ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ - ostrov věčného mládí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ - ostrov věčného mládí"

Transkript

1 LIBUŠE TRAVEL CESTOVNÍ AGENTURA www. LibuseTravel.cz ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ - ostrov věčného mládí Ostrov Ischia je jeden z nejkrásnějších ostrovů ve Středomoří. Dnes patří také k nejoblíbenějším turistickým cílům, neboť je díky kombinaci moře a řady termálních pramenů ideálním místem pro dovolenou a proto je označován za Ostrov Snů. Ischia se pyšní největší koncentrací termálních vodních pramenů v Evropě vyvěrá zde 100 pramenů. Ostrov je velmi vyhledávaný turisty, ať už pro svou krásu, pohodu, tak i pro turisty, kteří sem se jezdí léčit. Možnost dovolené skoro po celý rok!

2 TERMÁLNÍ PARKY Do většiny termálních parků musíte mít koupací čepici v bazénu! Poseidonovy zahrady Forio ( Největší termální park s písečnou pláží Citara. 24 bazénů s termální, minerální, mořskou a sladkou vodou o teplotě od 25 C do 40 C, přírodní skalní sauna, soukromá pláž, Japonské lázně, římská křesla. Restaurace, kavárny, vinotéky, butiky. Afroditiny a Apollonovy zahrady Sant Angelo ( Velmi pěkně terasovitě uspořádané termální lázně ve svahu nad pláží se 13 bazény (20-42 C), krytý bazén s hydromasáží, olympijský bazén, dětský bazén. Přírodní sauna v jeskyni, privání pláž, terasa nad mořem, oddělená část pro nudisty, bary, restaurace, butiky.

3 Negombo Lacco Ameno ( Nad jedním z nejkrásnějších zálivů s pláží San Montano se rozprostírá uprostřed zahrady park se 12 termálními bazény a bazénem s mořskou vodou. Hydromasáže, turecká koupel, soukromá pláž, nádherná zahrada s několika sty druhy exotických a středomořských rostlin. Restaurace, bary, obchůdky. Pobyt v Negombu v bazénech možný bez koupací čepice. Tropical Sant Angelo ( Nabízí 9 bazénů o různé teplotě, jeden s mořskou vodou, hydromasáže, bahno, masáže, inhalace, saunu, kosmetiku. Restaurace. Castiglione Casamicciola ( Slunečné terasovitě uspořádané termální lázně ve svahu nabízí 8 bazénů a malou soukromou pláž. Malý vláček zubačka vede přímo do parku. Další je malý termální park Eden (

4 ORGANIZOVANÉ VÝLETY s českým průvodcem: U českých delegátek si můžete dokoupit nejen fakultativní výlety, ale také vstupenky do termálních parků (se slevou). Aktuální program skupinových výletů s českým průvodcem obdržíte u delegátky. Okružní jízda po Ischii. Průvodce vás zasvětí do tradic a zvyků tohoto nádherného ostrova a provede všemi šesti městečky. Zastávka na překrásné vyhlídce. Ochutnávka likérů a vín. Ostrov Capri. Plavba na ostrov oblíbený pro své přírodní krásy již římskými císaři. Neapol historické centrum Pompeje a Vesuv. Světově jedinečné vykopávky antického města, výstup na Vesuv. Amalfitánské pobřeží výlet na světově nejznámější pobřeží (Sorrento, Positáno, Amalfi) Okruh lodí kolem ostrova. Moc doporučuji! Relax na palubě, obdivování přírodních krás, jeskyně, zastávky na koupání, občerstvení na palubě, skvělá atmosféra! Výlet na ostrov Procida. Citrónový ostrov malebný ostrůvek, přístav v arabském stylu.

5 INDIVIDUÁLNÍ VÝLETY s týdenní jízdenkou na místní bus: Nejvyšší bod ostrova Ischia bývalá sopka Monte Epomeo: busem (CD, CS) do vesničky Fontána a odtud pěšky cca 1,5 hod výstup. Překrásný panoramatický výhled na celý ostrov i na celý Neapolský záliv. Chcete si užít termálních pramenů zadarmo? V zátoce Sorgeto vyvěrá termál přímo do moře. Busem CD,CS nebo č.1 do Panzy. Pěší sestup cca 20 min. Nebo pohodlněji: lodí ze St. Angela do Sorgeto. Navštivte také nádhernou botanickou zahradu La Mortella. KDE SE UBYTOVAT? Více informací a ceny najdete v nabídkovém letáčku HOTELY NA OSTROVĚ ISCHIA.

6 SE DOSTAT NA OSTROV? INFORMACE PRO ŽELEZNIČÁŘE Vlakem: jízdenky FIP - ÖBB, FS a průkaz FIP ORIENTAČNÍ JÍZDNÍ ŘÁDY VLAKŮ A LODÍ Nutno jízdní řády vždy aktualizovat na konkrétní datum! CESTA TAM Praha hl.n. EC 173 (13.42) - (18.22) Wien Meindling EN 1035 (19.29) (09.08) Roma Termini R 2391 (10.49) (13.31) Napoli C. Na noční vlak EN 1035 je nutné mít k jízdence FIP minimálně místenku za 233Kč. Pohodlnější varianta je si dokoupit 1 lehátko T6 (6 osob v oddíle) za 749Kč, případně 1 lehátko T4 (4 osoby v oddíle) za 1007Kč. Informace o cenách rezervačních dokladů jsou z mezinárodní pokladny ČD. Lodní spoje z Neapole (případně z Pozzuoli) na ostrov Ischia provozují 2 hlavní společnosti Caremar a Medmar MAPA NEAPOL: Nebo vlakem z Říma do Pozzuoli: Roma Termini R 2389 (09.49) (11.17) Formia R (11.58) Pozzuoli Solfatara (12.52) V Neapoli před nádražím je rozlehlé náměstí, z kterého odjíždějí tramvaje či busy do přístavu Porto Marina di Massa. Lístky si koupíte v novinovém stánku. Cestu turista zvládne i pěšky. MHD bus od nádraží dolů k moři do přístavu. Cestu turista zvládne i pěšky. TRAJEKT společnosti Caremar: Pozzuoli Porto odj Ischia Porto příj TRAJEKT společnosti Caremar: Neapol Porto Marina di Massa odj Ischia Porto příj.16.50

7 ISCHIA - PORTO Jízdenky na MHD ostrova se kupují ve stánku nedaleko stanoviště autobusů ISCHIA PORTO. Viz mapička. CESTA ZPĚT trajekty společnosti Caremar Ischia Porto odj Neapol Porto Marina di Massa příj Ischia Porto odj Pozzuoli Porto příj vlakem z Neapole Napoli C. R 2398 (14.31) (17.10) Roma Termini EN 1034 (19.05) (08.34) Wien Meidling EC 172 (09.33) (14.18) Praha hl.n. nebo vlakem z Pozzuoli do Říma : Pozzuoli Solfatara R (14.32) (14.52) Vila Literno R 2398 (15.02) (17.10) Roma Termini Na noční vlak EN 1034 je nutné mít k jízdence FIP minimálně místenku (233Kč) nebo lehátko T6 (749Kč) případně lehátko T4 (1007Kč). Informace o cenách rezervačních dokladů jsou z mezinárodní pokladny ČD. Všechny vlaky jsou vybrány tak, aby cestující s jízdenkou FIP již na italských úsecích NIC NEDOPLÁCELI!

8 DOPRAVA NA OSTROVĚ Na ostrově doporučuji zakoupit týdenní jízdenku za 18 euro. Hlavní linkou je okružní bus CD, CS. Pro cestovatele, kteří chtějí navštívit zajímavá místa na ostrově Ischia, se týdenní jízdenka určitě vyplatí! Rámcový přehled místních linek: Autobusová společnost AEVABUS CS - circolare sinistra - objíždí ostrov z přístavu směrem doleva (při pohledu na moře): Ischia Porto Casamicciola - Lacco Ameno Forio Panza Succhivo -St. Angelo Succhivo Panza - Serrara Fontana Barano - Ischia Porto CD - circolare destra - objíždí ostrov z přístavu směrem doprava 1 Ischia Porto, Casamicciola, Lacco.A, Forio, Panza, Succhivo, Cava Grado-Sant Angelo 2 Ischia Porto, Casamicciola, Lacco A., Forio, pláž Citara (Poseidonovy zahrady) 3 Ischia Porto, Piazza Marina, P.zza Bagni, La Rita, P.zza Maio, P.zza Bagni, P.zza Marina, Ischia Porto 4 Ischia P., P. Marina, P. Bagni, La Rita, P.zza Maio, Fungo, Lacco Ameno, P.zza Maio, La Rita a zpět 5 Ischia Porto, Pilastri, Piedimonte, Testaccio, Maronti -pláž, Piedimonte, Pilastri, Ischia Porto 6 Ischia Porto, Pilastri, Piedimonte, Faiano, Piedimonte, Pilastri, Ischia Porto 7 Ischia Porto, Ischia Ponte Aragonský hrad, Ischia Porto 8 Ischia P., P. d. Eroi, P.d. Campagnano, P.zza d. Eroi, Palazzotto, S. Michele, S. Antuono, Campagnano a zpět 9 Fontana, Panza, Citara-pláž (Poseidonovy zahrady), Panza, Serrara, Fontana 10 Fiaiano, Piedimonte, Testaccio, Maronti -pláž a zpět 11 Serrara, Fontana, Buonopane, Barano, Testaccio, Maronti -pláž a zpět C12 Ischia Porto, P.zza Eroi, Cartaromana, S.Michele, Campagnano, S.Antuono, Pilastri, Ischia Porto C13 Ischia Porto, Pilastri, Campagnano, Cartaromana, P.zza Eroi, Ischia Porto 14 Piazza Marina, Piazza Bagni, La Rita, Piazza Maio, Fango, Forio, Citara 15 Ischia Porto, Palazzetto, Ischia Ponte, Via Pontano, Palazzetto, S.Antuono, Pilastri, Porto, Via quercia, Porto 16 Piazza Marina, P.S.Pasquale, Cretaio, Pizza Bagni, P. Marina, Lacco Ameno, Fango, Lacco Ameno,, P. Marina Autobusová společnost PEGASO - pouze Forio A Citara, V. Mazzela, Forio Porto, Monterone S. Lucia, Borbonica, Spinatola, Forio Porto, Citara/ V. Mazzela, San Vito, Forio Porto, V. Mazzella, Cava, Citara B1 S.Francesco, Forio Porto, Statalle (Fina), Citara, Cuotto, Panza (B2 zpět) D Panza, Citara, V. Mazzella, Forio Porto a zpět Autobusy mají intervaly přibližně každých 15 minut během dne. V nočních hodinách je interval cca 45 min. Jízdenky jsou platné pro obě společnosti.

9 DOPORUČENÝ PROGRAM - 9 NOCÍ NA ISCHII individuální i organizované výlety 1. den Odjezd vlakem z Prahy do Vídně, noční vlak do Itálie. 2. den Ranní příjezd do Říma, dále do Pozzuoli, pak trajektem na ostrov Ischia, místním busem na ubytování. 3. den Místním okružním busem (CD,CS) jízda kolem ostrova. Procházka nejhezčím místem pobřeží, malou rybářskou vesničkou Sant Angelo. Odpolední návštěva termálního parku TROPICAL. 9 bazénů o různé teplotě, jeden s mořskou vodou, hydromasáže, sauna, restaurace. 4. den Busem do vesničky Fontana, odtud pěší výstup na nejvyšší vrchol ostrova, bývalou sopku Monte Epomeo, 789 m. Úžasné panoramatické výhledy na ostrov i Neapolský záliv se siluetou Vesuvu v pozadí. Turistika ve vnitrozemí, výstup na vrcholy Monte Nuovo, Capo del Uomo. Po sestupu k autobusové zastávce přejezd na koupání na nejdelší pláži ostrova Maronti, přes 2 km teplého písku, kde jsou četné fumaroly (unikající horký sirný plyn). Možnost soutěskou dojít ke starověkým lázním Terme CAVA SCURA, kde vyvěrají horké prameny. 5. den Procházka hlavním městem ostrova Ischia, prohlídka Aragonského hradu dominanta a symbol celého ostrova. Busem k botanické zahradě La Mortella, kterou založil anglický skladatel sir William Walton. Ve skleníku je umístněn největší leknín na světě, Viktorie amazonská. Překrásná podívaná! Koupání na pláži Chiara u Foria. 6. den Busem do vesničky Panza, odtud pěší sestup k zátoce SORGETO, kde horký pramen vyvěrá přímo do moře. Odpoledne relax v termálním parku AFRODITINY A APOLLONOVY ZAHRADY v Sant Angelu. 12 bazénů o teplotě 18 C do 42 C, z nichž jeden je krytý s hydromasáží, jeden olympijský a jeden dětský. Dále je k dispozici sauna v přírodní jeskyni, privátní pláž, terasa nad mořem, restaurace, oddělená část pro nudisty. 7. den Z přístavu Ischia Porto lodí na sousední ostrov Procida. Procházka po ostrově: Marina Grande, pevnost Terra Murata, opatství San Michele. Výhled z Belvederu patří k nejkrásnějším v tomto regionu a zabírá celý Neapolský záliv od Capo Miseno až ke konci Sorrentského poloostrova s ostrovem Capri. Busem do vesničky Chiaioella, dlouhé písečné pláže, koupání. Večer návrat na ostrov Ischia. 8. den Forio. Procházka městem podél moře: kostel Sccorso, Zamilované kameny, pláž Citara. Celodenní vstup do TOP termálního parku POSEIDONOVY ZAHRADY největší termální park u pláže Citara, 24 termálních bazénů s teplotou vody od 28 C do 40 C, římská sauna, velká soukromá pláž, vinná restaurace ve skále. Maximální relax! 9. den Celodenní výlet lodí okolo celého ostrova Ischia. Cestou několik zastávek na moři na koupání, možnost doplavat do jeskyně. Na lodi je vždy něco k pití voda, víno a něco k snědku smažené rybky, těstoviny, chléb, ovoce. Opalování a odpočinek na lodi. 10. den Lacco Ameno skalní útvar v moři Hřib. Celodenní relaxace v termálním parku NEGOMBO - absolutní jednička v mém hodnocení termálů! 12 bazénů termálních a slaných, hydromasáže, turecká koupel, soukromá pláž v zálivu San Montano, nádherná zahrada s několika sty exotických a středozemních rostlin, restaurace, kavárna. 11. den Odjezd z ubytování. Trajektem do Pozzuoli, dále vlakem do Říma. Noční přejezd do Rakouska. 12. den Ranní příjezd do Vídně, odpolední příjezd do Prahy.

10 PLÁŽE Přestože ostrovu dominují skály, pobřeží mající kolem 35 km čítá také mnoho krásných pláží. ISCHIA PONTE: CARTAROMANA písečná, horké prameny (východně od hradu), ST. ANNA písek, skalnaté výběžky, RYBÁŘSKÁ PLÁŽ písečná (západně od hradu). ISCHIA PORTO: ANGLICKÁ PLÁŽ písek a skaliska (západně od přístavu) IL LIDO: písek (mezi přístavem a Ischia Ponte) CASAMICCILOLA TERME: BAGNITELLO písek, skály a teplé prameny (mezi Casamicciolou a Ischia). MARINA: písek (blízko přístavu) LACCO AMENO: mezi Casamicciolou a centrem Lacco Amena: různé malé písčité pláže nebo skalnaté, SAN MONTANO písek, skály (západ L.Amena) FORIO: SAN FRANCESCO A PLÁŽ CHIAIA (mezi centrem a výběžkem Punta Caruso) písečné, CAVA DELL ISOLA písek (jižně od centra), CITARA písek, Záliv SORGETO (pod Panzou): maličká pláž se skálami a termálními prameny. CAVA GRADO malá písečná pláž mezi skalami (před Sant Angelem) SANT ANGELO malá písčitá pláž v centru městečka BARANO: MARONTI malé kaménky, dále písek, největší pláž na ostrově 2km dlouhá, západní část s horkým pískem, fumarolami a termálními prameny (východně od Sant Angela) Na ostrově si můžete na památku koupit obrazovou publikaci o ostrově v českém jazyce. Ischia je nádherné místo, kam se budete chtít určitě vracet, protože během jedné dovolené stačíte spatřit a užít si pouze část magických krás Ostrova Snů. LIBUŠE TRAVEL MOBIL: CESTOVNÍ AGENTURA info@libusetravel.cz Libuše Sládečková, Waltrova 39, Plzeň SKYPE: libuse.sladeckova Libuše Sládečková

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně!

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! VLAKOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJEZD PRO ŽELEZNIČÁŘE s jízdenkou FIP: ÖBB a FS TERMÍN: 20.9. - 28.9.2014 CENA: 6 990 Kč Program 1. den Odjezd vlakem

Více

KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY

KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY LIBUŠE TRAVEL CESTOVNÍ AGENTURA www. LibuseTravel.cz KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY Francouzská riviéra nabízí středomořské podnebí, zářící slunce, významná přímořská letoviska, historická městečka, ale hlavně

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 ITÁLIE Ischia Půldenní výlet kolem ostrova Ischia Půldenní okruh kolem ostrova Ischia s českým průvodcem. Prohlídky a zastávky na nejzajímavějších místech ostrova, výjezd do nejvýše

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

2014 ITÁLIE OSTROV ISCHIA

2014 ITÁLIE OSTROV ISCHIA ITÁLIE OSTROV ISCHIA Uvedené ceny jsou v Kč a platné na osobu na týden s polopenzí. Na ostrově Ischia zahrnují delegátské služby v češtině, informační materiály pro klienty. K dispozici je také široká

Více

ISCHIA Ischia letoviska Ischia Ponte Forio Sant Angelo Termální vody Minerální a termální koupele

ISCHIA Ischia letoviska Ischia Ponte Forio Sant Angelo Termální vody Minerální a termální koupele ISCHIA Ischia je osmým největším ostrovem Itálie a zároveň největším ostrovem Neapolského zálivu. Leží v oblasti provincie Kampánie v Tyrhénském moři, geografická poloha ostrova je 4044 s. š. a 1355 v.

Více

Znovuvobjevený ostrov Ischia perla v Neapolském zálivu

Znovuvobjevený ostrov Ischia perla v Neapolském zálivu Znovuvobjevený ostrov Ischia perla v Neapolském zálivu Infocesta v r. 2005 a v r. 2019 Dvě hodinky letadlem, krásná Neapol, hodina trajektem, při níž si užijete intenzivní sluneční paprsky, tyrkysové moře

Více

ISCHIA. Ischia - letoviska. Termální vody

ISCHIA. Ischia - letoviska. Termální vody ISCHIA Ischia je osmým největším ostrovem Itálie a zároveň největším ostrovem Neapolského zálivu. Leží v oblasti provincie Kampánie v Thyrénském moři, geografická poloha ostrova je: 4044 severní šířky,

Více

OSTROV ELBA PŘÍRODNÍ RÁJ

OSTROV ELBA PŘÍRODNÍ RÁJ NOVINKA Pro železničáře a jejich rodinné příslušníky vlakový poznávací zájezd jízdenky FIP: ÖBB a FS OSTROV ELBA PŘÍRODNÍ RÁJ 14.9. - 22.9.2019 Vznik Elby popisuje legenda, podle které se tyrhénské Venuši

Více

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. CHORVATSKO vlakem HVAR Ostrov s vůní levandule pobyt u moře s organizovanými výlety strava: ALL INCLUSIVE LIGHT průvodce: Libuše Sládečková Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. HIT 2017 CHORVATSKO vlakem HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. 2 TERMÍNY: 1.6. - 10.6.2018 a 7.9. - 16.9. 2018

Více

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem Jízdenky FIP: ÖBB a SŽ, průkaz FIP (vyřizuje si každý sám) jezero Bled Postojenská jeskyně Piran Ljubljana 7.8. - 11.8.2019 5990 Kč Slovinsko. Není příliš

Více

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino NOVINKA Organizovaný pobytový zájezd vlakem pro české a slovenské železničáře. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajišťuje si každý sám) 2018 - ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí

Více

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ 12.6. - 17.6.2019 Vlakový poznávací zájezd pro železničáře BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Více

SENIORSKÉ POBYTY ISCHIA 2014 Platné pro seniory nad 55+. Obec BARANO zóna pláž Maronti:

SENIORSKÉ POBYTY ISCHIA 2014 Platné pro seniory nad 55+. Obec BARANO zóna pláž Maronti: SENIORSKÉ POBYTY ISCHIA 2014 Platné pro seniory nad 55+. Obec BARANO zóna pláž Maronti: Villa Casa Bianca ** Barano Via Spiaggia dei Maronti 80070 Barano www.casabiancaischia.it od do DBL přízemí/terasa/

Více

2016 ITÁLIE OSTROV ISCHIA

2016 ITÁLIE OSTROV ISCHIA ITÁLIE OSTROV ISCHIA Uvedené ceny jsou v Kč a platné na osobu na týden s polopenzí. Na ostrově Ischia zahrnují delegátské služby v češtině, informační materiály pro klienty. K dispozici je také široká

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

2015 ITÁLIE OSTROV ISCHIA

2015 ITÁLIE OSTROV ISCHIA ITÁLIE OSTROV ISCHIA Uvedené ceny jsou v Kč a platné na osobu na týden s polopenzí. Na ostrově Ischia zahrnují delegátské služby v češtině, informační materiály pro klienty. K dispozici je také široká

Více

Kč* Šestidenní zájezd do Itálie Benátky Řím Vatikán Pompeje - Vesuv. Ne 9. - pá

Kč* Šestidenní zájezd do Itálie Benátky Řím Vatikán Pompeje - Vesuv. Ne 9. - pá 8 7 000 Kč* Šestidenní zájezd do Itálie Benátky Řím Vatikán Pompeje - Vesuv Během šestidenního zájezdu strávíš hned dva dny v Římě - první den si projdeš pozůstatky antického Říma včetně monumentálního

Více

2015 ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO

2015 ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO apartmány 700-900 m od železniční zastávky San Benedetto del Tronto se nachází ve střední části Jaderského moře na poloviční vzdálenosti mezi městy ANCONA

Více

ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO

ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO Vlakový zájezd pro české a slovenské železničáře a jejich rodinné příslušníky s jízdenkami FIP: ÖBB a FS ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO 26.3. - 31.3.2019 5990 Kč (letní rezidence papeže) ŘÍM FLORENCIE CASTEL

Více

2019 ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID

2019 ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID 500 M OD VLAKOVÉ ZASTÁVKY GATTEO A MARE CHARAKTERISTIKA: dobře vybavený rodinný hotel se nachází přímo na pláži. Doporučujeme především pro rodiny s dětmi. UBYTOVÁNÍ:

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a

Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a papriky 4.6. - 9.6.2019 MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged

Více

SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015

SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015 SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015 Proč právě Sicílie? Největší italský ostrov nabízí krásné pláže, hory, divoké kaňony, jedny z nejlépe zachovaných antických památek světa i architektonické pozůstatky vlády Normanů,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ITÁLIE. Ischia

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ITÁLIE. Ischia Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ITÁLIE Ischia Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného

Více

Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a

Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a papriky 30.10. - 3.11.2019 MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged

Více

Zahrada Evropy. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? termální parky okouzlující přírodu historické památky pohostinnost místních obyvatel

Zahrada Evropy. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? termální parky okouzlující přírodu historické památky pohostinnost místních obyvatel Zahrada Evropy. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? termální parky okouzlující přírodu historické památky pohostinnost místních obyvatel CO BYSTE SI NEMĚLI NECHAT UJÍT? místní gastronomické pochoutky koupel v termálních

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína

Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína Termín: 20.-25. 6. 17 Cena: 6 490,- Program: 1. den: - odjezd z Ochoze u Brna

Více

Setkávání. Ubytování. Villa Rita***, Forio. Pokoje. NESMĚŇKA ve spolupráci s CK Lostar pořádá zájezd s programem

Setkávání. Ubytování. Villa Rita***, Forio. Pokoje. NESMĚŇKA ve spolupráci s CK Lostar pořádá zájezd s programem NESMĚŇKA ve spolupráci s CK Lostar pořádá zájezd s programem Ischia, Itálie 2019 Setkávání 21. 28. září 2019 letecky * od 505,- EUR letecky (cena se mění podle ceny letenky) 20. 29. září 2019 busem * 375,-

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Výlet autobusem do Varny Chcete navštívit DELFINÁRIUM? Sraz: Odjezd: Příjezd do Varny: Program zahrnuje: Odjezd z Varny: Předpokládaný návrat:

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Zájezd Poklady Kampanie - Neapol, Vesuv, Pompeje, Capri

Zájezd Poklady Kampanie - Neapol, Vesuv, Pompeje, Capri Zájezd Poklady Kampanie - Neapol, Vesuv, Pompeje, Capri 28. 5. 1. 6. 2014 předběžná cena 4 900,- ořadí prohlídek jednotlivých míst může být změněno v závislosti na vnějších vlivech (státní svátky, stávky,

Více

MAĎARSKO - TERMÁLY BÜKFÜRDÓ a SARVAR

MAĎARSKO - TERMÁLY BÜKFÜRDÓ a SARVAR Vlakový zájezd pro české a slovenské železničáře s jízdenkou FIP: GYSEV MAĎARSKO - TERMÁLY BÜKFÜRDÓ a SARVAR BEZ NOČNÍCH PŘEJEZDŮ! LIBUŠE TRAVEL CESTOVNÍ KANCELÁŘ IČ:88753743 NOVINKA E-MAIL: WEB: MOBIL:

Více

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT? kouzelné zátoky s křišťálovým mořem výbornou místní kuchyni pláže s bílým pískem romantická zákoutí

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT? kouzelné zátoky s křišťálovým mořem výbornou místní kuchyni pláže s bílým pískem romantická zákoutí KALÁBRIE Bílé pláže jižní Itálie. Vítejte V ITÁLII Paola Tropea Calabria V VI VII VIII IX X Kalábrie Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv. špičku boty. Je to převážně hornaté území, které

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 09.00 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin Návštěva

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz. Anaxos Garden studia Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org ŘECKO Lesvos / Anaxos www.cdtravel.cz Řecko Lesvos / / Poloha: příjemná studia tvoří 4 budovy, které jsou umístěny

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Ischia Porto. Monte Epomeo. Barano. St. Angelo

Ischia Porto. Monte Epomeo. Barano. St. Angelo Ostrovní inspirace Ostrov plný vůní a zeleně, úrodné vinice a citrusové háje, starobylá městečka rozesetá po úbočí sopky Monte Epomeo, krásné písčité i romanticky divoké pláže, ale především hřejivé slunce

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

Toskánský jóga a eko agroturismus

Toskánský jóga a eko agroturismus Toskánský jóga a eko agroturismus cena na vyžádání Cena zahrnuje: ubytování na daný počet nocí snídaně / večeře ložní prádlo, ručníky plné využití apartmánů pojištění CK proti úpadku TOSKÁNSKÝ JÓGA A EKO

Více

Toskánsko zájezd 12. 5. 16. 5. 2015

Toskánsko zájezd 12. 5. 16. 5. 2015 Toskánsko zájezd 12. 5. 16. 5. 2015 Toskánsko je domovem světově proslulých turistických ikon, láká návštěvníky již od dob, kdy se zde usadili Etruskové. Malebná krajina se středověkými pevnostmi na vršcích

Více

Toskánský jóga a eko agroturismus (IT04)

Toskánský jóga a eko agroturismus (IT04) Toskánský jóga a eko agroturismus (IT04) cena na vyžádání Cena zahrnuje: ubytování na daný počet nocí snídaně / večeře ložní prádlo, ručníky plné využití apartmánů pojištění CK proti úpadku TOSKÁNSKÝ

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech 1. den odjezd z nástupních míst v ranních hodinách, přejezd přes Slovensko do Maďarska, dopoledne příjezd do Budapešti. Prohlídka starého Budína Matyášův

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+

CHORVATSKO. CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+ CHORVATSKO CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+ Známé a velmi oblíbené turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než sto let považováno za mimořádně vhodné lázeňské

Více

Cestovní kancelář Votrok 2014. Kompletní ceny. www.votrok.cz

Cestovní kancelář Votrok 2014. Kompletní ceny. www.votrok.cz Cestovní kancelář Votrok 2014 Kompletní ceny Cestovní kancelář Votrok, Chelčického 967, 500 02 Hradec Králové Telefon 495 534 066 Mobil 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz www.votrok.cz Při zakoupení

Více

Karta Lech Card. S kartou můžete zdarma či se slevou využít následující služby: V provozu denně od do , jezdí od 8:30 do hod.

Karta Lech Card. S kartou můžete zdarma či se slevou využít následující služby: V provozu denně od do , jezdí od 8:30 do hod. Karta Lech Card S kartou Lech Card můžete využít různé služby pro turisty, aniž byste museli platit další poplatky či vstupné, jako např.: lanovky, autobus pro turisty, koupaliště Waldchwimmbad, muzea,

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk.

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk. Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012 Jedná se o tradiční setkání turistů a přátel přírody v oblasti Šluknovského výběžku. Připraveny jsou pro Vás denní a noční výlety

Více

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Středomořské sluníčko, krásné památky a teplé moře. To všechno vás čeká

Více

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s českou delegátkou 7 nocí ubytování

Více

Polopenze 6. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4

Polopenze 6. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4 CHORVATSKO Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 14. 07. - 21. 07. ZDARMA doprava pro dítě do 14 let/3. os./htl.sirena! Ubytování Stravování 1/2 3-12let/*14 let

Více

Tipy na výlety Solná komora

Tipy na výlety Solná komora Tipy na výlety Solná komora Karta Salzkammergut Erlebnis Card: k zakoupení ve všech infocentrech v regionu SALZKAMMERGUT a ve vybraných hotelech a penzionech. Cena dospělí: 4,90 EUR, děti zdarma S kartou

Více

Jezero Traunsee. Letní sáňkařská dráha - Strobl. Plavba lodí po jezeře. Jízda kabinkovou lanovkou na Grünberg (1004 m. n. m.)

Jezero Traunsee. Letní sáňkařská dráha - Strobl. Plavba lodí po jezeře. Jízda kabinkovou lanovkou na Grünberg (1004 m. n. m.) Tipy na výlety Solná komora Karta Salzkammergut Erlebnis Card: k zakoupení ve všech infocentrech v regionu SALZKAMMERGUT a ve vybraných hotelech a penzionech. Cena dospělí: 4,90 EUR, děti zdarma S kartou

Více

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!!

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877

Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877 Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877 LAST MINUTE!!! Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 07. 07. - 14. 07. ZDARMA doprava pro

Více

SICÍLIE. Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub

SICÍLIE. Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub SICÍLIE Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub SICÍLIE SICÍLIE největší ostrov ve Středozemním moři sídlo legendární mafie jedinná činná sopka v Evropě nádherné pláže spousta památek skvělé jídlo a pití milí

Více

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL ****

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** 8,, - denní zájezd Poloha: hotelový areál El Mouradi Djerba Menzel je situován přímo u pláže, asi 6 km od centra městečka Midoun, 4 km od obchoho centra a krokodýlí

Více

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI 17.9. 24.9.2016 7 nocí červen, září 2016 CENA: 7.290 Kč osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: 7 x ubytování v apartmánu pro 2

Více

Itinerář - Sardinie sever 1.část

Itinerář - Sardinie sever 1.část Itinerář - Sardinie sever 1.část středa 2. března 2016 13:22 Pátek 1.7. - Odjezd kolem 13.hodiny, dojet do Dro (50), kousek od Gardy (8 hodin) Sobota 2.7. - Dopoledne ferrata u Dro (vyrazit nejpozději

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

2019 ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO

2019 ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO apartmány 700-900 m od železniční zastávky Porto d Ascoli San Benedetto del Tronto se nachází ve střední části Jaderského moře na poloviční vzdálenosti mezi

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02)

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

Kontakt: Lenka Paurová, tel , mob ,

Kontakt: Lenka Paurová, tel , mob , Anaxos Garden studia Kontakt: Lenka Paurová, tel. 97 22 41 970, mob. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org ŘECKO Lesvos / Anaxos www.cdtravel.cz Řecko Lesvos / / Poloha: příjemná studia tvoří 4 budovy,

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

ŘECKO ostrov KOS LETOVISKO Marmari. LETOVISKO Lambi. ( polopenze ) Ubytování v tomto letovisku: Hotel BLUE JAY BEACH**+

ŘECKO ostrov KOS LETOVISKO Marmari. LETOVISKO Lambi. ( polopenze ) Ubytování v tomto letovisku: Hotel BLUE JAY BEACH**+ ŘECKO ostrov KOS LETOVISKO Marmari Oblíbené letovisko Marmari, vybudované v 80. letech 20. století, leží na severozápadním pobřeží ostrova cca 15 km od hlavního města Kos. Na rozdíl od toho Marmari poskytuje

Více

a další oblasti Itálie

a další oblasti Itálie 2017 ISCHIA SICÍLIE SARDINIE a další oblasti Itálie Vážení přátelé, milí klienti, jako každý rok máte v rukou náš nový katalog specializovaný na oblasti Itálie a to zvláště na její ostrovy ISCHII, SICÍLII,

Více

Ř E C K O. Termín : 20. -29. září 2014. Relaxačně-poznávací zájezd

Ř E C K O. Termín : 20. -29. září 2014. Relaxačně-poznávací zájezd Ř E C K O Termín : 20. -29. září 2014 Relaxačně-poznávací zájezd ŘECKO - CHALKIDIKI I v roce 2014 nabízím pobyt v jedné z nejatraktivnějších oblastí Řecka, ve východní oblasti poloostrova Chalkidiki. Čisté

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 25 PROGRAM:

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 25 PROGRAM: PORTUGALSKO z Porta na Algarve Poznávací, Svět s průvodci Periscope KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Portugalsko historické, slunečné, exotické, přímořské O dalších pozitivních přívlastcích této krásné země

Více

Solná komora-h.rakousko

Solná komora-h.rakousko Jezero Wolfgangsee Plavba lodí po jezeře denní jízdenka: 17,60 se Salzkammergut Erlebnis-Card: 16,40 www.wolgangseeschifffahrt.at Schafbergbahn jízda úzkokolejkou na horu Schafbergbahn jízda tam i zpět:

Více

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

Apartmány Budin Blata 94 Vodice

Apartmány Budin Blata 94 Vodice Apartmány Budin Blata 94 Vodice Vodice leží na pobřeží Jaderského moře, při Jadranské magistrále,11 km severozápadně od Šibeniku první zmínka o městě ze 14.století, název Vodice vznikl od četných vodních

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou cena 29.940 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s

Více

Santa Susanna - Hotel Caprici ***

Santa Susanna - Hotel Caprici *** CK TURISTA Santa Susanna - Hotel Caprici *** 8 - denní zájezd Poloha: Pěkný samostatně stojící hotel se nachází přímo na pláži v klidnější části střediska, na konci krásné pobřežní promenády s restauracemi

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Poplujte s námi podél východního pobřeží Jaderského moře a navštivte ty nejhezčí přístavy,

Více

ITÁLIE KALÁBRIE 2016 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB

ITÁLIE KALÁBRIE 2016 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB ITÁLIE KALÁBRIE Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB Zcela nove postavené a luxusne zařízené prázdninové středisko nacházející se v severní části Kalábrie. Celý komplex je umíste n na panoramatickém

Více

Kontakt: Jan Zamykal, tel.: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz

Kontakt: Jan Zamykal, tel.: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz Ischia 55+ Na tyto pobyty se nevztahují další slevy! Kontakt: Jan Zamykal, tel.: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz Je největší a nejznámější ostrov v Neapolském zálivu. Pro svoji vegetaci je nazývána

Více

PORTUGALSKO ŠPANĚLSKO. letecké zájezdy 2011

PORTUGALSKO ŠPANĚLSKO. letecké zájezdy 2011 ITÁLIE MALTA PORTUGALSKO ŠPANĚLSKO letecké zájezdy 2011 Letecké zájezdy 2011 www.fede.cz Vážení klienti, milí cestovatelé, rádi bychom Vám poděkovali za Vaši dosavadní přízeň a důvěru, kterou nám při výběru

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

Kulturní informační turistická a cestovní agentura - www.kita.cz. OTROKOVICE Výrobce a provozovatel OLOMOUC HODONÍN LUHAČOVICE

Kulturní informační turistická a cestovní agentura - www.kita.cz. OTROKOVICE Výrobce a provozovatel OLOMOUC HODONÍN LUHAČOVICE Kulturní informační turistická a cestovní agentura - www.kita.cz OTROKOVICE Výrobce a provozovatel OLOMOUC HODONÍN LUHAČOVICE OLOMOUC - město s nejvíce památek na Moravě - Vláček v provozu květen-srpen

Více