong Kong 2018 Vypracoval Bc. Václav Kňourek dne 31.08.2018 1. Základní údaje 1.1. Osobní údaje Václav Kňourek (vaclav@knourek.com) Vysílající škola: Univerzita

Více

CampusFrance Praha Česká republika. Studovat ve Francii

CampusFrance Praha Česká republika. Studovat ve Francii Studovat ve Francii Proč vybrat Francii? CampusFrance Velká moderní evropská země, ve které byly vynalezeny velké technické objevy Příjemné životní prostředí Široká nabídka studijních programů -----------------------------------------

Více

Erasmus + Riga, Latvia 2016

Erasmus + Riga, Latvia 2016 Erasmus + Riga, Latvia 2016 Před odjezdem potvrzení nominace! (CZS nenominuje automaticky) => lana.amosova@rsu.lv http://www.rsu.lv/eng/study-here/exchange-students letenky/autobus nechat si proplatit

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Závěrečná zpráva o zahraničním studijním pobytu ve Finsku

Závěrečná zpráva o zahraničním studijním pobytu ve Finsku UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Cyrilometodějská teologická fakulta Závěrečná zpráva o zahraničním studijním pobytu ve Finsku Studijní obor: Sociální pedagogika Olomouc 2017 Jméno a příjmení studenta:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

Web zahraniční školy pro výměnné studenty www en.ntut.edu.tw/bin/home.php

Web zahraniční školy pro výměnné studenty www en.ntut.edu.tw/bin/home.php Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta architektury Obor studia architektura a urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 2. magisterský ročník Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Stavební Management Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské, 2.ročník Zahraniční škola Země: USA Název zahraniční školy: Texas Tech

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v zemích mimo EU

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v zemích mimo EU Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v zemích mimo EU Jméno a příjmení studenta:petra KYSELÁ Kontaktní e-mail: kysela.petra@gmail.com Země, město pobytu: Argentina Datum začátku pobytu: 30.6.2012 Datum

Více

National Sun Yat-sen University

National Sun Yat-sen University Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu, konkrétně na National Sun Yat-sen University Osobní údaje Jméno: Michaela Hanková, IM2 2. ročník Délka pobytu: 31. 1. 24. 7. 2012 Kontaktní osoba UHK:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu NATIONAL TAIWAN UNIVERSITY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology Autor: Matěj Bouška E-mail: matej.bouska@uhk.cz

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Osobní údaje Jméno: Karel Pozůstal Kontakt: Karel.Pozustal@seznam.cz Studijní obor: IM2 Vysílající instituce: Univerzita Hradec Králové Kontaktní osoba UHK: Monika

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2001/2002

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2001/2002 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2001/2002 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. V

Více

Základní údaje o studentovi: Aneta Požárová. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi: Aneta Požárová. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi: Aneta Požárová Fakulta: MÚVS Obor studia: Ekonomika a Managment Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 2.ročník Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: NTHU

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta strojní Obor studia: Strojní inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Navazující magisterské Zahraniční škola Země: Hong Kong Název zahraniční školy: Hong

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu. Kao Yuan University

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu. Kao Yuan University Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Kao Yuan University LS 2017 1.Osobní údaje Jméno a příjmení: Ludmila Rejšková Kontakt: rejskovaludmila@seznam.cz Obor: Management cestovního ruchu, 3. ročník

Více

Fakulta Stavební Projektový management a inženýring Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterský

Fakulta Stavební Projektový management a inženýring Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterský Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Projektový management a inženýring Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterský Zahraniční škola Země: Tchaj wan Název zahraniční školy:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Fsv Obor studia: Architektura a stavitelství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 4. ročník bakalářského studia Zahraniční škola Země: Costa Rica Název zahraniční

Více

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS: PROGRAM ERASMUS / LLP

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS: PROGRAM ERASMUS / LLP DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS: PROGRAM ERASMUS / LLP Akademický rok a semestr výjezdu: 2012/2013, zimní semestr Studijní program na FHS: Mediální a komunikační studia (EKS) Název zahraniční univerzity: Panepistimio

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva z letní školy City University of Hong Kong 2017

Závěrečná zpráva z letní školy City University of Hong Kong 2017 Závěrečná zpráva z letní školy City University of Hong Kong 2017 1. Osobní údaje Jméno, příjmení: Nikola Burešová Obor, ročník: IM2, 1.ročník Email: buresnikolka01@email.cz Délka pobytu: 3.7-1.8 (4 týdny)

Více

Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 5.semestr, bakalářské studium

Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 5.semestr, bakalářské studium Základní údaje o studentovi Fakulta stavební Obor studia: architektura a stavitelství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 5.semestr, bakalářské studium Zahraniční škola Země: Korea Název zahraniční

Více

Kontrolní seznam před odjezdem. Supporting European Mobility for Employment

Kontrolní seznam před odjezdem. Supporting European Mobility for Employment Supporting European Mobility for Employment Kontrolní seznam před odjezdem Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více