NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2015"

Transkript

1 NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2015 PO 2. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Sídlo nadace: Vítkovická 3108/11, Ostrava Telefon: Internet: IČO: DIČ: CZ Bankovní spojení: Raiffeisenbank a.s., pobočka Ostrava č.ú /5500 Ostrava, duben 2015

2 NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2015 PO 2. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Správní rada Nadace LANDEK Ostrava rozhodla na svém 187. zasedání správní a dozorčí rady dne přijmout do Nadačního programu roku 2015 následující projekty : PROJEKT 457 MEZINÁRODNÍ LOUTKÁŘKÝ FESTIVAL SPECTACULO INTERESSE Přihlašovatel : DIVADLO LOUTEK OSTRAVA, příspěvková organizace. Termíny: Festival proběhne v termínu Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA - akce Festival je výběrovou soutěžní přehlídkou, která představuje nejlepší díla z loutkářsko divadelního umění. Porota festivalu uděluje hlavní cenu a dvě individuální ceny. Součástí festivalu je i nesoutěžní program v kulturních domech a rovněž pouliční produkce. Projekt byl zařazen ze zásobníku projektů po prvém kole výběrového řízení. Cílem projektu je nejen podpora kultury, ale i prezentace Města Ostravy. PROJEKT 458 HORNICKÝ KALENDÁŘ NADACE LANDEK OSTRAVA, vlastní projekt nadace Termíny: Zahájení 05/2015, ukončení 10/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA publikace Záměrem projektu je vydání dalšího ročníku hornického kalendáře v motivy těžních věží, jejichž perokresby za svého života vytvořil bývalý ředitel nadace Ing. Stanislav Vopasek. Nadace hodlá pro vydání kalendáře získat granty Statutárního města Ostravy a Statutárního města Havířova. Cílem projektu je nejen podpora kultury, ale především seznamování veřejnosti s historií hornictví, jeho vývojem a významem. PROJEKT 459 HORNICKÉ SLAVNOSTI. SPOLEČNOST PŘÁTEL RUDOLFOVA, občanské sdružení Termíny: Konání až Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA akce Již 16. ročník Hornických slavností, které jsou největší kulturně společenskou událostí v regionu. Během slavností jsou kromě celodenního kulturního programu prezentovány kulturní památky, Hornické muzeum a naučná stezka. Cílem projektu je nejen podpora kultury, ale především seznamování veřejnosti s významem hornictví.

3 PROJEKT 460 M I CH A L F E S T. Statutární město Ostrava, městský obvod MICHÁLKOVICE městský obvod - územní samosprávný celek. Termíny: Zahájení 01/2015, ukončení 10/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA akce Přihlašovatel projektu hodlá i v tomto roce uspořádat multižánrový hudební festival. Do programu budou zahrnuti písničkáři, folková hudební tělesa, lidové hudební skupiny a další. Festival bude uspořádán v prostorách Národní kulturní památky - DŮL MICHAL. Cílem projektu je nejen podpora kultury v regionu, ale i rovněž seznamování veřejnosti s historií hornictví, neboť festival je konán v objektu bývalého dolu. PROJEKT 461 OPRAVA OBJEKTU STOLÁRNA V AREÁLU LANDEK PARKU - KULTURNÍ PAMÁTKA VÍTKOVICE HOLDING, a.s. Termíny: Zahájení 05/2015, ukončení 11/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč ZÁCHRANA PAMÁTKY. Přihlašovatel projektu hodlá dokončit stavební práce včetně příček, vnitřních omítek a rozvodů ve zbývající (pravé) části objektu. Přitom v levé části objektu byla zřízena expozice Historie důlní dopravy. Od roku 2011, kdy došlo k požáru byly provedeny na opravě kulturní památky práce za 12,5 mil. Kč. Cílem projektu je nejen podpora kultury, ale především seznamování veřejnosti s historií hornictví a jeho vývojem a významem. PROJEKT 462 ALMANACH K 10. VÝROČÍ ZALOŽENÍ POBOČKY KPHMO V KARVINÉ Klub přátel Hornického muzea v Ostravě, občanské sdružení Termíny: Zahájení 01/2015, ukončení 07/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA - publikace Klub přátel Hornického muzea v Ostravě hodlá vydat publikaci, ve které bude prezentovat materiály o hornictví, své činnosti a regionu, které se podařilo shromáždit a zachovat za 10 let činnosti pobočky v Karviné. Cílem projektu je především seznamování veřejnosti s historií hornictví, jeho vývojem a významem a rovněž podpora kultury v regionu.

4 PROJEKT 463 DOTISK PUBLIKACE CESTY K HORNICTVÍ A HORNICTVÍM Klub přátel Hornického muzea v Ostravě, občanské sdružení Termíny: Zahájení : 01/2015, ukončení 10/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA - publikace Přihlašovatel projektu hodlá zajistit dotisk 200 ks velmi úspěšné publikace, která byla vydána v roce Knihu hodlá použít jako prezentační materiál v rámci 19. setkání hornických měst a obcí v Havířově. Cílem projektu je nejen podpora a propagace regionu Moravskoslezského kraje, ale rovněž seznamování veřejnosti s historií hornictví. PROJEKT 464 HORNICKÉ DNY A HORNOMĚSTSKÉ HODY. Obec HORNÍ MĚSTO, samospráva Termíny: Zahájení 04/2015, ukončení 08/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA - akce Přihlašovatel projektu OBEC HORNÍ MĚSTO hodlá uspořádat již třetí ročník Hornických dnů. Podstatnou součástí těchto dnů kromě sportovních a kulturních akcí je propagace hornické minulosti s nabídkou vydaných knih o geologii a horním městě Hankštejně. Dále budou zpřístupněny k prohlídce štoly Eva a dědičná štola. Cílem projektu je nejen podpora kultury mikroregionu Rýmařovsko, ale především seznamování veřejnosti s historií hornictví. PROJEKT 465 ZÁCHRANA DŮLNÍHO STROJE - MECHANIZMU MONTÁŽNÍ PLOŠINY. Hornicko- historický spolek pod Ralskem, občanské sdružení Termíny: Zahájení 01/2015, ukončení 12/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Schválený nadační příspěvek: ,- ZÁCHRANA PAMÁTKY. Přihlašovatel projektu hodlá odkoupit a tím zachránit speciální důlní stroj - montážní plošinu PP 6. Tento stroj pak hodlá instalovat ve venkovní expozici Hornického muzea. Cílem projektu je záchrana hornických památek.

5 PROJEKT 466 ZACHOVÁNÍ A ROZVOJ STÁLÉ EXPOZICE O HISTORII PLYNÁRENSTVÍ. Klub plynárenské historie, občanské sdružení. Termíny: Zahájení 01/2015, ukončení 12/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč ÚDRŽBA PRŮMYSL. PAMÁTKY. Občanské sdružení provede údržbu, opravy a doplnění stálé expozice o historii plynárenství, zejména na Ostravsku. Expozice je umístěna v prostorách Národní kulturní památky Důl Michal. Cílem projektu je nejen údržba průmyslové památky, ale rovněž seznamování veřejnosti s historií plynárenství, které bylo bezprostředně navázáno na hornictví. PROJEKT ROČNÍK PODZIMNÍCH SLAVNOSTÍ TŘEBOVICKÝ KOLÁČ. Slezský soubor Heleny Salichové, občanské sdružení. Termíny: Zahájení 11/2014, ukončení 10/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA - akce Přihlašovatel Slezský soubor Heleny Salichové pořádá již tradičně ve spolupráci s obecním úřadem slavnost, při které jsou předváděny vystoupení s hudbou country, blues, folkloru a trampskou. Součástí je i prezentace ukázek lidového řemesla a atrakcí pro děti. Cílem projektu je podpora kultury v regionu MS kraje PROJEKT 468 OSTRAVA V DŮCHODU PRŮVODCE PO ZANIKLÉ SLÁVĚ. ONDŘEJ DURCZAK, fyzická osoba Termíny: Zahájení 01/2015, ukončení 09/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA publikace Přihlašovatel projektu má připraven návrhu na vydání 500 ks publikace, ve které bude zachycena průmyslová historie Ostravy. Stručný komentář je doplněn bohatou sbírkou fotografií, která tuto minulost ilustruje. Cílem projektu je nejen podpora kultury v regionu, ale především Seznamování veřejnosti s průmyslovou (hornickou) historií Ostravy.

6 PROJEKT 469 VYBAVENÍ EXPOZICE ŘEDITEL DOLU A ZASEDACÍ MÍSTNOST. Národní památkový ústav, Územní správa Kroměříž, Důl MICHAL, příspěvková organizace Termíny: Zahájení 09/2015, ukončení 12/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč ZÁCHRANA PAMÁTEK Přihlašovatel projektu hodlá rozšířit počet expozic prezentovaných v objektu Národní kulturní památky - Důl Michal o expozici původních prostor, které sloužily při provozu dolu. Cílem projektu je záchrana památek a seznamování veřejnosti s historií hornictví, jeho vývojem a významem. PROJEKT 470 BUSTA PRO EMERYCHA GABZDYLA. Národní divadlo Moravskoslezské,, příspěvková organizace Termíny: Zahájení 04/2015, ukončení 12/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA JINÉ Přihlašovatel projektu zajistí zhotovení busty významného umělce Ostravy a její instalaci ve foyer Divadla Antonína Dvořáka. Cílem projektu je nejen podpora kultury, ale i seznamování návštěvníků divadla s významnou osobností kultury minulých let. PROJEKT 471 HORNICKÉ A HUTNICKÉ SPOLKY ČR A SLOVENSKA. Sdružení hornických hutnických spolků, občanské sdružení Termíny: Zahájení 04/2015, ukončení 06/2015 Celkový rozpočet projektu: ,- Kč Požadovaný nadační příspěvek: ,- Kč Schválený nadační příspěvek: ,- Kč KULTURA - publikace Sdružení hornických a hutnických spolků hodlá vydat brožuru, kde budou uvedeny kontaktní údaje všech evidovaných spolků ČR a Slovenska. Publikace bude využita v rámci 19. Setkání hornických měst a obcí v Havířově. Cílem projektu je nejen podpora kultury, ale především seznamování veřejnosti s historií hornictví a hutnictví.

7 Vytiskla: tiskárna Pavel Všolek PROPIS - Ostrava

NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2014

NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2014 NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2014 PO 1. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Sídlo nadace: Prokešovo nám. 6, 728 30 Ostrava - Mor. Ostrava Telefon: +420 596 262 228 E-mail: nadace.landek@okd.cz +420 724 133 630 Internet: www.volny.cz/nadace-landek

Více

NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2015

NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2015 NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2015 PO 1. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Sídlo nadace: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava Telefon: +420 595 620 045 E-mail: info@nadace-landek.cz +420 604 168 008 Internet: www.nadace-landek.cz

Více

NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2014

NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2014 NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2014 PO 2. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Sídlo nadace: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava Telefon: +420 596 620 045 E-mail: nadace.landek@okd.cz +420 604 168 008 Internet: www.nadace-landek.cz

Více

NADAČNÍ PROGRAM 2017 PO 1. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Sídlo nadace: Vítkovická 3108/11, Ostrava. Internet:

NADAČNÍ PROGRAM 2017 PO 1. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Sídlo nadace: Vítkovická 3108/11, Ostrava. Internet: NADAČNÍ PROGRAM 2017 PO 1. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Sídlo nadace: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava Telefon: +420 595 620 045 E-mail: info@nadace-landek.cz Internet: www.nadace-landek.cz IČO: 60340053 DIČ:

Více

NADAČNÍ PROGRAM 2018 PO 2. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

NADAČNÍ PROGRAM 2018 PO 2. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NADAČNÍ PROGRAM 2018 PO 2. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Sídlo: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava Telefon: +420 595 620 045 mail: info@nadace-landek.cz www.nadace-landek.cz číslo účtu: 7844445001/5500 Ostrava,

Více

NADAČNÍ PROGRAM 2019 po 1. kole výběrového řízení

NADAČNÍ PROGRAM 2019 po 1. kole výběrového řízení NADAČNÍ PROGRAM 2019 po 1. kole výběrového řízení Sídlo: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava Telefon: +420 595 620 045 mail: info@nadace-landek.cz www.nadace-landek.cz číslo účtu: 7844445001/5500 Ostrava,

Více

NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2017 PO 2. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2017 PO 2. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2017 PO 2. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Sídlo: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava Telefon: +420 595 620 045 E-mail: info@nadace-landek.cz www.nadace-landek.cz číslo účtu: 7844445001/5500

Více

NADAČNÍ PROGRAM 2018 PO 1. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

NADAČNÍ PROGRAM 2018 PO 1. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NADAČNÍ PROGRAM 2018 PO 1. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Sídlo: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava Telefon: +420 595 620 045 mail: info@nadace-landek.cz www.nadace-landek.cz číslo účtu: 7844445001/5500 Ostrava,

Více

Správní rada Nadace LANDEK Ostrava

Správní rada Nadace LANDEK Ostrava Správní rada Nadace LANDEK Ostrava Údaje o Nadaci Název: Nadace LANDEK Ostrava Sídlo: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava Kontakty: 595 620 045 kancelář nadace 604 639 737 předseda správní rady nadace 603

Více

Foto na tulní straně: Kaplička sv. Barbory - LANDEK PARK (Petřkovice)

Foto na tulní straně: Kaplička sv. Barbory - LANDEK PARK (Petřkovice) Foto na tulní straně: Kaplička sv. Barbory - LANDEK PARK (Petřkovice) Základní údaje o Nadaci Název: Sídlo: Kontakty: Nadace LANDEK Ostrava Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava 595 620 045 kancelář nadace

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013. 1994-2014 20. let Nadace LANDEK Ostrava

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013. 1994-2014 20. let Nadace LANDEK Ostrava VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 1994-2014 20. let Nadace LANDEK Ostrava Obálka: Areál dolu Hlubina a DOV Údaje o Nadaci Název: Nadace LANDEK Ostrava Adresa: Prokešovo náměstí 6, 72830 Ostrava do 31.12.2013 Vítkovická

Více

Z PRAVODAJ KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA V OSTRAVĚ. II. čtvrtletí 2007. Pod Landekem

Z PRAVODAJ KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA V OSTRAVĚ. II. čtvrtletí 2007. Pod Landekem O S T R AV É M U D 725 29 Ostrava - Petřkovice IČO: 41033035, Tel. 596 131 847, 596 131 804 ZEUM O HORNICKÝ Z PRAVODAJ II. čtvrtletí 2007 K Pod Landekem HORNICK K P H M O A KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA

Více

Založení: jako Nadace Muzeum pod Landekem transformace dle zákona č.227/97 Sb včetně změny názvu na Nadace LANDEK Ostrava

Založení: jako Nadace Muzeum pod Landekem transformace dle zákona č.227/97 Sb včetně změny názvu na Nadace LANDEK Ostrava Foto na tulní straně: Důl Alexander (Ostrava-Kunčičky), 1896-1994 Údaje o Nadaci Název: Nadace LANDEK Ostrava Sídlo: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava Kontakty: 595 620 045 kancelář nadace 604 639 737

Více

12/0173 "Kultura pro Slezskou Ostravu o.s." Slezskoostravský Rock-Fest Open Air 170 000 42 000

12/0173 Kultura pro Slezskou Ostravu o.s. Slezskoostravský Rock-Fest Open Air 170 000 42 000 Termín podepsání smlouvy si domluvte na tel. č. 599 442 287 Poskytnuté dotace v oblasti kultury pro rok 2013 1. HUDEBNÍ A SCÉNICKÉ UMĚNÍ - skupina A dotace 12/0173 "Kultura pro Slezskou Ostravu o.s." Slezskoostravský

Více

Z PRAVODAJ KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA OKD V OSTRAVĚ. II. čtvrtletí 2006. Pod Landekem

Z PRAVODAJ KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA OKD V OSTRAVĚ. II. čtvrtletí 2006. Pod Landekem O S T R AV É M U D 725 29 Ostrava - Petřkovice IČO: 41033035, Tel. 596 131 847, 596 131 804 ZEUM O HORNICKÝ Z PRAVODAJ II. čtvrtletí 2006 K Pod Landekem HORNICK K P H M O A KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA

Více

Poskytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu kraje v Programu podpory aktivit v oblasti kultury v Moravskoslezském kraji na rok 2019

Poskytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu kraje v Programu podpory aktivit v oblasti kultury v Moravskoslezském kraji na rok 2019 Poskytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu kraje v Programu podpory aktivit v oblasti kultury v Moravskoslezském kraji na rok 2019 1 34. Město Janov obec 00296066 Janovské slavnosti ANO 1.1.2019-31.12.2019

Více

Prezentace pro OKD a.s.

Prezentace pro OKD a.s. HORNICKÝ LANDEK Prezentace pro OKD a.s. OBSAH PREZENTACE 1. VÝCHODISKA 2. KONTEXT PROJEKTU 3. NAVRHOVANÉ ŘEŠENÍ 4. ÚSKALÍ A RIZIKA 5. PŘÍLEŽITOSTI 1 VÝCHODISKA I. Analýza současného stavu + KLADY Unikátnost

Více

Údaje o Nadaci. Nadace LANDEK Ostrava. Prokešovo náměstí 6, 72830 Ostrava

Údaje o Nadaci. Nadace LANDEK Ostrava. Prokešovo náměstí 6, 72830 Ostrava VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Údaje o Nadaci Název: Nadace LANDEK Ostrava Adresa: Spojení: Prokešovo náměstí 6, 72830 Ostrava 596 262 228 - kancelář nadace 724 133 630 - ředitel nadace 604 168 008 - tajemník nadace

Více

Usnesení 19. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 19. schůze rady městského obvodu konané dne 19. schůze rady městského obvodu konané dne 10.08.2015 čís. 0249/RMOb-Mich/1418/19-0269/RMOb-Mich/1418/19 Ing. Martin Juroška, Ph.D. starosta Ing. Jiří Kašpárek radní Strana 1/16 Přehled usnesení rady

Více

Ostrava co jsme udělali, co chystáme pro návštěvníky?

Ostrava co jsme udělali, co chystáme pro návštěvníky? Statutární město Ostrava odbor ekonomického rozvoje Ostrava co jsme udělali, co chystáme pro návštěvníky? Odbor ekonomického rozvoje Ing. Helena Ochmanská 10. 12. 2009 www.ostrava.cz Programové balíčky

Více

Hornické muzeum v Ostravě Petřkovicích

Hornické muzeum v Ostravě Petřkovicích Hornické muzeum v Ostravě Petřkovicích HISTORIE MUZEA První dobývání uhlí štolováním od roku 1782. Od roku 1835 hlubinným dobýváním. Hornické muzeum bylo založeno v roce 1987 v době, kdy důl ještě těžil.

Více

Základní údaje o Nadaci

Základní údaje o Nadaci Základní údaje o Nadaci Název: Nadace LANDEK Ostrava Sídlo: Kontakty: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava 595 620 045 kancelář nadace 604 639 737 předseda správní rady nadace 603 472 213 ředitel nadace

Více

KYTICE / Hudební divadlo podle K. J. Erbena / Představení k 20. výročí založení dětského Operního studia 100 000 100 000

KYTICE / Hudební divadlo podle K. J. Erbena / Představení k 20. výročí založení dětského Operního studia 100 000 100 000 Termín podepsání smlouvy si domluvte na tel. č. 599 442 287 Poskytnuté dotace v oblasti kultury pro rok 2014 1. HUDEBNÍ A SCÉNICKÉ UMĚNÍ - skupina A 13/0201 Ateliér pro děti a mládež při Národním divadle

Více

Dotace 2015. Statutární město Ostrava

Dotace 2015. Statutární město Ostrava Seznam žádostí podaných do výběrového řízení na poskytnutí dotací v oblasti kultury z rozpočtu SMO pro rok 2015, které nesplnily stanovené formální náležitosti dle Programu podpory a rozvoje veřejných

Více

ZÁJMOVÉ SDRUŽENÍ PRÁVNICKÝCH OSOB BYLO ZALOŽENO ZA ÚČELEM ZPŘÍSTUPNĚNÍ A ZNOVUOŽIVENÍ ÚZEMÍ NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKY A EVROPSKÉHO KULTURNÍHO DĚDICTVÍ

ZÁJMOVÉ SDRUŽENÍ PRÁVNICKÝCH OSOB BYLO ZALOŽENO ZA ÚČELEM ZPŘÍSTUPNĚNÍ A ZNOVUOŽIVENÍ ÚZEMÍ NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKY A EVROPSKÉHO KULTURNÍHO DĚDICTVÍ ZÁJMOVÉ SDRUŽENÍ PRÁVNICKÝCH OSOB BYLO ZALOŽENO ZA ÚČELEM ZPŘÍSTUPNĚNÍ A ZNOVUOŽIVENÍ ÚZEMÍ NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKY A EVROPSKÉHO KULTURNÍHO DĚDICTVÍ EDUKATIVNÍ OSVĚTA, EXPOZICE PRŮMYSLU, PRŮMYSLOVÝCH

Více

INDUSTRIÁLNÍ STOPY 6. BIENÁLE V OSTRAVĚ

INDUSTRIÁLNÍ STOPY 6. BIENÁLE V OSTRAVĚ INDUSTRIÁLNÍ STOPY 6. BIENÁLE V OSTRAVĚ V roce 2011 pořádalo Výzkumné centrum průmyslového dědictví při FA ČVUT spolu s Kolegiem pro technické památky ČKAIT & ČSSI a s Národním památkovým ústavem šesté

Více

Usnesení č. 3/184 - Příloha č. 2 Počet stran přílohy: 4 Strana 1

Usnesení č. 3/184 - Příloha č. 2 Počet stran přílohy: 4 Strana 1 Počet stran přílohy: 4 Strana 1 Pořadník náhradních žadatelů na poskytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci "Programu podpory aktivit v oblasti kultury na rok

Více

11/0223 Bílé divadlo Bílé divadlo - je Bílé divadlo - je Bílé divadlo 420 000 150 000. 11/0438 Boris Urbánek JAZZ OPEN OSTRAVA 2012 189 000 100 000

11/0223 Bílé divadlo Bílé divadlo - je Bílé divadlo - je Bílé divadlo 420 000 150 000. 11/0438 Boris Urbánek JAZZ OPEN OSTRAVA 2012 189 000 100 000 Statutární město Ostrava magistrát Dotace granty 2012 Termín podepsání smlouvy si domluvte na tel. č. 599 442 287 Poskytnuté dotace - granty v oblasti kultury pro rok 2012 1. HUDEBNÍ A SCÉNICKÉ UMĚNÍ -

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. 2016 (usnesení č. 79/7 91/7) 79/7 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

1 29 SDRUŽENÍ ČLENŮ A PŘÁTEL FOLKLORNÍHO SOUBORU Spolek 68334320 JACKOVÉ 2 166 Občanské sdružení Bílá holubice Spolek 27045617

1 29 SDRUŽENÍ ČLENŮ A PŘÁTEL FOLKLORNÍHO SOUBORU Spolek 68334320 JACKOVÉ 2 166 Občanské sdružení Bílá holubice Spolek 27045617 Strana 1 Poskytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu Moravskoslezského kraje náhradním projektům v rámci "Pro Poř.číslo Poř.číslo dle žádosti Název žadatele Adresa žadatele (v příp. fyz. os.

Více

- 1379/RMOb-Mich/1418/93

- 1379/RMOb-Mich/1418/93 93. schůze rady městského obvodu konané dne 23.07.2018 čís. 1366/RMOb-Mich/1418/93-1379/RMOb-Mich/1418/93 Ing. Martin Juroška, Ph.D. starosta Ing. Vladimír Kozel místostarosta Strana 1/10 Přehled usnesení

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více

Doplňující informace pro Lipý Česká Lípa příspěvková organizace

Doplňující informace pro Lipý Česká Lípa příspěvková organizace Lipý Česká Lípa, příspěvková organizace, U Vodního hradu 63 470 01 Česká Lípa, IČ : 72090642 Doplňující informace pro Lipý Česká Lípa příspěvková organizace Služby v rámci hlavní činnosti: Dle Zřizovací

Více

Údaje o Nadaci. Nadace LANDEK Ostrava. Prokešovo náměstí 6, 72830 Ostrava

Údaje o Nadaci. Nadace LANDEK Ostrava. Prokešovo náměstí 6, 72830 Ostrava VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 Údaje o Nadaci Název: Nadace LANDEK Ostrava Adresa: Spojení: Prokešovo náměstí 6, 72830 Ostrava 596 262 228 - kancelář nadace 724 133 630 - ředitel nadace 604 168 008 - tajemník nadace

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ 36. schůze Rady městského obvodu Martinov konané dne 23. května 2016 čís. 423/36 434/36 1/5 423/36 Rada městského obvodu Martinov 23. května 2016

Více

Zápis z jednání kulturní komise ze dne 10. 6. 2015

Zápis z jednání kulturní komise ze dne 10. 6. 2015 Zápis z jednání kulturní komise ze dne 10. 6. 2015 Přítomni: Ing. Jan Roth, Ph.D. Nepřítomen: Bc. Tomáš Tvrdík (omluven) Mgr. Martin Drahovzal Zdeněk Hejduk Za OŠKS: Mgr. Petr Kesner Mgr. Pavel Kárník

Více

Z PRAVODAJ KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA V OSTRAVĚ. I. čtvrtletí 2008. Pod Landekem

Z PRAVODAJ KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA V OSTRAVĚ. I. čtvrtletí 2008. Pod Landekem O S T R AV É M U D 725 29 Ostrava - Petřkovice IČO: 41033035, Tel. 596 131 847, 596 131 804 ZEUM O HORNICKÝ Z PRAVODAJ I. čtvrtletí 2008 K Pod Landekem HORNICK K P H M O A KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. Těžní věž Dolu Petr Cingr (NKP Michal)

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. Těžní věž Dolu Petr Cingr (NKP Michal) VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Těžní věž Dolu Petr Cingr (NKP Michal) Údaje o Nadaci Název: Nadace LANDEK Ostrava Adresa: Spojení: Prokešovo náměstí 6, 72830 Ostrava 596 262 228 - kancelář nadace 724 133 630 - ředitel

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Nadační fond Jendy Rajmana založen pod záštitou paní Zuzany Švabinské pro správu uměleckého odkazu Mistra knihaře Jendy Rajmana, obnovu a provozování knihařské dílny a pořádání setkání knihařů IČO 26 70

Více

14/0122 Bílé divadlo Hledání spravedlivých 192 000 80 000

14/0122 Bílé divadlo Hledání spravedlivých 192 000 80 000 Poskytnuté dotace v oblasti kultury pro rok 2015 Domluva termínu podpisu smlouvy na tel. č. 599 442 287 1. HUDEBNÍ A SCÉNICKÉ UMĚNÍ - skupina A dotace 14/0122 Bílé divadlo Hledání spravedlivých 192 000

Více

Mgr. Z. Flašková, MBA. www.ckrumlov.cz/statistika

Mgr. Z. Flašková, MBA. www.ckrumlov.cz/statistika Projekt Statistiky návštěvnosti ČK zadavatel Město zpracovatel DM ČKRF spol.s r.o. s partnery data za r. 2004 poskytlo 42 subjektů v r. 2005 již 3. ročník projektu přehled pouze dostupných údajů které

Více

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Zápis z jednání PS Propagace Termín: 26. dubna 2012 ve 12 hodin Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Přítomni: Jozef Jančo, Olga Špiková, Miloslav Oliva, Petra

Více

Poskytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu kraje v Programu podpory aktivit v oblasti kultury v Moravskoslezském kraji na rok 2018

Poskytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu kraje v Programu podpory aktivit v oblasti kultury v Moravskoslezském kraji na rok 2018 Poskytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu kraje v Programu podpory aktivit v oblasti kultury v Moravskoslezském kraji na rok 2018 Pořadové číslo 1 40 Biskupství ostravsko-opavské církevní 65468953

Více

SPOLEČNOST PŘÁTEL ZUŠ VÍTĚZSLAVA NOVÁKA. spolek

SPOLEČNOST PŘÁTEL ZUŠ VÍTĚZSLAVA NOVÁKA. spolek SPOLEČNOST PŘÁTEL ZUŠ VÍTĚZSLAVA NOVÁKA spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 1. ÚVOD Spolek Společnost přátel ZUŠVítězslava Nováka, z.s působí při Základní umělecké škole Vítězslava Nováka v JindřichověHradci

Více

Usnesení č. 16/1374 - Příloha č. 1 Strana 1 Počet stran přílohy: 13

Usnesení č. 16/1374 - Příloha č. 1 Strana 1 Počet stran přílohy: 13 Usnesení č. 16/1374 - Příloha č. 1 Strana 1 Seznam schválených projektů pro poskytnutí neinvestičních dotací z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci "Programu podpory aktivit v oblasti kultury na rok

Více

Výbor pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje v roce 2018

Výbor pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje v roce 2018 Výbor pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje v roce 2018 11. zasedání 16. 1. 2018 od 10 hodin v prostorách Národního památkového ústavu, územního odborného pracoviště v Ústí nad Labem

Více

Partnerský program 2018

Partnerský program 2018 Partnerský program 2018 www.stcostrava.cz Vážení partneři, dovolte mi, abych Vám touto cestou upřímně poděkoval za Vaši dosavadní podporu a přízeň. I díky Vám můžeme každý den usilovně pracovat na rozvoji

Více

LOUTKY ZNOVU NA SCÉNĚ

LOUTKY ZNOVU NA SCÉNĚ LOUTKY ZNOVU NA SCÉNĚ Už několik let probíhá v centru Šternberka rekonstrukce významné barokní památky bývalého augustiniánského kláštera. Od založení v době vrcholného středověku až do josefínských reforem

Více

Efektivní metodiky podpory malých a středních subjektů sektoru kultury v prostředí národní a evropské ekonomiky

Efektivní metodiky podpory malých a středních subjektů sektoru kultury v prostředí národní a evropské ekonomiky Efektivní metodiky podpory malých a středních subjektů sektoru kultury v prostředí národní a evropské ekonomiky Milníková konference VŠE Podnikohospodářská fakulta, 14. září 2012 CESTY K METODICE EFEKTIVNÍHO

Více

Celkový popis realizace projektu Spolupráce (Body maximální rozsah 1 A4, další body dle potřeby)

Celkový popis realizace projektu Spolupráce (Body maximální rozsah 1 A4, další body dle potřeby) Celkový popis realizace projektu Spolupráce (Body 1. 4. maximální rozsah 1 A4, další body dle potřeby) 1. Žádost 1.1 Registrační číslo (opište z Formuláře Žádosti): 10/010/421b/563/000042 1.2 Časové rozložení:

Více

PAMÁTNÍK NÁRODNÍHO PÍSEMNICTVÍ

PAMÁTNÍK NÁRODNÍHO PÍSEMNICTVÍ Soutěžní řád soutěže Nejkrásnější české knihy roku I. Ministerstvo kultury a Památník národního písemnictví (dále jen Památník ) vyhlašují v souladu s nařízením vlády č. 5/2003 sb. neanonymní a veřejnou

Více

Na této lince jsou cestující přepravováni zdarma.

Na této lince jsou cestující přepravováni zdarma. linka A 0 0 0 Krajský úřad 1-77 17:45 18:05 18:25 22:05 22:25 22:45 23:05 23:25 23:45 0:05 0:15 0:25 K K 9 Svinov mosty h.z. 1-3-4-77 K K K K K K K K K 0:14 0:24 0:34 K 12 K Poruba vozovna 4-77 17:57 18:17

Více

Z PRAVODAJ KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA OKD V OSTRAVĚ. IV. čtvrtletí 2006. Pod Landekem

Z PRAVODAJ KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA OKD V OSTRAVĚ. IV. čtvrtletí 2006. Pod Landekem O S T R AV É M U D 725 29 Ostrava - Petřkovice IČO: 41033035, Tel. 596 131 847, 596 131 804 ZEUM O HORNICKÝ Z PRAVODAJ IV. čtvrtletí 2006 K Pod Landekem HORNICK K P H M O A KLUB PŘÁTEL HORNICKÉHO MUZEA

Více

P O Z V Á N Í. ČASOVÝ ROZVRH: 9.00 hod. - zahájení - Ing. Petr Kajnar, primátor - schválení programu zasedání - určení ověřovatelů zápisu

P O Z V Á N Í. ČASOVÝ ROZVRH: 9.00 hod. - zahájení - Ing. Petr Kajnar, primátor - schválení programu zasedání - určení ověřovatelů zápisu Pozvání zveřejňujeme 10 dnů před konáním zastupitelstva STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA V Ostravě dne 12. 3. 2008 P O Z V Á N Í na 16. zasedání zastupitelstva města, které se uskuteční dne 26. března 2008 v 9.

Více

N a b í d k a. Brožura Radnice v Karviné Karviná. Zámecký porcelán

N a b í d k a. Brožura Radnice v Karviné Karviná. Zámecký porcelán N a b í d k a Karviná. Město v kráse památek Zaniklý zámek Ráj v osudech staletí Lottyhaus. Vedlejší křídlo zámku Fryštát v Karviné Příběh manželství Larisch-Mönnichů Minulostí zámeckých parků v Karviné

Více

B.4. Podpora kulturních služeb, sportovních zařízení a zájmové činnosti obyvatel

B.4. Podpora kulturních služeb, sportovních zařízení a zájmové činnosti obyvatel Opatření Vize B.4. Podpora kulturních služeb, sportovních zařízení a zájmové činnosti obyvatel Liberecký kraj bude vytvářet a poskytovat podmínky pro plnohodnotný život podporou činností, které přispívají

Více

DOLNÍOBLASTVÍTKOVICE. Dolní oblast VÍTKOVICE HLUBINA LANDEKPARK TROJHALÍ Karolina

DOLNÍOBLASTVÍTKOVICE. Dolní oblast VÍTKOVICE HLUBINA LANDEKPARK TROJHALÍ Karolina DOLNÍOBLASTVÍTKOVICE Dolní oblast VÍTKOVICE HLUBINA LANDEKPARK TROJHALÍ Karolina ČLENOVÉSDRUŽENÍ: VÍTKOVICE, A.S. VÍTKOVICE HEAVY MACHINERY, A.S. VÍTKOVICE REVMONT, A.S. VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 FUTRA, OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO HORŇÁCKO

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 FUTRA, OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO HORŇÁCKO VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 FUTRA, OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO HORŇÁCKO 1. Základní informace o organizaci 2. Historie a členové 3. Cíle 4. Přehled činností roku 2014 4.1. Jednání Rady 4.2. Přehled realizovaných

Více

Projekt Industriální atraktivity v Moravskoslezském kraji

Projekt Industriální atraktivity v Moravskoslezském kraji Projekt Industriální atraktivity v Moravskoslezském kraji Ing. Ema Havelková Bc.. Blanka Sabová,, DiS. Oddělení cestovního ruchu KÚ MSK 2. 3. 2012 Úvod k projektu MSK ve spolupráci s ARR připravují projekty

Více

5/2003 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY

5/2003 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY Změna: 98/2006 Sb. Změna: 126/2009 Sb. Změna: 26/2015 Sb. 5/2003 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 16. prosince 2002 o oceněních v oblasti kultury, udělovaných Ministerstvem kultury Vláda nařizuje k provedení

Více

Výše požadované dotace. Celkové náklady akce. v Kč v Kč v Kč. září - říjen 2007 31 500 22 500 15 000 září - říjen 2007 honoráře, autorská práva filmu

Výše požadované dotace. Celkové náklady akce. v Kč v Kč v Kč. září - říjen 2007 31 500 22 500 15 000 září - říjen 2007 honoráře, autorská práva filmu Žádosti o poskytnutí dotace z kulturního fondu - 3. kolo roku na akce zahájené v období od 1. října do 31. března (příjem žádostí do 31. srpna do 14:00 hodin) Č. Žadatel Název akce Termín akce 1 2 3 4

Více

Spolek nadšenců a srdcařů mající vztah k FM a parku Spolek pro Faunapark ve Frýdku-Místku Identifikační číslo: Spisová značka:

Spolek nadšenců a srdcařů mající vztah k FM a parku Spolek pro Faunapark ve Frýdku-Místku Identifikační číslo: Spisová značka: Kdo jsme Spolek nadšenců a srdcařů mající vztah k FM a parku Spolek pro Faunapark ve Frýdku-Místku Identifikační číslo: 02900807 Spisová značka: L 12382 vedená u Krajského soudu v Ostravě Transparentní

Více

SDĚLENÍ Ministerstva zahraničních věcí

SDĚLENÍ Ministerstva zahraničních věcí Strana 531 36 SDĚLENÍ Ministerstva zahraničních věcí Ministerstvo zahraničních věcí sděluje, že dne 6. května 2014 byl v Krakově podepsán Program spolupráce mezi Ministerstvem kultury České republiky a

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Městského muzea Nové Město nad Metují za rok 2015

Zpráva o činnosti a hospodaření Městského muzea Nové Město nad Metují za rok 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015 Zpráva o činnosti a hospodaření Městského muzea Nové Město nad Metují za rok 2015 1) Název subjektu, adresa, IČ Název organizace: Městské muzeum Nové Město nad

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 6. 12. 2017 bod programu: 17 věc: Rozdělení finančních prostředků v oblasti kultury v roce 2018 instituce každoročně podporované důvod předložení: Zákon

Více

NAŠE PROJEKTY NAŠE REALIZOVANÉ A PŘIPRAVOVANÉ PROJEKTY

NAŠE PROJEKTY NAŠE REALIZOVANÉ A PŘIPRAVOVANÉ PROJEKTY NAŠE PROJEKTY NAŠE REALIZOVANÉ A PŘIPRAVOVANÉ PROJEKTY MĚSTSKÉ SOUVISLOSTI LETECKÝ SNÍMEK DOLNÍ OBLASTI Letecký snímek Dolní oblasti VÍTKOVICE PROJEKTY FINANCOVANÉ Z EU "Zpřístupnění a nové využití NKP

Více

Závěrečná zpráva akce Slavie Ožije! Pořádalo občanské sdružení Budějovice Kulturní 27. a 28. 9. 2011

Závěrečná zpráva akce Slavie Ožije! Pořádalo občanské sdružení Budějovice Kulturní 27. a 28. 9. 2011 Závěrečná zpráva akce Slavie Ožije! Pořádalo občanské sdružení Budějovice Kulturní 27. a 28. 9. 2011 Slavie ožije! / 27. a 28. 9. 2011 / České Budějovice Jednoapůldenní kulturně zábavné setkání pro celou

Více

Významné, pravidelně se opakující kulturní akce a aktivity

Významné, pravidelně se opakující kulturní akce a aktivity Významné, pravidelně se opakující kulturní akce a aktivity Pro potřeby statutárního města zpracovala Univerzita Karlova v Praze, Filozofická fakulta, Katedra kulturologie Praha, červen 2008 Tento materiál

Více

- 0509/RMOb-Mich/1418/32

- 0509/RMOb-Mich/1418/32 32. schůze rady městského obvodu konané dne 29.02.2016 čís. 0488/RMOb-Mich/1418/32-0509/RMOb-Mich/1418/32 Ing. Martin Juroška, Ph.D. starosta Ing. Vladimír Kozel místostarosta Strana 1/12 Přehled usnesení

Více

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program Zámek Brtnice Program investora pro vyhledávací studii k jednotlivým variantám využití zámku v Brtnici. 1. Varianta prohlídkový zámek + galerie Využití celého zámku jako universálního turistického cíle

Více

- 0344/RMOb-Mich/1418/23

- 0344/RMOb-Mich/1418/23 23. schůze rady městského obvodu konané dne 19.10.2015 čís. 0332/RMOb-Mich/1418/23-0344/RMOb-Mich/1418/23 Ing. Martin Juroška, Ph.D. starosta Ing. Vladimír Kozel místostarosta Strana 1/7 Přehled usnesení

Více

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č.

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č. kultura I.výzva opatření 2 GRANTY - Podpora živé kultury Tabulka č. 1 3319 Org. 5412/1 alokace 1 800 000 Kč 5412/1/01 ACTIVE time 5412/1/02 Divadlo Continuo Kurzy vaření pro děti z dětského domova Písek

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

INNOREF SUB-PROJEKT. CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko. Zkratka projektu: CULTURE

INNOREF SUB-PROJEKT. CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko. Zkratka projektu: CULTURE INNOREF SUB-PROJEKT CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko Zkratka projektu: CULTURE Žadatel sub-projektu: Název: Obec Hustopeče nad Bečvou Adresa: Náměstí Míru 21, Hustopeče

Více

1) Zastupitelstvo města Nymburka na svém zasedání dne svým usnesením č. 105

1) Zastupitelstvo města Nymburka na svém zasedání dne svým usnesením č. 105 1) Zastupitelstvo města Nymburka na svém zasedání dne 7.12.2016 svým usnesením č. 105 s c h v a l u j e rozpočet města Nymburka na rok 2017 takto: a) celkové příjmy rozpočtu města Nymburka na rok 2017

Více

Usnesení č. 9/810/1 - Příloha č. 1 Strana 1 Počet stran přílohy: 7

Usnesení č. 9/810/1 - Příloha č. 1 Strana 1 Počet stran přílohy: 7 Usnesení č. 9/810/1 - Příloha č. 1 Strana 1 Seznam projektů, kterým bude poskytnuta dotace v dotačním Programu podpory aktivit příslušníků národnostních menšin žijících na území Moravskoslezského kraje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Centrum kultury města Písek V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05. 05. 2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna a doplnění ceníku z RM 14.01.2016 do ceníku pronájmů a služeb a do

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 55. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 21. února (č. 719/55 735/55)

- 1 - U S N E S E N Í. z 55. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 21. února (č. 719/55 735/55) - 1 - U S N E S E N Í z 55. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 21. února 2017 (č. 719/55 735/55) Přítomní členové rady : I. Mikulica, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek, R. Schmuch

Více

X X

X X Granty v oblasti kultury Rozpočet 705 tis. Kč + převod 7,283 tis. Kč, celková částka k rozdělení 712,283 tis. Kč ORJ 03 Př.č.Z.ć. Zadatel Název projektu Popis projektu Předp. výdaje Předp. příjmy Žádost

Více

Zpráva o činnosti Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje za rok 2017

Zpráva o činnosti Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje za rok 2017 Zpráva o činnosti Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Ústeckého kraje za rok 2017 17. 1. 2017 od 14 do 16:10 hodin v zasedací místnosti č. 04 budovy B Krajského úřadu Ústeckého kraje organizační

Více

Z a s t u p i t e l s t v o m ě s t a Z l í n a

Z a s t u p i t e l s t v o m ě s t a Z l í n a S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ Z a s t u p i t e l s t v o m ě s t a Z l í n a 25. zasedání 17. 5. 2018 53/25Z/2018 žadatele ART ZLÍN z. s. (IČ: 22726306), 60200 Kč, JAZZ DO REGIONU, červenec

Více

Chadimův mlýn Horní Dubenky. Ing. Martin Chadim

Chadimův mlýn Horní Dubenky. Ing. Martin Chadim Chadimův mlýn Horní Dubenky Ing. Martin Chadim Historie Z Gruntovnice: 1644 kupuje mlýn první Chadim Matěj za 510 kop V roce 1926 mlýn se stavením vyhořel a Bedřich Chadim jej znova postavil do podoby

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Centrum kultury města Písek V Písku dne: 24.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna a doplnění ceníku z RM 14.01. 2016 do ceníku pronájmů a služeb Centra

Více

PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2014

PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2014 PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2014 PRO RODIČE A DĚTI V AZYLOVÉM DOMĚ, NA LIŠČINĚ 2, OSTRAVA HRUŠOV 15. 1. 2014 SOUTĚŽNÍ ODPOLEDNE VE SPOLEČENSKÝCH HRÁCH Děti s rodiči a se zaměstnanci Azylového domu strávili příjemné

Více

M Ě ST O B EN E ŠO V

M Ě ST O B EN E ŠO V MĚSTO BENEŠOV KAPITOLY Z HISTORIE MUZEA UMĚNÍ A DESIGNU BENEŠOV 1990-2010... Historie Muzea umění a designu Benešov není vizitkou jeho několika zaměstnanců, ale především úspěchem celého mě sta. Jeho

Více

ENVOFILM III. ročník soutěžní přehlídka filmů vytvořených žáky a studenty Moravy a Slezska s mezinárodní účastí. aneb Jak svět vidí mladí lidé

ENVOFILM III. ročník soutěžní přehlídka filmů vytvořených žáky a studenty Moravy a Slezska s mezinárodní účastí. aneb Jak svět vidí mladí lidé ENVOFILM III. ročník soutěžní přehlídka filmů vytvořených žáky a studenty Moravy a Slezska s mezinárodní účastí aneb Jak svět vidí mladí lidé Soutěž se koná za podpory Moravskoslezského kraje. Sdělte nám

Více

Regionální muzeum v Českém Krumlově

Regionální muzeum v Českém Krumlově 04/2016 Regionální muzeum v Českém Krumlově Měsíční muzejní zpravodaj NEWSLETTER Prosinec 2016 RYCHLÝ PŘEHLED Adolf Born aneb Jak vzniká poštovní známka Hvězdy stříbrného plátna WORKSHOPY: Vánoční polaz

Více

HORNICKÉ MUZEUM OKD LANDEK, OSTRAVA

HORNICKÉ MUZEUM OKD LANDEK, OSTRAVA HORNICKÉ MUZEUM OKD LANDEK, OSTRAVA Jan Veřmiřovský a Martina Vrkočová Matiční gymnázium Ostrava, Základní škola Šilheřovice JanVermirovsky@seznam.cz; M.Vrkocova@seznam.cz Název muzea: Hornické muzeum

Více

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á Informace a propozice k divadelní sekci NPS Divadelní sekce Náchodské Prima sezóny 2014 je koncipována jako soutěžní přehlídka studentského divadla umožňující setkání studentských divadelních kolektivů,

Více

Něco málo k historii:

Něco málo k historii: Něco málo k historii: 2001: vojenské cvičiště, převod městu - snaha o vytvoření koncepce údržby a rozšíření turistické lokality Mařatice-Vinohrady 2005: díky vzácnému motýlovi lokalita součástí soustavy

Více

Stará štola Antona Paduánského.

Stará štola Antona Paduánského. Stará štola Antona Paduánského. Ústí štoly se nachází v horní části obce Vyhne v blízkosti silnice. Štola otvírala stejně jmenovanou žílu Anton jihozápadním směrem. Ve výklenku nad portálem štoly je umístěna

Více

ČJ OÚ Těchobuz: 0000097/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz konaného dne 14.4.2005 v 19.00 Přítomní členové zastupitelstva: Marcela Faktorová, Pavel Hájek, Ludvík Kadlec, Simona Tomanová,

Více

MĚSTO ŽDÁNICE. (jedno z nejmenších měst Jihomoravského kraje) má 2506 obyvatel a nachází se na jižních svazích Ždánického lesa

MĚSTO ŽDÁNICE. (jedno z nejmenších měst Jihomoravského kraje) má 2506 obyvatel a nachází se na jižních svazích Ždánického lesa MĚSTO ŽDÁNICE (jedno z nejmenších měst Jihomoravského kraje) má 2506 obyvatel a nachází se na jižních svazích Ždánického lesa CO STOJÍ ZA NÁVŠTĚVU VE ŽDÁNICÍCH? Renesanční zámek z roku 1569 s barokizovaným

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Opatření III.2.2 Ochrana a rozvoj kulturního dědictví venkova

Opatření III.2.2 Ochrana a rozvoj kulturního dědictví venkova Opatření III.2.2 Ochrana a rozvoj kulturního dědictví venkova Popis opatření Dotace je určena na vypracování studií nebo programů a na výdaje spojené s udržováním, obnovou a zhodnocováním nebo využitím

Více

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Doprovodné programy ke stálým expozicím 1 Historická expozice Rokycansko v minulosti

Více

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Statutární město Hradec Králové 10/2013-12/2014 Kralovehradecký kraj Společnost BAK stavební společnost, a.s. jako vedoucí sdružení se společností RenoArt s.r.o.

Více