Federation of International Sports, Aerobics and Fitness - FISAF

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Federation of International Sports, Aerobics and Fitness - FISAF"

Transkript

1 AQUILA AEROBIC & FITNESS BASIC CUP 2011 Pohárová soutěţ pro závodníky, kteří se na prvním nominační závodě v Kladně neumístili na místě ve všech věkových kategoriích, v případě neúčasti na tomto závodě platí omezení startu pro závodníky na místě z MČR 2010 (kategorie 8-10 let, let, let, 17 a více) a/ všeobecná ustanovení: Vyhlašovatel: Český svaz aerobiku, fitness a tance FISAF.cz Schváleno: Federation of International Sports, Aerobics and Fitness - FISAF Pořadatel: FIT STUDIO D Praha Datum: sobota 5. listopadu 2011 Místo: Sportovní hala, ZŠ Petřiny jih, Šantrochova ul. 2/1800, Praha 6 Ředitel soutěţe: PaedDr. Dagmar Zitová tel: ZitovaD@seznam.cz Časový harmonogram: bude upřesněn po uzávěrce přihlášek ( ) Panel rozhodčích: Nominace rozhodčích provádí Komise sportovně technická FISAF. Sportovní aerobik Fisaf fitness týmy Fisaf hip hop HR Šulcová HR Šulcová HR Šulcová T1 Hájková TS1 Hájková R1 Šulcová A1 Wudyová Martina TS2 Hofmannová R2 Košacká Nikola AE1 Šulcová TS3 Košacká Nikola R3 Wudyová Martina AE2 Košacká Nikola A1 Wudyová Martina R4 Hofmannová AE3 Hofmannová A2 Šulcová R5 Hájková

2 Přihlášky: Závazné přihlášky společně s vyplněním všech příloh zasílejte nejpozději 1 měsíc před konáním soutěže na prihlaskysouteze@csae.cz více najdete na stránkách FISAF.cz. Tj. do Trenér je povinen v přihlášce uvést závodníka, který startuje s výjimkou! Při zjištění nesprávného zařazení do příslušné věkové kategorie bude závodník diskvalifikován. Trenér je povinen v přihlášce uvést náhradníky. Ve sportovním aerobiku v kategorii týmy je povolen jeden náhradník, který musí být uveden v přihlášce s datem narození. Pokud náhradník nastoupí v soutěži, je trenér povinen tuto změnu nahlásit hlavnímu rozhodčímu před začátkem soutěžního kola. V případě nenahlášení změny, bude tým okamžitě diskvalifikován. Medaile a další ceny získá i náhradník, pokud byl řádně přihlášen a zaplatil startovné. Toto ustanovení platí jen pro soutěže v České republice.!!! Za pozdní odeslání přihlášky méně neţ 1 měsíc před konáním soutěţe se platí penále ve výši 50,- Kč/den/přihláška!!! platnost od přihlášky u všech typů soutěží do 1 měsíce před soutěží pozdní přihláška se zaplacením penále možnost max. 14 dní před soutěží tj. do poslední možnost přihlášky je tedy 14 dní před soutěží, tj. nepřijímají se další přihlášky důvodem jsou závažné problémy se zajištěním organizace závodu Příklad (1): termín uzávěrky je startovné pro jednotlivce 170,- Kč 1.2. bude činit startovné + penále - 220,- Kč 2.2. bude činit startovné + penále 270,- Kč Příklad (2): termín uzávěrky je startovné pro 3-členný tým 510,- Kč 1.2. bude činit startovné + penále - 560,- Kč 2.2. bude činit startovné + penále 610,- Kč Upozornění! Trenér je povinen nejpozději v neděli před následujícím víkendovým závodem do 24:00 odeslat mailem správný a přesný záznam sestavy pro všechny věkové kategorie pomocí FRF systému ing. Dvořákovi nebo na adresu uvedenou v rozpisu soutěže (příklad: pokud je závod , tak do do 24:00 je nutné odeslat sestavu). V případě nedodržení termínu bude závodník diskvalifikován. Termín pro zaslání frf záznamu sestavy je Chybný záznam sestavy bude penalizován technickými rozhodčími následovně: 1 3 prvky špatně = - 0,5 bodu 4 a více prvků špatně = - 1 bod Chybný záznam ovlivní i hodnocení artistic a aerobních rozhodčích. Za chybný prvek se považuje prvek vynechaný, přidaný nebo změněný.

3 b/ Technická ustanovení Předpisy: Soutěž se koná podle Soutěžního řádu Českého svazu aerobiku, fitness a tance.fisaf.cz platného od a dle platných Technických pravidel FISAF pro sportovní aerobik a pro fitness družstva. Nová verze pravidel včetně doplňků je k dispozici na sekce soutěže pravidla a řády Kategorie: Sportovní aerobik: ženy, muži, družstva a páry Fitness týmy: aerobic,step, hip-hop ve věkových kategoriích: děti, kadeti, junioři, dospělí Zdravotní podmínky: Dospělí stvrzují dobrý zdravotní stav svým vlastním podpisem. V zájmu každého závodníka je absolvování zdravotní prohlídky na tělovýchovném lékařství. U dětí dobrý zdravotní stav stvrzuje podpisem na přihlášce trenér nebo rodič.na formuláři přihlášky věnujte zvláštní pozornost upozornění pro lékaře dané soutěže na závažné zdravotní problémy! Startovní poplatky : Na základě zaslané přihlášky k výše uvedenému termínu, bude panem Dvořákem vytvořen seznam startujících a na základě těchto podkladů vystavena faktura.v přihlášce proto musí být uvedena kontaktní osoba za klub, která bude fakturaci vyřizovat. U některých klubů je více trenérů, kteří zasílají přihlášky. V tomto případě je nutno uvést, na koho bude faktura zaslána k provedení její úhrady. Tzn., že pro každý závod obdrží klub fakturu vystavenou FISAF.cz v elektronické podobě s termínem splatnosti 10 dní. Specifický symbol je registrační číslo klubu. Faktury budou vystaveny podle přihlášky, takţe se nepředělávají, dopisování náhradníků není moţné, výměna závodníka za jiné jméno neexistuje. V případě, ţe trenér bude dělat změnu v přihlášce, stará přihláška se ruší a bude vystavena nová faktura. Klub je povinen uhradit obě vystavené faktury. V případě, ţe faktura nebude příslušným klubem uhrazena v době splatnosti nebude umoţněn start závodníkům příslušného klubu. V ţádném případě není moţná platba v hotovosti na místě. V případě, že trenér, závodník, ved. klubu, který má úhradu ve své kompetenci neobdrží fakturu do 4 dnů po dni uzávěrky přihlášek (problém s internetem, špatně zadaný při registraci, plná ová schránka nebo jiný problém) je povinen tuto skutečnost oznámit J. Literové na: souteze@csae.cz tel Výše poplatku : 170,-Kč za kaţdý start Č.účtu pro zasílání startovného : č. účtu /0100 var.symbol :bude uveden na faktuře spec.symbol: reg. číslo klubu

4 Vstupné: 80,-Kč / děti do 10 let zdarma/ Vstupenky budou v prodeji v den konání soutěže na místě Podmínky pro účast na závodech: - správné zařazení dle věkové kategorie (rozhoduje rok narození) za správnost zařazení závodníka do věkové kategorie zodpovídá trenér, v případě špatného zařazení bude uplatněna diskvalifikace. Při prezenci bude kontrolován registrační průkaz kaţdého závodníka a trenéra. V případě, ţe si ho závodník zapomene, platí poplatek / 50,-Kč/ za vyhledání v registru závodníků. V případě, ţe není registrován vůbec, nemůţe se soutěţe zúčastnit. / viz. Registrační řád FISAF.cz/ - občanství ČR nebo žádost o start s doložením dokladu Oficiální povolení k pobytu cizince na území ČR (kopii dokladu přiložte k přihlášce na soutěž) - zaplacený registrační poplatek 300,- Kč pro závodníky 17 a více let - zaplacený registrační poplatek 100,-Kč pro závodníky do 16 let - zaplacený registrační poplatek mezi FISAF.cz a klubem pro rok 2011 c) Závěrečná ustanovení Hudba Závodníci/trenéři jsou povinni při prezenci odevzdat pořadateli závodu nahrávku hudebního doprovodu na CD nosiči v hudebním formátu.cda ve dvou totožných kopiích v jednom obalu v tzv. dvoukrabičce. Na jednom CD nosiči smí být jen jedna nahrávka závodní hudby. Obal s nahrávkou i samotné CD musí být označeno: Věková kategorie Závodní kategorie (např. ženy, páry, step) Jméno závodníka (u fitness týmů stačí první dvě jména) Klub, případně název týmu Startovní číslo v základním kole CD-DA je hudební formát, který je univerzální pro všechny typy CD přehrávačů. V tomto formátu mají skladby/tracky/ na vlastním CD příponu (.eda). Lze jej při přípravě hudebního nosiče získat tak, že se ve vypalovacím programu zadá vypálit jako hudební CD. Přičemž vypalovací program zajistí převod do formátu CD-DA, z jakéhokoli standardního audio formátu. Doporučuje se použít co nejnižší rychlost při vypalování na kvalitní CD-R média ( nikoli na přepisovatelná média CD-RW) Média typu DVD nelze použít, protože jde v principu o jiný systém a formát CD-DA nelze tato média vůbec vypálit. Po vypálení CD zkontrolujte nahrávku vždy v CD přehrávači. Zcela nepřípustné je dodání hudebního doprovodu v jakémkoli jiném datovém Formátu například : MP3 MPEG-1/2 LayerIII)mp3),WAVE)wav),Windows media Audio)wma) apod. Při přípravě vlastního hudebního doprovodu je žádoucí, aby vše bylo vytvářeno z kvalitních podkladů získaných např.z CD apod. Je třeba usilovat o příjemnou a zvukově vyváženou nahrávku. Změnu hudebního doprovodu musí schválit hlavní rozhodčí. Závodník bude diskvalifikován na základě rozhodnutí hlavní rozhodčí v případě, že nebude čitelné ani jedno z odevzdaných CD, pokud po skončení skladby začne hrát další skladba ze stejného CD. Pokud se délka hudebního doprovodu bude lišit od Pravidel dané soutěže, všichni rozhodčí udělí srážku 1 bodu.

5 Doping Upozornění není povoleno použití dopingových látek. Sportovci FISAF.cz jsou pravidelně kontrolováni Antidopingovým výborem. Upozorňujeme závodníky, že v případě pozitivního nálezu, jim hrozí zákaz závodní činnosti minimálně na 2 roky a pokuta i vzhledem k tomu, že pokud jsou v reprezentaci, ovlivní jejich pozitivní doping i výši státních dotací na reprezentaci. Ţádáme proto trenéry a závodníky, aby si prostudovali níţe uvedené materiály k dopingu (k dispozici na a vyloučili tak poškození nejen sebe, ale i celého FISAF.cz. Prezentace individuálních sponzorů závodníků Individuální sponzory může závodník prezentovat např. na dresech (rozměr loga na drese max. 5x10 cm), na teplákových soupravách. Oblečení závodníka na zahájení resp. vyhlašování výsledků je individuální záležitostí závodníků. Ostatní prezentaci pořadatelé negarantují. Různé Všem chceme připomenout, aby v místě konání závodů věnovali zvýšenou pozornost pořádku v hale, přilehlých prostorách a v šatnách a aby se všichni trenéři a přímí účastníci závodů, kteří se pohybují po prostorách haly, přezouvali. Zároveň Vás chceme upozornit, abyste si svoje věci a věci vašich svěřenců dobře hlídali, vzhledem k rozrůstajícímu se množství krádeží.

Fitness týmy III. VT

Fitness týmy III. VT Fitness týmy III. VT Obsah 1 SOUTĚŽNÍ KATEGORIE... 2 2 VĚKOVÉ KATEGORIE... 2 3 DÉLKA SESTAVY... 3 4 HUDEBNÍ DOPROVOD... 3 5 ZÁVODNÍ PLOCHA... 4 6 OBLEČENÍ ÚBORY... 4 7 STRUKTURA SOUTĚŽE A LOSOVÁNÍ... 4

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU, FITNESS A TANCE, FISAF.CZ

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU, FITNESS A TANCE, FISAF.CZ SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU, FITNESS A TANCE, FISAF.CZ 1 Základní ustanovení Český svaz aerobiku, fitness a tance FISAF.cz je členem Mezinárodní federace sportovního aerobiku a fitness (Federation

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU, FITNESS A TANCE, FISAF.CZ

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU, FITNESS A TANCE, FISAF.CZ SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU, FITNESS A TANCE, FISAF.CZ 1 Základní ustanovení Český svaz aerobiku, fitness a tance FISAF.cz je členem Mezinárodní federace sportovního aerobiku a fitness (Federation

Více

SKATING CLUB BRNO 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA

SKATING CLUB BRNO 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA SKATING CLUB BRNO POŘÁDÁ 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ SANTA CLAUS CUP 2018 PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA A 17. ROČNÍK ZÁVODU SKUPIN SYNCHRONIZOVANÉHO BRUSLENÍ

Více

PRAVIDLA FISAF.CZ PLATNOST OD

PRAVIDLA FISAF.CZ PLATNOST OD FITNESS TÝMY III. VT PRAVIDLA FISAF.CZ PLATNOST OD 1. 1. 2017 Obsah 1 SOUTĚŽNÍ KATEGORIE... 3 2 VĚKOVÉ KATEGORIE... 3 3 DÉLKA SESTAVY... 4 4 HUDEBNÍ DOPROVOD... 4 5 ZÁVODNÍ PLOCHA... 4 6 OBLEČENÍ ÚBORY...

Více

Fitness tý mý III. VT

Fitness tý mý III. VT Fitness tý mý III. VT Obsah 1 SOUTĚŽNÍ KATEGORIE... 2 2 VĚKOVÉ KATEGORIE... 2 3 DÉLKA SESTAVY... 3 4 HUDEBNÍ DOPROVOD... 3 5 ZÁVODNÍ PLOCHA... 4 6 OBLEČENÍ ÚBORY... 4 7 STRUKTURA SOUTĚŽE A LOSOVÁNÍ...

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU A FITNESS, FISAF.CZ

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU A FITNESS, FISAF.CZ SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU A FITNESS, FISAF.CZ PLATNOST OD 1. 9. 2015 Obsah 1 Základní ustanovení... 4 2 Pojmy... 4 3 Soutěžní formy aerobiku... 4 3. 1 Typy soutěží... 4 3. 2 Výkonnostní třídy...

Více

FITNESS TÝMY FISAF.CZ

FITNESS TÝMY FISAF.CZ ČESKOMORAVSKÝ POHÁR FITNESS TÝMY FISAF.CZ PLATNOST OD 1. 9. 2018 Obsah 1 SOUTĚŽNÍ KATEGORIE... 3 2 VĚKOVÉ KATEGORIE... 3 3 DÉLKA SESTAVY... 3 4 HUDEBNÍ DOPROVOD... 3 5 ZÁVODNÍ PLOCHA... 4 6 OBLEČENÍ ÚBORY...

Více

FITNESS TÝMY FISAF.CZ

FITNESS TÝMY FISAF.CZ ČESKOMORAVSKÝ POHÁR FITNESS TÝMY FISAF.CZ PLATNOST OD 1. 1. 2019 Obsah 1 SOUTĚŽNÍ KATEGORIE... 3 2 VĚKOVÉ KATEGORIE... 3 3 DÉLKA SESTAVY... 3 4 HUDEBNÍ DOPROVOD... 4 5 ZÁVODNÍ PLOCHA... 4 6 OBLEČENÍ ÚBORY...

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2018 8. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 7. 4. 2018 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

FIT KLUB D+M J. A. Komenského 474/22, Most

FIT KLUB D+M J. A. Komenského 474/22, Most MISS KOLEKTIV POHYB 2014 a MISS KOLEKTIV AEROBIK 2014 12. ročník soutěžní nepostupové přehlídky pohybových skladeb pro kroužky ZŠ, MŠ, DDM, SVČ a děti ze sportovních klubů a fit center. Soutěže se nesmí

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed. Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y Č E S K Ý P O H Á R

Více

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE MAJORETTES CHODOV 2018 2. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY MAŽORETKOVÝCH SKLADEB A SKLADEB S POMPONY Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 29. 4. 2018 Místo: TJ JM Chodov Mírového hnutí

Více

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE MAJORETTES CHODOV 2019 3. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY MAŽORETKOVÝCH SKLADEB A SKLADEB S POMPONY Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 27. 4. 2019 Místo: Určeno pro: Startovné: Vstupné:

Více

FITNESS TÝMY FISAF.CZ

FITNESS TÝMY FISAF.CZ ČESKOMORAVSKÝ POHÁR FITNESS TÝMY FISAF.CZ PLATNOST OD 26. 2. 2019 Obsah 1 SOUTĚŽNÍ KATEGORIE... 3 2 VĚKOVÉ KATEGORIE... 3 3 DÉLKA SESTAVY... 3 4 HUDEBNÍ DOPROVOD... 3 5 ZÁVODNÍ PLOCHA... 4 6 OBLEČENÍ ÚBORY...

Více

I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B

I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B ROZPIS I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B konané pod záštitou Karlovarského kraje a města Mariánské Lázně A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: GSK ZŠ Mariánské Lázně Datum: neděle 26.října

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2019 9. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 30. 3. 2019 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN 3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA 11.11.2017- PRAHA RADOTÍN Partneři: Mediální partner: Pořadatel: SK KAMIWAZA KARATE

Více

PRAVIDLA FISAF.CZ PLATNOST OD

PRAVIDLA FISAF.CZ PLATNOST OD FITNESS TÝMY III. VT PRAVIDLA FISAF.CZ PLATNOST OD 1. 1. 2019 Obsah 1 SOUTĚŽNÍ KATEGORIE... 3 2 VĚKOVÉ KATEGORIE... 3 3 DÉLKA SESTAVY... 4 4 HUDEBNÍ DOPROVOD... 4 5 ZÁVODNÍ PLOCHA... 4 6 OBLEČENÍ, ÚBORY...

Více

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci POHÁR ČASPV 2015 OPEN ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci T E A M G Y M a T E A M G Y M J U N I O R Trutnov, sobota 14. 11. 2015 A/ Všeobecná ustanovení

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Třebíč 27. 28. 11. 2015 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: Školní sportovní

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Třebíč 1. - 2. 12. 2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: ZŠ a MŠ Třebíč,

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ve sportovní gymnastice jednotlivkyň VS 1 A, VS 2 A,

Více

PRAVIDLA FISAF.CZ PLATNOST OD

PRAVIDLA FISAF.CZ PLATNOST OD FITNESS TÝMY III. VT PRAVIDLA FISAF.CZ PLATNOST OD 29. 3. 2018 Obsah 1 SOUTĚŽNÍ KATEGORIE... 3 2 VĚKOVÉ KATEGORIE... 3 3 DÉLKA SESTAVY... 4 4 HUDEBNÍ DOPROVOD... 4 5 ZÁVODNÍ PLOCHA... 5 6 OBLEČENÍ ÚBORY...

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ, JUNIOREK, DOROSTENCŮ, DOROSTENEK, STARŠÍCH ŽÁKŮ, STARŠÍCH ŽÁKYŇ, MLADŠÍCH ŽÁKŮ A MLADŠÍCH ŽÁKYŇ VE VÍCEBOJÍCH

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ, JUNIOREK, DOROSTENCŮ, DOROSTENEK, STARŠÍCH ŽÁKŮ, STARŠÍCH ŽÁKYŇ, MLADŠÍCH ŽÁKŮ A MLADŠÍCH ŽÁKYŇ VE VÍCEBOJÍCH MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ, JUNIOREK, DOROSTENCŮ, DOROSTENEK, STARŠÍCH ŽÁKŮ, STARŠÍCH ŽÁKYŇ, MLADŠÍCH ŽÁKŮ A MLADŠÍCH ŽÁKYŇ VE VÍCEBOJÍCH Atletický klub Olomouc z.s. pořádá z pověření Českého

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: ,

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: , Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y Č E S K Ý P O H Á R

Více

1. června 2013 v O2 ARENĚ v Praze,

1. června 2013 v O2 ARENĚ v Praze, V rámci společného projektu AŠSK ČR a Českého svazu aerobiku, fitness a tance FISAF.cz Česko se hýbe ve školách plných zdraví vyhlašujeme soutěž pro začínající cvičenky a cvičence, školní družstva, která

Více

Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na. XL. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE

Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na. XL. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na XL. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE Pohár ČKS: Pohár ČKS A: Pohár ČKS B: Pohár ČKS C: nováčci mladší dívky, nováčci starší - dívky žačky, žačky mladší, žačky

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: ,

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: , Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y Č E S K Ý P O H Á R

Více

Prezence pátek od 16:00 h v tzv. cukrárně naproti dětského hřiště.

Prezence pátek od 16:00 h v tzv. cukrárně naproti dětského hřiště. Č e s k á a s o c i a c e S P O R T P R O V Š E C H N Y P R O P O Z I C E republikové soutěže ČASPV ve sportovní gymnastice 2019 pod záštitou několikanásobné mistryně ČR ve sportovní gymnastice Jany Komrskové

Více

Oddíl moderní a estetické skupinové gymnastiky TJ SOKOL ŽIŽKOV I. Praha 3,Koněvova 19

Oddíl moderní a estetické skupinové gymnastiky TJ SOKOL ŽIŽKOV I. Praha 3,Koněvova 19 Oddíl moderní a estetické skupinové gymnastiky TJ SOKOL ŽIŽKOV I. Praha 3,Koněvova 19 www.mgzizkov.cz Vás srdečně zve na 1. ročník závodu ve společných skladbách a víceboji Juniorek v moderní gymnastice

Více

Mistrovství České republiky mužů, žen, juniorů a juniorek ve vícebojích

Mistrovství České republiky mužů, žen, juniorů a juniorek ve vícebojích ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu, s podporou Hlavního města Prahy a pod záštitou Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky mužů, žen, juniorů a juniorek ve vícebojích

Více

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015 2. ročník taneční a sportovní soutěže hobby týmů Termín: neděle 6. 12. 2015, 8,00 18,00 Místo: Organizátor: Sportovní hala TJ Sokol, Sokolovská 122c, 586 02 Jihlava Taneční studio ESSI ve spolupráci s

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 2. KOLO NEDĚLE 13. 12. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

T.J. SOKOL KOLÍN Kmochova 14, Kolín II.

T.J. SOKOL KOLÍN Kmochova 14, Kolín II. T.J. SOKOL KOLÍN Kmochova 14, 280 02 Kolín II. PROPOZICE oblastního závodu v MALÉM TEAMGYMU OPEN malá oblast ČOS Kolín 25. 11. 2017 (kraj Královehradecký, Liberecký, Pardubický, Ústecký a východ Středočeského

Více

Oddíl moderní a estetické skupinové gymnastiky TJ SOKOL ŽIŽKOV I. Praha 3, Koněvova 19 www.mgzizkov.cz

Oddíl moderní a estetické skupinové gymnastiky TJ SOKOL ŽIŽKOV I. Praha 3, Koněvova 19 www.mgzizkov.cz Oddíl moderní a estetické skupinové gymnastiky TJ SOKOL ŽIŽKOV I. Praha 3, Koněvova 19 www.mgzizkov.cz Vás srdečně zve na 2. ročník závodu ve společných skladbách v moderní gymnastice Vážení příznivci

Více

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 ČESKÝ POHÁR 2015 / SILNICE ROZPIS FORCE CUP Základní charakteristika ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 Český pohár mužů 2015 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23 a vybrané

Více

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci. 8. závod ČP Prospect cup

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci. 8. závod ČP Prospect cup POHÁR ČASPV 2016 OPEN ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci 8. závod ČP Prospect cup T E A M G Y M, T E A M G Y M J U N I O R a T R I A Trutnov, sobota

Více

Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S. ve sportovní gymnastice. kadetů a kadetek

Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S. ve sportovní gymnastice. kadetů a kadetek Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY juniorů, juniorek, mužů a žen ve sportovní

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: ,

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: , Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y Č E S K Ý P O H Á R

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011 Vodní záchranná služba ČČK MS Český Krumlov U kasáren 111, 38101 Český Krumlov tel. 380 717 995, 606 270 047 e-mail. info@zachranari.com IČO: 60630256 DIČ: CZ 60630256 www.zachranari.com Mezinárodní mistrovství

Více

Propozice 2. kolo Olomouckého poháru talentů a Krajského poháru v karate OSK ČSKe 2019

Propozice 2. kolo Olomouckého poháru talentů a Krajského poháru v karate OSK ČSKe 2019 Propozice 2. kolo Olomouckého poháru talentů a Krajského poháru v karate OSK ČSKe 2019 Kategorie: žáci, dorost, junioři 1. Pořadatel: Karate Klub Olomouc 2. Datum soutěže: sobota 22. 6. 2019 3. Místo konání:

Více

Trutnov, sobota

Trutnov, sobota Republiková soutěž ČASPV TeamGym 2018 6. závod Českého poháru OPEN Technické a organizační pokyny závodu pro všechny zájemce bez ohledu na členství v organizaci TEAMGYM JUNIOR a SENIOR TRIA Trutnov, sobota

Více

PROPOZICE VALENTÝNSKÉHO SAMC PRAHA

PROPOZICE VALENTÝNSKÉHO SAMC PRAHA PROPOZICE VALENTÝNSKÉHO SAMC PRAHA ZŠ A MŠ PETŘINY JIH SOUTĚŽNÍ AEROBIC MASTER CLASS 2010 POSTUPOVÁ SOUTĚŽ KDY? 6. února 2010 KDE? Ve sportovní hale ZŠ Petřiny Jih, Šantrochova 2, Praha 6 (u školy lze

Více

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky)

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) + DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANKY 1.kolo SOBOTA 24. 11. 2018 Celá akce je určena výhradně pro děti, které nemají zatím větší závodní

Více

MISTROVSTVÍ JMK V KARATE Jihomoravský svaz karate ČSKe, z.s.

MISTROVSTVÍ JMK V KARATE Jihomoravský svaz karate ČSKe, z.s. MISTROVSTVÍ JMK V KARATE Jihomoravský svaz karate ČSKe, z.s. Místo: TJ TESLA BRNO, Halasovo nám. 826/7, Brno Lesná Neděle 21.10.2018, zahájení soutěže 09:00 hod. Mistrovství JMK v karate JSK ČSKe 2018

Více

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V KATEGORIÍCH ŽACTVO, MLADŠÍ ŽACTVO A NEJMLADŠÍ ŽACTVO

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V KATEGORIÍCH ŽACTVO, MLADŠÍ ŽACTVO A NEJMLADŠÍ ŽACTVO Český krasobruslařský svaz Václavské náměstí 838/9 110 00 Praha 1 Nové Město ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V KATEGORIÍCH ŽACTVO, MLADŠÍ ŽACTVO A NEJMLADŠÍ ŽACTVO A. Všeobecná

Více

PŘHLAŠOVÁNÍ NA ZÁVODY SAMC + ČSH + ČMP

PŘHLAŠOVÁNÍ NA ZÁVODY SAMC + ČSH + ČMP PŘHLAŠOVÁNÍ NA ZÁVODY SAMC + ČSH + ČMP Do registrace se dostanete kliknutím na tato tlačítka... Pokud se do systému přihlašujete poprvé, musíte se nejprve registrovat A vytvořit si tak profil, ze kterého

Více

SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v SG

SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v SG Tělocvičná jednota SOKOL P R A H A V R Š O V I C E 101 00 Praha 10, Vršovické náměstí 2/111 oddíl sportovní gymnastiky z pověření České obce sokolské a České gymnastické federace SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v

Více

SLAVIA SK RAPID Plzeň Na Dlouhých 27, Plzeň

SLAVIA SK RAPID Plzeň Na Dlouhých 27, Plzeň Oddíl moderní gymnastiky SLAVIA SK RAPID Plzeň Na Dlouhých 27, 312 00 Plzeň Vás srdečně zve na 19. RO Č N Í K PLZEŇSKÉHO POHÁRU A 30. RO Č N Í K MEMORIÁLU J. KROCOVÉ mezinárodního závodu v moderní gymnastice

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 1. KOLO NEDĚLE 8. 11. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ,

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ, Český krasobruslařský svaz Václavské náměstí 838/9, 110 00 Praha 1 ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ, MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Atletická 100/2 p. o. box 40 tel./fax 257 210 811, e-mail: cgf@cstv.

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Atletická 100/2 p. o. box 40 tel./fax 257 210 811, e-mail: cgf@cstv. Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Atletická 100/2 p. o. box 40 tel./fax 257 210 811, e-mail: cgf@cstv.cz vedoucí sekretář: Marie Kalašová R O Z P I S M i s t r o v s t v í

Více

DANCE OF LIVE 2013 TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR. pod záštitou Města Nový Bor pořádají

DANCE OF LIVE 2013 TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR. pod záštitou Města Nový Bor pořádají TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR pod záštitou Města Nový Bor pořádají DANCE OF LIVE 2013 5. ročník taneční soutěže O POHÁR MĚSTA NOVÝ BOR Sportovní hala U Základní

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2, tel R O Z P I S LIGY DRUŽSTEV ŽEN

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2, tel R O Z P I S LIGY DRUŽSTEV ŽEN Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, tel. 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S LIGY DRUŽSTEV ŽEN VE SPORTOVNÍ GYMNASTICE pro rok 2 0 1 8 Č E R N O Š

Více

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Generální partner Českého svazu cyklistiky ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Základní charakteristika Český pohár mužů 2019 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23

Více

V. kategorie. pořádají dubna 2017

V. kategorie. pořádají dubna 2017 Školní sportovní klub Gimpel při Gymnáziu s polským jazykem vyučovacím Český Těšín Polské gymnázium im. Juliusza Słowackiego, Český Těšín Badmintonový oddíl TJ Slavoj Český Těšín z.s. pořádají 26.-27.

Více

Oddíl moderní a estetické skupinové gymnastiky TJ SOKOL ŽIŽKOV I. Praha 3, Koněvova 19

Oddíl moderní a estetické skupinové gymnastiky TJ SOKOL ŽIŽKOV I. Praha 3, Koněvova 19 Oddíl moderní a estetické skupinové gymnastiky TJ SOKOL ŽIŽKOV I. Praha 3, Koněvova 19 www.mgzizkov.cz Vás srdečně zve na 1. ročník závodu jednotlivkyň v moderní gymnastice GOLDEN PRAGUE SPRING CUP 2016

Více

Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 žen a mužů. ROZPIS pro účastníky z ČR

Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 žen a mužů. ROZPIS pro účastníky z ČR Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 ROZPIS pro účastníky z ČR 1. Technické informace Jednotlivci 1.1. DATUM Soutěž se koná 13., 14. a 15. listopadu 2008. 1.2. MÍSTO Sportovní hala

Více

Klub agility České republiky MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V AGILITY

Klub agility České republiky MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V AGILITY Klub agility České republiky ve spolupráci s Kynologickým klubem Přerov pořádá ve dnech 22. - 23. září 2018 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V AGILITY Termín: 22. 23. 9.2018 Rozhodčí: Povrch: Místo: Odpovědná

Více

ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016

ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016 ČESKÝ POHÁR 2016 / SILNICE ROZPIS Základní charakteristika ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016 Český pohár mužů 2016 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23 a vybrané juniory

Více

PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2011 SOUTĚŢ AEROBIKU A TANCE

PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2011 SOUTĚŢ AEROBIKU A TANCE PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2011 SOUTĚŢ AEROBIKU A TANCE Organizátor: Termín: 21. 5. 2011 Místo: Časový harmonogram: Určeno pro: Dům dětí a mládeţe Jiţní Město za podpory hlavního města Prahy TJ Chodov

Více

MINISTERSTVEM VNITRA - GENERÁLNÍM ŘEDITELSTVÍM HZS ČR a SDRUŽENÍM HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA POŘÁDAJÍ

MINISTERSTVEM VNITRA - GENERÁLNÍM ŘEDITELSTVÍM HZS ČR a SDRUŽENÍM HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA POŘÁDAJÍ SH ČMS OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ JABLONEC NAD NISOU ve spolupráci s ÚZEMNÍM ODBOREM JABLONEC NAD NISOU HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO KRAJE, KRAJSKÝM ŘEDITELSTVÍM HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO

Více

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY Základní škola Benešov, Jiráskova 888 pod záštitou města Benešov,ve spolupráci s KR AŠSK a SK Benešov pořádají kvalifikaci v Poháru Josefa Masopusta

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017 PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017 A. Všeobecná ustanovení 1. Adresa sportovní kanceláře: OR AŠSK Kolín, Kojice 21, 53312 Chvaletice Antonín Morávek

Více

Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze

Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu a s podporou Hlavního města Prahy a Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze Praha, atletický stadion

Více

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN 206-207 Vydal: Komise žen Schválil: Komise žen Platnost:.. 206 Rozpis Zimního Poháru žen 206-207 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3. PŮSOBNOST ROZPISU... 3.2 NÁZEV SOUTĚŽE... 3.3

Více

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE SOBOTA 10. 6. 2017 ŘÍČANY Přebor Středočeského svazu karate je v oficiálních kategoriích nominační soutěží na Mistrovství ČR 2017, které proběhne v prosinci daného roku.

Více

Mistrovství České republiky mužů a žen na dráze pro rok 2017

Mistrovství České republiky mužů a žen na dráze pro rok 2017 Mistrovství České republiky mužů a žen na dráze pro rok 2017 Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl TJ TŽ Třinec Datum Pátek 9., sobota 10. a neděle 11. června 2017 Místo Třinec-městský

Více

PROPOZICE HALOVÉ MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN V ATLETICE. ATLETICKÁ HALA OSTRAVA

PROPOZICE HALOVÉ MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN V ATLETICE.  ATLETICKÁ HALA OSTRAVA 60 m 400 m 800 m 1500m 3000 m 60 m překážky štafety výška dálka koule trojskok tyč www.atletika.cz HALOVÉ MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN V ATLETICE 27. 28. 2. 2016 ATLETICKÁ HALA OSTRAVA HALOVÉ MISTROVSTVÍ

Více

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH 1.5. 2010 a 18.9. 2010 ADRENALINSPORT KLUB & FK DUKLA Prostějov místo konání Severní obslužná - Prostějov,

Více

PRAVIDLA Česko se hýbe ve školách plných zdraví pro školní rok 2016/2017

PRAVIDLA Česko se hýbe ve školách plných zdraví pro školní rok 2016/2017 PRAVIDLA Česko se hýbe ve školách plných zdraví pro školní rok 2016/2017 1 CHARAKTERISTIKA Český svaz aerobiku a fitness FISAF.cz. ve spolupráci s Asociací školních sportovních klubů (AŠSK), pořádají v

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU A FITNESS, FISAF.CZ

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU A FITNESS, FISAF.CZ SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU A FITNESS, FISAF.CZ PLATNOST OD 7. 9. 2016 Obsah 1 Základní ustanovení... 4 2 Pojmy... 4 3 Soutěžní formy aerobiku... 4 3. 1 Typy soutěží... 4 3. 2 Výkonnostní třídy...

Více

Finále ligy mládeže SPČR 2015

Finále ligy mládeže SPČR 2015 Svaz potápěčů České republiky ČOCHTANKLUB - potápěči pobočný spolek Svazu potápěčů Moravy a Slezska, z.s. pořádají Finále ligy mládeže SPČR 2015 v plavání s ploutvemi a v rychlostním potápění kat. E, D,

Více

ODDÍL MODERNÍ GYMNASTIKY PŘI SK MOTORLET PRAHA POZVÁNKA. Vážení sportovní přátelé a příznivci moderní gymnastiky,

ODDÍL MODERNÍ GYMNASTIKY PŘI SK MOTORLET PRAHA POZVÁNKA. Vážení sportovní přátelé a příznivci moderní gymnastiky, ODDÍL MODERNÍ GYMNASTIKY PŘI SK MOTORLET PRAHA 5/12/2016 POZVÁNKA Vážení sportovní přátelé a příznivci moderní gymnastiky, jménem oddílu moderní gymnastiky při SK Motorlet Praha si Vás dovolujeme co nejsrdečněji

Více

sobota 7. dubna 2018

sobota 7. dubna 2018 SH ČMS OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ JABLONEC NAD NISOU ve spolupráci s ÚZEMNÍM ODBOREM JABLONEC NAD NISOU HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO KRAJE, KRAJSKÝM ŘEDITELSTVÍM HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO

Více

O rtyňskou zvonici 2014

O rtyňskou zvonici 2014 Dovolujeme si Vás pozvat na šestý ročník taneční přehlídky O rtyňskou zvonici 2014 Druh soutěže: nepostupová přehlídka AMATÉRSKÝCH kroužků a dětských kolektivů v tancích lidových, moderních, společenských,

Více

ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017

ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017 ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE 2017 / SILNICE ROZPIS ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017 Základní charakteristika Český pohár mládeže 2017 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ŽÁCI,

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE. finále Poháru AŠSK ČR. středních škol ve šplhu chlapců a dívek

Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE. finále Poháru AŠSK ČR. středních škol ve šplhu chlapců a dívek PROPOZICE finále Poháru AŠSK ČR středních škol ve šplhu chlapců a dívek pro školní rok 2016/2017 soutěž typu C Holešov 23. - 24. března 2017 A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: Vyšší policejní škola

Více

PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2015 SOUTĚŽ AEROBIKU A TANCE. Dům dětí a mládeže Jižní Město za podpory Hlavního města Prahy

PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2015 SOUTĚŽ AEROBIKU A TANCE. Dům dětí a mládeže Jižní Město za podpory Hlavního města Prahy PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2015 SOUTĚŽ AEROBIKU A TANCE Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město za podpory Hlavního města Prahy Termín: 30. 5. 2015 Místo: Časový harmonogram: Určeno pro: Hudební doprovod:

Více

Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze

Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu a s podporou Hlavního města Prahy a Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze Praha, atletický stadion

Více

Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011

Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011 Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011 Vydala STK ÚKAS Halová termínová listina ÚKAS 2011 Základní ustanovení ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ a) závodí se podle

Více

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO KRAJE ŽACTVA

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO KRAJE ŽACTVA A) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Ubytování a stravování: PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO KRAJE ŽACTVA Pořadatel: Letní Klub sportovního plavání Kladno Zimní AŠ Mladá Boleslav - plavecký oddíl Datum a místo konání: Letní 9.

Více

sobota 1. dubna 2017

sobota 1. dubna 2017 SH ČMS OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ JABLONEC NAD NISOU ve spolupráci s ÚZEMNÍM ODBOREM JABLONEC NAD NISOU HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO KRAJE, KRAJSKÝM ŘEDITELSTVÍM HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2019 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

MASTERS EUROPA LOVOSICE 2018

MASTERS EUROPA LOVOSICE 2018 MASTERS EUROPA LOVOSICE 2018 27. - 29. 7. 2018 Lovosice Pořadatel Technicky zajišťuje atletický klub ASK Lovosice a Město Lovosice. Místo Lovosice - atletický stadion ěsta Lovosice, U stadionu 1022, 410

Více

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci Okresní rada Asociace školních sportovních klubů ČR Chomutov, Dům dětí a mládeže Chomutov, Základní škola Chomutov, Akademika Heyrovského, Školní sportovní klub při 12. ZŠ Chomutov F L O R B A L propozice

Více

Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl Policejního sportovního klubu Olymp Praha, z.s.

Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl Policejního sportovního klubu Olymp Praha, z.s. MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN V HALOVÉ ATLETICE 2017 Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl Policejního sportovního klubu Olymp Praha, z.s. Datum Sobota 25. a neděle 26. února 2017. Místo

Více

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE NEDĚLE 21. 10. 2018 ŘÍČANY Přebor Středočeského svazu karate je v oficiálních kategoriích nominační soutěží na Mistrovství ČR 2018, které proběhne v prosinci daného roku.

Více

MČR v časovce Spastic Handicap

MČR v časovce Spastic Handicap Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Nola Teplice ve spolupráci s AUTODROMem MOST a.s. z pověření České federace Spastic Handicap z.s. pořádá MČR v časovce Spastic Handicap O cenu AUTODROMu MOST

Více

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky)

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) + DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE 2.kolo SOBOTA 03. 02. 2018 Celá akce je určena výhradně pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost.

Více

Závod je určen pro amatérské cyklisty (bez závodní licence). Forma závodu je individuální časovka s intervalovým startem na trati o délce cca 12 km.

Závod je určen pro amatérské cyklisty (bez závodní licence). Forma závodu je individuální časovka s intervalovým startem na trati o délce cca 12 km. P R O P O Z I C E závodu pro amatérské cyklisty na horských kolech OPEN BIKE RACE 2014 TERMÍN: sobota 29.března 2014, MÍSTO: Areál Golf Parku Plzeň - Dýšina POŘADATEL: Plzeňský Golf park a.s. Horomyslická

Více

JABLONECKÁ HALA 2010 O POHÁR TRW LUCAS VARITY

JABLONECKÁ HALA 2010 O POHÁR TRW LUCAS VARITY OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČMS JABLONEC NAD NISOU ve spolupráci s ÚZEMNÍM ODBOREM JABLONEC NAD NISOU HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO KRAJE a GENERÁLNÍM ŘEDITELSTVÍM HZS ČR POŘÁDAJÍ XXIV. ročník HALOVÉ

Více

MEZIKRAJOVÉ UTKÁNÍ DRUŽSTEV STARŠÍCH ŽÁKŮ A STARŠÍCH ŽÁKYŇ

MEZIKRAJOVÉ UTKÁNÍ DRUŽSTEV STARŠÍCH ŽÁKŮ A STARŠÍCH ŽÁKYŇ MEZIKRAJOVÉ UTKÁNÍ DRUŽSTEV STARŠÍCH ŽÁKŮ A STARŠÍCH ŽÁKYŇ V HALE O. JANDERY V PRAZE STROMOVCE 9. PROSINCE 2017 Rozpis závodu Pořadatel: Místo: z pověření ČAS pořádá atletický oddíl PSK Olymp Praha areál

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž:

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE MEZINÁRODNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2012!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ 4.

Více

ZÁVODY VE SPORTOVNÍ GYMNASTICE MIKULAŠSKÝ ZÁVOD VIII. ROČNÍK HULÍN - SOBOTA P A R T N E Ř I :

ZÁVODY VE SPORTOVNÍ GYMNASTICE MIKULAŠSKÝ ZÁVOD VIII. ROČNÍK HULÍN - SOBOTA P A R T N E Ř I : ZÁVODY VE SPORTOVNÍ GYMNASTICE MIKULAŠSKÝ ZÁVOD VIII. ROČNÍK HULÍN - SOBOTA - 6.12.2014 P A R T N E Ř I : ČSGS, ČSRS, ČUS, MĚSTO HULÍN, ZŠ HULÍN, ZLÍNSKÝ KRAJ, VAK, P A R T N E Ř I Z Á V O D U : BIKE CENTRUM

Více

Hokejový turnaj. Kolín Turnaj pro děti narozené r a mladší

Hokejový turnaj. Kolín Turnaj pro děti narozené r a mladší Hokejový turnaj Kolín 9. 11. 2013 Turnaj pro děti narozené r. 2006 a mladší Propozice turnaje Turnaje se účastní celkem 8 družstev: 1. SC Kolín A 2. SC Kolín B 3. HC Dukla Jihlava A 4. HC Dukla Jihlava

Více

Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XXIII. ROČNÍK

Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XXIII. ROČNÍK Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XXIII. ROČNÍK závodu ve sportovní gymnastice mimi, nejmladších, mladších a starších žákyň, juniorek a žen BEDŘICHOVSKÝ JEŽEK 27. 4. 2019 v 10 hod. Sportovní

Více

10. ROČNÍK VESELSKÝCH IN-LINE ZÁVODŮ VESELÍ NAD MORAVOU

10. ROČNÍK VESELSKÝCH IN-LINE ZÁVODŮ VESELÍ NAD MORAVOU 10. ROČNÍK VESELSKÝCH IN-LINE ZÁVODŮ VESELÍ NAD MORAVOU 23. 6. 2018 O KRÁLE A KRÁLOVNU DLOUHÉ A KRÁTKÉ DRÁHY Stránka 1 z 5 PROPOZICE ZÁVODU Pořadatel: IN-LINE VESELÍ, z.s. Organizátor: IN-LINE VESELÍ,

Více

XXVIII. ročník HALOVÉ SOUTĚŽE v disciplínách požárního sportu

XXVIII. ročník HALOVÉ SOUTĚŽE v disciplínách požárního sportu SDRUŽENÍ HASIČŮ ČMS OKRES JABLONEC NAD NISOU ve spolupráci s ÚZEMNÍM ODBOREM JABLONEC NAD NISOU HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO KRAJE, KRAJSKÝM ŘEDITELSTVÍM HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO

Více