RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle.. NA PROVÁDĚNÍ PRACÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle.. NA PROVÁDĚNÍ PRACÍ"

Transkript

1 RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle.. NA PROVÁDĚNÍ PRACÍ Číslo smlouvy :. 1. SMLUVNÍ STRANY Objednatel : Město Aš, Kamenná 52, Aš Statutární orgán : Mgr. Dalibor Blažek starosta města Zástupce při jednáních ve věcech technických: Radim Křístek IČ DIČ CZ Bankovní spojení : ČS, a.s., OP Karlovy Vary, č.ú /0800 Zhotovitel : Statutární orgán : IČO Bankovní spojení :. 2. UVOZOVACÍ USTANOVENÍ, VÝCHOZÍ PODKLADY A ÚDAJE Název stavby: Provádění malířských prací Investor : Město Aš Termín plnění Zahájení 1. června 2012 Ukončení 31. prosince PŘEDMĚT PLNĚNÍ 3.1. Předmětem zakázky je provádění malířských a natěračských prací v objektech města Aše a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných k úplnému dokončení díla Práce budou prováděny na základě objednávky, předmětem zakázky budou práce uvedené v příloze č.1 této SOD Předmět, kvalita, veškeré práce a dodávky díla se musí realizovat v souladu s platnými technickými podmínkami vyplývajícími z platných ČSN vztahujících se k daným pracím Zhotovitel se zavazuje vykonat dílo vlastním jménem a na vlastní odpovědnost Předmětem zakázky mohou být také práce neuvedené v příloze č.1 této SOD, pokud tyto práce jsou nutné k dokončení zakázky v objednatelem požadované kvalitě. Rozsah těchto prací však nesmí finančně překročit 30% (třicetprocent) z ceny prací dle přílohy č Vyskytnou-li se v průběhu realizace díla rozpory, účastníci smlouvy se dohodli, že budou platit údaje uvedené podle následujícího pořadí : 1. tato smlouva 2. zadání v poptávce + nabídka zhotovitele

2 4. ČAS PLNĚNÍ 4.1. Platnost této rámcové smlouvy o dílo je pd do Pro jednotlivé zakázky bude vystavena objednávka ve které bude uveden termín plnění pro každou zakázku individuálně. Termín bude vycházet z požadavku investora Objednatel se zavazuje, že dokončené dílo převezme a zaplatí za jeho zhotovení dohodnutou cenu Dodržení doby plnění ze strany zhotovitele je závislé od řádného a včasného spolupůsobení objednatele dohodnutého v této smlouvě. Po dobu prodlení objednatele s poskytnutím spolupůsobení není zhotovitel v prodlení se splněním závazku Zástupce objednatele ve věcech technických je oprávněn dát příkaz k přerušení prací, je-li ohrožena bezpečnost provádění díla, životy nebo zdraví pracovníků na stavbě, nebo hrozí-li vznik rozsáhlé škody. V tomto případě není doba přerušení prací důvodem k prodloužení termínu plnění. 5. CENA 5.1. Cena za zhotovení předmětu smlouvy v rozsahu čl. 3 této smlouvy je stanovena dohodou smluvních stran ve smyslu 2 zákona 526/1990 Sb., o cenách Cena za zhotovení díla podle bude vypočítána na základě skutečně rovedených měrných jednotek oceněných dle přílohy č.1 SOD Uvedené ceny jsou pevné, nejvýše přípustné, platné po celou dobu prováděných prací Cena za práce dle odst.3.5. bude stanovena dohodou a nepřekročí cenu místně obvyklou pro této práce Ceny obsahují veškeré finanční náklady potřebné pro realizaci zakázky a uvedení díla do provozu.. 6. PLATEBNÍ PODMÍNKY 6.1. Objednatel nebude poskytovat před zahájením prací zálohy Platby budou hrazeny po předání a převzetí díla a po protokolárním předání odstraněných vad a nedodělků z přejímky na základě faktur vystavených dle soupisů provedených prací, odsouhlasených k tomu oprávněným zástupcem objednatele Jednotlivé faktury budou obsahovat údaje předepsané pro daňový doklad, zjišťovací protokol podepsaný oprávněným zástupcem objednate Splatnost faktur je 15 dní od doručení objednateli. 7. ZÁRUČNÍ DOBA ODPOVĚDNOST ZA VADY 7.1. Zhotovitel odpovídá za to, že předmět této smlouvy je zhotovený podle podmínek smlouvy a v záruční době bude mít vlastnosti v této smlouvě dohodnuté Záruční doba činí 36 měsíců od předání díla Smluvní strany se dohodly, že v případě vady díla v záruční době má objednatel právo požadovat a zhotovitel povinnost odstranit zdarma vady.

3 7.4. Zhotovitel se zavazuje zahájit odstraňování případných vad předmětu plnění ve smyslu bodu 7.2. a 7.3. do 7 dnů od uplatnění oprávněné reklamace objednatelem a vady odstranit ve lhůtě dohodnuté s objednatelem. Termín odstranění vad bude dohodnut písemně Objednatel se zavazuje, že případnou reklamaci vady díla uplatní bez zbytečného odkladu po jejím zjištění písemnou formou do rukou oprávněného zástupce zhotovitele podle čl. 1 této smlouvy. 8. PODMÍNKY PROVEDENÍ DÍLA 8.1. Zhotovitel provede dílo na své náklady a na vlastní nebezpečí Objednatel se zavazuje odevzdat zhotoviteli k provedení díla staveniště dle bodu pro předmět plnění podle bodu Provozní, sociální, případně i výrobní zařízení staveniště pro své účely zabezpečí zhotovitel. Náklady na vybudování, provoz, údržbu, likvidaci a vyklizení zařízení staveniště jsou součástí smluvní ceny podle čl. 5 této smlouvy Stroje, zařízení a materiál, který zbyl po likvidaci zařízení staveniště je majetkem zhotovitele Zhotovitel zabezpečí na vlastní náklady dopravu a skladování strojů, zařízení nebo konstrukcí, montážního materiálu, veškerých stavebních hmot a dílů, materiálů a výrobků a jejich přesun na staveniště Na staveniště mohou vstupovat pouze osoby pověřené objednatelem Zhotovitel odpovídá za bezpečnost a ochranu zdraví svých pracovníků Zhotovitel odpovídá za čistotu a pořádek na staveništi. Zhotovitel odstraní na vlastní náklady odpady, které jsou výsledkem jeho činnosti Objednatel zabezpečí pro zhotovitele možnost napojení k odběru elektrické energie a užitkové vody. Náklady za spotřebované energie a vodu hradí zhotovitel a jsou součástí smluvní ceny podle čl. 5 této smlouvy. Způsob úhrady bude uveden v protokolu o předání staveniště Objednatel se zavazuje zajistit vykonávání technického dozoru v potřebném rozsahu Zhotovitel je povinen stavební objekt, ve kterém zhotovuje dílo dle této smlouvy, chránit a zabezpečit před poškozením a krádežemi až do odevzdání díla objednateli Nebezpečí vzniku škody na zhotovované věci nese ode dne protokolárního předání a převzetí staveniště zhotovitel Zhotovitel není oprávněn zadat práce dle přílohy č.1 jiné osobě Objednatel není povinen zadat práce dle odst.3.5. zhotoviteli. Zhotovitel je povinen strpět činost jiné osoby provádějící práce dle odst.3.5. dle požadavku objednatele. 9. SMLUVNÍ POKUTY 9.1. Za nedodržení smluvního termínu dokončení díla je sjednána smluvní pokuta ve výši 500,00 Kč vč. DPH (pětsetkorunčeských) za každý započatý den prodlení zhotovitele Za nesplnění termínů pro odstranění vad a nedodělků dle předávacího protokolu a za nesplnění termínu dle odst se stanoví smluvní pokuta 500,00 Kč vč. DPH (pětsetkorunčeských) za každou vadu a každý započatý den prodlení s odstraněním vady.

4 9.3. Za neuhrazení faktury vystavené a odeslané zhotovitelem objednateli podle čl.6 ve lhůtě splatnosti je sjednána smluvní pokuta ve výši 0,5 % (pětdesetinprocenta) z nezaplacené částky za každý den prodlení objednatele V případě porušení odst zaplatí zhotovitel smluvní pokutu ,00 Kč vč.dph (destetisíckorunčeských). 10. VYŠŠÍ MOC Vztahy vzniklé v důsledku vyšší moci podle 374 obchodního zákoníku se řeší dohodou stran, nedojde-li k tomu, pak podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku. 11. SOUČINNOST A PODKLADY, SPOLUPŮSOBENÍ OBJEDNATELE Objednatel se zavazuje odevzdat zhotoviteli k provedení díla staveniště zbavené práv třetích osob. 12. OSTATNÍ USTANOVENÍ Zhotovitel bude informovat objednatele o stavu rozpracovaného díla na pravidelných kontrolních dnech stavby, které bude objednatel organizovat podle potřeby, nejvýše však dvakrát za 7 dní a nejméně jedenkrát za 14 dní Objednatel a zhotovitel se zavazují, že obchodní a technické informace, které jim byly svěřeny smluvním partnerem, nezpřístupní třetím osobám bez písemného souhlasu partnera a nepoužijí tyto informace ani pro jiné účely než pro plnění podmínek této smlouvy Zhotovitel bude při plnění předmětu této smlouvy postupovat s odbornou péčí. Zavazuje se dodržovat obecně závazné právní předpisy a technické normy a podmínky této smlouvy včetně obecných smluvních podmínek objednatele. Zhotovitel se bude řídit výchozími podklady objednatele, pokyny objednatele, zápisy a dohodami oprávněných pracovníků smluvních stran a rozhodnutími a vyjádřeními kompetentních orgánů státní správy Vlastníkem díla je od samého počátku objednatel. 13. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ Smlouva je uzavřena okamžikem, kdy je poslední souhlas s obsahem návrhu smlouvy doručen druhé straně. Smlouva vzniká projevem souhlasu s celým jejím obsahem. Smlouva musí být písemná, řádně potvrzená a podepsaná oprávněnými zástupci smluvních stran Měnit nebo doplňovat text této smlouvy lze jen formou písemných dodatků, které budou platné jen budou-li řádně potvrzené a podepsané oprávněnými zástupci obou smluvních stran K platnosti dodatků této smlouvy se vyžaduje dohoda o celém obsahu K návrhům dodatku této smlouvy se smluvní strany zavazují vyjádřit písemně do 5 dnů od doručení návrhu dodatku druhé straně Tato smlouva je vypracována večtyřech vyhotoveních, z nichž tři si ponechá objednatel a jedno zhotovitel.

5 V Aši dne V. dne Za objednatele : Za zhotovitele : Doložka Potvrzujeme ve smyslu 41 zákona č. 128/2000 Sb. že byly splněny podmínky pro platnost tohoto právního úkonu V Aši dne :

SMLOUVA O DÍLO č. 1/2013/pam.

SMLOUVA O DÍLO č. 1/2013/pam. SMLOUVA O DÍLO č. 1/2013/pam. uzavřená podle 536 a následujících zákona číslo 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany 1.1. Objednatel: město Brandýs nad Orlicí zastoupené Petrem

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

Návrh SMLOUVA O DÍLO

Návrh SMLOUVA O DÍLO Návrh SMLOUVA O DÍLO Obec Sendražice se sídlem obecního úřadu: Sendražice 1, 503 03 Smiřice IČO: 00269484 za niž jedná: František Matěna, starosta obce další osoba pověřená jednáním za obec: Jan Lipenský

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění Příloha objednávky Obchodní podmínky Čl. 1 Předmět plnění Zhotovitel se zavazuje provést na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele za podmínek níže uvedených dílo : viz objednávku (dále jen Dílo ) specifikované

Více

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice Sídlo: Náměstí Jiřího z Poděbrad 342, 508 19 Hořice Zastoupený: Ivanem Doležalem, starostou

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník. na akci

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník. na akci SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a 2630 a násl. zákona 89/2013 Sb., občanský zákoník na akci Oprava páteřní cesty na pohřebišti v Brně - Králově Poli Smluvní strany 1. Objednatel Správa hřbitovů města

Více

Smlouva o dílo č

Smlouva o dílo č Smlouva o dílo č. 20160601 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Čl. 1 Smluvní strany Objednatel: Obec Pletený Újezd Sídlem: Kladenská 40, 273 51 Pletený Újezd

Více

SMLOUVA O DÍLO na zhotovení dokumentace stavby č. 20100102 uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku

SMLOUVA O DÍLO na zhotovení dokumentace stavby č. 20100102 uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku SMLOUVA O DÍLO na zhotovení dokumentace stavby č. 20100102 uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6 zapsaná

Více

SMLOUVA O DÍLO číslo.

SMLOUVA O DÍLO číslo. SMLOUVA O DÍLO číslo. uzavřená podle ustanovení 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1.1 Objednatel: 1.2 Zhotovitel:.. Zastoupený:..

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

S M L O U V A O D Í L O č.../2009

S M L O U V A O D Í L O č.../2009 S M L O U V A O D Í L O č.../2009 uzavřená podle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění mezi : I. Smluvní strany 1.1 Objednatel:...... Bankovní spojení:...... Číslo účtu:......

Více

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 OBJEDNATEL: Město Ústí nad Orlicí

Více

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění 1. jméno, sídlo: Oblastní charita Most, P. Jilemnkcého 2457, 424 01 Most IČ: 70828920 zastoupení: Mgr.

Více

Podivín, Dolní Valy II, Inženýrské sítě k RD, SO 01 - Komunikace

Podivín, Dolní Valy II, Inženýrské sítě k RD, SO 01 - Komunikace 1. Smluvní strany: Smlouva o dílo o dodávce stavebních prací uzavřená dle 2587 občanského zákoníku Objednatel : Město Podivín Adresa : Masarykovo nám. 180/20, 691 45 Podivín Zastoupený : Stanislav Machovský,

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

Čl. 2 Předmět plnění. Čl. 3 Termíny a místo plnění. Čl. 4 Cena díla

Čl. 2 Předmět plnění. Čl. 3 Termíny a místo plnění. Čl. 4 Cena díla Čl. 2 Předmět plnění Zhotovitel se touto smlouvou zavazuje provést na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele za podmínek níže uvedených dílo : Oprava skleníku v zahradě PNB (dále jen Dílo ) specifikované

Více

O nít,o. 1. Smluvní strany. 1. Objednatel Město Duchcov, nám. Republiky 5, Duchcov CZ Bohuslava Moszová, DiS.

O nít,o. 1. Smluvní strany. 1. Objednatel Město Duchcov, nám. Republiky 5, Duchcov CZ Bohuslava Moszová, DiS. UNIPLAST - dux s.r.o., Kubátova 74, 41722 Háj u Duchcova Zastoupená.jednate/é společnosti p. Zdeňkem Žejdlíkem, ItO 25481541, DIt CZ 25481541 DR: oddíl C, vložka 20521 u Kraj, soudu v Ústí NIL, Bankovní

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov uzavřená dle 536 a násl. zákona č, 513/91 Sb. (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany 1.1 Pořizovatel : Město Litvínov

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel : Město Petřvald Zastoupený : Jarmilou Skálovou starostkou Se sídlem : Gen.Svobody 511, 735 41 Petřvald

Více

Smlouva o dílo. uzavřená dle ust a násl. zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také NOZ ) Čl. 1 SMLUVNÍ STRANY

Smlouva o dílo. uzavřená dle ust a násl. zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také NOZ ) Čl. 1 SMLUVNÍ STRANY Smlouva o dílo uzavřená dle ust. 2586 a násl. zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také NOZ ) Čl. 1 SMLUVNÍ STRANY 1.) Objednatel : Psychiatrická nemocnice Brno Húskova 2 618 32 Brno Bankovní spojení

Více

s m l o u v u o d í l o

s m l o u v u o d í l o SMLOUVA O DÍLO o provedení realizace stavby pro akci Rekonstrukce střešního pláště Kryté haly jízdárny (uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel Bankovní spojení: Číslo účtu: Osoba pověřená jednáním ve věcech realizace stavby (stavbyvedoucí): Zápis dne. v obchodním rejstříku, vedeném u Krajského

Více

SMLOUVA O DÍLO č.. Uzavřená dle 2586 až 2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník pro zhotovení stavby: 1. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO č.. Uzavřená dle 2586 až 2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník pro zhotovení stavby: 1. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO č.. Uzavřená dle 2586 až 2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník pro zhotovení stavby: 1. Smluvní strany Objednatel: Rolnická a.s. Hroznová Lhota Kozojídky 202, 696 63 Kozojídky Statutární

Více

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná..

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná.. SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 1.... se sídlem., za níž jedná.. Výpis z obchodního rejstříku tvoří přílohu této smlouvy č.1 (dále jen Objednatel

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 zastoupená starostkou Soňou Černou (dále jen objednatel ) a (dále jen zhotovitel ) uzavřeli níže psaného

Více

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č /sb.

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č /sb. SMLOUVA O DÍLO Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č.51311991/sb. SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Obecní úřad Větřní Sídlo: Na Žofině 191,382 11 Větřní IČO:

Více

Smlouva o dílo na realizaci zakázky nákup konvektomatu Retigo Blue Vision B 1011i

Smlouva o dílo na realizaci zakázky nákup konvektomatu Retigo Blue Vision B 1011i Příloha č.3 Čj: SSLA /2012 Počet listů dokumentu: 5 Smlouva o dílo na realizaci zakázky nákup konvektomatu Retigo Blue Vision B 1011i uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. ( dále jen obchodní

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno:

Více

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI SoD Č. 8/2018-VI - MŠ Větřní č. p. 294 - Obnova sociálních zařízení, rozvodů vody a kanalizace Smlouva o dílo č. 8/2018-VI Uzavřená podle 2586 a následujících,, zákona Č. 89/2012, občanský zákoník 1. Zhotovitel:

Více

SERVISNÍ SMLOUVA Č.j. KRPK-4111/ČJ VZ

SERVISNÍ SMLOUVA Č.j. KRPK-4111/ČJ VZ Česká republika - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje se sídlem Sokolovská 108/A, 360 01 Karlovy Vary Zastoupená plk. Mgr. Oldřichem Tomáškem ředitelem Krajského ředitelství policie Karlovarského

Více

Smlouva o dílo. dle 94 zákona Č. 235/2004 o DPH. uzavřená podle 2586 a násl. zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o dílo. dle 94 zákona Č. 235/2004 o DPH. uzavřená podle 2586 a násl. zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník číslo objednatele: 2017/0019/AO/00 číslo zhotovitele:. I. Smluvní strany Objednatel: Poliklinika Prosek a.s, se sídlem:

Více

Smlouva o dílo uzavřená dle ust a násl. zákona č.89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená dle ust a násl. zákona č.89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění Smlouva o dílo uzavřená dle ust. 2586 a násl. zákona č.89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění 1. Smluvní strany: Objednatel: Název: Adresa: PSČ : Město Český Dub Nám. B. Smetany 1, Český Dub 463

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany:

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany: SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany: 1.1 Objednatel: Ústřední vojenská nemocnice Praha, příspěvková organizace Adresa (sídlo): U Vojenské nemocnice 1200, 16902 Praha 6 - Střešovice Statutární zástupce: plk.

Více

SMLOUVA O DÍLO. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění

SMLOUVA O DÍLO. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění Obec Korouhev se sídlem Korouhev 234, 569 93 Korouhev IČ 002 76 855 zastoupená Mgr. Ladislavem Filipim, starostou

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku Město Strakonice Sídlo: Velké nám. 2, 386 01 Strakonice zastoupené: smluvních: Mgr. Břetislav Hrdlička, starosta města

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh SMLOUVA O DÍLO - návrh uzavřená podle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v souladu se zněním pozdějších novel Název díla: ZÁLOŽNÍ ZDROJ K VÝTAHŮM V CSP VODŇANY 1. Smluvní strany 1.1.

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi smluvními stranami: Město Týnec nad Labem Sídlem: Týnec nad Labem,

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust. 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany A. Příkazce: Město Zbiroh Sídlo: Masarykovo nám. 12, 338 08 Zbiroh Zastoupené:

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Článek 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Článek 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno : Město Semily Sídlo : Husova 82, 513 13 Semily Zastoupený

Více

Smlouva o dílo. číslo smlouvy zhotovitele:

Smlouva o dílo. číslo smlouvy zhotovitele: Smlouva o dílo číslo smlouvy zhotovitele: Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321141/0100 Telefon: 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz

Více

Smlouva o dílo č.s vm/2018

Smlouva o dílo č.s vm/2018 - - Smlouva o dílo č.s vm/2018 Uzavřená podle 2586 a následujících, zákona č. 89/2012, občanský zákoník 1. Zhotovitel: Článek I. Smluvní strany Název: Dopravní stavby HP Bohemia s.r.o. Sídlo: Poříčská

Více

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze OBJEDNÁVKA

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze OBJEDNÁVKA OBJEDNÁVKA č. Smluvní strany Objednatel: UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE KOLEJE A MENZY se sídlem: Voršilská 144/1, 116 43 Praha 1 IČ: 00216208 CZ00216208 Bankovní spojení: Komerční banka Praha 1 Číslo účtu:

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

I. Základní údaje. II. Předmět plnění

I. Základní údaje. II. Předmět plnění -, SMLOUVA O DíLO uzavřená dle Obchodního zákoníku - zákon č.51311991sb. Objednatel: Městys Kněževes Václavské náměstí č.p.l24 I. Základní údaje 27001 Kněževes u Rakovníka zastupuje: Eva Janotová - starostka

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

SMLOUVA O DÍLO č.../2016

SMLOUVA O DÍLO č.../2016 SMLOUVA O DÍLO č..../2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Hotelová

Více

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany: Objednatel: Město Vyškov Se sídlem: Masarykovo náměstí 108/1, 682 01

Více

1/6. SMLOUVA o dílo č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany Objednatel: : Husova 82, Semily

1/6. SMLOUVA o dílo č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany Objednatel: : Husova 82, Semily SMLOUVA o dílo č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno Sídlo : Město Semily : Husova 82, 513 01 Semily Zastoupený : Mgr. Jan Farský, starosta

Více

Smlouva o dílo. Marie Cibulkové 34, Praha 4. Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti. Palackého nám. 2/2, Hořovice

Smlouva o dílo. Marie Cibulkové 34, Praha 4. Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti. Palackého nám. 2/2, Hořovice Smlouva o dílo (A) sídlo: IČO: zastoupený: bankovní číslo účtu: LUCIDA s.r.o. Marie Cibulkové 34,140 00 Praha 4 25651099 Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti ČSOB Praha 4 129373238/0300 (dále jen "Zhotovitel")

Více

SMLOUVA O DÍLO Návrh Příloha č. 3 zadávací dokumentace I. SMLUVNÍ STRANY

SMLOUVA O DÍLO Návrh Příloha č. 3 zadávací dokumentace I. SMLUVNÍ STRANY SMLOUVA O DÍLO Návrh Příloha č. 3 zadávací dokumentace uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "Občanský zákoník") I. SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Obec

Více

SMLOUVA O DÍLO. Zpracování digitálního povodňového plánu pro ORP Vlašim

SMLOUVA O DÍLO. Zpracování digitálního povodňového plánu pro ORP Vlašim SMLOUVA O DÍLO (dále jen Smlouva ) uzavřená podle 2586 a násl. ve spojení s 2631 s násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném a účinném znění na akci: Zpracování digitálního povodňového

Více

Příkazní smlouva uzavřená podle 2430 a násl. Občanského zákoníku 89/2012 Sb.

Příkazní smlouva uzavřená podle 2430 a násl. Občanského zákoníku 89/2012 Sb. Příkazní smlouva uzavřená podle 2430 a násl. Občanského zákoníku 89/2012 Sb. I. Smluvní strany Příkazce: Město Vítkov se sídlem: náměstí Jana Zajíce 7, 749 01 Vítkov IČ: IČ: 00300870 DIČ: CZ00300870 Bankovní

Více

Hasičská zbrojnice na pozemku p.č. dle KN 1208/1 k.ú, Strakonice

Hasičská zbrojnice na pozemku p.č. dle KN 1208/1 k.ú, Strakonice SMLOUVA O DÍLO Hasičská zbrojnice na pozemku p.č. dle KN 1208/1 k.ú, Strakonice vedená u objednatele pod číslem: vedená u zhotovitele pod číslem: Tuto Smlouvu o dílo (dále jen Smlouva ) uzavřely podle

Více

SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Příloha č. 3 výzvy k podání nabídky SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 se sídlem:

Více

1. Smluvní strany. 1. Objednatel Město Duchcov, nám. Republiky 5, Duchcov CZ Bohuslava Moszová, DiS.

1. Smluvní strany. 1. Objednatel Město Duchcov, nám. Republiky 5, Duchcov CZ Bohuslava Moszová, DiS. UNIPLAS T - oux s r o KuMtova 74 417 22 Háj LI Ducllcova Zestoupené jednatelé spotečnosu p Zdeňkem Zejdlikem. ICO 25481541 DIC CZ 25481541 OR oodi! C vložka 20521 u Kra) soudu v Úsli NlL Bankovní spojem

Více

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1824/1/2018

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1824/1/2018 SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1824/1/2018 uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 OBJEDNATEL: Město Ústí nad Orlicí

Více

SMLOUVA O DíLO č. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění

SMLOUVA O DíLO č. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění SMLOUVA O DíLO č. dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Obec Jeseník nad Odrou se sídlem 74233 Jeseník nad Odrou 256, zastoupená Mgr. Tomášem Machýčkem kontakt:

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená ve smyslu ustanovení 536 a násl. obchodního zákoníku Článek 1 SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje Sídlo: Jana Palacha

Více

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace uzavřená podle 2586 a následujícího zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany 1. Objednatel: Tepelné hospodářství

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy Objednatele: číslo smlouvy Zhotovitele:

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy Objednatele: číslo smlouvy Zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy Objednatele: číslo smlouvy Zhotovitele: OM/ /2015 která je uzavřena dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená v souladu s 2586 a násl. občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená v souladu s 2586 a násl. občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s 2586 a násl. občanského zákoníku Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění: Čl. I. Smluvní strany 1. Objednatel

Více

SMLOUVA O DÍLO Č

SMLOUVA O DÍLO Č SMLOUVA O DÍLO Č. 19 007 3 00 uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) mezi těmito smluvními stranami Objednatel společnost:

Více

NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) společnost: sídlo: Zastoupená: IČ: DIČ: Tel: (dále jen "prodávající") a Statutární

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO Přetavba Ordinace praktického lékaře na malometrážní byt uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany 1. Objednatel: Obecní úřad Sibřina Se sídlem: Říčanská 15,

Více

uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku Jungmannova 968/75, Kuřim Název: Sídlo: Statutární zástupce:

uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku Jungmannova 968/75, Kuřim Název: Sídlo: Statutární zástupce: NÁVRH SMLOUVY O DÍLO Č. 2014/D/0100 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku Smluvní strany: Objednatel: Název: Město Kuřim Sídlo: Jungmannova 968/75, 664 34 Kuřim Statutární zástupce:

Více

SMLOUVA O DÍLO (dále jen smlouva ) podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku. Čl. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO (dále jen smlouva ) podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku. Čl. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO (dále jen smlouva ) podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku Čl. I. Smluvní strany HORTUS správa zeleně s.r.o. IČ: 604 86 791 se sídlem Praha 9, Rubeška 389/5,

Více

Smlouva o výkonu technického dozoru investora stavby

Smlouva o výkonu technického dozoru investora stavby Smlouva o výkonu technického dozoru investora stavby Číslo smlouvy investora:. Číslo objednávky investora:.. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: 1. Statutární město Plzeň

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o Návrh smlouvy o dílo, příloha č. 5 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Turistická rozhledna Dlažov S m l o u v a o d í l o uzavřená dle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

SMLOUVA O DÍLO č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno Sídlo : Město Semily : Husova 82, 513 01 Semily Zastoupený : Mgr. Jan Farský, starosta

Více

Smlouva o výkonu technického dozoru investora stavby

Smlouva o výkonu technického dozoru investora stavby Smlouva o výkonu technického dozoru investora stavby Číslo smlouvy investora:. Číslo objednávky investora:. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: 1. Statutární město Plzeň

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

Smlouva o dílo. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o dílo. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smlouva o dílo uzavřena v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. Město Strakonice zastoupené starostou Ing.

Více

Návrh-SLOUVA O DÍLO. č. 6 /2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh-SLOUVA O DÍLO. č. 6 /2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh-SLOUVA O DÍLO č. 6 /2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: ) Smluvní strany. (dále jen objednatel)

SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: ) Smluvní strany. (dále jen objednatel) SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: 012 037 12 00 ) uzavřená podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany 1. Objednatel: Město Manětín se sídlem:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a násl. Občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a násl. Občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. Občanského zákoníku Zadavatel: Město Broumov třída Masarykova 239 550 01 Broumov zastoupen: Kamilem Slezákem, místostarostou města kontaktní osoba: Petr Kuchta,

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13,

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: EKOLTES

Více

plk. prof. MUDr. Miroslav Zavoral, Ph.D., ředitel Bankovní spojení: ČNB Praha 1 Číslo účtu: 32123881/0710 oprávněn jednat ve věcech Ing.

plk. prof. MUDr. Miroslav Zavoral, Ph.D., ředitel Bankovní spojení: ČNB Praha 1 Číslo účtu: 32123881/0710 oprávněn jednat ve věcech Ing. Smlouva o poskytování služeb při zabezpečování činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi po dobu realizace akcí v areálu ÚVN Praha uzavřená v souladu s ust. 269 odst. 2

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

SMLOUVA NA DODÁVKU A MONTÁŽ PLYNOVÉ KOTELNY (dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník)

SMLOUVA NA DODÁVKU A MONTÁŽ PLYNOVÉ KOTELNY (dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) SMLOUVA NA DODÁVKU A MONTÁŽ PLYNOVÉ KOTELNY (dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) I. Smluvní strany Mateřská škola PODSAĎÁČEK v Praze 12 Se sídlem: Pod sady 170/2,Praha

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen občanský zákoník) I. Smluvní strany

Více

Článek 1 Smluvní strany

Článek 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH)

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) 1. SMLUVNÍ STRANY 1. OBJEDNATEL Název: Obec Oldřichov v Hájích Adresa: Oldřichov v Hájích 151, 463 31 Chrastava IČO: 00481483 Statutární zástupce: Jaromír Tichý, starosta obce (dále

Více

Z Á K LA DN Í Š K O LA M O RK O V I C E, P ŘÍ S P ĚV K O V Á O RG A N I Z A C E

Z Á K LA DN Í Š K O LA M O RK O V I C E, P ŘÍ S P ĚV K O V Á O RG A N I Z A C E S M LO U V A O DÍ LO uzavřená podle paragrafu 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník - v platném znění (dále jen "občanského zákoníku") S M L U V N Í S T R A N Y O b j e d n a t e l :

Více