Z ř i z o v a c í l i s t i n a

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z ř i z o v a c í l i s t i n a"

Transkript

1 V Hradci Králové dne Čj. K R Á L O V É H R A D E C K Ý K R A J Wonkova 1142, Hradec Králové Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje Z ř i z o v a c í l i s t i n a Příspěvkové organizace Královéhradeckého kraje vydaná v souladu s ustanovením 27 odst. 2,3 z.č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a v souladu s ust. 35 odst. 2 písm.j) z.č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, schválená Zastupitelstvem Královéhradeckého kraje dne Čl. I Název, sídlo a identifikační číslo příspěvkové organizace 1. Název: Centrum evropského projektování 2. Sídlo organizace: Hradec Králové, Wonkova Právní forma: příspěvková organizace 4. Identifikační číslo:

2 Čl.II Vymezení hlavního účelu a předmětu činnosti Příspěvková organizace je zřízena za účelem vytváření, koordinace a zajišťování komplexní nabídky služeb k všestrannému a udržitelnému rozvoji Královéhradeckého kraje v souladu s jeho programem rozvoje kraje formou prosazování regionálních podnikatelských aktivit v rámci tuzemské a zahraniční spolupráce, získáváním kontaktů se zeměmi EU, spoluprací s regionálním zastoupením CzechInvestu, a další spoluprácí s tuzemskými i zahraničními agenturami, zabývajícími se podobnou činností. Hlavní účel a předmět činnosti je: 1. Poskytování poradenských, organizačních a expertních činností při tvorbě a koordinaci regionálních rozvojových projektů, rozvojových analýz, studií a plánů pro veřejný i soukromý sektor. 2. Příprava a podpora programů pro zajištění hospodářského, sociálního a kulturního rozvoje, zlepšování životního prostředí a propagace cestovního ruchu kraje 3. Zajišťuje poskytování informací o finančních příležitostech v krajských, národních, evropských a mezinárodních fondech 4. Spolupráce se zahraničními partnery, agenturami, nadacemi, hospodářskými komorami, právnickými a fyzickými osobami, obcemi, městy kraje a vzdělávacími institucemi za účelem rozvoje regionu 5. Zvyšování absorpční kapacity Královéhradeckého kraje 6. Organizování odborných akcí, přednášek, seminářů 7. Investiční a ekonomické poradenství, organizování veřejných soutěží a výběrových řízení, informatiky, regionálního programování a vzdělávání. 8.Zajišťuje podporu podnikání a příliv zahraničních investic ve spolupráci s dalšími právnickými osobami. Jedná se zejména o činnosti : - řízení individuálních projektů a grantových schémat kraje - zajištění funkce regionálního centra pro spolupráci s podnikajícími právnickými a fyzickými osobami, obcemi, městy Královéhradeckého regionu při prosazování a ochraně jejich podnikatelských zájmů na území kraje, - zajišťování a získávání tuzemských i zahraničních finanční zdroje pro realizaci vybraných projektů podle zásad EU, regionální politiky a strukturálních fondů, - na úseku přípravy developerských projektů na vybrané záměry, studie proveditelnosti a informačního poradenství investorům, - spolupracovat a zajišťovat odbornou pomoc při zpracování strategických a rozvojových plánů měst a obcí kraje, mikroregionů ve spolupráci s příslušný věcně příslušnými odbory Krajským úřadem Královéhradeckého kraje a orgány Královéhradeckého kraje - zajištění spolupráce s dalšími agenturami, nadacemi, neziskovými organizacemi, hospodářskými komorami, fondy na území kraje zabývajícími se tvorbou a realizací projektů dalšího rozvoje regionu v oblasti hospodářského, sociálního a kulturního rozvoje, zlepšování životního prostředí a propagace cestovního ruchu v regionu - vytvářet podmínky a podporovat spolupráci s agenturami krajů v rámci NUTS II- Severovýchod

3 - zajištění regionálních podpůrných programů pro malé a střední podniky, budování a posilování jejich infrastruktury, včetně zlepšení jejich orientace na revitalizaci a inovaci a jejich proveditelnosti - ve spolupráci s ústředními orgány, především ve spolupráci s Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a CRR ČR se podílet na rozvoji regionální politiky - rozvíjení spolupráce se zahraničními partnery na základě uzavřených smluv a dohod v oblasti ekonomických, kulturních, sportovních a občanských aktivit - spolupráce s Univerzitou Hradec Králové a dalšími školami, vzdělávacími organizacemi a institucemi při tvorbě a zpracování projektů a plánů pro rozvoj kraje - organizace a pořádání odborných akcí, přednášek a seminářů - realizovat vlastní hospodářskou činnost zejména v oblastech investičního a ekonomického poradenství, - zajišťovat odborný servis pro všechny subjekty regionálního rozvoje ve vztahu komunikace s EU a její administrativou - vedení regionálního informačního systému a udržovat jej v aktuálním stavu ve všech masmédiích a na internetu. Čl. III Statutární orgán a způsob jeho vystupování jménem organizace 1. Statutárním orgánem organizace je ředitel organizace /dále jen ředitel /, kterého jmenuje Rada Královéhradeckého kraje, v souladu s ust. 59 odst. 1 písm. i) z. č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozd. předpisů. Ředitel příspěvkové organizace se ujímá funkce dnem, uvedeným ve jmenovací listině. 2. Ředitel plní úkoly vedoucího organizace a je oprávněn zastupovat organizaci navenek, jednat jejím jménem ve všech věcech, týkajících se činnosti organizace v souladu se zřizovací listinou a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis. Plní veškeré úkoly vyplývající z práv a povinností zaměstnavatele v souladu se zákoníkem práce a souvisejícími předpisy. 3. Ředitel rozhoduje o vytvoření vnitřní struktury organizace, řízení a pracovním zařazení zaměstnanců, vydává organizační, provozní a pracovní řád a další vnitřní předpisy organizace. Při činnosti organizace odpovídá za to, že budou dodržovány veškeré zákony, právní předpisy vydané na základě zmocnění, uvedených v těchto zákonech, vyhláškami, nařízeními, pokyny zřizovatele, především příslušnými směrnicemi, zásadami a dalšími interními předpisy a pokyny zřizovatele a vydanými v souladu se zákonem o krajích. 4. Ředitel může jmenovat svého zástupce, který v době nepřítomnosti ředitele jedná za organizaci v rozsahu svého zmocnění a oprávnění. 5. Zřizovatel příspěvkové organizace zřizuje Radu centra jako řídící a poradní orgán. Rada centra je čtyřčlenná a je tvořena ze zástupců zřizovatele, kteří jsou jmenování a odvoláváni Radou Královéhradeckého kraje. Z výkonu funkce člena Rady centra jsou odpovědni Radě Královéhradeckého kraje.

4 Čl. IV Vymezení majetku ve vlastnictví kraje předávaného organizaci do správy Svoji činnost vymezenou v této zřizovací listině provozuje příspěvková organizace v nemovitosti, která je v majetku Královéhradeckého kraje. Zřizovatel předává do správy příspěvkové organizace veškerý movitý majetek tak, jak je uveden v příloze č. 1, která tvoří nedílnou součást této zřizovací listiny. Celková hodnota movitého majetku zřizovatele, který je předáván do správy organizace činí.. dle přílohy č. 1. Uvedený majetek je předáván organizaci pro zajištění hlavního účelu a předmětu činnosti, k němuž je zřízena a je povinna s ním hospodařit v souladu s platnými předpisy pro hospodaření příspěvkových organizací a interními předpisy zřizovatele. Organizace je povinna se o majetek svěřený do správy řádně starat, pečovat o něj, zabezpečit jej proti odcizení, vést o něm evidenci v souladu s nařízením zřizovatele, provádět jeho řádnou inventarizaci a udržovat jej v dobrém a provozuschopném stavu, zajišťovat jeho opravu a údržbu pro řádné zajištění provozu na základě rozhodnutí nebo pokynu zřizovatele. Příspěvková organizace není nositelem vlastnictví, vždy hospodaří pouze s majetkem zřizovatele, účtuje o něm v podvojném účetnictví a zabezpečuje hospodaření v souladu s rozpočtem schváleným zřizovatelem. Svěřený majetek nesmí organizace bez předchozího souhlasu vlastníka prodat, darovat, zatěžovat právem třetích osob. Majetek svěřený do správy má právo příspěvková organizace pronajímat nebo poskytnout jako výpůjčku v případě, že jej nevyužívá pro plnění svých úkolů vyplývajících z hlavní činnosti organizace, a to v souladu se Zásadami zřizovatele upravujícími postup při pronájmu majetku ve vlastnictví kraje a při nájmu majetku ve vlastnictví jiných subjektů pro případ zajištění potřeb příspěvkovou organizací kraje. Majetkem zřizovatele je veškerý majetek, který organizace pořídila z účelových prostředků zřizovatele a se kterým je povinna hospodařit v souladu s pokyny zřizovatele, především pro zajištění hlavní činnosti organizace. Vlastním majetkem příspěvkové organizace jsou práva, pohledávky a závazky, které byly do vlastnictví organizace převedeny zákonem nebo majetek, který byl získán na základě daru, dědictvím od fyzických nebo právnických osob nebo výkonem doplňkové činnosti organizace. Svěřený majetek může organizace vyřadit, likvidovat a prodat za ceny v místě a čase obvyklém pouze v případě, že žádná z příspěvkových organizací kraje nemá o tento majetek zájem v souladu se směrnicí zřizovatele o řízení a hospodaření příspěvkových organizací. Organizace má právo hospodařit s movitým majetkem po dobu trvání organizace.

5 Organizace je povinna na vyžádání zřizovatele a jím pověřených orgánů pro potřeby kontroly umožnit volný přístup ke svěřenému majetku a k veškeré korespondenci, týkající se činnosti organizace, zejména účetní a operativní evidenci, interním předpisům, bankovním výpisům a dalším dokladům, týkajícím se činnosti organizace. Čl.V. Hospodaření organizace 1. Hospodaření organizace se řídí obecně platnými právními předpisy, a to zejména zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozd. předpisů, z.č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozd. předpisů, z.č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozd.předpisů, zákonem č. 143/1992 Sb., o platu a odměně za pracovní pohotovost v rozpočtových a některých dalších organizacích a orgánech, ve znění pozd. předpisů, platnými daňovými předpisy, a dále i směrnicemi, pravidly, zásadami, příkazy a dalšími pokyny zřizovatele. 2. Organizace zajišťuje hlavní účel a předmět své činnosti z příspěvku na činnost přiděleného z rozpočtu zřizovatele, z výnosů vlastních fondů, z peněžních prostředků přijatých získaných z vlastní činnosti, z darů fyzických a právnických osob, děděním, sponzorských příspěvků přijatých vlastním jménem. 3. Vztahy rozpočtu příspěvkové organizace k rozpočtu zřizovatele lze během roku měnit. V neprospěch příspěvkové organizace se mohou rozpočtové změny provádět na základě rozhodnutí zřizovatele rozpočtovým opatřením a to pouze ze závažných důvodů a objektivních příčin. 4. Zřizovatel schvaluje po skončení kalendářního roku výsledek hospodaření organizace.v případě kladného hospodářského výsledku schvaluje organizaci příděly do peněžních fondů. V případě záporného hospodářského výsledku rozhoduje o vypořádání ztráty zřizovatel. Čl. VI. Vymezení doby, na kterou je organizace zřízena Příspěvková organizace Centrum evropského projektování se zřizuje na dobu neurčitou. Čl. VII Závěrečná ustanovení

6 Zřizovatel v souladu s ustanovením 27 odst. 4 zákona č. 250/2000 Sb. do 15 dnů od nabytí účinnosti této zřizovací listiny uvede údaje podle 27 odst. 2 citovaného zákona v Ústředním věstníku České republiky. Organizace se podle 27 odst. 6 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozd. předpisů zapisuje do obchodního rejstříku vedeného u Krajského soudu v Hradci Králové a žádost o zápis bude podána zřizovatelem. Nedílnou součástí této zřizovací listiny jsou přílohy: - soupis a specifikace movitého majetku, který je předáván příspěvkové organizaci do správy - usnesení Zastupitelstva Královéhradeckého kraje o vydání zřizovací listiny - prohlášení vlastníka o sídle příspěvkové organizace Tato zřizovací listina nabývá platnosti dnem schválení v Zastupitelstvu Královéhradeckého kraje a účinnosti dnem Ing. Pavel Bradík hejtman Královéhradeckého kraje

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ ZŘIZOVACÍ LISTINA. č.j. 23993/SM/2005 příspěvkové organizace: Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ ZŘIZOVACÍ LISTINA. č.j. 23993/SM/2005 příspěvkové organizace: Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ ZŘIZOVACÍ LISTINA č.j. 23993/SM/2005 příspěvkové organizace: Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 Čl. I. Na základě ustanovení 35 odst. 2 písm. k) zákona č. 129/2000 Sb.,

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zřizovací listina příspěvkové organizace

Město Lipník nad Bečvou. Zřizovací listina příspěvkové organizace Město Lipník nad Bečvou Zřizovací listina příspěvkové organizace Město Lipník nad Bečvou, IČ 00301493, vydává na základě usnesení Zastupitelstva města Lipník nad Bečvou č. 551 / 2009 - ZM 19 ze dne 22.

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn č.j.: ZL-51/17-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000 Sb.,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Z Ř I Z O V A C Í L I S T I N A Zastupitelstvo města Pardubic v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění,

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, 461 80. Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, 461 80. Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, 461 80 č.j.: ZL-2/13-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. k) zákona číslo 129/2000 Sb.,

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zřizovací listina příspěvkové organizace

Město Lipník nad Bečvou. Zřizovací listina příspěvkové organizace Město Lipník nad Bečvou Zřizovací listina příspěvkové organizace Město Lipník nad Bečvou, IČO 00301493, vydává na základě usnesení Zastupitelstva města Lipník nad Bečvou č. 48/2015 - ZM 3 ze dne 17.02.2015

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění jejích dodatků

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění jejích dodatků Město Krásná Lípa, Masarykova 6/246, 407 46, Krásná Lípa ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění jejích dodatků Název: Město Krásná Lípa Sídlo: Masarykova 246/6, 407 46 Krásná Lípa IČ: 00261459 Okres: Děčín

Více

Město Svoboda nad Úpou Svoboda nad Úpou, náměstí Svornosti 474

Město Svoboda nad Úpou Svoboda nad Úpou, náměstí Svornosti 474 Město Svoboda nad Úpou 542 24 Svoboda nad Úpou, náměstí Svornosti 474 Č.j. SVO/2156/2009 Ve Svobodě nad Úpou dne 27.října 2009 ZŘIZOVACÍ LISTINA Zastupitelstvo Města Svoboda nad Úpou s účinností od 1.

Více

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j. 14/UZ/9/32/2009 Zřizovací listina příspěvkové organizace Olomouckého kraje úplné znění Zastupitelstvo Olomouckého kraje svým rozhodnutím

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Zřizovací listina příspěvkové organizace obce vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve

Více

Z Ř I Z O V A C Í L I S T I N U

Z Ř I Z O V A C Í L I S T I N U ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘÍZOVACÍ LISTINY KE DNI 1. 1. 2015 MĚSTO SEDLČANY Zastupitelstvo města Sedlčany vydává na základě usnesení č. 84 z 24. 10. 2011 v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písmena d) zákona č. 128/2000

Více

Obec Velká Jesenice. Zřizovací listina příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Velká Jesenice okres Náchod

Obec Velká Jesenice. Zřizovací listina příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Velká Jesenice okres Náchod Obec Velká Jesenice Zřizovací listina příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Velká Jesenice okres Náchod vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

Zřizovací listina. Zřizovací listinu příspěvkové organizace. Základní škola., Komenského, příspěvková organizace, Milovice Mladá

Zřizovací listina. Zřizovací listinu příspěvkové organizace. Základní škola., Komenského, příspěvková organizace, Milovice Mladá Zřizovací listina Město Milovice na základě usnesení Zastupitelstva města č. xx/2012 ze dne 3. 12. 2012 podle ustanovení 35a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV-Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV-Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec IV-Perštýn č.j.: ZL-40/17-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, 461 80 č.j.: ZL-15/16-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000 Sb., o

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, 461 80 č.j.: ZL-7/15-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000 Sb., o

Více

Obec Vážany nad Litavou

Obec Vážany nad Litavou Obec Vážany nad Litavou Č. j.: 618/2009/Hlo Zřizovací listina příspěvkové organizace Obce Vážany nad Litavou vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2010. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2010. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2010 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, 461 80 Návrh č.j.: ZL-X/16-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000 Sb.,

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec IV - Perštýn č.j.: ZL-39/17-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000

Více

Obec Nelahozeves. Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Nelahozeves. Čl. a) Úplný název, zařazení do okresu a identifikační číslo zřizovatele

Obec Nelahozeves. Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Nelahozeves. Čl. a) Úplný název, zařazení do okresu a identifikační číslo zřizovatele Obec Nelahozeves Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Nelahozeves vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn č.j.: ZL-35/17-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000 Sb.,

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec IV - Perštýn č.j.: ZL-42/17-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000

Více

zřizuje dnem 1. říjen 2015 příspěvkovou organizaci Základní škola a Mateřská škola Noutonice se sídlem Noutonice 7, Lichoceves IČO:

zřizuje dnem 1. říjen 2015 příspěvkovou organizaci Základní škola a Mateřská škola Noutonice se sídlem Noutonice 7, Lichoceves IČO: Obec Lichoceves v souladu s ustanovením 35 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, na základě usnesení zastupitelstva obce Lichoceves z 9. zasedání dne 30. září

Více

Základní škola a Mateřská škola Psáry, okres Praha-západ. ČLI Označení zřizovatele.. ČL II Název organizace. Či. iii Sídlo organizace

Základní škola a Mateřská škola Psáry, okres Praha-západ. ČLI Označení zřizovatele.. ČL II Název organizace. Či. iii Sídlo organizace Zastupitelstvo Obce Psáry vydává na základě ustanovení *84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/200 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, podle ustanovení *8 odst. 1 zákona č. 561/2004

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2009. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2009. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2009 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2009 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Statutární město Brno, Městská část Brno-Slatina

Statutární město Brno, Městská část Brno-Slatina Statutární město Brno, Městská část Brno-Slatina Č. j.: VO/3455/2009 Zřizovací listina příspěvkové organizace Městské části Brno-Slatina č. 3/1994 v úplném znění vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2011 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2009 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

mění a vydává ji v úplném znění

mění a vydává ji v úplném znění Z Ř I Z O V A C Í L I S T I N A Zastupitelstvo obce Dolní Dobrouč usnesením č. 12 ze dne 27. 10. 2009, podle 178 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2012 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením v Radošově, příspěvková organizace. Kyselka, část Radošov č.p.137, Ostrov ORGANIZAČNÍ ŘÁD

Domov pro osoby se zdravotním postižením v Radošově, příspěvková organizace. Kyselka, část Radošov č.p.137, Ostrov ORGANIZAČNÍ ŘÁD ORGANIZAČNÍ ŘÁD Domov pro osoby se zdravotním postižením v Radošově, Název organizace: Domov pro osoby se zdravotním postižením v Radošově, Sídlo organizace: Kyselka, část Radošov č.p.137, 363 01 Ostrov

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2013. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2013. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2013 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto. Zřizovací listinu. Základní školy, Dačice, Neulingerova 108

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto. Zřizovací listinu. Základní školy, Dačice, Neulingerova 108 ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2011 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV-Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV-Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV-Perštýn č.j.: ZL-56/17-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000 Sb.,

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC VRATISLAVICE NAD NISOU Tanvaldská 50, Liberec XXX Vratislavice nad Nisou

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC VRATISLAVICE NAD NISOU Tanvaldská 50, Liberec XXX Vratislavice nad Nisou MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC VRATISLAVICE NAD NISOU Tanvaldská 50, Liberec XXX Vratislavice nad Nisou Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou dle 84 odst.

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec IV - Perštýn č.j.: ZL-11/17-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000

Více

Obec Lesonice. Čl. a) Úplný název, zařazení do okresu a identifikační číslo zřizovatele

Obec Lesonice. Čl. a) Úplný název, zařazení do okresu a identifikační číslo zřizovatele Obec Lesonice Č. j.: ZO/29/2010 Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Lesonice vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2009. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2009. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2009 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec IV - Perštýn č.j.: ZL-26/17-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2019 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2012 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Obec Bělkovice-Lašťany

Obec Bělkovice-Lašťany Obec Bělkovice-Lašťany Zřizovací listina Obec Bělkovice-Lašťany na základě usnesení zastupitelstva obce ze dne 17. 10. 2002, č. 6/2002 zřizuje dnem 1. 1. 2003 podle 84 odst. 2 písm.e) zákona č. 128/2000

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. 1. 2017 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou

Více

Statutární město Brno, Městská část Brno-Slatina

Statutární město Brno, Městská část Brno-Slatina Statutární město Brno, Městská část Brno-Slatina Č. j.: VO/04296/15/VO/Ja Zřizovací listina příspěvkové organizace Městské části Brno-Slatina č. 1/1994 v úplném znění vydaná v souladu s ustanovením 35

Více

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, Olomouc čj. 1167/2003

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, Olomouc čj. 1167/2003 O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 00 Olomouc čj. 1167/2003 Rada Olomouckého kraje na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/12/16/2002 ze dne 28. 11. 2002 vyhlašuje úplné znění

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2012 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Obec Tismice. z ř i z u j e

Obec Tismice. z ř i z u j e Zřizovací listina příspěvkové organizace Mateřská škola Tismice Obec Tismice z ř i z u j e Zastupitelstvo Obce Tismice vydává podle ustanovení 8 odst. 1 a dále dle 179 odst. 1 písm. a) zákona č. 561/2004

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2019 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2018 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

U Jezu 64212a, Liberec 2,

U Jezu 64212a, Liberec 2, Střední škola gastronomie a služeb, Liberec, Dvorská 447/29, příspěvková organizace LIBERECKÝ KRAJ U Jezu 64212a, Liberec 2, 461 80 č.j.: ZL-91l5-Š Zřizovací listina Zastupite1stvo Libereckého kraje dle

Více

Obec Žeravice. Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Žeravice

Obec Žeravice. Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Žeravice Obec Žeravice Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Žeravice vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Městys Koloveč Tyršova 10, 345 43 Koloveč Tel. 379494222, Fax 379494311, E-mail: info@mestyskolovec.cz

Městys Koloveč Tyršova 10, 345 43 Koloveč Tel. 379494222, Fax 379494311, E-mail: info@mestyskolovec.cz Městys Koloveč Tyršova 10, 345 43 Koloveč Tel. 379494222, Fax 379494311, E-mail: info@mestyskolovec.cz V Kolovči dne 27.10.2009 Čj. 787/09/Vnitř. Zřizovací listina Podle ust. 84 odst. 2 písm. d) zákona

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2013 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Zřizovací listina. Pečovatelská služba Dolní Rožínka

Zřizovací listina. Pečovatelská služba Dolní Rožínka Obec Dolní Rožínka Zřizovací listina příspěvkové organizace Pečovatelská služba Dolní Rožínka vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2013 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Městys Moravská Nová Ves. Zřizovací listina příspěvkové organizace městyse Moravská Nová Ves

Městys Moravská Nová Ves. Zřizovací listina příspěvkové organizace městyse Moravská Nová Ves Městys Moravská Nová Ves Č. j.: 1286a/2009/J.K. Zřizovací listina příspěvkové organizace městyse Moravská Nová Ves vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, Olomouc

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, Olomouc O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j. 12/UZ/15/39/2006 Zřizovací listina příspěvkové organizace Olomouckého kraje úplné znění Zastupitelstvo Olomouckého kraje svým rozhodnutím

Více

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j.: O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Rada Olomouckého kraje na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/9/26/2009 ze dne 25. 9. 2009 vyhlašuje úplné znění zřizovací

Více

PŘÍLOHA VZOR ZŘIZOVACÍ LISTINY PŘÍSPEVKOVÉ ORGANIZACE:

PŘÍLOHA VZOR ZŘIZOVACÍ LISTINY PŘÍSPEVKOVÉ ORGANIZACE: PŘÍLOHA VZOR ZŘIZOVACÍ LISTINY PŘÍSPEVKOVÉ ORGANIZACE: ------------------------------------------------------------------------------------------------- ZL/číslo/rok OBEC / k r a j Zastupitelstvo OBCE

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, Olomouc čj. 1254/2003

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, Olomouc čj. 1254/2003 O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 00 Olomouc čj. 1254/2003 Rada Olomouckého kraje na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/12/16/2002 ze dne 28. 11. 2002 vyhlašuje úplné znění

Více

Město Lomnice nad Popelkou ZŘIZOVACÍ LISTINA ORGANIZACE:

Město Lomnice nad Popelkou ZŘIZOVACÍ LISTINA ORGANIZACE: č. j.: 449/2016/2 Město Lomnice nad Popelkou ZŘIZOVACÍ LISTINA ORGANIZACE: Z A K L A D N Í Š K O L A A Z Á K L A D N Í Š K O L A S P E C I Á L N Í LOMNICE NAD POPELKOU, příspěvková organizace Nové znění

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2013 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Dodatek č. 2 ke zřizovací listině ze dne 11.12.2000

Dodatek č. 2 ke zřizovací listině ze dne 11.12.2000 Dodatek č. 2 ke zřizovací listině ze dne 11.12.2000 Zastupitelstvo města Jičína schválilo na svém 21. zasedání dne 19.10.2009 s účinností od 1.11.2009 změnu čl. V-VII zřizovací listiny Základní umělecké

Více

město Dobříš, Mírové nám. 119, Dobříš, okres Příbram, IČ zastoupené starostou Mgr. Jaroslavem Melšou dále jen zřizovatel v y d á v á

město Dobříš, Mírové nám. 119, Dobříš, okres Příbram, IČ zastoupené starostou Mgr. Jaroslavem Melšou dále jen zřizovatel v y d á v á ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. říjnu 2014 město Dobříš, Mírové nám. 119, Dobříš, okres Příbram, IČ 00242098 zastoupené starostou Mgr. Jaroslavem Melšou dále jen zřizovatel v y d á v á

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ZŘIZOVACÍ LISTINA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE MĚSTYSE OKŘÍŠKY

ZŘIZOVACÍ LISTINA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE MĚSTYSE OKŘÍŠKY ZŘIZOVACÍ LISTINA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE MĚSTYSE OKŘÍŠKY v úplném znění ve smyslu dodatků č. 1, 2 a 3 ke dni 18. 10. 2016 vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

Obec Libotov Libotov č. p. 80, Dvůr Králové n. L., IČO:

Obec Libotov Libotov č. p. 80, Dvůr Králové n. L., IČO: Obec Libotov Libotov č. p. 80, Dvůr Králové n. L., 544 01 IČO: 00578193 Č. j.: 56/2010 Zřizovací listina příspěvkové organizace obce Mateřská škola, Libotov vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst.

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1.1. 2009 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou

Více

z ř i z o v a c í l i s t i n u

z ř i z o v a c í l i s t i n u Příloha č. 1 k usnesení ZHMP č. 15/5 ze dne 29. 3. 2012 Zastupitelstvo hlavního města Prahy vydává na základě ustanovení 59 odst. 2 písm. i) zákona č. 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze, ve znění pozdějších

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, ZŘIZOVACÍ LISTINA

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, ZŘIZOVACÍ LISTINA L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec 2, 461 80 ZŘIZOVACÍ LISTINA Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů,

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2011 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j. H-325/2002 Zřizovací listina příspěvkové organizace Olomouckého kraje Olomoucký kraj v souladu s ustanovením 27 zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

Městská část Praha 12 - zřizovatel příspěvkové organizace ZŘIZOVACÍ LISTINA. příspěvková organizace MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12

Městská část Praha 12 - zřizovatel příspěvkové organizace ZŘIZOVACÍ LISTINA. příspěvková organizace MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZŘIZOVACÍ LISTINA příspěvkové organizace MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 usnesením Zastupitelstva městské části Praha 12 č. 327/2009 ze dne 22.09.2009 mění zřizovací listinu Mateřské školy Oáza v Praze 12 v souladu

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

MĚSTO HRANICE. Zřizovací listina

MĚSTO HRANICE. Zřizovací listina MĚSTO HRANICE Zřizovací listina Město Hranice na základě usnesení zastupitelstva města 704/2018 ZM 29 ze dne 19. 4. 2018, dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

Více

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a

L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, Liberec IV - Perštýn. Z ř i z o v a c í l i s t i n a L I B E R E C K Ý K R A J U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec IV - Perštýn č.j.: ZL-47/17-Š Z ř i z o v a c í l i s t i n a Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000

Více

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, Olomouc čj. 1199/2003

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, Olomouc čj. 1199/2003 O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 00 Olomouc čj. 1199/2003 Rada Olomouckého kraje na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/12/16/2002 ze dne 28. 11. 2002 vyhlašuje úplné znění

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2019 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Město Ždírec nad Doubravou Školní 500, Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Školní 500, Ždírec nad Doubravou Město Ždírec nad Doubravou Školní 500, 582 63 Ždírec nad Doubravou Č. j.: 11/19/09 ZM Zřizovací listina příspěvkové organizace města Ždírec nad Doubravou vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2

Více