zapsána v obchodním rejstříku vedeném, odd., vložka (alternativně uvést jiný rejstřík a spisovou značku)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "zapsána v obchodním rejstříku vedeném, odd., vložka (alternativně uvést jiný rejstřík a spisovou značku)"

Transkript

1 592/CPT/2014-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/638/2014-CPTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, Praha 2 - Nové Město zastoupená JUDr. Milanem Cícerem, ředitelem Územního pracoviště České Budějovice, Prokišova 1202/5, České Budějovice na základě pověření Příkazem generálního ředitele č. 24/2004, v platném znění IČ: Radka Šenková, Kočín 30, Temelín, Týn nad Vltavou za účasti Komerční banky, a.s., se sídlem Praha 1, na Příkopě 33 čp. 969, PSČ , IČ zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1360 zastoupené: (dále jen prodávající ) a Varianta - fyzická osoba akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost, rodné číslo, trvalý Varianta - fyzická osoba - podnikatel... akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost,... rodné číslo,... trvalý podnikající pod firmou, příp. odlišujícím dodatkem (přesné znění firmy v souladu s Obchodním rejstříkem nebo odlišujícího dodatku dle živnostenského listu či koncese - údaj podle 13a obchodního zákoníku) místo podnikání IČ DIČ Varianta - právnická osoba (přesné znění obchodní firmy v souladu s Obchodním rejstříkem, nebo přesné znění názvu podle jiných veřejných evidencí) se sídlem (údaj podle 13a obchodního zákoníku) za kterou jedná (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci v prvním pádě osoby, resp. osob, oprávněné jednat za právnickou osobu dle obchodního rejstříku či jiného rejstříku, nebo jednající na základě plné moci) IČ, DIČ zapsána v obchodním rejstříku vedeném, odd., vložka (alternativně uvést jiný rejstřík a spisovou značku) Varianta - územní samosprávný celek (přesné znění názvu územně samosprávného celku) se sídlem IČ: za kterou jedná (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci v prvním pádě osoby oprávněné jednat) Varianta - manželé Manželé

2 akademický titul, jméno, příjmení,vědecká hodnost, rodné číslo, trvalý akademický titul, jméno, příjmení,vědecká hodnost, rodné číslo, trvalý uzavírají podle 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ), podle zákona č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon č. 219/2000 Sb., ) tuto K U P N Í S M L O U V U Čl. I. 1. Prodávající jsou podílovými vlastníky těchto nemovitých věcí: st.p.č. 166 zastavěná plocha a nádvoří, na pozemku stojí stavba: Husinec, č.p. 133, zp. využítí bydlení, zp. ochrany-pam. zóna-budova, pozemek v památkové zóně, stavba je součástí pozemku p.p.č. 151 zahrada, památková zóna, ZPF včetně vedlejších staveb a venkovních úprav: kůlna, zpevněné plochy chodníků, přípojky inženýrských sítí, oplocení dřevěným laťovým plotem, skleník, trvalé porosty ovocných stromů. zapsaných na listu vlastnictví č. 251 pro kat. území Husinec, obec Husinec v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním úřadem pro Jihočeský kraj, Katastrálním pracovištěm Prachatice. Každý prodávající je vlastníkem ideálního podílu na nemovitostech ve výši ½. 2. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových je na základě usnesení Okresního soudu ve Strakonicích č.j. 15D 875/ , pravomocného dne příslušný s uvedenými nemovitými věcmi hospodařit ve smyslu 11 zákona č. 219/2000 Sb. a s odkazem na 15 odst. 4 zákona č. 219/2000 Sb., ve výši id. podílu 1/2. 3. Tato kupní smlouva je uzavírána na základě výsledků výběrového řízení, které vyhlásil prodávající. Prodávající prodává nemovité věci dle článku I. odst. 1 se všemi součástmi a s příslušenstvím ( kůlna, venkovní úpravy ve formě zpevněné plochy chodníku, přípojek inženýrských sítí, oplocení dřevěným laťovým plotem, skleník, trvalé porosty ovocných stromů), právy a povinnostmi ( k id. podílu ½ nemovitostí je omezeno vlastnické právo zástavním právem smluvním k zajištění pohledávky ve výši ,- Kč s příslušenstvím, budoucích pohledávek do výše ,- Kč a do výše ,- Kč ve prospěch Komerční banky, a.s., které zanikne které zanikne zcela po zaplacení kupní ceny viz. čl. VIII. odst. 4 vzorové kupní smlouvy.

3 Čl. II. 1. Kupující se zavazuje kupní cenu ve výši.. zaplatit na účet Úřadu, vedený u České národní banky se sídlem v Praze, pobočka České Budějovice, číslo účtu /0710, variabilní symbol Kupní cenu ve výši zaplatí kupující na výše uvedený účet Úřadu do 30 (třiceti) dnů ode dne doručení výzvy k zaplacení kupní ceny Úřadem. Smluvní strany se dohodly, že na úhradu kupní ceny prodávajícího Úřadu bude použita částka ve výši ,- Kč, kterou zaplatil kupující formou vratného účastnického poplatku ve výběrovém řízení na účet Úřadu, variabilní symbol, dne. Varianta 2. Kupující uhradí kupní cenu rukou společnou a nerozdílnou. Prodávající není povinen přijmout část plnění kupní ceny odpovídající podílu kupní ceny ve výši ½, viz. čl. II odst. 1. Kupující se zavazuje kupní cenu ve výši, 00 Kč zaplatit na účet prodávajícího vedený u České národní banky se sídlem v Praze, číslo účtu /0710, variabilní symbol, do 30 (třiceti) dnů ode dne doručení výzvy k zaplacení kupní ceny prodávajícím Úřadem. Smluvní strany se dohodly, že na úhradu kupní ceny prodávajícího Úřadu bude použita částka ve výši ,--Kč, kterou zaplatil kupující formou vratného účastnického poplatku ve výběrovém řízení na účet Úřadu, variabilní symbol, dne. (Pokud kupující nabývá majetek do spoluvlastnictví.) 1. Pro účely této smlouvy se kupní cena, př. smluvní pokuta, úroky z prodlení aj. považují za zaplacené okamžikem připsání celé kupní ceny, př. smluvní pokuty, úroků z prodlení aj., na účet prodávajícího. 2. Neuhradí-li kupující celou kupní cenu ve lhůtě touto smlouvou stanovené, je kupující povinen zaplatit smluvní pokutu ve výši 0,1% z kupní ceny za každý den prodlení. Pokuta je splatná do 5 dnů ode dne doručení výzvy k jejímu zaplacení na účet Úřadu č / V případě prodlení s úhradou kupní ceny je kupující povinen uhradit kromě smluvní pokuty dle předchozího odstavce i úroky z prodlení dle platné právní úpravy Úřadu. Čl. III. Kupujícímu je známo, že na nemovitostech věcech váznou omezení, závazky či právní vady. k id. podílu ½ nemovitostí je omezeno vlastnické právo zástavním právem smluvním k zajištění pohledávky ve výši ,- Kč s příslušenstvím, budoucích pohledávek do výše ,- Kč a do výše ,- Kč ve prospěch Komerční banky, a.s., Kupujícímu je známo že: stávající stav venkovního elektrického vedení je na objekt čp. 133 veden ze tří směrů, v jednom směru vede přes pozemek p.p.č Toto vedení neumožňuje provádění určitých stavebních úprav na objektu čp. 133, např. rekonstrukci střechy. Nové uložení zemního kabelového vedení je připravováno společností E.ON kolem objektu st.p.č. 166, objekt by byl veden přes novou kabelovou skříň umístěnou v boční zdi, na pozemek p.p.č. 151 by nové vedení nezasahovalo. Realizace uložení zemního kabelového vedení bude řešena s kupujícím. Prodávající prohlašuje, že z dostupné dokumentace mu není známo jiných omezení, závazků či právních vad.

4 Čl. IV. 1. Kupující prohlašuje, že je mu současný stav touto smlouvou prodávaných a převáděných nemovitých věcí dobře znám, a že nemovité věci dle článku I. kupuje jak stojí a leží dle 1918 občanského zákoníku. 2. Kupující rovněž prohlašuje, že nemá žádné dluhy vůči státu a je schopen dodržet své závazky vyplývající z této smlouvy, zejména zaplatit včas a řádně kupní cenu. 3. Kupující bere na vědomí, že nemovité věci lze využívat jen v souladu s platným Územním plánem sídelního útvaru Husinec, ve znění pozdějších předpisů. 4. Kupující bere na vědomí, že se v domě a na zahradě nacházející movité věci blíže neurčené, které nemají žádnou majetkovou hodnotu, a kupující tyto věci s převodem přejímá do svého vlastnictví. Čl. V. 1. Prodávající touto smlouvou a za podmínek v ní uvedených úplatně převádí do majetku kupujícího předmětné nemovité věci uvedené v článku I. a kupující nemovité věci uvedené v článku I. do svého vlastnictví za tuto cenu přijímá. 2. Kupující je povinen bezodkladně písemně oznámit prodávajícímu veškeré skutečnosti, které mají nebo by mohly mít vliv na prodej nemovitých věcí podle této smlouvy, zejména pak skutečnosti, které se dotýkají povinnosti zaplacení kupní ceny. Tato povinnost kupujícího trvá až do okamžiku zaplacení kupní ceny s příslušenstvím. Čl. VI. 1. Pokud kupující neuhradí kupní cenu ani v dodatečné přiměřené lhůtě, kterou mu prodávající poskytl, má Úřad právo v souladu s ustanovením 1977 občanského zákoníku od smlouvy odstoupit a požadovat po kupujícím úhradu smluvní pokuty ve výši 10% z kupní ceny. 2. Prodávající je kromě zákonných důvodů též oprávněn od této smlouvy odstoupit jestliže: se prokáže, že prohlášení kupujícího uvedená v článku IV. odst. 2. a 3. nejsou pravdivá, úplná nebo přesná. 3. Odstoupení od smlouvy musí být v písemné formě a nabývá účinnosti dnem doručení druhé straně, odstoupením se tato smlouva ruší od počátku a smluvní strany si vrátí vše, co si splnily, (kromě složeného vratného účastnického poplatku, který představuje 10% z vyhlašované minimální kupní ceny ve výši ,- Kč, příp. již zaplacené smluvní pokuty). Čl. VII. 1. Kupující je oprávněn odstoupit od této kupní smlouvy pouze v souladu s ust zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. 2. Odstoupením od smlouvy vznikne prodávajícímu právo na náhradu veškerých nákladů, které mu vznikly v souvislosti prodejem předmětných nemovitých věcí. 3. Pokud kupní cena již byla zaplacena, má Úřad a Komerční banka, a.s. povinnost do 30-ti dnů vrátit kupní cenu sníženou o výše uvedené náklady, vyúčtované smluvní pokuty, vratný účastnický poplatek na účet kupujícího. Pokud kupní cena ještě nebyla uhrazena, má kupující povinnost do 30-ti dnů od doručení vyúčtovaných nákladů, které vznikly v souvislosti s prodejem nemovitých věcí, převést vyúčtovanou částku na účet Úřadu.

5 Čl. VIII. 1. Tato smlouva nabývá platnosti dnem podpisu obou smluvních stran. 2. Vlastnické právo k převáděným nemovitým věcem nabývá dnem právních účinků vkladu práva do katastru nemovitostí. Tímto dnem na kupujícího přecházejí veškerá práva a povinnosti spojená s vlastnictvím a užíváním nemovitých věcí. 3. Návrh na povolení vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí podá výhradně Úřad, a to bez zbytečného odkladu po úplném zaplacení kupní ceny včetně příslušenství. Doklad o zaplacení, resp. prohlášení Úřadu o tom, že uvedená částka byla uhrazena, bude obsažen v návrhu na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. 4. Úřad je povinen do 10-ti dnů od obdržení kupní ceny na účet zaslat příslušnou částku dle čl. VIII. Příkazní smlouvy ( ½ kupní ceny ponížena o náklady) na účet Komerční banky, a.s. Komerční banka a.s., nejpozději do 10-ti dnů od obdržení výše uvedené částky je povinna vydat potvrzení o kvitanci a zároveň zaslat žádost o výmaz zástavního práva k nemovitým věcem na Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Prachatice. 5. Smluvní strany berou na vědomí, že jsou svými projevy vázány od okamžiku podpisu této smlouvy. 6. Kupujícímu bude předáno jedno vyhotovení Průkazu energetické náročnosti budovy čp. 133, s jehož obsahem se předem seznámil. Čl. IX. 1. Pokud by příslušným Katastrálním úřadem byl návrh na vklad vlastnického práva k prodávaným nemovitostem dle této smlouvy pro kupujícího pravomocně zamítnut, účastníci této smlouvy se zavazují k součinnosti směřující k naplnění vůle obou smluvních stran. 2. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech. 3. Smluvní strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely svobodně a vážně, nikoli v tísni za nápadně nevýhodných podmínek. Na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. V Českých Budějovicích dne V... dne. JUDr. Milan Cícer ředitel Územní pracoviště České Budějovice (prodávající). (kupující) Radka Šenková (prodávající)

Varianta - manželé Manželé

Varianta - manželé Manželé 391/CPT/2014-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/522/2014-CPTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 12800 Praha 2 zastoupená JUDr. Milanem Cícerem, ředitelem

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

b Varianta (fyzická osoba podnikatel) při nabývání id. spoluvlastnictví viz. poznámka

b Varianta (fyzická osoba podnikatel) při nabývání id. spoluvlastnictví viz. poznámka Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 za kterou jedná akademický titul, jméno, příjmení, věd. hodnost, funkce v prvním pádě anebo

Více

5834/OFM/2014-OFMM Č.j.: UZSVM/OFM/5792/2014-OFMM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 zastoupená Ing. Karolem Siwkem, ředitelem

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 8658/U/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/U/6635/2015-HMSU Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 - Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 1562/ULN/2015-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/1844/2015-ULNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město, zastoupená Ing. Milošem

Více

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta 7822/SPB/2014-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/7677/2014-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město zastoupená Ing. Vladimírem

Více

1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111III 111111111

1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111III 111111111 [ 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111III 111111111 3117/0VS/2011-0VSM Č.j.: UZSVM/OVS/3273/2011-0VSM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 3779/BVY/2016-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/3709/2016-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného 1096/HUO/2017-HUOM Č.j.: UZSVM/HUO/1147/2017-HUOM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná...,

Více

č. UCL/2527/07/KS-496/ÚE/13/Van

č. UCL/2527/07/KS-496/ÚE/13/Van 2818/UCL/2013-UCLM Č.j.: UZSVM/UCL/2745/2013-UCLM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město, za kterou jedná Ing. Zdeňka

Více

č. Ú Z S V M / / B J I M 1

č. Ú Z S V M / / B J I M 1 9043/BJI/2016-BJIM Č.j.: UZSVM/BJI/9173/2016-BJIM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Ing. Bc. Ota

Více

ZSVfVt/O/314/2015-HMSU

ZSVfVt/O/314/2015-HMSU . ^-.-...-.^-...^.^^^j^ajskýúřaoj 362/0/2015-HfViSU Č.j.: UZSVM/O/314/2015-HMSU se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená ing. Karolem Siwkem, ředitelem Územního pracoviště Ostrava,

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 41140/B/2016-HMSO Č.j.: UZSVM/B/32140/2016-HMSO Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/ kolo

Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/ kolo Účastník VŘ: Jméno / Název:.. Adresa / Sídlo:.. r.č. / IČ:.. Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/2008 6. kolo 1. Účastník výběrového řízení (dále jen VŘ ) prohlašuje, že je

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,rodné číslo: trvalý pobyt:, bydliště:...

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,rodné číslo: trvalý pobyt:, bydliště:... 2889/ULN/2016-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/3291/2016-ULNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná...

Více

K U P N Í S M L O U V U čís... Článek I Vymezení předmětu plnění

K U P N Í S M L O U V U čís... Článek I Vymezení předmětu plnění Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 IČ: 69797111 za kterou jedná: Ing. Jan Kasnar, CSc. náměstek GŘ pro Hospodaření s majetkem,

Více

SMLOUVU SVM/O/3001/2016-HMS. Cl-1.

SMLOUVU SVM/O/3001/2016-HMS. Cl-1. KUMSP08D6VEX Č.j.: U2SVM/O/3001/2016-HMSO 4324/0/2016-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená Ing. Karolem

Více

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 4797/BKM/2016-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/4664/2016-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo

Více

Varianta - fyzická osoba. ... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba. ... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 8423/OOP/2016-OOPM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená Ing. Karolem Siwkem, ředitelem Územního pracoviště Ostrava,

Více

KUPNÍ SMLOUVU č. UZSVM/OOP/8778/2016- OOPM

KUPNÍ SMLOUVU č. UZSVM/OOP/8778/2016- OOPM 8927/OOP/2016-OOPM Č.j.: UZSVM/OOP/8778/2016-OOPM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná na základě

Více

Kupní smlouva - nemovité věci (VŘ)

Kupní smlouva - nemovité věci (VŘ) 482/SPB/2017-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/602/2017-SPBM Kupní smlouva - nemovité věci (VŘ) Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 832/SPB/2017-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/786/2017-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 688/BVY/2017-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/803/2017-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

AB se sídlem..., kterou zastupuje..., IČO..., DIČ..., zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. L., sp. zn..., vl...

AB se sídlem..., kterou zastupuje..., IČO..., DIČ..., zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. L., sp. zn..., vl... 3078/UCL/2019-UCLM Čj.: UZSVM/UCL/2650/2019-UCLM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

č. UZSVM/O/18426/2015-HMSU

č. UZSVM/O/18426/2015-HMSU II an / i / U l n KUMSP88D6WZT MORAVSKOSLEZSKY KRAJ - KRAJI )1IWC 29917/O/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/O/18426/2015-HMSU joř. číslo Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem

Více

6754/SPB/2016-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/6106/2016-SPBM Typová kupní smlouva k VŘ k.ú. Solenice

6754/SPB/2016-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/6106/2016-SPBM Typová kupní smlouva k VŘ k.ú. Solenice 6754/SPB/2016-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/6106/2016-SPBM Typová kupní smlouva k VŘ k.ú. Solenice Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 7364/PKT/2017-PKTM Č.j.: UZSVM/PKT/6548/2017-PKTM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná

Více

... akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost, rodné číslo, trvalý pobyt

... akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost, rodné číslo, trvalý pobyt 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 2711/0VS/2011-0VSM Č.j. UZSVM/OVS/2856/2011-0VSM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo

Více

K U P N Í S M L O U V U č.. Článek I Vymezení předmětu plnění

K U P N Í S M L O U V U č.. Článek I Vymezení předmětu plnění 44204/A/2007-MUEM Č.j.: UZSVM/A/37060/2007-MUEM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 IČ: 69797111 za kterou jedná: bankovní spojení

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., . 2189/BKM/2017-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/2224/2017-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

K U P N Í S M L O U V U UZSVM/A/36163/2007-MUEM. Článek I Vymezení předmětu plnění

K U P N Í S M L O U V U UZSVM/A/36163/2007-MUEM. Článek I Vymezení předmětu plnění 42952/A/2007-MUEM Č.j.: UZSVM/A/36163/2007-MUEM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 IČ: 69797111 za kterou jedná: Ing. Jan Kasnar,

Více

(dále jen kupující ) Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

(dále jen kupující ) Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 1717/BPV/2016-BPVM Č.j.: UZSVM/BPV/1703/2016-BPVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Oskar

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 3931/BVY/2017-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/4186/2017-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2 za kterou právně Ing. Martin

Více

SVM/ONJ/875 5/2015-ONJM/KS-6 8/2 01. ci. i.

SVM/ONJ/875 5/2015-ONJM/KS-6 8/2 01. ci. i. tf. %m KUMSP00D8X0H 28@/ONJ/2015-ONJM Č.jhfJZSVM/ONJ/8755/2015-ONJM -&Vská republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových ' se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená Ing.

Více

č. P / P L / /

č. P / P L / / 21031/P/2019-HMSO Čj.: UZSVM/P/14522/2019-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná

Více

Varianta - manželé Manželé... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

Varianta - manželé Manželé... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 4217/SMB/2016-SMBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Vladimír Hůlka, ředitel Územního pracoviště

Více

č. U Z S V M / S K O /... / S K O M

č. U Z S V M / S K O /... / S K O M 564/SKO/2017-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/546/2017-SKOM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Karel Žáček,

Více

č. U Z S V M / B V Y / 433/ B V Y M

č. U Z S V M / B V Y / 433/ B V Y M 536/BVY/2019-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/433/2019-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2 za kterou právně jedná Ing.

Více

Varianta - manželé Manželé... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

Varianta - manželé Manželé... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Vladimír Hůlka, pověřen zastupováním pracovního místa ředitele

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 18552/P/2019-HMSO Čj.: UZSVM/P/12701/2019-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná...

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 5627/BBV/2016-BBVM Č.j.: UZSVM/BBV/5997/2016-BBVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 7019/BZN/2017-BZNM Č.j.: UZSVM/BZN/6968/2017-BZNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Martina

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 12725/SKO/2017-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/12783/2017-SKOM Kupní smlouva - nemovité věci (VŘ) Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné 4527/PDO/2019-PDOM Čj.: UZSVM/PDO/3633/2019-PDOM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná

Více

zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 5448/SMB/2016-SMBM Č.j.: UZSVM/SMB/5252/2016-SMBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Vladimír

Více

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 3651/BKM/2017-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/3661/2017-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

případ kupujícího cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující )

případ kupujícího cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) 6852/BKM/2016-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/6786/2016-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 8663/BVY/2018-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/8031/2018-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2 za kterou právně jedná Ing.

Více

KUPNÍ SMLOUVU č. UZSVM/BJI/5499/2017-BJIM

KUPNÍ SMLOUVU č. UZSVM/BJI/5499/2017-BJIM 5280/BJI/2017-BJIM Č.j.: UZSVM/BJI/5499/2017-BJIM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Bc. Ota

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt: (dále jen kupující )

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt: (dále jen kupující ) Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Pavel Bednařík, ředitel Územního pracoviště

Více

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího.

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. 1 2 3 3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. Čl. 111. 1. K~pující je povinen zaplatit kupní cenu dle Čl. ll.

Více

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 5564/SPB/2016-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/5226/2016-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ing. Kateřina

Více

K U P N Í S M L O U V U Č.j.: UZSVM/A/39724/2007-MUEM

K U P N Í S M L O U V U Č.j.: UZSVM/A/39724/2007-MUEM 47755/A/2007-MUEM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 IČ: 69797111 za kterou jedná: Ing. Jan Kasnar, CSc. náměstek GŘ pro Hospodaření

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 1963/BKM/2019-BKMM Čj.: UZSVM/BKM/1912/2019-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná

Více

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující )

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) 22242/B/2018-HMSO Č.j.: UZSVM/B/17157/2018-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:, bydliště:... (dále jen kupující )

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:, bydliště:... (dále jen kupující ) 21685/P/2018-HMSO Čj.: UZSVM/P/15911/2018-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná...

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 159/BZN/2019-BZNM Čj.: UZSVM/BZN/159/2019-BZNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

Varianta - fyzická osoba. rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) Varianta - manželé Manželé

Varianta - fyzická osoba. rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) Varianta - manželé Manželé 502/BKM/2017-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/540/2017-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 14585/SKO/2017-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/14566/2017-SKOM Kupní smlouva nemovité věci (VŘ) rozvazovací podm. Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42,

Více

zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 2707/SMB/2019-SMBM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Jiřina Novotná, ředitelka

Více

č. B V Y / / B V Y M

č. B V Y / / B V Y M 3067/BVY/2019-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/2631/2019-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2 za kterou právně jedná Mgr.

Více

Varianta právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob),

Varianta právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), 4090/BJI/2017-BJIM Č.j.: UZSVM/BJI/4593/2017-BJIM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Bc. Ota

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 5760/BKM/2018-BKMM Čj.: UZSVM/BKM/6166/2018-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

Varianta - právnická osoba... (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem...,

Varianta - právnická osoba... (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem..., 10664/SKO/2016-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/9929/2016-SKOM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Vladimír

Více

AB se sídlem..., kterou zastupuje..., IČO..., DIČ..., zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. L., sp. zn..., vl...

AB se sídlem..., kterou zastupuje..., IČO..., DIČ..., zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. L., sp. zn..., vl... 12050/U/2019-HMSU Čj.: UZSVM/U/8986/2019-HMSU Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná PhDr.

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:,

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:, 5998/BBV/2019-BBVM Čj.: UZSVM/BBV/5542/2019-BBVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Mgr.

Více

Stránka 1 z 6. trvalý pobyt:., bydliště:...

Stránka 1 z 6. trvalý pobyt:., bydliště:... 75841/B/2017-HMSO Č.j.: UZSVM/B/60740/2017-HMSO Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územního samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územního samosprávného celku), se sídlem..., 3524/BKM/2019-BKMM Čj.: UZSVM/BKM/3298/2019-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00, Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná

Více

Varianta právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob),

Varianta právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), 1967/BJI/2018-BJIM Č.j.: UZSVM/BJI/2040/2018-BJIM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 8087/BKM/2017-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/8061/2017-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 1679/BKM/2019-BKMM Čj.: UZSVM/BKM/1663/2019-BKMM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 8463/BKM/2018-BKMM Čj.: UZSVM/BKM/8079/2018-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 8620/SPB/2016-SPBMIČ Č.j.: UZSVM/SPB/7718/2016-SPBM Kupní smlouva (movité věci) Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

kterou zastupuje... (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci), nebo

kterou zastupuje... (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci), nebo 4358/ULB/2019-ULBM Čj.: UZSVM/ULB/4199/2019-ULBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územního samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územního samosprávného celku), se sídlem..., 47410/A/2019-HMU2 Čj.: UZSVM/A/25543/2019-HMU2 Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město, za kterou právně jedná...

Více

2281/BKM/2018-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/2350/2018-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 6371/BZR/2018-BZRM Čj.: UZSVM/BZR/6035/2018-BZRM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Mgr.

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 1885/BKM/2018-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/1937/2018-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

NABÍDKA DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. C/12/2016 k.ú. Počátky

NABÍDKA DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. C/12/2016 k.ú. Počátky Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště České Budějovice Prokišova 1202/5 371 03 České Budějovice NABÍDKA DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. C/12/2016 k.ú. Počátky Zájemce fyzická osoba:

Více

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující )

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) 23420/B/2018-HMSO Č.j.: UZSVM/B/17872/2018-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže uvedeného dne, měsíce a roku

KUPNÍ SMLOUVA. Níže uvedeného dne, měsíce a roku KUPNÍ SMLOUVA Níže uvedeného dne, měsíce a roku 1. Národní institut dětí a mládeže a školské zařízení pro zájmové vzdělávání (dále jen NIDM ) se sídlem Sámova ulice č. 677/3, Praha 10 - Vršovice, PSČ 101

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 961/BPV/2019-BPVM Čj.: UZSVM/BPV/880/2019-BPVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi:

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi: Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČO 00007064, zastoupená ředitelem Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR PhDr. Jaromírem Bischofem na základě

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 4200/BBV/2018-BBVM Č.j.: UZSVM/BBV/4569/2018-BBVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Mgr.

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 13494/SKO/2017-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/13484/2017-SKOM Kupní smlouva - nemovité věci (VŘ) Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 3218/BBV/2019-BBVM Čj.: UZSVM/BBV/3139/2019-BBVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Mgr.

Více

Varianta - fyzická osoba XY datum narození..., trvalý pobyt... (dále jen kupující ),

Varianta - fyzická osoba XY datum narození..., trvalý pobyt... (dále jen kupující ), 7674/UTP/2019-UTPM Čj.: UZSVM/UTP/7151/2019-UTPM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 3873/BVY/2019-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/3264/2019-BVYM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2 za kterou právně jedná

Více

č. UZSVM/OOP/7136/2016- OOPM

č. UZSVM/OOP/7136/2016- OOPM 7233/OOP/2016-OOPM Č.j.: UZSVM/OOP/7136/2016-OOPM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. Vladimír

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 10438/OOP/2017-OOPM Č.j.: UZSVM/OOP/10267/2017-OOPM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Karol

Více

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi:

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi: Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČO 00007064, zastoupená ředitelem Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR PhDr. Jaromírem Bischofem na základě

Více

Varianta -právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem

Varianta -právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem 5607/BVY/201 8-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/531 2/201 8-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2- Nové Město, za kterou právně jedná

Více

BBV/32/2016 AD ad pro zastupování státu ve v cech majetkových odbor OP B eclav nám. T. G. M. 3, 690 15 B eclav vyhlašuje výb rové ízení. BBV/32/2016 o nejvhodn jší nabídku na koupi nemovitých v cí: rodinný

Více

Varianta -právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem

Varianta -právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem h I I~ II ~IIII II 1 LI Ih ~ III II ~ IL I II ~l LI II~ III II~ II LI 5575/BVY/201 8-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/5286/201 8-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo

Více

koncept KUPNÍ SMLOUVA

koncept KUPNÍ SMLOUVA koncept KUPNÍ SMLOUVA č. Výtisk č.: Počet listů: ČESKÁ REPUBLIKA - SPRÁVA STÁTNÍCH HMOTNÝCH REZERV, se sídlem Šeříková, 1/616, 150 85 Praha 5, IČ: 48133990, DIČ: CZ481339, číslo účtu: 3113-85508881/0710,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

µ 6/06.ΒΙΓ.1/06,ΒΙΓΛ?!

µ 6/06.ΒΙΓ.1/06,ΒΙΓΛ?! ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE ODBOR ODLOUČENÉ PRACOVIŠTĚ JINDŘICHŮV HRADEC, NA HRADBÁCH 43, 377

Více