Z á p i s z 11. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s z 11. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne"

Transkript

1 Z á p i s z 11. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Začátek jednání: hod. Jednání ukončeno: hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová komise: Ing. Václav Gross Ing. Tomáš Dušička Doplnění programu: 10e) Ţádost o změnu usnesení č ze dne Zápis z jednání: Ing. Josef Domabyl Na jednání ZM přizván zástupce Policie ČR OO Kaznějov Na jednání byly k nahlédnutí tyto dokumenty: územní plán města, projekt multifunkčního kulturního centra, budovy technického zázemí TJ Sokol Plasy, výstavby přírodního koupaliště, trasa velkého obchvatu, revitalizace středu města, spolupráce NPÚ Plzeň s NTM Praha aj. Hlasování: pro:14 proti: 0 zdrţel se: 0 PROGRAM JEDNÁNÍ 1. Zahájení jednání a kontrola usnesení Zahájení a kontrolu usnesení provedl starosta Mgr. Hurt jednotlivé body splněny. 2. Zprávy starosty a místostarosty, předsedů výborů a komisí Starosta, místostarosta a předsedové výborů a komisí informovali o nejdůleţitějších událostech od posledního jednání ZM. Ing. Gross informoval o jednání finančního výboru ze dne a Ing. Dušička o jednání kontrolního výboru ze dne K. Mařík informoval o závěrech jednání komise IKRŠK ze dne zejména o výši příspěvků na kulturní a ostatní akce a I. Kinclová informovala o činnosti sociální a bytové komise. - DSO I/27 zápis z jednání (KÚ a Pozemkový úřad) - Zastupitelstvo PK dotace, sniţování neinvestičních dotací do škol od PK -Mikroregion Dolní Střela přidělené dotace /propagační tabule na podporu cestovního ruchu/, internetizace obcí - SUDOP s majitelem Lesní společnosti a.s. bude řešeno přesné umístění zastávky ZM bere zprávy na vědomí. 3. Policie ČR OO Kaznějov informace o činnosti Pan Zdeněk Pokorný informoval o činnosti OO Kaznějov, personální zajištění a formách spolupráce s městem při zajišťování větších kulturních akcí. Dále informoval o nejčastější kriminální činnosti ve městě a obcích. Zvláštní pozornost věnoval dopravě zejména na komunikaci I/27. Na závěr sdělil výsledky bezpečnostní akce Alkohol mladistvým provedené v březnu v Plasích. Starosta doplnil informace o konkrétní formy spolupráce. ZM bere zprávu na vědomí. 4. Závěrečný účet města, audit Výsledky hospodaření za rok 2007 byly zveřejněny po dobu 15 dnů a komentář k jednotlivým poloţkám přednesl tajemník MěÚ a vedoucí finančního odboru Ing. Musilová a dále předseda finančního výboru Ing. Gross. Výsledky hospodaření a závěry auditu byly projednány finančním výborem Audit je součástí výsledků hospodaření za rok 2007 a při přezkoumání hospodaření města za rok 2007 podle 2 a 3 zák. č. 420/2004 Sb. nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Podíl pohledávek a závazků na rozpočtu územního celku a podílu zastaveného majetku na celkovém majetku územního celku

2 a) podíl pohledávek na rozpočtu územního celku činil 4,61% b) podíl závazků na rozpočtu územního celku činil 1,08% c) podíl zastaveného majetku na celkovém majetku územního celku činil 7,15% -2- Návrh: ZM souhlasí s celoročním hospodařením města Plasy za rok 2007 a to bez výhrad a dále bere na vědomí zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření města Plasy za rok 2007 nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Hlasování: pro:13 proti: 0 zdrţel se: 1 (Martiniak) 5. Návrh úprav rozpočtu na rok 2008 Vedoucí fin. odboru Ing. Musilová předloţila návrh úprav schváleného rozpočtu k Jedná se o přesuny mezi paragrafy. Jednotlivé úpravy podrobně vysvětlila. Ing. Gross přednesl stanovisko finančního výboru. Byly zodpovězeny dotazy členů ZM. Návrh: ZM schvaluje předloţený návrh úprav schváleného rozpočtu k v příjmové části o tis. Kč a výdajové části 2 234,4 tis. Kč viz. příloha zápisu. Hlasování: pro: 13 proti: 0 zdrţel se: 1 (Martiniak) Římskokatolická farnost Plasy předloţila ţádost o navýšení příspěvku na opravu kostela v Ţebnici ze schválených Kč na Kč. Hlavním důvodem navýšení je niţší dotace z programu Zachování a obnova kulturních památek Plzeňského kraje na rok 2008 (ţádost na Kč, schváleno Kč). Celkové náklady na restaurátorské práce, nová okna a odsolení objektu činí dle projektu cca Kč. Zároveň bylo konstatováno, ţe bylo realizováno výběrové řízení na prodej fary v Ţebnici za cca 1,5 mil. Kč s tím, ţe část získaných prostředků by bylo vhodné pouţít jako finanční spoluúčast pro dotaci z PK. Finanční výbor doporučuje při rozhodování o navýšení přihlédnout ke všem událostem, které dosud proběhly tzn. vyhodnotit rozsah prací a hodnotu díla, které jiţ bylo provedeno na kostele v Ţebnici, dosud získané finanční prostředky z dotačních titulů, přidělené fin. prostředky z rozpočtu města Plasy a skutečnost, ţe byla prodaná budova fary v Ţebnici. Diskuse členů ZM: Mgr. Lorenzová doporučuje navýšení příspěvku na Kč Ing. Gross finanční výbor doporučuje přihlédnout ke všem okolnostem, které dosud proběhly, tzn. rozsah prací a hodnotu díla, které bylo na kostele provedeno, dosud získané fin. prostředky z dotačních titulů a přidělené fin. prostředky města, dále skutečnost, ţe probíhá prodej fary v Ţebnici K. Mařík poţádal o informaci jaký je podíl finančních prostředků od Biskupství Plzeň a zda se jedná o poslední ţádost farnosti o fin. prostředky v tomto volebním období Administrátor farnosti P. Větrovec - upozornil, ţe prodej fary stále probíhá a připomněl důleţitost dokončení exteriéru kostela zejména výměnu oken a odsolení základů Josef Urban k prodeji fary upozornil na předkupní právo při nedodrţení postupu oprav fasády novým vlastníkem, coţ znamená, ţe získané fin. prostředky musí být po určitou dobu vázány na účtu (aţ 3 roky) Návrh: ZM schvaluje finanční příspěvek pro Římskokatolickou farnost Plasy na opravu kostela v Ţebnici pro rok 2008 ve výši Kč a ruší usn. ZM č ze dne Hlasování: pro: 13 proti: 0 zdrţel se:1(mařík)

3 6. Výroční zpráva o poskytování informací dle zákona 106/1999 Sb. Tajemník předloţil výroční zprávu o poskytování informací dle zák. č. 106/1999 Sb. -3- Návrh: ZM schvaluje výroční zprávu dle zákona č. 106/99 Sb. o poskytování informací za rok 2007 předloţenou tajemníkem MěÚ viz příloha zápisu 7. Návrh odměn neuvolněným členům (Nařízení vlády 79/2008 Sb.) Nařízení vlády 79/2008 Sb. umoţňuje úpravu odměn pro uvolněné i neuvolněné zastupitele. místostarosta: Kč měsíčně Hlasování: pro: 12 proti: 0 zdrţel se: 2 (Šiml, Hanzlíček) radní: Kč měsíčně Hlasování: pro: 10 proti: 0 zdrţel se: 4 (Hurt,Lorenzová,Gross, Hanzlíček) zastupitelé: 500 Kč měsíčně Hlasování: pro: 2(Lorenzová,Martiniak) proti: 0 zdrţel se: 12 Návrh nebyl schválen. zastupitelé: 400 Kč měsíčně Hlasování: pro: 5 proti: 0 zdrţel se: 7 Návrh nebyl schválen. zastupitelé: 350 Kč měsíčně Hlasování: pro: 8 proti: 4 zdrţel se: 2 (Lorenzová,Dušička) (Urban,Škop,Hanzlíček,Martiniak) předseda výboru a komise: Kč měsíčně Hlasování: pro: 10 proti: 0 zdrţel se: 4 (Dušička,Hanzlíček, Kinclová,Gross) 8. Územní plán města Vzhledem k tomu, ţe proběhlo závěrečné veřejné jednání k novému územnímu plánu města a územní plán se zapracovanými všemi připomínkami byl předán zpracovatelem Ing. Taušem městu. Na dnešním ZM je nutné: a) Ověření, ţe ÚP není v rozporu s politikou územ. rozvoje, s územně plánovací dokumentací vydanou krajem a nebo výsledkem řešení rozporů a se stanovisky dotčených orgánů nebo stanoviskem krajského úřadu. b) Odsouhlasení návrhu pořizovatele na vydání územního plánu města Plasy s jeho odůvodněním.

4 -4- Návrh: Zastupitelstvo města Plasy podle ustanovení 6 odst. 6 písm. a) a 54 odst. 2 stavebního zákona: 1. p r o j e d n a l o návrh na vydání územního plánu Plas zpracovaný pořizovatelem odborem stavebním MěÚ Plasy 2. o v ě ř u j e, ţe územní plán Plas není v rozporu s Politikou územního rozvoje ČR, s územně plánovací dokumentací vydanou krajem ÚP VÚC Plzeňské aglomerace, se stanovisky dotčených orgánů a se stanoviskem krajského úřadu. Rozpory nebyly řešeny. 3. v y d á v á opatření obecné povahy č. 1/2008 územní plán Plas, které tvoří přílohu tohoto usnesení. 4. k o n s t a t u j e, ţe ke konceptu ani k návrhu územního plánu Plas nebyly uplatněny ţádné námitky. Hlasování: pro: 12 proti: 0 zdrţel se:2 (Lorenzová,Dušička) Návrh: Zastupitelstvo města Plasy podle ustanovení 6 odst. 6 písm. a) a 54 odst. 2 stavebního zákona: 5. u k l á d á Městskému úřadu Plasy - zpracovat veřejnou vyhlášku oznámení o vydání opatření obecné povahy č. 1/2008 územní plán Plas a zajistit její vyvěšení na úřední desce městského úřadu, - zajistit zveřejnění opatření obecné povahy č. 1/2008 na internetových stránkách města Plasy zajistit předání opatření obecné povahy č.1/2008 stavebnímu úřadu a úřadu územního plánování Hlasování: pro: 12 proti:0 zdrţel se: 2 (Lorenzová,Dušička) 9. Žádosti o odkoupení pozemků a) Manţelé Šlajferčíkovi, Horní Hradiště 32 ţádají o odkoupení p.č. 483/6 a 503/5 (zahrada), obě v k.ú. Plasy. Jedná se o rozšíření pozemku na výstavbu RD. Stavební technička doporučuje vzhledem k výstavbě dalšího RD na sousední parcele zachovat část p.č. 483/6 ve vlastnictví města za účelem vedení sítí (plyn, případně VO). Návrh: ZM schvaluje prodej p.č. 503/5 (zahrada) o výměře 470 m 2 a část p.č. 483/6 (zahrada) o výměře cca 140 m 2, obě v k.ú. Plasy manţelům Šlajferčíkovým, H.Hradiště 32 za cenu 70 Kč/m 2. Zaměření oddělení části p.č. 483/6 o šířce cca 1,5 m bude provedeno za účasti zástupce města s tím, ţe úhradu zaměření zabezpečí ţadatel a město rovným dílem. b) Paní Stanislava Vaňková, Plasy 290 poţádala o odkoupení p.č. 331/18 v k.ú. Plasy pod chatou E 59. RM prodej doporučuje za cenu 140 Kč/m 2 Návrh. ZM schvaluje prodej p.č. 331/18 v k.ú. Plasy (lesní pozemek) o výměře 39 m 2 pod chatou E 59 v k.ú. Plasy paní Stanislavě Vaňkové, Plasy, U Střelnice 290 za cenu 140 Kč/m 2. Hlasování: pro: 13 proti: 0 zdrţel se: 1(Škop)

5 10. Žádosti města o odkoupení pozemků Na minulém jednání ZM byl odsouhlasen záměr odkoupit části pozemků pod nově vybudovaným chodníkem v ul. Babinská. S majiteli pozemků byla dohodnuta cena. a) Jednota Plasy jedná se o pozemky před budovou ústředí Návrh: ZM schvaluje odkoupení p.č. 103/8 o výměře 4 m 2 a p.č. 531 o výměře 22 m 2, obě v k.ú. Plasy od Jednoty Plasy, Babinská 403 za cenu 70 Kč/m 2. Náklady spojené s realizací prodeje hradí Město Plasy Hlasování: pro: 13 proti: 0 zdrţel se:1 (Škop) -5- b) Manţelé Baumrukovi jedná se o pozemek před RD Návrh. ZM schvaluje odkoupení p.č. 529 o výměře 32 m 2 v k.ú. Plasy od manţelů Baumrukových, Plasy 116 za cenu 70 Kč/m 2 Náklady spojené s realizací prodeje hradí Město Plasy c)český svaz včelařů ZO Plasy nabízí městu pozemky o výměře cca 3 ha v k.ú. Plasy (Klíčník). Jedná se o sad, který byl oceněn znaleckým posudkem na Kč. RM nedoporučuje odkoupení. Mgr. Novotný vysvětlil důvody nabídky pozemků městu: -finanční pomoc organizaci Českého svazu včelařů ZO Plasy(sniţování čl. základny-41 členů) -90 let činnosti organizace s tím, ţe město přispívá výrazně i jiným organizacím -vysoké fin. náklady na léčiva varroáza Josef Urban doplnil informace o přípravě ţádosti o dotaci na výsadbu stromků a postupné zalesnění nabízených pozemků. Karel Mařík poţádal o informaci zda není blokace prodeje pozemku v souvislosti s dotací poskytnutou Plzeňským krajem na obnovu sadu poskytnutou organizaci. J. Urban informoval, ţe ţádné povinnosti z poskytnuté dotace nevyplývají. Návrh: ZM schvaluje projednání nabídky Českého svazu včelařů na odkoupení pozemků v lokalitě Klíčník na příštím jednání ZM s tím, ţe budou určeni vlastníci sousedních pozemků (návaznost na pozemky města) a OLH města Ing. Pořádek se vyjádří k moţnosti zalesnění nabízených pozemků d)ing. Vít Bobysud jako jeden ze spolumajitelů nabízí městu k odkoupení p.č. 115/14 v k.ú. Plasy. Jedná se o ostatní plochu v ul. Luční na které je vybudován společný septik pro několik nemovitostí. RM doporučuje odkoupení za cenu do 20 Kč/m 2. Návrh. ZM schvaluje odkoupení p.č. 115/14 (ostatní plocha) o výměře 1180 m 2 v k.ú. Plasy od: Ing. Vít Bobysud, Praha, V Borovičkách 726 (1/6), Ludmila Bobysudová, Praha, Borovičkách 726 (1/6), MUDr. Vlastimil Bobysud, Praha, V Borovičkách 726 (1/6) a Ing. Jaroslav Frána, Praha, U Kaštanu 1217/4 (1/2) za cenu do 20 Kč/m 2 e) Ţádost o změnu usnesení č ze dne p.č. 20/3 v k.ú. Horní Hradiště. Vzhledem k tomu, ţe od schválení usnesení ZM č ze dne do podpisu kupní smlouvy došlo ke změně ve vlastnictví p.č. 20/3 v k.ú. H.Hradiště je nutné upravit znění usnesení. Jedná se o pozemek v prostoru nově vybudovaného cvičiště SDH.

6 -6- Návrh: ZM ruší usnesení č ze dne ZM schvaluje odkoupení p.č. 20/6 o výměře 50 m 2 (zahrada) v k.ú. Horní Hradiště od paní Magdaleny Jelšové, Plzeň, Majakovského 1149/28 za cenu 50 Kč/m 2. Náklady spojené se zaměřením pozemku hradí město. 11. Cena pitné vody pro obec H.Hradiště 2007 Vzhledem k tomu, ţe je město vlastníkem vodovodu v Horním Hradišti je nutné stanovit cenu pro rok Finanční výbor na základě provedeného finančního rozboru navrhuje cenu 27 Kč za m 3. OV Horní Hradiště byl s rozborem ceny seznámen. Předseda OV Vl. Záhrobský přednesl stanovisko OV souhlas s navrţenou cenou. Návrh: ZM schvaluje cenu pitné vody pro obec Horní Hradiště pro rok 2007 ve výši 27 Kč/m Kulturní akce v areálu Velká louka v Plasích 2008 Rok 2008 je vyhlášen Rokem 90. výročí vzniku samostatného Československa a z tohoto důvodu je připravován program kulturních akcí. Hlavní akcí by měl být projekt vyhlášení Osobnosti roku Doc. RNDr. Bohumír Janský, CSc., Varhanní léto, Slavnostní předání vlajky města a tradiční pouť Na královnu. Pokračuje 4. dílem projekt Edice Tilia Plassensis publikací o plaských legionářích a publikací Paměť krajiny, která pojednává o drobných regionálních památkách Plaska. K. Mařík informoval o stanovisku komise IKRŠK, která doporučuje konání navrţených akcí v areálu Velká louka a nedoporučuje konání Zámekfestu v areálu kláštera. Komise IKRŠK projednala tento bod a doporučuje konání těchto hudebních kulturních akcí v areálu Velká louka: 4x Brutus (TJ Sokol Plasy) do hod. 1x Rockový koncert (Sokol s Power Voice) do hod. 1x Plaská pouť do x Majáles (Gymnázium Plasy Akademický vršíček, o.s.) Návrh: ZM schvaluje konání těchto sedmi hudebních kulturních akcí v areálu Velká louka pro rok x Brutus (TJ Sokol Plasy) od do hod. 1x Rockový koncert (Sokol s Power Voice) od do hod. 1x Plaská pouť od do hod. 1x Majáles (Gymnázium Plasy) do hod. s tím, ţe pořadatelé akcí budou poţádáni zástupcem města o moţnou regulaci ozvučení, občané Plas budou informováni (Zpravodaj, internet) o počtu a časech konání kulturních akcí. V případě podání ţádosti o pořádání dalších kulturních akcí v areálu Velká louka ZM pověřuje RM vydáním rozhodnutí o jejich konání či zamítnutí. Hlasování: pro: 14 proti: 0 zdrţel se: 0 Návrh: ZM schvaluje ţádost o povolení kulturní akce Zámekfest hudební festival v prostoru parku před konventem v Plasích dne , který by se konal pod záštitou Akademického vršíčku Plasy, o.s. Hlasování: pro: 0 proti: 8 zdrţel se:6 (Bezdíčková, Chlup Kinclová, Lorenzová, Hanzlíček, Dušička)

7 Investiční akce města Starosta, místostarosta a tajemník informovali o nejdůleţitějších investičních akcích a opravách, které se připravují nebo jiţ probíhají. Jedná se zejména o dokončení asfaltového povrchu hřiště v Lomničce a přípravu realizace výstavby sběrného dvora podle pravidel schválených dotací. Návrh: ZM schvaluje odeslání výzvy Regionální rozvojové agentuře PK o.p.s Plzeň, Riegrova 1 k předloţení nabídky na zpracování zadávací dokumentace na výběr dodavatele projektu stavby Výstavba sběrného dvora odpadů města Plasy v rámci následné realizace veřejné soutěţe. Hlasování: pro:14 proti: 0 zdrţel se:0 Starosta dále informoval o přípravě investiční akce Revitalizace socioekonomické sféry u NKP klášter Plasy zejména dohodě na typu mostu přes řeku Střelu a dále konečné úpravy křiţovatky ul. Lipová a silnice I/27 včetně napojení na ul. Pivovarskou (dokončování projektu pro územní rozhodnutí). Dále o jednání s RRA PK při přípravě ţádosti o dotaci na část investiční akce financovanou městem. Ve věci odloţené výstavby 8x4 BJ pod školou v Plasích byla podána informace o předání podkladů pro zpracování nabídky výstavby soukromými subjekty. Zájem projevila firma Hoda-reality s.r.o. Plzeň zastoupená Ing. Ivanem Hodou a dále firma IKO s.r.o. stavební společnost zastoupená panem Petrem Birkou. Předběţný zájem o výstavbu potvrdila i firma Falco. O předloţených nabídkách bude ZM informována. 14. Dotační politika města Byla předloţena aktualizovaná tabulka dotační politiky města Plas na rok Starosta informoval o schválených dotacích z Plzeňského kraje a dotacích na výstavbu sběrného dvora od SFŢP ( Kč) a Min. ŢP ( Kč). Ţádost o dotaci na opravu MK ul. Lesní a Luční byla podána kompletní a prošla do další fáze posuzování. Dále byla projednána strategie dotační politiky pro rok 2009 s tím, ţe vzhledem k dokončení projektu pro stavební povolení kanalizace v ul. Hutní bude aktualizovaná ţádost o dotaci na výstavbu z Min. zemědělství a dále opakované podání ţádosti na výstavbu multifunkčního kulturního a komunitního centra Plasy z Min. financí ČR Návrh: ZM schvaluje přijetí dotací schválených Zastupitelstvem Plzeňského kraje, Min.práce a soc. věcí (Pečovatelská sluţba) a SFŢP a Min. ŢP ČR (sběrný dvůr) viz. příloha zápisu Návrh: ZM ukládá podat ţádosti o dotace na výstavbu Multifunkčního, kulturního a komunitního centra Plasy a přírodního koupaliště na Ministerstvo financí ČR a dále ţádost o dotaci na výstavbu kanalizace v ul. Hutní v Plasích z Ministerstva zemědělství ČR. Jedná se o dotace na rok Hlasování: pro: 14 proti: 0 zdrţel se: 0 Jednání se dále nezúčastnil L. Urban počet členů ZM 13

8 Různé Jmenování zástupce města na jednání valné hromady VaK PS v roce 2008 Dle stanov VaK PS je nutná delegace zástupce města na jednání valné hromady. Obvyklá je delegace starosty. Návrh: ZM deleguje starostu města Plasy, Mgr. Miloslava Hurta v souladu s 84 odst. 2 písm. g) zák.č. 128/2000 Sb., o obcích na jednání valné hromady Vodárenské a kanalizační a.s. se sídlem v Plzni, IČ konané v červnu 2008.V případě, ţe by se této valné hromady nemohl starosta účastnit, bude město zastupovat místostarosta p. Václav Šiml nebo radní pan Karel Mařík. Toto usnesení platí také pro účast zástupce města jako akcionáře na případné odloţené nebo náhradní valné hromadě společnosti Hlasování: pro: 13 proti: 0 zdrţel se: 0 Diskuse členů ZM Z. Hanzlíček poţádal o informaci jak je město připraveno zejména finančně na situaci, kdy nezíská dotaci na dokončení plánovaných staveb (parkoviště, lávka, chodníky) v rámci projektu revitalizace středu města a dále jak bude zabezpečena průjezdnost MK v případě nepřidělení dotace na ul. Lesní a Luční. Dále informoval o úklidu členů ČRS okolo rybníka a poţádal o informaci ve věci provozu kamerového systému. Navrhl průběţnou kontrolu uzavření smluv schválených prodejů pozemků (bude předloţeno na příští jednání ZM). Starosta odpověděl je připravena minimální varianta výstavby s moţností kolaudace části realizované ŘSD (chodníky podél komunikace I/27). I. Kinclová upozornila na stále velké mnoţství vraků automobilů zejména v ul. Potoční. Mgr. Lorenzová informovala o průběhu a organizaci pochodu Gympl na cestách a poděkovala za finanční příspěvek města. M. Martiniak poţádal o informaci k rekonstrukci povrchu v ul. Lesní K. Mařík informoval o přípravě a programu leteckého dne v Plasích dne Ing. Dušička vyjádřil se k moţným úpravám daně z nemovitostí a informoval o činnosti OV Babina (úklid obce) J. Urban poděkoval za schválený fin. příspěvek na rekonstrukci kostela v Ţebnici a fin. příspěvek na léčiva (varroáza) pro Český svaz včelařů ZO Plasy. Zapsal: Ing. Josef Domabyl Zápis vyhotoven dne: Ověřovatel: Ing. Václav Gross Starosta:: Mgr. Miloslav Hurt Ing. Tomáš Dušička

9 U s n e s e n í z 11. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích Zastupitelstvo bere na vědomí: usn.č : - zprávy starosty, předsedů výborů a komisí a tajemníka - Policie ČR OO Kaznějov, informace o činnosti - diskusní příspěvky členů ZM - MAS Barokní perla pracovní setkání od hod. v Potvorově - DSO I/27 zápis z jednání (KÚ a Pozemkový úřad) - Zastupitelstvo PK dotace, sniţování neinvestičních dotací do škol od PK - Mikroregion Dolní Střela přidělené dotace /propagační tabule na podporu cestovního ruchu/, internetizace obcí - SUDOP s majitelem Lesní společnosti a.s. bude řešeno přesné umístění zastávky Zastupitelstvo: p r o j e d n a l o návrh na vydání územního plánu Plas zpracovaný pořizovatelem odborem stavebním MěÚ Plasy o v ě ř u j e, ţe územní plán Plas není v rozporu s Politikou územního rozvoje ČR, s územně plánovací dokumentací vydanou krajem ÚP VÚC Plzeňské aglomerace, se stanovisky dotčených orgánů a se stanoviskem krajského úřadu. Rozpory nebyly řešeny. v y d á v á opatření obecné povahy č. 1/2008 územní plán Plas, které tvoří přílohu tohoto usnesení. k o n s t a t u j e, ţe ke konceptu ani k návrhu územního plánu Plas nebyly uplatněny ţádné námitky. Zastupitelstvo schvaluje: usn.č : - přijetí dotací schválených Zastupitelstvem Plzeňského kraje, Min.práce a soc. věcí (Pečovatelská sluţba) a SFŢP a Min. ŢP ČR (sběrný dvůr) viz. příloha zápisu usn.č : - celoroční hospodaření města Plasy za rok 2007 a to bez výhrad a dále bere na vědomí zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření města Plasy za rok 2007 nebyly zjištěny chyby a nedostatky usn.č : - předloţený návrh úprav schváleného rozpočtu k v příjmové části o tis. Kč a výdajové části 2 234,4 tis. Kč viz. příloha zápisu usn.č : - finanční příspěvek pro Římskokatolickou farnost Plasy na opravu kostela v Ţebnici pro rok 2008 ve výši Kč a ruší usn. ZM č ze dne usn.č : - výroční zprávu dle zákona č. 106/99 Sb. o poskytování informací za rok 2007 předloţenou tajemníkem MěÚ viz příloha zápisu usn.č : - cenu pitné vody pro obec Horní Hradiště pro rok 2007 ve výši 27 Kč/m 3

10 -2- usn.č : - konání těchto sedmi hudebních kult. akcí v areálu Velká louka pro rok x Brutus (TJ Sokol Plasy) od do hod. 1x Rockový koncert (Sokol s Power Voice) od do hod. 1x Plaská pouť od do hod. 1x Majáles (Gymnázium Plasy) do hod. s tím, ţe pořadatelé akcí budou poţádáni zástupcem města o moţnou regulaci ozvučení, občané Plas budou informováni (Zpravodaj, internet) o počtu a časech konání kulturních akcí. V případě podání ţádosti o pořádání dalších kulturních akcí v areálu Velká louka ZM pověřuje RM vydáním rozhodnutí o jejich konání či zamítnutí usn.č : - odeslání výzvy Regionální rozvojové agentuře PK o.p.s Plzeň, Riegrova 1 k předloţení nabídky na zpracování zadávací dokumentace na výběr dodavatele projektu stavby Výstavba sběrného dvora odpadů města Plasy v rámci následné realizace veřejné soutěţe usn.č : - s platností od odměny pro neuvolněné členy ZM: místostarosta: Kč měsíčně usn.č : - s platností od odměny pro neuvolněné členy ZM: radní: Kč měsíčně usn.č : - s platností od odměny pro neuvolněné členy ZM: zastupitelé: 350 Kč měsíčně usn.č : - s platností od odměny pro neuvolněné členy ZM: předseda výboru a komise: Kč měsíčně usn.č : - prodej p.č. 503/5 (zahrada) o výměře 470 m 2 a část p.č. 483/6 (zahrada) o výměře cca 140 m 2, obě v k.ú. Plasy manţelům Šlajferčíkovým, H.Hradiště 32 za cenu 70 Kč/m 2. Zaměření oddělení části p.č. 483/6 o šířce cca 1,5 m bude provedeno za účasti zástupce města s tím, ţe úhradu zaměření zabezpečí ţadatel a město rovným dílem usn.č : - prodej p.č. 331/18 v k.ú.plasy (lesní pozemek) o výměře 39 m 2 pod chatou E 59 v k.ú. Plasy paní Stanislavě Vaňkové, Plasy, U Střelnice 290 za cenu 140 Kč/m 2 usn.č : - odkoupení p.č. 103/8 o výměře 4 m 2 a p.č. 531 o výměře 22 m 2, obě v k.ú. Plasy od Jednoty Plasy, Babinská 403 za cenu 70 Kč/m 2. Náklady spojené s realizací prodeje hradí Město Plasy usn.č : - odkoupení p.č. 529 o výměře 32 m 2 v k.ú. Plasy od manţelů Baumrukových, Plasy 116 za cenu 70 Kč/m 2 Náklady spojené s realizací prodeje hradí Město Plasy usn.č : - projednání nabídky Českého svazu včelařů na odkoupení pozemků v lokalitě Klíčník na příštím jednání ZM s tím, ţe budou určeni vlastníci sousedních pozemků (návaznost na pozemky města) a OLH města Ing. Pořádek se vyjádří k moţnosti zalesnění nabízených pozemků

11 -3- usn.č : - odkoupení p.č. 115/14 (ostatní plocha) o výměře 1180 m 2 v k.ú. Plasy od: Ing. Vít Bobysud, Praha, V Borovičkách 726 (1/6), Ludmila Bobysudová, Praha, Borovičkách 726 (1/6), MUDr. Vlastimil Bobysud, Praha, V Borovičkách 726 (1/6) a Ing. Jaroslav Frána, Praha, U Kaštanu 1217/4 (1/2) za cenu do 20 Kč/m 2 usn.č : - zrušení usnesení č ze dne ZM schvaluje odkoupení p.č. 20/6 o výměře 50 m 2 (zahrada) v k.ú. Horní Hradiště od paní Magdaleny Jelšové, Plzeň, Majakovského 1149/28 za cenu 50 Kč/m 2. Náklady spojené se zaměřením pozemku hradí město. Zastupitelstvo neschvaluje: usn.č : - s platností od odměny pro neuvolněné členy ZM: zastupitelé: 500 Kč měsíčně usn.č : - s platností od odměny pro neuvolněné členy ZM: zastupitelé: 400 Kč měsíčně usn.č : - ţádost o povolení kulturní akce Zámekfest hudební festival v prostoru parku před konventem v Plasích dne , který by se konal pod záštitou Akademického vršíčku Plasy, o.s. Zastupitelstvo ukládá: usn.č : - Městskému úřadu Plasy - zpracovat veřejnou vyhlášku oznámení o vydání opatření obecné povahy č. 1/2008 územní plán Plas a zajistit její vyvěšení na úřední desce městského úřadu, - zajistit zveřejnění opatření obecné povahy č. 1/2008 na internetových stránkách města Plasy zajistit předání opatření obecné povahy č.1/2008 stavebnímu úřadu a úřadu územního plánování Zodpovídá:Ing. Domabyl Termín: ihned usn.č : - podat ţádosti o dotace na výstavbu Multifunkčního, kulturního a komunitního centra Plasy a přírodního koupaliště na Ministerstvo financí ČR a dále ţádost o dotaci na výstavbu kanalizace v ul. Hutní v Plasích z Ministerstva zemědělství ČR. Jedná se o dotace na rok 2009 Zodpovídá: Mgr. Hurt Termín: Zastupitelstvo deleguje: usn.č : - starostu města Plasy, Mgr. Miloslava Hurta v souladu s 84 odst. 2 písm. g) zák.č. 128/2000 Sb., o obcích na jednání valné hromady Vodárenské a kanalizační a.s. se sídlem v Plzni, IČ konané v červnu 2008.V případě, ţe by se této valné hromady nemohl starosta účastnit, bude město zastupovat místostarosta p. Václav Šiml nebo radní pan Karel Mařík. Toto usnesení platí také pro účast zástupce města jako akcionáře na případné odloţené nebo náhradní valné hromadě společnosti Starosta: Mgr. Miloslav Hurt

Z á p i s z 10. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 10. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 10. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 20.2.2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 41. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 41. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 41. jednání Rady města konané 21.10. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Omluveni: Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ověřovatel

Více

Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 3. 9. 2008

Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 3. 9. 2008 Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 3. 9. 2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 11 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 56. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 56. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 56. jednání Rady města konané 20.9.2006 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Karel Mařík - místostarosta Ladislav Urban - místostarosta Zdeněk Hanzlíček radní Ing. Miloslav Vaňourek

Více

Z á p i s. z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích

Z á p i s. z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích Z á p i s z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Omluven: Karel Mařík radní

Více

Z á p i s. z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne

Z á p i s. z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne Z á p i s z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne 1.11.2006 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 18.00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 15 Ustavující jednání

Více

Z á p i s. z 8. jednání Rady města konané 25.4.2007 v Plasích

Z á p i s. z 8. jednání Rady města konané 25.4.2007 v Plasích Z á p i s z 8. jednání Rady města konané 25.4.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Doplnění

Více

Z á p i s. z 21. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 21. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 21. jednání Rady města konané 28. 4. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Z á p i s z 17. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Horním Hradišti

Z á p i s z 17. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Horním Hradišti Z á p i s z 17. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 29.4.2009 v Horním Hradišti Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 21.00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů ZM Ověřovatelé

Více

Z á p i s. z 27. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 27. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 27. jednání Rady města konané 6. 10. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Z á p i s z 15. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 15. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 15. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 25. 2. 2009 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: hod. Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. Ze 53. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 53. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 53. jednání Rady města konané 6. 10. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s z 14. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 14. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 14. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 17. 12. 2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 22.15 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 20. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 20. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 20. jednání Rady města konané 2. 4. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Z á p i s z 16. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 16. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 16. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 25. 3. 2009 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 40. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 40. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 40. jednání Rady města konané 30.9. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel zápisu:

Více

Rozdělovník: účastníci, zastupitelé Zapsal: Jiří Prantner

Rozdělovník: účastníci, zastupitelé Zapsal: Jiří Prantner Zápis z jednání 02 / 2015 Finanční výbor Datum konání 1.6.2015 Členové finančního výboru Subjekt Poznámka Prantner Jiří, Ing. Předseda FV Přítomen Černá Pavlína Člen FV Přítomna Dlouhý Vladimír, Mgr. Člen

Více

Z á p i s. z 11. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 5 proti: 0 zdrţel se: 0

Z á p i s. z 11. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 5 proti: 0 zdrţel se: 0 Z á p i s z 11. jednání Rady města konané 18.7.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Pro : 7 Proti : 0 Zdrţel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 7 Proti : 0 Zdrţel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.8.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z á p i s. z 36. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 36. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 36. jednání Rady města konané 3.6. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Karel Mařík radní Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Ověřovatel zápisu:

Více

Z á p i s. z 3. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 4 proti: 0 zdrţel se: 0

Z á p i s. z 3. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 4 proti: 0 zdrţel se: 0 Z á p i s z 3. jednání Rady města konané 10.1.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Omluven:Karel Mařík -

Více

Z á p i s ze 5. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích

Z á p i s ze 5. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích Z á p i s ze 5. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 14.9.2011 v Plasích Začátek jednání: 17:00 hod. Jednání ukončeno: 15.9.2011 v 00.15 hod. Přítomni: dle prezenční listiny - 15 členů ZM Ověřovatelé

Více

Z á p i s. z 43. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 43. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 43. jednání Rady města konané 2.12. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel zápisu:

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na bezúplatný převod

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 16/2018

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 16/2018 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 16/2018 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na ukončení vyhlášeného

Více

2. Závěrečný účet hospodaření za rok 2013, účetní závěrka za rok 2013

2. Závěrečný účet hospodaření za rok 2013, účetní závěrka za rok 2013 Zápis z jednání 02 / 2014 Finanční výbor Datum konání 9.6.2014 Členové finančního výboru Subjekt Poznámka Prantner Jiří, Ing. Předseda FV Přítomen Hubka Karel Člen FV Omluven Hána Petr, Mgr. Člen FV Nepřítomen

Více

Z á p i s. z 24. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 24. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 24. jednání Rady města konané 9. 7. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Omluveni:Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík

Více

Z á p i s. z 37. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 37. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 37. jednání Rady města konané 8.7. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Karel Mařík radní Ing. Václav Gross radní Omluveni: Mgr. Markéta Lorenzová radní Ověřovatel

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Z á p i s. z 52. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 52. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 52. jednání Rady města konané 31.5.2006 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Karel Mařík - místostarosta Ladislav Urban - místostarosta Zdeněk Hanzlíček radní Ing. Miloslav Vaňourek

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Morkovice -. Slížany č. 2 konaného dne v hod. v zasedací místnosti Agrodružstva Morkovice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Morkovice -. Slížany č. 2 konaného dne v hod. v zasedací místnosti Agrodružstva Morkovice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Morkovice -. Slížany č. 2 konaného dne 12.12.2018 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Agrodružstva Morkovice I. Při zahájení bylo přítomno 13 členů městského zastupitelstva

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 14. 4. 2015 od 18.00 hod.

Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 14. 4. 2015 od 18.00 hod. Obec Svojšice Zastupitelstvo obce Svojšice Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 14. 4. 2015 od 18.00 hod. Přítomni: starosta p. Šmejkal, členové: p. Frýda, p. Havlina,

Více

Z á p i s. Ze 50. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 50. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 50. jednání Rady města konané 14. 7. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne 4. 4. 2016 Přítomni: J. Černý, M. David, V. Hamouz, A. Kratochvíl, M. Kratochvíl, A. Novotný, J. Švec, M. Velc Omluven:

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemku pod garáží v lokalitě Kolonka 2. Prodej pozemků mezi rodinnými domy

Více

Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne

Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne 6. 6. 2019 59/2019 Schválení programu jednání. 60/2019 Schválení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele. 61/2019 Kontrola

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 24. února 2011

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 24. února 2011 USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 24. února 2011 K bodu č. 1/ Úvod Usnesení ZM č. 32/2011 ZM schvaluje program jednání s doplněním dle diskuse. (Hlasování: 25/0/0) K bodu č. 2/ Smlouvy

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne 22. 6. 2011 Projednání předkládaných zpráv: 1. Slib člena zastupitelstva města 2. Prodej pozemků ke stavbě rodinných domů v lokalitě

Více

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDÍKOV: A. Projednalo: 1. Zahájení, schválení programu, ověřovatelů zápisu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne 20.06.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra Nepřítomen:

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 3. dubna 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-17/2017 Datum jednání: 15.06.2017 3) Program jednání (USN-Z3-373/2017) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 24.1.2011 od 18 hod. v zasedací místnosti OÚ 5. Přítomni : Vítězslav

Více

USNESENÍ č. 14/2016 z 13. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 14/2016 z 13. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 14/2016 z 13. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 13. 06. 2016 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému

Více

Z á p i s ze 4. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích

Z á p i s ze 4. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích Z á p i s ze 4. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 1.6.2011 v Plasích Začátek jednání: 17:00 hod. Jednání ukončeno: 23.15 hod. Přítomni: dle prezenční listiny - 14 členů ZM Ověřovatelé zápisu

Více

Z á p i s. Ze 51. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 51. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 51. jednání Rady města konané 11. 8. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Omluven: Václav Šiml místostarosta Ověřovatel

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Z á p i s. z 19. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 19. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 19. jednání Rady města konané 12. 3. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Omluveni: Mgr. Markéta Lorenzová

Více

USNESENÍ z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne

USNESENÍ z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne USNESENÍ z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 30. 3. 2011 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDÍKOV: A. Projednalo: 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise 2. Kontrola usnesení

Více

obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne

obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 5. 8. 2019 Ověřovatelé: p. Jindřich Solovský, pí. Pavlína Dobrá Zapisovatel: pí. Dagmar Křupková Přítomni: doc. RNDr. Robert Prucek,

Více

Z á p i s. z 25. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 25. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 25. jednání Rady města konané 13. 8. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2015 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Píšek, Mrázková, Ing.Urbášková, Blažek, Karlová, Matoušek Omluveni: Stehlík Zapisovatel : Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. května 2014 od 15:00 do 15:50 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo v pondělí dne 3. listopadu 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Přítomno: 21 Nepřítomno: 0 Z toho omluveno: 0 Zasedání zastupitelstva města je usnášení schopné. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A K R U P K A

Přítomno: 21 Nepřítomno: 0 Z toho omluveno: 0 Zasedání zastupitelstva města je usnášení schopné. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A K R U P K A A. SCHVALUJE: U S N E S E N Í ze 18. zasedání Zastupitelstva města ve volebním období 2014 2018 konaného dne 27.11.2017 v zasedací místnosti ZM MÚ Krupka od 09:00 hod Přítomno: 21 Nepřítomno: 0 Z toho

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014 USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z á p i s. z 32. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 32. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 32. jednání Rady města konané 11. 2. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Ověřovatel

Více

12. VÝPIS Z USNESENÍ

12. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 12. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 17.06.2008 336/2008 12. ZM V odvolává Ing. Petra Mrázka z funkce místostarosty,

Více

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, Pavel Počepický, Dis. přítomen od 15:07 hodin a MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:21 hodin

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, Pavel Počepický, Dis. přítomen od 15:07 hodin a MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:21 hodin USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 24. května 2012 od 15:00 do 20:45 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Libčany ve volebním období 2014-2018 ze dne 21. 4. 2015 od 19.00 hod. Přítomni zastupitelé (viz. prezenční listina):,mgr. Jaroslava Slavíková, Hana Fejglová, Ing.

Více

3. jednání ZM Březová dne 26. března 2018

3. jednání ZM Březová dne 26. března 2018 3. jednání ZM Březová dne 26. března 2018 USNESENÍ ze 3. jednání Zastupitelstva města Březová, které se konalo dne 26.3.2018 v 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Členové zastupitelstva 1.Volí: Návrhovou

Více

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 03.12.2018 Přítomno: 19 Nepřítomno: 2 Omluveno: 2 Zasedání zastupitelstva města bylo usnášení schopné. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S

Více

U S N E S E N Í. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne v Obecním domě v Ludgeřovicích

U S N E S E N Í. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne v Obecním domě v Ludgeřovicích U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne 7.3.2007 v Obecním domě v Ludgeřovicích 1. ZO schválilo program jednání, předložený starostou obce a rozhodlo, že o každém bodu

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.3.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.3.2011 se konalo 3. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Z á p i s. z 44. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 44. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 44. jednání Rady města konané 13.1. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Omluven: Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne Zastupitelstvo města Horšovský Týn: Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne 24.6.2019 01. schvaluje návrhovou komisi ve složení Ing. Jiří Jánský a MUDr. Ondřej Plášil. 02. schvaluje program 6. jednání

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 15

VÝPIS USNESENÍ č. 15 VÝPIS USNESENÍ č. 15 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 20.6. 2016 od 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014

Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014 Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014 Program: 1. Volba předsedajícího 2. Schválení programu 3. Volba ověřovatelů zápisu 4. Kontrola úkolů z minulého zasedání 5. Prodej

Více

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 24. 2. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 10.82/2016-10.91/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 27.6.2011 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: , Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, konaného dne 29.10.2018 v místnosti RC bývalé základní školy, Bukovany č. p. 57, od 18:00 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce

Více