Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO"

Transkript

1 Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO V ý p i s u s n e s e n í z 14. řádného jednání rady města dne 13. června 2011 od hod. a 14.června 2011 od hod. v budově MěÚ ve Vejprtech Usnesení č. 193/11 Rada města schvaluje program 14. řádného jednání rady města. Usnesení č. 194/11 Rada města byla seznámena s předloţeným cenovým návrhem na zpracování PD I.etapy rekonstrukce 2NP části pracoviště RTG polikliniky v objektu čp. 981 v ulici M.Gorkého a na základě jednání s c h v a l u j e cenovou nabídku firmy SM Projekt spol. s.r.o., Chomutov, zastoupené panem Ing. S. v dohodnuté výši Kč včetně DPH. Usnesení č. 195/11 Rada města se seznámila s výsledkem veřejnoprávní kontroly příspěvkové organizace SmV a tento b e r e na vědomí. Usnesení č. 196/11 Rada města projednala návrh Závěrečného účtu Města Vejprty za rok 2010 a na základě výsledku zprávy o kontrole hospodaření Města Vejprty za rok 2010, jednotlivých rozborů hospodaření příspěvkových organizací a v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. b) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích a ustanovením 17 odst. 7 zák. č. 250/2000 Sb. (rozpočtová pravidla) d o p o r u č u j e zastupitelstvu města vyjádřit souhlas s celoročním hospodařením, a to s výhradami : Na základě zprávy o výsledku hospodaření Města Vejprty za rok 2010 byly zjištěny tyto méně závaţné chyby a nedostatky 10 odst. 3 písm. b) zák. č. 420/2004 Sb. : 1. členům ZM nebyly odměny vypláceny měsíčně, odměny byly chybně vyplaceny v souvislosti s absencí či frekventací zasedání ZM Vejprty. V březnu 2010 nebyly odměny vyplaceny, neboť se ZM nekonalo, a to bez předešlého odsouhlasení ZM a v měsíci dubnu 2010 byly vyplaceny odměny v dvojnásobné výši z důvodu zasedání ZM 1.4. a Závěrečný účet Města Vejprty za rok 2009 byl projednán a schválen bez výhrad, avšak zpráva o přezkumu hospodaření Města Vejprty za rok 2009 obsahovala zjištěné méně závaţné chyby a zároveň d o p o r u č u j e Zastupitelstvu města přijmout tato opatření : 1. přijmout systémové opatření, ţe nebudou v jednom měsíci vypláceny odměny členům zastupitelstva 2x, ani v případě, ţe by se ZM konalo 2x v měsíci 2. přijmout systémové opatření, ţe v případě, ţe zpráva o kontrole hospodaření města bude obsahovat byť méně závaţné chyby a nedostatky, nebude příjímán závěrečný účet bez výhrad.

2 Usnesení č. 197/11 Rada města se seznámila se zprávou o nově zřízeném bankovním účtu pro činnost skládky TKO a souvisejícím vývojem fondu rekultivace a na základě důvodové zprávy tuto b e r e na vědomí a u k l á d á řediteli SmV ve spolupráci s ekonomickým odborem MěÚ pravidla dopracovat spolu s pravidly hospodaření SmV od a předloţit konečnou verzi do nejbliţšího jednání rady města. Usnesení č. 198/11 Rada města projednala předloţené rozbory hospodaření městem zřízených příspěvkových organizací za rok 2010 a tyto d o p o r u č u j e zastupitelstvu města vzít na vědomí. Usnesení č. 199/11 Rada města projednala výsledky hospodaření příspěvkových organizací města za rok 2010 a d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit výsledky hospodaření uvedené v důvodové zprávě. Usnesení č. 200/11 Rada města projednala rozpočtovou změnu č. 2 na rok 2011 dle přiloţeného rozpočtového opatření a po doplnění některých poloţek tuto na základě důvodové zprávy d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit. Usnesení č. 201/11 Rada města se seznámila s návrhem OZV č. 2/2011 a na základě důvodové zprávy ponechává konečné rozhodnutí zda daň z nemovitostí zvýšit, či nikoliv na zastupitelích, s tím, ţe rada města doporučuje nezvyšovat. Usnesení č. 202/11 Rada města projednala zprávu odboru SMM o návrhu provozního řádu sportovního a dopravního hřiště a skateparku ul. Boţeny Němcové a tento s c h v a l u j e v předloţeném znění. Usnesení č. 203/11 Rada města byla seznámena s návrhem změny ve sloţení likvidační komise a na základě tohoto návrhu za zesnulou paní Věru Koţeluhovou j m e n u j e paní Marii Ţáčkovou, pracovnici odboru SMM MěÚ Vejprty. Usnesení č. 204/11 Rada města projednala předloţený cenový návrh na zpracování PD na opravu střechy a odvodnění objektu č.p. 571 v ulici Husova (objektu ZŠ a PrŠ) a na základě projednání s c h v a l u j e předloţený cenový návrh od firmy Trident Group 007 s.r.o., Všehrdy v členění : - vypracování PD pro stavební povolení ve výši Kč + DPH - Práce spojené s vydáním stanovisek správců sítí Kč + DPH - práce a sluţby spojené s vydáním stavebního povolení Kč + DPH Celkem Kč + DPH a u k l á d á odboru SMM o tomto rozhodnutí neprodleně informovat dodavatele a ekonomickému odboru MěÚ zapracovat tuto částku do rozpočtu města. Usnesení č. 205/11 Rada města se seznámila s návrhem na ukončení Servisní smlouvy s firmou NONAC-CV spol. s.r.o., Nerudova č.p. 67, Chomutov s tím, ţe výpovědní lhůta činí 6 měsíců, a to počínaje od , to znamená ke dni a toto s c h v a l u j e a u k l á d á dořešit správu HW a SW pracovníkem městského úřadu.

3 Usnesení č. 206/11 Rada města projednala předloţený návrh k odeslání a zapojení se do projektu Asistent prevence kriminality a s tímto s o u h l a s í. Usnesení č. 207/11 Rada města byla seznámena se záměre zapojit Město Vejprty do připravovaného projektu s názvem KOMPLEXNÍ PORADENSKO VZDĚLÁVACÍ PROGRAM S NÁSLEDNÝM ZAMĚSTNÁNÍM PODANÉ RUCE II., který bude v rámci grantového projektu OP LZZ číslo výzvy 74, název výzvy : Výzva pro předkládání grantových projektů v rámci podpry 2.1. Posílení aktivních politik zaměstnanosti, ČGG : CZ.1.04/ podávat ţadatel VSE a.s., Cihlářská 4132, Chomutov, IČ a toto s c h v a l u j e a u k l á d á tajemnici MěÚ zabezpečit příslušné činnosti. Usnesení č. 208/11 Rada města byla seznámena s ţádostí paní Jaroslavy Jílovské na přihlášení své dcery Ţanety Jandové a její rodiny k sobě do bytu a toto n e s c h v a l u j e a u k l á d á odboru SBF informovat ţadatelku o rozhodnutí rady města a dále jmenovanou upozornit, ţe nebude-li respektovat rozhodnutí rady města, bude jí dána výpověď z bytu. Usnesení č. 209/11 Rada města se seznámila s bytovými záleţitostmi, předloţenými odborem SBF a s přihlédnutím bytové komise a na základě projednání s c h v a l u j e : 1. přidělení bytů velikosti 1+3 a větší ţadateli : - B. O., bytem Jirkov, - Š. A., bytem Kovářská - T. A., bytem Vejprty 2. přidělení bytů velikosti 1+2 ţadateli : - K. Z., bytem Vejprty, - K. E., bytem Martinská 611, Kovářská - K. J., bytem Vejprty - P. J., bytem Vejprty výměna za přidělení bytů velikosti 1+1 a menší ţadateli : - Franzlová Vladislava, bytem Moskevská 34, Vejprty - J.P., bytem Vejprty 4. povolení k výměně bytů mezi ţadateli K. E. a Š. P. výměna 1+1 za 0+1. Usnesení č. 210/11 Rada města byla seznámena s ţádostí paní G. V., bytem ve Vejprtech o povolení k podnájmu ve svém nájemním bytě 1+1 na Luční 7 ve Vejprtech pro paní D. T. mladší a toto s c h v a l u j e. Usnesení č. 211/11 Rada města po projednání hospodaření příspěvkové organizace Sluţby města Vejprty u k l á d á řediteli SmV ve spolupráci s EO MěÚ zabezpečit a následně předloţit do jednání rady města tyto úkoly : 1. prověřit stanovení účetních odpisů organizací 2. dopracovat a připravit pravidla hospodaření od v čistopise 3. dopracovat a připravit pravidla pouţívání účtu odpadů v čistopise. Usnesení č. 212/11 Rada města po vyhodnocení činnosti příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Vejprty za I.pololetí roku 2011 s c h v a l u j e řediteli organizace panu Mgr. K. odměnu ve výši uvedené v důvodové zprávě.

4 Usnesení č. 213/11 Rada města po vyhodnocení činnosti příspěvkové organizace Základní škola a Praktická škola Vejprty za I.pololetí roku 2011 s c h v a l u j e ředitelce organizace paní Mgr. Š. odměnu ve výši uvedené v důvodové zprávě. Usnesení č. 214/11 Rada města po vyhodnocení činnosti příspěvkové organizace Základní umělecká škola Vejprty za I.pololetí roku 2011 s c h v a l u j e řediteli organizace panu K.odměnu ve výši uvedené v důvodové zprávě. Usnesení č. 215/11 Rada města po vyhodnocení činnosti příspěvkové organizace Městská správa sociálních sluţeb Vejprty za I.pololetí roku 2011 s c h v a l u j e řediteli organizace panu Mgr. H.odměnu ve výši uvedené v důvodové zprávě. Usnesení č. 216/11 Rada města po vyhodnocení činnosti organizace bez právní subjektivity MěKaSS Vejprty za I.pololetí roku 2011 s c h v a l u j e vedoucímu organizace panu K.odměnu ve výši uvedené v důvodové zprávě. Usnesení č. 217/11 Rada města po vyhodnocení činnosti starostky města za I.pololetí roku 2011 s c h v a l u j e paní J.G.finanční dar ve výši Kč. Usnesení č. 218/11 Rada města po vyhodnocení činnosti místostarosty města za I.pololetí roku 2011 s c h v a l u j e panu V.V.finanční dar ve výši Kč. Usnesení č. 219/11 Rada města se seznámila s majetkovými záleţitostmi a na základě doporučení majetkového výboru s c h v a l u j e : 1. zveřejnění záměru pronájmu části pozemku p.č. 83 (zastavěná plocha, nádvoří) o výměře cca 30 m2 v k.ú. Vejprty (pozemek vedle bytového objektu č.p. 176 v ul. Moskevská ve Vejprtech); 2. zveřejnění záměru pronájmu pozemku p.č. 59/1 (zahrada) o výměře 107 m2 v k.ú. Vejprty (pozemek za bytovým objektuem č.p. 821 v ul. Nerudova ve Vejprtech); 3. pronájem části pozemku p.č. 314/1 (ostatní plocha) o výměře cca 25 m2 v k.ú. Vejprty (část pozemku vedle objektu č.p. 632 v ul. Přísečnická ve Vejprtech) s účinností od prvého dne následujícího měsíce, a to p. R.B. místem podnikání v Teplicicích, IČ: , na dobu určitou pěti let s moţností následného prodlouţení nájemní smlouvy, za cenu 10,-Kč/m2/měsíc za účelem parkování 2 aut pod podmínkou zaplacení bezesmluvního nájemného; 4. pronájem pozemku p.č (trvalý travní porost) o výměře 666 m2 v k.ú. Vejprty (pozemek vedle objektu č.p. 491 v ul. Přísečnická ve Vejprtech) s účinností od prvého dne následujícího měsíce, a to sl. A.Z. bytem ve Vejprtech,, na dobu určitou pěti let s moţností následného prodlouţení nájemní smlouvy, za cenu 2,-Kč/m2/rok jako zahradu; 5. pronájem části pozemku p.č. 1666/1 (trvalý travní porost) o výměře cca 200 m2 v k.ú. Vejprty (pozemek vedle objektu č.e. 76 v ul. Moskevská ve Vejprtech) s účinností od prvého dne následujícího měsíce, a to fy. PASOIL s.r.o., se sídlem v Mostě, Fr. Halase 845, IČ: , na dobu určitou pěti let s moţností následného prodlouţení nájemní smlouvy, za cenu ,-Kč vč. DPH/měsíc za účelem odkladné plochy;

5 6. ukončení nájemní smlouvy na dobu určitou (včetně dodatku), uzavřenou mezi Městem Vejprty a Ski Clubem Vejprty, se sídlem ve Vejprtech, Nerudova 132/3, IČ: , týkající se pronájmu části pozemku p.č. 741/1 o výměře cca m 2, pozemku p.č. 741/2 o výměře cca m 2, části pozemku p.č. 754/1 o výměře cca m 2, celého pozemku p.č. 754/2 o výměře 384 m 2 a celého pozemku p.č. 780 o výměře m 2, celého pozemku parc.č. 751/9 o výměře 142 m 2, celého pozemku parc.č o výměře 9 m 2 a části pozemku parc.č. 753 (ostatní plocha) o výměře cca 180 m 2 v k.ú. Vejprty; 7. ukončení nájemní smlouvy na dobu neurčitou uzavřenou mezi Městem Vejprty a Ski Clubem Vejprty, se sídlem ve Vejprtech, Nerudova 132/3, IČ: , týkající se části pozemku p.č. 741/1 o výměře cca m 2, pozemku p.č. 741/2 o výměře cca m 2, části pozemku p.č. 754/1 o výměře cca m 2 v k.ú. Vejprty; 8. ukončení dohody o vyuţívání pozemků na dobu určitou uzavřené mezi Městem Vejprty a Ski Clubem Vejprty, se sídlem ve Vejprtech, Nerudova 132/3, IČ: týkající se, části pozemku p.č o výměře cca m 2, části pozemku p.č. 774 o výměře cca 330 m 2 a části pozemku p.č. 776/1 o výměře 420 m 2 v k.ú. Vejprty; b e r e na vědomí : 9. situaci okolo pronájmu pozemku p.č. 1453/6, prodeje části pozemku p.č. 281/1, splnění podmínek oprav č.p. 916 a prodeje pozemku p.č. 286 vše v k.ú. Vejprty ukládá jednat s firmou POSA v tom smyslu, ţe nejdříve musí být podepsán dodatek vztahující se k prodeji objektu truhlárny + uhrazeny poplatky a následně můţe být řešen prodej dalšího objektu s tím, ţe radní města povaţují návrh kupní ceny ve výši 100 tis.kč za odpovídající stavu budovy a město vydá souhlas s demolicí objektu na náklady kupujícího. Podmínkou prodeje bude zachování přístupu, dohodnutou formou, k vedlejšímu objektu. 10. oznámení od Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových o prodeji pozemku p.č. 77 (zastavěná plocha, nádvoří) v k.ú. Vejprty; doporučuje zastupitelstvu města schváli t : 11. zveřejnění záměru daru pozemku p.č (ostatní plocha, ostatní komunikace) o výměře m2, části pozemku p.č. 2164/1 (ostatní plocha, ostatní komunikace) o výměře cca 700 m 2, pozemku p.č. 1283/1(ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 2058 m2, pozemku p.č (ostatní plocha, ostatní komunikace) o výměře 477 m2, pozemku p.č. 1510/1 (ostatní plocha, ostatní komunikace) o výměře m2, pozemku p.č (ostatní plocha, neplodná půda) o výměře 412 m2, pozemku p.č. 1510/3 (ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 316 m2, pozemku p.č. 1510/4 (ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 24 m2 vše v k.ú. Vejprty; 12. v případě zájmu jiného ţadatele, prodej části pozemku p.č. 2166/7 (ostatní plocha) o výměře cca 65 m2 v k.ú. Vejprty (pozemek před objektem č.e. 76 v ul. Moskevská ve Vejprtech) a to fy. PASOIL s.r.o., se sídlem v Mostě, Fr. Halase 845, IČ: za smluvní cenu 1,5 mil. Kč, plus úhradu souvisejících nákladů; Kratochvíl Petr radní města Gavdunová Jitka starostka města

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 17. řádného jednání rady města dne 8. srpna 2011 od 13.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech Usnesení č.281/11 Rada města schvaluje

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 5. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 24. října 2013 od 16:30 hod. v

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 3. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 26. června 2014 od 16:30 hod. v

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 10. řádného jednání rady města dne 14. dubna 2008 od 13,30 hod.a 16. dubna od 14,00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 10.řádného jednání rady města dne 17. března 2010 od 13.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech Usnesení č. 139/10 Rada města

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 2. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 24. dubna 2014 od 16:30 hod. v

Více

z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 1.řádného jednání rady města konaného dne 9.1.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 1/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 10. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 22. listopadu 2007 od 16:30 hod. v zasedací síni

Více

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne 10.3.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 58/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 1. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 27. února 2014 od 16:30 hod. v

Více

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 11:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 11:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne 19.3.2013 od 11:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 73/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

z 12. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 12. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 12. řádného jednání rady města konaného dne 3.12.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č.387/12 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 18. řádného jednání rady města dne 24. května 2010 od 13.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech Usnesení č. 259/10 Rada města

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 7. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 30. srpna 2007 od 16:30 hod. v zasedací síni v Městském

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í mimořádného jednání rady města dne 20. srpna 2007 od 13,00 hod. Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 273/07 Rada města

Více

z 20. řádného jednání rady města dne 14. listopadu 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 20. řádného jednání rady města dne 14. listopadu 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 20. řádného jednání rady města dne 14. listopadu 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 370/11 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 5. řádného jednání rady města dne 16. února 2009 od 13.00 hod. a 17. února 2009 od 12.30 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech

Více

z 11.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 11.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 11.řádného jednání rady města konaného dne 7.10.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 301/2013 Rada města s c h v a l u j e program řádného jednání rady

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh na poskytnutí peněžitých dotací na rok 2016 (tisk R/312)

U S N E S E N Í. 3. Návrh na poskytnutí peněžitých dotací na rok 2016 (tisk R/312) U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. března 2016, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města

Více

z 10.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 10.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 10.řádného jednání rady města konaného dne 9.9.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 264/13 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení č.

Více

z 11. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 11. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 11. řádného jednání rady města konaného dne 12.11.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č.350/12 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

V ý p i s u s n e s n í. z 6.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

V ý p i s u s n e s n í. z 6.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 6.řádného jednání rady města konaného dne 27.5.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 146/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne 30.08.2012 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/36/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 36. jednání

Více

Městský obvod ÚL - Střekov. Usnesení č.: 115/7R/19 Rada Městského obvodu Ústí nad Labem Střekov po projednání dne

Městský obvod ÚL - Střekov. Usnesení č.: 115/7R/19 Rada Městského obvodu Ústí nad Labem Střekov po projednání dne Městský obvod ÚL - Střekov U S N E S E N Í z 7. schůze Rady městského obvodu ÚL - Střekov, která se konala dne 6. 3. 2019 od 15.00 hodin v zasedací místnosti ÚMO Střekov, 2. patro. Usnesení č.: 115/7R/19

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 6. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 12. prosince 2013 od 16:30 hod.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

z 2.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 2.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 2.řádného jednání rady města konaného dne 11.2.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 30/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

z 5. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 5. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s U s n e s e n í z 5. řádného jednání rady města konaného dne 14.5.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 120/12 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov Usnesení mim. 11. ZMO Střekov U S N E S E N Í mim. 11. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 24. 5. 2016 Projednané návrhy:

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Výpis usnesení 7. file:///g /WWW/www/samosprava/usnes_zast/rok2006/VII_rijen_5.html[ :44:08]

Výpis usnesení 7. file:///g /WWW/www/samosprava/usnes_zast/rok2006/VII_rijen_5.html[ :44:08] Výpis usnesení 7. řádného jednání zastupitelstva města, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 5. října 2006 od 16:30 hodin v zasedací síni v Městském kulturním a společenském středisku ve Vejprtech Usnesení

Více

Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 29.4.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/15/RM/2019 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 5/13/RM/2019, 9/13/RM/2019,

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í ze 5. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne a

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í ze 5. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne a Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í ze 5. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 18. 4. 2017 a 19. 4. 2017 Projednané návrhy: 1. 2. Návrh na jmenování předsedy

Více

USNESENÍ z 40. zasedání Rady města Jirkova ze dne

USNESENÍ z 40. zasedání Rady města Jirkova ze dne USNESENÍ z 40. zasedání Rady města Jirkova ze dne 29.11.2010 795/40/RM/2010 Kontrola plnění usnesení Rada města-bere na vědomí splněná usnesení č.740/35/rm/2010, 786/39/RM/2010, 789/39/RM/2010. 796/40/RM/2010

Více

V ý p i s u s n e s n í z 10. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

V ý p i s u s n e s n í z 10. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 10. řádného jednání rady města konaného dne 8.10.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 306/12 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 5.5.2015 Projednané návrhy: 1. Rozbor hospodaření MO Střekov za 1. čtvrtletí roku

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 4. 6. 2018 R18/434 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Usnesení č. 18 z jednání zastupitelstva města Teplice nad Metují konaného dne 15. května 2017 Zastupitelstvo města Teplice nad Metují

Usnesení č. 18 z jednání zastupitelstva města Teplice nad Metují konaného dne 15. května 2017 Zastupitelstvo města Teplice nad Metují Usnesení č. 18 z jednání zastupitelstva města Teplice nad Metují konaného dne 15. května 2017 Zastupitelstvo města Teplice nad Metují s c h v a l u j e Usnesení č. 01/18/2017 Celoroční hospodaření města

Více

Informace o přijatých usneseních z 5. schůze Rady města Šluknov

Informace o přijatých usneseních z 5. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z 22. schůze Rady města Šternberka ze dne

Zápis z 22. schůze Rady města Šternberka ze dne Zápis z 22. schůze Rady města Šternberka ze dne 5.9.2011 Číslo: 617 Zodpovídá: FO Termín: 5.9.2011 zápis z jednání finančního výboru ze dne 26. 8. 2011 a výsledky hospodaření Města Šternberka k 31. 7.

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

město Slavičín U S N E S E N Í 45. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín U S N E S E N Í 45. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín U S N E S E N Í 45. schůze Rady města Slavičín, konané dne 5. 8. 2008 Usnesení č. 45/0927/08 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 1.6.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/21/RM/2015 Kontrola plnění usnesení prodloužení termínu plnění usnesení č. 34/14/RM/2015

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 40/ a 41/ Tisk 840/ /RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 40/ a 41/ Tisk 840/ /RM U S N E S E N Í ze 42. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 20. 11. 2013 v 7:30 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 1. Pacht nemovitostí v majetku města Ústí nad Labem pozemku

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 31. srpna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- ze 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 166/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici.

U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici. U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne 12.4.2012 v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici. UR/28/1/2012 program jednání Rada města Velká Bystřice po projednání

Více

Usn.č. 29/02 1) Usn.č. 29/03 1)

Usn.č. 29/02 1) Usn.č. 29/03 1) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 29. zasedání konaného dne 4. 11. 2015 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

Usnesení STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í

Usnesení STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í z 11. schůze Rady městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky, konané dne 4. dubna 2011 čís. usn. 321/11 341/11 Ing. arch.

Více

Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno

Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno Usnesení Rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 27. května 2009 (upravená verze) č. 174 s účinností od 1. 6. 2009 uzavření dodatku č. 1 k pojistné smlouvě číslo 3-065-1931-14 o pojištění odpovědnosti za škodu

Více

U s n e s e n í z 27. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 27. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 27. jednání rady města dne 2.4.2012 v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/27/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 27. jednání rady města Bod programu 1. UR/27/2/2012

Více

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne. 8. 2. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Jaromír

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne 1.12.2008 777/37/R/2008 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.386/21/r/2008, 547/26/R/2008, 667/32/R/2008, 698/34/R/2008, 710/35/R/2008,

Více

U S N E S E N Í. 70. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 70. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 70. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 18. 6. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslav Štefl

Více

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A)

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A) U S N E S E N Í z 37. zasedání Rady města Kojetína, ze dne 24. června 2008 v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Pronájem nebytových prostor parkovací místa

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 256/2017 doplněný Plán zimní údržby místních komunikací v Kynšperku nad Ohří a spádových obcích

Více

z 9.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 9.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 9.řádného jednání rady města konaného dne 15.9.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 256/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019-183/R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne 24.06.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019 zprávu o bezpečnostní situaci ve městě za

Více

Usnesení z 36. schůze rady města Trmice, která se konala dne od 14:00 hod. na MěÚ Trmice

Usnesení z 36. schůze rady města Trmice, která se konala dne od 14:00 hod. na MěÚ Trmice Usnesení z 36. schůze rady města Trmice, která se konala dne 16. 05. 2016 od 14:00 hod. na MěÚ Trmice Předsedající: starostka Mgr. Jana Oubrechtová Přítomni: dle prezenční listiny Ověřovatel zápisu: Mgr.

Více

z 9. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 9. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 9. řádného jednání rady města konaného dne 10.9.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 264/12 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení č.

Více

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne 2.9.2013 ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/56/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 56.jednání

Více

I I žďár'ao s;;z,wou. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ:

I I žďár'ao s;;z,wou. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Á I I žďár'ao s;;z,wou MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: 26. 2. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

MĚSTO MORAVSKÝ BEROUN. Výsledky projednání jednotlivých bodů programu. 24. zasedání Rady města Moravský Beroun. konaného dne

MĚSTO MORAVSKÝ BEROUN. Výsledky projednání jednotlivých bodů programu. 24. zasedání Rady města Moravský Beroun. konaného dne MĚSTO MORAVSKÝ BEROUN Výsledky projednání jednotlivých bodů programu 24. zasedání Rady města Moravský Beroun konaného dne 06.06.2011 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti

Více

Usnesení č. 4/10Z/2012: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého. 8. zasedání s tím, že námitka již byla vypořádána.

Usnesení č. 4/10Z/2012: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého. 8. zasedání s tím, že námitka již byla vypořádána. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 136/11/15 Rada obce Doubrava program 11. schůze Rady obce Doubrava konané dne 10. 06. 2015 1. Zahájení a procesní záležitosti 2. Představení

Více

Usn.č. 15/03 1) ukládá EO MěÚ NR doručit obratem výpověď nájemci. Výpovědní lhůta činí 6 měsíců. Usn.č. 15/03 2)

Usn.č. 15/03 1) ukládá EO MěÚ NR doručit obratem výpověď nájemci. Výpovědní lhůta činí 6 měsíců. Usn.č. 15/03 2) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 15. zasedání konaného dne 27. 5. 2019 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 25. ledna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 36. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Usnesení z 25. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 25. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 25. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 23.6.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/25/RM/2014 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení č.

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 26. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 8. prosince (č. 338/26 356/26)

- 1 - U S N E S E N Í. z 26. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 8. prosince (č. 338/26 356/26) - 1 - U S N E S E N Í z 26. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 8. prosince 2015 (č. 338/26 356/26) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení ze 40. zasedání dne 12. dubna 2016

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení ze 40. zasedání dne 12. dubna 2016 R M 1/ 40 / 16 s c h v a l u j e Program zasedání Rady města Koryčany. Pro: 4, Proti: 0, Zdržel se: 0, Nepřítomno: 1 p. 2. R M 2/ 40 / 16 u k l á d á starostce města prověřit možnost ukončení nájmu pozemků

Více

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE číslo 43/2016 ze dne 11. 10. 2016 Usnesení číslo 656/16-R43 ze dne 11. 10. 2016 program zasedání Rady města Jesenice č. 43/2016, který je nedílnou součástí tohoto usnesení. Usnesení číslo 657/16-R43 ze

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 29/2018 1. rozhodla v souladu s ust. 166 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

Město Stráž pod Ralskem

Město Stráž pod Ralskem Upraveno v souladu se zákonem Č. 10112000 Sb. o ochraně osobních údajů! Město Stráž pod Ralskem USNESENÍ z S. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 6. března 2013 Přítomní: Bc. Věra Reslová,

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í. 9. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 29.3.

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í. 9. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 29.3. Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í 9. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 29.3.2016 Projednané návrhy: 4.1. Navýšení měsíční odměny za výkon

Více

U S N E S E N Í. 49. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 49. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 49. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 10. 5. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Karel

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na bezúplatný převod

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 15. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 15. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 15. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 4. 6. 2019 R19/420 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 6. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 6. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 6. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 14.06.2007 129/2007 6. ZM V u z a v í r á v souladu s 17, odst. 5 a odst. 7, písm.

Více

z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011

z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011 z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011 1. Schválení programu Usnesení č. 181/2011 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 16. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více