Všeobecné podmínky Klubu Startip

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Všeobecné podmínky Klubu Startip"

Transkript

1 Všeobecné podmínky Klubu Startip ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto Všeobecné podmínky Klubu Startip (dále jen VP) upravují smluvní vztah mezi společností SLOT Group a.s., se sídlem Karlovy Vary, Jáchymovská 142, PSČ , IČ: , zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl B, vložka 1208 (dále jen Sázková kancelář ) a jednotlivými Sázejícími. 2. Pojmy používané v VP jsou shodné s pojmy používanými v Herním plánu hry Internetová kurzová sázka STARTIPBET (dále jen Herní plán) a v Podrobných pravidlech sázek STARTIPBET (dále jen Pravidla) a v Herním plánu Kurzová sázka Startip, které určují bližší podmínky Sázek. 3. Právní vztah mezi Sázkovou kanceláří a Sázejícími se řídí HP, těmito VP, Pravidly a právem České republiky. 4. Členem Klubu Startip se může stát každá fyzická osoba, která je dle zákona č. 202/1990 Sb. o loteriích a jiných podobných hrách v platném znění (dále jen Zákon) oprávněna sázet a zároveň souhlasí s poskytnutím osobních údajů pro registraci, s těmito VP, schváleným HP a Pravidly. 1. Obecná pravidla 1.1 Práva a povinnosti Sázkové kanceláře a členů Klubu jsou definovány ve Všeobecných podmínkách Klubu Startip. 1.2 Členství v Klubu je dobrovolné a bezplatné. Členem se stává každý, kdo se zaregistroval do Klubu. Tzn., že na pobočce odevzdal řádně a správně vyplněnou přihlášku, předložil občanský průkaz a svým podpisem před odpovědným pracovníkem pobočky STARTIP potvrdil její platnost. Člen Klubu Startip je povinen uvést číslo svého mobilního telefonu pro identifikaci člena Klubu Startip využívajícího bonusový program. 2. Členství v Klubu Startip 2.1 Členem Klubu může být každá fyzická osoba starší 18 let, která je dle zákona č.202/1990 Sb. O loteriích a jiných podobných hrách oprávněna sázet u Sázkové kanceláře a zároveň souhlasí s těmito VP. 2.2 Každý Sázející, jenž splňuje podmínky přijetí do Klubu, se registruje jen na pobočce nebo na obchodních místech Sázkové kanceláře. Na webové stránce lze registraci pouze připravit. Po její aktivaci je nutné se dostavit na pobočku Sázkové kanceláře a obsluze nahlásit číslo, které obdržel při přípravě registrace do Klubu na internetu, a podepsat přihlášku. 2.3 Jediná identifikace sázkaře je pomocí Klubové karty Statip. V případě ztráty, odcizení či poškození je člen povinen oznámit tuto skutečnost Sázkové kanceláři, a to em na adresu info@startip.cz nebo osobně na pobočce Startip.

2 2.4 Členství zaniká, jestliže sázkař neuzavře sázku po dobu 6-ti po sobě jdoucích kalendářních měsíců. Tím zanikají i všechny body a bonusy, které jsou evidovány na bodových nebo bonusových kontech. 3. Klubová karta Startip 3.1 Klubová karta STARTIP plní funkci identifikační karty umožňující evidenci získaných a použitých bodů a bonusů. Je nepřenosná. Sázkař může vlastnit jen jednu Klubovou kartu Startip. 3.2 Před každou transakcí na pobočce, na kterou se vztahují VP, je sázkař povinen předložit obsluze předem svoji klubovou kartu Startip. Nepředložení Klubové karty Startip Sázejícím z jakéhokoliv důvodu má za následek, že uskutečněná transakce není zařazena do bonusového programu a ani ji nelze zařadit do tohoto programu dodatečně. 3.3 Při každém použití Klubové karty Startip člen Klubu Startip souhlasí s platnými VP. Sázková kancelář má povinnost o případných provedených změnách ve VP informovat členy Klubu zveřejněním platného znění Všeobecných podmínek Klubu Startip na svých webových stránkách Člen Klubu má právo kdykoliv při předložení klubové karty Startip na pobočce požádat obsluhu o informaci o stavu bodového i bonusového konta. 3.5 Každý Sázející je povinen Klubovou kartu Startip chránit před poškozením, ztrátou nebo odcizením. 4. Bonusový program a sázky z Bonusových kont 4.1 Člen Klubu Startip získává možnost využívat Bonusový program dle podmínek jednotlivých bonusů, které jsou zveřejněny k jednotlivým bonusům na webových stránkách Sázkové kanceláře. 4.2 Získávání Bonusů se řídí pravidly pro každý jednotlivý Bonus. Bonusy jsou připsány po splnění podmínek na příslušné Bonus konto, které je každému Sázejícímu vedeno zvlášť pro sázky na pobočce, na internetu a LIVE sázky Sázky z bonusu musí splňovat podmínku o minimálním počtu AKO 3 a minimálním kurzu 5. Pro sázky LIVE jsou stanoveny zvláštní podmínky, které jsou popsány v jednotlivém LIVE bonusu. U sázek MAXIKOMBI - musí být splněna podmínka, že každá herní kombinace dosahuje kurzu většího než 5, Omezení čerpání výhod dle VP a bonusů 5.1. Sázková kancelář může omezit získávání Bonusů a používaní Bonusových kont členům klubu, kteří porušují VP. Jedná se zejména o případy, kdy se Sázková kancelář domnívá, že může ze strany člena Klubu Startip docházet ke zneužívání Bonusového programu dle bodu 6 těchto VP. V takovém případě bude těmto členům Klubu Startip zamezeno získávat jednotlivé Bonusy a prostředky na jednotlivých bonusových kontech propadají.

3 5.2. O omezení získávání Bonusů a používání Bonusových kont je člen Klubu Startip informován tak, že mu není umožněno uzavřít sázku se zvýhodněním Klubu Startip. Člen Klubu Startip se následně může informovat u Sázkové kanceláře, z jakých důvodů mu bylo provedeno výše uvedené omezení. Tuto žádost musí člen Klubu Startip podat jen písemně na adresu: Slot Goup a.s. Kurzové sázky Startip Tlumačovská Praha 5 nebo em na adresu info@startip.cz. Sázková kancelář je povinna do 14 dnů odpovědět, a to pouze em. Tato povinnost se vztahuje pouze na žádosti, kdy člen Klubu Startip má ve svém profilu vyplněnou ovou adresu nebo v písemné žádosti uvedl mailovou adresu pro zaslání odpovědi od Sázkové kanceláře. 6. Porušení VP z následkem Omezení dle bodu 5 VP 6.1 Sázky v zastoupení jsou to případy, kdy je sázka uzavřena za nepřítomnosti člena Klubu Startip jinou osobou. Sázková kancelář není povinna tuto skutečnost prokazovat. Je dostatečné, pokud se o této skutečnosti domnívá, že nastala Sázky rodinných příslušníků jsou to případy pro sázky uzavírané rodinnými příslušníky. Sázková kancelář může provést Omezení dle bodu 5 těchto VP, když tato skutečnost nastane. V tomto případě, když se Sázková kancelář rozhodne toto omezení provést, může být omezení provedeno všem rodinným příslušníkům a Sázková kancelář není povinna zkoumat, který rodinný příslušník porušil VP Sázky členů Klubu Startip se stejnou adresou trvalého bydliště - Sázková kancelář může provést Omezení dle bodu 5 všem členům Klubu Startip, kteří mají stejnou adresu trvalého bydliště Sázky členů Klubu Startip se stejnou IP adresou - Sázková kancelář může provést Omezení dle bodu 5 všem členům Klubu Startip, kteří používají pro uzavírání sázek na internetu stejnou IP adresu. 6.5 Sázky členů Klubu Startip,kteří nemají vyplněné ve svém profilu u Sázkové kanceláře bankovní spojení - Sázková kancelář může provést Omezení dle bodu 5 všem členům Klubu Startip, kteří nemají vyplněno bankovní spojení nebo členům klubu, kteří bankovní spojení vyplněno mají, ale nepředložili na žádost Sázkové kanceláře ověřenou kopii. Smlouvy o vedení bankovního účtu s příslušnou bankou. Bankovní účet musí být v tomto případě veden na člena Klubu Startip Sázky členů Klubu Startip s dodatečným kódem zaslaným Sázkovou kanceláří na registrovaný mobilní telefon - Sázková kancelář může provést Omezení dle bodu 5 všem členům Klubu Startip, kteří při uzavření sázek s výhodami Bonusového programu nezadají před uzavřením sázky bezpečnostní kód, který je jim zaslán na registrovaný telefon Časová účinnost Omezení dle bodu 5 těchto VP je plně v kompetenci Sázkové kanceláře.

4 7. Shromažďování osobních údajů 7.1. Shromažďování a nakládání s osobními údaji členů Klubu Startip probíhá v souladu se zákonem 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů za dále uvedených podmínek: 7.2. Současně s podpisem přihlášky do Klubu uděluje klient v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění souhlas se shromažďováním a zpracováváním v přihlášce uvedených osobních údajů Sázkové kanceláři jakožto správci, případně jí pověřeným zpracovatelům, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího marketingového zpracování osobních údajů, včetně nabízení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb. v platném znění, a to po dobu 10-ti let od udělení souhlasu Člen Klubu Startip bere na vědomí, že má právo přístupu k osobním údajům a další práva dle 11 a 21 zák. č.101/2000 Sb. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluje dobrovolně a může jej kdykoliv bezplatně odvolat s následkem ukončení členství v Klubu Sázková kancelář prohlašuje, že plně ručí za bezpečnost poskytnutých osobních údajů a odpovídá za to, že poskytnutá data nebudou zneužita. 8. Ochrana osobních údajů 8.1. Shromažďování osobních údajů Sázejících provádí Sázková kancelář za účelem naplnění podmínek provozování hry v souladu s povolením MF ČR, podle nichž je internetové sázení povoleno jen registrovaným a plnoletým hráčům Při shromažďování a zpracovávání osobních údajů Sázejících je Sázková kancelář povinna dodržovat obecné závazné právní předpisy, zejména dle Zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, dále podmínky Herního plánu a těchto VP. Sázková kancelář odpovídá za zabezpečení zpracovávaných osobních údajů Sázející uděluje svůj souhlas se zpracováváním svých osobních údajů uvedených v přihlášce a v Aplikaci na internetu Sázející rovněž souhlasí s předání části poskytnutých osobních údajů (jméno, příjmení, adresa, , telefon) Partnerům Sázkové kanceláře, a to za účelem možnosti ověření oprávněnosti čerpání výhod vyplývajících z Klubu Startip Sázející bere na vědomí, že má právo přístupu k osobním údajům a další práva dle 11 a 21 ZOOÚ. Sázející bere na vědomí, že souhlas se zpracováním osobních údajů uděluje dobrovolně a že jej může kdykoli odvolat s následkem ukončení členství v Klubu Startip. Odepření souhlasu se zpracováním osobních údajů může být učiněno pouze v písemné formě a má stejné účinky jako zrušení Herního účtu (ukončení účasti na hře ze strany Sázejícího) dle těchto VP. 9. Závěrečná ustanovení 9.1. Sázková kancelář nenese zodpovědnost za žádné škody nebo ztráty, které vzniknou přímo nebo nepřímo z důvodu náhodného nebo úmyslného poškození webových stránek nebo jejich obsahu. Sázková kancelář také nezodpovídá za nerealizované nebo pozdě realizované operace, pokud tyto

5 vzniknou selháním elektronických komunikačních sítí, nesprávnou obsluhou webových stránek nebo jinými technickými problémy. Sázková kancelář nezodpovídá za zneužití obsahu stránek Sázejícím nebo třetí osobou. Sázková kancelář nezodpovídá za škody způsobené Sázejícímu nebo třetí osobě, pokud tyto vznikly špatnou interpretací obsahu webových stránek Sázková kancelář si vyhrazuje právo okamžitě zrušit Smlouvu a vyloučit Sázejícího v případě, kdy Sázející: - uvedl nepravdivé údaje při Registraci - porušil podmínky sázení u Sázkové kanceláře (Zákon, VP, Herní plán, Pravidla apod.) Tím není dotčeno právo Sázkové kanceláře na úhradu vzniklé škody Na žádost Sázkové kanceláře je Sázející povinen prokázat svoji totožnost předložením občanského průkazu nebo cestovního pasu nebo ID card nebo případně dalších dokladů V případech, na které není v VP, v HP nebo v Pravidlech pamatováno, se musí Sázející řídit rozhodnutím Sázkové kanceláře V případě úmrtí Sázejícího umožní Sázková kancelář výplatu zůstatku Konta správci dědictví či notáři po předložení příslušných dokladů. Za úkony prováděné státními orgány, exekutory, notáři a správci dědictví nenese Sázková kancelář odpovědnost Sázející je povinen neprodleně oznámit Sázkové kanceláři všechny změny v poskytnutých osobních údajích a další skutečnosti související s poskytováním služeb v Aplikaci NA INTERNETU, které mohou vést k jeho bezdůvodnému obohacení nebo ke vzniku škody Sázkové kanceláře Sázková kancelář je oprávněna některé služby a produkty zpoplatnit dle Sazebníku. Sazebník musí být zveřejněn min. tři dny před jeho platností v Aplikaci na internetu Sázková kancelář si vyhrazuje právo kdykoliv změnit tyto VP, přičemž tyto změny jsou pro obě strany závazné. Změny jsou účinné okamžikem zveřejnění nového znění VP v Aplikaci na internetu nebo k pozdějšímu datu stanovenému Sázkovou kanceláří. Pokud Sázející nesouhlasí se změnou VP, musí Sázkovou kancelář písemně informovat o odmítnutí změn VP. V takovém případě však Sázková kancelář Sázejícímu vypoví členství v Klubu Startip Vzájemná komunikace mezi členem Klubu Startip a Sázkovou kanceláří bude probíhat v jazyce českém a písemně. Písemné zásilky budou Sázejícímu doručovány na ovou adresu sdělenou Sázejícím při Registraci, nebo později změněnou, nebo prostřednictvím držitele poštovní licence. o o ová adresa: info@startip.cz telefonicky na telefonních číslech aktuálně uvedených v Aplikaci na internetu Zásilka odeslaná elektronicky na ovou adresu je považována za doručenou třetím dnem ode dne jejího odeslání, zásilka doručená prostřednictvím pošty je považována za doručenou pátým dnem ode dne jejího odeslání, pokud nedojde prokazatelně k doručení zásilky jiný den. Písemnosti určené Sázejícímu jsou zasílány na jeho adresu uvedenou v Přihlášce, nesdělí-li Sázející písemně Sázkové kanceláři jinou adresu.

6 9.10. Sázková kancelář si vyhrazuje právo činnost Klubu Startip ukončit, o čemž informuje členy Klubu Startip nejméně 14 pracovních dnů před nabytím účinnosti jeho zrušení na svých webových stránkách Ukončení členství v Klubu Startip členem Klubu Startip je možné pouze na základě písemné žádosti sázkaře. 10. Platnost a účinnost VP VP nabývají platnosti a účinnosti dnem a následným zveřejněním VP na webových stránkách Sázkové kanceláře na adrese V Karlových Varech dne Sázková kancelář

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY HRY INTERNETOVÁ KURZOVÁ SÁZKA STARTIPBET

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY HRY INTERNETOVÁ KURZOVÁ SÁZKA STARTIPBET VŠEOBECNÉ PODMÍNKY HRY INTERNETOVÁ KURZOVÁ SÁZKA STARTIPBET OBSAH 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. UZAVŘENÍ SMLOUVY O INTERNETOVÉ KURZOVÉ SÁZCE 3. KONTO 4. VKLADY NA KONTO 5. VÝBĚRY KONTA 6. EVIDENCE ÚDAJŮ O SÁZKÁCH

Více

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU Tescoma Club Tescoma Club (dále též jen TC) je program, který společnost TESCOMA s.r.o. (dále jen Tescoma) nabízí všem zákazníkům Tescomy v ČR. Cílem programu je ještě

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem.

1.1 Klub je program, v jehož rámci může Člen Klubu shromažďovat kredity získané za účast na akcích, nákup zboží či služeb určených Provozovatelem. Všeobecné podmínky Klubu Zone For Power Provozovatelem Klubu Zone For Power je společnost Zone For Power, s.r.o., IČ: 24223123, se sídlem Praha 1, Lublaňská 1916/17, PSČ 120 00, Praha 2, zapsaná v obchodním

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Dáváme vám

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost:

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: PRAVIDLA SOUTĚŽE O powerbank GP 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: EMOS spol. s r.o. se sídlem Přerov, Přerov I - Město, Šířava

Více

1. Úvodní ustanovení. 2. Vydání Karty

1. Úvodní ustanovení. 2. Vydání Karty XLMX obchodní s.r.o., Nárožní 1390/4, 158 00 Praha 5, IČO: 62497286, zapsaná Všeobecné obchodní podmínky pro Kartu výhod: 1. Úvodní ustanovení 1.1.Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) upravují podmínky

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar

Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané DÁREK K LG OLED TV Soundbar (dále jen

Více

Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. společně se souhlasem se zpracováním osobních údajů

Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. společně se souhlasem se zpracováním osobních údajů Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. společně se souhlasem se zpracováním osobních údajů Tyto Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o., (dále jen Registrační podmínky ) tvoří

Více

Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud. Článek I. Úvodní ustanovení

Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud. Článek I. Úvodní ustanovení Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud Článek I. Úvodní ustanovení Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též "VOP") společnosti DIVA Center s.r.o., se sídlem Na Křivce 1093/58, Michle,

Více

Čl. 1 Databáze EuropeanCarAssistance

Čl. 1 Databáze EuropeanCarAssistance Všeobecné podmínky prodeje asistenčních služeb Autem Bez Starostí obchodní společnosti Autem Bez Starostí s.r.o. se sídlem K Vltavě 653/63, Modřany, 143 00 Prha 4, IČ: 06334288 zapsané v obchodním rejstříku

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Všeobecná pravidla FOKUS OPTIK klubu

Všeobecná pravidla FOKUS OPTIK klubu Všeobecná pravidla FOKUS OPTIK klubu FOKUS OPTIK klub (dále jen klub) je program pro zákazníkyspolečnosti FOKUS optik, as se sídlem v ulici Třeboradická 1110/51, Praha 8 (dále jen FOKUS optik) Tento program

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Soutěž s British Airways. (dále jen soutěž ) je společnost Travel

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce tablet

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané EURONICS NADĚLUJE (dále jen Akce

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY ELEKTRONICKÉHO SÁZENÍ U TIPSPORT.NET a.s.

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY ELEKTRONICKÉHO SÁZENÍ U TIPSPORT.NET a.s. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY ELEKTRONICKÉHO SÁZENÍ U TIPSPORT.NET a.s. OBSAH: 1 - ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 UZAVŘENÍ SMLOUVY O INTERNETOVÉ KURSOVÉ SÁZCE 3 HERNÍ ÚČET 4 DOTACE HERNÍHO ÚČTU 5 VÝBĚRY Z HERNÍHO ÚČTU 6 EVIDENCE

Více

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru.

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru. Pravidla soutěže Kdopak to mluví? I. Obecná ustanovení II. 1. Soutěž Kdopak to mluví? (dále jen soutěž ) probíhá v rozhlasovém vysílání radia City 93,7 FM v termínu od 09. 10. 2015 do 31. 12. 2015 nebo

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Každý den nákup ZDARMA (dále

Více

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem

Více

Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti TutoryApp s.r.o. se sídlem Evžena Rošického 1062/3, Svinov, 721 00 Ostrava, IČO: 06985009, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnost: ATLAS consulting spol. s r.o.. se sídlem: Výstavní 292/13, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava identifikační číslo: 46578706 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO SÁZENÍ U CHANCE a.s.

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO SÁZENÍ U CHANCE a.s. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO SÁZENÍ U CHANCE a.s. OBSAH: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 UZAVŘENÍ SMLOUVY O INTERNETOVÉ KURZOVÉ SÁZCE 3 HERNÍ ÚČET 4 DOTACE HERNÍHO ÚČTU 5 VÝBĚRY Z HERNÍHO ÚČTU 6 EVIDENCE ÚDAJŮ

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

1.2 Pojmy s velkým počátečním písmenem jsou v těchto Podmínkách užívány ve významu uvedeném v článku 4 těchto Podmínek.

1.2 Pojmy s velkým počátečním písmenem jsou v těchto Podmínkách užívány ve významu uvedeném v článku 4 těchto Podmínek. PODMÍNKY KE KONTU G2 Článek 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto Podmínky ke kontu G2 (dále jen Podmínky ) představují Produktové podmínky ve smyslu Všeobecných obchodních podmínek Banky (dále jen Všeobecné podmínky

Více

PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION

PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Propagační nabídku "KADJAR PREMIERE EDITION" (dále jen "Kampaň") poskytuje společnost Renault Česká republika, a. s., se sídlem

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Zásady zpracování osobních údajů ( zásady ) určují pravidla shromažďování, zaznamenání, používání a jiného zpracování osobních údajů uživatelů/účastníků

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, 100 00 identifikační číslo: 05223300 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

ING Konto pravidla soutěže verze platná od

ING Konto pravidla soutěže verze platná od ING Konto pravidla soutěže verze platná od 19.8. 2016 I. Organizátor soutěže 1. Organizátorem soutěže je: Media Park s.r.o. IČ: 27376371 zastoupená Lukášem Nádvorníkem, jednatelem zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce

Úplná pravidla spotřebitelské akce Úplná pravidla spotřebitelské akce K chlazení ETA DÁREK SET LED ŽÁROVEK v hodnotě až 1000 Kč I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané

Více

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě.

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují právní vztahy mezi Organizátorem a Účastníkem související s registrací a účastí na celodenní konferenci Týdne inovací ČR 2019 a

Více

Všeobecná pravidla věrnostního programu

Všeobecná pravidla věrnostního programu Všeobecná pravidla věrnostního programu Platná od 1. 1. 2016 Preambule Věrnostní program obchodního centra Central Kladno (dále jen Program ) je program pro zákazníky obchodního centra Central Kladno umístěného

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

Pravidla upravující podmínky Soutěže jsou v plném znění dostupná v záložce Soutěže na www.applikace.cz.

Pravidla upravující podmínky Soutěže jsou v plném znění dostupná v záložce Soutěže na www.applikace.cz. Pravidla soutěže (dále jen Pravidla ) I. Obecná ustanovení GODS, s.r.o. se sídlem Šenovská 43, 180 00 Praha 8; IČ 45 78 79 56 (dále jen Pořadatel ), vyhlašuje na stránkách www.applikace.cz (dále Soutěžní

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ 6 000 Kč NA DALŠÍ NÁKUP I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KUP PRODUKTY JACOBS A VYHRAJ! 28. 5. - 1. 7. 2018 1) POŘADATEL: Společnost Jacobs Douwe Egberts CZ s.r.o., se sídlem Praha 5 - Smíchov, Moulíkova 3286/1b, PSČ 150

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce. NAKUP V EURONICS PRAČKU NEBO SUŠIČKU OD 7000 Kč A ZÍSKEJ RUČNÍ NAPAŘOVAČ OBLEČENÍ V HODNOTĚ 2000 Kč JAKO DÁREK

Úplná pravidla spotřebitelské akce. NAKUP V EURONICS PRAČKU NEBO SUŠIČKU OD 7000 Kč A ZÍSKEJ RUČNÍ NAPAŘOVAČ OBLEČENÍ V HODNOTĚ 2000 Kč JAKO DÁREK Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS PRAČKU NEBO SUŠIČKU OD 7000 Kč A ZÍSKEJ RUČNÍ NAPAŘOVAČ OBLEČENÍ V HODNOTĚ 2000 Kč JAKO DÁREK I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie PARÁDNÍ TREFA

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie PARÁDNÍ TREFA HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie PARÁDNÍ TREFA Obsah: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 VÝKLAD POJMŮ 3 ÚČAST VE HŘE 4 ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY 5 VÝŠE VKLADU, HERNÍ JISTINA A VÝŠE VÝHER VE HŘE 6 NÁROK

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž Eurest Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Eurest. Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Bonus 300 Kč za doporučení ING Konta a zvýhodněná sazba pro nového klienta ING Konta

Bonus 300 Kč za doporučení ING Konta a zvýhodněná sazba pro nového klienta ING Konta Pravidla akce: Doporuč ING Konto nebo ING Podílové fondy a získej odměnu Jste spokojeni s ING Bank a rádi byste doporučili naše produkty i svým známým? Za každého doporučeného klienta, kterého přivedete,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 183015

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava OBCHODNÍ PODMÍNKY organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande Michaely Strnadové se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava identifikační číslo: 88655717 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY ELEKTRONICKÉHO SÁZENÍ U TIPSPORT.NET a.s.

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY ELEKTRONICKÉHO SÁZENÍ U TIPSPORT.NET a.s. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY ELEKTRONICKÉHO SÁZENÍ U TIPSPORT.NET a.s. OBSAH: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 UZAVŘENÍ SMLOUVY O INTERNETOVÉ KURSOVÉ SÁZCE 3 HERNÍ ÚČET 4 DOTACE HERNÍHO ÚČTU 5 VÝBĚRY Z HERNÍHO ÚČTU 6 EVIDENCE

Více

Pravidla soutěže Air France

Pravidla soutěže Air France Pravidla soutěže Air France I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Air France (dále jen soutěž ) probíhá na profilu Hitrádia City 93,7 FM na sociální síti Facebook v období od 11.12.2018 do 20.12.2018. 2. Organizátorem

Více

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj TIGER snowboard (dále jen soutěž). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KORUNKY ONLINE U LOTERIE KORUNKA A.S.

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KORUNKY ONLINE U LOTERIE KORUNKA A.S. I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto Všeobecné podmínky Korunky online u Loterie Korunka a.s. (dále jen VP) upravují smluvní vztah mezi společností Loterie Korunka a.s. (dále jen Loterie Korunka) a jednotlivými

Více

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414.

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414. Obchodní firma: Sídlo: WEDA consulting s.r.o. Neumannova 1453/28, 156 00 Praha Identifikační číslo 24290564 Daňové identifikační číslo: CZ24290564 Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského

Více

Všeobecná pravidla věrnostního programu Gopromarket.cz

Všeobecná pravidla věrnostního programu Gopromarket.cz Všeobecná pravidla věrnostního programu Gopromarket.cz Věrnostní program Gopromarket.cz provozuje společnost Gopromarket.cz, zastoupena Lukášem Plačkem se sídlem Fr. Lýska 1599/6, Ostrava Bělský les, 700

Více

Pravidla soutěže Vstupenky na koncert U2 a dalších 80 cen

Pravidla soutěže Vstupenky na koncert U2 a dalších 80 cen Pravidla soutěže Vstupenky na koncert U2 a dalších 80 cen Pořadatelem soutěže je společnost Twisto payments a.s., která organizuje spotřebitelskou soutěž s názvem dovolená s Twistem, která proběhne od

Více

Zásady ochrany soukromí GDPR

Zásady ochrany soukromí GDPR Zásady ochrany soukromí GDPR 1. Obecná ustanovení a kontaktní údaje Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen zásady) se vztahují na osobní údaje, které Petr Srnka - BESTON jakožto správce údajů /dále

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o lístky na MS IIHF v ledním hokeji 2015 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Horeca. Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

věk soutěžícího v den vyhlášení soutěže alespoň 15 let; poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů;

věk soutěžícího v den vyhlášení soutěže alespoň 15 let; poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů; PRAVIDLA SOUTĚŽE PO ČEM MUŽI TOUŽÍ A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Vyhlašovatelem soutěže je společnost Cinema City Czech s.r.o., IČ: 26449242, Praha 4 - Háje, Arkalycká 951/3, PSČ 14900, společnost zapsaná v obchodním

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE SOUTĚŽ S LOGEM VÍM, CO JÍM A VYHRAJ

PRAVIDLA SOUTĚŽE SOUTĚŽ S LOGEM VÍM, CO JÍM A VYHRAJ PRAVIDLA SOUTĚŽE SOUTĚŽ S LOGEM VÍM, CO JÍM A VYHRAJ 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Soutěž s logem Vím, co jím a vyhraj! (dále

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: Marionnaud Parfumeries DIVA CENTER

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Více pohybu s Klokanem!

PRAVIDLA SOUTĚŽE Více pohybu s Klokanem! PRAVIDLA SOUTĚŽE Více pohybu s Klokanem! 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tato pravidla (dále jen Pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Více pohybu s Klokanem! (dále jen Soutěž ) provozované

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Česká asociace studentů psychologie, z. s. Šlechtitelů 813/21, Olomouc - Holice, PSČ 779 00 IČO: 26530694 Vedený pod spisovou značkou L 5136 u Krajského soudu v Ostravě 1. ÚVODNÍ

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PROJEKTU KLUB JEDNIČKA

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PROJEKTU KLUB JEDNIČKA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PROJEKTU KLUB JEDNIČKA 1. Projekt Klub Jednička Klub Jednička je název projektu (dále jen projekt Klub Jednička ), který realizuje městský obvod Plzeň 1 (dále jen MO Plzeň 1), sídlem

Více

Podmínky užití webového rozhraní

Podmínky užití webového rozhraní Podmínky užití webového rozhraní Nacházíte se na webovém rozhraní http://www.napalubu.eu/ (dále jen webové rozhraní ), které provozuje naše společnost Napalubu s.r.o., se sídlem Famfulíkova 1138/4, Kobylisy,

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Soutěž s Oral-B o

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Arbull, s.r.o. IČO: 035 51 369, se sídlem Hadovitá 962/10, Michle, 141 00 Praha 4, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 233589, je

Více

Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud. Článek I. Úvodní ustanovení

Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud. Článek I. Úvodní ustanovení Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud Článek I. Úvodní ustanovení Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též "VOP") společnosti DIVA Center s.r.o., se sídlem Na Křivce 1093/58, Michle,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017 společnosti 2017 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

MojeID: Pravidla motivačního programu pro poskytovatele služeb

MojeID: Pravidla motivačního programu pro poskytovatele služeb MojeID: Pravidla motivačního programu pro poskytovatele služeb V platnosti od 1. 3. 2015 1 Vyhlašovatel CZ.NIC, z. s. p. o. Milešovská 5, 130 00 Praha 3 IČ: 67985726 DIČ: CZ67985726 Zapsáno ve spolkovém

Více

Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel

Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel Platnost od 1.9.2013 TeleUspory s.r.o. Římská 103/12, 120 00 Praha 2 www.uspory.cz Zapsaná v oddíle C, vložce 178856 obchodního rejstříku vedená u Městského

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

PRAVIDLA MČR VE SPLITOVÁNÍ

PRAVIDLA MČR VE SPLITOVÁNÍ PRAVIDLA MČR VE SPLITOVÁNÍ Pořadatelem Mistrovství České republiky ve splitování je společnost Twisto payments a.s.. Mistrovství se bude konat v období od 3.12.2018 do 31.1.2019 na území České republiky

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS VYSAVAČ V HODNOTĚ NAD KČ A ZÍSKEJ MOP VILEDA V HODNOTĚ 699 KČ JAKO DÁREK

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS VYSAVAČ V HODNOTĚ NAD KČ A ZÍSKEJ MOP VILEDA V HODNOTĚ 699 KČ JAKO DÁREK Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS VYSAVAČ V HODNOTĚ NAD 2 490 KČ A ZÍSKEJ MOP VILEDA V HODNOTĚ 699 KČ JAKO DÁREK I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ UŽIVATELŮ KNIHOVNY AV ČR

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ UŽIVATELŮ KNIHOVNY AV ČR INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ UŽIVATELŮ KNIHOVNY AV ČR Informace pro uživatele využívající vzdálený přístup k EIZ registrované korespondenčně. Vážení uživatelé, dovolujeme si Vás v souladu s nařízením

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Obchodní společnost: Závlahy-Labe s.r.o. Se sídlem: Travčice 50, Litoměřice 41201 Identifikační číslo: 25029029 Zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústi

Více

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti OK financial CZ s.r.o. I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vztahy mezi smluvními

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY KE SMLOUVĚ O INTERNETOVÉM KURSOVÉM SÁZENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY KE SMLOUVĚ O INTERNETOVÉM KURSOVÉM SÁZENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY KE SMLOUVĚ O INTERNETOVÉM KURSOVÉM SÁZENÍ 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky ke smlouvě o internetovém kursovém sázení (dále jen Podmínky ) upravují práva a povinnosti fyzických

Více

Reklamační řád. 1. Obecné informace

Reklamační řád. 1. Obecné informace Reklamační řád ING Bank N.V. zastoupená v České republice prostřednictvím své pobočky v Praze (dále jen Banka ), pro retailové bankovní produkty ING Konto, ING Termínované vklady, ING Investice a ING Fondy

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Finovatis, s.r.o. se sídlem Petrská 1426/1, 110 00 Praha 1 identifikační číslo: 05056586 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace NN Životní pojišťovna Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace 1. Účel dokumentu Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže

Více

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile (dále jen Podmínky ) Společnost DH Telecom a.s., IČ: 015 82 569, se sídlem: Na výsluní 201/13, Strašnice, 100 00 Praha 10, zapsaná v

Více

Reklamační řád. ING Bank N. V., organizační složka, pro produkty ING Konto a ING Fondy (dále jen Reklamační řád)

Reklamační řád. ING Bank N. V., organizační složka, pro produkty ING Konto a ING Fondy (dále jen Reklamační řád) Reklamační řád ING Bank N. V., organizační složka, pro produkty ING Konto a ING Fondy (dále jen Reklamační řád) 1. Obecné informace 1.1. Reklamační řád blíže upravuje postupy a procesy související s podáváním

Více

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU Tescoma Club Tescoma Club (dále též jen TC) je program, který společnost TESCOMA s.r.o. (dále jen Tescoma) nabízí všem zákazníkům Tescomy v ČR. Cílem programu je ještě

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi:

RÁMCOVÁ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: RÁMCOVÁ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: RONDA FINANCE a.s. se sídlem Výtvarná 1023/4, Ruzyně, 161 00 Praha 6 IČ: 06286721 DIČ: CZ206286721 zapsanou v obchodním rejstříku u Městského

Více

BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY BEZREKLAMKY S.R.O. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PREAMBULE Společnost BEZREKLAMKY s.r.o. je provozovatelem unikátního a inovativního internetového inzertního portálu www.bezreklamky.cz. Na internetovém inzertním

Více

PODMÍNKY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE. (dále jen Podmínky )

PODMÍNKY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE. (dále jen Podmínky ) PODMÍNKY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE (dále jen Podmínky ) I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost TAKTIK MEDIA s.r.o., se sídlem Argentinská 38, 170 00 Praha 7, IČ: 242 89 281, zapsaná v obchodním rejstříku spisová

Více

PODMÍNKY MARKETINGOVÉ AKCE S MOBILNÍ APLIKACÍ ČSOB NANÁKUPY

PODMÍNKY MARKETINGOVÉ AKCE S MOBILNÍ APLIKACÍ ČSOB NANÁKUPY PODMÍNKY MARKETINGOVÉ AKCE S MOBILNÍ APLIKACÍ ČSOB NANÁKUPY Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava podmínek marketingové akce Plaťte pomocí mobilní aplikace ČSOB NaNákupy a získejte slevu na mobilní

Více

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ).

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ). Soutěž NÁKUPY S APKOU (dále jen Soutěž ) PRAVIDLA SOUTĚŽE I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Pořadatelem soutěže je společnost Tesco Stores ČR a.s., se sídlem Praha 10, Vršovická 1527/68b, PSČ 100 00, IČ: 453 08 314,

Více

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností mobile2card a.s., IČ 24301761, se sídlem Hanusova 353/12, 140 00 Praha 4 Michle, zapsanou

Více

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin.

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin. Pravidla soutěže I. Název soutěže S Hamé za zážitky - Coop (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost Hamé s.r.o. se sídlem Kunovice, Na Drahách

Více

ČL. 2 PRAVIDLA REGISTRACE ZÁKAZNÍKŮ

ČL. 2 PRAVIDLA REGISTRACE ZÁKAZNÍKŮ 1 Technické podmínky provozu ČL. 2 PRAVIDLA REGISTRACE ZÁKAZNÍKŮ Na základě Pravidel pro přístup pro regulovaný trh a Pravidel pro přístup pro mnohostranný obchodní systém RM-S se upravují obecné podrobnosti

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, 120 00 identifikační číslo:04600240 zapsaný v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu

Více

Úplná pravidla propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo Vám vrátíme peníze

Úplná pravidla propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo Vám vrátíme peníze Úplná pravidla propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo Vám vrátíme peníze Účelem tohoto dokumentu je úplné a jasné vymezení pravidel propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo

Více