DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.pro dražbu dobrovolnou. Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.pro dražbu dobrovolnou. Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné."

Transkript

1 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.pro dražbu dobrovolnou Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Datum a čas: 18.června ve 14,00 hod, zápis účastníků dražby od 13,00 hod Místo konání dražby: jednací místnost společnosti INFOCREDIT, s.r.o., v 1. NP budovy na adrese Palackého 70, Dobřichovice. Bod 2. Dražebník: společnost Infocredit s.r.o., se sídlem: Palackého 70, Dobřichovice, IČO: , zastoupena jednatelem ing.jiřím Geisslerem, zapsaná MS v Praze, oddíl C, vložka Navrhovatel: Drobné zboží České Budějovice v likvidaci, se sídlem Vrbenská 6, České Budějovice, IČ: Zastoupena likvidátorem společnosti, panem Ing. Josefem Kreutzerem zapsaná Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl A VII, vložka 51 (dále jen navrhovatel) Bod 3. Předmět dražby: soubor níže specifikovaných nemovitostí Parcela č.st. 1491/56 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 51 m 2 Parcela č.st. 1491/57 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 417 m 2. Parcela č.st. 1491/58 - zastavěná plocha a nádvoří o výměře 56 m 2. Parcela č.st. 1491/59 - zastavěná plocha a nádvoří o výměře 395 m 2. Parcela č.st. 1491/61 - zastavěná plocha a nádvoří o výměře 153 m 2. Parcela č.st zastavěná plocha a nádvoří o výměře 33 m 2. Parcela č.st zastavěná plocha a nádvoří o výměře 559 m 2. Parcela č. 2495/3 - ostatní plocha o výměře 338 m 2. Dražební vyhláška Strana 1 (celkem 12)

2 Budova bez čp/če na parcele č.st. 1491/56 Budova bez čp/če na parcele č.st. 1491/57 Budova bez čp/če na parcele č.st. 1491/58 Budova bez čp/če na parcele č.st. 1491/59 Budova bez čp/če na parcele č.st. 1491/61 Budova bez čp/če na parcele č.st Budova bez čp/če na parcele č.st Budova bez čp/če na parcele č.st Tak jak jsou zapsány u Katastrálního úřadu Pardubice, pro obec a k.ú. Pardubice na LV č Popis předmětu dražby: Jedná se o část areálu staveb bývalého státního podniku TESLA Pardubice. Areál se nachází ve statutárním městě Pardubice, v zastavěné části města městské části Pardubice V, části obce Zelené Předměstí, ul. S. K. Neumanna (hlavní budova, která není předmětem ocenění tohoto posudku má č.p. 797), podél železniční trati Pardubice Česká Třebová, v sousedství sportovního areálu. Do areálu se odbočuje vpravo z ulice S. K. Neumanna před podjezdem U Sv. Anny ze zpevněné komunikace. Zbylá část areálu byla vrácena v restituci. SKLAD LAHVÍ PLYNU Sklad lahví plynu Budova skladu plynu bez čp/če se nachází na pozemku parc.č.st. 1491/56. Jedná se o nepodsklepenou přízemní stavbu s pultovou střechou. Půdorys obdélníkového tvaru. Stavba je založena na základech s podstandardní izolací proti vodě a zemní vlhkosti, obvodové zdivo v tl. 50 cm, stropy nejsou, krov dřevěný trámkový, střešní krytina z vlnitého eternitu, klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Vnitřní i vnější omítky hrubé vápenné. Schody, vrata ani okna nejsou, dveře ocelové. Podlahy dřevěné a betonové, bleskosvod, bez elektroinstalace a dalšího vybavení. Pozemek parc.č.st. 1491/56 Jedná se o pozemek parc. č.st. 1491/56 vedený v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří (bez čp/če, budova na parcele sklad lahví a plynu) o celkové výměře 51 m 2. Dražební vyhláška Strana 2 (celkem 12)

3 SKLADOVÁ HALA HLINÍK Skladová hala - hliník Objekt skladové haly bez čp/če se nachází na pozemku parc.č.st. 1491/57. Jedná se o nepodsklepenou přízemní stavbu se sedlovou střechou mírného sklonu. Půdorys obdélníkového tvaru. Stavba je založena na betonových patkách, svislé konstrukce ocelové s opláštěním hliníkovými profilovými šablonami (bez zateplení), stropy nejsou, střešní konstrukce z ocelových příhradových nosníků, střešní krytina z hliníkových profilovaných šablon, klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Vnitřní i vnější úpravy povrchů, schody, dveře ani okna nejsou, vrata z ocelové konstrukce a hliníkovými profilovanými šablonami. Podlahy betonové, bleskosvod, elektroinstalace světelná i motorová. Pozemek parc.č.st. 1491/57 Jedná se o pozemek parc.č.st. 1491/56 vedený v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří (bez čp/če, budova na parcele skladová hala - hliník) o celkové výměře 417 m 2. VRÁTNICE Vrátnice Budova vrátnice bez čp/če se nachází na pozemku parc.č.st. 1491/58 vpravo při vstupu a vjezdu do areálu. Jedná se o nepodsklepenou přízemní stavbu se stanovou střechou. Půdorys téměř čtvercového tvaru. Stavba je založena na základech s izolací proti vodě a zemní vlhkosti, svislé konstrukce dřevěné tl. 20 cm, stropy s rovným podhledem, krov dřevěný, střešní krytina a klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Vnitřní i vnější úpravy povrchů nátěry. Keramické Dražební vyhláška Strana 3 (celkem 12)

4 obklady ani schody nejsou, dveře dřevěné náplňové, okna dřevěná zdvojená i s jednoduchým zasklením. Podlahy betonové a z PVC. Vytápění akumulačnímí kamny, elektroinstalace plynu není, zdroj teplé vody bojler, vnitřní hygienické vybavení umyvadlo, z dalších konstrukcí a vybavení se vyskytuje telefon (pevná linka). Pozemek parc.č.st. 1491/58 Jedná se o pozemek parc.č.st. 1491/58 vedený v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří (bez čp/če, budova na parcele vrátnice) o celkové výměře 56 m 2. SKLADOVÁ HALA LAMINÁT Skladová hala laminát Objekt skladové haly bez čp/če se nachází na pozemku parc.č.st. 1491/59. Jedná se o nepodsklepenou přízemní stavbu s pultovou střechou. Půdorys obdélníkového tvaru. Stavba je založena na betonových patkách, svislé konstrukce ocelové s opláštěnými laminátovými deskami (menší část plechovými), stropy nejsou, střešní konstrukce ocelových příhradových nosníků, střešní krytina z vlnitého eternitu. Klempířské konstrukce, vnitřní i vnější úpravy povrchů, schody ani okna nejsou, dveře i vrata z ocelové konstrukce Dražební vyhláška Strana 4 (celkem 12)

5 s laminátovými deskami. Podlahy betonové (a ze žulových kostek), elektroinstalace světelná i motorová, bleskosvod. Pozemek parc.č.st. 1491/59 Jedná se o pozemek parc.č.st. 1491/59 vedený v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří (bez čp/če, budova na parcele skladová hala laminát) o celkové výměře 395 m 2. MĚŘÍCÍ RAMPA Měřící rampa Budova bývalé měřící (radarové) rampy bez čp/če (dnešní možnost využití jako podřadnější skladové plochy) se nachází na pozemku parc.č.st. 1491/61. Jedná se o nepodsklepenou přízemní stavbu s rovnou a pultovou střechou. Základní půdorys obdélníkového tvaru a) Stavba je založena na základech s podstandartní izolací proti vodě a zemní vlhkosti, svislé konstrukce částečně betonové, částečně zděné, stropy nejsou, střešní konstrukce monolitická železobetonová, střešní krytina a klempířské konstrukce nejsou. Úpravy povrchů hrubé vápenné omítky, staré nátěry, část bez úprav. Schody uvnitř objektu nejsou, dveře a vrata dřevěná, okna s jednoduchým zasklením. Podlahy betonové a dřevěné, elektroinstalace světelná i motorová, bleskosvod. Vedlejší stavby Přístavek měřící rampy Objekt přístavku byl přistavěn ke stavbě měřící rampy na pozemku parc.č.st. 1491/61. Jedná se o nepodsklepenou přízemní stavbu s pultovou střechou. Půdorys obdélníkového tvaru. Stavba je založena na betonových základech, obvodové stěny dřevěné jednostranně obíjené, stropy nejsou, krov dřevěný trámkový, střešní krytina lepenková, klempířské konstrukce Dražební vyhláška Strana 5 (celkem 12)

6 nejsou. Úpravy povrchů staré nátěry. Vrata dřevěná, okna ocelová s jednoduchým zasklením. Podlahy dřevěné, bez elektroinstalace. Pozemek parc.č.st. 1491/61 Jedná se o pozemek parc.č.st. 1491/61 vedený v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří (bez čp/če, budova na parcele měřící rampa) o celkové výměře 153 m 2. KANCELÁŘ PROVIZORNÍ Kancelář provizorní Objekt provizorní kanceláře bez čp/če se nachází na pozemku parc.č.st Jedná se o nepodsklepenou přízemní stavbu se sedlovou střechou. Půdorys obdélníkového tvaru. Stavba je založena na betonové základové desce, svislé konstrukce dřevěné, stropy s rovným podhledem, krov dřevěný, střešní krytina z vlnitého eternitu, klempířské konstrukce chybí. Vnitřní i vnější úpravy povrchů nátěry. Keramické obklady ani schody nejsou, dveře dřevěné Dražební vyhláška Strana 6 (celkem 12)

7 palubkové, vnější úpravy povrchů nátěry. Keramické obklady ani schody nejsou, dveře dřevěné palubkové, okna dřevěná zdvojená. Podlahy betonové. Elektroinstalace světelná i motorová, bleskosvod. Pozemek parc.č.st Jedná se o pozemek parc.č.st vedený v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří (bez čp/če, budova na parcele kancelář provizorní) o celkové výměře 33 m 2. BUDOVA KANCELÁŘÍ (býv. Opravna desek tzv.likusák) Budova kanceláří (býv. Opravna desek tzv.likusák) Původní budova Opravny desek tzv. Likusák bez čp/če dispozičně uspořádaného pro opravu desek s příjmem a výdejem zakázek, se sociální částí (v současnosti předpoklad využití jako kancelářské prostory) se nachází na pozemku parc.č.st Jedná se o nepodsklepenou přízemní stavbu se sedlovou střechou. Půdorys obdélníkového tvaru. Stavba je založena na základech s izolací proti vodě a zemní vlhkosti, svislé konstrukce dřevěné montované tl. 20 cm, stropy s rovným podhledem, krov dřevěný z příhradových vazníků, střešní krytina z vlnitého plechu, klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Vnitřní i vnější úpravy povrchů nátěry. Keramické obklady na sociálních zařízeních, schody nejsou, dveře dřevěné hladké plné nebo částečně prosklené, okna dřevěná zdvojená. Podlahy z PVC. Vytápění ústřední, elektroinstalace světelná i motorová, bleskosvod, rozvody studené i teplé vody, odkanalizování ze všech zařizovacích předmětů, instalace plynu není, zdroj teplé vody výměník, vnitřní hygienické vybavení umyvadla, WC splachovací pisoáry. Dražební vyhláška Strana 7 (celkem 12)

8 Pozemek parc.č.st Jedná se o pozemek parc.č.st vedený v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří (bez čp/če, budova na parcele kanceláře býv. Opravna desek tzv. Likusák) o celkové výměře 559 m 2. VÝMĚNÍKOVÁ STANICE Výměníková stavba Budova výměníkové stanice bez čp/če se nachází na pozemku parc.č.st Představuje předávací stanici pro rozvod topení a TUV v areálu. Jedná se o nepodsklepenou přízemní stavbu s plochou střechou. Půdorys obdélníkového tvaru. Stavba je založena na základech s izolací proti vodě a zemní vlhkosti, svislé nosné konstrukce zděné, stropy nejsou, střešní konstrukce ze železobetonových panelů, střešní krytina lepenková, klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Vnější omítky hladké vápenné, vnitřní omítky vápenocementové štukové. Schody nejsou, dveře dřevěné hladké, vrata ocelová, okna dřevěná zdvojená. Podlahy betonové, vytápění ústřední, elektroinstalace světelná i motorová, bleskosvod, rozvody studené i teplé vody, odkanalizování ze sociálního zařízení, zdroj teplé vody centrální. Pozemek parc.č.st Dražební vyhláška Strana 8 (celkem 12)

9 Jedná se o pozemek parc.č.st vedený v katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří (bez čp/če, budova na parcele sklad lahví a plynu) o celkové výměře 247 m 2. POZEMEK PARC. Č. 2495/3 Porosty Trvalé porosty Trvalé porosty se nacházejí na pozemku parc.č.2495/3. Jedná se o ovocné a okrasné porosty se zanedbanou údržbou. Pozemek parc.č.st. 2495/3 Jedná se o pozemek parc.č.2495/3 vedený v katastru nemovitostí jako ostatní plocha, jiná plocha o celkové výměře 338 m 2. Pozemek tvoří jednotný funkční celek se stavbami a stavebními pozemky v areálu. Práva a závazky váznoucí a spojené s předmětem dražby: Žádná práva ani závazky spojené s předmětem dražby nejsou známy. Cena předmětu dražby a to nemovitosti stavba bez čp/če a pozemky parc.č.st. 1491/56, st.1491/58, st.1491/59, st.1491/61, st.7367, st.8404 a pozemku parc.č.2495/3 byla zjištěna posudkem paní Ing. Diany Novákové, znalkyně jmenovaná rozhodnutím Krajského soudu v Praze ze dne , č.j. Spr.4049/2002 pro základní obor ekonomika, odvětví ceny a odhady se specializací na nemovitosti. Posudek je zapsán va znaleckém deníku pod číslem 407/7/2010. Dražební vyhláška Strana 9 (celkem 12)

10 Odhadní cena činí ,- Kč Bod 4. Nejnižší podání činí Minimální příhoz byl stanoven na částku ,- Kč ,- Kč Bod 5. Dražební jistota byla stanovena na částku ,- Kč Způsob složení dražební jistoty: 1) Bankovním převodem na účet dražebníka č.ú /2700, var.s.: IČO (účastník dražby právnická osoba) nebo rodné číslo (účastník dražby fyzická osoba), vedený u UniCredit Bank Czech Republic,a.s. 2) V hotovosti ve kterékoliv pobočce UniCredit Bank Czech Republic,a.s. na účet číslo /2700, var.s.: IČO (účastník dražby právnická osoba) nebo rodné číslo (účastník dražby fyzická osoba), spec.s.: ) Ve formě bankovní záruky, která splňuje podmínky dané dražebním řádem dražebníka. 4) V hotovosti do rukou dražebníka v místě konání dražby v den dražby. Dražební jistotu je možno skládat nejdříve od 15.května 2010 a lhůta pro složení dražební jistoty končí zahájením dražby. Účastník dražby doloží při zápisu do dražby doklad o zaplacení dražební jistoty (výpis z účtu o odepsání částky z účtu, doklad o úhradě v hotovosti pokladní složenka). Poté se zapíše do listiny Zápis do dražby a bude mu přiděleno dražební číslo. Dražební vyhláška Strana 10 (celkem 12)

11 Účastníkům dražby, kteří se nestanou vydražiteli, se vrací dražební jistota bankovním převodem ve prospěch účtu, který účastník písemně sdělí dražebníkovi, a to do dvou pracovních dnů ode dne konání dražby. Účastníkům dražby, kteří složili dražební jistotu v hotovosti do rukou dražebníka a nestanou se vydražiteli, se dražební jistota vrací bezprostředně po skončení dražby. Pokud byla dražební jistota složena ve formě bankovní záruky, budou mu záruční listiny vráceny bez zbytečného odkladu po skončení dražby. Bod 6. Vydražitel je povinen uhradit zbývající část ceny dosažené vydražením po odečtení dražební jistoty a to buď složením v hotovosti na účet č /2700 v kterékoliv pobočce UniCredit Bank Czech Republic,a.s. nebo převodem na účet č /2700 pod příslušným variabilním symbolem do 10 dnů od skončení dražby. Není-li cena dosažená vydražením vyšší než ,-Kč, je vydražitel povinen uhradit cenu dosaženou vydražením ihned po skončení dražby. Je-li cena dosažená vydražením vyšší než ,-Kč, je vydražitel povinen uhradit cenu dosaženou vydražením do 30 dnů po skončení dražby. Cenu dosaženou vydražením nelze uhradit započtením, rovněž platba směnkou je nepřípustná. Uhradí-li vydražitel cenu dosaženou vydražením v termínu splatnosti, přechází na něj vlastnictví předmětu dražby k okamžiku udělení příklepu. V opačném případě odpovídá za škodu tímto jednáním způsobenou a dražebník je oprávněn po něm požadovat úhradu škody, kterou tímto jednáním způsobil (úhrada škody bude čerpána ze složené dražební jistoty, případně požadovanou plnění bankou poskytující bankovní záruku) a dražba se stává zmařenou. Bod 7. Prohlídka předmětu dražby byla stanovena na tyto dva termíny: 1. termín dne: 17.května 2010 v 16,00 hod 2. termín dne: 10.června 2010 v 15,00 hod Místo prohlídek se stanovuje na vrátnici výše popsaného areálu Další informace jsou dostupné u dražebníka na telefonu: , nebo , Bod 8. Předmět dražby předá vydražiteli za účasti dražebníka bývalý vlastník. O předání předmětu dražby bude sepsán protokol Předání předmětu dražby, který podepíše dražebník, bývalý vlastník a vydražitel. Dražební vyhláška Strana 11 (celkem 12)

12 Veškeré náklady spojené s předáním a převzetím předmětu dražby nese vydražitel, vyjma nadbytečných nákladů vzniklých z důvodů na straně bývalého vlastníka nebo dražebníka. Nebezpečí škody na předmětu dražby přechází z jejího držitele na vydražitele dnem předání předmětu dražby, týž den přechází na vydražitele odpovědnost za škodu způsobenou v souvislosti s předmětem dražby. Je-li vydražitel v prodlení s převzetím předmětu dražby, nese nebezpečí škody a odpovědnost za škodu vydražitel. Bod 9. Informace, informační memoranda, dražební vyhlášky jsou k dispozici v sídle dražebníka, na adrese Palackého 70, Dobřichovice Tato dražební vyhláška byla sepsána v 8 stejnopisech, z nichž jedno vyhotovení je určeno pro navrhovatele, dvě pro potřeby dražebníka a po jednom vyhotovení zašle dražebník v zákonem stanovených lhůtách osobám uvedeným v 20 odst. 5 zák. č. 26/2000 Sb. V Dobřichovicích 11.května Dražebník Dražební vyhláška Strana 12 (celkem 12)

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.pro dražbu dobrovolnou

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.pro dražbu dobrovolnou DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.pro dražbu dobrovolnou Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Datum a čas konání dražby se stanovuje na 16.června 2010.

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.pro dražbu dobrovolnou

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.pro dražbu dobrovolnou DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.pro dražbu dobrovolnou Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Datum a čas konání dražby se stanovuje na 16.června 2010.

Více

Strana 1 (celkem 5) No/946DV

Strana 1 (celkem 5) No/946DV VP real, a.s., Hradecká 3 (vchod C1), 130 00 Praha 3 tel.: 272 176 401, fax: 272 176 425, e-mail: info@vpreal.cz, www.vpreal.cz organizace veřejných dražeb, veřejných obchodních soutěží, výběrových řízení,

Více

Česká aukční a dražební, a. s. Hradec Králové, Nezvalova 423, PSČ IČ DIČ CZ

Česká aukční a dražební, a. s. Hradec Králové, Nezvalova 423, PSČ IČ DIČ CZ Hradec Králové, Nezvalova 423, PSČ 500 03 T 495 518 832 F 495 518 136 E info@drazba.info I www.drazba.info č. j. 314-06/D-1 Česká aukční a dražební, a. s. Hradec Králové, Nezvalova 423, PSČ 500 03 IČ 25

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb., pro dražbu dobrovolnou

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb., pro dražbu dobrovolnou DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb., pro dražbu dobrovolnou Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Datum a čas konání dražby se stanovuje na 18.

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. č. S-15-00113. vyhotovená podle 20 zákona č. 26/2000 Sb. (dále jen zákon ) I. II. III.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. č. S-15-00113. vyhotovená podle 20 zákona č. 26/2000 Sb. (dále jen zákon ) I. II. III. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. S-15-00113 vyhotovená podle 20 zákona č. 26/2000 Sb. (dále jen zákon ) I. Touto dražební vyhláškou se vyhlašuje konání opakované veřejné dražby dobrovolné. Místo dražby: Moravská zemská

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb. VP real, a.s., Hradecká 3 (1.patro), 130 00 Praha 3 tel.: 272 176 401, fax: 272 176 425, e-mail: info@vpreal.cz, www.vpreal.cz organizace veřejných dražeb, veřejných obchodních soutěží, výběrových řízení,

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dobrovolné dražby

Více

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách Společnost pro dražby a rozhodčí řízení, s.r.o. Bohuslava Martinů 1038, 500 02 Hradec Králové, IČ: 25273400, zapsána v obch. rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 11935 č.j.

Více

Nemovitost je prodávána na základě pokynu insolvenčního správce.

Nemovitost je prodávána na základě pokynu insolvenčního správce. , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 590/2013-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby

Více

AGH Blatná s.r.o. dražební a realitní kancelář IČ 25 18 70 40 tel. fax 383 420222 www.agh-reality.cz info@agh-reality.cz

AGH Blatná s.r.o. dražební a realitní kancelář IČ 25 18 70 40 tel. fax 383 420222 www.agh-reality.cz info@agh-reality.cz AGH Blatná s.r.o. dražební a realitní kancelář IČ 25 18 70 40 tel. fax 383 420222 www.agh-reality.cz info@agh-reality.cz strana 1. D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A vyhlášení opakované dobrovolné veřejné

Více

Článek V. Popis práv a závazků váznoucích na předmětu dražby. 1. Na předmětu dražby neváznou žádná práva ani závazky.

Článek V. Popis práv a závazků váznoucích na předmětu dražby. 1. Na předmětu dražby neváznou žádná práva ani závazky. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 574-DD/13 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 901-DD/17

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 901-DD/17 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 901-DD/17 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD KARVINÁ se sídlem Komorní 4, 737 01 Český Těšín JUDr. Juraj POLÁK, soudní exekutor IČ: 66 22 00 25

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD KARVINÁ se sídlem Komorní 4, 737 01 Český Těšín JUDr. Juraj POLÁK, soudní exekutor IČ: 66 22 00 25 Dč 1/13 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné dražby dobrovolné 1. Dražebník Soudní exekutor JUDr. Juraj Polák se sídlem Český Těšín, Komorní 4, IČ: 66220025, oprávněný k provádění veřejných dražeb podle

Více

AGH Blatná s.r.o. dražební a realitní kancelář IČ 25 18 70 40 tel. fax 383 420222 www.agh-reality.cz info@agh-reality.cz

AGH Blatná s.r.o. dražební a realitní kancelář IČ 25 18 70 40 tel. fax 383 420222 www.agh-reality.cz info@agh-reality.cz AGH Blatná s.r.o. dražební a realitní kancelář IČ 25 18 70 40 tel. fax 383 420222 www.agh-reality.cz info@agh-reality.cz D R A Ž E B N Í strana 1. V Y H L Á Š K A vyhlášení opakované dobrovolné veřejné

Více

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 250/2014-D

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 250/2014-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 250/2014-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/130/2012

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/130/2012 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/130/2012 Obchodní společnost CZ Dražby a.s., IČ 28701259, se sídlem v Ústí nad Labem, Mírové nám. 3097/37, PSČ 400 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l.,

Více

den konání dražby se stanovuje na

den konání dražby se stanovuje na Hradec Králové, Nezvalova 423, PSČ 500 03 T 4 9 5 5 1 8 8 3 2 I D v y q d j z w E i n f o @ d r a z b a. i n f o w w w. d r a z b a. i n f o č. j. 438-16/D-1 Česká aukční a dražební, a. s. Hradec Králové,

Více

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 432/2014-D

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 432/2014-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 432/2014-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 989-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 989-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 989-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č DD/19

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č DD/19 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 1022-DD/19 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. IČ: 46511474, zapsaná: KS Hradec Králové oddíl A, vložka 10626 Tel.: 493621003, Fax:493621736, Email pavel@hancar.cz Č. j: 090125 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Bod 1. Dražebník:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 719-DD/15

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 719-DD/15 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 719-DD/15 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů Bod 1. Termín konání dražby Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné. Den konání dražby

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 953-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 953-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 953-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D 12/2018

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D 12/2018 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D 12/2018 Realit Praha spol. s r. o., IČ: 496 14 509, sídlo: Vyšehradská 1446/53, Praha 2, 120 00, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze v oddílu C, vložka 21062, doručovací adresa:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 837-DD/16

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 837-DD/16 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 837-DD/16 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 031/2012-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 031/2012-N , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 031/2012-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání dražby se

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 282/2012-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 282/2012-D , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 282/2012-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 035/2013-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 035/2013-D , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 035/2013-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více

DRAŢBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 339/2010-D

DRAŢBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 339/2010-D , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŢEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŢBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 339/2010-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 462/2013-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 462/2013-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 462/2013-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné.

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 634-DD/14

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 634-DD/14 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 634-DD/14 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 761/2014-D

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 761/2014-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 761/2014-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby

Více

Základy vč. zemních prací - Svislé konstrukce - Stropy - Zastřešení mimo krytinu - Krytiny střech - Klempířské konstrukce -

Základy vč. zemních prací - Svislé konstrukce - Stropy - Zastřešení mimo krytinu - Krytiny střech - Klempířské konstrukce - DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 627-DD/14 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

DRAŽBA Z VÁŽNÝCH ZDRAVOTNÍCH DŮVODŮ ve středu dne 16.9.2015 od 14:00 hod.

DRAŽBA Z VÁŽNÝCH ZDRAVOTNÍCH DŮVODŮ ve středu dne 16.9.2015 od 14:00 hod. y DRAŽBA Z VÁŽNÝCH ZDRAVOTNÍCH DŮVODŮ ve středu dne 16.9.2015 od 14:00 hod. Dražebník nabízí dvougenerační rodinný dům po celkové rekonstrukci, č.p. 37 s příslušenstvím a pozemky v obci Polepy, nedaleko

Více

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 082/2014-D

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 082/2014-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 082/2014-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ MEGAPOL s.r.o. Opava, Olomoucká 386/26, PSČ 746 01, IČ 26793580 zapsaná u KS v Ostravě v oddíle C, vložce 27269 společnost zaměřená na realitní činnost a provádění veřejných dražeb Na základě 20 zákona

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 237/2012-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 237/2012-N EURODRAŽBY.CZ a.s, U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 237/2012-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den

Více

Česká aukční a dražební, a. s. Hradec Králové, Nezvalova 423, PSČ IČ DIČ CZ den konání dražby se stanovuje na

Česká aukční a dražební, a. s. Hradec Králové, Nezvalova 423, PSČ IČ DIČ CZ den konání dražby se stanovuje na Hradec Králové, Nezvalova 423, PSČ 500 03 T 4 9 5 5 1 8 8 3 2 ID v y q d j z w E i n f o @ d r a z b a. i n f o w w w. d r a z b a. i n f o č. j. 445-16/D-1 Česká aukční a dražební, a. s. Hradec Králové,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb. o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (č.j.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb. o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (č.j. Bc. Zdeňka Křenková, bytem a místem podnikání Dolní Podluží 336, PSČ 407 55, IČ: 867 26 366, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl A, vložka 26860 tel: 723 914 081

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 946-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 946-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 946-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 913-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 913-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 913-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 190/2012-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 190/2012-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 190/2012-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné.

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 587-DD/13

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 587-DD/13 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 587-DD/13 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ MEGAPOL s.r.o. Opava, Olomoucká 386/26, PSČ 746 01, IČ 26793580 zapsaná u KS v Ostravě v oddíle C, vložce 27269 společnost zaměřená na realitní činnost a provádění veřejných dražeb Na základě 20 zákona

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 008/2013-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 008/2013-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 008/2013-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY č. 894-ODD/17

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY č. 894-ODD/17 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY č. 894-ODD/17 vyhotovené dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem:

Více

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné nedobrovolné dražby

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 224/2013-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 224/2013-D , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 224/2013-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné nedobrovolné dražby

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 111/2012-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 111/2012-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 111/2012-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání dražby se stanovuje na 12. července 2012, na

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 135/2011-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 135/2011-N EURODRAŽBY.CZ a.s, U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŢEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 135/2011-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 605-DD/14

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 605-DD/14 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 605-DD/14 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 06/16/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 06/16/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 06/16/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění I. OZNAČENÍ OSOB 1.1. Navrhovatel: PETO Real a.s., IČ 282 22 962

Více

De-Rooy s.r.o. vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách Číslo: 12-2011

De-Rooy s.r.o. vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách Číslo: 12-2011 De-Rooy s.r.o se sídlem Stavební 995/7, 708 00 Ostrava IČ: 28640551, zapsaná: KS v Ostravě, oddíl C, vložka 36280 doručovací adresa: Hlásenka 1673, Vsetín 755 01 mobil: 736 486 145, e-mail:tomas.cvejn@gmail.com

Více

Mgr. René Černý - RS AUCTIONS dražební a realitní kancelář DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. O KONÁNÍ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle zákona č. 26/2000 Sb.

Mgr. René Černý - RS AUCTIONS dražební a realitní kancelář DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. O KONÁNÍ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle zákona č. 26/2000 Sb. Mgr. René Černý - RS AUCTIONS dražební a realitní kancelář Mgr. René Černý - RS AUCTIONS tel./fax : 549123628 Kabátníkova 2, 602 00 Brno mobil : 603/573412 IČO : 68100787 zapsán v obchodním rejstříku KS

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 649/2015-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 649/2015-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 649/2015-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné - elektronické.

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 157/2013-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 157/2013-D , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 157/2013-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více

DRAŽBA: středa 25. 9. 2013 od 14.00 hodin RD Mořina Více na tel.: 602 14 14 04 nebo na www.bussmark.cz Odhad ceny: Nejnižší podání: Dražební jistota: 2.800.000,-Kč 3.000.000,-Kč 500.000,-Kč V případě zmocnění

Více

DRAŽBA středa od hodin. Atraktivní ideální 1/2 pozemku o výměře m2 v obci Záříčí

DRAŽBA středa od hodin. Atraktivní ideální 1/2 pozemku o výměře m2 v obci Záříčí DRAŽBA středa 13.4. 2016 od 14.00 hodin Atraktivní ideální 1/2 pozemku o výměře 22.782m2 v obci Záříčí.Více na tel.: 602 14 14 04 nebo na www.bussmark.cz Cena obvyklá stanovená soudním znalcem: 900.000,-Kč

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č.j: 195/2009-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č.j: 195/2009-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č.j: 195/2009-D Bod 1. Touto "Dražební vyhláškou" se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání dražby se stanovuje na 31. srpna

Více

DRAŽBA NEDOBROVOLNÁ ve středu dne 16. 10. 2013 od 16:00 hod.

DRAŽBA NEDOBROVOLNÁ ve středu dne 16. 10. 2013 od 16:00 hod. y DRAŽBA NEDOBROVOLNÁ ve středu dne 16. 10. 2013 od 16:00 hod. Dražebník nabízí panelový byt 3+1, o celkové podlahové ploše 73,90m2, Přeštická 1091/14, v Hostivaři - Praha 15. Více na tel: 602 14 14 04

Více

DRAŽBA:středa 29.1.2014 od 14:00 hod.

DRAŽBA:středa 29.1.2014 od 14:00 hod. SOUBOR ATRAKTIVNÍCH NEMOVITOSTÍ V INSOLVENČNÍM ŘÍZENÍ DRAŽBA:středa 29.1.2014 od 14:00 hod. Souboru nemovitého majetku, který je tvořen: 53 jednotkami bytové a nebytové y. Pražské Předměstí č.p. 350,480

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona číslo 26/2000 Sb. VP real, a.s., Hradecká 3 (1.patro), 130 00 Praha 3 tel.: 272 176 401, fax: 272 176 425, e-mail: info@vpreal.cz, www.vpreal.cz organizace veřejných dražeb, veřejných obchodních soutěží, výběrových řízení,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ 20 26/2000 499/2014-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ 20 26/2000 499/2014-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 499/2014-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 417/2013-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 417/2013-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 417/2013-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné.

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 556/2013-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 556/2013-N , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 IČ: 25023217, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 11941 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 556/2013-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Bod 1. Den konání veřejné dražby se stanovuje na 21. října 2014, Čimická 780/61, 181 00 Praha 8 - Čimice v 10:00 hod.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Bod 1. Den konání veřejné dražby se stanovuje na 21. října 2014, Čimická 780/61, 181 00 Praha 8 - Čimice v 10:00 hod. , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice IČ: 25023217, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 11941 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 529/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ č. j. 028/2012

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ č. j. 028/2012 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ č. j. 028/2012 Touto dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dobrovolné veřejné dražby níže uvedených nemovitostí, která proběhne dne 26.9.2012 v 11.30

Více

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné nedobrovolné dražby

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O DRAŽBĚ DOBROVOLNÉ

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O DRAŽBĚ DOBROVOLNÉ Město Kolín Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 111, fax: +420 321 720 911 e-mail: sprava.budov@mukolin.cz MUKOLIN/OSBN 13595/18-krap OSBN dražby 2344/2018 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O DRAŽBĚ

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Bod 1. Den konání veřejné dražby se stanovuje na 24. června 2014, Čimická 780/61, 181 00 Praha 8 - Čimice v 10:00 hod.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Bod 1. Den konání veřejné dražby se stanovuje na 24. června 2014, Čimická 780/61, 181 00 Praha 8 - Čimice v 10:00 hod. , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice IČ: 25023217, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 11941 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 165/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zákona č. 26/2000

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zákona č. 26/2000 D r a ž e b n í k: Název: IČ: Registrace: Zastoupený: DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. jws s.r.o. Moskevská 1371/7, 40001 Ústí nad Labem 64 65 21 90 Krajský soud v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 10295 Ing. Václav

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 253/2010-N Bod 1.

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 253/2010-N Bod 1. DRAŢEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 253/2010-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání draţby se stanovuje na 24. srpna 2010, na adrese

Více

DRAZEBNIVYHLASKA. dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 163/2010-N. Bod 1.

DRAZEBNIVYHLASKA. dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 163/2010-N. Bod 1. IČ: 25023217, zapsaná: MS v Praze, oddil B, vložka ]]941 ",, " DRAZEBNIVYHLASKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 163/2010-N Bod 1. Touto "Dražební vyhláškou" se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné.

Více

o konání opakované veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání opakované veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání opakované veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání opakované veřejné

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 827-DD/16

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 827-DD/16 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 827-DD/16 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY č. 842-ODD/16

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY č. 842-ODD/16 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY č. 842-ODD/16 vyhotovené dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 991-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 991-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 991-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/45/2011

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/45/2011 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/45/2011 Obchodní společnost CZ Dražby a.s., IČ 28701259, se sídlem v Ústí nad Labem, Mírové nám. 3097/37, PSČ 400 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l.,

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 521/2014-N Bod 1.

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 521/2014-N Bod 1. , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice IČ: 25023217, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 11941 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 521/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou

Více

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách Společnost pro dražby a rozhodčí řízení, s.r.o. Bohuslava Martinů 1038, 500 02 Hradec Králové, IČ: 25273400, zapsána v obch. rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 11935 č.j.

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 977-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 977-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 977-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 148/2012-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 148/2012-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 148/2012-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání dražby se stanovuje na 21. června 2012, na adrese

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 552/2012-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 552/2012-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 552/2012-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné.

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 992-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 992-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 992-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 951-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 951-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 951-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 165/2013-D,OD

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 165/2013-D,OD , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 165/2013-D,OD Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné

Více

Výrobní areál v průmyslové zóně Kroměříž

Výrobní areál v průmyslové zóně Kroměříž JIŽ OD ROKU 1990 JSME VAŠÍ JISTOTOU VE SVĚTĚ REALIT Výrobní areál v průmyslové zóně Kroměříž Dražební vyhláška pro dobrovolnou dražbu (dle zákona č. 26/2000 Sb.) číslo: 01/12/2012/O Dražebník vyhlašuje

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 179/2012-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 179/2012-D , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 179/2012-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více

DRAŽBA OPAKOVANÁ - Středa: 30.9.2015 v 15:00

DRAŽBA OPAKOVANÁ - Středa: 30.9.2015 v 15:00 DRAŽBA OPAKOVANÁ - Středa: 30.9.2015 v 15:00 VOLNÝ, ATRAKTIVNÍ ČINŽOVNÍ DŮM, V CENTRU MĚSTA MĚLNÍK, V ULICI BEZRUČOVA 788, POZEMEK: 532m2, CELKOVÁ PLOCHA: 1.214,4m2, 16 GARZONIER SE SOC. ZAŘ., VINÁRNA

Více

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 410/2013-D,OD

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 410/2013-D,OD , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 410/2013-D,OD Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 073/2013-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 073/2013-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 073/2013-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání dražby se stanovuje na 29. května 2013, na adrese

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 914-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 914-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 914-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 148/2014-D

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 148/2014-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 148/2014-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 925-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 925-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 925-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 461/2011-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 461/2011-N , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 461/2011-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání dražby se

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 085/2013-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 085/2013-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 085/2013-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání dražby se stanovuje na 30. května 2013, na adrese

Více