NABÍZENÉ TRASY Zde se můžete informovat o nabízených tratích s dobami startu a místy startu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NABÍZENÉ TRASY Zde se můžete informovat o nabízených tratích s dobami startu a místy startu."

Transkript

1 OZNÁMENÍ ORGANIZÁTOR Laufsportverein Dresden e.v. Vorsitzender und Gesamtleiter Sebastian Fraulob Zwickauer Straße Dresden E Mail s.fraulob@oberelbe marathon.de ORGANIZACE ŘÍZENÍ xperience sport & events Veranstaltungsagentur Organisationsleiter Vedoucí organizátor Uwe Sonntag Marktweg Dresden Mobil +49 (0) E Mail kontakt@oberelbe marathon.de Fax +49 (0) Web marathon.de PATRONÁT Michael Geisler Landrat des Landkreises Sächsische Schweiz Osterzgebirge Zemský rada Saského Švýcarska Osterzgebirge Helma Orosz Oberbürgermeisterin der Landeshauptstadt Dresden Starosta města Drážďany NABÍZENÉ TRASY Zde se můžete informovat o nabízených tratích s dobami startu a místy startu. PROVÁDĚCÍ PRAVIDLA 16. VVO Oberelbe Marathon 2013 je oficiálně vyměřen a je prováděn podle ustanovení DLV. KLASIFIKACE Die Klasseneinteilung erfolgt laut Wertung der LAO (Mindestalter Marathon 18 Jahre!).

2 Tato klasifikace je podle hodnocení LAO (minimální stáří 18 let). VYDÁNÍ STARTOVNCH PODKLADU / MARATHON EXPO World Trade Center Dresden (Ammonstraße / roh Freiberger Straße (asi 1 km od hlavního nádraží)) Freitag, 26. April 2013: Samstag, 27. April 2013: Uhr Uhr REGISTRACE POSTOVNI CESTOU PŘÍSPĚVEK REGISTRACE Registrační formulář musí být kompletně a čitelně vyplněn (velkými písmeny). Prosím, nezapomeňte osobní podpis! V případě nesprávné adresy nebereme žádnou odpovědnost za nedoručení sešitu s výsledky. Mimo toho nabízíme v Internetu formulář pro jednotlivé přihlášky a hromadný registrační formulář jako přímo vyplnitelný PDF formulář. Registrace týmů / Běh skupina: Prosím, použijte hromaný registrační formulář Každý účastník musí podepsat na formuláři všechny podmínky! ONLINE REGISTRACE service.de/uebersicht.php?id=elb ZAPLACENI ORGANIZACNIHO POPLATKU Zaplacení do uzávěrky je možné pouze vydáním souhlasu s inkasem (inkaso). Jiné způsoby platby jsou vyloučeny. Zahraniční účastníci zaplatí startovné v rámci startovních čísel v World Trade Center Dresden (WTC), dubna 2013 v hotovosti. Pro výši dotyčné částky platí datum podání přihlášky. TERMÍN / POZDNÍ REGISTRACE Uzávěrka přihlášek je 15. Dubna 2013 (rozhoduje datum poštovního razítka)! Pozdější přihlášky jsou pak možné ještě se startovním číslem / Marathon Expo na WTC Dresden. Poplatek za pozdní registrace činí za všechny trasy (s výjimkou minimarathonu) je 5,. POTVRZENí PRIHLASKY Neexistuje žádné poštovní potvrzení. Pokud zadáte e mailovou adresu dojde k automatickému elektronickému potvrzení o registraci. Na internetu bude seznam všech přihlášených účastníků zveřejněn a aktualizován jednou týdně na internetu. Vezměte prosím na vědomí, že po úspěšném dne valuty na vrub částky (obvykle trvá několik dní) je registrace platná. ODSTUP OD STARTU / PŘEREGISTRACE Pokud sportovec odstoupí nebo se zaregistruje na kratší vzdálenosti nezávisle na důvodu neúčasti nemůže požadovat žádnou náhradu za dříve zaplacené startovné. PENĚŽNÍ OCENĚNÍ První tři závodníci v maratonu mužů a žen obdrží peněžní ceny (500, 300, 200 EUR).

3 Za dosažení nového traťového rekordu (muži: 2:25:00 h, ženy: 2:50:42 h) obdrží každý vítěz na prvním místě 300 EUR. Při dosažení výherní času pod 2:22 nebo 2:50 navíc mává 300 Euro. NOVINKA 2013: První tři závodníci v půlmaratonu Lichtenauer žen a mužů obdrží poprvé peněžní ocenění (200, 100, 50 EUR) za dosažení nového traťového rekordu navíc 150 EUR pro každého (muži: 1:07:46 h, ženy: 1:19 : 17 h). ZVLÁŠTNÍ PRÉMIE MARATHON Na náměstí v Pirně na km 18 průběžné hodnocení, ve kterém první žena a první muž v poli maratónu obdrží finanční odměnu. Podmínkou pro získání této prémie je samozřejmě dokončit v první desítce pro každé pohlaví. VYZNAMENANI / OCENĚNÍ Prvních šest žen a mužů v maratonu, Lichtenauer půlmaratonu a Schulz aktivní 10 km závod budou poctěni na velkém slavnostním předávání cen na tribuně. NOVINKA 2013: AOK PLUS 3,7km minimaraton se poprvé bude konat v různých věkových skupinách. Tyto ale budou v každém případě výslovně jmenovány, jsou ale v každém případě také pro děti. Kromě toho budou v maratonu oceněni všechny věkové kategorie. Vyznamenání a předávání cen za chůzi by se mělo řídit zásadou překvapení. Finisheři si mohou vzyvednout diplomy v cíli. DYPLOMY Všichny účastnice, které dosáhnou cíle, si mohou vyzvednout svůj osobní certifikát v cílové areálu. VÝSLEDKY / SEZNAM VÝSLEDKU Předběžné a neoficiální hrubé časy budou zveřejněny v cíli, a dokonce i v závodní den na internetu. Po přezkoumání a porovnání časových systémů je oficiální publikace hrubých a čistých časů. Sešity s výsledky a diplomy budou rozeslány koncem června MEDAILE Každý finišer dostane v cíli za svou trasu medaili. MĚŘENÍ ČASU U všech běžeckých akcích (minimaraton pouze čistý čas) jsou čisté a hrubé časy zaznamenány transpondérem. Tento je integrována v startovním čísle. Prosím, neohýbejte startovní čísla, jinak není zaručeno měření času. STARTOVNI CISLO Startovní číslo musí být dobře viditelně umístěno na hrudi a nesmí být zakryto logem sponzora.

4 DOPROVOD NA TRATI Běžce a chodce není dovoleno doprovázet na kole. Nedodržení tohoto požadavku má za následek diskvalifikovaci běžce/chodce. Proto budou podél celé trasy nasazeny kontrolní hlídky. CÍL Cílová čára pro všechny závody se nachází v Heinz Steyer stadionu (Ostra Sportpark), v blízkosti Semperoper a Frauenkirche v centru Drážďan. KONEC ZAVODU 5:30 h po startu maratonu ŠATNY / SANITÁRNÍ ZARIZENI V cílové oblasti a ve výdeji zavazadel v aréně energetických sítí (300 m od cíle) je k dispozici dostatečně šaten a sprch (vezměte prosím na vědomí patřičná vzynačení). TAZNl A BRZYDICI BEZCI Pro doporučené časy maratonu 3:00, 3:15, 3:30 (2x), 3:45, 4:00 (2x), 4:15 a 4:30 a Lichtenauer půlmaratonu 1:30, 1:45 a 2:00 h mohou být nasazení a tažní a brzdicí běžci (tito jsou označeny balónkem a Šalamounovým tryčkem s nátiskem cílového času). STRAVOVANI Ve startovním prostoru všech stanivišt je je k dipozici čaj. Na trase bude cca každých 5 km podáván čaj a Lichtenauer nápojů. Od 10 km se bude podávat navíc ovoce a na km 20 izotonické nápoje a energetické tyčinky od ultra sports. Na 38 km bude mobilizovat poslední síly skutečné pivo(feldschlösschen). Další body s vodu jsou na km 24 a 40,5. V cíly jsou k dispozici voda, čaj, cola, a isotonické nápoje a nealkoholické pivo Erdinger Alkoholfrei. PASTA PARTY Všichni účastníci obdrží v den závodu na shromaždišti zdarma porci těstovin. Nudelbon se nachází v startovním čísle. Jako součást startovních čísel jsou různé těstoviny nabízeny k prodeji. BUDOU NABÍZENY SPORTOVNÍ LÉKAŘSKÉ PROHLIDKY Společně s Fakultní nemocnicí v Drážďanech, nabízíme také v přípravě 16. VVO Oberelbe Marathon možnost sportovního lékařského vyšetření včetně výkonové diagnostiky. Podrobnosti budou zveřejněny v září 2012 na marathon.de. Registraci k prohlídce lze také provést online. LÉKAŘSKÁ PÉČE Podél trasy a v cílové oblasti je zajištěna optimální zdravotní péče Malteskou službou. V cílové oblasti (2) a na km 35 (1) jsou nasazeni závodní lékaři. Všechny zásobovací stanice slouží jako kontaktní místa pro zranění a výpadky. Číslo tísnové linky je na startovním čísle. Číslo tísňové linky je na startovním čísle.

5 DOPRAVA ZAVAZADEL Zpětný transport zavazadel od startu do cíle je zajištěna pro všechny trasy. Viz pokyny k příslušným místúm startu. BOHOSLUZBA Pro všechny věřící běžce se bude konat v kostele v Koenigsteinu bohoslužba, přímo na startu maratonu. MASÁŽ V cílovém areálu budou nabízeny po celý den masáže. Následujte označení nebo se zeptejte v informačním bodu na cestu. VOLNÉ JÍZDY PRO VŠECHNY BEZCE BĚŽCE MARATONU! Německé dráhy (DB) opět umožňují velké časové okno pro přechody kolejí na km 5 a 7 (maraton), tak, aby všechny maratonci mohli volně překračovat koleje DB. KULTURNÍ PROGRAM PRO BĚŽCE A JEJICH DOPROVOD Ve spolupráci s Contag GmbH jsou konkrétně pro všechny účastníky 16. VVO Oberelbe Marathon a jejich příbuzné a kolegy připraveny o víkendu akce a řada zajímavých kulturních aktivit ve městě a regionu. Konkrétní informace budou oznámeny na konci roku marathon.de. SYMPOSIUM BEZCU V sobotu, se bude konat v rámci Marathon Expo na World Trade Center, 7. Drážďany Runner sympozium. Přesný časový plán a prezentace shrnutí bude zveřejněno na marathon.de. DOPROVODNA PLAVBA MARATONU NA HISTORICKEM KOLESOVYM PARNÍKU Doprovodné osoby a příbuzní maratonců, a další zainteresované osoby mají možnost doprovázet maratonce na speciálně najaté lodi (PD Wehlen) z Königsteinu do Drážďan. Přístup na loď je cca v 8.45 hodiny, a odplouvá asi v 9.10 hodiny. Nicméně, loď zůstává ve středu řeky a vyplouvá současně se startem maratonců. Loď přistane v hodin na Terrassenufer v Drážďanech. Ceny: Děti do 6 let: zdarma Děti mezi 7 14 roků: 11 EUR Dospívající a dospělí ve věku od 15 a více let: 21 EUR Vstupenky si můžete objednat u naší speciální reklamy marathon.de. Pro více informací o nabídce, kontaktujte +49 (0) kontakt@oberelbemarathon.de.

6 PHOTO SERVICE Oficiální fotoslužby Carnagon bude fotografovat všechny účastníky asi 1 km od cíle. Vysoce kvalitní fotografie jsou k dispozici v kvalitním designu události, a proto jsou zvláštní osobní vzpomínkou na závod. Fotografie lze zakoupit přímo při přihlášení a vydání startovního čísla a v oblasti cíle v samostatném stánku. Důležitá poznámka: Každý rok musíme vynakládat obrovské úsilí na vyhledávání fotek běžců, kteří se bohužel neřídí rámcovými podmínkami a jejich startovní číslo je bud zakryté nebo je na zádech, nebo jinak neviditelné. Není také věnována pozornost pokynům speciálně umístěným 100 m před stanovišti pomocníků fotografů a jsou částečně ignorovány. Žádáme vás proto o pozornost v tomto ohledu! NABIDKA SMS, VIDEO A DVD Na přiloženém registračním formuláři a on line registraci, může každý účastník zadat své speciální telefonní číslo. Jakmile překročí finišer cíl obdrží ihned SMS časem a umístěním. Kromě toho si může každý účastník prohlédnout své překročení cíle na videu v internetu (pod výsledky). Za 8 EURO si může koupit každý finišer jeho vlastní clip včetně výsledků, televizních pořadů, fotek a dalších zajímavých informací na DVD jako krásnou upomínku na záod. SALOMON TRAILRUNNING CUP VVO Oberelbe Marathon je součástí série běhů SALOMON TRAILRUNNING CUP CUP. Polomaraton je závodem, jehož výsledky vplývají do hodnocení pro CUP.

7 SUVENÝRY V rámci udělování startovních čísel v cílové oblasti budou nabízeny růyné suvenýry. Tak nabízíme m.j. kvalitní a originální Šalamounové košile pro běh s krátkým a dlouhým rukávem. Ale nejen to, tyto košile jsou z naší strany opatřeny OEM designem. NALADA NA TRATI Podél trasy a na shromaždišti hraje 12 kapel (samba, jazz, Dixie) a tak poskytují živou atmosféru a motivaci. JÍZDA NA MISTA STARTU ÖPNV Na trati Dresden Pirna pojedou kromě pravidelných jízd vlakových S1 další zvláštní vlaky (jízdní řád bude zveřejněn asi 2 týdny před závodem na internetu). Start Marathon / Königstein: S Bahn z Dresden Hbf., doba jízdy 50 minut Start Lichtenauer polomaraton / Pirna: S Bahn S1 z Dresden hl. nádraží jízda 30 minut Výstup: zastávka Heidenau Großsedlitz (500 m chůze ke startu) nebo nádraží Pirna. Z Pirny pojede kyvadlová doprava od nádraží ke startu půlmaratonu. Start Schulz aktivní běh 10 km, 7 km chůze, 3,7 km minimaraton (místa startu Schillergarten a Fährgarten): Speciální autobusy z cíle Heinz Steyer Stadion (odjezd: hodin ) nebo městskou hromadnou dopravou v aktuálním jízdním řádu. STARTOVNI CISLO = JIZDENKA Startovní číslo je jízdenka na 28. dubna 2013 ve všech prostředcích veřejné dopravy kromě zvláštní přepravy doprava Oberelbe AUTO MARATON / LICHTENAUER POLOMARATON B172 z Drážďan do Bad Schandau Vzhledem k malé kapacitě parkovišt výchozích bodů v Pirně a Königsteinu důrazně doporučujeme použití S Bahn! SCHULZ AKTIV 10 KM LAUF A 10 KM WALKING Dresden: Schillerplatz / Blaues Wunder Protože tato hustě obydlená část města nemá téměř žádná volná parkoviště zdarma, doporučujeme kyvadlovou dopravu od cíle k místu startu. AOK PLUS 3,7 KM MINIMARATHON Dresden: Thomas Müntzer Platz/Käthe Kollwitz Ufer Kathe Kollwitz pobřeží a přilehlé boční ulice u Fährgarten je zákaz vjezdu

8 PARKOVÁNÍ V CÍLOVÉ OBLASTI Kolem Heinz Steyer Stadion je spousta parkovacích míst. Věnujte prosím pozornost označení a pokyny policie a záchranářů. JAK SE DOSTAT DO EXPO MARATÓNU / VYDEJ ZÁVODNÍCH PAKETŮ ÖPNV veřejná doprava Německé dráhy: Dresden Hbf./dále tramvají (linka 7 nebo 10) výstup Freiberger Strasse (asi 1 km od hlavního nádraží v Drážďanech). Auto Od Chemnitz: dálnice A4 výjezd Dresden Neustadt B6 do cetra města Z Berlína: A9 výjezd Dresden Nord B170 ve směru na centrum»v podzemních garážích World Trade Center je k dispozici dostatečné množství parkovišt (za poplatek). PODMÍNKY UCASTI S mou účastí v 16. VVO Oberelbe Marathon uznávám, že organizátor neručí za škody na osobách nebo majetku jakéhokoli typu. Nebudu požadovat nároky vůči pořadatelům a sponzorům běhu, nebo proti městům Königstein, Pirně a Drážďanům nebo jejich škodním zástupcům, v případě, že utrpím mou účastí na závodu škody nebo zranění. Toto prohlášení se vztahuje také na mé doprovodné osoby. To platí i pro účast na společenských akcích. Prohlašuji závazně, že jsem se podrobil zdravotní kontrole odborníkem a že jsou vyloučeny obavy týkající se účasti na soutěži a že jsem měl dostatečnou úroveň fyzické zdatnosti. Souhlasím s tím, že mne můžete vyloučit ze závodu v případě, že bych riskoval své zdraví. Dále souhlasím s zveřejněním osobních údajů uvedených v přihlášce a v souvislosti s 16. VVO Oberelbe Marathon také zveřejněním fotografií, filmového materiálu a rozhovorů v rádiu, televizi, reklamách, knihách a kopírováním bez kompenzace nároků. Každý účastník je odpovědný za kontrolu správnosti čísla bankovní účtu. Pořadatel si vyhrazuje právo na poplatky, které vznikly z důvodu nedostatku finančních prostředků na účtu, nesprávné údaje o bankovním účtu, nebo odvoláním člena. Potvrzuji správnost všech údajů a prohlašuji, že své závodní číslo nepředám komukoli jinému. Jsem si vědom, že složením startovního čísla a vzmazáním natisklé reklamy má ma následek diskvalifikaci. Pořadatel je oprávněn v případech vyšší moci nebo úředních nařízeních nebo z bezpečnostních důvodů provést nutné změny v organizaci akce nebo zrušení, nemá účastník žádný nárok na náhradu škody pořadatelem. Vybrané startovné nebude vráceno. Poznámka: Na základě zákona k ochraně údajů: Vaše data jsou uloženy elektronicky. Inkaso: Bez podpisu není možné se účastnit!

9 DISCIPLINY Strecke Startzeit Startort Marathon Uhr Königstein, Elbwiese pod stanicí Lichtenauer Halbmarathon Uhr Pirna, Glashüttenstraße rozcestí kampus KTSN GmbH, v blízkosti (B 172) schulz aktiv 10 km Lauf Uhr Dresden, přímo na Blauen Wunder na Labi ORGANIZAČNÍ PŘÍSPĚVEK Datum* Maraton Polomaraton 10 km běh 7 km chůze do EUR 22 EUR 12 EUR 10 EUR do EUR 25 EUR 15 EUR 13 EUR do EUR 28 EUR 18 EUR 16 EUR Účast na minimaratonu stojí 2 EUR. Z toho bude věnován 1 EUR ambulantnímu dětskému hospicu v Drážďenech. * Platí dnem poštovního razítka nebo datum on line registrace. TERMÍN / POZDNÍ REGISTRACE Uzávěrka přihlášek je 15. dubna 2013 (rozhoduje datum poštovního razítka)! Pozdější přihlášky jsou pak pouze možné s udělením startovním číslem / Marathon Expo na World Trade Center Dresden. Poplatek za pozdní registraci za všechny trasy (s výjimkou minimaratonu) je 5 EUR. INFORMACE PRO ZAHRANIČNÍ STARTÉRY / JAK ZAPLATIT Jediná možnost zaplacení poplatku je udělení povolení pro jednorázové inkaso bankou. Jiný způsob není možný. Zahraniční startéry zaplatí startovné v hotovosti 26./27. dubna 2013 v World Trade Center v Dráždanech.

10 Trasa POPIS KURZU V Königstein s výhledem na pevnost Königstein bude start maratonu. Na prvních 15 km, běžci zažijí fascinující a na světě jedinečné formace pískovcových skal Elbsandsteingebirg. V Pirně proběžíte historickým a atraktivním centrem města, než budete pokračovat na stejné cyklistické stezce směrem Drážďany. Trasa v údolí Labe od zámku Pillnitz až do cíle v Drážďanech byla od července 2004 do 2.čtvrtletí roku 2009, světové dědictví UNESCO, což zdůrazňuje zvláštní přitažlivost trasy. Dále vede trasa klidnou a krásnou 600 let starou venkovskou čtvrtí Dresden Laubegast a dále směrem k mostu Blaues Wunder, světově proslulému visutému mostu Dráždan. Dále lemují Labe krásné zelené louky a po pravé ruce ležící zámky Albrechtsschlösser. S výhledem na kostel Frauenkirche a mnoho dalších historických památek v centru Drážďan, jako dvorní kostel, zámek a Semper Opera je cíl přímo v Heinz Steyer Stadion (pouze 300 m od hotelu). Polomaratonci startují v Pirně a po 0,5 km dorazí na cyklistickou stezku.běžci s trasou 10 km a chodci s trasou 7 km startují závod pod slavným drážďanským mostem Blaues Wunder u Labe. Po 3 km okruhu proti proudu dorazí také běžci s trasou10 km zpět na cyklistickou stezku. Překročení cílové linky v dráždanském stadionu Heinz Steyer Stadion ukončí tuto nádhernou trasu. Všechni minimaratonci startují rovněži u Labe v Dresden Fährgarten Johannstadt. Cesta pro cyklisty u Labe je v době maratonu oficiálně uzavřen pro veřejnou dopravu!

PATRONÁT Helma Orosz, Primátorka Zemského hlavního města Drážďany Michael Geisler, Zemský rada okresu Saské Švýcarsko-Východní Krušnohoří

PATRONÁT Helma Orosz, Primátorka Zemského hlavního města Drážďany Michael Geisler, Zemský rada okresu Saské Švýcarsko-Východní Krušnohoří POŘADATEL Laufsportverein Dresden e.v. (běžecký spolek Drážďany) předseda a celkový vedoucí Sebastian Fraulob Zwickauer Strasse 97, 01187 Dresden E-Mail: s.fraulob@oberelbe-marathon.de ORGANIZAČNÍ VEDOUCÍ

Více

Michael Geisler, Landrat des Landkreises Sächsische Schweiz-Osterzgebirge. 19.Oberelbe-Maraton je úředně vyměřen a bude probíhat podle směrnice DLV

Michael Geisler, Landrat des Landkreises Sächsische Schweiz-Osterzgebirge. 19.Oberelbe-Maraton je úředně vyměřen a bude probíhat podle směrnice DLV Pořadatel Oberelbe-Marathon e.v. Gesamtleiter Toralf Niese Am Dammberg 17, 01445 Radebeul Organizační vedení xperience sport & events Veranstaltungsagentur Marktweg 4, 01157 Dresden Fax: +49 (0) 3212.1364128

Více

Zastřešení: Klaus Peter Hanke, Oberbürgermeister der Stadt Pirna Michael Geisler, Landrat des Landkreises Sächsische Schweiz-Osterzgebirge

Zastřešení: Klaus Peter Hanke, Oberbürgermeister der Stadt Pirna Michael Geisler, Landrat des Landkreises Sächsische Schweiz-Osterzgebirge Pořadatel: Oberelbe-Marathon e.v. Gesamtleiter Toralf Niese Am Dammberg 17, 01445 Radebeul Organizační vedení: xperience sport & events Veranstaltungsagentur Marktweg 4, 01157 Dresden Fax: +49 (0) 3212.1364128

Více

Zastřešení: Klaus Peter Hanke, Oberbürgermeister der Stadt Pirna Michael Geisler, Landrat des Landkreises Sächsische Schweiz-Osterzgebirge

Zastřešení: Klaus Peter Hanke, Oberbürgermeister der Stadt Pirna Michael Geisler, Landrat des Landkreises Sächsische Schweiz-Osterzgebirge Pořadatel: Oberelbe-Marathon e.v. Pořadatel Toralf Niese Am Dammberg 17, 01445 Radebeul Organizační vedení: xperience sport & events pořadatelská agentura Vedoucí Uwe Sonntag Marktweg 4, 01157 Dresden

Více

OTROKOVICKÉ SVAHY 2018

OTROKOVICKÉ SVAHY 2018 OTROKOVICKÉ SVAHY 2018 OTROKOVICKÉ SVAHY 27. 10. 2018, 2. ročník veřejného závodu v přespolním běhu na tratích 5 a 10 km s dětskými závody s centrem na Novém stadionu TJ Jiskra Otrokovice. Propozice ke

Více

propozice: Blanenská desítka 2017

propozice: Blanenská desítka 2017 propozice: Blanenská desítka 2017 Dne: so 9. září 2017 Místo: Ročník: 4. Poháry: Délka hlavní tratě: Povrch: Blansko, ul. Poříčí (sportovní ostrov) Okresní běžecká liga Blansko 10 km (ostatní viz orig.

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY 1. ROČNÍKU ZÁVODU MĚSTECKÁ DESÍTKA

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY 1. ROČNÍKU ZÁVODU MĚSTECKÁ DESÍTKA POKYNY PRO ÚČASTNÍKY 1. ROČNÍKU ZÁVODU MĚSTECKÁ DESÍTKA Každý závodník, který se přihlásí na závod Městecká desítka se zavazuje, že bude dodržovat následující pravidla a ctít zásady FAIR PLAY. VŠEOBECNÉ

Více

Propozice závodu Otrokovické svahy 2017

Propozice závodu Otrokovické svahy 2017 Propozice závodu Otrokovické svahy 2017 OTROKOVICKÉ SVAHY 28. 10. 2017 veřejný závod v přespolním běhu na trati na 5 a 10 km s dětskými závody s centrem na Novém stadionu Tj Jiskra Otrokovice. Pořadatel

Více

CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet, dětské závody KDY? Neděle, 2. září 2018 KDE? Rekreační areál Matylda, Most, Česká republika

CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet, dětské závody KDY? Neděle, 2. září 2018 KDE? Rekreační areál Matylda, Most, Česká republika PROPOZICE ZÁVODU CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet, dětské závody KDY? Neděle, 2. září 2018 KDE? Rekreační areál Matylda, Most, Česká republika Pořadatel a organizátor Inline Skating Club

Více

propozice: Blanenská desítka 2015

propozice: Blanenská desítka 2015 propozice: Blanenská desítka 2015 Dne: so 12. září 2015 Místo: Ročník: 2. Poháry: Délka hlavní tratě: Povrch: Blansko, ul. Poříčí (sportovní ostrov) Okresní běžecká liga Blansko 10 km (ostatní viz orig.

Více

CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet, dětské závody KDY? Neděle, 4. září 2016 KDE? Rekreační areál Matylda, Most, Česká republika

CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet, dětské závody KDY? Neděle, 4. září 2016 KDE? Rekreační areál Matylda, Most, Česká republika MOST42INLINE Open Vršanská uhelná maraton - MČR, Mosteckej tucet, dětské závody, večerní jízda, pestrý doprovodný program. Skvělá zábava pro celou rodinu. CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet,

Více

ROZPIS 44. ročníku Karlova běhu

ROZPIS 44. ročníku Karlova běhu Petr Čech Sport, s.r.o. LK Slovan Karlovy Vary Město Boží Dar Město Abertamy ROZPIS 44. ročníku Karlova běhu Karlův běh Memoriál Jana Pravečka 7. 3. 2015 Závod Ligy dálkových běhů Karlův běh Memoriál Jiřího

Více

Poloviční maraton a trasa pro cyklisty : Náměstí Johannisplatz Waldsassen autobusem (přeprava kol možná) Start: Nádraží Cheb, od 11 hodin Cíl:

Poloviční maraton a trasa pro cyklisty : Náměstí Johannisplatz Waldsassen autobusem (přeprava kol možná) Start: Nádraží Cheb, od 11 hodin Cíl: Poloviční maraton a trasa pro cyklisty : Odjezd 10.00 hodin Náměstí Johannisplatz Waldsassen autobusem (přeprava kol možná) Start: Nádraží Cheb, od 11 hodin Cíl: Náměstí Basilikaplatz Waldsassen Okruhy:

Více

ROZPIS 43. ročníku Karlova běhu

ROZPIS 43. ročníku Karlova běhu ČS MTB Team, s.r.o. LK Slovan Karlovy Vary Město Abertamy ROZPIS 43. ročníku Karlova běhu Karlův běh Memoriál Jana Pravečka 8. 3. 2014 Závod Ligy dálkových běhů Karlův běh Memoriál Jiřího Čáslavského 9.

Více

Závod se koná v sobotu 23. září 2017 ve sportovním areálu Plovárenská v Havlíčkově Brodě. Pro koho

Závod se koná v sobotu 23. září 2017 ve sportovním areálu Plovárenská v Havlíčkově Brodě. Pro koho Datum a místo Závod se koná v sobotu 23. září 2017 ve sportovním areálu Plovárenská v Havlíčkově Brodě. Pro koho Havlíčkobrodský půlmaraton je určen pro širokou veřejnost, profesionální i amatérské sportovce.

Více

CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet, dětské závody KDY? Neděle, 4. září 2016 KDE? Rekreační areál Matylda, Most, Česká republika

CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet, dětské závody KDY? Neděle, 4. září 2016 KDE? Rekreační areál Matylda, Most, Česká republika MOST42INLINE Open Vršanská uhelná maraton - MČR, Mosteckej tucet, dětské závody, večerní jízda, pestrý doprovodný program. Skvělá zábava pro celou rodinu. CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet,

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN 3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA 11.11.2017- PRAHA RADOTÍN Partneři: Mediální partner: Pořadatel: SK KAMIWAZA KARATE

Více

Půlmaraton Plzeňského kraje 2015

Půlmaraton Plzeňského kraje 2015 Datum Start Vzdálenost Cíl Limit 16. 5. 2015 silnice před areálem Škodaland 11:00 21,0975 km silnice před areálem Škodaland 3 hodiny Kategorie: Pro zařazení do kategorie je rozhodující ročník narození.

Více

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH 1.5. 2010 a 18.9. 2010 ADRENALINSPORT KLUB & FK DUKLA Prostějov místo konání Severní obslužná - Prostějov,

Více

Propozice - MČR mužů a žen na dráze 2015

Propozice - MČR mužů a žen na dráze 2015 Propozice - MČR mužů a žen na dráze 2015 Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický klub AK ŠKODA Plzeň. Datum Sobota 27. června a neděle 28. června 2015. Místo Plzeň - atletický stadion města

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km Zúčastněte se VIII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Závod je určen všem, kteří se oficiálně

Více

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta Pořadatel: Mikroregion Slezská Harta a NOVUS BIKE s.r.o. Termín: sobota 3. června 2017 Klasifikace: Tratě: Jedná

Více

DRAGON BOAT EVENTS z.s. / MĚSTO OTROKOVICE. Přihlášky zasílejte přes webový formulář:

DRAGON BOAT EVENTS z.s. / MĚSTO OTROKOVICE. Přihlášky zasílejte přes webový formulář: Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2019 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností Závod je součástí seriálu DRAGON RACE 2019 Pod záštitou:

Více

ČASOVÝ PROGRAM 27.července 2012 :

ČASOVÝ PROGRAM 27.července 2012 : ZÁTOPKŮV ZLATÝ TÝDEN ROZPIS závodu na maraton Pořadatel : SC MARATHON PLZEŇ ve spolupráci s Centrem sportu MV a Atletickým oddílem PSK OLYMP Praha Datum a místo : 27.července 2012, Výstaviště Praha Holešovice

Více

Novoveský běh ročník *

Novoveský běh ročník * Novoveský běh 2016 1. ročník * 2. 7. 2016 Pořadatel: Obec Nová Ves pod Pleší Kontakt: Za poštou 90, Nová Ves pod Pleší 262 04 Ředitel závodu: Jan Havelka 777 302 950 Technický ředitel: Pepa Burian 723

Více

Přihlášky zasílejte přes webový formulář: 200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků

Přihlášky zasílejte přes webový formulář:   200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2017 Součást seriálu Mistrovství dračích lodí ČR / Torrsen Cup 2017 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností

Více

Propozice. Termín: sobota 9. června 2018

Propozice. Termín: sobota 9. června 2018 Propozice Pořadatel: Mikroregion Slezská Harta a NOVUS BIKE s.r.o. Termín: sobota 9. června 2018 Klasifikace: Jedná se o cyklistický závod jednotlivců na zejména nezpevněných otevřených tratích za běžného

Více

propozice závodů dětí a mládeže strana 1/5 datum konání: sobota 10. září 2016 prezence od 13:00

propozice závodů dětí a mládeže strana 1/5 datum konání: sobota 10. září 2016 prezence od 13:00 propozice závodů dětí a mládeže strana 1/5 datum konání: sobota 10. září 2016 prezence od 13:00 ročník: 5. ročník start v kolik: od 15:20 podle jednotlivých kategorií (možný společný start) start kde:

Více

SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY

SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY Oficiální název soutěže 4 dny ROB / 4 days ARDF Pořadatel SK RADIOSPORT Bílovice nad Svitavou, oddíl ROB,

Více

Běh na Velký Javorník 26. ročník

Běh na Velký Javorník 26. ročník Pořadatel: 26. ročník Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 603 352 025, 556 835 685, ve spolupráci s T. J. Frenštát p. R. o. s., Martinská

Více

4. ročník závodu na horských kolech. 28. dubna, Plzeň POŘADATEL: IČ:26 34 46 70. Organizační výbor: Předseda výboru: Velitel tratě: Tisková mluvčí:

4. ročník závodu na horských kolech. 28. dubna, Plzeň POŘADATEL: IČ:26 34 46 70. Organizační výbor: Předseda výboru: Velitel tratě: Tisková mluvčí: P R O P O Z I C E změna k 15.4. 4. ročník závodu na horských kolech ŠKODABIKE marathon 28. dubna, Plzeň P R O Š I R O K O U V E Ř E J N O S T POŘADATEL: SUMMIT DRIVE, s.r.o. IČ:26 34 46 70 gsm: 737 825

Více

SERIÁL BĚŽECKÝCH ZÁVODŮ RUNDÁL 2018

SERIÁL BĚŽECKÝCH ZÁVODŮ RUNDÁL 2018 SERIÁL BĚŽECKÝCH ZÁVODŮ RUNDÁL 2018 RUNdál je připravován pro všechny věkové kategorie, a především pro milovníky sportu a zdravého životního stylu. Jedná se o seriál čtyř běžeckých závodů z nich každý

Více

OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE. 61. ročníku silničního běhu HRONOV NÁCHOD. OS ČUS Náchod ve spolupráci s KVT Náchod

OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE. 61. ročníku silničního běhu HRONOV NÁCHOD. OS ČUS Náchod ve spolupráci s KVT Náchod OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE 61. ročníku silničního běhu HRONOV NÁCHOD POŘADATEL : Okresní sdružení České Unie Sportu v Náchodě pod záštitou měst Náchoda, Hronova a Městyse Velké Poříčí TECH.

Více

Běh na Velký Javorník 27. ročník

Běh na Velký Javorník 27. ročník Pořadatel: Běh na Velký Javorník 27. ročník Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 603 352 025, 556 835 685, ve spolupráci s T. J. Frenštát

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km

BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km Zúčastněte se IX. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Závod je určen všem, kteří se oficiálně

Více

SPORT LIFE RUN 2014 Propozice Ženský běh na 5 km

SPORT LIFE RUN 2014 Propozice Ženský běh na 5 km SPORT LIFE RUN 2014 Propozice Ženský běh na 5 km Běh probíhá v době konání sportovního veletrhu Sport-life. Přijďte si zaběhat a podívat se na novinky nejen v běžeckém sportu. Přijďte a běhejte! Start

Více

Zlatý maraton Emila Zátopka 27.7.2012

Zlatý maraton Emila Zátopka 27.7.2012 ZÁTOPKŮV ZLATÝ TÝDEN ROZPIS závodu na maraton Pořadatel : SC MARATHON PLZEŇ ve spolupráci s Centrem sportu MV a Atletickým oddílem PSK OLYMP Praha Datum a místo : 27.července 2012, areál Centra sportu

Více

Běh na Velký Javorník 31. ročník

Běh na Velký Javorník 31. ročník Pořadatel: 31. ročník Pohorská jednota Radhošť, z. s., Trojanovice 415, 744 01 FRENŠTÁT p. R., IČO: 16627989, tel.: 602 775 373, 591 143 378, ve spolupráci s Městem FREN- ŠTÁT p. R., náměstí Míru 1, 744

Více

Běh na Velký Javorník 25. ročník

Běh na Velký Javorník 25. ročník Běh na Velký Javorník 25. ročník Pořadatel: Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 603 352 025, 556 835 685. Datum závodu: 18. květen

Více

Nejrychlejší přirodní trasa na světě

Nejrychlejší přirodní trasa na světě Další : Účastník bere na vědomí, že za něj zřizovatelé nepřebírají v žádném případě odpovědnost, že je dostatečně zdráv a trénován a připraven na jím vybrané běžecké trati. Nevzniká mu žádný nárok na filmovou

Více

Přebor Prahy juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek na dráze

Přebor Prahy juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek na dráze Přebor Prahy juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek na dráze Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje ASK Slavia Praha Datum 25.5.2018-26.5.2018 Místo Praha - Eden Vedoucí činovníci Technický delegát

Více

Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností. Přihlášky zasílejte přes webový formulář:

Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností. Přihlášky zasílejte přes webový formulář: Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2018 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností Pořadatel: DRAGON BOAT EVENTS Termín: Sobota 14. července

Více

Mezinárodní akademické mistrovství ČR v inline bruslení závod na 21 km

Mezinárodní akademické mistrovství ČR v inline bruslení závod na 21 km Mezinárodní akademické mistrovství ČR v inline bruslení závod na 21 km Pořadatel: Slezská univerzita v Opavě z pověření ČESKÉ ASOCIACE UNIVERZITNÍHO SPORTU Datum soutěže: sobota 18. září 2011 Místo soutěže:

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2016 Propozice Dětské běhy

BOSKOVICKÉ BĚHY 2016 Propozice Dětské běhy BOSKOVICKÉ BĚHY 2016 Propozice Dětské běhy Zúčastněte se VII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Přijďte běhat, fandit, bavit se! Nejlepší tři závodníci z každé

Více

Závod horských kol na Velký Javorník 23. ročník

Závod horských kol na Velký Javorník 23. ročník Závod horských kol na Velký Javorník 23. ročník Pořadatel: Datum závodu: 13. září 2014. Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 602 775

Více

Závod horských kol na Velký Javorník 24. ročník

Závod horských kol na Velký Javorník 24. ročník Závod horských kol na Velký Javorník 24. ročník Pořadatel: Datum závodu: 12. září 2015. Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 602 775

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy Zúčastněte se VIII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Přijďte běhat, fandit, bavit se! Nejlepší tři závodníci z každé

Více

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče.

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče. Přihlášení Přihlásíte se na odkazu www.taoist.cz/registrace nebo stránkách www.taoist.cz v záložce Plán akcí kliknete na R u akce IWS Praha. Po vyplnění registračního formuláře kliknete na tlačítko odeslat

Více

srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště

srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště OFICIÁLNÍ PROPOZICE PRO MISTROVSTVÍ ČR V ATLETICE MUŽŮ A ŽEN DO 22 LET 27. 28. srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN DO 22 LET NA DRÁZE Pořadatel Z pověření ČAS technicky

Více

Závod horských kol na Velký Javorník 27. ročník

Závod horských kol na Velký Javorník 27. ročník Závod horských kol na Velký Javorník 27. ročník Pořadatel: Datum závodu: 15. září 2018. Místo závodu: Pohorská jednota Radhošť, z. s., Trojanovice 415, 744 01 FRENŠTÁT p. R., IČO: 16627989, tel.: 602 775

Více

OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE HRONOV NÁCHOD. OS ČUS Náchod ve spolupráci s KVT Náchod

OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE HRONOV NÁCHOD. OS ČUS Náchod ve spolupráci s KVT Náchod OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE jubilejního 60. ročníku silničního běhu HRONOV NÁCHOD POŘADATEL : Okresní sdružení ČUS v Náchodě pod záštitou měst Náchod a Hronov a městyse Velké Poříčí TECH.

Více

Velíšskej přespolňák

Velíšskej přespolňák Velíšskej přespolňák 2. ročník sobota 25. června 2016 Termín: sobota 25. června 2016 Místo konání: Pořadatel: obec Veliš, okres Benešov Tělovýchovná jednota Sokol Veliš ve spolupráci s Obcí Veliš a dalšími

Více

11. září 2016 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA

11. září 2016 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA Termín: 11. září 2016 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA závod je započítáván do seriálu Běžec Podblanicka 3. ročník 11. září 2016 (neděle) Místo konání: Masarykovo nám., Benešov u Prahy Pořadatel: Tratě: Šatny a úschovna:

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

Závod horských kol na Velký Javorník 19. ročník

Závod horských kol na Velký Javorník 19. ročník Závod horských kol na Velký Javorník 19. ročník Pořadatel: Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 603 352 025, 556 835 685. Datum závodu:

Více

24.08. 2013 OTROKOVICE

24.08. 2013 OTROKOVICE 2013 24.08. 2013 OTROKOVICE Pořadatel: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí: Internet: Přihláška k závodu: Adresa přihlášek: Speedskating club Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1828, 765 02 OTROKOVICE, Czech Republic,

Více

NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007

NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007 NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007 POŘADATEL : SHERPA, Ing. Václav Marek TECHNICKÉ USPOŘÁDÁNÍ : TJ Tatran Sedlčany

Více

Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze

Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu a s podporou Hlavního města Prahy a Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze Praha, atletický stadion

Více

Moravský ultramaraton 3. Blanenská etapa

Moravský ultramaraton 3. Blanenská etapa propozice: Moravský ultramaraton 3. Blanenská etapa Dne: út 4. července 2017 Místo: Ročník: 25. Poháry: Délka hlavní tratě: Povrch: Popis trati: Blansko Lomnice u Tišnova OBL, (ČAU Ultracup 2017, Poco

Více

Zastřešení: Michael Geisler, Landrat des Landkreises Sächsische Schweiz-Osterzgebirge, Dirk Gilbert, Primátor města Drážďany

Zastřešení: Michael Geisler, Landrat des Landkreises Sächsische Schweiz-Osterzgebirge, Dirk Gilbert, Primátor města Drážďany Rozpis: ---------- Pořadatel: Oberelbe-Marathon e.v. Gesamtleiter Toralf Niese Am Dammberg 17, 01445 Radebeul Organizační vedení: xperience sport & events Veranstaltungsagentur Organizační ředitel: Uwe

Více

Závod horských kol na Velký Javorník 22. ročník

Závod horských kol na Velký Javorník 22. ročník Závod horských kol na Velký Javorník 22. ročník Pořadatel: Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 602 775 373, 556 835 685. Datum závodu:

Více

Velíšskej přespolňák - propozice

Velíšskej přespolňák - propozice Velíšskej přespolňák - propozice 3. ročník sobota 24. června 2017 Termín: sobota 24. června 2017 Místo konání: Pořadatel: obec Veliš, okres Benešov Tělovýchovná jednota Sokol Veliš ve spolupráci s Obcí

Více

11. a 12. 05. 2013 OTROKOVICE

11. a 12. 05. 2013 OTROKOVICE 2013 11. a 12. 05. 2013 OTROKOVICE Pořadatel: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí: Internet: Přihláška k závodu: Adresa přihlášek: Speedskating club Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1828, 765 02 OTROKOVICE, Czech

Více

Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze

Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu, s podporou Hlavního města Prahy a pod záštitou Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze Praha, atletický stadion

Více

Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace do 10:00

Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace do 10:00 BMC Transbrody 2018 Datum konání: neděle 16 záři 2018 Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace do 10:00 Prezentace (start/cíl) a příjezd na parkoviště 1 / 15 Trasy a ročníky narození 50 km BMC Transbrody

Více

13. září 2015 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA

13. září 2015 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA 13. září 2015 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA hlavní závod se běží současně jako MISTROVSTVÍ ČR veteránů v silničním běhu na 10 km závod je započítáván do seriálu Běžec Podblanicka 2. ročník Termín: 13. září 2015 (neděle)

Více

Vodní záchranná služba místní skupina Nové Mlýny ve spolupráci s Yacht Club Dyje, sportovní středisko Pavlov a hasiči Hustopeče pořádají

Vodní záchranná služba místní skupina Nové Mlýny ve spolupráci s Yacht Club Dyje, sportovní středisko Pavlov a hasiči Hustopeče pořádají Vodní záchranná služba místní skupina Nové Mlýny ve spolupráci s Yacht Club Dyje, sportovní středisko Pavlov a hasiči Hustopeče pořádají 1. ročník prázdninového závodu (nejen) záchranářů Pálavský záchranář

Více

Informace pro registrované běžce na SPORT LIFE RUN 2014. Vstup do areálu brněnského výstaviště. Start běhů

Informace pro registrované běžce na SPORT LIFE RUN 2014. Vstup do areálu brněnského výstaviště. Start běhů Informace pro registrované běžce na SPORT LIFE RUN 2014 (ŽENSKÝ BĚH O DÉLCE 5 KM, VELETRŽNÍ BĚH O DÉLCE 10 KM) Vstup do areálu brněnského výstaviště Vstup do prostoru brněnského výstaviště Vám bude umožněn

Více

Tratě mládežnických kategorií budou vyznačeny v areálu Mariánského údolí. Profily tratě zde

Tratě mládežnických kategorií budou vyznačeny v areálu Mariánského údolí. Profily tratě zde PROPOZICE ZÁVODU MIZUNO PODZIMNÍ 10 2016 Běžecký závod pro širokou veřejnost, pro všechny výkonnostní a věkové skupiny Pořadatel: Tomáš Štancl Termín: Sobota 1. 10. 2016, od 8:00 hodin Místo: Mariánské

Více

QUADRIATLON TÝN NAD VLTAVOU 2015

QUADRIATLON TÝN NAD VLTAVOU 2015 QUADRIATLON TÝN NAD VLTAVOU 2015 Svtový pohár a mistrovství České republiky ve sprint quadriatlonu POŘADATEL: Kanoistický klub Jiskra Týn nad Vltavou ŘEDITEL ZÁVODU: Ing.arch. Jiří Kobera, e-mail: kobera@atelierkobera.cz

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na druhé Mistrovství České republiky v závodu na HORSKÝCH KOLECH Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců Integra Chroustovice

Více

Závod je určen pro amatérské cyklisty (bez závodní licence). Forma závodu je individuální časovka s intervalovým startem na trati o délce cca 12 km.

Závod je určen pro amatérské cyklisty (bez závodní licence). Forma závodu je individuální časovka s intervalovým startem na trati o délce cca 12 km. P R O P O Z I C E závodu pro amatérské cyklisty na horských kolech OPEN BIKE RACE 2014 TERMÍN: sobota 29.března 2014, MÍSTO: Areál Golf Parku Plzeň - Dýšina POŘADATEL: Plzeňský Golf park a.s. Horomyslická

Více

Kde: atletický stadion PSK Olymp ve Stromovce (Za Císařským mlýnem 1063/5, Praha 7)

Kde: atletický stadion PSK Olymp ve Stromovce (Za Císařským mlýnem 1063/5, Praha 7) 1 / 6 SoftwareFUN 2017 3. ročník sportovního dne pro celou rodinu dětský víceboj dětské běhy rodinná štafeta 4x200 m běžecký závod pro dospělé na 1000 a 3000 m na dráze doprovodný program Kdy: v sobotu

Více

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ 26. ročník Termín: 9. - 12.8.2018 Pořadatel: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu 2.- 4. 9. 2011 Druh soutěže: mistrovství České republiky v radiovém orientačním běhu klasika pro kategorie MD 12

Více

SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019

SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019 SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019 Supersprint Triatlon Zlín 2019 je městským supersprintovým triatlonovým závodem v centru Zlína. Závod je součástí Českého poháru Triatlon Czechtriseries. Záštitu nad závodem

Více

XXIV. ŠUMAVSKÝ SKIMARATON 21. 2. 22. 2. 2009

XXIV. ŠUMAVSKÝ SKIMARATON 21. 2. 22. 2. 2009 SERIÁL BĚŽECKÝCH ZÁVODŮ GENERÁLNÍ PARTNER PARTNEŘI www.skimaraton.cz XXIV. ŠUMAVSKÝ SKIMARATON 21. 2. 22. 2. 2009 TECHNICAL OUTDOOR WEAR oblečení, které sedí Energy strategy Udělejte si plán pro nejlepší

Více

Mistrovství České republiky mužů, žen, juniorů a juniorek ve vícebojích

Mistrovství České republiky mužů, žen, juniorů a juniorek ve vícebojích ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu, s podporou Hlavního města Prahy a pod záštitou Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky mužů, žen, juniorů a juniorek ve vícebojích

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ, JUNIOREK, DOROSTENCŮ, DOROSTENEK, STARŠÍCH ŽÁKŮ, STARŠÍCH ŽÁKYŇ, MLADŠÍCH ŽÁKŮ A MLADŠÍCH ŽÁKYŇ VE VÍCEBOJÍCH

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ, JUNIOREK, DOROSTENCŮ, DOROSTENEK, STARŠÍCH ŽÁKŮ, STARŠÍCH ŽÁKYŇ, MLADŠÍCH ŽÁKŮ A MLADŠÍCH ŽÁKYŇ VE VÍCEBOJÍCH MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ, JUNIOREK, DOROSTENCŮ, DOROSTENEK, STARŠÍCH ŽÁKŮ, STARŠÍCH ŽÁKYŇ, MLADŠÍCH ŽÁKŮ A MLADŠÍCH ŽÁKYŇ VE VÍCEBOJÍCH Atletický klub Olomouc z.s. pořádá z pověření Českého

Více

AXIS NOČNÍ DESÍTKA 2018

AXIS NOČNÍ DESÍTKA 2018 AXIS NOČNÍ DESÍTKA 2018 Pořadatel: Pteam sport, z.s. Generální partner: Datum: sobota 24. 3. 2018 Místo: sportovní hala TJ START (lávka za Kauflandem Jihlava) Závody: Km Starty: Holky 3 7 let 0,2 km 19:00

Více

Řád 14. cyklistického závodu Kowary Pomezní Boudy

Řád 14. cyklistického závodu Kowary Pomezní Boudy Řád 14. cyklistického závodu Kowary Pomezní Boudy 1. Cíl akce - zvýšení popularity cyklistiky jako formy zábavy, formy aktivního odpočinku, rekreace a sportu - zvýšení povědomí o turistických místech v

Více

10. září 2017 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA a JUNIORKA

10. září 2017 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA a JUNIORKA Termín: 10. září 2017 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA a JUNIORKA hlavní závod je započítáván do seriálu Běžec Podblanicka 4. ročník 10. září 2017 (neděle) Místo konání: Masarykovo nám., Benešov u Prahy Pořadatel: Tratě:

Více

Občerstvovací stanice

Občerstvovací stanice Informace pro registrované běžce na PŮLMARATON MORAVSKÝM KRASEM (1/2 MARATON, MĚSTSKÝ BĚH, DĚTSKÉ BĚHY) Registrace či prezentace (vyzvednutí startovního balíčku) Registrace a prezentace je otevřena v pátek

Více

A-4191 VORDERWEISSENBACH STERNSTEINSTR. 6 HORNÍ RAKOUSKO

A-4191 VORDERWEISSENBACH STERNSTEINSTR. 6 HORNÍ RAKOUSKO P O Z V Á N K A NA MEZINÁRODNÍ TURNAJ V MALÉ KOPANÉ (5 + 1) ŽEN JAKO SOUČÁST FESTIVALU VE SLAVNOSTNÍM STANU OD PÁTKU 30. ČERVNA DO NEDĚLE 2. ČERVENCE 2017 MÍSTO KONÁNÍ: SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ UNION VORDERWEISSENBACH

Více

Karate Lions Pardubice

Karate Lions Pardubice Datum 2. června 2018 Místo Tipsport arena (kapacita 10 000+ míst), Pardubice, Česká republika Registrace Online registrace by měla být provedena přes www.sportdata.org do 31. května 2018. Pozdější registrace

Více

5. ročník běžeckého závodu

5. ročník běžeckého závodu 2HRADY 2015 PROPOZICE ZÁVODU WWW.2HRADY.CZ 3. října 2015 5. ročník běžeckého závodu Český pohár v běhu do vrchu PROPOZICE ZÁVODU 1 3. října 2015 2HRADY 2015 PROPOZICE ZÁVODU WWW.2HRADY.CZ Místo startu:

Více

Mistrovství České republiky mužů a žen na dráze pro rok 2017

Mistrovství České republiky mužů a žen na dráze pro rok 2017 Mistrovství České republiky mužů a žen na dráze pro rok 2017 Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl TJ TŽ Třinec Datum Pátek 9., sobota 10. a neděle 11. června 2017 Místo Třinec-městský

Více

palavskyzachranar.webnode.cz VZS ČČK MS NOVÉ MLÝNY a hasiči Hustopeče ve spolupráci s Yacht Club Dyje pořádají

palavskyzachranar.webnode.cz VZS ČČK MS NOVÉ MLÝNY a hasiči Hustopeče ve spolupráci s Yacht Club Dyje pořádají palavskyzachranar.webnode.cz VZS ČČK MS NOVÉ MLÝNY a hasiči Hustopeče ve spolupráci s Yacht Club Dyje pořádají 3. ročník prázdninového závodu (nejen) záchranářů Za podpory: Pálavský záchranář Novomlýnský

Více

Mistrovství České republiky ve sprint kvadriatlonu Dorost 16-17

Mistrovství České republiky ve sprint kvadriatlonu Dorost 16-17 KVADRIATLON TÝN NAD VLTAVOU 2018 POŘADATEL: Kanoistický klub Jiskra Týn nad Vltavou ŘEDITEL ZÁVODU: Ing.arch. Jiří Kobera, e-mail: kobera@atelierkobera.cz TECHNICKÝ DELEGÁT: bude upřesněno (ČTA) HLAVNÍ

Více

ZLÍNSKÁ VLNA Závody v plavání Masters 14. - 15. září 2019 Pořadatel: Ředitel závodu: Swim Masters Zlín, z.s. Lazy IV 3875 76001 Zlín Michal Přílučík (michal.prilucik@swimmasterszlin.cz) Datum: 14. - 15.

Více

Slovensko Bratislava parkoviště Klokočova 48 8'7.980"N, 17 6'57.993"E. (orientační bod Vodní věž)

Slovensko Bratislava parkoviště Klokočova 48 8'7.980N, 17 6'57.993E. (orientační bod Vodní věž) Bratislava Vídeň koloběžkový závod (jízda) sobota 28.4.2018 Bratislava Vídeň je závod ve kterém nikdo není poslední, záleží na Vás jak jízdu podél Dunaje pojmete, buď v závodním či turistickém tempu. Závod

Více

ASK Slavia Praha. pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY. Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích

ASK Slavia Praha. pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY. Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích ASK Slavia Praha pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích Neděle 26. června 2016 Vedoucí činovníci Ředitel závodů Technický ředitel Hlavní rozhodčí Ing. Josef Šrámek

Více

ASK SLAVIA PRAHA. pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY. Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích

ASK SLAVIA PRAHA. pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY. Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích ASK SLAVIA PRAHA pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích Pátek 3. července 2015 Vedoucí činovníci Ředitel závodů Hlavní rozhodčí Technický ředitel Vedoucí závodní

Více

Lesní Kros i Canicross Tlučnou

Lesní Kros i Canicross Tlučnou Lesní Kros i Canicross Tlučnou www.rozbehamecesko.cz Krásné lesy v okolí Plzně a měkké cesty jako stvořené pro lesní kros! 1. ročník závodu, který jde ve šlépějích dříve proslulého Tlučenského běhu. Za

Více

PRAŽSKÉ MEMORIÁLY 3. MÍTINK PRO 3. KOLO ČESKÁ SPOŘITELNA ATLETICKÉ EXTRALIGY MUŽŮ A ŽEN

PRAŽSKÉ MEMORIÁLY 3. MÍTINK PRO 3. KOLO ČESKÁ SPOŘITELNA ATLETICKÉ EXTRALIGY MUŽŮ A ŽEN ASK SLAVIA PRAHA pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY 3. MÍTINK PRO 3. KOLO ČESKÁ SPOŘITELNA ATLETICKÉ EXTRALIGY MUŽŮ A ŽEN Praha, atletický stadion SK Slavia ve Vršovicích Čtvrtek 21. června 2012 Vedoucí činovníci

Více

Všeobecné smluvní (obchodní) podmínky FREE LITOVEL BOBR CUP

Všeobecné smluvní (obchodní) podmínky FREE LITOVEL BOBR CUP Všeobecné smluvní (obchodní) podmínky FREE LITOVEL BOBR CUP www.bobr-cup.cz Tyto podmínky se vztahují na sportovní akci, závod FREE LITOVEL BOBR CUP (dále jen BOBR CUP ), konaný dne 5.10. 2019 a jeho případné

Více

Závodníci a činovníci se zúčastňují závodu na vlastní nebezpečí. Za odložené věci na stadionu a v šatnách pořadatel neručí!

Závodníci a činovníci se zúčastňují závodu na vlastní nebezpečí. Za odložené věci na stadionu a v šatnách pořadatel neručí! Pořadatel: Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT v Praze ve spolupráci s VSK Elektro ČVUT Praha - lyžařský oddíl, Pražským svazem lyžařů, KSL Středočeského kraje a TJ Sokol Senohraby - lyžařský oddíl Datum

Více

CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010

CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 POŘADATEL: SHERPA, Ing. Václav Marek TECHNICKÉ USPOŘÁDÁNÍ: TJ Tatran Sedlčany - oddíl kanoistiky DATUM KONÁNÍ: 7.

Více