SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

2 VÁŠ VŮZ, VÁŠ STYL, VÁŠ PODPIS Nová ŠKODA Fabia je sebevědomý vůz, který Vám již při koupi přináší široké možnosti individualizace. S příslušenstvím z naší nabídky pak můžete dosáhnout ještě většího efektu. Nechte se vést svým stylem i praktickými potřebami. Podtrhněte sportovní charakter designu. Dopřejte si vyšší komfort a technické vychytávky. Vyberte si z užitečných doplňků. Objevte výhody střešních nosičů. a další doporučené produkty nabízejí stoprocentní kompatibilitu s Vaším vozem, dlouhou životnost a bezpečnost. A Vaše osobitá Fabia Vám nabídne ještě větší potěšení z každodenního využívání vozu.

3

4 DESIGN A SPORT Vyjádřete svou individualitu naplno a na první pohled. Vedle stylového sportovního paketu, kterým zvýrazníte dynamický design vozu, máte spoustu dalších možností. Například originální interiérové polepy nebo kožené doplňky. Prahové lišty. A samozřejmě atraktivní kola z lehké slitiny o rozměrech 15", 16" nebo 17". Sportovní paket Red & Grey Součástí paketu jsou červená 17" kola z lehké slitiny Savio, červené kryty bočních zrcátek a červeno-šedý polep kapoty, střechy a pátých dveří. V nabídce je i černá varianta paketu (černá kola a kryty zrcátek, červeno-šedý polep). Paket lze objednat výhradně s novým vozem. ŠKODA AUTO zajišťuje odbornou montáž.* * Od 2. čtvrtletí 2015 bude součástí paketu i černý rámeček mřížky chladiče.

5 Interiérový polep Můžete si vytvořit individuální fólii se svou fotografií nebo si vybrat z nabídky předdefinovaných motivů, která bude rozšiřována a pravidelně aktualizována. Fólie lze objednat na ŠKODA E-shopu, kde získáte i potřebné informace k vytvoření vlastního motivu. Zákaznická individuální fólie: pro dekor Piano White (6V C), Piano Black (6V D); předdefinovaná fólie se zeleným abstraktním motivem: pro dekor Piano White (6V E), Piano Black (6V F); předdefinovaná fólie s červeným abstraktním motivem pro dekor Piano White (6V G) Kryty bočních zrcátek Kryty bočních zrcátek V červené barvě V černé barvě (6V ) (6V A) Dekorativní prahové lišty s ALU vložkou Dekorativní prahové lišty ALU Kryty pedálů z ušlechtilé oceli Malý kožený sportovní paket v červené kůži cherry red (6V ) (6V A) Pro vozy s manuální převodovkou Volant: sportovní (5E CXQ), multifunkční pro ovl. rádia (5E A CXR), rádia a telefonu (5E B CXR); madlo ruční brzdy (6V ); (5E ), s automatickou hlavice a manžeta řadicí páky: 5stupňová převodovka 1,2 TSI a 1,4 TDI (6V DYT), 1,0 MPI (6V A DYT); 6stupňová (6V B DYT); převodovkou (5E ) aut. převodovka levostranné řízení (6V ), pravostr. (6V ); převodovka DSG levostranné řízení (6V A), pravostr. (6V A)

6 Kolo z lehké slitiny Savio 7,0J x 17" pro pneumatiky 215/40 R17 V černé metalické barvě, broušené (5JA B FL8) Kolo z lehké slitiny Savio 7,0J x 17" pro pneumatiky 215/40 R17 V černé matné barvě, broušené (5JA C ZG6) Kolo z lehké slitiny Clubber 7,0J x 17" pro pneumatiky 215/40 R17 (6V Z8) Kolo z lehké slitiny Rock 7,0J x 16" pro pneumatiky 215/45 R16 (6V C 8Z8) Kolo z lehké slitiny Italia 7,0J x 16" pro pneumatiky 215/45 R16 V bílé barvě, broušené (6V A FM9) Kolo z lehké slitiny Italia 7,0J x 16" pro pneumatiky 215/45 R16 Ve stříbrné barvě, broušené (6V B 8Z8) Kolo z lehké slitiny Italia 7,0J x 16" pro pneumatiky 215/45 R16 V černé metalické barvě, broušené (6V FL8) Kolo z lehké slitiny Propeller 6,0J x 15" pro pneumatiky 185/60 R15 (5JA A 8Z8) Kolo z lehké slitiny Mato 6,0J x 15" pro pneumatiky 185/60 R15 (6V Z8) Velkoplošné kryty Dentro pro ocelová kola 6,0J x 15" (6V ) Velkoplošné kryty Flair pro ocelová kola 5,0J x 14" (6V )

7 KOLA Z LEHKÉ SLITINY Kola z lehké slitiny ze ŠKODA Originálního příslušenství jsou názorným příkladem spojení kvality, funkčnosti a estetiky. Procházejí všemi zkouškami jako kola pro sériovou produkci a tím je zajištěna jejich vysoká kvalita a bezpečnost v provozu. V rámci vývoje a zkoušek jsou zohledněny všechny vlivy, které mohou při provozu vozidla nastat, včetně krajních situací. Všechna kola musí vyhovět přísným požadavkům, které jsou kladeny na tento životně důležitý díl. Certifikovaní dodavatelé pak zaručují kvalitu vyráběných kol z lehké slitiny a dodržení stanovených parametrů. Díky široké nabídce designů a barevných provedení kol si můžete svůj vůz individualizovat přesně podle svých představ. ŠKODA PNEUGARANCE Ani vysoce kvalitní pneumatiky nejsou zcela odolné proti nástrahám, které na Vás mohou čekat na cestách. Ať už jde o hřebíky, nebo ostré obrubníky a kameny, poškození pneumatiky bývá většinou natolik rozsáhlé, že je potřeba pořídit si novou. A právě proto, aby pro Vás zničená pneumatika již nepředstavovala finanční ztrátu, Vám přinášíme program ŠKODA Pneugarance. Obal na kompletní kola Sada obalů na kola až do průměru ráfku 18" a 245 mm šířky, vyrobena z kvalitního polyesteru, díky robustním držadlům umožňuje snadný transport a přenášení kol. ( B) Garanci na pneumatiku automaticky získáte pouze při koupi kompletního zimního kola u autorizovaného obchodního partnera ŠKODA nebo na ŠKODA E-shopu. Garance je poskytována jednotlivě, tedy bez ohledu na počet zakoupených kol. Vztahuje se na neopravitelná poškození vzniklá při běžném provozu, včetně najetí na obrubník. Pokud máte platnou Záruku mobility, můžete využít i odtah do nejbližšího autorizovaného servisu ŠKODA. Krytky šroubů Stříbrnošedá matná (1Z Z37), pro kola s bezpečnostními šrouby C (1Z A Z37); stříbrnošedá lesklá (1Z UZ7); stříbrná metal (1Z ZS); černá lesk (1Z B9); černá mat (1Z C), pro kola s bezpečnostními šrouby C (1Z A 01C) Pro dosažení maximální kvality produktů ze sortimentu ŠKODA Originálního příslušenství je využívána i výpočetní technika, jako například zde na simulačním obrázku z testování kol z lehké slitiny. S programem ŠKODA Pneugarance získáte slevu až 70 % z ceny nové pneumatiky. Výše slevy (stejně jako doba platnosti záruky) závisí na hloubce zbytkového dezénu, přičemž limitem jsou 4 mm. Poškození pneumatiky Vám už tedy nemusí zkazit náladu. Garanci můžete uplatnit u kteréhokoli autorizovaného partnera ŠKODA v rámci České republiky. Připravte se na zimu výběrem kompletních zimních kol ze sortimentu ŠKODA Originálního příslušenství.

8

9 INFOTAINMENT Vaše nová Fabia si s vyspělými technologiemi rozumí. Tak to využijte. Samozřejmě tu platí, že s vyšším stupněm infotainment systému přicházejí i ty nejzajímavější funkce. Používáte smartphone? Pak ve Vašem autě nemůže chybět SmartGate. Jezdíte dlouhé trasy? Asistent pro rozpoznání únavy bude skvělým spolujezdcem. SmartGate SmartGate umožňuje propojit smartphone nebo tablet přes aplikace ŠKODA se systémy vozu a získat tak zajímavé provozní údaje, třeba jak je jízda ekonomická nebo dynamická, ale i servisní informace apod.* Škoda Originální příslušenství (6V ) Drive MFA Pro MotorSound G-Meter Performance Service Propojovací kabel pro USB Škoda Originální příslušenství Mini USB (5JA H) Apple 5 (5E E) Micro USB (5JA J) Asistent pro rozpoznání únavy Systém vyhodnocuje, od rychlosti 65 km/h do 200 km/h, údaje ze senzorů posilovače řízení. Když zaznamená chování, které může indikovat únavu (např. intenzivnější korekce směru volantem), upozorní řidiče akustickým i optickým signálem a doporučí přestávku. Škoda Originální příslušenství (5E ) * Informace o podmínkách využívání a kompatibilitě SmartGate s modelem Fabia, stejně jako seznam aplikací ŠKODA a informace o jejich dostupnosti najdete na

10 KOMFORT A UŽITEK Mít svůj styl znamená mít i vlastní představy o komfortu. Dolaďte si vůz přesně podle nich. A protože komfort přichází ruku v ruce s užitkem, je naše nabídka hodně pestrá. Jako když zařizujete byt. Od koberců po chladničku. S ohledem na všechny členy rodiny, včetně psa. Přední lapače nečistot (6V ) Zadní lapače nečistot (6V ) Ochranná fólie zadního nárazníku (6V )

11 Dětské zrcátko Upevňuje se nad vnitřní zpětné zrcátko. Bez nutnosti otáčet hlavu můžete zkontrolovat děti Tempomat na zadním sedadle. Škoda Originální příslušenství Pro všechny motorizace: Černé ( B 9B9), béžové ( B WC4), šedé ( B YZO) pro vozy s palubním počítačem (6V B), bez palubního počítače (6V A) Loketní opěrka vpředu Obsahuje odkládací schránku. (6V ) Gumový koberec do zavazadlového prostoru (6V ) Plastová vložka do zavazadlového prostoru (6V ) Vyjímatelný koš na odpadky Držák multimediálních přístrojů Umisťuje se do odkládací kapsy Vkládá se do držáku v předních či zadních dveřích. na středové konzole. V černé barvě (5JA B9), v béžové barvě (5JA WC4) (5JA A) Termoelektrický chladicí box 15 l Zařízení má dvojí funkci, umožňuje chladit i ohřívat. Síťový program Sada tří sítí, vertikální sítě jsou dvojité. Univerzální fixační element (5L ) (6V ) V šedém designu (6V A), bez vyobrazení: v černém designu (6V )

12 Autokoberce Automobil je tak trochu druhým domovem. Aby jeho interiér zůstal útulný a čistý, můžete jej ochránit pomocí textilních a pryžových vkládaných koberců. Zachycují nečistoty i vlhkost, jejich povrch neklouže a svým tvarem dokonale vyplňují prostor pod nohama pasažérů. Zatímco textilní koberce poskytují nohám komfortní pocit a přispívají k pozdějšímu nástupu únavy řidiče, gumové koberce jsou optimální pro použití za nepříznivého počasí, kdy se na podrážkách pasažérů může do interiéru dostat větší množství nečistot. Koberce lze kdykoliv vyjmout, snadno vyčistit a vyměnit je za ty, které se Vám právě budou hodit. Textilní koberce Prestige s červeným okrajem Čtyřdílná sada pro levostranné řízení (6V B), pravostranné řízení (6V B) Textilní koberce Prestige Čtyřdílná sada pro levostranné řízení (6V ), pravostranné řízení (6V ) Gumové koberce se zvýšeným okrajem Dvoudílná přední sada pro levostranné řízení (6V ), pravostranné (6V ); dvoudílná zadní sada (6V ) Gumový koberec přes tunel Škoda Originální příslušenství (6V ) Drží a vydrží Věděli jste, že textilní koberce ze ŠKODA Originálního příslušenství procházejí také podpatkovým testem? Při něm je simulována práce nohy řidiče na plynovém pedálu, zabořením podpatku do hloubky 5 mm od povrchu koberce za sucha i mokra a pod úhlem 45. Kromě toho koberce podstupují také zátěžový test na odolnost v podobě dlouhodobé jízdní zkoušky. Dále je prováděn test úchytů, kterými jsou k čalounění vozu připevněny přední koberce. Test je určen k ověření správné míry pevnosti klipů, které musí umožňovat komfortní manipulaci z pohledu zákazníka a zároveň koberec Ochranný potah zadních sedadel (DMA ) držet na jeho místě i přes občasná škubnutí za jízdy. Tyto fixační elementy jsou ověřeným řešením, které můžeme nalézt u všech vozů skupiny Volkswagen. Přístroj na provádění podpatkového testu. Testování pevnosti fixačních elementů.

13

14 PŘEPRAVA Vypravte se za novými cyklostezkami nebo sjezdovkami. Jeďte autem na dovolenou. Cestujte, poznávejte, bavte se. A vezměte si s sebou vše, co potřebujete. Myslete přitom na komfort a bezpečnost posádky. Některé věci zkrátka do interiéru nepatří, i kdyby se tam vešly. Převezte je na střeše nebo v přívěsu. Tažné zařízení Odnímatelné tažné zařízení (6V ), neodnímatelné (6V ); elektroinstalace s 13pólovou zásuvkou pro vozy s přípravou pro tažné zařízení (6V ), bez přípravy (6V ) Základní střešní nosič (6V )

15 Uzamykatelný box na lyže a snowboardy Kapacita až 5 párů lyží nebo 4 snowboardy, objem 380 litrů, úspěšně absolvoval City Crash test. K dispozici ve třech barevných variantách. Uzamykatelný nosič jízdního kola s hliníkovým profilem Nosič se skládá z aerodynamicky tvarovaného hliníkového profilu a držáku z matně chromované oceli. Snadná montáž na příčníky, vlastní váha cca 3,2 kg, nosnost až 20 kg. Ověřen testem City Crash. (3T B) Bez vyobrazení: Uzamykatelný nosič jízdního kola s ocelovým profilem (3T ) STŘEŠNÍ NOSIČE, DRŽÁKY A BOXY Když si pořídíte základní střešní nosič z nabídky ŠKODA Originálního příslušenství, Váš vůz odveze téměř cokoli. Na základní střešní nosič lze totiž snadno namontovat další střešní systémy a nosiče, jako například držáky kol, držáky či box na lyže a snowboardy, zavazadlový koš apod. Základní střešní nosič rozměrově a tvarově dokonale odpovídá modelu Fabia. Stoprocentní kompatibilita produktu s vozem vylučuje problémy s instalací nebo při používání. Vyhnete se i případným bezpečnostním rizikům, která mohou nastat při používání neoriginálního příslušenství. Nosiče procházejí mnoha náročnými testy. V různých podmínkách se ověřuje například jejich odolnosti vůči korozi, nosnost, pevnost nebo životnost; ověřuje se také následná vodotěsnost vozu po instalaci nosiče. Během tzv. City Crash testu musí nosič zatížený vahou 90 kg zůstat na karoserii i při přetížení cca 12 G trvajícím 50 milisekund (simulace nárazu). V černé barvě (5L A) Ve stříbrné barvě (5L ) V bílé barvě (5L B) Mapa simulace napětí vyvolaného utažením střešního nosiče. Zavazadlový koš Dodáván včetně upínací sítě a popruhů. (LBT ) Uzamykatelný nosič lyží nebo snowboardů s hliníkovým profilem Kapacita až 4 páry lyží nebo 2 snowboardy. Díky širokým otevíracím tlačítkům je možné držák lyží obsluhovat i v silných rukavicích. Funkce výsuvu usnadňuje nakládání a vykládání. Je vhodný i pro přepravu wakeboardu. (LBB ) Bez vyobrazení: Uzamykatelný nosič lyží nebo snowboardů s ocelovým profilem (LBT )

16

17 BEZPEČNOST Vaše individualita je rozhodující, i pokud jde o bezpečnost. Máte malé děti? Začněte výběrem autosedačky. Chcete vždy bravurně a bezpečně zaparkovat? Neocenitelným pomocníkem jsou parkovací senzory. A nezapomeňte, že nová Fabia strhává pozornost. Mechanické zabezpečení řazení se postará o bezpečí Vašeho vozu, kdekoli zastavíte. Zadní parkovací senzory (6V )

18 DĚTSKÉ AUTOSEDAČKY Chcete dětem zajistit ve voze maximální bezpečí? Dětské autosedačky z nabídky ŠKODA Originálního příslušenství s možností upevnění po i proti směru jízdy, komfortem a variabilitou představují nejlepší řešení přepravy nejmenších pasažérů. Praktické a variabilní Inteligentní konstrukce autosedaček umožňuje posadit dítě nejen dozadu, ale také na sedadlo spolujezdce, kam na něj vidíte. Autosedačky se vyznačují variabilitou a mnoha možnostmi nastavení, kterými je lze přizpůsobit měnící se velikosti dětí. Dětská autosedačka Wavo ( D) Dětská autosedačka Baby Plus ( E) Dokonale prověřené Všechny autosedačky z nabídky ŠKODA Originálního příslušenství splňují evropský bezpečnostní homologační předpis (EHK 44.04) a prošly řadou dalších prověrek. Vysokou kvalitu a bezpečnost autosedaček potvrzují vynikající výsledky v nárazovém testu Euro NCAP společně s úspěšnými testy nehořlavosti, míry škodlivých látek a kvality potahu. Podložka pod dětskou autosedačku ( A) Dětská autosedačka Wavo Kind ( D) Kategorie (podle hmotnosti v kg) Název 0+ (0 13) 1 (9 18) 2 (15 25) 3 (22 36) Baby Plus 0 13 Wavo Wavo Kind Prohlédněte si video z průběhu testování dětských autosedaček.

19 Sada pro rezervní kolo (6V ) Bezpečnostní šrouby kol Zamezují neoprávněné demontáži kola. Při manipulaci se šrouby je nutné použít speciální nástavec. ( C) Autolékárnička Obsah odpovídá novelizované vyhlášce č. 216/2010. (3T ) Skládací lopata na sníh Vyrobena z hliníkové slitiny, hmotnost 750 g, třídílná, včetně praktického textilního obalu. ŠKODA Originální příslušenství (5L ) Výstražný trojúhelník Skladný, ale stabilní a dobře viditelný, se sklopnými kovovými nožkami pro případy nouzového stání na silnici. ŠKODA Originální příslušenství Mechanické zabezpečení řazení Uzamkne převodovku a chrání tak Váš vůz před odcizením. Manuální převodovka: 1,0 MPI (6V B), 1,2 TSI, 1,6 MPI a 1,4 TDI (6V ); automatická převodovka (6V A) Tažné lano Atestováno, umožňuje táhnout vozidla o celkové hmotnosti až kg. (GAA ) Sněhové řetězy Pro 14" kola (CEP ), pro 15" kola (5JA ) Sada náhradních žárovek Pro vozy bez mlhovek: H4 (6V ), H7 (6V A); pro vozy s mlhovkami: H4 (6V B), (GGA A) Reflexní výstražná vesta Vyrobena ze 100% polyesteru, dodávána v textilním pouzdře. ŠKODA Originální příslušenství Ve žluté barvě ( F), v oranžové barvě (XXA ) H7 (6V C)

20 DÁRKOVÉ PŘEDMĚTY Udělejte si radost novou stylovou mikinou. Nebo překvapte své přátele originálním tričkem. Nová Fabia se stala inspirací pro kolekci dárkových předmětů, které jsou praktické a zároveň vyjadřují sportovně-elegantní styl vozu. Pohodlná mikina, kterou využijete ve volném čase, se hodí i pro sportovní aktivity. Velikosti: dámská mikina S XL, pánská mikina S XXXL. Materiál: 97 % bavlna, 3 % elastan, rubová strana nepočesaný fleece. Dámská mikina (6V A D), pánská mikina (6V A F) Bílé tričko s výrazným logem Fabia okamžitě napoví, jakému vozu dáváte přednost. Velikosti a materiál: dámské triko S XL, 95 % bavlny a 5 % elastanu, pánské triko S XXXL, 100% bavlna. Dámské triko (6V A D), pánské triko (6V A F) Pouzdro na tablet s osmi vnitřními kapsami (6V ) Kšiltovka s kovovou přezkou pro nastavení velikosti (6V ) Klíčenka s velkým kroužkem jako skvělý doplněk k Vašim klíčům od vozu (6V ) Uvedené produkty představují pouze část ze široké nabídky dárkových předmětů. Informace o celém sortimentu získáte u autorizovaného servisního partnera ŠKODA nebo na ŠKODA E-shopu.

21 Společnost ŠKODA AUTO považuje za jeden ze svých prvořadých cílů vývoj a výrobu produktů, které jsou v maximální možné míře šetrné k životnímu prostředí ve všech fázích svého životního cyklu. Hlavní důraz klademe na výběr recyklovatelných materiálů. Vozy ŠKODA vyrábíme progresivními technologiemi v moderních výrobních provozech splňujících nejpřísnější kritéria. Pro antikorozní ochranu lakovaných částí vozu je používána výhradně bezolovnatá kataforéza (KTL) a vodou ředitelné barvy. Snižování spotřeby paliva a emisí realizujeme v rámci koncernové strategie, a tak motory, které nabízíme, splňují aktuální emisní předpisy. Všechny produkty ŠKODA AUTO splňují zákony a předpisy na ochranu půdy a vody. Výsledkem těchto aktivit je, že vozy ŠKODA odpovídají nejen požadavkům z oblasti technické úrovně, bezpečnosti a kvality, ale i z oblasti ochrany životního prostředí. Společnost ŠKODA AUTO tak přispívá k zachování čistého životního prostředí při současném zajištění mobility a spokojenosti svých zákazníků. Ekologické logo vyjadřuje vědomí odpovědnosti a snahu ŠKODA AUTO o trvale udržitelný vývoj společnosti a šetrný přístup k životu a přírodě. Stáhněte si interaktivní katalog do svého mobilního zařízení. Dostupný od 12/2014. Stáhněte si aplikaci ŠKODA Manual pro přístup ke kompletnímu manuálu Vašeho vozu. Stáhněte si aplikaci ŠKODA Servis pro pomoc na Vašich cestách. Pro ŠKODA Originální díly & příslušenství navštivte ŠKODA E-shop. V tomto katalogu jsou vyobrazeny modely s volitelnou či příplatkovou výbavou, která nemusí být součástí standardní výbavy. Informace o technických údajích, konstrukci, vybavení, materiálech, zárukách a vnějším vzhledu se vztahují na období zadávání katalogu do tisku. Výrobce si vyhrazuje právo na změny bez předchozího oznámení. Údaje uvedené v tomto katalogu jsou tedy pouze orientační. Vzhledem k omezeným technickým možnostem tiskového procesu se barvy vyobrazené v tomto katalogu mohou mírně lišit od skutečných odstínů laků nebo jiných materiálů. Nejnovější údaje a další podrobné informace o standardní a volitelné výbavě, o aktuálních cenách, dodacích podmínkách a termínech si prosím ověřte u svého prodejce vozů Škoda. Svůj vůz si můžete sestavit pomocí konfigurátoru na Tento katalog byl vytištěn na papír vyrobený z buničiny bělené bez použití chloru. Papír je 100% recyklovatelný. Váš prodejce vozů ŠKODA: FA /14 skoda-auto.cz /skodacz /skodacz /skodacz /skodacz

SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ VÁŠ VŮZ, VÁŠ STYL, VÁŠ PODPIS Nová ŠKODA Fabia je sebevědomý vůz, který Vám již při koupi přináší široké možnosti individualizace. S příslušenstvím z naší nabídky

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ READY, CITY, GO! Přestože je ŠKODA CITIGO doma v ulicích měst, zvládne toho mnohem víc. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete navíc vozu dodat osobitý charakter a vyzdvihnout

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ 1 ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ 3 2 READY, CITY, GO! Přestože je ŠKODA CITIGO doma v ulicích měst, zvládne toho mnohem víc. Navíc se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete vozu dodat osobitý charakter a

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid příslušenství ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia příslušenství ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Vůz je proto skvělou volbou jak pro rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem.

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia příslušenství SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia příslušenství ŠKODA Octavia dokáže splnit nejrůznější očekávání. Vůz je proto skvělou volbou jak pro rodiny s dětmi, tak třeba mladé dvojice s aktivním životním stylem.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid příslušenství ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER VÁŠ VŮZ, VÁŠ STYL, VÁŠ PODPIS Nová ŠKODA FABIA je sebevědomý vůz, který Vám již při koupi přináší široké možnosti individualizace. S příslušenstvím z naší nabídky

Více

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l)

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) PŘÍSLUŠENSTVÍ Příslušenství 94 Termoelektrický chladící box (20 l) Popelník do držáku nápojů Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) Držák multimédií LED lampička na čtení (12 V) Kávovar Deštník

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ READY, CITY, GO! Přestože je ŠKODA CITIGO doma v ulicích měst, zvládne toho mnohem víc. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete navíc vozu dodat osobitý charakter a vyzdvihnout

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA SANDERO A SANDERO STEPWAY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá

Více

NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA KAMIQ PŘÍSLUŠENSTVÍ KDYŽ VÍTE, CO VÁM SEDÍ Jakmile ve svém životě dojdete do bodu, kdy už víte, co chcete, můžete chtít tento vůz. Se svými kompaktními rozměry a odvážným designovým jazykem

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO se v úzkých městských uličkách cítí jako doma. Dopřejte si ještě více osobitosti a vyberte si z bohaté nabídky příslušenství. obsahuje pestrou paletu

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč ProAce Autorizovaný servis: HO-LA CENTER 2013/04 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot WiFi 581 Kč 9 096 Kč INTERIÉR integrovaná

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu jako kompletní

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ POZORNOST, PROSÍM! Sebejistota není jen prázdné heslo. Je to postoj, který Vás vede celým životem. A pokud jste se s ní nenarodili, ŠKODA FABIA Vám ji může vždy půjčit. Se svými

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ OBJEVTE NOVÉ OBZORY Nová ŠKODA KODIAQ je automobilem, díky němuž budete moci společně se svými blízkými znovu objevovat věci, které jsou opravdu důležité a na kterých záleží.

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ OBJEVTE NOVÉ OBZORY Nová ŠKODA KODIAQ je automobilem, díky němuž budete moci společně se svými blízkými znovu objevovat věci, které jsou opravdu důležité a na kterých záleží.

Více

NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 3 Mosaic Zapomeňte BEZPEČNĚ JINÁ na hladké, rovné silnice, ty Vás již nebudou omezovat v rozletu. Teď můžete vyrazit skutečně kamkoliv. Objevte nepoznané s vozem ŠKODA

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT CAPTUR DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití vozidla a

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

1 Nová ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ

1 Nová ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ 1 Nová ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ 3 2 JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK je vůz překypující stylem, osobitostí a dynamikou, který nabízí spoustu možností pro individualizace v oblasti

Více

NOVÁ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ 1 NOVÁ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ 3 2 JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ Nastartujte svůj RAPID a vyrazte na rodinný víkend, dojíždějte do práce nebo vyjeďte za sportem a zábavou. RAPID je praktické rodinné auto,

Více

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Sedici Tuning & Výkon SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Rozměry: 6,5J x 16 Pro použití s pneumatikami 205/60 R16. Skládá se ze čtyř ráfků 71805635. č. 71805634 Ozdobná modrá krytka. č. 71803435 Ozdobná červená

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7" SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7 SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč RAV 4 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2013/11 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE

Více

LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 %

LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 % LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 5 % MODEL A ROZMĚR PNEUMATIKY Původní cena 95/55 R5 85H Barum Bravuris HM 75 Kč 9 Kč 95/65 R5 9H Barum Brillantis 8 Kč 08 Kč 95/65 R5 9H Continental Premium Contact 5 70 Kč

Více

NOVINKY JARO / LÉTO 2014

NOVINKY JARO / LÉTO 2014 NOVINKY JARO / LÉTO 2014 1 PROŽIJTE NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO Obsah Kompletní servisní prohlídka... 4 5 Transport... 6 7 Komfort na cestách... 8 9 Freelander 2... 10 11 Range Rover Evoque... 12 13 HERE navigace...

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 A3 Hliníkový litý disk v 5ramenném designu, sada 4ks 6 J x 16", pro penumatiky 205/55 R16, pro A3 8V0071496 8Z8 21 614,- Hliníkový

Více

NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA KAROQ PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 3 Mosaic Zapomeňte BEZPEČNĚ JINÁ na hladké, rovné silnice, ty Vás již nebudou omezovat v rozletu. Teď můžete vyrazit skutečně kamkoliv. Objevte nepoznané s vozem ŠKODA

Více

NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA FABIA PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDINEČNÁ JAKO VY! Sebejistota není jen prázdné heslo. Je to postoj, který Vás vede celým životem. A pokud jste se s ní nenarodili, ŠKODA FABIA Vám ji může vždy půjčit. Se

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DUBINA a.s. Horní 122 700 30 Ostrava - Dubina

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK je vůz překypující stylem, osobitostí a dynamikou, který nabízí spoustu možností pro individualizace v oblasti komfortu,

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ Ačkoli je ŠKODA Citigo jako doma v městských ulicích, její možnosti jsou daleko širší. Se ŠKODA Originálním příslušenstvím můžete dát navíc svému vozu individuální

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant A6 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu, sada 4ks 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 16 M+S, barva stříbrná, ne pro

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK je vůz překypující stylem, osobitostí a dynamikou, který nabízí spoustu možností pro individualizace v oblasti komfortu,

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč C-HR 2016 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2016/09 Platnost od: 9.2.2017 Hi-TECH Navigace GO Navigace GO s rozšířenými funkcemi Zábavní systém DVD Zábavní systém DVD GPS modul, 3 letá aktualizace

Více

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ Nastartujte svůj RAPID a vyrazte na rodinný víkend, dojíždějte do práce nebo vyjeďte za sportem a zábavou. RAPID je praktické rodinné auto, které Vás

Více

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ Nastartujte svůj RAPID a vyrazte na rodinný víkend, dojíždějte do práce nebo vyjeďte za sportem a zábavou. RAPID je praktické rodinné auto, které Vás

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 % LETNÍ PNEUMATIKY Původní cena Akční cena 165/70 R14 81T Barum Brillantis 2 1 470 Kč 1 103 Kč 185/60 R15 XL 88H Matador MP 16 Stella 2 2

Více

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Využijte akční nabídku ŠKODA Originálního příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: DRUPOL,výrobní družstvo, Komenského 947, Zdice Tel.: 311 685 312,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník Fabia Scout a Fabia Combi Scout Střešní nosič, černo-stříbrný Kola z lehké slitiny Arktos 6,5J 16" Motorizace ŠKODA Fabia Scout ŠKODA Fabia Combi Scout

Více

Nová Dacia Logan a Logan MCV. Originální příslušenství

Nová Dacia Logan a Logan MCV. Originální příslušenství Nová Dacia Logan a Logan MCV Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA LOGAN A LOGAN MCV Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 1 5 2 6 3 VNĚJŠÍ VÝBaVa 1 2 3 4 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního tlumiče výfuku

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA 1 2 3 4 5 6 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Akční cena Plechová zimní kompletní kola CITIGO - Barum Polaris 3 165/70 R14 81T FABIA III / RAPID - Barum Polaris 3

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Autocentrum Přerov CZ Olomoucká 440 751 24 Přerov

Více

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA KODIAQ PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER OBJEVTE NOVÉ OBZORY Mosaic Nová ŠKODA KODIAQ je automobilem, díky kterému budete moci společně se svými blízkými znovu objevovat věci, které jsou opravdu důležité

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Rapid je praktickým rodinným vozem, který se výborně osvědčí v běžných životních situacích. Pokud však chcete vůz přizpůsobit individuálním požadavkům své

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč. instalace INSTAL-CHR 0,1 h 100 Kč

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč. instalace INSTAL-CHR 0,1 h 100 Kč C-HR 2016 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2016/09 Platnost od: 10.1.2017 Hi-TECH Navigace GO Navigace GO s rozšířenými funkcemi Zábavní systém DVD Zábavní systém DVD GPS modul, 3 letá aktualizace map

Více

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s Příslušenství NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s unikátní zárukou. Poskytujeme ji na váš vůz až

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více

ŠKODA SUPERB PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA SUPERB PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA SUPERB PŘÍSLUŠENSTVÍ UDĚLEJTE Z VOZU ŠKODA SUPERB SVŮJ SUPERB Toužíte cestovat první třídou? Usedněte do komfortních sedadel štědře pojatého interiéru vozu ŠKODA SUPERB a vychutnejte si jedinečný

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback. A1Sportback

Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback. A1Sportback Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback A1Sportback Hliníkové lité kolo s 5 paprsky ve tvaru V, sada 4ks, stříbrné 7,5 J x 17, pro pneumatiky 215/40 R 17, nelze pro Quattro 8X0071497 8Z8 28

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Porsche České Budějovice Okružní 2557 370 04 České

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA. Hliníková zimní kompletní kola. Akční cena Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T

ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA. Hliníková zimní kompletní kola. Akční cena Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T 1 2 3 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA 4 5 6 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Akční cena 1 Plechová zimní kompletní kola CITIGO Barum Polaris 5 165/70 R14 81T 2 108 Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T 2 438 Kč RAPID/FABIA

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: OlfinCar s.r.o. Na Rybárně 1670 500 02 Hradec

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA MONTE CARLO ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER J OD ROKU 1895

SIMPLY CLEVER ŠKODA MONTE CARLO ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER J OD ROKU 1895 SIMPLY CLEVER ŠKODA MONTE CARLO ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER J OD ROKU 1895 Vezměte sportovní úspěchy vozů ŠKODA v legendární rallye Monte Carlo a smíchejte je se stylem a půvabem monackého knížectví. Výsledkem

Více

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA CITIGO PŘÍSLUŠENSTVÍ ŠKODA Citigo se v úzkých městských uličkách cítí jako doma. Dopřejte si ještě více osobitosti a vyberte si z bohaté nabídky příslušenství. obsahuje pestrou paletu doplňků, které

Více

2016/02 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH Popelník úložná nádoba D010 1 Ks Kč

2016/02 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH Popelník úložná nádoba D010 1 Ks Kč Proace Van Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2016/02 Platnost od: 14.6.2018 INTERIÉR Popelník úložná nádoba 74110-0D010 1 Ks 1 290 Kč Zásuvka se zapalovačem Alarm Alarm - senzor náklonu Alarm

Více

NOVÁ ŠKODA SCALA PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA SCALA PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA SCALA PŘÍSLUŠENSTVÍ VAŠE JÍZDA. VÁŠ ZÁŽITEK. VAŠE NOVÁ SCALA Nová perspektiva. Nový zážitek z jízdy. Elegance a inovace, které očekáváte od vozů značky ŠKODA, ve zcela novém kabátě. Dynamický

Více

NOVÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNÍM SLOVEM NEPOPSATELNÁ ŠKODA RAPID SPACEBACK je vůz překypující stylem, osobitostí a dynamikou, který nabízí spoustu možností pro individualizace v oblasti

Více

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER

ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID PŘÍSLUŠENSTVÍ SIMPLY CLEVER Víkend s rodinou, pravidelné jízdy do práce, výlet za sportem nebo projížďka pro radost RAPID zvládá všechny tyto role s jistotou sobě vlastní mimo jiné díky početným

Více

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster TT Hliníkový litý disk, v 5ramenném turbo designu ve stříbrné Royal, sada 4ks 9 J x 19, pro pneumatiky

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/02 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

Vyzkoušejte novou zimní kolekci!

Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Pneumatika 185/65 R15 88T za 1 399 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÍ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOL PŘEZUTÍ ZDARMA! Prémiové zimní pneumatiky vám u nás přezujeme

Více

Zafira B - Nabídka příslušenství OPEL 500!!! PŘÍSLUŠENSTVÍ S 50% SLEVOU dle seznamu

Zafira B - Nabídka příslušenství OPEL 500!!! PŘÍSLUŠENSTVÍ S 50% SLEVOU dle seznamu 1/6 cena na 1002128 Disk z lehkých slitin, 6.5J X 16,stříbrný, 10 paprsků (s pouzdry) (IDENT YP) 7 097 3 548 1002158 Disk z lehkých slitin, 7.5J X 18,stříbrný, 5 paprsků(s pouzdry) (IDENT ZL) (Používá

Více

2017/03 Platnost od:

2017/03 Platnost od: Yaris 2017 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2017/03 Platnost od: 19.12.2017 5D Hi-TECH GPS anténa PZ490-00338-00 1 Ks 18 006 Kč GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ490-00334-G0 1 Ks Navigační

Více

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-D0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 3 992 Kč

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-D0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 3 992 Kč Hilux Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2013/07 Platnost od: 21.7.2015 Double Cab Hi-TECH Audio TAS200 Bluetooth Hands-free systém Hotspot - WiFi Navigační systém Go 2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod,

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER STYL 04 KOMFORT 05 BEZPEČNOST 06 PŘEPRAVA 08 OCHRANA 12 MULTIMÉDIA 14 VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7" displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7 displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks Auris TS 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Touring Sports Hi-TECH Hotspot WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský

Více