Hradební 3037, Tábor, , fax , www: Hotel DVOŘÁK.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hradební 3037, 390 01 Tábor, +420 381 207 211, fax +420 381 207 333, dvoraktabor@dvoraktabor.cz, www: www.dvoraktabor.cz. Hotel DVOŘÁK."

Transkript

1 Hotel DVOŘÁK Tábor NABÍDKA PRO VOLNÝ ČAS Doprovodný program přímo v hotelu Sportovní a relaxační zázemí hotelu: Ceník viz. samostatný soubor Hotelový bazén + whirlpool Hotelová sauna (max.4 os.) Masáže, zábaly Manikúra, kosmetika Kadeřnický salón Kulturní a společenský program: Módní přehlídka 5 000,- CZK až ,- CZK Živá hudba 7 000,- CZK až ,- CZK Vystoupení pěveckého sboru 2 000,- CZK až 3 000,- CZK Barmanská show(2 barmani) 7 500,- CZK Předtančení 3 000,- CZK až 5 000,- CZK Electric buggie (The robots) 8 000,- CZK (ca min. vystoupení, 2 umělci) Kartářka/numeroložka 2 500,- CZK /večer Různá umělecká vystoupení známých umělců a moderátorů Ohňostroj v areálu hotelu ,- CZK Karaoke vč. diskotéky ,- CZK Mobilní casino možnost složení programu dle přání: Ruleta Black Jack Poker Kostky Kulečník 5.000,- CZK Kouzelník Skořápkáři 5.000,- CZK Cena je za 3,5 hod. + vždy je nutno připočítat dopravu 18,- CZK/km. Golfový večírek (indoor) ,-CZK/4 hod. + doprava 8,- CZK/km Obří autodráha, Simulátory F1, fotbálkový turnaj ( profesionální fotbálkové stoly)

2 Tématický večer na přání např. středověká hostina, staročeská zabijačka, masopust, jihočeský večer, mexická party,výuka profesionálního otvírání a pojídání ústřic s odborným výkladem, řízená destace vína či whisky, vaření s Kluky v akci. Náš TIP večer ve stylu Pojďme na bar - Během večera ochutnáte z několika stylově odlišných gastronomických okruhů grill bar, špek bar, finger food, sushi bar, vegi bar, sugar bar, coffee bar. Pokrmy jsou nabízeny našimi kuchaři z bohatě dekorovaných dřevěných stánků, atmosféra je umocněna přípravou některých specialit přímo před hosty. Korporátní bubnování teambuildingová aktivita Společné vytváření rytmu je nejstarší a nejfunkčnější forma budování kmenové ( firemní ) identity. V tomto způsobu nonverbální komunikace existují skvělé paralely s obchodním prostředím ( time management, leadership, kooperace, komunikace ). Rytmus je univerzální jazyk, který překlenuje pohlaví, věk, národnost i hierarchii ve firmě. Jde o nalezení společného rytmu, komunikace a schopnosti kooperace. Dalšími benefity jsou energetizace a zážitek ze společné souhry. Tuto aktivitu zajišťujeme za exkluzivní ceny ve spolupráci s agenturou 1.incentivní. Art Factory Zde se jedná o celodenní happening založeno na legendě Andyho Warhola a jeho slavné ART FACTORY. Účastníci procházejí po celý den umělecké workshopy každý může stihnout všechny kde se tvoří pod vedením profesionálních umělců. Klienti natáčejí filmy, malují obrazy, vytvářejí graffity, sestrojují vlastní fotoaparáty (dírkony) s nimiž následně fotí a vyvolávají fotografie, učí se v rockové škole. Večer je slavnostní happening: promítají se filmy, hrají koncerty rockové školy, je vernisáž obrazů Tuto aktivitu zajišťujeme za exkluzivní ceny ve spolupráci s agenturou 1.incentivní. Program mimo hotel Grill party (opékání selete, grilování-steaky,ryby,..), zahradní party - na terase hotelu Dvořák či v přilehlé zahradě - grilování bez nápojů od 500,-Kč/os.

3 Gotický sál husitského muzea v historickém centru Tábora (ca 5 min chůze od hotelu) nebo středověká krčma v areálu Housův Mlýn (ca 15 min. od hotelu) středověká hostina s dobovou hudbou a programem. Cena hostiny vč. nápojového balíčku 990,- CZK/os. Pronájem gotického sálu cca ,- CZK/akce.Pronájem středověk.krčmy ,- CZK. Program dle výběru viz. samostatná nabídka ag. Berounští měšťané nebo Agentura A.R.G.O. Outdoor, teambuilding Ve spolupráci se zkušenými specializovanými agenturami nabízíme zorganizování společného týmového outdoorového či teambuildingového programu na různá témata v následujících lokalitách: 1. V areálu hotelu Dvořák: nádvoří hotelu či v přilehlé zahradě. Největším hitem je v poslední době chůze po žhavém uhlí. Tuto aktivitu zajišťujeme ve spolupráci s agenturou 1.incentivní. 2. tábořiště Harrachovka u řeky Lužnice Cca 3 km od hotelu Dvořák (ca 10 min busem hotel zajišťuje transfer). Cesta vede přímo podél řeky Lužnice, samotné tábořiště je též přímo u řeky, je obklopeno z obou břehů lesem, po levém břehu vede lesem cyklostezka. V prostoru je možno zorganizovat různé teambuildingové sportovní aktivity mj. lezení po skalách, v lese painbtball. K dispozici je lesní restaurace s venkovním altánem a grilem. Řeka je sjízdá, je tedy možnost pro zájemce zajistit lodě a kola a souběžně mohou absolvovat cestu na "Harrachovku" lodí či na kole. Dále je možnost na Harrachovce zorganizovat jízdu zručnosti na čtyřkolkách. Najednou možno zajistit 10 čtyřkolek á 2 os. 3. Housův Mlýn Prostor v přírodě cca 20 min pěšky od hotelu Dvořák, v údolí pod vodní nádrží Jordán. Budova bývalého mlýna se středověkou krčmou s krbem. Na přilehlém prostoru lze zorganizovat též např. středověké hry, ukázky řemesel, husitské stanové ležení. Organizuje agentura A.R.G.O. Večer středověká hostina v krčmě či grilování venku nebo uvnitř. Cena za pronájem prostoru je zpravidla zahrnuta v ceně programu.

4 4. Ranč Větrovy Tábor, cca 10 min. od hotelu Jízda historickou mašinkou Bechyňka z Tábora do Bechyně a zpět. Pronájem mašinky (kapacita vč. přípojného vagónu max. 100 os.): ca ,-CZK. Během cesty (ca 50 min) budete seznámeni se stoletou historií 1. elektrifované tratě v Čechách. Na přání zajistíme pamětní ručně malované jízdenky. Nabízíme také občerstvení po dobu jízdy. Doporučený program v Bechyni: Prohlídka města; prohlídka zámku Bechyně s přilehlým parkem (v areálu zámku možno zorganizovat např. historický doprovodný program); lázně Bechyně (zaměřeny na pohybové ústrojí). 6. další lokality dle požadavku (střelnice, golfové hřiště, letiště Čápův Dvůr Tábor) Catering Hotel zajišťuje catering kdekoliv mimo hotel dle požadavku klienta. Sportovní vyžití v Táboře a okolí Cyklistika V okolí Tábora a na území celého Táborska se nachází řada cyklistických značených tras vedených převážně po silnicích II. a III. třídy. Na tyto trasy Vás zavede přímo městem vedená stezka pro cyklisty. Pronájem kola (až 20 kol) můžeme zajistit od 200 CZK/kolo/den. Turistika Táborský zdravotní okruh Trasa spojuje nejzajímavější pamětihodnosti města, je dlouhá 4 km a lze jí pohodlnou chůzí projít za cca 75 minut. Naučná stezka Pintovka Stezka se vine lesním porostem nad korytem řeky Lužnice od centra města je vzdálena cca 2 km. Ostatní možnosti Z Tábora je možno vyjít na velice zajímavé okruhy dlouhé od 7 km až po celodenní túry. Naše typy: Rozhledna Hýlačka (5 km), zřícenina hradu Kozí Hrádek (5 km od Tábora), zámek Červená Lhota (20 km od Tábora), Chýnovské jeskyně ( 13 km od Tábora), Elektrická dráha Františka Křižíka z Tábora do Bechyně (červen, červenec, srpen vždy sobota).

5 Bowling Dvě bowlingové dráhy jsou situovány přímo v historickém centru Tábora, cca 300 m od hotelu Dvořák. Cena je 200,- CZK/ hod./dráha. Fitness Kvalitní fitness, sauna a solárium se nachází stejně v centru Slovan, cca 1000 m od hotelu Dvořák. Vstupné do posilovny je 50,- CZK/hod. Jízda na koni: 15 km od Tábora Penzion Karolín Malšice Vyjížďky na koni do přírody i pro začátečníky. Možnost kombinovat různé aktivity: stolní tenis, cyklistika, pěší turistika, čtyřkolky. Grilování či jiné občerstvení. Sportovní střelba - cca 15 km od Tábora (obec Opařany) se nachází střelnice na sportovní střelbu. Najednou mohou střílet až 3 lidé. K dispozici je odborný dohled a školitel. Ceník střelnice: paušál na osobu 100 Kč,-, dále 200 Kč,- /hod instruktor (počet střelců neomezen), dále 5 20 Kč,- /rána (dle typu zbraně pistole, malorážka, revorver, odstřelovací pistole) Pro ostatní účastníky akce navrhujeme vybudovat ve velmi pěkném přírodním areálu střelnice několik stanovišť s disciplínami: o lukostřelba o country koutek s opékáním o vrhání sekerou Tenis - venkovní antukové kurty jsou vzdáleny cca 500 m od hotelu. Cena 120,- až 200,- CZK/ hod/ kurt - krytá tenisová hala s 2 kurty (umělý povrch) se nachází vedle zimního stadionu cca 2 km od hotelu Paintball lokalita: kemp Harrachovka - smrkový les; doprava na místo: zajistíme busem Cena: 150,- Kč/os./den (v ceně - půjčení brýlí, zbraní) + náboje 2,5 Kč/ks, + nabití zbraně plynem 60,-Kč/bombička (vydrží 250 ran) K dispozici je 6 zbraní,ale můžou zajistit až 30 zbraní. Paintball lze provozovat do minimální teploty + 5 C. Pronájem sportovišť sportovní hala, zimní stadion, kino, fotbalové hřiště viz. samostatný soubor.

6 Plavání Plavecký stadion Jedná se o krytý plavecký stadion v jehož areálu je Individuální relaxační centrum (vířivka, sauna, vodní lůžko).nachází se 1,5 km od hotelu, základní vstupné činí 40,- CZK/ osoba. Golf Golfové hřiště v Bechyni (Černická obora) 9-ti jamkové hřiště. Cena 400, ,-CZK/ den, Zapůjčení vybavení 600,-CZK/os. Golfclub Čertovo Břemewww.cebr.cz, Jistebnice (ca 15 km od Tábora). Hrací poplatek 750 Kč/den. Ca 2 km pěší turistickou stezkou se nachází přírodní skanzen, kde se nachází přírodní skalní útvar Čertovo Břemeno. Na golfové hřiště navazují louky s jezdeckým klubem (možnost vyjížděk, k dispozici 20 koní). - možno zajistit kombinované odpoledne část účastníků společné akce na golfu, další část v jezdeckém klubu či na procházce lesem. Rybolov Rybaření na řece Lužnici Pro hosty našeho hotelu můžeme zajistit rybářský lístek - 1 denní 450,- CZK/ os., 2 denní 800,- CZK/ os. týdenní 1 400,- CZK/ osoba. Lezectví Táborsko vyhledávají i méně nároční horolezci, které lákají cvičné skalní stěny v údolí řeky Lužnice (zejména na pravém břehu, 2 km od Švehlova mostu v Táboře po proudu řeky) a skalní útvary vedle zříceniny hradu Choustník. Lety balónem Aeroclub Tábor nabízí vyhlídkové lety tříplošníkem, motorovým letadlem, balónem či větroněm. - vyhlídkový let tříplošníkem pro 3 osoby kolem Tábora 375,- CZK/ os - vyhlídkový let tříplošníkem delší ( Orlík, Červená Lhota, ) 4 800,- CZK/ letadlo - vyhlídkový let letadlem pro 4 osoby kolem Tábora 420,- CZK/ os - vyhlídkový let letadlem delší (Orlík, Červená Lhota, ) 7 400,- CZK/ letadlo - vyhlídkové lety větroněm 1 050,- CZK/ os./ 25 minut - vyhlídkové lety balónem minimálně pro 2 osoby 3 300,- CZK,-/ os./ 1 hod. letu Vodáctví Sjezd řeky Lužnice na lodích možnost zapůjčení lodí a sjezd části řeky Lužnice max. 30 kanoí á 2 os. + 4 rafty á 6 os. Půjčovné: kánoe 250Kč/den + 15 Kč/pádlo + 15 Kč/vesta, 10 Kč/sud raft 650 Kč/den

7 Doporučujeme trasu Tábor Harrachovka Příběnice - kemp Bečice (trvá ca 3 hod), po cestě je k vidění řada zajímavých zákoutí.dále lze pokračovat:stádlecký most Dobronice - Bechyně Půjčovna zajišťuje dopravu lodí zpět do Tábora 280 Kč. Výlety a) na hrady a zámky jižních Čech, - možnost zajištění autobusové dopravy. Bus 49 os. 27 Kč/km, 250 Kč/hod čekání. Paušál 8 hod/200 km Kč. - hrad Zvíkov cca 30 km - zámek Orlík cca 30 km - Jindřichův Hradec 40 km - zámek Červená Lhota 50 km - Bechyně cca 30 km b) exkurse v Chýnovských jeskyních ve střední Evropě unikátní krápníková jeskyně s barevnými mramorovými stěnami, délka turistické cesty je 220 m, převýšení 42 m, doba prohlídky cca 40 minut (otevírací doba duben-říjen) c) zajímavá města České Budějovice (50 km) Český Krumlov (70 km) Pelhřimov (muzeum rekordů) (40 km) Historie a kultura v Táboře Prohlídka táborských historických památek s průvodcem Zajistíme Vám prohlídku historického jádra Tábora s průvodcem v ČJ, NJ, AJ. Při cca 1,5 2 hod okruhu s doprovodným výkladem si můžete prohlédnout město z ptačí perspektivy z Kotnovské vyhlídkové věže, ztratit se v táborském podzemí nebo si prohlédnout 2.největší gotický sál v ČR. Milovníci historie si přijdou na své v husitském muzeu na Žižkově náměstí. Průvodce ČJ ,- (dle délky prohlídky) Průvodce AJ,NJ ,- + k ceně je třeba připočítat vstupné do jednotl.památek (dle platného ceníku Oživlé podzemí Agentura a.r.g.o. Vám zpestří prohlídku táborských podzemních chodeb. Během prohlídky se tak setkáte s živými obrazy žebravého mnicha, zakletou mlynářkou z Dobronic, shlédnete středověkou torturu, ve které jsou mučeni odsouzení a

8 dostane se Vám i profesionálního výkladu o podzemí a kalichu středověkého nápoje. Program již od 8.000,- + vstupné do podzemních chodeb 80,- CZK/os. Prohlídka divadla Oskara Nedbala v Táboře Divadlo je architektonicky originálním komplexem původní pseudorenesanční divadelní budovy. Tento jedinečný divadelní stánek s dvěma hledišti pro diváků, která jsou postavena v pravém úhlu proti společnému jevišti. Prohlídka trvá ca 30 min. Navíc může být zpestřena vystoupením známé táborské skupiny Pouličníci 4.000,- Kč Památky Žižkovo náměstí Zde jsou soustředěny nejvýznamnější památky města honosná, pozdně gotická radnice, děkanský chrám, krásná renesanční kašna, pomník Jana Žižky z Trocnova, pro veřejnost přístupné podzemní chodby a husitské museum. Kotnovská vyhlídková věž Dominantu nejstarší dochované architektonické památky v Táboře představuje z daleka viditelná věž Kotnov, nazývaná podle bájného zakladatele hradu. O původ a stáří hradu se vědci dodnes přou. Nejstarší písemná zmínka spadá do roku 1370, ale je skoro jisté, že k založení hradu došlo již někdy ve druhé polovině 13. století, za vlády českého krále Přemysla Otakara II. Nejvýznamnější dochovanou část hradu představuje Kotnovská věž. Z jejího ochozu může návštěvník obdivovat krásu města i okolí.k hradní věži přiléhá jediná dosud stojící městská brána, zvaná Bechyňská. V působivém prostředí jejích gotických interiérů je umístěna stálá expozice s názvem Život a práce středověké společnosti. Poutní kostel Klokoty Při pohledu z Kotnova na severozápad se před námi otevře malebná scenérie řeky Lužnice. Na vršku nad zákrutem řeky se skví impozantní stavba poutního chrámu v Klokotech. Byla založena kolem roku Samotný se podařilo dokončit již v roce Postupně ke kostelu přibyly ještě ambity a kaple, až vznikl neobyčejně působivý stavební soubor s půdorysem přibližně ve tvaru dvojitého kříže. Jedna z nejcennějších kulturních památek v regionu právem snese srovnání s největšími skvosty architektury evropského baroka. Klokoty představují také cíl oblíbených vycházek. Z Kotnova sem vede křížová cesta. Poutní kostel stále slouží i původnímu účelu, neboť vždy na konci léta se zde konají bohoslužby za účasti velkého počtu návštěvníků z blízkého i vzdáleného okolí. Divadlo, galerie, kino, muzeum fotografie Disco Apollo Sezimovo Ústí Důležité upozornění! Ceny služeb v této nabídce jsou orientační!

NABÍDKA PRO VOLNÝ ČAS

NABÍDKA PRO VOLNÝ ČAS +420 381 207 211, dvoraktabor@dvoraktabor.cz, NABÍDKA PRO VOLNÝ ČAS Doprovodný program přímo v hotelu Sportovní a relaxační zázemí hotelu: Ceník viz. samostatný soubor Hotelový bazén + sauna (kapacita

Více

Léto na Bechyňce. Tábor. 1 h 5 min. Jordán. žst. Tábor. Želez. most Bechyňská brána, Kotnov Švehlův most z. Horky u Tábora Zoo Tábor Rozhledna Hýlačka

Léto na Bechyňce. Tábor. 1 h 5 min. Jordán. žst. Tábor. Želez. most Bechyňská brána, Kotnov Švehlův most z. Horky u Tábora Zoo Tábor Rozhledna Hýlačka Železniční trať Tábor-Bechyně a její okolí Sepekov Dům Františka Křižíka Stádlecký řetěz. most Dobronice u Bechyně Dobronice u B. Skalní tunel pro pěší Příběnice a Příběničky Stádlec 4,4 km 1 h 17 min

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy Bazén a sauna přímo za domem? Plavecký bazén Sportovního centra Univerzity Karlovy v Praze Hostivaři je určen především pro potřeby studentů. K dispozici je plavecký bazén 25m se 6ti drahami a sauna. Pro

Více

KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA

KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA LOKALITA: Praha, Náplavka Rašínovo nábřeží O PROJEKTU: Kayak Beach Bar je sportovní zóna a místo pro aktivní odpočinek a relaxaci na multifunkčním sportovním plovoucím zařízení

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

Panství Bechyně s.r.o.

Panství Bechyně s.r.o. Panství Bechyně Panství Bechyně s.r.o. Firma Panství Bechyně Vám nabízí k pronájmu reprezentativní prostory zámku Bechyně, elegantní prostředí Černického zámečku nebo sportovní a rodinné prostředí Penzionu

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

Otevření turistické sezony 2012

Otevření turistické sezony 2012 Otevření turistické sezony 2012 České Švýcarsko 21. 22. 4. 2012 Vydejte se za zážitky v Českém Švýcarsku Jetřichovické skály otevření naučné stezky Janovský trhák - cyklistická časovka do vrchu Tramvají

Více

Zámek Bechyne! Černický zámecek

Zámek Bechyne! Černický zámecek Panství Bechyne Nachází se v lázeňském městečku Bechyně, 120 km jižně od Prahy. Nabízíme příjemný rustikální styl Hotelu a restaurace Panská, sportovně laděné prostředí residence Golf, jedinečnou atmosféru

Více

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK W ellness Hotel Frymburk se nachází v jedinečné oblasti Lipenského jezera, na jehož břehu leží. Hotel je výjimečný především variabilitou nabídky svých služeb.

Více

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři w w w.h usto p e ce - cit y. cz rodina sport senioři víno PRO SENIORY Seniorský věk už dnes nemusí být obdobím stráveným v ústraní aktivního společenského života. Stále více institucí myslí na lidi seniorského

Více

Mapa 1: Celkové zobrazení okolních atraktivních měst kolem Chýnova

Mapa 1: Celkové zobrazení okolních atraktivních měst kolem Chýnova Obsah 1. Chýnov..2 1.Směr Pelhřimov... 2 2.Směr Kamenice nad Lipou... 4 3.Směr Milevsko... 7 4.Směr České Budějovice... 9 5. Atraktivní města tentokrát od Tábora... 13 5.1 Z Tábora na Týn... 13 5.2 Z Tábora

Více

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum OUTDOOR PROGRAMY Klienti mají za úkol vyřešit to, jak překonat lanové překážky před nimi. Vhodné pro kolektivy (zejména pro akce typu teambuilding). Místo: okolí Hotelu DUO Poznámka: cena je uvedena orientační

Více

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro Školicí a ubytovací středisko IAT v Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře

Více

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí.

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Janské Lázně 23. 3. 2010 Zpracovala: Mgr. Kateřina Vojtěchová Lanový park Lanový park ve stromech se samojištěním. Lanový park je složen ze 40 překážek

Více

ČESKÝ KRUMLOV. Tereza Išková

ČESKÝ KRUMLOV. Tereza Išková ČESKÝ KRUMLOV Tereza Išková ČESKÝ KRUMLOV Pohlednicový pohled na město Český Krumlov. 2 HISTORIE MĚSTA ČESKÝ KRUMLOV Jméno města Krumlov je odvozováno z německého výrazu "Krumme Aue", který je překládán

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE Kde nás najdete BOSKOVICKO a MORAVSKÝ KRAS Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna na hranici mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou

Více

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_128 Datum: 7.3.

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_128 Datum: 7.3. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 65-42-M/02 Cestovní ruch Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Regionální turistické služby Ročník: IV.

Více

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE 18 důvodů se zlepšovat Mistrovské 18-ti jamkové golfové hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Hrací

Více

Tipy na výlety Mittersill, Fusch

Tipy na výlety Mittersill, Fusch Tipy na výlety Mittersill, Fusch Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový volejbal,

Více

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE KONFERENCE TEAMBUILDINGOVÉ AKTIVITY FIREMNÍ VEČÍRKY OSTATNÍ FIREMNÍ AKCE DÁREK PRO OBCHODNÍ PARTNERY A KLIENTY ROZŠÍŘENÍ BENEFITNÍHO PROGRAMU PRO ZAMĚSTNANCE NETRADIČNÍ CENY DO

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení Hotel U Tří volů Nabídka pro firmy Ubytování, stravování, školení www.utrivolu.cz Platné pro rok 2014 Úvod Pension U Tří volů se nachází cca 28km severně od Brna. Nabízíme vhodné prostory pro školení,

Více

T i p y n a c y k l i s t i c k é v ý l e t y I. Z ČESKÉHO KRUMLOVA DO HOLAŠOVIC II. Z ČESKÉHO KRUMLOVA NA DÍVČÍ KÁMEN

T i p y n a c y k l i s t i c k é v ý l e t y I. Z ČESKÉHO KRUMLOVA DO HOLAŠOVIC II. Z ČESKÉHO KRUMLOVA NA DÍVČÍ KÁMEN Č e s k ý K r u m l o v s l á v a, n a z d a r v ý l e t u! a n e b A H O J N A K O L E K O N C E P T C Y K L I S T I C K Ý C H V Ý L E T Ů v o k o l í Č e s k é h o K r u m l o v a r o k 2 0 1 1 T i p

Více

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Nabídka akcí v divadle Ponec Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Hledáte originální místo pro firemní večírek, vánoční párty nebo setkání s klienty? Uspořádejte netradiční akci v divadle Ponec, kterou

Více

160 408 Modul č. 1 TURISTIKA dopoledne: Příjezd, ubytování, seznámení s režimem pobytu a nejbližším okolím odpoledne: Výlet přes tři kopce - podzemí Jiřetína pod Jedlovou (štola J. Evangelisty) -

Více

Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj

Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj ZÁKLADNÍ INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj Management Contract Smlouva o řízení Česká republika Zpracoval Labartt Hospitality s.r.o. (Pouze pro určené

Více

Zajímavosti v našem okolí

Zajímavosti v našem okolí Zajímavosti v našem okolí Přepadávací vodní nádrž Dlouhé stráně - exkurzi nutno dopředu objednat na těchto tel. číslech: 602 322 244, 585 283 282 - exkurze probíhají denně od 8-15 hodin (včetně víkendů

Více

Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009. 23. 27. června 2009 Tábor

Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009. 23. 27. června 2009 Tábor Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009 23. 27. června 2009 Tábor Vítejte v Táboře Město Tábor bylo založeno husity v roce 1420. Leží 90 km od hlavního města České republiky a je druhým největším jihočeským

Více

1. Hrad a zámek Český Krumlov 2. Hradní muzeum Český Krumlov

1. Hrad a zámek Český Krumlov 2. Hradní muzeum Český Krumlov Českokrumlovsko Český Krumlov vám pro poznávací a tematicky zaměřené výlety nabízí nepřeberné množství cílů. Největším lákadlem města je jeho bohatá historie a s ní spojené architektonické památky zdejší

Více

FIREMNÍ NABÍDKA. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce nebo turnaje!

FIREMNÍ NABÍDKA. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce nebo turnaje! FIREMNÍ NABÍDKA Zvolte si ty pravé prostory pro firemní akci, zvolte hotel Vega.. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

Tipy na výlety okolí Salcburku

Tipy na výlety okolí Salcburku Tipy na výlety okolí Salcburku Doporučujeme k zakoupení Salcburskou kartu: Salcburská karta (SalzburgerLand Card) je all inclusive kartou, se kterou můžete navštívit více než 190 zajímavostí v rakouské

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz

HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz 260 km zprahy směr Brno Břeclav hlídané venkovní parkoviště ve dvoře hotelu s kapacitou míst celková kapacita

Více

V ítejte na Čapím hnízdě

V ítejte na Čapím hnízdě V ítejte na Čapím hnízdě v r e s o rt u, k d e s e Va š e s n y s ta n o u s ku t eč n os t í Hotel Čapí hnízdo Stylové ubytování s kapacitou 3 dvoulůžkových pokojů Možnost propojení dvou sousedních pokojů

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

European Heritage Days (Dny evropského dědictví) V sobotu 12. září budou v Pelhřimově ZDARMA otevřeny veřejnosti tyto památky:

European Heritage Days (Dny evropského dědictví) V sobotu 12. září budou v Pelhřimově ZDARMA otevřeny veřejnosti tyto památky: European Heritage Days (Dny evropského dědictví) 2015 V sobotu 12. září budou v Pelhřimově ZDARMA otevřeny veřejnosti tyto památky: Městská šatlava dům čp. 11 Budovu dalo město přistavět k zámku směrem

Více

SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ

SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ Hledáte-li ty pravé prostory pro sportovní soustředění svého týmu, zvolte hotel VEGA! Svou polohou a šíří služeb je ideálním místem pro pořádání tohoto typu akcí.. Hotel Vega disponuje

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B.

České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B. Cyklovýlet č. 6 České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B. Trasa : Č.B. pravý břeh Vltavy Hrdějovice Borek Dvořiště Lomnice Rožmberk Stará Hlína Třeboň rybník Svět Zvíkov Kaliště Dobrá Voda

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd

Více

Objekty pro adaptační kurzy 2018

Objekty pro adaptační kurzy 2018 Objekty pro adaptační kurzy 2018 BARTOŠOVA PEC Ondříkovice 8 463 42 Hodkovice nad Mohelkou http://www.ubytovani-cesky-raj.net/ Penzion Bartošova pec se nachází v Českém ráji, nedaleko Turnova Ubytování

Více

V ítejte na Čapím hnízdě

V ítejte na Čapím hnízdě V ítejte na Čapím hnízdě v r e s o rt u, k d e s e Va š e s n y s ta n o u s ku t eč n os t í Hotel Čapí hnízdo Stylové ubytování s kapacitou 3 dvoulůžkových pokojů Možnost propojení dvou sousedních pokojů

Více

HARRACHOV TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

HARRACHOV TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ HARRACHOV ZAJÍMAVÁ MÍSTA V HARRACHOVĚ INTERESSANTE MÖGLICHKEITEN IN HARRACHOV HARRACHOV INTERESTING PLACES CIEKAWE MIEJSCA W HARRACHOVIE INTERESSANTE PLAATSEN IN HARRACHOV TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN

Více

Projekt Poznej svůj kraj Jméno Dítěte

Projekt Poznej svůj kraj Jméno Dítěte Základní škola speciální Jaroměř, Palackého 142 Projekt Poznej svůj kraj Jméno Dítěte Realizováno za finanční podpory Královéhradeckého kraje Základní škola speciální Jaroměř, Palackého 142 Projekt Poznej

Více

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA Nově otevřené Školící středisko společnosti Racionalizační Agentura s.r.o. centrum vybavené nejmodernější multimediální technikou,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Tipy na výlety Lammertal, Golling, Gosau atd.

Tipy na výlety Lammertal, Golling, Gosau atd. Koupaliště Abtenau www.freibad.abtenau.at Tipy na výlety Lammertal, Golling, Gosau atd. otevírací doba: denně 9 19 h, od poloviny července do poloviny srpna až do 20.00 vstupné: 5,30 EUR vstupné se Salcburskou

Více

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Stříbrný rybník Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Na pomezí Přírodního parku řeky Orlice a Novohradeckých lesů U největšího z rybníků v okolí Hradce Králové Adrenalin park Vodní centrum Celoroční

Více

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky:

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky: Horní Rakousko / Oberösterreich Stůl č. 17A SPES Hotel, Schlierbach SPES Hotel, Schlierbach Adresa: Panoramaweg 1, A-4553 Schlierbach E-mail: hotel@spes.co.at Internet: www.spes.co.at Lisa Losbichler,

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz. Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu

Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz. Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu Českosaské Švýcarsko modelový region pro turistiku v EU o Spolupráce dvou klíčových aktérů: Turistického

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** a OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ.

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ. Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ www.dvur-hoffmeister.cz ZA PRACÍ I ZÁBAVOU K NÁM... do klidu venkova, kousek za Prahu, 8 km od Letiště Václava Havla, kde pro Vás na klíč zrealizujeme:

Více

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 -

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 - Itinerář OBSAH: Obsah: Úvod: 1.den: 2.den: 3.den: 4.den: 5.den: 6.den: 7.den: Shrnutí: Prameny čerpání: 1.strana 2.strana 3.strana 4.strana 5.strana 6.strana 7.strana 8.strana 9.strana 9.strana 10.strana

Více

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding Nabízíme Vám k pronájmu atraktivní prostory v Pisárkách v areálu vily Stiassni (během socialistické

Více

Apartmánový dům u Brněnské přehrady

Apartmánový dům u Brněnské přehrady Apartmánový dům u Brněnské přehrady Nabízíme Vám lukrativní investiční příležitost v podobě apartmánového domu nedaleko Brněnské přehrady. Původně malý penzion, stavba určená k rodinné rekreaci, je nyní

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 231 pokojů a apartmá 11 konferenčních místností až pro 650 osob Restaurace a bary Přímý vstup do Vodního a Saunového světa, SPA a fitness Parkování až pro 730

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora.

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. SVATEBNÍ NABÍDKA Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. Hotel GOLD****, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

FRITSCHOVA STEZKA 18 km 4 h střední naučné

FRITSCHOVA STEZKA 18 km 4 h střední naučné FRITSCHOVA STEZKA NAUČNÁ STEZKA BRLOŽSKO MÍSTA, KAM CHODIL ZEYER ODPOČÍVAT LINECKÁ STEZKA OD KELTŮ PO STŘEDOVĚK SILNIČNÍM VLÁČKEM NA SELSKÉ BAROKO DO HOLAŠOVIC SILNIČNÍM VLÁČKEM NA ZBUDOVSKÁ BLATA PO STOPÁCH

Více

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Statutární město Hradec Králové 10/2013-12/2014 Kralovehradecký kraj Společnost BAK stavební společnost, a.s. jako vedoucí sdružení se společností RenoArt s.r.o.

Více

Jezero Traunsee. Letní sáňkařská dráha - Strobl. Plavba lodí po jezeře. Jízda kabinkovou lanovkou na Grünberg (1004 m. n. m.)

Jezero Traunsee. Letní sáňkařská dráha - Strobl. Plavba lodí po jezeře. Jízda kabinkovou lanovkou na Grünberg (1004 m. n. m.) Tipy na výlety Solná komora Karta Salzkammergut Erlebnis Card: k zakoupení ve všech infocentrech v regionu SALZKAMMERGUT a ve vybraných hotelech a penzionech. Cena dospělí: 4,90 EUR, děti zdarma S kartou

Více

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz PENZION AEBI Adresa:

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Výlet autobusem do Varny Chcete navštívit DELFINÁRIUM? Sraz: Odjezd: Příjezd do Varny: Program zahrnuje: Odjezd z Varny: Předpokládaný návrat:

Více

Tipy na výlety Lammertal, Golling, Gosau atd.

Tipy na výlety Lammertal, Golling, Gosau atd. Tipy na výlety Lammertal, Golling, Gosau atd. Koupaliště Abtenau http://freibad-abtenau.jimdo.com/öffnungszeiten-preise/preise-1/ otevírací doba: denně 9 19 h, od poloviny července do poloviny srpna až

Více

Jediný konferenční hotel ve středu ČR

Jediný konferenční hotel ve středu ČR Jediný konferenční hotel ve středu ČR Naše plusy pro Vaši akci + centrální + konferenční + ubytování poloha centrum a stravování + wellness + sport & relax + specializace centrum & zábava na firemní akce

Více

Karta Osttirol Card. 7 x lanovky (Obertilliach, Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz)

Karta Osttirol Card. 7 x lanovky (Obertilliach, Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz) Karta Osttirol Card S kartou "Osttirol Card" můžete jednou zdarma navštívit 22 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Osttirol - Východní Tyrolsko. Cena: 46,-- EUR

Více

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program Zámek Brtnice Program investora pro vyhledávací studii k jednotlivým variantám využití zámku v Brtnici. 1. Varianta prohlídkový zámek + galerie Využití celého zámku jako universálního turistického cíle

Více

U bran přírodní rezervace

U bran přírodní rezervace U bran přírodní rezervace Projekt situovaný v malebné části Prahy 6, poblíž přírodní rezervace Divoká Šárka nabízí reprezentativní byty v kompletně zrekonstruované barokní budově, a další bytové jednotky

Více

Mittersill,Fusch-Salcbursko

Mittersill,Fusch-Salcbursko Přírodní koupaliště v Hollersbachu Krytý bazén centrum Optimum Kaprun otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový volejbal, skateboard

Více

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz HOTEL KASKÁDA ***

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného.

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného. PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR KONGRES 1, KAPACITA MAX 120 LIDÍ ( 132 m2, 12mx11m) 6 a více hodin 10 000,- Kč 3 až 6 hodin 7 500,- Kč 3 hodiny a méně 5 000,- Kč Flip chart

Více

Zell am See,Kaprun-Salcbursko

Zell am See,Kaprun-Salcbursko Přírodní koupaliště v Hollersbachu Krytý bazén centrum Optimum Kaprun otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 vstupné se Salcburskou kartou: zdarma atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Ceník svatebních obřadů a doplňkových služeb pro rok 2014 Zámek Karlova Koruna

Ceník svatebních obřadů a doplňkových služeb pro rok 2014 Zámek Karlova Koruna Ceník svatebních obřadů a doplňkových služeb pro rok 2014 Zámek Karlova Koruna Nabízíme tato místa obřadů: 1) Svatební obřad v Mramorovém sále zámku Karlova Koruna Počet míst k sezení: 50 osob, kapacita

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Wellness Hotel Brdy

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Karta Osttirol Card. lanovky (Obertilliach, Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz)

Karta Osttirol Card. lanovky (Obertilliach, Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz) Karta Osttirol Card S kartou "Osttirol Card" můžete jednou zdarma navštívit 22 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Osttirol - Východní Tyrolsko. Cena: 45,-- EUR

Více

Karta Osttirol Card. 7 x lanovky (Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz, Obertilliach)

Karta Osttirol Card. 7 x lanovky (Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz, Obertilliach) Karta Osttirol Card S kartou "Osttirol Card" můžete jednou zdarma navštívit 22 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Osttirol - Východní Tyrolsko. Cena: 47,-- EUR

Více