Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i :

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i :"

Transkript

1 Zápis ze 107. zasedání rady města, konaného dne 29. září 2014 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková - starosta města - místostarostka města Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Bc. Pavel Novák - člen rady města - člen rady města - člen rady města JUDr. Jiří Tláskal - tajemník MěÚ O m l u v e n i : Ing. Karel Kestner Mgr. Richard Spiegl - člen rady města - člen rady města H o s t é: p. Martin Novák - MěP O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze).. RNDr. Libuše Vosátková v.r Ing. Jan Bureš v.r

2 2 Program: Zahájení 1) Rozpočtové opatření 13/2014 2) Regenerace zeleně vybraných lokalit města Nové Strašecí zjednodušené podlimitní řízení schválení zadávací dokumentace, oznámení veřejné zakázky 3) Úprava kalkulace ceny stočného pro rok 2014, dodatek č. 6 ke smlouvě o nájmu kanalizace a souvisejících vztazích mezi městem Nové Strašecí a Technické služby Nové Strašecí, s.r.o. 4) Shromaždiště odpadu a změna smlouvy o svozu VOK s Technickými službami Nové Strašecí, s.r.o. (TSNS) 5) Rekonstrukce veřejného osvětlení v lokalitě Fortna koordinace s výstavbou sítí NN spol. ČEZ 6) Český rybářský svaz MO Nové Strašecí dodatek č. 2 o výpůjčce čp. 997 a přilehlých pozemků 7) Žádost o úhradu a odečet vynaložených nákladů na úpravu pronajatých prostor proti nájemnému v budově čp. 1155, ul. Havlíčkova 8) Žádost o prodloužení nájemné smlouvy 9) Žádost o pronájem nebytových prostor čp. 414, ul. Čsl. armády garáž u polikliniky 10) Žádost o úhradu 3 ks dřevěných oken za plastová + úhrada kruhového rozvaděče 11) Pronájem Komenského náměstí posvícení ) Nové Strašecí kanalizace Pecínov kanalizační přípojky 2x dodatek Smlouvy o zajištění realizace části kanalizační přípojky na veřejném prostranství splátkování 13) Smlouva o smlouvě budoucí na zřízení věcného břemene stavba: Nové Strašecí p.č. 288/8 smyčka knn uložení kabelového vedení v pozemku města 14) Plán inventur na rok ) Přijetí účelové dotace z rozpočtu Středočeského kraje na realizaci vodohospodářské infrastruktury 16) Vyasfaltování části povrchu sběrného dvora, přestěhování buněk pro obsluhu a kontejneru na nebezpečný odpad, nová elektroinstalace a zapojení kamerového systému 17) Různé Závěr Zahájení Zasedání zahájil v 17:30 hodin starosta města Mgr. Karel Filip, přivítal přítomné a konstatoval, že rada města je schopna se usnášet vzhledem k účasti 5 členů rady města. Starosta města konstatoval, že zápis z minulé rady města byl ověřen RNDr. Libuší Vosátkovou a Bc. Pavlem Novákem. Starostka města jmenoval za ověřovatele dnešního zápisu Ing. Jana Bechyně a Ing. Jana Bureše. Starosta města seznámil přítomné s programem jednání rady města. Tento program byl schválen 5 členy rady města Poznámka oprava zápisu: v zápisu ze 106. zasedání rady města dne je chybně uvedena u bodu č. 10) Smlouva o poskytnutí dotace na projekt Rekonstrukce víceúčelového hřiště v Křivoklátském sídlišti Nové Strašecí částka. Správné znění usnesení č I. s c h v a l u j e v návaznosti na schválení poskytnutí dotace Výborem Regionální rady regionu soudržnosti Střední Čechy uzavření smlouvy s Regionální radou regionu soudržnosti Střední Čechy, IČO:

3 3 o poskytnutí dotace v maximální výši ,- Kč a schvaluje vyčlenění peněžní částky ve výši ,- Kč v rozpočtu města na rok 2015, odpovídající celkovým rozpočtovaným nákladům projektu Rekonstrukce víceúčelového hřiště v Křivoklátském sídlišti Nové Strašecí, reg. č.: CZ.1.15/3.2.00/ ) Rozpočtové opatření č. 13/2014 Radě města se předkládá návrh na rozpočtové změny, které jsou vyvolány následující skutečností: Doporučuje se navýšit rozpočtovaný příjem na 5512 Požární ochrana o částku ,- Kč, kterou město obdrželo od ČPP a.s. Praha jako výplatu pojistného za výjezd JSDHO Nové Strašecí k havarovanému vozu. Navrhuje se tento příjem promítnout do výdajů požární ochrany, a to na položku 5156 pohonné hmoty a maziva. Dále se doporučuje posílit 6320 Pojištění funkčně nespecifikované o částku 8.500,- Kč z důvodu nově uzavřené pojistné smlouvy s Českou pojišťovnou a.s., která se týká vybudování autobusových zastávek. Z důvodové zprávy vedoucího OI pana Frieberta ohledně rekonstrukce VO v lokalitě Fortna vyplývá nutnost posílení 3631 Veřejné osvětlení o částku ,- Kč.Tuto částku je možno převést z 3745 Péče o vzhled a veřejnou zeleň. Na tomto byl postaven rozpočet ve výši 2,4 mil. Kč. Finanční částka v objemu 2 mil. Kč je deponována pro firmu Technické služby, s.r.o., která každoročně pečuje o zeleň, dalších 400 tis.kč bylo rozpočtováno pro ostatní služby v této oblasti. Z částky 400 tis. Kč bylo v letošním roce zatím čerpáno 20 tis.kč a bylo by tedy možné použít částku ve výši ,- Kč na rekonstrukci VO v lokalitě Fortna. Během rozpravy k tomuto bodu programu byl přijat nový návrh na způsob financování rekonstrukce VO v lokalitě Fortna, a to ze zůstatku na běžném účtu s ohledem na to, že dle projektu regenerace zeleně, lze předpokládat čerpání prostředků města ještě v letošním roce ve výši až ,- Kč. U s n e s e n í č s c h v a l u j e ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ č. 13 / 2014 I. PŘÍJMY 5512 Požární ochrana ,- Položka 2322 Přijaté pojistné náhrady Pozn.: Výplata pojistného plnění od ČPP a.s. II. VÝDAJE 5512 Požární ochrana ,- Položka 5156 Pohonné hmoty a maziva Pozn.: Použití pojistné částky Pojištění funkčně nespecifikované 8.500,- Položka 5163 Služby peněžních ústavů Pozn.: Nová pojistná smlouva-autobusové zastávky 3631 Veřejné osvětlení ,- Položka 6121 Budovy, haly, stavby Pozn: Rekonstrukce VO v lokalitě Fortna.

4 4 Financováno z běžného účtu. III. PŘEVODY MEZI 3639 Komunální služby ,- Položka 6901 Rezervy kapitálových výdajů Pozn: Výdaje na projektové dokumentace Sběr a svoz kom. odpadů ,- Položka 6121 Budovy, haly a stavby Pozn: Jedná se o fakturu od firmy ISES, která zpracovala Variantní posouzení dispozičního řešení sběrného dvora IV. FINANCOVÁNÍ Položka 8115 změna stavu prostředků na bankovních účtech. Navýšení výdajů o ,- Kč. 2) Regenerace zeleně vybraných lokalit města Nové Strašecí zjednodušené podlimitní řízení schválení zadávací dokumentace, oznámení veřejné zakázky Na základě usnesení rady města č ze dne byla podána žádost o dotaci v rámci L. výzvy Operačního programu životní prostředí v prioritní ose 6 zlepšování stavu přírody a krajiny, oblasti 6.5 podpora regenerace urbanizované krajiny, na projekt Regenerace zeleně vybraných lokalit města Nové Strašecí. Ministerstvo životního prostředí ČR rozhodnutím č SFŽP schválilo podporu projektu. V rámci přípravy realizace projektu odbor investic MěÚ zajistil zpracování dokumentace pro účely veřejné soutěže a připravil zadávací dokumentaci veřejné zakázky na služby dle předpokládané hodnoty veřejné zakázky ( ,- Kč bez DPH) v režimu zjednodušeného podlimitního řízení. Zadávací dokumentace byla dne předložena ke schválení SFŽP ČR. Vzhledem k časovému harmonogramu projektu je nezbytné bezodkladně vypsat zadávací řízení na dodavatele předmětné stavby. Zákon o veřejných zakázkách pro režim zjednodušeného podlimitního řízení ukládá povinnost vyzvat písemnou výzvou k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace nejméně 5 zájemců a písemnou výzvu současně zveřejnit na Profilu zadavatele ( 38 zákona o veřejných zakázkách). OI MěÚ navrhuje vyzvat písemnou výzvou k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace tyto firmy: 1. Arborea Rakovník, s. r. o., Dukelských hrdinů 2663, Rakovník 2. Ing. Václav Rosenreiter, Mšec 306, Mšec 3. Stromeko, s. r. o., Bratronice 35, Bratronice 4. BAOBAB péče o zeleň, s. r. o., Únětice 3, Horoměřice 5. Pavouci, s. r. o., Kostnická 510, Kolín 4 6. All4trees, s. r. o., Otvovice 147, Otvovice Dále zveřejnit písemnou výzvu k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na Profilu zadavatele města. V zadávací dokumentaci je navrženo základní hodnotící kritérium nejnižší nabídková cena. Lhůtu pro podání nabídek OI MěÚ navrhuje, při předpokladu oznámení veřejné zakázky 30. září, stanovit do (zákonná lhůta je minimálně 15 dnů). OI MěÚ dále radě města navrhuje ustavit 5-ti člennou společnou komisi pro otevírání obálek a pro posouzení kvalifikace a posouzení a hodnocení nabídek, tzv. hodnotící komisi + 5 náhradníků členů hodnotící komise.

5 5 U s n e s e n í č I. s o u h l a s í 1) se zněním zadávací dokumentace veřejné zakázky na služby Regenerace zeleně vybraných lokalit města Nové Strašecí 2) zaslat zadávací dokumentaci spolu s žádostí o zpracování nabídky stavebním firmám: a) Arborea Rakovník, s. r. o., Dukelských hrdinů 2663, Rakovník b) Ing. Václav Rosenreiter, Mšec 306, Mšec c) Stromeko, s. r. o., Bratronice 35, Bratronice d) BAOBAB péče o zeleň, s. r. o., Únětice 3, Horoměřice e) Pavouci, s. r. o., Kostnická 510, Kolín 4 f) All4trees, s. r. o., Otvovice 147, Otvovice za současného zveřejnění zadávací dokumentace veřejné zakázky na Profilu zadavatele města. II. s t a n o v u j e základní hodnotící kritérium veřejné zakázky Regenerace zeleně vybraných lokalit města Nové Strašecí nejnižší nabídková cena. I tajemníkovi MěÚ ve spolupráci s OI MěÚ zajistit oznámení veřejné zakázky. IV. j m e n u j e pro veřejnou zakázku Regenerace zeleně vybraných lokalit města Nové Strašecí v souladu s ustanovením 74 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) hodnotící komisi, kterou pověřuje ve smyslu ustanovení 71 odst. 3 ZVZ všemi úkony souvisejícími s otevíráním obálek s nabídkami, dále pověřuje ve smyslu 59 odst. 3 ZVZ všemi úkony souvisejícími s posouzením kvalifikace a dále pověřuje dle 71 odst. 4 ZVZ všemi úkony souvisejícími s posouzením a hodnocením nabídek, ve složení: Členové hodnotící komise: 1) Pavel Friebert 2) Ing. Renata Vurbsová 3) Ing. Alena Burešová 4) RNDr. Libuše Vosátková 5) Ing. Jan Vitner Náhradníci členů hodnotící komise: 1) Ing. Jan Bechyně 2) Jan Šarboch 3) Ing. Marie Králová 4) JUDr. Jiří Tláskal 5) Ing. Jan Bureš

6 6 3) Úprava kalkulace ceny stočného pro rok 2014, dodatek č. 6 ke smlouvě o nájmu kanalizace a souvisejících vztazích mezi městem Nové Strašecí a Technické služby Nové Strašecí, s.r.o. Technické služby Nové Strašecí, s.r.o. (TSNS) provozují kanalizační infrastrukturu v majetku města. TSNS předkládaly městu ke schválení cenovou kalkulaci na rok Na základě vývoje ekonomiky provozování kanalizační infrastruktury je žádoucí přistoupit k aktualizaci cenové kalkulace, neboť v době sestavování kalkulace nebyly známy zcela konkrétní údaje. Regulace v oblasti cenové kontroly se zaměřuje na dvě oblasti. První je skutečnost, zda-li jsou v kalkulaci, resp. jejím naplňování ekonomicky oprávněné náklady. Druhou skutečností je naplňování jednotlivých kalkulačních položek. Jedná se analogický přístup jako je rozpočet města, který má plánované jednotlivé kapitoly a sleduje se jejich čerpání. V případě potřeby se rozpočet města upravuje rozpočtovými změnami. Na základě této kalkulace je možné uvést, že nájemné městu pro rok 2014 bude ve výši ,- Kč bez DPH. V současné době je nájemné městu placeno dle podmínek uvedených v dodatku č. 5. ke smlouvě o nájmu kanalizace a souvisejících vztazích. Způsob úhrady vychází z množství vyfakturovaných vyčištěných m 3 krát cena za m 3 vyčištěné odpadní vody (m 3 ), které je vyfakturováno odběratelům. Tento způsob byl zvolen především na okolnost, že v období 11/2011 4/2013 nebyly ze strany druhého provozovatele ve městě Středočeské vodárny, a.s. placeny ani zálohy za čištění odpadních vod. Logicky tedy nebylo možné z vyčištěných odpadních vod druhému provozovateli platit městu nájemné. V roce 2013 se ale nakonec podařilo s druhým provozovatelem uzavřít dohodu o zálohových platbách. Nevýhodou tohoto řešení je skutečnost, že se odečty za předchozí období uskutečňují v první polovině roku následujícího. Informace o skutečném množství druhého provozovatele se k TSNS dostane v měsíci duben/květen. Přestože na straně TSNS není omezení nájemné uhradit městu po obdržení těchto informací, dle komunikace s finančním odborem města, je ale platba nájemného ještě za předchozí rok třeba v květnu roku následujícího problematická, protože je již hospodaření města ukončeno. Proto se navrhuje v navrhovaném dodatku ošetřit tento stav tak, že pro rok 2014 se stanovuje nájemné za vodohospodářskou infrastrukturu města ve výši ,- Kč bez DPH a pro další roky bude nájemné vycházející z cenové kalkulace, která je schvalována orgány města s tím, že nájemné bude hrazeno měsíčně 1/12. U s n e s e n í č I. s c h v a l u j e a) dodatek č. 6 ke smlouvě o nájmu kanalizace a souvisejících vztazích mezi městem Nové Strašecí a Technické služby Nové Strašecí, s.r.o. spočívající v úpravě nájemného, které v roce 2014činí celkem ,- Kč bez DPH b) upravenou cenovou kalkulaci stočného pro rok 2014 předloženou provozovatelem kanalizační sítě a ČOV ve vlastnictví města Nové Strašecí Technickými službami Nové Strašecí, s.r.o. Text dodatku a kalkulace je součástí přílohy k tomuto usnesení. starostovi města dodatek č. 6 podepsat.

7 7 4) Shromaždiště odpadu a změna smlouvy o svozu VOK s Technickými službami Nové Strašecí, s.r.o. (TSNS) Dne byla mezi městem a TSNS uzavřena smlouva o svozu VOK, odpadkových košů a úklidu kontejnerových stání, kontrole a dohledu nad shromažďováním odpadů od občanů ve znění dodatku z Kromě jiného je předmětem citované smlouvy provozování sběrného dvora v areálu TSNS. Pokud by toto místo mělo být sběrným dvorem ve smyslu zákona o odpadech, je třeba po investování nemalých prostředků ho jako takové zkolaudovat. Pokud by si toto místo provozovalo město původce odpadů jako tzv. shromažďovací místo odpadů, nebylo by kolaudace třeba. V současné době jsou na tomto místě umístěny VOK a buňka pro obsluhu, vše v majetku města a prostory pro elektroodpad, nebezpečný odpad a další. Místo je provozováno TSNS personálně jedním zaměstnancem v dělnické profesi a na dohodu s dalším pracovníkem pro zajištění chodu v případě nemoci, dovolené apod. Na návrh jednatelů TSNS je zpracován návrh pro radu města, spočívající v uzavření nové smlouvy, která již neupravuje službu dohledu a provozu sběrného dvora, což se odrazí v ceně ponížené o ,- Kč ročně. Mělo-li by shromažďovací místo provozovat a kontrolovat město, znamená to převod jednoho zaměstnance TSNS do pracovního poměru s městem a uzavření dohody ještě s jedním pracovníkem pro alternaci v době nemoci nebo dovolené. Systemizace pracovních míst města to umožňuje, aniž by se musela měnit, neboť jedna dělnické pozice je neobsazena po zrušení správce sportovišť Na Kocourku. Navýšení mzdových prostředků by mělo odpovídat snížení ceny za citované služby TSNS. Organizačně bude toto středisko zařazeno pod odbor investic MěÚ, jemuž se musí změnou organizačního řádu rozšířit předmět činnosti. Lze předpokládat, že v budoucnu dojde ke zřízení a legalizaci sběrného dvora a že jeho provozování se vrátí pod svozovou firmu, kterou jsou TSNS. Přesto je nutné v nejbližší době novelizovat obecně závaznou vyhlášku města č. 6/2011 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území města Nového Strašecí, kde pojem sběrný dvůr nahradí pojem shromažďovací místo odpadů. U s n e s e n í č I. s o u h l a s í s uzavřením smlouvy o svozu VOK, odpadkových košů a úklidu kontejnerových stání s Technickými službami Nové Strašecí, s.r.o. se sídlem v Novém Strašení, Lipová 1172, IČ: za cenu ,- Kč (včetně DPH) za rok. Touto smlouvou se současně ruší smlouva o svozu VOK, odpadkových košů a úklidu kontejnerových stání, kontrole a dohledu nad shromažďováním odpadů od občanů ze dne ve znění dodatku z Text smlouvy je obsažen v příloze tohoto usnesení. a) starostovi města smlouvu podepsat b) tajemníkovi MěÚ předložit na nejbližším zasedání zastupitelstva města návrh úpravy OZV č. 6/2011 III. v y d á v á dodatek č. 7 Organizačního řádu Městského úřadu Nové Strašecí tohoto znění: V čl. 8 Odbory městského úřadu, odst. C/ Odbor investic se doplňuje písmeno r) tohoto znění: r) vede agendu odpadového hospodářství města a spravuje shromažďovací místo odpadů

8 8 5) Rekonstrukce veřejného osvětlení v lokalitě Fortna koordinace s výstavbou sítí NN spol. ČEZ Dne byl OI MěÚ kontaktován zástupcem spol. Elektromont Matějka, a. s. s informací zahájení stavby spol. ČEZ Nové Strašecí Fortna, nové knn z TS. Stavbu bude provádět spol. Elektromont Matějka, a. s., smluvní termín dokončení je do Předmětem stavby je demontáž nadzemního vedení NN včetně stávajících betonových sloupů a provedení nového kabelového vedení NN. Demontáž stávajících betonových sloupů způsobí sejmutí stávajících osvětlovacích těles VO. Dne proběhla koordinační schůzka mezi OI MěÚ, TSNS a spol. Elektromont Matějka, a. s. za účelem projednání možnosti koordinace prací stavby ČEZ a rekonstrukcí rozvodu veřejného osvětlení, vyvolaného touto stavbou. Dle PD se jedná o rekonstrukci veřejného osvětlení v rozsahu 11 osvětlovacích stožárů. OI MěÚ oslovil ve věci zpracování cenové nabídky provozovatele systému VO Technické služby Nové Strašecí, s.r.o. Dne byla OI MěÚ předložena cenová nabídka TSNS na předmětnou rekonstrukci VO ve výši ,- Kč bez DPH, DPH činí ,- Kč, cena včetně DPH je ,- Kč. Práce na rekonstrukci VO jsou předpokládány v koordinaci s výstavbou kabelového vedení NN a OI MěÚ navrhuje radě města zadat je k realizaci TSNS. Financování stavby navrhuje OI MěÚ po projednání s FO MěÚ řešit za pomoci rozpočtového opatření: zapojit volné prostředky v rozpočtu města v 3631 Veřejné osvětlení ve výši ,- Kč, pomocí rozpočtového opatření dofinancovat zbývající část nákladů na předmětnou rekonstrukci VO ve výši ,- Kč, finanční prostředky by byly převedeny z 3745 Péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň U s n e s e n í č I. s c h v a l u j e cenovou nabídku Technických služeb Nové Strašecí, s.r.o. na realizaci rekonstrukce rozvodu veřejného osvětlení v lokalitě Fortna v rozsahu 12 ks osvětlovacích stožárů a cca 650 bm kabelového vedení včetně souvisejících přípomocí za nabídkovou cenu ,- Kč bez DPH, DPH v sazbě 21 % činí ,- Kč, cena včetně DPH je ,- Kč. II. s o u h l a s í s realizací rekonstrukce rozvodu veřejného osvětlení v lokalitě Fortna v rozsahu 12 ks osvětlovacích stožárů a cca 650 bm kabelového vedení včetně souvisejících přípomocí. I tajemníkovi MěÚ ve spolupráci s OI zajistit realizaci předmětné stavby u Technických služeb Nové Strašecí, s.r.o.

9 9 6) Český rybářský svaz MO Nové Strašecí dodatek č. 2 o výpůjčce čp. 997 a přilehlých pozemků Mezi městem a Českým rybářským svazem, MO Nové Strašecí, byla dne uzavřena na dobu neurčitou smlouva o výpůjčce, jejímž předmětem je stavba čp. 997 a přilehlé pozemky v Novém Strašecí, evidovaná půjčitelem pod číslem 0252/2003. Dne byl ke smlouvě uzavřen dodatek č. 1, jehož předmětem je změna platnosti smlouvy na dobu určitou do Dne byla na MěÚ doručena žádost Českého rybářského svazu, MO Nové Strašecí, o uzavření dodatku č. 2, jehož předmětem by bylo opětovné vrácení platnosti smlouvy na dobu neurčitou. Dodatek č. 2 smlouvy o výpůjčce se předkládá radě města k projednání. U s n e s e n í č I. s c h v a l u j e dodatek č. 2 smlouvy č. 0252/2003 ze dne , ve znění dodatku č. 1 ze dne , jehož předmětem je změna platnosti smlouvy na dobu neurčitou. Text dodatku č. 2 je přílohou tohoto usnesení. starostovi města podepsat dodatek č. 2 smlouvy č. 0252/2003 ze dne , ve znění dodatku č. 1 ze dne , jehož předmětem je změna platnosti smlouvy na dobu neurčitou. 7) Žádost o úhradu a odečet vynaložených nákladů na úpravu pronajatých prostor proti nájemnému v budově čp. 1155, ul. Havlíčkova Dne byla na městský úřad doručena žádost pana xxxxxxx, který má pronajaté místnosti č. 304, 305, 306 v nebytových prostorách domu čp v Havlíčkově ulici v Novém Strašecí. Tyto nebytové prostory má pan xxxxxxx pronajaté pro chráněnou dílnu pro postižené osoby se sníženou pracovní schopností. Rozhodnutím rady města ze dne a usnesením č bylo rozhodnuto, že vynaložené náklady spojené s úpravou chráněné dílny pro osoby se sníženou pracovní schopností budou po doložení potřebných dokladů možné započítat oproti nájemnému. Žadatel v pronajatých prostorách vyměnil na základě doporučení projektanta stávající vchodové dveře za dveře protipožární a doplnil osvětlení do šicí dílny. Pan xxxxxxx doložil fakturu za doplnění a výměnu zářivkových těles v celkové výši ,- Kč a fakturu za odstranění původních vchodových dveří a výrobu a montáž protipožárních dveří v částce ,- Kč. Celková částka na úpravu chráněné dílny činí ,- Kč. Odbor investic navrhuje radě města, aby se náklady za výměnu vchodových protipožárních dveří a za doplnění osvětlení v šicí dílně odpočítávaly z nájemného částkou 3.000,- Kč měsíčně, tj. v 4. čtvrtletí 2014 by se započetla částka 9.000,- Kč, v 1. čtvrtletí 2015 částka 9.000,- Kč, ve 2. čtvrtletí 2015 částka 9.000,- Kč, ve 3. čtvrtletí 2015 částka 9.000,- Kč, ve 4. čtvrtletí 2015 by se v měsíci říjnu a listopadu uhradila částka ve výši 6.000,- Kč a v měsíci prosinci by se započetla zbývající částka 1.187,- Kč.

10 10 U s n e s e n í č I. s o u h l a s í a) s provedením výměny původních vchodových dveří do místností č. 305 (chráněná dílna) za dveře protipožární a s výměnou a doplněním zářivkových osvětlovacích těles v chráněné dílně pro osoby se sníženou pracovní schopností b) s kompenzací nákladů za likvidaci původních vchodových dveří a pořízení protipožárních vchodových dveří do chráněné dílny a doplnění zářivkových osvětlovacích těles v téže místnosti v celkové částce ,- Kč oproti nájemnému c) s uzavřením Dohody o zápočtu nákladů za pořízení protipožárních dveří a doplnění zářivkových osvětlovacích těles s panem xxxxxxx se sídlem xxxxxxx Text dohody je přílohou tohoto usnesení. starostovi města podepsat dohodu. 8) Žádost o prodloužení nájemní smlouvy Dne požádala paní xxxxxxx o prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v ulici xxxxxxx v Novém Strašecí. Jedná se o byt o velikosti 2+1 a celkové ploše 68,50 m 2. Paní xxxxxxx má nájemní smlouvu vedenou pod číslem 229/2013 na dobu určitou, a to do Dle zjištění odboru investic paní xxxxxx dluží na nájemném a službách za rok 2014 částku ve výši ,- Kč. Paní xxxxxx v současné době nemá prostředky na celé nájemné, neboť jí koncem měsíce srpna zemřel manžel po dlouhé nemoci a ona musí uhradit výdaje spojené s pohřbem a ještě se stará o dvě nezletilé děti, které chodí do základní školy. Odbor investic navrhuje radě města prodloužit trvání nájemní smlouvy dodatkem č. 1 do a zároveň navrhuje, aby byl s paní xxxxxxx uzavřen splátkový kalendář na uznání dluhu na nájemném na citovaný byt. U s n e s e n í č I. s o u h l a s í s uzavřením dodatku č. 1 k nájemní smlouvě č. 229/2013/ na byt č. 4 v ulici xxxxxxx s paní xxxxxx na prodloužení nájemního vztahu na dobu určitou do a zároveň souhlasí se splátkovým kalendářem na uznání dluhu na nájemném. Text dodatku je přílohou tohoto usnesení. - starostovi města podepsat dodatek č. 1 - odboru investic zajistit podepsání o uznání dluhu na nájemném

11 11 9) Žádost o pronájem nebytových prostor čp. 414, ul. Čsl. armády garáž u polikliniky Na základě usnesení rady města č ze dne byl od zveřejněn záměr pronájmu garážového stání v suterénu budovy čp. 414 (poliklinika) a jeho podmínky na úřední desce a www stránkách města. O pronájem garážového stání požádala dne paní xxxxxx, bytem xxxxxx Nové Strašecí. Paní xxxxxx má na parkovišti u citované budovy vyhrazené parkovací stání, které je označené dopravní značkou s její SPZ. Toto parkovací stání paní xxxxxx již nevyhovuje, neboť chodí o berlích a v zimním období nemůže z vozidla odstranit sníh ani námrazu. Paní xxxxxx své vozidlo používá k návštěvě svého lékaře, který má sídlo v Rakovníku. O toto garážové stání požádala pouze paní xxxxxxx. Po dohodě s odborem investic požaduje paní Kotíková nájem garáže od Roční nájemné je ve výši ,- Kč splatné zálohově ve čtvrtletních splátkách s ročním vyúčtováním. U s n e s e n í č I. s o u h l a s í s uzavřením nájemní smlouvy o pronájmu nebytových v suterénu budovy čp. 414 garážové stání o výměře 28,5 m 2 s paní xxxxxxx, bytem,xxxxxxxx, na dobu neurčitou od za podmínek: - nájemné ve výši 1.068,- Kč za měsíc - možnost navýšení v závislosti na růstu spotřebitelských cen v předchozím kalendářním roce (inflace) - na dobu neurčitou s šestiměsíční výpovědní lhůtou dle NOZ Text smlouvy je přílohou tohoto usnesení. starostovi města nájemní smlouvu podepsat. 10) Žádost o úhradu 3 ks dřevěných oken za plastová + úhradu kruhového rozvaděče Dne byly na MěÚ doručeny 2 žádosti xxxxxx, sídlem Čsl. armády 414, Nové Strašecí. Jedná se o úhradu výměny 3 ks stávajících oken za okna plastová a o úpravu kruhového rozvaděče na chodbě, který slouží pro celé 2. nadzemní podlaží. Výměna oken byla provedena se zachováním tvaru a rozměrů, a to okna v podkrovní místnosti pro nově zřízenou zubní ordinaci a kuchyňku. Kruhový rozvaděč byl vyměněn a posílen, aby nevznikaly poruchy pro napájení přístrojů v ordinacích. xxxxxx současně žádá o možnost zápočtu vynaložených nákladů za výměnu 3 ks oken a kruhového rozvaděče proti nájemnému. Žadatelka předložila faktury za výměnu oken v celkové výši ,- Kč a za výměnu kruhového rozvaděče ve výši 5.095,- Kč. Odbor investic navrhuje radě města, aby se náklady za výměnu oken a rozvaděče odpočítávaly z nájemného částkou 3.000,- Kč měsíčně, tj. v 4 čtvrtletí 2014 by se započetla částka 9.000,- Kč, v 1.čtrvrtletí 2015 by se započetla částka 9.000,- Kč a ve 2. čtvrtletí by se za měsíce duben a květen započetla částka 5.994,- Kč.

12 12 U s n e s e n í č I. s o u h l a s í a) s provedením udržovacích prací úhradou za výměnu 3 ks stávajících oken za okna plastová, a to 1 okno v kuchyňce a 2 okna v nově zřízené zubní ordinaci a s úhradou za posílení kruhového rozvaděče na chodbě nájemkyní xxxxxxx b) s kompenzací nákladů za pořízení 3 ks stávajících oken za okna plastová a výměnou kruhového rozvaděče na chodbě nájemkyni xxxxxxx v celkové částce ,- Kč oproti nájemnému c) s uzavřením dohody o zápočtu nákladů za pořízení 3 ks plastových oken a výměnou kruhového rozvaděče s xxxxxxx se sídlem Čsl. armády 414, Nové Strašecí Text dohody je přílohou tohoto usnesení. starostovi města podepsat dohodu. 11) Pronájem Komenského náměstí posvícení 2015 Na MěÚ byla dne doručena žádost pana xxxxxxx, pořadatele kulturních akcí, o pronájem Komenského náměstí pro umístění atrakcí a prodejních stánků ve dnech novostrašeckého posvícení v roce 2015, obdobně jak tomu bylo letos i v minulých letech. Předkládá se k odsouhlasení nájemní smlouvu s xxxxxxx za stejných podmínek jako o posvícení v letošním roce. U s n e s e n í č I. s c h v a l u j e uzavření nájemní smlouvy s xxxxxxx, xxxxxxx, IČ: , na pronájem části Komenského náměstí a ulice Vítězslava Hálka, plochy a parkoviště u sokolovny, včetně bývalého kina, pro atrakce a prodejní stánky v Novém Strašecí za účelem provozování atrakcí technické zábavy a prodejních stánků v rámci oslav posvícení ve městě ve dnech 8. až 15. září 2015 za nájemné ve výši ,- Kč. Text nájemní smlouvy je přílohou tohoto usnesení. starostovi města nájemní smlouvu podepsat.

13 13 12) Nové Strašecí kanalizace Pecínov kanalizační přípojky 2 x dodatek Smlouvy o zajištění realizace části kanalizační přípojky na veřejném prostranství splátkování Rada města schválila usnesením č vzor Smlouvy o zajištění realizace části kanalizační přípojky na veřejném prostranství (dále jen Smlouva ). OI následně zpracoval smlouvy pro jednotlivé nemovitosti a spolu s průvodním dopisem byly smlouvy zaslány občanům v Pecínově. Ve dvou případech byl OI kontaktován s žádostí o splátkování investičního příspěvku: - pan xxxxxx, xxxxxx, - paní xxxxxxx, pan xxxxxxx, paní xxxxxxx, xxxxxxx Ve spolupráci s FO zpracoval OI pro výše uvedené žadatele dodatek smlouvy č. 1, kterým je měněn čl. IV. Platební podmínky smlouvy, a to je smluvně ošetřena úhrada investičního příspěvku formou splátkování, přílohou každého dodatku je splátkový kalendář. Zpracované dodatky smluv se předkládají radě města k projednání. U s n e s e n í č I. s c h v a l u j e a) dodatek č. 1. Smlouvy o zajištění realizace části kanalizační přípojky na veřejném prostranství č. 175/2014/OI ze dne s panem xxxxxxx, xxxxxx; obsahem dodatku č. 1 je úhrada investičního příspěvku ,- Kč v deseti splátkách ve výši Kč, b) dodatek č. 1. Smlouvy o zajištění realizace části kanalizační přípojky na veřejném prostranství č. 213/2014/OI ze dne s paní xxxxxxx, panem xxxxxxx, paní xxxxxxx, xxxxxxx; obsahem dodatku č. 1 je úhrada investičního příspěvku ,- Kč v deseti splátkách ve výši 1.000,- Kč. Texty dodatků smlouvy č. 1 2 x jsou přílohou tohoto usnesení. II. u k l a d á starostovi města podepsat: a) dodatek č. 1. Smlouvy o zajištění realizace části kanalizační přípojky na veřejném prostranství č. 175/2014/OI ze dne s panem xxxxxxx, xxxxxxx, b) dodatek č. 1. Smlouvy o zajištění realizace části kanalizační přípojky na veřejném prostranství č. 213/2014/OI ze dne s paní xxxxxx, panem xxxxxxx, paní xxxxxx, xxxxxx 13) Smlouva o smlouvě budoucí na zřízení věcného břemene stavba: Nové Strašecí p.č. 288/8 smyčka knn - uložení kabelového vedení v pozemku města. ČEZ Distribuce, a. s. se sídlem Děčín, Děčín IV - Podmokly, Teplická 874/8, PSČ , IČ: , DIČ: CZ , jako investor stavby připravuje stavbu: Nové Strašecí p.č. 288/8 smyčka knn. Jedná se o zřízení nového odběrného místa pro parc.č. 288/8. Dotčené pozemky ve vlastnictví města: parc.č. 292/10 a 2129/1. Odbor investic uplatní podmínky, které schválila rada města na svém zasedání usn. č. 261 ze dne ve vyjádření k předmětné stavbě. Délka kabelového vedení v pozemku města bude cca 2 metry (náhrada 1.000,- Kč bez DPH). Celková výše náhrady bude upřesněna po vyhotovení GP dle skutečné délky kabelové rýhy. Pro potřeby stavebního řízení byl předložen návrh smlouvy o smlouvě budoucí. Po dokončení a zaměření stavby bude uzavřena konečná smlouva o zřízení věcného břemene se vkladem

14 14 do katastru nemovitostí U s n e s e n í č I. s o u h l a s í s uzavřením smlouvy o smlouvě budoucí na zřízení věcného břemene na pozemku parc.č 292/10 a 2129/1 pro investora stavby ČEZ Distribuce, a. s. se sídlem Děčín, Děčín IV - Podmokly, Teplická 874/8, PSČ , IČ: , DIČ: CZ , spočívající v právu umístění, provozování a údržby kabelového vedení knn, stavba Nové Strašecí p.č. 288/8 smyčka knn. Text smlouvy je přílohou tohoto usnesení. starostovi města podepsat smlouvu o smlouvě budoucí a následně budoucí smlouvu. 14) Plán inventur na rok 2014 Ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů a prováděcí vyhlášky č. 270/2010 Sb., o inventarizaci majetku a závazků byl zpracován Plán inventur na rok 2014, který upravuje postup při inventarizaci majetku a závazků. U s n e s e n í č s c h v a l u j e Plán inventur na rok Plán inventur je přílohou tohoto usnesení. 15) Přijetí účelové dotace z rozpočtu Středočeského kraje na realizaci vodohospodářské infrastruktury Dne 15. září 2014 schválilo Zastupitelstvo Středočeského kraje mimořádné dotace na realizaci vodohospodářské infrastruktury z prostředků na předfinancování a dofinancování projektů spolufinancovaných z fondů EU (zásobník projektů). Mezi těmito projekty byl i projekt města Nové Strašecí - kanalizace Pecínov, pro který byla schválena dotace ve výši ,- Kč. Na základě usnesení č /2014/ZK byla tedy připravena smlouva o poskytnutí účelové dotace. Pro podpis této smlouvy je nutné odsouhlasení jejího návrhu radou města.

15 15 U s n e s e n í č I. s o u h l a s í s přijetím dotace a uzavřením smlouvy o poskytnutí dotace na akci Nové Strašecí kanalizace Pecínov se Středočeským krajem, IČO: , ve výši ,- Kč. Text smlouvy je přílohou tohoto usnesení. starostovi města podepsat smlouvu. 16) Vyasfaltování části povrchu SB, přestěhování buněk pro obsluhu a kontejneru na nebezpečný odpad, nová elektroinstalace a zapojení kamerového systému Technické služby Nové Strašecí, s.r.o. (TSNS) provozují sběrný dvůr (SB) v areálu TSNS. Město Nové Strašecí v rámci dotace pořídilo vybavení SB v podobě nových VOK, lisu na papír, štěpkovače, paletových vozíků, kontejneru na nebezpečný odpad, buňky pro obsluhu SB a mobilní váhy. Nově pořízená buňka byla uložena v areálu SB a nebyla využívána a kontejner na nebezpečný odpad byl umístěn mimo SB. Mobilní váha na vážení vyváženého odpadu nemohla být používána, protože povrch SB je tvořen ze štěrkodrtě. Mobilní váha potřebuje rovný podklad v minimálním spádu. Z výše uvedeného bylo nutné provést vyasfaltování plochy u vjezdové brány do SB pro používání mobilní váhy, odstranit stávající používanou buňku, přemístit kontejner na nebezpečný odpad na místo původní buňky pro obsluhu a umístit novou buňku pro obsluhu. S tímto bylo potřebné provést novou elektroinstalaci a zapojení kamerového systému do nově umístěné buňky. Výše uvedené bylo nutné provést, aby byl využíván majetek, který byl pořízen městem Nové Strašecí v rámci dotace. O provedení těchto prací v areálu SB bylo informováno vedení města na poradě jednatelem TSNS. Předpokládána cena prací byla předběžně vyčíslena na ,- Kč vč. DPH. Po provedení všech potřebných prací je výsledná cena ,- Kč vč. DPH. Pro financování navrhujeme zapojit rozpočtované prostředky z 2219 Ostatní záležitosti pozemních komunikací, kde je deponována částka ,- Kč na akci Oprava zídek před GNS. Tato částka nebyla v letošním roce čerpána a akce byla odložena. Je tedy možné přesunout tyto finance na vyasfaltování prostoru pro shromaždiště odpadů a další práce s tímto spojené dle důvodové zprávy. U s n e s e n í č s c h v a l u j e a) úhradu částky ,- Kč vč. DPH spočívající v nákladech vynaložených Technickými službami Nové Strašecí s.r.o. na vyasfaltování části povrchu shromaždiště odpadů v areálu TSNS, přestěhování buněk pro obsluhu a kontejneru na nebezpečný odpad, na novou elektroinstalace a zapojení kamerového systému.

16 b) ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ č. 14/ I. PŘEVODY MEZI 2219 Ostatní záležitosti pozemních komunikací ,- Položka 5171 Opravy a udržování Pozn.: nevyužité finanční prostředky z odložené akce Oprava zídek před GNS 3722 Sběr a svoz komunálních odpadů ,- Položka 6121 Budovy, haly, stavby Pozn.: stavební úpravy shromaždiště odpadů Pro toto usnesení hlasovali 4 členové rady města, 1 člen se zdržel (Bc. Pavel Novák) 17) Různé a) Změna plánu rozvoje vodovodů a kanalizací území kraje (PRVKUK) U s n e s e n í č I. s c h v a l u j e podání žádosti Středočeskému kraji o změnu plánu rozvoje vodovodů a kanalizací území kraje (PRVKUK), která spočívá v rozšíření plánu o akce: Nové Strašecí vodovod II. etapa a Nové Strašecí dostavba kanalizace IV. etapa II. z p l n o m o c ň u j e společnost PROVOD inženýrská společnost, s.r.o. se sídlem V Podhájí 226/28, Ústí na Labem, IČ: , k podání žádosti a jednání s orgány státní správy k zajištění změny PRVKUK. b) Akce pořádané s podporou města Nové Strašecí Shodně jako v loňském roce požádala paní Vachková za Spolek pro kulturní činnost NoStraDivadlo, o. s. radu města o schválení spolupořadatelstvím města Nové Strašecí na dvou krajských postupových přehlídkách, které se budou konat v roce U s n e s e n í č s c h v a l u j e 1) smlouvu o spolupořadelství krajské postupové přehlídky Dětská scéna Nové Strašecí 2015 mezi městem a Spolkem pro kulturní činnost NoStraDivadlo, o.s., ve které jsou vymezené činnosti, které zajistí město jako spolupořadatel

17 17 2) smlouvu o spolupořadelství krajské postupové přehlídky Setkání ve Strašecí 2015 mezi městem a Spolkem pro kulturní činnost NoStraDivadlo, o.s., ve které jsou vymezené činnosti, které zajistí město jako spolupořadatel Pro toto usnesení hlasovali 4 členové rady města, 1 člen se zdržel (Mgr. Karel Filip) Pro toto usnesení hlasovali 4 členové rady města, 1 člen se zdržel (Mgr. Karel Filip Další projednávané body bez přijatého usnesení Hospic knížete Václava prosba o finanční podporu VIAMO nepořádek u bývalé družiny Hamiro p. Šnobl nájemné sportovní hřiště Na Kocourku kamerový systém (vandalismus) Závěr Starosta města ukončil jednání rady města v 18:57 hod. Mgr. Karel Filip v.r. starosta města RNDr. Libuše Vosátková v.r. místostarostka města Zapsala: Hana Papežová

Zápis. P ř í t o m n i : Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr. Richard Spiegl.

Zápis. P ř í t o m n i : Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr. Richard Spiegl. Zápis ze 112. zasedání rady města, konaného dne 16. října 2018 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr. Richard

Více

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr.

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr. Zápis 9 ze 110. zasedání rady města, konaného dne 2. října 2018 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr. Richard

Více

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i: Ing. Jan Bureš Mgr. Richard Spiegl

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i: Ing. Jan Bureš Mgr. Richard Spiegl Zápis ze 105. zasedání rady města, konaného dne 16. srpna 2018 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková Ing. Jan Bechyně Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner - starosta města - místostarostka

Více

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze)

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze) Zápis z 5. zasedání rady města, konaného dne 22. prosince 2014 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková - starosta města - místostarostka města Ing. Jan Bechyně Mgr. Jiří Bouček Ing. Jan

Více

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze)

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze) Zápis z 23. zasedání rady města, konaného dne 20. července 2015 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková Ing. Jan Bechyně Ing. Karel Kestner Mgr. Richard Spiegl - starosta města - místostarostka

Více

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze)

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze) Zápis z 96. zasedání rady města, konaného dne 3. června 2014 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková - starosta města - místostarostka města Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Ing. Karel

Více

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne 10.3.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 58/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Zápis. P ř í t o m n i :

Zápis. P ř í t o m n i : Zápis z 60. zasedání rady města, konaného dne12. prosince 2016 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková - starosta města - místostarostka města Mg. Jiří Bouček Ing. Jan Bureš Ing. Karel

Více

29. VÝPIS Z USNESENÍ

29. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 29. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 09.10.2007 876/2007 29. RM V ruší Vnitřní předpis MěÚ č. 20/2004 Směrnice pro čerpání finančních prostředků

Více

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Ing. Karel Kestner Mgr. Richard Spiegl

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Ing. Karel Kestner Mgr. Richard Spiegl Zápis ze 111. zasedání rady města, konaného dne 10. října 2018 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Ing. Karel Kestner Mgr. Richard Spiegl - starosta

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Zápis. P ř í t o m n i : Ing. Jan Bechyně Mg. Jiří Bouček Ing. Jan Bureš Ing. Karel Kestner. - člen rady města. O m l u v e n. Mgr.

Zápis. P ř í t o m n i : Ing. Jan Bechyně Mg. Jiří Bouček Ing. Jan Bureš Ing. Karel Kestner. - člen rady města. O m l u v e n. Mgr. Zápis ze 76. zasedání rady města, konaného dne 17. července 2017 P ř í t o m n i : RNDr. Libuše Vosátková Ing. Jan Bechyně Mg. Jiří Bouček Ing. Jan Bureš Ing. Karel Kestner - místostarostka města - člen

Více

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze)

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze) Zápis z 24. zasedání rady města, konaného dne 28. července 2015 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková - starosta města - místostarostka města Ing. Jan Bechyně Ing. Karel Kestner Mgr.

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. schůze rady města, kte rá se kon ala dne 14.12.2016 573/25/RM/2016 Souhlas s použitím znaku města I. Rada města souhlasí s použitím znaku města Vrchlabí

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 č. 52 u p r a v e n á v e r z e informaci o dokladové inventarizaci provedené k 31.12.2014. č. 53 informaci o provedených fyzických

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

105. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

105. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 105. schůze Rady města Rychvald, dne 04. 05. 2018 Kontrola usnesení 105/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 105/2. Rada města

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány *Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 13. 2. 2019 Místo konání: Sál Nad Narpou čp. 317, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.10 hodin Členů zastupitelstva obce:

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 6. června 2012, ve 12:30 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Jmenování ředitele Základní

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 141. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 20.8.2018 2844/141/RM/2018 Revize bankovních účtů a peněžních fondů města Slavkov u Brna a VHČ města Slavkov u

Více

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze)

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze) Zápis z 93. zasedání rady města, konaného dne 28. dubna 2014 P ř í t o m n i : RNDr. Libuše Vosátková - místostarostka města Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Ing. Karel Kestner Bc. Pavel Novák JUDr. Jiří

Více

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. zasedání Rady města Rychvald, dne 14. 09. 2015 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 26/2. Rada města b e

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 74. schůze Rady města Kojetína, konané 27. března 2018, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo

Více

Usnesení z 15. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 15. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 15. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 6. 2016 (usnesení č. 163-182) USNESENÍ č. 163/15-16 R I. s o u h l a s í s uzavřením nájemní smlouvy k bytu č. 4 v domě čp. 688 v Bechyni na sídl.

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne 19.11.2012 Číslo 1481 Zodpovídá: OKS Termín: 19.11.2012 program schůze dne 19.11.2012 Číslo 1482 Zodpovídá: FO Termín: 30.11.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne 2.9.2013 ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/56/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 56.jednání

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 9. 11. 2016 USNESENÍ č. 68/05-16 Z 1. Rozpočtové opatření č. 35/2016 par.5512 požární ochrana - dobrovolná část, pol.2324 přijaté nekapitálové

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

Usnesení z 1. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č. 1-19)

Usnesení z 1. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č. 1-19) Usnesení z 1. schůze Rady města Bechyně konané dne 12. 1. 2015 (usnesení č. 1-19) USNESENÍ č. 1/01-15 R uzavřít s xxxxx xxxxxxxxx, nar. xxxxxxxxxxx, novou smlouvu o nájmu bytu č. 28 o velikosti 4+1 v šestém

Více

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1959/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 126. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva Města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva Města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva Města Bechyně konaného dne 11. 11. 2009 USNESENÍ č. 55/8-09 Z I. b e r e n a v ě d o m í Rozpočtové opatření č. 46/2009 par.3613 nebytové hospodářství, pol. 5171

Více

1/82/RM/2018 Program schůze RM

1/82/RM/2018 Program schůze RM Rada města Příbora U S N E S E N Í 8 2. s c h ů z e R a d y m ě s t a P ř í b o r a k o n a n é v m i m o ř á d n é m t e r m í n u d n e 1 7. 0 7. 2 0 1 8 v z a s e d a c í m í s t n o s t i r a d y m

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 213/2018 rozpočtové opatření č. 4/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 13.08.2019 (usnesení č. 178-195) USNESENÍ č. 178/16-19 R I. s o u h l a s í se změnou v osobě nájemce bytu č. 6 v domě čp. 687 v Bechyni na sídl. Na

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOBŘEJOVICE ZA ROK 2013 TEXTOVÁ ČÁST

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOBŘEJOVICE ZA ROK 2013 TEXTOVÁ ČÁST ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOBŘEJOVICE ZA ROK 2013 TEXTOVÁ ČÁST 1. Základní identifikační údaje: Obec Dobřejovice, Na Návsi 26, Dobřejovice, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Obec je zřizovatelem příspěvkové organizace

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 254/2016 1. vzala na vědomí zahájení přípravy návrhu nových zásad pro pronájem bytů, pronájem nebytových

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis. z 27. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 27. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 27. schůze Rady města Český Brod konané dne 30.11. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, p. Jeník, Mgr. Janík, MUDr. Forstová, MUDr. Blažek, p. Fořt p. Brom - tajemník

Více

Usnesení z 21. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 21. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 21. schůze Rady města Bechyně konané dne 30. 10. 2017 (usnesení č. 244-258) USNESENÍ č. 244/21-17 R prodloužit xxxxxxxxxxxxx, nar. xxxxxxxxxxx, po 25. listopadu 2017 nájem bytu č. 10 o velikosti

Více

IP /003, UL-V.

IP /003, UL-V. U S N E S E N Í 13. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 08. 07. 2019 od 15:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, pan Ivan Mottl, pan Ladislav

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 28. 11. 2018 USNESENÍ č. 40/07-18 Z 1. Rozpočtové opatření č. 31/2018 navýšení příjmů na: pol.1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Zápis z Rady města č. 18/2016 ze dne

Zápis z Rady města č. 18/2016 ze dne Zápis z Rady města č. 18/2016 ze dne 22. 8. 2016 Počet členů: 4 z 5 radních Přítomni: Halanová, Brejchová, Kožený, Pešek, Šorm Omluveni: Kybal Jednání bylo zahájeno v 15.05 hod. Program: Kontrola zápisu

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 351 úhradu nákladů za ušití nových sak z poskytnutého příspěvku Spolku Městské hudby Kynšperk nad

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 128/2017 převod peněžitých prostředků ve výši 154.687,00 Kč z rezervního fondu do fondu investic

Více

Usnesení z 2. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 2. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 2. schůze Rady města Bechyně konané dne 26. 1. 2015 (usnesení č. 20-38) USNESENÍ č. 20/02-15 R s prodloužením nájmu bytu č. 1 o velikosti 2+1 v domě čp. xxx v Bechyni na sídl. Na Libuši o tři

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 27. srpna 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 27. srpna 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 27. srpna 2014 č. 253 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2014 rozpočtové

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 23. října 2013

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 23. října 2013 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 23. října 2013 č. 293 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2013 rozpočtové

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

Usnesení. z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 26.10.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 405/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu paní Lenku

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1686/11-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 10.12.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1686/11-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 10.12.2013. U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané dne 27. listopadu 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení zastupitelstva

Více

V ý t a h U s n e s e n í

V ý t a h U s n e s e n í V ý t a h U s n e s e n í z 43. schůze Rady města Hlučína, konané dne 20. června 2016 43/1a) Rada města Hlučína vzala na vědomí zprávu o činnosti Komise pro regeneraci městské památkové zóny za období

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Hostinné, konané dne 12.12.2018 60/4/RM/2018 Schválení programu 4. schůze RM program 4. schůze: 1. Schválení programu 4. schůze

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 23. 9. 2015 USNESENÍ č. 57/05-15 Z 1. Rozpočtové opatření č. 40/2015 navýšení příjmů na: par.2143 cestovní ruch, pol.2324 přijaté nekapitálové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 13.5.2019 319/11/RM/2019 Žádost o prodej pozemku (Š. K. a B.) zastupitelstvu města nevyhovět

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne 18.6.2018 Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb.,

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-12/2014 návrh smlouvy na pronájem parkovacího místa pro HUSQVARNU CTH 180 v majetku obce v místní stolárně pana Mariana Černota, b e r e n a v ě d o m í nedostatek parkovacího místa pro starý traktor

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1811/94/18 1) schvaluje program 94. schůze rady

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 13. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 20. 08. 2018 Usnesení č. 278/08/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 49. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 16.01.2013 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

ze 109. schůze Rady města Rumburk, konané dne 28. března 2013

ze 109. schůze Rady města Rumburk, konané dne 28. března 2013 ze 109. schůze Rady města Rumburk, konané dne 28. března 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1674/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila program 109. schůze rady města. 2. Kontrola plnění usnesení

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven: Pozdní

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. října 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. října 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. října 2016 č. 305/2016 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 6/2016/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 28. června 2013.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 28. června 2013. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Usnesení z 25. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 25. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 25. schůze Rady města Bechyně konané dne 7. 11. 2016 (usnesení č. 298-316) USNESENÍ č. 298/25-16 R přidělit byt č. 304 o velikosti 1+0 ve třetím podlaží domu s pečovatelskou službou v Bechyni,

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. dubna 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. dubna 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. dubna 2011 č. 116 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2011 rozpočtové

Více

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne 2. 11. 2011 v kanceláři starosty města 289/19/RM/2011 Kontrola plnění usnesení z 18. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z 18. schůze

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 7. října 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 7. října 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 7. října 2009 (upravená verze) č. 344 se zpětnou účinností od 23. 9. 2009 do 31. 12. 2009 uzavření dohody o provedení práce s XXX, kdy sjednaným pracovním úkolem

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 37. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 14. prosince 2016 v salonku DK Dukla Přítomni:

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20.03.2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 54/2018 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří stanovit v souladu s ust. 67 a 68 zákona

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. března 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. března 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. března 2014 č. 69 u p r a v e n á v e r z e vyřazení poškozeného, opotřebovaného a neopravitelného majetku v celkové výši XXX z majetku Základní

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

OBEC BAŠKA Usnesení z 14. schůze Rady obce Baška, konané dne na OÚ Baška v 17:00 hod

OBEC BAŠKA Usnesení z 14. schůze Rady obce Baška, konané dne na OÚ Baška v 17:00 hod OBEC BAŠKA Usnesení z 14. schůze Rady obce Baška, konané dne 14. 04. 2015 na OÚ Baška v 17:00 hod 1/14/2015 Rada obce Baška schválila program 14. schůze Rady obce Baška, dle přílohy č. 1 usnesení 2/14/2015

Více

Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení 2. Zadavatel 3. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: Předmět zakázky: 4.

Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení 2. Zadavatel 3. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: Předmět zakázky: 4. Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení Zjednodušené podlimitní řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon nebo ZVZ ). 2.

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 21/2018 konané dne 26. září 2018

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 21/2018 konané dne 26. září 2018 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 21/2018 konané dne 26. září 2018 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Wiesner, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Ing. Dominik Omluveni: Ing. Hrodek Pozdní příchod:

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Usnesení č.66/ Navrhuje ZM neschválit prodej části pozemku p.č v k.ú. Konice manželům Š.

Usnesení č.66/ Navrhuje ZM neschválit prodej části pozemku p.č v k.ú. Konice manželům Š. Usnesení č.66/2014 Rada města Konice dne 8.9. 2014: 1. Doporučuje ZM schválit investiční akci na vypracování projektové dokumentace na akci Rekonstrukce objektu č.p. 690 Charita. 2. Navrhuje ZM neschválit

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne 31.8.2015 Přítomni: Omluveni: Anna Dufková, členka zastupitelstva Tomáš Froněk, člen zastupitelstva Mgr. Ing. Helena Křížová, starostka Milan

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

U S N E S E Í R 1312/06-09

U S N E S E Í R 1312/06-09 U S N E S E Í z 58. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 16. června 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Změna rozpočtu roku 2009 rozpočtové

Více