Digitální fotoaparáty. Svoboda volby

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Digitální fotoaparáty. Svoboda volby"

Transkript

1 Digitální fotoaparáty Svoboda volby

2 Zachyťte každý Pro společné chvíle s přáteli a blízkými na dovolené či na horách si nezapomeňte s sebou vzít svůj PowerShot. Automatické inteligentní funkce se postarají o krásné snímky za vás a vyspělé volby umožňující ruční nastavení vám poskytnou neomezenou svobodu při experimentování. S fotoaparátem PowerShot zachytíte každý úsměv, ať budete kdekoli. Každý fotoaparát řady PowerShot nabízí jedinečné spojení designu dovolujícího intuitivní obsluhu, prvotřídní optiky a snadno ovladatelných funkcí. Inteligentní a bleskurychle pracující technologie zachytí neopakovatelnou atmosféru okamžiku a vytvoří snímky věrně zobrazující vaše vzpomínky.

3 Vyberte si Od začátečníka po experta svůj PowerShot si najde každý. Myslíte to s fotografií vážně? Pořiďte si kompaktní PowerShot G9. Nabízí nejnovější zobrazovací technologie Canon a záznam snímků ve formátu RAW a umožňuje použití volitelných objektivů a zábleskových jednotek Speedlite. Inspirujte v sobě dřímajícího fotografa. Buďte blíž Překonejte vzdálenost a hranice svých dosavadních možností s fotoaparátem PowerShot S5 IS. Výkonný objektiv s 12násobným zoomem, optickým stabilizátorem obrazu a vyspělými funkcemi pro záznam videa umožní neomezený rozvoj vaší kreativity. Je to mimořádně všestranný fotoaparát. Špičkový zoom pro každého Pořizujte detailní makrozáběry s fotoaparátem PowerShot SX100 IS. Díky objektivu s 10násobným zoomem a optickému stabilizátoru obrazu je tento kompaktní a cenově dostupný fotoaparát vhodný pro fotografy na jakékoli úrovni. Uvolněte svůj potenciál Řada PowerShot A nabízí všestranné digitální fotoaparáty, které vám poskytnou vše, co si jen můžete přát od kreativních funkcí až po úžasnou mobilitu a snadnou obsluhu. Tyto kompaktní fotoaparáty vám nabídnou automatiku i vyspělé funkce pro dosažení kvalitních výsledků při fotografování v nejrůznějších podmínkách a prostředích.

4 Technologie, které s vámi spolupracují Fotoaparáty PowerShot používají přesnou optiku, vyspělé technologie a inteligentní funkce, které jsou trvalou zárukou vynikajících výsledků. RYCHLOST MYŠLENKY Díky obrazovému procesoru Canon DIGIC III a analýze scény isaps mohou fotoaparáty PowerShot nabídnout rychlou odezvu a přesnou reprodukci snímaných obrazů. Nezáleží na tom, s jakou rychlostí musíte fotografovat PowerShot provádí mimořádně rychlé výpočty a zajišťuje nejlepší možné dosažitelné výsledky. KŘIŠŤÁLOVĚ PRŮZRAČNÁ OPTIKA Výsledky více než 60leté tradice na poli optiky jsou patrné na každém snímku zachyceném fotoaparátem PowerShot. Inovované materiály umožňují dosažení kompaktních rozměrů a mimořádné jasnosti objektivů. Nové technologie Canon, mezi něž patří optický stabilizátor obrazu (IS) a ultrazvukový motorek (USM)* nabízejí další vylepšení kvality obrazu a zkrácení časů odezvy. MEGAPIXELY PRO MEGAKVALITNÍ FOTOGRAFIE Čím více megapixelů zachytíte, tím více možností vám vaše snímky nabídnou pro další zpracování. Obrazové snímače fotoaparátů PowerShot jsou vyrobeny tak, aby vám nabídly co největší flexibilitu vysoký počet obrazových bodů znamená, že můžete tisknout fotografie velkých formátů, zvětšovat malé detaily a zhotovovat výřezy. Face Detection AF/AE/FE/WB PERFEKTNÍ PORTRÉTY Technologie detekce obličeje vám pomůže zachytit obličeje věrně, jak si je pamatujete nebudou ani příliš světlé kvůli osvícení bleskem, ale ani potemnělé. Technologie dosáhne jejich přirozeného vzhledu tím, že pro ně nastaví zaostření, expozici, intenzitu blesku a vyvážení bílé. S funkcí výběru a sledování obličeje Face Select & Track*

5 DEJTE SBOHEM ROZMAZANÝM SNÍMKŮM Bez stabilizace obrazu Inteligentní technologie detekce pohybu* provádí nastavení úrovně ISO pro dosažení ostrého snímku. Tento originální systém Canon používá informace, které mu poskytuje technologie detekce obličeje, jas scény a optický stabilizátor obrazu* a s jejich pomocí identifikuje snímaný objekt a detekuje pohyb fotoaparátu nebo objektu. Průběžným nastavováním citlivosti ISO na optimální úroveň se minimalizuje rozostření snímků a zvyšuje obrazová kvalita. Se stabilizací obrazu Bez detekce pohybu S detekcí pohybu Ostré snímky Někdy je nemožné udržet fotoaparát v naprostém klidu. Optický stabilizátor obrazu (IS)* Canon detekuje chvění fotoaparátu a vychýlením pohyblivého optického členu kompenzuje jeho nepatrné pohyby světlo tak může dopadnout na obrazový snímač přímo. Stabilizace obrazu eliminuje viditelné stopy způsobené chvěním také při snímání za slabého osvětlení a při velkém přiblížení. FLEXIBILNÍ ZAOSTŘOVÁNÍ S funkcí FlexiZone AF/AE* AF/AE s posuvnou zónou můžete ručně vybírat bod zaostření kdekoli v rámečku. Expozice bude vyvážena tak, aby i objekty mimo střed scény byly ostré a čistě vykreslené. Po přepnutí na malý AF rámeček* můžete jako bod zaostření vybrat nepatrné detaily a zvýraznit je. Málo světla? Žádný problém. Při nastavení vyšších úrovní citlivosti ISO potřebuje fotoaparát k zachycení scény méně světla. Režim ISO 1600 umožňuje fotografování téměř za tmy a na místech, kde je zakázáno použití blesku. Režim High ISO Auto (Vysoké ISO automaticky) dává prioritu rychlosti závěrky zvýšením úrovně ISO a minimalizuje tak riziko rozostřených snímků. Korekce červených očí Fotoaparáty PowerShot dokáží odstranit nevzhledné červené oči vzniklé v důsledku použití blesku bez počítače. Technologie korekce červených očí provádí opravu červených očí hned při snímání nebo v režimu prohlížení snímků a dodává očím přirozený vzhled. AF/AE s posuvnou zónou * K dispozici na vybraných modelech. Podrobnosti naleznete ve specifikacích produktů.

6 Pro každý záběr speciální režim Digitální fotoaparáty Canon PowerShot jsou vybaveny celou řadou přednastavených automatických a kreativních režimů, které vám pomohou získat vždy ten nejlepší snímek. PRIORITA CLONY V rámci tohoto nastavení si zvolíte clonové číslo a fotoaparát nastaví rychlost závěrky. Ovládání hloubky ostrosti vám dovolí rozhodnout, na co má být zaostřeno a na co ne. DĚTI A ZVÍŘATA Tento režim usnadňuje snímání rychle se pohybujících objektů. REŽIMY SNÍMÁNÍ Kruhový volič režimů slouží k volbě způsobu, jakým chcete fotoaparát používat. Vše je možné od plné automatiky pro fotografování stylem namiř a foť až po úplné ruční ovládání všech nastavení 1. AUTO SNADNÝ PORTRÉT KRAJINA NOČNÍ SCÉNA SPORT PANORAMA PRIORITA CLONY PRIORITA RYCHLOSTI ZÁVĚRKY UŽIVATELSKÉ NASTAVENÍ PROGRAM RUČNÍ VIDEO REŽIMY SPECIÁLNÍ SCÉNY Pro podmínky, za nichž je fotografování obtížnější, mají fotoaparáty PowerShot automatické přednastavené režimy, které nastavení fotoaparátu maximálně optimalizují. Stačí otočit voličem režimů na SCN a vybrat režim speciální scény 1. PLÁŽ ZÁPAD SLUNCE INTERIÉR OHŇOSTROJ POD VODOU LISTÍ SNÍH DĚTI A ZVÍŘATA NOČNÍ MOMENTKA AKVÁRIUM ZDŮRAZNIT BARVU ZAMĚNIT BARVU ISO

7 ZÁPAD SLUNCE Tento režim optimálně nastavuje expozici, vyvážení bílé a blokuje použití blesku pro možnost pořízení úchvatných záběrů východu a západu slunce. VIDEO V tomto režimu můžete natáčejte vysoce kvalitní VGA videosekvence se zvukem. Možnost úprav přímo ve fotoaparátu vám dává tvůrčí kontrolu nad filmovým dílkem a pomalé přehrávání zvýrazní každý drahocenný okamžik. Zvolením režimu Long Play dosáhnete větší komprese záznamu. Uložíte tak na paměťovou kartu až 2x více videonahrávek. Sépie Vlastní nastavená barva PŮSOBIVÉ BARVY Při snímání v režimu Mé barvy 1 máte možnost pro své snímky a videosekvence nastavit barevné efekty. K dispozici je tón sépie pro dosažení staromódního výrazu snímku, panoramatické záběry měst můžete snímat v klasické černé a bílé a pro vybrané barvy můžete zvolit jejich živější podání. STITCH ASSIST 1 umožňuje tvorbu panoramatických snímků z několika dílčích záběrů. Software PhotoStitch dodaný s fotoaparátem přesně spojí jednotlivé snímky a vytvoří z nich působivou širokoúhlou fotografii. 1 Dostupné volby se liší podle konkrétního modelu. Podrobnosti naleznete ve specifikacích produktů. 2 Rozměry záznamu pevně nastavené na 1600 x 1200 pixelů.

8 Excelentní kvalita obrazu Těšte se z vrcholové výkonnosti. Díky schopnosti zaznamenat neuvěřitelných 12,1 megapixelů prostřednictvím 1/1,7" obrazového snímače je PowerShot G9 ideálním partnerem pro náročné fotografy. Flexibilní ovládání, záznam ve formátu RAW a volitelné příslušenství vnášejí do oboru kompaktních fotoaparátů zcela nový standard. 1/1,7" CCD snímač s rozlišením 12,1 megapixelu 6x optický zoom, optický stabilizátor obrazu Canon a povrchová úprava SR nahrávání v režimu RAW a moderní nástroj RAW Image Task pro úplnou kontrolu nad zpracováním snímků po fotografování procesor DIGIC III a isaps pro rychlou odezvu fotoaparátu, prvotřídní kvalitu obrazu a účinnější redukci šumu Detekce obličeje s automatickým nastavením zaostření, expozice a blesku (Face Detection AF/AE/FE) s funkcí výběru a sledování obličeje (Face Select and Track) a korekcí čerevných očí v režimu přehrávání snímků inteligentní devítibodový autofokus (AiAF) a AF/AE s posuvnou zónou (FlexiZone AF/AE) s výběrem velikosti AF rámečku 3,0" displej PureColor LCD II s vysokým rozlišením režim ISO 1600 a Auto ISO Shift (Automatický posun ISO) 25 režimů fotografování včetně plně ručního nastavení a intervalového snímání (Time Lapse Movies) Volitelné příslušenství objektivy, pouzdro a blesky Canon EX Speedlite 1 s bezdrátovým ovládáním 1 Podrobnosti naleznete ve specifikacích.

9 Excelentní výkon kdykoli, kdekoli Fotoaparát PowerShot S5 IS s 12násobným optickým zoomem, stabilizátorem obrazu, technologií detekce obličeje a celou řadou funkcí pro pořizování videosekvencí podává excelentní výkon v každé situaci. Plně ruční ovládání a kompatibilita s blesky Speedlite poskytují neomezené možnosti pro snímání a dovolují všestranné využití tohoto fotoaparátu. 12x optický zoom, stabilizátor obrazu, optický UD člen a rychlý ultrazvukový motorek Canon 8 megapixelů Mimořádně dlouhé 1 VGA videosekvence, funkce fotografování během snímání videa a stereofonní zvukový záznam procesor DIGIC III a isaps pro rychlou odezvu fotoaparátu, prvotřídní kvalitu obrazu a účinnější redukci šumu Detekce obličeje s automatickým nastavením zaostření, expozice a blesku (Face Detection AF/AE/FE) pro mimořádně kvalitní záběry osob a detekce obličeje s automatickým nastavením zaostření a expozice (Face Detection AF/AE) pro videozáznam Korekce červených očí v režimu přehrávání snímků nastavení Vysoké ISO 1600 a Automatický posun ISO pro fotografování v interiérech a za slabého osvětlení bez blesku 2,5" výklopný a variabilně nastavitelný LCD displej s vysokým rozlišením 22 režimů snímání včetně plného ručního ovládání, režimu Super makro se zaostřením od 0 cm a režimu Vlastní nastavení příslušenství širokoúhlý objektiv, teleobjektiv,předsádka, sluneční clona a blesky Canon Speedlite 2 1 V závislosti na použité paměťové kartě. 2 Podrobnosti naleznete ve specifikacích.

10 Zaostřeno na úžasné fotografie Buďte přímo v akci s objektivem s pozoruhodně silným 10násobným optickým zoomem. Kompaktní a příjemný PowerShot SX100 IS zaznamená fotografovaný objekt ostře bez rizika rozpohybování záběru, protože je vybaven technologií detekce obličeje a optickým stabilizátorem obrazu. Díky přehlednému uspořádání ovládacích prvků a jednoduché obsluze bude fotografování s tímto fotoaparátem snadné pro každého člena rodiny. 10x optický zoom a optický stabilizátor obrazu Canon 8 megapixelů procesor DIGIC III pro bleskově rychlou odezvu fotoaparátu, vynikající kvalitu snímků a účinnější redukci šumu Vylepšená technologie detekce obličeje se speciálním tlačítkem pro výběr obličeje a korekcí červených očí v režimu přehrávání snímků 2,5" širokoúhlý LCD displej 18 režimů fotografování a fotografické efekty režimu Mé barvy 1 Zvláště velké přiblížení digitálním telekonvertorem a funkcí Bezpečný zoom (Safety Zoom) přehledné a jednoduché rozvržení tlačítek a kruhový volič pro snadnou obsluhu Volitelný vysoce výkonný blesk a nastavení ISO 1600 pro fotografování za slabého osvětlení plynulé VGA videozáznamy a režim dlouhého záznamu Long Play, záznam zvuku (30 sním./s) 1 Podrobnosti naleznete ve specifikacích.

11 Prozkoumejte nové perspektivy Rozviňte úroveň své kreativní vize s fotoaparátem PowerShot A650 IS s výklopným displejem. Těšte se z úchvatných výsledků díky 12,1 megapixelům a objektivu s 6x optickým zoomem a optickým stabilizátorem obrazu a plnému ručnímu nastavení a doplňkovému příslušenství k objektivu pro lepší vyjádření vašich tvůrčích záměrů. 12,1 megapixelu (1/1,7" CCD) 6x optický zoom Canon a optický stabilizátor obrazu Výklopný a variabilně nastavitelný 2,5" LCD displej pro kreativní komponování záběrů procesor DIGIC III a isaps pro rychlou odezvu fotoaparátu, prvotřídní kvalitu obrazu a účinnější redukci šumu Detekce obličeje s automatickým nastavením zaostření, expozice a blesku (Face Detection AF/AE/FE) s korekcí červených očí v režimu přehrávání snímků 21 režimů fotografování, včetně plného ručního ovládání a fotografických efektů režimu Mé barvy 1 automatický posun ISO a ISO 1600 pro ostré snímky při fotografování za slabého osvětlení plynulé VGA videosekvence (30 sním./s) a nový režim dlouhého záznamu Long Play příslušenství širokoúhlý objektiv, teleobjektiv, vysoce výkonný blesk a vodotěsné pouzdro praktické napájení bateriemi AA 1 Podrobnosti naleznete ve specifikacích.

12 Dopřejte si vyšší úroveň PowerShot A720 IS s rozlišením 8 megapixelů, 6násobným optickým zoomem a stabilizátorem obrazu nabízí úžasný výkon za dostupnou cenu. Prozkoumejte svůj tvůrčí potenciál s funkcemi, které vám poskytnou právě takovou míru kontroly nad pořizovaným snímkem, jakou požadujtete např. při nastavení ISO 1600 můžete fotografovat bez použití blesku i po setmění. 8 megapixelů 6x optický zoom a optický stabilizátor obrazu Canon DIGIC III a isaps pro bleskově rychlou odezvu fotoaparátu, vynikající kvalitu snímků a účinnější redukci šumu Detekce obličeje s automatickým nastavením zaostření, expozice a blesku (Face Detection AF/ AE/FE) s korekcí červených očí v režimu přehrávání snímků pro mimořádně kvalitní záběry osob 19 režimů fotografování, včetně plného ručního ovládání a fotografických efektů režimu Mé barvy 1 2,5" LCD s širokým pozorovacím úhlem a optický hledáček s reálným zobrazením zoomu Zvláště velké přiblížení digitálním telekonvertorem a funkcí Bezpečný zoom (Safety Zoom) iso 1600 pro ostré fotografie při fotografování za slabého osvětlení plynulé VGA videosekvence (30 sním./s) a nový režim dlouhého záznamu Long Play příslušenství širokoúhlý objektiv, teleobjektiv, předsádka, výkonný blesk a vodotěsné pouzdro 1 Podrobnosti naleznete ve specifikacích.

13 Snadné kreativní fotografování PowerShot A590 IS je ideální digitální fotoaparát pro rozvoj vašich tvůrčích schopností. Experimentujte s plně ručním ovládáním a volitelným příslušenstvím, inteligentní technologie a funkce Canon se zatím postarají o jedinečnou kvalitu vašich snímků. 8 megapixelů objektiv Canon s 4x optickým zoomem a optickým stabilizátorem obrazu (IS) technologie detekce pohybu (Motion Detection Technology), režim Vysoké ISO Automaticky (High ISO Auto) a stabilizátor obrazu kompletní řešení proti rozostření obrazu Zdokonalená technologie detekce obličeje s nastavením vyvážení bílé a funkcí výběru a sledování obličeje pro mimořádně kvalitní záběry osob Korekce červených očí v režimu snímání a přehrávání snímků rychlá odezva fotoaparátu a prvotřídní kvalita obrazu díky procesoru DIGIC III a technologii isaps Velký 2,5" LCD displej a optický hledáček Široká škála režimů fotografování, včetně plně ručního ovládání a režimu snadného snímání Easy Videosekvence v kvalitě VGA (20 sním./s) a režim dlouhého záznamu Long Play Volitelné příslušenství širokoúhlý konvertor, telekonvertor, předsádka a pomocný slave blesk

14 Lepší fotografie jednoduše. S fotoaparátem PowerShot A580 je pořizování krásných fotografií tak snadné fotografování maximálně usnadňuje celá řada automatických funkcí včetně režimu snadného snímání Easy. Zdokonalená technologie detekce obličeje pak zajišťuje jasné a ostré záběry obličejů. 8 megapixelů 4x optický zoom Canon technologie detekce pohybu a režim Vysoké ISO Automaticky (High ISO Auto) řešení proti rozostření Zdokonalená technologie detekce obličeje s nastavením vyvážení bílé a funkcí výběru a sledování obličeje pro mimořádně kvalitní záběry osob Korekce červených očí v režimu snímání a přehrávání snímků rychlá odezva fotoaparátu a prvotřídní kvalita obrazu díky procesoru DIGIC III a technologii isaps Velký 2,5" LCD displej a optický hledáček 16 režimů fotografování včetně režimu snadného snímání Easy pro maximálně jednoduché fotografování Videosekvence v kvalitě VGA (20 sním./s) a režim dlouhého záznamu Long Play Snadný tisk a přenos fotografií pomocí tlačítka Tisk/Sdílení a díky podpoře PictBridge praktické napájení bateriemi AA

15 Komponujte, snímejte a sdílejte. PowerShot A470 nabízí širokou škálu vyspělých funkcí za neuvěřitelně výhodnou cenu. Tento fotoaparát, dodávaný ve čtyřech barevných provedeních*, má vše, co rodina potřebuje pro zachycení neopakovatelných životních okamžiků. Stačí ho jen namířit a můžete fotit získáte vždy fotografie úžasné kvality. 7,1 megapixelu objektiv Canon s 3,4x optickým zoomem 14 režimů fotografování snímání včetně 10 snadno použitelných režimů speciální scény Velký 2,5" LCD displej pro snadné společné prohlížení snímků Dodáván ve 4 atraktivních barvách* technologie detekce pohybu a režim Vysoké ISO Automaticky (High ISO Auto) řešení proti rozostření Zdokonalená technologie detekce obličeje s funkcí výběru a sledování obličeje a nastavením vyvážení bílé pro mimořádně kvalitní záběry osob Korekce červených očí v režimu snímání a přehrávání snímků rychlá odezva fotoaparátu a prvotřídní kvalita obrazu díky procesoru DIGIC III a technologii isaps Videosekvence v kvalitě VGA (20 sním./s) a režim dlouhého záznamu Long Play praktické napájení bateriemi AA * některé barevné varianty nemusejí být dostupné ve všech regionech.

16 Podělte se o své zážitky Tlačítko Tisk/sdílení Skvělé fotografie si zaslouží, abyste je ukázali ostatním. S digitálními fotoaparáty Canon PowerShot a dodaným softwarem je sdílení snímků snadnější než kdykoli předtím. 1 PŘIPOJIT fotoaparát přímo k tiskárně. NEBO VLOŽIT do tiskárny paměťovou kartu. Přímý tisk Všechny digitální fotoaparáty PowerShot podporují PictBridge. To znamená, že je můžete přímo připojit k libovolné kompatibilní tiskárně a v několika málo sekundách vytisknout fotografii v plných barvách. Všechny kompaktní fototiskárny Canon SELPHY a většina fototiskáren Canon PIXMA nabízí podporu rozhraní PictBridge. Na tiskárně SELPHY CP můžete tisknout i průkazové fotografie a záběry z videoklipů. 2 vybrat požadovaný snímek. 3 TISKNOUT fotografie v různých velikostech.

17 Vyberte si vhodné příslušenství Rozšiřte své možnosti při digitálním fotografování vyberte si z rozsáhlé řady optického příslušenství PowerShot, které vám umožní rozvinout vaše fotografické umění. Širokoúhlý konvertor 0,7x WC-DC58N 2 Obvyklý širokoúhlý záběr. Lepší podání prostoru pomocí širokoúhlého konvertoru 1. Telekonvertor 1,75x TC-DC52A 2 Obvyklý přiblížený záběr. Přiblížení snímané scény pomocí telekonvertoru 1. Makropředsádka 250D (58 mm) 2 Obvyklý záběr zblízka. Předsádka umožní zaplnit celý snímek detailním záběrem fotografovaného objektu. 1 Vyobrazení obvyklého rozsahu konvertoru. 2 Veškeré příslušenství objektivu vyžaduje konverzní adaptér. Podrobnosti naleznete v tabulce kompatibility.

18 Vodotěsné pouzdro (40 m) WP-DC16 PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO FOTOGRAFOVÁNÍ POD VODOU Neváhejte a potopte se. Speciálně navržená vodotěsná pouzdra 1 a závaží poskytují ochranu fotoaparátům PowerShot při fotografování fascinujícího podvodního světa. Přednastavený režim Pod vodou 1 automaticky optimalizuje nastavení fotoaparátu pro podvodní prostředí. Vodotěsná pouzdra lze také použít na pevné zemi. Chrání fotoaparáty před sněhem, pískem, prachem a nadměrnou vlhkostí. NAPÁJENÍ Dokoupitelné nabíječky baterií, napájecí adaptéry a automobilové nabíječky vám zajistí maximální flexibilitu. S nimi nemusíte mít obavy, že se vám nečekaně vybije baterie. Můžete tak více fotografovat, natáčet video a déle si prohlížet pořízené snímky s ostatními. ZÁBLESKOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ Vysoce výkonný blesk HF-DC1 se silným napájením se spouští zároveň s bleskem vašeho fotoaparátu, aniž by k němu musel být připojen. Získáte tak možnost osvětlení na větší vzdálenost při nočních záběrech a možnosti kreativně používat odražený blesk nebo boční a zadní přiblesknutí. Díky patici pro příslušenství na modelech PowerShot G9 a PowerShot S5 IS můžete vyzkoušet zábleskové příslušenství řady Canon Speedlite 2. Vodotěsné pouzdro (40 m) WP-DC18 Vodotěsné pouzdro (40 m) WP-DC21 Závaží k vodotěsnému pouzdru WW-DC1 Vysoce výkonný blesk HF-DC1 1 K dispozici na vybraných modelech. Podrobnosti naleznete ve specifikacích. 2 Podrobnosti naleznete v tabulce kompatibility příslušenství. PowerShot G9 s bleskem Speedlite 220EX

19 KOMPATIBILITA PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO FOTOAPARÁTY POWERSHOT VODOTĚSNÁ POUZDRA Vodotěsné pouzdro WP-DC16 (vodotěsnost do hloubky 40 m) Vodotěsné pouzdro WP-DC18 (vodotěsnost do hloubky 40 m) Vodotěsné pouzdro WP-DC21 (vodotěsnost do hloubky 40 m) Závaží k vodotěsnému pouzdru WW-DC1 MĚKKÁ POUZDRA Měkké pouzdro DCC-80 Měkké pouzdro DCC-90 Měkké pouzdro DCC-450 Měkké pouzdro DCC-600 Měkké pouzdro DCC-700 KONVERTORY Širokoúhlý konvertor WC-DC52 Širokoúhlý konvertor WC-DC58A Širokoúhlý konvertor WC-DC58B Širokoúhlý konvertor WC-DC58N Telekonvertor TC-DC52A Telekonvertor TC-DC58B Telekonvertor TC-DC58C Telekonvertor TC-DC58N Předsádka 250D (52 mm) Předsádka 250D (58 mm) Předsádka 500D (58 mm) Konverzní adaptér objektivu LA-DC52G Konverzní adaptér objektivu LA-DC58G Konverzní adaptér objektivu LA-DC58H Konverzní adaptér objektivu LA-DC58J Konverzní adaptér objektivu LAH-DC20 BLESK Vysoce výkonný blesk HF-DC1 Speedlite 580EX*, 430EX, 220EX Bezdrátová záblesková jednotka ST-E2 NAPÁJENÍ Nabíječka napájená z autobaterie CBC-NB2 Sada nabíječky a baterií CBK4-300 Napájecí adaptér ACK-DC20 Napájecí adaptér ACK600 Napájecí adaptér ACK800 Napájecí adaptér CA-PS700 *Ne všechny funkce jsou podporovány. G9 S5 IS SX100 IS A650 IS A720 IS A590 IS A580 A470

20 Specifikace OBRAZOVÝ SNÍMAČ Typ 1/1,7" CCD 1/2,5" CCD Efektivní pixely Přibl. 12,1 mpx Přibl. 8,0 mpx Typ barevného filtru Primární barvy Primární barvy OBRAZOVÝ PROCESOR Procesor DIGIC III s technologií isaps Procesor DIGIC III s technologií isaps OBJEKTIV Ohnisková vzdálenost 7,4 44,4 mm (ekvivalent 35mm filmu: mm) 6,0 72,0 mm (ekvivalent 35mm filmu: mm) Zoom Optický zoom 6x. Digitální zoom přibl. 4x (s digitálním telekonvertorem přibl. 1,5x nebo 2,0x a bezpečný zoom 1 ) 2. Kombinovaný zoom přibl. 24x Optický zoom 12x. Digitální zoom přibl. 4x (s digitálním telekonvertorem přibl. 1,6x nebo 2,0x a bezpečný zoom 1 ) 2. Kombinovaný zoom přibl. 48x Základní clonové číslo f/2.8 f/4.8 f/2.7 f/3.5 Konstrukce 9 členů v 7 skupinách (1 oboustranný asférický člen) 11 členů v 9 skupinách (1 asférický člen, 1 UD člen) Stabilizace obrazu ANO (posun optického členu) ANO (posun optického členu) Ultrazvukový motor (USM) Ano, zoom ZAOSTŘOVÁNÍ Typ TTL TTL AF systém/body AiAF (Detekce obličeje/9bodový), 1bodový AF (Možnost libovolné polohy, fixní na střed nebo funkce výběru a Detekce obličeje, 1bodový AF (Možnost libovolné polohy nebo fixní na střed) sledování obličeje) Režimy AF Po snímcích, Souvislé Po snímcích, Souvislé Výběr AF bodu Ruční výběr pomocí AF/AE s posuvnou zónou, velikost (Normální, Malý) Ruční výběr pomocí AF/AE s posuvnou zónou Blokování AF Možnost zapnutí/vypnutí Možnost zapnutí/vypnutí Pomocné světlo AF ANO ANO Ruční zaostřování ANO ANO Posouvání zaostření ANO ANO Minimální zaostřovací vzdálenost 1 cm (W) od předního skla objektivu v režimu Makro 0 cm (W) od předního skla objektivu v režimu Super makro NASTAVENÍ EXPOZICE Režimy měření Poměrové (svázáno s AF rámečkem detekce obličeje), Celoplošné měření se zdůrazněným středem, Bodové (střed nebo svázáno s AF detekce obličeje nebo rámečkem AF s posuvnou zónou) Poměrové (svázáno s AF rámečkem detekce obličeje), Celoplošné měření se zdůrazněným středem, Bodové (střed nebo svázáno s AF detekce obličeje nebo rámečkem AF s posuvnou zónou) Blokování AE ANO ANO Kompenzace expozice +/-2 EV s krokem 1/3 +/-2 EV s krokem 1/3 AEB 1/3-2 EV s krokem 1/3 1/3-2 EV s krokem 1/3 Citlivost ISO 3 AUTO, Auto vysoká citl., 80, 100, 200, 400, 800, 1600 AUTO, Auto vysoká citl., 80, 100, 200, 400, 800, 1600 ZÁVĚRKA Rychlost 1/60 /2500 s (výchozí nastavení výrobce) 15 1/2500 s (celkový rozsah liší se podle režimu fotografování) 1/60 1/3200 s (výchozí nastavení výrobce) 15 1/3200 s (celkový rozsah liší se podle režimu fotografování) VYVÁŽENÍ BÍLÉ Typ TTL TTL Nastavení Automatika, Denní světlo, Zataženo, Žárovka, Zářivka, Zářivka H, Blesk, Pod vodou, Uživatelské nastavení 1, Uživatelské nastavení 2 Automatika, Denní světlo, Zataženo, Žárovka, Zářivka, Zářivka H, Blesk, Uživatelské nastavení HLEDÁČEK Hledáček Optický hledáček s reálným zobrazením zoomu Elektronický hledáček EVF (typ 0,33"), přibl bodů Dioptrická korekce ANO ANO LCD MONITOR Monitor 3,0" displej PureColor LCD II (TFT), přibl bodů 2,5" variabilně nastavitelný TFT displej, přibl bodů Pokrytí 100 % 100 % Jas Nastavitelný v patnácti úrovních Nastavitelný ve dvou úrovních BLESK Režimy Automatický, Ruční vypnutí/zapnutí blesku Automatický, Ruční vypnutí/zapnutí blesku Pomalá synchronizovaná rychlost závěrky ANO ANO Redukce jevu červených očí ANO ANO Kompenzace zábleskové expozice +/- 2 EV s krokem nastavení 1/3, detekce obličeje s FE, bezpečná FE +/- 2 EV s krokem nastavení 1/3, detekce obličeje s FE, bezpečná FE Blokování zábleskové expozice ANO ANO Ruční nastavení výkonu 3 úrovně s interním bleskem (19 úrovní s externími blesky EX Speedlite 4 ) 3 úrovně s interním bleskem (19 úrovní s externími blesky EX Speedlite 4 ) Synchronizace na druhých lamelách závěrky ANO ANO Dosah vestavěného blesku 30 cm 4,0 m (W)/2,5 m (T) 50 cm 5,2 m (W)/90 cm 4,0 m (T) Externí blesk E-TTL s blesky EX Speedlite 4, vysoce výkonný blesk Canon HF-DC1 E-TTL s blesky EX Speedlite 4, vysoce výkonný blesk Canon HF-DC1 FOTOGRAFOVÁNÍ Režimy Fotografické efekty Auto, Program AE, AE s prioritou rychlosti závěrky, AE s prioritou clony, Ruční nastavení, Uživatelské nastavení (2 režimy), Stitch Assist, Film, Speciální scéna (Portrét, Krajina, Noční scéna, Sport, Noční momentka, Děti a zvířata, Interiér, Listí, Sníh, Pláž, Ohňostroj, Akvárium, Pod vodou, ISO , Zdůraznit barvu, Zaměnit barvu) Mé barvy (Mé barvy Vyp, Živé barvy, Neutrální barvy, Sépie, Černobíle, Pozitivní film, Světl. tón pleti, Tmavší tón pleti, Živá modrá, Živá zelená, Živá červená, Vlastní barva) Auto, Program AE, AE s prioritou rychlosti závěrky, AE s prioritou clony, Ruční nastavení, Uživatelské nastavení, Portrét, Krajina, Noční momentka, Sport, Stitch Assist, Film, Speciální scéna (Interiér, Noční scéna, Listí, Sníh, Pláž, Ohňostroj, Akvárium, Zdůraznit barvu, Zaměnit barvu), Supermakro Mé barvy (Mé barvy Vyp, Živé barvy, Neutrální barvy, Sépie, Černobíle, Pozitivní film, Světl. tón pleti, Tmavší tón pleti, Živá modrá, Živá zelená, Živá červená, Vlastní barva) Režimy řízení Po snímcích, Sériové fotografování, Samospoušť Po snímcích, Sériové fotografování, Samospoušť Sériové fotografování Přibl. 1,5 sním./s 6, AF: Přibl. 0,7 sním./s 6, LV: Přibl. 0,8 sním./s 6 Přibl. 1,5 sním./s 6 (do zaplnění paměťové karty) 7, (do zaplnění paměťové karty) 7 AF/LV: Přibl. 0,9 sním./s 6 (do zaplnění paměťové karty) 7

21 Specifikace OBRAZOVÝ SNÍMAČ Typ 1/2,5" CCD 1/1,7" CCD Efektivní pixely Přibl. 8,0 mpx Přibl. 12,1 mpx Typ barevného filtru Primární barvy Primární barvy OBRAZOVÝ PROCESOR Procesor DIGIC III s technologií isaps Procesor DIGIC III s technologií isaps OBJEKTIV Ohnisková vzdálenost 6,0 60,0 mm (ekvivalent 35mm filmu: mm) 7,4 44,4 mm (ekvivalent 35mm filmu: mm) Zoom Optický zoom 10x. Digitální zoom přibl. 4x (s digitálním telekonvertorem přibl. 1,6x nebo 2,0x a bezpečný zoom 1 ) 2. Kombinovaný zoom přibl. 40x Optický zoom 6x. Digitální zoom přibl. 4x (s digitálním telekonvertorem přibl. 1,5x nebo 2,0x a bezpečný zoom 1 ) 2. Kombinovaný zoom přibl. 24x Základní clonové číslo f/2.8 f/4.3 f/2.8 f/4.8 Konstrukce 10 členů v 9 skupinách (1 asférický člen) 9 členů v 7 skupinách (1 oboustranný asférický člen) Stabilizace obrazu ANO (posun optického členu) ANO (posun optického členu) Ultrazvukový motor (USM) ZAOSTŘOVÁNÍ Typ TTL TTL AF systém/body Detekce obličeje, 1bodový AF (svázaný se středem nebo s rámečkem funkce výběru a sledování obličeje Face Select and Track) AiAF (Detekce obličeje/9bodový), 1bodový AF (Možnost libovolné polohy nebo fixní na střed) Režimy AF Po snímcích, Souvislé Výběr bodu AF Formát (Normální, Malý) Ruční výběr pomocí AF/AE s posuvnou zónou, Formát (Normální, Malý) Blokování AF Možnost zapnutí/vypnutí Možnost zapnutí/vypnutí Pomocné světlo AF ANO ANO Ruční zaostřování ANO ANO Posouvání zaostření Minimální zaostřovací vzdálenost 1 cm (W) od předního skla objektivu v režimu Makro 1 cm (W) od předního skla objektivu v režimu Makro NASTAVENÍ EXPOZICE Režimy měření Poměrové (svázáno s AF rámečkem detekce obličeje), celoplošné měření se zdůrazněným středem, bodové (střed) Poměrové (svázáno s AF rámečkem detekce obličeje), Celoplošné měření se zdůrazněným středem, Bodové (střed nebo svázáno s AF detekce obličeje nebo rámečkem AF s posuvnou zónou) Blokování AE Možnost zapnutí/vypnutí Možnost zapnutí/vypnutí Kompenzace expozice +/-2 EV s krokem 1/3 +/-2 EV s krokem 1/3 AEB Citlivost ISO 3 AUTO, Auto vysoká citl., 80, 100, 200, 400, 800, 1600 AUTO, Auto vysoká citl., 80, 100, 200, 400, 800, 1600 ZÁVĚRKA Rychlost 1/60 /2500 s (výchozí nastavení výrobce) 15 1/2500 s (celkový rozsah liší se podle režimu fotografování) 1/60 1/2000 s (výchozí nastavení výrobce) 15 1/2000 s (celkový rozsah liší se podle režimu fotografování) VYVÁŽENÍ BÍLÉ Typ TTL TTL Nastavení Auto, Denní světlo, Zataženo, Žárovka, Zářivka, Zářivka H, Uživatelské nastavení Auto, Denní světlo, Zataženo, Žárovka, Zářivka, Zářivka H, Pod vodou, Uživatelské nastavení HLEDÁČEK Hledáček Optický hledáček s reálným zobrazením zoomu Dioptrická korekce LCD MONITOR Monitor 2,5" TFT displej, přibl bodů 2,5" variabilně nastavitelný TFT displej, přibl bodů Pokrytí 100 % 100 % Jas Nastavitelný v patnácti úrovních BLESK Režimy Automatický, Ruční vypnutí/zapnutí blesku Automatický, Ruční vypnutí/zapnutí blesku Pomalá synchronizovaná rychlost závěrky ANO ANO Redukce jevu červených očí ANO ANO Kompenzace zábleskové expozice +/- 2 EV s krokem nastavení 1/3, detekce obličeje s FE, bezpečná FE +/- 2 EV s krokem nastavení 1/3, detekce obličeje s FE, bezpečná FE Blokování zábleskové expozice ANO ANO Ruční nastavení výkonu 3 úrovně s interním bleskem Synchronizace na druhých lamelách závěrky ANO Dosah vestavěného blesku 50 cm 3,0 m (W)/50 cm 2,0 m (T) 50 cm 3,5 m (W)/2,0 m (T) Externí blesk Vysoce výkonný blesk Canon HF-DC1 Vysoce výkonný blesk Canon HF-DC1 FOTOGRAFOVÁNÍ Režimy Fotografické efekty Auto, Program AE, AE s prioritou rychlosti závěrky, AE s prioritou clony, Ruční nastavení, Portrét, Krajina, Noční momentka, Děti a zvířata, Speciální scéna (Noční scéna, Interiér, Listí, Sníh, Pláž, Ohňostroj, Akvárium), Stitch Assist, Film Mé barvy (Mé barvy vypnuty, Živé barvy, Neutrální barvy, Sépie, Černobíle, Uživatelské barvy (omezeně)) Auto, Program AE, AE s prioritou rychlosti závěrky, AE s prioritou clony, Ruční nastavení, Uživatelské nastavení, Portrét, Krajina, Noční momentka, Děti a zvířata, Stitch Assist, Film, Speciální scéna (Noční scéna, Interiér, Listí, Sníh, Pláž, Ohňostroj, Akvárium, Pod vodou, ISO ) Mé barvy (Mé barvy vypnuty, Živé barvy, Neutrální barvy, Sépie, Černobíle, Uživatelské barvy (omezeně)) Režimy řízení Po snímcích, Sériové fotografování, Samospoušť Po snímcích, Sériové fotografování, Samospoušť Sériové fotografování Přibl. 1,3 sním./s 6 AF/LV: Přibl. 0,8 sním./s 6 Přibl. 1,2 sním./s 6 (do zaplnění paměťové karty) 7 (do zaplnění paměťové karty) 7

22 Specifikace ZÁZNAMOVÉ PIXELY/KOMPRESE Velikost snímku (L) 4000 x 3000, (M1) 3264 x 2448, (M2) 2592 x 1944, (M3) 1600 x 1200, (S) 640 x 480, (W) 4000 x Změna velikosti v režimu přehrávání (M3, S, 320 x 240) (L) 3264 x 2448, (M1) 2592 x 1944, (M2) 2048 x 1536, (M3) 1600 x 1200, (S) 640 x 480, (W) 3264 x 1832 Komprese Superjemný, Jemný, Normální Superjemný, Jemný, Normální Video (L1) 1024 x 768, 15 políček/s, (L2) 640 x 480, 30 políček/s, (LP) 640 x 480, 30 políček/s (M)320 x 240, 30 políček/s, (S)160 x 120, (L) 640 x 480, 30 políček/s, (LP) 640 x 480, 30 políček/s, (M) 320 x 240, 60/30 políček/s 15 políček/s (Intervalový) 640 x 480, 0,5/1 políček/s (Přehrávání 15 políček/s) Délka videa Až 4 GB nebo 1 h (L1, L2 a M) 7 Až 3 min (S) 7 Až 120 min (Intervalové snímání) 7 Až 4 GB nebo 1 h 7 TYPY SOUBORŮ Fotografie Komprese JPEG (kompatibilní s Exif 2.2 [Exif Print])/kompatibilní s DCF (Design rule for Camera File system), RAW, DPOF (Digital Print Order Format) verze 1.1 Komprese JPEG, (kompatibilní s Exif 2.2 [Exif Print])/kompatibilní s Design rule for Camera File system, Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1 Video AVI [komprese Motion JPEG + WAVE (monofonní)] AVI [komprese Motion JPEG + WAVE (stereo)] Zvukové soubory WAVE (monofonní) WAVE (stereo) PŘÍMÝ TISK Tiskárny Canon Kompaktní fototiskárny Canon SELPHY a inkoustové tiskárny Canon s podporou rozhraní PictBridge (Tisk ID foto, Tisk pevné velikosti a Tisk filmu podporují pouze modely řady SELPHY CP a ES) Kompaktní fototiskárny Canon SELPHY a inkoustové tiskárny Canon s podporou rozhraní PictBridge (Tisk ID foto, Tisk pevné velikosti a Tisk filmu podporují pouze modely řady SELPHY CP a ES) PictBridge ANO ANO DALŠÍ FUNKCE Korekce červených očí ANO, v režimu přehrávání ANO, v režimu přehrávání Můj fotoaparát Uživatelské přizpůsobení úvodního obrázku a zvuků fotoaparátu Uživatelské přizpůsobení úvodního obrázku a zvuků fotoaparátu Moje kategorie Funkce třídění snímků do kategorií Funkce třídění snímků do kategorií Zvuková poznámka Až 60 s na snímek Až 60 s na snímek Inteligentní senzor orientace ANO ANO Histogram ANO, živý histogram ANO, živý histogram Zoom při přehrávání Přibl. 2 10x Přibl. 2 10x Samospoušť Přibl. 2 nebo 10 s nebo Uživatelské nastavení Přibl. 2 nebo 10 s nebo Uživatelské nastavení Jazyky nabídky 25 jazyků 25 jazyků ROZHRANÍ Počítač Hi-Speed USB (Mini-B, MTP, PTP) Hi-Speed USB (Mini-B, MTP, PTP) Další Výstup A/V (PAL/NTSC) Výstup A/V (PAL/NTSC) PAMĚŤOVÁ KARTA Typ SD, SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus, dodávána 32MB paměťová karta SD, SDHC, MMC, dodávána 32MB paměťová karta PODPOROVANÝ OPERAČNÍ SYSTÉM PC a Macintosh Windows 2000 SP4/XP SP2/Vista Windows 2000 SP4/XP/XP SP1-2/Vista Mac OS X v Mac OS X v SOFTWARE Prohlížení a tisk ZoomBrowser EX/ImageBrowser ZoomBrowser EX/ImageBrowser Další PhotoStitch, RemoteCapture PhotoStitch, RemoteCapture Ovladače TWAIN (2000) TWAIN (2000) ZDROJ NAPÁJENÍ Baterie Dobíjitelný Li-ion akumulátor NB-2LH/NB-2L (akumulátor NB-2LH a nabíječka dodávány s fotoaparátem) 4 alkalické nebo NiMH baterie velikosti AA (NB4-300) (dodané alkalické) Výdrž Přibl. 240 snímků 8 Přibl. 420 min přehrávání Přibl. 170 snímků 8 (s dodanými bateriemi) Přibl. 450 snímků (s volitelnými bateriemi Canon NB4-300) 8 Přibl. 720 min přehrávání (s dodanými bateriemi) Přibl. 900 min přehrávání (s bateriemi Canon NB4-300) Napájení ze sítě Volitelné, napájecí adaptér ACK-DC20 Volitelné, napájecí adaptér CA-PS700 PŘÍSLUŠENSTVÍ Viz stránka věnovaná příslušenství uvnitř brožury Viz stránka věnovaná příslušenství uvnitř brožury FYZIKÁLNÍ SPECIFIKACE Provozní prostředí 0 40 C, 10 90% vlhkost 0 40 C, 10 90% vlhkost Rozměry (Š x V x H) 106,4 x 71,9 x 42,5 mm (bez výstupků) 117,0 x 80,0 x 77,7 mm (bez okuláru hledáčku a výstupků) Hmotnost (pouze tělo) Přibl. 320 g Přibl. 450 g 1 V závislosti na vybrané velikosti snímku 2 Digitální zoom dostupný pouze pro nepohyblivý snímek a standardní režim videa. Optický zoom nemusí být po dobu nahrávání videa dostupný. 3 Standardní výstupní citlivost/doporučený expoziční index. Podle normy ISO 12232:2006 ( ), která určuje způsob přiřazení a uvádění citlivosti ISO pro digitální fotoaparáty. 4 ne všechny funkce blesku jsou podporovány. 5 rozměry záznamu pevně nastavené na 1600 x 1200 pixelů 6 V podmínkách, kdy blesk nepracuje 7 V závislosti na rychlosti a kapacitě paměťové karty 8 při použití baterií a formátu paměťové karty dodaných s fotoaparátem, s výjimkou případů výslovně uvedených

23 Specifikace ZÁZNAMOVÉ PIXELY/KOMPRESE Velikost snímku (L) 3264 x 2448, (M1) 2592 x 1944, (M2) 2048 x 1536, (M3, vkládání data do pohlednice) 1600 x 1200, (S) 640 x 480, (W) 3264 x Změna velikosti při přehrávání (M3, S, 320 x 240) (L) 4000 x 3000, (M1) 3264 x 2448, (M2) 2592 x 1944, (M3, vkládání data do pohlednice) 1600 x 1200, (S) 640 x 480, (W) 4000 x 2248, Změna velikosti při přehrávání (M3, S, 320 x 240) Komprese Superjemný, Jemný, Normální Superjemný, Jemný, Normální Video (L) 640 x 480, 30 políček/s, (LP) 640 x 480, 30 políček/s, (M) 320 x 240, 30 políček/s (S)160 x 120, 15 políček/s (L) 640 x 480, 30 políček/s/30 políček/s (LP) (M) 320 x 240, 30 políček/s (S)160 x 120, 15 políček/s Délka videa Až 4 GB nebo 1 h (L, LP, M) 7 Až 3 min (S) 7 Až 4 GB nebo 1 h (L a M) 7 Až 3 min (S) 7 TYPY SOUBORŮ Fotografie Komprese JPEG, (kompatibilní s Exif 2.2 [Exif Print])/kompatibilní s Design rule for Camera File system, Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1 Komprese JPEG, (kompatibilní s Exif 2.2 [Exif Print])/kompatibilní s Design rule for Camera File system, Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1 Video AVI [komprese Motion JPEG + WAVE (monofonní)] AVI [komprese Motion JPEG + WAVE (monofonní)] Zvukové soubory WAVE (monofonní) WAVE (monofonní) PŘÍMÝ TISK Tiskárny Canon Kompaktní fotografické tiskárny Canon SELPHY a inkoustové tiskárny Canon s podporou rozhraní PictBridge (Tisk ID foto, Tisk pevné velikosti a Tisk filmu podporují pouze modely SELPHY CP a ES) Kompaktní fotografické tiskárny Canon SELPHY a inkoustové tiskárny Canon s podporou rozhraní PictBridge (Tisk ID foto, Tisk pevné velikosti a Tisk filmu podporují pouze modely SELPHY CP a ES) PictBridge ANO ANO DALŠÍ FUNKCE Korekce červených očí ANO, v režimu přehrávání ANO, při přehrávání Můj fotoaparát Uživatelské přizpůsobení úvodního obrázku a zvuků fotoaparátu (pouze předinstalované položky) Uživatelské přizpůsobení úvodního obrázku a zvuků fotoaparátu (pouze předinstalované položky) Moje kategorie Zvuková poznámka Až 60 s na snímek Až 60 s na snímek Inteligentní senzor orientace ANO ANO Histogram ANO ANO Zoom při přehrávání Přibl. 2 10x Přibl. 2 10x Samospoušť Přibl. 2 nebo 10 s nebo Uživatelské nastavení Přibl. 2 nebo 10 s nebo Uživatelské nastavení Jazyky nabídky 25 jazyků 25 jazyků ROZHRANÍ Počítač Hi-Speed USB (Mini-B, MTP, PTP) Hi-Speed USB (Mini-B, MTP, PTP) Další Výstup A/V (PAL/NTSC) Výstup A/V (PAL/NTSC) PAMĚŤOVÁ KARTA Typ SD, SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus, dodávána 32MB paměťová karta SD, SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus, dodávána 32MB paměťová karta PODPOROVANÝ OPERAČNÍ SYSTÉM PC a Macintosh Windows 2000 SP4/XP SP2/Vista Windows 2000 SP4/XP SP2/Vista Mac OS X v Mac OS X v SOFTWARE Prohlížení a tisk ZoomBrowser EX/ImageBrowser ZoomBrowser EX/ImageBrowser Další PhotoStitch, RemoteCapture PhotoStitch Ovladače TWAIN (2000) TWAIN (2000) ZDROJ NAPÁJENÍ Baterie 2 alkalické nebo NiMH baterie velikosti AA (NB4-300) (dodané alkalické) 4 alkalické nebo NiMH baterie velikosti AA (NB4-300) (dodané alkalické) Výdrž Přibl. 140 snímků 8 (s dodanými bateriemi) Přibl. 400 snímků (s volitelnými bateriemi Canon NB4-300) 8 Přibl. 420 min přehrávání (s dodanými bateriemi) Přibl. 600 min přehrávání (s bateriemi Canon NB4-300) Přibl. 300 snímků 8 (s dodanými bateriemi) Přibl. 500 snímků (s volitelnými bateriemi Canon NB-3AH) 8 Přibl min přehrávání (s dodanými bateriemi) Přibl min přehrávání (s bateriemi Canon NB-3AH) Napájení ze sítě Volitelné, napájecí adaptér ACK800 Volitelné, napájecí adaptér ACK600 PŘÍSLUŠENSTVÍ Viz stránka věnovaná příslušenství uvnitř brožury Viz stránka věnovaná příslušenství uvnitř brožury FYZIKÁLNÍ SPECIFIKACE Provozní prostředí 0 40 C, 10 90% vlhkost 0 40 C, 10 90% vlhkost Rozměry (Š x V x H) 108,7 x 71,4 x 46,7 mm (bez výstupků) 112,1 x 67,8 x 56,2 mm (bez výstupků) Hmotnost (pouze tělo) Přibl. 266 g Přibl. 300 g Některé obrázky byly simulovány pro dosažení kvalitní reprodukce. Veškeré uvedené údaje jsou založeny na standardních testovacích metodách Canon (podle standardů CIPA), s výjimkou případů výslovně uvedených. Změna specifikací bez oznámení vyhrazena. a : Všechny názvy společností anebo produktů jsou ochranné známky anebo registrované ochranné známky jejich příslušných výrobců na jejich trzích a/nebo v jejich zemích.

24 Specifikace OBRAZOVÝ SNÍMAČ Typ 1/2,5" CCD 1/2,5" CCD Efektivní pixely Přibl. 8,0 mpx Přibl. 8,0 mpx Typ barevného filtru Primární barvy Primární barvy OBRAZOVÝ PROCESOR Procesor DIGIC III s technologií isaps Procesor DIGIC III s technologií isaps OBJEKTIV Ohnisková vzdálenost 5,8 34,8 mm (ekvivalent 35mm filmu: mm) 5,8 23,2 mm (ekvivalent 35mm filmu: mm) Zoom Optický zoom 6x. Digitální zoom přibl. 4x (s digitálním telekonvertorem přibl. 1,6x nebo 2,0x a bezpečný zoom 1 ) 2. Kombinovaný zoom přibl. 24x Optický zoom 4x. Digitální zoom přibl. 4x 2 (s digitálním telekonvertorem přibl. 1,6x nebo 2,0x a bezpečný zoom 1 ) 2. Kombinovaný zoom přibl. 16x Základní clonové číslo f/2.8 f/4.8 f/2.6 f/5.5 Konstrukce 9 členů v 7 skupinách (1 oboustranný asférický člen) 7 členů v 5 skupinách (2 asférické členy) Stabilizace obrazu ANO (posun optického členu) ANO (posun optického členu) Ultrazvukový motor (USM) ZAOSTŘOVÁNÍ Typ TTL TTL AF systém/body AiAF (Detekce obličeje/9bodový), 1bodový AF (Možnost libovolné polohy nebo fixní na střed) AiAF (detekce obličeje/9bodový), 1bodový AF (pevně svázaný se středem nebo s rámečkem funkce výběru a sledování obličeje Face Select and Track) Výběr AF bodu Ruční výběr pomocí AF/AE s posuvnou zónou, Formát (Normální, Malý) Blokování AF Možnost zapnutí/vypnutí Možnost zapnutí/vypnutí Pomocné světlo AF ANO ANO Ruční zaostřování ANO ANO Posouvání zaostření Minimální zaostřovací vzdálenost 1 cm (W) od předního skla objektivu v režimu Makro 5 cm (W) od předního skla objektivu v režimu Makro NASTAVENÍ EXPOZICE Režimy měření Poměrové (svázáno s AF rámečkem detekce obličeje), Celoplošné měření se zdůrazněným středem, Bodové (střed nebo svázáno s AF detekce obličeje nebo rámečkem AF s posuvnou zónou) Poměrové (svázáno s AF rámečkem detekce obličeje), celoplošné měření se zdůrazněným středem, bodové (střed) Blokování AE Možnost zapnutí/vypnutí Zablokováno při polovičním stisknutí spouště Kompenzace expozice +/-2 EV s krokem 1/3 +/-2 EV s krokem 1/3 AEB Citlivost ISO 3 AUTO, Auto vysoká citl., 80, 100, 200, 400, 800, 1600 AUTO, Auto vysoká citl. (s technologií detekce pohybu Motion Detection Technology), 80, 100, 200, 400, 800, 1600 ZÁVĚRKA Rychlost 1/60 1/2000 s (výchozí nastavení výrobce) 15 1/2000 s (celkový rozsah liší se podle režimu fotografování) 1/60 1/2000 s (výchozí nastavení výrobce) 15 1/2000 s (celkový rozsah liší se podle režimu fotografování) VYVÁŽENÍ BÍLÉ Typ TTL TTL Nastavení Auto, Denní světlo, Zataženo, Žárovka, Zářivka, Zářivka H, Pod vodou, Uživatelské nastavení Auto (s detekcí obličeje s nastavením vyvážení bílé), Denní světlo, Zataženo, Žárovka, Zářivka, Zářivka H, Uživatelské nastavení HLEDÁČEK Hledáček Optický hledáček s reálným zobrazením zoomu Optický hledáček s reálným zobrazením zoomu Dioptrická korekce LCD MONITOR Monitor 2,5" TFT displej, přibl bodů 2,5" TFT displej, přibl bodů Pokrytí 100 % 100 % Jas BLESK Režimy Automatický, Ruční vypnutí/zapnutí blesku Automatický, Ruční vypnutí/zapnutí blesku Pomalá synchronizovaná rychlost závěrky ANO Redukce jevu červených očí ANO ANO Kompenzace zábleskové expozice +/- 2 EV s krokem nastavení 1/3, detekce obličeje s FE, bezpečná FE +/- 2 EV s krokem nastavení 1/3, detekce obličeje s FE, bezpečná FE Blokování zábleskové expozice ANO Ruční nastavení výkonu 3 úrovně s interním bleskem Synchronizace na druhých lamelách závěrky ANO Dosah vestavěného blesku 30 cm 3,5 m (W)/55 cm 2,5 m (T) 30 cm 3,5 m (W)/2,2 m (T) Externí blesk Vysoce výkonný blesk Canon HF-DC1 Vysoce výkonný blesk Canon HF-DC1 FOTOGRAFOVÁNÍ Režimy Auto, Program AE, AE s prioritou rychlosti závěrky, AE s prioritou clony, Ruční nastavení, Portrét, Krajina, Noční momentka, Děti a zvířata, Interiér, Stitch Assist, Film, Speciální scéna (Noční scéna, Listí, Sníh, Pláž, Ohňostroj, Akvárium, Pod vodou) Auto, Program AE, AE s prioritou rychlosti závěrky, AE s prioritou clony, Ruční, Snadný, Portrét, Krajina, Noční momentka, Děti a zvířata, Interiér, Stitch Assist, Film, Speciální scéna (Noční scéna, Západ slunce, Listí, Sníh, Pláž, Ohňostroj, Akvárium) Fotografické efekty Mé barvy (Mé barvy vypnuty, Živé barvy, Neutrální barvy, Sépie, Černobíle, Uživatelské barvy (omezeně)) Mé barvy (Mé barvy vypnuty, Živé barvy, Neutrální barvy, Sépie, Černobíle, Uživatelské barvy (omezeně)) Režimy řízení Po snímcích, Sériové fotografování, Samospoušť Po snímcích, Sériové fotografování, Samospoušť Sériové fotografování Přibl. 1,3 sním./s 6 (do zaplnění paměťové karty) 7 Přibl. 1,4 sním./s 6 (do zaplnění paměťové karty) 7

25 Specifikace OBRAZOVÝ SNÍMAČ Typ 1/2,5" CCD 1/2,5" CCD Efektivní pixely Přibl. 8,0 mpx Přibl. 7,1 mpx Typ barevného filtru Primární barvy Primární barvy OBRAZOVÝ PROCESOR Procesor DIGIC III s technologií isaps Procesor DIGIC III s technologií isaps OBJEKTIV Ohnisková vzdálenost 5,8 23,2 mm (ekvivalent 35mm filmu: mm) 6,3 21,6 mm (ekvivalent 35mm filmu: mm) Zoom Optický zoom 4x. Digitální zoom přibl. 4x 2 (s digitálním telekonvertorem přibl. 1,6x nebo 2,0x a bezpečný zoom 1 ) 2. Kombinovaný zoom přibl. 16x Optický zoom 3,4x. Digitální zoom přibl. 4x 2 (s digitálním telekonvertorem přibl. 1,5x nebo 1,9x a bezpečný zoom 1 ) 2. Kombinovaný zoom přibl. 14x Základní clonové číslo f/2.6 f/5.5 f/3.0 f/5.8 Konstrukce 7 členů v 5 skupinách (2 asférické členy) 7 členů v 6 skupinách (1 asférický člen) Stabilizace obrazu Ultrazvukový motor (USM) ZAOSTŘOVÁNÍ Typ TTL TTL AF systém/body AiAF (detekce obličeje/9bodový), 1bodový AF (pevně svázaný se středem nebo s rámečkem funkce výběru a sledování obličeje Face Select and Track) AiAF (detekce obličeje/9bodový), 1bodový AF (pevně svázaný se středem nebo s rámečkem funkce výběru a sledování obličeje Face Select and Track) Výběr AF bodu Blokování AF Možnost zapnutí/vypnutí Zablokováno při polovičním stisknutí spouště Pomocné světlo AF ANO ANO Ruční zaostřování Posouvání zaostření Minimální zaostřovací vzdálenost 5 cm (W) od předního skla objektivu v režimu Makro 1 cm (W) od předního skla objektivu v režimu Super makro NASTAVENÍ EXPOZICE Režimy měření Poměrové (svázáno s AF rámečkem detekce obličeje), celoplošné měření se zdůrazněným středem, bodové (střed) Poměrové (svázáno s AF rámečkem detekce obličeje), celoplošné měření se zdůrazněným středem, bodové (střed) Blokování AE Zablokováno při polovičním stisknutí spouště Zablokováno při polovičním stisknutí spouště Kompenzace expozice +/-2 EV s krokem 1/3 +/-2 EV s krokem 1/3 AEB Citlivost ISO 3 ZÁVĚRKA Rychlost AUTO, Auto vysoká citl. (s technologií detekce pohybu Motion Detection Technology), 80, 100, 200, 400, 800, /60 1/2000 s (výchozí nastavení výrobce) 15 1/2000 s (celkový rozsah liší se podle režimu fotografování) AUTO, Auto vysoká citl. (s technologií detekce pohybu Motion Detection Technology), 80, 100, 200, 400, 800, /60 1/2000 s (výchozí nastavení výrobce) 15 1/2000 s (celkový rozsah liší se podle režimu fotografování) VYVÁŽENÍ BÍLÉ Typ TTL TTL Nastavení Auto (s detekcí obličeje s nastavením vyvážení bílé), Denní světlo, Zataženo, Žárovka, Zářivka, Zářivka H, Uživatelské nastavení Auto (s detekcí obličeje s nastavením vyvážení bílé), Denní světlo, Zataženo, Žárovka, Zářivka, Zářivka H, Uživatelské nastavení HLEDÁČEK Hledáček Optický hledáček s reálným zobrazením zoomu Dioptrická korekce LCD MONITOR Monitor 2,5" TFT displej, přibl bodů 2,5" TFT displej, přibl bodů Pokrytí 100 % 100 % Jas BLESK Režimy Automatický, Ruční vypnutí/zapnutí blesku Automatický, Ruční vypnutí/zapnutí blesku Pomalá synchronizovaná rychlost závěrky ANO ANO Redukce jevu červených očí ANO ANO Kompenzace zábleskové expozice Face Detection FE detekce obličeje s expozicí blesku Face Detection FE detekce obličeje s expozicí blesku Blokování zábleskové expozice ANO Ruční nastavení výkonu Synchronizace na druhých lamelách závěrky Dosah vestavěného blesku 30 cm 3,5 m (W)/2,2 m (T) 30 cm 3,0 m (W)/2,0 m (T) Externí blesk Vysoce výkonný blesk Canon HF-DC1 Vysoce výkonný blesk Canon HF-DC1 FOTOGRAFOVÁNÍ Režimy Fotografické efekty Auto, Ruční, Snadný, Portrét, Krajina, Noční momentka, Interiér, Děti a zvířata, Film, Speciální scéna (Západ slunce, Listí, Sníh, Pláž, Ohňostroj, Noční scéna, Akvárium) Mé barvy (Mé barvy vypnuty, Živé barvy, Neutrální barvy, Sépie, Černobíle, Uživatelské barvy (omezeně)) Auto, Ruční, Super makro, Film, Speciální scéna (Portrét, Noční momentka, Děti a zvířata, Interiér, Západ slunce, Listí, Sníh, Pláž, Ohňostroj, Akvárium) Mé barvy (Mé barvy vypnuty, Živé barvy, Neutrální barvy, Sépie, Černobíle, Uživatelské barvy (omezeně)) Režimy řízení Po snímcích, Samospoušť Po snímcích, Samospoušť Sériové fotografování Přibl. 1,4 sním./s 6 (do zaplnění paměťové karty) 7 Přibl. 1,9 sním./s 6 (do zaplnění paměťové karty) 7

26 Specifikace ZÁZNAMOVÉ PIXELY/KOMPRESE Velikost snímku (L) 3264 x 2448, (M1) 2592 x 1944, (M2) 2048 x 1536, (M3, vkládání data do pohlednice) 1600 x 1200, (S) 640 x 480, (W) 3264 x Změna velikosti při přehrávání (M3, S, 320 x 240) (L) 3264 x 2448, (M1) 2592 x 1944, (M2) 2048 x 1536, (M3, záznam data) 1600 x 1200, (S) 640 x 480, (W) 3264 x Změna velikosti při přehrávání (M3, S, 320 x 240) Komprese Superjemný, Jemný, Normální Superjemný, Jemný, Normální Video (L) 640 x 480, 30 políček/s//30 políček/s (LP) (M) 320 x 240, 30 políček/s (S)160 x 120, 15 políček/s (L)640 x 480, 20 políček/s//20 políček/s (LP) (M)320 x 240, 30 políček/s (S)160 x 120, 15 políček/s Délka videa Až 4 GB nebo 1 h (L a M) 7 Až 3 min (S) 7 Až 4 GB nebo 1 hodina (L a M) 7 Až 3 min (S) 7 TYPY SOUBORŮ Fotografie Komprese JPEG, (kompatibilní s Exif 2.2 [Exif Print])/kompatibilní s Design rule for Camera File system, Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1 Komprese JPEG, (kompatibilní s Exif 2.2 [Exif Print])/kompatibilní s Design rule for Camera File system, Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1 Video AVI [komprese Motion JPEG + WAVE (monofonní)] AVI [komprese Motion JPEG + WAVE (monofonní)] Zvukové soubory WAVE (monofonní) WAVE (monofonní) PŘÍMÝ TISK Tiskárny Canon Kompaktní fotografické tiskárny Canon SELPHY a inkoustové tiskárny Canon s podporou rozhraní PictBridge (Tisk ID foto, Tisk pevné velikosti a Tisk filmu podporují pouze modely SELPHY CP a ES) Kompaktní fotografické tiskárny Canon SELPHY a inkoustové tiskárny Canon s podporou rozhraní PictBridge (Tisk ID foto, Tisk pevné velikosti a Tisk filmu podporují pouze modely SELPHY CP a ES) PictBridge ANO ANO DALŠÍ FUNKCE Korekce červených očí ANO, v režimu přehrávání Ano, v režimu snímání a v režimu přehrávání snímků Můj fotoaparát Uživatelské přizpůsobení úvodního obrázku a zvuků fotoaparátu (pouze předinstalované položky) Moje kategorie Funkce třídění snímků do kategorií Zvuková poznámka Až 60 s na snímek Až 60 s na snímek Inteligentní senzor orientace ANO ANO Histogram ANO ANO Zoom při přehrávání Přibl. 2 10x Přibl. 2 10x Samospoušť Přibl. 2 nebo 10 s nebo Uživatelské nastavení Přibl. 2 nebo 10 s nebo Uživatelské nastavení Jazyky nabídky 25 jazyků 25 jazyků ROZHRANÍ Počítač Hi-Speed USB (Mini-B, MTP, PTP) Hi-Speed USB (Mini-B, MTP, PTP) Další Výstup A/V (PAL/NTSC) Výstup A/V (PAL/NTSC) PAMĚŤOVÁ KARTA Typ SD, SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus, v dodávce 16MB paměťová karta SD, SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus, v dodávce 32MB paměťová karta PODPOROVANÝ OPERAČNÍ SYSTÉM PC a Macintosh Windows 2000 SP4/XP SP2/Vista Windows 2000 SP4/XP SP2/Vista Mac OS X v Mac OS X v SOFTWARE Prohlížení a tisk ZoomBrowser EX/ImageBrowser ZoomBrowser EX/ImageBrowser Další PhotoStitch PhotoStitch Ovladače TWAIN (2000) TWAIN (2000) ZDROJ NAPÁJENÍ Baterie 2 alkalické nebo NiMH baterie velikosti AA (NB4-300 ) (dodané alkalické) 2x alkalické baterie nebo baterie NiMH velikosti AA (NB4-300) (alkalické baterie v dodávce) Výdrž Přibl. 140 snímků 8 (s dodanými bateriemi) Přibl. 400 snímků (s volitelnými bateriemi Canon NB-3AH) 8 Přibl. 540 min přehrávání (s dodanými bateriemi) Přibl. 660 min přehrávání (s bateriemi Canon NB-3AH) Přibl. 200 snímků 8 (s dodanými bateriemi) Přibl. 450 snímků (s volitelnými bateriemi Canon NB-3AH) 8 Přibl. 540 min přehrávání (s dodanými bateriemi) Přibl. 660 min přehrávání (s bateriemi Canon NB-3AH) Napájení ze sítě Volitelné, napájecí adaptér ACK800 Volitelné, napájecí adaptér ACK800 PŘÍSLUŠENSTVÍ Viz stránka věnovaná příslušenství uvnitř brožury Viz stránka věnovaná příslušenství uvnitř brožury FYZIKÁLNÍ SPECIFIKACE Provozní prostředí 0 40 C, 10 90% vlhkost 0 40 C, 10 90% vlhkost Rozměry (Š x V x H) 97,3 x 67,0 x 41,9 mm (bez výstupků) 94,3 x 64,7 x 40,8 mm Hmotnost (pouze tělo) Přibl. 200 g Přibl. 175 g 1 V závislosti na vybrané velikosti snímku 2 Digitální zoom dostupný pouze pro nepohyblivý snímek a standardní režim videa. Optický zoom nemusí být po dobu nahrávání videa dostupný. 3 Standardní výstupní citlivost/doporučený expoziční index. Podle normy ISO 12232:2006 ( ), která určuje způsob přiřazení a uvádění citlivosti ISO pro digitální fotoaparáty 4 ne všechny funkce blesku jsou podporovány. 5 rozměry záznamu pevně nastavené na 1600 x 1200 pixelů 6 V podmínkách, kdy blesk nepracuje 7 V závislosti na rychlosti a kapacitě paměťové karty 8 při použití baterií a formátu paměťové karty dodaných s fotoaparátem, s výjimkou případů výslovně uvedených

Řada fotoaparátů Canon PowerShot A, rozšířená o nové modely, zdolává 10megapixelovou hranici

Řada fotoaparátů Canon PowerShot A, rozšířená o nové modely, zdolává 10megapixelovou hranici Tisková zpráva EMBARGO: 24. srpna 2006, 06:00 SEČ Řada fotoaparátů Canon PowerShot A, rozšířená o nové modely, zdolává 10megapixelovou hranici PowerShot A640 PowerShot A630 Amstelveen, Nizozemsko, 24.

Více

Radost ze stylu IXUS. Většina fotoaparátů emoce pouze zachycuje. IXUS vytváří své vlastní.

Radost ze stylu IXUS. Většina fotoaparátů emoce pouze zachycuje. IXUS vytváří své vlastní. Když obraz je vším Radost ze stylu IXUS Většina fotoaparátů emoce pouze zachycuje. IXUS vytváří své vlastní. Štíhlé a elegantní linie originálního designu. Síla špičkové technologie Canon. IXUS již více

Více

EOS-1D Mark III DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ. Typ Efektivní pixely Celkem pixelů. Přibližně 10,1 milionů Přibližně 10,7 milionů

EOS-1D Mark III DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ. Typ Efektivní pixely Celkem pixelů. Přibližně 10,1 milionů Přibližně 10,7 milionů DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ OBRAZOVÝ PROCESOR OBJEKTIV ZAOSTŘOVÁNÍ Efektivní pixely Celkem pixelů EOS-1D Mark III Poměr stran obrazu 03:02 Nízkopásmový filtr Vestavěný/fixní se samočisticí jednotkou

Více

Technické údajedsc-h90

Technické údajedsc-h90 Technické údajedsc-h90 Příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Objektiv Optický zoom Zoom s čistým obrazem Digitální zoom F Ohnisková vzdálenost (f= mm)

Více

Technické údajedsc-w630

Technické údajedsc-w630 Technické údajedsc-w630 Objektiv Optický zoom Digitální zoom 5x 16 MP přibl. 20x / 10 MP přibl. 6x / 5 MP přibl. 8x / VGA přibl. 36x / 2 MP (16:9) přibl. 12x F 2,6 6,3 Ohnisková vzdálenost (f= mm) Ohnisková

Více

Technické údajedsc-hx20v

Technické údajedsc-hx20v Technické údajedsc-hx20v Příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Objektiv Optický zoom Zoom s čistým obrazem Digitální zoom F Ohnisková vzdálenost (f=

Více

Technické údaje DSC-WX7

Technické údaje DSC-WX7 Technické údaje DSC-WX7 Optický zoom 5x Objektiv Přesný digitální zoom Funkce Smart Zoom Přibl. 20x (celkem) až 36x (ve standardu VGA) F 2,6 6,3 Ohnisková vzdálenost (f= mm) 4,5 22,5 Ohnisková vzdálenost

Více

EOS-1D Mark III DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ. 28,1 18,7 mm, CMOS. Poměr stran obrazu 03:02 Nízkopásmový filtr

EOS-1D Mark III DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ. 28,1 18,7 mm, CMOS. Poměr stran obrazu 03:02 Nízkopásmový filtr DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ OBRAZOVÝ PROCESOR OBJEKTIV ZAOSTŘOVÁNÍ EOS-1D Mark III Typ 28,1 18,7 mm, CMOS Efektivní pixely Přibližně 10,1 milionů Celkem pixelů Přibližně 10,7 milionů Poměr stran

Více

Technické údajeslt-a77vk

Technické údajeslt-a77vk Technické údajeslt-a77vk Naše příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Sbalit vše Držák objektivu Bajonet A společnosti Sony Kompatibilita objektivu Všechny

Více

Technické údajeslt-a35k

Technické údajeslt-a35k Technické údajeslt-a35k Naše příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Držák objektivu Bajonet A společnosti Sony Kompatibilita objektivu Všechny typy objektivů

Více

Technické údajeslt-a65vk

Technické údajeslt-a65vk Technické údajeslt-a65vk Naše příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Sbalit vše Držák objektivu Bajonet A společnosti Sony Kompatibilita objektivu Všechny

Více

Stránka č. 1 z 5 WX7 Digitální kompaktní fotoaparát Pokročilý fotoaparát Cyber-shot s filmy v kvalitě Full HD, velkým displejem LCD a 3D snímáním U místního prodejce Najít místního prodejce CO JE V BALENÍ?

Více

Specifikace. Typ. Zaostřovací systém. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. Expoziční systém. Živý náhled. Obrazový stabilizátor.

Specifikace. Typ. Zaostřovací systém. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. Expoziční systém. Živý náhled. Obrazový stabilizátor. E P2 Black Umělecké Filtry, Vícenásobná expozice, Více formátů s různými poměry stran pro větší kreativitu Sklopný elektronický hledáček s vysokým rozlišením a kontrastem* Port pro příslušenství Vysoce

Více

DSC. Cyber-Shot. DSCHX1.CEE9 9533 11490 10 4905524598735 Revoluce ve světe kompaktních fotoaparátů. HX1 s

DSC. Cyber-Shot. DSCHX1.CEE9 9533 11490 10 4905524598735 Revoluce ve světe kompaktních fotoaparátů. HX1 s HX1.CEE9 9533 11490 10 4905524598735 Revoluce ve světe kompaktních fotoaparátů. HX1 s novým snímačem CMOS!!! Kompaktní digitální fotoaparát Cyber-shot s optickou stabilizací a vysokou citlivostí ISO3200,

Více

Tento dokument byl vytvořen 14.10.2009 http://www.sony.cz

Tento dokument byl vytvořen 14.10.2009 http://www.sony.cz Česká republika DSC-TX1 Tento dokument byl vytvořen 14.10.2009 http://www.sony.cz Mimořádně tenký a stylový fotoaparát s vynikající kvalitou obrazu a pokročilými funkcemi fotografování Provedení DSC-TX1S

Více

fotoaparátu Asférické optické členy

fotoaparátu Asférické optické členy Obrazový senzor Efektivní počet pixelů 12 MP Uspořádání filtru Filtr primárních barev (RGB) Plné rozlišení 12,7 MP Typ 1/2,3 '' CMOS Objektiv Optický zoom 4 x (širokoúhlý) Ohnisková vzdálenost 4,5-18,0

Více

E P1 14-42 mm Sada. Olympus Pen: návrat legendy. Specifikace. Typ. Filtr. Obrazový senzor. Živý náhled. Procesor

E P1 14-42 mm Sada. Olympus Pen: návrat legendy. Specifikace. Typ. Filtr. Obrazový senzor. Živý náhled. Procesor E P1 14-42 mm Sada Umělecké Filtry, Vícenásobná expozice, Více formátů s různými poměry stran pro větší kreativitu Vysoce výkonný vestavěný stabilizátor obrazu Monitorování efektů v reálném čase Funkce

Více

E PL2. Nádherné snímky. Velmi jednoduše. kruhového ovladače Ultra kompaktní design ve 4 různých barvách

E PL2. Nádherné snímky. Velmi jednoduše. kruhového ovladače Ultra kompaktní design ve 4 různých barvách E PL2 Stylová ikona do kapsy Kombinací uměleckých filtrů získáte neomezené kreativní možnosti HD Video a HDMI ovládání Konektor pro příslušenství 2 Snadné nastavení pomocí kruhového ovladače Ultra kompaktní

Více

E-410. Ultra-kompaktní a ultralehká. Živý náhled

E-410. Ultra-kompaktní a ultralehká. Živý náhled E-410 Ultra-kompaktní a ultralehká Excelentní antiprachový systém extrémně velká 6,4cm antisluneční HyperCrystal LCD Výjimečně snadné ovládání Živý náhled 10 megapixelový Live MOS senzor Nový procesor

Více

E-510. Živý náhled. 10 megapixelový Live MOS senzor Profesionální funkce. Kompaktní a ergonomické provedení

E-510. Živý náhled. 10 megapixelový Live MOS senzor Profesionální funkce. Kompaktní a ergonomické provedení E-510 vestavěný obrazový stabilizátor Excelentní antiprachový systém extrémně velká 6,4cm antisluneční HyperCrystal LCD Nový procesor pro zpracování obrazu Živý náhled 10 megapixelový Live MOS senzor Profesionální

Více

Technické údajedsc-hx200v

Technické údajedsc-hx200v Technické údajedsc-hx200v Příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Objektiv Optický zoom Zoom s čistým obrazem Digitální zoom F Ohnisková vzdálenost (f=

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30 Příloha č. 1 - Technické podmínky I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Technické zadání zakázky na dodávku výpočetní techniky pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště, Moravské

Více

DMC-TZ7EP-R. Nástavec pro blesk (www.inon.co.jp) OPTICKÁ ČÁST objektiv - značka

DMC-TZ7EP-R.  Nástavec pro blesk (www.inon.co.jp) OPTICKÁ ČÁST objektiv - značka Stránka č. 1 z 7 DMC-TZ7EP-R Nástavec pro blesk (www.inon.co.jp) OPTICKÁ ČÁST objektiv - značka objektiv - konstrukce LEICA DC VARIO-ELMAR objektiv - složení 10 čoček v 8 skupinách (2x asférické čočky,

Více

CENOVKY K DIGITÁLNÍM FOTOAPARÁTŮM C-765 ULTRA ZOOM

CENOVKY K DIGITÁLNÍM FOTOAPARÁTŮM C-765 ULTRA ZOOM CENOVKY K DIGITÁLNÍM FOTOAPARÁTŮM C-765 ULTRA ZOOM 10x optický a 3x digit. zoom Super-makro již od 3cm Autom. i manuální vyvážení bílé 4 vlastní uživatelská nastavení s baterií, USB a AV kabel, Profesionální

Více

E P2. Široké možnosti s portem pro příslušenství. Specifikace. Živý náhled. Typ. Obrazový senzor. Obrazový stabilizátor. Procesor.

E P2. Široké možnosti s portem pro příslušenství. Specifikace. Živý náhled. Typ. Obrazový senzor. Obrazový stabilizátor. Procesor. E P2 Umělecké Filtry, Vícenásobná expozice, Více formátů s různými poměry stran pro větší kreativitu Sklopný elektronický hledáček s vysokým rozlišením a kontrastem* Port pro příslušenství Vysoce citlivý

Více

E mm Sada. bezdrátové řízení blesků. MOS senzor Výjimečně snadné ovládání

E mm Sada. bezdrátové řízení blesků. MOS senzor Výjimečně snadné ovládání E-450 14-42 mm Sada Umělecké filtry 100% D-SLR kvalita TruePic III procesor pro ideální reprodukci barev a nízkou hladinu šumu Komfortní LV díky vysoce rychlému AF senzoru Vestavěný blesk a bezdrátové

Více

http://www.olympus.cz/consumer/29_digital-camera_xz-1_-_specifications_24023.htm

http://www.olympus.cz/consumer/29_digital-camera_xz-1_-_specifications_24023.htm Stránka č. 1 z 6 XZ-1 - Specifikace Zpět Detaily Specifikace Obsah balení Příslušenství Ocenění Aktualizace firmwaru Vytisknout XZ-1 Materiál těla Hliník / Plastický Ke stažení Kde nakoupit Online pomoc

Více

Digitální jednooká zrcadlovka. Bajonet Nikon F (s AF kontakty)

Digitální jednooká zrcadlovka. Bajonet Nikon F (s AF kontakty) TECHNICKÁ SPECIFIKACE NIKON D3500 Typ Digitální jednooká zrcadlovka Upevňovací bajonet Bajonet Nikon F (s AF kontakty) Efektivní obrazový úhel Formát Nikon DX, obrazový úhel je ekvivalentní objektivům

Více

TG 870. Vyspělý outdoorový hrdina. Specifikace. Monitor. Obrazový senzor. Objektiv. Digitální zoom

TG 870. Vyspělý outdoorový hrdina. Specifikace. Monitor. Obrazový senzor. Objektiv. Digitální zoom TG 870 Vodotěsný do 15m**, nárazuvzdorný ze 2.1m***, tlakuvzdorný do 100kg**** a mrazuvzdorný do -10 C 16 Megapixelů backlit CMOS Výklopný 3" LCD displej s 920.000 obrazovými body Hybridní (posun objektivu

Více

LEICA X2. Leica X à la carte. Luxusní příslušenství. Varianty barvy a struktury kůže. Program à la carte Leica X2. Varianty těla fotoaparátu

LEICA X2. Leica X à la carte. Luxusní příslušenství. Varianty barvy a struktury kůže. Program à la carte Leica X2. Varianty těla fotoaparátu À LA CARTE LEICA X2 Varianty barvy a struktury kůže Leica X à la carte Leica je značka, která má duši a bohatou historii datující se už od roku 1913, kdy Oskar Barnack vyrobil první 35 mm fotoaparát. Leica

Více

E-420. ovládání 100% D-SLR kvalita

E-420. ovládání 100% D-SLR kvalita E-420 Nejmenší D-SLR* na světě Pohodlná kompozice s živým náhledem spojeným s AF zaostřováním 6.9cm / 2.7'' HyperCrystal II LCD obrazovka Rozpoznání tváře (Face Detection) pro dokonale zaostřené a exponované

Více

E-420. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. ovládání 100% D-SLR kvalita

E-420. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. ovládání 100% D-SLR kvalita E-420 Nejmenší D-SLR* na světě Pohodlná kompozice s živým náhledem spojeným s AF zaostřováním 6.9cm / 2.7'' HyperCrystal II LCD obrazovka Rozpoznání tváře (Face Detection) pro dokonale zaostřené a exponované

Více

TG 3 Černý. Maximální odolnost a obrazová kvalita

TG 3 Černý. Maximální odolnost a obrazová kvalita TG 3 Černý Vodotěsný do 15m**, nárazuvzdorný ze 2.1m***, tlakuvzdorný do 100kg**** a mrazuvzdorný do -10 C 4x širokoúhlý optický zoom (25-100mm*) ihs Technologie Obrazový proceso TruePic VI 1:2.0-4.9 širokoúhlý,

Více

E-620. Tvůrčí možnosti bez hranic s Olympus E-620. Specifikace. Hledáček. Typ. Obrazový senzor. Procesor. Filtr

E-620. Tvůrčí možnosti bez hranic s Olympus E-620. Specifikace. Hledáček. Typ. Obrazový senzor. Procesor. Filtr E-620 Nejmenší a nejlehčí D-SLR* na světě se zabudovaným stabilizátorem obrazu a kreativními funkcemi! Vysoce citlivý 12,3 megapixelový Live MOS senzor 7 bodový AF systém Vysoce výkonný vestavěný stabilizátor

Více

E-520. Vestavěný stabilizátor pro všechny objektivy Excelentní antiprachový systém. Komfortní LV díky vysoce rychlému AF senzoru 100% D-SLR kvalita

E-520. Vestavěný stabilizátor pro všechny objektivy Excelentní antiprachový systém. Komfortní LV díky vysoce rychlému AF senzoru 100% D-SLR kvalita E-520 Vestavěný stabilizátor pro všechny objektivy Excelentní antiprachový systém Profesionální funkce 10 megapixelový Live MOS senzor Komfortní LV díky vysoce rychlému AF senzoru 100% D-SLR kvalita 6.9cm

Více

2. Čím budeme fotografovat? Vybíráme digitální fotoaparát

2. Čím budeme fotografovat? Vybíráme digitální fotoaparát 2. Čím budeme fotografovat? Vybíráme digitální fotoaparát Ing. Libor Jakubčík, 2012 CC BY - SA 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ Základní rozdělení digitálních fotoaparátů Kompakty zdroj

Více

TG 860 Oranžový. Nekompromisní akční hrdina

TG 860 Oranžový. Nekompromisní akční hrdina TG 860 Oranžový Vodotěsný do 15m**, nárazuvzdorný ze 2.1m***, tlakuvzdorný do 100kg**** a mrazuvzdorný do -10 C 16 Megapixelů backlit CMOS Výklopný 3" LCD displej s 460.000 obrazovými body Hybridní (posun

Více

TG 860 Oranžový. Nekompromisní akční hrdina

TG 860 Oranžový. Nekompromisní akční hrdina TG 860 Oranžový Vodotěsný do 15m**, nárazuvzdorný ze 2.1m***, tlakuvzdorný do 100kg**** a mrazuvzdorný do -10 C 16 Megapixelů backlit CMOS Výklopný 3" LCD displej s 460.000 obrazovými body Hybridní (posun

Více

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_INF_BU_02 Sada: Digitální fotografie Téma: Základy ovládání digitálního fotoaparátu Autor: Mgr. Miloš Bukáček Předmět: Informatika Ročník: 3. ročník osmiletého gymnázia, třída 3.A Využití:

Více

Společnost Canon uvádí na trh první fotoaparát PowerShot řady A s optickou stabilizací obrazu

Společnost Canon uvádí na trh první fotoaparát PowerShot řady A s optickou stabilizací obrazu Tisková zpráva EMBARGO: 24. srpna 2006, 06:00 SEČ Společnost Canon uvádí na trh první fotoaparát PowerShot řady A s optickou stabilizací obrazu Amstelveen, Nizozemsko, 24. srpna 2006: Společnost Canon

Více

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_INF_BU_01 Sada: Digitální fotografie Téma: Princip, kategorie digitálů Autor: Mgr. Miloš Bukáček Předmět: Informatika Ročník: 3. ročník osmiletého gymnázia, třída 3.A Využití: Prezentace

Více

E-620. Tvůrčí možnosti bez hranic s Olympus E-620

E-620. Tvůrčí možnosti bez hranic s Olympus E-620 E-620 Nejmenší a nejlehčí D-SLR* na světě se zabudovaným stabilizátorem obrazu a kreativními funkcemi! Vysoce citlivý 12,3 megapixelový Live MOS senzor 7 bodový AF systém Vysoce výkonný vestavěný stabilizátor

Více

E-450 14-42 mm Sada. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. bezdrátové řízení blesků. MOS senzor Výjimečně snadné ovládání

E-450 14-42 mm Sada. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. bezdrátové řízení blesků. MOS senzor Výjimečně snadné ovládání E-450 14-42 mm Sada Umělecké filtry 100% D-SLR kvalita TruePic III procesor pro ideální reprodukci barev a nízkou hladinu šumu Komfortní LV díky vysoce rychlému AF senzoru Vestavěný blesk a bezdrátové

Více

E PL mm Sada Champagne Gold

E PL mm Sada Champagne Gold E PL1 14-42 mm Sada Champagne Gold Snadné ovládání s vestavěným průvodcem a funkcí ienhance HD Video a HDMI ovládání Ultra kompaktní design ve 4 různých barvách Umělecké Filtry, Vícenásobná expozice, Více

Více

Digitální fotografie. Mgr. Milana Soukupová Gymnázium Česká Třebová

Digitální fotografie. Mgr. Milana Soukupová Gymnázium Česká Třebová Digitální fotografie Mgr. Milana Soukupová Gymnázium Česká Třebová Téma sady didaktických materiálů Digitální fotografie I. Číslo a název šablony Číslo didaktického materiálu Druh didaktického materiálu

Více

E-3. Specifikace. Hledáček. Typ. Obrazový senzor. Procesor. Živý náhled. Filtr

E-3. Specifikace. Hledáček. Typ. Obrazový senzor. Procesor. Živý náhled. Filtr E-3 Profesionální pracovní nástroj Plně křížový vysokorychlostní 11-ti bodový zaostřovací AF systém Vysoce výkonný vestavěný stabilizátor obrazu Výkonné zpracování obrazu s novým TruePic III Nejrychlejší

Více

Vaše dobrodružství s fotoaparáty EOS začíná zde. you can

Vaše dobrodružství s fotoaparáty EOS začíná zde. you can Vaše dobrodružství s fotoaparáty EOS začíná zde you can Pozoruhodná kvalita obrazu Fotoaparát EOS 600D poskytuje snímky a filmy, které jsou plné detailů a bohaté na barvy a tóny, zásluhou 18megapixelového

Více

E-620. Tvůrčí možnosti bez hranic s Olympus E-620

E-620. Tvůrčí možnosti bez hranic s Olympus E-620 E-620 Nejmenší a nejlehčí D-SLR* na světě se zabudovaným stabilizátorem obrazu a kreativními funkcemi! Vysoce citlivý 12,3 megapixelový Live MOS senzor 7 bodový AF systém Vysoce výkonný vestavěný stabilizátor

Více

E PL Kit Stříbrný

E PL Kit Stříbrný E PL3 1442 Kit Stříbrný 12.3 Megapixel Live MOS snímač 3" výklopná LCD obrazovka pro focení ze všech možných úhlů Chytrá nastavení pro zdokonalení fotek přímo ve fotoaparátu Příslušenství k podvodním pouzdrům

Více

E PL Kit Stříbrný

E PL Kit Stříbrný E PL3 1442 Kit Stříbrný 12.3 Megapixel Live MOS snímač 3" výklopná LCD obrazovka pro focení ze všech možných úhlů Chytrá nastavení pro zdokonalení fotek přímo ve fotoaparátu Příslušenství k podvodním pouzdrům

Více

http://www.sony.cz/product/dsc-w-series/dsc-w530

http://www.sony.cz/product/dsc-w-series/dsc-w530 Stránka č. 1 z 5 W530 Digitální kompaktní fotoaparát Lehký, kompaktní fotoaparát Cybershot s jednoduchým ovládáním 14,1 megapixelu, 4x optický zoom / ohnisková vzdálenost od 26 mm, 6,7cm displej LCD, panoramatický

Více

Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1

Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1 Digitální fotoaparát FinePix Real 3D W1 Příslušenství v balení: Návod k použití Baterie NP-95 Síťový zdroj AC-5VC Software FinePix Viewer USB kabel Řemínek ten přichytíte k fotoaparátu dle obrázku na str.

Více

Nákup Foto a video techniky pro Celní správu

Nákup Foto a video techniky pro Celní správu Nákup Foto a video techniky pro Celní správu Dodavatel: IČ: Obchodní firma nebo název: Sídlo: bank.spojení: zastoupený Jméno, příjmení, pozice ve firmě: telefon: mail: Technická specifikace Parametr počet

Více

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Digitální fotoaparáty Ing. Jakab Barnabáš

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Digitální fotoaparáty Ing. Jakab Barnabáš Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Anotace: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Digitální fotoaparáty

Více

Jednotka čištění obrazového snímače, referenční data pro funkci Image Dust Off (vyžaduje volitelný program Capture NX 2)

Jednotka čištění obrazového snímače, referenční data pro funkci Image Dust Off (vyžaduje volitelný program Capture NX 2) Specifikace digitální jednooké zrcadlovky Nikon D90 Typ Typ Upevňovací bajonet Efektivní obrazový úhel Digitální jednooká zrcadlovka Bajonet Nikon F (s AF propojením a AF kontakty) Ekvivalentní objektivu

Více

E P3 1442 Kit Černý. Nadčasový design určený k vysokému výkonu. Specifikace. Typ. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. 12.3 Megapixel Live MOS snímač

E P3 1442 Kit Černý. Nadčasový design určený k vysokému výkonu. Specifikace. Typ. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. 12.3 Megapixel Live MOS snímač E P3 1442 Kit Černý FAST (Frequency Acceleration Sensor Technology) AF, nejrychlejší zaostřovací AF systém na světě* 3" OLED dotykový displej pro brilantní zobrazení fotek i přehrávání videí ze všech úhlů

Více

Malé fotoaparáty s velkým výkonem. Nové modely Sony Cyber-shot se snadnou obsluhou: DSC-W630, W620, W610 a S5000

Malé fotoaparáty s velkým výkonem. Nové modely Sony Cyber-shot se snadnou obsluhou: DSC-W630, W620, W610 a S5000 Tisková zpráva CES, Las Vegas 9. ledna 2012 Malé fotoaparáty s velkým výkonem Nové modely Sony Cyber-shot se snadnou obsluhou: DSC-W630, W620, W610 a S5000 Nová funkce 360 Sweep Panorama pro kompletní

Více

Samsung ST90 - Digitální fotoaparáty. Elegantní a stylový fotoaparát s nádychem důmyslnosti. Video v kvalitě HD nyní v kompaktním fotoaparátu

Samsung ST90 - Digitální fotoaparáty. Elegantní a stylový fotoaparát s nádychem důmyslnosti. Video v kvalitě HD nyní v kompaktním fotoaparátu Samsung ST90 - Digitální fotoaparáty Elegantní a stylový fotoaparát s nádychem důmyslnosti Nejnovější model ST90 soustředí obrovský výkon v mimořádně tenkém provedení. S tloušťkou jen něco přes 16,5 mm

Více

Oboustranná přitažlivost.

Oboustranná přitažlivost. Oboustranná přitažlivost. Pohlédněte na svou vášeň z nové perspektivy. EXPEED znamená kulminaci dlouholetého vývoje společnosti Nikon s cílem vytvořit převratnou koncepci digitálního zpracování obrazu.

Více

E-30. Profesionální nástroj s nejrychlejším zaostřováním a vestavěným obrazovým stabilizátorem.

E-30. Profesionální nástroj s nejrychlejším zaostřováním a vestavěným obrazovým stabilizátorem. E-30 Umělecké Filtry, Vícenásobná expozice, Bezdrátový blesk, Více formátů s různými poměry stran pro větší kreativitu Plně křížový vysokorychlostní 11-ti bodový zaostřovací AF systém Vysoce citlivý 12,3

Více

Digitální fotografie

Digitální fotografie Digitální fotografie Mgr. Jaromír Basler jaromir.basler@upol.cz Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci Katedra technické a informační výchovy Digitální fotografie Zachycení obrazu za pomocí

Více

Nákup foto a video techniky pro CS ČR - část 1.

Nákup foto a video techniky pro CS ČR - část 1. Nákup foto a video techniky pro CS ČR - část. Dodavatel: IČ: Obchodní firma nebo název: Sídlo: bank.spojení: zastoupený Jméno, příjmení, pozice ve firmě: telefon: mail: Technická specifikace Parametr instrukce

Více

ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA

ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA ŠABLONY INOVACE OBSAH UČIVA Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/34. 0185 Moderní škola 21. století Číslo a název šablony III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT klíčové aktivity Název vzdělávací

Více

XZ 10 Černý. Super-kompaktní, super-světelný objektiv

XZ 10 Černý. Super-kompaktní, super-světelný objektiv XZ 10 Černý 1:1.8-2.7 super světelný, s velkou clounou, 5x širokoúhlým i.zuiko DIGITAL objektivem (26-130mm*) 12 Megapixelů backlit 1/2.3 CMOS 7.6cm/3.0" dotykový LCD displej s rozlišením 920.000 pixelů

Více

XZ 10 Černý. Super-kompaktní, super-světelný objektiv

XZ 10 Černý. Super-kompaktní, super-světelný objektiv XZ 10 Černý 1:1.8-2.7 super světelný, s velkou clounou, 5x širokoúhlým i.zuiko DIGITAL objektivem (26-130mm*) 12 Megapixelů backlit 1/2.3 CMOS 7.6cm/3.0" dotykový LCD displej s rozlišením 920.000 pixelů

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

E P Kit Černý. Nadčasový design určený k vysokému výkonu

E P Kit Černý. Nadčasový design určený k vysokému výkonu E P3 1442 Kit Černý FAST (Frequency Acceleration Sensor Technology) AF, nejrychlejší zaostřovací AF systém na světě* 3" OLED dotykový displej pro brilantní zobrazení fotek i přehrávání videí ze všech úhlů

Více

Nová videokamera s ultrazoomem Handycam SX21E společnosti Sony vás ještě více přiblíží k natáčení úžasných videozáznamů

Nová videokamera s ultrazoomem Handycam SX21E společnosti Sony vás ještě více přiblíží k natáčení úžasných videozáznamů Tisková zpráva Londýn, 12. července 2011 Nová videokamera s ultrazoomem Handycam SX21E společnosti Sony vás ještě více přiblíží k natáčení úžasných videozáznamů Lehká videokamera s jednoduchým použitím

Více

E P Kit Černý. Nadčasový design určený k vysokému výkonu

E P Kit Černý. Nadčasový design určený k vysokému výkonu E P3 1442 Kit Černý FAST (Frequency Acceleration Sensor Technology) AF, nejrychlejší zaostřovací AF systém na světě* 3" OLED dotykový displej pro brilantní zobrazení fotek i přehrávání videí ze všech úhlů

Více

E PM Kit Hnědá. Foťte stylově a s elegancí

E PM Kit Hnědá. Foťte stylově a s elegancí E PM1 1442 Kit Hnědá Extrémně rychlé AF zaostřování Jednouché menu pro foto i video, nabízející zcela intuitivní ovládání Výkonný obrazový procesor TruePic VI. Full HD video se stereo zvukem, kontrola

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

E PM Kit Hnědá. Foťte stylově a s elegancí. Specifikace. Typ. Obrazový senzor. Procesor. Filtr

E PM Kit Hnědá. Foťte stylově a s elegancí. Specifikace. Typ. Obrazový senzor. Procesor. Filtr E PM1 1442 Kit Hnědá Extrémně rychlé AF zaostřování Jednouché menu pro foto i video, nabízející zcela intuitivní ovládání Výkonný obrazový procesor TruePic VI. Full HD video se stereo zvukem, kontrola

Více

DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT. Specifikace digitálního fotoaparátu Nikon COOLPIX S1. NIKON spol. s r.o. Kodaňská 46 Praha 10 www.nikon.cz

DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT. Specifikace digitálního fotoaparátu Nikon COOLPIX S1. NIKON spol. s r.o. Kodaňská 46 Praha 10 www.nikon.cz Specifikace digitálního fotoaparátu Nikon COOLPIX S1 Typ: Digitální fotoaparát S1 Počet efektivních pixelů: 5,1 miliónu Snímač CCD: 1/2,5 palce (celkem 5,36 miliónů pixelů) Obrazové režimy: High (2592*),

Více

XZ 2. Prvotřídní obrazová kvalita. Specifikace. Typ. Obrazový senzor. Objektiv. Procesor. Vysoce citlivý podsvícený CMOS snímač

XZ 2. Prvotřídní obrazová kvalita. Specifikace. Typ. Obrazový senzor. Objektiv. Procesor. Vysoce citlivý podsvícený CMOS snímač XZ 2 Objektiv i.zuiko DIGITAL 24-112mm 1:1.8-2.5 (35mm ekv.) Obrazový procesor TruePic VI Ultra rychlý zaostřovací systém ND filtr pro kontrolu nad expozicí Vysoce citlivý podsvícený CMOS snímač Nová generace

Více

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Software Epson OrderController Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Natočení v mírném úhlu Jas, kontrast, vyhlazování pokožky a mnoho dalších skvělých funkcí Odstranění efektu červených očí Pokročilá

Více

E-5. Určena do extrémních situací. Voděvzdorné hořčíkové tělo unikátní antiprachový filtr (SSWF)

E-5. Určena do extrémních situací. Voděvzdorné hořčíkové tělo unikátní antiprachový filtr (SSWF) E-5 Profesionální pracovní nástroj Plně křížový vysokorychlostní 11-ti bodový zaostřovací AF systém Vysoce citlivý 12,3 megapixelový Live MOS senzor Vysoce výkonný vestavěný stabilizátor obrazu Voděvzdorné

Více

XZ 2 Černý. Prvotřídní obrazová kvalita. Vysoce citlivý podsvícený CMOS snímač

XZ 2 Černý. Prvotřídní obrazová kvalita. Vysoce citlivý podsvícený CMOS snímač XZ 2 Černý Objektiv i.zuiko DIGITAL 24-112mm 1:1.8-2.5 (35mm ekv.) Obrazový procesor TruePic VI Ultra rychlý zaostřovací systém ND filtr pro kontrolu nad expozicí Vysoce citlivý podsvícený CMOS snímač

Více

XZ 10. Super-kompaktní, super-světelný objektiv. Specifikace. Typ. Objektiv. Obrazový senzor. Procesor. ihs Technologie

XZ 10. Super-kompaktní, super-světelný objektiv. Specifikace. Typ. Objektiv. Obrazový senzor. Procesor. ihs Technologie XZ 10 1:1.8-2.7 super světelný, s velkou clounou, 5x širokoúhlým i.zuiko DIGITAL objektivem (26-130mm*) 12 Megapixelů backlit 1/2.3 CMOS 7.6cm/3.0" dotykový LCD displej s rozlišením 920.000 pixelů 1080p

Více

Ještě lepší snímky s novou α450

Ještě lepší snímky s novou α450 Tisková zpráva 5. ledna 2010 Ještě lepší snímky s novou α450 Nová digitální zrcadlovka od Sony je univerzálním řešením pro fotografy, kteří si chtějí dopřát lepší výbavu Snímač Exmor CMOS (14,2 efektivních

Více

Holubičí modrá. Pigeon blue. Zelená

Holubičí modrá. Pigeon blue. Zelená À LA CARTE LEICA X2 Varianty barvy a struktury kůže Leica X à la carte Leica je značka, která má duši a bohatou historii datující se už od roku 1913, kdy Oskar Barnack vyrobil první 35 mm fotoaparát. Leica

Více

MP5. Příručka pro rychlé spuštění

MP5. Příručka pro rychlé spuštění MP5 Příručka pro rychlé spuštění Názvy součástí Shora Tlačítko spouště Reproduktor Tlačítko Zap./Vyp. Zepředu Blesk Indikátor samospouště Oko pro zavěšení na krk Objektiv Mikrofon Zdola Kryt baterií Objímka

Více

E-5. Určena do extrémních situací. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Živý náhled. Filtr

E-5. Určena do extrémních situací. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Živý náhled. Filtr E-5 Profesionální pracovní nástroj Plně křížový vysokorychlostní 11-ti bodový zaostřovací AF systém Vysoce citlivý 12,3 megapixelový Live MOS senzor Vysoce výkonný vestavěný stabilizátor obrazu Voděvzdorné

Více

MY PENTAX ROZMĚRY KOMPAKT VÝKONEM SLR. Nejmenší bez zrcátka. Kvalita snímku a videoklipů. Snadné ovládání

MY PENTAX ROZMĚRY KOMPAKT VÝKONEM SLR. Nejmenší bez zrcátka. Kvalita snímku a videoklipů. Snadné ovládání ROZMĚRY KOMPAKT VÝKONEM SLR MY PENTAX Nejmenší bez zrcátka senzor 12MP back illuminated full HD video, kodek H.264 nová řada speciálních objektivů barva obj. č. set čárový kod EAN bílá 15142 Pentax Q +

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

Základní charakteristika a funkce

Základní charakteristika a funkce Společnost FUJIFILM uvádí na trh FUJIFILM X-A1: kompaktní a stylový základní fotoaparát řady FUJIFILM X s výměnnými objektivy, velkým snímačem APS-C CMOS a procesorem EXR II. FUJIFILM Corporation (Prezident:

Více

PŘEDNOSTI. 96.5mm. 129 mm. 70cm. PenTec s.r.o., Veleslavínská 19/30, 162 00 Praha 6, tel.: 220610753, 235364664, www.pentax.cz

PŘEDNOSTI. 96.5mm. 129 mm. 70cm. PenTec s.r.o., Veleslavínská 19/30, 162 00 Praha 6, tel.: 220610753, 235364664, www.pentax.cz Rozměry 129 x 96.5 x 70mm Hmotnost (tělo) 590g DIGITÁLNÍ SLR 129 mm 70cm 96.5mm model obj. č. čárový kód K-50 black tělo 10882 0027075233102 K-50 Black + DAL 18-55WR 10893 0027075233218 K-50 Black + DAL

Více

STYLUS 1s. Nejvyšší obrazový výkon ve své třídě

STYLUS 1s. Nejvyšší obrazový výkon ve své třídě STYLUS 1s Mimořádně štíhlý a vysoce výkonný objektiv i.zuiko DIGITAL s konstantní světelností 1:2.8 v celém rozsahu 10.7x zoomu (28-300mm*) Obrazový procesor TruePic VI Velkoformátový elektronický hledáček

Více

CMOS, velikost 22,4 x 15,0 mm. Vestavěný/pevný s fluórovou povrchovou vrstvou. Typ Dva obrazové procesory "DIGIC 6"

CMOS, velikost 22,4 x 15,0 mm. Vestavěný/pevný s fluórovou povrchovou vrstvou. Typ Dva obrazové procesory DIGIC 6 DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ OBRAZOVÝ PROCESOR OBJEKTIV ZAOSTŘOVÁNÍ Efektivní pixely Pixelů celkem Poměr stran 3:2 Nízkopásmový filtr Čištění snímače barevného filtru CMOS, velikost 22,4 x 15,0

Více

E M5 1250 Kit Černý. Design zaměřený na obrazovou kvalitu. Specifikace. Typ. Obrazový senzor. Procesor. Filtr

E M5 1250 Kit Černý. Design zaměřený na obrazovou kvalitu. Specifikace. Typ. Obrazový senzor. Procesor. Filtr E M5 1250 Kit Černý Prachu- a voděvzdorný Nejrychlejší zaostřovací AF systém na světě Intuitivní dotykové ovládání 3" výklopný a dotykový OLED displej. Design zaměřený na obrazovou kvalitu Nejmodernější

Více

Základy digitální fotografie

Základy digitální fotografie Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Tématický celek Inovace výuky ICT na BPA Název projektu Inovace a individualizace výuky Název materiálu Číslo materiálu VY_32_INOVACE_FIL15 Ročník První Název školy

Více

STYLUS 1. Super-štíhlý. Extra-výkonný. Specifikace. Typ. Procesor. Obrazový senzor. Hledáček. Objektiv

STYLUS 1. Super-štíhlý. Extra-výkonný. Specifikace. Typ. Procesor. Obrazový senzor. Hledáček. Objektiv STYLUS 1 Mimořádně štíhlý a vysoce výkonný objektiv i.zuiko DIGITAL s konstantní světelností 1:2.8 v celém rozsahu 10.7x zoomu (28-300mm*) Obrazový procesor TruePic VI Ultra rychlý zaostřovací systém Manuální

Více

Fotokurz Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou LEKTOR: BOHUSLAV BROŽ

Fotokurz Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou LEKTOR: BOHUSLAV BROŽ Fotokurz Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou LEKTOR: BOHUSLAV BROŽ Digitální zrcadlovka Zrcadlovka Digitální zrcadlovka SLR (Single Lens Reflex) DSLR (Digital Single Lens Reflex) Digitální

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Návod na použití 2 BDVR HD IR Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor

Více

Vytvářejte více než jen obrázky. Vytvářejte příběhy. you can

Vytvářejte více než jen obrázky. Vytvářejte příběhy. you can Vytvářejte více než jen obrázky. Vytvářejte příběhy. you can Vytvářejte více než jen obrázky. Vytvářejte příběhy Dokonalost a jednoduchost Radost z fotografování se odvíjí od dokonalosti fotoaparátu nehledě

Více

STYLUS 1. Super-štíhlý. Extra-výkonný.

STYLUS 1. Super-štíhlý. Extra-výkonný. STYLUS 1 Mimořádně štíhlý a vysoce výkonný objektiv i.zuiko DIGITAL s konstantní světelností 1:2.8 v celém rozsahu 10.7x zoomu (28-300mm*) Obrazový procesor TruePic VI Ultra rychlý zaostřovací systém Manuální

Více

STYLUS 1. Super-štíhlý. Extra-výkonný.

STYLUS 1. Super-štíhlý. Extra-výkonný. STYLUS 1 Mimořádně štíhlý a vysoce výkonný objektiv i.zuiko DIGITAL s konstantní světelností 1:2.8 v celém rozsahu 10.7x zoomu (28-300mm*) Obrazový procesor TruePic VI Ultra rychlý zaostřovací systém Manuální

Více

Typy digitálních fotoaparátů

Typy digitálních fotoaparátů Typy digitálních fotoaparátů Kompaktní digitální fotoaparáty (falešné) digitální zrcadlovky (EVF, ultrazoomy) Pravé zrcadlovky (DSLR) Tzv. digitální stěny ???????????????????????????? Vidíme očima čipu

Více

Ukázkové snímky pořízené bleskem. Tato brožura vysvětluje používané techniky, obsahuje ukázkové snímky a popisuje všechny možnosti blesku SB-900.

Ukázkové snímky pořízené bleskem. Tato brožura vysvětluje používané techniky, obsahuje ukázkové snímky a popisuje všechny možnosti blesku SB-900. Ukázkové snímky pořízené bleskem SB-900 Tato brožura vysvětluje používané techniky, obsahuje ukázkové snímky a popisuje všechny možnosti blesku SB-900. Cz Volba vhodného rozložení osvětlení Blesk SB-900

Více

Skvělé snímky, skvělý design, skvělá cena: Tři nové, cenově dostupné a dobře vybavené fotoaparáty Cyber-shot

Skvělé snímky, skvělý design, skvělá cena: Tři nové, cenově dostupné a dobře vybavené fotoaparáty Cyber-shot Tisková zpráva Praha, 12. ledna 2009 Skvělé snímky, skvělý design, skvělá cena: Tři nové, cenově dostupné a dobře vybavené fotoaparáty Cyber-shot Cyber-shot W210 a W220 o 12,1 efektivních megapixelů o

Více

DS-430DVRHD. Uživatelská příručka. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

DS-430DVRHD. Uživatelská příručka. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby DS-430DVRHD FULL HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím

Více