Úřad vlády České republiky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úřad vlády České republiky"

Transkript

1 Úřad vlády České republiky Odbr infrmatiky Čj.11383/2014-OIT Výzva k pdání nabídky včetně zadávací dkumentace k veřejné zakázce maléh rzsahu na ddávku s názvem: Mdernizace kmunikačníh systému Česká republika Úřad vlády České republiky (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá k pdání nabídky a prkázaní kvalifikace pr výše uvedenu veřejnu zakázku (dále jen veřejná zakázka ). Tat veřejná zakázka je zadávána mim rámec zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) v suladu s ustanvením 12 dst. 3 a 18 dst. 5 zákna pdle zásad 6 zákna. Zadávací řízení je realizván přiměřeně k pjmům a principům pužitým v zákně, zejména v blasti kvalifikace. Pkud výzva v jedntlivých ustanveních dkazuje na text zákna, nejedná se pstup v některém zadávacím řízení dle 21 zákna. Vzhledem k tmu nelze uplatnit námitky či jiné standardní pravné prstředky ve smyslu zákna. 1. Identifikační a kntaktní údaje zadavatele Název: Česká republika Úřad vlády České republiky Sídl: nábř. E. Beneše 128/4, Praha 1 Malá Strana IČ: Osba právněná jednat Ing. Lenka Dyntervá, ředitelka Odbru infrmatiky jménem či za zadavatele: Kntaktní sba: Ing. Rbert Kuncíř, veducí Oddělení kmunikačních technlgií 2.1. Druh veřejné zakázky Veřejná zakázka maléh rzsahu na ddávky 2. Vymezení druhu a předmětu veřejné zakázky 2.2. Název veřejné zakázky Mdernizace kmunikačníh systému 2.3. Klasifikace veřejné zakázky NIPEZ/CPV: telefnní ústředny mdernizace zařízení 2.4. Míst plnění veřejné zakázky Místem plnění veřejné zakázky je bjekt Úřadu vlády ČR, nábř. E. Beneše 128/4, Praha 1 - Malá Strana, Praha 1. Stránka 1 z 35

2 2.5. Dba plnění veřejné zakázky Ddavatel je pvinen ddat kmunikační systém a zajistit jeh instalaci a zprvznění d 30 dnů d data uzavření smluvy; dále je pvinen pršklit 3 spjvatelky a 2 administrátry kmunikačníh systému zadavatele d 15 dnů d data zprvznění systému Věcné vymezení předmětu veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je ddávka kmunikačníh systému (dále jen kmunikační systém ) jeh instalace a zprvznění, včetně pršklení bsluhy tht systému. Zadavatel vymezuje předmět veřejné zakázky ve dvu základních variantách - způsbech technickéh řešení. Uchazeč může pdat nabídku puze na jednu ze dvu mžných variant způsbu technickéh řešení (varianta č. 1 neb varianta č. 2 - viz čl tét zadávací dkumentace). Vymezení jedntlivých variant způsbu technickéh řešení: Varianta č. 1 předpkládá naplnění předmětu plnění veřejné zakázky prstřednictvím mdernizace kmunikačníh systému, který je dán stávajícím stavem (kapacitu a funkcemi sučasnéh kmunikačníh systému) včetně využití vlastnstí a prtklů ve stávající ústředně. Z důvdu chrany investic a zachvání stávajícíh uživatelskéh kmfrtu budu i nadále využity všechny stávající analgvé a digitální (s prtklem UpE) telefnní přístrje a dále všechny digitální (SLMO24) a analgvé (SLMA24) karty/mduly. Varianta č. 2 přepkládá naplnění předmětu veřejné zakázky prstřednictvím výměny stávajícíh kmunikačníh systému za nvý kmunikační systém včetně příslušenství, kmpnent a kncvých zařízení ptřebných k zajištění plně funkčníh prvzu v bjektu zadavatele. Ddané technické řešení musí minimálně funkčně a kapacitně dpvídat stávajícímu kmunikačnímu systému p prvedené mdernizaci dle varianty č. 1. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v přílze č. 1 vzru smluvy díl příslušnéh pr variantu č. 1 neb č Předpkládaná hdnta veřejné zakázky Předpkládaná hdnta veřejné zakázky činí Kč bez DPH (slvy: jeden milin devět set tisíc krun českých) bez DPH, tj Kč (slvy: dva milióny dvě stě devadesát devět tisíc krun českých) včetně DPH. Předpkládaná hdnta veřejné zakázky je zadavatelem stanvena na základě údajů a infrmací zakázkách stejnéh neb bdbnéh předmětu plnění Pdání nabídky 3. Zpracvání a pdání nabídky Nabídka musí být zpracvána a pdána v suladu s pžadavky zadavatele uvedenými v tét zadávací dkumentaci. Nabídky se pdávají výhradně v elektrnické pdbě, a t prstřednictvím elektrnickéh tržiště Gemin.cz ( Listinná verze nabídek není přípustná. Uchazeč pdává nabídku ve lhůtě pr pdání nabídek. Uchazeč předlží všechny dklady v jejich elektrnické pdbě, jsu-li v tét pdbě k dispzici, neb jak naskenvané kpie, v čitelné pdbě. Předkládá-li uchazeč ve své nabídce prhlášení, návrh smluvy či jiný dkument, který má být uchazečem pdepsán, je dpručván uznávaný elektrnický pdpis (zadavatel však uzná i dkumenty pdepsané ručně a naskenvané s ručním Stránka 2 (celkem 35)

3 pdpisem). Bez patření těcht dkumentů pdpisem bude na dklad phlížen jak na nepdepsaný, nabídka bude vyřazena a uchazeč vylučen z účasti v zadávacím řízení. Nabídka včetně veškeré dkumentace vztahující se k předmětu zakázky bude zpracvána v českém jazyce Pžadvaný bsah nabídky Kvalifikační kritéria Dlžení kvalifikačních kritérií způsbem uvedeným v čl. 6 tét zadávací dkumentace Nabídkvá cena Nabídkvá cena bude stanvena v pžadvané struktuře dle čl. 4 tét zadávací dkumentace Návrh smluvy Uchazeč je pvinen v nabídce předlžit návrh smluvy pdepsaný sbu právněnu jednat jménem či za uchazeče, a t plně v suladu se zápisem v bchdním rejstříku či jiné bdbné evidenci (dále jen bchdní rejstřík ), tj. všemi sbami a frmu uvedenu v bchdním rejstříku. Předlžení nepdepsanéh textu smluvy není předlžením návrhu tét smluvy. Nabídka uchazeče se tak stává neúplnu a zadavatel vylučí takvéh uchazeče z další účasti v zadávacím řízení. Pkud návrh smluvy nepdepisuje sám uchazeč (fyzická sba), resp. jeh statutární rgán či jiná sba zapsaná v bchdním rejstříku (právnická sba), žádá zadavatel přilžení dkladu, z něhž vyplývá právnění jednající sby jednat za uchazeče (naskenvaný riginál či úředně věřená kpie plné mci, jmenvací listiny či jinéh pvěřvacíh dkumentu), aby byl zřejmé, že návrh smluvy je pdepsán sbu právněnu jednat jménem či za uchazeče. Vybraný uchazeč, se kterým má být uzavřena smluva, může být zadavatelem před jejím uzavřením pžádán předlžení riginálu neb úředně věřené kpie tht právnění neb zmcnění. Nesplnění tét pvinnsti se pvažuje za nepskytnutí sučinnsti k uzavření smluvy bdbně dle 82 dst. 4 zákna. Návrh smluvy musí být zpracván výhradně s pmcí vzru, který je uveden v přílze B tét zadávací dkumentace. Vzr smluvy nesmí být uchazeči měněn, vyjma údajů, jejichž dplnění tat zadávací dkumentace a vzr smluvy předpkládá (žlutě značená místa v textu značují části k dplnění, zeleně jsu značeny instrukce k dplnění). Uchazeč předlží návrh smluvy vč. přílhy č. 1, jejíž připjení vzr smluvy předpkládá. V případě nabídky pdávané splečně něklika ddavateli je uchazeč právněn upravit návrh smluvy nad rámec předchzí věty puze s hledem na tut skutečnst. Uchazeč v nabídce předlží puze návrh smluvy krespndující s příslušnu variantu způsbu technickéh řešení předmětu zakázky (vzr v přílze B je stanven dlišně pr každu variantu způsbu technickéh řešení) Další pžadavky na bsah nabídky Nabídka nebude bsahvat přepisy a pravy, které by mhly zadavatele uvést v myl. Nabídka bude pdána způsbem uvedeným zadavatelem v tét zadávací dkumentaci. Zadavatel dpručuje zachvat následující přadí pžadvaných dkumentů: 1. pdepsaný návrh smluvy díl (včetně její přílhy č. 1) zpracvaný dle čl tét zadávací dkumentace a přílhy B; Stránka 3 (celkem 35)

4 2. čestné prhlášení prkazující splnění kvalifikačních předpkladů (neb jiný dklad), z jehž bsahu bude zřejmé, že uchazeč kvalifikační předpklady pžadvané zadavatelem splňuje (viz přílha A tét zadávací dkumentace); 3. dklady prkazující splnění technických pdmínek dle čl. 7 tét zadávací dkumentace; 4. statní dklady a dkumenty (např. plná mc). Uchazeč je pvinen v nabídce předlžit návrh smluvy dle bdu 1 výše krespndující s příslušnu variantu způsbu technickéh řešení předmětu zakázky předkládanéh v nabídce uchazeče Lhůta pr pdání nabídky Lhůta pr pdání nabídek je uvedena na elektrnickém tržišti Gemin.cz. Veřejné tevírání bálek neprběhne Míst pdání nabídky Nabídky je mžné pdávat puze prstřednictvím elektrnickéh tržiště Gemin.cz Další zadávací pdmínky Zadávací lhůta Uchazeč je vázán svu nabídku p dbu 90 dnů de dne uplynutí lhůty pr pdání nabídek, přičemž tat dba se prdlužuje dbu, ve které má vybraný uchazeč pskytnut sučinnst před uzavřením smluvy Kntaktní adresa uchazeče, splečná nabídka Uchazeč v nabídce výslvně uvede kntaktní adresu pr písemný styk mezi uchazečem a zadavatelem. Pkud pdává nabídku více uchazečů splečně (splečná nabídka), uvedu v nabídce krmě kntaktní adresy dle předchzí věty též sbu, která bude zmcněna zastupvat tyt uchazeče při styku se zadavatelem v průběhu zadávacíh řízení Variantní způsb technickéh řešení předmětu zakázky Vymezení jedntlivých variant způsbu technickéh řešení předmětu zakázky je bsažen v přílze č. 1 vzru smluvy díl příslušnéh pr variantu č. 1 neb č. 2. Uchazeč je právněn v nabídce předlžit nejvýše jednu variantu způsbu technickéh řešení předmětu zakázky (viz přílha č. 1 příslušnéh vzru smluvy díl pr variantu č. 1 neb č. 2). Uchazeč není právněn v nabídce předkládat více variant technickéh řešení Nezvýhdnění ddavatelů zaměstnávajících sby se zdravtním pstižením Zadavatel nepřipuští zvýhdnění ddavatelů zaměstnávajících sby se zdravtním pstižením Prhlídka místa plnění Prhlídka místa plnění prběhne dne 6. ledna 2015 v 10:00 hd v sídle zadavatele. Kntaktní sbu pr účel knání tét prhlídky je Ing. Rbert Kuncíř, tel. č Stránka 4 (celkem 35)

5 4. Zpracvání nabídkvé ceny Nabídkvá cena bude uvedena v návrhu smluvy jak celkvá nabídkvá cena za realizaci předmětu veřejné zakázky v rzsahu pžadvaném v zadávací dkumentaci. Nabídkvá cena musí bsahvat veškeré náklady nezbytné k realizaci předmětu veřejné zakázky pdle pdmínek stanvených zadavatelem v tét zadávací dkumentaci. Nabídkvá cena je cena knečná a nepřekrčitelná. Nabídkvá cena bude uvedena ve struktuře v Kč jak cena bez DPH, výše DPH a cena včetně DPH. Uchazeč dále rzepíše jedntlivé plžky nabídkvé ceny ve struktuře uvedené v přílze č. 2 smluvy díl s názvem Kalkulace ceny v plžkvém členění. V celkvé nabídkvé ceně bude zahrnuta cena kmunikačníh systému včetně všech jeh sučástí, tj. všeh, c je nutné k řádnému prvzu kmunikačníh systému, dprava d místa plnění, instalace v místě plnění, zašklení bsluhy a eklgická likvidace pužitých balů. Nabídkvá cena nesmí překrčit částku Kč bez DPH. Zadavatel stanví tent cenvý limit jak závaznu zadávací pdmínku. Nabídka s vyšší nabídkvu cenu, bude vylučena z účasti v zadávacím řízení z důvdu nesplnění zadávacích pdmínek. Pkud nabídkvá cena nebude stanvena v suladu s pžadavky zadavatele, tj. nebude bsahvat veškeré samstatně dkupitelné sučásti, materiál apd. např. z důvdu, že zadavatel nepředpkládal určitu sučást systému, sptřební materiál apd., nutnu k plnému prvzu, bude nabídka psuzvána jak neúplná a uchazeč bude vyřazen z další účasti v zadávacím řízení. Zadavatel neakceptuje nabídku uchazeče pdanu s tím, že zadavatel musí ckli k řádnému zprvznění kmunikačníh systému dkupvat zvlášť. 5. Obchdní pdmínky Uchazeč je vázán pdmínkami tét zadávací dkumentace včetně jejich přílh. Obchdní pdmínky včetně platebních pdmínek jsu zpracvané v pdbě vzru smluvy díl, která je přílhu B tét zadávací dkumentace. 6. Pžadavky na prkázání splnění kvalifikace Uchazeč je pvinen v nabídce prkázat splnění kvalifikace. Kvalifikační předpklady splňuje uchazeč, který prkáže splnění kvalifikačních předpkladů specifikvaných níže Základní kvalifikační předpklady Splnění základních kvalifikačních předpkladů prkazuje uchazeč čestným prhlášením. Základní kvalifikační předpklady splňuje uchazeč: a) který nebyl pravmcně dsuzen pr trestný čin spáchaný ve prspěch rganizvané zlčinecké skupiny, trestný čin účasti na rganizvané zlčinecké skupině, legalizace výnsů z trestné činnsti, pdílnictví, přijetí úplatku, pdplacení, nepříméh úplatkářství, pdvdu, úvěrvéh pdvdu, včetně případů, kdy jde přípravu neb pkus neb účastenství na takvém trestném činu, neb dšl k zahlazení dsuzení za spáchání takvéh trestnéh činu; jde-li právnicku sbu, musí tent předpklad splňvat jak tat právnická sba, tak její statutární rgán neb každý člen statutárníh rgánu, a je-li statutárním rgánem ddavatele či členem statutárníh rgánu ddavatele právnická sba, musí tent předpklad splňvat jak tat Stránka 5 (celkem 35)

6 právnická sba, tak její statutární rgán neb každý člen statutárníh rgánu tét právnické sby; pdává-li nabídku či žádst účast zahraniční právnická sba prstřednictvím své rganizační slžky, musí předpklad pdle tht písmene splňvat vedle uvedených sb rvněž veducí tét rganizační slžky; tent základní kvalifikační předpklad musí ddavatel splňvat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svéh sídla, místa pdnikání či bydliště b) který nebyl pravmcně dsuzen pr trestný čin, jehž skutkvá pdstata suvisí s předmětem pdnikání ddavatele pdle zvláštních právních předpisů neb dšl k zahlazení dsuzení za spáchání takvéh trestnéh činu; jde-li právnicku sbu, musí tut pdmínku splňvat jak tat právnická sba, tak její statutární rgán neb každý člen statutárníh rgánu, a je-li statutárním rgánem ddavatele či členem statutárníh rgánu ddavatele právnická sba, musí tent předpklad splňvat jak tat právnická sba, tak její statutární rgán neb každý člen statutárníh rgánu tét právnické sby; pdává-li nabídku či žádst účast zahraniční právnická sba prstřednictvím své rganizační slžky, musí předpklad pdle tht písmene splňvat vedle uvedených sb rvněž veducí tét rganizační slžky; tent základní kvalifikační předpklad musí ddavatel splňvat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svéh sídla, místa pdnikání či bydliště c) který v psledních 3 letech nenaplnil skutkvu pdstatu jednání nekalé sutěže frmu pdplácení pdle zvláštníh právníh předpisu d) vůči jehž majetku neprbíhá neb v psledních 3 letech neprběhl inslvenční řízení, v němž byl vydán rzhdnutí úpadku neb inslvenční návrh nebyl zamítnut prt, že majetek nepstačuje k úhradě nákladů inslvenčníh řízení, neb nebyl knkurs zrušen prt, že majetek byl zcela nepstačující neb zavedena nucená správa pdle zvláštních právních předpisů e) který není v likvidaci f) který nemá v evidenci daní zachyceny daňvé nedplatky, a t jak v České republice, tak v zemi sídla, místa pdnikání či bydliště ddavatele g) který nemá nedplatek na pjistném a na penále na veřejné zdravtní pjištění, a t jak v České republice, tak v zemi sídla, místa pdnikání či bydliště ddavatele h) který nemá nedplatek na pjistném a na penále na sciální zabezpečení a příspěvku na státní plitiku zaměstnansti, a t jak v České republice, tak v zemi sídla, místa pdnikání či bydliště ddavatele i) který nebyl v psledních 3 letech pravmcně disciplinárně ptrestán či mu nebyl pravmcně ulžen kárné patření pdle zvláštních právních předpisů, je-li pdle 54 písm. d) pžadván prkázání dbrné způsbilsti pdle zvláštních právních předpisů; pkud ddavatel vyknává tut činnst prstřednictvím dpvědnéh zástupce neb jiné sby dpvídající za činnst ddavatele, vztahuje se tent předpklad na tyt sby j) který není veden v rejstříku sb se zákazem plnění veřejných zakázek a k) kterému nebyla v psledních 3 letech pravmcně ulžena pkuta za umžnění výknu nelegální práce pdle zvláštníh právníh předpisu Prfesní kvalifikační předpklady Prkázání prfesních kvalifikačních předpkladů splní uchazeč předlžením čestnéh prhlášení, z jehž bsahu bude zřejmé, že níže uvedené kvalifikační předpklady pžadvané zadavatelem splňuje (tj. uchazeč v nabídce nepředkládá níže uvedené dklady, ale prhlašuje, že tyt kvalifikační předpklady splňuje viz čl. 6.3 tét zadávací dkumentace). Prfesní kvalifikační předpklady splňuje uchazeč, který má: Stránka 6 (celkem 35)

7 a) výpis z bchdníh rejstříku, pkud je v něm zapsán, či výpis z jiné bdbné evidence, pkud je v ní zapsán, b) dklad právnění k pdnikání pdle zvláštních právních předpisů v rzsahu dpvídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména dklad prkazující příslušné živnstenské právnění či licenci Prkazvání splnění kvalifikačních předpkladů Splnění základních a prfesních kvalifikačních předpkladů dle čl. 6.1 a 6.2 prkazuje uchazeč předlžením čestnéh prhlášení, z jehž bsahu bude zřejmé, že základní a prfesní kvalifikační předpklady pžadvané zadavatelem splňuje. Vzr tht čestnéh prhlášení je uveden v přílze A - Vzr čestnéh prhlášení splnění kvalifikačních předpkladů; tent vzr není pr uchazeče závazný, uchazeč je právněn předlžit čestné prhlášení prkazující splnění kvalifikace i v jiné pdbě. Zadavatel je právněn (nikliv pvinen) vyzvat vybranéh uchazeče, se kterým má být uzavřena smluva, aby před jejím uzavřením předlžil zadavateli riginály neb kpie dkladů prkazujících splnění kvalifikace. Nesplnění tét pvinnsti se pvažuje za nepskytnutí sučinnsti k uzavření smluvy bdbně jak dle 82 dst. 4 zákna Pstup zadavatele při psuzení kvalifikace Zadavatel, resp. zadavatelem pvěřená hdntící či zvláštní kmise, psudí prkázání splnění kvalifikace uchazeče z hlediska pžadavků stanvených v suladu se záknem. Zadavatel může pžadvat p uchazeči, aby písemně bjasnil předlžené infrmace či dklady neb předlžil další ddatečné infrmace či dklady prkazující splnění kvalifikace. Uchazeč je pvinen splnit tut pvinnst v přiměřené lhůtě stanvené zadavatelem Zvláštní způsby prkázání kvalifikace Uchazeči zapsaní v seznamu kvalifikvaných ddavatelů ( 125 a násl. zákna) mhu prkázat splnění základních kvalifikačních předpkladů dle 53 dst. 1 zákna a prfesních kvalifikačních předpkladů pdle 54 písm. a) až d) zákna v tm rzsahu, v jakém dklady prkazující splnění těcht prfesních kvalifikačních předpkladů pkrývají pžadavky zadavatele na prkázání splnění kvalifikačních předpkladů pr plnění veřejné zakázky, výpisem ze seznamu kvalifikvaných ddavatelů ne starším než 3 měsíce. Obdbně mhu uchazeči kvalifikaci prkázat certifikátem vydaným v rámci systému certifikvaných ddavatelů ( 133 a násl. zákna) neb výpisem ze zahraničníh seznamu ddavatelů ppřípadě příslušným zahraničním certifikátem ( 143 zákna) Důsledek nesplnění kvalifikace Neprkáže-li uchazeč splnění kvalifikace v plném rzsahu, bude vylučen z účasti v zadávacím řízení. 7. Technické pdmínky Uchazeč je pvinen ve své nabídce předlžit dklady prkazující splnění technických pdmínek a t: pžadavku dle zákna č. 22/1997 Sb., technických pžadavcích na výrbky a změně a dplnění některých záknů, ve znění pzdějších předpisů, cž uchazeč prkáže předlžením ES prhlášení shdě výrbků (CE). Zadavatel akceptuje jakýkli jiný vhdný dklad, jak je Stránka 7 (celkem 35)

8 např. technická dkumentace výrbce neb zkušební prtkl uznanéh subjektu, kterým uchazeč prkáže, že pdmínky jsu splněny. 8. Způsb hdncení nabídek Základním hdntícím kritériem pr zadání veřejné zakázky je nejnižší nabídkvá cena. Přadí jedntlivých nabídek bude stanven dle výše celkvé nabídkvé ceny bez DPH. Nabídkvá cena bude uchazečem zpracvána ve frmě tabulky dle přílhy č. 2 smluvy díl s názvem Kalkulace ceny v plžkvém členění Pstup při pdpisu smluvy 9. Práva zadavatele Na základě rzhdnutí výběru nejvhdnější nabídky zašle zadavatel vybranému uchazeči knečné znění návrhu smluvy k pdpisu. Vybraný uchazeč je pvinen v suladu s tut zadávací dkumentací pskytnut nezbytnu sučinnst k uzavření smluvy, tj., zejména - předlžit zadavateli dklady, které si vyžádá (dle čl neb 6.3 tét zadávací dkumentace) ve lhůtě stanvené zadavatelem, - předlžit zadavateli pdepsanu smluvu, d 5 pracvních dnů d dručení knečnéh znění návrhu smluvy vybranému uchazeči. Za dručení knečnéh znění smluvy zadavatelem vybranému uchazeči se pvažuje i dručení em. Vybraný uchazeč je pvinen zadavateli bezdkladně ptvrdit přijetí takvéh u. Pkud uchazeč pdepsaný návrh smluvy nedručí zadavateli ve lhůtě uvedené v předchzím dstavci, neb v zadavatelem stanvené lhůtě nedručí případně vyžádané riginály neb úředně věřené kpie dkladů prkazujících splnění kvalifikace dle čl. 6.3 neb dkladu, z něhž vyplývá právnění jednající sby jednat za uchazeče dle čl , bude na něj phlížen, jakby nepskytl sučinnst k uzavření smluvy bdbně dle 82 dst. 4 zákna. Zadavatel je v tmt případě právněn uzavřít smluvu s uchazečem, který se umístil druhý, případně třetí a další v přadí Další vyhrazená práva zadavatele Zadavatel si vyhrazuje práv: a) změnit, upřesnit či dplnit pdmínky zadávacíh řízení; b) zrušit zadávací řízení; c) nepskytnut uchazečům náhradu nákladů, které vynalží v suvislsti se svu účastí v zadávacím řízení; d) nevracet nabídky; e) vylučit uchazeče, který nesplnil zadávací pdmínky; f) uveřejnit známení výběru nejvhdnější nabídky neb známit rzhdnutí vylučení uchazeče jen na elektrnickém tržišti Gemin.cz, jejich uveřejněním se pvažují za dručené; g) desílat jakékliv rzhdnutí zadavatele, zprávy a sdělení uchazečům jen prstřednictvím elektrnickéh tržiště Gemin.cz; h) pžádat uchazeče vysvětlení neb dplnění nabídky; uchazeč je pvinen splnit tut pvinnst v přiměřené lhůtě stanvené zadavatelem; Stránka 8 (celkem 35)

9 i) nabídky dručené p uplynutí stanvené lhůty nepsuzvat a nehdntit. Opžděně pdané nabídky zadavatel archivuje jak sučást dkumentace zadání veřejné zakázky; 10. Ddatečné infrmace Žádst ddatečné infrmace k zadávacím pdmínkám je mžné dručit puze pmcí elektrnické kmunikace v rámci elektrnickéh tržiště Gemin.cz. Zadavatel nebude dpvídat na telefnické dtazy. 11. Přílhy zadávací dkumentace Nedílnu sučástí tét zadávací dkumentace jsu následující přílhy: Přílha A Přílha B Vzr čestnéh prhlášení splnění kvalifikačních předpkladů Vzr smluvy díl (včetně přílh) V Praze Ing. Lenka Dyntervá ředitelka Odbru infrmatiky Stránka 9 (celkem 35)

10 Přílha A Vzr čestnéh prhlášení splnění kvalifikačních předpkladů Čestné prhlášení splnění kvalifikačních předpkladů Název veřejné zakázky: Obchdní firma neb název uchazeče právnické sby: Jmén, příjmení a případně i bchdní firma uchazeče fyzické sby: Mdernizace kmunikačníh systému Uchazeč shra uvedenu veřejnu zakázku čestně prhlašuje, že splňuje základní a prfesní kvalifikační předpklady pžadvané zadavatelem. V(e).. dne.. Pdpis uchazeče neb sby právněné jednat jménem neb za uchazeče Obchdní firma neb název neb jmén a příjmení: Titul, jmén, příjmení, funkce: Pdpis: Stránka 10 (celkem 35)

11 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) VZOR SMLOUVY O DÍLO (PRO VARIANTU Č. 1) ev. č. SMLOUVA O DÍLO Mdernizace kmunikačníh systému uzavřená pdle 2586 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník (dále jen "bčanský zákník") Smluvní strany Česká republika Úřad vlády České republiky Zastupená: Kntaktní sba: Ing. Lenku Dyntervu, ředitelku Odbru infrmatiky Ing. Rbert Kuncíř, veducí Oddělení kmunikačních technlgií Se sídlem: nábř. E. Beneše 128/4, Praha 1- Malá Strana, IČ: DIČ: CZ Bankvní spjení: ČNB Praha, čísl účtu: /0710 (dále jen bjednatel ) a. Zastupená: Kntaktní sba: Se sídlem: IČ: DIČ: Bankvní spjení: Čísl účtu: Splečnst je zapsaná v Obchdním rejstříku vedeném v, ddíl, vlžka č. (dále jen zhtvitel ) I. Úvdní ustanvení Plnění tét smluvy je veřejnu zakázku maléh rzsahu dle 12 dst. 3 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů. Smluva je uzavírána v suladu s nabídku zhtvitele a rzhdnutím bjednatele jak zadavatele výběru nejvhdnější nabídky v zadávacím řízení veřejné zakázky čj /2014-OIT, s názvem Mdernizace kmunikačníh systému. II. Předmět smluvy 1. Předmětem tét smluvy je závazek zhtvitele řádně a včas na svůj náklad a nebezpečí zhtvit pr bjednatele díl spčívající v ddávce, instalaci a zprvznění kmunikačníh Stránka 11 (celkem 35)

12 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) systému - pbčkvé telefnní ústředny (dále jen ddávka kmunikačníh systému neb díl ) za pdmínek stanvených tut smluvu, a závazek bjednatele řádně zhtvené díl převzít a zaplatit za něj zhtviteli sjednanu cenu. 2. Pdrbná specifikace díla dle bdu 1 tht článku je uvedena v přílze č. 1, která je nedílnu sučástí tét smluvy. 3. Všechny části díla, tj. veškeré prvky, kmpnenty, kncvá zařízení a další části díla jsu nvé a nepužité. Prušení tht ustanvení, tj. ddávka pužitých části díla, je pdstatným prušením smluvy. III. Dba, míst a způsb plnění 1. Zhtvitel je pvinen prvést a předat řádně zhtvené díl bjednateli nejpzději d 30 dnů de dne uzavření tét smluvy. 2. Dílčí termíny plnění jsu následující: a) vypracvání technickéh prjektu ddávky kmunikačníh systému s přihlédnutím k jeh implementaci d stávající hlasvé a datvé sítě; vypracvání detailníh časvéh harmngramu ddávky kmunikačníh systému; delegvání právněných zástupců zhtvitele d pracvní skupiny dle čl. 2.1 přílhy č. 1 tét smluvy (dále jen příprava prjektu ) d 7 dnů de dne uzavření tét smluvy, b) schválení prjektu bjednatelem d 3 dnů de dne předlžení přípravy prjektu zhtvitelem, c) kmplexní realizace ddávky kmunikačníh systému d 20 dnů de dne schválení prjektu bjednatelem, d) pršklení dpvědných sb bjednatele (3 spjvatelek a 2 administrátrů kmunikačníh systému) d 15 dnů de dne zprvznění systému, e) celkvá dba pr splnění předmětu tét smluvy dle bdu 1 tht článku se prdlužuje dbu schválení přípravy prjektu nad rámec předpkládaných 3 dnů (viz bd b) výše). 3. Místem plnění je bjekt bjednatele na adrese nábřeží Edvarda Beneše 128/4, Praha 1 - Malá Strana, O předání a převzetí díla bude sepsán prtkl (dále jen předávací prtkl ) ve 2 vyhtveních, které budu vždy pdepsány sbami právněnými jednat jménem bjednatele a zhtvitele, a každá ze smluvních stran bdrží p 1 vyhtvení předávacíh prtklu. 5. Nebezpečí škdy na dílu přechází na bjednatele pdpisem předávacíh prtklu. Vlastnické neb jiné užívací práv k dílu, případně jeh části, nabývá bjednatel dnem zaplacení ceny díla či jeh části. 6. Objednatel není pvinen převzít díl, které vykazuje zjevné vady či dchylky d ppisu dle tét smluvy, její přílhy č. 1, d dkumentace k němu neb d nabídky zhtvitele pdané v zadávacím řízení, v němž byla jeh nabídka vybrána jak nejvhdnější. V takvém případě je bjednatel pvinen sepsat zápis zjištěných vadách a předat jej zhtviteli. D dstranění vad není bjednatel pvinen pdepsat předávací prtkl a zaplatit cenu za díl. IV. Cena a platební pdmínky 1. Celkvá cena díla činí Kč bez DPH, výše DPH je, tj., celkem Kč včetně DPH. 2. Pdrbná kalkulace ceny v plžkvém členění je uvedena v přílze č. 2 tét smluvy. Stránka 12 (celkem 35)

13 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) 3. Ceny pdle bdů 1 a 2 tht článku jsu stanveny jak knečné a nepřekrčitelné a zahrnují veškeré náklady zhtvitele nutné neb suvisející s řádným plněním předmětu tét smluvy. 4. Cenu je mžné měnit puze v případě změny sazby DPH; v takvém případě není třeba uzavírat ddatek ke smluvě. 5. Cenu díla uhradí bjednatel na základě faktury zhtvitele, bezhtvstním převdem, přičemž splatnst faktury je 21 dnů de dne jejíh dručení bjednateli. 6. Faktura zhtvitele musí bsahvat náležitsti daňvéh dkladu dle zák. č. 563/1991 Sb., účetnictví, ve znění pzdějších předpisů a dle zák. č. 235/2004 Sb., dani z přidané hdnty, ve znění pzdějších předpisů. Pr účel daňvéh dkladu se za den uskutečnění zdanitelnéh plnění pvažuje den, kdy je zhtvitel právněn pdle smluvy dklad vystavit. Na faktuře musí být uveden čísl tét smluvy uvedené bjednatelem v záhlaví tét smluvy a přílhu faktury musí být kpie předávacíh prtklu dle čl. III bdu 4 tét smluvy. Zhtvitel je pvinen vystavit fakturu nejpzději d 30 dnů de dne řádnéh předání díla. 7. V případě, že faktura nebude mít stanvené náležitsti neb bude bsahvat chybné údaje, je bjednatel právněn tut fakturu ve lhůtě její splatnsti vrátit zhtviteli, aniž by se tím bjednatel dstal d prdlení s úhradu faktury. Nvá lhůta splatnsti pčíná běžet dnem bdržení pravené neb nvě vystavené faktury. Důvd případnéh vrácení faktury musí být bjednatelem jednznačně vymezen. 8. Pvinnst bjednatele zaplatit fakturvanu částku dle tét smluvy je splněna depsáním příslušné částky z účtu bjednatele. V. Ochrana důvěrných infrmací 1. Zhtvitel je pvinen zachvávat mlčenlivst všech skutečnstech týkajících se předmětu tét smluvy, které nejsu právními předpisy určeny ke zveřejnění neb nejsu becně známé. S infrmacemi pskytnutými bjednatelem za účelem splnění závazků zhtvitele plynucích z tét smluvy je pvinen zhtvitel nakládat jak s důvěrnými materiály. 2. Za důvěrné materiály se pr účel tét smluvy nepvažují: a) infrmace, které se staly becně dstupnými veřejnsti jinak než následkem jejich zpřístupnění zhtvitelem, b) infrmace, které zhtvitel získá jak infrmace nikli důvěrnéh charakteru z jinéh zdrje než d bjednatele. 3. Zhtvitel se zavazuje pužít důvěrné materiály výhradně za účelem splnění svých závazků vyplývajících ze smluvy. Zhtvitel se zejména zavazuje, že n ani jiná sba, která bude zhtvitelem seznámena s důvěrnými materiály v suladu s tut smluvu, je nezpřístupní žádné třetí sbě vyjma případů, kdy: a) zhtvitel zpřístupní důvěrné materiály s předchzím písemným suhlasem bjednatele, b) tak stanví právní předpis. 4. V případě, že zhtvitel bude mít důvdné pdezření, že dšl ke zpřístupnění důvěrných materiálů neprávněné sbě, je pvinen neprdleně tét skutečnsti infrmvat bjednatele a vynalžit úsilí k nápravě tht stavu. 5. Zhtvitel je pvinen předat bez zbytečnéh dkladu bjednateli veškeré materiály a věci, které d něh či jeh jménem převzal při plnění smluvy, a t nejpzději při pdpisu předávacíh prtklu. Důvěrné materiály ulžené v elektrnické pdbě je zhtvitel pvinen dstranit a předat tm bjednateli písemné čestné prhlášení. Stránka 13 (celkem 35)

14 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) VI. Práva duševníh vlastnictví 1. Zhtvitel je pvinen pskytnut bjednateli jak nedílnu sučást díla SW licence pužitelné pr analgvé, systémvé (digitální), IP, telefny, bezdrátvé telefny i trunkvé prty. Objednatel může pskytnuté SW licence pužít pr libvlný typ telefnu - analgvý, digitální, IP, DECT bezdrátvý neb pr libvlné prty rzhraní/trunk (ISDN 30/PRI, ISDN2/BRI, analgvá státní linka, VIP) a zárveň tyt licence kdykliv v buducnu může bezplatně přesunut a pužít pr jiný typ telefnu neb rzhraní. Zhtvitel pskytuje bjednateli nevýhradní SW licence na nemezenu dbu, pr území České republiky, k užití díla všemi způsby užití v nemezeném rzsahu, přičemž výše dměny za pskytnutí licencí je již zahrnuta v ceně za díl. Objednatel není pvinen licence využít. 2. Objednatel předpkládá buducí pstupnu bměnu systémvých (digitálních) telefnů na IP telefny bez nutnsti nákupu nvých SW licencí či upgrade stávajících SW licencí na IP licence a t tak, že bude dále nakupvat puze vlastní kncvá zařízení, IP telefny, nikli nvé SW licence. Ddané SW licence dle předchzíh bdu musí umžňvat realizaci tht buducíh záměru bjednatele. 3. Přílhu č. 3 tét smluvy je seznam a ppis licencí a bdbných práv, které zhtvitel pskytl či zajistil pr bjednatele pr řádný prvz kmunikačníh systému. 4. Zhtvitel se zavazuje, že při plnění předmětu tét smluvy nepruší práva třetích sb, která těmt sbám mhu plynut z práv k duševnímu vlastnictví, zejména z autrských práv a práv průmyslvéh vlastnictví. Zhtvitel se zavazuje, že bjednateli uhradí veškeré náklady, výdaje, škdy a majetkvu i nemajetkvu újmu, které bjednateli vzniknu v důsledku uplatnění práv třetích sb vůči bjednateli v suvislsti s prušením pvinnsti zhtvitele dle předchzí věty. 5. Zhtvitel výslvně prhlašuje, že je plně právněn dispnvat právy k duševnímu vlastnictví (např. pskytvat pdlicence), a zavazuje se za tímt účelem zajistit řádné a nerušené užívání díla bjednatelem, včetně případnéh zajištění dalších suhlasů a licencí d autrů děl v suladu s autrským záknem ppř. d vlastníků jiných práv duševníh vlastnictví v suladu s právními předpisy. Veškeré náklady tímt vzniklé jsu sučástí ceny díla. 6. Zhtvitel se zavazuje, že uhradí veškeré náklady, výdaje, škdy a majetkvu i nemajetkvu újmu, které bjednateli vzniknu v důsledku nemžnsti užívat díl v plném rzsahu pr absenci jakýchkliv práv k duševnímu vlastnictví nezbytných k jeh užívání. Takvými náklady mhu být zejm. náklady na přízení licencí či jiných práv k duševnímu vlastnictví nutných k řádnému užívání ddanéh kmunikačníh systému. VII. Záruka za jakst, dpvědnst za vady díla 1. Zhtvitel dpvídá za t, že díl má vlastnsti stanvené tut smluvu a její přílhu č. 1, dkumentací k němu a nabídku zhtvitele pdanu v zadávacím řízení, v němž byla jeh nabídka vybrána jak nejvhdnější. 2. Zhtvitel dpvídá za vady díla zjištěné při jeh předání neb v průběhu záruční dby, a t za všechny vady díla existující v dbě předání i za vady vzniklé pzději. Zhtvitel za tímt účelem pskytuje bjednateli záruku za jakst p záruční dbu v délce 36 měsíců. V rámci záruky za jakst bude zhtvitel též pskytvat neb zajistí pskytvání servisní pdpry, a t zdarma (tj. v ceně díla jsu zahrnuty i veškeré servisní služby p dbu záruční dby, vč. dpravy, práce, náhradní dílů a pdbně). 3. Díl má vady, jestliže jeh prvedení nedpvídá výsledku určenému ve smluvě. 4. Odbrná instalace a manipulace s částmi díla prváděná zaměstnanci bjednatele není důvdem k mezení neb zániku záruky. Stránka 14 (celkem 35)

15 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) 5. Záruční dba začíná běžet dnem pdpisu předávacíh prtklu dle čl. III bdu 4 tét smluvy. 6. Vady díla se bjednatel zavazuje v průběhu záruční dby uplatňvat prstřednictvím Helpdesku zhtvitele. Zhtvitel zajistí napjení kmunikačníh systému d svéh dálkvéh dhledu (Helpdesk), a t p celu dbu běhu záruční lhůty. Způsb technické realizace napjení bude prveden p dhdě s bjednatelem, resp. jeh dpvědnými zaměstnanci, s hledem na bezpečnstní plitiku bjednatele. 7. Zhtvitel zajistí prvz Helpdesku v režimu 24/7/365 (24 hdin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v rce). 8. Garantvaná dba pr dstranění vady (dále též pruchy ) v rámci záruční dby činí: a) 4 hdiny na pruchu Pririty 1 (tj. zásadní výpadek kmunikačníh systému výpadek 50 % a více kapacity systému, zejména nedstupnst vlání d a z VTS, nedstupnst základních funkcí systému (Basic Call) apd.); b) 8 hdin na pruchu Pririty 2 (tj. významné mezení funkce kmunikačníh systému výpadek méně jak 50 % kapacity kmunikačníh systému, zejména výpadek DECT bezdrátvéh systému, výpadek pracviště spjvatelky apd.); c) 24 hdin na pruchu Pririty 3 (tj. částečné mezení funkce kmunikačníh systému nedstupnst některých služeb jak např. hlasvá pšta, tarifikace apd.); Garantvanu dbu pr dstranění pruchy se rzumí lhůta d nahlášení pruchy bjednatelem d úplnéh dstranění pruchy (tj. djde zcela k bnvení funkčnsti kmunikačníh systému). Obnvení funkčnsti kmunikačníh systému schvaluje bjednatel pdpisem prtklu pravě/servisní činnsti. Zhtvitelem připravený prtkl bsahuje specifikaci pruchy, způsb jejíh dstranění, čas nahlášení pruchy a čas, kdy byla prava/servisní činnst zcela dknčena. 9. Reklamaci lze uplatnit nejpzději d psledníh dne záruční lhůty, přičemž reklamace deslaná bjednatelem v pslední den záruční lhůty se pvažuje za včas uplatněnu. 10. Zhtvitel dstraní v záruční dbě reklamvané vady na svůj náklad. Odmítne-li zhtvitel dstranit reklamvané vady, případně nedstraní-li je d 5 dnů d stanvenéh termínu dle bdu 8 tht článku, je bjednatel právněn dstranit vady sám neb prstřednictvím třetíh subjektu a náklady s tím spjené vyúčtvat zhtviteli. 11. Uplatněním dpvědnsti za vady nejsu dtčeny nárky na náhradu škdy neb na uplatnění smluvní pkuty. VIII. Smluvní pkuta, úrk z prdlení 1. V případě prdlení zhtvitele s ddáním díla neb jeh části, a t i v případě jeh nepřevzetí bjednatelem z titulu jeh vad či neddělků, je bjednatel právněn účtvat zhtviteli smluvní pkutu ve výši 0,05 % z celkvé ceny díla dle čl. IV bdu 1 tét smluvy za každý zapčatý den prdlení. 2. V případě prdlení zhtvitele s dstraněním vad ve lhůtách uvedených čl. VII bdu 8 tét smluvy, je zhtvitel pvinen uhradit bjednateli smluvní pkutu ve výši: a) Kč za každý i zapčatý kalendářní den prdlení v případě lhůty dle čl. VII bdu 8 písm. a) tét smluvy, b) Kč za každý i zapčatý kalendářní den prdlení v případě lhůty dle čl. VII bdu 8 písm. b) tét smluvy, c) Kč za každý i zapčatý kalendářní den prdlení v případě lhůty dle čl. VII bdu 8 písm. c) a dle čl. III bdu 2 písm. a), c) a d) tét smluvy a Stránka 15 (celkem 35)

16 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) d) Kč za jiná prušení tét smluvy (např. prušení pvinnsti mlčenlivsti) za každé takvé prušení. 3. V případě prdlení bjednatele se zaplacením řádně fakturvané částky je zhtvitel právněn účtvat mu úrky z prdlení v záknné výši z dlužné částky za každý den prdlení. 4. Zaplacením smluvní pkuty není dtčen nárk bjednatele na náhradu škdy a na řádné dknčení plnění předmětu smluvy. IX. Uknčení smluvy, dstupení d smluvy 1. Smluvní vztah vzniklý na základě tét smluvy lze uknčit těmit způsby: a) dstupením d smluvy, i. za pdmínek uvedených v bčanském zákníku v případě prušení smluvy druhu smluvní stranu pdstatným způsbem; ii. v případech, které si smluvní strany ujednaly dále v tmt článku smluvy; b) dhdu smluvních stran. 2. Objednatel je právněn d smluvy dstupit v případě: a) prdlení s předáním díla delším než 14 dnů, a t i v případě nepřevzetí díla bjednatelem z titulu jeh vad, b) prušení čl. II bdu 3 tét smluvy, c) uplatní-li u zhtvitele své pžadavky neb připmínky v průběhu plnění předmětu smluvy a zhtvitel je bez vážnéh důvdu neakceptuje neb pdle nich nepstupuje, d) zjistí-li p předání díla, že nemá vlastnsti uvedené v nabídce zhtvitele pdané v zadávacím řízení, v němž byla jeh nabídka vybrána jak nejvhdnější, neb že nemá vlastnsti pžadvané v přílze č. 1 tét smluvy. 3. Zhtvitel je právněn d smluvy dstupit v případě prdlení bjednatele se zaplacením ceny díla delším než 20 dní p splatnsti. 4. Účinky dstupení d smluvy nastávají kamžikem dručení písemnéh prjevu vůle dstupit d tét smluvy druhé smluvní straně. 5. Odstupením d smluvy není dtčen případný nárk na náhradu škdy. X. Závěrečná ustanvení 1. Práva a pvinnsti smluvních stran vyplývající z tét smluvy a jí výslvně neupravené se řídí becně závaznými právními předpisy, zejména bčanským zákníkem. 2. Tat smluva je vyhtvena ve 4 vyhtveních s platnstí riginálu, z nichž 3 vyhtvení bdrží bjednatel a 1 vyhtvení bdrží zhtvitel. 3. Uzavřenu smluvu lze měnit neb zrušit puze p dhdě smluvních stran, která musí mít frmu písemných, číslvaných a datvaných ddatků, které musí být pdepsány běma smluvními stranami. 4. Zhtvitel je pdle ustanvení 2 písm. e) zákna č. 320/2001 Sb., finanční kntrle ve veřejné správě a změně některých záknů, ve znění pzdějších předpisů sbu pvinnu splupůsbit při výknu finanční kntrly prváděné v suvislsti s úhradu díla neb služeb z veřejných výdajů. Stránka 16 (celkem 35)

17 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) 5. Obě smluvní stany pdpisem tét smluvy vylučují, aby nad rámec jejích výslvných ustanvení a ustanvení jejích přílh byla jakákliv jejich práva či pvinnsti dvzvány z dsavadní či buducí praxe zavedené mezi smluvními stranami, resp. ze zvyklstí zachvávaných becně či v dvětví týkajícím se předmětu tét smluvy. 6. Zhtvitel převzal na sebe nebezpečí změny klnstí p uzavření tét smluvy, a prt mu nepřísluší dmáhat se práv uvedených v 1765 bčanskéh zákníku. 7. Tat smluva nabývá platnsti a účinnsti dnem pdpisu pslední ze smluvních stran. 8. Zhtvitel suhlasí se zveřejněním tét smluvy včetně všech jejích přílh. 9. Smluvní strany p přečtení tét smluvy prhlašují, že suhlasí s jejím bsahem, že tat byla sepsána na základě pravdivých údajů, jejich pravé a svbdné vůle, na důkaz čehž připjují bě smluvní strany své pdpisy. 10. Sučástí tét smluvy je: - přílha č. 1 pdrbná specifikace díla - přílha č. 2 kalkulace ceny v plžkvém členění - přílha č. 3 seznam a ppis licencí a bdbných práv V Praze dne V Praze dne Za bjednatele Za zhtvitele Ing. Lenka Dyntervá ředitelka Odbru infrmatiky Stránka 17 (celkem 35)

18 1. Pdrbná specifikace díla Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) Přílha č. 1 smluvy díl Pdrbná specifikace díla Dílem dle tét smluvy je ddávka, instalace a zprvznění kmunikačníh systému - pbčkvé telefnní ústředny (dále jen ddávka kmunikačníh systému a kmunikační systém ) v sídle bjednatele včetně činnstí tét ddávce předcházejících a následujících Základní části díla Ddání kmunikačníh systému, ptřebných kmpnent/prvků, kncvých zařízení, příslušnéh HW a SW licencí včetně jejich instalací; Instalace, zprvznění a připjení na stávající slabprudé a silnprudé rzvdy; Knfigurace dle pžadavků bjednatele; Zašklení dpvědných sb bjednatele; Vypracvání a předání prjektvé dkumentace; Demntáž neptřebných kmpnent/prvků a kncvých zařízení; Záruční servis kmunikačníh systému. 2. Pžadvané činnsti v rámci ddávky kmunikačníh systému 2.1. Pžadvané činnsti před samtným zahájením ddávky kmunikačníh systému Vypracvání technickéh prjektu ddávky kmunikačníh systému s přihlédnutím k jeh implementaci d stávající hlasvé a datvé sítě; Vypracvání detailníh časvéh harmngramu ddávky kmunikačníh systému; Delegvání právněných zástupců zhtvitele d pracvní skupiny Pžadvané činnsti v rámci ddávky kmunikačníh systému Demntážní, reknfigurační a instalační činnsti suvisející s ddávku kmunikačníh systému; Kabelážní práce suvisející s připjením kmunikačníh systému d sítě bjednatele; Nastavení kmunikačníh systému dle pžadavků bjednatele (právnění, skupiny uživatelů, šéf-sekretářské skupiny, číslvací plán, uživatelské služby, naprgramvání pracviště spjvatelek apd.). Připjení kncvých zařízení ke kmunikačnímu systému včetně nastavení funkcí tlačítek; Přepjení prvzu na nvý kmunikační systém v pracvních dnech bude mžné jen za pdmínky nepřerušení prvzu v dbě d 6:00 d 21:00 hdin. Přerušení prvzu bude mžné jen během dnů pracvníh vlna neb pracvníh klidu p předchzí dhdě s bjednatelem. Objednatel umžní zhtviteli prvádění prací i ve večerních a nčních hdinách; Šklení dpvědných sb bjednatele pracviště spjvatelek (minimálně v pčtu 3 sb) a administrátrů kmunikačníh systému (administrační a tarifikační SW, minimálně v pčtu 2 sb, a t vč. šklení na úrvni vládání kncvých zařízení); Předání prjektvé dkumentace skutečnéh prvedení. Zhtvitel dále předlží ddací listy výrbce technlgie, z kterých bude zřejmé, že se jedná ddávku kmunikačníh systému, kmpnent/prvků a kncvých zařízení pr bjednatele. Ddaná kncvá zařízení s česku lkalizací budu bsahvat uživatelské návdy v českém jazyce. Stránka 18 (celkem 35)

19 3. Ppis technickéh řešení díla Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) Přílha č. 1 smluvy díl Pdrbná specifikace díla pzn. bjednatele pzr, text tht článku je dlišný pr každu z variant technickéh řešení. Díl bude realizván prstřednictvím mdernizace kmunikačníh systému, který je dán stávajícím stavem (kapacitu a funkcemi sučasnéh kmunikačníh systému) včetně využití vlastnstí a prtklů ve stávající ústředně. Z důvdu chrany investic a zachvání stávajícíh uživatelskéh kmfrtu budu i nadále využity všechny stávající analgvé a digitální (s prtklem UpE) telefnní přístrje a dále všechny digitální (SLMO24) a analgvé (SLMA24) karty/mduly. Pžadvaná technická specifikace mdernizace kmunikačníh systému 1 x základní kmunikační systém HiPath 4000 ver. 7 v 19 prvedení; 4 x ISDN PRI rzhraní (VTS) nvé mduly; 8 x ISDN BRI rzhraní (ISDN GSM brány, videknferenční systémy atd.) nvé mduly; 8 x analgvá státní linka nvé mduly; 336 x analgvý účastnický prt - přesunuté desky SLMA24 ze stávající ústředny Hicm 300E; 336 x digitální prt (UpE) z th 288 prtů z přesunutých desek SLMO24 ze stávající ústředny Hicm 300E a 48 prtů z nvých desek SLMO24; 1 x VIP rzhraní s minimálně 240 VIP kanály pr mžnst sučasnéh napjení IP telefnů, VIP vzdálených sekcí kmunikačníh systému a SIP trunku na VTS perátra (SW licence jsu již uvedeny v celkvém pčtu na další řádce); 1057 x SW licence pr libvlné kncvé zařízení (analgvý, digitální, IP, SW IP, DECT bezdrátvý telefn neb pr libvlné prty rzhraní/trunk (ISDN 30/PRI, ISDN2/BRI, analgvá státní linka, VIP); 1 x rack 42U včetně příslušnéh vybavení; 1 x tarifikační SW pr 1000 linek (upgrade na aktuální verzi ATECO W32HI3); 1 x administrační SW pr 1000 linek (upgrade na aktuální verzi PrfiX 8); 1 x hlasvá pšta s kapacitu schránek pr všechny telefny (upgrade na aktuální verzi OpenScape Xpressins); 1 x zálhvání UPS 19 prvedení; bjednatel prvzuje virtualizační platfrmu VMware vsphere a umžní její využití pr ptřeby virtualizvané instalace aplikací (vč. SW pr virtualizaci), tarifikační a administrační SW, hlasvá pšta SW; bjednatel pžaduje virtuální řešení v případě ptřeby zprvznění nvéh serveru a aplikací; zhtvitel uvede veškeré ptřebné SW licence a zahrne jejich přizvací cenu d cenvé kalkulace (v případě virtualizace ve VMware má bjednatel mžnst prvzvat nemezený pčet virtuálních serverů MS Windws Server 2008/2012 Standard, tut licenci zhtvitel uvede v seznamu ptřebných SW licencí, ale není nutné ji uvádět v cenvé kalkulaci); 2 x pracviště spjvatelky OpenStage 40 T, OpenStage Busy Lamp Field 40 včetně síťvých nabíječek; 2 x nahrávání hvrů z pracviště spjvatelky - Sft Phne Recrder (UDM); 48 x nvých digitálních telefnů řady OpenStage 15T; 2 x řídicí rzhraní DECT SLC24 mdulvě integrvané přím v kmunikačním systému; Stránka 19 (celkem 35)

20 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) Přílha č. 1 smluvy díl Pdrbná specifikace díla 50 ks DECT telefnů včetně síťvých nabíječek; 30 základnvých stanic BS DECT z th 1 venkvní BS DECT včetně příslušnéh venkvníh prvedení s krytím d venkvních prstr (IP) a vyhříváním. Všechny stanice BS DECT budu napájeny p stávajícím metalickém vedení z kmunikačníh systému. Lkální napájení je vylučen. Základnvá stanice bude umžňvat až 12 sučasných hvrů na jednu základnvu stanici. Stránka 20 (celkem 35)

21 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) Přílha č. 2 smluvy díl - Kalkulace ceny v plžkvém členění Uchazeč je pvinen uvést kalkulaci ceny v plžkvém členění zpracvanu ve frmě a pdbě níže uvedené tabulky (uchazeč vlží ptřebný pčet řádků, sučet musí dpvídat celkvé ceně díla). Kalkulace ceny v plžkvém členění Označení plžky Název plžky technlgie Pčet ks Cena za ks bez DPH Výše DPH za ks Cena za ks včetně DPH Cena celkem bez DPH Výše DPH celkem Cena celkem včetně DPH Celkvá cena (sučet všech výše uvedených plžek) Stránka 21 (celkem 35)

22 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 1) Přílha č. 3 smluvy díl Seznam licencí a bdbných práv Seznam a ppis licencí a bdbných práv Zde uchazeč uvede seznam a ppis licencí a bdbných práv, které budu pskytnuty či zajištěny pr bjednatele pr řádný prvz kmunikačníh systému. Stránka 22 (celkem 35)

23 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 2) VZOR SMLOUVY O DÍLO (PRO VARIANTU Č. 2) SMLOUVA O DÍLO Mdernizace kmunikačníh systému ev. č. uzavřená pdle 2586 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník (dále jen "bčanský zákník") Smluvní strany Česká republika Úřad vlády České republiky Zastupená: Kntaktní sba: Ing. Lenku Dyntervu, ředitelku Odbru infrmatiky Ing. Rbert Kuncíř, veducí Oddělení kmunikačních technlgií Se sídlem: nábř. E. Beneše 128/4, Praha 1- Malá Strana, IČ: DIČ: CZ Bankvní spjení: ČNB Praha, čísl účtu: /0710 (dále jen bjednatel ) a. Zastupená: Kntaktní sba: Se sídlem: IČ: DIČ: Bankvní spjení: Čísl účtu: Splečnst je zapsaná v Obchdním rejstříku vedeném v, ddíl, vlžka č. (dále jen zhtvitel ) I. Úvdní ustanvení Plnění tét smluvy je veřejnu zakázku maléh rzsahu dle 12 dst. 3 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů. Smluva je uzavírána v suladu s nabídku zhtvitele a rzhdnutím bjednatele jak zadavatele výběru nejvhdnější nabídky v zadávacím řízení veřejné zakázky čj /2014-OIT, s názvem Mdernizace kmunikačníh systému. II. Předmět smluvy 1. Předmětem tét smluvy je závazek zhtvitele řádně a včas na svůj náklad zhtvit pr bjednatele díl spčívající v ddávce, instalaci a zprvznění kmunikačníh systému - pbčkvé telefnní ústředny (dále jen ddávka kmunikačníh systému neb díl ) Stránka 23 (celkem 35)

24 Přílha B Vzr smluvy díl (pr variantu technickéh řešení č. 2) za pdmínek stanvených tut smluvu, a závazek bjednatele řádně zhtvené díl převzít a zaplatit za něj zhtviteli sjednanu cenu. 2. Pdrbná specifikace díla dle bdu 1 tht článku je uvedena v přílze č. 1, která je nedílnu sučástí tét smluvy. 3. Všechny části díla, tj. veškeré prvky, kmpnenty, kncvá zařízení a další části díla jsu nvé a nepužité. Prušení tht ustanvení, tj. ddávka pužitých části díla, je pdstatným prušením smluvy. III. Dba, míst a způsb plnění 1. Zhtvitel je pvinen prvést a předat řádně zhtvené díl bjednateli nejpzději d 30 dnů de dne uzavření tét smluvy. 2. Dílčí termíny plnění jsu následující: a) vypracvání technickéh prjektu ddávky kmunikačníh systému s přihlédnutím k jeh implementaci d stávající hlasvé a datvé sítě; vypracvání detailníh časvéh harmngramu ddávky kmunikačníh systému; delegvání právněných zástupců zhtvitele d pracvní skupiny dle čl. 2.1 přílhy č. 1 tét smluvy (dále jen příprava prjektu ) d 7 dnů de dne uzavření tét smluvy, b) schválení přípravy prjektu bjednatelem d 3 dnů de dne předlžení přípravy prjektu zhtvitelem, c) kmplexní realizace ddávky kmunikačníh systému d 20 dnů de dne schválení prjektu bjednatelem, d) pršklení dpvědných sb bjednatele (3 spjvatelek a 2 administrátrů kmunikačníh systému) d 15 dnů de dne zprvznění systému, e) celkvá dba pr splnění předmětu tét smluvy dle bdu 1 tht článku se prdlužuje dbu schvalvání přípravy prjektu nad rámec předpkládaných 3 dnů (viz písm. b) výše). 3. Místem plnění je bjekt bjednatele na adrese nábřeží Edvarda Beneše128/4, Praha 1 - Malá Strana, O předání a převzetí díla bude sepsán prtkl (dále jen předávací prtkl ) ve 2 vyhtveních, které budu vždy pdepsány sbami právněnými jednat jménem bjednatele a zhtvitele, a každá ze smluvních stran bdrží p 1 vyhtvení předávacíh prtklu. 5. Nebezpečí škdy na dílu přechází na bjednatele pdpisem předávacíh prtklu. Vlastnické neb jiné užívací práv k dílu, případně jeh části, nabývá bjednatel dnem zaplacení ceny díla či jeh části. 6. Objednatel není pvinen převzít díl, které vykazuje zjevné vady či dchylky d ppisu dle tét smluvy, její přílhy č. 1, d dkumentace k němu neb d nabídky zhtvitele pdané v zadávacím řízení, v němž byla jeh nabídka vybrána jak nejvhdnější. V takvém případě je bjednatel pvinen sepsat zápis zjištěných vadách a předat jej zhtviteli. D dstranění vad není bjednatel pvinen pdepsat předávací prtkl a zaplatit cenu za díl. IV. Cena a platební pdmínky 1. Celkvá cena díla činí Kč bez DPH, výše DPH je, tj. celkem Kč včetně DPH. Stránka 24 (celkem 35)

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané Husv náměstí 42 41156 Bhušvice nad Ohří tel.: +420 416781122 fax: +420 416781122 e-mail: mu@bhusvice.cz Bhušvice nad Ohří, dne 8.března 2011 Věc: Výzva k pdání cenvé nabídky na veřejnu zakázku maléh rzsahu

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Stavba

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Druh

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY Junák svaz skautů a skautek ČR, Středisk Datel Kstelec nad Černými lesy Zelená 1038, 281 63 Kstelec n. Č. lesy, IČO: 72057955; ev. č. 214.15 inf@skaut-kstelec.cz www.skaut-kstelec.cz VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod Výzva k pdání nabídky na veřejnu zakázku: Právní služby a pradenství pr Reginální radu reginu sudržnsti Jihvýchd zadávanu pdle 6 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, jak zakázku

Více

VFN Praha Rámcová smlouva na lakýrnické práce

VFN Praha Rámcová smlouva na lakýrnické práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka maléh rzsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 dst. 3 a 18 dst. 5 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE S V A Z E K O B C Í M I K R O R E G I O N O B C Í P A M Á T K O V É Z Ó N Y 1 8 6 6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pr veřejnu zakázku maléh rzsahu Veřejná zakázka Vydávání Zpravdaje

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k pdání nabídky a prkázání splnění kvalifikace Zadávací dkumentace k veřejné zakázce maléh rzsahu Název veřejné zakázky: Článek 1 Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: TROJHALÍ KAROLINA

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Č. j. 3/2011-PK Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky 46/11/29 Název prgramu: Registrační čísl prjektu Název prjektu: Operační prgram Vzdělávání pr knkurenceschpnst CZ.1.07/4.1.00/06.0001 CZ.1.07/4.1.00/06.0002

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Vybudvání jazykvé labratře

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimvice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákn ) v rámci veřejné zakázky maléh rzsahu VYBAVENÍ VÝJEZDOVÉ JEDNOTKY OBCE RADIMOVICE 1.

Více

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích. Město Mnichovice

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích. Město Mnichovice Zadávací dkumentace k zakázce maléh rzsahu na služby č. 6/2012 dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) pr zpracvání nabídky Název veřejné zakázky: Obchdní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce maléh rzsahu na stavební práce a ddávky, nespadající pd aplikaci Zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách. Druh zadávacíh řízení: Veřejná zakázka maléh rzsahu na

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011 *uhsx0039d6p* UOHSX0039D6P ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. únra 2011 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna

Více

Nákup sestav přenosných počítačů

Nákup sestav přenosných počítačů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nákup sestav přensných pčítačů ve zjedndušeném pdlimitním řízení v suladu s ustanvením 25 a 38 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů V Praze dne 29.

Více

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prkázání kvalifikace a pdání nabídky vč. zadávací dkumentace k pdlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjedndušeném pdlimitním řízení pdle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách (dále jen zákn

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Měst Odstranění závad z revize elektrickéh zařízení v bjektu č.p. 826 ul. Bartňva v Pardubicích 1. Základní údaje zadavateli:

Více

Město Spálené Poříčí

Město Spálené Poříčí Zadávací dkumentace Měst Spálené Příčí Výzva a zadávací dkumentace veřejné zakázky: dle Závazných pkynů pr žadatele a příjemce pdpry v OPŽP zadávací řízení pr zakázky maléh rzsahu 2. kategrie Výběrvé řízení

Více

LF HK Pořízení laboratorních mikroskopů

LF HK Pořízení laboratorních mikroskopů 1. známení výběrvéh řízení Oznámení výběrvéh řízení LF HK Přízení labratrních mikrskpů Veřejná zakázka maléh rzsahu na ddávky Oznámení výběrvéh řízení je zpracván jak pdklad pr pdání nabídek ddavatelů

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019 13904/P/2019-HSPH Čj.: UZSVM/P/9669/2019-HSPH Smluva díl ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019 uzavřená dle ustanvení 2586 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, ve znění pzdějších předpisů (dále jen bčanský

Více

SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smlouva") Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710

SMLOUVA O DÍLO (dále jen Smlouva) Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710 SMLOUVA Č. S/2015/R1055 SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smluva") uzavřená pdle 2586 a násl. zákna č, 89/2012 Sb., Občanský zákník Smluvní strany Zadavatel: Sídlem: Osba právněná: Kntaktní sba: Česká republika

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn DHM pskytvatelem dtace) 1 Název prgramu: DHM 8004/2015/021 Registrační čísl prjektu Název prjektu: Název zakázky: Nákup termkamery pr kntinuální mnitring

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

2 1) ZajiŠtěnívýknu technickéh dzru stavebníka (TDs dle příslušnélegislativy) za stavebníka (investra), kteru je Městská Část BrnČernvice (případně i příslušné svj _ Splečenstvívlastníků jedntek, jehž

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn DHM pskytvatelem dtace) 1 Název prgramu: DHM 8004/2015/026 Registrační čísl prjektu Název prjektu: Název zakázky: Nákup užitkvéh 9-místnéh autmbilu II Předmět

Více

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami Smluva revitalizaci, svícení, bnvě, údržbě a prvzvání distribuční sustavy elektrické energie sítě veřejnéh světlení na základě metdy Energy Perfrmance and Quality Cntracting uzavřená pdle 1746 dst. 2 bčanskéh

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Smluva uzavření buducí kupní smluvy Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: 1. Jmén buducíh prdávajícíh, r.č..., bytem., jak buducí prdávající na straně jedné (dále jen buducí prdávající

Více

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI Jihčeský kraj vyhlašuje na základě usnesení zastupitelstva kraje čísl 158/2003/ZK ze dne 24. června 2003 ve smyslu ustanvení 16, dst. (1), zákna čísl 20/1987 Sb., státní památkvé péči, v platném znění,

Více

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE dle ustanvení 38 dst. 1 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) Název veřejné zakázky: FINANCOVÁNÍ INVESTIČNÍCH

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ust. 44 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn neb ZVZ ) k tevřenému řízení na veřejnu zakázku s názvem Rzšíření Reginální kmunikační

Více

Z A D Á VA C Í D O K U M E N TA C E

Z A D Á VA C Í D O K U M E N TA C E Z A D Á VA C Í D O K U M E N TA C E zpracvaná v rzsahu ustanvení hlavy IV zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách v platném znění pr nadlimitní veřejnu zakázku na ddávku zadávanu v tevřeném řízení dle

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluva bchdním zastupení Zastupený CZ.NIC, z. s. p.. sídl Americká 23, 12000 Praha 2 IČ 67985726 DIČ CZ67985726 zastupený Mgr. Ondřejem Filipem, výknným ředitelem sdružení a Obchdní zástupce Se sídlem

Více

Zajištění občerstvení v průběhu Hodnotitelských komisí programů OPPI

Zajištění občerstvení v průběhu Hodnotitelských komisí programů OPPI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE která stanví pdrbnu specifikaci pžadavků uvedených ve výzvě k pdání nabídky a k prkázání splnění kvalifikace ve v zadávacím řízení Zajištění bčerstvení v průběhu Hdntitelských kmisí

Více

Provozní podpora systému PROXIO

Provozní podpora systému PROXIO Přílha č. 1 Zadavatel: Městská část Praha 14, IČ: 00231312 ul. Bří. Venclíků 1073 198 21 Praha 9 VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce Prvzní pdpra systému PROXIO Zadávací

Více

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem Tent prjekt je splufinancván Evrpským sciálním fndem a státním rzpčtem Z a d á v a c í d k u m e n t a c e Odbrná publikace Management kulturníh cestvníh ruchu a návazné šklení pr prjekt OP RLZ - MMR Odbrná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Ddávka vzdělávacích aktivit pr realizaci prjektu Zvýšení adaptability zaměstnanců SEMIX PLUSO, spl. s r.. jejich vzděláváním. Identifikační údaje Zadavatel (název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka licencí Microsoft (veřejná zakázka malého rozsahu)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka licencí Microsoft (veřejná zakázka malého rozsahu) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ddávka licencí Micrsft (veřejná zakázka maléh rzsahu) V Praze dne 5.8.2010 Název veřejnéh zadavatele: Centrum pr reginální rzvj ČR Sídl: Vinhradská 46, 120 00 Praha 2 IČ: 65993870

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL Obchdní pdmínky zadavatele Čísl smluvy kupujícíh: Čísl smluvy prdávajícíh: RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL uzavřená níže uvedenéh dne, měsíce a rku v suladu s ust. 92

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ Zajištění prvzvání vdhspdářské infrastruktury splečnsti VST s.r.. na dbu deseti let evidenční čísl v ISVZUS: 60023473 SVAZEK Č. 2: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k pdání nabídek, na kteru se nevztahuje pstup pr zadávací řízení dle zákna č. 134/2016., zadávání veřejných zakázek 1 Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky (služba,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): x Chceme se učit, abychm zůstali knkurencí Nákup služeb Datum vyhlášení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dokumentace Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dokumentace Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dkumentace Nejedná se zadávací řízení dle zákna č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka maléh rzsahu 1) Identifikační údaje zadavatele: Obec Kružberk Sídl: č.p.84, 747 86

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Úklidové práce pro ESF MU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Úklidové práce pro ESF MU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pr pdlimitní veřejnu zakázku zadávanu ve zjedndušeném pdlimitním řízení Zadávací dkumentace - 1 - 1. Identifikační údaje zadavatele Název: Právní frma zadavatele: Sídl: IČ: 00216224

Více

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net Pravidla n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net (dále jen pravidla) I. Účel pravidel: Účelem těcht pravidel je pdrbně stanvit průběh realizace n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net v elektrnické aukční

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): x Chceme se učit, abychm zůstali knkurencí Nákup služeb Datum vyhlášení

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0068T4T* UOHSX0068T4T ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S539/2014/VZ-16583/2014/532/IBu Brn 7. srpna 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Přílha č.1 Výzvy k pdání nabídek Zadávací dkumentace k veřejné zakázce maléh rzsahu na ddávky zadávanu v suladu s Příručku pr příjemce finanční pdpry z Operačníh prgramu Vzdělávání pr knkurenceschpnst

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjedndušeném pdlimitním řízení pdle 53 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, pr pdlimitní veřejnu zakázku na stavební práce Zajištění energetických úspr ZŠ Buzulucká,

Více

Shop System - Smlouva o poskytování software

Shop System - Smlouva o poskytování software Shp System - Smluva pskytvání sftware Pskytvatel: NetSystems Slutin s.r.., zapsaná v bchdním rejstříku Městskéh sudu v Praze, ddíl C, vlžka 151732 Zenklva 37, Praha 8, Libeň 180 00 IČ: 28896416, DIČ: CZ28896416

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ Česká pšta, s.p. Praha 1, Plitických vězňů 909/4, PSČ 225 99 zapsán v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze ddíl A, vlžka 7565 IČO: 47 11 49 83 DIČ: CZ47 11 49 83 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zadávací dkumentace pr nadlimitní veřejnu zakázku na ddávky LFHK Přízení AV techniky a zbrazvací techniky vč. sftwaru na úpravu digitálních materiálů 2. textvá část Zadávací dkumentace je zpracvána jak

Více

Policejní prezidium ČR

Policejní prezidium ČR Plicejní prezidium ČR Správa lgistickéh zabezpečení VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (dále jen výzva) veřejná zakázka maléh rzsahu Čísl zakázky Č.j.: PPR-22504-5/ČJ-2014-990656 Název zakázky: Transprty CRZ- mnitring

Více

Žádost o obchodní nabídku

Žádost o obchodní nabídku Žádst bchdní nabídku Splečenství vlastníků jedntek Bytvé dmy Pd Krcínku Klíčvská 913/43, 190 00 Praha 9, IČ: 27418812, Splečnst byla zapsána dne 13.8.1999 v bchdním rejstříku vedeném u Městskéh sudu v

Více

MMR SLUŽBY MOBILNÍHO OPERÁTORA. nadlimitní veřejná zakázky otevřeného řízení. Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj

MMR SLUŽBY MOBILNÍHO OPERÁTORA. nadlimitní veřejná zakázky otevřeného řízení. Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj Základní údaje zadávací dkumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) Název veřejné zakázky: MMR SLUŽBY

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0037IM8* UOHSX0037IM8 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č.j.:ÚOHS-S308/2010/VZ-14964/2010/510/OK V Brně dne: 26.11.2010 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

ZADAVATEL : se sídlem Plzeň, Tylova 1/57, PSČ

ZADAVATEL : se sídlem Plzeň, Tylova 1/57, PSČ Reginální technické muzeum.p.s. ZADAVATEL : se sídlem Plzeň, Tylva 1/57, PSČ 316 00 IČ: 263 96 645 zástupce zadavatele v řízení pdle ust. 151 zák. č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění:

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX006PU01* UOHSX006PU01 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.:úohs-s1100/2014/vz-1506/2015/543/jwe Brn 15. ledna 2015 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka maléh rzsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 dst. 5 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky Sběrný dvůr Milovice

Zadávací dokumentace veřejné zakázky Sběrný dvůr Milovice Měst Milvice Zadávací dkumentace veřejné zakázky dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákn) Prjekt: - stavba 1 1 Identifikační údaje... 3 2 Pžadvaný předmět plnění...

Více

Kancelář starosty a tajemníka

Kancelář starosty a tajemníka Kancelář starsty a tajemníka nám. J. M. Marků 12 Lanškrun - Vnitřní Měst 563 16 Lanškrun www.lanskrun.eu Vyřizuje: Brejšvá Telefn: +420 465 385 269 E-mail: petra.brejsva@lanskrun.eu Čj.: MULA 16213/2016

Více

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ. Sankce

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ. Sankce PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ Sankce OBSAH 1 UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 2 NEOPRÁVNĚNÉ NÁROKOVÁNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 3 PODMÍNKY UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 4 VÝŠE SMLUVNÍ POKUTY...

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Č. j. NPS 00701/2015 Výzva k pdání nabídek Název zakázky: Impregnvané kůly a plcenkvé díly Druh veřejné zakázky: ddávka Správa Nárdníh parku Sumava Zadavatel: IČ: 00583171 1. máje 260, 385 01 Vimperk Osba

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA Veřejná zakázka PŘÍSTAVBA ADMINISTRATIVNÍHO OBJEKTU KVOP, ÚDOLNÍ 39, 602 00 BRNO Veřejná zakázka je zadávána dle zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, ve znění pzdějších

Více

- Plánek Pronajímaných prostor NNF - Stanovisko VZP ke struktuře poskytované péče v rámci spádové oblasti Prahy 1

- Plánek Pronajímaných prostor NNF - Stanovisko VZP ke struktuře poskytované péče v rámci spádové oblasti Prahy 1 PŘÍLOHA Č. 1 PODMÍNEK VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Přílha č. 1 vybrané infrmace Prnajímaných prstrech NNF a Nemcnici Na Františku - Plánek Prnajímaných prstr NNF - Stanvisk VZP ke struktuře pskytvané péče v rámci

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu, včetně zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu, včetně zadávací dokumentace Výzva k pdání nabídek na veřejnu zakázku maléh rzsahu, včetně zadávací dkumentace Tat veřejná zakázka maléh rzsahu je zadávaná mim režim zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek (dále jen,,zákn,

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX008357X* UOHSX008357X ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0114/2016/VZ-07578/2016/521/MŽi Brn 26. únra 2016 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

SMLOUVA O DILO. číslo smlouvy objednatele : \OÁA / 2>^ číslo smlouvy zhotovitele :

SMLOUVA O DILO. číslo smlouvy objednatele : \OÁA / 2>^ číslo smlouvy zhotovitele : SMLOUVA O DILO čísl smluvy bjednatele : \OÁA / 2>^ čísl smluvy zhtvitele : uzavřená pdle 536 a následujících zákna č. 513/1991 Sb. bchdníh zákníku ve znění nvel Objednatel: se sídlem: zastupený: IČ: DIČ:

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách)

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) platná d 1.1.2016 Vnitřní předpis města Náchda pr zadávání veřejných zakázek maléh rzsahu (mim režim zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách) Zadavatel je pvinen ddržvat zásady transparentnsti, rvnéh

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brno: 13. 7. 2015

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brno: 13. 7. 2015 *UOHSX0079VBM* UOHSX0079VBM USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brn: 13. 7. 2015 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle ustanvení 112 dst. 1 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách,

Více

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou.

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou. STATUT STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NOVÉ ZNĚNÍ Článek 1 - Úvdní ustanvení 1. Státní fnd rzvje bydlení (dále jen Fnd ) je právnicku sbu. 2. Fnd byl zřízen záknem č. 211/2000 Sb., Státním fndu rzvje bydlení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pr pdlimitní veřejnu zakázku na služby zadanu dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákn) jak zjedndušené pdlimitní řízení Technický dzr investra

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Realizace e-governmentu pro Prahu 14

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Realizace e-governmentu pro Prahu 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pr nadlimitní veřejnu zakázku na služby zadávanu v tevřeném řízení dle zák. č. 137/2006 Sb. veřejných zakázkách, ve znění pzdějších změn a dplňků Název veřejné zakázky: Realizace e-gvernmentu

Více

KONFERENCE O ŘÍZENÍ HOSPODAŘENÍ A FINANCOVÁNÍ SAMOSPRÁV

KONFERENCE O ŘÍZENÍ HOSPODAŘENÍ A FINANCOVÁNÍ SAMOSPRÁV KONFERENCE O ŘÍZENÍ HOSPODAŘENÍ A FINANCOVÁNÍ SAMOSPRÁV Nvela zákna veřejných zakázkách Adéla Havlvá, Rmana Derkvá Praha 12. 4. 2012 Největší právnická firma v České republice Klienty nejlépe hdncená právnická

Více

II. Vyhlašovatel programu, poskytovatel dotace. III. Cíle a priority programu (účelové určení)

II. Vyhlašovatel programu, poskytovatel dotace. III. Cíle a priority programu (účelové určení) I. Název prgramu (kód) Pdpra Místních akčních skupin Mravskslezskéh kraje 2015 (RRC/xx/2015) II. Vyhlašvatel prgramu, pskytvatel dtace Vyhlašvatelem prgramu a pskytvatelem dtace je Mravskslezský kraj,

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku čísl smluvy kupujícíh: čísl smluvy prdávajícíh: «Návrh» Kupní smluva uzavřená pdle 409 a násl. bchdníh zákníku 1.1. Prdávající: Prdávající: I. Smluvní strany Zapsaný v Obchdním rejstříku vedeném u v ddíl,

Více

Co dál po registraci Žádosti o dotaci z PRV???

Co dál po registraci Žádosti o dotaci z PRV??? C dál p registraci Žádsti dtaci z PRV??? Evrpský zemědělský fnd pr rzvj venkva: Evrpa investuje d venkvských blastí. 1. Písemné vyrzumění registraci Žádsti na RO SZIF v Brně: Pté lze: realizvat způsbilé

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Výzva k pdání nabídek, na kteru se nevztahuje pstup pr zadávací řízení dle zákna č. 134/2016., zadávání veřejných zakázek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky (služba,

Více

Městský rozvojový fond Pardubice a.s. v Divadla 828. 530 02 Pardubice Zapsáno v obdi. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddíl B.

Městský rozvojový fond Pardubice a.s. v Divadla 828. 530 02 Pardubice Zapsáno v obdi. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddíl B. - \ Městský rzvjvý fnd Pardubice a.s. v Divadla 828. 530 02 Pardubice Zapsán v bdi. rejstříku Krajskéh sudu v Hradci Králvé ddíl B. vlžka 1822 MR FP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. 2. Předmět díla

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. 2. Předmět díla SMLOUVA O DÍLO 1. Smluvní strany 1.1. Zhtvitel:.. se sídlem: IČ: čísl účtu:. zastupení:. Objednatel: Dmv pr seniry Ďáblice se sídlem: Kubíkva 1698/11, 182 00 Praha 8 IČ: 70 87 58 39 čísl účtu: 2001370002/6000

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na služby. Servis datové sítě

Nadlimitní veřejná zakázka na služby. Servis datové sítě Servis datvé sítě Zadávací dkumentace Fakultní nemcnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brn, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na služby Servis

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX003WQC1* UOHSX003WQC1 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S523/2011/VZ-19003/2011/520/ABr V Brně dne: 30. března 2012 Rzhdnutí nabyl právní mci dne 28.4.2012 Úřad pr chranu

Více

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ. Sankce

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ. Sankce PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ Sankce OBSAH 1 UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 2 NEOPRÁVNĚNÉ NÁROKOVÁNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 3 PODMÍNKY UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 4 VÝŠE

Více

Montážní práce na plynovodech

Montážní práce na plynovodech VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K ÚČASTI V KVALIFIKAČNÍM ŘÍZENÍ Mntážní práce na plynvdech Zadavatel NET4GAS, s.r.. (dále jen zadavatel") Přílhy: č. 1 Návrh smluvy č. 2 Čestné prhlášení č. 3 Reference č. 4 Všebecné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. IX ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. IX ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. IX ZE DNE 24. 07. 2013 ZADAVATEL: Česká republika Ministerstv práce a sciálních věcí Sídlem: Na Příčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Jednající: Ing. Janem Havránkem,

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbr majetku města Přílha č. 1 Specifikace veřejné zakázky maléh rzsahu na akci: Opravy chdníků - realizace akce Míst akce : následující chdníkvá tělesa - Ke Kryčce

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesc recepty - sutěž pr zaměstnance A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Prvzvatelem sutěže, který má na starsti technicku a rganizační stránku sutěže, je splečnst Brandz Friendz Prductin s.r.., se sídlem

Více

Pracovní seminář Koncesní řízení na provozování Vak dobrá praxe

Pracovní seminář Koncesní řízení na provozování Vak dobrá praxe Pracvní seminář Kncesní řízení na prvzvání Vak dbrá praxe 12. března 2015 2014 Grant Thrntn Advisry s.r.. All rights reserved. Prgram prezentace 1. Právní rámec pr realizaci vdhspdářských prjektů 2. In

Více

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu Úplná pravidla sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu (dále jen sutěž ). Tat pravidla jsu jediným dkumentem,

Více

O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI

O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI KiUi UZAVŘENI BUDUCÍ SMLUVY ZŘÍZENI VĚCNÉH BŘEMENE -SLUŽEBNSTI pdle ust. 1785 a násl. a ust. 1257 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, a ustanvení 25 dst. 4 zákna č. 458/2000 Sb., pdmínkách pdnikání

Více

Zajištění podpory provozu Integrovaného informačního systému Státní pokladny (IISSP)

Zajištění podpory provozu Integrovaného informačního systému Státní pokladny (IISSP) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávané v OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ pdle 27 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen ZVZ ) s názvem Zajištění pdpry prvzu Integrvanéh

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): Odbrný kurz: I. Systém řízení jaksti v elektr-výrbě rzvj dbrných

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. III ZE DNE 13. 8. 2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. III ZE DNE 13. 8. 2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. III ZE DNE 13. 8. 2014 ZADAVATEL: Česká republika Ministerstv práce a sciálních věcí Sídlem: Na Příčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastupena: Rbinem Pvšíkem,

Více

S M L O U V A. uzavřena podle 269 odst a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku ve znění pozdějších předpisů.

S M L O U V A. uzavřena podle 269 odst a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku ve znění pozdějších předpisů. Přílha č. 3 Návrh smluvy S M L O U V A zajištění realizace vzdělávacíh kurzu v rámci prjektu Pdpra a rzvj pskytvatelů sciálních služeb v Hdníně frmu vzdělávání jejich zaměstnanců uzavřena pdle 269 dst.

Více