ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Dodávka radiového systému a technologií pro Městskou policii Břeclav

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Dodávka radiového systému a technologií pro Městskou policii Břeclav"

Transkript

1 Město Břeclav S00RP00K2U1J Sp.zn.: MUBR-S Č.j: MUBR - '4-^M Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.: , mobil Stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: / X. ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V souladu s ustanovením článku III odst. 3 písm. c) směrnice Rady města Břeclavi č. 2/2012, kterou se upřesňuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu rozhodla rada na své 56. schůzi konané o vypsání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku: Dodávka radiového systému a technologií pro Městskou policii Břeclav spočívající v nákupu radiového systému a technologií pro Městskou polici Břeclav, jejíž předpokládaná maximální hodnota činí 500 tis. Kč bez DPH. MĚSTO BŘECLAV VÁS VYZÝVÁ K PODÁNÍ VARIANTNÍ NABÍDKY NA TUTO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU 1. Zadavatel Město Břeclav IČ: Kontaktní adresa zadavatele: nám. T. G. Masaryka 3, Břeclav Statutární zástupce zadavatele: MUDr. Oldřich Ryšavý, starosta města Odpovědná osoba: Ing. Bc. Stanislav HRDLIČKA Kontaktní osoba: Ing. Bc. Stanislav HRDLIČKA Telefon: , stanislav.hrdlicka@breclav.eu 2. Předmět soutěže Předmětem soutěže je dodávka radiového systému a technologií pro Městskou polici Břeclav Technická specifikace: Specifikace požadavků na radiovou síť MP Břeclav: Digitální radiová síť podle standardu DMR (Digital Mobile Rádio) ETSI TS Radiová síť bude provozována na jednom duplexním páru se šířkou 12,5 khz s jednou retranslační stanicí, 2ks základnových radiostanic, 5ks vozidlových radiostanic pro vozidla a 10ks ručních radiostanic, 1ks dispečerské pracoviště.

2 Požadované pokrytí pro vozidlové i ruční radiostanice: Území katastru města Břeclav včetně jejich městských částí, Stará Břeclav, Poštorná a Charvatská Nová Ves, katastrálním území obcí zařazených do působnosti ORP Břeclav Zadavatel požaduje jako součást dodávky: Zpracování projektu radiové sítě a vyřízení povolení radiové sítě v pásmu VHF od ČTU. Zpracování realizační dokumentace a dokumentace skutečného provedení včetně dodání výchozích revizních zpráv na nově dodané zařízení. Dodávku a montáž retranslační stanice. Dodávku a montáž 2 kusů základnových radiostanic. Dodávka a montáž 1 kusu dispečerského pracoviště s dispečerskou aplikací. Dodávku a montáž 5 kusů vozidlových radiostanic. Adaptér pro nabíjení ručních radiostanic ve vozidlech 5 kusů. Dodávku 10 kusů ručních radiostanic s displejem. Dodávka 2 kusů sdruženého nabíječe pro ruční radiostanice 6 pozic. Úprava konfigurace stávajících radiostanic, které zůstanou v provozu i po rekonstrukci radiové sítě. Konfiguraci jednotlivých radiostanic podle požadavků zadavatele. Minimální záruční doba 24 měsíců na celou dodávku. Při poruše retranslační nebo základnové radiostanice musí být porucha odstraněna do 48 hodin od nahlášení Porucha vozidlové nebo ruční radiostanice musí být odstraněna do 7 dnů od předání dodavateli Systém musí poskytovat uživateli následující služby: Pokrytí specifikovaného území z ručních i vozidlových radiostanic. Digitální šifrování hovoru. Podpora skupinových i privátních hovorů s identifikací volajícího Bezúplatná lokalizace jednotlivých radiostanic a zobrazení jejich aktuální i historické polohy na digitální mapě v dodaném dispečerském systému. Nouzové volání s automatickým potvrzením a vyhodnocením základnovou radiostanicí.

3 Odesílání, příjem a zpracování krátkých textových zpráv s minimální délkou 250 znaků a možností předdefinování zpráv. Možnost vedení dvou současných hovorů přes retranslační stanici v digitálním režimu. Nabízený systém musí plnohodnotně integrovat již zadavatelem užívané DMR radiostanice Hytera MD785G a PD705G. Zadavatel požaduje mimo jiné bezúplatné využití funkce GPS, krátkých textových zpráv a digitálního šifrování hovorů těchto radiostanic. Digitální záznam hovorů vedených se základnými radiostanicemi na digitálním záznamovém zařízení zadavatele Redat 3. Digitální záznam hovorů včetně identifikace volajícího a volaného a záznam odeslaných a přijatých textových zpráv v dodané dispečerské aplikaci. Možnost zablokování a zpětné aktivace jednotlivých radiostanic pro případ jejich ztráty nebo odcizení Požadavky na retranslační radiostanici: Digitální retranslační stanice podle standardu DMR. Minimální frekvenční rozsah MHz. Možnost nastavení autentifikace (ověření přístupu) jednotlivých radiostanic podle jejich ID. Podpora digitálního šifrování hovoru. Podpora dvou současných hovorův digitálním režimu. Schopnost trvalého provozu s VF výkonem 5-50W. Možnost dálkového dohledu a konfigurace. Možnost provozu v digitálním i analogovém režimu s automatickým výběrem provozního režimu. Minimální rozsah pracovních teplot -30 C až +60 C Součástí dodávky bude kompletní retranslační radiostanice, duplexer, pásmový filtr, napájení se zálohování po dobu nejméně 6 hodin, anténní systém včetně stožáru a přepěťových ochran dle platných norem, nástěnný rozvaděč 19, montáž a uvedení do provozu, výchozí revizní zpráva Požadavky na základnovou radiostanici: Digitální radiostanice ve standardu DMR. Minimální frekvenční rozsah MHz.

4 VF výkon 5-25W. Možnost vedení skupinových i privátních hovorů s identifikací volajícího. Možnost digitálního šifrování hovorů. Automatický výběr volného časového slotu pro hovor a data při provozu přes retranslační stanici. Podpora automatického vyhodnocení a potvrzení nouzového volání. Možnost pracovat v analogovém i digitálním režimu. V analogovém režimu podpora selektivního formátu Select V. Barevný LCD displej, konfigurovatelná funkční tlačítka. Menu radiostanice lokalizované do českého jazyku. Součástí dodávky je základnová radiostanice, napájení se zálohováním po dobu nejméně 6 hodin, stolní mikrofon, anténní systém přepěťovou ochranou, montáž a uvedení do provozu, návod k obsluze v českém jazyce, školení obsluhy, výchozí revizní zpráva Požadavky na vozidlové radiostanice: Digitální radiostanice ve standardu DMR. Minimální frekvenční rozsah MHz VF výkon 5-25W. Možnost vedení skupinových i privátních hovorů s identifikací volajícího. Možnost digitálního šifrování hovorů. Automatický výběr volného časového slotu pro hovor a data při provozu přes retranslační stanici. Možnost aktivace nouzového volání vyhrazeným nouzovým tlačítkem. Integrovaný GPS přijímač, možnost automaticky odesílat polohu radiostanice na dispečerské pracoviště. Možnost pracovat v analogovém i digitálním režimu. V analogovém režimu podpora selektivního formátu Select V. Barevný LCD displej a konfigurovatelná funkční tlačítka. Menu radiostanice lokalizované v českém jazyce.

5 Odesílání, příjem krátkých textových zpráv o minimální délce 250 znaků s možností předdefinování zpráv. Minimální rozsah pracovních teplot -30 C až +60 C Minimální požadované krytí proti prachu a vodě podle IP54. Součástí dodávky vozidlové radiostanice bude, tlačítkový mikrofon, napájecí kabel, anténa pro radiové spojení, GPS anténa, držák radiostanice, montáž a uvedení do provozu, návod k obsluze v českém jazyce, školení obsluhy Požadavky na ruční radiostanice s displejem: Digitální radiostanice ve standardu DMR. Minimální frekvenční rozsah MHz. VF výkon 1-5W s možností přepínání nízký/vysoký. Možnost vedení skupinových i privátních hovorů. Možnost digitálního šifrování hovorů. Automatický výběr volného časového slotu pro hovor a data při provozu přes retranslační stanici. Možnost aktivace nouzového volání vyhrazeným nouzovým tlačítkem. Funkce ležící muž - automatický přechod do nouzového režimu, jestliže je radiostanice v horizontální poloze po dobu delší než je nastavena. Možnost aktivace a deaktivace funkce tlačítkem. Integrovaný GPS přijímač, možnost automaticky odesílat polohu radiostanice na dispečerské pracoviště. Možnost pracovat v analogovém i digitálním režimu. V analogovém režimu podpora selektivního formátu Selecí V. Barevný LCD displej Konfigurovatelná tlačítka a plnohodnotná numerická klávesnice Menu radiostanice lokalizované v českém jazyce. Odesílání, příjem krátkých textových zpráv o minimální délce 250 znaků s možností předdefinování zpráv. Li-lon akumulátor s minimální kapacitou 2000mAh. Minimální požadované krytí proti prachu a vodě podle IP67. Minimální rozsah pracovních teplot -30 C až +60 C.

6 Termín dodání: do šesti měsíců od data podpisu smlouvy Místo plnění: Město Břeclav, Městská policie Břeclav, Kupkova 3, Kvalifikační předpoklady dodavatele Čestné prohlášení dle 53 odst. 1, písm. a) až m) z. č. 137/2006, o veřejných zakázkách. Výpis z OR, pokud je v něm zapsán, prokázání oprávnění k podnikání. Reference o obdobných zakázkách v posledních 3 letech. 5. Způsob zpracování cenové nabídky Nabídková cena bude pokládána po podepsání smlouvy za cenu maximální, cena bude uvedena včetně DPH. 6. Požadavky na splnění technických parametrů zakázky Technické parametry předmětu zakázky jsou obsaženy v kapitole 2.1. technická specifikace. Uchazeč doloží svůj závazek splnit technické parametry předmětu zakázky v plném rozsahu samostatným čestným prohlášením, které bude součástí nabídky uchazeče. Uchazeč ve své nabídce dále uvede jím nabízenou: - dobu a podmínky záruky za poskytnuté technologie a radiový systém, - roční rozsah a cenu poskytnutých služeb v rámci provozní údržby radiového systému nad rámec záruční doby 7. Obsah nabídek Nabídka bude předložena v jednom vyhotovení v písemné formě v českém jazyce. Nabídka bude svázána či jinak zabezpečena proti manipulaci s jednotlivými listy včetně příloh. Nabídka musí být podepsána osobou oprávněnou jednat za dodavatele. Nabídky budou zpracovány s jednotným členěním: 1. Obchodní jméno a sídlo dodavatele, zastoupení, bankovní spojení. 2. Doklady prokazující kvalifikační předpoklady dodavatele. 3. Cenová nabídka zpracovaná v souladu s těmito podmínkami. 4. Předložení technických údajů a servisních nákladů po dobu záruční doby. 5. Čestné prohlášení o splnění technických parametrů předmětu zakázky. 6. Návrh smlouvy na předmět plnění zakázky. 7. Ostatní.

7 Součástí dodávky bude ruční radiostanice, Li-lon akumulátor, stojánkový nabíječ, klips na opasek, externí míkrofon/reproduktor, návod k obsluze v českém jazyce, školení obsluhy Požadavky na dispečerský systém: Provoz na samostatném PC v provedení RACK, které bude umístěno ve stávající skříni typu RACK. UPS v provedení RACK, který umožní provoz dispečerského PC po dobu minimálně 30 minut. Lokalizace jednotlivých radiostanic a zobrazení jejich aktuální i historické polohy se zobrazením na digitální mapě v dispečerském systému. Detailní digitální mapové podklady pro požadovanou oblast pokrytí nebo přístup do onlíne map. Digitální záznam hovorů vedených se základnovou radiostanicí. Možnost zablokování a zpětné aktivace jednotlivých radiostanic pro případ jejich ztráty nebo odcizení. Možnost vedení všech typů hovoru dispečera s radiostanicemi prostřednictvím PC Ovládání vysílání a vedení hovoru pomocí stolního mikrofonu. Sekundární ovládání vysílání pomocí nožního spínače. Odesílání a příjem textových zpráv Přepínání kanálů Kompletní lokalizace dispečerské aplikace v českém jazyce. Zobrazení stavu radiostanic (mimo provoz, v provozu) Protokol událostí s možností exportu dat Součástí dodávky bude PC v provedení RACK, stolní mikrofon, nožní spínač, záložní napájení UPS v provedení RACK s minimální dobou provozu 30 minut, návod k obsluze v českém jazyce a školení obsluhy. 3. Doba a místo plnění

8 Neprokáže-li uchazeč splnění požadovaných technických parametrů zakázky v plném rozsahu, bude z účasti ve výběrovém řízení vyloučen. Tuto skutečnost oznámí zadavatel uchazeči písemně s uvedením důvodu vyloučení. 8. Lhůta pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídek počíná běžet dnem a končí dne v 09:00 hod. Nabídky budou přijímány v zalepených obálkách na výše uvedené adrese zadavatele. Obálka bude označena Výběrové řízení - Dodávka radiového systému a technologií pro Městskou policii Břeclav - NEOTVÍRAT". Nabídky doručené po stanovené lhůtě nebudou otevřeny a posuzovány. 9. Lhůta, po kterou jsou uchazeči vázáni svými nabídkami Uchazeči jsou vázáni svými nabídkami 30 dnů ode dne otevírání obálek. 10. Kritéria pro vyhodnocení nabídek Vyhodnocení nabídek provede hodnotící komise jmenovaná starostou města. Hodnotící kritéria: Celková cena 100% 11. Ostatní Zadavatel si vyhrazuje právo: - odmítnout všechny předložené nabídky uchazečů bez náhrady vynaložených nákladů, - výzvu na zakázku bez udání důvodu zrušit, - jednat dále s uchazečem o předloženém návrhu smlouvy o plnění zakázky, - nevracet podané nabídky.

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav S00RP00L0CIX Sp.zn.: MUBR-S Č.j: MUBR 3646/2014 Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.:, mobil.: 519 324 560, 607 515 510 e-mail: Stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: 15.1.2014 ROZHODNUTÍ

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav Sp.zn.: MUBR-S Č.j: MUBR 58793/2013 Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.: 519 324 560, mobil 607 515 510 e-mail: stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: 5. 9. 2013 ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016 V Praze dne 1. 8. 2016 Čj.: 5779/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016 Zadávací dokumentace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem:

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Dodávka zdravotnické techniky II. v rámci projektu - 75903 - Vybavení Kombinovaného zdravotně-sociálního zařízení v

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu s ustanoveními 18 odst. 5 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se směrnicí

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo a název projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0969

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Dodávka laboratorních lednic II 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Předmětem zakázky je dodávka, instalace, programování, oživení, zaškolení obsluhy a další služby související s realizací zakázky Digitální rádiový systém standardu ETSI pro hlasovou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv Váš dopis zn./ze dne:; Číslo jednací: 747/14/JK Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 06.05.2014

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Obec Předměřice nad Jizerou

Obec Předměřice nad Jizerou PnJ13MJ293K Obec Předměřice nad Jizerou 29474 Předměřice nad Jizerou č.p. 132, okres Mladá Boleslav Váš dopis s čj.: Ze dne: Číslo jednací: PnJ-666/2017 Spisová značka: PnJ/2017/084 B Vyřizuje: Hana Bláhová

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Číslo zakázky 5/2016 Název zakázky: Oprava střechy Předmět zakázky: Typ zakázky: Výzva k podání nabídek Oprava střechy budovy ZŠ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZ ). Datum vyhlášení 4.6. 2016

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko MUHLX00ECW6N Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, 539 23 Hlinsko Č.j.: Hl - 3989 /2019/ODP Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Tel.: 469

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo a název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky 2019/2 Název veřejné zakázky: "Dodávka učebních pomůcek: Kolový traktor pro praxi a odborný výcvik" Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1263 / 2016 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Oprava místní komunikace v Rudce u Kunštátu Zakázka malého rozsahu

Více

DODÁVKA ZAHRADNÍCH HERNÍCH PRVKŮ PRO 2. MATEŘSKOU ŠKOLU V KARLOVÝCH VARECH

DODÁVKA ZAHRADNÍCH HERNÍCH PRVKŮ PRO 2. MATEŘSKOU ŠKOLU V KARLOVÝCH VARECH VÝZVA K podání nabídky ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, které není organizováno dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách DODÁVKA ZAHRADNÍCH HERNÍCH PRVKŮ PRO 2.

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek,

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek, Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Terénní automobil Útvar ekologie č.j.: 41/000575/VULHM/2015 Strnady dne 7. 9. 2015 V souladu s podmínkami zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu O B E C B Ř E Z Í Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Březí platné od 28.1.2010 pro zadávání zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Výzva k podání cenových nabídek

Výzva k podání cenových nabídek Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha Výzva k podání cenových nabídek Veřejná zakázka malého rozsahu dodávku zadávaná podle ustanovení 6, 12

Více

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trutnov, Volanovská 243 tel.: 499 315 111, e-mail: sekretariat@sou-trutnov.cz, www.sou-trutnov.cz Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Věc: Veřejná zakázka

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ. Rekonstrukce veřejného osvětlení v obci Nebužely

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ. Rekonstrukce veřejného osvětlení v obci Nebužely POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ Výzva k podání nabídek Zadavatel: Obec Nebužely Nebužely 14 277 34 Nebužely Zastoupená Ing. Janem Čermákem, starostou obce IČ: 00237086 PŘEDMĚT ZAKÁZKY Rekonstrukce veřejného osvětlení

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo

Více

Dodávka licencí Microsoft Select

Dodávka licencí Microsoft Select VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 2.6.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2282/2016 Spis. zn.: MUS/217/2016 Datum: 6. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu

Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. IDENTIIFIKAČNÍ ÚDAJE VEŘEJNÉHO ZADAVATELE 1.1. Zadavatel CPA Delfín, příspěvková organizace Slovácké náměstí 2377

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO VODŇANY

MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO VODŇANY MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO VODŇANY Zeyerovy sady 963, 389 01 Vodňany ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Výzva k podání nabídky na zakázku

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Uchazeč je povinen předložit nabídku v následujícím členění do samostatných příloh takto:

Uchazeč je povinen předložit nabídku v následujícím členění do samostatných příloh takto: Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) na zajištění dodávky osobního vozidla 1.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben projektu: a dílen SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení vybavení

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Č.j.: Hl 15283/2015/OdD Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petra Ondráčková Tel.: 469

Více

Základní škola a Mateřská škola Brno, Milénova 14, příspěvková organizace. Snížení hodnoty vázaného chlóru v bazénu ZŠ Milénova

Základní škola a Mateřská škola Brno, Milénova 14, příspěvková organizace. Snížení hodnoty vázaného chlóru v bazénu ZŠ Milénova Základní škola a Mateřská škola Brno, Milénova 14, příspěvková organizace Milénova 14, 638 00 Brno Číslo jednací Naše značka Vyřizuje/linka Brno dne Matura/608418227 E-mail: radekmatura@seznam.cz 15.11.2016

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Výzva k podání nabídek Datum vyhlášení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu 1. ZADAVATEL: Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1 Okres Mladá Boleslav příspěvková organizace IČO: 75031418 Statutární zástupce zadavatele: Kontaktní

Více

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016 Město Strakonice Odbor informatiky a provozu Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ 383 700 388 17.června 2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice, jako

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. et Bc.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení

Více

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky)

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky) Datum: 07.05.2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Název veřejné zakázky: PROGRAMOVÁNÍ ON-LINE APLIKACÍ Evidenční/Identifikační číslo: VZ 062015 Úplná zadávací dokumentace obsahuje tyto

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na stavební práce na akci s názvem: Lovosice, ul. Prokopa

Více

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa:

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Rumburk rozšíření městského kamerového dohlížecího systému 2012

Rumburk rozšíření městského kamerového dohlížecího systému 2012 Veřejná zakázka malého rozsahu Rumburk rozšíření městského kamerového dohlížecího systému 2012 Zadavatele: zastoupený: Město Rumburk, Tř. 9. Května 1366/48, 408 01 Rumburk IČ: 002 61 602, DIČ: CZ 002 61

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova Husova 1570, Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova Husova 1570, Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Sídlem: Zastoupený: Husova 1570, 39002 Tábor Mgr. Petr Zamrzla, ředitel IČ: 70877807

Více

Sídlištní 136/24, 165 03 PRAHA 6 - Lysolaje

Sídlištní 136/24, 165 03 PRAHA 6 - Lysolaje VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a dle 18 odst. 5 a ve smyslu 21 odst. 1 písm. d) ve spojení s 34 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

IČO : 254096 DIČ : CZ

IČO : 254096 DIČ : CZ I. Zadávací a soutěžní podmínky dle 7 odst.3) a dle 18 odst.3) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění Zadavatel : pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Obec Mnichov Mnichov u Mar.Lázní,

Více

Číslo zakázky. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Název programu:

Číslo zakázky. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Město Slušovice nám. Svobody 25, 763 15 Slušovice Ing. Petr Hradecký, starosta 00284475 všem dodavatelům IČ:, DIČ: Ve Slušovicích dne.. 31 7 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Tento projekt je spolufinancován z programu obnovy venkova Ústeckého kraje pro rok 2015 Město Blšany vyhlašuje uzavřené poptávkové řízení na akci Rekonstrukce

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Horské lázně Karlova Studánka, státní podnik se sídlem 793 24 Karlova Studánka 6 IČ: 14450216 Veřejná zakázka malého rozsahu: Rekonstrukce víceúčelového sportovního hřiště Způsob zadání: Otevřené řízení,

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ UNIVERZÁLNÍHO NOSIČE KONTEJNERŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ UNIVERZÁLNÍHO NOSIČE KONTEJNERŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ UNIVERZÁLNÍHO NOSIČE KONTEJNERŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM Zadavatel: SLUŽBY MĚSTA BZENCE, příspěvková organizace, KASÁRNA 500 696 81 BZENEC IČ: 71217151

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu 1. ZADAVATEL: Město Kosmonosy, Debřská 223, 293 06 Kosmonosy, IČ: 00508870 Statutární zástupce zadavatele: Ing. Jiřím Müllerem, starosta města Kontaktní

Více

ROZHODNUTI O VYPSANÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODANÍ NABÍDKY

ROZHODNUTI O VYPSANÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODANÍ NABÍDKY ěsto Břeclav Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.: 607 515 510 e-mail: stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: 27. 8. 2015 ROZHODNUTI O VYPSANÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODANÍ NABÍDKY V souladu s ustanovením

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část A (dodávka a instalace nového serveru,

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více