DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění"

Transkript

1 DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: CENTRUM EXCELENCE IT4INNOVATIONS SET SESTAVA MOBILNÍCH ROBOTŮ (AUTOMOTIVNÍ + LETÍCÍ) S ŘÍDÍCÍM A VÝPOČETNÍM SYSTÉMEM VČETNĚ SENZORŮ III. Typ veřejné zakázky: Evidenční číslo VZ: Datum zahájení VZ: 04/04/2014 Otevřené nadlimitní řízení / P14V Veřejný zadavatel: Zastoupení zadavatele: Slezská univerzita v Opavě Na Rybníčku 626/1, Opava IČ: DIČ: CZ Zastoupený Prof. PhDr. Rudolf Žáček, Dr., rektorem univerzity PPE.CZ s.r.o. Nádražní 3113/128, Ostrava Moravská Ostrava IČ: DIČ: CZ Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník, koordinátor veřejné zakázky Společnost je pověřena výkonem práv a povinností veškerých zadavatelských činností dle 151 zákona pro výše uvedeného zadavatele dle mandátní smlouvy. Zadavatel v souladu s 49 odst. 3 zákona informuje všechny dodavatele výše uvedené veřejné zakázky, že dne 12/05/2014 v 13:45 obdržel žádost o dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Přesné znění žádosti: Dotazy k technické specifikaci - Část V. Veřejné zakázky: Část V. Veřejné zakázky / Sekce 5.2. Zadavatel požaduje, aby termovizní kamera s vysokým rozlišením pokrývala 2 teplotní rozsahy - 20 C až 120 C a 0 C až 350 C. Je možné dadat termovizní kameru se třemi teplotními rozsahy - 40 C až 150 C, 100 C až 650 C a 300 C až C? Část V. Veřejné zakázky / Sekce 5.3. Zadavatel požaduje dodání ZOOM objektivu2 s parametry (30-50)mm f/( ) pro spodní limit a ( )mm f/( ) pro horní limit. Je možné dodat objektiv s parametry spodního limitu (45)mm f/(4.0) a horního limitu (175)mm f/(5.6)? Odpověď zadavatele: Zadavatel v souvislosti s žádostí o dodatečné informace: upravuje bod 1. v sekci 5.2. přílohy č. 5 zadávací dokumentace takto: Požadavek Specifikace Nabízené řešení (Uveďte na úrovni konkrétně nabízeného produktu/řešení včetně Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 1 (celkem 6)

2 jednotlivých specifikací) Termovizní Kamera Termovizní kamera s vysokým rozlišením včetně objektivů Počet kusů: 1 Předpokládaná cena bez DPH Celkem ,- Kč/ 1 ks /bez DPH Minimální konfigurace: Spodní hranice spektrálního rozsahu Horní hranice spektrálního rozsahu IFOV Rozlišení detektoru Přenos digitálního videa Dynamický rozsah Minimální interval měření teplot Citlivost Přesnost měření Snímkovací frekvence(celá obrazovka) Napájení 7 8 μm μm 0.68 mrad Minimálně 640x480 pixelů Gigabitový ethernet a USB port (640x480 pixelů, 16 bitů na pixel, 25 Hz) Min. 14 bitů -20 C až 350 C < C (+86 F) / 50 mk ±2 C Minimálně 25 Hz VDC Standard ethernetu IEEE Konektor ethernetu RJ-45 Protokoly ethernetu Váha kamery (bez objektivu) Objektivy (tolerance hodnoty +- 10%) Další vlastnosti Knihovna SDK, funkce TCP, UDP, SNTP, RTSP, RTP, HTTP, ICMP, IGMP, ftp, SMTP, SMB (CIFS), DHCP, upnp Maximálně 1 kg 25, 45, automatické i manuální zaostřování Ovládání funkcí kamery přes ethernet a USB, vestavěný motor pro ostření -podpora termovizních, barevných a monochromatických kamer, -ROI operace, geom. overlaye, radiometrie Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 2 (celkem 6)

3 -plný přístup ke všem registrům a konfiguracím kamer, -možnost otevření okna s live videem se zvoleným rozlišením, -realtime nahrávání videa bez/včetně komprese NEBO ZAŘÍZENÍ OBDOBNÉHO CHARAKTERU A PARAMETRŮ, KTERÉ SPLŇUJE UVEDENÉ POŽADAVKY upravuje bod 1. v sekci 5.3. přílohy č. 5 zadávací dokumentace takto: Požadavek Specifikace Nabízené řešení (Uveďte na úrovni konkrétně nabízeného produktu/řešení včetně jednotlivých specifikací) RAW CCD Kamera Barevná digitální kamera s vysokým fps (pro zpracování obrazu) Počet kusů: 2 Předpokládaná cena Celkem ,- Kč/ 2 ks /bez DPH bez DPH Minimální Obrazový čip velikost konfigurace: min. 1/2-inch Rozlišení min x 1024 pixelů Neprokládaná rychlost fps min. 140 snímků za sekundu Převodník A/D poč. bitů min. 12 Spotřeba max. 10W Video výstup Dual GigE Další interface RS232/RS422 Minimální doba expozice menší než 10 µs Maximální doba expozice větší než 0.5 s Možnost napájení 12 VDC +-1V Rozměry bez objektivu (výška x šířka x délka) Maximálně 60x60x60 mm Váha bez objektivu 350 gramů max. Montáž objektivů Bajonet, 4/3 (MTF) Objektiv1 pevné ohnisko, kompatibilní s kamerou Objektiv2 váha menší než Objektiv2 zoom, kompatibilní (30-50)mm f/(1-2), váha menši než 0.3 kg 0.5 kg (30-50)mm f/( ) Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 3 (celkem 6)

4 s kamerou spodní limit Objektiv2 zoom, kompatibilní s kamerou horní limit ( )mm f/( ) Kabely GigE, další potřebné příslušenství pro funkci kamery a Příslušenství objektivů Knihovna SDK, funkce -podpora termovizních, barevných a monochromatických kamer, -ROI operace, geom. overlaye, radiometrie -plný přístup ke všem registrům a konfiguracím kamer, -možnost otevření okna s live videem se zvoleným rozlišením, -realtime nahrávání videa bez/včetně komprese NEBO ZAŘÍZENÍ OBDOBNÉHO CHARAKTERU A PARAMETRŮ, KTERÉ SPLŇUJE UVEDENÉ POŽADAVKY Zadavatel v souladu s 49 odst. 4 zákona informuje všechny dodavatele výše uvedené veřejné zakázky, že: upravuje bod 1. v sekci 2.2. přílohy č. 2 zadávací dokumentace takto: Požadavek Specifikace Nabízené řešení (Uveďte na úrovni konkrétně nabízeného produktu/řešení včetně jednotlivých specifikací) RC helikoptéra : RTF, nebo ARF osmivrtulová, určená k letecké fotografii (videu), včetně řídící jednotky a příslušenství Počet kusů: 1 Předpokládaná cena Celkem ,- Kč/ 1 kus /bez DPH bez DPH Minimální konfigurace: Pohon Elektrický na akumulátory, brushless Počet motorů 8, včetně regulátorů Materiál kostry Uhlík nebo kov Max vzletová Nad. 10 kg hmotnost udaná výrobcem Délka letu s hmotností cca 9 kg Min. 15 minut standardního letu Řídící systém funkce Palubní elektronika Stabilní let na zadané pozici (position hold), let na zadanou GPS pozici, návrat domů. Motory a regulátory doporučené výrobcem helikoptéry + el. Specifikovaná dále Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 4 (celkem 6)

5 Řídící systém hardware Řídící systém software RC systém Plně kompatibilní s konstrukcí helikoptéry, telemetrická data Komerční licence Vysílač, přijímač 2,4 Ghz, minimálně 10 kanálů, dosah 2 km, zobrazení telemetrických dat na displeji, plně kompatibilní s řídicím systémem helikoptéry, podpora bluetooth. Náhradní díly Náhradní motory 8x. Náhradní Náhradní akumulátor pro min. akumulátory 16x 15 minutovou délku letu se vzletovou hmotností cca 9 Kg. Kapacita alespoň 5000 mah, vybíjecí proud nad 150A Nabíječka akumulátorů Držák na kameru/fotoaparát Ovládání držáku na kameru/fotoaparát Pro 1 6 článkové akumulátory, výkon 180W, napájení 12/240 V, nabíjecí proud 0,1 A až 10 A, nabíjení, vybíjení, ekvalizace, USB připojení. Na šířku kamery/fotoaparátu 170 mm min, výška nastavitelná nad 130 mm, pohyb do všech stran pomocí serv, tlumiče vibrací, stabilizace ve všech osách. Nosnost 2,5 3 kg. Verze s brushless motory. RC ovládání pohybu držáku fotoaparátu/kamery a fotoaparátu/kamery (spoušť) NEBO ZAŘÍZENÍ OBDOBNÉHO CHARAKTERU A PARAMETRŮ, KTERÉ SPLŇUJE UVEDENÉ POŽADAVKY Zadavatel dále v souvislosti s touto Dodatečnou informací č. 2, informuje všechny dodavatele, že v souladu s 40 odst. 3 zákona současně přiměřeně prodloužil lhůtu pro podání nabídek, čímž: mění bod 7.3. zadávací dokumentace takto: 7.3. Lhůta pro prokázání kvalifikačních předpokladů a podání nabídky Dodavatel (uchazeč) je povinen prokázat splnění kvalifikace ve lhůtě pro podání nabídek tzn. nejpozději dne 30/05/2014 do 09:00:00 hodin. mění bod zadávací dokumentace takto: Podání nabídky Nabídky se podávají výhradně elektronicky, a to ve lhůtě pro podání nabídky, tzn. do 30/05/2014 do 09:00:00 hodin. Jiná forma podání nabídky, než v elektronické podobě, je nepřípustná. Zadavatel dále uchazeče upozorňuje, že podání nabídky je rozděleno Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 5 (celkem 6)

6 do dvou částí. Za kompletní je považována pouze ta nabídka, u níž budou splněny podmínky obou samostatných částí! a) kvalifikace v elektronické formě - kvalifikační dokumentaci a dokumentaci k nabídce předloží uchazeč v elektronické formě do elektronického nástroje ppesystem (Obrazovka účastníka Vložit dokumenty) dle ZD; b) cenová nabídka v elektronické formě - cenovou nabídku vloží uchazeč v elektronické formě do elektronického nástroje ppesystem (Obrazovka účastníka Vložit nabídku) dle ZD. mění bod zadávací dokumentace takto: Datum a místo zpřístupnění nabídek Termín otevírání nabídek podaných v elektronické podobě se uskuteční dne 30/05/ :00:00 hodin v zasedací místnosti v sídle zadavatele uvedené v této zadávací dokumentaci. Dle účasti z řad uchazečů (dodavatelů) může být místnost pro jednání změněna či upřesněna na adrese zadavatele. V ostatním zůstává zadávací dokumentace a oznámení o zakázce nezměněny. Děkujeme za pochopení. Zpracoval: Bc. Filip Haferník Za společnost: PPE.CZ s.r.o. Podpis: Razítko: V: Ostravě Dne: 15/05/2014 Příloha č. 1 Aktualizovaná Příloha č. 2 ZD Příloha č. 2 Aktualizovaná Příloha č. 5 ZD Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 6 (celkem 6)

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: CENTRUM EXCELENCE IT4INNOVATIONS

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: CENTRUM EXCELENCE

Více

DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TELEKOMUNIKAČNÍ A DATOVÉ SLUŽBY

Více

Město Ostrov Klínovecká 1204, Ostrov

Město Ostrov Klínovecká 1204, Ostrov DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: VÝBĚR SPRÁVCE BYTOVÉHO A NEBYTOVÉHO

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: STAVEBNÍ ÚPRAVY NEMOCNICE

Více

Kamery pro Krajinnou výstavu

Kamery pro Krajinnou výstavu Kamery pro Krajinnou výstavu Tento dokument definuje minimální požadavky na vybudování kamerového systému pro Krajinnou výstavu. Cílem instalace kamerového systému je zejména dokumentování dějů v prostorách

Více

IP kamerové systémy IP BOX kamery s HD rozlišením TRUEN

IP kamerové systémy IP BOX kamery s HD rozlišením TRUEN IP kamerové systémy IP BOX kamery s HD rozlišením IP kamery, a LG Legenda: Výprodej X Zvýhodněná sada ovinka Snížení ceny TCAM-5310 1,3Mpix IP kamera s přenosem obrazu a obousměrného zvuku /konference/,

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Nákup mobilního telefonu a tabletu II NIPEZ: 32252000-4 Mobilní telefony 30213200-7 Tablety Druh veřejné zakázky: Název zadavatele:

Více

IP kamery TRUEN, ZAVIO a LG

IP kamery TRUEN, ZAVIO a LG IP kamerové systémy IP kompaktní kamery s objektivem LW130WD F1100 Legenda: Výprodej X Zvýhodněná sada ovinka Snížení ceny F1105 Jako F1100 1Mpix IP HD kamera s přenosem WIFI přenosem. F3101 F3106 P5110

Více

IP kamerové systémy IP kompaktní kamery s objektivem

IP kamerové systémy IP kompaktní kamery s objektivem IP kamerové systémy IP kompaktní kamery s objektivem IP kamery TRUE, a LG Legenda: Výprodej X 100,00 EUR Zvýhodněná sada 100,00 EUR ovinka 100,00 EUR Snížení ceny 100,00 EUR 1Mpix IP HD kamera s přenosem

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30 Příloha č. 1 - Technické podmínky I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Technické zadání zakázky na dodávku výpočetní techniky pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště, Moravské

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 101/PJ/OVZ/2017 dne: 28. 07. 2017 Věc: Vysvětlení/změna zadávací dokumentace č. 1 K veřejné zakázce v nadlimitním

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 2011-03 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3287 ZŠ Bulharská a peníze

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku NIPEZ Číslo zakázky: Číslo jednací úkonu: Pořadové číslo úkonu: Nákup notebooku s příslušenstvím II 30213100-6

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Nákup mobilního telefonu a tabletu NIPEZ: 32252000-4 Mobilní telefony 30213200-7 Tablety Druh veřejné zakázky: Název zadavatele:

Více

Název veřejné zakázky Nákup mobilních telefonů

Název veřejné zakázky Nákup mobilních telefonů Kontaktní osoba Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 Č. j.: SFZP 095204/2014 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Číslo zakázky: 22/2014 Datum: Název

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Kontaktní osoba: Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Č. j.: SFZP 054634/2013 Číslo zakázky: 14/2013 Datum: 17.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Vysokorychlostní monochromatická digitální kamera Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Nákup notebooku s příslušenstvím NIPEZ: 30213100-6 Přenosné počítače Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

www.abbas.cz Vlastnosti Picodome DDF4220HDV je hybridní WDR HD dome kamera.

www.abbas.cz Vlastnosti Picodome DDF4220HDV je hybridní WDR HD dome kamera. Picodome DDF4220HDV je hybridní WDR HD dome kamera. Kamera poskytuje real-time HD video (720p/30) a používá H.264 kodek, který je v současnosti nejdokonalejší standart pro vysoce účinnou kompresy videa,

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: ZPRACOVÁNÍ REFERENČNÍCH

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2 1.1. Název veřejné zakázky: 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Sídlo: IČ: 1.4. Veřejná zakázka podle předmětu: 1.5. Forma

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

Specifikace digitálního mikroskopu, DM 5000 W, 5 Mpix

Specifikace digitálního mikroskopu, DM 5000 W, 5 Mpix 1. Popis jednotlivých částí mikroskopu HD51-W (2. generace)(net váha těla cca 3220g) 2. Hardware a Software požadavky, technické specifikace Hardware konfigurace Obrazový senzor APTINA MT9P001 CMOS (plnobarevný)

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

A) Notebook + dockstation + operační systém

A) Notebook + dockstation + operační systém PŘÍLOHA č. 2 A) Notebook + dockstation + operační systém 2 ks v max. ceně s DPH za oba kusy: 2 727 EUR - 66 293, Kč Technické parametry a specifikace: Procesor: 3 MB L3 Cache 2 jádra, 4 thready s frekvencí

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI

STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI DOMÁCÍ AUTOMATIZACE STÍNÍCÍ TECHNIKA BUDOUCNOSTI DANIEL MATĚJKA PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI LG SYSTEM (DIVIZE DOMÁCÍ AUTOMATIZACE) DOMÁCÍ AUTOMATIZACE Zpracování elektoprojektů, domovní fotovoltaické systémy,

Více

Technická specifikace:

Technická specifikace: Veřejná zakázka Dodávka výpočetní a kancelářské techniky II, Nové Město na Moravě 2017 Technická specifikace: pro zadavatele město Nové Město na Moravě V návaznosti na škodní události (opakované výpadky

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ) k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: DĚTSKÉ HŘIŠTĚ V

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav S00RP00L0CIX Sp.zn.: MUBR-S Č.j: MUBR 3646/2014 Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.:, mobil.: 519 324 560, 607 515 510 e-mail: Stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: 15.1.2014 ROZHODNUTÍ

Více

IČ: dle 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

IČ: dle 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Zlín Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ: 2VZ1703/2011 Zastoupený: Ing. Martou Gerychovou, Druh zadávacího řízení: ředitelkou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.16/02.0051

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.16/01.0001 Experimentální učebna pro výuku přírodovědných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Výpočetní technika pro účely projektu OP VK ZŠ Brno část 2 Název projektu: Ukaž mi směr a já najdu cestu pro své povolání Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.1.16/01.0056

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TECHNICKÉ A ORGANIZAČNÍ

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Ostrý bezpilotní prostředek (dále jen BLP nebo dron ) (nosič): 7 ks Minimálně 8 samostatných motorů nejlépe v koaxiálním provedení. Schopnost dokončit bezpečně let i v případě vysazení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) S NÁZVEM 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E000042

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: STAVEBNÍ ÚPRAVY NEMOCNICE

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.02 /01.0186 Název projektu: Mladý člověk a svět práce Název zakázky: Dodávka

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Televizory VSB NIPEZ: 32324000-0 Televize Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY S p r á v a j e s k y n í Č e s k é r e p u b l i k y Květnové náměstí 3 IČ: 75073331 252 43 Průhonice DIČ: CZ75073331 Česká republika B.ú.: 30037031/0710 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky Rekonstrukce

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: METODIKA VYMEZOVÁNÍ

Více

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s.

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. str. 1 z 10 Věc: Poptávka nabídky na dodávku výpočetní techniky První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. Vás jako zadavatel poptává k předložení nabídky na: dodávku materiálně technického vybavení multimediální

Více

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II.

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Projekt Inovace ve vzdělávacím procesu Vyšší odborné školy, Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Bzenec, registrační číslo CZ.1.07/1.3.41/01.0038

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace Kontaktní osoba Jan Tůma, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 288; 267 994 475 / 272 936 597 Č. j.: SFZP 097470/2015 E-mail: jan.tuma@sfzp.cz; peter.safko@sfzp.cz Číslo zakázky: 23/2015 Systémové číslo VZ na

Více

IP HD KAMERY Artikl: 6 410,- Kč bez DPH Extra příplatek za vestavěný POE. Extra příplatek za 32GB SD kartu (Kingston

IP HD KAMERY Artikl: 6 410,- Kč bez DPH Extra příplatek za vestavěný POE. Extra příplatek za 32GB SD kartu (Kingston CHARAKTERISTIKA 1080P FULL HD Mega Pixel/ H.264, to nejlepší řešení pro streamování videa z internetu Bez nutnosti statické IP adresy, bez nutnosti DDNS Podpora Iphone, Blackberry, Android a vzdálené prohlížení

Více

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova Husova 1570, Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova Husova 1570, Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Sídlem: Zastoupený: Husova 1570, 39002 Tábor Mgr. Petr Zamrzla, ředitel IČ: 70877807

Více

Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Husova Tábor. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu

Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Husova Tábor. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Sídlo: Husova 1570, 39002 Tábor Zastoupený: Mgr. Petrem Zamrzlou IČ: 70877807 NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam.

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam. Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální kamera Flexia HM OP-019 195 Obj. číslo: 106000751 Výrobce: Optilia Anotace Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Česká republika Ministerstvo Zemědělství, Krajská agentura pro zemědělství a venkov Praha a středočeský kraj Název veřejné zakázky: Zateplení a výměna výplní otvorů AZV Kutná Hora Sídlem: Slezská

Více

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Zadávací dokumentace technická specifikace Základní informace o zakázce: Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Česká republika Drážní inspekce Sídlo/místo podnikání: Těšnov 1163/5, Praha - 11000, CZ IČ: 75009561 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.16/01.0001

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: RPS - NYMBURK, REVITALIZACE

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben projektu: a dílen SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení vybavení

Více

Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01

Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01 Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01 Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TECHNICKÉ A ORGANIZAČNÍ

Více

Výpočetní technika 2012

Výpočetní technika 2012 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Výpočetní technika 2012 vyhlášenou

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy Zadavatel: Název společnosti: Michael Soukromá střední škola reklamní tvorba,

Více

HD konferenční Dome kamera

HD konferenční Dome kamera Video HD konferenční Dome kamera HD konferenční Dome kamera www.boschsecrity.cz HD rozlišení 1080p a 720p 160 zoom (10 optický, 16 digitální) Standardní výstp HD-SDI Ovládání a konfigrace přes síť Ethernet

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vojenská lázeňská a rekreační zařízení IČO: 00000582 Sídlo/místo podnikání: Magnitogorská

Více

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116 Sídlem: Průběžná 116 3900 Tábor-Čekanice Zastoupený: Mgr. Hanou Dolejší IČ:

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka uživatelských notebooků v roce 2014 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT

Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) Obsah: 1. Zadavatel 2. Vymezení předmětu zakázky 3. Místo a termín plnění 4. Podmínky

Více

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min.

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE v jednacím řízení s uveřejněním podle 22, odst. 1. a 2, zákona č. 137/2006 Sb. pro veřejnou zakázku na služby Pojištění majetku města Svitavy, odpovědnosti

Více

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky.

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016 V Praze dne 1. 8. 2016 Čj.: 5779/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016 Zadávací dokumentace

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: DODÁVKA PŘÍSTROJŮ PRO PROJEKT

Více

Komplexní pojištění majetku a odpovědnosti za škodu

Komplexní pojištění majetku a odpovědnosti za škodu PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na služby Komplexní

Více

Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky

Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky Základní škola praktická a základní škola speciální Chodov, okres Sokolov, příspěvková organizace Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky Projekt: Učíme se, abychom se v životě uplatnili

Více

PoE SET 4 kamery 2MPix - NVR 104DN POE ELN + 2x TD-9525S1 + 2x TD-9422S2

PoE SET 4 kamery 2MPix - NVR 104DN POE ELN + 2x TD-9525S1 + 2x TD-9422S2 Produktový list Model PoE SET 4 kamery 2MPix - NVR 104DN POE ELN + 2x TD-9525S1 + 2x TD-9422S2 Popis Venkovní PoE kamerový IP SET 4 kamery - NVR 104DN POE ELN - IP DVR rekordér pro 4 IP kamery (25361)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Stálá muzejní expozice Příroda pro budoucnost reg. č. projektu CZ.1.14/3.2.00/05.01603 ZADAVATEL: Muzeum

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.16/01.0001 Experimentální učebna pro výuku přírodovědných

Více

POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH SLUŽEB AUTOMATIZOVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU ARCANTE

POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH SLUŽEB AUTOMATIZOVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU ARCANTE VÝZVA k prokázání kvalifikace A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY (zadávací podmínky) Veřejné zakázky malého rozsahu na služby realizovanou dle 27, zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Hřibojedy Dopravní automobil

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Hřibojedy Dopravní automobil VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále též jen jako zákon ) na stavební práce s názvem: Název projektu:

Více

IČ: 00020478 dle 21 odst. 1 písm. f) zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

IČ: 00020478 dle 21 odst. 1 písm. f) zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Sídlem: Blanická 1 ČR Ministerstvo zemědělství, 772 00 Olomouc Zastoupený: Ing. Jaromírem Součkem Název veřejné zakázky: Komplexní pozemková úprava v k.ú. Želechovice u Uničova Spisová značka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. 4096/2015-ÚVN V Praze dne: 10.7.2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Milesight C2163-FPNA HD, Remote Zoom, IP SIP/VoIP, IR, out.

Milesight C2163-FPNA HD, Remote Zoom, IP SIP/VoIP, IR, out. Milesight C2163-FPNA HD, Remote Zoom, IP SIP/VoIP, IR, out. Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Noční vidění na vzdálenost na 15 m Voděodolná konstrukce IP67 Detekce pohybu Funkce WDR Venkovní

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: STAVEBNÍ ÚPRAVY NEMOCNICE

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

STACIONÁRNÍ KAMERY PRO KAMEROVÝ SYSTÉM

STACIONÁRNÍ KAMERY PRO KAMEROVÝ SYSTÉM STACIONÁRNÍ KAMERY PRO KAMEROVÝ SYSTÉM Vlastnosti venkovní HDTV IP kamery: venkovní megapixelová HDTV 720p Day/Night IP-kamera SD/SDHC slot pro lokální záznam multistreaming H.264 (MPEG-4 Part 10/AVC),

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: INFORMAČNÍ KAMPAŇ

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Evidenční číslo VZ: 02/18/10/16/ZPŘ/OP ZAMĚSTNANOST Název veřejné Realizace vzdělávacích aktivit v oblasti zakázky: transformace sociálních služeb Název operačního Operační program

Více

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Město Holešov zabezpečení provozu informační techniky Forma zadání: Veřejná zakázka malého rozsahu na služby (dle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Nákup nábytku 3/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním systému

Více

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013 Č.j.: MV-48025-7/VZ-2012 Praha 18.10.2012 Počet listů:8 Přílohy: 2/31 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064, DIČ:CZ00007064

Více

Technická specifikace nabídky

Technická specifikace nabídky Příloha č. Dodatečné informace. PC učebna Technická specifikace nabídky Mark min. 3800), RAM GB, HDD 500GB, Ethernet Gb, WiFi 802.n (kompatibilní s IEEE 802.a/b/g), Bluetooth.0, min. x USB (min. 2x USB

Více

Výběrové řízení na dodávku traktoru s vybavením pro zakládání a údržbu maloparcelních pokusů

Výběrové řízení na dodávku traktoru s vybavením pro zakládání a údržbu maloparcelních pokusů Výběrové řízení na dodávku traktoru s vybavením pro zakládání a údržbu maloparcelních pokusů OSEVA vývoj a výzkum s.r.o. vypisuje výběrové řízení na dodavatele veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst.

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky

Zadávací podmínky veřejné zakázky Zadávací podmínky veřejné zakázky Název veřejné zakázky: Pronájem barevných multifunkčních zařízení pro tisk, kopírování a skenování rozšíření stávajícího tiskového systému ve smyslu 27 zákona č. 134/2016

Více