C E N Í K pro stanovení finančních úhrad při nakládání s majetkem ve vlastnictví města Třince

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "C E N Í K pro stanovení finančních úhrad při nakládání s majetkem ve vlastnictví města Třince"

Transkript

1 Označení dokumentu: S/27/2015 Skartační zn.: A/5 Účinnost od: Typ dokumentu: směrnice Revize/datum: Účinnost do: doba neurčitá Stav dokumentu: platný Zveřejnění na www: ano Počet stran/příloh: 25/3 Příloha č. 1 ano Příloha č. 2 ne MĚSTO TŘINEC Jablunkovská 160, Třinec C E N Í K pro stanovení finančních úhrad při nakládání s majetkem ve vlastnictví města Třince Směrnice S/27/2015 S/27/2015 Strana 1 (celkem 27)

2 Revize (změny): Revize č. Popis změny Datum revize Provedl 1 2 S/27/2015 Strana 2 (celkem 27)

3 Obsah Článek 1 Účel... 5 Článek 2 Působnost Vymezení správců majetku... 5 Článek 3 Výklad pojmů a zkratek Článek 4 Úvodní ustanovení... 7 Článek 5 Nájemné/pachtovné (prostory, budovy a pozemky) PROSTORY, PROSTORY SLOUŽÍCÍ PODNIKÁNÍ, GARÁŽE A MOVITÉ VĚCI Výše nájemného/pachtovné v Zóně A Výše nájemného/pachtovné v Zóně B Výše nájemného/pachtovné v Zóně C Výše nájemného/pachtovné v Zóně D VÝŠE NÁJEMNÉHO/ PACHTOVNÉHO Z OSTATNÍCH STAVEB VÝŠE NÁJEMNÉHO/PACHTOVNÉHO Z GARÁŽÍ STANOVENÍ NÁJEMNÉHO/PACHTOVNÉHO V PROSTORECH A PROSTORECH SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ VÝŠE NÁJEMNÉHO/PACHTOVNÉHO Z MOVITÝCH VĚCÍ VĚCI NEMOVITÉ (BUDOVY a POZEMKY) PRONÁJEM / PACHTOVNÉ BUDOV PRONÁJEM TURISTICKÉHO AREÁLU JAVOROVÝ VRCH PRONÁJEM/ PACHTOVNÉ POZEMKŮ Článek 6 SOUVISEJÍCÍ FINANČNÍ ÚHRADY ÚHRADA ZA ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY (PŘEDMĚTY VYBAVENÍ) ÚSCHOVA VĚCÍ MOVITÝCH PŘI VYKLIZENÍ BYTŮ Článek 7 INFORMAČNÍ, REKLAMNÍ, ORIENTAČNÍ, PROPAGAČNÍ A ANTÉNNÍ ZAŘÍZENÍ BUDOVY, OSTATNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ A SOUČÁSTI, AUTOBUSOVÉ PŘÍSTŘEŠKY A OSTATNÍ STAVBY S/27/2015 Strana 3 (celkem 27)

4 SKŘÍŇKY NA VNITŘNÍCH I VNĚJŠÍCH STĚNÁCH BUDOV TABULE, POUTAČE, STOJANY A SCHRÁNKY ANTÉNY, SVĚTELNÁ A JINÁ ZAŘÍZENÍ PANELY A POLEPY POZEMKY ZAŘÍZENÍ REKLAMNÍ, INFORMAČNÍ, ORIENTAČNÍ A PROPAGAČNÍ Článek 8 SLUŽEBNOSTI/VĚCNÁ BŘEMENA Článek 9 VYMEZENÍ ODPOVĚDNOSTI Článek 10 SCHVÁLENÍ A ÚČINNOST Článek 11 PŘÍLOHY Příloha č. 1 Grafická příloha (veřejná) Příloha č. 2 Seznam budov v majetku města s prostory a prostory sloužícími podnikání zařazených do jednotlivých zón podle ulic (neveřejná) S/27/2015 Strana 4 (celkem 27)

5 Článek 1 Účel Účelem této směrnice Ceníku pro stanovení finančních úhrad při nakládání s majetkem ve vlastnictví města Třince (dále jen Ceník ) je stanovit minimální výši nájemného/pachtovného z nemovitého a movitého majetku města Třince, finanční úhrady při zřizování služebností/věcných břemen, a stejně tak stanovení výše finančních úhrad s jednotlivými pronájmy/pachty související. Článek 2 Působnost Finanční úhrady v tomto Ceníku se vztahují na smluvní vztahy uzavřené městem Třinec, kde město je povinný. Tímto Ceníkem se řídí všichni správci nemovitých a movitých věcí ve vlastnictví města Třince Vymezení správců majetku: Odbor správy majetku města je správcem obytných domů a budov s prostory a prostory sloužícími podnikání a jiných budov v evidenci odboru, a dále eviduje veškeré pozemky vedené v majetku města Třince. Odbor školství, kultury a tělovýchovy (ŠKaTv) je správcem majetku pro budovy školských zařízení včetně budov a pozemků (není-li stanoveno jinak) a jiných budov vedených v evidenci odboru. Příspěvkové organizace města v působnosti odboru ŠKaTv (školy a školská zařízení, Městská knihovna Třinec, Městské kino Kosmos Třinec, Správa tělovýchovných a rekreačních služeb města Třinec) hospodaří se svěřeným majetkem v rozsahu stanoveném příslušnou zřizovací listinou vydanou městem Třinec. Odbor vnitřních věcí je správcem správních budov MěÚ Třinec, hasičských zbrojnic a jiných budov vedených v evidenci odboru. Odbor sociálních věcí příspěvkové organizace města v působnosti odboru SV (Centrum sociální pomoci Třinec, Sociální služby města Třince) hospodaří se svěřeným majetkem v rozsahu stanoveném příslušnou zřizovací listinou vydanou městem Třinec. Odbor dopravy je správcem místních komunikací včetně příslušenství a součástí, autobusových zastávek a jiných objektů vedených v evidenci odboru. Odbor životního prostředí a zemědělství je správcem zejména veřejných pohřebišť, veřejné zeleně a ostatních veřejně přístupných pozemků města a veřejné vodohospodářské infrastruktury. S/27/2015 Strana 5 (celkem 27)

6 Článek 3 Výklad pojmů a zkratek AUTOBUSOVÝ PŘÍSTŘEŠEK INDIKÁTOR PRO ROZDĚLOVÁNÍ NÁKLADŮ NA TOPENÍ MĚŘÍCÍ ZAŘÍZENÍ PRO VODU NÁJEMCE PACHT PACHTÝŘ PRONAJÍMATEL PROPACHTOVATEL PRONÁJEM PROSTORY PROSTORY SLOUŽÍCÍ PODNIKÁNÍ SLUŽEBNOST VĚCI MOVITÉ Autobusovým přístřeškem se pro účely této směrnice rozumí jedna z bočních stěn proskleného přístřešku, vždy ta, která je vzdálenější ve směru jízdy. Daň z přidané hodnoty. Aktuální pro výpočet nájemného u plátců je 21 %, v případě změny sazby je nezbytné pracovat s nově stanovenou sazbou dle zák. č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve zn Indikátorem pro rozdělování nákladů na topení se pro potřeby této směrnice rozumí digitální měřiče spotřeby tepelné energie na vytápění. Měřícím zařízením pro vodu se pro účely této směrnice rozumí podružné vodoměry na studenou a teplou užitkovou vodu dodávanou do předmětu nájmu/pachtu/výpůjčky. Nájemcem se rozumí ten, který od pronajímatele přebírá věc do svého užívání. Pachtem se pro účely této směrnice rozumí přenechání věci nemovité nebo věci movité, jejich částí nebo prostoru sloužícího podnikání pachtýři k dočasnému užívání a požívání za úplatu. Pachtýřem se rozumí ten, který přebírá od propachtovatele věc k dočasnému užívání a požívání. Pronajímatelem se pro účely této směrnice rozumí město Třinec, případně příspěvková organizace města Třinec, který přenechává věc nájemci do užívání. Propachtovatelem se pro účely této směrnice rozumí město Třinec, případně příspěvková organizace města Třinec, který přenechává pachtýři věc k dočasnému užívání a požívání. Pronájmem se pro účely této směrnice rozumí přenechání věci nemovité nebo věci movité, jejich částí nebo prostoru či prostorů sloužících podnikání nájemci k dočasnému užívání za úplatu. Prostorami se pro účely této směrnice rozumí prostory nebo místnosti, jež jsou částmi věcí nemovitých, a které jsou pronajímány/propachtovávány fyzickým osobám nepodnikajícím a neziskovým subjektům (spolkům, školským zařízením apod.). Prostorami sloužícími podnikání se pro účely této směrnice rozumí prostory nebo místnosti, jež jsou částmi věcí nemovitých, a které jsou pronajímány/propachtovávány za účelem provozování podnikatelské činnosti. Služebností se pro účely této směrnice rozumí věcné právo, které postihuje město Třinec jako vlastníka věci tak, že musí ve prospěch jiného něco strpět nebo něčeho se zdržet. Movitými věcmi se pro účely této směrnice rozumí veškeré další věci, které nejsou věcí nemovitou, ať už je jejích podstata hmotná nebo nehmotná. S/27/2015 Strana 6 (celkem 27)

7 VĚCI NEMOVITÉ VÝPŮJČKA ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY ZDROJ TEPLA Nemovitými věcmi se pro účely této směrnice rozumí budovy, pozemky, stavby, areály a garáže. Výpůjčkou se pro účely této směrnice rozumí přenechání věci nemovité nebo věci movité, jejich částí nebo prostoru, prostoru sloužícího podnikání vypůjčiteli k dočasnému užívání bezúplatně. Zařizovacími předměty (předměty vybavení) se pro účely této směrnice rozumí účelné příslušenství budov, které slouží k úkonům především za použití vody a dodávky tepla. Zdrojem tepla užívaným jednotlivým nájemcem k vytápění se pro účely této směrnice rozumí plynové nebo elektrické topidlo a plynový nebo elektrický kotel. Článek 4 Úvodní ustanovení Město Třinec je plátcem. Rada města Třince na své 49. schůzi dne 23. února 2009 rozhodla, že u nájmu/pachtu pozemků, staveb, bytů a nebytových prostor (nově prostor sloužících podnikání) v majetku města Třince jiným plátcům daně z přidané hodnoty pro účely uskutečňování jejich ekonomických činností uplatní ode dne daň z přidané hodnoty. Do ceny nájemného/pachtovného za pronájem/pacht prostorů, prostorů sloužících podnikání a věcí movitých může být každoročně promítnuta průměrná meziroční míra inflace za předcházející kalendářní rok. O promítnutí průměrné meziroční míry inflace za předcházející kalendářní rok rozhodne Rada města Třince. Článek 5 Nájemné/pachtovné (prostory, budovy, pozemky) V případě pronájmu/pachtu věcí movitých nebo jejich částí (vyjma pozemků a reklamních zařízení) je úhrada nájemného/pachtovného a záloh za poskytované služby hrazena dle jeho roční výše takto: nájemné/pachtovné do 60 tis. Kč/rok bez úhrada nájemného/pachtovného a záloh za poskytované služby čtvrtletně; první platba k prvnímu dni zahájení smluvního vztahu za daný měsíc v roce společně s úhradou za další měsíc(e) daného kalendářního čtvrtletí v roce; následující platby vždy k 10. dni prvního měsíce příslušného kalendářního čtvrtletí za dané kalendářní čtvrtletí v roce nájemné/pachtovné nad 60 tis. Kč/rok bez úhrada nájemného/pachtovného a záloh za poskytované služby měsíčně; první platba k 5. dni zahájení smluvního vztahu za daný kalendářní měsíc v roce; následující platby vždy k 10. dni příslušného kalendářního měsíce za daný kalendářní měsíc v roce S/27/2015 Strana 7 (celkem 27)

8 5.1. Prostory, prostory sloužící podnikání, garáže a movité věci Nájemné za užívání společných prostorů v budově, tj. schodiště a chodby, se stanovuje za symbolické nájemné ve výši 1 Kč/rok + příslušná. Nájemné/pachtovné z prostorů, prostorů sloužících podnikání, a budov vychází z níže uvedených Zón A, B, C, D, v nichž jsou začleněny jednotlivé místní části a ulice města zařazeny s ohledem na lukrativnost jejich umístění ve městě a vzdálenosti od centra. Sazba za krátkodobý pronájem/pacht se nevztahuje na specifické ceníky příspěvkových organizací a sociálních zařízení města Třinec schválených radou města. Zóna A Alešova, Čapkova, Dukelská, Havlíčkova, Jablunkovská, Komenského, Lidická, nám. Míru, Pod Břehem, Poštovní, Smetanova, Staré Město, 1. máje, 17. listopadu Zóna B Beskydská, Bezručova, Boženy Němcové, Husova, Chopinova, Janáčkova, Kopernikova, Kpt. Nálepky, Lesní, Lidická čp. 1272, Máchova, Nerudova, Palackého, Přátelství, Revoluční, Slezská, SNP, Štefánikova, Třanovského, Tyršova Zóna C Borek, Habrová, Kaštanová, Nádražní, Oldřichovice, Konská - Podlesí, Sosnová, Míru, U Splavu, Závodní Zóna D Český Puncov, Dolní Líštná (vyjma ul. Habrová, Kaštanová, Sosnová), Guty, Karpentná, Kojkovice, Nebory, Nýdek, Osůvky, Tyra, Konská S/27/2015 Strana 8 (celkem 27)

9 Výše nájemného/pachtovného v Zóně A ALEŠOVA ČAPKOVA DUKELSKÁ HAVLÍČKOVA JABLUNKOVSKÁ KOMENSKÉHO LIDICKÁ NÁMĚSTÍ MÍRU POD BŘEHEM POŠTOVNÍ SMETANOVA STARÉ MĚSTO 1. MÁJE 17. LISTOPADU S/27/2015 Strana 9 (celkem 27)

10 Zóna A PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI ZD PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ OBCHODNÍ, RESTAURAČNÍ, REPREZENTAČNÍ, ŠKOLSKÉ, KULTURNÍ, SPORTOVNÍ, ZDRAVOTNICKÉ, VÝROBNÍ, KANCELÁŘSKÉ A DALŠÍ PROSTORY PODOBNÝCH UŽITNÝCH VLASTNOSTÍ (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 300,00 300,00 300,00 v 1. podzemním podlaží 450,00 450,00 450,00 v 1. nadzemním podlaží 1 700,00 sazba 1 700, ,00 ve 2. nadzemním podlaží 1 400, , ,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 1 050, , ,00 SKLADOVÉ PROSTORY K PODNIKATELSKÝM ÚČELŮM (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 300,00 300,00 v 1. podzemním podlaží 400,00 400,00 v 1. nadzemním podlaží 850,00 sazba 850,00 ve 2. nadzemním podlaží 700,00 700,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 550,00 550,00 SKLADOVÉ PROSTORY MIMO PODNIKATELSKOU ČINNOST (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 100,00 v 1. podzemním podlaží 300,00 v 1. nadzemním podlaží 550,00 ve 2. nadzemním podlaží 450,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 350,00 KRÁTKODOBÝ PRONÁJEM ZA JAKÝMKOLIV ÚČELEM (DOBA KRATŠÍ 30 DNÍ) v Kč/m 2 /den Pronájem kratší než 48 hodin je vždy pro všechny uživatele s daní Pronájem nad 48 hodin je s daní jen pro plátce v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 2,00 2,00 2,00 v 1. podzemním podlaží 3,00 3,00 3,00 v 1. nadzemním podlaží 5,00 sazba 5,00 5,00 ve 2. nadzemním podlaží 5,00 5,00 5,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 3,00 3,00 3,00 PRONÁJEM PLOCHY PRO UMÍSTĚNÍ AUTOMATŮ (VYJMA HRACÍCH) v Kč/m 2 /rok automaty 2 500,00 sazba S/27/2015 Strana 10 (celkem 27)

11 Výše nájemného/pachtovného v Zóně B BESKYDSKÁ BEZRUČOVA BOŽENY NĚMCOVÉ HUSOVA CHOPINOVA JANÁČKOVA KOPERNIKOVA KPT. NÁLEPKY LESNÍ LIDICKÁ čp MÁCHOVA NERUDOVA PALACKÉHO PŘÁTELSTVÍ REVOLUČNÍ SLEZSKÁ SNP ŠTEFÁNIKOVA TŘANOVSKÉHO TYRŠOVA S/27/2015 Strana 11 (celkem 27)

12 Zóna B PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI ZD PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ OBCHODNÍ, RESTAURAČNÍ, REPREZENTAČNÍ, ŠKOLSKÉ, KULTURNÍ, SPORTOVNÍ, ZDRAVOTNICKÉ, VÝROBNÍ, KANCELÁŘSKÉ A DALŠÍ PROSTORY PODOBNÝCH UŽITNÝCH VLASTNOSTÍ (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 300,00 300,00 300,00 v 1. podzemním podlaží 450,00 450,00 450,00 v 1. nadzemním podlaží 1 300,00 sazba 1 300, ,00 ve 2. nadzemním podlaží 1 100, , ,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 800,00 800,00 800,00 SKLADOVÉ PROSTORY K PODNIKATELSKÝM ÚČELŮM (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 300,00 300,00 v 1. podzemním podlaží 350,00 350,00 v 1. nadzemním podlaží 650,00 sazba 650,00 ve 2. nadzemním podlaží 550,00 550,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 400,00 400,00 SKLADOVÉ PROSTORY MIMO PODNIKATELSKOU ČINNOST (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 100,00 v 1. podzemním podlaží 300,00 v 1. nadzemním podlaží 400,00 ve 2. nadzemním podlaží 300,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 250,00 KRÁTKODOBÝ PRONÁJEM ZA JAKÝMKOLIV ÚČELEM (DOBA KRATŠÍ 30 DNÍ) v Kč/m 2 /den Pronájem kratší než 48 hodin je vždy pro všechny uživatele s daní Pronájem nad 48 hodin je s daní jen pro plátce v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 2,00 2,00 2,00 v 1. podzemním podlaží 2,00 2,00 2,00 v 1. nadzemním podlaží 5,00 sazba 5,00 5,00 ve 2. nadzemním podlaží 4,00 4,00 4,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 3,00 3,00 3,00 PRONÁJEM PLOCHY PRO UMÍSTĚNÍ AUTOMATŮ (VYJMA HRACÍCH) v Kč/m 2 /rok automaty 2 500,00 sazba S/27/2015 Strana 12 (celkem 27)

13 Výše nájemného/pachtovného v Zóně C BOREK HABROVÁ KAŠTANOVÁ NÁDRAŽNÍ OLDŘICHOVICE KONSKÁ - PODLESÍ SOSNOVÁ UL. MÍRU U SPLAVU ZÁVODNÍ S/27/2015 Strana 13 (celkem 27)

14 Zóna C PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI ZD PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ OBCHODNÍ, RESTAURAČNÍ, REPREZENTAČNÍ, ŠKOLSKÉ, KULTURNÍ, SPORTOVNÍ, ZDRAVOTNICKÉ, VÝROBNÍ, KANCELÁŘSKÉ A DALŠÍ PROSTORY PODOBNÝCH UŽITNÝCH VLASTNOSTÍ (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 300,00 300,00 300,00 v 1. podzemním podlaží 450,00 450,00 450,00 v 1. nadzemním podlaží 900,00 sazba 900,00 900,00 ve 2. nadzemním podlaží 700,00 700,00 700,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 550,00 550,00 550,00 SKLADOVÉ PROSTORY K PODNIKATELSKÝM ÚČELŮM (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 300,00 300,00 v 1. podzemním podlaží 350,00 350,00 v 1. nadzemním podlaží 550,00 sazba 550,00 ve 2. nadzemním podlaží 450,00 450,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 350,00 350,00 SKLADOVÉ PROSTORY MIMO PODNIKATELSKOU ČINNOST (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 100,00 v 1. podzemním podlaží 300,00 v 1. nadzemním podlaží 400,00 ve 2. nadzemním podlaží 300,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 250,00 KRÁTKODOBÝ PRONÁJEM ZA JAKÝMKOLIV ÚČELEM (DOBA KRATŠÍ 30 DNÍ) v Kč/m 2 /den Pronájem kratší než 48 hodin je vždy pro všechny uživatele s daní Pronájem nad 48 hodin je s daní jen pro plátce v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 2,00 2,00 2,00 v 1. podzemním podlaží 2,00 2,00 2,00 v 1. nadzemním podlaží 5,00 sazba 5,00 5,00 ve 2. nadzemním podlaží 4,00 4,00 4,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 3,00 3,00 3,00 PRONÁJEM PLOCHY PRO UMÍSTĚNÍ AUTOMATŮ (VYJMA HRACÍCH) v Kč/m 2 /rok automaty 2 500,00 sazba S/27/2015 Strana 14 (celkem 27)

15 Výše nájemného/pachtovného v Zóně D ČESKÝ PUNCOV DOLNÍ LÍŠTNÁ vyjma ulic KAŠTANOVÁ HABROVÁ SOSNOVÁ GUTY KARPENTNÁ KOJKOVICE NEBORY NÝDEK OSŮVKY TYRA KONSKÁ S/27/2015 Strana 15 (celkem 27)

16 Zóna D PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI ZD PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ OBCHODNÍ, RESTAURAČNÍ, REPREZENTAČNÍ, ŠKOLSKÉ, KULTURNÍ, SPORTOVNÍ, ZDRAVOTNICKÉ, VÝROBNÍ, KANCELÁŘSKÉ A DALŠÍ PROSTORY PODOBNÝCH UŽITNÝCH VLASTNOSTÍ (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 300,00 300,00 300,00 v 1. podzemním podlaží 350,00 350,00 350,00 v 1. nadzemním podlaží 650,00 sazba 650,00 650,00 ve 2. nadzemním podlaží 550,00 550,00 550,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 450,00 450,00 450,00 SKLADOVÉ PROSTORY K PODNIKATELSKÝM ÚČELŮM (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 300,00 300,00 v 1. podzemním podlaží 300,00 300,00 v 1. nadzemním podlaží 450,00 sazba 450,00 ve 2. nadzemním podlaží 350,00 350,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 300,00 300,00 SKLADOVÉ PROSTORY MIMO PODNIKATELSKOU ČINNOST (v Kč/m 2 /rok) v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 100,00 v 1. podzemním podlaží 150,00 v 1. nadzemním podlaží 300,00 ve 2. nadzemním podlaží 250,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 200,00 KRÁTKODOBÝ PRONÁJEM ZA JAKÝMKOLIV ÚČELEM (DOBA KRATŠÍ 30 DNÍ) v Kč/m 2 /den Pronájem kratší než 48 hodin je vždy pro všechny uživatele s daní Pronájem nad 48 hodin je s daní jen pro plátce v 1. podzemním podlaží - bývalé CO kryty 2,00 2,00 2,00 v 1. podzemním podlaží 2,00 2,00 2,00 v 1. nadzemním podlaží 4,00 sazba 4,00 4,00 ve 2. nadzemním podlaží 4,00 4,00 4,00 ve 3. a každém dalším nadzemním podlaží 3,00 3,00 3,00 PRONÁJEM PLOCHY PRO UMÍSTĚNÍ AUTOMATŮ (VYJMA HRACÍCH) v Kč/m 2 /rok automaty 2 500,00 sazba S/27/2015 Strana 16 (celkem 27)

17 Výše nájemného/pachtovného z ostatních staveb OSTATNÍ STAVBY (v Kč/m 2 /rok) PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI ZD PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ SAMOSTATNĚ STOJÍCÍ BUŇKY NAD ÚROVNÍ TERÉNU (PLECHOVÉ, DŘEVĚNÉ AJ.) A DALŠÍ STAVBY PODOBNÝCH UŽITNÝCH VLASTNOSTÍ BEZ OHLEDU NA LOKALITU: Obchodní, restaurační, reprezentační, školské, kulturní, sportovní, zdravotnické, výrobní, kancelářské využití 850,00 sazba 850,00 850,00 skladové prostory 550,00 sazba 550,00 550, Výše nájemného/pachtovného z garáží GARÁŽE (v Kč/m 2 /rok) PLÁTCI PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ NEPLÁTCI PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ ZD ZD ZD GARÁŽE SE SAMOSTATNÝM VJEZDEM ul. Poštovní ul. Jablunkovská - ve dvoře bývalého hotelu Slovan ul. Lidická - horní řada garáží č za hotelem Steel House 650,00 650,00 650,00 GARÁŽE SE SAMOSTATNÝM VJEZDEM (sleva 20 % z důvodu výskytu vlhkosti) ul. Lidická - dolní řada garáží č za hotelem Steel House 537,00 537,00 537,00 GARÁŽOVÉ KÓJE POD OBYTNÝMI DOMY ul. Lidická ul. Lidická ,00 450,00 450, Pronájem/pacht v prostorech a prostorech sloužících podnikání u příspěvkových organizací Nájemné/pachtovné v prostorech příspěvkových organizací města Třinec, na něž se vztahuje tato směrnice, se stanoví zařazením prostoru či prostoru sloužícího podnikání do jednotlivých zón, dle tohoto Ceníku. S/27/2015 Strana 17 (celkem 27)

18 Ty příspěvkové organizace, které nejsou plátcem, stanoví výši nájmu/pachtovného dle Ceníku vždy pro neplátce daně. Ředitel příspěvkové organizace zřizované městem Třinec může v odůvodněných případech požádat radu města o snížení nebo zvýšení nájmu/pachtovného. Nájemné/pachtovné za krátkodobý pronájem/pacht se nevztahuje na specifické ceníky příspěvkových organizací města Třinec schválených radou města. U příspěvkových organizací pro nájemce prostorů či prostorů sloužících podnikání v daném objektu za účelem propagace vlastní činnosti, za předpokladu kladného stanoviska pronajímatele, umístění jednoho kusu tabule či poutače o rozměrech do 0,59 m² na daném objektu Výše nájemného/pachtovného z movitých věcí Cena za pronájem/pacht movitých věcí se stanoví dohodou smluvních stran po předcházejícím projednání v majetkoprávní komisi a následném rozhodnutí Rady města Třince. Cena za pronájem/pacht movitých věcí u příspěvkových organizací se stanoví dohodou stran po předcházejícím projednání v majetkoprávní komisi a následném rozhodnutí Rady města Třince, nemají-li příspěvkové organizace schválený individuální ceník na pronájem movitých věcí Věci nemovité (budovy a pozemky) Pronájem/pacht budov Výše nájemného/pachtovné za pronájem celé budovy nebo areálu je zpravidla stanovena dohodou smluvních stran, po předcházejícím projednání v majetkoprávní komisi a následném rozhodnutí Rady města Třince, kdy základní nabídka vychází z cen stanovených tímto Ceníkem, tj. přepočtem všech prostorů v dané budově, násoben u plátců daně z přidané hodnoty příslušnou sazbou Pronájem/pacht turistického areálu Javorový vrch AREÁL JAVOROVÝ VRCH (v Kč/rok) PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI ZD PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ Turistický areál Javorový vrch (celek) ,00 sazba ,00 S/27/2015 Strana 18 (celkem 27)

19 Pronájem/pachtovné pozemků POZEMKY (v Kč) PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI ZD PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ Zahrádky k rekreačnímu využití se stavbou podléhající povolení dle stavebního zákona (m 2 /rok) Zahrádky k zemědělskému využití bez stavby podléhající povolení dle stavebního zákona (m 2 /rok) K zemědělskému využití (ha/rok) 2 000, ,00 K provozování předzahrádek, letního posezení (m 2 /rok) 250,00 250,00 K zařízení staveniště (m 2 /rok) 1 300, , ,00 K umístění prodejních stánků, stanů a plátěných přístřešků v osobním vlastnictví - zřízení prodejního místa (m 2 /rok) Ostatní pozemky k nezemědělským účelům (m 2 /rok) Propagace činnosti společnosti (např. vystavování automobilů) ks/den Služba občanům (např. automaty na svíčky) ks/rok 1 000, ,00 6,00 3,00 100,00 100,00 100,00 150,00 150,00 550,00 550, Úhrada za zařizovací předměty Článek 6 Související finanční úhrady Jedná se o způsob úhrady nájemného za zařizovací předměty (předměty vybavení) prostorů a prostorů sloužících podnikání, garáží, budov a jejich částí, které jsou ve správě jednotlivých úvarů Městského úřadu v Třinci či příspěvkových organizací. Nájemné je hrazeno pouze za vybavení, na které pronajímatel účelně vynaložil finanční prostředky po datu Toto nájemné za zařizovací předměty se připočítává k nájemnému za pronájem/pacht. U vybavení, jehož životnost dosud neuplynula, je toto nájemné určeno jako jedna dvanáctina částky vypočtené ročním procentem opotřebení z pořizovacích nákladů. Pořizovací náklady tvoří cena zařizovacího předmětu, za níž byl zakoupen, účelně vynaložené náklady na jeho dopravu a montáž, a po dohodě s nájemcem i případné další prokazatelné náklady. S/27/2015 Strana 19 (celkem 27)

20 ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY % OPOTŘEBENÍ (ZA ROK) ŽIVOTNOST (V LETECH) sporák, vařič 6,6% 15 vestavěná skříň, kuchyňská linka 5,0% 20 elektrický bojer, průtokový ohřívač vody 10,0% 10 zdroj tepla užívaný jednotlivým nájemcem k vytápění 5,0% 20 odsávač par 5,0% 20 měřicí zařízení pro vodu (začátek nájmu od ) 20,0% 5 měřicí zařízení pro vodu (začátek nájmu před ) 12,5% 8 indikátor pro rozdělování nákladů na tepelnou energii na vytápění 10,0% 10 U zařizovacího předmětu neuvedeného v tabulce, kterým pronajímatel/propachtovatel po dohodě s nájemcem/pachtýřem předmět nájmu/pachtu vybaví, je výše nájemného sjednána s nájemcem/pachtýřem dohodou. Po uplynutí životnosti zařizovacího předmětu nebo není-li známa pořizovací cena a datum jeho pořízení, je nájemné stanoveno takto: ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY VÝŠE NÁJEMNÉHO/ÚHRADY ZA VYBAVENÍ (za ks/měsíc) sporák, kuchyňská linka ostatní předměty vybavení 10,00 Kč 5,00 Kč 6.2. Úschova věcí movitých při soudním vyklizení Náklady spojené s úschovou movitých věcí po vyklizení bytů jsou stanoveny ve výši a) 50 Kč/m²/měsíc v případě přechodu nájmu na dědice b) 300 Kč/m²/měsíc v ostatních případech V případě, že budou uschovány movité věci plátce, bude k uvedené částce připočtena. Článek 7 Informační, reklamní, orientační, propagační a anténní zařízení 7.1. Budovy, ostatní příslušenství a součásti, autobusové přístřešky a ostatní stavby Jedná se o reklamní, informační (označení místa podnikání), orientační, propagační a anténní zařízení na budovách, ostatním příslušenství a součástech, autobusových přístřešcích a ostatních stavbách, ve vlastnictví města, vyjma sloupů veřejného osvětlení. S/27/2015 Strana 20 (celkem 27)

21 SKŘÍŇKY (klaprámy apod.) PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ NA VNITŘNÍCH I VNĚJŠÍCH PLÁTCI NEPLÁTCI STĚNÁCH BUDOV ZD ZD ZD PROPAGACE KULTURNÍ A ZÁJMOVÉ ČINNOSTI (v Kč/rok) o rozměrech do 1 m ,00 za každý další i započatý m 2 600,00 OSTATNÍ (v Kč/rok) o rozměrech do 1 m ,00 za každý další i započatý m , ,00 600, , , ,00 600, , ,00 TABULE, POUTAČE, STOJANY, SCHRÁNKY PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ ZD ZD ZD Pro nájemce prostorů v dané budově za účelem propagace vlastní činnosti, za předpokladu kladného stanoviska pronajímatele, umístění 1 ks tabule či poutače na téže budově zdarma. U příspěvkových organizací pro nájemce prostorů v dané budově za účelem propagace vlastní činnosti, za předpokladu kladného stanoviska pronajímatele, umístění 1 ks tabule či poutače o rozměrech do 0,59 m 2 zdarma. Umístění každé další tabule či poutače se řídí cenami uvedenými v tomto Ceníku, stejně tak, jako pro ostatní žadatele. budova i oplocení do 1 m 2 (ks/rok) 6 400, , ,00 za každý další i započatý m , , ,00 Stojany na tiskoviny (ks/rok) 1 200,00 Poštovní schránka 1 ks na vnitřní či vnější stěně budovy pouze pro nájemce prostorů v dané budově ostatní příslušenství a součásti -zábradlí apod. (ks/den) autobusový přístřešek a ostatní stavby (ks/rok) 150, ,00 zdarma 1 200,00 150, ,00 zdarma 150, ,00 S/27/2015 Strana 21 (celkem 27)

22 ANTÉNY, SVĚTELNÁ A JINÁ ZAŘÍZENÍ (v Kč/ks/rok) PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ ZD ZD ZD Vlajkový stožár 1 100,00 Anténní zařízení - stožár Grafické zařízení (pro městskou hromadnou a příměstskou dopravu) LCD reklamní zařízení dohodou dohodou dohodou Světelná a jiná zařízení do 1 m 2 či 1 m ,00 za každý další i započatý 1 m 2 či 1 m , ,00 dohodou dohodou dohodou , , , , ,00 PANELY, POLEPY (v Kč/ks/rok) PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ ZD ZD ZD PANELY (v prostorech a prostorech sloužících podnikání) o velikosti do 5 m ,00 o velikosti nad 5 m ,00 POLEPY (v oknech a ve výlohách) 3 200, , , ,00 na ploše do 5 m ,00 na ploše nad 5 m , , , , , Pozemky Jedná se o reklamní, informační, orientační a propagační zařízení umístěná na pozemcích ve vlastnictví města a zařízeních pevně spojených se zemí, vyjma zpoplatněného veřejného prostranství. Nájemné se stanoví dle plošné výměry jednotlivých zařízení (tabule, bilboard apod.). S/27/2015 Strana 22 (celkem 27)

23 ZAŘÍZENÍ REKLAMNÍ, INFORMAČNÍ ORIENTAČNÍ, PROPAGAČNÍ PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ PLÁTCI NEPLÁTCI PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ (v Kč/ks/rok) ZD ZD ZD o rozměrech 0-1 m 2 o rozměrech 0-1 m 2 oboustranně o rozměrech nad 1-5 m 2 o rozměrech nad 1-5 m 2 oboustranně o rozměrech nad 5-10 m 2 o rozměrech nad 5-10 m 2 oboustranně o rozměrech nad 10 m 2 o rozměrech nad 10 m 2 oboustranně sazba 3 200,00 sazba 5 300,00 sazba 5 300,00 sazba 9 500,00 sazba ,00 sazba ,00 sazba ,00 sazba ,00 sazba 3 200,00 sazba 5 300,00 sazba 5 300,00 sazba 9 500,00 sazba ,00 sazba ,00 sazba ,00 sazba , , , , , , , , ,00 sazba sazba sazba sazba sazba sazba sazba sazba Článek 8 Služebnosti/věcná břemena Finanční úhrady se vztahují na smluvní vztahy uzavřené městem Třinec, kde město je povinný. Jednorázová úhrada spojená se zřízením služebnosti/věcného břemene za dotčenou část pozemku: PODNIKAJÍCÍ PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ PRÁVNICKÉ A FYZICKÉ OSOBY 50 Kč/m 2 +, min. 500 Kč bez 30 Kč/m 2 +, min. 300 Kč bez Článek 9 Vymezení odpovědnosti Podklady pro stanovení ceny nájmu/pachtu, úhrady za nájmy/pachty věcí nemovitých komplexně technicky zajišťuje, příp. koordinuje příslušný útvar pověřený k těmto úkonům organizačním řádem. Za jejich úplnost a správnost, lze-li tuto objektivně zjistit, odpovídá vedoucí příslušného útvaru. Článek 10 Schválení a účinnost Změny nebo doplnění tohoto Ceníku schvaluje Rada města Třince. Tato směrnice č. S/27/2015 Ceník pro stanovení finančních úhrad při nakládání s majetkem ve vlastnictví města Třince byla schválena na 37. schůzi Rady města Třince dne , usnesením číslo 2015/1431. S/27/2015 Strana 23 (celkem 27)

24 Směrnice č. S/27/2015 nabývá účinnosti dnem Dnem účinnosti této směrnice se ruší platnost vnitřní směrnice města č. 17/2013 Ceník pro stanovení finančních úhrad při nakládání s majetkem ve vlastnictví města Třince. V Třinci dne 22. prosince 2015 Zpracovala: Mgr. Anita Dočkalová Schválila: Rada města Třince Datum: Datum: Mgr. Anita Dočkalová v. r., referentka odboru SMM RNDr. Věra Palkovská v. r., starostka města Mgr. Ivo Kaleta v. r., místostarosta města Článek 11 Přílohy Příloha č. 1 Grafická příloha (veřejná) Příloha č. 2 Seznam budov v majetku města s prostory a prostory sloužícími podnikání zařazených do jednotlivých zón podle ulic (neveřejná) S/27/2015 Strana 24 (celkem 27)

25 Příloha č. 1 S/27/2015 Strana 25 (celkem 27)

26 Příloha č. 2 Seznam budov v majetku města s prostory a prostory sloužícími podnikání zařazených do jednotlivých zón podle ulic (neveřejná příloha) Tento Seznam budov v majetku města s prostory a prostory sloužícími podnikání zařazených do jednotlivých zón podle ulic bude aktualizován vždy jednou ročně, a to v lednu následujícího roku se stavem k předcházejícího roku, po projednání v Radě města Třince. V případě vytvoření nebo zániku prostorů a prostorů sloužících podnikání, či koupě nebo prodeje nemovitostí s těmito prostory, bude nájemné za jejich užívání stanoveno dle Ceníku pro stanovení finančních úhrad při nakládání s majetkem ve vlastnictví města Třince, vyjma nájemného za turistický areál Javorový vrch, a to dle zařazení k nejblíže se nacházející ulici. Zóna A: Prostory a prostory sloužící podnikání v budovách města Třince nacházejících se v částech města a na ulicích: Alešova Čapkova (č.p. 708) Dukelská (č.p. 689) Havlíčkova (č.p. 320, 321, 322) Jablunkovská (č.p. 110, 160, 241, 406, 407, 408, 501) Komenského (č.p. 681, 682) Lidická (č.p. 184, 190, 541, SVJ) Nám. Míru (č.p. 633, 634, 635, 636) Pod Břehem Poštovní (č.p. 604) Smetanova (č.p. 498, 555) Staré Město (č.p. 403) 1. máje (č.p. 122, 393, 394, 462) 17. listopadu Zóna B: Prostory a prostory sloužící podnikání v budovách města Třinec nacházejících se v částech města a na ulicích: Beskydská (č.p. 683, 1140) Bezručova (č.p. 65, 66, 418, 419) Boženy Němcové (č.p. 502, 505) Husova (č.p. 404) Chopinova (č.p. 423, 424, 445, 446) Janáčkova (č.p. 498) Koperníkova (č.p. 68, 696) Kpt. Nálepky Lesní (č.p. 89) Lidická (č.p. 1272) S/27/2015 Strana 26 (celkem 27)

27 Máchova (č.p. 643, 647, 1134) Nerudova (č.p. 313) Palackého (č.p , , 462) Přátelství (č.p. 1009) Revoluční (hvězdárna) Slezská (č.p. 773, 778) SNP (č.p. 447) Štefánikova (č.p. 772, 1173) Třanovského (č.p. 596) Tyršova (č.p. 275, ) Zóna C: Prostory a prostory sloužící podnikání v budovách města Třince nacházejících se v částech města a na ulicích: Habrová (č.p. 249, 302) Kaštanová (č.p. 412) Nádražní (č.p. 10, 178) Oldřichovice (č.p. 208, 210, 275, 357, 358, 670, 783, 984) Konská - Podlesí (č.p. 419, 423, hasičská zbrojnice) Smetanova (č.p. 561 nebude se již pronajímat) Sosnová (č.p. 367, 411) Ul. Míru (č.p. 14, 62, 63, 247) U Splavu (č.p. 205, 547, 550) Závodní (č.p. 214) Zóna D: Prostory a prostory sloužící podnikání v budovách města Třince nacházejících se v částech města a na ulicích: Český Puncov Dolní Líštná, vyjma ul. Kaštanová, Habrová, Sosnová (č.p. 12, 105, 172, 438) Guty (č.p. 131, 175) Karpentná (č.p. 91, 205, 206, stavba bez čp/če na pozemku parc. č. st. 260) Kojkovice (č.p. 87) Nebory (č.p. 126, 165, 360) Nýdek (č.p. 285, 545) Osůvky (č.p. 48, 49, 108) Tyra (č.p. 80) Konská Mimo zóny: areál Javorový vrch Tyra (č.p. 58) Rada města Třince v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů rozhodla na své 37. schůzi dne , usnesením číslo 1431/2015, o zařazení budov ve vlastnictví města s prostory a prostory sloužícími podnikání do jednotlivých zón podle ulic, ve výše uvedeném znění platném ode dne S/27/2015 Strana 27 (celkem 27)

Zásady pro pronájmy, pachty a výpůjčky věcí nemovitých a jejich částí

Zásady pro pronájmy, pachty a výpůjčky věcí nemovitých a jejich částí Označení dokumentu: S/25/2015 Skartační zn.: A/5 Účinnost od: 1. 1.2016 Typ dokumentu: směrnice Revize/datum: Účinnost do: Stav dokumentu: platný Zveřejnění na www: ano Počet stran/příloh: 10 MĚSTO TŘINEC

Více

C E N Í K pro stanovení finančních úhrad při nakládání s majetkem ve vlastnictví města Třince

C E N Í K pro stanovení finančních úhrad při nakládání s majetkem ve vlastnictví města Třince Označení dokumentu: S/27/2015 Skartační zn.: A/5 Účinnost od: 01.01.2016 Typ dokumentu: směrnice Revize/datum: Účinnost do: doba neurčitá Stav dokumentu: platný Zveřejnění na www: ano Počet stran/příloh:

Více

MĚSTO TŘINEC Jablunkovská 160, 739 61 Třinec. Zásady pro pronájmy a výpůjčky nemovitostí a jejich částí

MĚSTO TŘINEC Jablunkovská 160, 739 61 Třinec. Zásady pro pronájmy a výpůjčky nemovitostí a jejich částí MĚSTO TŘINEC Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zásady pro pronájmy a výpůjčky nemovitostí a jejich částí VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 10/2010 Část I. Obecná ustanovení 1) Zásady pro pronájmy a výpůjčky nemovitostí

Více

Druh dokumentu: Vnitřní organizační předpis. Identifikační označení: Směrnice č. 4/2017

Druh dokumentu: Vnitřní organizační předpis. Identifikační označení: Směrnice č. 4/2017 Úřad městské části Praha 12 Výtisk číslo: 1 List číslo: 1 / 9 Druh dokumentu: Vnitřní organizační předpis Identifikační označení: Směrnice č. 4/2017 Pravidla pronájmu pozemků svěřených městské části Praha

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na obsazení bytu ve školském areálu Křesťanská mateřská škola, Dobrovského

Více

INTERNÍ PŘEDPIS KE STANOVENÍ NÁJEMNÉHO A PACHTOVNÉHO ZA UŽÍVÁNÍ POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC. Čl.

INTERNÍ PŘEDPIS KE STANOVENÍ NÁJEMNÉHO A PACHTOVNÉHO ZA UŽÍVÁNÍ POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC. Čl. INTERNÍ PŘEDPIS KE STANOVENÍ NÁJEMNÉHO A PACHTOVNÉHO ZA UŽÍVÁNÍ POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC Rada města Liberec se na své 2.schůzi dne 21.1.2014 usnesla v souladu s ustanovením 2193

Více

Rada města usnesením č. 2015/1465 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 38. schůze rady města místostarostu Ing. Michaela Trojku.

Rada města usnesením č. 2015/1465 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 38. schůze rady města místostarostu Ing. Michaela Trojku. USNESENÍ 38. schůze RADY MĚSTA TŘINCE konané dne 28. prosince 2015 usnesením č. 2015/1464 program 38. schůze rady města, konané dne 28.12.2015. usnesením č. 2015/1465 1) určila ověřovatelem usnesení a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství, mládeţe a tělovýchovy V Písku dne: 29.03.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na přidělení bytu v areálu 13. mateřské školy, tř. Přátelství

Více

PRA Pravidla pro umístění staveb pro reklamu, reklamních a informačních zařízení, reklam,

PRA Pravidla pro umístění staveb pro reklamu, reklamních a informačních zařízení, reklam, Město Frenštát pod Radhoštěm Identifikace dokumentu PRA-2013-02 Pravidla pro umístění staveb pro reklamu, reklamních a informačních zařízení, reklam, informačních a propagačních plakátů a letáků na území

Více

U S N E S E N Í. 72. schůze Rady města Krnova, konané dne ve 13:00 hod., v zasedací místnosti MěÚ Krnov. čísl. usn.

U S N E S E N Í. 72. schůze Rady města Krnova, konané dne ve 13:00 hod., v zasedací místnosti MěÚ Krnov. čísl. usn. KRNOMK-40598/2018smid Rada města KRNOVA SM 072/18/Sm U S N E S E N Í 72. schůze Rady města Krnova, konané dne 30. 5. 2018 ve 13:00 hod., v zasedací místnosti MěÚ Krnov čísl. usn. 3210/72-3247/72 Rozdělovník

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Rada města usnesením č. 2015/755 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 19. schůze rady města místostarostu Radima Kozlovského.

Rada města usnesením č. 2015/755 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 19. schůze rady města místostarostu Radima Kozlovského. USNESENÍ 19. schůze RADY MĚSTA TŘINCE konané dne 22. června 2015 usnesením č. 2015/754 program 19. schůze rady města, konané dne 22.06.2015. usnesením č. 2015/755 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu

Více

Směrnice o udělování čestného občanství města Třince, čestné záštity města Třince a záštity starosty města Třince

Směrnice o udělování čestného občanství města Třince, čestné záštity města Třince a záštity starosty města Třince Označení dokumentu: S/11/2015 Skartační zn.: A/5 Účinnost od: 14.06.2016 Typ dokumentu: směrnice Revize/datum: 1/14.06.2016 Účinnost do: Stav dokumentu: platný Zveřejnění na www: ano Počet stran/příloh:

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 1. Pacht nemovitostí v majetku města Ústí nad Labem pozemku

Více

zprávu o činnosti rady města a orgánů zastupitelstva města mezi zasedáními zastupitelstva města.

zprávu o činnosti rady města a orgánů zastupitelstva města mezi zasedáními zastupitelstva města. USNESENÍ 30. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘINCE konaného dne 7. září 2010 usnesením č. 30/804/2010 program 30. zasedání zastupitelstva města včetně doplnění programu o body Rozdělení objektu čp. 48 v

Více

Zastupitelstvo města usnesením č. 6/180/2007 1) schválilo program 6. zasedání zastupitelstva města.

Zastupitelstvo města usnesením č. 6/180/2007 1) schválilo program 6. zasedání zastupitelstva města. USNESENÍ 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘINCE konaného dne 11. září 2007 usnesením č. 6/180/2007 program 6. zasedání zastupitelstva města. usnesením č. 6/181/2007 návrhovou komisi ve složení: usnesením

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2019 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

Oddíl I Pronájem nebytových prostor v majetku města. Čl. I.

Oddíl I Pronájem nebytových prostor v majetku města. Čl. I. SMĚRNICE RADY MĚSTA č. 5/2004 o pronájmu a nájmu nebytových prostor, o pronájmu pozemků, o nájemném z nebytových prostor a pozemků ve vlastnictví města Oddíl I Pronájem nebytových prostor v majetku města

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

VÝPIS USNESENÍ 110. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 110. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 110. schůze Rady města Slavičín konané dne 26. 6. 2018 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podlee zákona

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Rada města usnesením č. 2010/4242 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 86. schůze rady města místostarostu Radima Kozlovského.

Rada města usnesením č. 2010/4242 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 86. schůze rady města místostarostu Radima Kozlovského. USNESENÍ 86. schůze RADY MĚSTA TŘINCE konané dne 4. října 2010 usnesením č. 2010/4241 1) schválila program 86. schůze rady města, konané dne 04.10.2010. usnesením č. 2010/4242 1) určila ověřovatelem usnesení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC V Liberci dne 18. 9. 2018 Účinnost od 1.10.2018 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Směrnice rady č. 18 Nájem, pacht a výpůjčky nemovitého majetku SML Jméno a příjmení Datum Zpracoval Iva Roncová, Mgr. Michala Račok

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2019 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2018 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2019 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 93/5 Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne 17. 12. 2018 program schůze Rady města Šternberka dne 17.12.2018 Číslo:

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 02.11. 2015 Zápis č. 7/2015 z Komise bytové RM Sezimovo Ústí, ze dne 21. 10. 2015 (mat. č. 361/2015) Usnesení č. 363/2015 I. Bere na vědomí zápis

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Rada města usnesením č. 2016/2393 1) provedla rozpočtová opatření č ve znění návrhu předloženého prostřednictvím přílohy č. 1 přednesu.

Rada města usnesením č. 2016/2393 1) provedla rozpočtová opatření č ve znění návrhu předloženého prostřednictvím přílohy č. 1 přednesu. USNESENÍ 63. schůze RADY MĚSTA TŘINCE konané dne 10. října 2016 usnesením č. 2016/2390 1) schválila program 63. schůze rady města konané dne 10.10.2016. usnesením č. 2016/2391 1) určila ověřovatelem usnesení

Více

Pronájem a nájem nebytových prostor a pozemků

Pronájem a nájem nebytových prostor a pozemků Město Broumov Třída Masarykova 239, 550 14 Broumov SMĚRNICE RADY MĚSTA Název : Pronájem a nájem nebytových prostor a pozemků Číslo dokumentu: SRM/06 Vydání č.: 01 Výtisk č.: 1 Účinnost od: 01.07.2012 Účinnost

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Toto Opatření obce určuje základní uspořádaní nájemních vztahů mezi městem Krnov, jako pronajímatelem a nájemci prostor ve vlastnictví města Krnova.

Toto Opatření obce určuje základní uspořádaní nájemních vztahů mezi městem Krnov, jako pronajímatelem a nájemci prostor ve vlastnictví města Krnova. OPATŘENÍ OBCE č. 1/2019 pro pronajímání prostor sloužících k podnikání a jiných prostor ve vlastnictví Města Krnova ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 66. schůze Rady města Rychvald, dne 23. 01. 2017 Kontrola usnesení 66/1. Rada města kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc únor 2017 66/2. Rada města a dle Zásad pro poskytování

Více

Byty a prostory sloužící podnikání

Byty a prostory sloužící podnikání Á I I iďár NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚST A č. 79 DNE: 18. 12. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1348/2017/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne a

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne a U S N E S E N Í z 32. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. února 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015. U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Kojetína, konané dne 10. června 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

SM 46-2014. Správa silnic Olomouckého kraje, příspěvková organizace

SM 46-2014. Správa silnic Olomouckého kraje, příspěvková organizace Rozsah: SSOK Správa silnic Olomouckého kraje, příspěvková organizace Postupy a podmínky při uzavírání smluv a stanovení náhrad za užívání nemovitostí ve vlastnictví Olomouckého kraje spravovaných SSOK

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1674/2018/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje jednání týkající

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2019 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

USNESENÍ z 23. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. září 2015 v 10 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 23. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. září 2015 v 10 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 23. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. září 2015 v 10 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/23/2015 Schválení programu 23. schůze Rady města Uničova program

Více

Město Třinec. Zastupitelstvo města Třince

Město Třinec. Zastupitelstvo města Třince Město Třinec Zastupitelstvo města Třince vydává svým usnesením ze 13. zasedání ze dne 17. 4. 2001 dle 84, odst. 2, písm. d), zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, dle zákona č.

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Rada města usnesením č. 2014/4312 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 118. schůze rady města místostarostu Mgr. Ivo Kaletu.

Rada města usnesením č. 2014/4312 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 118. schůze rady města místostarostu Mgr. Ivo Kaletu. USNESENÍ 118. schůze RADY MĚSTA TŘINCE konané dne 28. dubna 2014 usnesením č. 2014/4311 program 118. schůze rady města, konané dne 28.04.2014. usnesením č. 2014/4312 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu

Více

RADA MĚSTA SCHVALUJE :

RADA MĚSTA SCHVALUJE : RADA MĚSTA SCHVALUJE : Příloha č. 01 usnesení 4 Rady města Stříbra ze dne 109.2016 MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY I. ODSTOUPENÍ OD UZAVŘENÍ PACHTOVNÍ SMLOUVY : odstoupení manželů Xxxx bytem Stříbro, Revoluční Xxxx

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2018 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

Zastupitelstvo města usnesením č. 13/377/2012 1) schválilo program 13. zasedání zastupitelstva města.

Zastupitelstvo města usnesením č. 13/377/2012 1) schválilo program 13. zasedání zastupitelstva města. , USNESENÍ 13. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘINCE konaného dne 30. října 2012 usnesením č. 13/377/2012 program 13. zasedání zastupitelstva města. usnesením č. 13/378/2012 návrhovou komisi ve složení:

Více

VÝPIS USNESENÍ 101. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 101. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 101. schůze Rady města Slavičín dne 13. 2. 2018 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

I I žďár'ao s;;z,wou. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ:

I I žďár'ao s;;z,wou. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Á I I žďár'ao s;;z,wou MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: 26. 2. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

P r a v i d l a p r o p r o p a c h t o v á n í p o z e m ků v e v l a s t n i c t v í města Králíky

P r a v i d l a p r o p r o p a c h t o v á n í p o z e m ků v e v l a s t n i c t v í města Králíky MĚSTO KRÁLÍKY P r a v i d l a p r o p r o p a c h t o v á n í p o z e m ků v e v l a s t n i c t v í města Králíky Číslo: PP/166/P/2014 Originál: Kancelář úřadu Elektronická verze: PORTÁL ÚŘEDNÍKA Platnost

Více

. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne

. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne . ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne 24. 10. 2016 Usnesení č. 938/16 RM uzavření Smlouvy o nájmu prostor sloužících k podnikání mezi městem Brtnice, jako pronajímatelem

Více

VÝPIS USNESENÍ 31. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 31. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 31. schůze Rady města Slavičín konané dne 28. 08. 2019 Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 110/2019

Více

P r a v i d l a p r o p r o p a c h t o v á n í p o z e m ků v e v l a s t n i c t v í města Králíky

P r a v i d l a p r o p r o p a c h t o v á n í p o z e m ků v e v l a s t n i c t v í města Králíky MĚSTO KRÁLÍKY P r a v i d l a p r o p r o p a c h t o v á n í p o z e m ků v e v l a s t n i c t v í města Králíky Číslo: Originál: OVV Elektronická verze: PORTÁL Platnost od: 24.04.2017 Účinnost od :

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Obec Křížkový Újezdec Křížkový Újezdec 37, pošta Kamenice IČ

Obec Křížkový Újezdec Křížkový Újezdec 37, pošta Kamenice IČ Obec Křížkový Újezdec Křížkový Újezdec 37, 251 68 pošta Kamenice IČ 00240397 telefon: 323673135 e-mail: obec@krizkovyujezdec.eu www: www.krizkovyujezdec.eu datová schránka: fhkakxq ZÁSADY PRO PROJEDNÁVÁNÍ,

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. července v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. července v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. července 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015.

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015. U S N E S E N Í z 23. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. října 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Zastupitelstvo města usnesením č. 19/579/2013 1) schválilo program 19. zasedání zastupitelstva města.

Zastupitelstvo města usnesením č. 19/579/2013 1) schválilo program 19. zasedání zastupitelstva města. , USNESENÍ 19. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘINCE konaného dne 5. listopadu 2013 usnesením č. 19/579/2013 program 19. zasedání zastupitelstva města. usnesením č. 19/580/2013 návrhovou komisi ve složení:

Více

Rada města usnesením č. 2010/3655 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 72. schůze rady města místostarostu Ing. Iva Kantora.

Rada města usnesením č. 2010/3655 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 72. schůze rady města místostarostu Ing. Iva Kantora. USNESENÍ 72. schůze RADY MĚSTA TŘINCE konané dne 15. března 2010 usnesením č. 2010/3654 1) schválila program 72. schůze rady města, konané dne 15.03.2010. usnesením č. 2010/3655 1) určila ověřovatelem

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Usnesení mimořádné schůze Rady města Karviné konané dne 08.12.2009

Usnesení mimořádné schůze Rady města Karviné konané dne 08.12.2009 STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Usnesení mimořádné schůze Rady města Karviné konané dne 08.12.2009 Rada města Karviné po projednání všech předložených materiálů přijímá toto usnesení:

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Pravidla pro doprodej bytů a nebytových prostor dle zákona 72/94 Sb. 1) ve znění pozdějších předpisů

Pravidla pro doprodej bytů a nebytových prostor dle zákona 72/94 Sb. 1) ve znění pozdějších předpisů Pravidla pro doprodej bytů a nebytových prostor dle zákona 72/94 Sb. 1) ve znění pozdějších předpisů Zastupitelstvo města Příbora v souladu se zákonem o obcích č. 128/2000 Sb. v platném znění na svém 13.

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2012

Obecně závazná vyhláška č. 1/2012 Obecně závazná vyhláška č. 1/2012 Jednací číslo: Datum schválení: Účinnost od do: Typ předpisu: Zpracovatel: 1/2012 06.02.2012 01.03.2012-31.12.2012 Vyhláška PO Obecně závazná vyhláška města Uherské Hradiště

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Obecně závazná vyhláška ě. 4 /2017 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství

Obecně závazná vyhláška ě. 4 /2017 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství Město Kravaře Náměstí 43 747 21 Kravaře Obecně závazná vyhláška ě. 4 /2017 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství OBSAH: Cl. 1 Úvodní ustanovení ČI. 2 Předmět poplatku a poplatník ČI. 3 Veřejné

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 80. schůze Rady města Kojetína, konané 18. července 2018, ve 13:00 hodin, v kanceláři starosty na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2018 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7 Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 53-834/2016/OP dne 14.11.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Manželé P., ZR k.ú. Město ZR ul. Veselská,

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Obsah. Článek 1 Účel a vymezení pojmů

Obsah. Článek 1 Účel a vymezení pojmů ZÁSADY PRO PROJEDNÁVÁNÍ, SCHVALOVÁNÍ SMLUV A URČENÍ VÝŠE ÚPLATY ZA ZŘÍZENÍ VĚCNÝCH BŘEMEN (SLUŽEBNOSTI A REÁLNÝCH BŘEMEN) NA NEMOVITÝCH VĚCECH OBCE TEHOVEC Účinnost od 04.10.2017 Schválilo: Zastupitelstvo

Více

Pravidla pro pronájem pozemků ve vlastnictví města Žamberka

Pravidla pro pronájem pozemků ve vlastnictví města Žamberka Pravidla pro pronájem pozemků ve vlastnictví města Žamberka Číslo dokumentu: SAM 3206 Vydání č.: 03 Výtisk č.: 01 Platnost od: 07.06.2013 Účinnost od : 22.06.2013 Platnost do: Zpracoval: JUDr..Kubová Dne:

Více

Zásady krátkodobého pronajímání nebytových prostor ve vlastnictví města Napajedla aktualizace 2014

Zásady krátkodobého pronajímání nebytových prostor ve vlastnictví města Napajedla aktualizace 2014 Zásady krátkodobého pronajímání nebytových prostor ve vlastnictví města Napajedla aktualizace 2014 Schváleno RM dne 19.03.2014 usnesením č. 70/1416/2014 Nabývá účinnosti dne 01.04.2014 Zásady pronajímání

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2019 Jihočeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČO 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou dále jen zřizovatel

Více

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.06.2016 Číslo: 1167/36 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.06.2016 Číslo: 1168/36 Zodpovídá: OSV Termín: 24.06.2016 odměnu ředitelce

Více

Zastupitelstvo města usnesením č. 4/111/2007 1) schválilo program 4. zasedání zastupitelstva města.

Zastupitelstvo města usnesením č. 4/111/2007 1) schválilo program 4. zasedání zastupitelstva města. USNESENÍ 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘINCE konaného dne 24. dubna 2007 usnesením č. 4/111/2007 program 4. zasedání zastupitelstva města. usnesením č. 4/112/2007 návrhovou komisi ve složení: usnesením

Více

MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY RADA MĚSTA STŘÍBRA SCHVALUJE:

MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY RADA MĚSTA STŘÍBRA SCHVALUJE: MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY RADA MĚSTA STŘÍBRA SCHVALUJE: I. ZÁMĚR PŘEVODU PACHTOVNÍ SMLOUVY: záměr převodu pachtu poz.p.č.474/5 o výměře 26 m 2 lesní pozemek kat.území Stříbro zastavěn rekreační chatou s EČ 75

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Obec Babice. sídlo: Obecní úřad Babice, Na návsi 6, Babice, Říčany u Prahy, IČO:

Obec Babice. sídlo: Obecní úřad Babice, Na návsi 6, Babice, Říčany u Prahy, IČO: Obec Babice sídlo: Obecní úřad Babice, Na návsi 6, Babice, 251 01 Říčany u Prahy, IČO: 00240028 telefon: 323 660 994, 323 660 966 fax: 323 660 994 e-mail: info@babiceurican.cz www: www.babiceurican.cz

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za I. pololetí 2015 (tisk R/183)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za I. pololetí 2015 (tisk R/183) U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Kojetína, konané dne 19. srpna 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Rada města usnesením č. 2010/3802 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 76. schůze rady města místostarostu Radima Kozlovského.

Rada města usnesením č. 2010/3802 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 76. schůze rady města místostarostu Radima Kozlovského. USNESENÍ 76. schůze RADY MĚSTA TŘINCE konané dne 3. května 2010 usnesením č. 2010/3801 1) schválila program 76. schůze rady města, konané dne 03.05.2010. usnesením č. 2010/3802 1) určila ověřovatelem usnesení

Více

Nařízení Města Kutná Hora č. 5 / 2011

Nařízení Města Kutná Hora č. 5 / 2011 Nařízení Města Kutná Hora č. 5 / 2011 o placeném stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích ve vymezené oblasti města Kutné Hory Rada města Kutné Hory podle 11 odst. 1 a 102 odst. 2 písm.

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od 4. 4. 2017 (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou

Více