CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT"

Transkript

1 CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT Praha, září 2011

2 Přehled akcí Listopad 2011 Prosinec 2011 Leden I. kolo Poháru ČR Přerov Tech.pořadatel: VK Přerov Přihlášky do XIV.Veřejný halový triatlon v Lounech Tech.pořadatel: VK Ohře Louny Přihlášky do na VK Ohře Louny, vko@vko.cz 17. II. kolo Poháru ČR Hodonín Tech.pořadatel: VK Hodonín Přihlášky do III. kolo Poháru ČR (mládež, masters, ZHS) a XIX. Mezinárodní mistrovství ČR 2012 (senioři) Pardubice Tech.pořadatel: DTJ Hradecký klub veslařů a ČVK Pardubice Přihlášky do IV. kolo Poháru ČR (mládež, masters, ZHS) a III. kolo Poháru ČR (senioři) Ústí n.l. Tech.pořadatel: TJ Chemička Ústí n.l. Přihlášky do Únor XIX. Mezinárodní mistrovství ČR 2012 (mládež, masters, ZHS) a IV. kolo Poháru ČR (senioři) - Litoměřice Tech.pořadatel: TJ Slavoj Litoměřice Přihlášky do Přihlašování pro jednotlivá kola Poháru ČR a MMČR 2012 pouze on-line MP ORGA -

3 Základní informace o podmínkách soutěže Pohár ČR V Poháru ČR startují závodníci ve věkové kategorii platné dle Pravidel veslování pro rok Věk v kategoriích masters je počítán dle dosaženého věku v roce Do Poháru ČR se započítávají 3 nejlepší umístění závodníka v jednotlivých kolech Poháru ČR. 3. Poháru ČR se mohou zúčastnit i zahraniční závodníci 4. Vyhlášení výsledků Poháru ČR bude probíhat při Mezinárodním mistrovství ČR 2012 (mládež, masters) a IV. kole Poháru ČR (senioři) 19. února 2012 v Litoměřicích. 5. Bodování Poháru ČR v jízdě na trenažéru 1.místo 15 bodů 7.místo 6 bodů 2.místo 13 bodů 8.místo 5 bodů 3.místo 11 bodů 9.místo 4 body 4.místo 9 bodů 10.místo 3 body 5.místo 8 bodů 11.místo 2 body 6.místo 7 bodů 12.místo 1 bod V případě rovnosti bodů při celkového hodnocení pořadí rozhoduje lepší čas závodníka.

4 XVII.Veřejný halový triatlon Pořádá: Veslařský klub Ohře Louny Městská sportovní hala Louny, Rybalkova ul., sobota 26.listopadu 2011 Přihlášky: do pondělí na adresy pořadatele: nebo prostřednictvím webové stránky Při vysokém počtu startujících může pořadatel odmítnout přihlášky došlé po tomto termínu. Adresa: Veslařský klub Ohře, Vosátkova 1765, Louny, Ubytování: do na adresu pořadatele Discipliny: Veslování trenažer Concept II 1000 m (500 m) Cyklistika rotoped Kalpe Magnetic 2000 m (1000 m) Člunkový běh 800 m (400 m) Začátek závodu: sobota v 9.00 hod Startovné: Závody č.1.až 8. (žactvo) 50,-Kč. Závody č.5.až ,-Kč Vložený závod bez startovného Pořad: Čas Kategorie ročník ŽKYM ŽKYM ŽCIM ŽCIM ŽKYS ŽKYS ŽCIS ŽCIS DKY DCI vyhlášení nejlepších oddílů Polabského poháru VZ vložený závod nejmladších ročníků na zkrácené trati JKY JŘI ŽVET 1981 a starší MVET 1981 a starší Ž 1993 a starší M 1993 a starší Poznámky: 1. U závodníků starších 30 let musí být v přihlášce uvedeno, zda hodlají startovat v hlavní nebo veteránské kategorii. 2. Kategorie 1-8 závodí na poloviční vzdálenosti. Délky tratí jsou uvedeny v závorce. 3. Vloženého závodu nejmladších ročníků se mohou zúčastnit děti ročníků Závod proběhne na tratích odpovídajících věku a výkonnosti přihlášených účastníků. 4. Pořadatel si vyhrazuje právo rozhodnout o změně disciplín nebo jejich pořadí. 5. Vyhlášení vítězů jednotlivých kategorií bude probíhat po každém závodě.

5 I. kolo Poháru ČR v jízdě na trenažéru Pořádá: Český veslařský svaz a veslařský oddíl VK Přerov Přerov, neděle 20.listopadu 2011 Místo: Sportovní hala TJ Spartak Přerov, U Tenisu 16, Přerov Přihlášky: do (pondělí) Přihlašování pouze on-line MP ORGA - Pořad: Závod č. 1. Zdravotně handicapovaní sportovci LTA 2. Zdravotně handicapovaní sportovci TA 3. Zdravotně handicapovaní sportovci A 4. Zdravotně handicapovaní sportovci zrakově postižení 5. dky 6. dci 7. jky 8. jři 9. ž lv 10. m lv 11. ž 12. m 13. žm, let, let, let, let, let, let, 90-více let 14. mm, let, let, let, let, let, let, 90-více let Podmínky účasti: 2. Nasazování do jednotlivých jízd bude probíhat dle nejlepších oficiálně dosažených časů na závodech ČP , ČP a MČR Startovné za přihlášeného závodníka 100,- Kč, pokuta za závodníka, který nebyl odhlášen při prezentaci a nedostaví se na start je 100,- Kč. Startovné za závodníka přihlášeného po uzávěrce je 200,- Kč. 4. Závody č bez startovného. 6. V případě prokázané technické závady na trenažéru může závodník svůj výkon zopakovat 7. Adresa místa a čas závodů bude zveřejněno po uzávěrce přihlášek.

6 II. kolo Poháru ČR v jízdě na trenažéru Pořádá: Český veslařský svaz a veslařský oddíl VK Hodonín Hodonín, sobota 17. prosince 2011 Místo : Sportovní hala Teza, Lipová Alej 23, Hodonín Přihlášky: do (pondělí) Přihlašování pouze on-line MP ORGA - Pořad: Závod č. 1. Zdravotně handicapovaní sportovci LTA 2. Zdravotně handicapovaní sportovci TA 3. Zdravotně handicapovaní sportovci A 4. Zdravotně handicapovaní sportovci zrakově postižení 5. dky 6. dci 7. jky 8. jři 9. ž lv 10. m lv 11. ž 12. m 13. žm, let, let, let, let, let, let, 90-více let 14. mm, let, let, let, let, let, let, 90-více let Podmínky účasti: 2. Nasazování do jednotlivých jízd bude probíhat dle nejlepších oficiálně dosažených časů na závodech ČP , ČP a MČR Startovné za přihlášeného závodníka 100,- Kč, pokuta za závodníka, který nebyl odhlášen při prezentaci a nedostaví se na start je 100,- Kč. Startovné za závodníka přihlášeného po uzávěrce je 200,- Kč. 4. Závody č bez startovného. 6. V případě prokázané technické závady na trenažéru může závodník svůj výkon zopakovat 7. Adresa místa a čas závodů bude zveřejněno po uzávěrce přihlášek. 8. Před závodem č.1 pořadatelé uspořádají jízdy kategorií žkys a žcis na m. Přihlášky zasílejte na . adresu: vkhodonin@seznam.cz (jméno a příjmení závodníka, rok narození, č. registrace) do

7 III. kolo Poháru ČR v jízdě na trenažéru (mládež, masters, ZHS) XIX. Mezinárodní mistrovství ČR 2012 v jízdě na veslařském trenažéru (senioři) Pořádá: Český veslařský svaz, DTJ - Hradecký klub veslařů a ČVK Pardubice Pardubice, neděle 8.ledna 2012 Místo: Sportovní hala Pardubice Přihlášky: do (středa) Přihlašování pouze on-line MP ORGA - Pořad: Závod č. 1. Zdravotně handicapovaní sportovci LTA 2. Zdravotně handicapovaní sportovci TA 3. Zdravotně handicapovaní sportovci A 4. Zdravotně handicapovaní sportovci zrakově postižení 5. dky 6. dci 7. jky 8. jři 9. ž lv 10. m lv 11. ž 12. m 13. žm, let, let, let, let, let, let, 90-více let 14. mm, let, let, let, let, let, let, 90-více let Podmínky účasti (závody č. 1 8 a ) : 2. Nasazování do jednotlivých jízd bude probíhat dle nejlepších oficiálně dosažených časů na závodech ČP , ČP a MČR Startovné za přihlášeného závodníka 100,- Kč, pokuta za závodníka, který nebyl odhlášen při prezentaci a nedostaví se na start je 100,- Kč. Startovné za závodníka přihlášeného po uzávěrce je 200,- Kč. 4. Závody č bez startovného. 6. V případě prokázané technické závady na trenažéru může závodník svůj výkon zopakovat 7. Adresa místa a čas závodů bude zveřejněno po uzávěrce přihlášek.

8 Podmínky účasti (závody č. 9 12): a zahraniční účastníci. Věkové kategorie odpovídají roku Přihlásit se mohou závodníci, kteří dosáhli v závodech Poháru ČR ve své kategorii nejlepšího kvalifikačního času a do závodu pak bude nasazen v jednotlivých kategoriích počet závodníků dle následující tabulky: Kategorie žlv mlv ž m Počet závodníků přihlášení Počet závodníků losování Držitelé českých rekordů mají právo startu v MMČR bez kvalifikace a mají právo být nasazeni v jízdě nejlepších kvalifikantů. Do závodu nemůže být dodatečně přihlášen závodník, který nesplnil parametry pořadí kvalifikačního času pro přihlašování. 3. V kategorii seniorů (m, ž, mlv, žlv) budou vyhlášeni první tři nejlepší závodníci věkové kategorie do 23let. 4. Závodníci budou nasazováni do jednotlivých jízd dle svých nejlepších dosažených časů v Českém poháru Na Mezinárodním mistrovství ČR je startovné za přihlášeného závodníka 100,- Kč, pokuta za závodníka, který nebyl odhlášen při prezentaci a nedostaví se na start je 100,- Kč. Startovné za závodníka přihlášeného po uzávěrce je 200,- Kč. 6. Závodník má zakázáno před a po výkonu manipulovat s měřícím zařízením trenažéru. 7. V průběhu jízdy nesmí být v blízkosti závodníka další osoba. 8. V případě prokázané technické závady na trenažéru může závodník svůj výkon zopakovat 9. Čas závodů bude upřesněn po uzávěrce přihlášek.

9 IV. kolo Poháru ČR v jízdě na trenažéru (mládež, masters, ZHS) III. kolo Poháru ČR v jízdě na trenažéru (senioři) Pořádá: Český veslařský svaz a TJ Chemička Ústí n.l. Ústí n.l., sobota 21. ledna 2012 Místo: Gymnázium Ústí nad Labem, Jateční 22, Ústí nad Labem ( ) Přihlášky: do (pondělí) Přihlašování pouze on-line MP ORGA - Pořad: Závod č. 1. Zdravotně handicapovaní sportovci LTA 2. Zdravotně handicapovaní sportovci TA 3. Zdravotně handicapovaní sportovci A 4. Zdravotně handicapovaní sportovci zrakově postižení 5. dky 6. dci 7. jky 8. jři 9. ž lv 10. m lv 11. ž 12. m 13. žm, let, let, let, let, let, let, 90-více let 14. mm, let, let, let, let, let, let, 90-více let Podmínky účasti: 2. Nasazování do jednotlivých jízd bude probíhat dle nejlepších oficiálně dosažených časů na závodech ČP , ČP a MČR Startovné za přihlášeného závodníka 100,- Kč, pokuta za závodníka, který nebyl odhlášen při prezentaci a nedostaví se na start je 100,- Kč. Startovné za závodníka přihlášeného po uzávěrce je 200,- Kč. 4. Závody č bez startovného. 6. V případě prokázané technické závady na trenažéru může závodník svůj výkon zopakovat 7. Adresa místa a čas závodů bude zveřejněno po uzávěrce přihlášek.

10 IV. kolo Poháru ČR v jízdě na trenažéru (senioři) XIX. Mezinárodní mistrovství ČR 2012 v jízdě na veslařském trenažéru (mládež, masters, ZHS) Pořádá: Český veslařský svaz a TJ Slavoj Litoměřice Místo: Kulturní dům Litoměřice Litoměřice, neděle 19. února 2012 Přihlášky: do (pondělí) Přihlašování pouze on-line MP ORGA - Pořad: Závod č. 1. Zdravotně handicapovaní sportovci LTA 2. Zdravotně handicapovaní sportovci TA 3. Zdravotně handicapovaní sportovci A 4. Zdravotně handicapovaní sportovci zrakově postižení 5. Dky 6. Dci 7. Jky 8. Jři 9. ž lv 10. m lv 11. ž 12. m 13. žm, let, let, let, let, let, let, 90-více let 14. mm, let, let, let, let, let, let, 90-více let Podmínky účasti (závody č. 9 12): 2. Nasazování do jednotlivých jízd bude probíhat dle nejlepších oficiálně dosažených časů na závodech ČP , ČP a MČR Startovné za přihlášeného závodníka 100,- Kč, pokuta za závodníka, který nebyl odhlášen při prezentaci a nedostaví se na start je 100,- Kč. Startovné za závodníka přihlášeného po uzávěrce je 200,- Kč. 4. Závody č bez startovného. 6. V případě prokázané technické závady na trenažéru může závodník svůj výkon zopakovat 7. Adresa místa a čas závodů bude zveřejněno po uzávěrce přihlášek.

11 Podmínky účasti (závody č. 1 8 a ) : 2. Přihlásit se mohou závodníci, kteří dosáhli v závodech Poháru ČR ve své kategorii nejlepšího kvalifikačního času a do závodu pak bude nasazen v jednotlivých kategoriích počet závodníků dle následující tabulky: Kategorie dky dci jky jři Počet závodníků přihlášení Počet závodníků losování Do závodu nemůže být dodatečně přihlášen závodník, který nesplnil parametry pořadí kvalifikačního času pro přihlašování. 3. Závodníci budou nasazováni do jednotlivých jízd dle svých nejlepších dosažených časů v Českém poháru Na Mezinárodním mistrovství ČR je startovné za přihlášeného závodníka 100,- Kč, pokuta za závodníka, který nebyl odhlášen při prezentaci a nedostaví se na start je 100,- Kč. Startovné za závodníka přihlášeného po uzávěrce je 200,- Kč. 6. V průběhu jízdy nesmí být v blízkosti závodníka další osoba. 7. V případě prokázané technické závady na trenažéru může závodník svůj výkon zopakovat 8. Čas závodů bude upřesněn po uzávěrce přihlášek.

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2014 2015

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2014 2015 CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2014 2015 Praha, září 2014 Strana 1 Přehled akcí Listopad 2014 15. I. kolo Poháru ČR 2014-15 - Štětí Tech.pořadatel: KVS Štětí Přihlášky do 10.11.2014 29. XVIII.Veřejný halový

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009 CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009 Praha, září 2008 Přehled akcí Listopad 2008 Prosinec 2008 Leden 2009 08. Akademické mistrovství ČR 2008 Tech.pořadatel: CESA VUT Brno, SPORTLIFE a ČAVS Přihlášky

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2016 2017 Praha, březen 2016 Přehled akcí Listopad 2016 19. XXII.Veřejný halový triatlon Tech.pořadatel: VK Ohře Louny Přihlášky do 14.11.2016 26.-27. Testování SCM Prosinec

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2017 2018 Praha, květen 2017 Přehled akcí Listopad 2017 18. XXIII.Veřejný halový triatlon Tech.pořadatel: VK Ohře Louny Přihlášky do 13.11.2017 25.-26. Testování SCM Prosinec

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT Přehled akcí Listopad 2007 Prosinec 2007 10. Akademické mistrovství ČR 2007 Tech.pořadatel: VŠB-TU Ostrava Přihlášky elektronicky do 01.11.2007 na: jiri.zidek@vsb.cz 24. XIII.Veřejný halový triatlon v

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2006 07 Praha, březen 2006 Přehled akcí Listopad 2006 25. I. kolo Poháru ČR 2006-07 - Brno Tech.pořadatel: LS Brno Přihlášky do 13.11.06 na sekretariát ČVS, veslo@telecom.cz

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2005 06 Praha, březen 2005 Přehled akcí Listopad 2005 19. I. kolo Poháru ČR 2005-06 - Brno Tech.pořadatel: LS Brno Přihlášky do 07.11.05 na sekretariát ČVS, veslo@telecom.cz

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2018 2019 Praha, září 2018 Přehled akcí Listopad 2018 17. XXIV.Veřejný halový triatlon Tech.pořadatel: VK Ohře Louny Přihlášky do 12.11.2018 24.-25. Testování SCM Prosinec

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ 2007/08 Českého veslařského svazu ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ 2007/08 Českého veslařského svazu ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ 2007/08 Českého veslařského svazu ERGOREGAT Praha, březen 2007 Přehled akcí Listopad 2007 Prosinec 2007 Leden 2008 10. Akademické mistrovství ČR 2007 Tech.pořadatel: VŠB-TU Ostrava Přihlášky

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2013 Český pohár ve veslování 2013 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2013 Celkový vítěz Českého poháru 2013: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2004 1884-2004 120 let organizovaného veslování v ČR Termínová listina Českého veslařského svazu na rok 2004 datum místo název akce pořadatel číslo závodu Březen

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2014 Český pohár ve veslování 2014 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2014 Celkový vítěz Českého poháru 2014: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2007 Termínová listina Českého veslařského svazu na rok 2007 datum místo název akce pořadatel Březen 24. Pardubice Vytrvalostní závod bratří Mejzlíků Pardubice 31.

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2010 Český pohár ve veslování 2010 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2010 Celkový vítěz Českého poháru 2010: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s.

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s. Tělovýchovná jednota Stadion Louny, oddíl cyklistiky ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o.s. pořádá Akademické Mistrovství České republiky

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2016 Český pohár ve veslování 2016 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2016 Celkový vítěz Českého poháru 2016: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s.

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s. Tělovýchovná jednota Stadion Louny, oddíl cyklistiky ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o.s. pořádá Akademické Mistrovství České republiky

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2019 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2019 Český pohár ve veslování 2019 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2019 Celkový vítěz Českého poháru 2019: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2017 Český pohár ve veslování 2017 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2017 Celkový vítěz Českého poháru 2017: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár ve fourcrossu 2009 (ČP-4X), osmý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat

Více

ROZPIS GRAND PRIX MĚSTA BRUNTÁLU V PLAVECKÉM PĚTIBOJI 2018

ROZPIS GRAND PRIX MĚSTA BRUNTÁLU V PLAVECKÉM PĚTIBOJI 2018 I. Všeobecná ustanovení ROZPIS GRAND PRIX MĚSTA BRUNTÁLU V PLAVECKÉM PĚTIBOJI 2018 1. Pořadatel: Plavecký klub Slavoj Bruntál, z.s. 2. Místo konání: Wellness centrum Bruntál (Dukelská 4), 25 m, 6 oddělených

Více

Sportovně technické dokumenty

Sportovně technické dokumenty SDRUŽENÁ KRAJSKÁ KOMISE PLAVÁNÍ ZÁPADNÍCH ČECH Úslavská 75, 326 00 Plzeň xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sportovně technické dokumenty 2016 Obsah: 1) termínová listina 2) sdružený

Více

Liberecký krajský atletický svaz. Halové soutěže 2019

Liberecký krajský atletický svaz. Halové soutěže 2019 Liberecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2019 Obsah Termínová listina pro krajské přebory Rozpisy krajských přeborů Rozpisy veřejných halových závodů Pro potřeby oddílů, klubů a funkcionářů Libereckého

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2018 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2018 Český pohár ve veslování 2018 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2018 Celkový vítěz Českého poháru 2018: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

V PLAVÁNÍ

V PLAVÁNÍ VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ 22.-24.4.2016 Hlavním partnerem závodů: MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Pořadatel: Místo konání: Městský plavecký klub Ústí nad Labem Plavecká hala Klíše, U Koupaliště 11,

Více

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016 V Praze 5. října 2015 ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016 Tento dokument popisuje systém výběru sportovců do SCM a systém rozdělování finančních prostředků SCM pro rok 2016. Systém je v souladu s

Více

Rájecká desítka pokračovatel Ráječkovské desítky

Rájecká desítka pokračovatel Ráječkovské desítky propozice: Rájecká desítka pokračovatel Ráječkovské desítky Dne: so 27. ledna 2018 Místo: Ročník: 3. Poháry: Délka hlavní tratě: Povrch: Popis trati: Rájec Jestřebí, okr. Blansko Okresní běžecká liga Blansko,

Více

Přebor Prahy mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek

Přebor Prahy mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek Přebor Prahy mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický klub/oddíl PSK Olymp Praha z.s. Datum 2.2.2019-3.2.2019 Místo Praha - Stromovka

Více

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v olympijské disciplíně cross-country. Pohár se uskuteční v termínu od

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2018 ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení a) závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této brožury, b) pořadatelem

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2015 Vydala STK ÚKAS ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení a) závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této

Více

Liberecký krajský atletický svaz. Halové soutěže 2018

Liberecký krajský atletický svaz. Halové soutěže 2018 Liberecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2018 Obsah Termínová listina pro krajské přebory Rozpisy krajských přeborů Rozpisy veřejných halových závodů Pro potřeby oddílů, klubů a funkcionářů Libereckého

Více

Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok Vysoké nad Jizerou února 2018.

Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok Vysoké nad Jizerou února 2018. Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok 2018 Vysoké nad Jizerou 15. 18. února 2018 Propozice 1 PROPOZICE Mistrovství České republiky staršího žactva v

Více

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 se skládá ze šesti závodů, které se uskuteční v období od 24. března do 8. září 2019. Pražský MTB pohár je vypsán v určených věkových

Více

SK JISKRA DOMAŽLICE ODDÍL PLAVÁNÍ

SK JISKRA DOMAŽLICE ODDÍL PLAVÁNÍ SK JISKRA DOMAŽLICE ODDÍL PLAVÁNÍ pořádá dne 30. září 2017 XXIX. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽE VELKÁ CENA CHODSKA v plavání žactva, dorostu a seniorů pod záštitou starosty města Domažlice Hlavní závod: 100

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže Vydala STK ÚKAS

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže Vydala STK ÚKAS Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2009 Vydala STK ÚKAS Halová termínová listina ÚKAS 2009 Základní ustanovení 2 ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ a) závodí se podle

Více

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2017

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2017 Schváleno předsednictvem ČVS 6. 12. 2016 číslo dokumentu: 2016/11/01 ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2017 Tento dokument popisuje systém výběru sportovců do SCM a systém rozdělování finančních prostředků

Více

TJ Bohemians Praha - oddíl plavání ROZPIS. 8. ročníku závodu pro žactvo a mladší dorost. sobota Praha Podolí.

TJ Bohemians Praha - oddíl plavání ROZPIS. 8. ročníku závodu pro žactvo a mladší dorost. sobota Praha Podolí. TJ Bohemians Praha - oddíl plavání ROZPIS 8. ročníku závodu pro žactvo a mladší dorost sobota 14. 4. 2012 Praha Podolí Všeobecná ustanovení: Pořadatel: Datum konání: sobota 14. 4. 2011 Místo konání: Přihlášky:

Více

KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUC ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2013 JEDNOTLIVCI

KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUC ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2013 JEDNOTLIVCI KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUC ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2013 JEDNOTLIVCI Stav k 9.1.2013 ROZPISY KRAJSKÝCH PŘEBORÛ Základní ustanovení SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této brožurky.

Více

Soutěžní řád 2012 2013 pro závody kategorie B a C

Soutěžní řád 2012 2013 pro závody kategorie B a C Soutěžní řád 2012 2013 pro závody kategorie B a C vypsané KOSÚ AD KSL Zlínského kraje 1. Úvodní ustanovení : Seznam závodů vypsaných KOSÚ AD KSL Zlínského kraje a závodů FIS + ktg. A pořádaných na území

Více

POKYNY PRO SOUTĚŽE ČESKÉHO POHÁRU V BIATLONU 2018/19

POKYNY PRO SOUTĚŽE ČESKÉHO POHÁRU V BIATLONU 2018/19 POKYNY PRO SOUTĚŽE ČESKÉHO POHÁRU V BIATLONU 2018/19 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Český pohár v biatlonu ČPB 2018/19 je celosezónní soutěží jednotlivců členů ČSB a družstev. Jejím obsahem jsou stanovené celostátní

Více

VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ

VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ 11.5. - 13.5.2018 Hlavním partnerem závodů: MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Pořadatel: Místo konání: Městský plavecký klub Ústí nad Labem Plavecká hala Klíše, U Koupaliště

Více

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku SYSTÉM MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ platné pro ČKS Platnost od 1. 11. 2010 1 Mistrovství ČR seniorů - seniorky

Více

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 se skládá z osmi závodů, které se uskuteční v období od 24. března do 21. října 2018. Pražský MTB pohár je vypsán v určených věkových

Více

V PLAVÁNÍ 29.-30.3.2014

V PLAVÁNÍ 29.-30.3.2014 VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ 29.-30.3.2014 Hlavním partnerem závodů : MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Pořadatel: Místo konání: Městský plavecký klub Ústí nad Labem Plavecká hala Klíše, U Koupaliště 11,

Více

TJ ZP Halma Plzeň. cyklistické závody

TJ ZP Halma Plzeň. cyklistické závody TJ ZP Halma Plzeň pořádá cyklistické závody PLZEŇSKÝ OVÁL 2016 sportovní areál SKP Rapid Plzeň sobota 13. srpna 2016 Pořadatel: I. ZÁKLADNÍ ČÁST TJ ZP Halma z.s. Plzeň Datum konání: 13. srpna 2016 Místo

Více

VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ

VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ 21.- 23.4.2017 Hlavním partnerem závodů: MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Pořadatel: Místo konání: Městský plavecký klub Ústí nad Labem Plavecká hala Klíše, U Koupaliště 11,

Více

Halové soutěže Libereckého KAS 2015

Halové soutěže Libereckého KAS 2015 Halové soutěže Libereckého KAS 2015 Obsah Termínová listina Soutěžní řád KP jednotlivců Rozpisy krajských přeborů jednotlivců Rozpisy veřejných halových závodů Pro potřeby oddílů, klubů a funkcionářů Libereckého

Více

R O Z P I S Z Á V O D U

R O Z P I S Z Á V O D U LYŽAŘSKÝ KLUB SLOVAN KARLOVY VARY ČESKÝ POHÁR STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH s mezinárodní účastí R O Z P I S Z Á V O D U ČESKÝ POHÁR STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH s mezinárodní účastí Pořadatel:

Více

27. INTERTECH TRIATHLON SUPERPRESTIGE 2019

27. INTERTECH TRIATHLON SUPERPRESTIGE 2019 27. INTERTECH TRIATHLON SUPERPRESTIGE 2019 MEZINÁRODNÍ MČR VĚKOVÝCH SKUPIN DOSPĚLÝCH 2019 ČESKÝ POHÁR V TRIATLONU 2019 KALÁB TRIATLONOVÁ LIGA 2019 MÍSTO Brno, Brněnská přehrada, Česká republika https://www.google.cz/maps/@49.230654,16.5170185,17.75z

Více

P R O P O Z I C E MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ,JUNIOREK, DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V HALE

P R O P O Z I C E MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ,JUNIOREK, DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V HALE P R O P O Z I C E MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ,JUNIOREK, DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V HALE Pořadatel: Z pověření ČAS technicky zajišťuje Atletický klub SSK Vítkovice. Datum: Sobota 18. a neděle 19.

Více

ØÁDY ZÁVODNÍHO VESLOVÁNÍ

ØÁDY ZÁVODNÍHO VESLOVÁNÍ ØÁDY ZÁVODNÍHO VESLOVÁNÍ Èeského veslaøského svazu Schválila VH ÈVS dne 17. bøezna 2007. 1 Èeský veslaøský svaz Atletická 100/2 160 17 Praha 6 www.veslo.cz ISBN 978-80-7376-045-8 2 Øády závodního veslování

Více

EVROPSKÁ PRAŠUTISTICKÁ LIGA FS4 EUROPEAN SKYDIVING LEAGUE PROSTĚJOV

EVROPSKÁ PRAŠUTISTICKÁ LIGA FS4 EUROPEAN SKYDIVING LEAGUE PROSTĚJOV EVROPSKÁ PRAŠUTISTICKÁ LIGA FS4 EUROPEAN SKYDIVING LEAGUE 1. kolo Českého poháru ve skupinové akrobacii 4 členných družstev PROSTĚJOV 26. - 27. 5. 2018 Bulletin č. 2 V souladu se sportovním řádem FAI a

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 2. KOLO NEDĚLE 13. 12. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

Matylda, Most. Kritériový závod v cyklistice O cenu města Mostu

Matylda, Most. Kritériový závod v cyklistice O cenu města Mostu Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o.s. ve spolupráci z magistrátem města Mostu a Technickými službami města Mostu a.s. pořádá Kritériový

Více

PROPOZICE. BRNO European Youth Triathlon Festival 2010 18. EKOL SUPERPRESTIGE 2010

PROPOZICE. BRNO European Youth Triathlon Festival 2010 18. EKOL SUPERPRESTIGE 2010 PROPOZICE BRNO European Youth Triathlon Festival 2010 18. EKOL SUPERPRESTIGE 2010 Statut: EKOL SUPERPRESTIGE 2010 (zároveň Mistrovství ČR v triatlonu) Místo: Brno, Česká republika Brněnská přehrada - přístav

Více

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2019 XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2019 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Český pohár Rebel 2014

Český pohár Rebel 2014 Český pohár Rebel 2014 XII. ročník seriál závodů v běhu na 100 m s překážkami v kategoriích mužů, žen a dorostu. Český pohár Rebel 2014 Pořadatelem seriálu Český pohár Rebel 2014 je Sdružení hasičů Čech

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ ZLÍNSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ ZLÍNSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ ZLÍNSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ HALOVÉ SOUTĚŽE 2015 Leden HALA 3. Župní přebor ve skoku o tyči

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011 Vodní záchranná služba ČČK MS Český Krumlov U kasáren 111, 38101 Český Krumlov tel. 380 717 995, 606 270 047 e-mail. info@zachranari.com IČO: 60630256 DIČ: CZ 60630256 www.zachranari.com Mezinárodní mistrovství

Více

Mistrovství ČR mužů a žen na dráze

Mistrovství ČR mužů a žen na dráze Mistrovství ČR mužů a žen na dráze Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje AC Moravská Slavia Brno spolek Datum 26.7.2019-27.7.2019 Místo Brno (stadion Pod Palackého vrchem, Technická 3013/, 612 00

Více

ROZPIS POHÁROVÉ SOUTĚŽE V CYKLOKROSU TOI TOI CUP 2018

ROZPIS POHÁROVÉ SOUTĚŽE V CYKLOKROSU TOI TOI CUP 2018 ROZPIS POHÁROVÉ SOUTĚŽE V CYKLOKROSU TOI TOI CUP 2018 1. TOI TOI CUP 2018 TOI TOI CUP pro sezónu 2018 je dlouhodobá soutěž UCI a ČSC v cyklokrosu, do které jsou zařazeny tyto závody: DATUM MÍSTO NÁZEV

Více

Propozice. Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 16. srpna 2014

Propozice. Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 16. srpna 2014 Propozice Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 16. srpna 2014 LIBOVOLNÁ PISTOLE LP 60 SPORTOVNÍ PISTOLE SP 30+30 Pořadatel: Rada střelectví AVZO TSČ ČR z.s. Pořádající organizace: PS AVZO Semily Místo

Více

K O. mezinárodní plavecké závody. poøádané pod záštitou statutárního mìsta Brna, s finanèní úèastí mìsta Brna roèník

K O. mezinárodní plavecké závody. poøádané pod záštitou statutárního mìsta Brna, s finanèní úèastí mìsta Brna roèník KL U B P LA V EC KÉ Š K O LY mezinárodní plavecké závody C E N A BRNÌNSKÉHO DRAKA poøádané pod záštitou statutárního mìsta Brna, s finanèní úèastí mìsta Brna 2 5. roèník 6. dubna 2019 Mìstský plavecký

Více

P R O P O Z I C E MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ, JUNIOREK, DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V HALE

P R O P O Z I C E MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ, JUNIOREK, DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V HALE P R O P O Z I C E MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ, JUNIOREK, DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V HALE Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje Atletický klub SSK Vítkovice, z.s. Datum Sobota 24. února od

Více

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN 206-207 Vydal: Komise žen Schválil: Komise žen Platnost:.. 206 Rozpis Zimního Poháru žen 206-207 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3. PŮSOBNOST ROZPISU... 3.2 NÁZEV SOUTĚŽE... 3.3

Více

Rolo Liga Mistrovství České republiky v dlouhém závodě KATEGORIE JUNIOR AŽ VETERÁNI.

Rolo Liga Mistrovství České republiky v dlouhém závodě KATEGORIE JUNIOR AŽ VETERÁNI. Rolo Liga 2014 + Mistrovství České republiky v dlouhém závodě PROPOZICE + POKYNY POŘADATELÉ: LEGÁTOVI + LIPENŠTÍ DRACI PAVEL LEGÁT - TEL: +420 728 203 250 ÚČAST: ČLENOVÉ ČESKÉHO SVAZU KOLOBĚHU, ZAHRANIČNÍ

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

17. a 18. závod ČP MTBO MČR MTBO družstev - Memoriál Tomáše Sikory

17. a 18. závod ČP MTBO MČR MTBO družstev - Memoriál Tomáše Sikory ROZPIS ZÁVODU 17. a 18. závod ČP MTBO MČR MTBO družstev - Memoriál Tomáše Sikory Pořadatel: SK Orientační sporty Nové Město na Moravě z pověření Českého svazu orientačních sportů Datum: 17. 10. 2015 sprint,

Více

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE NA ROK 2018

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE NA ROK 2018 schváleno předsednictvem ČVS 15. 8. 2017 normativ: 2017/09/02 ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE NA ROK 2018 Tento dokument popisuje systém výběru sportovců do SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE

Více

SK KONTAKT BRNO ve spolupráci s. Plaveckou akademií bez bariér KONTAKTU bb. uvádí P R O P O Z I C E

SK KONTAKT BRNO ve spolupráci s. Plaveckou akademií bez bariér KONTAKTU bb. uvádí P R O P O Z I C E SK KONTAKT BRNO ve spolupráci s Plaveckou akademií bez bariér KONTAKTU bb uvádí pořádané z pověření Českého svazu tělesně postižených sportovců Sobota 30. 5. 2015 / Brno / Městský plavecký stadion Lužánky

Více

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2018 XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2018 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

Český svaz plaveckých sportů Sekce plavání

Český svaz plaveckých sportů Sekce plavání Český svaz plaveckých sportů Sekce plavání SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY 2010 Obsah Úvod Upozornění na změny a úpravy...3 Termínová listina 2010 Mistrovské a pohárové soutěže...4 Společná ustanovení rozpisů

Více

Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011

Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011 Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011 Vydala STK ÚKAS Halová termínová listina ÚKAS 2011 Základní ustanovení ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ a) závodí se podle

Více

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou pořádají XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 11. dubna 2015 od 14 00 hod. Název

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže Vydala STK ÚKAS

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže Vydala STK ÚKAS Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2005 Vydala STK ÚKAS Halová termínová listina ÚKAS 2005 Leden 5. Veřejné závody žactva Praha-Stromovka 11. Veřejné závody dospělých, jun. a dorostu Praha-Stromovka

Více

Sportovně technické dokumenty plavání 2012

Sportovně technické dokumenty plavání 2012 SDRUŽENÁ KRAJSKÁ KOMISE PLAVÁNÍ ZÁPADNÍCH ČECH Úslavská 75, Plzeň 2 Východní Předměstí, 326 00 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sportovně technické dokumenty plavání

Více

Pohárové soutěže juniorů, juniorek, žen, kadetů, kadetek, žáků a žákyň na dráze 2012/13

Pohárové soutěže juniorů, juniorek, žen, kadetů, kadetek, žáků a žákyň na dráze 2012/13 Pohárové soutěže juniorů, juniorek, žen, kadetů, kadetek, žáků a žákyň na dráze 2012/13 1. Místa konání a termíny soutěží I. M - ČR dráha Poř. Číslo Název 1 omnium 2 I. část 3 II. část madison II.Český

Více

TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU. pořádají. XX. ročník veřejného běžeckého závodu

TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU. pořádají. XX. ročník veřejného běžeckého závodu TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU pořádají XX. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 14. dubna

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 1. KOLO NEDĚLE 8. 11. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

MČR v časovce Spastic Handicap

MČR v časovce Spastic Handicap Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Nola Teplice ve spolupráci s AUTODROMem MOST a.s. z pověření České federace Spastic Handicap z.s. pořádá MČR v časovce Spastic Handicap O cenu AUTODROMu MOST

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ ZLÍNSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ ZLÍNSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ ZLÍNSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ HALOVÉ SOUTĚŽE 2008 TERMÍNOVÁ LISTINA 2008 Prosinec 2007 12. Závody

Více

ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017

ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017 ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE 2017 / SILNICE ROZPIS ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017 Základní charakteristika Český pohár mládeže 2017 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ŽÁCI,

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a AQUA KLUB Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 1.6.- 3.6. 2018 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO KRAJE ŽACTVA

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO KRAJE ŽACTVA A) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Ubytování a stravování: PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO KRAJE ŽACTVA Pořadatel: Letní Klub sportovního plavání Kladno Zimní AŠ Mladá Boleslav - plavecký oddíl Datum a místo konání: Letní 9.

Více

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 ČESKÝ POHÁR 2015 / SILNICE ROZPIS FORCE CUP Základní charakteristika ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 Český pohár mužů 2015 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23 a vybrané

Více

Český svaz plaveckých sportů Sekce plavání

Český svaz plaveckých sportů Sekce plavání Český svaz plaveckých sportů Sekce plavání SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY 2010 Obsah Úvod Upozornění na změny a úpravy...3 Termínová listina 2010 Mistrovské a pohárové soutěže...4 Společná ustanovení rozpisů

Více

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 27.5.- 29.5. 2016 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013

Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013 Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013 Propozice závodů V souladu se sportovním řádem FAI a na základě vypsaných pravidel Evropské tunelové ligy v disciplíně Skupinová akrobacie

Více

Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu (SNB) pro rok 2013

Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu (SNB) pro rok 2013 Sportovní klub SKIVELO neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc telefon: 777 959 722, sms: 777 854 328 E-mail: skivelo@olnet.cz, www.skivelo.webgarden.cz Číslo účtu KB Olomouc:86-6778280207/0100

Více

Mistrovství ČR veteránů v atletice - 47. ročník

Mistrovství ČR veteránů v atletice - 47. ročník Mistrovství ČR veteránů v atletice - 47. ročník Pořadatel: z pověření SV ČAS zajišťuje Atletický klub Olomouc Místo: Sportovní areál TJ Lokomotiva, 17. listopadu 3 Olomouc Datum: sobota 15. června 2013

Více

Pohár Karlovarského svazu cyklistiky v MTB pro talentovanou mládež 2016 a Pohár Karlovarského svazu cyklistiky v MTB 2016

Pohár Karlovarského svazu cyklistiky v MTB pro talentovanou mládež 2016 a Pohár Karlovarského svazu cyklistiky v MTB 2016 Pohár Karlovarského svazu cyklistiky v MTB pro talentovanou mládež 2016 a Pohár Karlovarského svazu cyklistiky v MTB 2016 1. Pohár KvSC v MTB 2016 Rozpis poháru je dlouhodobá soutěž, kterou tvoří 8 samostatných

Více

MEMORIÁL MUDR. JOSEFA PODMOLÍKA V ½ MARATONU MARATON A PŮL

MEMORIÁL MUDR. JOSEFA PODMOLÍKA V ½ MARATONU MARATON A PŮL ODDÍL ATLETIKY TJ JISKRA OTROKOVICE pořádá POD ZÁŠTITOU STAROSTY MĚSTA OTROKOVICE MGR. JAROSLAVA BUDKA MEMORIÁL MUDR. JOSEFA PODMOLÍKA V ½ MARATONU ŠTAFETOVÝ ½ MARATON INSTITUCÍ, FIREM, RODIN, PŘÁTEL ½

Více

Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze

Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu, s podporou Hlavního města Prahy a pod záštitou Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze Praha, atletický stadion

Více

Český pohár XV. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XV. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2017 XV. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2017 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

ČESKÝ POHÁR MTB XCO 2019 MĚSTO TOUŠKOV 2. závod Českého poháru HELLO BANK! - STRABAG MTB CUP 2019

ČESKÝ POHÁR MTB XCO 2019 MĚSTO TOUŠKOV 2. závod Českého poháru HELLO BANK! - STRABAG MTB CUP 2019 ČESKÝ POHÁR MTB XCO 2019 MĚSTO TOUŠKOV 2. závod Českého poháru HELLO BANK! - STRABAG MTB CUP 2019 Pořadatel: z.s., Sportovní 476, 330 33, IČ: 14703271 další informace k závodu na www.touskov.bike Místo:

Více