Nová ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nová ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER"

Transkript

1 Nová ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

2 I auta mají svou řeč. Nevypráví jen o městech a silnicích, ale také o lidech, které vozí. O jejich životním stylu, zvycích, domově. Každá Fabia vypráví něčí příběh. Možná mezi nimi najdete ten svůj. Kola na snímku jsou pouze ilustrativní.

3 Nová Škoda Fabia přichází s několika výraznými exteriérovými změnami, se kterými získává i zcela nový výraz. Patří k nim především nový design předního nárazníku, masky chladiče, předních světlometů a mlhových světlometů. Novinkou pro verzi Fabia je podélný střešní nosič, černý nebo dvoubarevný. Pasažérům vzadu zajistí větší komfort SunSet, skla s vyšším stupněm tónování. Mlhové světlomety dodávané nově společně s funkcí pro denní svícení mohou být navíc vybaveny i Corner funkcí. Zadní skupinové svítilny hlásí svým charakteristickým prosvícením do písmene C, že vůz patří ke značce Škoda. Město je Vaše láska. Flirtujete s jeho ulicemi a objímáte předměstí. Život je mladý stejně jako Váš životní styl. Je v něm spousta času na práci, večírky i nákupy. Všechno, co potřebujete, je partner, který se ve městě cítí doma jako Vy. Nová Škoda Fabia.

4 Každý večer se vracíte ke svým blízkým. Domů, kde vyrůstají Vaše děti a kde život přináší radost, povinnosti i překvapení. Netušíte, co může přijít zítra, ale víte, že se pro to vždy najde místo. Ve Vašem novém voze Škoda Fabia Combi. Nová Škoda Fabia Combi Vám přináší mimořádnou praktičnost. Zavazadlový prostor má objem 505 litrů a po sklopení zadních sedadel dokonce 1485 litrů. Další úložné místo můžete najít na střeše vozu. Střešní nosič dodáváme v exkluzivním černo-stříbrném provedení nebo v elegantní černé. Se síťovým programem, který zahrnuje tři sítě, zůstanou Vaše zavazadla za jízdy bezpečně na svém místě. Integrovaný držák jízdních kol Vám umožní pohodlně převézt v interiéru vozu dvě kola. K uchycení převážených předmětů slouží praktická pružná přihrádka v zavazadlovém prostoru. Na sklopné háčky, umístěné na obou stranách zavazadlového prostoru, můžete zavěsit své nákupy.

5 Nová Škoda Fabia Combi Scout je připravena nabídnout Vám nevšední jízdní zážitky. Jak exteriér, tak interiér vozu Vás okamžitě upoutá svou specifickou výbavou, ke které mimo jiné patří i zadní nárazník s difuzorem. Svoboda je místem, kde hlídáte západy slunce, a nikoli termíny. Kde se příroda stává vítaným únikem i zdravým návykem. Ale být svobodný neznamená být sám. Naštěstí je v novém voze Škoda Fabia Combi Scout dost místa pro všechny členy Vaší rodiny a jejich vlastní dobrodružství. Jedinečný design modelové řady Scout se výrazně projevuje v nově tvarovaném předním nárazníku. Plastové lemy blatníků, prahů a spodní části dveří chrání karoserii před odlétajícími kamínky. Pro model Scout jsou určena kola z lehké slitiny Arktos 6,5J x 16" nebo Kentaur 7,0J x 17". Interiér Scout je dodáván v šedočerné barvě, s přístrojovou deskou Onyx/Onyx nebo Onyx/Stříbrnošedou. V nabídce je i interiér Floss (kůže/umělá kůže/látka) nebo Pulse s předními sportovními sedačkami. Kryty pedálů z ušlechtilé oceli stejně jako vkládané koberce se šedým obšitím dodávají interiéru vozu sportovně-elegantní styl a zvyšují pocit komfortu.

6 Nová Škoda Fabia Sportline svým designem přímo vybízí k aktivnímu životnímu stylu. Interiéru dominuje tříramenný sportovní volant i v černé perforované kůži, který je velmi příjemný na dotek. Kryt pedálů z ušlechtilé oceli a vkládané koberce s barevným prošitím mají svou nemalou zásluhu na tom, že interiér působí jak sportovně, tak i komfortně. Osobitou výbavou modelu Sportline jsou kola z lehké slitiny Trinity 7,0J x 17" s pneumatikami 205/40 R17. Interiér Pulse s předními sportovními sedačkami je pro verzi Sportline dodávaný v modrém nebo červeném provedení. Život je plný přátel a zábavy, protože žít pro Vás znamená být aktivní. Váš svět je jedno velké hřiště, na kterém chcete být úspěšní. Když potřebujete obratného a odvážného spoluhráče, můžete se spolehnout na svůj nový vůz Škoda Fabia Sportline.

7 Umíte si užívat síly, ale chcete ji mít pod kontrolou. Žádáte skutečný výkon, ale oceníte ho jen ve skutečném pohodlí. Teď jste našli perfektní rovnováhu mezi sílou a komfortem. Uvolnit adrenalin je tak jednoduché, jako přišlápnout plynový pedál. V novém voze Škoda Fabia RS.

8 Nová Škoda Fabia RS je charakteristická robustním předním nárazníkem. Maska chladiče nese emblém RS. Pro ještě sportovnější vzhled vozu si můžete pořídit, namísto standardních kruhových mlhových světlometů, LED denní svítilny (na snímku). Modely RS nabízíme jak ve verzi Fabia, tak i Fabia Combi, vždy s motorem 1,4 TSI/132 kw se sedmistupňovou automatickou převodovkou DSG. Sportovní charakter dodávají zádi vozu prvky jako spoiler 5. dveří, difuzor, zdvojená koncovka výfuku a emblém RS. Interiér Tempo se speciálně tvarovanými sportovními sedadly řidiče a spolujezdce je nabízen v šedém nebo červeném provedení. Kola z lehké slitiny Gigaro 7,0J x 17" s pneumatikami 215/40 R17 byla vyvinuta speciálně pro model RS. Vybrat si můžete ze čtyř barevných variant: stříbrná, stříbrnočerná, bílá a černá. Zážitek z jízdy umocňuje tříramenný sportovní kožený volant. Vůz lze vybavit i multifunkčním koženým volantem, který umožňuje komfortně ovládat řazení automatické převodovky DSG, rádio a telefon. Hledáte napětí a vzrušení jako každý muž, ale i prostor a bezpečí jako každý otec. Myslíte na potřeby své rodiny a přitom nezapomínáte na svá přání. Síla a prostor. Výkon a pohodlí. Vůz pro pravé muže a jeho nejbližší. Nová Škoda Fabia Combi RS.

9 K ESP (stabilizující systém), jehož součástí je vždy ASR (protiprokluzový systém), si lze objednat prvky, jako jsou kontrola tlaku v pneumatikách a rozjezdový asistent. (Na snímku tlačítko pro deaktivaci ASR.) Přední projektorové halogenové světlomety s natáčením, jimiž může být vůz vybaven, zvyšují bezpečnost jízdy při projíždění zatáčkou. Mlhové světlomety s denním svícením jsou nabízeny i ve variantě s Corner funkcí. Ta spočívá v samočinném rozsvícení pravého nebo levého mlhového světlometu, v závislosti na natočení volantu a zapnutých směrových ukazatelích, při rychlosti do 40 km/h. Standardní součástí bezpečnostní výbavy nových vozů Fabia je příprava pro uchycení dvou dětských sedaček se systémem Isofix včetně úchytů pro speciální bezpečnostní pás, kterým disponuje sedačka ve verzi Top Tether. Pokud chcete vozit dětskou sedačku na předním sedadle, je potřeba vůz vybavit deaktivací airbagu spolujezdce. Pak můžete tento airbag klíčkem vypnout. Nová automatická sedmistupňová převodovka DSG, určená exkluzivně pro motorizace 1,2 TSI/77 kw a 1,4 TSI/132 kw (Fabia RS), je zárukou pohodové a přitom dynamické jízdy při příznivé spotřebě paliva. Silnými stránkami benzinového motoru 1,2 TSI/77 kw přeplňovaného turbodmychadlem jsou jízdní dynamika a nízká spotřeba i úroveň emisí CO 2. Nejvýkonnějším dieselovým motorem určeným pro nové vozy Fabia je přeplňovaný čtyřválec 1,6 TDI CR DPF/77 kw. V nových vozech Fabia Vás může chránit až šest airbagů: přední airbagy řidiče a spolujezdce, boční airbagy vpředu a hlavové airbagy. Nabídka motorizací pro nový model Fabia vychází z potřeby chránit životní prostředí a neustále snižovat emise CO 2. Benzinové motory 1,2 TSI vynikají pružností, nízkou hlučností a hospodárností. Dieselové motorizace dodávané se systémem vstřikování common-rail mají kultivovaný tichý chod a mimořádně nízkou spotřebu paliva.

10 Fabia Ambiente Interiér Domino černý nebo šedý, s přístrojovou deskou Onyx/Onyx nebo Onyx/Stříbrnošedou Fabia Elegance Interiér Chess béžový s přístrojovou deskou Onyx/Ivory nebo Chess černý s přístrojovou deskou Onyx/Onyx V nabídce výbav se objevuje celá řada novinek: nová navigace, rádia a MDI. Rádio Swing je vybaveno duální anténou a přehrávačem hudebních CD, CD-MP3 a CD-WMA. Navigační systém Amundsen ovládáte prostřednictvím pětipalcového dotykového displeje. Tempomat, který dokáže automaticky udržovat nastavenou rychlost, přivítáte zejména při delších jízdách po dálnici. Klimatizace s elektronickou regulací Climatronic si poradí i s odmrazováním nebo odmlžováním skel. MDI (Mobile Device Interface) představuje konektor, který umožňuje (pomocí propojovacích kabelů se zakončením pro ipod, Aux-in nebo USB) ovládat připojený externí přístroj přes rádio nebo navigační systém Škoda. Fabia Classic Interiér Stone šedý nebo modrý, s přístrojovou deskou Onyx/Onyx Mimořádná výbava Interiér Pulse šedočerný, se sportovními sedadly, s přístrojovou deskou Onyx/Onyx nebo Onyx/Stříbrnošedou

11 Bílá Candy uni Červená Corrida uni 1) Modrá Pacific uni 1) 2) 3) Žlutá Sprint special 1) Stříbrná Brilliant metalíza Kola z lehké slitiny Comet 6,5J x 16" (pneu 205/45 R16) Kola z lehké slitiny Elba 6,5J x 16" (pneu 205/45 R16) Kola z lehké slitiny Antares 6,0J x 15" (pneu 195/55 R15) Kola z lehké slitiny Line 6,0J x 15" (pneu 195/55 R15) Kola z lehké slitiny Atik 6,0J x 14" (pneu 185/65 R14) Rosso Brunello metalíza 1) 2) Béžová Cappuccino metalíza 2) Modrá Aqua metalíza 1) Modrá Storm metalíza 1) 2) Zelená Arctic metalíza 1) 1) v nabídce i s bílou střechou 2) v nabídce i se střechou a zpětnými Kola ocelová 6,0J x 15" (pneu 195/55 R15) s velkoplošnými kryty kol Satellite Kola ocelová 6,0J x 14" (pneu 185/60 R14) s velkoplošnými kryty kol Tethys Kola ocelová 5,0J x 14" (pneu 175/70 R14) s velkoplošnými kryty kol Comoros Kola z lehké slitiny Arktos 6,5J x 16" (pneu 205/45 R16), v nabídce i ve verzi Kentaur 7,0J x 17" (pneu 205/40 R17), exkluzivně pro Fabia Combi Scout Kola z lehké slitiny Trinity 7,0J x 17" (pneu 205/40 R17), exkluzivně pro Fabia Sportline Zelená Rallye metalíza 1) 2) Šedá Satin metalíza 1) 2) Šedá Anthracite metalíza 1) 2) Černá Magic s perleťovým efektem1) 2) zrcátky ve stříbrné barvě 3) v nabídce od května l Motorizace Škoda Fabia a Fabia Combi Komb. spotřeba (l/100 km) Komb. emise CO 2 (g/km) 1,2 HTP/44 kw 5, ,2 1,2 HTP/51 kw 5, ,2 TSI/63 kw 5, ,2 TSI/77 kw 5, ,2 TSI/77 kw (A) 5,3 124 Béžová Safari metalíza 3) (exkluzivně pro model Fabia Combi Scout) Modrá Race metalíza (exkluzivně pro model Fabia RS) Zde přinášíme kompletní přehled vnějších laků a motorizací pro vozy Fabia. Bližší informace o konkrétní aktuální nabídce pro jednotlivé verze vozu (Fabia, Fabia Combi, Fabia Scout, Fabia Sportline, Fabia RS) získáte u prodejců vozů Škoda , l , ,2 TDI CR DPF/55 kw* 3,8 99 1,6 TDI CR DPF/66 kw 4, ,6 TDI CR DPF/77 kw 4,2 109 * náběh v průběhu roku 2010 HTP vysoký točivý moment TSI benzinový motor s přímým vstřikováním s přeplňováním turbodmychadlem TDI dieselový motor s přímým vstřikováním s přeplňováním turbodmychadlem CR vstřikování systémem common-rail DPF filtr pevných částic (A) platí pro verzi s automatickou převodovkou

12 Společnost Škoda Auto považuje za jeden ze svých prvořadých cílů vývoj a výrobu produktů, které jsou v maximální možné míře šetrné k životnímu prostředí ve všech fázích svého životního cyklu. Hlavní důraz klademe na výběr recyklovatelných materiálů. Vozy Škoda vyrábíme progresivními technologiemi v moderních výrobních provozech splňujících nejpřísnější kritéria. Pro antikorozní ochranu lakovaných částí vozu je používána výhradně bezolovnatá kataforéza (KTL) a vodou ředitelné barvy. Snižování spotřeby paliva a emisí realizujeme v rámci koncernové strategie, a tak motory, které Škoda Auto nabízí, splňují aktuální emisní předpisy. V naší nabídce nechybí ani dieselové motory s filtrem pevných částic (DPF). Všechny produkty Škoda Auto splňují zákony a předpisy na ochranu půdy a vody. Výsledkem těchto aktivit je, že vozy Škoda odpovídají nejen požadavkům z oblasti technické úrovně, bezpečnosti a kvality, ale i z oblasti ochrany životního prostředí. Společnost Škoda Auto tak přispívá k zachování čistého životního prostředí při současném zajištění mobility a spokojenosti svých zákazníků. Ekologické logo vyjadřuje vědomí odpovědnosti a snahu Škoda Auto o trvale udržitelný vývoj společnosti a šetrný přístup k životu a přírodě. Objednejte si prodlouženou záruku ke svému vozu jako mimořádnou výbavu. Škoda ZÁRUKA PLUS V tomto katalogu jsou vyobrazeny modely s volitelnou výbavou, která nemusí být součástí standardní výbavy. Informace o technických údajích, konstrukci, vybavení, materiálech, zárukách a vnějším vzhledu se vztahují na období zadávání prospektu do tisku. Výrobce si vyhrazuje právo změny (včetně změny technických parametrů se změnami jednotlivých modelových opatření). Další podrobné informace o standardní a volitelné výbavě, o aktuálních cenách, dodacích podmínkách a termínech Vám poskytne na přání Váš prodejce vozů Škoda. Tento katalog byl vytištěn na papír vyrobený z buničiny bělené bez použití chloru. Papír je 100% recyklovatelný. Váš prodejce vozů Škoda: FA /10

Nová ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Některé vyhlídky Vás překvapí, jiné inspirují. Občas si je nejlépe vychutnáte o samotě, ale většinou stojí za to sdílet je se svými nejbližšími. Právě proto je tu prostorný

Více

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Sílu nemusíte využívat stále. Někdy stačí jen vědomí, že když ji budete potřebovat, je tu. Jako 180 koní, které čekají na pobídku Vaší pravé nohy. Vítejte ve světě síly

Více

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER I auta mají svou řeč. Nevypráví jen o městech a silnicích, ale také o lidech, které vozí. O jejich životním stylu, zvycích, domově. Každá Fabia vypráví příběh. Možná mezi nimi

Více

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE FABIA Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Classic Ambiente Elegance Sportline Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,7 l/100 km 132 g/km 199

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník Fabia Scout a Fabia Combi Scout Střešní nosič, černo-stříbrný Kola z lehké slitiny Arktos 6,5J 16" Motorizace ŠKODA Fabia Scout ŠKODA Fabia Combi Scout

Více

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE FABIA Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Classic Ambiente Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,7 l/100 km 132 g/km

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Ceník Motorizace Fabia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Active Ambition Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,5 l/100 km 128 g/km

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Ceník Motorizace Fabia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,5 l/100 km 128 g/km 224 900

Více

Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE A MIMOŘÁDNÉ VÝBAVY Exhalační norma Kombinovaná spotřeba Emise CO 2 MOTORIZACE 1,2 12V HTP/51 kw EU 5 6,2 l/100 km 143 g/km 269 900 299 900 339 900 1,2

Více

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek ve stínu majestátní katedrály, ale i adrenalinovou podívanou.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Ceník Motorizace a základní výbava Roomster Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance Scout GreenLine 1,2 12V HTP/51 kw EU 5 6,2 l/100 km

Více

ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Některé vyhlídky Vás překvapí, jiné inspirují. Občas si je nejlépe vychutnáte o samotě, ale většinou stojí za to sdílet je se svými nejbližšími. Právě proto je tu prostorný

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Když si chcete užít atmosféru rallye a zvednout adrenalin, nemusíte až do Monte Carla ani na

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily akční NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) motorizace standardní ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) MOTORIZACE STANDARDNÍ ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Motorizace Akční cena Magic Ušetříte

Více

simply clever ŠKODA Fabia Ceník

simply clever ŠKODA Fabia Ceník simply clever ŠKODA Fabia Ceník Motorizace Fabia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Classic Ambiente Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,7 l/100 km 132 g/km

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA MONTE CARLO ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER J OD ROKU 1895

SIMPLY CLEVER ŠKODA MONTE CARLO ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER J OD ROKU 1895 SIMPLY CLEVER ŠKODA MONTE CARLO ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER J OD ROKU 1895 Vezměte sportovní úspěchy vozů ŠKODA v legendární rallye Monte Carlo a smíchejte je se stylem a půvabem monackého knížectví. Výsledkem

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Je až neuvěřitelné, kolik nabízí proměn: modelová řada ŠKODA Fabia se svými devíti variantami. Kompaktní vůz s mimořádným vnitřním prostorem: ŠKODA Fabia hatchback. Design vozů

Více

simply clever ŠKODA Roomster Ceník

simply clever ŠKODA Roomster Ceník simply clever ŠKODA Roomster Ceník Motorizace a základní výbava Roomster Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 1,2 12V HTP/51 kw EU 5 6,2 l/100 km 143 g/km 269 900 299 900 339 900 1,2 TSI/63

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Je až neuvěřitelné, kolik nabízí proměn: modelová řada ŠKODA Fabia se svými devíti variantami. Kompaktní vůz s mimořádným vnitřním prostorem: ŠKODA Fabia hatchback. Design vozů

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Ceník Motorizace Superb Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance 1,4 TSI/92 kw EU 5 6,8 l/100 km 157 g/km 574 900 665 900 721 900 1,8 TSI/118

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Je až neuvěřitelné, kolik nabízí proměn: modelová řada ŠKODA Fabia se svými devíti variantami. Kompaktní vůz s mimořádným vnitřním prostorem: ŠKODA Fabia hatchback. Design vozů

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Sílu nemusíte využívat stále. Někdy stačí jen vědomí, že když ji budete potřebovat, je tu. Na Váš povel totiž čeká pod kapotou 180 koní. Vítejte ve světě, kde se podává zdravá

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Je až neuvěřitelné, kolik nabízí proměn: modelová řada ŠKODA Fabia se svými devíti variantami. Nový výraz důvěrně známé tváře. S příchodem nového loga ŠKODA získávají vozy Fabia

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 24.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz email:

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Je až neuvěřitelné, kolik variant nabízí modelová řada ŠKODA Fabia. Nový výraz důvěrně známé tváře. S příchodem nového loga ŠKODA získávají vozy Fabia působivý dynamický výraz.

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Ukažte svým dětem krásu, která je obklopuje. Vždy je tu prostor pro ještě více fantazie. ŠKODA Roomster působí se svým osobitým designem sebevědomě a dynamicky. Přední nárazník,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket. Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket. Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz Email: david.bily@porsche.cz NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 20.11.2014 Fabia

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA Když máte stále plný diář a chcete skloubit práci, koníčky i domácnost, pak je to právě všestranná ŠKODA Fabia, se kterou to půjde lehce. Každý den Vás přivítá svým přátelským

Více

ŠkodaFabia, Fabia Combi, Fabia Sedan CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia, Fabia Combi, Fabia Sedan CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia, Fabia Combi, Fabia Sedan CENÍK SIMPLY CLEVER Vysvětlivky k ceníku: Základní výbava Mimořádná výbava, platí pouze pro montáž z výrobního závodu. Uvedené ceny jsou vždy za 1 druh výbavy. U předepsaných

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

Nabídka předváděcích vozů Škoda v Porsche Brno

Nabídka předváděcích vozů Škoda v Porsche Brno Rapid Spaceback Ambition 1,0TSI 70kW (95PS) barva : bílá Candy ESP vč. ABS, EBV, MSR, ASR, EDS, HBA, DSR, ESBS, 6 x airbag - deaktivace airbagu spolujezdce, kola z lehké slitiny 15" MATONE, posilovač řízení,

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Ukažte svým dětem krásu, která je obklopuje. Vždy je tu prostor pro ještě více fantazie. ŠKODA Roomster působí se svým osobitým designem sebevědomě a dynamicky. Přední nárazník,

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

,- Octavia Elegance 1,6 TDI CR 77kW

,- Octavia Elegance 1,6 TDI CR 77kW ROČNÍ a PŘEDVÁDĚCÍ VOZY Porsche Plzeň - Lochotín, Gerská 37 (Košutka - konečná tramvaje č. 4) www.lochotin.plzen-porsche.cz model barva mimořádná výbava K prodeji najeto cca. Předváděcí vozy Porsche Plzeň

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Ukažte svým dětem krásu, která je obklopuje. Vždy je tu prostor pro ještě více fantazie. ŠKODA Roomster působí se svým osobitým designem sebevědomě a dynamicky. Přední nárazník,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Ukažte svým dětem krásu, která je obklopuje. Vždy je tu prostor pro ještě více fantazie. ŠKODA Roomster působí se svým osobitým designem sebevědomě a dynamicky. Přední nárazník,

Více

Citigo Elegance 1,0 44kW Barva: Zelená Spring metalíza Akční cena vozu Kč!!!!!!! Cena při úvěru Kč!!!!!!!!

Citigo Elegance 1,0 44kW Barva: Zelená Spring metalíza Akční cena vozu Kč!!!!!!! Cena při úvěru Kč!!!!!!!! NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 17.4.2013 Porsche Plzeň Lochotín, Gerská 37 Prodejci nových vozů Škoda: Adéla Tejčková Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115404

Více

paket, tempomat Rezerva, Tour Ambition Plus paket, tempomat Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket

paket, tempomat Rezerva, Tour Ambition Plus paket, tempomat Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 12.12.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek David Bílý Jakub Škvařil Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 115 404 Mobil: 724 912 234 Email: jiri.knotek@porsche.cz

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠkodaOctavia, Fabia, Superb Edition 100 SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia, Fabia, Superb Edition 100 SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia, Fabia, Superb Edition 100 SIMPLY CLEVER STO LET NA ČTYŘECH KOLECH Od chvíle, kdy vyjel z bran mladoboleslavské továrny první automobil, uběhlo neuvěřitelných sto let. Toto období, během něhož

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

www.volkswagen.cz Volkswagen Golf Comfort Edition Výkon kw (k)

www.volkswagen.cz Volkswagen Golf Comfort Edition Výkon kw (k) www.volkswagen.cz Volkswagen Golf ceník Zdvihový objem (l) Výkon kw (k) Převodovka Comfort Edition 1,2 TSI 63 (85) 5stupňová 329 900 1,2 TSI 63 (85) 7st. DSG 387 900 1,2 TSI 77 (105) 6stupňová 353 900

Více

Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER Design definuje prostor. Linie se setkají a spoutají svět mezi sebou. Tvary se protnou a vytvoří novou dimenzi. Umělecké dílo, které nemusíte obdivovat jen zvenčí,

Více

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 2.0 TSI 206/280 6,6 154 695 900 Kč 26 000

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.2 TSI 77/105 5,7 132 388 900Kč 396 900 Kč - 1.6 TDI

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 5.2.2015 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek David Bílý Jakub Škvařil Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 115 404 Mobil: 724 912 234 Email: jiri.knotek@porsche.cz

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Ukažte svým dětem krásu, která je obklopuje. Vždy je tu prostor pro ještě více fantazie. Nový výraz důvěrně známé tváře. S novým logem ŠKODA se do výrazu modelu Roomster dostává

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 4.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Adéla Tejčková Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: adela.tejckova@porsche.cz

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA ROOMSTER

SIMPLY CLEVER ŠKODA ROOMSTER SIMPLY CLEVER ŠKODA ROOMSTER Všechny Vaše nápady na výlety s přáteli či rodinou si zaslouží zrealizovat. Na místa, odkud startují balony nebo začíná oblíbená cyklostezka, Vás spolehlivě doveze ŠKODA Roomster.

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Centrální zamykání s dálkovým ovládáním. Rezerva, prodloužená záruka 4 roky/60.000km Tour Ambition plus

Centrální zamykání s dálkovým ovládáním. Rezerva, prodloužená záruka 4 roky/60.000km Tour Ambition plus NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 8.7.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz email:

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech.

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Barva: Hnědá Topaz metalíza č.200928 Vnitřní zpětné zrcátko se senzorem vlhkosti Zadní světla s LED diodami DRIVE MODE SELECTION CLIMATRONIC Zadní stěrač

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Reference Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.4 63/85 6,5 152 319 900 Kč 332 900 Kč -

Více

Nová ŠkodaRoomster UŽÍVEJTE SI NOVÉ PERSPEKTIVY SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaRoomster UŽÍVEJTE SI NOVÉ PERSPEKTIVY SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaRoomster UŽÍVEJTE SI NOVÉ PERSPEKTIVY SIMPLY CLEVER JINÝ POHLED NA DESIGN Vpředu kokpit, vzadu obývací pokoj. Bylo to neobvyklé zadání, které přineslo řadu neobvyklých otázek: Může být takový

Více

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech.

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Barva: Hnědá Topaz metalíza č.200928 Vnitřní zpětné zrcátko se senzorem vlhkosti Zadní světla s LED diodami DRIVE MODE SELECTION CLIMATRONIC Komfortní

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více

Nová Octavia Combi Ambition 1,6 TDI 66 kw 5-stup.mech.

Nová Octavia Combi Ambition 1,6 TDI 66 kw 5-stup.mech. Nová Octavia Combi Ambition 1,6 TDI 66 kw 5-stup.mech. Mimořádná výbava č.296996 Rezervní kolo ocelové (plnohodnotné) Barva: Bílá Laser Kola z lehké slitiny ILIAS 6,5J x 16" Interiér: Ambition černá Celková

Více

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech.

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Barva: Hnědá Topaz metalíza č.200928 Vnitřní zpětné zrcátko se senzorem vlhkosti Zadní světla s LED diodami DRIVE MODE SELECTION CLIMATRONIC Komfortní

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 375 300 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 1 849 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 546 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 g/km Emise

Více