OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce"

Transkript

1 Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Ing. Radomír Kořenek, Tomáš Schildberger Paní Václavíková - ředitelka MŠ Paní Mgr. Bednářová - ředitelka ZŠ hod Jitka Hajdová dle přípravy 1. Zahájení V kanceláři starosty obce starosta zahájil zasedání v hod. a přivítal přítomné. Program byl schválen bez připomínek dle osnovy přípravy, kterou radní obdrželi v tištěné podobě. Ověřovatelem zápisu byla určena: Mgr. Helena Jurčíková 2. Kontrola úkolů z RO č. 04 a) Pronájem pozemku č /6 manž. Hruškovi č příprava smlouvy o nájmu Místostarostka obce seznámila radní obce s pokračováním přípravy návrhu smlouvy o nájmu mezi obcí Huslenky a manželi Hruškovými na parcelu č /6 v k.ú. Huslenky. Návrh smlouvy bude připraven na radu obce č. 6 termín: nadále trvá, 7. únor 2011 Usnesení: RO bere na vědomí přípravu návrhu nájemní smlouvy mezi obcí Huslenky a manželi Hruškovými na parcelu č /6 v k.ú. Huslenky b) Lucký vrch - aktuální stav Starosta obce informoval radní obce o aktuálním stavu akce Výtlačný vodovod Lucký vrch. Smlouva se Zlínským krajem by měla být podepsána 26. ledna Stanovisko železničních drah je již hotové. Projekt bude odevzdán dne na ministerstvo zemědělství. Usnesení: RO bere na vědomí informaci o připravovaném projektu Výtlačný vodovod Lucký vrch Usnesení: RO rozhodla o podepsání smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu uzavřená uvedeného dne, měsíce a roku podle 50a zákona č. 40/1964, Občanský zákoník, v platném znění mezi Ředitelstvím silnic Zlínského kraje, Zlínským krajem a Obcí Huslenky c) Povodňové škody Starosta obce informoval radní obce o aktuálním stavu akce Povodňové škody Je nutné doplnit vyjádření Povodí Moravy, CHKO, SŽDC pro koordinované stanovisko a rozpočet. Projekt se bude odevzdávat na dotační titul během února Usnesení: RO bere na vědomí informaci o připravovaném projektu Povodňové škody 2010 d) Kanalizace ČřB II Starosta obce informoval radní o aktuální situaci Čistá řeka Bečva II kanalizace Huslenky. Doplňují se smlouvy s majiteli pozemků dotčených stavbou. K dnešnímu dni nutno dořešit cca 25 smluv. Starosta obce dále informoval radní obce o průběhu jednání s hlavním projektantem panem Kolečkářem, které proběhlo dne Další plánovaná schůzka zasedání RO stránka 1 (celkem 5)

2 Místostarostka obce informovala radní obce o všech nyní nepodepsaných smlouvách na pozemky dotčené stavbou jednotlivě a o změnách tras nutných znovu podat na územní řízení. Usnesení: RO bere na vědomí informaci o projektu ČřB II e) Finanční příspěvek, návrh do rozpočtu TJ Sokol Huslenky TJ Sokol doplnil skutečný stav účtu a pokladny k Radní obce navrhují OZ částku Kč do rozpočtu na rok 2011 hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč pro TJ Sokol Huslenky f) Finanční příspěvek, návrh do rozpočtu SDH Huslenky Radní obce navrhují OZ částku Kč do rozpočtu na rok 2011 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč pro SDH Huslenky g) Finanční příspěvek, návrh do rozpočtu MS Kátlina Radní obce navrhují OZ částku 5000 Kč do rozpočtu na rok 2011 hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč pro MS Kátlina h) Finanční příspěvek, návrh do rozpočtu Charita svaté rodiny Nový Hrozenkov Radní obce navrhují OZ částku Kč do rozpočtu na rok 2011 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč pro Charitu svaté rodiny Nový Hrozenkov i) Finanční příspěvek, návrh do rozpočtu AVZO Huslenky Radní obce navrhují OZ částku Kč do rozpočtu na rok 2011 hlasování: pro 3 proti 2 zdržel se 0 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč pro AVZO Huslenky j) Finanční příspěvek, návrh do rozpočtu šachový kroužek při ZŠ Huslenky Radní obce navrhují OZ částku Kč do rozpočtu na rok 2011 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč pro šachový kroužek při ZŠ Huslenky k) Finanční příspěvek, návrh do rozpočtu svaz neslyšících Radní obce navrhují OZ částku Kč do rozpočtu na rok 2011 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč pro svaz neslyšících 5. zasedání RO stránka 2 (celkem 5)

3 l) Areál Rybníček zjištění skutečného stavu v areálu Rybníček, viz dopis panu Žárskému Starosta obce přečetl radním obce dopis napsaný panu Žárském o stavu v areálu Rybníček termín: konec ledna 2011 úkol: Tomáš Schildberger Usnesení: RO bere na vědomí zjištění skutečného stavu na toaletách v areálu Rybníček m) MO ČSSD májové oslavy, nájemní smlouva, podmínky, rozšíření o plochu okolo budovy MŠ, par.č. 6414/12 Místostarostka obce informovala radní obce o průběhu řešení nájemní smlouvy, kdy jsou podmínky předány ke zpracování. termín: 21. února 2011 úkol: místostarosta obce Usnesení: RO pověřuje místostarostku ke zpracování návrhu nájemní smlouvy mezi MO ČSSD a Obcí Huslenky 3. Nové úkoly Rady: 1) Žádost paní MUDr. Hanuštiakové výměna dlažby na společné chodbě a dlažby na WC cca 24m2, výměna prahů a výměna lavic na návleky. Prověřit skutečný stav u paní MUDr. Hanuštiakové úkol: Jitka Hajdová, Tomáš Schildberger Usnesení: RO projednala žádost paní MUDr. Hanuštiakové Usnesení: RO pověřuje slečnu Hajdovou a radního Tomáše Schildbergra k posouzení momentálního stavu a nutnosti rekonstrukce dlažby na chodbě a WC ve zdravotním středisku 2) Žádost ČČK na finanční příspěvek ve výši Kč V roce 2010 částka Kč z důvodu oslav výročí Radní obce navrhují OZ částku Kč do rozpočtu na rok 2011 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč pro ČČK 3) Žádost o finanční příspěvek na činnost ORLA lyžařský vlek v Černém V roce 2010 částka Kč Radní obce navrhují OZ částku Kč do rozpočtu na rok 2011 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč na činnost ORLA 4) Žádost ZŠ praktická Halenkov (3 žáci z Huslenek) V roce 2010 částka Kč nebylo čerpáno Radní obce navrhují OZ částku Kč do rozpočtu na rok 2011 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč pro ZŠ praktickou Halenkov 5. zasedání RO stránka 3 (celkem 5)

4 5) Centrum pro zdravotně postižené Zlínského kraje žádost o 800 Kč Radní obce navrhují OZ částku 800 Kč do rozpočtu na rok 2011 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku 800 Kč pro Centrum pro zdravotně postižené Zlínského kraje 6) Žádost Sdružení pro rozvoj Soláně bez uvedení částky Jedná se o galerii ve zvonici na Soláni Radní obce zamítají žádost Sdružení pro rozvoj Soláně hlasování: pro 0 proti 5 zdržel se 0 Usnesení: RO zamítá žádost Sdružení pro rozvoj Soláně 7) Žádost Římskokatolické farnosti v Halenkově na opravu kostelní kaple Božího hrobu Radní obce navrhují OZ částku Kč do rozpočtu na rok 2011 Usnesení: RO doporučuje OZ zařadit do rozpočtu na rok 2011 částku Kč pro Římskokatolickou farnost v Halenkově 8) Příjmy a výdaje za rok 2010 přehled příjmu a výdajů Radní obce byli seznámeni s příjmy a výdaji za rok 2010 dle přílohy vypracované účetní obce Usnesení: RO bere na vědomí přehled příjmů a výdajů obce za rok 2010 dle přílohy 9) Rozpočet pro ZŠ ředitelka Mgr. Bednářová Rozpočet na rok 2011 návrh Kč celkem Ředitelka ZŠ paní Mgr. Bednářová seznámila radní obce s rozpočtem ZŠ pro rok 2011 a s činností ZŠ v roce 2010 a s plánovanými projekty na rok Nechat nacenit a předložit 3 cenové nabídky na nové osvětlení ve 4 třídách. RO doporučuje snížení rozpočtu cca o 50 tis. (v položce DDHM a DHM) a předložení návrhu rozpočtu do rady č. 6 v návaznosti na cenovou nabídku na nové osvětlení ve 4 třídách úkol: radní obce, Mgr. Bednářová Usnesení: RO bere na vědomí informace ředitelky ZŠ Mgr. Bednářové o rozpočtu ZŠ Usnesení: RO pověřuje ředitelku ZŠ k předložení 3 finančních nabídek na osvětlení 4 tříd 10) Rozpočet pro MŠ ředitelka Jana Václavíková Rozpočet na rok návrh Kč celkem Ředitelka MŠ paní Jana Václavíková seznámila radní obce s rozpočtem MŠ pro rok 2011 a s činností MŠ v roce 2010 a s plánovanými projekty na rok Nechat nacenit a doložit 3 nabídky na pořízení konvektomatu. Nechat nacenit a doložit 3 nabídky na zhotovení oplocení kolem MŠ, návrh nového drátěného plotu materiál včetně práce RO doporučuje předložit návrh rozpočtu do rady č. 6 úkol: rada obce, Jitka Hajdová, Tomáš Schildberger, Jana Václavíková Usnesení: RO bere na vědomí informace ředitelky MŠ paní Jany Václavíkové o rozpočtu MŠ Usnesení: RO pověřuje ředitelku MŠ předložit 3 finanční nabídky na zakoupení konvektomatu 5. zasedání RO stránka 4 (celkem 5)

5 Usnesení: RO pověřuje slečnu Hajdovou a radního Tomáše Schildbergra k předložení 3 nabídek na oplocení pozemku okolo MŠ 11) Výkup komunikace od p. Jana Václavíka par. č. 6133, Eduard Maňák par. č. 5986/1 Místostarostka obce informovala radní obce o daném problému. Přizvat pana Jana Václavíka, bytem Huslenky č.p.110 majitel parc.č a pana Eduarda Maňáka, bytem Huslenky č.p.115 majitel parc.č.5986/1 termín: 21. února 2011 Usnesení: RO pověřuje místostarostku obce přizvat majitele parcel č a 5986/1 do rady obce dne ) Oprava chodníku před ZŠ návrh na rozpočet Místostarostka obce upozornila na nevyhovující stav chodníku před ZŠ, doporučuje zařadit rekonstrukci chodníku do rozpočtu na rok 2011 termín: březen Usnesení: RO bere na vědomí návrh místostarostky obce na rekonstrukci chodníku před ZŠ 13) Žádost p. Straděje Jaroslava č.p oprava komunikace k domu č.p. 634 na par. č. 5546/2 Místostarostka obce seznámila radní obce s žádostí o opravu komunikace k domu č.p Cesta je ve velmi špatném stavu. RO doporučuje opravu komunikace zařadit do plánovaných oprav komunikací v roce 2011 termín: jarní měsíce 2011 Usnesení: RO bere na vědomí žádost pana Straděje, bytem Huslenky č.p. 634 ve věci opravy komunikace, doporučuje zařadit do plánu oprav na rok ) Oprava komunikace k Holčákům č.p. 249 Tomáš Schildberger seznámil radní obce se stížnostmi manželů Holčákových ve věci neuspokojivého stavu komunikace k domu č.p. 249 RO doporučuje prověřit možnost reklamačního řízení u dodavatele stavby. termín: jarní měsíce 2011 úkol: starosta obce Usnesení: RO byla seznámena s neuspokojivým stavem komunikace k domu č.p. 249 Usnesení: RO pověřuje starostu obce vyvolat reklamační řízení s dodavatelem stavby Ukončení: hod Zapsala: Jitka Hajdová Zápis ověřen dne: 28. ledna 2011 v hod Mgr. Helena Jurčíková ověřovatel zápisu Oldřich Surala starosta obce 5. zasedání RO stránka 5 (celkem 5)

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Přítomní: Omluveni: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 46. zasedání rady obce konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Přítomni: Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Bc. Martin Schön, Antonín Vozák ml. Začátek:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 19. 3. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Ing. Radomír

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 3. 2017 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek, Tomáš

Více

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů.

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 12. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 25. 4. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Začátek: Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 3. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Ing. Kořenek Radomír, Mgr. Kopecká

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7.12.2009 v kanceláři starosty obce Přítomní: Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, Mgr. Jarmila Kopecká, František Halaš (se dostavil

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje.

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje. Níže uveřejněné údaje jsou zveřejněny v upravené verzi z důvodu ochrany osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679/EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Přítomní: Omluveni:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Konaného dne 22. února 2012 v 18,00 hodin na Obecním úřadě ve Vohančicích Přítomni: Milan Šejnoha, Roman Nejez, Pavla Poláčková, Babák Martin, Veronika Slámová

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr.

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatelka: Program: Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, František

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 11. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 21. 9. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 12. 2014 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

Z á p i s č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 9.2.2017 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 19:20 hod. František

Více

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin.

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Radoslav Němeček Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Ing. Tomáš Letocha Vlasta Sedláková Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 88. schůze

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Hosté: Omluven: Neomluven: Začátek: Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Schildberger Tomáš, Vozák Antonín

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne na Obecním úřadu Huslenky

OBEC HUSLENKY. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne na Obecním úřadu Huslenky Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 19. 3. 2018 na Obecním úřadu Huslenky Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Hrňa Jaroslav, Schildberger Tomáš, Ing. Václavík Josef,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne 26. 2. 2019 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 2 hosté, jmenovitě dle prezenční listiny

Více

Zápis. z 92. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 92. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Radoslav Němeček Vlasta Sedláková Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 92.

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 3. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009 /dle 17 zákona č.250/2000sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů/ Údaje o obci: Adresa : Huslenky č.494 PSČ : 756 02 Telefonické

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 3.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 0 Program: 1. Zahájení

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne 16. 12. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 16. 12. 2015 v 19:30 hodin Přítomni:

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne VYVĚŠENO 21.6.2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne 18.3.2017 Místo konání: knihovna, Písečné 25 Doba konání: sobota 18.3. 2017, 18.00 hod Přítomni: viz prezenční listina,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 37. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 4.6. 2012 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis č. 7/2015. konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu. České Meziříčí

Zápis č. 7/2015. konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu. České Meziříčí Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 21. prosince 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo Zasedání bylo zahájeno v 17.35

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 13. 5. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 13. 5. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Začátek: Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 13. 5. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský

Více

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne 8.2.2018 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 20:05 hod. František

Více

Výpis usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 26.2.2014 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 26.2.2014 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 23. zasedání

Více

ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Petr Kollert, Ing. Josef

Více

Příloha k usnesení. z 9. zasedání rady obce konané dne 1.6.2015 v kanceláři starosty obce v 17. hodin

Příloha k usnesení. z 9. zasedání rady obce konané dne 1.6.2015 v kanceláři starosty obce v 17. hodin 9/06/2015- RO-U Příloha k usnesení z 9. zasedání rady obce konané dne 1.6.2015 v kanceláři starosty obce v 17. hodin Přítomni: Bc. Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, pan Petr Vojkůvka, Ing.

Více

Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2. 9. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluvena:

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne 13. 12. 2018 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 1 omluven, 1 host, jmenovitě dle prezenční

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva

Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Datum konání: 10.11. 2011 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: J Blinka, Š. Čeněk, RNDr. J Dobroruková, Z.Fiala, P. Holzhauserová, JUDr. M

Více

Zápis 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol na Horkách u Staré Paky

Zápis 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol na Horkách u Staré Paky Zápis 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol na Horkách u Staré Paky datum konání: 22. 3. 2013 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno:

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Příloha k usnesení ze 43. zasedání rady obce konané dne v kanceláři starosty obce v 17 hodin

Příloha k usnesení ze 43. zasedání rady obce konané dne v kanceláři starosty obce v 17 hodin 43/09/2013- RO U Příloha k usnesení ze 43. zasedání rady obce konané dne 2. 9. 2013 v kanceláři starosty obce v 17 hodin Přítomni: pan Pavel Mana, Ing. Petr Bohušík, Ing. Martin Solanský, pan Petr Vojkůvka,

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan (příchod v 19.25

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.3.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman 1. Zahájení

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 23. 2. 205 od 8:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová, Petra

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 18. 2. 2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 19.4.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, projednání programu, přivítání přítomných.

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, projednání programu, přivítání přítomných. Zápis o průběhu třicátého pátého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 08.09.2009 v 19.00hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Karel Pavlů Miroslav Hochmann

Více

Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 1.6.2016 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007 Obec Sviny Čj.9 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007 Přítomni: Hrušková Věra, David František, Kašparová Anna, Ing. Havelda Martin, Ing. David František, Brož Milan,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 18. 12. 2013 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 9 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 2

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011 Program: Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 12.09.2011 1. Zpráva výběrové komise provozovatel VaK Přezletice 2. Otevírání obálek

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Zápis ze zasedání zastupitelstva

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0 Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 30.3.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne 25.6.2018 Čas: 19.10 22.05 Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů zastupitelstva

Více

-1- Zápis č. 7/2019. ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období , které se konalo dne v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad

-1- Zápis č. 7/2019. ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období , které se konalo dne v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad -1- Zápis č. 7/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 20.3.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE V HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE V HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 15.9. 2010 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni : Kubánek Jaroslav, Krnáč Jan, Návratová Dagmar, Chlebík Jiří a Kučavík Martin Do návrhové komise

Více

Zápis 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž

Zápis 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž Zápis 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž datum konání: 7. 3. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno: 6 členů zastupitelstva zapisovatel:

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Sedláček J. Omluven: Kahoun

Více

41/07/2013- RO U Usnesení ze 41. zasedání rady obce konané dne 1. 7. 2013 v 17 hodin v kanceláři starosty obce

41/07/2013- RO U Usnesení ze 41. zasedání rady obce konané dne 1. 7. 2013 v 17 hodin v kanceláři starosty obce 41/07/2013- RO U Usnesení ze 41. zasedání rady obce konané dne 1. 7. 2013 v 17 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: pan Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, pan Petr Vojkůvka, Ing. Pavla

Více

Zápis a usnesení 20. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 20. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 20. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 11.6. 2012 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Roman Pientok, Petr Riedel, Jan Ondraczka ZAMĚSTNANCI ÚŘADU: Renáta Lasotová

Více

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně.

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne 26.4.2016 od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Členové zastupitelstva: Přítomni: Ing. Pavel Moucha, Petr Matějovský,

Více

Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin.

Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin. Obec Hrdějovice Zastupitelstvo obce Hrdějovice Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 28. 03. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, Ing. P. Holzhauserová,

Více