OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. asistent pro IT (M/Ž)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. asistent pro IT (M/Ž)"

Transkript

1 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AST 3 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce asistent pro IT (M/Ž) dočasný zaměstnanec VEXT/17/168/AST 3/DTD :00 alicantského času (SEČ) Alicante, ŠPANĚLSKO Platnost rezervního seznamu do Počet uchazečů na rezervním seznamu 15 Úřad Evropské unie pro duševní vlastnictví (EUIPO) organizuje výběrové řízení s cílem sestavit rezervní seznam, z nějž bude obsazena volná pozice asistenta pro IT v oddělení digitální transformace (DTD). 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE Oddělení digitální transformace (DTD) odpovídá za všechny činnosti a operace spojené s prováděním digitální strategie úřadu, včetně pracovních postupů a nástrojů, jejich definování, používání a pozdějších úprav. Mezi úkoly oddělení patří vývoj digitálních produktů. Oddělení řídí a vede ředitel, jemuž asistují dva zástupci ředitele a čtyři vedoucí útvarů. Oblast služeb informačních a komunikačních technologií odpovídá za celkové plánování, nasazování a provoz digitálních řešení a za poskytování služeb koncovým uživatelům. Skládá se ze dvou útvarů, které řídí vedoucí útvaru: útvaru operací a infrastruktury, který odpovídá za správu a provoz infrastruktury IT, nasazování aplikací a řízení bezpečnosti IT, a útvaru plánování a koncových uživatelů, který odpovídá za řízení plánování v oblasti IT, řízení projektů, činnosti v oblasti podpory a pracovní prostředí. Oblast vývoje produktů odpovídá za vývoj produktů, konkrétně za definování provozní analýzy a architektury a za implementaci digitálních řešení. Skládá se ze dvou útvarů, které řídí vedoucí útvaru: útvaru provozní analýzy, který odpovídá za zavádění nových pracovních postupů, provozní požadavky založené na údajích, kvantifikaci jejich příslušných výhod a celkové podávání zpráv o provozu, a útvaru architektury a implementace, který odpovídá za vývoj a údržbu systémů a za technickou architekturu a příslušné normy.

2 2. PRACOVNÍ POVINNOSTI Úspěšný uchazeč bude na základě oblasti, v níž bude působit, vykonávat některé z těchto činností: poskytovat podporu a přispívat k definování, implementaci a vývoji architektury IT a řešení IT. Zejména bude plnit níže uvedené úkoly a pomáhat při poskytování provozních služeb v těchto oblastech: infrastruktura koncových uživatelů a jejich podpora, architektury zaměřené na služby nebo webové architektury, hosting informačních systémů, virtualizace, zálohovací a úložné systémy, zabezpečení, databázové systémy a aplikační prostředí, datové/hlasové sítě, hlasové služby, videokonferenční a ové služby, velké informační systémy, webové nebo multimediální aplikace, pomáhat při převádění provozních potřeb do řešení IT a zajišťovat jejich plnění při současném vyvažování příležitostí a rizik při vývoji nového softwaru nebo zlepšování provozních procesů ve stávajících systémech, usnadňovat vztahy s provozem/klientem v souvislosti s projektem nebo službou v oblasti IT, pomáhat při řízení projektů/služeb v oblasti IT a správě smluv v oblasti IT v rámci úřadu nebo ve spolupráci s vnitrostátními úřady duševního vlastnictví, poskytovat podporu uživatelům a přispívat k provádění procesů IT (životní cyklus vývoje softwaru, řízení incidentů a problémů, bezpečnostní provozní postupy atd.) a pomáhat identifikovat oblasti, kde je potřeba zlepšení, sledovat provádění dohod o úrovni služeb, pravidelně aktualizovat projektovou dokumentaci, poskytovat podporu při přípravě brífinků, zpráv a prezentací. Povinnosti všech zaměstnanců: Aktivně usilovat o plnění cílů úřadu EUIPO v souladu se strategickým plánem, plnit všechny případné další pracovní úkoly a povinnosti přidělené přímým nadřízeným. 3. KRITÉRIA ZPŮSOBILOSTI Aby byli uchazeči způsobilí pro toto výběrové řízení, musí před uplynutím lhůty pro podání žádostí splňovat všechny níže uvedené podmínky: Obecné podmínky 1 Musí být státním příslušníkem některého z členských států Evropské unie, musí plně požívat svých občanských práv, musí mít splněné veškeré povinnosti dané legislativou týkající se povinné vojenské služby, 1 Viz článek 12 pracovního řádu ostatních zaměstnanců Evropské unie.

3 musí splňovat charakterové požadavky týkající se vhodnosti pro plnění příslušných povinností, musí být fyzicky způsobilí k provádění zadaných úkolů, Vzdělání musí mít úroveň vzdělání odpovídající dokončenému vysokoškolskému studiu doloženou diplomem NEBO úroveň vzdělání odpovídající středoškolskému studiu doloženou diplomem, která umožňuje přístup k vysokoškolskému studiu, a odpovídající odbornou praxi v trvání nejméně tří let. Odborná praxe 2 Uchazeči musejí mít minimálně tři roky příslušné odborné praxe (práce na plný úvazek) v oblasti a na úrovni týkající se úkolů popsaných v části Pracovní povinnosti. Jazykové dovednosti Mít důkladnou znalost některého z úředních jazyků EU (minimálně na úrovni C1) 1. jazyk, mít dobrou znalost některého z jazyků úřadu (angličtina, němčina, francouzština, španělština nebo italština) (minimálně na úrovni B2) 2. jazyk. 3 Uvedené úrovně odpovídají společnému evropskému referenčnímu rámci pro jazyky. 4. KRITÉRIA VÝBĚRU Za účelem výběru nejlépe kvalifikovaných uchazečů pro pohovor a testy a úspěšných uchazečů, kteří budou zařazeni na rezervní seznam na základě výsledků pohovoru a testů, úřad použije tato kritéria: znalosti a odborná praxe na úrovni asistenta v těchto oblastech: řízení projektů, poskytování služeb IT a podpora služeb včetně správy smluv (ITIL nebo podobné), jednání se zúčastněnými subjekty v souvislosti s projekty, smlouvami nebo poskytováním služeb IT, všeobecné mezinárodní standardy, standardy v oblasti IT, standardy, politiky a postupy týkající se kvality, jako je ISO 9001, ISO atd., odborné znalosti těchto technologií a praktické zkušenosti s nimi: programovací jazyky (Java, PHP atd.), aplikační servery Java (Jboss, Weblogic atd.), webové servery (Tomcat, Apache atd.), relační databáze (Oracle, MySQL atd.), 2 Odborná praxe se počítá od data získání příslušného diplomu, který umožňuje zařazení do dané funkční skupiny. V případě středoškolského vzdělání se vyžaduje odborná praxe v délce nejméně šesti let. 3 Tento jazyk musí být odlišný od 1. jazyka.

4 operační systémy a prohlížeče, dobrá znalost angličtiny (minimálně na úrovni B2). Kromě výše uvedených kritérií budou uchazeči pozvaní na pohovor a testy posuzováni také podle těchto požadavků: Kompetence Zejména: komunikace: vyjadřovat se jasně a přesně v ústním i písemném styku, analýza a řešení problémů: schopnost rozpoznat zásadní prvky složitých problémů a nalézt tvůrčí a praktická řešení, práce v kolektivu: spolupracovat s kolegy v týmu i s pracovníky jiných organizačních složek a respektovat rozdíly mezi lidmi, vytvářet týmového ducha podporou společných cílů a výměny znalostí a zkušeností, vzdělávání a rozvoj: rozvíjet a zlepšovat své dovednosti a znalosti o organizaci a jejím prostředí, zavázat se ke vzdělávání ostatních, sdílení znalostí a systematickému vylepšování pracovních metod, stanovování priorit a organizace: schopnost upřednostňovat nejdůležitější úkoly, pracovat pružně a efektivně organizovat svoji práci, kvalita a výsledky: převzít osobní odpovědnost a iniciativu za odvádění práce, která splňuje vysoký standard kvality v rámci stanovených postupů, ukázat jasnou orientaci na klienty (interní i externí), vytvářet systematické a metodické procesy pro vlastní i týmové projekty a práci, odolnost: neztrácet výkonnost ani během vysoké pracovní zátěže, být flexibilní a umět se přizpůsobit měnícímu se pracovnímu prostředí, povzbuzovat k tomu i ostatní a přizpůsobovat svůj přístup a přístup týmu změnám. 5. POHOVORY A TESTY Předběžný výběr Úřad může kontaktovat způsobilé uchazeče, kteří byli na základě svých žádostí a kritérií výběru v bodě 4 vybráni jako nejlépe kvalifikovaní, s cílem ověřit jejich jazykové dovednosti (zejména ústní projev v angličtině) i doložit jejich odbornou praxi nebo další dovednosti, znalosti a kompetence. Tento kontakt v rámci předběžného výběru nezaručuje, že uchazeči budou pozváni na pohovor. Jedná se o krok v rámci výběru nejvhodnějších uchazečů, kteří budou pozváni na pohovor. Pohovor Pohovory se uskuteční v Alicante a vzhledem k povaze pracovní pozice budou probíhat v angličtině. Další příslušné jazyky uvedené v žádosti/životopisu uchazeče mohou být posuzovány podle úrovní uvedených v tomto oznámení o volném pracovním místě. Při pohovoru budou testovány znalosti uchazeče (uchazečky) týkající se úkolů, které by měl(a) plnit (odborné znalosti a kompetence v oblasti chování), a činností úřadu, dále znalosti EU, vhodnost plnit zadané úkoly a vhodnost pro práci v mezinárodním prostředí. Test(y) Posuzování jednoho či několika z výše uvedených aspektů bude doplněno jedním či několika testy. Uchazeči pozvaní na pohovor a testy obdrží podrobné informace v pozvánce.

5 6. OBECNÉ INFORMACE Obecné informace o výběrovém a náborovém řízení úřadu EUIPO naleznete pomocí tohoto odkazu. 7. JAK PODAT ŽÁDOST Chcete-li podat žádost, klikněte na tento odkaz. Všechny dokumenty zahrnuté v podobě odkazu nebo uvedené v souvislosti s tímto oznámením o volném pracovním místě se považují za jeho součást. Důležité: Uchazeči by si měli uvědomit, že informace, které poskytnou ve své žádosti/životopisu/profilu, jsou základem pro posouzení kritérií způsobilosti a výběru. Vyzýváme je proto, aby si pečlivě přečetli požadavky a poskytli informace, které jsou relevantní a dostatečně podrobné, aby toto posouzení bylo možné. Pozornost by měli věnovat zejména informacím o svém vzdělání a odborné praxi, a to hlavně přesným datům a popisu povinností, plněných úkolů a používaných nástrojů. * V případě nesrovnalostí mezi jednotlivými jazykovými verzemi se za správnou považuje anglická verze.

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. specialista IT (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. specialista IT (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce specialista

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. projektový specialista (muž/žena)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. projektový specialista (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. IT specialista (muž/žena)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. IT specialista (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice odborník na prosazování práv (muž/žena) Funkční skupina / platová AD 8 třída Druh smlouvy dočasný zaměstnanec

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. právník (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. právník (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Referenční číslo Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 9 Druh smlouvy Ref. číslo Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. zástupce vedoucího projektu (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. zástupce vedoucího projektu (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí zástupce vedoucího projektu

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Bezpečnostní pracovník (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Bezpečnostní pracovník (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Bezpečnostní

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

odborník na duševní vlastnictví (muž/žena)

odborník na duševní vlastnictví (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice odborník na duševní vlastnictví (muž/žena) Funkční skupina / platová třída AD 6 Typ smlouvy dočasný zaměstnanec

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Finanční asistent (žena/muž) AST 3

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Finanční asistent (žena/muž) AST 3 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. VEXT/16/114/AD 6/IBD :00 alicantského času (SEČ)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. VEXT/16/114/AD 6/IBD :00 alicantského času (SEČ) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Architekti řešení a datoví vědci odborní pracovníci (muž/žena) Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy

Více

(ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS)

(ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS) Volné pracovní místo: vedoucí útvaru komunikační podpory Oddělení: oddělení pro kapacity a komunikaci v oblasti veřejného zdraví Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS) Evropské středisko pro prevenci

Více

Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje výběrové řízení na výše uvedené místo dočasného zaměstnance.

Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje výběrové řízení na výše uvedené místo dočasného zaměstnance. Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí Oznámení o volném pracovním místu vedoucího odborníka všeobecného dozoru/ vedoucího skupiny všeobecného dozoru v oddělení pro dozor a podporu reakce (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Více

Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA)

Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA) Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA) Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje

Více

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02)

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02) C 198 A/6 CS Úřední věstník Evropské unie 6.7.2011 OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02) Máte zájem o profesní dráhu v orgánech a institucích EU? Splňuje váš profil naše kritéria?

Více

Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici. referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7)

Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici. referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7) Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7) v Agentuře pro spolupráci energetických regulačních orgánů REF.: ACER/2015/09 Zveřejnění

Více

EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO)

EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO) 6.5.2009 CS Úřední věstník Evropské unie C 104 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO) OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2009/C 104 A/01) Evropský úřad pro výběr

Více

Krajská koncepce e-gov

Krajská koncepce e-gov Krajská koncepce e-gov Koncepční dokumenty pro oblast řízení a koordinaci e-gov 01. 10. 2013 OBSAH Obsah... 2 1 Úvodní informace... 3 2 Koncepční dokumenty pro oblast řízení a koordinaci e-gov... 5 2.1

Více

EFCA CA FGIV 1701 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (M/Ž)

EFCA CA FGIV 1701 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (M/Ž) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř. 17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: III/2Management

Více

Úřední věstník C 164 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník května České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ.

Úřední věstník C 164 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník května České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ. Úřední věstník Evropské unie C 164 A České vydání Informace a oznámení Ročník 60 24. května 2017 Obsah V Oznámení SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Účetní dvůr 2017/C 164 A/01 Oznámení o volném pracovním místě ECA/2017/7

Více

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH EPSO/AST/119 120/12 (2012/C 146 A/02)

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH EPSO/AST/119 120/12 (2012/C 146 A/02) C 146 A/4 CS Úřední věstník Evropské unie 24.5.2012 OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH EPSO/AST/119 120/12 (2012/C 146 A/02) Evropský úřad pro výběr personálu (EPSO) pořádá otevřená výběrová řízení

Více

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení lidských zdrojů (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG III) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/CA/003 Zveřejnění

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU Evropská komise pořádá externí výběrové řízení na obsazení pozice poradce zástupce generálního

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) Evropská agentura pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (EU-OSHA)

Více

Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích

Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích Mgr. Kateřina Břenková, MBA Ing. Štěpánka Cvejnová kancelář náměstka ministra vnitra pro státní službu sekce pro státní službu Ministerstvo

Více

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY)

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) SPRÁVNÍ RADA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO Úřad pro harmonizaci na vnitřním trhu (ochranné známky a průmyslové

Více

Ref. č.: EASO/2019/CA/008. asistent oddělení uživatelské podpory v oblasti informačních a komunikačních technologií (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2019/CA/008. asistent oddělení uživatelské podpory v oblasti informačních a komunikačních technologií (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení uživatelské podpory v oblasti informačních a komunikačních technologií (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG III) v Evropském podpůrném úřadu pro

Více

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1. Jedno (1) pracovní místo ředitele audit

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1. Jedno (1) pracovní místo ředitele audit 6.3.2018 CS Úřední věstník Evropské unie C 84 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1 Jedno (1) pracovní místo ředitele audit (funkční skupina AD, platová

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008 Název pozice vedoucí pracovník pro otázky přijímání / vedoucí pracovník pro otázky

Více

Administrativní ředitel Eurojustu

Administrativní ředitel Eurojustu Oznámení o volném pracovním místě Administrativní ředitel Eurojustu Dočasný zaměstnanec platové třídy AD 14 - Haag Ref. 17/EJ/01 Svou žádost pošlete nejpozději do 17. března 2017 do půlnoci SEČ na adresu

Více

CDT-AST4-2019/04 SENIOR VÝVOJÁŘ PRO MICROSOFT.NET-ANGULAR. Lucemburk, 03/07/2019 PLATOVÁ TŘÍDA: AST 4 ODBOR: MÍSTO VÝKONU ZAMĚSTNÁNÍ: LUCEMBURK

CDT-AST4-2019/04 SENIOR VÝVOJÁŘ PRO MICROSOFT.NET-ANGULAR. Lucemburk, 03/07/2019 PLATOVÁ TŘÍDA: AST 4 ODBOR: MÍSTO VÝKONU ZAMĚSTNÁNÍ: LUCEMBURK Lucemburk, 03/07/2019 REF.: CDT-AST4-2019/04 SENIOR VÝVOJÁŘ PRO MICROSOFT.NET-ANGULAR PLATOVÁ TŘÍDA: AST 4 ODBOR: ODBOR INFORMATIKY MÍSTO VÝKONU ZAMĚSTNÁNÍ: LUCEMBURK Překladatelské středisko pro instituce

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009 Název pozice Vedoucí pracovník pro oblast azylového řízení / vedoucí pracovník pro

Více

REF.: EASO/2016/TA/005. pracovník oddělení informačních a komunikačních technologií

REF.: EASO/2016/TA/005. pracovník oddělení informačních a komunikačních technologií Vyhlášení výběrového řízení na místo pracovníka oddělení informačních a komunikačních technologií (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 5) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/005

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI ÚŘEDNÍKA ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (FS III) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI ÚŘEDNÍKA ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (FS III) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI ÚŘEDNÍKA ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (FS III) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) Evropská agentura pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Více

EFCA/TA/AST4/1803 KOORDINÁTOR KONTROLNÍCH OPERACÍ (MUŽ/ŽENA) Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji.

EFCA/TA/AST4/1803 KOORDINÁTOR KONTROLNÍCH OPERACÍ (MUŽ/ŽENA) Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji. NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

REF.: EASO/2016/TA/015

REF.: EASO/2016/TA/015 Vyhlášení výběrového řízení na místo terénního pracovníka (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 6) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/015 Zveřejnění Název funkce externí

Více

CDT-AD5-2019/02 PŘEKLADATEL DO FRANCOUZŠTINY (MUŽ/ŽENA) PLATOVÁ TŘÍDA: AD 5 ODBOR:

CDT-AD5-2019/02 PŘEKLADATEL DO FRANCOUZŠTINY (MUŽ/ŽENA) PLATOVÁ TŘÍDA: AD 5 ODBOR: Lucemburk, 12/06/2019 REF. Č.: CDT-AD5-2019/02 PŘEKLADATEL DO FRANCOUZŠTINY (MUŽ/ŽENA) PLATOVÁ TŘÍDA: AD 5 ODBOR: ODBOR PŘEKLADŮ oddělení románských a středomořských jazyků MÍSTO VÝKONU PRÁCE: LUCEMBURK

Více

Úřední věstník C 191 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník června České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ.

Úřední věstník C 191 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník června České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ. Úřední věstník Evropské unie C 191 A České vydání Informace a oznámení Ročník 60 16. června 2017 Obsah V Oznámení SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Účetní dvůr 2017/C 191 A/01 Oznámení o volném pracovním místě ECA/2017/13

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/023

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/023 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/023 Název pozice Typ smlouvy asistent pro komunikaci (muž/žena) dočasný zaměstnanec Funkční

Více

Výzva k vyjádření zájmu. Asistent(ka) pro řízení programu. Ref. BEREC/2017/06

Výzva k vyjádření zájmu. Asistent(ka) pro řízení programu. Ref. BEREC/2017/06 Výzva k vyjádření zájmu Asistent(ka) pro řízení programu (dočasný zaměstnanec platová třída AST4) Ref. BEREC/2017/06 Úřad BEREC vyhlašuje výběrové řízení na sestavení rezervního seznamu na místo asistenta

Více

Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu

Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu Ref. č.: EASO/2018/SNE/003 Zveřejnění: externí Název pozice: Odborník na

Více

KOMPETENČNÍ MODEL NÁZEV PROJEKTU: ZVÝŠENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH VEŘEJNÝCH SLUŽEB MĚSTEM KRÁLÍKY A ŘÍZENÍ MĚÚ PRO KLIENTA

KOMPETENČNÍ MODEL NÁZEV PROJEKTU: ZVÝŠENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH VEŘEJNÝCH SLUŽEB MĚSTEM KRÁLÍKY A ŘÍZENÍ MĚÚ PRO KLIENTA Kontaktní osoba: Ing. Petr Sára, Ph.D. Mobil: +420 605 941 994 E-mail: sara@mc-triton.cz NÁZEV PROJEKTU: ZVÝŠENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH VEŘEJNÝCH SLUŽEB MĚSTEM KRÁLÍKY A ŘÍZENÍ MĚÚ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU

Více

Lhůta pro podání přihlášek: ve 12:00 (čas v Bruselu) 1. Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 11 AD

Lhůta pro podání přihlášek: ve 12:00 (čas v Bruselu) 1. Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 11 AD OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA JEDNO VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO č. AD/T/01/17 VEDOUCÍ ODDĚLENÍ (m/ž) v sekretariátu skupiny I (Zaměstnavatelé) Evropského hospodářského a sociálního výboru Zveřejněno v souladu

Více

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ROZPOČET

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ROZPOČET COM/TA/BUDG.R3-MOD/14/AD8 VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ROZPOČET Komise pořádá výběrové řízení za účelem obsazení jednoho místa administrátora v rámci Generálního ředitelství

Více

Ref. č.: EASO/2018/TA/019. vedoucí útvaru informačních a komunikačních systémů (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2018/TA/019. vedoucí útvaru informačních a komunikačních systémů (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru informačních a komunikačních systémů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/019

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ SPRÁVY BUDOV REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ SPRÁVY BUDOV REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Datum: 30. ledna 2017 ESMA/2017/VAC4/AD8 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ SPRÁVY BUDOV (ŽENA/MUŽ) REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Typ smlouvy dočasný zaměstnanec 1 Funkční skupina a platová

Více

REF.: EASO/2016/TA/013. vedoucí útvaru plánování a hodnocení

REF.: EASO/2016/TA/013. vedoucí útvaru plánování a hodnocení Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru plánování a hodnocení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) Evropského podpůrného úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/013 Zveřejnění

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004 Název funkce Typ smlouvy Hlavní právník Dočasný zaměstnanec Funkční skupina platová

Více

EFCA/CA/FGIV/1804 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (muž/žena) Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji.

EFCA/CA/FGIV/1804 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (muž/žena) Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji. NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

EFCA TA AD PROJEKTOVÝ MANAŽER PRONAJÍMANÝCH PROSTŘEDKŮ. Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji.

EFCA TA AD PROJEKTOVÝ MANAŽER PRONAJÍMANÝCH PROSTŘEDKŮ. Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji. NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) 20/12/ :00 času v Alicante (SEČ)

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) 20/12/ :00 času v Alicante (SEČ) ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) SPRÁVNÍ RADA OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ NA POZICI Název pracovního místa Funkční skupina/platová třída Druh smlouvy Referenční

Více

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL Komise vypisuje výběrové řízení za účelem obsazení jednoho místa administrátora v rámci Generálního ředitelství pro podniky

Více

Ref. č.: EASO/2018/TA/021. vedoucí útvaru soudů a tribunálů (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2018/TA/021. vedoucí útvaru soudů a tribunálů (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru soudů a tribunálů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/021 Název pozice

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011 Název pozice Typ smlouvy vedoucí útvaru uživatelské podpory (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/012. asistent oddělení informačních a komunikačních technologií

Ref. č.: EASO/2017/TA/012. asistent oddělení informačních a komunikačních technologií Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení informačních a komunikačních technologií (dočasný zaměstnanec v platové třídě AST 4) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) (muž/žena)

Více

Shrnutí dohody o partnerství s Českou republikou, 2014 2020

Shrnutí dohody o partnerství s Českou republikou, 2014 2020 EVROPSKÁ KOMISE Brusel, 26. srpna Shrnutí dohody o partnerství s Českou republikou, 2014 2020 Obecné informace Dohoda o partnerství (DP) s Českou republikou se týká pěti fondů: Evropského fondu pro regionální

Více

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 206 A/02)

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 206 A/02) 12.7.2011 CS Úřední věstník Evropské unie C 206 A/7 OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 206 A/02) Máte zájem o profesní dráhu v orgánech a institucích EU? Splňuje váš profil naše kritéria?

Více

ASISTENT V ODDĚLENÍ INFRASTRUKTURY A OSTRAHY (MUŽ/ŽENA) ODBOR SPRÁVY LUCEMBURK

ASISTENT V ODDĚLENÍ INFRASTRUKTURY A OSTRAHY (MUŽ/ŽENA) ODBOR SPRÁVY LUCEMBURK Lucemburk 06/08/2019 REF. Č.: CDT-AST3-2019/06 ASISTENT V ODDĚLENÍ INFRASTRUKTURY A OSTRAHY (MUŽ/ŽENA) PLATOVÁ TŘÍDA: ODBOR: : MÍSTO VÝKONU PRÁCE: AST3 ODBOR SPRÁVY LUCEMBURK Překladatelské středisko pro

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012 Název pozice Typ smlouvy Pracovník pro informace a analýzu (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

EFCA TA AD PROJEKTOVÝ MANAŽER / PROJEKTOVÁ MANAŽERKA

EFCA TA AD PROJEKTOVÝ MANAŽER / PROJEKTOVÁ MANAŽERKA NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení lidských zdrojů (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG III) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/CA/003 Zveřejnění

Více

PŘÍLOHA č. 1 - Pravidla pro vytvoření a působení Realizačního týmu

PŘÍLOHA č. 1 - Pravidla pro vytvoření a působení Realizačního týmu PŘÍLOHA č. 1 - Pravidla pro vytvoření a působení Realizačního týmu ke SMLOUVĚ O VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCI PŘI REALIZACI PROJEKTU SYSTÉMOVÁ PODPORA ROZVOJE MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE V ČR V RÁMCI ÚZEMÍ SPRÁVNÍCH OBVODŮ

Více

pracovník oddělení informačních a komunikačních technologií (muž/žena)

pracovník oddělení informačních a komunikačních technologií (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě pracovníka oddělení informačních a komunikačních technologií (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG IV) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/CA/005

Více

REF.: EASO/2017/TA/010

REF.: EASO/2017/TA/010 Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru bezpečnosti (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/010 Zveřejnění Název pozice

Více

Ref. č.: EASO/2019/CA/004

Ref. č.: EASO/2019/CA/004 Oznámení o volném pracovním místě pracovníka pro portál COI (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG IV) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/CA/004 Zveřejnění Název pozice

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/029. asistent oddělení lidských zdrojů

Ref. č.: EASO/2017/TA/029. asistent oddělení lidských zdrojů Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení lidských zdrojů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AST 3) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) (muž/žena) Ref. č.: EASO/2017/TA/029

Více

Výzva k vyjádření zájmu. Asistent pro rozpočet a účetnictví (M/Ž) (dočasný zaměstnanec platová třída AST 3) Ref. č. BEREC/2017/01

Výzva k vyjádření zájmu. Asistent pro rozpočet a účetnictví (M/Ž) (dočasný zaměstnanec platová třída AST 3) Ref. č. BEREC/2017/01 Výzva k vyjádření zájmu Asistent pro rozpočet a účetnictví (M/Ž) (dočasný zaměstnanec platová třída AST 3) Ref. č. BEREC/2017/01 Úřad BEREC vyhlašuje výběrové řízení na sestavení rezervního seznamu na

Více

Specializace Návrhář software na základě analýzy vytváří návrh softwarových aplikací ve formě schémat a diagramů.

Specializace Návrhář software na základě analýzy vytváří návrh softwarových aplikací ve formě schémat a diagramů. Návrhář software Návrhář software na základě analýzy vytváří návrh softwarových aplikací ve formě schémat a diagramů. Odborný směr: Informační technologie Odborný podsměr: nezařazeno do odborného podsměru

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/034. vedoucí pracovník podpora vedení (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/034. vedoucí pracovník podpora vedení (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo vedoucího pracovníka podpora vedení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 7) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/034 Zveřejnění

Více

Kariérní řád zaměstnanců

Kariérní řád zaměstnanců Kariérní řád zaměstnanců Preambule Cílem tohoto Kariérního řádu je podpořit soustavný růst pracovníků, zvyšovat jejich kvalifikaci a rozvíjet jejich dovednosti a schopnosti. INESAN se všem svým pracovníkům

Více

Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu

Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu Ref. č.: EASO/2018/SNE/002 Zveřejnění: externí Název pozice: Odborník na

Více

Konečný příjemce OP RLZ odbor 42

Konečný příjemce OP RLZ odbor 42 Konečný příjemce OP RLZ odbor 42 Zadávací dokumentace pro projekt dodávky služeb hrazený z projektu na administraci nadregionálního grantového schématu Priorita 2 Sociální integrace a rovnost příležitostí

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI FINANČNÍHO ÚŘEDNÍKA A INTERNÍHO AUDITORA (FS III) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI FINANČNÍHO ÚŘEDNÍKA A INTERNÍHO AUDITORA (FS III) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI FINANČNÍHO ÚŘEDNÍKA A INTERNÍHO AUDITORA (FS III) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) Evropská agentura pro bezpečnost a ochranu zdraví při

Více

Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech: Kritéria zlepšování

Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech: Kritéria zlepšování Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech: Kritéria zlepšování Ing. Štěpánka Cvejnová vedoucí kanceláře náměstka ministra vnitra pro státní službu sekce pro státní službu Ministerstvo vnitra

Více

Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD Úkoly:

Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD Úkoly: OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO č. AD/T/01/16 týkajícím se JEDNOHO pracovního místa ADMINISTRÁTORA/ADMINISTRÁTORKY na sekretariátu skupiny I (skupina Zaměstnavatelé) Evropského hospodářského

Více

Aplikace modelu CAF 2006 za podpory procesního řízení. Ing. Vlastimil Pecka Ing. Zdeněk Havelka, PhD.

Aplikace modelu CAF 2006 za podpory procesního řízení. Ing. Vlastimil Pecka Ing. Zdeněk Havelka, PhD. Aplikace modelu CAF 2006 za podpory procesního řízení Ing. Vlastimil Pecka Ing. Zdeněk Havelka, PhD. Cíle prezentace 1. Přiblížit důvody zavádění modelu CAF 2009 za podpory procesního řízení. 2. Shrnutí

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/036. asistent oddělení informačních a komunikačních technologií (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/036. asistent oddělení informačních a komunikačních technologií (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě asistenta oddělení informačních a komunikačních technologií (dočasný zaměstnanec v platové třídě AST 4) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/036

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/004

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/004 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/004 Název pozice Druh smlouvy administrativní asistent (úředník provádějící finanční

Více

ЕFCA/ТА/EFCA/TA/AD10/1802 ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO ODBORU VOD EU A SEVERNÍHO ATLANTIKU

ЕFCA/ТА/EFCA/TA/AD10/1802 ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO ODBORU VOD EU A SEVERNÍHO ATLANTIKU NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

REF.: EASO/2016/CA/010

REF.: EASO/2016/CA/010 Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení obecných záležitostí (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG III) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/CA/010 Zveřejnění

Více

Ref. č.: EASO/2017/CA/002. Bezpečnostní asistent (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/CA/002. Bezpečnostní asistent (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo bezpečnostního asistenta (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG III) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/CA/002 Zveřejnění Název

Více

REF.: EASO/2016/TA/018

REF.: EASO/2016/TA/018 Vyhlášení výběrového řízení na místo inspektora ochrany údajů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 5) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/018 Zveřejnění Název pozice

Více

Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673

Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Název vyučovacího předmětu: GRAFIKA NA PC (GRA Obor vzdělání: 18 20 M/01 Informační technologie Forma vzdělání: denní Celkový počet vyučovacích hodin za studium: 154 (5 hodin týdně) Platnost: 1. 9. 2009

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/013. operační pracovník (muž/žena)

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/013. operační pracovník (muž/žena) Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/013 Název pozice Typ smlouvy operační pracovník (muž/žena) dočasný zaměstnanec Funkční

Více

EFCA TA AST KOORDINÁTOR KONTROLNÍCH OPERACÍ. Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji.

EFCA TA AST KOORDINÁTOR KONTROLNÍCH OPERACÍ. Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji. NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ministerský rada FM 3276, v odboru 56 Interní audit, odd Realizace interního auditu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ministerský rada FM 3276, v odboru 56 Interní audit, odd Realizace interního auditu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ministerský rada FM 3276, v odboru 56 Interní audit, odd. 5602 Realizace interního auditu Datum: 16. prosince 2016 Č. j.: MF-43188/2016/3005-2 PID:

Více

Ministerstvo zahraničních věcí České republiky

Ministerstvo zahraničních věcí České republiky - Ministerstvo zahraničních věcí České republiky Diplomatická akademie Rytířská 31, 110 00 Praha 1 tel.: +420 224 186 252, fax: +420 224 186 251 www.mzv.cz VŠEOBECNÁ VNĚJŠÍ VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ DO DIPLOMATICKÉ

Více

EFCA TA AD Zástupce vedoucího oddělení operací. Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji.

EFCA TA AD Zástupce vedoucího oddělení operací. Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji. NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

Volné pracovní místo vedoucího úseku projektů a smluv oddělení IKT (dočasný zaměstnanec, AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO)

Volné pracovní místo vedoucího úseku projektů a smluv oddělení IKT (dočasný zaměstnanec, AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Volné pracovní místo vedoucího úseku projektů a smluv oddělení IKT (dočasný zaměstnanec, AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/020 Zveřejnění Název pozice externí

Více

KREATIVNÍ EVROPA ( ) Dílčí program Kultura. Výzva k předkládání návrhů:

KREATIVNÍ EVROPA ( ) Dílčí program Kultura. Výzva k předkládání návrhů: KREATIVNÍ EVROPA (2014 2020) Dílčí program Kultura Výzva k předkládání návrhů: Výzva k předkládání návrhů EACEA 34/2018: Podpora projektů evropské spolupráce 2019 UPOZORNĚNÍ: Tato výzva k předkládání návrhů

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/003

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/003 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/003 Název pozice Typ smlouvy administrativní asistent (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

SETKÁNÍ VEDENÍ STŘEDOČESKÉHO KRAJE SE STAROSTY STŘEDOČESKÝCH OBCÍ. Praha,

SETKÁNÍ VEDENÍ STŘEDOČESKÉHO KRAJE SE STAROSTY STŘEDOČESKÝCH OBCÍ. Praha, SETKÁNÍ VEDENÍ STŘEDOČESKÉHO KRAJE SE STAROSTY STŘEDOČESKÝCH OBCÍ Praha, 13. 3. 2018 SETKÁNÍ VEDENÍ STŘEDOČESKÉHO KRAJE SE STAROSTY STŘEDOČESKÝCH OBCÍ Praha, 13. 3. 2018 PŘEDNÁŠEJÍCÍ: Martin Herman Radní

Více

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ EAC/S17/2017

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ EAC/S17/2017 VÝZVA K PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ EAC/S17/2017 Monitorování a odborné vedení mladých lidí, u nichž existuje riziko radikalizace, prostřednictvím sportovních projektů Tato výzva k podávání návrhů slouží k dosažení

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/005. vedoucí oddělení plánování a hodnocení (M/Ž)

Ref. č.: EASO/2017/TA/005. vedoucí oddělení plánování a hodnocení (M/Ž) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího oddělení plánování a hodnocení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/005 Zveřejnění

Více

REF.: EASO/2017/TA/025. vedoucí oddělení pro komunikaci a zúčastněné

REF.: EASO/2017/TA/025. vedoucí oddělení pro komunikaci a zúčastněné Oznámení o volném pracovním místě vedoucího oddělení pro komunikaci a zúčastněné subjekty (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/025

Více