Tipy, jak zvýšit efektivitu najdete na mém BLOGU: A také na Facebooku na stránce Maximální Potenciál:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tipy, jak zvýšit efektivitu najdete na mém BLOGU: A také na Facebooku na stránce Maximální Potenciál:"

Transkript

1

2 1 PRACOVNÍ SEŠIT Tento pracovní sešit je doplněním k ebooku Tajemství efektivity, která je k dispozici zdarma ke stažení na webových stránkách a Ještě než začnete pracovat s tímto sešitem, určitě si nejdříve ebook přečtěte. Budete lépe chápat souvislosti a celý proces bude mít větší efektivitu. A protože čtete tento ebook, tak si myslím, že svou efektivitu chcete určitě maximalizovat po všech stránkách. Dodržte tedy doporučený postup a po přečtení ebooku pokračujte doplněním následujících cvičení. Tipy, jak zvýšit efektivitu najdete na mém BLOGU: A také na Facebooku na stránce Maximální Potenciál: Pokud chcete patřit k lidem, co žijí na maximum, buďte součástí naší Facebook skupiny na této stránce:

3 2 O autorce Pomáhám lidem a firmám ve zefektivňování rutinních procesů, které jsou součástí našeho každodenního života. V běžných aktivitách, kterým často nevěnujeme patřičnou pozornost, se skrývá velký potenciál pro zefektivňování a možnost získat více času na naše skutečné priority. Dnešní svět nám nabízí ohromné množství způsobů, jak můžeme všechny své činnosti zjednodušit a zefektivnit. Využijme je. Zvyšte tak svou pracovní výkonnost, choďte dříve domů z práce, požádejte o povýšení nebo rychleji rozvíjejte vlastní podnikání. Účinky zaručeně pocítíte. Pojďme se společně podívat i na Váš život, zjednodušme ho a získejte více volného času pro sebe. Naplňte svůj život tím, co Vás doopravdy baví. Dělejte aktivity, při kterých se cítíte skutečně naživu a šťastní. Proto jsme tady.

4 Díky tomu, že mám již mnoho životních zkušeností za sebou, přečetla jsem desítky knih na toto téma 1 a prošla několika živými semináři, ráda bych pomohla i ostatním se rychleji posunout na této cestě. Vyrostla jsem v prostředí rodičů podnikatelů, kteří měli 4 děti. Mamka zároveň při podnikání byla na mateřské a úspěšně vystudovala vysokou školu. Bylo tedy nutné mít všechno velmi dobře zorganizované a zajištěné. V tomto směru pro mě byla velkou inspirací a myslím si, že hlavně díky ní dokážu dnes přemýšlet o svém čase stejně efektivně, jako ona. Obrovskou zkušeností pro mě bylo také více než 6 let psaní projektových a podnikatelských záměrů pro firmy, které jim pomohly ušetřit několik desítek milionů Korun. Měla jsem možnost jednat s úspěšnými manažery ve firmách a nahlédnout pod pokličku vnitropodnikových procesů. Zjistila jsem, že veškeré tyto znalosti o zvyšování produktivity a efektivity ve firmách je možné aplikovat i v našem každodenním životě. Nechte se inspirovat i vy. Ovládněte svůj ČAS a žijte na MAXIMUM, už DNES. - Gabriela Šilarová 1 Mezi mé oblíbené autory patří StephenCovey, Brian Tracy, David Allen, TimothyFerriss, BrendonBurchard, EckhartTolle, Don Miguel Ruiz, DeepakChopra a další.

5 3 Test, jak jste na tom s Vaší efektivitou Udělejte si chvilku času a zamyslete se nad následujícími otázkami. Odpovězte si upřímně, jak na tom teď jste a zjistěte, jak efektivní život v současné době vedete. Nechte se vést ebookem, kde je k uvedeným otázkám i komentář a vysvětlení, jak daný faktor hodnotit. 1 Absolutně NE 10 Rozhodně ANO 1. Dělám dnes to, co z hloubi duše chci? 2. Směřují mé každodenní aktivity k mým dlouhodobým cílům? 3. Mám návyky, které mi zvyšují efektivitu v životě? 4. Stanovuji si cíle, kterým věřím, že jsou reálné? 5. Plánuji svůj den s ohledem na své dlouhodobé cíle? 6. Dávám si při plánování důležitých úkolů termíny?

6 7. Dokážu se myšlenkami soustředit vždy na jednu činnost, abych maximalizovala svou efektivitu? 8. Piju dostatek vody? 9. Jím dostatek ovoce a zeleniny každý den? 10. Spím alespoň 7,5 hodiny denně? 11. Jdu s odvahou do jakékoliv akce, kterou si usmyslím? 12. Jsem si vědoma svých silných a slabých stránek a přijímám je? 13. Dokážu jakoukoliv negativní emoci ihned změnit na pozitivní? 14. Dokážete si stanovit priority tak, abyste dělali všechny důležité (i ty nepříjemné) činnosti hned a včas? 15. Umíte říkat ne? 16. Dáváte sami sebe vždy na první místo? 17. Dokážu trávit čas jen aktivitami, které jsou součástí mé dlouhodobé vize bez okolního vyrušení? 18. Mám doma jen ty věci, které mi přinášejí užitek, a mám z nich radost?

7 19. Mám jasno v tom, co od života chci a nacházím v tom svou maximální motivaci zvládnout všechny překážky, které mi přijdou do cesty? Pokud se bude průměr vašich odpovědí blížit číslu 10, tak vám gratuluji. Vaše efektivita je na velmi vysoké úrovni. Pokud se pohybuje kolem čísla 5 a méně, tak by bylo vhodné zavést do života určitá opatření, abyste dokázali maximalizovat hodnotu času a mít ze života více než dnes. Ať už jste dopadli v tomto testu jakkoliv, tak vždy je tu prostor pro růst.

8 4 Zvyšte svou efektivitu již dnes - 10 jednoduchých tipů do praxe Plánujte si ráno celý den Stanovte si vždy 3 hlavní úkoly pro každý den Eliminujte veškerá vyrušení (mobilní telefon, maily, návštěvy, ) Alespoň 2 x týdně sportujte Dělejte si pravidelně přestávky Pijte alespoň 3 litry vody denně Jezte dostatek zeleniny a ovoce Ukliďte si stůl (pracovní prostředí) Zjednodušte si život (mějte doma i v práci jen to potřebné) Všem pro vás důležitým činnostem dejte místo v kalendáři

9 5 Poznejte sami sebe Při poznávání vás samotných se nechte provést následujícími otázkami: Jaké jsou mé velké sny? Jaké jsou mé silné a slabé stránky? Co bych si ráda koupila? Koho bych ráda poznala? S kým bych se chtěla vídat častěji? Co mi dnes ubírá energii? Co byste dělali, kdybyste měli neomezené množství peněz a nebylo možné neuspět? Co by Vám dělalo v takovou chvíli radost? Čím byste přispěli této společnosti? Nebo byste raději byli v ústraní sami se sebou? Z jakých aktivit jsem nadšený? Po čem v tuto chvíli nejvíce toužím? Co bych si chtěl/a během života ještě splnit?

10 6 Jaká je vaše vize? Jaké jsou mé největší sny? Jakého stavu chcete v životě dosáhnout? Co pro to musíte udělat? Kde chci bydlet? S kým chci žít? Koho chci ve svém životě potkávat? S kým chci být v kontaktu? Jakých úspěchů v práci chci dosáhnout? Kolik peněz chci vydělávat? Kam chci jezdit na dovolenou? Kolik času chci trávit prací? Jaké záliby chci mít? Jak chci, aby vypadalo mé tělo? Co chci jíst? Jak se chci cítit? Na co se chci těšit? Jaké chci mít auto, nábytek, elektroniku? sami víte, na co se zeptat, abyste si naplánovali život svých snů ;-)

11 7 Mám odvahu jít do akce? Většina z nás někdy začne pochybovat. Všichni bychom si však chtěli udržet stav, že jsme dost dobří a máme právo na vlastní názor a cíle. Zvyšte si sebevědomí za pár minut. Opakujte si tyto afirmace: Věřím, že mohu dosáhnout všeho, co v životě chci. Narodil/a jsem se proto, abych projevovala sama sebe a žila SVŮJ život. Přijímám své dobré i špatné stránky a mám se rád/a takový/á, jaký/á jsem. Děkuji, že jsem zdravý/á a mohu naplňovat své poslání a projevovat sám/a sebe.

12 8 Za co jste ve svém životě vděční? Napište si seznam všeho, za co jste v životě vděční. Klidně popište celou stránku. Určitě ale pokračujte do té doby, dokud nepocítíte silný pocit vděčnosti a štěstí. Jsem vděčný/vděčná za:

13 9 Kam dál? Sledujte můj projekt: - nejnovější poznatky, jak mít nadstandardní výsledky - tipy a triky jak mít rovnováhu v osobním i pracovním životě - týdně nové články a hodnotná videa,jak žít opravdu naplno - strategie výjimečné výkonnosti a produktivity - postupy, jak zvýšit energii během celého dne - návody na zefektivnění činností ve vašem životě Přidejte se k podobným lidem na Facebooku Získejte denní motivaci zdarma Pošlete tento ebook přátelům a kamarádům. Inspirujte je a zlepšete tím i své prostředí. Šíření v původní podobě jepovoleno. Budu ráda, když budu moci pomoci více lidem žít skutečně na maximum.

1 Pracovní sešit k ONLINE SEMINÁŘI

1 Pracovní sešit k ONLINE SEMINÁŘI 1 Pracovní sešit k ONLINE SEMINÁŘI Tento pracovní sešit je připraven jako podklad pro online seminář MAXIMÁLNÍ POTENCIÁL. Pokud máte možnost, tak si tento pracovní sešit vytiskněte a připravte před vysíláním.

Více

10 Tipů. pro zvýšení produktivity

10 Tipů. pro zvýšení produktivity 10 Tipů pro zvýšení produktivity O autorce: Ing. et Ing. Gabriela Šilarová je uznávanou specialistkou v oblasti zvyšování efektivity časového plánování a procesů ve firmách a domácnostech. Gabriela staví

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

10 tipů. jak 3x zvýšit PRODUKTIVITU

10 tipů. jak 3x zvýšit PRODUKTIVITU 10 tipů jak 3x zvýšit PRODUKTIVITU 10 tipů pro zvýšení produktivity Tip 1: Plánujte si ráno celý den (zcela klíčové!) Ranní plánování je základem pro úspěšné splnění všech vašich úkolů. Udělejte si tedy

Více

Můj rok můj život Jaký byl a bude?

Můj rok můj život Jaký byl a bude? Jaký byl a bude? 2014 Lucie Valchařová, Blíží se nám konec roku a s ním nám přirozeně přichází na mysl, jaký vlastně byl ten náš rok 2014. Je skvělé přivítat nový rok s čistou hlavou a jasnými myšlenkami

Více

5 důležitých bodů pro změnu vašeho života

5 důležitých bodů pro změnu vašeho života 5 důležitých bodů pro změnu vašeho života 1 1. Naučte se být sami sebou a sami se sebou V dnešní době není vůbec jednoduché být sám sebou a zůstat přirozený a harmonický, prostě takový, jakého nás příroda

Více

TEST - JSEM SÁM SEBOU?

TEST - JSEM SÁM SEBOU? BÝT SÁM SEBOU Být sám sebou, znamená zjistit a naplňovat svůj smysl života, ten opravdový, po kterém vnitřně toužíte. Někteří lidé ani nevědí, co je jejich smyslem života a je pro ně velice těžké ho definovat.

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

7 návyků jako operační systém

7 návyků jako operační systém IMPLEMENTACE 7 NÁVYKŮ V ORGANIZACI 7 návyků jako operační systém Měli jsme k dispozici výsledky po několik staletí nashromážděného poznání na poli osobní efektivity... ale nebyl zde nikdo, kdo by je uspořádal

Více

Přeji Vám hodně inspirace. Upozornění

Přeji Vám hodně inspirace. Upozornění Str. 1 V tomto Ebooku Vám odhalím pozadí textů několika mých e-mailů, které reálně přinášejí různé výsledky. Dozvíte se, jaký účel mají jednotlivé odstavce a proč volím právě tato slova. Na následujících

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Afirmace s Empatií Prvek - Dřevo Na každý týden jedna afirmace Pro období prvku Dřevo. www.empatia.cz www.akademiecelostnihozdravi.cz 2014 Věnování a poděkování Tuto

Více

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz Miliónový rok David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz ÚSPĚCH NENÍ ŽÁDNÉ TAJEMSTVÍ ZPŮSOB MYŠLENÍ + VĚCI DĚLAT MÁTE JEDEN CÍL OVLÁDAT ENERGII (život sám i hmotné věci v něm jsou energie) (otevřete

Více

tajemství úspěchu aneb Jak přijít k velkým penězům vlastní pílí BRIAN TRACY

tajemství úspěchu aneb Jak přijít k velkým penězům vlastní pílí BRIAN TRACY 21 tajemství úspěchu aneb Jak přijít k velkým penězům vlastní pílí BRIAN TRACY = = < p s t y l e = " p a d d i n g : 0 ; b o r d e r : 0 ; t e x t - i n d e n t : 0 ; l i n e - h e i g h t : n o r m a

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

Zvyšte produktivitu vaší organizace. Snídaně Tomáš Kopecký, Lumír Šarman

Zvyšte produktivitu vaší organizace. Snídaně Tomáš Kopecký, Lumír Šarman Zvyšte produktivitu vaší organizace Snídaně 22. 4. 2016 Tomáš Kopecký, Lumír Šarman Řešení Produktivita 1. Tři programy FranklinCovey zaměřené na produktivitu: 5 rozhodnutí pro výjimečnou produktivitu

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

RADKA LOJA ŘÍZENÍM ČASU ŘÍDÍTE SVŮJ ŽIVOT. Miluješ život? Pak neztrácej čas. Neboť čas je tkáň, z níž se život skládá.

RADKA LOJA ŘÍZENÍM ČASU ŘÍDÍTE SVŮJ ŽIVOT. Miluješ život? Pak neztrácej čas. Neboť čas je tkáň, z níž se život skládá. RADKA LOJA ŘÍZENÍM ČASU ŘÍDÍTE SVŮJ ŽIVOT. Miluješ život? Pak neztrácej čas. Neboť čas je tkáň, z níž se život skládá. Benjamin Franklin WEB OSOBNÍHO ROZVOJE ČLÁNKY, SEMINÁŘE, AUDIONAHRÁVKY, VIDEA www.mindtrix.cz

Více

- Stanislava Mrázková

- Stanislava Mrázková K ČEMU JE TENTO CHECKLIST VLASTNĚ DOBRÝ? Víte, že předtím, než ebook pustíte do světa, je potřeba zkontrolovat více než 40 jednotlivých kroků? Nechci Vás děsit. Napsání ebooku je totiž snadné, pokud máte

Více

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?...

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... Obsah 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... 5 4. Nechejte si poradit od odborníka... 6 www.anekamickova.cz 1 Zdravím

Více

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 01/2017 ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE Pohlazení, radost, energie a laskavost v srdci. S anděly kráčím nadšeně do nových dní roku 2017. Lehkost mého nitra je osvobozující.

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

12 KROKOVÝ PRŮVODCE JAK SI STANOVIT CÍLE

12 KROKOVÝ PRŮVODCE JAK SI STANOVIT CÍLE 12 KROKOVÝ PRŮVODCE JAK SI STANOVIT CÍLE 1 Rozhodněte se, co přesně chcete v každé klíčové oblasti svého života. Začněte tím, že budete idealizovat. Představte si, že neexistují žádná omezení, čím se můžete

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

PRODUKTIVNÍ. za 30 dní! Návod, jak se navždy zbavit prokrastinace a okamžitě získat 3 hodiny času navíc... ZA OKAMŽIK ZAČÍNÁME!

PRODUKTIVNÍ. za 30 dní! Návod, jak se navždy zbavit prokrastinace a okamžitě získat 3 hodiny času navíc... ZA OKAMŽIK ZAČÍNÁME! PRODUKTIVNÍ za 30 dní! Návod, jak se navždy zbavit prokrastinace a okamžitě získat 3 hodiny času navíc... ZA OKAMŽIK ZAČÍNÁME! Dnes se naučíte Slibuji, že během následujících 120 minut se naučíte, jak

Více

Jak napsat e-mail, který prodává

Jak napsat e-mail, který prodává Jak napsat e-mail, který prodává Tři kouzla prodejních mailů Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Obsah Prodejní e-mail str. 3 Principy prodejního e-mailu str. 6 Načasování str. 7 Odesílatel

Více

Vše, co se dá měřit, se dářídit! Ovšem to, co je pro maximální výkon nezbytné, je jen těžko měřitelné. HRANICE maximálního výkonu

Vše, co se dá měřit, se dářídit! Ovšem to, co je pro maximální výkon nezbytné, je jen těžko měřitelné. HRANICE maximálního výkonu Vše, co se dá měřit, se dářídit! Ovšem to, co je pro maximální výkon nezbytné, je jen těžko měřitelné. HRANICE maximálního výkonu Co jsme si připravili Hranice maximálního výkonu Výsledky, úspěch a životní

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě.

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. CESTA ZPÁTKY K SOBĚ Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. 1. krok Vztah k sobě Vztah k sobě je základ pro všechny

Více

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium Tento ebook je určen především pro studenty Interactive online programů LIGS University, ale také pro všechny, kteří chtějí studovat online efektivně. Cílem ebooku je poskytnout studentům rady a doporučení,

Více

Předškolní a mimoškolní pedagogika Odborné předměty Výchova a vzdělávání Zásady efektivního učení

Předškolní a mimoškolní pedagogika Odborné předměty Výchova a vzdělávání Zásady efektivního učení VÝUKOVÝ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_ DUM 12, S 17 JMÉNO AUTORA: DATUM VYTVOŘENÍ: 13.2. 2013 PRO ROČNÍK: OBORU: VZDĚLÁVACÍ OBLAST. TEMATICKÝ OKRUH: TÉMA: Bc. Blažena Nováková 1. ročník Předškolní a mimoškolní

Více

Proč děláme práci, která nás nebaví?

Proč děláme práci, která nás nebaví? Proč děláme práci, která nás nebaví? Podle průzkumů se věnuje až 70% lidí zaměstnání, které je nenaplňuje a někdy i doslova sere. V poslední době nad touto otázkou hodně přemýšlím. Sám jsem vlastně dlouho

Více

7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova. Pracovní listy

7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova. Pracovní listy 7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova Pracovní listy Pro všechny hospodyňky s láskou připravila: Martina Kročilová Říjen 2014 2014 1 7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova Při čtení

Více

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování 2. lekce Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky pracovní listy Osobní profil Osobní profil: co je pro mě důležité Popis potřebné podpory: jakou pomoc potřebuji Plán (cíle a kroky):

Více

Prava a povinnosti cizinců na českém. pracovní listy. Projekt Změňte to! Podpora uplatnění migrantů na trhu práce (reg. číslo CZ.2.17/2.1.

Prava a povinnosti cizinců na českém. pracovní listy. Projekt Změňte to! Podpora uplatnění migrantů na trhu práce (reg. číslo CZ.2.17/2.1. Prava a povinnosti cizinců na českém Time pracovním management trhu NÁCVIKOVÁ WORKSHOP LEKCE pracovní listy Projekt Změňte to! Podpora uplatnění migrantů na trhu práce (reg. číslo CZ.2.17/2.1.00/34351)

Více

Praha a EU: Investujeme do vaší budoucnosti TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A ROZPOČTEM HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY

Praha a EU: Investujeme do vaší budoucnosti TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A ROZPOČTEM HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Pracovní sešit Praha a EU: Investujeme do vaší budoucnosti TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A ROZPOČTEM HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY TIME MANAGEMENT Pro společnost RABAT ČR, a.s. dne

Více

JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ

JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ Nedělejte pořád stejné chyby, udělejte ten nejlepší dojem na muže, o kterého máte zájem a připravte se na úspěch. Nechte si poradit, jakých chyb se vyvarovat,

Více

Program Podnikání 5. týden. a produktivita

Program Podnikání 5. týden. a produktivita Program Podnikání 5. týden Systémy a produktivita Vítám vás u nového modulu našeho programu! Tentokrát se vrhneme na trochu nudnější téma, které je ale v podnikání zcela nezbytné. Když podnikáme, máme

Více

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb Mám svůj plán Jiří Sobek Praha, 2012 Co je individuální plánování Každý člověk, který využívá sociální službu, má svůj individuální plán.

Více

MAPA NA CESTU ROKEM 2019

MAPA NA CESTU ROKEM 2019 MAPA NA CESTU ROKEM 2019 PRACOVNÍ LISTY PRO UZAVŘENÍ ROKU 2018 A SKVĚLÝ START ROKU 2019 Než se vydám na cestu k novým obzorům, musím se nejdříve zorientovat v mapě. Kde se právě teď nacházím? Jakou cestu

Více

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS.

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS. Prodej to! Návod jak na to Filip Novák, DiS. Obsah 1 1. Obsah 2. Lidé nakupují to, co potřebují, ale i to, pro co se nadchnou a nepotřebují 3. Neprodávejte produkt, ale celou zkušenost 4. Demonstrujte

Více

Petr Jan Křen. Podnikatel, byznys mentor, autor rozvojového programu MILIONOVÝ LEADER

Petr Jan Křen. Podnikatel, byznys mentor, autor rozvojového programu MILIONOVÝ LEADER Petr Jan Křen Podnikatel, byznys mentor, autor rozvojového programu MILIONOVÝ LEADER 602 284 221 petrjankren@gmail.com Facebook: @milionovyleader.cz LinkedIn: linkedin.com/in/petrjankren www.petrjankren.cz

Více

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 2014 Michal Garšic Tato publikace, ani žádná její část nesmí být kopírována, rozmnožována, ani poskytována třetím osobám. Také nesmí být šířena

Více

Co je afirmace? Zde je několik příkladů afirmací, mnohé z nich často sama užívám: Dnes jsem vděčná za svůj život. Dnes je krásný den!

Co je afirmace? Zde je několik příkladů afirmací, mnohé z nich často sama užívám: Dnes jsem vděčná za svůj život. Dnes je krásný den! Co je afirmace? Ve slovníku nalezneme význam tohoto slova ve smyslu přesvědčení, přitakání, ujištění, tvrzení. Každý den, každý okamžik nám hlavou běží mnoho myšlenek, tvrzení, přesvědčení, v duchu každý

Více

OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA...

OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA... 2 0 1 9 OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA... 10 2 OSOBNÍ ÚDAJE Mé jméno: Moje fotografie Chci umět ANGLICKÝ

Více

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Pracovní listy Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Zadání: Zapiš si všechna negativní přesvědčení, která máš nebo si myslíš, že máš o sebevědomí, v oblasti dosahování

Více

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

Sociální média a blogování

Sociální média a blogování Program Podnikání 4. týden Sociální média a blogování V tomto týdnu nejprve rozvineme vaši prezentaci na internetu do oblasti sociálních médií (neboli sociálních sítí), tj. podíváme se na takové platformy

Více

E-book, který vymaže otazníky z vašeho života. Odpověď na každé NEVÍM JAN ČEPELKA

E-book, který vymaže otazníky z vašeho života. Odpověď na každé NEVÍM JAN ČEPELKA E-book, který vymaže otazníky z vašeho života. Odpověď na každé NEVÍM JAN ČEPELKA Odpověď na každé NEVÍM Je to už pěkných pár let a stejně na tu lekci nikdy nezapomenu. Byla a stále je pro mne důležitá

Více

Soustředění. 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena

Soustředění. 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena Soustředění 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz všechna práva vyhrazena Umění soustředit se Ano, někdy to je skutečně umění, dokázat se plně soustředit na to, co děláme. Jsou situace, kdy nám

Více

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy.

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy. Odvážné, ale jednoduché Psychopati, sociopati, deprivanti atd. (dále jen predátoři), jsou podle mého nový druh člověka. Slovem nový ve skutečnosti myslím jiný druh, protože predátoři se vyskytuji mezi

Více

Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené

Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené napsala: JANA VOJTÁŠKOVÁ zakladatelka projektu 1 ÚVOD Zdravím Vás, milá čtenářko, maminko, velmi mě těší, že jste si právě zakoupila můj ebook Jak najít odvahu a začít podnikat. Děkuji za to. Ať už Vás

Více

Komunikace se zákazníkem

Komunikace se zákazníkem EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Komunikace se zákazníkem PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Ing. Mgr. Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Efektivní způsoby komunikace se zákazníkem (email, telefon, osobní

Více

LÉČENÍ VNITŘNÍHO DÍTĚTE V POHODLÍ DOMOVA Monika Nisznanská

LÉČENÍ VNITŘNÍHO DÍTĚTE V POHODLÍ DOMOVA Monika Nisznanská 2 Vy už nemusíte Moje emocionální zranění z dětství mě před mnoha lety žití v nevědomí dohnala do velmi vážné psychické situace, ze které mi pomohla až pomoc zvenčí. Díky jednomu velmi intenzivnímu zážitku,

Více

Zaručený návod, jak mít

Zaručený návod, jak mít Zaručený návod, jak mít jistou práci a mzdu Rady k nezaplacení 1. Jak získat práci a začít vydělávat peníze 2. Že vám agentura práce najde práci za vás 3. Co říkají lidé, kteří pracují pro agenturu práce

Více

Petr Kubala a Zdenka Malotová

Petr Kubala a Zdenka Malotová Petr Kubala a Zdenka Malotová www.svobodnydomek.cz Tento dokument je hlavně pro lidi, kteří mají málo peněz a tedy se jim hodí šetřit, aby neupadli do otroctví hypoték a úvěrů. Nabízíme vám tipy, které

Více

7 tipů, jak napsat skvělý životopis. Vladimíra Sedláčková personální manažerka Moravské vysoké školy Olomouc

7 tipů, jak napsat skvělý životopis. Vladimíra Sedláčková personální manažerka Moravské vysoké školy Olomouc 7 tipů, jak napsat skvělý životopis Vladimíra Sedláčková personální manažerka Moravské vysoké školy Olomouc Až se budete ucházet o práci, budete o ni nejspíše bojovat s desítkami dalších uchazečů. Každá

Více

Krok 2. Jak odstranit negativní vlivy na náš život možnost změny. Rozhodnout se co chci

Krok 2. Jak odstranit negativní vlivy na náš život možnost změny. Rozhodnout se co chci Krok 2. Jak odstranit negativní vlivy na náš život možnost změny. Rozhodnout se co chci Napsala: Darina Schránilová 2013 Darina Schránilová, www.startacademy.cz Prohlášení: Jakékoliv šíření nebo poskytování

Více

JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050

JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050 JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050 Zavřete na chvíli oči... A představte si, že jste v Brně ale o třicet let později. Píše se rok 2050. Vaše děti dospěly. Vy máte pár vrásek navíc. A Brno...... jaké

Více

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE PRŮVODCE GO GUIDE ÚVOD BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE CO A PROČ WARM-UP Blahopřejeme! Nyní jste součástí jedné z nejsilnějších sportovních

Více

Finanční gramotnost pro SŠ -4. modul Rodinný rozpočet

Finanční gramotnost pro SŠ -4. modul Rodinný rozpočet Modul č. 4 Ing. Miroslav Škvára O rozpočtu: Jak na to Rozpočet Rozpočetje obecně seznam veškerých plánovaných příjmů a výdajů. Existuje: Státní rozpočet Obecní rozpočet (domácí účetnictví) Rozpočet stavby

Více

10 jednoduchých tipů. Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu

10 jednoduchých tipů. Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu 10 jednoduchých tipů Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu Napsal: Aleš Kalina, kouč v oblasti mezilidských vztahů Tento materiál můžete volně šířit s uveřejněním odkazu www.mujvztah.cz Tip #

Více

PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ

PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ Slova a psychologie jde to vůbec dohromady? Ano, a dokonce více, než se může na první pohled zdát! Volba vhodných slovních spojení, přesvědčivých obratů,

Více

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková v loňském roce jsem se zúčastnila projektu "ŠANCE PRO DĚČÍNSKO", který měl zvýšit možnosti mého uplatnění na trhu práce. Po úspěšném ukončení dvou vzdělávacích modulů tohoto projektu jsem získala certifikáty

Více

Terra Batida Porto, Portugalsko www.terrabatida.com

Terra Batida Porto, Portugalsko www.terrabatida.com Žena podnikatelka a nápad Maria Gabriel začala s podnikáním v roce 2003. Přestože v té době měla stálou práci v mezinárodní telekomunikační společnosti, cítila, že potřebuje něco jiného něco, co by ji

Více

JIŘÍ MAZUR. www.zivotnapravestrane.cz

JIŘÍ MAZUR. www.zivotnapravestrane.cz JIŘÍ MAZUR 13 TAJEMSTVÍ CESTY NA PRAVOU STRANU Efektivita úspěchu a skvělého života Efektivní jednání v životě Efektivní jednání v podnikání Získat co nejvíce s co nejmenším úsilím = čas = peníze! Být

Více

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz 6 tipů pro Strategii k radosti Michal Kolář www.kolami.cz Do rukou se Vám dostává ebook 6 tipů pro Strategii k radosti s tipy, které dokáží posunout affiliate spolupráci v kombinaci s PPC reklamou na jiný

Více

Přejte si jednoduše. den za dnem. Pierre Franckh

Přejte si jednoduše. den za dnem. Pierre Franckh Přejte si jednoduše den za dnem Pierre Franckh Rady uveřejněné v tomto kalendáři byly autorem a nakladatelstvím pečlivě zpracovány a prověřeny, nemůže však za ně být převzata jakákoliv záruka. Rovněž je

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ REVOLUČNÍ MARKETING - nejpoužívanější on-line vzdělávací systém pro síťový marketing v Česku a na Slovensku. REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ Naučte se pomocí transformačního a zároveň jednoduchého a velice účinného

Více

Příprava na povýšení aneb jak se rychle zorientovat na vyšší pozici

Příprava na povýšení aneb jak se rychle zorientovat na vyšší pozici Příprava na povýšení aneb jak se rychle zorientovat na vyšší pozici Ing. Petra Palasová Co musí umět efektivní manažer Dvě základní otázky: Jaké jsou vlastnosti efektivního manažera? Co musí zvládat, umět,

Více

Jak si správně přát. Zde je desatero, jak si správně přát, aby se vaše sny mohly uskutečnit:

Jak si správně přát. Zde je desatero, jak si správně přát, aby se vaše sny mohly uskutečnit: Jak si správně přát Je mnoho návodů, jak si správně přát. Není to však otázka přání, ale samotného vibračního naladění při procesu přát si - samotné činnosti, která zabezpečí vyplnění přání pomocí Zákona

Více

Video č. 3 JAK ZAČÍT S ŽIVOU STRAVOU. Eva Peršinová 2015 www.vitarianstyle.com

Video č. 3 JAK ZAČÍT S ŽIVOU STRAVOU. Eva Peršinová 2015 www.vitarianstyle.com Video č. 3 JAK ZAČÍT S ŽIVOU STRAVOU 1 Krásný den Jmenuji se Eva Peršinová a vítám vás na webových stránkách www.vitarianstyle.com. Pojďme se nyní podívat na třetí video s názvem: Jak na to, v podstatě

Více

ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016

ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016 ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016 Hezké září, andělští přátelé, jak se máte? Jak se Vám daří? Andělé říkají, že si přejeme více klidu a stabilnější energie. Stále se něco děje, procházíme

Více

Posilovna sebevědomí. DEN 1 1. krok SEBEPOZNÁNÍ

Posilovna sebevědomí. DEN 1 1. krok SEBEPOZNÁNÍ Posilovna sebevědomí DEN 1 1. krok SEBEPOZNÁNÍ Kdo jsem... Jmenuji se Jan Čepelka. Jsem syn Miloně Čepelky, herce Divadla Járy Cimrmana. 9 let jsem kouč a člověk, který lidem pomáhá v životě dosahovat

Více

INSPIRUJTE SE. Nechávám vás nahlédnout do své práce a zároveň vás chci tímto PDF inspirovat.

INSPIRUJTE SE. Nechávám vás nahlédnout do své práce a zároveň vás chci tímto PDF inspirovat. INSPIRUJTE SE Každý z nás máme unikátní znalosti a zkušenosti, které jsou nepřenositelné. Měl jsem tu čest být u řady velmi zajímavých projektů a spolupracovat s více než 574 klienty. Nechávám vás nahlédnout

Více

Zítřek může přijít. Dagmar Mancová

Zítřek může přijít. Dagmar Mancová Zítřek může přijít Chci změnit Váš pohled na finanační poradenství. Zjistíte co všechno s vámi u kávy či v klidu domova finanační poradce probere. www.dagmarmancova.cz 2016 Zítřek může přijít Chci změnit

Více

Co by mělo HR přinést do byznysu Vnímání přidané hodnoty HR manažerů očima jejich hlavních zákazníků. O průzkumu... 20 otázek 30 generálních ředitelů a ředitelek > 100 milionů obratu ročně > 100 zaměstnanců

Více

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU Projekt MOTIVALUE Jméno: Třida: Pokyny Prosím vyplňte vaše celé jméno. Vaše jméno bude vytištěno na informačním listu s výsledky. U každé ze 44 otázek vyberte a nebo

Více

Poznej svůj potenciál

Poznej svůj potenciál Projekt reg. č.: CZ.1.04/3.4.04/88.00372 je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR, název projektu: PODNIKATELSKÝ MINIINKUBÁTOR. Poznej svůj potenciál Jak na podnikání?

Více

Tarotová galerie. Jak jste na tom se svou intuicí?

Tarotová galerie. Jak jste na tom se svou intuicí? 1 Tarotová galerie Jak jste na tom se svou intuicí? Necháváte se v běžném životě vést svými pocity, svým vnitřním vedením, anebo pro svá rozhodnutí vždy potřebujete logické zdůvodnění? Nebo to máte půl

Více

Téma VI.2.4. Práce a vzdělávání 6. Pracovní pohovor. Mgr. Zuzana Válková

Téma VI.2.4. Práce a vzdělávání 6. Pracovní pohovor. Mgr. Zuzana Válková Téma VI.2.4. Práce a vzdělávání 6. Pracovní pohovor Mgr. Zuzana Válková Co je pracovní pohovor a kdy nás čeká? Pracovní pohovor je událost, při které náš potenciální zaměstnavatel zjišťuje všechny potřebné

Více

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ Obsah MILOST Milost je projevem Boží lásky k nám. 1. Máš přednost 9 2. Veliká bouřka 13 3. Žena u studny 17 4. Snídaně s Ježíšem 21 UCTÍVÁNÍ Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. 5. Kdykoli

Více

VÁŠ OSOBNÍ PLÁN KE ZMĚNĚ

VÁŠ OSOBNÍ PLÁN KE ZMĚNĚ VÁŠ OSOBNÍ PLÁN KE ZMĚNĚ INSTRUKCE: Vytiskněte si plán, vyplňte a zaznamenávejte svůj pokrok následujících 30 dní. Jaký je váš nový návyk? Jaké původní chování má váš návyk nahradit? Kdy zahájíte svou

Více

50 ODSTÍNŮ STRESS MANAGEMENTU. Jaroslav Petrů

50 ODSTÍNŮ STRESS MANAGEMENTU. Jaroslav Petrů 50 ODSTÍNŮ STRESS MANAGEMENTU Jaroslav Petrů ŘÍZENÍ STRESU? "Soubor technik a programů určených k tomu, aby pomohli lidem lépe pracovat se stresem, analyzovat konkrétní stresory a přijmout pozitivní opatření

Více

Nemáte Žádné Reference?

Nemáte Žádné Reference? Nemáte Žádné Reference? Pak mám pro vás dobrou zprávu. Každý začíná s tím, že žádné nemá. Všichni ale musíme odněkud začít. Z vlastní zkušenosti se mi nesčetněkrát potvrdilo, že když umístíte reference,

Více

Osobní efektivita Konference ACERT Asociace certifikovaných jazykových škol JAK DÁL V JAZYKOVÝCH ŠKOLÁCH. Miriam Zábrženská 31. 3.

Osobní efektivita Konference ACERT Asociace certifikovaných jazykových škol JAK DÁL V JAZYKOVÝCH ŠKOLÁCH. Miriam Zábrženská 31. 3. Osobní efektivita Konference ACERT Asociace certifikovaných jazykových škol JAK DÁL V JAZYKOVÝCH ŠKOLÁCH Miriam Zábrženská 31. 3. 2012 JAK TO POZNÁM Cvičení: Oznámkujte se na stupnici od 1 do 10 (1 nejhorší,

Více

NOVÝ ROK Nový začátek, nový život

NOVÝ ROK Nový začátek, nový život NOVÝ ROK 2019 Nový začátek, nový život PRVNÍ KROK OHLÉDNOUT SE, UZAVŘÍT STARÉ A PŘIVÍTAT NOVÉ - NAPIŠTE Co jste prožili Čeho jste dosáhli Za co jste vděční Co je v mém životě nyní jinak, než před rokem

Více

Centrum služeb pro podnikání s.r.o. Kurz: PŘÍPRAVA NA PŘIJÍMACÍ POHOVOR. 2013, I. verze (LP)

Centrum služeb pro podnikání s.r.o. Kurz: PŘÍPRAVA NA PŘIJÍMACÍ POHOVOR. 2013, I. verze (LP) PŘÍPRAVA NA PŘIJÍMACÍ POHOVOR Centrum služeb pro podnikání s.r.o. 2013, I. verze (LP) 1 OBSAH 1. ÚVOD 3 2. SLEDOVÁNÍ NABÍDEK ZAMĚSTNÁNÍ 4 3. MOTIVAČNÍ DOPIS..5 4. JAK NAPSAT ŽIVOTOPIS 7 5. ČEHO SE VYVAROVAT

Více

Tipy, jak zvýšit efektivitu najdete na mém BLOGU: A také na Facebookuna stránce Maximální Potenciál:

Tipy, jak zvýšit efektivitu najdete na mém BLOGU: A také na Facebookuna stránce Maximální Potenciál: Strana 1 1 VĚNOVÁNÍ Všichni chceme ţít naplněný ţivot plný radosti a splněných snů. Zjednodušme si ho tedy efektivním přístupem a začněme vyuţívat všechny dostupné techniky a nástroje k jeho zlepšení,

Více

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH?

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH? Sociální média rychle dotahují email jako hlavní způsob zasílání zpráv a informací online. Facebook má více než 1 bilion uživatelů, více než 55 milionů zpráv je denně vystaveno na Twitteru a mnoha dalších

Více

Uběhly desítky minut a vy stále neumíte nic. Probudíte se ze svého snění a hnusí se vám představa učit se.

Uběhly desítky minut a vy stále neumíte nic. Probudíte se ze svého snění a hnusí se vám představa učit se. Kapitola 1 Nesnášíte učení? STOP Určitě valná část z vás, která otevřela tuto knihu, se potýká s problém jak se lépe učit. Sedíte nad knížkou hodiny, ale do hlavy nenacpete nic. Díváte se na písmenka,

Více

Bezpečné používání internetu v bezpečných učebnách. Jak používat bezpečně internet a jak ochránit má osobní data?

Bezpečné používání internetu v bezpečných učebnách. Jak používat bezpečně internet a jak ochránit má osobní data? Bezpečné používání internetu v bezpečných učebnách Jak používat bezpečně internet a jak ochránit má osobní data? Co se dnes naučíme? Jak pracovat s databází. Jak zůstat na internetu v bezpečí? Co jsou

Více

SUPPORTING PEOPLE WITH DISABILITIES COPING WITH GRIEF AND LOSS. Podpora osob s postižením při vyrovnávání se se smutkem a ztrátou

SUPPORTING PEOPLE WITH DISABILITIES COPING WITH GRIEF AND LOSS. Podpora osob s postižením při vyrovnávání se se smutkem a ztrátou SUPPORTING PEOPLE WITH DISABILITIES COPING WITH GRIEF AND LOSS Easy-to-read information Podpora osob s postižením při vyrovnávání se se smutkem a ztrátou Následující řádky pochází z dílny australské neziskové

Více

Co teď a co potom? Jaké kroky mám udělat k úspěchu

Co teď a co potom? Jaké kroky mám udělat k úspěchu EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Co teď a co potom? Jaké kroky mám udělat k úspěchu PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Ing. Mgr. Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Jak umím organizovat svůj čas Cvičení 1

Více

Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena

Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz všechna práva vyhrazena Znáte nějakou situaci podobnou těm následujícím? chcete udělat něco bláznivého nebo neobvyklého, třeba si obarvit

Více