STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA"

Transkript

1 STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 13/2004 O MÍSTNÍM POPLATKU ZE PSŮ, VE ZNĚNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÉ VYHLÁŠKY Č. 4/2005 Zastupitelstvo města Pardubic vydalo dne usnesením č. 296 Z na základě zmocnění v 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. i) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, tuto obecně závaznou vyhlášku. Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Touto obecně závaznou vyhláškou se zavádí na území statutárního města Pardubice místní poplatek ze psů (dále jen poplatek ). 2. Správu tohoto poplatku provádějí úřady městských obvodů prostřednictvím příslušného útvaru úřadu městského obvodu (dále jen správce poplatku ). 3. Přiznání k vyměření poplatku je povinen podat každý, komu vzniká poplatková povinnost dle této vyhlášky (dále jen poplatník ). Poplatník je povinen sám si poplatek vypočítat, uvést případné výjimky, tyto náležitosti předkládá zároveň s přiznáním k poplatku. Nebude-li přiznání k poplatku podáno ve lhůtě stanovené touto vyhláškou, a to ani po výzvě, zjistí správce poplatku jeho základ sám dle pomůcek, které má k dispozici nebo které si sám opatří, a to i bez součinnosti s poplatníkem. 4. Řízení ve věcech poplatků se provádí na základě zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů, pokud zákon č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů, nestanoví jinak. 5. Poplatek nebo jeho příslušenství je možné z důvodu odstranění tvrdosti na žádost poplatníka zcela nebo částečně prominout. Čl. 2 Předmět poplatku a poplatník 1. Poplatek ze psů se platí ze psů starších 3 měsíců. 2. Poplatek ze psů platí držitel psa. Držitelem je fyzická nebo právnická osoba, která má trvalý pobyt nebo sídlo v územním obvodu statutárního města Pardubice. Při změně trvalého pobytu nebo sídla platí držitel psa poplatek od počátku kalendářního měsíce následujícího po měsíci, ve kterém Strana 1 (celkem 5)

2 změna nastala, nově příslušné obci, resp. územnímu obvodu. Čl. 3 Ohlašovací povinnost 1. Poplatník je povinen splnit ohlašovací povinnost u správce poplatku nejdéle do 15 dnů ode dne, kdy pes dovrší stáří 3 měsíců. Tato povinnost se vztahuje i na poplatníky, kteří jsou od poplatku osvobozeni. Při plnění ohlašovací povinnosti je poplatník povinen sdělit správci poplatku příjmení, jméno a adresu trvalého pobytu, jde-li o fyzickou osobu, nebo název, sídlo a IČ, jde-li o právnickou osobu. Fyzická nebo právnická osoba, která je podnikatelským subjektem, uvede rovněž čísla účtů u peněžních ústavů, na nichž jsou soustředěny peněžní prostředky z její podnikatelské činnosti. 2. Do 15 dnů je poplatník rovněž povinen ohlásit každou skutečnost, která má vliv na výši poplatku, a dále pak skutečnosti podstatné pro evidenci poplatku (např. změnu trvalého bydliště apod.). 3. Poplatníci, jejichž psi jsou již v evidenci ke dni účinnosti této vyhlášky, podají novou registraci k poplatku pouze na výzvu správce poplatku. Čl. 4 Sazba poplatku 1. Sazba poplatku ze psů, jejichž držitel má trvalé bydliště v rodinných domech a v dvougeneračních domech, majících charakter rodinného domu v těchto částech města: Černá za Bory, Doubravice, Dražkovice, Drozdice, Lány na Důlku, Mnětice, Nemošice, Ohrazenice, Opočínek, Popkovice, Rosice nad Labem, Semtín, Staré Čívice, Staročernsko, Svítkov, Trnová, Žitím, činí 100,- Kč za jednoho psa/rok 150,- Kč za každého dalšího psa/rok 2. Sazba poplatku ze psů, jejichž držitel má trvalé bydliště v rodinných domech i v dvougeneračních rodinných domech, majících charakter rodinného domu, ve městě, kromě částí města vyjmenovaných v bodě 1., činí 200,- Kč za jednoho psa/rok 300,- Kč za každého dalšího psa/rok 3. Sazba poplatku ze psů, jejichž držitel má trvalé bydliště v ostatních domech (bytový objekt s více byty, který nemá povahu rodinného domu) v částech města uvedených pod bodem 1., činí 400,- Kč za jednoho psa/rok 600,- Kč za každého dalšího psa/rok 4. Sazba poplatku ze psů, jejichž držitel má trvalé bydliště v ostatních domech na území města, činí 1000,- Kč za jednoho psa/rok 1500,- Kč za každého dalšího psa/rok Strana 2 (celkem 5)

3 5. Sazba poplatku ze psa, jehož držitelem je poživatel invalidního, starobního, vdovského nebo vdoveckého důchodu, který je jeho jediným zdrojem příjmů, anebo poživatel sirotčího důchodu, činí 200,- Kč za jednoho psa/rok 300,- Kč za každého dalšího psa/rok, pokud se ve vztahu k příslušnému poplatníkovi neuplatní sazba dle bodu 1. Čl. 5 Splatnost poplatku 1. Správce poplatku vyměří poplatek hromadným předpisovým seznamem, který vyloží k veřejnému nahlédnutí, poplatkové období v tomto případě činí jeden kalendářní rok. 2. Poplatník je povinen po vyměření zaplatit poplatek, a to: - nečiní-li sazba za jednoho psa více než 400,- Kč nejpozději do 15. března poplatkového období - činí-li sazba za jednoho psa více než 400,- Kč, ve čtyřech stejných splátkách, vždy nejpozději do 15. března, 15. května, 15. srpna a 15. listopadu poplatkového období. Čl. 6 Osvobození 1. Od poplatku ze psů je osvobozen držitel psa, kterým je : a) osoba nevidomá, bezmocná 1) a osoba s těžkým zdravotním postižením, které byl přiznán III. stupeň mimořádných výhod podle zvláštního právního předpisu 2), b) osoba, provádějící výcvik psů určených k doprovodu těchto osob c) osoba, provozující útulek zřízený obcí pro ztracené nebo opuštěné psy d) osoba, které stanoví povinnost držení a používání psa zvláštní právní předpis 3), e) Městská policie Pardubice nebo Policie ČR. f) člen Svazu záchranných brigád kynologů (dále jen SZBK ) a pro jehož psa o toto osvobození písemně požádá SZBK, a to do každého roku, popř. do , jde-li o osvobození na II. pololetí. 2. Prokáže-li držitel psa jeho získání převzetím z útulku, na jehož náklady přispívá statutární město Pardubice, bude od poplatku osvobozen na dobu od vzniku poplatkové povinnosti do konce následujícího kalendářního roku ) 2 vyhlášky č. 284/1995 Sb., kterou se provádí zákon o důchodovém pojištění. 2) 86 zákona č. 100/1988 Sb., o sociálním zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů. 3) Například zákon č. 449/2001 Sb., o myslivosti, ve znění pozdějších předpisů Strana 3 (celkem 5)

4 Čl. 7 Vznik a zánik poplatkové povinnosti 1. V případě držení psa po dobu kratší než jeden rok, se platí poplatek v poměrné výši, která odpovídá počtu i započatých kalendářních měsíců. Za jednotlivé měsíce do konce kalendářního roku se platí 1/12 stanovené sazby uvedené v čl. 4 této obecně závazné vyhlášky. Při změně místa trvalého pobytu nebo sídla platí pro výpočet poměrné výše poplatku stejný způsob výpočtu. 2. Poplatková povinnost zaniká uplynutím měsíce, ve kterém poplatník přestal být držitelem psa, např. z důvodu prodeje, darování, úhynu nebo ztráty. Tuto skutečnost je poplatník povinen písemně oznámit správci poplatku, a to do 15 dnů ode dne, kdy rozhodná skutečnost nastala. 3. Poplatník je povinen poplatek zaplatit poštovní poukázkou nebo převodním příkazem na účet správce poplatku nebo přímo v hotovosti v pokladně správce poplatku. 4. Správce poplatku vydá poplatníkům zdarma známku pro psa, a to i pro toho, který byl od poplatku osvobozen. Známka je nepřenosná pro jiné psy. Je v zájmu každého vlastníka, aby pes známku skutečně nosil, a to z důvodu prokazatelnosti přihlášení psa při kontrolách prováděných Městskou policií Pardubice. Čl. 8 Závěrečná ustanovení 1. Nebudou-li poplatky zaplaceny (odvedeny) včas nebo ve správné výši, vyměří správce poplatek platebním výměrem. Včas nezaplacené (neodvedené) poplatky nebo jejich nezaplacenou (neodvedenou) část může správce poplatku zvýšit až na trojnásobek. Vyměřené poplatky se zaokrouhlí na celé koruny nahoru. 2. Tomu, kdo nesplní ve lhůtě stanovené touto vyhláškou, zvláštním daňovým zákonem nebo rozhodnutím podle těchto předpisů povinnost nepeněžité povahy, může správce poplatku opakovaně uložit pokutu ve smyslu ustanovení 37 a 37a zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů. 3. Pokud poplatník nesplní svoji poplatkovou povinnost stanovenou touto obecně závaznou vyhláškou, lze dlužné částky vyměřit nebo doměřit do tří let od konce kalendářního roku, ve kterém poplatková povinnost vznikla. Byl-li před uplynutím této lhůty učiněn úkon směřující k vyměření nebo doměření poplatku, běží tříletá lhůta znovu od konce roku, v němž byl poplatník o tomto úkonu písemně uvědoměn. Vyměřit a doměřit poplatek lze nejpozději do 10 let od konce kalendářního roku, ve kterém poplatková povinnost vznikla. 4. Vyměřené poplatky se zaokrouhlují na celé koruny nahoru. Stejně se postupuje u příslušenství poplatku, pokud je předmětem samostatného vyměření. Poplatky se platí i za poměrnou část období. 5. Touto obecně závaznou vyhláškou se ruší obecně závazná vyhláška č. 12/2003, o místním poplatku ze psů, o místním poplatku za užívání veřejného prostranství, o místním poplatku ze vstupného. Pro poplatkovou povinnost vzniklou před účinností této vyhlášky se použijí předpisy platné před účinností této vyhlášky. Strana 4 (celkem 5)

5 6. Tato obecně závazná vyhláška nabývá účinnosti dnem Ing. Jiří Stříteský primátor Jiří Razskazov náměstek primátora Vyvěšeno : Sejmuto : Strana 5 (celkem 5)

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 13/2004 O MÍSTNÍM POPLATKU ZE PSŮ, VE ZNĚNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÝCH VYHLÁŠEK Č. 4/2005, Č. 5/2006 A Č. 4/2007 Zastupitelstvo města Pardubic

Více

Obecně závazná vyhláška obce Stařechovice č. 2/2003 o místních poplatcích. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení. Čl.1. ČÁST DRUHÁ Poplatek ze psů

Obecně závazná vyhláška obce Stařechovice č. 2/2003 o místních poplatcích. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení. Čl.1. ČÁST DRUHÁ Poplatek ze psů Obecně závazná vyhláška obce Stařechovice č. 2/2003 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Stařechovice schválilo dne 2. 12. 2003 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

Oddíl II Poplatek ze psů Čl. 2 Předmět poplatku

Oddíl II Poplatek ze psů Čl. 2 Předmět poplatku Obecně závazná vyhláška o místních poplatcích č. 1/2003 Návrh vyhlášky byl vyvěšen dne 21.11.2003, sejmuto 17.12.2003. Zastupitelstvo obce Vřesová vydalo dne 17.12.2003 na 17. zasedání, pod bodem 2, pozdějších

Více

MĚSTO U H E R S K É H R A D I Š TĚ

MĚSTO U H E R S K É H R A D I Š TĚ MĚSTO U H E R S K É H R A D I Š TĚ vydána dne: 2. 4. 2007 účinnost: 1. 5. 2007 Vyhláška č. 1/2007 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA UHERSKÉ HRADIŠTĚ č. 1/2007 ze dne 2. dubna 2007 O MÍSTNÍM POPLATKU ZE PSŮ

Více

Obecně závazná vyhláška obce Morašice č. 2/2012 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Morašice č. 2/2012 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Morašice č. 2/2012 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Morašice se na svém zasedání dne 21. února 2012 usneslo vydat na základě 14 odst. 2. zákona č. 565/1990 Sb., o

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2004

Obecně závazná vyhláška č. 2/2004 Obecně závazná vyhláška č. 2/2004 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Jedlí se na svém zasedání dne 21. 1. 2004 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

11/2007. Úplné znění vyhlášky statutárního města Plzně č. 22/2004, o místním poplatku ze psů, ve znění vyhlášky statutárního města Plzně č.

11/2007. Úplné znění vyhlášky statutárního města Plzně č. 22/2004, o místním poplatku ze psů, ve znění vyhlášky statutárního města Plzně č. 11/2007 Úplné znění vyhlášky statutárního města Plzně č. 22/2004, o místním poplatku ze psů, ve znění vyhlášky statutárního města Plzně č. 10/2007 Poplatek se platí ze psů starších 6 měsíců. Článek 1 Předmět

Více

Obecně závazná vyhláška č. 6/2008, o místním poplatku ze psů

Obecně závazná vyhláška č. 6/2008, o místním poplatku ze psů OBEC KOLEČ Obecně závazná vyhláška č. 6/2008, o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo obce Koleč se na svém zasedání dne 25. dubna 2008 usnesením č. 4/2008 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

OBEC KOČÍ. Obecně závazná vyhláška č. 3/2011, o místním poplatku ze psů. Čl. 1 Úvodní ustanovení

OBEC KOČÍ. Obecně závazná vyhláška č. 3/2011, o místním poplatku ze psů. Čl. 1 Úvodní ustanovení OBEC KOČÍ Obecně závazná vyhláška č. 3/2011, o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo obce Kočí se na svém zasedání dne 21.9.2011, usnesením č. 3/2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC VELKÉ BŘEZNO. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení. Čl. 1

OBEC VELKÉ BŘEZNO. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení. Čl. 1 OBEC VELKÉ BŘEZNO Obecně závazná vyhláška č. 5/2003 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Velké Březno schválilo dne 15. 12. 2003 vydat podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

OBEC CESKA KUBICE. Obecně závazná vyhláška obce Ceská Kubice

OBEC CESKA KUBICE. Obecně závazná vyhláška obce Ceská Kubice ", OBEC CESKA KUBICE ZASTUPITELSTVO OBCE " Obecně závazná vyhláška obce Ceská Kubice č. 1/2004 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Česká Kubice vydalo dne 30.8.2004 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona

Více

OBEC PETROV NAD DESNOU

OBEC PETROV NAD DESNOU OBEC PETROV NAD DESNOU Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 O MÍSTNÍM POPLATKU ZE PSŮ Zastupitelstvo Obce Petrov nad Desnou v souladu s ustanoveními 2 a 14, odst. 2, zákona ČNR č.565/1990sb., o místních poplatcích,

Více

M ě s t o K O Š Ť A N Y

M ě s t o K O Š Ť A N Y M ě s t o K O Š Ť A N Y OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2004 ze dne 19.12.2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo města se usneslo vydat podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

O b e c T v r z i c e. Obecně závazná vyhláška. Číslo: 1/2010. o místních poplatcích

O b e c T v r z i c e. Obecně závazná vyhláška. Číslo: 1/2010. o místních poplatcích O b e c T v r z i c e Obecně závazná vyhláška Číslo: 1/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Tvrzice se na svém zasedání dne 28. 12. 2010 usneslo vydat na základě 14 ods. 2 zákona č. 565/1990

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místním poplatku ze psů. Čl. l Úvodní ustanovení. Čl. 2 Poplatník a předmět poplatku

Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místním poplatku ze psů. Čl. l Úvodní ustanovení. Čl. 2 Poplatník a předmět poplatku MĚSTO BRTNICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města Brtnice se na svém zasedání dne 15. 12. 2010 Usnesením č. 24/10 ZM usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

OBEC BÍLOVICE NAD SVITAVOU

OBEC BÍLOVICE NAD SVITAVOU OBEC BÍLOVICE NAD SVITAVOU Obecně závazná vyhláška č. 2/2012, o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo obce Bílovice nad Svitavou se na svém zasedání 12/2010-2014 dne 19. 12. 2012 usnesením č. 9/2010-2014

Více

Obecně závazná vyhláška obce Úhořilka č. 3/2008,

Obecně závazná vyhláška obce Úhořilka č. 3/2008, OBEC ÚHOŘILKA Úhořilka 22, 582 53 pošta Štoky Obecně závazná vyhláška obce Úhořilka č. 3/2008, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Úhořilka se na svém zasedání dne 19.2 2008 usnesením č. 2/2008 usneslo

Více

OBEC KRÁLOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 3/2007

OBEC KRÁLOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 3/2007 OBEC KRÁLOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 3/2007 o místních poplatcích ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zastupitelstvo

Více

Obecně závazná vyhláška obce Pěnčín č. 1/2003 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Pěnčín č. 1/2003 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Pěnčín č. 1/2003 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Pěnčín vydalo dne 16.12.2003 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění

Více

Obecně závazná vyhláška. obce Sluštice. č.2/2005 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH

Obecně závazná vyhláška. obce Sluštice. č.2/2005 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Obecně závazná vyhláška obce Sluštice č.2/2005 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo obce Sluštice schválilo a vydává dne 2.11.2005 v souladu s ust. 10 písm. d), 84 odst.2 písm.i) zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBEC ÚJEZDEC Č. 2/2004 o místních poplatcích

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBEC ÚJEZDEC Č. 2/2004 o místních poplatcích OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBEC ÚJEZDEC Č. 2/2004 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Újezdec se na svém zasedání dne 30.ledna 2004 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb. o místních

Více

Obecně závazná vyhláška obce Měňany č. 1/2014 ze dne o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Měňany č. 1/2014 ze dne o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Měňany č. 1/2014 ze dne 2.12.2013 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Měňany vydalo dne 2.12.2013 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č.565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

OBEC LHOTY U POTŠTEJNA

OBEC LHOTY U POTŠTEJNA OBEC LHOTY U POTŠTEJNA Obecně závazná vyhláška č. 2 / 2007 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Lhoty u Potštejna se usneslo dne 31. 8. 2007 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 7/2003. o místních poplatcích. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení. ČÁST DRUHÁ HLAVA I Poplatek ze psů

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 7/2003. o místních poplatcích. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení. ČÁST DRUHÁ HLAVA I Poplatek ze psů O b e c C h o t ě b u z OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 7/2003 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Chotěbuz vydalo dne 16.12. 2003 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

MĚSTO HOSTOMICE. Obecně závazná vyhláška Města Hostomice č. 3/2010

MĚSTO HOSTOMICE. Obecně závazná vyhláška Města Hostomice č. 3/2010 MĚSTO HOSTOMICE Obecně závazná vyhláška Města Hostomice č. 3/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Hostomice se na svém zasedání dne 17. března 2010 usnesením č. 3/2010 usneslo vydat na základě

Více

Obecně závazná vyhláška Města Bruntálu č. 5/2010 o místním poplatku ze psů

Obecně závazná vyhláška Města Bruntálu č. 5/2010 o místním poplatku ze psů M Ě S T O B R U N T Á L Obecně závazná vyhláška Města Bruntálu č. 5/2010 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města Bruntálu se na svém zasedání dne 14.12.2010 usnesením č. 36/2Z/2010 usneslo vydat

Více

V Y H L Á Š K A č. 2/2007 o místních poplatcích

V Y H L Á Š K A č. 2/2007 o místních poplatcích V Y H L Á Š K A č. 2/2007 o místních poplatcích obce Ratenice Zastupitelstvo obce Ratenice se usneslo na svém zasedání dne 7.11.2007 Usnesením č.13 dle ustanovení 14 odst.2 zák.č. 565/1990 Sb., o místních

Více

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A O B C E D O L A N Y č. 5/2004 o místních poplatcích

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A O B C E D O L A N Y č. 5/2004 o místních poplatcích Vyhláška č. 5/2004 o místních poplatcích Dokumenty > Obecně závazné vyhlášky vytvořeno: 13.5.2004 změněno: 13.5.2004 O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A O B C E D O L A N Y č. 5/2004 o místních poplatcích

Více

Město Milovice Obecně závazná vyhláška č. 3/2012 Poplatek ze psů ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ ČÁST II.

Město Milovice Obecně závazná vyhláška č. 3/2012 Poplatek ze psů ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ ČÁST II. Město Milovice Obecně závazná vyhláška č. 3/2012 Poplatek ze psů Zastupitelstvo města Milovice se na svém zasedání dne 25. 9. 2012 usnesením č. 54/2012 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Článek 3. VYMEZENÍ POJMŮ

Článek 3. VYMEZENÍ POJMŮ Obecně závazná vyhláška města Lanškroun o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo Města Lanškroun se na svém zasedání dne 3.12.2003 rozhodlo svým usnesením č. 121/2003 vydat na základě ustanovení 14 odst.

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2010 obce Troubelice o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška č. 2/2010 obce Troubelice o místních poplatcích Obec TROUBELICE 783 83 Troubelice 352 tel./fax: +420 585 032 108 e mail: troubelice@troubelice.cz www.troubelice.cz Obecně závazná vyhláška č: 2 Rok vydání: 2010 Datum účinnosti: 1. ledna 2011 Typ: platná

Více

Obec Vidochov. Obecně závazná vyhláška č. 1/2007 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH

Obec Vidochov. Obecně závazná vyhláška č. 1/2007 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Obec Vidochov Obecně závazná vyhláška č. 1/2007 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo obce Vidochov vydalo dne 24. 9. 2007 v souladu s ustanovením ust. 10 písm.d) a ust. 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000

Více

Obec Praskačka. Obecně závazná vyhláška č. 05/2007 o místních poplatcích

Obec Praskačka. Obecně závazná vyhláška č. 05/2007 o místních poplatcích Obec Praskačka Obecně závazná vyhláška č. 05/2007 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Praskačka se na svém zasedání dne 17.července 2007 usneslo vydat podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BÁNOV č. 3/2003 ze dne O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH. Oddíl I ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Oddíl II POPLATEK ZE PSŮ

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BÁNOV č. 3/2003 ze dne O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH. Oddíl I ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Oddíl II POPLATEK ZE PSŮ O B E C BÁNOV OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BÁNOV č. 3/2003 ze dne 22.12.2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo obce Bánov se na svém zasedání dne 22. 12. 2003 usneslo vydat na základě ustanovení 14

Více

M Ě S T O P Ř Í B R A M Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 ze dne 13. prosince 2010, o místním poplatku ze psů

M Ě S T O P Ř Í B R A M Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 ze dne 13. prosince 2010, o místním poplatku ze psů M Ě S T O P Ř Í B R A M Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 ze dne 13. prosince 2010, o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města Příbram se na svém zasedání dne 13. prosince 2010 usneslo vydat na základě

Více

V Y H L Á Š K A o b c e P o m e z í n a d O h ř í

V Y H L Á Š K A o b c e P o m e z í n a d O h ř í V Y H L Á Š K A o b c e P o m e z í n a d O h ř í o místních poplatcích zastupitelstvo obce podle ustanovení 14 odst. 2 zákona ČNR č. 565/1990 Sb. o místních poplatcích ve znění pozdějších předpisů a v

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 01 / 2013 MÍSTNÍ POPLATEK ZE PSŮ

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 01 / 2013 MÍSTNÍ POPLATEK ZE PSŮ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 01 / 2013 MÍSTNÍ POPLATEK ZE PSŮ Vydáno: 12.02.2013 1 Zastupitelstvo obce Nevřeň se na svém zasedání dne 12.02.2013 usnesením č. 11/13/JZ29 usneslo vydat na základě 14 odst.

Více

Obec Vinařice Obecně závazná vyhláška č. 1/2008 ze dne 15. 12. 2008 o místních poplatcích

Obec Vinařice Obecně závazná vyhláška č. 1/2008 ze dne 15. 12. 2008 o místních poplatcích Obec Vinařice Obecně závazná vyhláška č. 1/2008 ze dne 15. 12. 2008 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Vinařice se usneslo podle ustanovení 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011

OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo obce Vysočany se na svém zasedání dne 23. 2. 2011 usnesením č. 3/2011/26 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

Obecně závazná vyhláška č. 3/2007 Obce Tichá o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška č. 3/2007 Obce Tichá o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška č. 3/2007 Obce Tichá o místních poplatcích Zastupitelstvo Obce Tichá se na svém zasedání dne 10. prosince 2007 usneslo vydat podle ustanovení 14 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE KŘIŢANOVICE. Č. 1 /2006 o místních poplatcích

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE KŘIŢANOVICE. Č. 1 /2006 o místních poplatcích OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE KŘIŢANOVICE Č. 1 /2006 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Křižanovice na svém zasedání dne 11.10.2006 vydává dle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

OBEC KOZLOV. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místním poplatku ze psů

OBEC KOZLOV. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místním poplatku ze psů OBEC KOZLOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo obce Kozlov se na svém zasedání dne 16.12.2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Obecně závazná vyhláška města Žďáru nad Sázavou č. 2/2018, o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška města Žďáru nad Sázavou č. 2/2018, o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška města Žďáru nad Sázavou č. 2/2018, o místních poplatcích Zastupitelstvo města Žďáru nad Sázavou se na svém zasedání dne 17. května 2018 usnesením č. 28/2018/OF/7 usneslo vydat na

Více

Obecně závazná vyhláška města Kopřivnice č. 5/2008 ze dne 11.12.2008 o místním poplatku ze psů

Obecně závazná vyhláška města Kopřivnice č. 5/2008 ze dne 11.12.2008 o místním poplatku ze psů Obecně závazná vyhláška města Kopřivnice č. /00 ze dne 11.1.00 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města Kopřivnice se na svém. zasedání dne 11.1.00 usneslo vydat na základě zákona č. 6/10 Sb., o

Více

Obecně závazná vyhláška obce OSTROV č. 2/2010 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce OSTROV č. 2/2010 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce OSTROV č. 2/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce OSTROV se usneslo dne 21. prosince 2010 vydat podle 14 odst. 2 zák. č. 565/1990 Sb.,o místních poplatcích, ve znění

Více

Obecně závazná vyhláška obce Třebotov, okr. Praha západ

Obecně závazná vyhláška obce Třebotov, okr. Praha západ Obecně závazná vyhláška obce Třebotov, okr. Praha západ č. 3/2008 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Třebotov schválilo a vydává dne 17.12.2008 v souladu s ust. 10 písm. d), 35 a 84 odst. 2) písm.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Hluchov č. 1/2003 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Hluchov č. 1/2003 o místních poplatcích Obec : Hluchov Obecně závazná vyhláška obce Hluchov č. 1/2003 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Hluchov vydalo dne 15.prosince 2003 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Poplatek ze psů. Obec Slatiny Obecně závazná vyhláška č. 1/2008 o místních poplatcích

Poplatek ze psů. Obec Slatiny Obecně závazná vyhláška č. 1/2008 o místních poplatcích Obec Slatiny Obecně závazná vyhláška č. 1/2008 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Slatiny se na svém zasedání dne 14. 8. 2008 usnesením č. 23 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Obecně závazná vyhláška o poplatcích Obecně závazná vyhláška Obce Staré Těchanovice č. 4 /2010 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška o poplatcích Obecně závazná vyhláška Obce Staré Těchanovice č. 4 /2010 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška o poplatcích Obecně závazná vyhláška Obce Staré Těchanovice č. 4 /2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Staré Těchanovice se usneslo na svém zasedání konaném dne 30. 6.

Více

OBEC Horní Poříčí Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Horní Poříčí Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Horní Poříčí Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Horní Poříčí se na svém zasedání dne 6.12.2010 usnesením č. 15 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Březejc č.l/2010 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Březejc č.l/2010 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Březejc č.l/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Březejc se na svém zasedání dne 25.11.2010 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona Č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Obecně závazná vyhláška Číslo 2/2004

Obecně závazná vyhláška Číslo 2/2004 Město Bělá nad Radbuzou Zastupitelstvo Města Obecně závazná vyhláška Číslo 2/2004 Zastupitelstvo Města Bělá nad Radbuzou se na svém zasedání dne 29.11.2004 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Vrchy č. 2/2010, o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNí USTANOVENí ČÁST II. POPLATEK ZE PSŮ

Obecně závazná vyhláška obce Vrchy č. 2/2010, o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNí USTANOVENí ČÁST II. POPLATEK ZE PSŮ Obecně závazná vyhláška obce Vrchy č. 2/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Vrchy se na svém zasedání dne 14.12.2010 usnesením č.1 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona Č. 565/1990 Sb.,

Více

OBEC OLEŠNÁ Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC OLEŠNÁ Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC OLEŠNÁ Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Olešná se na svém zasedání dne 29.12.2010 usnesením č.7 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb.,

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HAMRY č 1/2009 o místních poplatcích

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HAMRY č 1/2009 o místních poplatcích OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HAMRY č 1/2009 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Hamry se na svém zasedání dne 26.11. 2009 usneslo vydat dle ustanovení 14 odst. (2) zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Obecně závazná vyhláška obce Hladké Životice č. 1/2004 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Hladké Životice č. 1/2004 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Hladké Životice č. 1/2004 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Hladké Životice se na svém zasedání dne 18. 11. 2004 usneslo vydat podle ustanovení 14 odst.2 zákona 565/1990

Více

Obecně závazná vyhláška č. 3/2003 obce Milotice nad Opavou o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška č. 3/2003 obce Milotice nad Opavou o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška č. 3/2003 obce Milotice nad Opavou o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Milotice nad Opavou vydává na svém zasedání dne 15.12.2003 v souladu s ustanovením 14, odst. 2 zákona

Více

Obec Horní Bojanovice

Obec Horní Bojanovice Obec Horní Bojanovice Obecně závazná vyhláška č.07/2005o místním poplatcích Zastupitelstvo obce Horní Bojanovice se na svém zasedání dne 15.12.2005 usnesením usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM

MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM ZASTUPITELSTVO MĚSTA BYSTŘICE POD HOSTÝNE M Obecně závazná vyhláška č. 6/2017, o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo Města Bystřice pod Hostýnem se na svém zasedání dne 25.10.2017

Více

Obecně závazná vyhláška města Velký Šenov

Obecně závazná vyhláška města Velký Šenov Obecně závazná vyhláška města Velký Šenov č. 1 / 2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo města Velký Šenov se na svém zasedání dne 15.12.2003 usneslo vydat na základě 14 odst. 2) zákona č. 565/1990 Sb.,

Více

Dobrá Voda Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ČI. 1 Úvodní ustanovení. ČI. 2 Poplatník a předmět poplatku

Dobrá Voda Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ČI. 1 Úvodní ustanovení. ČI. 2 Poplatník a předmět poplatku Obec Dobrá Voda Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Dobrá Voda se na svém zasedání dne 10. 12. 2010 usnesením č. 12/2010 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O. Obecně závazná vyhláška č. 5/2010, o místním poplatku ze psů

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O. Obecně závazná vyhláška č. 5/2010, o místním poplatku ze psů S T A T U T Á R N Í M Ě S T O P Ř E R O V Obecně závazná vyhláška č. 5/2010, o místním poplatku ze psů Úplné znění obecně závazné vyhlášky č. 5/2010, o místním poplatku ze psů tak, jak vyplývá ze změn

Více

Obecně závazná vyhláška Obce Starkoč č. 4/2003 O místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška Obce Starkoč č. 4/2003 O místních poplatcích Obecně závazná vyhláška Obce Starkoč č. 4/2003 O místních poplatcích Zastupitelstvo obce Starkoč se usneslo dne.. dle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších

Více

o místních poplatcích

o místních poplatcích MĚSTO CHÝNOV Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo Města Chýnov vydává podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Obecně závazná vyhláška obce Přerov nad Labem č. 2/2007 ze dne 19.9.2007 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Přerov nad Labem č. 2/2007 ze dne 19.9.2007 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Přerov nad Labem č. 2/2007 ze dne 19.9.2007 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Přerov nad Labem vydalo dne 19.9.2007 podle ustanovení 14 zákona č.565/1990 Sb. o místních

Více

OBEC KREJNICE. Obecně závazná vyhláška obce Krejnice č. 4/2015, o místních poplatcích

OBEC KREJNICE. Obecně závazná vyhláška obce Krejnice č. 4/2015, o místních poplatcích OBEC KREJNICE Obecně závazná vyhláška obce Krejnice č. 4/2015, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Krejnice vydalo dne 4.4.2015 podle ustanovení 14 zákona č.565/1990 Sb.o místních poplatcích, ve

Více

Zastupitelstvo obce Dolní Branná schválilo dne 03.03.2004 na základě ustanovení 10

Zastupitelstvo obce Dolní Branná schválilo dne 03.03.2004 na základě ustanovení 10 O b e c D o l n í B r a n n á O b e c n ě z á v a z n á vyhláš k a obce Dolní Branná č. 3/ 2004 o m ís t n í c h poplatc í c h Zastupitelstvo obce Dolní Branná schválilo dne 03.03.2004 na základě ustanovení

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA města Strakonice č. 10/2012 o místním poplatku ze psů

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA města Strakonice č. 10/2012 o místním poplatku ze psů OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA města Strakonice č. 10/2012 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města Strakonice se na svém zasedání dne 12. 12. 2012 usnesením č. 426/ZM/2012 usneslo vydat na základě 14 odst.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Damníkov č. 3/2010 o místním poplatku ze psů

Obecně závazná vyhláška obce Damníkov č. 3/2010 o místním poplatku ze psů Obecně závazná vyhláška obce Damníkov č. 3/2010 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo obce Damníkov se na svém zasedání dne 20.12.2010 rozhodlo svým usnesením č. 3/12/2010 vydat na základě ustanovení

Více

Obecně závazná vyhláška města Břeclavi

Obecně závazná vyhláška města Břeclavi Obecně závazná vyhláška města Břeclavi - ^ ^íxuyxel_ č. 10/2011 o místním poplatku ze psů a za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA města Strakonice č. 5/2010 o místním poplatku ze psa. Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Poplatník a předmět poplatku

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA města Strakonice č. 5/2010 o místním poplatku ze psa. Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Poplatník a předmět poplatku OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA města Strakonice č. 5/2010 o místním poplatku ze psa Zastupitelstvo města Strakonice se na svém zasedání dne 15. 12. 2010 usnesením č.29/zm/2010 usneslo vydat na základě 14 odst.

Více

Vyhláška obce Pamětnice

Vyhláška obce Pamětnice Vyhláška obce Pamětnice o místních poplatcích Obecní zastupitelstvo v Pamětnicích se podle 36 odst.-1 písm. f ) zákona ČNR č. 367/1990 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, usneslo vydat podle 15

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BABICE U ROSIC. Č. 3/2011, o místních poplatcích

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BABICE U ROSIC. Č. 3/2011, o místních poplatcích OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BABICE U ROSIC Č. 3/2011, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Babice u Rosic se na svém zasedání dne 24. 8. 2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Plískov Obecně závazná vyhláška č. 2/2007 o místních poplatcích

Plískov Obecně závazná vyhláška č. 2/2007 o místních poplatcích Plískov Obecně závazná vyhláška č. 2/2007 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Plískov schválilo dne 4.1.2007 v souladu s ustanovením 10 písmene d) a 84 odstavce 2, písmene h) zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ Město Ústí nad Orlicí OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ č. 2/2018, O MÍSTNÍM POPLATKU ZE PSŮ Zastupitelstvo města Ústí nad Orlicí se na svém zasedání dne 10.12.2018 usnesením č. 49/2/ZM/2018

Více

Město Horní Jelení Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Město Horní Jelení Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Město Horní Jelení Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Horní Jelení se na svém zasedání dne 15.12.2010 usnesením č. 2/f/2020 usneslo vydat na základě 14 odst. 2

Více

MĚSTO CHRAST. Obecně závazná vyhláška města Chrasti č. 3/2011. o místním poplatku ze psů a poplatku ze vstupného NOVELY NORMY

MĚSTO CHRAST. Obecně závazná vyhláška města Chrasti č. 3/2011. o místním poplatku ze psů a poplatku ze vstupného NOVELY NORMY MĚSTO CHRAST Obecně závazná vyhláška města Chrasti č. 3/2011 o místním poplatku ze psů a poplatku ze vstupného Platí od: 25. 3.2011 Účinná od: 9.4.2011 Platí do: Vyvěšeno dne: 25.3.2011 Sejmuto dne: 11.4.2011

Více

o místních poplatcích

o místních poplatcích Město Město Albrechtice vydává obecně závaznou vyhlášku č. 1/2008 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Město Albrechtice se na svém 20. zasedání konaném dne 27.11.2008 usnesením č. 08/20/583 usneslo

Více

Obec Smidary Obecně závazná vyhláška č. 5 / 2007 o místních poplatcích

Obec Smidary Obecně závazná vyhláška č. 5 / 2007 o místních poplatcích Obec Smidary Obecně závazná vyhláška č. 5 / 2007 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Smidary na svém zasedání dne 5. září 2007 usnesením č. 4/2007 vydává v souladu s 10 písm d) a 84 odst. 2 písm.

Více

VYHLÁŠKA č.1. Obce Dobročkovice o místních poplatcích

VYHLÁŠKA č.1. Obce Dobročkovice o místních poplatcích VYHLÁŠKA č.1 Obce Dobročkovice o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Dobročkovice vydává dne 1.3.2002 podle ustanovení 15 zákona ČNR č.565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů

Více

Obec Běleč 273 63 pošta Bratronice

Obec Běleč 273 63 pošta Bratronice Obecně závazná vyhláška č. 3/2007 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Běleč se na svém zasedání dne 11.12.2007 usnesením č.11/2007 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zák. č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Obecně závazná vyhláška Města Týnce nad Sázavou č. 3/2015 o místním poplatku ze psů

Obecně závazná vyhláška Města Týnce nad Sázavou č. 3/2015 o místním poplatku ze psů MĚSTO TÝNEC NAD SÁZAVOU Obecně závazná vyhláška Města Týnce nad Sázavou č. 3/2015 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města se na svém zasedání dne 07. 12. 2015 usneslo vydat na základě ustanovení

Více

OBEC BABICE. Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2011 o místních poplatcích

OBEC BABICE. Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2011 o místních poplatcích OBEC BABICE Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Babice se na svém zasedání dne21.3.2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

*MUBLX004HJWN* MUBLX004HJWN

*MUBLX004HJWN* MUBLX004HJWN Město Blatná Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o místních poplatcích *MUBLX004HJWN* MUBLX004HJWN Zastupitelstvo Města Blatná se na svém zasedání dne 14. 5. 2012 usnesením č. 25/12 usneslo vydat na základě

Více

Obecně závazná vyhláška Obce Pičín č. 1/2015, o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška Obce Pičín č. 1/2015, o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška Obce Pičín č. 1/2015, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Pičín se na svém zasedání dne 26.2.2015 usnesením č. 7 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb.,

Více

O b e c B l a ž e j o v IČ 00246298, 378 52 Blažejov 38, okr. Jindřichův Hradec, tel. 384 397 131, mob. 606 931 713, e-mail: obec.blazejov@quick.

O b e c B l a ž e j o v IČ 00246298, 378 52 Blažejov 38, okr. Jindřichův Hradec, tel. 384 397 131, mob. 606 931 713, e-mail: obec.blazejov@quick. O b e c B l a ž e j o v IČ 00246298, 378 52 Blažejov 38, okr. Jindřichův Hradec, tel. 384 397 131, mob. 606 931 713, e-mail: obec.blazejov@quick.cz Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích

Více

Obecně závazná vyhláška č. 10/2016 o místním poplatku ze psů

Obecně závazná vyhláška č. 10/2016 o místním poplatku ze psů MĚSTO TŘINEC 2016 Obecně závazná vyhláška č. 10/2016 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města Třince se na svém zasedání dne 13.12.2016 usnesením č. 16/450/2016 usneslo vydat na základě 14 odst.

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Čj. 111104/204 V Kámeně dne 1. 12. 2011 Obecně závazná vyhláška č. 04/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Kámen se na svém 13. zasedání dne 3. 11. 2011 usnesením č.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Vestec o místních poplatcích. Číslo 2/2004

Obecně závazná vyhláška obce Vestec o místních poplatcích. Číslo 2/2004 Obecně závazná vyhláška obce Vestec o místních poplatcích Číslo 2/2004 Zastupitelstvo obce Vestec se usneslo podle ustanovení 84 odst. 2 písm i zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST Příloha č. 1 STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST Obecně závazná vyhláška č. 2/2011 ze dne 27. 1. 2011 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města Mostu vydává dne 27. 1. 2011 v souladu s ustanovením 10 písm. d) a

Více

OBEC BRUMOVICE Obecně závazná vyhláška č. 2 / 2012 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC BRUMOVICE Obecně závazná vyhláška č. 2 / 2012 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC BRUMOVICE Obecně závazná vyhláška č. 2 / 2012 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Brumovice se na svém zasedání dne 11.12.2012 usnesením č.ii/1f usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

Městys Jince Obecně závazná vyhláška č. 2/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1 Úvodní ustanovení ČÁST II.

Městys Jince Obecně závazná vyhláška č. 2/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1 Úvodní ustanovení ČÁST II. Městys Jince Obecně závazná vyhláška č. 2/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo městyse Jince se na svém zasedání dne 15.12.2010 usnesením č. 17 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

ÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

ÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ MĚSTO OLOVÍ Obecně závazná vyhláška č. 2/2012 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Oloví se na svém zasedání dne 25.dubna 2012 usnesením č. 19/2012 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Obecně závazná vyhláška Města Pelhřimov č. 6/2010 o místním poplatku ze psů

Obecně závazná vyhláška Města Pelhřimov č. 6/2010 o místním poplatku ze psů Město Pelhřimov Obecně závazná vyhláška Města Pelhřimov č. 6/2010 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města Pelhřimov se na svém zasedání dne 14. 9. 2010 usneslo vydat podle ustanovení 14 zákona ČNR

Více

č.1/2004, o místním poplatku za provozovaný výherní hrací přístroj

č.1/2004, o místním poplatku za provozovaný výherní hrací přístroj OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE VĚŠÍN č.1/2004, o místním poplatku za provozovaný výherní hrací přístroj Zastupitelstvo obce Věšín vydává dne 23.6.2004 v souladu s ustanovením 14 zákona č. 565/1990 Sb., o

Více

Obec Kostelec u Holešova

Obec Kostelec u Holešova a -, Obec Kostelec u Holešova Obecně závazná vyhláška obce Kostelec u Holešova Č. 5/2009 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Kostelec u Holešova se na svém zasedání dne 24. 9. 2009 usnesením Č. 4/15/5

Více

OBEC SEČ Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC SEČ Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC SEČ Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Seč se na svém zasedání dne 19. 12. 2013 usnesením č. 20/2013 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Obecně závazná vyhláška obce Rejštejn č. 3/2003 ze dne 12.11.2003 o místních poplatcích. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení

Obecně závazná vyhláška obce Rejštejn č. 3/2003 ze dne 12.11.2003 o místních poplatcích. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení Obecně závazná vyhláška obce Rejštejn č. 3/2003 ze dne 12.11.2003 o místních poplatcích Obecní zastupitelstvo obce Rejštejn vydalo dne 12.11.2003 podle ustanovení 14 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE VELKÁ LOSENICE O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH. č.5/2005

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE VELKÁ LOSENICE O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH. č.5/2005 Zastupitelstvo obce Velká Losenice vydává dne 25.10.2005 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ustanoveními 10 písm. d)

Více

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á OBEC NASAVRKY O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 2/2005 o místních poplatcích Zastupitelstvo Obce Nasavrky schválilo dne 30.11. 2005 podle ustanovení 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. i) zákona

Více