22. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "22. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :"

Transkript

1 22. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : PREZENCE č. 1 19:14:07 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen Marek Stanislav SNK obce Přítomen Šmarda Michal ČSSD Přítomen Štorek Pavel Ing. TOP 09 Přítomen Šustrová Helena Mgr. KDU-ČSL Přítomen Celkem radních: 7 Přítomno: 7 Neprezentováno: 0 19:14:32 Bod: 01. Zahájení a schválení programu Rada města schavluje navrhovaný program schůze rady města s tím, že byl dodatečně přidán bod č. 9: 1. Zahájení a schválení programu 2. Zahájení veřejné zakázky na stavební práce "Nové Město na Moravě, Horácké muzeum - bourání depozitáře na půdě" 3. Zahájení veřejné zakázky na dílo "Rekonstrukce plynové kotelny v DPS Źďárská 68 v Novém Městě na Moravě" 4. Pronájem sloupů VO pro Novoměstské služby s.r.o. 5. Dispozice s majetkem - lokalita zahradnictví 6. Dispozice s majetkem - pronájem části pozemku p. č. 153/1 v k. ú. NMNM - předzahrádka restaurace "U Pasáčka" 7. Návrh na umístění a instalaci poesiomatu 8. Žádost o dotaci na běžecký závod NoMem Run 9. Dispozice s majetkem-odprodej p.č. 1371,1372 v k.ú. NMNM- Jánská 10. Diskuze 19:14:33/19:14:33/ 0:03 HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO Rada města schavluje navrhovaný program schůze rady města s tím, že byl dodatečně přidán bod č. 9: 1. Zahájení a schválení programu 2. Zahájení veřejné zakázky na stavební práce "Nové Město na Moravě, Horácké muzeum - bourání depozitáře na půdě"

2 3. Zahájení veřejné zakázky na dílo "Rekonstrukce plynové kotelny v DPS Źďárská 68 v Novém Městě na Moravě" 4. Pronájem sloupů VO pro Novoměstské služby s.r.o. 5. Dispozice s majetkem - lokalita zahradnictví 6. Dispozice s majetkem - pronájem části pozemku p. č. 153/1 v k. ú. NMNM - předzahrádka restaurace "U Pasáčka" 7. Návrh na umístění a instalaci poesiomatu 8. Žádost o dotaci na běžecký závod NoMem Run 9. Dispozice s majetkem-odprodej p.č. 1371,1372 v k.ú. NMNM- Jánská 10. Diskuze 19:15:17 Bod: 02. Zahájení veřejné zakázky na stavební práce "Nové Město na Moravě, Horácké muzeum - bourání depozitáře na půdě" zahájení veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce "Nové Město na Moravě, Horácké muzeum - bourání depozitáře na půdě" a v této souvislosti: 1) schvaluje předložený návrh zadávacích podmínek a obchodních podmínek 2) schvaluje předložený návrh dodavatelů k výzvě pro podání nabídek 3) pověřuje starostu města Michala Šmardu a v jeho nepřítomnosti místostarostu města Stanislava Marka, aby jménem města činil úkony směřující k výběru dodavatele stavebních prací "Nové Město na Moravě, Horácké muzeum - bourání depozitáře na půdě", a to včetně případného rozhodnutí o vyloučení uchazečů a současně jej pověřuje uzavřením smlouvy o dílo a k uzavření jejích případných dodatků. 19:15:18/19:15:18/ 0:07 HLASOVÁNÍ č. 2 - SCHVÁLENO zahájení veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce "Nové Město na Moravě, Horácké muzeum - bourání depozitáře na půdě" a v této souvislosti: 1) schvaluje předložený návrh zadávacích podmínek a obchodních podmínek 2) schvaluje předložený návrh dodavatelů k výzvě pro podání nabídek 3) pověřuje starostu města Michala Šmardu a v jeho nepřítomnosti místostarostu města Stanislava Marka, aby jménem města činil úkony směřující k výběru dodavatele stavebních prací "Nové Město na Moravě, Horácké muzeum - bourání depozitáře na půdě", a to včetně případného rozhodnutí o vyloučení uchazečů a současně jej pověřuje uzavřením smlouvy o dílo a k uzavření jejích případných dodatků.

3 19:15:46 Bod: 03. Zahájení veřejné zakázky na dílo "Rekonstrukce plynové kotelny v DPS, Žďárská 68, Nové Město na Moravě" Zahájení veřejné zakázky malého rozsahu na dílo "Rekonstrukce plynové kotelny v DPS, Žďárská 68, Nové Město na Moravě" a v této souvislosti : 1. schvaluje předložený návrh zadávacích podmínek a smlouvy o dílo; 2. schvaluje předložený návrh dodavatelů k výzvě pro podání nabídek; 3. pověřuje starostu Michala Šmardu a v jeho nepřítomnosti místostarostu Stanislava Marka, aby jménem města činil úkony směřující k výběru dodavatele díla "Rekonstrukce plynové kotelny v DPS, Žďárská 68, Nové Město na Moravě", a to včetně případného rozhodnutí o vyloučení uchazečů a současně uzavření smlouvy o dílo a k uzavření jejích případných dodatků. I navýšení rozpočtu investiční akce "NSS - projekt a rekonstrukce kotelny na DPS" (org. č. 284) o částku ve výši ,- Kč a současně zapojení vratky provozního příspěvku PO NKZ za rok 2015 ve výši ,- Kč ( 3392, org. 120). 19:15:47/19:15:47/ 0:10 HLASOVÁNÍ č. 3 - SCHVÁLENO Zahájení veřejné zakázky malého rozsahu na dílo "Rekonstrukce plynové kotelny v DPS, Žďárská 68, Nové Město na Moravě" a v této souvislosti : 1. schvaluje předložený návrh zadávacích podmínek a smlouvy o dílo; 2. schvaluje předložený návrh dodavatelů k výzvě pro podání nabídek; 3. pověřuje starostu Michala Šmardu a v jeho nepřítomnosti místostarostu Stanislava Marka, aby jménem města činil úkony směřující k výběru dodavatele díla "Rekonstrukce plynové kotelny v DPS, Žďárská 68, Nové Město na Moravě", a to včetně případného rozhodnutí o vyloučení uchazečů a současně uzavření smlouvy o dílo a k uzavření jejích případných dodatků. I navýšení rozpočtu investiční akce "NSS - projekt a rekonstrukce kotelny na DPS" (org. č. 284) o částku ve výši ,- Kč a současně zapojení vratky provozního příspěvku PO NKZ za rok 2015 ve výši ,- Kč ( 3392, org. 120). 19:16:14 Bod: 04. Pronájem sloupů VO Novoměstské služby s.r.o uzavření Nájemní smlouvy mezi městem Nové Město na Moravě, jakožto

4 pronajímatelem a Novoměstskými službami s.r.o., Soškova 1346, Nové Město na Moravě, IČ , jakožto nájemcem na pronájem 3 ks sloupů veřejného osvětlení k umístení 1 ks reklamního naváděcího poutače na ul. Brněnská a 2 ks reklamních naváděcích poutačů na ul. Masarykova, na dobu neurčitou, za nájemné 500 Kč bez DPH za jeden reklamní poutač a každý započatý kalendářní měsíc s výpovědní dobou 3 měsíce, s tím, že instalaci reklamních naváděcích poutačů je nájemce povinen objednat u TS služeb s.r.o., Nové Město na Moravě. 19:16:16/19:16:16/ 0:24 DISKUTUJE Lempera Jaroslav Bc. 19:16:40/19:16:40/ 0:16 19:16:57/19:16:57/ 0:03 HLASOVÁNÍ č. 4 - SCHVÁLENO uzavření Nájemní smlouvy mezi městem Nové Město na Moravě, jakožto pronajímatelem a Novoměstskými službami s.r.o., Soškova 1346, Nové Město na Moravě, IČ , jakožto nájemcem na pronájem 3 ks sloupů veřejného osvětlení k umístení 1 ks reklamního naváděcího poutače na ul. Brněnská a 2 ks reklamních naváděcích poutačů na ul. Masarykova, na dobu neurčitou, za nájemné 500 Kč bez DPH za jeden reklamní poutač a každý započatý kalendářní měsíc s výpovědní dobou 3 měsíce, s tím, že instalaci reklamních naváděcích poutačů je nájemce povinen objednat u TS služeb s.r.o., Nové Město na Moravě. 19:17:30 Bod: 05. Dispozice s majetkem - lokalita u zahradnictví I. Rada města bere na vědomí nabídky uchazečů předložené na základě městem zveřejněného záměru prodeje pozemků v lokalitě u zahradnictví a souhlasí se zveřejněním záměru prodeje i zbývající části (navazující přímo na areál zahradnictví) pozemku p.č. 2036/12 v k.ú. Nové Město na Moravě, o který projevil jeden z uchazečů zájem nad rámec zveřejněné dispozice, a to s min. požadovanou kupní cenou 300 Kč /m2. II. Rada města doporučuje ZM schválit v souladu se zveřejněnou dispozicí a s nabídkou uchazeče Pozemky-nmnm s.r.o., Praha, IČ: a s projednáním uvedené nabídky dne přílohy č. 1, 2B, 5A, 5B 1.uzavření smlouvy o smlouvě budoucí na prodej pozemků města uchazeči Pozemkynmnm s.r.o., Praha, IČ: za kupní cenu ,-Kč bez DPH (tj. 261 Kč/m2)

5 v rozsahu dle přílohy nabídky - situačního plánku, tj. celkem m2 2. uzavření smlouvy/uv o smlouvě/ách budoucí/ch darovací/ch na bezúplatný převod pozemků pod budoucími komunikacemi na město z vlastnictví stávajících vlastníků 3.zařazení nové investice do rozpočtu města - VDTI u zahradnictví I. ve výši ,- Kč - město bude investorem komunikací, dešťové kanalizace, VO na pozemcích, které jsou v lokalitě v majetku města 4.přípravu nové investice - IP pro SVK - kanalizace, vodovod u zahradnictví - tak, aby náklady na investiční příspěvek pokryl dar poskytnutý městu uchazečem 5.přípravu nové investice - VDTI u zahradnictví II. - na pozemcích, které nejsou ve vlastnictví města na nichž bude příslušná VDTI realizována tak, aby náklady na investici pokryl dar poskytnutý městu uchazečem dle vysoutěžené ceny a vše tak, aby technické řešení vycházelo z příloh 2B, 5A, 5B, 8, 9, 10, 11. III. Rada města doporučuje vzhledem k nízkému stupni připravenosti investičního záměru tak, aby mohl být řádně realizován dle návrhu uchazeče (formou spoluinvestorství města), ZM schválit, aby byl záměr realizován ze strany a na náklady a riziko uchazeče Pozemky-nmnm s.r.o. s tím, že pokud bude VDTI (pozemní komunikace - vozovky a chodníky, veřejné osvětelní, dešťová kanaliazce) provedena dle požadavků a podmínek města, pak bude po její kolaudaci a zprovoznění převzata do majetku města formou koupě za max. 20% pořizovací ceny bez DPH (nebo z ceny obvyklé pro dané stavby bez DPH) max. však ve výši ,- Kč s tím, že na pozemky, na kterých bude část VDTI realizována a které nejsou v majetku města, bude nejpozději současně s kupní smlouvou na VDTI podepsána i kupní smlouva na tyto pozemky za cenu celkem za všechny takto dotčené pozemky ve výšce 1.000,- Kč bez DPH, a s tím, že požadavky města pro realizaci VDTI v duchu uchazečem předložené situace záměru jsou tyto: 1. město prodá/neprodá pozemky v JZ části lokality u nichž nabídka uchazeče Pozemky-nmnm s.r.o neobsahuje účel využití a není zřejmé, zda bude možné bez těchto pozemků vyřešit odvod a likvidaci srážkových vod z plánovaného propojovacího koridoru směrem k lokalitě Nad městem 2. město požaduje zachovat koridor v majetku města v západní části lokality v šířce nejméně 10m/12m 3. var. a) město požaduje/nepožaduje provést propojovací komunikaci pro potřeby HZS tak, aby byla v majetku města na městu prodaném pozemku - veřejném prostoru šířky 5,5 m, komunikace sířky 3,5m s povrchem ze zámkové dlažby nebo asfaltovým, bez chodníku b) město souhlasí/nesouhlasí s realizací propojovací komunikace v majetku uchazeče v šířce 3,5m s povrchem štěrkovým, se zřízením věcného břemene ve prospěch města z důvodu zajištění dostupnosti lokality pro HZS a současně bude smluvně upraveno udržování této komunikace na náklady investorů, a to nejméně po dobu trvání požadavků HZS 4. město v rámci přípravy projektu požaduje/nepožaduje prověřit možnost realizace chodníku přes chráněný železniční přejezd 5. vjezd k pozemku p.č. 2036/11 v k.ú. Nové Město na Moravě (nad stávajícími objekty zahradnictví) včetně technických podmínek jeho provedení bude řešen samostatnou smlouvou (mimo jiné za těchto podmínek: stávající asfaltová komunikace bude až k novému stavebnímu pozemku prodloužena v šíři dle stávající komunikace k zahradnictví a z ní bude zřízen sjezd). 6. město požaduje/nepožaduje prodloužit koridor do severní rozvojové lokality tak, aby bez dalšího bylo možné napojení sousední lokality jiným vlastníkem (buď prodloužením sítí až na hranici pozemků parcely č. 3406/1 v k.ú. a obci N. Město na Moravě nebo prodejem potřebných pozemků městu) Upravený návrh usnesení pana místostarosty I. Rada města bere na vědomí nabídky uchazečů předložené na základě městem zveřejněného záměru prodeje

6 pozemků v lokalitě u zahradnictví a souhlasí se zveřejněním záměru prodeje i zbývající části (navazující přímo na areál zahradnictví) pozemku p.č. 2036/12 v k.ú. Nové Město na Moravě, o který projevil jeden z uchazečů zájem nad rámec zveřejněné dispozice, a to s min. požadovanou kupní cenou 300 Kč /m2. II. Rada města doporučuje ZM schválit v souladu se zveřejněnou dispozicí a s nabídkou uchazeče Pozemky-nmnm s.r.o., Praha, IČ: a s projednáním uvedené nabídky dne přílohy č. 1, 2B, 5A, 5B 1.uzavření smlouvy o smlouvě budoucí na prodej pozemků města uchazeči Pozemkynmnm s.r.o., Praha, IČ: za kupní cenu ,-Kč bez DPH (tj. 261 Kč/m2) v rozsahu dle přílohy nabídky - situačního plánku, tj. Celkem m2 2. uzavření smlouvy/uv o smlouvě/ách budoucí/ch darovací/ch na bezúplatný převod pozemků pod budoucími komunikacemi na město z vlastnictví stávajících vlastníků 3.zařazení nové investice do rozpočtu města - VDTI u zahradnictví I. ve výši ,- Kč - město bude investorem komunikací, dešťové kanalizace, VO na pozemcích, které jsou v lokalitě v majetku města 4.přípravu nové investice - IP pro SVK - kanalizace, vodovod u zahradnictví - tak, aby náklady na investiční příspěvek pokryl dar poskytnutý městu uchazečem 5.přípravu nové investice - VDTI u zahradnictví II. - na pozemcích, které nejsou ve vlastnictví města na nichž bude příslušná VDTI realizována tak, aby náklady na investici pokryl dar poskytnutý městu uchazečem dle vysoutěžené ceny a vše tak, aby technické řešení vycházelo z příloh 2B, 5A, 5B, 8, 9, 10, 11. III. Rada města doporučuje vzhledem k nízkému stupni připravenosti investičního záměru tak, aby mohl být řádně realizován dle návrhu uchazeče (formou spoluinvestorství města), ZM schválit, aby byl záměr realizován ze strany a na náklady a riziko uchazeče Pozemky-nmnm s.r.o. s tím, že pokud bude VDTI (pozemní komunikace - vozovky a chodníky, veřejné osvětelní, dešťová kanaliazce) provedena dle požadavků a podmínek města, pak bude po její kolaudaci a zprovoznění převzata do majetku města formou koupě za max. 20% pořizovací ceny bez DPH (nebo z ceny obvyklé pro dané stavby bez DPH) max. však ve výši ,- Kč s tím, že na pozemky, na kterých bude část VDTI realizována a které nejsou v majetku města, bude nejpozději současně s kupní smlouvou na VDTI podepsána i kupní smlouva na tyto pozemky za cenu celkem za všechny takto dotčené pozemky ve výši 1.000,- Kč bez DPH, a s tím, že podmínky města pro realizaci VDTI v duchu uchazečem předložené situace záměru jsou tyto: 1. město prodá pozemky v JZ části lokality( dle návrhu GP p.č. 2036/24, 2036/25) 2. bude zachován koridor v majetku města v západní části lokality v šířce nejméně 10m 3. město požaduje provést propojovací komunikaci pro potřeby HZS tak, aby byla v majetku města na městu prodaném pozemku dle bodu III. - veřejném prostoru šířky 4,0 m, komunikace sířky 3,5m s povrchem štěrkovým bez chodníku. 4. vjezd k pozemku p.č. 2036/11 v k.ú. Nové Město na Moravě (nad stávajícími objekty zahradnictví) včetně technických podmínek jeho provedení bude řešen samostatnou smlouvou (mimo jiné za těchto podmínek: stávající asfaltová komunikace bude až k novému stavebnímu pozemku prodloužena v šíři dle stávající komunikace k zahradnictví a z ní bude zřízen sjezd). IV. Rada města bere na vědomí žádost Ing. Kaštánka o zřízení věcného břemene ze dne a pověřuje místostarostu Stanislava Marka jednáním o této žádosti, včetně zapracování výsledků do výše uvedených smluv. PŘEDKLÁDÁ Marek Stanislav 19:17:31/19:17:31/ 0:46 Hlasováno po částech

7 I. HLASOVÁNÍ č. 5 - SCHVÁLENO Maděra Jiří Mgr. ČSSD Nehlasoval Pro: 6 (86%) Proti: 0 (0%) Zdrželo se: 0 (0%) Nehlasovalo: 1 (14%) I. Rada města bere na vědomí nabídky uchazečů předložené na základě městem zveřejněného záměru prodeje pozemků v lokalitě u zahradnictví a souhlasí se zveřejněním záměru prodeje i zbývající části (navazující přímo na areál zahradnictví) pozemku p.č. 2036/12 v k.ú. Nové Město na Moravě, o který projevil jeden z uchazečů zájem nad rámec zveřejněné dispozice, a to s min. požadovanou kupní cenou 300 Kč /m2. II. HLASOVÁNÍ č. 6 - NESCHVÁLENO ti ti Maděra Jiří Mgr. ČSSD Nehlasoval ti ti ti ti Pro: 0 (0%) Proti: 6 (86%) Zdrželo se: 0 (0%) Nehlasovalo: 1 (14%) II. Rada města doporučuje ZM schválit v souladu se zveřejněnou dispozicí a s nabídkou uchazeče Pozemky-nmnm s.r.o., Praha, IČ: a s projednáním uvedené nabídky dne přílohy č. 1, 2B, 5A, 5B 1.uzavření smlouvy o smlouvě budoucí na prodej pozemků města uchazeči Pozemkynmnm s.r.o., Praha, IČ: za kupní cenu ,-Kč bez DPH (tj. 261 Kč/m2) v rozsahu dle přílohy nabídky - situačního plánku, tj. Celkem m2 2. uzavření smlouvy/uv o smlouvě/ách budoucí/ch darovací/ch na bezúplatný převod pozemků pod budoucími komunikacemi na město z vlastnictví stávajících vlastníků 3.zařazení nové investice do rozpočtu města - VDTI u zahradnictví I. ve výši ,- Kč - město bude investorem komunikací, dešťové kanalizace, VO na pozemcích, které jsou v lokalitě v majetku města 4.přípravu nové investice - IP pro SVK - kanalizace, vodovod u zahradnictví - tak, aby náklady na investiční příspěvek pokryl dar poskytnutý městu uchazečem 5.přípravu nové investice - VDTI u zahradnictví II. - na pozemcích, které nejsou ve vlastnictví města na nichž bude příslušná VDTI realizována tak, aby náklady na investici pokryl dar poskytnutý městu uchazečem dle vysoutěžené ceny a vše tak, aby technické řešení vycházelo z příloh 2B, 5A, 5B, 8, 9, 10, 11. III. HLASOVÁNÍ č. 7 - SCHVÁLENO

8 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Zdržel se Maděra Jiří Mgr. ČSSD Nehlasoval Štorek Pavel Ing. TOP 09 Zdržel se Ke schválení bylo potřeba 4 hlasů Celkem radních: 7 Pro: 4 (57%) Proti: 0 (0%) Zdrželo se: 2 (29%) Nehlasovalo: 1 (14%) III. Rada města doporučuje vzhledem k nízkému stupni připravenosti investičního záměru tak, aby mohl být řádně realizován dle návrhu uchazeče (formou spoluinvestorství města), ZM schválit, aby byl záměr realizován ze strany a na náklady a riziko uchazeče Pozemky-nmnm s.r.o. s tím, že pokud bude VDTI (pozemní komunikace - vozovky a chodníky, veřejné osvětelní, dešťová kanaliazce) provedena dle požadavků a podmínek města, pak bude po její kolaudaci a zprovoznění převzata do majetku města formou koupě za max. 20% pořizovací ceny bez DPH (nebo z ceny obvyklé pro dané stavby bez DPH) max. však ve výši ,- Kč s tím, že na pozemky, na kterých bude část VDTI realizována a které nejsou v majetku města, bude nejpozději současně s kupní smlouvou na VDTI podepsána i kupní smlouva na tyto pozemky za cenu celkem za všechny takto dotčené pozemky ve výši 1.000,- Kč bez DPH, a s tím, že podmínky města pro realizaci VDTI v duchu uchazečem předložené situace záměru jsou tyto: 1. město prodá pozemky v JZ části lokality( dle návrhu GP p.č. 2036/24, 2036/25) 2. bude zachován koridor v majetku města v západní části lokality v šířce nejméně 10m 3. město požaduje provést propojovací komunikaci pro potřeby HZS tak, aby byla v majetku města na městu prodaném pozemku dle bodu III. - veřejném prostoru šířky 4,0 m, komunikace sířky 3,5m s povrchem štěrkovým bez chodníku. 4. vjezd k pozemku p.č. 2036/11 v k.ú. Nové Město na Moravě (nad stávajícími objekty zahradnictví) včetně technických podmínek jeho provedení bude řešen samostatnou smlouvou (mimo jiné za těchto podmínek: stávající asfaltová komunikace bude až k novému stavebnímu pozemku prodloužena v šíři dle stávající komunikace k zahradnictví a z ní bude zřízen sjezd). IV. HLASOVÁNÍ č. 8 - SCHVÁLENO Maděra Jiří Mgr. ČSSD Nehlasoval Pro: 6 (86%) Proti: 0 (0%) Zdrželo se: 0 (0%) Nehlasovalo: 1 (14%) IV. Rada města bere na vědomí žádost Ing. Kaštánka o zřízení věcného břemene ze dne a pověřuje místostarostu Stanislava Marka jednáním o této žádosti,

9 včetně zapracování výsledků do výše uvedených smluv. 19:21:27 Bod: 06. Dispozice s majetkem - pronájem části pozemku p. č. 153/1(cca21m2)v k. ú. NMNM - předzahrádka restaurace "U Pasáčka" pronájem části pozemku p.č. 153/1 o výměře cca 21m2 v k. ú. Nové Město na Moravě (v rozsahu dle situačního zákresu) pro ARKTERO s.r.o, se sídlem Za zámečkem 745/17, Praha, IČ: , zastoupené jednatelem panem Petrem Štěpánkem, jako nájemcem, a to na dobu určitou od do , s měsíčním nájemným 2100,-Kč, t.j ,- Kč za dané období, za účelem zřízení a provozování letní zahrádky restaurace "U Pasáčka" a podmínek stanovených pronajímatelem - dle přílohy návrhu nájemní smlouvy. Upravený návrh usnesení: pronájem části pozemku p.č. 153/1 o výměře cca 21m2 v k. ú. Nové Město na Moravě (v rozsahu dle situačního zákresu) pro ARKTERO s.r.o, se sídlem Za zámečkem 745/17, Praha, IČ: , zastoupené jednatelem panem Petrem Štěpánkem, jako nájemcem, a to na dobu určitou od do , s měsíčním nájemným 2100,-Kč, za účelem zřízení a provozování letní zahrádky restaurace "U Pasáčka" a podmínek stanovených pronajímatelem - dle přílohy návrhu nájemní smlouvy. 19:21:30/19:21:30/ 0:04 HLASOVÁNÍ č. 9 - SCHVÁLENO pronájem části pozemku p.č. 153/1 o výměře cca 21m2 v k. ú. Nové Město na Moravě (v rozsahu dle situačního zákresu) pro ARKTERO s.r.o, se sídlem Za zámečkem 745/17, Praha, IČ: , zastoupené jednatelem panem Petrem Štěpánkem, jako nájemcem, a to na dobu určitou od do , s měsíčním nájemným 2100,-Kč, za účelem zřízení a provozování letní zahrádky restaurace "U Pasáčka" a podmínek stanovených pronajímatelem - dle přílohy návrhu nájemní smlouvy. 19:24:51 Bod: 07. Návrh na umístění a instalaci poesiomatu I. Rada města souhlsí s instalací poesiomatu na Komenského náměstí na rohu zeleného ostrůvku před obchodním domem, parc. číslo 146/1 v kú: Nové Město na Moravě, a to dle přilohy materiálu.

10 I navýšení finančních prostředků na investiční akci " Pořízení poesiomatu" na org. 221 ve výši 15 tis. Kč za účelem zhotovení projektové dokumentace a instalace posiomatu s tím, že tato částka bude hrazena z neinvestiční rezervy města 19:24:53/19:24:53/ 0:17 DISKUTUJE Lempera Jaroslav Bc. 19:25:11/19:25:11/ 0:01 19:25:12/19:25:12/ 0:09 DISKUTUJE Lempera Jaroslav Bc. 19:25:22/19:25:22/ 0:04 19:25:26/19:25:26/ 0:00 HLASOVÁNÍ č SCHVÁLENO I. Rada města souhlsí s instalací poesiomatu na Komenského náměstí na rohu zeleného ostrůvku před obchodním domem, parc. číslo 146/1 v kú: Nové Město na Moravě, a to dle přilohy materiálu. I navýšení finančních prostředků na investiční akci " Pořízení poesiomatu" na org. 221 ve výši 15 tis. Kč za účelem zhotovení projektové dokumentace a instalace posiomatu s tím, že tato částka bude hrazena z neinvestiční rezervy města 19:25:42 Bod: 08. Žádost o dotaci na běžecký závod NoMen Run poskytnutí neinvestiční dotace ve výši 10 tis. Kč společnosti ABIS-Tec s.r.o. se sídlem Myslivní 731/58, Brno, IČ: za účelem podpory zkvalitnění organizace štafetového běžeckého závodu výhradně pro ženské týmy NoMen Run 2016 ve výši 10 tis. Kč z rozpočtu města z org. 177 a schvaluje smlouvu o poskytnutí dotace za výše uvedeným účelem dle přílohy I v rámci org. 177 převod finančních prostředků ve výši 10 tis. Kč z odvětví všeobecná pokladní správa na ostatní tělovýchovná činnost HLASOVÁNÍ č NESCHVÁLENO ti

11 ti ti ti Šmarda Michal ČSSD Zdržel se ti ti Pro: 0 (0%) Proti: 6 (86%) Zdrželo se: 1 (14%) Nehlasovalo: 0 (0%) poskytnutí neinvestiční dotace ve výši 10 tis. Kč společnosti ABIS-Tec s.r.o. se sídlem Myslivní 731/58, Brno, IČ: za účelem podpory zkvalitnění organizace štafetového běžeckého závodu výhradně pro ženské týmy NoMen Run 2016 ve výši 10 tis. Kč z rozpočtu města z org. 177 a schvaluje smlouvu o poskytnutí dotace za výše uvedeným účelem dle přílohy I v rámci org. 177 převod finančních prostředků ve výši 10 tis. Kč z odvětví všeobecná pokladní správa na ostatní tělovýchovná činnost 19:26:31 Bod: 09. Dispozice s majetkem-odprodej p.č. 1371,1372 v k.ú. NMNM- Jánská I. Rada města revokuje své usnesení č. 28/21/RM/2016 Dispozice s majetkem-odprodej p.č. 1371,1372 v k.ú. NMNM- Jánská "Rada města schvaluje zveřejnění záměru na prodej části pozemků parc. č o výměře 189 m2 a 1372 o výměře 340 m2 v k.ú. a obci Nové Město na Moravě v rozsahu dle přiložené situace (cca 410 m2) s tím, že výběr kupujícího/ch bude proveden formou výběrového řízení "na určení pořadí" z řad zájemců o koupi, kteří složí požadovanou jistinu 5 tis. Kč a minimální požadovaná kupní cena je stanovena ve výši 500,-Kč/m2 bez DPH, tj. celkem při výměře 410 m ,- Kč bez DPH." I zveřejnění nového záměru na prodej části pozemků parc. č o výměře 189 m2 a p.č o výměře 340 m2 v k.ú. a obci Nové Město na Moravě v rozsahu dle přiložené geometrického plánu, tj. 415 m2 s tím, že výběr kupujícího/ch bude proveden formou výběrového řízení "na určení pořadí" z řad zájemců o koupi, kteří složí požadovanou jistinu 5 tis. Kč a minimální požadovaná kupní cena je stanovena ve výši 500,-Kč/m2 bez DPH, tj. celkem při výměře 415 m ,- Kč bez DPH. PŘEDKLÁDÁ Marek Stanislav 19:26:33/19:26:33/ 0:44 DISKUTUJE Hanych P. 19:27:18/19:27:18/ 0:03 DISKUTUJE Kadlec Zdeněk MUDr. 19:27:22/19:27:22/ 0:01 PŘEDKLÁDÁ Marek Stanislav 19:27:23/19:27:23/ 0:02 HLASOVÁNÍ č SCHVÁLENO

12 Ke schválení bylo potřeba 4 hlasů Celkem radních: 7 I. Rada města revokuje své usnesení č. 28/21/RM/2016 Dispozice s majetkem-odprodej p.č. 1371,1372 v k.ú. NMNM- Jánská "Rada města schvaluje zveřejnění záměru na prodej části pozemků parc. č o výměře 189 m2 a 1372 o výměře 340 m2 v k.ú. a obci Nové Město na Moravě v rozsahu dle přiložené situace (cca 410 m2) s tím, že výběr kupujícího/ch bude proveden formou výběrového řízení "na určení pořadí" z řad zájemců o koupi, kteří složí požadovanou jistinu 5 tis. Kč a minimální požadovaná kupní cena je stanovena ve výši 500,-Kč/m2 bez DPH, tj. celkem při výměře 410 m ,- Kč bez DPH." I zveřejnění nového záměru na prodej části pozemků parc. č o výměře 189 m2 a p.č o výměře 340 m2 v k.ú. a obci Nové Město na Moravě v rozsahu dle přiložené geometrického plánu, tj. 415 m2 s tím, že výběr kupujícího/ch bude proveden formou výběrového řízení "na určení pořadí" z řad zájemců o koupi, kteří složí požadovanou jistinu 5 tis. Kč a minimální požadovaná kupní cena je stanovena ve výši 500,-Kč/m2 bez DPH, tj. celkem při výměře 415 m ,- Kč bez DPH. 19:27:56 Bod: 10. Diskuze změnu plánu schůzí Rady města Nového Města na Moravě tak, jak je uvedeno v příloze. 19:27:57/19:27:57/ 0:01 HLASOVÁNÍ č SCHVÁLENO změnu plánu schůzí Rady města Nového Města na Moravě tak, jak je uvedeno v příloze. 19:28:29 Bod: 10. Diskuze

13 I. Rada města Nového Města na Moravě ukládá tajemníkovi MěÚ vyřešit zákaz stání na ulici Leandra Čecha mezi 7:00 a 8:00 hod. 19:28:40/19:28:40/ 0:31 DISKUTUJE Šustrová Helena Mgr. 19:29:11/19:29:11/ 0:37 19:29:48/19:29:48/ 0:19 DISKUTUJE Maděra Jiří Mgr. 19:30:07/19:30:07/ 1:01 DISKUTUJE Štorek Pavel Ing. 19:31:08/19:31:08/ 0:07 19:31:16/19:31:16/ 2:37 DISKUTUJE Kadlec Zdeněk MUDr. 19:33:53/19:33:53/ 0:01 19:33:54/19:33:54/ 3:10 DISKUTUJE Šustrová Helena Mgr. HOVOŘÍ 19:37:05/19:37:05/ 0:07 Šmarda Michal 19:37:13/19:37:13/ 1:29 DISKUTUJE Věra Buchtová 19:37:13/19:38:42/ 0:20 DISKUTUJE Šustrová Helena Mgr. 19:39:03/19:39:03/ 0:06 HOVOŘÍ Šmarda Michal 19:39:10/19:39:10/ 2:20 DISKUTUJE Věra Buchtová 19:39:10/19:41:30/ 0:11 19:41:41/19:41:41/ 0:26 DISKUTUJE Lempera Jaroslav Bc. 19:42:19/19:42:19/ 0:50 DISKUTUJE Marek Stanislav 19:43:10/19:43:10/ 0:39 DISKUTUJE Lempera Jaroslav Bc. 19:43:50/19:43:50/ 0:16 HOVOŘÍ Šmarda Michal 19:44:06/19:44:06/ 0:09 DISKUTUJE Hanych P. 19:44:16/19:44:16/ 0:46 19:45:02/19:45:02/ 1:18 HLASOVÁNÍ č SCHVÁLENO Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Nehlasoval Šustrová Helena Mgr. KDU-ČSL Nehlasoval Pro: 5 (71%) Proti: 0 (0%) Zdrželo se: 0 (0%) Nehlasovalo: 2 (29%)

14 I. Rada města Nového Města na Moravě ukládá tajemníkovi MěÚ vyřešit zákaz stání na ulici Leandra Čecha mezi 7:00 a 8:00 hod. Zapisovatel: Aneta Linková Ověřovatel: Mgr. Jiří Maděra Michal Šmarda starosta města Stanislav Marek místostarosta města

Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne:

Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne: 12.11.2018 14:35:02/14:35:02/ 2:20 PREZENCE č. 1 Lempera Jaroslav Bc. Lepší NM Přítomen Marek Stanislav SNK obce Přítomen Lepší

Více

35. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

35. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 35. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 13.3.2017 PREZENCE č. 1 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS budoucí Zápis [59/RM/1.10.201$] Page I of7 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 59. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.70.2018 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 5 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 41. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 21.8.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

29. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

29. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 29. Rada města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 10.10.2016 PREZENCE č. 1 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen

Více

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 16 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.6.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Ing. Dana Wurzelová odbor investic a správy majetku t : m : f : e :

Ing. Dana Wurzelová odbor investic a správy majetku t : m : f : e : RE: Odpověď: Fwd: Fwd: Re: Odpověď: Nad Městem IV. Dana Wurzelova Dana Wurzelova Komu: Ing. Martin Černý, prokop 31.05.2016 13:16 Stanislav Marek, Michal Smarda, Petr Hanych, Zuzana Na vědomí: Koudelova,

Více

36. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

36. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 36. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 10.4.2017 PREZENCE č. 1 14:38:09 Kadlec Zdeněk MUDr. ANO 2011 Přítomen Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr.

Více

27. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

27. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 27. schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 25.7.2016 PREZENCE č. 1 14:33:48 Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen Marek Stanislav SNK obce

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS Zápis 45!RMJ6.1I.2O17J Fage I oř6 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 45. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 6.11.2017 od 18:00 hodin v zasedací mistnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka č. 1 z 10 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 13. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.9.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 20 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 6. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 20.4.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne 2.9.2013 ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/56/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 56.jednání

Více

ZÁPIS. Rada města Nové Město na Moravě. z 39. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne od 15:00 hodin v zasedaci místnosti

ZÁPIS. Rada města Nové Město na Moravě. z 39. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne od 15:00 hodin v zasedaci místnosti Zápis [39/RM!5.6.2017] Page 1 of 12 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 39. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 5.6.2017 od 15:00 hodin v zasedaci místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

Zápis [31/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [31/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 20 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 31. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 14.11.2016 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku ZÁPIS USNESENÍ 14. DUBNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 78. SCHŮZE Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2.

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2. U s n e s e n í z 5. jednání rady města ze dne 22.12.2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu. UR/5/1/2014 Schválení programu jednání 1. s c h v a l u j e program 5. jednání rady města Bod

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 16. 10. 2017 Pacht částí pozemku č. parc. 193/2 k. ú. Sezimovo Ústí SVJ 1141, 1142, 425 a pí Jeczelewská doplnění (mat. č. 283/2017) Usnesení č.

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 25. schůzi 20.02.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující:

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující: Z á p i s z XXII. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 23.6. 2009 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Starostka města zahájila v 15.33 hod.

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 11.4.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.06.2012 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne 30.08.2012 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/36/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 36. jednání

Více

40.Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

40.Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 40.Schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 24.7.2017 PREZENCE č. 1 Lempera Jaroslav Bc. ČSSD Přítomen Maděra Jiří Mgr. ČSSD Přítomen Marek Stanislav SNK obce Přítomen

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

21.schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne :

21.schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 21.schůze Rady města Nového Města na Moravě Záznam ze zasedání konaného dne : 21.3.2016 14:54:43 Bod: 01.Zahájení a schválení programu PŘEDKLÁDÁ Šmarda Michal 14:54:46/14:54:46/ 0:01 14:54:48/14:54:48/

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a ze 47. jednání dne 25.05.2010 od 15 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů,

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS návrh fyzický Zápis [51/RM/19.3.20l8] Page I Of II Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 51. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 19.3.2018 od 14:30 hodin v zasedací místnosti

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 11. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 13.6.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.02.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 13 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 27. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 25.7.2016 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne Program. Kontrola plnění usnesení ZM. Společnosti s majetkovou účastí města

Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne Program. Kontrola plnění usnesení ZM. Společnosti s majetkovou účastí města Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne 27. 4. 2016 Program 16/011/002/00/00 - Program 11. zasedání Zastupitelstva města Zábřeh ZM schvaluje program 11. zasedání Zastupitelstva města Zábřeh. Kontrola plnění

Více

U S N E S E N Í která byla přijata na 13. zasedání rady města konané dne v hod. na MěÚ v Desné II

U S N E S E N Í která byla přijata na 13. zasedání rady města konané dne v hod. na MěÚ v Desné II U S N E S E N Í která byla přijata na 13. zasedání rady města konané dne 10. 6. 2013 v 16.00 hod. na MěÚ v Desné II Přítomní: Jaroslav Kořínek, Petr Šikola, Josef Želinský, Marek Pieter, Ing. Pavel Michek,

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 20 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 18. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.12.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.06.2016 Číslo: 1167/36 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.06.2016 Číslo: 1168/36 Zodpovídá: OSV Termín: 24.06.2016 odměnu ředitelce

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. schůze Rady města Hostinné, konané dne 15.07.2015 320/22/RM/2015 Zahájení a schválení programu 22. schůze rady města program 22.

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

2.1 RM bere na vědomí informace z kontroly plnění usnesení z minulé schůze rady města

2.1 RM bere na vědomí informace z kontroly plnění usnesení z minulé schůze rady města Souhrn usnesení ze 77. schůze rady města - 20. března 2017 1.1 Město ve spolupráci se společností PIONS s.r.o. prověří na SFŽP, i za cenu osobního jednání, zda je vše při provádění akce Kanalizace ul.

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 15. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 24. července 2007 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Usnesení ze zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne

Usnesení ze zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne Usnesení ze zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne 4. 5. 2017 1. Určení zapisovatele, ověřovatelů zápisu a návrhové komise Usnesení č. 25/2017 2. Kontrola usnesení z předchozího jednání zastupitelstva,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.10.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče, vedoucí

Více

Hovory s občany 15:31:36. Předsedá: Michal Šmarda, starosta města

Hovory s občany 15:31:36. Předsedá: Michal Šmarda, starosta města Z á z n a m 12.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 25.06.2012 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Předsedá: Michal Šmarda, starosta města

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S. I. Rada města schvaluje navrhovaný program schůze s tím, že do programu byl doplněn bod čislo 27.

Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S. I. Rada města schvaluje navrhovaný program schůze s tím, že do programu byl doplněn bod čislo 27. Page 1 of 13 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 33. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 16.1.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis. z 13. schůze Rady města Nového Města na Moravě

Zápis. z 13. schůze Rady města Nového Města na Moravě Zápis z 13. schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 4.4.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo náměstí 103 Starosta města zahájil v 15:05 hodin dnešní schůzi rady

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne 13. 1. 2016 od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení RM č. 636/2016 Rada města Jablonné v Podještědí po projednání schvaluje program

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Stránka 1 z 15 Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 23.3.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni:

Více

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul.

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 877/2016/OP dne 12.12.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Nabytí pozemku - schválení A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Jamská, ZR 1 5338

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 134. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 11.6.2018 2725/134/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 4 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2.2.2015 od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht (příchod v 16:50), PhDr. Ilona

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1513/08-13 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1513/08-13 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í ze 71. schůze Rady města Kojetína, konané dne 7. srpna 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/752)

Více

Usnesení ze 47. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení ze 47. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení ze 47. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 31. 07. 2017 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 1263/47/2017 program schůze takto: 1. Majetkoprávní záležitosti 2. Různé K bodu č. 1 Majetkoprávní

Více

USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012

USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012 USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012 1/14/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 22/10/RM/2012, 8/12/RM/2012, 9/12/RM/2012, 10/12/RM/2012, 11/12/RM/2012. 2/14/RM/2012

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ ZE DNE ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY

USNESENÍ ZE DNE ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY USNESENÍ ZE DNE 26. 4. 2010 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 2. 10. 2017 Indispoziční volno (mat. č. 326/2017) Usnesení č. 323/2017 zavedení indispozičního volna pro zaměstnance v pracovně-právním vztahu s

Více

Zápis z 135. zasedání rady města

Zápis z 135. zasedání rady města Zápis z 135. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.11.2017 od 08.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kabelu

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března (č. 426/33 445/33)

- 1 - U S N E S E N Í. z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března (č. 426/33 445/33) - 1 - U S N E S E N Í z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března 2016 (č. 426/33 445/33) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek

Více

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7 Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 53-834/2016/OP dne 14.11.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Manželé P., ZR k.ú. Město ZR ul. Veselská,

Více

VÝPIS USNESENÍ 31. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 31. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 31. schůze Rady města Slavičín konané dne 28. 08. 2019 Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 110/2019

Více

Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 14. 05. 2018 Přítomni: Omluveni: Lukáš Pohanka starosta Lenka Tarabová člen rady Mgr. Vladimíra Hoření člen rady Ing.

Více

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477)

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477) 1 U S N E S E N Í ze 44. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 11. července 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení

Více

Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015

Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015 Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015 223/19/15 Rada obce Doubrava program 19. schůze Rady obce Doubrava konané dne 12. 10. 2015 1. Zahájení a procení záležitosti 2.

Více

U S N E S E N Í R 1475/10-09. schvaluje termíny svatebních obřadů na rok 2010, a to každou sobotu v měsíci. R 1476/10-09

U S N E S E N Í R 1475/10-09. schvaluje termíny svatebních obřadů na rok 2010, a to každou sobotu v měsíci. R 1476/10-09 U S N E S E N Í z 64. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 21. října 2009 ve 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 04.04.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne USNESENÍ č.18/2010-2014 z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/2010-2014, konaného dne 19.03.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu pro dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko U S N E S E N Í z 9. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 4. listopadu 2015 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č. usn. 201/9 226/9

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1686/11-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 10.12.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1686/11-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 10.12.2013. U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané dne 27. listopadu 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení zastupitelstva

Více

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1811/94/18 1) schvaluje program 94. schůze rady

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne 2. 11. 2011 v kanceláři starosty města 289/19/RM/2011 Kontrola plnění usnesení z 18. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z 18. schůze

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 02.11. 2015 Zápis č. 7/2015 z Komise bytové RM Sezimovo Ústí, ze dne 21. 10. 2015 (mat. č. 361/2015) Usnesení č. 363/2015 I. Bere na vědomí zápis

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 Program: 1. DSP a PDPS chodníky, opěrné zdi a VO ul. Komenského. 2. Nabídka PD studie čp. 106. 3. PD kanalizace Komenského. 4. Prodej

Více

Usnesení 20. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 20. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 20. schůze Rady města Šternberka ze dne 16.09.2015 Číslo: 576/20 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 16.09.2015 Číslo: 577/20 Zodpovídá: OSMM Termín: 30.09.2015 souhlasí s přerušením

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1674/2018/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje jednání týkající

Více

Předsedá: Michal Šmarda, starosta města

Předsedá: Michal Šmarda, starosta města Z á p i s ze 17. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 21.01.2013 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Předsedá: Michal Šmarda, starosta města

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 11/2019 konaného dne od 16:00 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 11/2019 konaného dne od 16:00 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 11/2019 konaného dne 03. 06. 2019 od 16:00 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jan Sýkora, místostarosta města Mgr. Květuše Vernerová, členka

Více

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 30. ČERVNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 116. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, p. Kaššák Hosté: 0 RM schvaluje

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne 28.05.2018 č. 237 Rada města schvaluje na návrh hodnotící komise přijetí nabídky společnosti H-INTES s.r.o., Pod Borkem 319, 293 01

Více

Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013

Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013 R6 50/2013 Statutární město Brno Městská část Brno-Medlánky Rada MČ Brno-Medlánky Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013 Přítomni: JUDr. Marek Michal, Doc. Ing. Sedlák

Více

USNESENÍ ze 41. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 14. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 41. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 14. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 41. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 14. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/41/2016 Schválení programu 41. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne 21.1.2014 v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/64/1/2014 program 64. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 64. jednání rady města

Více