Přijeďte k nám na zimní prohlídku jen za 249 Kč! Brzdové destičky s 15% slevou již za Kč včetně výměny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přijeďte k nám na zimní prohlídku jen za 249 Kč! Brzdové destičky s 15% slevou již za 1 596 Kč včetně výměny"

Transkript

1 Přijeďte k nám na zimní prohlídku jen za 249 Kč! Brzdové destičky s 15% slevou již za Kč včetně výměny

2 Vážená paní, vážený pane, zima už nám opět neodvratně začíná klepat na kapoty, a tak nadešel čas připravit Vaši Toyotu na vše, co se zimním obdobím přichází. Objednejte se proto kdykoli v období od do do našeho autorizovaného servisu, připravili jsme pro Vás zvýhodněné ceny podzimní prohlídky, výměny brzdových destiček, příslušenství a zimních kompletů pro váš vůz Toyota. Jedině u nás totiž získáte originální díly, příslušenství i práci certifikovaných odborníků na té nejvyšší úrovni a za nejvýhodnější ceny. Neváhejte a navštivte nás co nejdříve, čeká na Vás:

3 Podzimní prohlídka vašeho vozu a příprava na zimu jen za 249 Kč! Obsahem kontroly vašeho vozidla ve 12 krocích je: 1. kontrola nastavení hlavních světlometů a jejich seřízení v případě potřeby 2. diagnostika stavu akumulátoru pomocí testeru 3. vizuální kontrola stavu brzdové soustavy (těsnost a neporušenost spojů) 4. kontrola celkového stavu podvozku vozidla (deformace, poškození) 5. kontrola neporušenosti antikorozní ochrany podvozku 6. vizuální kontrola stavu tlumičů pérování (těsnost, neporušenost, koroze) 7. kontrola výfukové soustavy (těsnost, neporušenost, koroze) 8. kontrola stavu a těsnosti chladicí soustavy a stavu řemene vodního čerpadla 9. kontrola množství motorového oleje, brzdové kapaliny, příp. doplnění* 10. kontrola funkce ostřikovačů, příp. seřízení trysek a doplnění kapaliny* 11. kontrola funkce vnějšího osvětlení 12. kontrola stavu pneumatik včetně rezervy, nastavení na předepsaný tlak * doplnění provozních kapalin a použitý materiál hradí zákazník V případě zjištění závady Vám doporučíme způsob opravy a předložíme kalkulaci ceny opravy, rozhodnutí bude samozřejmě na Vás.

4 Brzdové destičky již za Kč včetně výměny Kvalitní brzdové destičky jsou důležitým předpokladem bezpečné jízdy a zajištěné perfektní kontroly nad vozidlem. Jízda s opotřebovanými brzdovými destičkami je nebezpečná a v případě nerovnoměrného opotřebení může dojít například k nežádoucí změně směru vozidla. Pouze originální destičky Toyota vám zajistí optimální brzdný účinek, maximální funkčnost, bezpečnost a dlouhou životnost. Výrobce vozidel Toyota vám nabízí dva typy originálních destiček Toyota. Kromě tzv. prvovýbavových destiček, které se používají při kompletaci nových vozidel, jsou k dispozici také originální destičky z ekonomické řady výrobků Toyota Optifit. Tyto destičky jsou také navrženy speciálně pro konkrétní model Toyota, avšak jsou určeny k použití po ukončení záruky výrobce. Výrobky řady Toyota Optifit jsou cenově atraktivním a zároveň spolehlivým řešením přispívajícím ke snížení nákladů na údržbu a opravu vozidel. Cenové zvýhodnění oproti původní výbavě je až 40 %. Brzdová soustava v perfektní kondici Při výměně brzdových destiček nesmíme zapomenout také na stav brzdových kotoučů. V případě, že bude při výměně zjištěna nerovnost brzdových kotoučů, můžete využít možnosti vyrovnání (soustružení) kotoučů pomocí speciálního zařízení, které se provádí přímo na vozidle. Pokud budou brzdové kotouče značně opotřebované, můžeme vám doporučit také výměnu brzdových kotoučů za nové originální kotouče také s 15% slevou ze standardní ceny. Přejímací technik Vám doporučí nejlepší variantu a cenovou nabídku rozhodnutí bude samozřejmě na vás.

5 Po dobu trvání kampaně nabízíme slevu 15 % na brzdové destičky a jednotnou zvýhodněnou cenou za jejich výměnu. Svěřte svůj vůz do rukou odborníků. U nás znáte celkovou cenu za úkon předem. Cenu sady brzdových destiček vám snížíme o 15 % a k ní připočteme pouze paušální zvýhodněnou cenu za jejich výměnu. Zvýhodněná cena za výměnu destiček činí: 550 Kč vč. DPH za výměnu pro modely Aygo, Yaris, Corolla, Auris, Urban Cruiser, Verso 700 Kč vč. DPH za výměnu pro modely Avensis, Prius, RAV4, Land Cruiser, Hilux a Hiace Zeptejte se u nás na cenu destiček pro Váš model vozidla. Pokud nám zašlete nebo sdělíte identifikační číslo vozidla (VIN), vyhledáme brzdové destičky pro váš konkrétní model a motorizaci vozidla a budeme Vás o celkové ceně úkonu informovat. Cena úkonu zahrnuje: sadu originálních brzdových destiček se slevou 15 % ze standardní ceny výměnu opotřebovaných destiček za nové použití drobného spotřebního materiálu pro vyčištění brzd Příklady cen: Aygo (2005 ) Yaris ( ) FRP Yaris ( ) JPP Corolla ( ) Auris, Corolla SDN (2007 ) Corolla Verso (2004 ) RAV4 ( ) Prvovýbavová řada Toyota Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Ekonomická řada Toyota Optifit není k dispozici Kč Kč Kč není k dispozici není k dispozici Kč Na některé modely nemusí být řada Toyota Optifit k dispozici. Cena je vždy určena konkrétní motorizací modelu vozidla, více příkladů na

6 Využijte také akční nabídku příslušenství s 15% slevou! střešní nosiče střešní držáky lyží střešní zavazadlové boxy gumové koberce textilní koberce cena již od Kč cena již od Kč cena již od Kč cena již od 842 Kč cena již od 800 Kč Veškeré předchozí nabídky jsou platné od do Využijte výjimečné nabídky kompletů zimních pneumatik a kol za akční ceny! Servisní historie vozidel Toyota na internetu Nová volně přístupná služba pro majitele vozidel Toyota, dostupná na Po zadání identifikačního čísla vašeho vozidla (VIN) obdržíte následující údaje: základní technické údaje vozidla informaci o datu prodeje, tedy počátku záruky výrobce historii servisních návštěv autorizovaného servisu a stavu tachometru historii předepsané servisní údržby vozidla provedené v autorizovaném servisu Zde uvedené informace vycházejí z údajů autorizovaných servisních partnerů Toyota. Základní technické údaje nemusí být dostupné pro vozidla dovezená ze zahraničí. Informujte se u nás také o aktuální zvýhodněné nabídce kompletů zimních kol a zimních pneumatik pro váš vůz.

7 Užijte si dva roky klidu a jistoty navíc TOYOTA EXTRACARE Prodloužená záruka Toyota Extracare / km 1. Co je to Toyota Extracare? Toyota Extracare je komplexní pojistný program, který vám poskytne účinnou ochranu v případě neočekávané mechanické nebo elektronické závady na vašem vozidle. Součástí tohoto programu jsou bezplatné silniční asistenční služby Toyota Eurocare poskytované společností Europ Assistance. 2. Jaké jsou limity prodloužené záruky? Toyota Extracare navazuje na standardní tříletou záruku výrobce a prodlužuje ji o dodatečné 2 roky nebo o dalších km. Platnost prodloužené záruky začíná po uplynutí záruky výrobce (tedy po 3 letech nebo ujetí km) a končí po 24 měsících od této doby (celkově 5 let od uvedení do provozu) nebo po ujetí km, podle toho, co nastane dříve. Asistenční služby Toyota Eurocare plynule navazují na asistenční služby poskytnuté na 3 roky při prodeji nového vozidla a prodlužují je tak na celkovou dobu 5 let bez omezení najetých kilometrů. Ceník programu Toyota Extracare Skupina 1: Skupina 2: Kč (Aygo, Yaris) Kč (Auris, Verso, Corolla, Avensis, Prius, Urban Cruiser, RAV4, Land Cruiser, Hiace, Hilux) 3. Jaké další výhody prodloužená záruka nabízí? Záruční opravy jsou prováděny pouze v autorizovaných servisech Toyota s použitím originálních náhradních dílů. Záruční oprava vozidla bez jakékoli finanční spoluúčasti zákazníka hrazeno 100 % nákladů na servisní práci a materiál. Prodloužená záruka kryje závady vozidla v podobném rozsahu jako záruka výrobce na nové vozidlo.* Výrazně vyšší zůstatková hodnota vozidla v případě prodeje vozidla (záruka přechází při prodeji na nového majitele). 4. Co mi poskytnou asistenční služby Toyota Eurocare? Asistenční služby k prodloužené záruce jsou ve zcela stejném rozsahu jako služby poskytované na nové vozidlo. Asistenční služby jsou poskytovány zdarma 24 hodin denně po celé Evropě. V rámci služeb Toyota Eurocare můžete mimo jiné využít i silniční asistenci, odtahovou službu, náhradní dopravu, náhradní vozidlo, hotel a další. 5. Na jaké vozidlo mohu prodlouženou záruku zakoupit? Toyota Extracare je možné zakoupit již při koupi nového vozidla Toyota, ale také na ojeté vozidlo Toyota, které je stále ještě kryté zárukou výrobce.** Při koupi záruky s novým vozidlem je možné cenu programu zahrnout do měsíčních splátek. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. * Rozsah Toyota Extracare se řídí aktuálními záručními podmínkami prodloužené záruky, které jsou k dispozici na ** Ojeté vozidlo musí být mladší tří let od uvedení do provozu s méně než km a prokazatelnou historií předepsané údržby, které bylo do prodejní sítě dodáno distributorem TOYOTA MOTOR CZECH spol. s r.o.

8 Nejchytřejší ze třídy Jsme vám blíž Jsme ve vašem regionu Bohatá výbava Toyota je synonymem kvality a spolehlivosti 3letá záruka Bezplatná pomoc Toyota Eurocare 24 hodin denně ve 40 zemích Šetrné technologie Toyota Optimal Drive Nízká spotřeba a emise Spolehlivost v hodnocení TÜV Toyota financování pro každého Značkové Toyota Pojištění Multimediální systém včetně parkovací kamery Kč akontace i splátka Duální automatická klimatizace ZDARMA Váš autorizovaný partner Toyota Kombinovaná spotřeba 5,1 5,4 l/100 km a emise CO g/km. Nabídka je limitována. Zobrazený vůz může mít prvky příplatkové výbavy. Reprezentativní příklad úvěru Toyota Genio 5555 pro spotřebitele na Yaris 1.0 VVT-i Active v ceně Kč vč. DPH s úhradou části kupní ceny z vlastních zdrojů ve výši Kč. Výše úvěru Kč, splátka jistiny úvěru s úrokem Kč/měs., vstupní poplatek 0 Kč, celková částka splatná spotřebitelem bez pojistného Kč, RPSN 8,81%, výpůjční úroková sazba 8,55% p.a., délka smlouvy 72 měsíců. Splátka komplexního pojištění (doplňková služba) 748 Kč/měs. Více informací u prodejce.

Co můžete udělat na podzim, neodkládejte na zimu

Co můžete udělat na podzim, neodkládejte na zimu Co můžete udělat na podzim, neodkládejte na zimu Od 1. 10. do 18. 12. 2015 připravíme Vaši Toyotu na zimní období jen za 300 Kč. Sezonní produkty a příslušenství se slevou 20 %. Akční nabídka zimních kompletů

Více

Setřete zimu a přivítejte jaro. Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny

Setřete zimu a přivítejte jaro. Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Setřete zimu a přivítejte jaro Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Přijměte naše pozvání a objednejte se v období od 14. 3. do 27. 6. 2014 v našem autorizovaném servisu. S přicházejícím jarním

Více

Můžete se těšit z každé jízdy

Můžete se těšit z každé jízdy Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas! Můžete se těšit z každé jízdy Příprava Vašeho vozidla Toyota na zimní období včetně testu akumulátoru a kontroly nastavení hlavních světlometů jen za 300 Kč. Sezónní

Více

Čas shodit zimní únavu

Čas shodit zimní únavu Čas shodit zimní únavu S přicházejícím jarním obdobím nabízíme prohlídky zaměřené na zlepšení funkčnosti a účinnosti klimatizačního systému. A Čištění a dezinfekce klimatizačního systému za 299 Kč B Regenerace

Více

Přivítejte jaro v dobré kondici. Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny

Přivítejte jaro v dobré kondici. Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Přivítejte jaro v dobré kondici Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Přijměte naše pozvání a objednejte se v období od 19. 3. do 18. 5. 2012 v našem autorizovaném servisu na prohlídku zaměřenou

Více

ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami

ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami JARNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKY KLIMATIZACE Objednejte se v období od 14. 3. do 31. 5. 2016 do našeho autorizovaného servisu a využijte

Více

Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku. Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas!

Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku. Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas! Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku. Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas! KONTROLA VOZIDLA PŘED ZIMOU POUZE 300 Kč KOMPLETY ZIMNÍCH KOL OD 9 900 Kč VYBRANÉ ORIGINÁLNÍ DÍLY TOYOTA SLEVA 25 %

Více

Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku. Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas!

Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku. Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas! Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku. Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas! Seznamte se s naší akční nabídkou od 1. 10. do 21. 12. 2018 PODZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA Kontrola vozidla před zimou

Více

Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny

Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Připravte svůj vůz na jaro Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Regenerace chladicího média 600 Kč Čištění a dezinfekce klimatizace 300 Kč Vybrané originální příslušenství VÝHODNÁ nabídka letních

Více

Čištění a údržba. klimatizace. za atraktivní ceny. Dopřejte svému vozu čistý vzduch. Od do

Čištění a údržba. klimatizace. za atraktivní ceny. Dopřejte svému vozu čistý vzduch.   Od do Čištění a dezinfekce klimatizace 300 Kč Regenerace chladicího média 600 Kč Vybrané originální příslušenství sleva 25 % Ke 4 ks letních pneu měření geometrie ZDARMA Dopřejte svému vozu čistý vzduch Čištění

Více

Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas!

Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas! Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas! KONTROLA VOZIDLA PŘED ZIMOU POUZE 300 Kč KOMPLETY ZIMNÍCH KOL OD 9 900 Kč VYBRANÉ ORIGINÁLNÍ DÍLY TOYOTA SLEVA 10 % Nečekejte

Více

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 1 349 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 Renault SERVIS. Stále v pohybu. Stále plni života. Zimní pneumatiky a komplety kol PŘEZUTÍ ZDARMA!

Více

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis.

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA Mobilita Plus Buďte připraveni na všechny nástrahy provozu za 2 000 Kč Aby každá vaše jízda vozem ŠKODA byla

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

Vyzkoušejte novou zimní kolekci!

Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Pneumatika 185/65 R15 88T za 1 399 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÍ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOL PŘEZUTÍ ZDARMA! Prémiové zimní pneumatiky vám u nás přezujeme

Více

Přišel čas jet se pořádně provětrat... Speciální letní servisní prohlídky Toyota

Přišel čas jet se pořádně provětrat... Speciální letní servisní prohlídky Toyota Přišel čas jet se pořádně provětrat... Speciální letní servisní prohlídky Toyota Přijměte naše pozvání a objednejte se v období od 1. 6. do 30. 6. 2010 v našem autorizovaném servisu na prohlídku zaměřenou

Více

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Více jistoty pro vaše zimní cesty Zimní pneumatika 175/65 R14 za 1 099 Kč s přezutím zdarma RENAULT SERVIS 5+. Řešení pro starší vozidla Renault. Zimní pneumatiky

Více

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD.

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. seat.cz Naskočte do zimy připraveni! ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE SEAT 2011. Do zimy naskočíte připraveni se zimní servisní akcí SEAT. V našem autorizovaném servisu jsme pro vás připravili speciální zimní servisní

Více

Legendární SUV TOYOTA VÍKEND. Limitovaná edice 5 výhod od Toyoty března Toyota C HR. Toyota RAV4

Legendární SUV TOYOTA VÍKEND. Limitovaná edice 5 výhod od Toyoty března Toyota C HR. Toyota RAV4 Legendární SUV od Toyoty Toyota C HR Toyota RAV4 Limitovaná edice 5 výhod od Toyoty TOYOTA VÍKEND 3. 4. března 2018 Jednička ve spolehlivosti TŰV zpráva 2016 Toyota RAV4 Legendární SUV Cena od 599 900

Více

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.3-2.6m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,830 mm* L1 4,425 mm L2 4,825 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790 mm

Více

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě TOYOTA COROLLA Nejprodávanější auto na světě TOYOTA VÍKEND 16. 17. září 2017 Jednička ve spolehlivosti TŰV zpráva 2016 Toyota Corolla Nejprodávanější vozidlo světa NEJLEPŠÍ POMĚR CENA / VÝKON COROLLA 1,6

Více

PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A

PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE 2012 25 DŮKLADNÝCH KONTROL VAŠEHO VOZIDLA SEZNAM VÝHER: Vážený zákazníku, přijeďte v období od 15. 10. 2012 do 15. 12. 2012

Více

Přijeďte na zimní prohlídku a OD 15. 10. DO 15. 12. 2012

Přijeďte na zimní prohlídku a OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 Přijeďte na zimní prohlídku a OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE 2012 SOUTĚŽ 4. 5. Sada pneumatik značky Barum nebo Continental Vážený zákazníku, přijeďte v období od 15. 10. 2012 do 15. 12.

Více

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. 0-5 Nabídka platí do 30. 12. 2017 Gerhard Horejsek a spol., s.r.o. -10 Kompletní ceny Volkswagen Kompletní ceny to

Více

ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS.

ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS. BMW Service ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS. BMW SERVICE INCLUSIVE. KOMPLETNÍ SERVIS. JIŽ ZAHRNUT. ÚDRŽBA. Zahrnuta. OPRAVY OPOTŘEBENÍ. Zahrnuty. OPRAVA. Zahrnuta. BMW SERVICE

Více

NOVÁ RAV4 TOYOTA VÍKEND března 2019 SUV BEZ KOMPROMISŮ JEDEN ROK SEDM PREMIÉR. Nové vozy Toyota Corolla a RAV4. Jedinečné finanční nabídky.

NOVÁ RAV4 TOYOTA VÍKEND března 2019 SUV BEZ KOMPROMISŮ JEDEN ROK SEDM PREMIÉR. Nové vozy Toyota Corolla a RAV4. Jedinečné finanční nabídky. NOVÁ RAV4 SUV BEZ KOMPROMISŮ TOYOTA VÍKEND 9. 10. března 2019 Nové vozy Toyota Corolla a RAV4. Jedinečné finanční nabídky. JEDEN ROK SEDM PREMIÉR Nová RAV4 Nejprodávanější SUV na světě v letech 2017 a

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT PEUGEOT DOPORUČUJE Originální díly PEUGEOT jsou pro váš vůz zárukou: zachování původního komfortu řízení, jízdních vlastností a bezpečnosti,

Více

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS Servisní karta ŠKODA Předplacený servis Popis služby Varianta Standard 5 let, max. 60.000 km ŠKODA Předplacený servis je doplňkovou službou společnosti ŠKODA AUTO a.s., která Vám

Více

Rozjeďte se za létem. Speciální letní servisní prohlídky Toyota

Rozjeďte se za létem. Speciální letní servisní prohlídky Toyota Rozjeďte se za létem Speciální letní servisní prohlídky Toyota Přijměte naše pozvání a objednejte se v období od 16. 5. do 15. 7. 2011 v našem autorizovaném servisu na prohlídku zaměřenou na zlepšení funkčnosti

Více

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte!

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! SEAT SERVIs ENJOYNEERING Originální příslušenství seat Se slevou 15 % Nabídka vybraného sortimentu Originálního příslušenství SEAT na modely Leon, Exeo

Více

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS. Produktové podmínky

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS. Produktové podmínky ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS Produktové podmínky Servisní karta ŠKODA Předplacený servis Varianta Standard 5 let, max. 60.000 km Plus 5 let, max. 100.000 km 5 let, max. 150.000 km Model vozidla: VIN: Datum

Více

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Originální díly: know-how značky Vaše vozidlo Peugeot je homogenní a koherentní celek součástek navržených

Více

JARO MÁ U NÁS ZELENOU

JARO MÁ U NÁS ZELENOU JARO MÁ U NÁS ZELENOU SEAT SERVICE ENJOYNEERING ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT S AKČNÍ SLEVOU 15 % Nabídka vybraného sortimentu na modely Ibiza, Leon, Exeo, Exeo ST, Altea, Altea XL, Altea Freetrack. DISK

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY KDY JE POTŘEBA PROVÉST PROHLÍDKU? Obsah a frekvence pravidelných prohlídek závisí na typu vozu, jeho motorizaci, stáří a počtu ujetých

Více

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě.

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Energy Program Výhodně. Ve formě. Audi Energy Program Poukazy z Audi Energy Programu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení

Více

ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 30. 12. 2016 Autosalon Klokočka Centrum a.s. Originální díly Volkswagen Mají špičkovou kvalitu, jsou

Více

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Service

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Service Audi Energy Program Výhodně. Ve formě. Audi Service Audi Energy Program Poukazy z Audi Energy Programu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně

Více

SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ.

SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ. BMW Service Inclusive www.bmw.cz Radost z jízdy SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. DOKONALÁ SPOLEHLIVOST. Záruka svobody od samého počátku. S BMW Service Inclusive

Více

škoda INFORMAČNÍ BROŽURA

škoda INFORMAČNÍ BROŽURA škoda INFORMAČNÍ BROŽURA 02 03 POPIS SLUŽBY HLAVNÍ VÝHODY ŠKODA Předplacený servis je doplňkovou službou společnosti ŠKODA AUTO a.s., která Vám kryje náklady spojené s předepsanou údržbou vozidla (servisní

Více

K úvěru bez navýšení 4 zimní kola zdarma. nejostřejší nabídka Na nový vůz

K úvěru bez navýšení 4 zimní kola zdarma. nejostřejší nabídka Na nový vůz K úvěru bez navýšení 4 zimní kola zdarma nejostřejší nabídka Na nový vůz Nejvýhodnější cesta k novému vozu Pořiďte si nový vůz SEAT tím nejlepším možným způsobem. Využijte úvěr či finanční leasing SEAT

Více

Vjeďte do jara! Profesionální servis za svěží ceny.

Vjeďte do jara! Profesionální servis za svěží ceny. ČLEN VOLKSWAGEN GROUP Vjeďte do jara! Profesionální servis za svěží ceny. seat service. enjoy the road. Originální příslušenství seat Se slevou 15% Základní střešní nosič Cena původní 4.809 Akční cena

Více

ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT SVĚT RENAULT SERVIS SE ZMĚNIL! OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 VÁM PŘINÁŠÍ JEŠTĚ VÍCE...

ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT SVĚT RENAULT SERVIS SE ZMĚNIL! OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 VÁM PŘINÁŠÍ JEŠTĚ VÍCE... ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT SVĚT RENAULT SERVIS SE ZMĚNIL! OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 VÁM PŘINÁŠÍ JEŠTĚ VÍCE... DRIVE THE CHANGE ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 DALŠÍ VÝHODY

Více

Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny

Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Rozjeďte se vstříc jaru Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Přijměte naše pozvání a objednejte se v období od 27. 3. do 30. 6. 2017 v našem autorizovaném servisu. A ČIŠTĚNÍ A DEZINFEKCE KLIMATIZACE

Více

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY.

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service. VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. 00% SERVISNÍ KARTA VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY Varianta produktu Caddy, Transporter/Multivan/ Caravelle/California,

Více

DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT TOTO JE POUZE VZOR VZOR

DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT TOTO JE POUZE VZOR VZOR DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT VZOR Klient: Klientské číslo: 14017734 Jméno a přímení: Telefon: Email: Blanka Uličná 604 000 XXX b.ulicna@neeistuje.aa Za AUTOTÝM zpracoval: Jméno a přímení: Telefon: Email:

Více

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM 1 DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM ---------------------------------------------------- Klientské číslo: Jméno a přímení: Telefon: Email: Informace o vozidle Tovární značka: Model: Datum 1. registr.

Více

Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny

Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Rozjeďte se vstříc jaru Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny 20% SLEVA NA ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ TOYOTA A ČIŠTĚNÍ A DEZINFEKCE KLIMATIZACE Přijměte naše pozvání a objednejte se v období od

Více

Omlazující kúra i pro Váš vůz.

Omlazující kúra i pro Váš vůz. Omlazující kúra i pro Váš vůz. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2014 AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. JARO 2014 Dopřejte Vašemu vozu omlazující kúru a využijte aktuální

Více

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás.

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Plus plán Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Poukazy z Plus plánu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení a rozhodnutí participujícího

Více

Směrnice pro provoz vozidla ZJ SDH Střeň č. 1/2017

Směrnice pro provoz vozidla ZJ SDH Střeň č. 1/2017 Směrnice pro provoz vozidla ZJ SDH Střeň č. 1/2017 Pro zajištění řádného a bezpečného provozu vozidla Zásahové jednotky Sboru dobrovolných hasičů Střeň vydává zastupitelstvo obce Střeň směrnici pro provoz.

Více

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA 3 verze karoserie hybridní pohony 4. generace TOYOTA VÍKEND 25. 26. KVĚTNA 2019 Pořiďte si novou Toyotu, nikdy nebyla dostupnější. JEDEN ROK SEDM PREMIÉR Nová Corolla Touring

Více

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014 S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 31. 12. 2014 AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie pro nastartování

Více

Audi servisní balíčky. Audi Service

Audi servisní balíčky. Audi Service Audi servisní balíčky. Audi Service Servisní karta Audi servisní balíčky Varianta produktu A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, TT, R8 Service 5 let, max. 90 000 km Service Plus 5 let, max. 120

Více

Audi servisní balíčky. Audi Service

Audi servisní balíčky. Audi Service Audi servisní balíčky. Audi Service Servisní karta Audi servisní balíčky Popis služby Varianta produktu Service Service Plus Model vozidla: VIN (identifikační číslo vozidla): Datum prodeje vozidla: Razítko

Více

VYPLATÍ SE NEZAPOMÍNAT NA PRAVIDELNOU JARNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKU 12. 3. - 12. 5. 2012

VYPLATÍ SE NEZAPOMÍNAT NA PRAVIDELNOU JARNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKU 12. 3. - 12. 5. 2012 servis_jaro1_cz_sestava 1 2/17/12 11:16 AM Stránka 1 VYPLATÍ SE NEZAPOMÍNAT NA PRAVIDELNOU JARNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKU 12. 3. - 12. 5. 2012 www.renault.cz DRIVE THE CHANGE servis_jaro1_cz_sestava 1 2/17/12

Více

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA Nejprodávanější vůz na světě Dynamika Síla Spolehlivost TOYOTA VÍKEND 27. 28. dubna 2019 Pořiďte si novou Toyotu, nikdy nebyla dostupnější. JEDEN ROK SEDM PREMIÉR Nová Corolla

Více

bezpečně do cíle s prohlídkou citroën

bezpečně do cíle s prohlídkou citroën Proč se odříkat zkušeností Citroën? bezpečně do cíle s prohlídkou citroën Akční nabídka služeb a příslušenství OD 16. 9. DO 20. 12. 2013 www.citroen.cz DÁLNIČNÍ ZNÁMKA ZDARMA při nákupu originálních náhradních

Více

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY.

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service. Volkswagen VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. 00% SERVISNÍ KARTA VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY Varianta produktu up!, Polo, Golf, Golf Sportsvan, Beetle,

Více

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o.

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. Zima 2013 Připravte Váš vůz na zimní režim

Více

Odměňte se novou Akční ceník

Odměňte se novou Akční ceník SIMPLY CLEVER Odměňte se novou Akční ceník > Zákaznická výhoda 40 000 Kč > Při úvěru od ŠkoFINu zákaznická výhoda 60 000 Kč > Prodloužená záruka zdarma > Fabia již od 182 900 Kč, Roomster již od 229 900

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

Audi servisní balíčky. e-tron. Audi Service

Audi servisní balíčky. e-tron. Audi Service Audi servisní balíčky. e-tron Audi Service Servisní karta Audi servisní balíčky Varianta produktu e-tron Service 5 let, max. 120 000 km Service Plus 5 let, max. 150 000 km Model vozidla: VIN (identifikační

Více

Nabídka platí od 16. 9. do 20. 12. 2013. Podzim / Zima 2013 V síti Peugeot

Nabídka platí od 16. 9. do 20. 12. 2013. Podzim / Zima 2013 V síti Peugeot Nabídka platí od 16. 9. do 20. 12. 2013 Podzim / Zima 2013 V síti Peugeot VČETNĚ SEŘÍZENÍ SVĚTEL PRO VIDĚT A BÝT VIDĚN Pro vaši bezpečnost je VELMI důležité, abyste nezapomínali na pravidelnou kontrolu

Více

SEAT servisní balíčky

SEAT servisní balíčky STK STK Service Kompletní ceny Fitness Plán SEAT servisní balíčky SERVISNÍ KARTA SEAT SERVISNÍ BALÍČKY Varianta produktu Service Service Plus Mii, Ibiza, Arona, Leon, Leon SC, Leon ST, Leon X-PERIENCE,

Více

NISSAN JUKE MR18 ZDARMA. Sada personalizace exteriéru.

NISSAN JUKE MR18 ZDARMA. Sada personalizace exteriéru. 16" & 17" 6.0 6.0 4.0 N/A 6.1-16" & 17" 7.6 7.5 4.4 N/A 7.6 16" & 17" 5.0 4.9 3.8 N/A 5.0 16" & 17" 138.0 128.0 104.0 N/A 130.0 168.0 170.0 175.0 12.0 11.5 NISSAN JUKE MR18 Sada personalizace exteriéru

Více

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Autosalon Klokočka Centrum a.s. Nabídka platí do 31. 12.

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Autosalon Klokočka Centrum a.s. Nabídka platí do 31. 12. S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 31. 12. 2014 Autosalon Klokočka Centrum a.s. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se svým novým vozem

Více

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat.

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat. SEAT SERVIS Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. seat.cz POUKAZY Z U MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DUBINA a.s. Horní 122 700 30 Ostrava - Dubina

Více

FITNESS PLÁN. Udržujte svůj vůz v kondici. Vici.

FITNESS PLÁN. Udržujte svůj vůz v kondici. Vici. FITNESS PLÁN Udržujte svůj vůz v kondici. Vici. VZOR Poukazy z Fitness plánu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající. Případně dle posouzení a rozhodnutí

Více

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Akce na čištění klimatizace Porsche Brno Economy díly Volkswagen Volkswagen Economy 100%

Více

ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT

ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT Vše, co musíte vědět o ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT DOPORUČUJE VŠE, CO MUSÍTE VĚDĚT O ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT Originální díly: know-how značky. Váš vůz Peugeot je homogenní celek provázaných součástek

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Přímý příjem Komplexní způsob příjmu vozidla do servisu, to je přímý příjem vozu na zvedáku za Vaší přítomnosti,

Více

Novinky ve financování spotřebitelský úvěr

Novinky ve financování spotřebitelský úvěr Novinky ve financování spotřebitelský úvěr Pokud přemýšlíte o některém modelu značky Volkswagen, zbývá společně s výbavou vozu dořešit i otázku financování. Pro maximální usnadnění máme pro vás přichystáno

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY

VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY PNEUMATIKY: ZÁKLADNÍ PRVEK BEZPEČNOSTI Pneumatiky jsou jediným spojením automobilu s vozovkou. Kontaktní plocha pneumatik odpovídá přibližně velikosti dlaně, proto je nezbytné kontrolovat

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PNEUMATIKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PNEUMATIKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... VÝBĚR PNEUMATIK Rozměr pneumatik stejně jako váhový a rychlostní index jsou výrobcem propočítány tak, aby zaručovaly maximální bezpečnost a pohodlí na cestách.

Více

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Přímý příjem Komplexní způsob příjmu vozidla do servisu, to je přímý příjem vozu na zvedáku za Vaší přítomnosti,

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

PŘIJEĎTE SI PRO NABÍDKA, KTERÁ HNED NEROZTAJE

PŘIJEĎTE SI PRO NABÍDKA, KTERÁ HNED NEROZTAJE PŘIJEĎTE SI PRO NABÍDKA, KTERÁ HNED NEROZTAJE www.renault.cz DRIVE THE CHANGE AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA (běžná cena 520 Kč*) VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, přijeďte v období od 17. 10. do 16. 12. 2011 do našeho autorizovaného

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se

Více

PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A OD 15. 10. DO 15. 12. 2012

PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 ZIMNÍ PROHLÍDKA Vážený zákazníku, přijeďte v období od 15. 10. 2012 do 15. 12. 2012 do našeho autorizovaného servisu RENAULT a využijte naší zajímavé

Více

Škoda Fabia 1,2 44 kw

Škoda Fabia 1,2 44 kw Škoda Fabia 1,2 44 kw Subkritérium A1: Práce Práce (bez materiálu) Poznámka kontrola vozu: zjištění závady/ servisní prohlídka prohlédnutí vozu, ať už za účelem zjištění závady před opravou či servisní

Více

SERVÍRUJEME ORIGINÁLNÍ SEAT SERVIS SEAT SERVICE TECHNOLOGY TO ENJOY

SERVÍRUJEME ORIGINÁLNÍ SEAT SERVIS SEAT SERVICE TECHNOLOGY TO ENJOY SERVÍRUJEME ORIGINÁLNÍ SEAT SERVIS SEAT SERVICE TECHNOLOGY TO ENJOY ORIGINÁLNÍ PŘíSLUŠEnSTVí SEAT Vybavte se na zimu! Pravou podstatou vozů SEAT je originalita, sportovní charakter a jasně definovaný styl.

Více

Omlazující kúra i pro Váš vůz.

Omlazující kúra i pro Váš vůz. Omlazující kúra i pro Váš vůz. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2014 Porsche Praha-Prosek JARO 2014 Dopřejte Vašemu vozu omlazující kúru a využijte aktuální servisní

Více

CENÍK PNEUSERVISNÍCH PRACÍ PRO MOTOCYKLY

CENÍK PNEUSERVISNÍCH PRACÍ PRO MOTOCYKLY Motoservis CENÍK PNEUSERVISNÍCH PRACÍ PRO MOTOCYKLY Servisní úkon / 1 ks Cena vč. DPH Demontáž / montáž kola Nh Demontáž pneu z ráfku 55 Montáž pneu na ráfek 55 Demontáž duše / ventilu 10 Montáž duše /

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Vše, co musíte vědět o MAZIVECH DOPORUČUJE

Vše, co musíte vědět o MAZIVECH DOPORUČUJE Vše, co musíte vědět o MAZIVECH DOPORUČUJE VŠE, CO MUSÍTE VĚDĚT O MAZIVECH Výměna oleje je 1. podmínkou údržby. PROČ PROVÁDĚT VÝMĚNU OLEJE? Je nezbytné pravidelně měnit motorový olej a používat maziva

Více

POSTARÁME SE O VÁŠ SEAT A VY SI UŽÍVEJTE ZIMY

POSTARÁME SE O VÁŠ SEAT A VY SI UŽÍVEJTE ZIMY SEAT SERVICE POSTARÁME SE O VÁŠ SEAT A VY SI UŽÍVEJTE ZIMY TECHNOLOGY TO ENJOY ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT Vybavte se na zimu! Pravou podstatou vozů SEAT je originalita, sportovní charakter a jasně definovaný

Více

BUĎTE PŘIPRAVENI NA JARO SE ZNAČKOU CITROËN!

BUĎTE PŘIPRAVENI NA JARO SE ZNAČKOU CITROËN! PROČ SE ODŘÍKAT ZKUŠENOSTÍ CITROËN? BUĎTE PŘIPRAVENI NA JARO SE ZNAČKOU CITROËN! VELKÁ JARNÍ SERVISNÍ AKCE PLATÍ OD 25. 3. DO 30. 4. 2013 www.citroen.cz JARNÍ PROHLÍDKA PO ZIMNÍ SEZÓNĚ Chcete se dozvědět,

Více

Haló, haló, volá jaro! Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2015. Porsche Olomouc

Haló, haló, volá jaro! Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2015. Porsche Olomouc Haló, haló, volá jaro! Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2015 Porsche Olomouc Prachové a pylové filtry Prachové a pylové filtry Volkswagen mají po celou dobu své životnosti

Více

BEZPEČNOST NEMÁ ALTERNATIVU!

BEZPEČNOST NEMÁ ALTERNATIVU! BEZPEČNOST NEMÁ ALTERNATIVU! Originální díly MAN a servis MAN PLATNOST KAMPANĚ 1. 4. 30. 6. 2019 NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. K tomu nejlepšímu není žádná alternativa. Nákladní vozidla MAN potřebují Originální

Více

Corolla Verso 1,6 VVT-i (benzín)

Corolla Verso 1,6 VVT-i (benzín) Corolla Verso 1,6 VVT-i (benzín) Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA Model: Corolla Verso ZNR10 Platnost od: 28.2.2015 Motor: 1,6L (81kW) 3ZZ-FE Výroba: 02/2004-12/2008 15 000 km / 1 rok * 30 000

Více

servisní NabÍDKa IVECo DaILY

servisní NabÍDKa IVECo DaILY servisní NabÍDKa IVECo DaILY Daily Easy Service 3 ORIGINÁLNÍ DÍLY IVECO 4 MOTOR 6 BRZDY 8 TLUMIČE 10 obsah VYSOCE EFEKTIVNÍ ÚDRŽBA VAŠEHO VOZU DAILY. Společnost IVECO uvádí Daily Easy Service, službu určenou

Více

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti PODZIM/ZIMA 2013 PRO VAŠI BEZPEČNOST: ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA Rozjeďte se naplno do nastávající zimy! S naší Jaguar zimní servisní prohlídkou bude Vaše auto fit i ve ztížených podmínkách v nadcházejících

Více

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM Pořídit si nový vůz nemusí být finanční zátěž Pokud si splátky chytře rozdělíte. Uzavření a vedení smlouvy je zdarma, vybrat si můžete financování bez navýšení nebo s dotovaným úročením.

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: OlfinCar s.r.o. Na Rybárně 1670 500 02 Hradec

Více

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám ŠKODA Servisní centrum Váš servis přímo od výrobce Přijeďte na pravidelnou údržbu nebo opravu se svým

Více