Neplaťte. I Vy můžete mít svůj vlastní rodinný dům. zbytečně za pronájem bytu!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Neplaťte. I Vy můžete mít svůj vlastní rodinný dům. zbytečně za pronájem bytu! www.ekonomicke-stavby.cz"

Transkript

1 Neplaťte zbytečně za pronájem bytu! I Vy můžete mít svůj vlastní rodinný dům.

2 Petra 2, 5+1+G, už. plocha 144 m 2, splátka GÉNIUS ,- Kč/měs.

3 Jsme dlouhodobě jedničkou českého trhu ve výstavbě rodinných domů. Pracujeme pro více než 800 klientů současně. To je v porovnání s druhým v pořadí trojnásobný objem staveb. Díky tomu máme, oproti ostatním, pevnou výchozí pozici pro vyjednávání lepších podmínek pro naše klienty. Čím jsme silnější, tím lepší podmínky pro Vás máme. A to je důležité.

4 Dostane se Vám vysoké kvality stavby. V Ekonomických stavbách dobře víme, že dokonale postavený dům je hlavní požadavek každého klienta. Kvalita stavby rozhoduje o tom, zdali ze svého domu budete nadšeni rok, roky, nebo už napořád. Bohužel jen málo stavitelů v České republice Vám nabídne tak dobrou práci v nejvyšší normě kvality ISO Naše společnost Vám takovou kvalitu přinese. V ES své práci věříme natolik, že na každou svoji stavbu necháváme připravit nezávislý posudek soudního znalce.

5 Pavla, 4+1, už. plocha 101 m 2, splátka GÉNIUS 5.680,- Kč/měs.

6 Při stavbě domu ušetříte až ,- Kč Taková je výborná cena ES. V Ekonomických stavbách ctíme dohody. Proto svým klientům garantujeme pevnou cenu domu. Zkombinujte naše excelentní služby, vysokou kvalitu prováděných staveb, široké možnosti financování i pro klienty bez vlastní hotovosti, s naší skvělou garantovanou cenou a získáte nabídku, která nemá v České republice konkurenci.

7 ÚSPORA NIŽŠÍ CENOU ES ,- Kč ÚSPORA NA TEPELNÉM ČERPADLE ,- Kč ÚSPORA PŘI STAVBĚ NÍZKOENERGETICKÉHO DOMU ,- Kč PROJEKT ZDARMA STAVEBNÍ POVOLENÍ ZDARMA ,- Kč TŘI MĚSÍCE OD ÚŘADU K ÚŘADU, ÚSPORA NEVYČÍSLITELNÁ NEZÁVISLÝ STAVEBNÍ DOZOR ZDARMA ,- Kč ZNALECKÝ POSUDEK ZDARMA LEPŠÍ PODMÍNKY HYPOTÉKY S ES ,- Kč ,- Kč CELKEM UŠETŘÍTE 1, ,- Kč Údaje jsou orientační a liší se u různých typů domů. Stela, 5+1+G, už. plocha 156 m 2, splátka GÉNIUS ,- Kč/měs. Samuel, 5+1+G, už. plocha 166 m 2, splátka GÉNIUS ,- Kč/měs.

8 Kdo by si nepřál mít dům ZDARMA. My v ES takové přání dokážeme splnit. Jako poděkování za přízeň našich klientů jsme připravili unikátní možnost získat 100% slevu na dokončený dům. A nezáleží na tom, jestli si od nás necháte postavit dům podle typového projektu nebo podle individuálních představ. V obou případech máte v naší soutěži o dům zdarma stejné šance získat zpět veškeré finance, které jste do stavby svého domu investovali. Každý rok tak jeden z našich klientů získá dům zcela zdarma. Lepší nabídku Vám jiný stavitel určitě nenabídne.

9 Viktorie, 4+1+G, už. plocha 138,2 m 2, splátka GÉNIUS 8.543,- Kč/měs.

10 Petr 2, 6+1+G, už. plocha 206 m 2, splátka GÉNIUS ,- Kč/měs.

11 S finančním programem GÉNIUS ušetříte na splátkách za dům až 4.000,- Kč měsíčně. Neustále hledáme cesty, jak snižovat ceny našich domů a splátky, které za něj zaplatíte. Pečlivě zkoumáme každou možnost. Podařilo se nám velmi chytře využít dotace státu pro výrobu elektřiny solárním panelem. Úspora je tak velká, že u menších domů klesla splátka dokonce o polovinu. Jde o velmi jednoduchý princip, který je však velmi náročný na detail zpracování. Školili jsme své projektanty, speciálně upravili proces stavebního po volení. Na program jsme připravili všechny naše domy bez rozdílu. Užívejte chytrosti našich analytiků, užívejte podpory státu, kterou jen málokdo skutečně umí využít.

12 Pokud chcete opravdu úsporné řešení postavíme Vám nízkoenergetický dům a Vaše provozní náklady klesnou na minimum. Ekonomické stavby jsou průkopníky ve stavbě nízkoenergetických domů. Dokonalost domu vidíme nejen v jeho uspořádání, ale také v jeho ekonomice. Neplýtváme prostředky našich klientů na sice trendové, ale mnohdy nefunkční materiály či technologie. Nabízíme osvědčená a vyzkoušená řešení, která mají za cíl jediné optimální návratnost vložených prostředků.

13 Vyhněte se problémům s pozemkem a nakupujte bezpečně s programem Pozemkový servis. Během posledních dvou let výrazně stoupl počet klientů, kteří koupili špatný pozemek. V mnoha takových případech se na pozemcích vůbec nesmělo stavět a nebo byla výstavba domu zbytečně nákladná. Snažíme se naše klienty ochránit před podobnými chybami a tak přicházíme se službou spojenou s hledáním, prověřením a financováním pozemků. Využíváme nejširší databázi pozemků, která je v ČR k dispozici. Najdeme tak pro Vás pozemek vhodný ke stavbě přesně podle Vašich představ. A nejen to. Díky promyšlenému systému financování Vám pomůžeme i s jeho zaplacením. Vyhnete se tak na první pohled výhodnému bankovnímu úvěru na pozemek, který Vás prostřednictvím zástavy zaváže k jedné bance a následně k nevýhodné hypotéce na dům.

14 Máme nejširší nabídku doprovodných služeb na trhu. Postavte si s námi dům bez starostí. Takové jsou excelentní služby ES. V Ekonomických stavbách jsme si jisti tím, že náš klient je náš dobrý přítel. A dobrých přátel si velmi vážíme. Pečlivě prověříme Vámi vybraný pozemek před tím, než ho zakoupíte. Postaráme se o úvěr na nákup pozemku i stavbu domu. Společnými silami pak vytvoříme projekt přesně podle Vašich představ. Zajistíme pro Vás kompletní stavební povolení a přidělíme Vám osobního manažera projektu. Celý proces přípravy a stavby budete sledovat prostřednictvím internetu ve svém klientském centru. Jednodušší už to být nemůže.

15 OSOBNÍ MANAŽER PROJEKTU PROJEKT ÚPRAVA PROJEKTU DLE VAŠICH PŘÁNÍ VYŘÍZENÍ DOKLADŮ KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VYŘÍZENÍ HYPOTÉKY NEZÁVISLÝ STAVEBNÍ DOZOR KLIENTSKÉ CENTRUM ZDARMA ZDARMA ZDARMA ZDARMA ZDARMA ZDARMA ZDARMA ZDARMA 3 ROKY ZÁRUKY ZDARMA MOŽNOST ZPĚTNÉHO ODKUPU NEMOVITOSTI POSTUPNÉ FINANCOVÁNÍ BONUS BONUS VŠE, CO BUDE TŘEBA, ZA VÁS ZAJISTÍME. N1-2, 2+1, už. plocha 48 m 2, splátka GÉNIUS 1.590,- Kč/měs. Dominik, 5+1+2G, už. plocha m 2, splátka GÉNIUS ,- Kč/měs.

16 Katka, 3+KK, už. plocha 73 m 2, splátka GÉNIUS 4.658,- Kč/měs.

17 Jako největší stavitel v ČR Vám nabízíme financování nejlepší podmínky na českém trhu. A to Vám můžeme garantovat. V oblasti financování disponujeme možnostmi, které Vám žádný jiný stavitel v ČR nabídnout nemůže. Banky nám, jako největšímu staviteli, garantují nejnižší úrokové sazby. Některé nejlepší produkty jsou dokonce vyhrazeny pouze pro klienty ES. Výsledkem jsou nejnižší splátky hypotéky a tím výrazná úspora financí našich klientů. Tímto způsobem lze financovat nejen nový dům, ale i Vámi vybraný pozemek. V Ekonomických stavbách se tak dokážeme postarat i o klienty, kteří nedisponují vlastními finančními prostředky.

18 Pro klienty bez vlastního pozemku máme připraven rychlý úvěr na pozemek. Pomocí tohoto úvěru můžete za Vámi vybraný pozemek zaplatit už za 20 dní. Tento produkt je mimořádný svojí rychlostí a jednoduchostí ručení. Úvěr je připraven tak, aby později nekomplikoval vyřízení hypotečního úvěru.

19 Banky v ČR značně diskvalifikují klienty bez vlastní hotovosti. V ES máme řešení překlenovací úvěr. Tento produkt je výhradně určen pro klienty Ekonomických staveb. Pomocí tohoto úvěru lze snadno a bez zbytečných byrokratických překážek krátkodobě nahradit chybějící hotovost klienta. Klient není závislý na pomalých platbách banky a stavba může probíhat plynuleji. Pomocí tohoto úvěru se také vyřeší požadavek banky před uvolněním prostředků postavit základovou desku a metr zdiva. Překlenovací úvěr tak postaví v bance na stejnou rovinu klienty s potřebnou vlastní hotovostí a bez ní. V této situaci je pak snadné využít hypotéky jako velmi dobrého nástroje financování stavby.

20 Galileo, 5+KK, už. plocha 176,7 m 2, splátka GÉNIUS ,- Kč/měs.

21 Udělejte první správný krok k vlastnímu domu. Přijďte na nezávaznou schůzku. Naplánovat stavbu domu a přitom na nic důležitého nezapomenout předpokládá široké znalosti z mnoha oborů. Plánovat bez znalostí může být prvním chybným krokem. Víme přesně, co stavba domu přináší. Postavili jsme jich stovky. Rádi se s Vámi podělíme o znalosti. Náš pracovník vyhodnotí Váš záměr a upozorní na možná úskalí Vámi zamýšleného postupu. Navrhneme řešení případných překážek tak, aby stavba domu pro Vás byla co nejsnazší. Tato schůzka je zcela nezávazná a pochopitelně zdarma. Většina zájemců o schůzku se po seznámení s našimi službami stala klienty ES.

22 Máme pro Vás připraveno dalších více než 650 projektů. To je nejširší výběr domů na českém trhu. Pokud ani v takovém obrovském množství nenaleznete svůj dům, rádi Vám projekt vytvoříme podle představ. Naši projektanti jsou připraveni splnit jakékoli Vaše přání. Díky mnoha zkušenostem Vám mohou být nápomocni také dobrou radou. A ty jsou, jak známo, nad zlato. Takto vytvořený projekt od nás dostanete pochopitelně zdarma.

23 Stavíme domy po celé ČR. Máme 100% pokrytí. Město Adresa Poznámka Telefon Mobilní telefon ZRUČ U PLZNĚ Ke Křižovatce 466, Zruč u Plzně , ROUSÍNOV Slavkovská 1157, Rousínov ČESKÉ BUDĚJOVICE 2. NP objektu Husova 13 (naproti výstavišti) SCHŮZKY PO TELEFONICKÉM OBJEDNÁNÍ FRÝDEK-MÍSTEK O. Kišové 208, Sviadnov (vedle kostela) SCHŮZKY PO TELEFONICKÉM OBJEDNÁNÍ MLADÁ BOLESLAV Blahoslavova 185/6 (bleděmodrý dům) SCHŮZKY PO TELEFONICKÉM OBJEDNÁNÍ PRAHA CITY TOWER, Hvězdova 1716/2b SCHŮZKY PO TELEFONICKÉM OBJEDNÁNÍ PARDUBICE nám. Republiky 55 SCHŮZKY PO TELEFONICKÉM OBJEDNÁNÍ TEPLICE Dlouhá 39 (naproti finančnímu úřadu) SCHŮZKY PO TELEFONICKÉM OBJEDNÁNÍ TŘEBÍČ Nad Zámkem 1072 (Podnikatelský inkubátor) SCHŮZKY PO TELEFONICKÉM OBJEDNÁNÍ ZLÍN Kvítková 124 (modrá budova firmy ELEKTRA) SCHŮZKY PO TELEFONICKÉM OBJEDNÁNÍ Tisková chyba vyhrazena. ES 3/2010.

24 Ekonomické stavby získaly podruhé v řadě prestižní titul Firma roku 2009 na náročném polském trhu. Titul Firma roku 2009 udělil ES Institut Filozofie a Sociologie polské Akademie věd mimo jiné za nejférovější smlouvy na trhu a přístup ke klientům. Jsme tak první zahraniční společností na polském trhu, která byla tímto zásadním oceněním vyzdvižena a vůbec první, kdo získal tento významný titul hned dvakrát za sebou. Spokojenost s prací Ekonomických staveb projevilo více než 97 % klientů a to nejen v Polsku, ale i v České republice.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

profesionální a přátelský přístup

profesionální a přátelský přístup Chotíkov 479, 330 17 Chotíkov Tel.: 377 825 782 Mobil: +420 602 435 452, +420 777 743 411 e-mail: info@ekonomicke-stavby.cz www.ekonomicke-stavby.cz Pobočka Morava: Slavkovská 1157, 683 01 Rousínov Tel.:

Více

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely.

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely. POTŘEBUJI PŮJČIT Jestliže potřebujete rychle půjčit finanční prostředky a hledáte solidního partnera, pak jste v Modré pyramidě na správné adrese. Díky půjčkám z naší nabídky si můžete jednoduše a bez

Více

tisková konference Praha, 7. ledna 2014

tisková konference Praha, 7. ledna 2014 tisková konference Praha, 7. ledna 2014 Úspěšný rok 2013 v oblasti retailového bankovnictví 3 / Vracíme poplatky Více než dvojnásobek klientů K 31/12/12 K 31/12/13 4 / Vracíme poplatky Více než dvojnásobek

Více

Řešení Prospeca. Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit.

Řešení Prospeca. Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit. Řešení Prospeca Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit. 1 Představení záměru V kombinaci historicky nejnižších úrokových sazeb a stále

Více

Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená úsporám a Nový panel

Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená úsporám a Nový panel PORADENSKÉ CENTRUM ZELENÁ ÚSPORÁM Kontaktní osoba: Telefon: e-mail: Iva Rokytková 6668753 Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená

Více

Garantovaná úroveň služeb

Garantovaná úroveň služeb 800 521 521 www.kb.cz Garantovaná úroveň služeb Profesionalita především BEZPEČNOST Bezpečí Vašich financí je pro nás samozřejmostí Přístup k Vašim penězům je jednoduchý a bezpečný. Všechny formy přihlašování

Více

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany Důchodová reforma = šance pro aktivní občany 5.9.2012 Vydání 2012/09/05 Obsah Úvod - strana 1 Jak poznat dobrou firmu - strana 2 Pilíře důchodové reformy str. 3 Výhody a nevýhody II. A III. pilíře str.

Více

Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení. Českomoravská stavební spořitelna a.s.

Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení. Českomoravská stavební spořitelna a.s. Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení V české republice nyní působí celkem 5 stavebních spořitelen a všechny tyto spořitelny jsou sdruženy v Asociaci českých

Více

Česká spořitelna Stimul pro hypoteční trh v roce 2009 Je dobré žít ve světě České spořitelny Gernot Mittendorfer, Jiří Škorvaga 15.9.

Česká spořitelna Stimul pro hypoteční trh v roce 2009 Je dobré žít ve světě České spořitelny Gernot Mittendorfer, Jiří Škorvaga 15.9. Česká spořitelna Je dobré žít ve světě České spořitelny Gernot Mittendorfer, Jiří Škorvaga 15.9.2009 Program 1. Proč nyní přicházíme se stimulem pro trh? 2. Kam se bude trh vyvíjet? Jak vidíme současný

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A rádi! Věnováno našim klientům Ať právě peníze máte, či je zrovna potřebujete, chcete je rozmnožit nebo

Více

VÁŠ PRŮVODCE PŘI VÝBĚRU NOVÉHO BYDLENÍ...

VÁŠ PRŮVODCE PŘI VÝBĚRU NOVÉHO BYDLENÍ... VÁŠ PRŮVODCE PŘI VÝBĚRU NOVÉHO BYDLENÍ... Stavíme Váš sen... 1 2-4 Průběh výstavby domu 4-5 6 6 7 7 8 8 RD JUPITER Dispozice: 5+1 Užitná plocha: 162 m² Základová deska: PER: U=0,13W/m2K (pasiv) Stavební

Více

Vydělejte. na refinancování hypotéky JAK REFINANCOVAT HYPOTÉKU

Vydělejte. na refinancování hypotéky JAK REFINANCOVAT HYPOTÉKU Vydělejte na refinancování hypotéky JAK REFINANCOVAT HYPOTÉKU Copyright 2013 (v3a) GEPARD FINANCE a.s. www.gepardfinance.cz Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být kopírována a rozšiřována

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A RÁDI! BĚŽNÝ ÚČET SPOŘENÍ A INVESTICE PŮJČKY U nás neplatíte žádné poplatky, zato máte o svých penězích

Více

letak-domesi-5.indd :15:27

letak-domesi-5.indd :15:27 letak-domesi-5.indd 1 15.2.2011 18:15:27 Dřevostavby Domesi jsou jedinečnou kombinací architektury, designu, energetické úspornosti a moderní stavební technologie. letak-domesi-5.indd 2 15.2.2011 18:15:29

Více

Pohled UniCredit Bank na financování brownfields

Pohled UniCredit Bank na financování brownfields Pohled UniCredit Bank na financování brownfields Únor 2011 Martin Horák, úvěrový specialista, Firemní klientela, Regionální centrum Brno III Martin Potůček, konzultant Evropského kompetenčního centra Brno

Více

Tip Využijte Hypodny od 30. 9. 2013 do 4. 10. 2013 a získejte výhodnější hypoteční úvěr. To nejdůležitější ze světa vaší banky.

Tip Využijte Hypodny od 30. 9. 2013 do 4. 10. 2013 a získejte výhodnější hypoteční úvěr. To nejdůležitější ze světa vaší banky. Každý klient si zaslouží individuální přístup 03 To nejdůležitější ze světa vaší banky 2013 Tip Využijte Hypodny od 30. 9. 2013 do 4. 10. 2013 a získejte výhodnější hypoteční úvěr. 01 Hypodny 02 Unikátní

Více

Firemní program Domino

Firemní program Domino Firemní program Domino pro zaměstnance společnosti SPŠ Mladá Boleslav Prezentace FP Domino BĚŽNÝ ÚČET V KČ Srovnání nabídky kont Perfekt Konto Extra Konto Premium Konto Měsíční kreditní obrat > 10 000

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0499

CZ.1.07/1.5.00/34.0499 Číslo projektu Název školy Název materiálu Autor Tematický okruh Ročník CZ.1.07/1.5.00/34.0499 Soukromá střední odborná škola Frýdek-Místek,s.r.o. VY_32_INOVACE_251_ESP_06 Marcela Kovářová Datum tvorby

Více

FINANCOVÁNÍ PROJEKTŮ OZE Z KOMERČNÍCH ZDROJŮ MEZINÁRODNÍ SEMINÁŘ - VYUŽITÍ OZE V BUDOVÁCH ENVIROS. Praha, 21. 6. 2011

FINANCOVÁNÍ PROJEKTŮ OZE Z KOMERČNÍCH ZDROJŮ MEZINÁRODNÍ SEMINÁŘ - VYUŽITÍ OZE V BUDOVÁCH ENVIROS. Praha, 21. 6. 2011 FINANCOVÁNÍ PROJEKTŮ OZE Z KOMERČNÍCH ZDROJŮ MEZINÁRODNÍ SEMINÁŘ - VYUŽITÍ OZE V BUDOVÁCH ENVIROS Praha, 21. 6. 2011 VÝHODY (PŘEDPOKLADY) SUBJEKTŮ VEŘEJNÉHO SEKTORU JAKO INVESTORŮ Množství energeticky

Více

Dotace a úvěr jak na to?

Dotace a úvěr jak na to? Dotace a úvěr jak na to? Bankovní produkty a finanční instrumenty pro výzkum, vývoj a inovace Praha 30.11.2009 KB Finanční nástroje Hypoteční úvěr Kreditní karta pro podnikatele Profi úvěr FIX menší a

Více

Daňové a transakční poradenství

Daňové a transakční poradenství Daňové a transakční poradenství Committed to your success Daňové a transakční poradenství Strategické plánování, znalost daňové legislativy a optimalizace daňového zatížení povedou ke stálému zlepšování

Více

EKO PROGRAM PARTNERS

EKO PROGRAM PARTNERS EKO PROGRAM PARTNERS FINANCOVÁNÍ SOLÁRNÍCH SYSTÉMU Problematika týkající se náhradních zdrojů elektrické energie je aktuální záležitosti nejen z pohledu technického, ale také z pohledu financování. Hlavní

Více

V NAŠI SÍTI SI VŠICHNI VOLAJÍ A SMSKUJÍ ZDARMA DO OSTATNÍCH SÍTÍ VOLÁTE MAXIMÁLNĚ ZA 0,96KČ/MIN SMLOUVU MŮŽETE KDYKOLIV ZDARMA UKONČIT KE KAŽDÉMU

V NAŠI SÍTI SI VŠICHNI VOLAJÍ A SMSKUJÍ ZDARMA DO OSTATNÍCH SÍTÍ VOLÁTE MAXIMÁLNĚ ZA 0,96KČ/MIN SMLOUVU MŮŽETE KDYKOLIV ZDARMA UKONČIT KE KAŽDÉMU V NAŠI SÍTI SI VŠICHNI VOLAJÍ A SMSKUJÍ ZDARMA DO OSTATNÍCH SÍTÍ VOLÁTE MAXIMÁLNĚ ZA 0,96KČ/MIN SMLOUVU MŮŽETE KDYKOLIV ZDARMA UKONČIT KE KAŽDÉMU TARIFU MŮŽETE OBDRŽET AŽ 7 DALŠÍCH SIM, KTERÉ VOLAJÍ ZA

Více

PŮJČKY - pokračování

PŮJČKY - pokračování PŮJČKY - pokračování Výukový materiál je připraven pro 8. ročník s využitím Power pointové prezentace a sešitu. Žáci se seznámí s různými možnostmi půjček, s jejich výhodami a nevýhodami, pracují s tabulkou,

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno.

Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno. Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno. Proč investovat do bytů na Kladně?» Kladno se může pochlubit minulostí, která je ve 20. století proměnila ve světoznámou průmyslovou metropoli.» Prudký

Více

K úvěru bez navýšení 4 zimní kola zdarma. nejostřejší nabídka Na nový vůz

K úvěru bez navýšení 4 zimní kola zdarma. nejostřejší nabídka Na nový vůz K úvěru bez navýšení 4 zimní kola zdarma nejostřejší nabídka Na nový vůz Nejvýhodnější cesta k novému vozu Pořiďte si nový vůz SEAT tím nejlepším možným způsobem. Využijte úvěr či finanční leasing SEAT

Více

Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená úsporám a Nový Panel

Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená úsporám a Nový Panel Kontaktní osoba: Ing. Julie Böhmová Telefon: 606 687 056 e-mail: j.bohmova@zelenausporam.cz Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená

Více

Spoluprace v oblasti financování bydlení

Spoluprace v oblasti financování bydlení Spoluprace v oblasti financování bydlení 1 Společnost Top Consultant s.r.o. se zabývá finančním plánováním pro privátní a korporátní klientelu. Dále pak zprostředkováním investičních, pojistných a úvěrových

Více

Dřevostavby Domesi jsou jedinečnou kombinací architektury, designu, energetické úspornosti a moderní stavební technologie

Dřevostavby Domesi jsou jedinečnou kombinací architektury, designu, energetické úspornosti a moderní stavební technologie Dřevostavby Domesi jsou jedinečnou kombinací architektury, designu, energetické úspornosti a moderní stavební technologie Novinky 2009: V roce 2009 jsme se Vám rozhodli nabídnout služby a produkt s ještě

Více

Návod jak snížit operativní náklady, inovovat a financovat úsporou.

Návod jak snížit operativní náklady, inovovat a financovat úsporou. Tento materiál se soustředí na představení úsporných systémů osvětlení z pohledu manažerského řízení společnosti. Přechod na úsporné osvětlení je konkrétní dobře měřitelnou iniciativou, která dokáže ušetřit

Více

Financování residenčního developmentu 9. října 2008

Financování residenčního developmentu 9. října 2008 Financování residenčního developmentu 9. října 2008 Financování residenčního developmentu Agenda 1. Je stále co financovat? Faktory mající vliv na poptávku Dopady krize 2. Základní parametry financování

Více

Půjčky ihned do 5 minut na účtu nonstop Vám pomohou překonat. potvrzení o tom a onom. Samozřejmě Vás zajímá, co Vás čeká a

Půjčky ihned do 5 minut na účtu nonstop Vám pomohou překonat. potvrzení o tom a onom. Samozřejmě Vás zajímá, co Vás čeká a půjčky nonstop penize ihned na účet bez. Jaké budu potřebovat doklady a jaké jsou podmí půjčky půjčky nonstop penize ihned na účet bez. Pokud máte často problém vyjít s financemi, je na čase přehodnotit

Více

Vás a Vaši společnost

Vás a Vaši společnost Accelerate your business Určeno pro: Vás a Vaši společnost Potřebujete něco z následujícího? Zvýšit prodej vašich výrobků a produktů Prodávat do zahraničí a stále vše řídit z jednoho místa Být více a lépe

Více

Aktuální trendy a zkušenosti s přípravou, financováním a realizací energeticky úsporných projektů

Aktuální trendy a zkušenosti s přípravou, financováním a realizací energeticky úsporných projektů Aktuální trendy a zkušenosti s přípravou, financováním a realizací energeticky úsporných projektů Tomáš Chadim, SEVEn, o.p.s. SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. SEVEn je česká nezávislá

Více

Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla.

Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla. Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla. ...s kartou MercedesServiceCard se dostanete dále! Lahůdky z Francie, solární panely z Německa,

Více

PRODEJ, KOUPĚ A PRONÁJEM NEMOVITOSTÍ

PRODEJ, KOUPĚ A PRONÁJEM NEMOVITOSTÍ PRODEJ, KOUPĚ A PRONÁJEM NEMOVITOSTÍ Zajišťujeme veškeré dokumenty a listiny potřebné k prokázání vlastnických vztahů k nemovitosti. Prověřujeme možnosti vlastníka nakládat s nemovitostí, ověřujeme existenci

Více

NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ

NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ Kontakt Pro: Národní síť Místních akčních skupin České republiky, z.s. Datum zpracování: 26. 6. 2015 Zpracoval: Petr Janovský T: +420 602 524 743 E: petr.janovsky@newtonmedia.cz

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 1 Číslo

Více

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Benešov, Husova 742 EKONOMIKA. Ing. Ivana Frantesová

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Benešov, Husova 742 EKONOMIKA. Ing. Ivana Frantesová Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Benešov, Husova 742 EKONOMIKA Ing. Ivana Frantesová 1 Aktivní operace - úvěry III/2 VY_32_INOVACE_27 2 Název školy Registrační číslo projektu

Více

FINANCOVÁNÍ ENERGETICKÝCH ÚSPOR A OZE V MUNICIPÁLNÍM SEKTORU

FINANCOVÁNÍ ENERGETICKÝCH ÚSPOR A OZE V MUNICIPÁLNÍM SEKTORU FINANCOVÁNÍ ENERGETICKÝCH ÚSPOR A OZE V MUNICIPÁLNÍM SEKTORU ENERGETIKA A DOPRAVA VE MĚSTECH FINANCE A CHYTRÁ ŘEŠENÍ Národní síť zdravých měst Praha, 25. května 2010 2 FINANCOVÁNÍ ENERGETICKÝCH ÚSPOR A

Více

Nedejte šanci drahým a nevýhodným úvěrům

Nedejte šanci drahým a nevýhodným úvěrům Nedejte šanci drahým a nevýhodným úvěrům Finanční gramotnost v praxi Praha, 26/5/2011 Autor: Ing. Pavel Voříšek Česká spořitelna v 1.0 18/5/2011 Obsah RPSN: Jak jednoduše srovnávat různé úvěry?» Poskytovatelé

Více

Cenové mapy prodejních cen a jejich využití v praxi

Cenové mapy prodejních cen a jejich využití v praxi Cenové mapy prodejních cen a jejich využití v praxi Diskusní setkání časopisu Stavební fórum Středa 16. září 2015 PARKHOTEL Praha Kvalita a spolehlivost dat rezidenčního trhu Současná situace Data shromažďovaná

Více

půjčka 2000 volvo. Tito klienti cení soukromí a jsou zprávy odesílány do nich pouze 4,3" 540x960 Super AMOLED, dual-core Cortex-A9 1,2 GHz, RAM 1GB,

půjčka 2000 volvo. Tito klienti cení soukromí a jsou zprávy odesílány do nich pouze 4,3 540x960 Super AMOLED, dual-core Cortex-A9 1,2 GHz, RAM 1GB, půjčka 2000 volvo. Tito klienti cení soukromí a jsou zprávy odesílány do nich pouze online bez faxové potvrzení od nich později. cz Typ půjčky : Nabídka Kraj : Celá ČRVzkazy a oznámení - cbazar. Máte případy,

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík Akropolis reality s.r.o. tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz CANABA developoment,

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ. 1.07/1.5.00/34.0996 Číslo materiálu Název školy Jméno autora Tématická oblast Předmět Ročník VY_32_INOVACE_EKO155

Více

Zvýhodněná nabídka finančních produktů a služeb pro: International police association, sekce Česká republika

Zvýhodněná nabídka finančních produktů a služeb pro: International police association, sekce Česká republika Zvýhodněná nabídka finančních produktů a služeb pro: International police association, sekce Česká republika Nabídka je platná na příštích 12 měsíců, tj. od 1.12.2010 do 30.11.2011 22.12.2010 Co Vám můžeme

Více

Chytrá karta České spořitelny

Chytrá karta České spořitelny Chytrá karta České spořitelny Martin Techman, ředitel úseku rozvoje obchodu ČS Tomáš Reytt, manažer projektu Chytrá karta ČS 11. srpna 2008 Obsah Volně nastavitelné produkty Trh kreditních karet v ČR Chytrá

Více

Standardní dokumenty

Standardní dokumenty Standardní dokumenty Financování projektů řešených metodou EPC European Energy Service Initiative EESI IEE/08/581/SI2.528408 Duben 2011 Výhradní odpovědnost za obsah tohoto materiálu nesou autoři. Tento

Více

Řešte důležitější věci..

Řešte důležitější věci.. Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně postaráme za Vás. Společnost Account CB s.r.o.

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV.

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. Klient: Připravil: CANABA development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz Datum: 16.8.2015 2 / 20 CANABA

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3. Americké hypotéky - Spotřebitelské i Hotovostní

Více

MERKLE NABÍDKA MERKLE NABÍDKA VYUŽIJTE NYNÍ VÝHODY SPLÁTKOVÉHO PRODEJE BEZ NAVÝŠENÍ! Profesionální zařízení pro každé použití: SPLÁTKOVÝ PRODEJ

MERKLE NABÍDKA MERKLE NABÍDKA VYUŽIJTE NYNÍ VÝHODY SPLÁTKOVÉHO PRODEJE BEZ NAVÝŠENÍ! Profesionální zařízení pro každé použití: SPLÁTKOVÝ PRODEJ 1 / 2009 MERKLE NABÍDKA MERKLE NABÍDKA SPLÁTKOVÝ PRODEJ Představujeme Vám nové výrobní řady profesionálních svařovacích zdrojů Merkle, které jsou vyrobeny s použitím nejnovějších poznatků v oblasti svařování.

Více

dotované z EU III. Národní setkání starostů, primátorů a hejtmanů Hotel Artemis, Praha

dotované z EU III. Národní setkání starostů, primátorů a hejtmanů Hotel Artemis, Praha Financování a poradenství pro projekty dotované z EU III. Národní setkání starostů, primátorů a hejtmanů Hotel Artemis, Praha 10.6.2008 Obsah Co C mohu od banky vyžadovat? Jak sladit dotaci s úvěrem? Jak

Více

SPECIÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH BANKOVNÍCH PRODUKTŮ PRO ZAMĚSTNANCE SKUPINY SAP

SPECIÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH BANKOVNÍCH PRODUKTŮ PRO ZAMĚSTNANCE SKUPINY SAP SPECIÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH BANKOVNÍCH PRODUKTŮ PRO ZAMĚSTNANCE SKUPINY SAP Jsme tuzemská banka, která patří do skupiny UniCredit. Naše celosvětová síť pokrývá přibližně 50 trhů s více než 9 500 poboček

Více

Finanční gramotnost pro SŠ -6. modul Úvěry a předlužení

Finanční gramotnost pro SŠ -6. modul Úvěry a předlužení Modul č. 6 Ing. Miroslav Škvára O úvěrech Co říká o úvěru Wikipedie? Úvěrje formou dočasného postoupení zboží nebo peněžních prostředků (půjčka) věřitelem, na principu návratnosti, dlužníkovi, který je

Více

Život v zahraničí Banka

Život v zahraničí Banka - Obecně Mohu vybrat peníze z bankomatu v [název země] bez placení poplatků? Dotaz, jestli je výběr z bankomatu zpoplatněn při výběru v určitých zemích Jaké jsou poplatky za výběr z cizího bankomatu? Dotaz,

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 2 Číslo

Více

Příloha smlouvy o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha dodatku č. yyyyyyyyyy ke smlouvě o úvěru č. xxxxxxxxxx

Příloha smlouvy o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha dodatku č. yyyyyyyyyy ke smlouvě o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha smlouvy o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha dodatku č. yyyyyyyyyy ke smlouvě o úvěru č. xxxxxxxxxx Přehled výhod Následující dokument obsahuje přehled služeb a zvýhodnění, které Vám nabízíme v souvislosti

Více

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN. Tel:

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN.     Tel: RED SIN novinky zprávy RED SIN www.redsin.eu E-mail: redsin@redsin.eu Tel: 770 608 351 AZKOYEN ZEN moderní automat s dotykovým ovládáním umístitelný na pracovní plochu Automat ZEN s podstavcem možnost

Více

Život v zahraničí Banka

Život v zahraničí Banka - Obecně Mohu vybrat peníze z bankomatu v [název země] bez placení poplatků? Dotaz, jestli je výběr z bankomatu zpoplatněn při výběru v určitých zemích Jaké jsou poplatky za výběr z cizího bankomatu? Mohu

Více

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru Kdo jsme (poskytovatel úvěru)? Česká spořitelna, a.s., se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00,

Více

Seznam neaktuálních produktů

Seznam neaktuálních produktů Dětské konto Beruška Seznam neaktuálních produktů Účet pro děti od narození do 15 let - od 8 let s vlastní kartou. Všechny výhody Účet pro děti od narození do 15 let Od 8 let dítě může využívat platební

Více

F I R M A U N I W I N

F I R M A U N I W I N FIRMA UNIWIN Představení firmy Od roku 1997 nabízíme zákazníkům kvalitní výrobky a služby. Okna, dveře a fasády vyrábíme a montujeme z plastu, plast-hliníku, dřeva, hliníku a dřevohliníku. Naleznete u

Více

FAIRDIP FINANCE. Půjčky na základě zástavy nemovitostí

FAIRDIP FINANCE. Půjčky na základě zástavy nemovitostí FAIRDIP FINANCE Půjčky na základě zástavy nemovitostí Profil 1 V roce 7 se společnost stala nositelem ceny Zlatý rubl v kategorii Za vysoce kvalitní práci s vypůjčiteli. provozních kanceláří ve velkých

Více

Nejvyšší výkony podmíněné provozem

Nejvyšší výkony podmíněné provozem 12345 Zajistit provoz Nejvyšší výkony podmíněné provozem Je to tak jednoduché. 12 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních

Více

NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti. Komfortní bydlení - nový standard

NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti. Komfortní bydlení - nový standard NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti Snížení energetické závislosti Naše domy mají tak malé ztráty tepla. Využívají energii ze slunce, teplo vydávané domácími spotřebiči a samotnými

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3. Americké

Více

CENÍK PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY (Hypotéky) účinný od 1.7.2009

CENÍK PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY (Hypotéky) účinný od 1.7.2009 CENÍK PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY (Hypotéky) účinný od 1.7.2009 1. Příprava úvěru 1.1. Přijetí a posouzení žádosti zdarma 1.2. Zpracování úvěrové dokumentace zdarma 1.3. Pořízení výpisu z úvěrových

Více

RODINNÉ DOMY 2014 VŠE O RODINNÝCH DOMECH V PODOBĚ, KTERÁ TU JEŠTĚ NEBYLA!

RODINNÉ DOMY 2014 VŠE O RODINNÝCH DOMECH V PODOBĚ, KTERÁ TU JEŠTĚ NEBYLA! RODINNÉ DOMY 2014 VŠE O RODINNÝCH DOMECH V PODOBĚ, KTERÁ TU JEŠTĚ NEBYLA! NOVÝ JEDINEČNÝ KATALOG RODINNÉ DOMY 2014 1170 projektů ve 2 katalozích vše ích o individuáln projektech unikátní koncept a zpracování

Více

OBNOVA. Indikativní nabídka

OBNOVA. Indikativní nabídka OBNOVA 1 Úvěr Obnova PRÁVNICKÝM OSOBÁM na území ČR FINANCOVÁNÍ OPRAV a stavebních úprav nemovitosti REFINANCOVÁNÍ stávajících úvěrů na výše zmíněné REFINANCOVÁNÍ KOUPĚ stávajících bytového úvěrů domu na

Více

Otázka: Obchodní banky a bankovní operace. Předmět: Ekonomie a bankovnictví. Přidal(a): Lenka OBCHODNÍ BANKY

Otázka: Obchodní banky a bankovní operace. Předmět: Ekonomie a bankovnictví. Přidal(a): Lenka OBCHODNÍ BANKY Otázka: Obchodní banky a bankovní operace Předmět: Ekonomie a bankovnictví Přidal(a): Lenka OBCHODNÍ BANKY Podnikatelské subjekty, a. s. ZK min. 500 mil. Kč + další podmínky Hlavním cílem zisk Podle zákona

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz Poradce Portfolia Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce www.vhi.cz Čím se ve Viktor Hostinský Investments odlišujeme: Upřednostňuj zájmy ostatních nad zájmy své vlastní, a to i v případě, že to pro tebe

Více

Vylaďte si auto podle svého. HIT Kredit úroková sazba od 3,9 %

Vylaďte si auto podle svého. HIT Kredit úroková sazba od 3,9 % Vylaďte si auto podle svého HIT Kredit úroková sazba od 3,9 % HIT Kredit NALAĎTE SI ÚVĚR A POJIŠTĚNÍ PODLE SVÝCH PŘEDSTAV A ZÍSKEJTE POUKAZ NA POBYT V JEDNOM Z 270 EVROPSKÝCH HOTELŮ. Nabízíme vám produkty

Více

Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo.

Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo. Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo. Trend jednotlivců, úzkostlivě si střežících své know-how,

Více

Finanční gramotnost pro SŠ -8. modul Jak si pořídit vlastní bydlení

Finanční gramotnost pro SŠ -8. modul Jak si pořídit vlastní bydlení Modul č. 8 Ing. Miroslav Škvára O bydlení Vzpomínáte si na rodinný rozpočet? Co tvoří výdaje rodiny: Bydlení je nejvýznamnější položkou!!! Bydlení patří mezi základní potřeby člověka. Nákladné je jednak

Více

MODERNIZACE ENERGETICKÉ INFRASTRUKTURY JAKO ZDROJ FINANCÍ PRO MĚSTA A OBCE

MODERNIZACE ENERGETICKÉ INFRASTRUKTURY JAKO ZDROJ FINANCÍ PRO MĚSTA A OBCE MODERNIZACE ENERGETICKÉ INFRASTRUKTURY JAKO ZDROJ FINANCÍ PRO MĚSTA A OBCE Výroční finanční konference Svazu měst a obcí 2. 11. 2017 Pavel Cyrani Ředitel divize obchod a strategie, člen představenstva

Více

Systém Elektronickedrazby.cz

Systém Elektronickedrazby.cz Systém Elektronickedrazby.cz...je online systém zprostředkující dobrovolné elektronické dražby v České republice. Jedná se o unikátní systémové řešení elektronických dražeb, které poskytuje kompletní webové

Více

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu Financování bydlení Na co se připravit při financování bydlení Finance pro rodinu 2019 1 Obsah Úvod... 3 Co mám na mysli pod pojmem financováním bydlení?... 4 Jak probíhá první schůzka?... 4 Jak schůzka

Více

STRABAG Property and Facility Services a.s.

STRABAG Property and Facility Services a.s. STRABAG Property and Facility Services a.s. Výdaje za energie vs. investice do jejích úspor Ing. Lukáš Emingr OBSAH prezentace Představení společnosti Informace o spotřebách energií Vývoj cen energií na

Více

Vaše stavba v našich rukou

Vaše stavba v našich rukou Vaše stavba v našich rukou HELUZ cihlářský průmysl v. o. s. 373 65 Dolní Bukovsko 295, tel.: 385 793 030 fax: 385 726 145, heluzdum@heluz.cz www.heluz.cz Obsah: HELUZ DŮM str. 4 Výhody projektu HELUZ

Více

1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny )

1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny ) Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny ) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry

Více

váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY

váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY Co vám přinesou Živé stavby : Realizace autosalonu do 4 týdnů V našem autosalonu protopíte nejméně Živé stavby dispozici a vzhled můžete měnit www.zivestavby.cz

Více

KB EU POINT. Konference Regionservis Liberec

KB EU POINT. Konference Regionservis Liberec KB EU POINT Konference Regionservis Liberec 7.2.2008 Obsah Služby KB EU POINT Úsporné způsoby financování projektů, granty k úvěrům Diskuze 2 Regionservis, Liberec, 7.2.2008 3 Regionservis, Liberec, 7.2.2008

Více

KB EU POINT. Konference Regionservis Ústí nad Labem

KB EU POINT. Konference Regionservis Ústí nad Labem KB EU POINT Konference Regionservis Ústí nad Labem 4.3.2008 Obsah Služby KB EU POINT Úsporné způsoby financování projektů, granty k úvěrům Diskuze 2 Regionservis, Ústí nad Labem, 4.3.2008 3 Regionservis,

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo: CZ.1.07/1. 5.00/34.0084 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada:

Více

Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery

Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery Československá obchodní banka, a. s. Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery Česká republika, ve znění k 1. 11. 2009 Obsah A B C Kreditní karta

Více

Hypoteční úvěry v rámci developerských projektů 16.10.2008

Hypoteční úvěry v rámci developerských projektů 16.10.2008 Hypoteční úvěry v rámci developerských projektů Představení Raiffeisenbank a.s. RBCZ je součástí Raiffeisen International Bank-Holding AG, jedné z vedoucích bank ve střední a východní Evropě. Součástí

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 1 Číslo

Více

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru Kdo jsme (poskytovatel úvěru)? Česká spořitelna, a.s., se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00,

Více

ČMZRB a podpora podnikání v ČR

ČMZRB a podpora podnikání v ČR ČMZRB a podpora podnikání v ČR Finanční zdroje pro podnikání nejen z národních a evropských programů České Budějovice, říjen 2017 ČMZRB základní údaje Založena 1992; jediný akcionář Česká republika Hlavní

Více

Jasné výhody podnikání s Poštovní spořitelnou

Jasné výhody podnikání s Poštovní spořitelnou Jasné výhody podnikání s Poštovní spořitelnou Představení Poštovní spořitelny Součást skupiny ČSOB Samostatná obchodní značka Druhá největší banka v ČR v počtu klientů obsluhuje více jak 2 000 000 klientů

Více

bude vyhovovat. Uspějete jen u tří bank Kalousek chce resuscitovat kartou v zahraničí desítky miliard korun Z druhého důchodového

bude vyhovovat. Uspějete jen u tří bank Kalousek chce resuscitovat kartou v zahraničí desítky miliard korun Z druhého důchodového rychle půjčky bez registru do 15 minute naps. Jistě si u nás vyberete rychlou půjčku bez reg bude vyhovovat. Uspějete jen u tří bank Kalousek chce resuscitovat druhý pilíř, pro Husákovy děti se má znovu

Více

Financování projektů na využití biomasy. Martin Dykast 9.12.2014, Třebíč

Financování projektů na využití biomasy. Martin Dykast 9.12.2014, Třebíč Financování projektů na využití biomasy Martin Dykast 9.12.2014, Třebíč Co chápeme jako projekty na biomasu - Bioplynové stanice - Výroba tepla, bez a s kombinací výroby elektřiny - Projekty zpracovávají

Více

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru. Americká hypotéka, Americká hypotéka - konsolidace

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru. Americká hypotéka, Americká hypotéka - konsolidace INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru Kdo jsme (poskytovatel úvěru)? Česká spořitelna, a.s., se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00,

Více

-30% ZA 1,- KČ! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení!

-30% ZA 1,- KČ! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení! Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení! IHRE GARANTIEKÜCHE Plánovaná kuchyně Puncta NA KUCHYNĚ! * DOPRAVA A MONTÁŽ KUCHYNÍ ZA 1,- KČ! * AKCE *Sleva se nevztahuje na kuchyňské

Více