ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky"

Transkript

1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R ze dne Revokace usnesení Rady MČ Praha 12 č.r ze dne Finanční dary členům Zastupitelstva městské části Praha 12 za jejich přínos městské části Praha 12 Rada městské části 1. s c h v a l u j e finanční dary členům Zastupitelstva městské části Praha 12, jako ocenění jejich přínosu městské části Praha 12, nesouvisející s činností ve funkci zastupitele městské části Praha 12 MVDr. Josef Prokop ve výši Kč brutto Mgr. Lenka Bukovská ve výši Kč brutto Šárka Hoffmanová ve výši Kč brutto Miroslava Andrlová ve výši Kč brutto Ing. Petr Serafín ve výši Kč brutto MUDr. Tom Philipp, Ph.D. MBA ve výši Kč brutto Viz přílohy č. 1 až 6 tohoto usnesení 2. u k l á d á 2.1. Ing. Miroslavu Schwarzovi - vedoucímu odboru provozního zajistit vyplacení finančních darů členům Zastupitelstva městské části Praha 12, viz bod 1 tohoto usnesení Termín: Poměr hlasů: 8 pro 0 proti 1 se zdržel 0 mimo místnost Předkladatel: - Zpracovatel Barbora Vokatá - vedoucí oddělení asistentů vedení městské části OKM Na vědomí: JUDr. Jiřímu Gorčíkovi - vedoucí odboru lidských zdrojů a platů, Marcele Peškové - vedoucí oddělení ekonomiky a rozpočtu OPR, Mgr. Kamilu Poláchovi - vedoucímu odboru Kancelář úřadu, Ing. Milanu Novému - vedoucímu ekonomického odboru, Ing. Miroslavu Schwarzovi - vedoucímu odboru provozního Tisk: R-03356

2 Příloha č. 1 usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Darovací smlouva (dle 2055 a násl. občanského zákoníku) Smluvní strany: Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany, PSČ zastoupená: starostkou PhDr. Danielou Rázkovou IČ: bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., Praha 4 číslo účtu: /0800 (dále jen dárce ) na straně jedné a MVDr. Josef Prokop bytem: *************** číslo účtu: ************* (dále jen obdarovaný ) na straně druhé uzavřely níže uvedeného dne tuto darovací smlouvu: Článek I. Dárce se zavazuje předat obdarovanému dar spočívající v peněžním plnění ve výši ****** Kč brutto (slovy: *********) a obdarovaný tento dar přijímá. Článek II. Dárce poukáže výše uvedený dar na účet obdarovaného vedený u ********, číslo účtu: ***********, a to nejpozději do Obdarovaný prohlašuje, že povinné odvody a daň z příjmu odvede sám. Článek III. Za tento peněžitý dar neposkytne obdarovaný ve prospěch dárce žádné protiplnění, jedná se o bezúplatné nabytí majetku. Článek IV. Strana 1 (celkem 2)

3 1. Smluvní strany podpisem této smlouvy stvrzují, že byla uzavřena podle jejich vážné a svobodné vůle, nikoli v tísni nebo za jednostranně nevýhodných podmínek, a že smlouvu si před podpisem přečetly. 2. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž každá strana obdrží po dvou stejnopisech podepsaných oprávněnými osobami. 3. Pokud není stanoveno jinak, řídí se právní vztahy obou smluvních stran Občanským zákoníkem v platném znění a předpisy souvisejícími. 4. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva byla uvedena v centrální evidenci smluv vedené městskou částí Praha 12, která bude veřejně přístupná a bude obsahovat údaje o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této smlouvy a datum jejího podpisu. 5. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. Dárce: Obdarovaný: městské části Praha 12. MVDr. Josef Prokop Strana 2 (celkem 2)

4 Příloha č. 2 usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Darovací smlouva (dle 2055 a násl. občanského zákoníku) Smluvní strany: Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany, PSČ zastoupená: starostkou PhDr. Danielou Rázkovou IČ: bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., Praha 4 číslo účtu: /0800 (dále jen dárce ) na straně jedné a Mgr. Lenka Bukovská bytem: *************** číslo účtu: ************** (dále jen obdarovaný ) na straně druhé uzavřely níže uvedeného dne tuto darovací smlouvu: Článek I. Dárce se zavazuje předat obdarovanému dar spočívající v peněžním plnění ve výši ***** Kč brutto (slovy:***************) a obdarovaný tento dar přijímá. Článek II. Dárce poukáže výše uvedený dar na účet obdarovaného vedený u ********, číslo účtu: *******, a to nejpozději do Obdarovaný prohlašuje, že povinné odvody a daň z příjmu odvede sám. Článek III. Za tento peněžitý dar neposkytne obdarovaný ve prospěch dárce žádné protiplnění, jedná se o bezúplatné nabytí majetku. Článek IV. Strana 1 (celkem 2)

5 1. Smluvní strany podpisem této smlouvy stvrzují, že byla uzavřena podle jejich vážné a svobodné vůle, nikoli v tísni nebo za jednostranně nevýhodných podmínek, a že smlouvu si před podpisem přečetly. 2. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž každá strana obdrží po dvou stejnopisech podepsaných oprávněnými osobami. 3. Pokud není stanoveno jinak, řídí se právní vztahy obou smluvních stran Občanským zákoníkem v platném znění a předpisy souvisejícími. 4. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva byla uvedena v centrální evidenci smluv vedené městskou částí Praha 12, která bude veřejně přístupná a bude obsahovat údaje o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této smlouvy a datum jejího podpisu. 5. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. Dárce: Obdarovaný: městské části Praha 12. Mgr. Lenka Bukovská Strana 2 (celkem 2)

6 Příloha č. 3 usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Darovací smlouva (dle 2055 a násl. občanského zákoníku) Smluvní strany: Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany, PSČ zastoupená: starostkou PhDr. Danielou Rázkovou IČ: bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., Praha 4 číslo účtu: /0800 (dále jen dárce ) na straně jedné a Šárka Hoffmanová bytem: ************* číslo účtu: ************ (dále jen obdarovaný ) na straně druhé uzavřely níže uvedeného dne tuto darovací smlouvu: Článek I. Dárce se zavazuje předat obdarovanému dar spočívající v peněžním plnění ve výši ********Kč brutto (slovy:*********) a obdarovaný tento dar přijímá. Článek II. Dárce poukáže výše uvedený dar na účet obdarovaného vedený u *********, číslo účtu: **********, a to nejpozději do Obdarovaný prohlašuje, že povinné odvody a daň z příjmu odvede sám. Článek III. Za tento peněžitý dar neposkytne obdarovaný ve prospěch dárce žádné protiplnění, jedná se o bezúplatné nabytí majetku. Článek IV. Strana 1 (celkem 2)

7 1. Smluvní strany podpisem této smlouvy stvrzují, že byla uzavřena podle jejich vážné a svobodné vůle, nikoli v tísni nebo za jednostranně nevýhodných podmínek, a že smlouvu si před podpisem přečetly. 2. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž každá strana obdrží po dvou stejnopisech podepsaných oprávněnými osobami. 3. Pokud není stanoveno jinak, řídí se právní vztahy obou smluvních stran Občanským zákoníkem v platném znění a předpisy souvisejícími. 4. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva byla uvedena v centrální evidenci smluv vedené městskou částí Praha 12, která bude veřejně přístupná a bude obsahovat údaje o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této smlouvy a datum jejího podpisu. 5. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. Dárce: Obdarovaný: městské části Praha 12. Šárka Hoffmanová Strana 2 (celkem 2)

8 Příloha č. 4 usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Darovací smlouva (dle 2055 a násl. občanského zákoníku) Smluvní strany: Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany, PSČ zastoupená: starostkou PhDr. Danielou Rázkovou IČ: bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., Praha 4 číslo účtu: /0800 (dále jen dárce ) na straně jedné a Miroslava Andrlová bytem: ***************** číslo účtu: ****************** (dále jen obdarovaný ) na straně druhé uzavřely níže uvedeného dne tuto darovací smlouvu: Článek I. Dárce se zavazuje předat obdarovanému dar spočívající v peněžním plnění ve výši ******** Kč brutto (slovy: **********) a obdarovaný tento dar přijímá. Článek II. Dárce poukáže výše uvedený dar na účet obdarovaného vedený u ******, číslo účtu: **********, a to nejpozději do Obdarovaný prohlašuje, že povinné odvody a daň z příjmu odvede sám. Článek III. Za tento peněžitý dar neposkytne obdarovaný ve prospěch dárce žádné protiplnění, jedná se o bezúplatné nabytí majetku. Článek IV. Strana 1 (celkem 2)

9 1. Smluvní strany podpisem této smlouvy stvrzují, že byla uzavřena podle jejich vážné a svobodné vůle, nikoli v tísni nebo za jednostranně nevýhodných podmínek, a že smlouvu si před podpisem přečetly. 2. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž každá strana obdrží po dvou stejnopisech podepsaných oprávněnými osobami. 3. Pokud není stanoveno jinak, řídí se právní vztahy obou smluvních stran Občanským zákoníkem v platném znění a předpisy souvisejícími. 4. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva byla uvedena v centrální evidenci smluv vedené městskou částí Praha 12, která bude veřejně přístupná a bude obsahovat údaje o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této smlouvy a datum jejího podpisu. 5. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. Dárce: Obdarovaný: městské části Praha 12. Miroslava Andrlová Strana 2 (celkem 2)

10 Příloha č. 5 usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Darovací smlouva (dle 2055 a násl. občanského zákoníku) Smluvní strany: Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany, PSČ zastoupená: starostkou PhDr. Danielou Rázkovou IČ: bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., Praha 4 číslo účtu: /0800 (dále jen dárce ) na straně jedné a Ing. Petr Serafín bytem: **************** číslo účtu: *************** (dále jen obdarovaný ) na straně druhé uzavřely níže uvedeného dne tuto darovací smlouvu: Článek I. Dárce se zavazuje předat obdarovanému dar spočívající v peněžním plnění ve výši ******* Kč brutto (slovy:*********) a obdarovaný tento dar přijímá. Článek II. Dárce poukáže výše uvedený dar na účet obdarovaného vedený u ********, číslo účtu: ********, a to nejpozději do Obdarovaný prohlašuje, že povinné odvody a daň z příjmu odvede sám. Článek III. Za tento peněžitý dar neposkytne obdarovaný ve prospěch dárce žádné protiplnění, jedná se o bezúplatné nabytí majetku. Článek IV. Strana 1 (celkem 2)

11 1. Smluvní strany podpisem této smlouvy stvrzují, že byla uzavřena podle jejich vážné a svobodné vůle, nikoli v tísni nebo za jednostranně nevýhodných podmínek, a že smlouvu si před podpisem přečetly. 2. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž každá strana obdrží po dvou stejnopisech podepsaných oprávněnými osobami. 3. Pokud není stanoveno jinak, řídí se právní vztahy obou smluvních stran Občanským zákoníkem v platném znění a předpisy souvisejícími. 4. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva byla uvedena v centrální evidenci smluv vedené městskou částí Praha 12, která bude veřejně přístupná a bude obsahovat údaje o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této smlouvy a datum jejího podpisu. 5. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. Dárce: Obdarovaný: městské části Praha 12. Ing. Petr Serafín Strana 2 (celkem 2)

12 Příloha č. 6 usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Darovací smlouva (dle 2055 a násl. občanského zákoníku) Smluvní strany: Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, Praha 4 - Modřany, PSČ zastoupená: starostkou PhDr. Danielou Rázkovou IČ: bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., Praha 4 číslo účtu: /0800 (dále jen dárce ) na straně jedné a MUDr. Tom Philipp bytem: *************** číslo účtu: ***************** (dále jen obdarovaný ) na straně druhé uzavřely níže uvedeného dne tuto darovací smlouvu: Článek I. Dárce se zavazuje předat obdarovanému dar spočívající v peněžním plnění ve výši ******** Kč brutto (slovy:************) a obdarovaný tento dar přijímá. Článek II. Dárce poukáže výše uvedený dar na účet obdarovaného vedený u ************, číslo účtu: *********, a to nejpozději do Obdarovaný prohlašuje, že povinné odvody a daň z příjmu odvede sám. Článek III. Za tento peněžitý dar neposkytne obdarovaný ve prospěch dárce žádné protiplnění, jedná se o bezúplatné nabytí majetku. Článek IV. Strana 1 (celkem 2)

13 1. Smluvní strany podpisem této smlouvy stvrzují, že byla uzavřena podle jejich vážné a svobodné vůle, nikoli v tísni nebo za jednostranně nevýhodných podmínek, a že smlouvu si před podpisem přečetly. 2. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž každá strana obdrží po dvou stejnopisech podepsaných oprávněnými osobami. 3. Pokud není stanoveno jinak, řídí se právní vztahy obou smluvních stran Občanským zákoníkem v platném znění a předpisy souvisejícími. 4. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva byla uvedena v centrální evidenci smluv vedené městskou částí Praha 12, která bude veřejně přístupná a bude obsahovat údaje o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této smlouvy a datum jejího podpisu. 5. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. Dárce: Obdarovaný: městské části Praha 12. MUDr. Tom Philipp Strana 2 (celkem 2)

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R vzory darovacích smluv k podpoře kulturně-vzdělávací akce Den Země. ze dne 7.3.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R vzory darovacích smluv k podpoře kulturně-vzdělávací akce Den Země. ze dne 7.3. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-016-015-19 ze dne 7.3.2019 Vzory darovacích smluv k podpoře kulturně-vzdělávací akce Den Země Rada městské části 1. s c h v a l u j e vzory darovacích

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-012-16 ze dne 11.4.2016 Darovací smlouva na převod pozemku parc. č. 3856/25 v k.ú. Modřany do svěřené správy MČ Praha 12, Smlouva o zákazu zcizení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-142-044-13 ze dne 10.12.2013 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a Bytovým družstvem Růžek, družstvem, pro zateplení domu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-105-035-17 ze dne 23.1.2017 Darovací smlouva se společností Modřanský háj s.r.o. na převod pozemku parc. č. 3856/24 v k.ú. Modřany do svěřené správy

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-093-001-16 ze dne 10.10.2016 "U Chmelnice - opěrná zeď a přilehlá komunikace" zadání dodatečných stavebních prací a dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo

Více

uzavírají dnešního dne v souladu s ustanovením 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník tuto DAROVACÍ SMLOUVU

uzavírají dnešního dne v souladu s ustanovením 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník tuto DAROVACÍ SMLOUVU příloha č. 1 TOP 09 IČ : 71339728 se sídlem: Újezd 450/50, 118 00 Praha 1 Malá Strana účet č.: 10909090/5500 zastoupená: Pavlem Severou, generálním sekretářem Bc. Radkem Vondrou, předsedou regionální organizace

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-011-013-15 ze dne 9.3.2015 Smlouva o právu provést stavbu pro akci "Oprava a zateplení panelového domu Kutilova 3064/6, Praha 4" pro bytový dům č.

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-12-007-16 ze dne 26.4.2016 Darovací smlouva na převod pozemku parc. č. 3856/25 v k.ú. Modřany do svěřené správy MČ Praha 12 1 2. z a s e

Více

(O ) Čl. I. Čl. II. Čl. III. Čl. IV

(O ) Čl. I. Čl. II. Čl. III. Čl. IV DAROVACÍ SMLOUVA ( 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů) (O01880.0001) Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, 587 33 Jihlava IČO: 70890749 zastoupený: MUDr.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-013-007-15 ze dne 26.3.2015 Smlouva o právu provést stavbu pro akci "Bezbariérový přístup pro přední vchod Levského, Praha 12" pro bytový dům č. p.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-106-002-13 ze dne 19.3.2013 Granty z rozpočtu městské části Praha 12 na realizaci projektů v oblasti sportu a volného času v roce 2013 Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Darovací smlouvy - finanční dary na péči o zvířata

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Darovací smlouvy - finanční dary na péči o zvířata Rada městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-096-008-12 ze dne 27.11.2012 Darovací smlouvy - finanční dary na péči o zvířata 1. schvaluje 1.1. darovací smlouvu mezi PENTHEA

Více

DAROVACÍ SMLOUVA (ID O ) Smluvní strany

DAROVACÍ SMLOUVA (ID O ) Smluvní strany DAROVACÍ SMLOUVA uzavřená podle 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) (ID O01692.0001) Smluvní strany Kraj Vysočina Žižkova 57, 587 33 Jihlava IČO: 70890749

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-034-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o zřízení služebnosti inženýrské sítě na pozemku parc. č. 42 v k. ú. Komořany - splašková kanalizace Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-015-16 ze dne 11.4.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. Modřany Rada městské části 1. b e r e n a vědomí

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-16-010-17 ze dne 24.1.2017 Kupní smlouva na prodej části pozemku parc. č. 4137/247 v k. ú. Modřany 1 6. z a s e d á n í Z a s t u p i t

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-005-15 ze dne 19.10.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 18/1 na Obchodním náměstí a části pozemku parc. č. 4400/454 na Sofijském náměstí,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-078-011-16 ze dne 13.6.2016 Revokace usnesení Rady MČ Praha 12 č. R-070-012-16 ze dne 2.5.2016 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-13-007-16 ze dne 21.6.2016 Kupní smlouva na pozemek parc. č. 554/3 k. ú. Cholupice při ulici K Ladům 1 3. z a s e d á n í Z a s t u p i

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-135-008-13 ze dne 22.10.2013 Smlouva o spolupráci se společností Rozvojové projekty Praha a.s. Rada městské části 1. schvaluje smlouvu o spolupráci

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. Z ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-23-006-13 ze dne 23.4.2013 Prodej pozemku parc. č. 1333/8 v k. ú. Modřany při ulici Lysinská 23. zasedání Zastupitelstva mě stské č ásti

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-166-034-14 ze dne 15.7.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a společností FPR Group a.s. pro provedení stavby doprava

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-163-023-14 ze dne 24.6.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a Bytovým družstvem Kutilova k provedení stavby Zateplení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-105-010-17 ze dne 23.1.2017 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě - přípojka splaškové a dešťové kanalizace, k tíži pozemku

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-135-035-13 ze dne 22.10.2013 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o partnerství městské části Praha 12 se společností Společnost pro kreativitu ve vzdělávání,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-064-018-16 ze dne 4.4.2016 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě k tíži pozemku parc. č. 15/1, v k. ú. Točná Rada městské

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 27.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Darovací smlouvy AISIN EUROPE MANUFACTURING CZECH s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-11-011-16 ze dne 23.2.2016 Směnná smlouva na část pozemku parc. č. 3314 za část pozemku parc. č. 3316, oba v k. ú. Modřany při ulici K Vystrkovu

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-08-014-15 ze dne 13.10.2015 Revokace usnesení Zastupitelstva MČ Praha 12 č. Z-02-010-15 ze dne 17.2.2015 Darovací smlouva mezi YIT Stavo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-008-15 ze dne 5.10.2015 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě na pozemku p. č. 707 v k. ú. Komořany - přípojky vodovodu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 606/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 572 ze dne 11.09.2017 Darovací smlouva mezi městskou částí Praha 3 a Tulipa Třebešín s.r.o. Rada městské části I. s c h v a l u

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-148-015-14 ze dne 18.2.2014 "Areál Ráček - projektová dokumentace" - dodatek č. 1 - geologická expozice Rada městské části 1. schvaluje 1.1. zadání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-018-001-15 ze dne 27.4.2015 Rekonstrukce objektu Palmetová č. p. 271 v Praze - Komořanech včetně inženýrských sítí k tomuto objektu - dodatek č. 1

Více

ze dne "Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12" - nová zahrada s herními prvky - dodatek č. 2

ze dne Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12 - nová zahrada s herními prvky - dodatek č. 2 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-073-002-16 ze dne 16.5.2016 "Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12" - nová zahrada s herními prvky - dodatek č. 2 Rada městské části 1. s c h

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-031-14 ze dne 23.9.2014 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 1859/250 v k. ú. Kamýk se společností Penny Market s.r.o. Rada městské části 1.

Více

ze dne Areál Na Zvonici - dodatek č. 1

ze dne Areál Na Zvonici - dodatek č. 1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-028-018-15 ze dne 13.7.2015 Areál Na Zvonici - dodatek č. 1 Rada městské části 1. s c h v a l u j e dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne 13.04.2015

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-12-014-16 ze dne 26.4.2016 Kupní smlouva na část pozemku parc. č. 2861/13 v k. ú. Modřany při ulici Na Havránce 1 2. z a s e d á n í Z a

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-029-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 712/1 v k. ú. Komořany při ulici Krupná Rada městské části 1. s c h v a l u j e

Více

č. Z ze dne Darovací smlouva mezi YIT Stavo s.r.o. jako dárcem a MČ Praha 12 jako obdarovaným

č. Z ze dne Darovací smlouva mezi YIT Stavo s.r.o. jako dárcem a MČ Praha 12 jako obdarovaným MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-14-006-16 ze dne 20.9.2016 Darovací smlouva mezi YIT Stavo s.r.o. jako dárcem a MČ Praha 12 jako obdarovaným 1 4. z a s e d á n í Z a s

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-32-011-14 ze dne 16.9.2014 Prodej části pozemku parc. č. 786/3 v k. ú. Komořany při ulici U Vlečky 3 2. z a s e d á n í Z a s t u p i t

Více

Poskytnutí finančního daru Český svaz chovatelů, z. s., Základní organizace Milevsko 1

Poskytnutí finančního daru Český svaz chovatelů, z. s., Základní organizace Milevsko 1 Zastupitelstvo města Milevska podklad pro zasedání zastupitelstva č. 30 dne 20.06.2018 OF301804Z Poskytnutí finančního daru Český svaz chovatelů, z. s., Základní organizace Milevsko 1 Právní rámec: Zákon

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-053-020-16 ze dne 25.1.2016 Podnájemní smlouva k části pozemku parc. č. 401/3 a pozemku parc. č. 400, vše v k. ú. Točná s Tělovýchovnou jednotou TOČNÁ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-148-025-17 ze dne 27.11.2017 "Rekonstrukce části pozemní komunikace Nad Vinicí a přilehlých schodů v Praze 12" zadání dodatečných stavebních prací

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-092-010-16 ze dne 3.10.2016 Smlouva o zřízení a zániku věcného břemene - zařízení distribuční soustavy k tíži pozemku parc. č. 4079/1, v k.ú. Modřany

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 457/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 399 ze dne 13.06.2016 Smlouva o spolupráci s Národním muzeem při pořádání akce Hrrr na ně! Husité na Vítkově Rada městské části

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-115-024-13 ze dne 14.5.2013 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městskou částí Praha 12 a společností Pontos Property,

Více

ze dne Revitalizace zahrady družiny v rámci ZŠ Písnická v Praze 12 - dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo

ze dne Revitalizace zahrady družiny v rámci ZŠ Písnická v Praze 12 - dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-147-034-14 ze dne 4.2.2014 Revitalizace zahrady družiny v rámci ZŠ Písnická v Praze 12 - dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo Rada městské části 1. s c

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 91

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 91 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 91 DNE: 11. 6. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1584/2018/ŠKS NÁZEV: Finanční dary Kraje Vysočina na rok 2018 ANOTACE: Finanční dary Kraje Vysočina městu Žďár nad Sázavou na podporu vzdělávání

Více

DODATEK Č. 1 (ID O )

DODATEK Č. 1 (ID O ) DODATEK Č. 1 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-105-009-17 ze dne 23.1.2017 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - vedení komunikační sítě, k tíži pozemků parc. č. 1608/4,

Více

DAROVACÍ SMLOUVA. č. 2016/XXXX

DAROVACÍ SMLOUVA. č. 2016/XXXX Příloha č. 3 k usnesení Rady MČ Praha 1 č. UR16_0761 ze dne 15.06.2016 Název: Městská část Praha 1 IČ: 00063410 DIČ: CZ00063410 Sídlo: Úřad městské části Praha 1, Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ 115 68

Více

Návrh Darovací smlouva. na finanční dar

Návrh Darovací smlouva. na finanční dar Návrh Darovací smlouva na finanční dar uzavřená ve smyslu ust. 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění, dne 2015 mezi WOMEN FOR WOMEN, o.p.s. jako dárce a Základní škola

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 29.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí účelově určeného finančního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Městské středisko sociálních služeb Písek 10.01.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.01.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí finančního daru pro příspěvkovou organizaci Městské středisko sociálních

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-25-006-13 ze dne 17.9.2013 Kupní smlouva na pozemek parc. č. 896/3 v k. ú. Kamýk při ulici K Lesu 2 5. z a s e d á n í Z a s t u p i t e

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 732/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 703 ze dne 18.10.2017 Uzavření dodatku č. 1 k Veřejnoprávní smlouvě o poskytnutí dotace mezi hlavním městem Prahou a městskou částí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova

Více

ze dne "Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12 - oprava fasády - dodatek č. 1 - dodatečné práce

ze dne Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12 - oprava fasády - dodatek č. 1 - dodatečné práce MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-084-006-16 ze dne 8.8.2016 "Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12 - oprava fasády - dodatek č. 1 - dodatečné práce Rada městské části 1. s c

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 78.41.12 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřely dle ustanovení 151n - 151p zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 527/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 499 ze dne 22.06.2015 Dodatek č. 6 k mandátní smlouvě č. 2013/01196/20.2 s firmou Správa majetkového portfolia Praha 3 a. s. Rada

Více

ze dne Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany

ze dne Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-085-021-16 ze dne 22.8.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany Rada městské

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-085-020-16 ze dne 22.8.2016 Smlouva o zániku věcného břemene a zřízení služebnosti inženýrské sítě k tíži pozemků parc. č. 222/2, 229/1, 229/2 a 4079/1,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Číslo smlouvy: 2014-1 Smlouva o bezúplatném převodu

Číslo smlouvy: 2014-1 Smlouva o bezúplatném převodu Číslo smlouvy: 2014-1 Smlouva o bezúplatném převodu Smluvní strany Městská část Praha 14 zastupuje: Bc. Radek Vondra, starosta sídlo: Bratří Venclíků 1073, Praha 9 Černý Most PSČ: 198 21 IČ: 00231312 (dále

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A číslo smlouvy: SML-... SZ ÚMČ P15:.../2016 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2079 a 2128 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, Smluvní

Více

Základní škola profesora Josefa Brože, Vlachovo Březí, okres Prachatice SMĚRNICE K PŘIJÍMÁNÍ DARŮ

Základní škola profesora Josefa Brože, Vlachovo Březí, okres Prachatice SMĚRNICE K PŘIJÍMÁNÍ DARŮ Základní škola profesora Josefa Brože, Vlachovo Březí, okres Prachatice Komenského 356, PSČ: 384 22 IČO: 47258721 tel.: 388 320 215 mail.: zspjb zs-vlachovobrezi.net Obecná ustanovení SMĚRNICE K PŘIJÍMÁNÍ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 43/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 41 ze dne 15.01.2014 Vzorová darovací smlouva pro poskytování darů z rozpočtu městské části Praha 3 a z účelových peněžních fondů

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-08-015-15 ze dne 13.10.2015 Souhlasné prohlášení k pozemku parc. č. 3942/10 v k. ú. Modřany při ulici U Čekárny 8. z a s e d á n í Z a s

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 35/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 34 ze dne 20.01.2016 Spoluúčast na pořádání odborného semináře Péče o veřejnou zeleň věc veřejná, ale především odborná - odsouhlasení

Více

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01, IČ 00639958 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- R O Z H O D N U T Í o prodeji obecního

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE podle ustanovení 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a 85 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích uzavřená níže uvedeného

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-161-029-14 ze dne 10.6.2014 Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č. 1 Rada městské části 1. schvaluje 1.1. zadání veřejné zakázky

Více

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015:

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015: O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Vystoupení Jaroslava Hutky ve Viničním domku dne související smluvní ujednání

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Vystoupení Jaroslava Hutky ve Viničním domku dne související smluvní ujednání MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-041-005-15 ze dne 23.10.2015 Vystoupení Jaroslava Hutky ve Viničním domku dne 25.11.2015 - související smluvní ujednání Rada městské části 1. s c

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-162-022-18 ze dne 19.3.2018 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti - přeložka teplovodu, k tíži pozemku parc. č. 884/1, v k. ú.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-131-004-13 ze dne 24.9.2013 Dodatek č. 2 ke smlouvě o poskytnutí programového vybavení DATACENTRUM 2 a jeho servisu č. 81/2002 mezi městskou částí

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/10950/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Cachel Jerzy Materiál pro 16. zasedání Zastupitelstva

Více

ze dne Darovací smlouva mezi YIT Stavo s.r.o. jako dárcem a MČ Praha 12 jako obdarovaným Mgr. Petr Prchal starosta

ze dne Darovací smlouva mezi YIT Stavo s.r.o. jako dárcem a MČ Praha 12 jako obdarovaným Mgr. Petr Prchal starosta MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-176-009-14 ze dne 13.10.2014 Darovací smlouva mezi YIT Stavo s.r.o. jako dárcem a MČ Praha 12 jako obdarovaným Rada městské části Toto usnesení bylo

Více

MMB Název: Návrh na darování zbývajících učebních pomůcek školám. Návrh usnesení:

MMB Název: Návrh na darování zbývajících učebních pomůcek školám. Návrh usnesení: ŽI5 Rada města Brna MMB20700000063 ZM7/2766 Z7/3. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 5. 9. 207 Název: Návrh na darování zbývajících učebních pomůcek školám Obsah: Důvodová zpráva (str. 2) Seznam

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-126-31-13 ze dne 13.8.213 - Úprava sociálních zařízení v 1. a 2. NP objektu G3 budovy Základní školy Písnická v Praze 12 - dodatek č. 1 Rada městské

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu městské části

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu městské části Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu městské části Smlouva č.:2016/00322/oe-or Poskytovatel dotace: Městská část Praha 3 Sídlem: Havlíčkovo nám. 700/9, Praha 3 zastoupená: Ing. Vladislavou

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Z Á M Ě R PRODAT POZEMEK

Z Á M Ě R PRODAT POZEMEK O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

PROGRAM POMOCI ČLENŮM ODBOROVÝCH ORGANIZACí, SDRUŽENÝCH V OS ECHO, POSTIŽENÝM ŽIVELNOU UDÁLOSTÍ

PROGRAM POMOCI ČLENŮM ODBOROVÝCH ORGANIZACí, SDRUŽENÝCH V OS ECHO, POSTIŽENÝM ŽIVELNOU UDÁLOSTÍ NADACE SOLIDARITY nám. W. Churchil1a 2 113 S9 Praha 3 - Žižkov ItO: 25680366 PROGRAM POMOCI ČLENŮM ODBOROVÝCH ORGANIZACí, SDRUŽENÝCH V OS ECHO, POSTIŽENÝM ŽIVELNOU UDÁLOSTÍ V souladu se Statutem NADACE

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 52.08.12 Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Článek I. Smluvní strany Pronajímatel:

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 484 ze dne Prodej vozu Škoda Superb s RZ: 9A I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 484 ze dne Prodej vozu Škoda Superb s RZ: 9A I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 484 ze dne 17.07.2019 Prodej vozu Škoda Superb s RZ: 9A5 8387 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s prodejem vozu Škoda Superb do společnosti

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-154-033-14 ze dne 29.4.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene k pozemku parc. č. 4008 v k. ú. Modřany - umístění přípojky dešťové kanalizace Rada

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 292/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 285 ze dne 23.04.2014 Uzavření smlouvy o úhradě čistého nájemného nebo jeho části z dotace Ministerstva vnitra ČR podle varianty

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 30 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-036-011-15. Darovací smlouvy na Křížovou cestu Na Zvonici. ze dne 29.9.2015. Rada městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-036-011-15. Darovací smlouvy na Křížovou cestu Na Zvonici. ze dne 29.9.2015. Rada městské části Rada městské části 1. s c h v a l u j e MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-036-011-15 ze dne 29.9.2015 Darovací smlouvy na Křížovou cestu Na Zvonici 1.1. darovací smlouvu mezi městskou

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. 1. Dohodu o narovnání dle přílohy č. 1 tohoto usnesení

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. 1. Dohodu o narovnání dle přílohy č. 1 tohoto usnesení MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 444 ze dne 27.06.2018 Dohoda o narovnání s Ing. Marií Všetičkovou Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. Dohodu o narovnání dle přílohy

Více

DAROVACÍ SMLOUVU NA FINANČNÍ DAR (dále jen smlouva )

DAROVACÍ SMLOUVU NA FINANČNÍ DAR (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku WOMEN FOR WOMEN, o.p.s. IČ: 24231509 DIČ: CZ24231509 se sídlem Vlastislavova 152/4, 140 00 Praha 4 zapsaná v rejstříku obecně prospěšných společností, vedeném Městským

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/10603/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Cachel Jerzy Materiál pro 14. zasedání Zastupitelstva

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-069-006-16 ze dne 25.4.2016 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem "Domov seniorů - Technické a ekonomické

Více

KUJCP010WJFT. uzavírají tuto

KUJCP010WJFT. uzavírají tuto KUJCP010WJFT Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČ 00007064, zastoupená Ing. Miroslavem Konopeckým, ředitelem odboru správy majetku, na základě pověření č.j. MV-76253-8/OSM-2013

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Obecné ustanovení a předmět smlouvy

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Obecné ustanovení a předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace příloha č. 4 I. Obecné ustanovení a předmět smlouvy Zastupitelstvo městské části Praha 14 /dále jen MČ Praha 14/ rozhodlo svým usnesením č. /ZMČ/201 ze dne o poskytnutí

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/10203/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Vysluchová Beata Bc. Materiál pro 13. zasedání Zastupitelstva

Více