uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku Smlouvu ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2014 (vyplní

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku Smlouvu ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2014 (vyplní"

Transkript

1 27367/P/2014-HSPH Č.j.: UZSVM/P/21897/2014-HSPH Smlouva ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2014 Příloha č. 2 Návrh smlouvy uzavřená dle ustanovení 1746 odstavce 2. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) pro veřejnou zakázku Údržba zajištěných motorových vozidel Smluvní strany: Objednatel: Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových organizační složka státu zřízená zákonem č. 201/2002 Sb., o Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, ve znění pozdějších předpisů se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, Praha 2 zastoupený: (vyplní objednatel) IČ: DIČ: CZ není plátce DPH bankovní spojení: Česká národní banka, číslo účtu: / 0710 (dále jen ÚZSVM nebo objednatel ) a Dodavatel: se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: sp. značka: bankovní spojení: (sp. zn. rejstříkového soudu) údaje pro zadávání objednávek: poštovní adresa: (dále jen dodavatel ) (ÚZSVM a dodavatel společně dále jen smluvní strany ) uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku Smlouvu ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2014 (vyplní objednatel) /2014 (dále jen smlouva ) pro veřejnou zakázku s názvem Údržba zajištěných motorových vozidel, zadanou prostřednictvím elektronického tržiště Gemin, systémové číslo: T002/14/V000 (vyplní objednatel), tohoto znění:

2 I. Úvodní ustanovení Smluvní strany prohlašují, že pokud tato smlouva nestanoví jinak, bude postupováno v souladu s příslušnými ustanoveními občanského zákoníku a v souladu s dalšími právními předpisy, které se vztahují na předmět smlouvy. II. Předmět smlouvy 1. Dodavatel se podpisem této smlouvy zavazuje, že bude provádět údržbu zajištěných motorových vozidel (dále jen údržba ), jejichž správou byl ÚZSVM pověřen dle zákona č. 279/2003 Sb., o výkonu zajištění majetku a věcí v trestním řízení a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. ÚZSVM se podpisem této smlouvy zavazuje platit dodavateli za řádně provedenou údržbu dohodnutou smluvní cenu. 2. V rámci předmětu této smlouvy je dodavatel povinen na základě objednávky ÚZSVM provádět v rámci údržby každého vozidla zejména tyto činnosti doporučené výrobcem u dlouhodobě odstavených vozů: a) vstupní kontrola (zjištění eventuálních závad) na univerzálním přenosném diagnostickém zařízení; záznam z diagnostického zařízení je dodavatel povinen předat zástupci ÚZSVM; b) kontrola tlaku ve všech pneumatikách a jejich dohuštění; c) odpojení nebo vyjmutí akumulátoru (pokud to výrobce nezakazuje), kontrola klidového napětí, kontrola stavu elektrolytu (popř. dolití elektrolytu podle typu baterie), dobití akumulátoru; d) očištění brzdových kotoučů od počínající koroze; e) nastartování motoru, zahřátí na provozní teplotu; f) kontrola množství paliva, popř. doplnění paliva v množství potřebném pro provádění údržbových činností (cca 5 litrů); g) kontrola nemrznoucích směsí (chladicí kapalina, odstranění nevhodné směsi z ostřikovačů, popř. doplnění vhodné směsi apod.); h) kontrola oleje (kontrola hladiny, příp. doplnění předepsaného množství oleje). 3. Objednatel je oprávněn v objednávce rozsah činností uvedených v odstavci 2. tohoto článku měnit podle typu vozidla, podle toho zda se jedná o první či opakované činnosti na vozidle, podle stavu a poškození vozidla, podle ročního období, kdy bude údržba prováděna, apod. 4. Objednatel je oprávněn v objednávce rozšířit rozsah činností uvedených v odstavci 2. tohoto článku i o jiné drobné údržbové úkony, které bude nutné provést pro řádné zabezpečení konkrétního vozidla za účelem jeho dlouhodobějšího skladování a zachování v provozuschopném stavu nebo alespoň ve stavu, v jakém jej ÚZSVM převzal do správy.

3 5. Veškeré potřebné provozní kapaliny (palivo, olej, chladicí kapalina, voda do ostřikovačů, elektrolyt, apod.), které dodavatel doplní do vozidla, případně vymění, vyúčtuje jako samostatné položky vedle ceny za údržbu jednoho vozidla (náklady za provozní kapaliny nejsou součástí smluvní ceny uvedené v článku V. odstavci 1). 6. Nářadí, včetně přenosného diagnostického zařízení, si zajistí dodavatel v potřebné kvalitě. III. Podmínky objednávání 1. Plnění předmětu této smlouvy je dodavatel povinen provádět na základě písemných objednávek ÚZSVM odesílaných na dodavatele nebo do datové schránky dodavatele nebo poštou na adresu dodavatele. 2. Pro objednávky odesílané na dodavatele platí, že okamžikem odeslání příslušného e- mailu s objednávkou se dílčí zakázka považuje za zadanou. Dodavatel je povinen objednateli potvrdit přijetí objednávky, a to em nejpozději druhý pracovní den po zadání objednávky dodavateli. 3. Pro objednávky odesílané do datové schránky dodavatele nebo poštou na adresu dodavatele platí, že okamžikem doručení objednávky se dílčí zakázka považuje za zadanou. 4. Součástí objednávky bude minimálně: - specifikace typu a značky vozidla nově zařazeného do vozidlového parku k provedení prvních činností údržby anebo přehled všech typů a značek vozidel určených k periodické údržbě (viz čl. IV. odst. 3), - místo plnění, - smluvní cena za údržbu 1 vozidla, - termín provedení údržby, resp. termín pro dokončení plnění stanovený konkrétním datem nebo lhůtou (viz čl. IV. odst. 4), - kontakt na zástupce ÚZSVM, který umožní přístup do garáže v místě plnění. IV. Místo, doba plnění a termíny provedení údržby 1. Místem plnění předmětu této smlouvy je garáž bez čísla popisného nebo evidenčního na pozemku parcelní číslo 8289/13 v obci Plzeň, v katastrálním území Plzeň, v ulici Klatovská třída (Plzeň Bory). 2. Smlouva je uzavřena na dobu určitou, a to do 31. prosince 2015 anebo do vyčerpání finančního limitu ve výši Kč bez DPH (dále jen finanční limit ), a to podle toho, která z těchto skutečností nastane dříve. Dodavatel je povinen předem upozornit ÚZSVM na budoucí plnění, které by mohlo převýšit finanční limit. Dodavatel není oprávněn zahájit plnění předmětu smlouvy, které by následně požadoval vyfakturovat v ceně překračující finanční limit.

4 3. Údržba bude zpravidla prováděna periodicky jednou za tři měsíce podle předem dohodnutého harmonogramu, ve výjimečných případech po dohodě. 4. Dodavatel se zavazuje provést údržbu v termínu provedení údržby, resp. v termínu pro dokončení plnění stanoveném v objednávce konkrétním datem nebo lhůtou, tj. počtem dnů, počítaných ode dne následujícího po odeslání objednávky na dodavatele nebo po doručení objednávky do datové schránky dodavatele, případně po doručení objednávky poštou na adresu dodavatele. V případě neuvedení termínu nebo lhůty v objednávce, zavazuje se dodavatel provést údržbu nejpozději do 5 pracovních dnů ode dne následujícího po odeslání takové objednávky na dodavatele nebo po doručení objednávky do datové schránky dodavatele, případně po doručení objednávky poštou na adresu dodavatele. V. Smluvní cena 1. Smluvní cena byla stanovena dohodou smluvních stran následovně: Obsah smluvní ceny Smluvní cena v Kč bez DPH Smluvní cena v Kč s DPH Cena za údržbu jednoho vozidla (tj. za všechny činnosti podle článku II. smlouvy a za splnění všech podmínek ve smlouvě) 2. Smluvní cena je stanovena jako cena nejvýše přípustná a konečná a zahrnuje veškeré náklady dodavatele nebo jeho subdodavatelů související s plněním dle této smlouvy. 3. Smluvní cena je stanovena jako cena platná v nezměněné výši od data nabytí platnosti smlouvy až do ukončení účinnosti smlouvy. 4. Smluvní cenu je možné upravit pouze v souvislosti se změnou daňových předpisů týkajících se DPH, a to o výši, která bude odpovídat takové legislativní změně ke dni zdanitelného plnění. 5. Všechny práce, dodávky či služby musí být poskytnuty ÚZSVM v požadovaném rozsahu, a to bez jakéhokoliv omezení. Dodavatel nebude oprávněn doúčtovat ÚZSVM jakékoliv dodatečné práce, dodávky či služby, které budou nezbytné pro řádné splnění dílčího nebo celého předmětu smlouvy, a to např. i z důvodu, že dodavatel chybně odhadl nabídkovou (smluvní) cenu anebo poskytl nekvalitní práci, dodávku či službu, v jejichž důsledku bylo nezbytné poskytnout další plnění pro komplexní a řádné splnění dílčího nebo celého předmětu smlouvy apod.

5 VI. Platební podmínky a fakturace 1. Podkladem pro úhradu ceny dílčí zakázky za provedenou údržbu bude faktura, kterou je dodavatel oprávněn vystavit až po řádném dokončení celého předmětu objednávky a předání vozidla pověřené osobě ÚZSVM. Nezbytným podkladem a přílohou faktury musí být zakázkový list schválený ÚZSVM. Ve faktuře dodavatel vyúčtuje samostatně doplnění či výměnu provozní kapaliny, a to podle skutečného množství a za ceny obvyklé v místě a době plnění. 2. Faktura musí být předána osobně nebo doručena ÚZSVM na adresu ÚZSVM, Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 1313/14, Jižní Předměstí, Plzeň, nejpozději do 5 pracovních dnů od řádného dokončení celého předmětu objednávky. 3. Pokud faktura nebude mít náležitosti podle platné legislativy anebo nebude obsahovat náležitosti stanovené v platebních podmínkách, je ÚZSVM oprávněn fakturu vrátit dodavateli zpět k opravě (doplnění) s uvedením důvodu vrácení. Dodavatel je povinen fakturu opravit nebo nově vyhotovit. Vrácením faktury přestává běžet původní lhůta splatnosti. Nová lhůta splatnosti začne běžet ode dne doručení opravené nebo nově vyhotovené faktury. 4. Doba splatnosti faktur nesmí být kratší než 28 kalendářních dnů ode dne prokazatelného převzetí faktury ze strany ÚZSVM, popř. ode dne prokazatelného převzetí dodavatelem opravené (doplněné) faktury ze strany ÚZSVM. 5. Zálohy ÚZSVM neposkytuje. 6. ÚZSVM se zavazuje uhradit dodavateli z jakékoliv neoprávněně neuhrazené části faktury dodavatele (včetně DPH) úrok z prodlení ve výši stanovené nařízením vlády č. 351/2013 Sb., kterým se určuje výše úroků z prodlení a nákladů spojených s uplatněním pohledávky, určuje odměna likvidátora, likvidačního správce a člena orgánu právnické osoby jmenovaného soudem a upravují některé otázky Obchodního věstníku a veřejných rejstříků právnických a fyzických osob, ve znění pozdějších předpisů, za každý den prodlení vůči dnu splatnosti faktury. VII. Předání a převzetí vozidla 1. Dodavatel se zavazuje převzít vozidlo k provedení údržby v termínu stanoveném v objednávce nebo nejpozději třetí následující pracovní den po zadání dílčí zakázky (viz článek III.). O předání a převzetí vozidla k provedení údržby bude sepsán protokol zápis. 2. Objednatel se zavazuje vozidlo po řádně provedené a dokončené údržbě od dodavatele převzít. Řádně provedenou a dokončenou údržbou se rozumí údržba provedená bez vad a nedodělků. O předání a převzetí vozidla po provedené údržbě bude sepsán protokol zápis.

6 3. Po provedení údržby dle objednávky dodavatel předá vozidlo zpět ÚZSVM pověřené osobě, přičemž daňový doklad fakturu společně s kopií zakázkového listu zašle poštou na adresu ÚZSVM (viz článek VI., odstavec 2.) nebo na základě ústní dohody tyto dokumenty předá osobně ÚZSVM pověřené osobě. VIII. Sankce a náhrada škody 1. Dodavatel nese plnou odpovědnost za škodu způsobenou ÚZSVM v souvislosti s plněním předmětu smlouvy a zavazuje se takovou škodu ÚZSVM uhradit; výše náhrady škody není omezena. 2. V případě, že dodavatel nedodrží stanovený termín provedení údržby, resp. termín pro dokončení plnění stanovený v objednávce, případně sjednaný ve smlouvě (nestanoví-li objednávka termín), zavazuje se dodavatel uhradit ÚZSVM smluvní pokutu ve výši 500 Kč, a to za každý započatý den prodlení až do řádného splnění závazku. Povinnost zaplatit smluvní pokutu a její úhrada nezprošťuje dodavatele povinnosti hradit případnou náhradu škody či sankci z jiného titulu. 3. Zaplacením smluvní pokuty není dotčen nárok ÚZSVM na náhradu škody, a to i ve výši přesahující výši smluvní pokuty. Dodavatel nese plnou odpovědnost za škodu způsobenou ÚZSVM v souvislosti s plněním předmětu této smlouvy a je povinen jakoukoliv škodu ÚZSVM uhradit. O náhradě škody platí obecná ustanovení občanského zákoníku. IX. Závěrečná ustanovení 1. Dodavatel se zavazuje mít po celou dobu platnosti smlouvy sjednáno pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě, a to s limitem pojistného plnění minimálně ve výši 0,5 mil. Kč a zaplacené pojistné. V případě, že dojde k porušení této smluvní povinnosti, dodavatel se zavazuje uhradit ÚZSVM smluvní pokutu ve výši 50 tis. Kč, a to do 10 kalendářních dnů ode dne, kdy byl ÚZSVM vyzván. Úhradou smluvní pokuty není dotčeno právo ÚZSVM na náhradu škody v plné výši, tedy i ve výši přesahující smluvní pokutu. 2. V souvislosti s možnými úpravami státního rozpočtu si ÚZSVM vyhrazuje právo zastavit průběh plnění předmětu veřejné zakázky, resp. smlouvy a rovněž jednostranně smlouvu ukončit, a to bez jakékoliv sankce či náhrady za nedokončené plnění. ÚZSVM se zavazuje, že dílčí plnění objednané písemným pokynem před termínem ukončení smlouvy uhradí podle podmínek smlouvy. 3. ÚZSVM může smlouvu vypovědět z jakéhokoliv důvodu, resp. bez udání důvodu, a to s výpovědní lhůtou 1 měsíce s tím, že výpovědní lhůta začne běžet od prvního dne měsíce následujícího po měsíci, v němž bude dodavateli výpověď doručena.

7 4. Opakované prodlení dodavatele se splněním povinnosti řádně provést údržbu v termínu provedení údržby, resp. v termínu pro dokončení plnění, a to o více než 10 pracovních dnů, bude považováno za podstatné porušení smlouvy ze strany dodavatele. V takovém případě je ÚZSVM oprávněn od této smlouvy odstoupit. Odstoupení od smlouvy je účinné okamžikem doručení písemného odstoupení od smlouvy dodavateli. 5. Dodavatel vyslovuje souhlas s tím, že ÚZSVM v rámci transparentnosti zveřejní smlouvu (včetně případných dodatků) na internetových stránkách ÚZSVM, na profilu ÚZSVM a v systému Gemin. 6. V případě, že dodavatel použije byť i jen k plnění určité části předmětu smlouvy subdodavatele, odpovídá dodavatel objednateli za plnění poskytnuté subdodavatelem, jako by toto plnění poskytoval dodavatel sám. 7. Změny či doplnění smlouvy je možné činit výhradně formou písemných a číselně označených dodatků ke smlouvě schválených oběma smluvními stranami, a to s výjimkou údajů týkajících se identifikace smluvních stran, kontaktních osob smluvních stran ve věci plnění smlouvy a jejich kontaktních údajů, které smluvní strany činí jednostranným písemným oznámením druhé smluvní straně. 8. Pověřené osoby oprávněné jednat za dodavatele a objednatele jsou: a) Pověřené osoby oprávněné jednat za objednatele jsou: Ve věcech smluvních: Ve věcech plnění ze smlouvy: (vyplní objednatel) (vyplní objednatel) b) Pověřené osoby oprávněné jednat za dodavatele jsou: Ve věcech smluvních : Ve věcech plnění ze smlouvy: 9. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. 10. Smlouva je vyhotovena ve 4 stejnopisech s platností originálu, z nichž 3 obdrží ÚZSVM a 1 obdrží dodavatel. 11. Smluvní strany prohlašují, že si tuto smlouvu přečetly, že s jejím obsahem souhlasí a na důkaz toho připojují své podpisy. Za objednatele: V Plzni dne Za dodavatele: V dne

Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014

Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Objednatel: Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových organizační složka státu zřízená zákonem č. 201/2002 Sb. se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42,

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu Nákup monitoru prostředí. K U P N Í S M L O U V A

Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu Nákup monitoru prostředí. K U P N Í S M L O U V A µ#57743/a/2014-sov@ 57743/A/2014-SOV Č.j.: UZSVM/A/34363/2014-SOV Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu K U P N Í S M L O U V A ÚZSVM č. /2014 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012

Více

R Á M C O V Á S M L O U V A

R Á M C O V Á S M L O U V A R Á M C O V Á S M L O U V A O P R O V Á D Ě N Í S E K Á N Í T R Á V Y ÚZSVM č.... uzavřená dle ustanovení 1746, odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen NOZ

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA č. 2019

RÁMCOVÁ SMLOUVA č. 2019 8816/O/2019-HSPH Čj.: UZSVM/O/5098/2019-HSPH Příloha č. 3 RÁMCOVÁ SMLOUVA č. 2019 uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník

Více

Rámcová dohoda na nákup spotřebního materiálu a příslušenství pro reprografickou a ICT techniku ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2019

Rámcová dohoda na nákup spotřebního materiálu a příslušenství pro reprografickou a ICT techniku ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2019 3697/P/2019-HSPH Čj.: UZSVM/P/2584/2019-HSPH Rámcová dohoda na nákup spotřebního materiálu a příslušenství pro reprografickou a ICT techniku ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2019 uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem Výměna bočních dveří

Více

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2016

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2016 Příloha č. 2 k Výzvě k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2016 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Rámcová dohoda č../2018

Rámcová dohoda č../2018 Příloha č. 3 Rámcová dohoda č../2018 uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 a ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), a analogicky podle

Více

µ 547.ΡΑΜ.1/03,ΡΑΜΓ?τ

µ 547.ΡΑΜ.1/03,ΡΑΜΓ?τ µ 547.ΡΑΜ.1/03,ΡΑΜΓ?τ 658/SBN/2014-SBNH Č.j.: UZSVM/SBN/572/2014-SBNH VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále též Úřad", ÚZSVM, zadavatel ) jako

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O 5040/PKV/2018-PKVH Čj.: UZSVM/PKV/4277/2018-PKVH S M L O U V A O D Í L O ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2018 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Více

µ#43627/a/2016-sov@0 43627/A/2016-SOV Č.j.: UZSVM/A/43042/2016-SOV Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace RÁMCOVÁ SMLOUVA O VÝKONU ZEMĚMĚŘICKÝCH A GEODETICKÝCH ČINNOSTÍ ÚZSVM

Více

µ#11513/a/2017-sov@w 11513/A/2017-SOV Č.j.: UZSVM/A/6834/2017-SOV Smlouva o dílo ÚZSVM č. /2017 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ),

Více

R Á M C O V Á D O H O D A - n á v r h NA NÁKUP SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU PRO REPROGRAFICKOU TECHNIKU

R Á M C O V Á D O H O D A - n á v r h NA NÁKUP SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU PRO REPROGRAFICKOU TECHNIKU R Á M C O V Á D O H O D A - n á v r h ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2019 Příloha č. 4 kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli ve smyslu ustanovení 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRACOVNĚLÉKAŘSKÝCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRACOVNĚLÉKAŘSKÝCH SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRACOVNĚLÉKAŘSKÝCH SLUŽEB ÚZSVM č. xxx/2018 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších

Více

Návrh smlouvy o dílo ÚP Plzeň č. /2014

Návrh smlouvy o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Návrh smlouvy o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Příloha č. 2 Návrh smlouvy Objednatel: Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových organizační složka státu zřízená zákonem č. 201/2002 Sb.,

Více

µ#91906/a/2014-sov@} 91906/A/2014-SOV Č.j.: UZSVM/A/51950/2014-SOV Příloha č. 1 R Á M C O V Á S M L O U V A O ZAJIŠTĚNÍ ÚKLIDU POZEMKŮ A SKLÁDEK, KÁCENÍ, OŘEZU STROMŮ A NÁLETOVÝCH DŘEVIN ÚZSVM č. uzavřená

Více

µ 1338.ΝΥΡ.1/03,ΝΥΡΓ?Η

µ 1338.ΝΥΡ.1/03,ΝΥΡΓ?Η ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ OSTRAVA ODBOR ODLOUČENÉ PRACOVIŠTĚ VSETÍN, POD VRŠKY 27, 755 01 VSETÍN µ 1338.ΝΥΡ.1/03,ΝΥΡΓ?Η 2449/OVS/2014-OVSH

Více

RÁMCOVÁ DOHODA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2016

RÁMCOVÁ DOHODA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2016 RÁMCOVÁ DOHODA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2016 uzavřená dle ustanovení 1746 odstavce 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s

Více

Rámcová dohoda č... /2019

Rámcová dohoda č... /2019 11277/A/2019-SOV Čj.: UZSVM/A/6423/2019-SOV Rámcová dohoda č.... /2019 uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016 RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016 uzavřená podle ust. 1746, odst. 2 a dále dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník) na veřejnou

Více

µ#95314/a/2018-sov@7 95314/A/2018-SOV Čj.: UZSVM/A/49668/2018-SOV SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ ODTAHŮ VOZIDEL ÚZSVM č.: XXX/201X uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v

Více

µ#87323/a/2017-sov@- 87323/A/2017-SOV Č.j.: UZSVM/A/48642/2017-SOV SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ KÁCENÍ, OŘEZU STROMŮ A ODSTRAŇOVÁNÍ NÁLETOVÝCH DŘEVIN ÚZSVM č. xx/2017 Příloha č. 1 ZD_Závazný návrh smlouvy Smluvní

Více

µ#98254/a/2016-sov@6 98254/A/2016-SOV Č.j.: UZSVM/A/57355/2016-SOV Rámcová dohoda o provádění deratizace, dezinsekce, dezinfekce a dodatkových služeb ÚZSVM č.: uzavřená podle ustanovení 21 a 1746 zákona

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

K U P N Í S M L O U V A - n á v r h

K U P N Í S M L O U V A - n á v r h K U P N Í S M L O U V A - n á v r h ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2018 Příloha č. 3 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb Příloha č. 2 k Č.j. PPR-31679-4/ČJ-2016-990656 Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb uzavřená podle ustanovení 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo µ#78033/a/2016-sov@ 78033/A/2016-SOV Č.j.: UZSVM/A/45135/2016-SOV Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Rekonstrukce budovy ÚZSVM Americká

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O OCEŇOVÁNÍ NEMOVITÉHO MAJETKU ÚZSVM č. /2016

RÁMCOVÁ SMLOUVA O OCEŇOVÁNÍ NEMOVITÉHO MAJETKU ÚZSVM č. /2016 Příloha č. 1 k ýzvě k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Část 3. ÚZSM, ÚP Ostrava - oceňování nemovitého majetku v územní působnosti ÚP Ostrava RÁMCOÁ SMLOUA O OCEŇOÁNÍ NEMOITÉHO MAJETKU ÚZSM

Více

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2018

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2018 35765/P/2018-HMSU Čj.: UZSVM/P/25690/2018-HMSU Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2018 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Rámcová kupní smlouva I. Smluvní strany Objednatel: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta sídlo: Praha 1, Magdalény Rettigové 4, PSČ: 116 39 zastoupený ve věcech smluvních: prof. PaedDr. Michalem Nedělkou,

Více

R Á M C O V Á D O H O D A O P R O V Á D Ě N Í O P R A V A Ú D R Ž B Y V O Z I D E L

R Á M C O V Á D O H O D A O P R O V Á D Ě N Í O P R A V A Ú D R Ž B Y V O Z I D E L 14651/P/2018-HSPH Čj.: UZSVM/P/11204/2018-HSPH R Á M C O V Á D O H O D A O P R O V Á D Ě N Í O P R A V A Ú D R Ž B Y V O Z I D E L ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2018 uzavřená dle ustanovení 1746 odstavce 2 zákona

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

µ#83719/a/2017-sov@p 83719/A/2017-SOV Č.j.: UZSVM/A/46568/2017-SOV KUPNÍ SMLOUVA ÚZSVM č. x/2017 Smluvní strany Kupující: Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových organizační

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO 74279/B/2018-HSP1 Čj.: UZSVM/B/54645/2018-HSP1 RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO UZSVM č. /2018 na veřejnou zakázku s označením Zajištění oprav elektroinstalace budov pro OOP Žďár nad Sázavou uzavřená podle 2586

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva )

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace Návrh kupní smlouvy uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Nákup nádob na odpad pro obec Vranovice

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník") 1.1 Objednatel: se sídlem:

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část Smlouva o poskytování vzdělávání I. SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel Název: Česká republika Národní úřad pro

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

SMLOUVA O DÍLO č. /2018

SMLOUVA O DÍLO č. /2018 36381/O/2018-HSPH Čj.: UZSVM/O/19836/2018-HSPH Příloha č. 3 SMLOUVA O DÍLO č. /2018 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Smlouva o poskytování služeb

Smlouva o poskytování služeb Smlouva o poskytování služeb Č.j.: PPR-18233-9/ČJ-2015-990670 uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve Objednatel: znění pozdějších předpisů (dále jen občanský

Více

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany SLZ-1850-11/ČJ-2011-009HVZ Smlouva o dílo uzavřena podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) 1. Smluvní strany

Více

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA ÚZSVM č. /2016 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany Kupující: Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ PLZEŇ RADOBYČICKÁ 14, 30100 PLZEŇ ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 13167/P/2019-HSPH PŘIJATO DNE: MAIL: Michal.Budweiser@uzsvm.cz: NAŠE Č. J.:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Smlouva na zajištění služeb v oblasti nakládání s odpady - N Á V R H č. /2018

Smlouva na zajištění služeb v oblasti nakládání s odpady - N Á V R H č. /2018 Smlouva na zajištění služeb v oblasti nakládání s odpady - N Á V R H č. /2018 Příloha č. 3 kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli ve smyslu ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

Vytvoření aplikace pro samoobslužnou inzerci nepotřebného majetku v rámci webových stránek ÚZSVM.

Vytvoření aplikace pro samoobslužnou inzerci nepotřebného majetku v rámci webových stránek ÚZSVM. µ#9021/a/2016-sov@h 9021/A/2016-SOV Č.j.: UZSVM/A/5505/2016-SOV Příloha č. 2 k Výzvě k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Vytvoření aplikace pro samoobslužnou

Více

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smlouva o dílo č. 03/2016 na zhotovení díla - stavební úpravy objektu č.p. 429: Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smluvní strany 1. Objednatel: Střední odborné učiliště opravárenské

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB 75584/A/2019-SOV Čj.: UZSVM/A/39688/2019-SOV SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ÚZSVM č. Objednatel: Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových organizační složka státu zřízená zákonem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ OSTRAVA LIHOVARSKÁ 1335/9, 716 10 OSTRAVA - RADVANICE ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 8816/O/2019-HSPH

Více

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany Příloha č. 2 k č.j. PPR-14748-3/ČJ-2014-990656 Návrh kupní smlouvy č.j. PPR-14748/ČJ-2014-990656 uzavřená v souladu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY

OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY Příloha č. 2 k PPR-24457-6/ČJ-2012-990656 Počet listů: 5 A. Obecné požadavky k návrhu smlouvy Uchazeč předloží v nabídce návrh smlouvy (dále jen smlouva ) v listinné podobě,

Více

µ#36180/a/2015-sov@q 36180/A/2015-SOV Č.j.: UZSVM/A/20000/2015-SOV R Á M C O V Á S M L O U V A O Z A J I Š T Ě N Í D O D Á V E K H Y G I E N I C K Ý C H, Č I S T Í C Í C H A D E Z I N F E K Č N Í C H P

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

µ#25523/a/2016-sov@} 25523/A/2016-SOV Č.j.: UZSVM/A/14741/2016-SOV KUPNÍ SMLOUVA ÚZSVM č. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany

Více

Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656

Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656 Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I. Smluvní

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

I. Předmět plnění. 1. Dodavatel je podle... ze dne. oprávněn provozovat činnost... II. Dodací podmínky

I. Předmět plnění. 1. Dodavatel je podle... ze dne. oprávněn provozovat činnost... II. Dodací podmínky Příloha č. 2 Dne 2010 uzavřeli Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 IČ: 49777700 DIČ: CZ49777700 se sídlem 326 00 Plzeň, Částkova 78 zastoupené Ing. Tomášem Vláškem, ředitelem (dále jen objednatel)

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

µ#62688/a/2014-sov@; 62688/A/2014-SOV Č.j.: UZSVM/A/38176/2014-SOV R Á M C O V Á S M L O U V A O Z A J I Š T Ě N Í D O D Á V E K S P O T Ř E B N Í H O M A T E R I Á L U A P Ř Í S L U Š E N S T V Í P R

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č.

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídky NÁVRH SMLOUVY O DÍLO Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. D/xxxx/2016/STR uzavřená níže uvedeného

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

R Á M C O V Á D O H O D A - n á v r h SMÝCENÍ A TĚŽBA LESNÍCH POROSTŮ V K.Ú. JIŘICE

R Á M C O V Á D O H O D A - n á v r h SMÝCENÍ A TĚŽBA LESNÍCH POROSTŮ V K.Ú. JIŘICE R Á M C O V Á D O H O D A - n á v r h ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2018 Příloha č. 3 kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli ve smyslu ustanovení 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ-2011-0300VZ uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice

Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice Příloha č. 4 Výzvy k předložení nabídky na zakázku Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice Návrh smlouvy Smlouva o dílo č. /2019 (doplní zadavatel) uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanoveními

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

Dodávka nového osobního automobilu Škoda Fabia Combi 1,2 TSI

Dodávka nového osobního automobilu Škoda Fabia Combi 1,2 TSI M ě s t s k ý o b v o d S t a t u t á r n í m ě s t o P a r d u b i c e M Ě S T S K Ý O B V O D P A R D U B I C E V I Úřad městského obvodu Pardubice VI Odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb uzavřená níže uvedeného dne, měsíce roku dle ustanovení 1746 odst. 2, 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi: LAW CZ s.r.o.

Více

podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany:

podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany: S M L O U V A O D Í L O podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany: 1. jméno, sídlo: Česká republika

Více

KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany. (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném )

KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany. (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající ) 2.

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

µ#43071/a/2018-sov@' 43071/A/2018-SOV Čj.: UZSVM/A/23468/2018-SOV SMLOUVA O ODSTRAŇOVÁNÍ HAVÁRIÍ NA NEMOVITÉM MAJETKU ÚZSVM č.../2018 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský

Více

SMLOUVA O DÍLO. NA KONTROLU KOTLŮ DLE VYHLÁŠKY Č. 276/2007 Sb. A KONTROLU KLIMATIZAČNÍCH SYSTÉMŮ DLE VYHLÁŠKY Č. 277/2007 Sb.

SMLOUVA O DÍLO. NA KONTROLU KOTLŮ DLE VYHLÁŠKY Č. 276/2007 Sb. A KONTROLU KLIMATIZAČNÍCH SYSTÉMŮ DLE VYHLÁŠKY Č. 277/2007 Sb. SMLOUVA O DÍLO Č. j.: PPR- 17660-16/ČJ-2012-990663 NA KONTROLU KOTLŮ DLE VYHLÁŠKY Č. 276/2007 Sb. A KONTROLU KLIMATIZAČNÍCH SYSTÉMŮ DLE VYHLÁŠKY Č. 277/2007 Sb. 1. Objednatel: uzavřená dle ust. 536 a násl.

Více

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany Čj: MULA 1050/2017 Ukládací znak: 56 18 V/5 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 SMLOUVA O DÍLO Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy uzavřená dle ustanovení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1038/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 963 ze dne 25.11.2014 Smlouva o dílo - kniha "Praha 3 známá neznámá" Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í I 1. smlouvu

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

R Á M C O V Á S M L O U V A O P R O V Á D Ě N Í O P R A V D R O B N É H O C H A R A K T E R U

R Á M C O V Á S M L O U V A O P R O V Á D Ě N Í O P R A V D R O B N É H O C H A R A K T E R U R Á M C O V Á S M L O U V A O P R O V Á D Ě N Í O P R A V D R O B N É H O C H A R A K T E R U ÚZSVM č.... uzavřená dle ustanovení 1746, odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

Návrh smlouvy o poskytování služeb č. MHÚM/2018/XXXX/SD

Návrh smlouvy o poskytování služeb č. MHÚM/2018/XXXX/SD Návrh smlouvy o poskytování služeb č. MHÚM/2018/XXXX/SD Objednatel město Studénka Sídlo: nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Zastoupeno: Lubomírem Šobichem, starostou IČ: 00298441 DIČ: CZ00298441 Bankovní

Více

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY Příloha č. 2 Návrh smlouvy o Dílo SMLOUVA O DÍLO 1/ Obec Teplice nad Bečvou se sídlem: Teplice nad Bečvou 53, 753 01 Teplice nad Bečvou IČ 00636622 DIČ CZ00636622 zast: Ing. Jan Kubát na straně jedné jako

Více