MĚSTO ROŢNOV POD RADHOŠTĚM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTO ROŢNOV POD RADHOŠTĚM"

Transkript

1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Zadanou mimo reţim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ). s názvem Dodávka 1ks osobního vícemístného vozidla formou leasingu dle technických podmínek stanovených v zadávací dokumentaci dále i osobní vozidlo. Zadavatel: Název organizace Město Roţnov pod Radhoštěm Sídlo Masarykovo náměstí 128, Roţnov pod Radhoštěm Zastupuje Bc. Markéta Blinková IČ DIČ CZ Bankovní spojení Česká spořitelna Číslo účtu /0800 tel , kubicek.osm@rozno v.cz Strana 1 (celkem 7)

2 Obsah 1. Podklady pro zpracování nabídky Vymezení plnění veřejné zakázky Předmět plnění veřejné zakázky Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Doba plnění veřejné zakázky Místo plnění veřejné zakázky Nabídka Způsob zpracování a podání nabídky Lhůta pro podání nabídek Adresa pro podání nabídek Hodnotící kritéria Kvalifikační předpoklady Obchodní podmínky Nabídková cena a platební podmínky Závaznost nabídky Platnost nabídkové ceny Podmínky překročení nabídkové ceny Další informace Zveřejňování a pouţívání informací Přílohy... 5 tel , kubicek.osm@rozno v.cz Strana 2 (celkem 7)

3 1. Podklady pro zpracování nabídky Podkladem pro zpracování nabídky je tato výzva k podání nabídek včetně její přílohy č. 1 (dále jako Výzva). 2. Vymezení plnění veřejné zakázky 2.1. Předmět plnění veřejné zakázky Předmětem zakázky je nákup osobního vozidla pro městský úřad Roţnova pod Radhoštěm. Podrobná specifikace minimálních poţadavků osobního vozidla je uvedena v příloze č. 1 této výzvy Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: ,- Kč bez DPH. Jedná se o veřejnou zakázku na dodávky malého rozsahu dle vnitřního předpisu 6/2008 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu, ve znění pozdějších změn, kategorie C zadávané mimo reţim zákona o veřejných zakázkách Doba plnění veřejné zakázky Předpokládaná doba plnění je po ukončení výběrového řízení a potvrzení objednávky vybraným uchazečem, dodání zboţí se předpokládá nejpozději do Zadavatel si vyhrazuje právo posunout předpokládané zahájení a ukončení doby plnění v souvislosti s termínem dokončení tohoto výběrového řízení Místo plnění veřejné zakázky Místem plnění veřejné zakázky je městský úřad Roţnov pod Radhoštěm, Masarykovo náměstí 128, Roţnov pod Radhoštěm. 3. Nabídka 3.1. Způsob zpracování a podání nabídky Uchazeč zpracuje nabídku včetně její hodnoty, ke které připojí konkrétní specifikaci osobního vozidla, ze které bude jednoznačně vyplývat splnění minimálních poţadavků zadavatele uvedených v příloze číslo 1 této výzvy a návrh leasingové smlouvy. Nabídka bude zpracována v českém jazyce Lhůta pro podání nabídek Nabídku je uchazeč povinen podat ve lhůtě pro podání nabídek, nejpozději do Rozhodující pro podání nabídek je datum podání nabídky na poště. Pro osobní podání nabídky je poslední den lhůty datum jejího doručení na podatelnu MěÚ Roţnov p.r., Masarykovo náměstí 128 dne do 16,00 hod. tel , kubicek.osm@rozno v.cz Strana 3 (celkem 7)

4 3.3. Adresa pro podání nabídek Město Roţnov pod Radhoštěm Masarykovo náměstí Roţnov pod Radhoštěm MĚSTO ROŢNOV POD RADHOŠTĚM Nabídku doručí uchazeč poštou nebo osobně v zalepené obálce, která bude označena slovy NEOTVÍRAT - Cenová nabídka služební vozidlo. Na zadní straně obálky bude uveden název uchazeče, musí být přelepena a opatřena razítkem obchodní firmy. 4. Hodnotící kritéria Základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je nejnižší celková cena vozidla včetně všech leasingových splátek. 5. Kvalifikační předpoklady Veškeré dokládané údaje týkající se kvalifikace uchazeče se musí vztahovat výhradně k osobě uchazeče se současným identifikačním číslem. Vítězný uchazeč doloţí originál aktuálního a platného výpisu z obchodního nebo živnostenského nebo jiného rejstříku resp. doklad o oprávnění k podnikání v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, tj. dodávky osobního vozidla, v sídle zadavatele, nebo jej zašle datovou schránkou se zaručeným elektronickým podpisem nejpozději třetí následující pracovní den po oznámení zadavatelem, ţe byl vybrán ke splnění veřejné zakázky. Pokud se tak nestane, bude vyloučen z výběrového řízení. 6. Obchodní podmínky 6.1. Leasingová smlouva podmínky 1. Akontace 10% 2. Počet splátek Základní údaje leasingové smlouvy 1. Pořizovací cena osobní vozidla s DPH 2. Pořizovací cena osobního vozidla bez DPH 3. Splátka hrazená předem v Kč bez DPH 4. Splátka hrazená předem v Kč s DPH 5. Pravidelná měsíční splátka v Kč s DPH 6. Pravidelná měsíční splátka v Kč bez DPH 7. Zůstatková cena s DPH 8. Zůstatková cena bez DPH 9. Roční procentní sazba nákladů 10. Pojistitel 11. Povinné ručení (roční pojistné) 12. Havarijní pojištění (roční pojistné) 13. Spoluúčast 14. Roční pojistné celkem 15. Měsíční pojistné celkem 16. Měsíční platba leasingu včetně pojištění tel , kubicek.osm@rozno v.cz Strana 4 (celkem 7)

5 7. Nabídková cena a platební podmínky 7.1. Závaznost nabídky Nabídku po jejím předloţení nelze odvolat, měnit ani doplňovat, s výjimkou změn či doplnění, které umoţní zadavatel Platnost nabídkové ceny Nabídková cena bez DPH je stanovena jako cena nejvýše přípustná, kterou je moţno překročit jen za podmínek, které vyplývají z čl výzvy Podmínky překročení nabídkové ceny Výši nabídkové ceny s DPH lze překročit pouze v případě změny zákonné výše DPH, pokud se tato zákonná změna přímo vztahuje k předmětu veřejné zakázky a nastane nejpozději ke dni uskutečnění zdanitelného plnění. Účtována bude sazba DPH v zákonem stanovené výši. 8. Další informace Veškeré náklady spojené se zpracováním nabídky a účastí v poptávkovém řízení nese uchazeč. Zadavatel prohlašuje, že toto poptávkové řízení není veřejnou obchodní soutěží ani veřejným příslibem, nejedná se ani o zadávací řízení dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Zadavatel si vyhrazuje právo: a) ověřit si skutečnosti deklarované v nabídkách před dokončením vyhodnocení nabídek b) měnit či rušit zakázku nebo odmítnout všechny nabídky bez uvedení důvodu c) nevybrat ţádného uchazeče bez udání důvodu 9. Zveřejňování a používání informací Zadavatel si vyhrazuje právo dále vymezený okruh informací, které budou uchazečem poskytnuty v průběhu zadávání veřejné zakázky a případně i v průběhu plnění z akceptované objednávky, zveřejnit v rámci transparentnosti řízení na svých webových stránkách. Těmito informacemi jsou např.: IČ uchazeče, nabídková cena uchazeče, termín dodání dle nabídky, záruční doba, ostatní sjednané podmínky dodávky. Ukončením poptávkového řízení nezaniká právo na zveřejnění informací. Účastí v řízení o zadání veřejné zakázky bere uchazeč na vědomí, ţe zadavatel s výše uvedenými informacemi, poskytnutými v průběhu poptávkového řízení, bude nakládat výše uvedeným způsobem a vyjadřuje s jejich pouţitím souhlas. 10. Přílohy Příloha č. 1 Specifikace vozidla tel , kubicek.osm@rozno v.cz Strana 5 (celkem 7)

6 Příloha č. 1 specifikace vozidla MĚSTO ROŢNOV POD RADHOŠTĚM Osobní vozidlo musí splňovat následující podmínky Všeobecné podmínky: 1. Musí se jednat o nové osobní vozidlo 2. Typ vozidla musí být homologován pro provoz na pozemních komunikacích v ČR 3. Vozidlo musí splňovat exhalační normu Euro 5, popřípadě vyšší 4. Vozidlo musí splňovat vybavení vozidel povinnou výbavou dle vyhlášky 341/2002 Sb., o schvalování technické způsobilosti a o technických podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, v platném znění 5. Vozidlo musí splňovat technické parametry a výbavu v souladu s minimálními poţadavky zadavatele dle této přílohy Typ karoserie: Typ: Počet míst: pětidveřová pětimístná Motor, převodovka: Palivo: benzín Typ motoru: TSI (Turbocharged Stratified Injection) Objem motoru: od 1300 cm 3 do 1400 cm 3 Počet válců: 4 Maximální výkon: od 90 kw do 110 kw Exhalační norma Euro 5 J Převodovka: šestistupňová, mechanická Interiér: Barva: černý černá Magic, s perleťovým efektem Základní výbava: 12 V zásuvka v zavazadlovém prostoru 2 světla na čtení vpředu a 2 vzadu Tříbodové bezpečnostní samonavíjecí pásy vzadu 4 reproduktory Anténa s příjmem AM/FM Čelní, boční a zadní okna tónovaná Boční airbeg vpředu a hlavový airbag Kolenní airbag řidiče Centrální zamykání s dálkovým ovládáním včetně 2 sklopných klíčků s dálkovým zamykáním Elektrické ovládání oken vpředu ESC elektronic stabiliti control Halogenové dvojité světlomety Přední mlhové světlomety Hlavové opěrky zadní 3 kusy Intervalový spínač stěračů seřiditelný potenciometrem čtyřstupňový Klimatizace Zadní kotoučové brzdy Loketní opěra vpředu Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel tel , kubicek.osm@rozno v.cz Strana 6 (celkem 7)

7 Odkládací paket Odkládací prostor s víkem v bočním obloţení kufru Látkový potah sedadel tmavé barvy Palubní počítač Prodlouţený servisní interval Přídavná odrazka dveří Autorádio s CD/MP3 mechanikou Dvoutónová houkačka Dálková regulace polohy světlometu Optická a akustická kontrola zapnutí bezpečnostního pásu Osvětlení zavazadlového prostoru Spínač denního jízdního osvětlení Střední konzola Ukazatel nedostatku kapaliny nádobky ostřikovače Vnější zpětná zrcátka elektricky nastavitelná, vyhřívaná Vnější zpětná zrcátka konvexní v barvě vozu Výplň dveří Zadní sedadlo nedělené, opěradlo dělené a sklopné Zakrytí zavazadlového prostoru odklopné Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Nárazník standard Mimořádná výbava: Kola z lehké slitiny čtyři kusy včetně pneumatik Rezervní kolo ocelové, zvedák Hands free Parametry uvedené v poptávce jsou parametry minimálními (nabídnuty mohou být i vyšší). Variantní způsob nabídky je pro přehlednost nepřípustný - požadujeme jedinou variantu. tel , kubicek.osm@rozno v.cz Strana 7 (celkem 7)

Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel. zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel. zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Vymezení předmětu zakázky: Předmětem zakázky je dodávka čtyř nových

Více

Operativní leasing automobilů

Operativní leasing automobilů Město Bílina Břežánká 50/4 418 31 Bílina IČ: 00266230 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název zakázky: Automobily pro ranou péči OS LOGO Výzva probíhá v rámci projektu registrovaném v programu MPSV 01331 Rozvoj a obnova materiálně-technické základy sociálních služeb

Více

Operativní leasing automobilů

Operativní leasing automobilů Městské technické služby Bílina, příspěvková organizace Teplická 899 418 28 Bílina IČ: 70885222 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Předmět veřejné zakázky: Osobní automobil I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov, spol. s r. o. Sídlo: Chebská 1939,

Více

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Na Františku 32, 110 15 Praha 1 IČ:47609109

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Na Františku 32, 110 15 Praha 1 IČ:47609109 Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Na Františku 32, 110 15 Praha 1 IČ:47609109 Zadávací dokumentace Tato zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek v rámci zadání veřejné zakázky

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o. zadávanou jako zakázka malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Město Strakonice městská policie

Město Strakonice městská policie Město Strakonice městská policie Naše značka: Vyřizuje: Datum: MP / ST_17_2018 Michálek Milan 8.3.2018 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Nákup služebního vozidla pro městskou

Více

Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka. Rozměry. Karoserie. Barva. Bezpečnost. protiprokluzový systém

Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka. Rozměry. Karoserie. Barva. Bezpečnost. protiprokluzový systém Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLN Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka Rozměry Karoserie Barva vznětový obsah 1350-2000 cm 3 výkon 85-230 kw kombinovaná

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Příloha č. 1.2. (Část 2. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Příloha č. 1.1. (Část 1. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

Město Strakonice městská policie

Město Strakonice městská policie Město Strakonice městská policie Naše značka: Vyřizuje: Datum: MP_1_2018 Michálek Milan 25. 1. 2018 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Nákup 2ks služebních vozidel pro městskou

Více

VÝZVA K PODÁNí NABíDKY

VÝZVA K PODÁNí NABíDKY VÝZVA K PODÁNí NABíDKY 1. Identifikacní údaje zadavatele: Název zadavatele: Sociální služby Uherské Hradište, príspevková organizace (Zrizovatel: Zlínský kraj, Tr. T. Bati 21, 761 90 Zlín) Štepnická 1139,

Více

Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor rozvoje a investic

Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor rozvoje a investic Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor rozvoje a investic Osvobození 796, 73514 Orlová-Lutyně *MUORX00JSBXZ* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUOR 56438/2014 SPIS ZN.: MUOR S 8554/2014/ORI/KAB

Více

Zadání veřejné zakázky. Dodávka motorového vozidla pro přepravu vozíčkářů

Zadání veřejné zakázky. Dodávka motorového vozidla pro přepravu vozíčkářů Zadání veřejné zakázky Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Mgr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky malého rozsahu mimo

Více

Městská knihovna Děčín, p.o. PODMÍNKY REALIZACE. Nákup nového služebního užitkového vozu

Městská knihovna Děčín, p.o. PODMÍNKY REALIZACE. Nákup nového služebního užitkového vozu Městská knihovna Děčín, p.o. Karla Čapka 1441/3, 406 55 Děčín Profil zadavatele: https://zakazky.mmdecin.cz/ PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup nového služebního užitkového

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

Výzva k předložení nabídky

Výzva k předložení nabídky Zakázka malého rozsahu - název: Výzva k předložení nabídky ( zakázka malého rozsahu tj. do 2 mil. Kč bez DPH) DDŠ Býchory - Nákup devítimístného automobilu 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel:

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 6/2013, o zadávání veřejných zakázek) Vážení, zamýšlíme zadat dle

Více

Výzva zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky na dodání nového automobilu

Výzva zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky na dodání nového automobilu Dětský diagnostický ústav, středisko výchovné péče, základní škola, mateřská škola a školní jídelna Liberec, U Opatrovny 3, 460 01 Liberec 4 Výzva zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky na dodání

Více

Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j.,

Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j., Česká republika - Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j., Česká republika - Energetický regulační úřad Masarykovo náměstí 91/5 586 01 Jihlava 70894451 07630/2016-ERU Dodatečné informace č. 1 k zadávacím podmínkám

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 80796/2014 MUCL/160944/2014 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka 1. Zadavatel zakázky ZADÁVACÍ PODMÍNKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Nákup osobních automobilů Město Studénka

Více

Výzva k podání nabídek - Oznámení o zahájení zadávacího řízení

Výzva k podání nabídek - Oznámení o zahájení zadávacího řízení Výzva k podání nabídek - Oznámení o zahájení zadávacího řízení veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Nový Jičín, příspěvková organizace. tel: 556 771 144, www.pppnj.cz Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka osobního automobilu pro PPP N. Jičín článek 1 Identifikační

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka osobních motorových vozidel

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka osobních motorových vozidel ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon ) k nadlimitní veřejné zakázce Dodávka osobních motorových vozidel

Více

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby Pořízení osobního vozidla pro OSPOD Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem probíhá podle vnitřního předpisu města Dvůr Králové

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Tato zadávací dokumentace vymezuje předmět veřejné zakázky a stanovuje technické specifikace a další podmínky pro předmětnou zakázku a zadávací řízení. A. Identifikace zadavatele Název

Více

Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu výběr dodavatele na koupi služebního osobního automobilu

Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu výběr dodavatele na koupi služebního osobního automobilu ŠMIDINGEROVA KNIHOVNA Zámek 1, 386 11 Strakonice II tel.: 380 422 700 www.knih-st.cz Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu výběr dodavatele na koupi služebního osobního automobilu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka služebního automobilu SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ODBOR SOCIÁLNÍCH SLUŽEB, ÚMČ BRNO KRÁLOVO POLE, PALACKÉHO 59, 612 93 BRNO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup nového víceúčelového služebního vozidla pro ÚMČ Brno Královo Pole,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Motorizace Akční cena Magic Ušetříte

Více

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz Název projektu: Číslo projektu: Rozšíření služeb a dostupnosti péče mobilního hospice při MEDICA zdravotní péče, s.r.o.

Více

Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje Jana Palacha 1970, Kladno

Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje Jana Palacha 1970, Kladno Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka podlimitní ve zjednodušeném řízení Číslo zakázky Č.j.: HSKL 9339-3/2012 - ÚE Osobní automobily 3 ks, užitkové vozidlo

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA č.09/2016. Pořízení osobního automobilu na CNG. Domov Duha, příspěvková organizace, Hřbitovní 1128/41, Nový Jičín, IČ

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA č.09/2016. Pořízení osobního automobilu na CNG. Domov Duha, příspěvková organizace, Hřbitovní 1128/41, Nový Jičín, IČ Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu podle č.134/2016 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění ve smyslu 27 s uplatněním výjimky dle 31 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA č.09/2016 Pořízení osobního

Více

MĚSTO VIMPERK. Zadání veřejné zakázky. dodávka osobního automobilu pro vedení města Vimperk. Steinbrenerova 6 385 17 VIMPERK

MĚSTO VIMPERK. Zadání veřejné zakázky. dodávka osobního automobilu pro vedení města Vimperk. Steinbrenerova 6 385 17 VIMPERK MĚSTO VIMPERK Steinbrenerova 6 385 17 VIMPERK Zadání veřejné zakázky Město Vimperk jako zadavatel podává výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku jejímž předmětem je: dodávka osobního automobilu pro

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

1/18 Číslo protokolu: csob banka 332

1/18 Číslo protokolu: csob banka 332 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) vedené

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace v rámci veřejné zakázky malého rozsahu v řízení podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dětský

Více

Obec Černožice, Gen. Svobody 268, Černožice Schváleno radou obce dne V Černožicích dne: Veřejný zadavatel tímto vyzývá

Obec Černožice, Gen. Svobody 268, Černožice Schváleno radou obce dne V Černožicích dne: Veřejný zadavatel tímto vyzývá Obec Černožice, Gen. Svobody 268, 503 04 Černožice Schváleno radou obce dne 6.6. 2016 V Černožicích dne: 8.6. 2016 Veřejný zadavatel tímto vyzývá v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti 6 a 12

Více

Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění. ŠKODA AUTO a.s.

Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění. ŠKODA AUTO a.s. Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění (do žlutě podbarvených formulářových polí nabízeného osobního automobilu) uchazeč vyplní konkrétní parametry Osobní automobil

Více

UŽITKOVÉ VOZIDLO PRO TS

UŽITKOVÉ VOZIDLO PRO TS Výzva k podání nabídky č. TS - K1/2019 Veřejná zakázka malého rozsahu (do 500 000 Kč) Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Technické služby města Nymburka, příspěvková organizace Sídlem: V Zahrádkách

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 749

1/9 Číslo protokolu: csob cr 749 1/9 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

Dodatečné informace Č. 2 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace Č. 2 k zadávacím podmínkám Česká republika - Název zadavatele: Sídlo: IČO: e.i. Ceská republika - Energetický regulační úřad Masarykovo náměstí 91/5 586 01 Jihlava 70894451 07630/2016-ERU Dodatečné informace Č. 2 k zadávacím podmínkám

Více

Předmětem této veřejné zakázky je nákup 2 ks osobních pětimístných motorových vozidel, splňujících dále uvedené požadované parametry:

Předmětem této veřejné zakázky je nákup 2 ks osobních pětimístných motorových vozidel, splňujících dále uvedené požadované parametry: ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce malého rozsahu Název zakázky: Obnova 2 ks automobilů 2018 Název zadavatele: OVANET a.s. IČ zadavatele: 25857568 Kontaktní adresa zadavatele: Kontaktní osoba zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dodávku 5 kusů osobních automobilů

Více

Nové Polo Trendline 1,0 5G

Nové Polo Trendline 1,0 5G Nové Polo Trendline 1,0 5G Model Nové Polo Trendline 1,0 5G Celková cena 329 300,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro vypracování a předložení nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu č. 13/2015 Dodávka osobního vozidla formou veřejná hospodářská soutěž Zadavatel: Technické služby Havířov a.s.

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën Pravidelná měsíční splátka dle vybraného vozu Doba nájmu 24 nebo 36 měsíců Nájezd 40 000 80 000 km za 2 roky anebo 60 000 120 000 km za 3 roky Povinné a havarijní

Více

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën Pravidelná měsíční splátka dle vybraného vozu Doba nájmu 24 nebo 36 měsíců Nájezd 40 000 80 000 km za 2 roky anebo 60 000 120 000 km za 3 roky Povinné a havarijní

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 6113

1/15 Číslo protokolu: csob cr 6113 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Nabídka č osobní automobily

Nabídka č osobní automobily Nabídka č. 6793 - osobní automobily Firma: Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Adresa: Madarász Viktor u. 47. A-B., 1138 Budapešť DIČ: CZ683178324 IČ: 01-09-167595 Telefon: 800 200

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Transporter Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými

Více

Rozvoj sociálních služeb v Uherském Brodě dodávka osobních automobilů

Rozvoj sociálních služeb v Uherském Brodě dodávka osobních automobilů Město Uherský Brod vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Rozvoj sociálních služeb v Uherském Brodě dodávka osobních automobilů Název zakázky : Rozvoj sociálních služeb v Uherském

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Poptávkové ř ízení veřejná zakázka

Poptávkové ř ízení veřejná zakázka SPRÁVA NÁRODNÍHO PARKU A CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI ŠUMAVA el.kontakt:petr.kubis@npsumava.cz váš dopis značky / ze dne naše značka datum vyřizuje / linka NPS 3.2.2011 Kubiš/ 388450243 Poptávkové ř ízení

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) MOTORIZACE STANDARDNÍ ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 3504

1/15 Číslo protokolu: csob cr 3504 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 2AH7211 Tovární

Více

Výběrové řízení na dodávku traktoru s vybavením pro zakládání a údržbu maloparcelních pokusů

Výběrové řízení na dodávku traktoru s vybavením pro zakládání a údržbu maloparcelních pokusů Výběrové řízení na dodávku traktoru s vybavením pro zakládání a údržbu maloparcelních pokusů OSEVA vývoj a výzkum s.r.o. vypisuje výběrové řízení na dodavatele veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily akční NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) motorizace standardní ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 55346/2015 MUCL/45865/2015 Vyřizuje:

Více

1/28 Číslo protokolu: csob cr 6669

1/28 Číslo protokolu: csob cr 6669 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Das Auto. Caravelle Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Datum zveřejnění: 4.8.2014 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Dodávka osobních

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 818

1/11 Číslo protokolu: csob cr 818 1/11 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 2406

1/11 Číslo protokolu: csob cr 2406 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE Vozidlo

Více

VÝZVA. Česká republika-ministerstvo školství,mládeže a tělovýchovy (dále jen zadavatel) se sídlem Karmelitská 7, Praha 1.

VÝZVA. Česká republika-ministerstvo školství,mládeže a tělovýchovy (dále jen zadavatel) se sídlem Karmelitská 7, Praha 1. VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky dle 12 odst. 3 a 18, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) a Směrnice

Více

1/13 Číslo protokolu: csob cr 4122

1/13 Číslo protokolu: csob cr 4122 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AD7459 Tovární

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Užitkové vozidlo Skříňová dodávka Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1.

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava. pmekys@ostrava.cz

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava. pmekys@ostrava.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trutnov, Volanovská 243 tel.: 499 315 111, e-mail: sekretariat@sou-trutnov.cz, www.sou-trutnov.cz Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Věc: Veřejná zakázka

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 2178

1/9 Číslo protokolu: csob cr 2178 1/9 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O VOZIDLE

Více

NÁKUP NOVÉHO UŽITKOVÉHO VOZIDLA PRO ÚMČ BRNO-ŽIDENICE

NÁKUP NOVÉHO UŽITKOVÉHO VOZIDLA PRO ÚMČ BRNO-ŽIDENICE Příloha č.1 Zadávací dokumentace NÁKUP NOVÉHO UŽITKOVÉHO VOZIDLA PRO ÚMČ BRNO-ŽIDENICE Zpracoval: Úsek tajemníka Brno, září, 2017 Stránka 1 z 5 Zadávací dokumentace 1. Předmět zakázky a předmět plnění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU: POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍHO AUTOMOBILU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU: POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍHO AUTOMOBILU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU: POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍHO AUTOMOBILU ZADAVATEL: Název: Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Písek, Čelakovského 200 Adresa:

Více

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel ) k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

ODBORNÝ POSUDEK T Škoda - Superb II Combi diesel TDI CR DPF aut. Elegance (125kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky.

ODBORNÝ POSUDEK T Škoda - Superb II Combi diesel TDI CR DPF aut. Elegance (125kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky. Eurotax Glass's V závětří 1478 /6, 170 00 Praha 7 IČ: 26448335, DIČ: CZ26448335 Tel.: +420724278208 ODBORNÝ POSUDEK Číslo smlouvy: 852620 RZ: 8T84077 VIN: TMBJF73T0C9064606 V provozu od: 17.4.2012 První

Více

1/18 Číslo protokolu: arval3 cr 11071

1/18 Číslo protokolu: arval3 cr 11071 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AP3969 VIN: WAUZZZF46HA019831

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

V Praze dne 10.02.2011 Č.j.: 00018/11/AV

V Praze dne 10.02.2011 Č.j.: 00018/11/AV V Praze dne 10.02.2011 Č.j.: 00018/11/AV Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky podle 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (veřejná zakázka malého

Více

1/15 Číslo protokolu: csob banka 333

1/15 Číslo protokolu: csob banka 333 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

1/26 Číslo protokolu: csob banka 254

1/26 Číslo protokolu: csob banka 254 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Uchazeč je povinen předložit nabídku v následujícím členění do samostatných příloh takto:

Uchazeč je povinen předložit nabídku v následujícím členění do samostatných příloh takto: Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) na zajištění dodávky osobního vozidla 1.

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1032

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1032 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

2. Informace o druhu a předmětu zakázky a předpokládaná hodnota zakázky

2. Informace o druhu a předmětu zakázky a předpokládaná hodnota zakázky MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č. j.: MU/2014/2015 Datum: 28. května 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

1/20 Číslo protokolu: csob banka 235

1/20 Číslo protokolu: csob banka 235 1/20 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 1AF8348 Tovární

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 730

1/9 Číslo protokolu: csob cr 730 1/9 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více