Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa"

Transkript

1 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č /2015 MUCL/41712/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová Telefon: Počet listů dokumentu: 4 Počet příloh/počet listů příloh: 4 Datum Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Zadavatel město Česká Lípa, zastoupené odborem rozvoje, majetku a investic, Vás vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce vedené pod č. VZ 039/2015: Statické zajištění Penzionu pro seniory 1. etapa - drenážní systém 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky: 1.1. Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce zahrnující zesílení části, zhotovení drenáže, její zaústění do stávající dešťové kanalizace a oprava povrchů včetně položení dlažby na objektu PPS v Dolní Libchavě Zhotovením stavby se rozumí zajištění úplného, funkčního a bezvadného provedení všech stavebních a montážních prací a konstrukcí včetně dodávek potřebných materiálů a zařízení nezbytných pro řádné dokončení díla. Dále provedení všech činností souvisejících plněním předmětu zakázky a dodávkou stavebních prací a konstrukcí, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné, v rozsahu dle zadávacích podmínek Další činnosti a povinnosti související s realizací stavebních prací vedlejší rozpočtové náklady Předmětem veřejné zakázky jsou zároveň další níže uvedené činnosti a povinnosti a z toho vyplývající vedlejší rozpočtové náklady dodavatele související s realizací předmětu zakázky, které plynou z charakteru, povahy a umístění prováděné stavby, specifických podmínek provádění a z obchodních podmínek stanovených zadavatelem v příloze č. 3 této výzvy. Uchazeč tyto činnosti ocení v položkách v příloze č. 2 - Soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr.

2 1.4. Podrobné vymezení požadavků plnění předmětu veřejné zakázky je uvedeno: - v projektové dokumentaci Statické zajištění části objektu PPS objekt SO 01 drenážní systém zpracované Ing. Davidem Marečkem - Statik CL s.r.o., Hrnčířská 2985, Česká Lípa příloha č. 1 této výzvy - v soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr - příloze č. 2 této výzvy - v návrhu smlouvy o dílo příloha č. 3 této výzvy 2. Místo plnění veřejné zakázky: Místem plnění předmětu veřejné zakázky je objekt Penzionu pro seniory, Na Blatech č.p.3211, Česká Lípa - Dolní Libchava. 3. Podmínky poskytnutí zadávací dokumentace: Zadávací dokumentace bude zpřístupněna na internetových stránkách města Česká Lípa v sekci veřejné zakázky na 4. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám: 4.1. Uchazeč je oprávněn po zadavateli požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám (dále jen dodatečné informace). Případné dotazy ohledně zadávacího řízení mohou dodavatelé uplatnit nejpozději do 9. června 2015 písemně na adrese zadavatele případně prostřednictvím datové schránky či el. poštou V případě, že dodavatel využije k odeslání požadavku el. poštu hofmanova@mucl.cz, opatří žádost elektronickým podpisem nebo zašle originál žádosti rovněž písemně na adresu zadavatele nebo prostřednictvím datové schránky. NA ŽÁDOSTI ZASLANÉ V ROZPORU S UVEDENÝMI POKYNY NEBUDE BRÁT ZADAVATEL ZŘETEL Zadavatel zveřejní dodatečné informace, vyvolané případnými dotazy uchazečů, na internetových stránkách Města Česká Lípa v sekci veřejné zakázky na nejpozději do 11. června Prohlídka místa plnění: Místo realizace je veřejně přístupné. Zadavatel neorganizuje prohlídku místa plnění. 6. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: ,- Kč bez DPH tj ,- Kč včetně DPH 7. Doba plnění veřejné zakázky: 7.1. Předpokládané předání a převzetí staveniště 5 dnů po podpisu smlouvy o dílo 7.2. Předpokládané zahájení plnění červenec Předpokládané ukončení stavby nejpozději do 30. září 2015

3 8. Požadavky na kvalifikaci uchazeče: K hodnocení bude přijata nabídka uchazeče, který splní následující kvalifikační předpoklady a ve své nabídce doloží: 8.1. doklady o oprávnění k podnikání dle zákona č. 455/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů a dle předpisů souvisejících, v rozsahu odpovídajícím předmětu zakázky. Tento kvalifikační předpoklad splní uchazeč, který předloží živnostenský list: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování 8.2. výpis z obchodního rejstříku, je-li do něj uchazeč zapsán; 8.3. čestné prohlášení, že uchazeč nemá splatné závazky vůči zdravotním pojišťovnám, u nichž jsou pojištění jeho zaměstnanci, nemá splatné závazky na sociálním pojištění, nemá daňové nedoplatky vůči finančnímu úřadu a není v prodlení s plněním povinností ve smyslu věcném i finančním vůči městu Česká Lípa; 8.4. Zadavatel požaduje, aby uchazeč doložil, že realizoval v uplynulých 3 letech min. 2 obdobné zakázky, přičemž za obdobnou zakázku zadavatel považuje provedení hydroizolace stavebního objektu nebo provedení drenážního systému základů stavebního objektu, a proto uchazeč ve své nabídce doloží: - seznam min. 2 obdobných zakázek jím realizovaných obdobných zakázek s finančním objemem min ,- Kč včetně DPH u každé z nich, který musí obsahovat název zakázky, dobu provádění (z uvedeného údaje bude zřejmý měsíc a rok zahájení a ukončení prací), místo provádění, cenu včetně DPH, identifikaci a kontakty na objednatele a osobu objednatele, u níž je možné údaje ověřit Zadavatel požaduje, aby osobou odpovědnou za provedení prací byla autorizovaná osoba v oboru pozemní stavby. Uchazeč v nabídce doloží čestné prohlášení, v němž identifikuje osobu, která bude odpovědná za provádění a uvede, zda je tato osoba v pracovně právním vztahu s uchazečem či zda je v pozici subdodavatele. Uchazeč v nabídce rovněž doloží doklad o autorizaci této odpovědné osoby a jméno a příjmení této osobu doplní do čl. 7.6 a) smlouvy o dílo příloha č. 3 této výzvy Doklady uvedené v bodech 8.1., 8.2. a Osvědčení o autorizaci dle bodu 8.5. mohou být v nabídce doloženy v prosté kopii. Čestné prohlášení dle bodu 8.3., seznam obdobných zakázek dle bodu 8.4. a čestné prohlášení dle bodu 8.5. budou v nabídce předloženy v originále, datovány a podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče V případě, že uchazeč využije k prokázání splnění určité části kvalifikace (vyjma kvalifikace dle bodu 8.2) subdodavatelem, bude součástí nabídky uchazeče zároveň smlouva uzavřená s takovým subdodavatelem, z níž bude vyplývat závazek subdodavatele k plnění určité části předmětu zakázky alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokazuje splnění kvalifikace. Smlouva se subdodavatelem bude v nabídce uvedena v originále a bude podepsána oběma smluvními stranami Nedoložení kteréhokoli z výše uvedených dokladů může mít za následek vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení.

4 9. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny: 9.1. Cena předmětu veřejné zakázky musí být zpracována pro rozsah uvedený v této výzvě a jejích přílohách. Nabídková cena bude zpracována formou oceněného soupisu stavebních prací, dodávek s služeb s výkazem výměr (dále jen soupis stavebních prací), který je přílohou č. 2 této výzvy. Uchazeč nabídkovou cenu uvede rovněž v krycím listu nabídky, který je přílohou č. 4 této výzvy. Nabídková cena bude uvedena v Kč, v členění bez DPH, samostatně vyčíslené DPH a celková nabídková cena včetně DPH. Celková nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná a platná po celou dobu realizace veřejné zakázky Uchazeč je povinen ocenit bez výjimek veškeré položky soupisu stavebních prací. Ocenění znamená přidělení ceny ke každé položce soupisu stavebních prací nikoliv oceněním 0 či vynecháním položky s odůvodněním, že cena za takovou položku je zahrnuta v ceně za jinou položku. Uchazeč je povinen dodržet obsahovou náplň soupisu stavebních prací. Jakékoliv zásahy uchazečů do soupisu stavebních prací, tzn. do obsahu jednotlivých položek, definované kvality a množství určeného zadavatelem, jsou bez předchozího písemného souhlasu zadavatele nepřípustné a budou mít za následek vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení Oceněná příloha č. 2 výzvy stane položkovým rozpočtem, který bude tvořit přílohu č. 1 Smlouvy o dílo Zjistí-li uchazeč v soupisu stavebních prací nějaké nejasnosti či případné technické nesrovnalosti, je povinen si vyžádat od zadavatele dodatečné informace Nedoložení oceněného soupisu stavebních prací bude mít za následek vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení. 10. Smluvní a platební podmínky: Smluvní a platební podmínky zadavatele jsou uvedeny v návrhu smlouvy o dílo (příloha č. 3 této výzvy) Před uzavřením smlouvy o dílo předloží vybraný uchazeč zadavateli originál nebo ověřenou kopii pojistné smlouvy prokazující skutečnost, že je proti rizikům škody způsobených plněním této smlouvy platně a účinně pojištěn s minimálním pojistným krytím na způsobenou škodu a jednu pojistnou událost ve výši ,- Kč. Doba platnosti této pojistné smlouvy musí odpovídat minimálně době realizace předmětu veřejné zakázky Do smlouvy o dílo uchazeč doplní pouze svoje identifikační údaje, datum podání nabídky, odpovědnou a kontaktní osobu a údaj vyplývající z hodnotícího kritéria nabídky, případně údaje o pojistné smlouvě, pokud ji má uchazeč v době podání nabídky již uzavřenou. Jakékoliv jiné zásahy do textu návrhu smlouvy ze strany uchazeče budou považovány za porušení zadávacích podmínek a budou důvodem pro vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení.

5 10.4. Uchazečem doplněný a podepsaný návrh smlouvy o dílo bude součástí nabídky Nedoložení doplněného a podepsaného návrhu smlouvy o dílo bude mít za následek vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení V případě rozporu mezi nabídkovou cenou uvedenou uchazečem v oceněném soupisu stavebních prací a v návrhu smlouvy o dílo je platná nabídková cena uvedená v návrhu smlouvy o dílo. 11. Požadavky na zpracování nabídky: Nabídka bude zpracována v českém jazyce v písemné formě a podepsána osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče Nabídka bude předložena s pevně spojenými listy a všechny stránky nabídky budou očíslovány vzestupnou číselnou řadou, aby bylo zabráněno ztrátě či výměně jednotlivých listů nabídky. Veškeré části nabídky budou tvořit jeden celek. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy. Nabídka bude předložena v jednom originálním vyhotovení Nabídka bude obsahovat tyto povinné přílohy: 1. Prohlášení uchazeče, že souhlasí se zveřejněním základních údajů o svojí nabídce a se zveřejněním celého znění smlouvy včetně všech případných dodatků, pokud s ním bude smlouva uzavřena na základě výsledku zadávacího řízení. 2. Zadavatel požaduje, aby uchazeč provedl při plnění předmětu zakázky min. 30% plnění vlastními silami. Nabídka uchazeče bude obsahovat závazné prohlášení uchazeče, že jeho vlastní podíl na plnění veřejné zakázky bude činit minimálně 30 % celkového objemu plnění a seznam subdodavatelů, které uchazeč předpokládá využít pro plnění předmětu zakázky s uvedením jejich identifikace a vymezení části předmětu zakázky, kterou budou realizovat Výše uvedené doklady budou v nabídce doloženy v originále, datovány a podepsány oprávněnou osobou Nabídka bude zpracována v následující struktuře: 1. Krycí list nabídky příloha č. 4 této výzvy 2. Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů - dle čl. 8 této výzvy 3. Podepsaný návrh smlouvy o dílo příloha č. 3 této výzvy 4. Oceněný soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr příloha č. 2 této výzvy 5. Prohlášení uchazeče souhlas se zveřejněním dle bodu a) této výzvy 6. Závazné prohlášení uchazeče o vlastním podílu na plnění + seznam subdodavatelů dle bodu b) této výzvy 7. Doklad o složení jistoty a prohlášení s údaji o vrácení jistoty Nedoložení kteréhokoli z výše uvedených dokladů může mít za následek vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení. 12. Lhůta pro podání nabídek končí dne 15. června 2015 v 11:00h

6 13. Zadávací lhůta: Zadávací lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, počíná skončením lhůty pro podání nabídek a končí dne 31. července Způsob hodnocení nabídek: Nabídky budou hodnoceny podle jediného hodnotícího kritéria, kterým je výše nabídkové ceny bez DPH Na základě výběru nejvhodnější nabídky v tomto zadávacím řízení a v souladu s usnesením Rady města Česká Lípa bude s vybraným uchazečem uzavřena smlouva o dílo Oznámení o výběru nejvhodnější nabídky bude sděleno všem uchazečům nejpozději v termínu do 30. června Místo a způsob podání nabídek: Nabídky se podávají osobně nebo poštou na adresu zadavatele, v podatelně MěÚ Česká Lípa, nám. T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa. Nabídky se podávají v uzavřených obálkách opatřených na přelepu razítkem uchazeče nebo napsaným názvem uchazeče a označených názvem veřejné zakázky Statické zajištění Penzionu pro seniory 1. etapa - drenážní systém a nápisem NABÍDKA NEOTVÍRAT Obálky označené v rozporu s těmito pokyny nebudou podatelnou MěÚ Česká Lípa přijaty. Na nabídku doručenou po lhůtě pro podání nabídek bude pohlíženo, jako by nebyla podána. Zadavatel písemně vyrozumí uchazeče, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Nabídka nebude otevřena a zadavatelem hodnocena. 16. JISTOTA: Zadavatel požaduje, aby uchazeč k zajištění plnění svých povinností vyplývajících z účasti v zadávacím řízení poskytl zadavateli jistotu ve výši 7.000,- Kč, a to složením jistoty na účet zadavatele vedený u KB Česká Lípa, č. ú /0100. Jako variabilní symbol uvede uchazeč číselnou řadu složenou z čísla veřejné zakázky a IČ uchazeče, v tomto případě 039xxxxxxxx Uchazeč vloží do nabídky doklad o poskytnutí peněžní jistoty tj. kopii výpisu z účtu uchazeče, na kterém je uvedena částka odpovídající výši požadované jistoty, která je prokazatelně odečtena ve prospěch účtu zadavatele, případně kopii hotovostní pokladní stvrzenky o složení finančních prostředků na účet zadavatele Uchazeč doloží ve své nabídce rovněž prohlášení uchazeče podepsané osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče případně za uchazeče, ve které uvede platební symboly pro vrácení peněžní jistoty v následujícím pořadí: číslo účtu pro vrácení peněžní jistoty, kód banky, název banky, adresa pobočky banky, příp. variabilní symbol Jistotu uvolní zadavatel:

7 a) uchazečům umístěným na prvních třech místech do 5 pracovních dnů po uzavření smlouvy; b) ostatním hodnoceným uchazečům do 5 pracovních dnů po odeslání rozhodnutí resp. oznámení o výběru nejvhodnější nabídky c) uchazečům, kteří byli ze zadávacího řízení vyloučeni do 5 pracovních dnů po odeslání rozhodnutí o vyloučení d) pokud bylo zadávací řízení zrušeno, všem uchazečům do 5 pracovních dnů ode dne odeslání oznámení o zrušení zadávacího řízení Odmítne-li vybraný uchazeč uzavřít smlouvu, připadá složená jistota v celé výši zadavateli. 17. Další práva zadavatele: Zadavatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu zadávacího řízení toto řízení zrušit nebo odmítnout všechny předložené nabídky a to i bez udání důvodu. Informace o zrušení zadávacího řízení bude sdělena všem uchazečům, kteří podají nabídku Uchazeči předávají své nabídky bezplatně, z jejich předání nemohou vůči zadavateli uplatňovat žádné nároky včetně nároku na jejich vrácení s výjimkou vzorků vložených do nabídek Zadavatel si vyhrazuje právo změnit, případně upřesnit zadávací podmínky Zadavatel si vyhrazuje právo upravit rozsah zakázky v průběhu realizace Zadavatel nepřipouští podání nabídek na dílčí plnění Zadavatel nepřipouští podání nabídek na variantní řešení Veškeré údaje uvedené v nabídce budou ke dni podání nabídky platné. Zadavatel si vyhrazuje právo kontroly správnosti údajů uvedených v nabídce ve veřejně přístupných registrech V případě jakékoli změny v poměrech vybraného uchazeče týkajících se prokázané kvalifikace, k nimž dojde v období od uzavření smlouvy o dílo do doby splnění veřejné zakázky, je uchazeč povinen každou takovou změnu nejpozději do 5pracovních dnů ode dne, kdy nastala, oznámit písemně zadavateli Jakékoliv porušení, nesplnění nebo nedodržení zadávacích podmínek ze strany uchazeče či uvedení nepravdivých údajů a informací v nabídce bude důvodem k vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení Vybraný dodavatel je povinen poskytnout součinnost při uzavření smlouvy tak, aby smlouva mohla být uzavřena nejdéle do 5 pracovních dnů ode dne doručení Výzvy k součinnosti při uzavření smlouvy. V případě, že vybraný dodavatel neposkytne součinnost k uzavření smlouvy ve výše uvedené lhůtě, je zadavatel oprávněn vyzvat k uzavření smlouvy druhého případně třetího dodavatele v pořadí nebo zadávací řízení zrušit.

8 18. Identifikační údaje zadavatele: město Česká Lípa se sídlem nám. T. G. Masaryka 1, Česká Lípa zastoupen: Mgr. Romanou Žateckou - starostkou města kontaktní osoba: Martina Hofmanová, tel. č , hofmanova@mucl.cz IČ: DIČ: CZ Mgr. Jolana Nebřenská vedoucí odboru rozvoje, majetku a investic Za správnost: Martina Hofmanová referentka veřejných zakázek Přílohy: č. 1 Projektová dokumentace č. 2 Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr č. 3 Návrh smlouvy o dílo č. 4 Krycí list nabídky

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 61165/2015 MUCL/50900/2015 Vyřizuje: Ing. Jana Försterová Telefon:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 21258 /2015 MUCL/17167/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 49844 /2015 MUCL/41181/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 35283/2015 MUCL/28733/2015 Vyřizuje: Ing.

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Kompletní zadávací dokumentace bude po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele -

Kompletní zadávací dokumentace bude po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele - Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL409/17 6/ Machačová 29.8.

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL409/17 6/ Machačová 29.8. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAKTICKÁ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ČESKÁ LÍPA, MOSKEVSKÁ 679, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Moskevská 679, 470 01 Česká Lípa ředitelna: tel.: 487 522 879 DIČ: CZ70982228 mobil: 736 752 280 IČ:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 86608/2017

Více

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL254/ Machačová 25.5.

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL254/ Machačová 25.5. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAKTICKÁ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ČESKÁ LÍPA, MOSKEVSKÁ 679, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Moskevská 679, 470 01 Česká Lípa ředitelna: tel.: 487 522 879 DIČ: CZ70982228 mobil: 736 752 280 IČ:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.80883 /2014 MUCL/161013/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace Mateřská škola tel/fax.: 487872504, 731449176 Pražská 836 e-mail: moudra@msprazskadoksy.cz 472 01 Doksy příspěvková organizace IČO 70695369 MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace VÁŠ DOPIS

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 55346/2015 MUCL/45865/2015 Vyřizuje:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 91440/2017

Více

Váš dopis zn.: Ze dne: Datum:

Váš dopis zn.: Ze dne: Datum: Městský úřad Česká Lípa Odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Skartační znak/lhůta: 91.1/V.10 Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: MUCL/19704/2019 Počet stran: 8 Počet

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 78852/2017

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Dům dětí a mládeže Libertin, Česká Lípa, Škroupovo nám. 138, příspěvková organizace Tel.: 487823404, www.libertin.cz Č.j.: DDM CL /12/19 IČ: 70200815 Datum: 19.3.2019 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 51782 /2015 MUCL/42823/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 80796/2014 MUCL/160944/2014 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje výzvu k podání cenové nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa Obsah 1. Zadavatel... 3 2. Název veřejné zakázky... 3 3. Předmět veřejné zakázky...

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MUCL/41866/2018 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon: 487 881

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 66506/2014 MUCL/149819/2014 Vyřizuje:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.27773 /2014 MUCL/119192/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce VZMR II. kategorie zadávaná dle metodiky OPŽP Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Název veřejné

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 625/2012 MUCL/496/2012 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 58647/2017 MUCL/50422/2017 Vyřizuje: Martina

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na stavební práce na akci s názvem: Lovosice, ul. Prokopa

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje Odbor veřejných zakázek Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2282/2016 Spis. zn.: MUS/217/2016 Datum: 6. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.:

Více

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ).

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ). MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: MMB/ 0254110 /2016/OI Ing. Elena Gregorová 542 174 174

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje Odbor veřejných zakázek Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Obnova kanalizace Přechovice

Obnova kanalizace Přechovice V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Obnova kanalizace Přechovice V Přechovicích, dne 8. ledna 2018 1 OBSAH:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 5094/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Adresa pracoviště: Domov seniorů Drachtinka 1631, Erbenova, 539 01 Hlinsko Č.j.: DsD/474/2016/Se Spis. znak skart. znak/lhůta: 60.1./V5 Vyřizuje:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel: Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Bankovní spojení: ČNB Číslo účtu: 4221011/0710 Datová schránka: d2vairv

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) ve smyslu ust.

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 22717/2013 MUCL/15986/2013 Vyřizuje: Alena Kuthanová

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/ /2014 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Jakub Derynk TELEFON: 487 882 427 775 972 359 E-MAIL: derynk@doksy.com

Více

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov.

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na stavební práce Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n.

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/914/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

MĚSTO BRTNICE náměstí Svobody 379, BRTNICE

MĚSTO BRTNICE náměstí Svobody 379, BRTNICE MĚSTO BRTNICE náměstí Svobody 379, 588 32 BRTNICE K vašemu č.j./ Naše č.j Vyřizuje/telefon V Brtnici dne MUB/928/2015 Sochna/567571718 18. 5. 2015 VÝZVA k podání nabídky Zadání veřejné zakázky v souladu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Revitalizace

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 34692/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Ing. Vladimír Saifr

Více

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2160/2015 Datum: 4. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Parkoviště nad kinem Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice Jednající:

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE Přírodovědecká fakulta 128 43 PRAHA 2 - Albertov 6 +42 2 2491 9868 fax: +42 2 21952174 JMÉNO FIRMY ADRESA adresa Naše Č.j.: PID: UK 13- V Praze dne Vyřizuje: ing.bečvář Telefon:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Lhůta

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/865/2015 Datum: 10. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje Odbor veřejných zakázek Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim Zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Výzva) s názvem Stavební práce objekt č.

Více

V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce

V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce Zakázka: Druh zakázky: Silnice II/490, II/497, III/4972: Bohuslavice

Více

OZNÁMENÍ/VÝZVA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ/VÝZVA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA OZNÁMENÍ/VÝZVA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: Investice do chovu skotu Zakázka na stavební práce včetně dodávky a

Více

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení na stavební práce Název zakázky: Stavební úpravy sportovního hřiště Zadavatel Martínkov 29, 675 44 Martínkov IČ: 00378151 Tato

Více

Kostel sv. Floriána v Nemochovicích. Zadavatel

Kostel sv. Floriána v Nemochovicích. Zadavatel Výzva více zájemcům k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce jedná se o zadávací řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Název zakázky: Kostel sv. Floriána v Nemochovicích

Více