Město Hradec nad Moravicí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Hradec nad Moravicí"

Transkript

1 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 2 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2010 v kanceláři starosty města, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí.

2 Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení č. 2 RM ze dne P ř i j a t á u s n e s e n í /RM Zprávu o hospodaření a činnosti TS Hradec nad Moravicí, zejména o finanční náročnosti zimní údrţby. b) r o z h o d l a doplnit rozpočet TS Hradec nad Moravicí o částku na vyplacení odstupného bývalého ředitele a o částku na zimní údrţbu. Z: místostarosta T: /RM a) d o p o r u č i l a správci poplatků MěÚ Hradec nad Moravicí prominout poplatek ze vstupného Mysliveckému sdruţení Hanuša při konání Společenského plesu dne v Zámecké restauraci. b) d o p o r u č i l a správci poplatků MěÚ Hradec nad Moravicí prominout poplatek ze vstupného Mysliveckému sdruţení Domoradovice při konání Mysliveckého plesu dne v KD Domoradovice. c) d o p o r u č i l a správci poplatků MěÚ Hradec nad Moravicí prominout poplatek ze vstupného Jezdeckému klubu Opava Kateřinky při konání 57. jezdeckého plesu dne v Zámecké restauraci. d) s c h v á l i l a darovací smlouvu mezi Městem Hradec nad Moravicí a Jezdeckým klubem Opava Kateřinky, kterou jezdecký klub daruje městu finanční dar ve výši 1.000,- Kč. e) z p l n o m o c n i l a místostarostu města k podpisu darovací smlouvy mezi Městem Hradec nad Moravicí a Jezdeckým klubem Opava Kateřinky podle části d) tohoto usnesení. Z: místostarosta T: /RM záměr města pronajmout nebytový prostor v přízemí domu čp. 61 na Hradecké ul. v Ţimrovicích. zveřejnit záměr města pronajmout nebytový prostor podle části a) tohoto usnesení po stanovenou dobu na úředních deskách a internetu a předloţit k projednání na další schůzi rady města. Z: ved. OVV T: /RM pronajmout byt v obecním domě čp. 61 na Hradecké ul. v Ţimrovicích od za standardních podmínek na dobu určitou jednoho roku, tzn. do b) r o z h o d l a pronajmout byt s pečovatelskou sluţbou v budově čp. 265 na Opavské ul. v Hradci nad Moravicí od za standardních podmínek na dobu neurčitou. c) z p l n o m o c n i l a starostu města k podpisu nájemních smluv podle částí a) a b) tohoto usnesení.

3 Město Hradec nad Moravicí 3. strana usnesení č. 2 RM ze dne /RM zřídit věcné břemeno pro Město Hradec nad Moravicí na pozemku parc.č. KN 2125/1 (trvalý travní porost) v k.ú. Hradec nad Moravicí spočívající ve strpění zokruhování vodovodního řádu ul. Pod Kalvárií a Bohučovická za jednorázovou náhradu 3.000,- Kč bez DPH /RM zřídit věcné břemeno pro ČEZ Distribuce a.s. Děčín na pozemku parc.č. 659/1 (ostatní plocha) a na pozemku parc.č. 659/51 (ostatní plocha) vše v k.ú. Hradec nad Moravicí, spočívající ve strpění umístění kabelové přípojky NN pro sběrný dvůr za jednorázovou náhradu 5.000,- Kč bez DPH /RM zřídit věcné břemeno pro ČEZ Distribuce a.s. Děčín na pozemku parc.č. KN 1183/1 (ostatní plocha) v k.ú. Jakubčovice, spočívající ve strpění přípojky NN pro RD za jednorázovou náhradu 5.000,- Kč bez DPH /RM zřídit věcné břemeno pro ČEZ Distribuce a.s. Děčín na pozemku parc.č. 193 (ostatní plocha) a na pozemku parc.č. 354 (zastavěná plocha a nádvoří) vše v k.ú. Ţimrovice, spočívající ve strpění umístění kabelové přípojky NN pro RD za jednorázovou náhradu 5.000, - Kč bez DPH /RM záměr města směnit část pozemku parc.č. KN 221 (ostatní plocha) v k.ú. Ţimrovice v soukromém vlastnictví za pozemek parc.č. KN 253 (ostatní plocha) v k.ú. Ţimrovice ve vlastnictví Města Hradec nad Moravicí o přibliţně stejné výměře. zveřejnit záměr města směnit pozemky podle části a) tohoto usnesení po stanovenou dobu na úředních deskách a internetu a předloţit k projednání na dalším zasedání zastupitelstva města. Z: ved. OVV T:

4 Město Hradec nad Moravicí 4. strana usnesení č. 2 RM ze dne /RM neschválit záměr města prodat část pozemku parc.č. KN 848/1 v k.ú. Hradec nad Moravicí. předloţit ţádost o prodej pozemku parc.č. KN 848/1 k projednání na nejbliţším zasedání ZM. Z: ved. OVV T: /RM výpověď z nájmu technického vybavení se studnou na pozemku parc.č. 197 v k.ú. Benkovice, nájemce I. Hradecká zemědělská a.s., ke dni ukončit nájem v souladu s čl. III. Nájemní smlouvy ze dne po uplynutí 6 měsíční výpovědní lhůty a odběrné místo převést na město. Z: ved. OVV T: dle smlouvy /RM Dodatek smlouvy mezi Městem Hradec nad Moravicí a firmou Maxxnet.cz internet provider na prodlouţení nájemní smlouvy o umístění bezdrátového přístupového bodu ze dne na další 4 roky, tj. do za dohodnutou částku 5.000,- Kč bez DPH ročně. starostu města k podpisu dodatku ke smlouvě dle části a) tohoto usnesení /RM informaci o záměru výstavby samostatné kotelny v bytovém domě Na Tylovách čp. 505, na pozemku parc.č. 847 v k.ú. Hradec nad Moravicí. b) s o u h l a s í se záměrem výstavby samostatné plynové kotelny v bytovém domě Na Tylovách čp. 505 podle předloţeného a v materiálech pro 2. schůzi rady města zaloţeného projektu. Z: ved. OVUPI T: /RM informaci o záměru výstavby rodinného domu, hospodářské budovy, pergoly (krytého stání), zpevněných ploch a prodlouţení inţenýrských sítí na pozemku parc.č. 652/8 v k.ú. Hradec nad Moravicí. b) s c h v á l i l a záměr výstavby rodinného domu, hospodářské budovy, pergoly (krytého stání), zpevněných ploch a prodlouţení inţenýrských sítí na pozemku parc.č. 652/8 v k.ú. Hradec nad Moravicí. c) s o u h l a s í s udělením výjimky ze stavební uzávěry pro stavbu uvedenou v části b) tohoto usnesení za podmínky vyřešení inţenýrských sítí. Z: ved. OVUPI T: /RM n e s c h v á l i l a pokácení stromu dubu na pozemku parc.č. 770 v k.ú. Hradec nad Moravicí. Z: ved. OVUPI T: 0

5 Město Hradec nad Moravicí 5. strana usnesení č. 2 RM ze dne /RM Smlouvu o zřízení místa zpětného odběru mezi Městem Hradec nad Moravicí a společností EKOLAMP s.r.o., na základě které město umístí ve svých prostorách Malou sběrnou nádobu dodanou společností EKOLAMP za účelem odběru pouţitých světelných zdrojů. starostu města k podpisu Smlouvy o zřízení místa zpětného odběru podle části a) tohoto usnesení /RM návrh rozhodnutí o námitkách, který je nedílnou součástí opatření obecné povahy vymezení zastavěného území města Hradec nad Moravicí a jeho MČ Benkovice, Bohučovice, Domoradovice, Filipovice, Jakubčovice, Kajlovec a Ţimrovice. b) v y d a l a Nařízení města č. 01/2010, kterým se vymezuje zastavěné území města Hradec nad Moravicí a jeho MČ Benkovice, Bohučovice, Domoradovice, Filipovice, Jakubčovice, Kajlovec a Ţimrovice /RM Dodatek č.1 ke Smlouvě o dílo na zpracování projektové dokumentace na soukromé části domovních kanalizačních přípojek uzavřené mezi Městem Hradec nad Moravicí a zhotovitelem - STUDIO D INŢENÝRSKÉ SÍTĚ s r.o. starostu města k podpisu dodatku č.1 podle části a) tohoto usnesení /RM záměr na vypsání výběrového řízení na dodavatele stavby Dětské hřiště Vodní hrad a záměr na vypsání výběrového řízení na zpracovatele projektové dokumentace na stavbu Hřbitov Hradec nad Moravicí opěrná zeď. b) j m e n o v a l a výběrovou komisi na dodavatele stavby Dětské hřiště Vodní hrad ve sloţení: - Libuše Beňovičová, Ing. František Hellebrand, Ing. Milan Kolovrat, Mgr. Hana Sonnková Nováková, Ing. Jaromír Vícha. Náhradníci: - Bc. Vladimír Polášek, Ing. František Sonnek, Mgr. Jan Špička, Ing. Josef Štencel, Jaromír Tělupil /RM Smlouvu o výpůjčce mezi Městem Hradec nad Moravicí a Českou republikou Hasičským záchranným sborem MSK, na základě které obdrţí město do bezplatného uţívání 1 ks vozidlové radiostanice a 3 ks ručních radiostanic pro potřeby JSDH Hradec nad Moravicí za účelem zajištění poţární ochrany a integrovaného záchranného systému. starostu města k podpisu Smlouvy o výpůjčce podle části a) tohoto usnesení.

6 Město Hradec nad Moravicí 6. strana usnesení č. 2 RM ze dne /RM zřídit komisi rady města Komise pro výstavbu ČOV (KVČ). b) s t a n o v i l a počet členů Komise pro výstavbu ČOV na 7. c) j m e n o v a l a předsedou Komise pro výstavbu ČOV pana Richarda Vaculu. d) j m e n o v a l a členy komise: Jan Fojtík, Ing. František Hellebrand, Hana Hološková, Jiří Januške, Ing. Josef Štencel, Josef Vícha /RM navýšit stav pracovníků MěÚ v Hradci nad Moravicí po dobu trvání investiční akce Odvádění a likvidace odpadních vod obcí Hradec nad Moravicí a Branka u Opavy na 20 zaměstnanců. b) r o z h o d l a na návrh tajemníka úřadu odvolat vedoucího odboru výstavby, územního plánu a investic Ing. Antonína Dulavu z funkce v souvislosti s pověřením jinými úkoly s účinností od c) p o v ě ř i l a Ing. Antonína Dulavu řízením odboru výstavby, územního plánu a investic do doby ukončení výběrového řízení na obsazení funkce ved. OVÚPI MěÚ Hradec nad Moravicí. d) r o z h o d l a vyhlásit na obsazení místa ved. OVUPI Městského úřadu v Hradci nad Moravicí výběrové řízení. e) j m e n o v a l a členy výběrové komise: Mgr. Jan Špička, Ing. Václav Ţampa, Mgr. Zdeněk Šindlář, ved. odboru výstavby MMO, Mgr. Josef Byrtus /RM s c h v á l i l a úpravu rozpočtu města na rok 2010 podle předloţeného a v materiálech pro 2. schůzi rady města zaloţeného přehledu v celkovém objemu ,00 Kč na celkovou výši rozpočtu ,00 Kč /RM s c h v á l i l a podání projektu sport a kultura ve spolupráci s městem Baborów. Z: ved. FO T: 0 Z: místostarosta T: /RM informace o stavu objektu na adrese Zámecká čp. 68 v Hradci nad Moravicí (tzv. Havlův dům). zjistit záměr NPÚ s tímto objektem a předloţit na příštím zasedání ZM návrh na podání ţádosti o převedení budovy čp. 68 na Zámecké ul. a pozemku parc.č. 989 v k.ú. Hradec nad Moravicí do vlastnictví města. Z: ved. OVV T:

7 Město Hradec nad Moravicí 7. strana usnesení č. 2 RM ze dne /RM informace o problematice zástavby v lokalitě Na Tylovách. prověřit moţnost zabezpečení odborného posudku zástavby lokality Na Tylovách z hlediska zástavby řešení výměny střech, řešení střešních nástaveb zejména s ohledem na celkové stavební přetíţení lokality a v návaznosti na parkování a provoz motorových vozidel. Z: ved. OVUPI T: /RM r o z h o d l a doplnit do usnesení Rady města Hradce nad Moravicí č /RM ze dne část c) v tomto znění. c) r o z h o d l a zabezpečit pro naplnění části a) tohoto usnesení vyhrazení příslušných parkovacích míst na veřejném parkovišti u Městského hřbitova na ulici Lidická v souvislosti se zamýšlenou stavební úpravou bytového domu Na Tylovách 505 v Hradci nad Moravicí /RM r o z h o d l a revokovat své usnesení č /RM ze dne v části b) a c). Z: ved. OVUPI T: /RM a) j m e n o v a l a předsedy komisí: - Komise výstavby Rady města Hradce nad Moravicí - Pavel Kuzník - Sociální komise Rady města Hradce nad Moravicí - MUDr. Pavel Selingr - Kulturní a sportovní komise Rady města Hradce nad Moravicí - Mgr. Hana Nováková Sonnková b) j m e n o v a l a členy komisí: - Komise výstavby Rady města Hradce nad Moravicí - Alexander Černý, Ing. Milan Kolovrat, Ing. František Sonnek, Karel Vlček, - Sociální komise Rady města Hradce nad Moravicí - Lucie Beinhauerová, Libuše Beňovičová, Jana Lysáková, Pavla Stoklasová, - Kulturní a sportovní komise Rady města Hradce nad Moravicí - Mgr. Petr Havrlant, Bc. Jiří Heider, Michal Manderla, Rostislava Raidová. Zpracoval: Ing. Václav Ţampa, v.r. Ověřil: Martin Kowal, v.r. Mgr. Jan Špička, v.r. místostarosta města Ing. Karel Hanák, v.r. starosta města Poznámka: Text tohoto usnesení je upraven s ohledem na ustanovení zákona o ochraně osobních údajů. Plné znění tohoto usnesení je k dispozici v kanceláři č. 13 na MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265.

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 15. února 2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 26. června 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 8 ze schůze Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konané dne 12.12.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.11.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 29. srpna 2011 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.11.2012 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 11.02.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. září 2011 ve společenské místnosti v budově Městského úřadu v Hradci nad Moravicí, Opavská 265. Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 5 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. března 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 28 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.2.2013 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 21.01.2014 v Zasedací místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. září 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.01.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 21. září 2004 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. května 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Návrh usnesení č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 9.6.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. prosince 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. srpna 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 19 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 22. dubna 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu Jakubčovice Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 3. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 6. února 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 29 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 17. března 2009 ve společenské místnosti Hasičské zbrojnice v Kajlovci. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 13. září 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 20.05.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 2. prosince 2003 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.10.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016 Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.ledna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení :

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 10. října 2016 v zasedací místnosti č.13 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.července v budově MěÚ Hradec nad Moravicí,

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.července v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.července 2016 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí 36.

Město Hradec nad Moravicí 36. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 7. listopadu 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17. července 2017 ve společenské místnosti v budově městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.prosince 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 27. listopadu 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 17 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. února 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17.01.2012 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. října 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu v Benkovicích Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 14.12.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 25.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 24. února 2009 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 09.02.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 23. června 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. října 2017 v zasedací místnosti č. 29 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 6.června 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 25. listopadu 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. srpna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 44 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.03.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. dubna 2010 V zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 39. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 13. února 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 12. března 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18. dubna 2018 v zasedací místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 24.dubna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 24.dubna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 24.dubna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 14. března 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 28. ledna 2019 ve společenské místnosti budovy Městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265,

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 21. prosince 2015

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 21. prosince 2015 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 19. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 19. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 19. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. prosince 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. prosince 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. prosince 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 43. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.května ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 43. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.května ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.května 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 20. června 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 20. června 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 20. června 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 44. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. června 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 44. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. června 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 44. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 12. června 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 10.06.2013 ve společenském sále budovy hotelu Belaria, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 25 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 25 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 25 ze dne 25. 9. 2019 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3540/2019 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 556/2019 Rada

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 53. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.ledna 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 53. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.ledna 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 53. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.ledna 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 42. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. dubna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 42. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. dubna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 42. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 10. dubna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 2. schůze Rady města (RM) dne 13.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Ing. Milan Dian, Ph.D., Vladimír Šuma, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová, Ing. Jan Landa,

Více

Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne 29.4.2013 Číslo 1808 Zodpovídá: OdPVV Termín: 29.4.2013 program schůze dne 29.04.2013 Číslo 1809 Zodpovídá: FO Termín: 30.4.2013 zápis z jednání finančního

Více

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.7.2014 Číslo 2729 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.7.2014 program schůze dne 07.07.2014 Číslo 2730 Zodpovídá: OŠK Termín: 11.7.2014 s o u h l a s í s udělením

Více

75. zasedání RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

75. zasedání RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 75. zasedání Rady města Rychvald, dne 15. 7. 2013 Kontrola usnesení 75/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 75/2. Rada města b

Více

MĚSTO MORAVSKÝ BEROUN. Výsledky projednání jednotlivých bodů programu. 24. zasedání Rady města Moravský Beroun. konaného dne

MĚSTO MORAVSKÝ BEROUN. Výsledky projednání jednotlivých bodů programu. 24. zasedání Rady města Moravský Beroun. konaného dne MĚSTO MORAVSKÝ BEROUN Výsledky projednání jednotlivých bodů programu 24. zasedání Rady města Moravský Beroun konaného dne 06.06.2011 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. dubna 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. dubna 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. dubna 2014 č. 105 u p r a v e n á v e r z e vyřazení zmařené investice Multifunkční centrum XXX. č. 106 změnu přílohy č. 1 - přehled investičních

Více

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 390/20/15 schvaluje program 20. schůze rady městského

Více

58. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

58. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 58. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 09. 2016 Kontrola usnesení 58/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 58/2. Rada města b e r

Více

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne 19.11.2012 Číslo 1481 Zodpovídá: OKS Termín: 19.11.2012 program schůze dne 19.11.2012 Číslo 1482 Zodpovídá: FO Termín: 30.11.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 31. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 31. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 31. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 05.11.2013 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 17. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 25.listopadu 2015

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 17. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 25.listopadu 2015 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 17. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 25.listopadu 2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 7. října 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 7. října 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 7. října 2009 (upravená verze) č. 344 se zpětnou účinností od 23. 9. 2009 do 31. 12. 2009 uzavření dohody o provedení práce s XXX, kdy sjednaným pracovním úkolem

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 16. 09. 2002 v salonku hotelu STARÝ JEŠTĚR v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení č. 18.ze zasedání

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 1219/64/ /64/17

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 1219/64/ /64/17 MĚSTO FULNEK Usnesení z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne 23.01.2017 čís. 1219/64/17-1248/64/17 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů podle zákona

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 z jednání rady města konaného dne 10.01.2011 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 143-188 RM schvaluje 143) podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu stabilizace

Více

U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května 2010

U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května 2010 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května

Více