OBJAVTE SILU ALOE. Kolekcia Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVEDE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBJAVTE SILU ALOE. Kolekcia Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVEDE"

Transkript

1 OBJAVTE SILU ALOE Čo je kolekcia Aloe Vera? Kolekcia Aloe Vera je vysoko kvalitná kozmetika s jemným zložením, vytvorená na základe certifikovanej aloe, ktorá poskytuje komplexnú starostlivosť všetkým typom pleti, vrátane tej citlivej. Všetky produkty z tejto rady obsahujú certifikovanú aloe, ktorá má pre pokožku cenné vlastnosti. Osviežujúca vôňa aloe, ktorú produkty z kolekcie Aloe Vera obsahujú, je zásluhou hypoalergénneho zloženia vône. Aké produkty kolekcia obsahuje? Kolekcia Aloe Vera sa skladá z 5-tich produktov, z ktorých sú 4 určené pre kompletnú starostlivosť o tvár. Ide o: penu na čistenie pleti, peel-off pleťovú masku, pleťové tonikum, pleťový gél-krém a produkt starostlivosti o telo emulziu pre intímnu hygienu. Prečo je aloe vera tak cenná? Dužina aloe, ktorá sa z veľkej časti skladá z vody, obsahuje okrem iného pre pokožku prospešné vitamíny, enzýmy, minerály (vápnik, chróm, meď, selén, horčík, mangán, draslík, sodík a zinok), rovnako ako cukry a aminokyseliny, ktoré majú pozitívny vplyv na jej vzhľad a pocit pohody. Drahocenné vlastnosti aloe sú známe a využívané po stáročia. Aloe pôsobí na mnohých úrovniach. Upokojuje a lokálne eliminuje podráždenie pokožky, redukuje začervenanie a pomáha regenerovať tkanivo, urýchľuje tvorbu nových kožných buniek. Okrem toho má tiež antiradikálové vlastnosti, hydratuje a zvláčňuje. Dodáva pokožke pružnosť. Prečo kolekcia Aloe Vera obsahuje 4 produkty starostlivosti o tvár? Produkty starostlivosti o pleť z rady Aloe Vera poskytujú komplexnú starostlivosť pokožke tváre. Ide o 4 kroky k dokonalej pleti. Najskôr prichádza na rad umytie tváre penou na čistenie pleti. Pri normálnej, zmiešanej alebo mastnej pleti je dobré 2x týždenne aplikovať peel-off pleťovú masku. Potom obnovíte správne ph pleťovým tonikom, ktoré dokonale odstráni zvyšky masky. Nakoniec nanesiete pleťový gél-krém ten poskytne pokožke aktívne zložky.

2 PENA NA ČISTENIE PLETI ČISTÁ PLEŤ BEZ PODRÁŽDENIA! Aké funkcie má pena na čistenie pleti z kolekcie Aloe Vera? Najdôležitejšou funkciou peny na čistenie pleti z kolekcie Aloe Vera je účinné čistenie pleti od nečistôt, nadmerného množstva kožného mazu a make-upu. Produkt sa vďaka praktickej peniacej pumpičke ľahko a hygienicky nanáša. Čo je kožný maz, ktorého nadbytok produkt odstraňuje? Kožný maz je nevyhnutnou súčasťou hydrolipidovej vrstvy, nachádzajúcej sa v pokožke. Vyživuje pokožku hlavy a tela a chráni ju pred pôsobením vonkajších vplyvov. Robí pokožku lesklou, v najväčšom množstve sa vyskytuje u osôb s mastnou a zmiešanou pleťou. Aké funkcie má pena na čistenie pleti z kolekcie Aloe Vera? Pena na čistenie pleti je hypoalergénny prípravok s veľmi jemným zložením, založeným na upokojujúcich účinkoch aloe. Účinne čistí pokožku, upokojuje podráždenie, podporuje obnovu pokožky, nevysušuje a nesťahuje ju. Po použití peny na čistenie pleti z kolekcie Aloe Vera je pokožka čistá, svieža, hydratovaná, upokojená, matná a pripravená na ďalšiu starostlivosť. Pre aký typ pleti je pena na čistenie pleti z kolekcie Aloe Vera určená? Pena je vhodná na starostlivosť o všetky typy pleti, vrátane tej citlivej. Ako sa produkt používa? Malé množstvo peny naneste na pokožku tváre, krku a dekoltu. Vyhnite sa okoliu očí. Potom pokožku masírujte a nakoniec kozmetiku dôkladne opláchnite teplou vodou. Ako často by som mala penu na čistenie pleti z kolekcie Aloe Vera používať? Produkt je určený na každodennú starostlivosť.

3 PEEL-OFF PLEŤOVÁ MASKA DÔKLADNE ČISTÍ A ZMÄKČUJE POKOŽKU OKAMŽITE! Čo je peel-off pleťová maska a k čomu slúži? Peel-off pleťová maska z kolekcie Aloe Vera s gélovým zložením stuhne na tvári, kde vytvorí transparentný povlak, ktorý možno po niekoľkých minútach jemne olúpať. Kozmetika dôkladne, ale jemne odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty, čistí póry a znižuje nadmernú tvorbu kožného mazu. Výsledkom je čistá a príjemne hebká pokožka. Aké aktívne zložky sú v zložení tejto kozmetiky obsiahnuté? Naša peel-off pleťová maska je bohatá na vitamíny a minerály, výťažok z aloe vera a jazmínu, ktorý dokonale upokojuje podráždenie, rovnako ako výťažok zo sladkého drievka a kôry afrického stromu Enantia Chlorantha, ktorý reguluje sekréciu kožného mazu. Ako sa peel-off pleťová maska z kolekcie Aloe Vera používa? Pred jej použitím odporúčame očistiť pleť penou na čistenie pleti z kolekcie Aloe Vera. Potom na tvár naneste tenkú vrstvu peel-off pleťovej masky, vyhnite sa oblastiam okolo očí, pier a línie vlasov. Nechajte celkom zaschnúť (10-20 minút). Nakoniec masku jemne olúpte, jej zvyšky odstráňte pomocou pleťového tonika z kolekcie Aloe Vera. Ako často mám tento kozmetický produkt používať? Produkt používajte 2x týždenne.

4 PLEŤOVÉ TONIKUM OBNOVTE ROVNOVÁHU PLETI, POCÍŤTE ÚĽAVU A SVIEŽOSŤ! Akú funkciu má pleťové tonikum z kolekcie Aloe Vera? Najdôležitejšou funkciou pleťového tonika z kolekcie Aloe Vera je obnovenie správnej hladiny ph pokožky, ktoré sa často mení v dôsledku požívania produktov, ktorými čistíme pleť a odstraňujeme make-up. Vďaka tonizovaniu obnovuje ochrannú funkciu pokožky. Prečo je udržanie správnej hodnoty ph pokožky tak dôležité? Udržovanie správnej hladiny ph pokožky napomáha jej obrannej funkcii. Produkty, ktorými čistíme pleť a odstraňujeme make-up často menia ph. Tonizovanie obnovuje fyziologické ph pokožky. Ako pleťové tonikum z kolekcie Aloe Vera funguje? Hypoalergénne a bez-alkoholové zloženie pleťového tonika z kolekcie Aloe Vera má ľahko kyslé ph. Vďaka kyslej reakcii na povrchu pokožky chráni pleť pred usadzovaním plesní a baktérií, ktoré prispievajú ku kožným ochoreniam. Prípravok dodatočne obsahuje upokojujúci výťažok z aloe a zložky zmierňujúce podráždenie: výťažok z jazmínu, bisabolol a panthenol, rovnako ako hydratačný komplex. Tonikum príjemne vonia a nezanecháva na pokožke lepkavý pocit, poskytuje osvieženie a pohodlie. Pre koho je tento produkt určený? Kozmetika je vhodná pre všetky typy pleti, vrátane tej citlivej. Ako často a akým spôsobom mám pleťové tonikum z kolekcie Aloe Vera používať? Produkt je určený na každodennú starostlivosť a jeho použitie je vďaka svojej forme spreja veľmi hygienické. Po umytí tváre, krku a dekoltu penou na čistenie pleti z kolekcie Aloe Vera zavrite oči a nastriekajte tonikum na pokožku. Potom jemne otrite tvár vatovým tampónom alebo produkt do pokožky jemne vklepte končekmi prstov, vyhnite sa okoliu očí. Nie je potrebné oplachovať. Pokožka je potom perfektne pripravená na prijatie aktívnych látok z pleťového gél-krému na tvár z kolekcie Aloe Vera. Tonikum sa tiež používa pre odstránenie zvyškov pleťovej masky.

5 PLEŤOVÝ GÉL-KRÉM INTENZÍVNA HYDRATÁCIA POKOŽKY po dobu 24 hodín! Aká je funkcia pleťového gél-krému z kolekcie Aloe Vera? Hypoalergénny pleťový gél-krém má ľahšiu štruktúru ako tradičné pleťové krémy. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film. Kozmetika dodáva pleti svieži, zdravý vzhľad a náležitú starostlivosť. Aké účinné zložky sú obsiahnuté v zložení produktu? Pleťový gél-krém z kolekcie Aloe Vera bol vytvorený na báze šťavy z aloe, ktorá upokojuje a intenzívne hydratuje. Jedinečná kombinácia výťažku z marhule a vitamínu E bojuje proti voľným radikálom a bambucké maslo obnovuje ochrannú bariéru pleti. Okrem toho, provitamín B5 upokojuje podráždenie a broskyňový výťažok dodáva pokožke živiny. Kozmetika tiež obsahuje prírodné UV filtre. Pre koho je pleťový gél-krém z kolekcie Aloe Vera určený? Produkt je určený pre všetky typy pleti, vrátane tej citlivej. Jemné, hydratačne-upokojujúce zloženie je vhodné pre suchú a normálnu pleť. Vďaka ľahkému zloženiu kozmetiky je produkt rovnako odporúčaný pre zmiešanú a mastnú pleť. Produkt je hypoalergénny, vďaka čomu môže byť použitý i na citlivú pokožku. Ako sa kozmetika používa? Malé množstvo pleťového gél-krému sa nanáša na očistenú pokožku tváre, krku a dekoltu. Nechajte vstrebať. Pred použitím produktu odporúčame použiť pleťové tonikum s rovnakou príjemnou vôňou s cieľom obnoviť fyziologické ph pokožky. Tento postup opakujte každý deň.

6 EMULZIA PRE INTÍMNU HYGIENU KOMFORT A OSVIEŽENIE Akú funkciu plní emulzia pre intímnu hygienu z kolekcie Aloe Vera? Emulzia pre intímnu hygienu umýva a obnovuje fyziologické ph intímnych partií. Delikátna oblasť intímnych miest vyžaduje špeciálnu kozmetiku, ktorá obnovuje ľahko kyslé ph a posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru. Pravidelné používanie emulzie pre intímnu hygienu z kolekcie Aloe Vera, vďaka zložkám obsiahnutým v zložení, zaisťuje správnu hygienu a starostlivosť o intímne prostredie, rovnako ako znižuje riziko infekcie. Ako táto kozmetika funguje? Emulzia pre intímnu hygienu z kolekcie Aloe Vera má mimoriadne jemné, hypoalergénne zloženie, ktoré bolo vytvorené na báze jemných čistiacich zložiek a certifikovanej aloe s upokojujúcimi a hydratačnými vlastnosťami. Obsahuje prospešné prebiotika xylitol a laktitol ktorá stimulujú rozvoj normálnej bakteriálnej flóry a kyselinu mliečnu obnovujúcu fyziologické ph v intímnej oblasti. Prípravok je obohatený o brusnicový výťažok, ktorý má antibakteriálne a protizápalové účinky, vďaka ktorým chráni proti infekcii močových ciest. Príjemne vonia a poskytuje pocit sviežosti a pohodlia na dlhý čas. Pre koho je emulzia pre intímnu hygienu z kolekcie Aloe Vera určená? Emulzia testovaná pod dohľadom gynekológa je určená pre citlivú pokožku intímnych partií. Vďaka hypoalergénnemu, jemnému zloženiu je vhodná i pre tehotné ženy, ženy po pôrode a dospievajúce dievčatá. Ako často a akým spôsobom sa produkt používa? Produkt je určený pre každodennú hygienu. Malé množstvo emulzie naneste na dlaň a umyte ním intímne partie, potom dôkladne opláchnite teplou vodou. Prípravok je určený len na vonkajšie použitie. Hygienické použitie zaisťuje balenie s pumpičkou.

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

SPAKARE. s konopným olejom

SPAKARE. s konopným olejom s konopným olejom Konope je pozoruhodne všestranná rastlina. Tradične sa z konope vyrábali povrazy na plachetnice. Neskôr módni návrhári používali konopné vlákna na výrobu odevov. Konopné semená slúžia

Více

MEN SYSTEM PROFESSIONAL

MEN SYSTEM PROFESSIONAL MEN SYSTEM PROFESSIONAL REFRESH NA NORMÁLNE VLASY REFRESH SHAMPOO Šampón na telo a pokožku hlavy. Obsahuje mentol a vitamíny B5, A, E, F. Mentol pôsobí na vlasy a telo chladivo a osviežujúco. Vitamíny

Více

TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ

TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ Ďurčeková Lucia ÚVOD DO STAROSTLIVOSTI O PLEŤ TIK TAK SPRAVODLIVÉ BIOLOGICKÉ HODINY Telo a naša koža pozostáva z biliónov buniek, telo sa ich istým spôsobom zbavuje a

Více

RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu

RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu MEDZINÁRODNÝ PATENT TEOXANE COSMECEUTICALS JEDINEČNÁ RADA MEDICÍNSKEJ KOZMETIKY Základom kozmetickej rady TEOXANE Cosmeceuticals* je kombinácia troch

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Predstavujeme. Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK

Predstavujeme. Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK Predstavujeme Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK 114629.1 35+ Na všetky typy pleti Alain Mavon, PhD, Riaditeľ Inštitútu

Více

Rozšírenie radu dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY. Uvedenie na trh: 2. november 2015

Rozšírenie radu dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY. Uvedenie na trh: 2. november 2015 Rozšírenie radu dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY Uvedenie na trh: 2. november 2015 ARTISTRY EXACT FIT TM Podkladová báza pod make-up ARTISTRY EXACT FIT TM Sypký púder ARTISTRY EXACT FIT TM Priesvitný kompaktný

Více

Obsah COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY

Obsah COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY Obsah 1-6... COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN 7-13... COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY 14-20... COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY 21-27... COCOCHOCO PROFESSIONAL VEĽKÉ SETY COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO

Více

hladké a veľmi zdravé

hladké a veľmi zdravé hladké a veľmi zdravé Prípravky pre hladké a veľmi zdravé vlasy, sú obohatené o výťažky z orchidey, oleja a konope, proteínov z prírodného hodvábu, ktoré dodávajú vlasom uhladzujúci účinok, hebkosť a vlasy

Více

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A PÉČE O PLEŤ Tato řada, zahrnující více řešení, dodá zhrublé a suché pleti potřebnou vlhkost a upraví nejrůznější kožní potíže. Nejen zvlhčuje, ale také

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

Ztělesňuje základní kámen značky s minimalizací v kombinaci s nadčasovou elegancí, čistotou a přináší čistý, jemný zářivý efekt. Sofistikovaný přístup Luxury Hair Pro odráží městský elegantní životní styl,

Více

Poklady pre deti. TIENS Poklady pre deti

Poklady pre deti. TIENS Poklady pre deti TIENS Poklady pre deti 4 balenia TIENS Biokalcium pre deti 3 balenia TIENS Zinok 2 balenia TIENS Kardi Junior 1 balenie ORECARE Zubná pasta pre deti Špeciálny balíček pre vaše deti TIENS Poklady pre deti

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

prináša na trh v Slovenskej a Českej republike

prináša na trh v Slovenskej a Českej republike www.crosslimit.eu prináša na trh v Slovenskej a Českej republike kozmetiku, ktorá dokonale zapadne zaneprázdneného životného štýlu každého športovca. Produkty sú na mieru šité športovcom a aktívne žijúcim

Více

TIENS Kardi Junior. Gumoví medvedíci s krillovým olejom

TIENS Kardi Junior. Gumoví medvedíci s krillovým olejom TIENS Kardi Junior Gumoví medvedíci s krillovým olejom TIENS KARDI JUNIOR Výborní a chutní gumoví medvedíci s krillovým olejom Čistý a prírodný zdroj omega-3 mastných kyselín a astaxantínu 100 % prírodné

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

KONTÚROVACÍ SET NA TVÁR

KONTÚROVACÍ SET NA TVÁR KONTÚROVACÍ SET NA TVÁR CONTOUR KIT 1) Čo je kontúrovací set na tvár? Kontúrovací set na tvár je sada kozmetiky na každodenné rozjasnenie a vymodelovanie kontúr tváre. Tri produkty rôznych farieb, z ktorých

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

UMÝVACIE A ČISTIACE PROSTRIEDKY

UMÝVACIE A ČISTIACE PROSTRIEDKY UMÝVACIE A ČISTIACE PROSTRIEDKY A) UMÝVACÍ PROSTRIEDOK pre umývačky riadu ACQUABRITE ECO Funkcie: umývanie + sanitácia!!! Pre klasické umývačky riadu, s čiastočnou úpravou tvrdej vody. Vhodný pre HACCP

Více

Starostlivosť o zdravie a čistotu uší psov a mačiek s molekulami striebra

Starostlivosť o zdravie a čistotu uší psov a mačiek s molekulami striebra katalóg aurisal silver Starostlivosť o zdravie a čistotu uší psov a mačiek s molekulami striebra 75ml Hygiena a strostlivosť zvukovodu a ušnice. Voda, zvlhčujúce látky, látky pre uľahčenie odstránenia

Více

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Sprchové gely 3in1 SPRCHOVÉ GELY 3in1 MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Je velice šetrný k pleti Intenzivně o pokožku pečuje díky Panthenolu Obsahuje kondicionační látku,

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

Pitný režim uznáva každý a nerešpektuje ho takmer nikto. Jeho dodržiavanie je dôležité bez ohľadu na pohlavie či vek.

Pitný režim uznáva každý a nerešpektuje ho takmer nikto. Jeho dodržiavanie je dôležité bez ohľadu na pohlavie či vek. Pitný režim uznáva každý a nerešpektuje ho takmer nikto. Jeho dodržiavanie je dôležité bez ohľadu na pohlavie či vek. Voda je pre náš organizmus nesmierne dôležitá, už aj pre samotný fakt, že tvorí až

Více

Rok LIFTACTIV. proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou. vyplnenia vrások.

Rok LIFTACTIV. proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou. vyplnenia vrások. Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÝ Komplexný korektívny krém proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou generáciou injekčného vyplnenia vrások. Zloženie inšpirované korektívnou dermatológiou 3 KRÁT

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

Prevencia vzniku zaparenín. A ďalšia základná starostlivosť o citlivú detskú pokožku

Prevencia vzniku zaparenín. A ďalšia základná starostlivosť o citlivú detskú pokožku Prevencia vzniku zaparenín A ďalšia základná starostlivosť o citlivú detskú pokožku DNEŠNÚ BESEDU PRIPRAVILA V spolupráci s MUDr. Adrianou Borošovou NIVEA Baby je na Slovensku jednotka v starostlivosti

Více

z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky

z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky >color maintainer shampoo hydratujúci a ochranný šampón na farbené vlasy Špeciálne vyvinutý v súvislosti s farbením, s rovnakou

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Maloobchodný cenník platný od

Maloobchodný cenník platný od Maloobchodný cenník platný od 002015 Ošetrenia Simone MAHLER Názov ošetrenia súčasťou ošetrení je jemné denné líčenie Čas ošetrenia Cena v Eur Odporúčaný počet ošetrení OXY - PUR FLASH - okysličenie /

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

BIOMETICKÁ VLASOVA STAROSŤLIVOSŤ

BIOMETICKÁ VLASOVA STAROSŤLIVOSŤ BIOMETICKÁ VLASOVA STAROSŤLIVOSŤ Nová generácia na ochranu poškodených vlasov Plex obnovuje Systém ktorý obnovuje a ozdravuje prirodzenú štruktúru vlasov. Revolučný pokrokový biomimetický systém, ktorý

Více

Cytovital renove náleží k prvku Zem, je spojený s energiou Vlhka.

Cytovital renove náleží k prvku Zem, je spojený s energiou Vlhka. Cytovital renove náleží k prvku Zem, je spojený s energiou Vlhka. Zem charakterizuje žltá farba a sladká chuť. V ľudskom živote je spojená so zrelosťou. Obdobie Zeme sa u väčšiny ľudí prekrýva s časom

Více

KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE

KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 71 LOTIO DERM PROFESSIONAL MYCÍ A OŠETŘUJÍCÍ PĚNA Velmi

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

VYSOKO ODOLNÉ ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V DIELcoch OBSAHUJE 70% KREMEŇA A PRÍRODNÝCH MINERÁLOV NAJVYŠŠIA ODOLNOSŤ PROTI OPOTREBENIU TRIEDA

VYSOKO ODOLNÉ ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V DIELcoch OBSAHUJE 70% KREMEŇA A PRÍRODNÝCH MINERÁLOV NAJVYŠŠIA ODOLNOSŤ PROTI OPOTREBENIU TRIEDA VYSOKO ODOLNÉ ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V DIELcoch OBSAHUJE 70% KREMEŇA A PRÍRODNÝCH MINERÁLOV NAJVYŠŠIA ODOLNOSŤ PROTI OPOTREBENIU T TRIEDA KOMPRIMOVANÉ POD TLAKOM 600T Odolnejšie než betón Omnoho odolnejšie

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

HAIR n BODY TECHNICAL INFO PROFESSIONAL BODY CARE SYSTEM

HAIR n BODY TECHNICAL INFO PROFESSIONAL BODY CARE SYSTEM HAIR n BODY HAIR n BODY je exkluzivní vlasový a tělový šampón. Chrání a zesiluje vlasy, obsahuje výtažky z aloe vera a pšeničné zárodečné bílkoviny. HAIR n BODY se používá na mytí a ošetřování vlasů a

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči.

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči. Unique Inspiration Pro každého kdo preferuje individuální péči. Značka Phyris představuje jedinečnou kosmetickou péči pro Váš salon a Vaše klientky. Phyris komplexní péči o pleť neleznete v kosmetických

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

COMPEED TOTAL CARE Náplasť na opary Nič Vás nezastaví

COMPEED TOTAL CARE Náplasť na opary Nič Vás nezastaví www.compeed.sk COMPEED TOTAL CARE Náplasť na opary odporúčané SLOVENskými dermatológmi Nič Vás nezastaví COMPEED Náplasť na opary je ideálnym produktom pre tých, ktorí chcú, aby sa im opar hojil porovnateľnou

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

BUĎTE HRDÁ NA SVOJE VLASY Liečba vlasov zvnútra ukrytá v kapsuliach.

BUĎTE HRDÁ NA SVOJE VLASY Liečba vlasov zvnútra ukrytá v kapsuliach. BUĎTE HRDÁ NA SVOJE VLASY Liečba vlasov zvnútra ukrytá v kapsuliach. BUĎTE HRDÁ NA SVOJE VLASY BUĎTE HRDÁ NA SEBA Revalid Swiss Hair Repair System Revalid bol vyvinutý vo Švajčiarsku v roku 1992 špecificky

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

CC Krém Colour & Care

CC Krém Colour & Care CC Krém Colour & Care Co je to CC krém COLOUR & CARE? Je to víceúčelový krém, který v sobě snoubí pleťový krém, make-up a ochranný sluneční faktor. Jaké jsou účinky přípravku CC krém COLOUR & CARE? Vyživuje,

Více

PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ?

PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ? PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ? Premýšľate nad ošetrením s kyselinou hyalurónovou, ale máte strach z bolesti alebo z dlhého procesu zotavovania sa? Pre krásu už viac nemusíte trpieť! Injektovanie je

Více

AKCIA!! IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie

AKCIA!! IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie Farebné IQ GÉLY sú expresné dlhotrvajúce gély novej generácie. Ide o veľmi jednoduchý a nenáročný spôsob dlhodobého nalakovania nechtov v porovnaní

Více

ESSENS. 60 kapsúl 29,90

ESSENS. 60 kapsúl 29,90 Colostrum ESSENS je prvé mlieko produkované cicavcami niekoľko hodín po pôrode. Má jedinečné zloženie, ktoré sa líši od zloženia bežného mlieka. Táto prvá potrava je veľmi dôležitá pre zdravý vývoj a rast

Více

LEICA M-LENS. Instrukce Inštrukcie

LEICA M-LENS. Instrukce Inštrukcie LEICA M-LENS Instrukce Inštrukcie 1 2b 2a 2c 3 4 5 5a 6c 6c 6a 7 2 OZNAČENÍ DÍLŮ 1 Protisluneční clona objektivu 2 Čelní objímka s a vnitřním závitem pro filtr b ochranným kroužkem se závitem c vnějším

Více

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Optimální výsledky dosáhnete pouze každodenním čištěním pleti. Fáze 2 AKTIVACE SOMI unikátní srdce od Phyris. Vaše eso v rukávu. Aktivuje pleťové

Více

SPIRULINA ČO JE TO? Spirulina je zeleno-modrá riasa

SPIRULINA ČO JE TO? Spirulina je zeleno-modrá riasa TIENS SPIRULINA SPIRULINA ČO JE TO? Spirulina je zeleno-modrá riasa Prvýkrát. sa na Zemi objavila zhruba pred 3,5 miliardami rokov a patrí medzi najstaršie formy života na planéte. Je prirodzene prítomná

Více

Souprava multivitamínových přípravků Normální až suchá pokožka

Souprava multivitamínových přípravků Normální až suchá pokožka Souprava multivitamínových přípravků Normální až suchá pokožka #0901 Multivitamínový čistící přípravek normální až suchá Bohatá jemně čistící emulze s obsahem sladké mandle a jojoby odstraňuje make-up,

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

BOTOX SYSTEM. Skvelá regenerácia pre krehké, narušené a poškodené vlasy.

BOTOX SYSTEM. Skvelá regenerácia pre krehké, narušené a poškodené vlasy. BOTOX SYSTEM Skvelá regenerácia pre krehké, narušené a poškodené vlasy. Čo je BOTUGEN? BOTOXOVÝ program na rekonštrukciu krehkých, poškodených a narušených vlasov obohatený o BOTOLIFE Pôvod BOTOX-U Botulinum

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha JEMNÁ PÉČE O OBLIČEJ Olej pro rozzáření obličeje (30 ml) Tento obličejový olej je nazýván malým zázrakem. Vaše pleť znovu objeví svůj přirozený

Více

KRÁSA A PROMĚNA Siberian Health životní styl Katalog. KRÁSA A PREMENA Siberian Health životný štýl Katalóg KRÁSA A PROMĚNA KATALOG

KRÁSA A PROMĚNA Siberian Health životní styl Katalog. KRÁSA A PREMENA Siberian Health životný štýl Katalóg KRÁSA A PROMĚNA KATALOG KRÁSA A PROMĚNA KATALOG KRÁSA A PREMENA KATALÓG KRÁSA A PROMĚNA Siberian Health životní styl Katalog KRÁSA A PREMENA Siberian Health životný štýl Katalóg UTEČNÁ PŘÍRODA. UTEČNÁ INOVACE. PRO LIDI. Tradice

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Toaleta so štýlom Kovové zásobníky a dávkovače Katrin elegantný dizajn, inteligentné detaily

Toaleta so štýlom Kovové zásobníky a dávkovače Katrin elegantný dizajn, inteligentné detaily Toaleta so štýlom Kovové zásobníky a dávkovače Katrin elegantný dizajn, inteligentné detaily NEREZOVÁ OCEĽ KATRIN ZÁSOBNÍK NA SKLADANÉ UTERÁKY, NEREZ KATRIN ZÁSOBNÍK NA PAPIEROVÉ UTERÁKY V ROLIACH, M,

Více

Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka:

Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka: Redukcia jaziev po akné a po popáleninách Zlepšenie vzhľadu stríí Redukcia vrások Stiahnutie pórov Vypnutie pleti Hydratácia pokožky Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka: Touto revolučnou metódou

Více

Aktivizujúce úlohy k téme tuky

Aktivizujúce úlohy k téme tuky Aktivizujúce úlohy k téme tuky Poznámky pre učiteľa Téma: Tuky Ciele: - charakterizovať lipidy z hľadiska výskytu, štruktúry, vlastností, významu a zastúpenia vo výžive človeka - charakterizovať výskyt

Více

+MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013

+MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013 +MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013 FLOWTOX COSMETICS Deniz Kaya Hans Ludwig Piller B aris Bulut made in germany. Pocit svěžesti je vždy s vámi! Flowtox Cosmetics "čas je relativní"

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM IN 257462 M 5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM Návod na použitie PRED POUŽITÍM MODELU E-1360 SI DÔKLADNE PREČÍTAJTE VŠETKY POKYNY DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ Použitie diaľkového

Více

EXKLUZÍVNE PRE SALON EXPERT PREMIUM

EXKLUZÍVNE PRE SALON EXPERT PREMIUM EXKLUZÍVNE PRE SALON EXPERT PREMIUM 0,7 MILIÓNA ĽUDÍ V SR NIE JE SPOKOJNÝCH S HUSTOTOU SVOJICH VLASOV MENŠIA HUSTOTA (menej vlasov na cm 2 ) VLASY VYZERAJÚ TENŠIE (vlas má menší priemer) KREHKOSŤ VLASOVÉHO

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

Pleťová kozmetika pre vekovú skupinu rokov

Pleťová kozmetika pre vekovú skupinu rokov Pleťová kozmetika pre vekovú skupinu 40-50 rokov Ako sa starať o pleť v tomto veku? V tomto veku už pleť inklinuje viac k suchosti než k masteniu, keďže vekom sa pleť už len vysušuje. Aknózna pleť (AP)

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 90300 LOTIO LIND Krém

Více

FLORE - WC BĚLICÍ GEL

FLORE - WC BĚLICÍ GEL CHEMOTEX Děčín a. s. Děčín XXXII Boletice nad Labem 63 407 11 Děčín Czech Republic Tel: +420-412-709 222 Fax: +420-412-547 200 E-mail: chemotex@chemotex.cz www.chemotex.cz FLORE - WC BĚLICÍ GEL TECHNICKÝ

Více

PCI Multiputz NoBio Z

PCI Multiputz NoBio Z PCI Multiputz NoBio Z Táto nová, špeciálna silikónová omietka so zatieranou štruktúrou vyniká unikátnou receptúrou, ktorá sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti rastu rias, húb a plesní a samočistiacim

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

RZ 260 Lino Siegel glänzend

RZ 260 Lino Siegel glänzend RZ 260 Lino Siegel glänzend Špeciálna ochranná impregnácia na všetky podlahoviny z linolea (bez povrchovej úpravy z výroby). Oblasť použitia: RZ 260 Lino Siegel glänzend je špeciálny výrobok na vytvorenie

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

ELECTROLUX HIGH SPEED GRILL - Panini. HSG Panini

ELECTROLUX HIGH SPEED GRILL - Panini. HSG Panini ELECTROLUX HIGH SPEED GRILL - Panini HSG Panini Inovácia Hlavné výhody Rýchlosť a Kvalita RÝCHLOSŤ. Až 6-krát rýchlejší ako štandardný panini gril, samozrejme pri zachovaní tej najvyššej kvality. KVALITA.

Více

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu.

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu. Zdraví Krása Pohoda O nás Soin Royal je česká značka profesionální přírodní kosmetiky. Jedinečnost produktů Soin Royal představuje spojení prvků tradiční medicíny a moderních vědeckých poznatků. Částice

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Mikroflóra kože. Rezidentná

Mikroflóra kože. Rezidentná Mikroflóra kože Rezidentná trvalá, fixná koži vlastná na povrchu i vnútri pokožky konštatné zloženie 20% mikroflóry nemožno odstrániť Väčšinou nepatogénne mikroorganizmy Tranzientná je odrazom prostredia,

Více