Fotoomlazení. Viofor JPS System. LED terapie. pro krásu i zdraví

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Fotoomlazení. Viofor JPS System. LED terapie. pro krásu i zdraví"

Transkript

1 Fotoomlazení LED terapie pro krásu i zdraví Viofor JPS System

2 MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT R VIOFOR JPS SYSTEM pozitivně působí napovrchové, střední i hluboké vrstvy tkání. Buněčné terapie zlepšuje: okysličení tkání a celého organismu prokrvení všech vrstev tkání buněčný metabolismus tvorbu energie buňky funkci fotoreceptorů vylučování beta-endorfinů elasticitu kolagenových vláken LED terapie v kosmetologii V poslední době se v populárním tisku i odborné literatuře čím dál více objevují pojmy jako fotostárnutí, fotoaging, fotoomlazení, photorejuvenation, skinrejuvenation. Co přesně se skrývá za těmito pojmy, které jsou v současné době možným řešením problémů spojených se stárnutím pleti? Jak lze efektivně předcházet stárnutí a poškození pleti? Stárnutí kůže, charakteristické změny patrné pouhým okem, projevující se řada morfologických změn, jako jsou vrásky, poruchy pigmentace, teleangiektázie (rozšíření kapilár viditelných na kůži v podobě červených nitek) a ztráty elasticity. To je důsledkem stárnutí nebo systémového onemocnění. Stárnoucí kůže se promítá do negativního vzhledu, vyskytují se na ní kosmetické vady. Jedná se o projev funkčních poruch a nerovnováhy v organizmu např. poruchy rovnováhy tekutin a elektrolytů. Stárnoucí pleť obtížněji udržuje optimální míru hydratace, jak obličeje, tak i celého organizmu.

3 Fotoaging proces fotostárnutí a jeho následky Hlavním vnějším faktorem v procesu způsobujícím fotostárnutí a negativních stimulací kůže je ultrafialové záření, hlavně sluneční světlo. Ultrafialové záření je hlavním vnějším faktorem v procesu způsobujícím fotostárnutí a současně stimuluje nebezpečné karcinogenní procesy. UV záření zvyšuje intenzitu tohoto působení. Vystavení vlivu UV záření vede k přerušení kolagenu a elastických vláken, což vede k jejich degeneraci. Výrazně škodlivým účinkům podporujícím stárnutí kůže jsou vystaveny osoby často navštěvující solárium. Kromě negativního vlivu na estetický vzhled a zdravotní stav kůže jsou lidé preferující tento způsob opalování vystaveni zvýšenému riziku vzniku rakoviny kůže.

4 VÝHODY R Neinvazivní ošetření Příjemné a zcela bezbolestné používání v pravidelných intervalech bez vedlejších účinků Nevyžaduje žádnou další speciální přípravu Po zákroku lze aplikovat make-up a kosmetické přípravky nejlépe na přírodní bázi Vyžaduje pouze čistou odlíčenou pokožku Fotoomlazování Řešením problému, které vyplývají ze stárnutí pleti je fotoomlazování pleti. Použitím vhodně vybrané vlnové délky světla a příslušné dávky energie se používá na: omlazení stárnoucí kůže prevenci progrese v procesu stárnutí nebo pro léčení následků vyplývajících z těchto procesů zlepšuje okysličení, prokrvení tkání, zvyšuje elasticitu kolagenových vláken Jedná se o druh neinvazivní, bezpečné metody, umožňující jednotné, současné, rovnoměrné použití světelného záření o vybrané léčebné vlnové délce s prokazatelnými výsledky při kosmetických ošetřeních. Formy fotoomlazování Bodová aplikace (bezpečná alternativa k laserovému ošetření) Nasvícení plošné

5 Výběr světelných zdrojů a parametry použité pro kosmetologii vyplývá z vlastností kůže. Kůže má vlastnost přenosu energie (tzv. optickým oknem ) z červeného světla, blízkého infračervenému. Využívá se při provádění léčby fototerapií v kosmetologii. Optimálních výsledků je dosaženo při kombnaci obou druhů světelné terapie v následujících oblastech: pro regenerační procesy v oblastech, především mělkých vrstvách kožní tkáně, a na povrchu, je nejlepší červené světlo s vlnovou délkou kolem 630 nm. pro působení s terapeutickým účinkem v hlubších vrstvách kůže a podkoží je doporučeno používat záření blízké infračervenému v oblasti vlnových délek kolem 855 nm. Indikace pro léčbu fotorejuvenace (fotoomlazování): akné zbarvení kůže po akné Erythema Nodosum (zánět v podkoží) pigmentové změny (např. po opalování) nestejnoměrný tón pleti

6 Léčebné a estetické výhody fotoomlazovací terapie LED terapie aktivuje absorpci světla určitých vlnových délek, organelami fotoreceptorů. Ozářením fotoreceptorů v kůži vytváří podmínky pro výrobu kyslíku a spouští kaskádu procesů vedoucích k fotobiomodulaci. prostřednictvím využití optického okna kůže červeného a infračerveného světla LED terapie je v kosmetologii dosaženo významných zlepšení, a to zejména: flexibility a hydratace pokožky omezení vzniku vrásek vyhlazení vrásek kolem očí a pod očima omezení tvorby nežádoucích pigmentových zabarvení omezení (tvorby) rohovatění pokožky urychlení hojení ran, popálenin a opařenin Získané kosmetické efekty jsou výsledkem: pozitivního ovlivnění prokrvení a okysličení kůže zvýšení počtu kolagenových a elastických vláken lepšího vstřebávání a udržení hydratace pokožky Metodika a parametry léčby Ošetření LED světelnou terapií Viofor JPS System mohou být požívány jako monoterapie nebo ošetření spojené s jinou nebo celkovou terapií. Monoterapie jako monoterapie se doporučuje tento cyklus ošetření fotoomlazování: cyklus 12 ošetření 2 krát v týdnu doba jedné aplikace minut dvě série ošetření za rok Dalším doporučením monoterapie je použití jako terapie zklidňující (tišící) nebo regenerační po opalování, hlavně po nadměrném opalování, kde dominuje zarudnutí kůže (v tom případě se používá pouze červené světlo). LED terapie také může být efektivně zahrnuta jako komplexní léčebný proces nebo jako vstupní ošetření před použitím programů k ošetření kůže kosmetickými výrobky s cílem zvýšení jejich účinku.

7 Regenerační terapie LED terapie je vynikající forma regenerační péče po jiných léčbách a ošetřeních, jako jsou laserové epilace, mikrodermabrazie, peeling (zejména středně hluboký a hluboký), které s sebou nesou vysoké riziko komplikací, nebo po aplikacích v soláriu. Ošetření LED terapií můžeme vyřešit mnoho problémů a komplikací spojených se zánětlivými stavy po depilacích včetně laserových. LED terapie patří mezi jednu z mála procedur, které jsou bezpečné po plastické operaci. Použití LED terapie po plastických operacích a úpravách přináší rychlejší úlevu od zarudnutí, otoků a hematomů v důsledku prováděných operací. Pozice LED terapie v kosmetologii Zařízení Viofor JPS System mají široké využití a jsou důležitou součásti vybavení salonů krásy. Aplikací LED terapie je možné efektivně nahradit jiná ošetření používané v kosmetologii: některé invazivní zákroky (laser nebo chemický peeling) při LED terapii nehrozí nebezpečí a žádné vážné nepřijatelné komplikace (otoky, možnost infekce, zjizvení a změny pigmentace v důsledku opožděného nebo nesprávného léčení apod.) LED terapie v dermatologii Žádoucí účinky v kosmetologii a dermatologii: pro-regenerační protizánětlivé proti otokům zlepšení prokrvení (mikrocirkulace) stimuluje odolnost (imunitu) proti bolesti (analgetické)

8 S čím také účinně pomáhá LED Terapie? Akné vulgaris Lupénka Erythrasma (bakteriální infekce kůže) Světelné energie, terapie, charakteristické vlastnosti Terapie světelnou energií druh terapie, ve které je hlavním teraputickým činitelem dodávána energie do organizmu (živé tkáně) prostřednictvím světla viditelného nebo neviditelného, vyráběného libovolným zdrojem. LED terapie definice LED terapie je forma terapie energií světla, ve které je světelným zdrojem dioda nebo skupina vysokoenergetických LED diod, světlo mnohem bezpečnější než laserové.

9 ROZDÍLY A PODOBNOSTI MEZI LED TERAPIÍ A LASERTERAPIÍ R Používání LED terapie Viofor JPS nevyžaduje zvláštní podmínky (stanovené pro laserové záření). Velmi často je porovnávána s laserovou terapií, ale laserové léčby jsou často nahrazeny LED terapií. Základní rozdíl mezi LED terapií a laserterapií spočívá v koherenci světla. Oba zdroje mají velmi podobnou vlnovou délku a na vrcholu záření poskytují možnost získat srovnatelné dávky energie záření. LED terapie je dokonalá forma zastoupení aplikací laserterapie, zejména nízkoenergetické v mnoha použitích. Aplikátory V kosmetologii a dermatologii použití nacházejí panelové aplikátory na velké plochy tělesného povrch (280 nebo 560 cm 2 ). Aplikátor dvoupanelový R Červené světlo o vlnové délce 630 nm Plocha ozáření 560 cm 2 Maximální výstupní výkon je 1000 mw Maximální příkon 85 VA Aplikátor dvoupanelový RIR Infračervené záření s vlnovou délkou 855 nm a červené s vlnovou délkou 630 nm Plocha ozáření 560 cm 2 Maximální výstupní výkon infračerveného záření 3400 mw Maximální výstupní výkon červeného světla 500 mw Maximální příkon 85 VA

10 VEDLEJŠÍ ÚČINKY R Není třeba očekávat jiných vedlejších příznaků. U jedinců se může dostavit pocit mravenčení, pocit strnutí, pocit tepla nebo mírně zarudlá pokožka v místě aplikace. Kontraindikace k léčbě LED terapie Těhotenství Aktivní nádorové onemocnění (zvláštní pozornost by měla být věnována lokalizovaným podezřelým změnám, které není možné s jistotou identifikovat) Aktivní plicní tuberkulóza Těžké infekce virové, bakteriální a mykotické (je potřeba zaměřit pozornost na sklon ke krvácení a akutní zánět kůže léčené oblasti) Léčba fotosenzitivní léky Zvýšená citlivost kůže na světlo Není vhodné nasvětlovat přímo oči a jejich bezprostřední okolí Před ošetřením nepoužívat krémy s retinolem a také bylin s fotosenzitivními vlastnostmi (citlivými nebo reagujícími na světlo) Viofor JPS System v kosmetickém salonu výhody Dlouhá životnost vybavení hodin práce Nejsou použity materiály spotřební (zařízení může pracovat v nepřetržitém provozu a nejsou vyžadovány přestávky mezi aplikacemi) Pro ošetření nejsou požadovány další produkty Nízká spotřeba energie Budoucnost LED terapie má téměř neomezené možnosti v mnoha inovativních metodách v rámci péče o pleť i celé tělo. LED terapie výrazně podporuje účinnost jiných metod prevence a léčby v oblasti kosmetologie a dermatologie.

11

12 BRIGHT VISION, a.s. Na Květnici 713/7, Praha /747 info@brightvision.cz

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e D A R S O N V A L G A L V A N B R U S H E R V A C U U M - S P R A Y S P O T C L E A N E R U L T R A S O N I C U L T R A S O U N D C A R O O N Y X M A X X P E E L I

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Mikrodermabraze. Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky.

Mikrodermabraze. Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky. Mikrodermabraze Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky. Mikrodermabraze je účinný zákrok v oblasti zmírnění drobných vrásek,

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ,

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ, SYNERGYAGE OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH DEFEKTŮ AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) Nový peelingový systém s antioxidačním účinkem OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH

Více

Katalog přístrojů pro estetickou medicínu

Katalog přístrojů pro estetickou medicínu Katalog přístrojů pro estetickou medicínu BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 TEL/FAX 235 363 606 Ing. Ondřej Sojka GSM 777 759 204 E-MAIL sojka@btl.cz Pavel Janata GSM 773 920

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Plasmolifting MLÁDÍ MÁME V KRVI

Plasmolifting MLÁDÍ MÁME V KRVI Plasmolifting MLÁDÍ MÁME V KRVI Vrásky Vyhlazení, zmenšení hloubky a množství vrásek, zpomalení procesů stárnutí Ptóza Zvýšení tonusu a turgoru kůže Kúra ze 2 4 sezení s přestávkou 7 10 dní Suchá atonická

Více

Od šamanismu ke skutečné estetické medicíně.

Od šamanismu ke skutečné estetické medicíně. Klinika a institut estetické medicíny Od šamanismu ke skutečné estetické medicíně. Říká se, že se krása nedá změřit. Visia vás přesvědčí o opaku! Přednášející: doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc. Analýza pleti

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Vynikající výsledky pro moderní kosmetické instituce. H.-Henning Buscher

Vynikající výsledky pro moderní kosmetické instituce. H.-Henning Buscher Vynikající výsledky pro moderní kosmetické instituce H.-Henning Buscher 1 Energie znamená Krása 2 beautytek beautytek je revoluční a inovativní technologie pro zkrášlovací instituce: beautytek je schopen

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

EXILITE. Intenzivní pulzní světlo

EXILITE. Intenzivní pulzní světlo Intenzivní pulzní světlo ČESKÝ VÝROBEK 3 INTENZIVNÍ PULZNÍ SVĚTLO dokonalý systém obdélníkových pulzů ergonomický aplikátor s vyměnitelnými optickými filtry vyměnitelné xenonové výbojky dvojitý systém

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PHYRIS Kosmetická péče PHYRIS to je Váš unikátní rituál krásy a oáza klidu. Najděte si chvilku Vašeho času a přijďte si ke mně odpočinout od všech starostí.

Více

Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy.

Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy. Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy. Panestetic Úspěšná společnost s rozsáhlými znalostmi estetického trhu po celém světě a to od roku 1984. Získané

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

EXILITE. Intenzivní pulzní světlo

EXILITE. Intenzivní pulzní světlo Intenzivní pulzní světlo 3 český výrobek Dokonalý systém obdélníkových pulzů Ergonomický aplikátor s vyměnitelnými optickými filtry Vyměnitelné xenonové výbojky Dvojitý systém filtrace, odstraňující nežádoucí

Více

CENTRUM LASEROVÉ MEDICÍNY Jevíčko

CENTRUM LASEROVÉ MEDICÍNY Jevíčko CENTRUM LASEROVÉ MEDICÍNY Jevíčko Vážení klienti, v poslední době získává estetická medicína velký význam. Zájem o ni stoupá nejen mezi ženami a dívkami, ale rekrutuje se i z řad mužů. K nutnosti současného

Více

Bezpečnostní informace pro zákazníka solária :

Bezpečnostní informace pro zákazníka solária : Provozní řád - solárium Provozovna : Bodypoint, Mirotická 929/12, Praha 4 Provozovatel: Jana Hejtmánková, Mirotická 17,Praha 4 IČO : 169 12 748 Tel.: 602 249 285 Instalovaný typ solárií: LUXURA V 5 ZÁSADY

Více

IR přístroje MS. Vynikající řešení. zdravotnictví masérská a kosmetická studia wellness fittnes fyzioterapii. pro

IR přístroje MS. Vynikající řešení. zdravotnictví masérská a kosmetická studia wellness fittnes fyzioterapii. pro IR přístroje MS Vynikající řešení pro zdravotnictví masérská a kosmetická studia wellness fittnes fyzioterapii Sadová 541, Černý Vůl tel. 420 73707661, info@ibtechnology.eu OŠETŘENÍ IR PŘÍSTROJI MS Nová

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

Optimální metoda pro lifting obličeje a efektivní řešení problémů ostatních partií těla. Co je to terapie Bio-Meyisun?

Optimální metoda pro lifting obličeje a efektivní řešení problémů ostatních partií těla. Co je to terapie Bio-Meyisun? Co je to terapie Bio-Meyisun? Miniinvazivní liftingová metoda aplikace vstřebatelných nití (PDO) pomocí akupunkturní jehly do dermis, kde se tímto aktivují fibroblasty a dochází k tvorbě kolagenové mřížky

Více

tel RADIOFREKVENCE

tel RADIOFREKVENCE tel. +420 737 076 617 www.ibtechnology.eu RADIOFREKVENCE Stárnutí je nevyhnutelný proces způsobený produkcí nadměrných radikálů a procesu oxidace, jehož nejvýraznějším důsledkem je povolování kůže, vznik

Více

HIFU (Zaostřený ultrazvuk o vysoké intenzitě) Neinvazivní systém pro vytažení kůže a tvarování kontur

HIFU (Zaostřený ultrazvuk o vysoké intenzitě) Neinvazivní systém pro vytažení kůže a tvarování kontur HIFU (Zaostřený ultrazvuk o vysoké intenzitě) Neinvazivní systém pro vytažení kůže a tvarování kontur Problém 4 činitele způsobující ochabování kůže a tvorbu vrásek Degenerace kolagenu a elastických vláken

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_160. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_160. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_160 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Speciální terapie Inhalace aerosolová Využívá se

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

RF technologie. Redukce celulitidy a strií. Vypnutí pleti. Tvarování těla

RF technologie. Redukce celulitidy a strií. Vypnutí pleti. Tvarování těla RF technologie Redukce celulitidy a strií Vypnutí pleti Tvarování těla Unikátní patentovaná technologie Přístroj Spa RF TM je moderní radiofrekvenční přístroj, který poskytuje speciální řízenou tepelnou

Více

Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický rozvoj extré

Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický rozvoj extré KRYOTERAPIE (celková kryoterapie) 11.12.2008, Brno Bc. Dagmar Králová Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický

Více

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Prevence Regenerace Relaxace www.richwayeu.com Feel Better - Heal Faster Amethyst BioMat systém ² Amethyst BioMat je infračervený systém určený pro každodenní

Více

IR přístroje ZenBeam. Vynikající řešení. zdravotnictví masérská a kosmetická studia wellness fittnes fyzioterapii. pro

IR přístroje ZenBeam. Vynikající řešení. zdravotnictví masérská a kosmetická studia wellness fittnes fyzioterapii. pro IR přístroje ZenBeam Vynikající řešení pro zdravotnictví masérská a kosmetická studia wellness fittnes fyzioterapii Sadová 541, Černý Vůl tel. 420 73707661, info@ibtechnology.eu OŠETŘENÍ IR PŘÍSTROJI ZenBeam

Více

Návod na použití zkratka ke kráse

Návod na použití zkratka ke kráse Návod na použití zkratka ke kráse - 1 - - 2 - Obsah Mini světelná terapie obecné seznámení -4- Schéma fyziologických účinků -5- Pokyny k použití -7- Otázky a odpovědi -8- Provozní podmínky a údržba -10-

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

UV záření, expozice, ochrana. Centrum odborných činností v ochraně a podpoře zdraví SZÚ

UV záření, expozice, ochrana. Centrum odborných činností v ochraně a podpoře zdraví SZÚ UV záření, expozice, ochrana MUDr Ariana Lajčíková,, CSc. Centrum odborných činností v ochraně a podpoře zdraví SZÚ UVA 400 320 nm - solária, terapeutické ozařovače - ze Slunce proniká na zemský povrch,

Více

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Komplexní korektivní péče proti vráskám. Složení inspirováno poslední generací injekčního vyplnění vrásek. Složení inspirováno korektivní dermatolgií 3 KRÁT VÍCE KYSELINY

Více

Nejžádanější fotodepilace

Nejžádanější fotodepilace Nejžádanější fotodepilace NORA: Popis NORA je díky nové technologii Plug & Pulse, nejinovativnější přístroj pulsního světla na trhu, který vám umožní vyměnit lampy pomocí jediného kliknutí, bez potřeby

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel Herbamedicus, s.r.o. CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel unikátní masážní přípravek pro účinné odbourávání podkožního tuku, zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky a proti klinickým projevům

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.07 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

X-Wave. Estetická rázová vlna

X-Wave. Estetická rázová vlna X-Wave Estetická rázová vlna BTL zdravotnická technika, a. s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel.: +420 270 002 411 fax: +420 235 361 392 mobil: +420 777 759 204 Ing. Ondřej Sojka +420 773 920 299 Pavel

Více

Barny s Celadrin Extra silný. Profesionální značka pro ty, kterým jiné přípravky na klouby neúčinkují

Barny s Celadrin Extra silný. Profesionální značka pro ty, kterým jiné přípravky na klouby neúčinkují Barny s Celadrin Extra silný Profesionální značka pro ty, kterým jiné přípravky na klouby neúčinkují Proč bolí klouby? Onemocnění pohybového aparátu má mnoho příčin, bolestivost kloubů má však jednu hlavní

Více

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických prípravku ˇ a biomateriálu Hydratacní ˇ ošetrení ˇ Hydratace patří k jednomu z nejvíce ověřených prostředků, jak zabránit tvorbě vrásek, nebo jejich vznik

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže.

podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže. + Patentovaný emulzní systém podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže. Bez věkového omezení. Pro děti již od kojeneckého věku. Jediný v Evropě! Nový, šetrný, účinný! Nahrazuje

Více

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! «Zřídka, trochu a na potřebné místo!» (Dr. Michel Pistor, zakladatel metody mezoterapie.) Domácí alternativa mezoterapie: Cena mezorolleru < cena 1 sezení

Více

Akustická radiální vlna

Akustická radiální vlna CZ Akustická radiální vlna Bylo prokázáno,že nefokusovaná nízkoenergetická radiální vlna má velký vliv na kolagenní struktury a kožní pojivové tkáně,zlepšuje krevní cirkulaci a lipidový metabolismus. Mechanická

Více

Fyzikální terapie. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje. září 2010 Bc.

Fyzikální terapie. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje. září 2010 Bc. Fyzikální terapie Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje září 2010 Bc. Zouharová Klára Fyzikální terapie využívá různé druhy energie (umělé,

Více

SHR technologie pulsního světla. Rejuvenace a vypnutí pokožky. Dlouhodobá redukce ochlupení. IN-Motion TM bezbolestné ošetření

SHR technologie pulsního světla. Rejuvenace a vypnutí pokožky. Dlouhodobá redukce ochlupení. IN-Motion TM bezbolestné ošetření SHR technologie pulsního světla Rejuvenace a vypnutí pokožky Dlouhodobá redukce ochlupení IN-Motion TM bezbolestné ošetření Unikátní patentovaná technologie Spa SHR TM je sofistikovaná platforma pro estetickou

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně - kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_158. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_158. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_158 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Masáže Masáž ruční částečná Jedná se o masáže, které

Více

Digitální diagnostika Vaší pleti

Digitální diagnostika Vaší pleti letak_diagnostika_sestava 1 21.11.12 13:27 Stránka 1 Digitální diagnostika Vaší pleti Stále si nemůžete vybrat kosmetiku? Trápí Vás citlivá pleť? Zhoršuje se Vaše pokožka po používání kosmetiky? Příčina

Více

EXILIS. Dejte svým křivkám tvar

EXILIS. Dejte svým křivkám tvar EXILIS Dejte svým křivkám tvar www.exilis.cz www.btl.cz Všechna práva vyhrazena. Ačkoli bylo vyvinuto veškeré úsilí, aby informace zde uvedené byly aktuální, nepřebíráme zodpovědnost za jakékoli chybné

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Obsah prezentace. Fylozofie obezity a celulitidy Principy práce Cryo Maxu Ošetření

Obsah prezentace. Fylozofie obezity a celulitidy Principy práce Cryo Maxu Ošetření Cryo Max Obsah prezentace Fylozofie obezity a celulitidy Principy práce Cryo Maxu Ošetření Tuková vrstva v podkoží Tuková vrstva Tukové buňky se ukládají v různých částech těla pod kůží Přibližně od 14

Více

UVC 100-280 UVB 280-315 UVA 315-400

UVC 100-280 UVB 280-315 UVA 315-400 Světlo, UV záření, IF záření mají charakter elektromagnetického vlnění, ale současně jsou tvořeny proudem částic. Proto hovoříme o dvojím charakteru světla. Viditelné spektrum záření vysoké frekvence Nízké

Více

Příloha č. 3 k rozhodnutí o převodu registrace sp.zn. sukls62363/2011 a sukls62355/2011 SOUHRN ÚDAJŮ O PŘÍPRAVKU

Příloha č. 3 k rozhodnutí o převodu registrace sp.zn. sukls62363/2011 a sukls62355/2011 SOUHRN ÚDAJŮ O PŘÍPRAVKU Příloha č. 3 k rozhodnutí o převodu registrace sp.zn. sukls62363/2011 a sukls62355/2011 SOUHRN ÚDAJŮ O PŘÍPRAVKU 1. NÁZEV PŘÍPRAVKU Procto-Glyvenol 2. KVALITATIVNÍ A KVANTITATIVNÍ SLOŽENÍ Čípky:Tribenosidum

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System)

MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System) MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System) kód SK89102900 INOVOVANÝ NEJNOVĚJŠÍ GENERACE PŘÍSTROJE S VIRTUÁLNÍ MEZOTERAPIÍ NEINVAZIVNÍ A MAXIMÁLNĚ ÚČINNÉ OŠETŘENÍ PRO OBLIČEJ I TĚLO 4 techniky: Aktivační

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí čištění e a dekoltu Cleanser masáž e základní peeling Natinuel maska

Více

- Postupujte podle vodítek v tomto manuálu a respektujte bezpečnostní informace uvedené v něm. Manuál uschovejte pro příští použití.

- Postupujte podle vodítek v tomto manuálu a respektujte bezpečnostní informace uvedené v něm. Manuál uschovejte pro příští použití. KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-7 pro prevenci a odstranění akné - Děkujeme, že jste si koupili kavitační přístroj CM-7 k odstranění akné. - Postupujte podle vodítek v tomto manuálu a respektujte bezpečnostní informace

Více

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem IN TACT Light Skinsnižuje poruchy pigmentaces okamžitě viditelným účinkem OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Light Skin 3 3. Přípravky INTACT Light Skin 3.1. INTACT Light Skin Cream

Více

EXILIS. Dejte svým křivkám tvar

EXILIS. Dejte svým křivkám tvar EXILIS Dejte svým křivkám tvar www.btl.cz sojka@btl.cz janata@btl.cz Všechna práva vyhrazena. Ačkoli bylo vyvinuto veškeré úsilí aby informace zde uvedené byly aktuální, nepřebíráme zodpovědnost za jakékoli

Více

MEDICOM CLINIC - Novinky, trendy a zajímavosti z oblasti estetické dermatologie Úterý, 24 Únor 2015 14:28 - Aktualizováno Sobota, 28 Únor 2015 20:43

MEDICOM CLINIC - Novinky, trendy a zajímavosti z oblasti estetické dermatologie Úterý, 24 Únor 2015 14:28 - Aktualizováno Sobota, 28 Únor 2015 20:43 Estetická korektivní dermatologie umožňuje dnes vyřešit řadu nedokonalostí pleti i pokožky celého těla. Cílem každého ošetření uskutečněném na klinici plastické chirurgie, laserová dermatologie a estetické

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

Anti-aging. peeling. o d s t r a n í ne d o s tat k y pl e t i : v r á s k y, p i g m e n t o v é sk v r n y, r o z š í ř e n é pó r y

Anti-aging. peeling. o d s t r a n í ne d o s tat k y pl e t i : v r á s k y, p i g m e n t o v é sk v r n y, r o z š í ř e n é pó r y Anti-aging peeling o d s t r a n í ne d o s tat k y pl e t i : v r á s k y, p i g m e n t o v é sk v r n y, r o z š í ř e n é pó r y OBECNĚ anti-aging peeling Co je povrchový peeling? Principem chemického

Více

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!! BYAS SENSATION Natural Face Contouring Discover a new you Dnešní moderní technologie umožňují pro omlazení pleti dosáhnutí optimálního výsledku jemným a šetrným způsobem k pokožce a tkáním. Na vrcholu

Více

Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu

Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu Tato technologie byla koncipována Skinexians ve Francii před 20 lety na uvolnění pojivové

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

Aktivujte regeneraci tkání působením na srdce dermy

Aktivujte regeneraci tkání působením na srdce dermy Aktivujte regeneraci tkání působením na srdce dermy A k t i v u j t e r e g e n e r a c i t k á n Hlavní funkcí kůže je vytvoření bariéry mezi vnitřním Mezoterapie, vynalezená v roce 1952 doktorem Michelem

Více

Rychlost světla a její souvislost s prostředím

Rychlost světla a její souvislost s prostředím Rychlost světla a její souvislost s prostředím Jak byla změřena rychlost světla? První, kdo přišel s myšlenkou konečné rychlosti světla, byl Francis Bacon. Ve své práci Novum Organum Scientiarum tvrdil,

Více

Laser proti chloupkům, žilkám i vráskám. Odstraní vady bez

Laser proti chloupkům, žilkám i vráskám. Odstraní vady bez 1 z 5 23.2.2011 9:36 Laser proti chloupkům, žilkám i vráskám. Odstraní vady bez jizev 22. února 2011 9:43 Laser si umí poradit s vráskami, žilkami, pigmentacemi, likviduje akné, chloupky na celém těle

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

Okamžitá a harmonická korekce vrásek. dermální výplně. o m l a z e n í, z j e m n ě n í, v y p l n ě n í

Okamžitá a harmonická korekce vrásek. dermální výplně. o m l a z e n í, z j e m n ě n í, v y p l n ě n í Okamžitá a harmonická korekce vrásek dermální výplně o m l a z e n í, z j e m n ě n í, v y p l n ě n í KYSELINA HYALURONOVá základní molekula omlazení Kyselina hyaluronová je jednou z makromolekul, které

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí depilace horního rtu voskem klasické číštění pleti s napářkou jemné

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí depilace horního rtu voskem čištění e a dekoltu Cleanser masáž e

Více

UKLIDŇUJÍCÍ SYMBOL DOBY. Mimické vrásky znamenají pro někoho nejhezčí symbol zrání, pro mnohé další jsou však nemilým svědkem času.

UKLIDŇUJÍCÍ SYMBOL DOBY. Mimické vrásky znamenají pro někoho nejhezčí symbol zrání, pro mnohé další jsou však nemilým svědkem času. UKLIDŇUJÍCÍ SYMBOL DOBY SEROX by LR Mimické vrásky znamenají pro někoho nejhezčí symbol zrání, pro mnohé další jsou však nemilým svědkem času. SEROX BY LR je inovativní produkt péče o pleť k optické redukci

Více

MONITORING MEDIÁLNÍCH VÝSTUPŮ ledna 2018

MONITORING MEDIÁLNÍCH VÝSTUPŮ ledna 2018 MONITORING MEDIÁLNÍCH VÝSTUPŮ 1. - 31. ledna 2018 Doporučení na zvětšení poprsí vlastním tukem v Lékařském domě v oblíbeném časopisu Moje Psychologie Článek pod záštitou brandu a odbornice Pavly Myslíkové

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA KATALOG SLUŽEB M ULTIFUNČKNÍ VANA NEOQI O D 1. 1 0. 2 0 1 3 / D O 3 1. 3. 2 0 1 4 MULTIFUNKČNÍ VANA NEOQI CENÍK NÁZEV ČAS CENA HYDROTERAPIE HYDROTERAPIE + aromaterapie TERMOTERAPIE

Více

Návod k použití Fotonová terapie Červené světlo SD-956R

Návod k použití Fotonová terapie Červené světlo SD-956R Návod k použití Fotonová terapie Červené světlo SD-956R UPOZORNĚNÍ: ČTĚTE POZORNĚ NÁVOD K OBSLUZE SD-956R Pro omlazení pleti Poslední revize návodu byla provedna dne 23.4.2010 Představení výrobku Projekt

Více

Kč 20 pramenů Kč 50% SLEVA ZDARMA 1+1 ZDARMA PRODLOUŽENÍ VLASŮ NANO TAPE BARVENÍ VLASŮ + STŘIH ČISTÍCÍ VLASOVÝ PEELING URBAN ALCHEMY

Kč 20 pramenů Kč 50% SLEVA ZDARMA 1+1 ZDARMA PRODLOUŽENÍ VLASŮ NANO TAPE BARVENÍ VLASŮ + STŘIH ČISTÍCÍ VLASOVÝ PEELING URBAN ALCHEMY VLASY PRODLOUŽENÍ VLASŮ NANO TAPE 10 000 Kč 20 pramenů ( za blond + 2 000 Kč ) BARVENÍ VLASŮ + STŘIH 1 550 Kč ČISTÍCÍ VLASOVÝ PEELING URBAN ALCHEMY 50% SLEVA ( cena po slevě 400 Kč ) OBLIČEJ KOSMETICKÉ

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ NOVÝ PRODUKT 2019 ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ ŽENY POVAŽUJÍ ATRAKTIVNÍ VZHLED ZA VELMI DŮLEŽITÝ před šatníkem nebo v koupelně. na cestě do práce. u kávy nebo při

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ platnost od 1. 9. 2015 1. HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI (90 min.)... 450,- Odlíčení pleti, tonizace, úprava obočí, změkčení pleti napařovacím přístrojem s ozónem, mechanické čištění

Více

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ Dokáže pravidelný běh zpomalit stárnutí? SPORTEM KU ZDRAVÍ, NEBO TRVALÉ INVALIDITĚ? MÁ SE ČLOVĚK ZAČÍT HÝBAT, KDYŽ PŮL ŽIVOTA PROSEDĚL ČI DOKONCE PROLEŽEL NA GAUČI? DOKÁŽE PRAVIDELNÝ POHYB ZPOMALIT PROCES

Více

Anti-aging. mezoterapie. r e j u v e n a c e - o m l a z e n í pl e t i a od s t r a n ě n í vr á s e k

Anti-aging. mezoterapie. r e j u v e n a c e - o m l a z e n í pl e t i a od s t r a n ě n í vr á s e k Anti-aging mezoterapie r e j u v e n a c e - o m l a z e n í pl e t i a od s t r a n ě n í vr á s e k ANTI-AGING mezoterapie Co je to mezoterapie? Anti-aging mezoterapie (Mesolift) je ošetření, při kterém

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. CENÍK Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. LÉKAŘSKÉ VÝKONY Dermatologické vyšetření vyšetření mimo ordinační dobu na žádost pacienta

Více

THE ORIGINAL FOTODOKUMENTACE PLENKOVÁ DERMATITIDA. MUDr. Paul H. Bescher, Pediatr D-6140 Bensheim

THE ORIGINAL FOTODOKUMENTACE PLENKOVÁ DERMATITIDA. MUDr. Paul H. Bescher, Pediatr D-6140 Bensheim FOTODOKUMENTACE PLENKOVÁ DERMATITIDA MUDr. Paul H. Bescher, Pediatr D-6140 Bensheim Zpráva o použití přípravku MARLY SKIN v pediatrické praxi při ošetření plenkové dermatitidy a ekzému ze slin Definice:

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI Pomáhají klientům zlepšit motorické i kognitivní funkce, navozují rozvoj smyslů ale i relaxaci. AROMADIFUZÉR A AROMA LAMPY Aromadifuzér nepracuje na základě

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Z132528_MedaPrex_brozura Medik8_CZ.indd :24

Z132528_MedaPrex_brozura Medik8_CZ.indd :24 Z132528_MedaPrex_brozura Medik8_CZ.indd 1 15.08.13 12:24 Z132528_MedaPrex_brozura Medik8_CZ.indd 2 15.08.13 12:24 Z132528_MedaPrex_brozura Medik8_CZ.indd 3 15.08.13 12:24 Z132528_MedaPrex_brozura Medik8_CZ.indd

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí trvalá na řasy THUYA depilace horního rtu voskem jemné čištění obličeje

Více