L I S T O P A D

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "L I S T O P A D"

Transkript

1 L I S T O P A D Ve dnech 1. a prodávali žáci 9. ročníku veselé placky "POMÁHÁME - FOND SIDUS", jejichž koupí jste mohli přispět na dětské oddělení motolské a olomoucké nemocnice. DĚKUJEME VŠEM, KTEŘÍ PŘISPĚLI NA DOBROU VĚC. Dne pořádáme zájezd do AQUAPALACE PRAHA. Pouze pro přihlášené zájemce. Mozaika škol Kdy? od 9.00 do hod. Kde? Kulturní dům Máj, Třída Legií 1115, Pelhřimov Žáci naší školy se účastní turnaje v SÁLOVÉ KOPANÉ v ZŠ Pacov Za Branou. Dne proběhne v 8. a 9. ročníku přednáška na téma "PRÁVNÍ VĚDOMÍ". Ve čtvrtek se ve 4. třídě od 16 hodin uskuteční TVOŘIVÁ DÍLNA s maminkami a dětmi. Na programu bude výroba svíček z přírodních materiálů, povídání o školních i neškolních starostech a něco sladkého na zub... Dne proběhne v mateřské školce a na I. stupni základní školy beseda týkající se BEZPEČNOSTI SILNIČNÍHO PROVOZU. Dne se budou konat TŘÍDNÍ SCHŮZKY. Od 15:00 hod schůzka třídních důvěrníků. Od 16:00 hod třídní schůzky na I. stupni. Od 17:00 hod třídní schůzky na II. stupni. V rámci třídních schůzek v 9. ročníku vystoupí zástupce SPŠ Vlašim a představí jim nabízené obory. Dne se žáci naší školy zúčastní okresního kola v SÁLOVÉ KOPANÉ v Pelhřimově. Dne pořádá ŠD opékání špekáčků (za penízky ze sběru kaštanů a žaludů). Začátek 13:30h konec do 16h. Každý sběrač dostane špekáček a plátek chleba, nejlepší sběrači ještě sladkou odměnu Žáci naší školy se účastní okresního kola v MALÉ KOPANÉ v Pelhřimově. NEVÍŠ JESTLI SPŠ NEBO SOU? Dne O12 v 8 hod 30 min proběhne v prostorách Pedagogiko psychologické poradny v Pelhřimově vyšetření k volbě povolání žáků devátých ročníků. Má pomoci hlavně těm žákům, kteří nejsou ještě rozhodnuti a váhají mezi SŠ a SOU.Test bude trvat asi 3 hodiny. Dne se budou v prostorách školy opět prodávat LEVNÉ KNIHY. Přijďte a pořiďte krásný vánoční dárek.

2 P R O S I N E C Dne přijede našim deváťákům představit obory SOŠ z Vlašimi její zástupce. V úterý žáci 8. ročníku navštíví město Pacov: prohlédnou si Pacovské strojírny (shlédnou provoz), a zúčastní se přednášky na téma "Láska ano, děti ještě ne" v kině. Pokud je program neunaví, mohou také navštívit expozici Muzea Antonína Sovy. Předadventní příprava a tvořivá dílna Žáci, kteří navštěvují sbor a divadelní kroužek stráví čtvrteční dopoledne ve jménu příprav na "Slavnostní rozsvícení vánočního stromečku". Zbylí žáci druhého stupně se budou věnovat výrobě dárků, které se budou prodávat v neděli na adventním trhu na náměstí. Slavnostní rozsvícení vánočního stromečku proběhne v 16:00 hod na náměstí Sv. Václava v Lukavci. Součástí bude vystoupení divadelního kroužku a pěveckého sboru Čtyřlístek a adventní trhy. Byl jsi celý rok hodný? Nebo nemáš úplně čisté svědomí... Těš se ve středu na Mikulášskou nadílku. Nebo čertovskou...? Dne proběhne na základní škole i v mateřské škole den otevřených dveří. V sobotu Vás zveme na X. Rodičovský ples. Vstupenky a místenky zakoupíte v prodejně textilu (Z. Švecová). Začátek akce je ve 20:00 hod. DĚKUJEME VŠEM JEDNOTLIVCŮM A ORGANIZACÍM, KTEŘÍ VĚNOVALI CENY DO TOMBOLY RODIČOVSKÉHO PLESU v 17:00 hod se bude konat vánoční koncert ZUŠ, který doplní svým vystoupením i pěvecký sbor Čtyřlístek. Dne nás navštíví Tonda Obal - besedy o recyklaci a třídění odpadu. Více na Příjemné prožití svátků vánočních, mnoho štěstí a zdraví v Novém roce přejí žáci a zaměstnanci ZŠ a MŠ Lukavec Vánoční prázdniny začínají (sobota) a do školy se vracíme (čtvrtek).

3 L E D E N Konzultační hodiny se budou konat: I.stupeň dne od 13:00 do 15:30 hod II. stupeň dne od 14:30 do 16:00 hod se bude v prostorách tělocvičny konat představení Gotika - život rytířů za vlády Lucemburků. Vybíráme 35 Kč. V pátek v naší škole proběhlo školní kolo anglické olympiády. Soutěže se zúčastnila 7.,8. a 9. třída - celkem 21 žáků. První část - poslechová - proběhla už ve středu. Druhá se skládala z mluveného projevu, který si žáci mohli týden předem připravit, dále z rozhovoru a popisu obrázku. Zkušební komise byla tříčlenná a z některých výkonů mile překvapená. Výsledky naleznete zde. V pondělí jede 2., 3., 4. a 5. třída na divadelní představení Jak se Honza dostal na hrad do Tábora. Odjezd v 9:00. Pololetní vysvědčení se bude předávat ve čtvrtek a prázdniny jsou v pátek Ú N O R Pololetní vysvědčení se bude předávat ve čtvrtek a prázdniny jsou v pátek Dne proběhne na naší škole zápis dětí do 1. ročníku. Požadavky na budoucí prvňáčky ("Desatero pro rodiče dětí předškolního věku" - soubor ke stažení) naleznete zde. Ve čtvrtek budou žáci osmého ročníku odborně proškoleni v první pomoci. Od do proběhnou jarní prázdniny. Všichni přihlášení účastníci jedou v týdnu od do na lyžařský výcvik v Jánských Lázních. Odjezd je v 7:30 hodin od školy. Příjezd bude upřesněn. POZOR ZMĚNA TERMÍNU I MÍSTA POBYTU!!! Podrobné informace naleznete zde. Ve středu proběhne v hale I. stupně školní kolo recitační soutěže. Recitační soutěž byla přesunuta na 6. března. Zápisový lístek si mohou vyzvednout rodiče vycházejících žáků v kanceláři ředitele školy nejpozději do B Ř E Z E N Všichni přihlášení účastníci jedou v týdnu od do na lyžařský výcvik v Jánských Lázních. Odjezd je v 7:30 hodin od školy. Příjezd bude upřesněn. POZOR ZMĚNA TERMÍNU I MÍSTA POBYTU!!! Okresní kolo olympiády v anglickém jazyce proběhne v Pelhřimově dne

4 Přijďte do družiny a užijte si karnevalové rejdění. Ve čtvrtek od 14:00 do 16:00 hod. Více zde. V úterý nás se svým vystoupením navštíví Cirkus Arotti. Žákům budou předvedena exotická zvířata. Vybíráme 30 Kč. Ve středu od 13:00 hod proběhne v hale I. stupně školní kolo recitační soutěže. Výsledky naleznete ZDE. Žáci ročníku, kteří navštěvují školní družinu, se mohou v pátek zúčastnit Noci s Andersenem. Více zde. Úspěšní účastníci školního kola recitační soutěže pojedou reprezentovat naši školu v pondělí do oblastního kola, které proběhne v Pacově. Od středy budou žáci I. stupně navštěvovat hodiny plavání. Bližší informace naleznete zde. Žáci 9. ročníku odevzdávají přihlášky na střední školy do 15. března. Zápisový lístek si mohou vyzvednout rodiče v kanceláři ředitele školy nejpozději do Dne 16. března se budeme těšit na všechny, kteří mají rádi zábavu a soutěžení. Od 13:30 hod bude v kulturním domě probíhat Dětský karneval. Školní družina pořádá v úterý od 14:00 do 17:00 veselé jarní tvoření. V Pelhřimově dne proběhne okresní kolo recitační soutěže se mohou zájemci nechat vyfotografovat. Fotografování na různých pozadích a v různých formátech zajišťuje společnost Photodienst. Žáci, kteří navštěvují školní družinu se mohou v úterý zúčastnit výletu do Knihovny v Pacově. Více zde. Žáci naší školy shlédnou 26. března od 13:30 "Černý den na Tolštejně" v podání žáků divadelního kroužku. A nakonec si můžeme zazpívat :) Velikonoční prázdniny jsou ve čtvrtek a v pátek 28. a 29. března. Žáci a zaměstnanci školy přejí všem veselé Velikonoce. D U B E N V pondělí v 17:00 hodinvás srdečně zveme na divadelní vystoupení žáků se zpěvem "Černý den na hradě Tolštejně". Představení se koná v hale na I. stupni. V týdnu od se mohou žáci ve školní družině účastnit šachového turnaje. Úspěšní řešitelé školního kola matematické olympiády se zúčastní ve středu okresního kola v Pelhřimově proběhne v Okresním muzeu Pelhřimov od 8:00 hod soutěž Pelhřimovský zvonek, které se zúčastní i naši žáci. Dne 18. dubna se budou konat třídní schůzky - pro I. stupeň od 16:00 hod pro II. stupeň od 17:00 hod. Pozn.: třídní schůzka pro 5. ročník se uskuteční dne (středa) od 16:00 hodin se naše škola účastní akce Čistá Vysočina. Více informací naleznete zde.

5 Dne si mohou žáci ověřit svou obratnost během dopravního odpoledne spojeného s jízdou zručnosti. Odpoledne v rámci školní družiny. V pátek pojedou vybraní žáci z pátého ročníku na soutěž Všeználek. Soutěž je zaměřena na všeobecné znalosti dětí, v oblasti literatury, hudby, přírody, dějepisu, sportu, řešení hádanek, vyluštění rébusů apod.. Dne proběhne část školního kola dopravní olympiády - jízda zručnosti.termín může být vzhledem k počasí změněn. Výsledky dopravní olympiády naleznete zde. 25. dubna pojedou žáci 8. ročníku na Úřad práce v Pelhřimově, kde dostanou informace o profesích, kterým by se v budoucnu mohli věnovat. 30. dubna navštíví žáci 6. až 9. třídy Divadlo Oskara Nedbala v Táboře. Shlédnou představení Robinson Crusoe. Odjezd od školy je po první vyučovací hodině. Konec dubna je spojený s pálením čarodějnic a i letos tomu nebude jinak. Akce se bude konat tradičně 30. dubna v odpolední školní družině. (Vzhledem k počasí může být termín změněn.) K V Ě T E N 2013 Dne proběhne část školního kola dopravní olympiády - jízda zručnosti. Termín může být vzhledem k počasí změněn. Výsledky dopravní olympiády naleznete zde. Dne byl dětský pěvecký sbor Čtyřlístek pozván do Centra sociálních služeb. Děti pěkně zazpívaly a určitě udělaly radost všem zdejších klientům a personálu. Za odměnu dostaly vynikající perník a pití. Jeden z klientů nám pak zahrál na foukací harmoniku a všichni jsme si společně zazpívali. Konec dubna je spojený s pálením čarodějnic a i letos tomu nebude jinak. Akce se bude konat tradičně 30. dubna v odpolední školní družině. (Vzhledem k počasí může být termín změněn.) Od května se nebude konat ranní anglická konverzace. Místo anglické konverzace se každé úterý od 7:00 mohou žáci nechat ústně přezkoušet u Mgr. Petry Svobodové. Případně si mohou nechat vysvětlit probírané učivo. Ve dnech proběhne ve školní družině finále šachového turnaje o Krále šachu. Dne pojedou žáci 4. třídy na exkurzi do Telče. Z pondělí na úterý budou žáci, kteří navštěvují divadelní kroužek nocovat ve škole. V pondělí se zúčastní úspěšní řešitelé ze 6. a 7. třídy okresního kola Pythagoriády v Pelhřimově. Žáci, kteří jsou přihlášeni do školní družiny, navštíví dne Památník Antonína Sovy. V týdnu od probíhá ve školní družině soutěž v hodu papírovou vlaštovkou. Soutěž je pod záštitou časopisu ABC. Ve středu pojedou žáci, kteří postoupili do okresního kola Dopravní soutěže mladých cyklistů, v rámci tréninku na dětské dopravní hřiště do Pelhřimova. Dne proběhne soutěž Pelhřimovský minizvonek. Dne se zúčastní naši žáci pěvecké soutěže Pacovský talent Okresní kolo Dopravní soutěže Školní kolo lehkoatletické olympiády II. stupeň Třída Dětské dopravní hřiště Pelhřimov

6 Fotografování Školní výlet 5. Třída Program pro 3. Třídu prevence úrazů Bowling se školní družinou

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2018/2019 ZÁŘÍ 2018 3. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Den otevřených dveří památek ČR Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. Fotografování prvňáčků 18. 9. Měsíční

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2017/2018 ZÁŘÍ 4. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Den otevřených dveří památek ČR 11. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. 12. 9. Fotografování prvňáčků 19.

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2015/2016 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 8. 9. Fotografování prvňáčků TU 14. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r., MŠ Kom 22. 9. Měsíční porada všichni

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2011/2012 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 9. 18. 9 Seznamovací pobyt - Chorvatsko (V.ročník) Šmerdová 12. 9. Zahájení plaveckého výcviku 1.B, 2.r., 3.r. MŠ Kom,

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2016/2017 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Fotografování prvňáčků TU 12. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. 20. 9. Měsíční porada všichni 20. 9. Třídní

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Plán akcí na školní rok 2011/12

Plán akcí na školní rok 2011/12 Plán akcí na školní rok 2011/12 Září Fotografování prvňáčků 8. 9.2011 Ajax projekt Policie ČR - celoročně Evropský den jazyků 26.9. Sběr kaštanů a žaludů Varhanní koncert pro žáky 5.tříd Výuka na dopravním

Více

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Září 1. 9. Zahájení školního roku 2015/2016 v tělocvičně školy 3. 9. Schůzka s rodiči v MŠ 4. 9. Návštěva farmy u Struhů - MŠ 18. 9. Fotografování tříd 20. 27. 9.

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ČTVRTEK 1. ÚNOR, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve čtvrtek 1. 2. proběhne v mateřské školce od 8.00 hodin pro 3. a 4. třídu masopustní karneval. ČTVRTEK 1. ÚNOR, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - výchovná

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

Akce školy 2016/2017

Akce školy 2016/2017 1. pololetí 23. srpna Třídní schůzky MŠ Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz,

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 Březen 2013 1 ZŠ Jarní 4 5 6 7 8 Téma: MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA 11 Téma: Z POHÁDKY DO POHÁDKY 12 13 14 15 DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 18 19 20 21 22 Téma: CESTUJEME ZA ZVÍŘÁTKY Z CELÉHO SVĚTA Dráčci

Více

Organizač ní zabezpeč ení š kolního roku 2013/2014

Organizač ní zabezpeč ení š kolního roku 2013/2014 Adresa:, 150 00 Praha 5 Organizač ní zabezpeč ení š kolního roku 2013/2014 Začátek školního roku pondělí 2. září 2013 Konec školního roku pátek 27. června 2014 Prázdniny (nevztahují se na MŠ) podzimní

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2012 Zpracovala: Jitka Heltová Strana 1 (celkem 8) Charakteristika sdružení Adresa:

Více

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Adresa: Nový Oldřichov 86, 471 13 Telefon: 487 767 515, 736

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2011 Zpracovala: Jitka Heltová Strana 1 (celkem 6) Charakteristika sdružení Adresa:

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2005/2006 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 Hudební pásmo nacvičil Mgr.Roman Drápal s dětmi Pondělí 13.dubna Pondělí velikonoční

Více

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín AKTIVITY ŠKOLY Akce Třída Termín 1. Sběr druhotných surovin Starého papíru 1. - 9. tř. říjen, duben Sběr přírodnin pro lesní zvěř (kaštany, žaludy) říjen - listopad 2.Výtvarné soutěže, akce Masky /čert,

Více

1.čtvrtletní pedagogická rada

1.čtvrtletní pedagogická rada Pondělí 4.11. Městská policie 5.B 10.00-11.40 Mgr.Holcová Pondělí 4.11. SCIO testy v 9.A + 9.B Městská policie 8.00-9.40 5.A ve třídě 5.A 10.00-11.40 5.B ve třídě 5.A, Okresní knihovna ŠD 13.30-14.30 Výlet

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018 Střední odborná škola, Stromořadí 420, Uničov, s.r.o. ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018 ZÁHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU pondělí 4. září 2017 7.55 hod. denní studium úterý 5. září 2017 13.25 hod. dálkové studium

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : Září Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : Září Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE 2016-2017: Září 8. 9. Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy 16. 9. Divadelní představení pohádky,,skřítek, který to nevzdal Divadlo,,100 dortíků Říjen 5. 10.

Více

Organizace školního roku 2017/2018 verze z

Organizace školního roku 2017/2018 verze z W a l d o r f s k á š k o l a P ř í b r a m mateřská škola, základní škola a střední škola, se sídlem Hornická 327, 261 01 Příbram II, telefon 318 623 306, IČ: 42731259, http://waldorf.pb.cz Organizace

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 Střední odborná škola, Stromořadí 420, Uničov, s.r.o. ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ZÁHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU: denní studium 1. září 2016 v 7.55 hod. dálkové studium 6. září 2016 v 13.25 PRAVIDELNÉ VYUČOVÁNÍ:

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Mimoškolní činnost probíhala v průběhu školního roku v těchto nepovinných předmětech: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Základy anglického jazyka Zdravotní

Více

Organizace školního roku 2018/2019

Organizace školního roku 2018/2019 Organizace školního roku 2018/2019 Důležité termíny školního roku 2018/2019 Událost Den v týdnu Termín Zahájení školního roku pondělí 3.9.2018 Podzimní prázdniny pondělí - úterý 29.10., 30.10. 2018 Vánoční

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2018/2019

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2018/2019 Střední odborná škola, Stromořadí 420, Uničov, s.r.o. ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2018/2019 ZÁHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU pondělí 3. září 2018 7.55 hod. denní studium úterý 4. září 2018 13.25 hod. dálkové studium

Více

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, POLICE NAD METUJÍ RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 Porady, pedagogické rady, třídní schůzky Provozní porady 1. a 2. stupeň 1. pololetí 2. pololetí 09. 09. 2013 03.

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

Plán školní rok

Plán školní rok Plán školní rok 2016 2017 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Čtvrtek Zahájení školního roku, 27.9. Úterý Plyšáčkův den jednu plyšovou hračku 29. 9. Čtvrtek Maňáskové divadlo Šternberk - 45,--Kč, 8:45

Více

Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz

Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz Profilace školy Naše škola se chce profilovat svým individuálním přístupem k žákům, zákonným zástupcům, vytvářet prostor

Více

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.čtvrtletí Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.B projektový den Štrúdlování Mgr.Stránská Úterý 15.11. Slabikářování v 1.třídách

Více

- 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B. - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř.

- 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B. - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř. - 1. 9. Slavnostní zahájení školního roku - 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř. - 10. 9. divadelní představení na

Více

Organizace školního roku 2015/2016

Organizace školního roku 2015/2016 Organizace školního roku 2015/2016 Důležité termíny školního roku 2015/2016 Událost Den v týdnu Termín Zahájení školního roku úterý 1.9. 2015 Podzimní prázdniny čtvrtek - pátek 29.10., 30.10. 2015 Vánoční

Více

Organizace školního roku 2019/2020

Organizace školního roku 2019/2020 , Střední odborná škola a Vyšší odborná škola, Nový Bydžov Komenského 77, 504 01 Nový Bydžov Tel.: 495 490 377, email: gym@gnb.cz, www.gnb.cz IČO: 62690221, DIČ: CZ62690221 Organizace školního roku 2019/2020

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy.

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. Základní škola a Mateřská škola Lukavice,okres Rychnov nad Kněžnou Plán práce Školní rok 2015 2016 Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. V mateřské škole se vyučuje podle ŠVP Studánky

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec KALENDÁŘ AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018-2019 Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá Poznámka, kontakt, etc. ZÁŘÍ St 12.9. 9:00 celá Cesta na Sever tělocvična Divadélko Ondřej pohádka pro děti čt 20.9.

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00 Kulturní a společenské akce PROSINEC 2014 zpracovala: M. Klečková Pondělí 1. 12. Zdobení vánočních stromečků ve 3. patře, 13:30 15:30 Úterý 2. 12. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin Kavárnička

Více

Organizace školního roku 2017/2018

Organizace školního roku 2017/2018 Organizace školního roku 2017/2018 Důležité termíny školního roku 2017/2018 Událost Den v týdnu Termín Zahájení školního roku pondělí 4.9.2017 Podzimní prázdniny čtvrtek - pátek 26.10., 27.10. 2017 Vánoční

Více

Třídní schůzky, konzultační hodiny (termíny)

Třídní schůzky, konzultační hodiny (termíny) Třídní schůzky, konzultační hodiny (termíny) Čt 22. září 2016 16:00 17:00 Seznámení zákonných zástupců s řády a důležitými směrnicemi školy, plán práce na školní rok 2016/2017. Út 15. listopad 2016 16:00

Více

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace sídlo: Charbulova 106, Brno

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace sídlo: Charbulova 106, Brno 1 Časový harmonogram školního roku 2017/18 Začátek školního roku: 4. 9. 2017 Konec školního roku: 31. 8. 1.1 Pololetí ve školním roce 2017/18 Období Začátek vyučování Konec vyučování I. pololetí 4. 9.

Více

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 1. Termíny pedagogických rad Základní škola Vysoké Mýto, Javornického, přísp. organizace Litomyšlské Předměstí, Javornického 2, 566 01 Vysoké Mýto PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 02. 09. 2019 9:30

Více

ZÁŘÍ 2013. Logická olympiáda

ZÁŘÍ 2013. Logická olympiáda ZÁŘÍ 2013 1. 9. Ne 2. 9. Po Slavnostní zahájení školního roku 9.00 u dominikánů 3. 9. Út Projektový týden 4. 9. St Projektový týden 5. 9. Čt Projektový týden 6. 9. Pá Projektový týden 7. 9. So DS 8. 9.

Více

Plán práce školy na školní rok 2017/2018

Plán práce školy na školní rok 2017/2018 Plán práce školy na školní rok 2017/2018 1. Me sı c nı pla ny Září 6.9. 15,30 hod. schůzka s rodiči (seznámení s plány, organizací školního roku, informace k platbám) 14.9. Štafetový běh Emila Zátopka

Více

DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007

DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007 Obchodní akademie a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Ústí nad Labem, příspěvková organizace DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007 Zahájení školního roku: pondělí 4. září 2006 Konec I. pololetí:

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Plán akcí ve školním roce 2011 2012

Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Na školní rok 2011 2012 bylo do mateřské školy zapsáno 25 dětí (11 chlapců a 14 dívek) z toho 6 dětí z Jiříkovic, 15 dětí z Radňovic, 2 z Maršovic a 2 děti z Nové Vsi.

Více

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8,

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8, Plán práce školy na školní rok 2016/2017 1. Měsíční plány Září 8. 9. v 16,00 hod. schůzka s rodiči ( seznámení s plány, organizací školního roku, informace ke změnám plateb) 26. 9. - Focení prvňáčků 23.

Více

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 Divadlo v MŠ divadlo Silesia Ostrava pohádka Byla jednou koťata 2.9.2015 v 9:00 hod. všechny třídy MŠ Schůze výboru KPŠ 8.9.2015 v 15:00 hod. Výbor KPŠ

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato

V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato Základní škola a Mateřská škola Dolní Třebonín Dolní Třebonín 81, 38201 V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2013 /

Více

Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2013 Charakteristika sdružení Adresa: Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo

Více

Roční plán. Školní rok

Roční plán. Školní rok Roční plán Školní rok 2016-2017 Září 1.9. Mše svatá na zahájení školního roku ve Strašnicích od 9:00 hodin 6.-9.9. Adaptační kurz primy A 7.9. Vědecký jarmark, II. ročník a sexta 13.9. Burza učebnic o

Více

PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 Měsíc Datum Čas Akce Garant Srpen 27.8. (Po) 8.30 9.00 28.8. (Út) 9.00 Po skončení prov. porady 29.8. (St) 9.00 10.00 - Nástup pedagogických pracovníků Pracovní doba na

Více

Plán na 13. týden ( listopadu 2018)

Plán na 13. týden ( listopadu 2018) Plán na 13. týden (26. 30. listopadu 2018) Český jazyk str. 37-39 Čtení str. 50, 58 Psaní str. 24-25 Matematika str. 20-23, 19 dokončení. Prvouka str. 13-14 Plán na 12. týden (19. 23. listopadu 2018) Český

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

Gymnázium Jihlava. harmonogram školního roku 2017/2018

Gymnázium Jihlava. harmonogram školního roku 2017/2018 Gymnázium Jihlava harmonogram školního roku 2017/2018 Září soutěže sportovní ligy škol (NG) a středoškolských her (VG) dle aktuálního rozpisu (září červen) podzimní krajské kolo Ekologické olympiády (3

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během května a plán akcí na červen 2015.

ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během května a plán akcí na červen 2015. Vážení rodiče, ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během května a plán akcí na červen 2015. Informace www.gtmskola.cz Pozvánka na divadelní představení Damals in Berlin

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1 Září 2. Zahájení školního roku 2013/2014 2. 4. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 4. 6. Výlet studentů třídy O8.A do Prahy 5. Porada Třídní schůzky s rodiči žáků 1. ročníku a primy 9. 11. Seznamovací

Více

Celoroční plán pro školní rok Č.j.: 1674/2017/ZŠ a MŠ Účinnost od: Změny:

Celoroční plán pro školní rok Č.j.: 1674/2017/ZŠ a MŠ Účinnost od: Změny: Škola: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Oblast: Dokumentace školy Základní právní norma: SRPEN ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 Název: Celoroční plán pro školní rok 2017-2018 Č.j.:

Více

Z á k l a d n í š k o l a V s e t í n, T r á v n í k y 1 2 1 7

Z á k l a d n í š k o l a V s e t í n, T r á v n í k y 1 2 1 7 Z á k l a d n í š k o l a V s e t í n, T r á v n í k y 1 2 1 7 Vsetín 2010 Roční plán EVVO na školní rok 2010/2011 Výchozí situace: Účast žáků v přírodovědných olympiádách Dlouhodobě realizovaný projekt

Více

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZACHAR, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ 2018-2019 SRPEN Porada ředitelů ZŠ, HRA Organizační pedagogická rada, HRA, Porada třídních učitelů I. a II. stupně ŘŠ Zahajovací

Více

Plán práce ZŠ Kostelec u Holešova 2018/2019

Plán práce ZŠ Kostelec u Holešova 2018/2019 1 Plán práce ZŠ Kostelec u Holešova 2018/2019 Vize: Naše škola bude zdravá a bezpečná škola, do níž budou žáci rádi a beze strachu chodit, učitelé a další pracovníci školy v ní budou rádi pracovat a rodiče

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

V úterý OTEVŘENO DO 13,00 HOD. ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI

V úterý OTEVŘENO DO 13,00 HOD. ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI DOBRÝ DEN! Tento program na duben byl sestaven na základě individuálních plánů, současných možností centra a nadcházejících Velikonočních svátků. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ

Více

Roční plán práce 2018/2019

Roční plán práce 2018/2019 Základní škola Bruntál, Jesenická 10 Roční plán práce 2018/2019 Září 2018 Slavnostní zahájení školního vyučování 3. 9. Týden prevence a průřezových témat, akce jednotlivých tříd Adaptační pobyt žáků 6.

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více

- jednodenní pololetní prázdniny Pondělí 6.února

- jednodenní pololetní prázdniny Pondělí 6.února Středa 1.února Mgr. Švecová + Mgr. Pouč exkurze Přerov 4. C. celý den Pythagoriáda školní kolo (výběry z 6. - 8. roč.) Mgr. Mulik v uč. Př. 5. a 6. hod. Pátek 3.února - jednodenní pololetní prázdniny Pondělí

Více

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance:

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance: Výroční zpráva mateřské školy 1. Základní údaje o škole 1.1. Škola název školy Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 odloučené pracoviště Montessori adresa: Štefcova 1125 Hradec Králové

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2015/2016 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Mgr. Radislava Fantová V Dobrém Poli 30.9.2016 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

Akce školy 2017/2018

Akce školy 2017/2018 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Celoroční plán pro školní rok Č.j.: 1703/2018/ZŠ a MŠ Účinnost od: Změny:

Celoroční plán pro školní rok Č.j.: 1703/2018/ZŠ a MŠ Účinnost od: Změny: Škola: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Oblast: Dokumentace školy Základní právní norma: SRPEN Název: Celoroční plán pro školní rok 2018-2019 Č.j.: 1703/2018/ZŠ a MŠ Účinnost od:

Více

Plán práce pro školní rok 2014-2015

Plán práce pro školní rok 2014-2015 SIGMUNDOVA STŘEDNÍ ŠKOLA STROJÍRENSKÁ, LUTÍN Jana Sigmunda 242, 783 49 LUTÍN Plán práce pro školní rok 2014-2015 Lutín, září 2014 Mgr. Pavel Michalík ředitel Rozdělovník: ředitel zástupce ŘTV zástupce

Více

Číslo 2 / XX. ročník červen 2015

Číslo 2 / XX. ročník červen 2015 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 2 / XX. ročník červen 2015 Vážení rodiče, dovolte, abychom se s Vámi rozloučili na konci dalšího školního roku. Rozhodli jsme se, že v rámci úspor bude Zpravodaj nadále vycházet

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2011 / 2012. Nabídka akcí na školní rok 2011/2012. MOZAIKOVNÍK školní rok 2011 / 2012. Vážení rodiče,

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2011 / 2012. Nabídka akcí na školní rok 2011/2012. MOZAIKOVNÍK školní rok 2011 / 2012. Vážení rodiče, Vážení rodiče, Nabídka akcí na školní rok 2011/2012 rádi bychom Vás upozornili na dvě akce, které jsou v letošním školním roce rozšiřující nabídkou k našemu vzdělávacímu programu. Prosíme, prostudujte

Více

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE :

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE 2018-2019: Září 10.9. Informativní schůzka pro rodiče od 16,00 25.9. Divadelní představení pohádky 9,30,,Koblížkovi 26.9. Polytechnický program,,hraní Rybičky s vlnou

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Králové českých detektivek 1. 3. - 31. 3. 2018 Velká březnová internetová soutěž o tři audioknihy zaměřená na české detektivní příběhy a jejich autory i hlavní

Více

PLÁN AKCÍ 2018/2019 ZÁŘÍ děti, mládež, dospělí děti do 16 let. Zlonice u rybníka. žáci ZŠ a SŠ, přístup. žáci ZŠ (spec.) okr.

PLÁN AKCÍ 2018/2019 ZÁŘÍ děti, mládež, dospělí děti do 16 let. Zlonice u rybníka. žáci ZŠ a SŠ, přístup. žáci ZŠ (spec.) okr. PLÁN AKCÍ 2018/2019 KDY CO KDE PRO KOHO 5.9. DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ DDM Ostrov Slaný 12.9. LOUČENÍ S LÉTEM - DUATLON Zlonice u rybníka 15.9. SLÁNSKÝ KAPR rybník Tesla ZÁŘÍ 2018 děti, mládež, dospělí děti

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Charakteristika mateřské školy - Základní škola a Mateřská škola Osek nad Bečvou 78 - Telefon : 581 705 922, MŠ: 581 793 012 - IČO: 43541712

Více